ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Απόσπασμα εκ του αριθμ.14/2015 πρακτικού συνεδριάσεως Δημοτικού Συμβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμ. Απόφασης 128/2015 ΘΕΜΑ: «Τροποποίηση Αστυνομικής Διάταξης» Πάτμος και στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Χώρας, σήμερα την 8 η του μηνός Ιουνίου του έτους 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Πάτμου κατόπιν της αριθμ. 4188/ εγγράφου προσκλήσεως του Προέδρου του, επιδοθείσα σε κάθε ένα εκ των Συμβούλων, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α /87/ ). Διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία αφού επί συνόλου δεκαεπτά (17) μελών ευρέθησαν παρόντα δώδεκα (12), παρισταμένου και του κ. Δημάρχου. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ 1. ΓΑΜΠΙΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 10. ΓΡΥΛΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 2. ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 11. ΜΑΥΡΩΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 3. ΣΗΜΑΝΤΗΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 12. ΤΣΑΜΠΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ 4. ΤΟΥΡΤΟΥΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 5. ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 6. ΜΑΥΡΟΥ ΝΟΜΙΚΗ 7. ΠΕΝΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 8. ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 9. ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, αν και κλήθηκαν νόμιμα 1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 2. ΜΑΥΡΟΓΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 3. ΚΛΕΟΥΔΗ ΑΝΘΟΥΛΑ 4. ΦΕΓΓΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 5. ΣΚΕΜΠΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Παρίσταται επίσης η Ελισσαίου Ελένη, Διοικητική υπάλληλος για την τήρηση των πρακτικών. Ο Πρόεδρος εισηγήθηκε το 7ο θέμα της ημερησίας διατάξεως κι έθεσε υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου: 1.-Το άρθρο 79, παρ. 1 α 4 του Ν. 3463/2006 (ΔΚΚ). 2.- Την αριθμ. 200/2011 Α.Δ.Σ περί Αστυνομικής Διάταξης όπως ισχύει μέχρι σήμερα. 3.- Την αριθμ. 23/2015 Α.Δ.Σ με την οποία ορίστηκε Επιτροπή για την σύνταξη τροποποίησης της Αστυνομικής Διάταξης. 4.- Την εισήγηση της ορισθείσας Επιτροπής για την τροποποίηση της Αστυνομικής Διάταξης, η οποία παρατίθεται παρακάτω: «Η Επιτροπή που συστάθηκε με την υπ αριθμ. 23/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτμου για τη σύνταξη τροποποίησης Αστυνομικής Διάταξης εισηγείται την τροποποίηση της Αστυνομικής Διάταξης, όπως αυτή εγκρίθηκε με την με αριθμό 200/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτμου και ισχύει σήμερα, ως εξής: ΑΡΘΡΟ 1 ο ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ Καθορίζεται ανώτατο όριο ταχύτητας μέσα σε κατοικημένες περιοχές σ ολη την Πάτμο και για όλες τις κατηγορίες των οχημάτων τριάντα(30) χιλιόμετρα την ώρα και έξω από κατοικημένες περιοχές πενήντα(50) χιλιόμετρα την ώρα. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ ΑΡΘΡΟ 2 ο

2 α) Η οδός που αρχίζει από την συμβολή των οδών προς Δημαρχείο και Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και διέρχεται κάτω από την καφετέρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ, κατευθύνεται προς Σκάλα και συναντάται με την κεντρική οδό Σκάλας-Χώρας με κατεύθυνση από Χώρα προς Σκάλα. α) Από το κτίριο του ΟΤΕ μέχρι το ξενοδοχείο ΔΙΕΘΝΕΣ και κατά την ίδια κατεύθυνση. β) Από την θέση Άγιο Πνεύμα μέχρι το κτίριο του Συνεταιρισμού και έως την οικία Στράτα Χριστοδούλου κατά την ίδια κατεύθυνση. γ) Από το κτίριο του Συνεταιρισμού μέχρι το κατάστημα Κάππου Όλγας και κατά την ίδια κατεύθυνση. δ) Από το κατάστημα Κάππου Όλγας μέχρι το κατάστημα Δαλλαρή Θεολογίας και κατά την ίδια κατεύθυνση. ε) Από το ξενοδοχείο ΔΙΕΘΝΕΣ μέχρι το ξενοδοχείο ΚΑΣΤΡΟ και κατά την ίδια κατεύθυνση. ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ Για το χρονικό διάστημα 15/03 έως και 31/10 κάθε έτους. Θα δίνεται άδεια στα καταστήματα της αγοράς για ανεφοδιασμό α) Από το Σταθμό αυτοκινήτων Χώρας μέχρι την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. β) Από την πλατεία του Δημαρχείου έως την συμβολή της οδού με τον πεζόδρομο της α περίπτωσης (καφενείο Σημαντήρη). γ) Από χώρο στάθμευσης Ιεράς Μονής έως Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Οικισμός Γροίκου: Για το χρονικό διάστημα 15/06 έως και 31/10 κάθε έτους α) Από δημοτικό πάρκινγκ προς παραλία και ο δρόμος της παραλίας. α) Από την καφετέρια ΠΛΑΖΑ έως το χρυσοχοείο ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ και από κατάστημα ΟΣΤΡΙΑ έως κατάστημα ΤΣΟΧΑΛΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ. β) Από το κατάστημα Βλάχου Στυλιανού έως το κατάστημα Τσαπαλάκη Χρήστου. γ) Από τη Εθνική Τράπεζα μέχρι το εστιατόριο Παντελή. δ) Από το Βαπτιστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου έως το κουρείο. ε) Από το κατάστημα Καραλή έως την γωνία των ΕΛΤΑ. στ) Από το κατάστημα Ζερβού έως το κατάστημα Παναγιωτάκη Αικατερίνης καθ όλο το 24ωρο και για το χρονικό διάστημα από 1/4 έως 31/10 κάθε έτος. ζ) Από το μνημείο Θέμελη έως το κατάστημα Ζερβού για όλο το χρόνο η) Από το κατάστημα ενοικιαζομένων μοτοποδηλάτων Γρύλλη Θεολόγου έως και το κέντρο διασκέδασης ΙΣΑΛΟΣ, καθ όλο το 24ωρο. θ) Από κατάστημα Παναγιωτάκη Αικατερίνης μέχρι και το Δημοτικό Σχολείο Σκάλας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. ι) Από οικία Γαργάλη Παρίση προς την οικία Παπάζογλου από 1/4/ έως 31/10 κάθε έτος. ια) Από τη γωνία του Ι.Κ.Α μέχρι τον κεντρικό δρόμο Σκάλας-Χώρας και ο παράδρομός του που έχει έξοδο τον κεντρικό (ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ). ΑΡΘΡΟ 3 Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΔΩΝ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Από το ξενοδοχείο ΡΕΞ έως τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Προδρόμου ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΘΡΟ 4 Ο Οι παρακάτω δρόμοι ή τμήματά τους χαρακτηρίζονται ως πρωτεύουσες έναντι των άλλων δρόμων που τους τέμνουν ή συμβάλλουν σ αυτούς: α) Η επαρχιακή οδός Σκάλας-Μελόι. β) Η επαρχιακή οδός Σκάλας Χώρας. γ) Η επαρχιακή οδός Σκάλας-Γροίκου.

3 δ) Η επαρχιακή οδός Χώρας-Γροίκου, πρωτεύουσα έναντι των οδών που την τέμνουν ή συμβάλλουν σ αυτήν και δευτερεύουσα έναντι της επαρχιακής οδού Χώρας-Σκάλας. ε) Η επαρχιακή οδός Νετιάς-Λάμπης, πρωτεύουσα έναντι των οδών που την τέμνουν ή συμβάλλουν σ αυτήν και δευτερεύουσα έναντι της επαρχιακής οδού Σκάλας-Μελόι. στ) Όλοι οι παραπάνω δρόμοι θεωρούνται δευτερεύοντες όταν τέμνουν ή συμβάλλουν στην παραλιακή οδό του Λιμένος Πάτμου από το ξενοδοχείο BLUE-BAY έως το Μελόι. ΑΡΘΡΟ 5 Ο ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Απαγόρευση Στάσης & Στάθμευσης (Ρ-40) α) Από κατάστημα Τσοχαλή έως τον Άγιο Θεολόγο και από τις δύο πλευρές. β) Από τον Άγιο Φωκά έως την οικία Παπαδέλια Ευθυμίου. Απαγόρευση Στάθμευσης(Ρ-39) α) Από Άγιο Φωκά έως την οικία Καραλή Μιχαήλ από την δεξιά πλευρά β) Από κατάστημα Βασιλείου Καζηλιέρη μέχρι και στροφή Κατσιμίχα (από τη δεξιά πλευρά του δρόμου). γ) Από κατάστημα Παναγιωτάκη Αικατερίνης έως τον Πλάτανο δ) Πλατεία Αγίου Ιωάννου Προδρόμου ε) Περιοχή Βλαχοχώρι. α) Στην πλατεία Δημαρχείου για το χρονικό διάστημα από 15/06 έως και 15/09 β) Από τον κυκλικό κόμβο προς σταθμό λεωφορείων από την αριστερή πλευρά. γ) Στην πλατεία Αλεξίου Κομνηνού από 15/03 έως και 31/10 κάθε έτους δ) Στο χώρο αναστροφής του λεωφορείου Οικισμός Κάμπου Από το κατάστημα ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ έως 20 μέτρα πριν την διασταύρωση Κάμπου-Λάμπης-Βαγιάς. Σε χώρους που με την παρούσα απόφασή μας προορίζονται για την στάθμευση οχημάτων άλλων κατηγοριών σύμφωνα με την ειδική σήμανσή τους. ΑΡΘΡΟ 6 ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Καθορίζουμε χώρους στάθμευσης οχημάτων κατά κατηγορίες ως εξής: α) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΗ (Ταξί). 1-Για τον οικισμό Χώρας στο τέλος της οδού Σκάλας-Χώρας στον χώρο που αυτή συναντάται με τις λιθόστρωτες οδούς που οδηγούν στην Ιερά Μονή και στο Δημαρχείο. 2.-Για τον οικισμό Κάμπου στο τμήμα της λιθόστρωτης πλατείας μπροστά στον Ι.Ν Ευαγγελιστρίας. β) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 1.-Για τον οικισμό Χώρας μπροστά από τον χώρο που προορίζεται για την στάθμευση Δ.Χ.Ε αυτοκινήτων. 2.-Για τον οικισμό Κάμπου στο λιθόστρωτο τμήμα της κεντρικής πλατείας πίσω από τον χώρο στάθμευσης Δ.Χ.Ε αυτοκινήτων και στην παραλία Κάτω Κάμπου μπροστά στην οικία Κορώνη προς το μέρος της παραλίας. 3.-Για τον οικισμό Γροίκου στον ακάλυπτο χώρο προς την είσοδο του ξενοδοχείου PATMOS AKTIS πίσω από τον χώρο που προορίζεται για την στάθμευση Δ.Χ.Ε αυτοκινήτων. γ) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΦΟΡΤΗΓΑ Για τους οικισμούς όπου δεν απαγορεύεται η στάθμευση. δ) ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Για τον οικισμό Σκάλας: 1.-Στο οικόπεδο ιδιοκτησία Δήμου Πάτμου, δίπλα στο ξενοδοχείο ΚΡΙΣ. 2.-Στο οικόπεδο του Δήμου Πάτμου, πίσω από το Γήπεδο και δίπλα από την παιδική χαρά.

4 3.-Στο οικόπεδο της αφαλάτωσης στον Χοχλακά. 4.-Οπου δεν απαγορεύεται με σήμανση ή διαγράμμιση. 5.- Στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το ξενοδοχείο ΒΙΛΛΑ ΖΑΧΑΡΩ Για τον οικισμό Χώρας: 1.-Στη δεξιά πλευρά της οδού Σκάλας-Χώρας μετά την διασταύρωση προς Γροίκο και μέχρι αποστάσεως 50 μέτρων πριν από το υπάρχον πλάτωμα. 2.-Κάτω από την καφετέρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ δεξιά και αριστερή πλευρά έως το ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ ΠΥΡΓΟΣ. 3.-Οπου δεν απαγορεύεται με σήμανση ή διαγράμμιση. Για τους οικισμούς Κάμπου- Γροίκου όπου η στάθμευση δεν απαγορεύεται με ειδική σήμανση ή διαγράμμιση. ε) ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Για τον οικισμό Χώρας ο ανάλογος χώρος που απαιτείται μπροστά από τον χώρο στάθμευσης των Δ.Χ λεωφορείων, απαγορευμένης όμως της στάθμευσης πέραν της μισής ώρας. στ) ΔΙΚΥΚΛΑ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΑ-ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ 1.-Στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το ξενοδοχείο ΒΙΛΛΑ ΖΑΧΑΡΩ. 2.-Στο χώρο δίπλα στο ΚΡΙΣ. 3.-Στο χώρο δίπλα από το Γήπεδο. 4.-Οπου δεν απαγορεύεται με σήμανση ή διαγράμμιση σε ολόκληρη την νήσο. ΑΡΘΡΟ 7 ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1-Σε περιπτώσεις περιστατικών έκτακτης ανάγκης, τέλεσης κοινωφελών έργων, παρελάσεως και άλλων δημοσίων εορταστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς και όταν η κίνηση των πεζών είναι πυκνή. Ο Διοικητής του Α.Τ Πάτμου μετά από συνεννόηση με την Τοπική Δημοτική Αρχή μπορεί να λαμβάνει για περιορισμένο χρόνο κατά την κρίση του περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας για την εξασφάλιση άνεσης και κυκλοφοριακής ευρυθμίας υπό την προϋπόθεση της έγκαιρης ειδοποίησης του κοινού. 2.-α)Εξαιρούνται τα Δημοσίας Χρήσεως μεταφοράς επιβατών και τα υπηρεσιακά οχήματα. β) Με ειδική άδεια που χορηγείται από τον Δήμαρχο Πάτμου επιτρέπεται η κίνηση εντός πεζοδρόμου σε οχήματα κατά τις ώρες που θα αναγράφονται στην άδεια. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: για την περίοδο από 15/6/ έως 15/9 κάθε έτους. ΑΡΘΡΟ 8 ο ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ-ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Α) Οι παραβάτες της παρούσης της οποίας η εφαρμογή θα αρχίσει μετά την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων και την δημοσίευσή της στα Μέσα Ενημέρωσης της Πάτμου, και την τοιχοκόλληση της στα δημοσιότερα μέρη του Νησιού, τιμωρούνται με τις σχετικές διατάξεις του Κ.Ο.Κ. Β) Κάθε διάταξη προηγούμενης απόφασης που αντίκειται στις διατάξεις της παρούσας καταργείται Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο Πρόεδρος Τα μέλη 1. Σημαντήρης Ιωάννης Γαμπιέρης Αντ. 2. Γρύλλης Παντελής 3. Βλαχάκης Κωνσταντίνος 4. Γρύλλη Ευαγγελία» 5.- Στη συνέχεια και μετά από διαλογική συζήτηση ο κ. Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την τροποποίηση της εισήγησης της Επιτροπής οι οποίες αποτυπώθηκαν στην έγγραφη εισήγηση της Επιτροπής που είχε κατατεθεί στο Σώμα και η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης και ο κ. Πρόεδρος εισηγήθηκε στο Σώμα την τροποποίηση της Αστυνομικής Διάταξης ως κάτωθι:

5 «Οι τροποποιήσεις που εισηγείται το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση της Επιτροπής για τη σύνταξη τροποποίησης αστυνομικής διάταξης είναι οι παρακάτω: Άρθρο 2 Πεζόδρομοι οικισμού Σκάλας Προσθήκη Α) Από το κατάστημα Κοντογιάννη Βάλιας έως το κατάστημα Ροδίτη Παντελή καθ όλο το 24ωρο και για το χρονικό διάστημα από 1/4 έως 31/10 κάθε έτος. Άρθρο 3 ο Καθορισμός οδών ήπιας κυκλοφορίας Τροποποίηση Α) Από το ξενοδοχείο ΡΕΞ έως κατάστημα Γαζή Αντωνίου (καθαριστήριο) καθ όλο το 24ωρο και για το χρονικό διάστημα από 1/4 έως 31/10 κάθε έτος». Κατόπιν ο πρόεδρος κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά. Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη του, την εισήγηση της Επιτροπής όπως διαμορφώθηκε μετά τις παρατηρήσεις του κ. Δημάρχου και των άλλων μελών του Σώματος την αριθμ. 200/2011 Α.Δ.Σ την αριθμ. 23/2015 Α.Δ.Σ τα άρθρα 79 & 93 του Νόμου 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.), το Νόμο 3852/2010 (ΦΕΚ Α 87/ ), Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α 1.-Τροποποιεί την αριθμ. 200/2011 απόφαση της Αστυνομικής Διάταξης ως η προαναφερθείσα εισήγηση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τις παρατηρήσεις του κ. Δημάρχου και των άλλων μελών του Σώματος και η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας απόφασης ως εξής: Άρθρο 2 Πεζόδρομοι οικισμού Σκάλας Προσθήκη Από το κατάστημα Κοντογιάννη Βάλιας έως το κατάστημα Ροδίτη Παντελή καθ όλο το 24ωρο και για το χρονικό διάστημα από 1/4 έως 31/10 κάθε έτος. Άρθρο 3 ο Καθορισμός οδών ήπιας κυκλοφορίας Τροποποίηση Από το ξενοδοχείο ΡΕΞ έως κατάστημα Γαζή Αντωνίου (καθαριστήριο) καθ όλο το 24ωρο και για το χρονικό διάστημα από 1/4 έως 31/10 κάθε έτος». 2.- Η παρακάτω Αστυνομική Διάταξη ισχύει ως παρατίθεται, με τις τροποποιήσεις που ψηφίστηκαν και μέχρι της ανάκλησης ή τροποποίησής της: ΑΡΘΡΟ 1 ο ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ Καθορίζεται ανώτατο όριο ταχύτητας μέσα σε κατοικημένες περιοχές σ ολη την Πάτμο και για όλες τις κατηγορίες των οχημάτων τριάντα(30) χιλιόμετρα την ώρα και έξω από κατοικημένες περιοχές πενήντα(50) χιλιόμετρα την ώρα.

6 ΑΡΘΡΟ 2 ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΙ α) Η οδός που αρχίζει από την συμβολή των οδών προς Δημαρχείο και Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και διέρχεται κάτω από την καφετέρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ, κατευθύνεται προς Σκάλα και συναντάται με την κεντρική οδό Σκάλας-Χώρας με κατεύθυνση από Χώρα προς Σκάλα. α) Από το κτίριο του ΟΤΕ μέχρι το ξενοδοχείο ΔΙΕΘΝΕΣ και κατά την ίδια κατεύθυνση. β) Από την θέση Άγιο Πνεύμα μέχρι το κτίριο του Συνεταιρισμού και έως την οικία Στράτα Χριστοδούλου κατά την ίδια κατεύθυνση. γ) Από το κτίριο του Συνεταιρισμού μέχρι το κατάστημα Κάππου Όλγας και κατά την ίδια κατεύθυνση. δ) Από το κατάστημα Κάππου Όλγας μέχρι το κατάστημα Δαλλαρή Θεολογίας και κατά την ίδια κατεύθυνση. ε) Από το ξενοδοχείο ΔΙΕΘΝΕΣ μέχρι το ξενοδοχείο ΚΑΣΤΡΟ και κατά την ίδια κατεύθυνση. ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ Για το χρονικό διάστημα 15/06 έως και 31/10 κάθε έτους. Θα δίνεται άδεια στα καταστήματα της αγοράς για ανεφοδιασμό καθώς και στους μόνιμους κατοίκους, κατόπιν αιτήσεώς τους. α) Από το Σταθμό αυτοκινήτων Χώρας μέχρι το κατάστημα Πόσιου Γεωργίου. β) Από την πλατεία του Δημαρχείου έως την συμβολή της οδού με τον πεζόδρομο της α περίπτωσης (καφενείο Σημαντήρη). γ) Από χώρο στάθμευσης Ιεράς Μονής έως πλατεία Αγίας Λεσβίας. Οικισμός Γροίκου: Για το χρονικό διάστημα 15/06 έως και 31/10 κάθε έτους α) Από δημοτικό πάρκινγκ προς παραλία και ο δρόμος της παραλίας. α) Από την καφετέρια ΠΛΑΖΑ έως το χρυσοχοείο ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ και από κατάστημα ΟΣΤΡΙΑ έως κατάστημα ΤΣΟΧΑΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ. β) Από το κατάστημα Βλάχου Στυλιανού έως το κατάστημα Τσαπαλάκη Χρήστου. γ) Από τη Εθνική Τράπεζα μέχρι το εστιατόριο «Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ». δ) Από το Βαπτιστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου έως το κουρείο «Ο ΠΑΝΟΣ». ε) Από το κατάστημα της ALPHA BANK έως την γωνία των ΕΛΤΑ. στ) Από το κατάστημα Κοντογιάννη Βάλιας έως και το κατάστημα Ροδίτη Παντελή καθ όλο το 24ωρο και για το χρονικό διάστημα από 1/4 έως 31/10 κάθε έτος. ζ) Από το μνημείο Θέμελη έως το κατάστημα Ζερβού για όλο το χρόνο η) Από το κατάστημα ενοικιαζομένων μοτοποδηλάτων Γρύλλη Θεολόγου έως και το κατάστημα ιδιοκτησίας Φλωρεντή Μικέ, καθ όλο το 24ωρο. θ) Από κατάστημα Ροδίτη Παντελή μέχρι και το Δημοτικό Σχολείο Σκάλας κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. ι) Από οικία Κλεούδη Ανθούλας προς την οικία Παπάζογλου από 1/4/ έως 31/10 κάθε έτος. ια) Από τη γωνία ιδιοκτησίας Γρύλλη Λουκά του Δημ.μέχρι τον κεντρικό δρόμο Σκάλας-Χώρας και ο παράδρομός του που έχει έξοδο τον κεντρικό (ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ).

7 ΑΡΘΡΟ 3 Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΔΩΝ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Από το ξενοδοχείο ΡΕΞ έως το κατάστημα (καθαριστήριο) Γαζή Αντωνίου καθ όλο το 24ωρο και για το χρονικό διάστημα από 1/4/ έως 31/10 κάθε έτος. ΑΡΘΡΟ 4 Ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ Οι παρακάτω δρόμοι ή τμήματά τους χαρακτηρίζονται ως πρωτεύουσες έναντι των άλλων δρόμων που τους τέμνουν ή συμβάλλουν σ αυτούς: α) Η επαρχιακή οδός Σκάλας-Μελόι. β) Η επαρχιακή οδός Σκάλας Χώρας. γ) Η επαρχιακή οδός Σκάλας-Γροίκου. δ) Η επαρχιακή οδός Χώρας-Γροίκου, πρωτεύουσα έναντι των οδών που την τέμνουν ή συμβάλλουν σ αυτήν και δευτερεύουσα έναντι της επαρχιακής οδού Χώρας-Σκάλας. ε) Η επαρχιακή οδός Νετιάς-Λάμπης, πρωτεύουσα έναντι των οδών που την τέμνουν ή συμβάλλουν σ αυτήν και δευτερεύουσα έναντι της επαρχιακής οδού Σκάλας-Μελόι. στ) Όλοι οι παραπάνω δρόμοι θεωρούνται δευτερεύοντες όταν τέμνουν ή συμβάλλουν στην παραλιακή οδό του Λιμένος Πάτμου από το ξενοδοχείο BLUE-BAY έως το Μελόι. ΑΡΘΡΟ 5 Ο ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Απαγόρευση Στάσης & Στάθμευσης (Ρ-40) α) Από κατάστημα Τσοχαλή έως τον Άγιο Θεολόγο και από τις δύο πλευρές. β) Από τον Άγιο Φωκά έως την οικία Παπαδέλια Ευθυμίου. Απαγόρευση Στάθμευσης(Ρ-39) α) Από Άγιο Φωκά έως την οικία Καραλή Χρυσής από την δεξιά πλευρά β) Από κατάστημα ιδιοκτησίας Μικέλλη Μαρίας (νυν ΜΕΜΕΝΤΟ) μέχρι και στροφή Κατσιμίχα (από τη δεξιά πλευρά του δρόμου). γ) Από κατάστημα Παναγιωτάκη Αικατερίνης έως τον Πλάτανο δ) Πλατεία Αγίου Ιωάννου Προδρόμου ε) Περιοχή Βλαχοχώρι. α) Στην πλατεία Δημαρχείου για το χρονικό διάστημα από 01/04 έως και 31/10. β) Από τον κυκλικό κόμβο προς σταθμό λεωφορείων από την αριστερή πλευρά. γ) Στην πλατεία Αλεξίου Κομνηνού από 15/06 έως και 31/10 κάθε έτους δ) Στο χώρο αναστροφής του λεωφορείου Οικισμός Κάμπου Από το κατάστημα ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ έως 20 μέτρα πριν την διασταύρωση Κάμπου-Λάμπης-Βαγιάς. Σε χώρους που με την παρούσα απόφασή μας προορίζονται για την στάθμευση οχημάτων άλλων κατηγοριών σύμφωνα με την ειδική σήμανσή τους. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΡΘΡΟ 6 ο

8 Καθορίζουμε χώρους στάθμευσης οχημάτων κατά κατηγορίες ως εξής: α) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΗ (Ταξί). 1-Για τον οικισμό Χώρας στο τέλος της οδού Σκάλας-Χώρας στον χώρο από το κατάστημα Μπουρνή Δημητρίου μέχρι την αρχή ανοίγματος στροφής λεωφορείων. 2.-Για τον οικισμό Κάμπου στο τμήμα της λιθόστρωτης πλατείας μπροστά στον Ι.Ν Ευαγγελιστρίας. β) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 1.-Για τον οικισμό Χώρας μπροστά από τον χώρο που προορίζεται για την στάθμευση Δ.Χ.Ε αυτοκινήτων. 2.-Για τον οικισμό Κάμπου στο λιθόστρωτο τμήμα της κεντρικής πλατείας πίσω από τον χώρο στάθμευσης Δ.Χ.Ε αυτοκινήτων και στην παραλία Κάτω Κάμπου μπροστά στην οικία Κορώνη προς το μέρος της παραλίας. 3.-Για τον οικισμό Γροίκου στον ακάλυπτο χώρο προς την είσοδο του ξενοδοχείου PATMOS AKTIS πίσω από τον χώρο που προορίζεται για την στάθμευση Δ.Χ.Ε αυτοκινήτων. γ) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΦΟΡΤΗΓΑ Για τους οικισμούς όπου δεν απαγορεύεται η στάθμευση. δ) ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Για τον οικισμό Σκάλας: 1.-Στο οικόπεδο ιδιοκτησία Δήμου Πάτμου, δίπλα στο ξενοδοχείο ΚΡΙΣ. 2.-Στο οικόπεδο του Δήμου Πάτμου, πίσω από το Γήπεδο και δίπλα από την παιδική χαρά. 3.-Στο οικόπεδο της αφαλάτωσης στον Χοχλακά. 4.-Οπου δεν απαγορεύεται με σήμανση ή διαγράμμιση. 5.- Στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το ξενοδοχείο ΒΙΛΛΑ ΖΑΧΑΡΩ Για τον οικισμό Χώρας: 1.-Στη δεξιά πλευρά της οδού Σκάλας-Χώρας μετά την διασταύρωση προς Γροίκο και μέχρι το υπάρχον πλάτωμα. 2.-Κάτω από την καφετέρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ δεξιά και αριστερή πλευρά έως τον ΠΥΡΓΟ (ιδιοκτησίας Ζόρα). 3.-Οπου δεν απαγορεύεται με σήμανση ή διαγράμμιση. Για τους οικισμούς Κάμπου- Γροίκου όπου η στάθμευση δεν απαγορεύεται με ειδική σήμανση ή διαγράμμιση. ε) ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Για τον οικισμό Χώρας ο ανάλογος χώρος που απαιτείται μπροστά από τον χώρο στάθμευσης των Δ.Χ λεωφορείων, απαγορευμένης όμως της στάθμευσης πέραν της μισής ώρας. στ) ΔΙΚΥΚΛΑ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΑ-ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ 1.-Στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το ξενοδοχείο ΒΙΛΛΑ ΖΑΧΑΡΩ. 2.-Στο χώρο δίπλα στο ΚΡΙΣ. 3.-Στο χώρο δίπλα από το Γήπεδο. 4.-Οπου δεν απαγορεύεται με σήμανση ή διαγράμμιση σε ολόκληρη την νήσο. ΑΡΘΡΟ 7 ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1-Σε περιπτώσεις περιστατικών έκτακτης ανάγκης, τέλεσης κοινωφελών έργων, παρελάσεως και άλλων δημοσίων εορταστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων καθώς και όταν η κίνηση των πεζών είναι πυκνή. Ο Διοικητής του Α.Τ Πάτμου μετά από συνεννόηση με την Τοπική Δημοτική Αρχή μπορεί να λαμβάνει για περιορισμένο χρόνο κατά την κρίση του περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας για την

9 εξασφάλιση άνεσης και κυκλοφοριακής ευρυθμίας υπό την προϋπόθεση της έγκαιρης ειδοποίησης του κοινού. 2.-α)Εξαιρούνται τα Δημοσίας Χρήσεως μεταφοράς επιβατών και τα υπηρεσιακά οχήματα. β) Με ειδική άδεια που χορηγείται από τον Δήμαρχο Πάτμου επιτρέπεται η κίνηση εντός πεζοδρόμου σε οχήματα κατά τις ώρες που θα αναγράφονται στην άδεια. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ: για την περίοδο από 15/6/ έως 15/9 κάθε έτους. ΑΡΘΡΟ 8 ο ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ-ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Α) Οι παραβάτες της παρούσης της οποίας η εφαρμογή θα αρχίσει μετά την τοποθέτηση των σχετικών πινακίδων και την δημοσίευσή της στα Μέσα Ενημέρωσης της Πάτμου, και την τοιχοκόλληση της στα δημοσιότερα μέρη του Νησιού, τιμωρούνται με τις σχετικές διατάξεις του Κ.Ο.Κ. Β) Κάθε διάταξη προηγούμενης απόφασης που αντίκειται στις διατάξεις της παρούσας καταργείται. Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 128/2015 και Θα αποσταλεί σύμφωνα με το άρθρο 225 του Ν. 3852/2010 στην Αυτοτελή Υπηρεσία Εποπτείας ΟΤΑ για έλεγχο νομιμότητας. Θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε το πρακτικό τούτο και υπογράφεται ως εξής. Ο Πρόεδρος Τα Μέλη Γαμπιέρης Αντ. Μαραβέλιας Αντ.- Σημαντήρης Ι.- Κάβουρας Λ. Πέντες Ελ.- Ευγενικός Παν.- Μαυρωνάς Σπ. Γρύλλης Παντ.- Κοκκώνης Ελ- Μαύρου Νομική Τσαμπαλάκης Ν. Ακριβές Απόσπασμα Πάτμος, 10/6/2015 Ο Δημαρχών Μαραβέλιας Αντώνης

ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης περί μισθωμένων δημοτικών ακινήτων των οποίων έχει παρέλθει ο συμβατικός χρόνος μίσθωσης»

ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης περί μισθωμένων δημοτικών ακινήτων των οποίων έχει παρέλθει ο συμβατικός χρόνος μίσθωσης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Απόσπασμα εκ του αριθμ.5/2015 πρακτικού συνεδριάσεως Δημοτικού Συμβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμ. Απόφασης 68/2015 ΘΕΜΑ: «Λήψη απόφασης περί μισθωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015. προσωπικού»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015. προσωπικού» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως Δημοτικού ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συμβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμ. Απόφασης 62α /2015 ΘΕΜΑ: «Προγραμματισμός προσλήψεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα εκ του αριθμ. 4/2015 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως Δημοτικού ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συμβουλίου. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμ. Απόφασης 59 /2015 ΘΕΜΑ: «Προγραμματισμός προσλήψεων

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Θέµα: «Τροποποίηση της υπ αριθµ. 41/2014 Απόφασης.Σ. του Η.ΛΙ.ΤΑ.Π.»

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Θέµα: «Τροποποίηση της υπ αριθµ. 41/2014 Απόφασης.Σ. του Η.ΛΙ.ΤΑ.Π.» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 11/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 123/2015

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 6 ης /2012 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 36/2012

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 6 ης /2012 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 36/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού της υπ αριθμ. 6 ης /2012 Συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου ΘΕΜΑ 2 ο : «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 16/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 189/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Λήψη απόφασης για τροποποίηση της 364/2014 απόφασης του ΔΣ που αφορά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Απόλλωνος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Λήψη απόφασης για τροποποίηση της 364/2014 απόφασης του ΔΣ που αφορά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Απόλλωνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 16/2015 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:401/2015 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 15/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 172/2014

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Θέµα: «Τροποποίηση της υπ' αριθµ. 162/2014 Απόφασης.Σ., µε θέµα: Συγκρότηση σε Σώµα»

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Θέµα: «Τροποποίηση της υπ' αριθµ. 162/2014 Απόφασης.Σ., µε θέµα: Συγκρότηση σε Σώµα» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 13/2016 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 108/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 6/2015

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 6/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 6/2015 ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Γραφείο : Επιτροπής Ποιότητας Ποιότητας Ζωής Ζωής ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 1/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 3/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ αριθμόν 2/2014 Πρακτικό Συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Στο Άστρος και στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 16/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 193/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 13η Αριθμός απόφασης: 156/2013 ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης σχετικά με την διερεύνηση χωροθέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της με αριθ. 11ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της με αριθ. 11ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αριθ. 11ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αρ. αποφάσεως :52 Θέμα:«Λήψη απόφασης Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 23/2014

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 23/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ελληνική ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 6 ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ της 7ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 23/2014 Θέμα: : «Έκδοση Απόφασης κανονιστικού περιεχομένου για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 8/2015 της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ορμύλιας του Δήμου Πολυγύρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 8/2015 της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ορμύλιας του Δήμου Πολυγύρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Δ. Κ. ΟΡΜΥΛΙΑΣ Αριθ.Αποφ. 53/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 8/2015 της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ορμύλιας του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 10/2015 πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 29 ης Ιουνίου 2015.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 10/2015 πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 29 ης Ιουνίου 2015. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 10/2015 πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 29 ης Ιουνίου 2015. Αριθμός Απόφασης 196/2015 Θέμα 22 ο : Έκδοση κανονιστικής απόφασης που

Διαβάστε περισσότερα

1. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 2. ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 3. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής:

1. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 2. ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 3. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Συνεδρίαση: 2 η /4-2-2019 MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ: 5002/5-2-2019 Αριθ. Απόφασης: 7/2019 ΘΕΜΑ: Μετατροπή τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 5/2017

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 5/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 5/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:96/2017 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Της από 17/7/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 17/ Αριθ. Απόφασης: 541/2017

Της από 17/7/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 17/ Αριθ. Απόφασης: 541/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 17/7/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 17/17-7-2017 Αριθ. Απόφασης: 541/2017 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης που αφορά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Νάξου.

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης που αφορά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Νάξου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:55/2017 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 14/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 157/2015

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 3/204 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 42/204 Θέµα:

Διαβάστε περισσότερα

5. Μάγγος Φώτιος, ήµαρχος Λειψών

5. Μάγγος Φώτιος, ήµαρχος Λειψών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 16/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 167/2015

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµός Απόφασης 11/2017

Αριθµός Απόφασης 11/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΜΟΣ ΠΥ ΝΑΣ-ΚΟΛΙΝ ΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθµ.3/2017 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ήµου Πύδνας-Κολινδρού Αριθµός Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 2 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 2 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 2 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη

Διαβάστε περισσότερα

1. Κόττορος Ευάγγελος, ήµαρχος Αγαθονησίου

1. Κόττορος Ευάγγελος, ήµαρχος Αγαθονησίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 15/2014 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 171/2014

Διαβάστε περισσότερα

Της από 26/9/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 20/ Αριθ. Απόφασης: 714/2017

Της από 26/9/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 20/ Αριθ. Απόφασης: 714/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 2/9/ 20 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 20/2-9-20 Αριθ. Απόφασης: /20 Στη Ρόδο σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

1. Κόττορος Ευάγγελος, ήµαρχος Αγαθονησίου

1. Κόττορος Ευάγγελος, ήµαρχος Αγαθονησίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 8/2015 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 53/2015

Διαβάστε περισσότερα

Της από 30/8/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού:14/ Αριθ. Απόφασης: 970/2018

Της από 30/8/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού:14/ Αριθ. Απόφασης: 970/2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 30/8/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού:14/30-8-2018 Αριθ. Απόφασης: 970/2018 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β44ΕΩ9Ι-9Ρ9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ

ΑΔΑ: Β44ΕΩ9Ι-9Ρ9 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Αριθ.Αποφ 07/2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 1 ο /2012 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δέλτα Στην χαλάστρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της με αριθ. 13ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της με αριθ. 13ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αριθ. 13ης/2011 συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αρ. αποφάσεως :61 Θέμα:«Λήψη απόφασης Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Έργα ανάπλασης και λειτουργικά τεχνικά προβλήματα

Έργα ανάπλασης και λειτουργικά τεχνικά προβλήματα A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 9/2011 Συνεδριάσεως της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θέρμης Αριθμ. Απόφασης. 64/2011 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Έργα ανάπλασης και λειτουργικά τεχνικά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 3/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:51/2017 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 6/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:143/2017 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 8/2011 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 8/2011 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Νέα Φιλαδέλφεια 22/6/2011 Αριθ. Πρωτ. : 7479 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης σε δρόμους της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά

Απόντες 11. ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη τοποθέτησης πινακίδων σήμανσης σε δρόμους της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 21/12/2016 με αριθμ. 42 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 511 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Που βρίσκεται ο ηµοτικός Ραδιοφωνικός Σταθµός Καλύµνου; α. Στην Πόθια β. Στην γέφυρα γ. Στις Ελιές δ. Στο Χωριό 2.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αριθμός Απόφασης: 214/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αριθμός Απόφασης: 214/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αριθμός Απόφασης: 214/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 18/2015 Έκτακτης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Της από 26/6/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού:11/ Αριθ. Απόφασης: 636/2018

Της από 26/6/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού:11/ Αριθ. Απόφασης: 636/2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 26/6/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού:11/26-6-2018 Αριθ. Απόφασης: 636/2018 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

1/2015 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

1/2015 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 1/2015 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 2/2015 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Δ. Κουλουριώτης 4. Β. Παπαδόπουλος 5. Γ. Σοφιανίδης (αναπλ/κό μέλος)

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Δ. Κουλουριώτης 4. Β. Παπαδόπουλος 5. Γ. Σοφιανίδης (αναπλ/κό μέλος) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 29/2017 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 690 / 2017. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για μη αναπροσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ.07/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ.07/ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1 Περίληψη Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τροποποίησης Τ.Π.Ε. έτους 2016. Στα Σπάτα σήμερα 12 Απριλίου 2016, ημέρα Τρίτη

Διαβάστε περισσότερα

Της από 26/9/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 20/ Αριθ. Απόφασης: 712/2017

Της από 26/9/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 20/ Αριθ. Απόφασης: 712/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 26/9/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 20/26-9-2017 Αριθ. Απόφασης: 712/2017 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα από το αριθμ. 2 ου /2013. Θ Ε Μ Α «Διάθεση πιστώσεων ΠΟΕ».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα από το αριθμ. 2 ου /2013. Θ Ε Μ Α «Διάθεση πιστώσεων ΠΟΕ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα από το αριθμ. 2 ου /2013 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικό συνεδριάσεως της ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Οικονομικής Επιτροπής. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμ. Απόφασης: 6 /2013

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 49/2018 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από τη Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, με αριθμό 9/2016 από 28/7/2016. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΜΟΩ63-Ο0Ξ. ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 27/2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 364/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΑΔΑ: Β4ΜΟΩ63-Ο0Ξ. ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 27/2012 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 364/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 27/2012 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 364/2012 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

Της από 2/4/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 7/ Αριθ. Απόφασης: 308/2018

Της από 2/4/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 7/ Αριθ. Απόφασης: 308/2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 2/4/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 7/2-4-2018 Αριθ. Απόφασης: 308/2018 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Λήψη απόφασης για την μετατόπιση περιπτέρου της κας Αλεξοπούλου Ελένης από την οδό ΑΓ. Δημητρίου 115 & Κολοκοτρώνη στην πλατεία Ασυρμάτου.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Λήψη απόφασης για την μετατόπιση περιπτέρου της κας Αλεξοπούλου Ελένης από την οδό ΑΓ. Δημητρίου 115 & Κολοκοτρώνη στην πλατεία Ασυρμάτου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 19/2014 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:365/2014 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 11 Μαΐου 2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 11 Μαΐου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 11 Μαΐου 2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 62 Στο Αίγιο και στο

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 6/207 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:40/207 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ον (Κατεπείγον) ΘΕΜΑ : 5 ΑΠΟΦΑΣΗ : 131/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 6 ης Συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 3/2016 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 17/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το σύνολο Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών ήταν: Παρόντες (9) Σ. Πέγκας ως Πρόεδρος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το σύνολο Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών ήταν: Παρόντες (9) Σ. Πέγκας ως Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αριθμ. Αποφ. 101/07-04-2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 3 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΛ. ΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ FAX

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΛ. ΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΛ FAX Ελληνική Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Από το με αριθμό 10/ 2014 πρακτικό συνεδρίασης ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ -------------------- Αριθμός απόφασης : 108 / 2014 Θέμα: Γνωμοδότηση επί του με αριθμό 4/27.10.2014

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 04/ τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 04/ τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 04/21.03.2019 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς. Αριθ. Απόφασης 41/2019 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Της από 17/2/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 3/ Αριθ.

Της από 17/2/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 3/ Αριθ. 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 17/2/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 3/17-2-2017 Αριθ. Απόφασης: 82/2017 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ. Συνεδρίαση: 2 η / Αριθ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ. Συνεδρίαση: 2 η / Αριθ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Συνεδρίαση: 2 η /4-2-2019 MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ: 5006/5-2-2019 Αριθ. Απόφασης: 10/2019 ΘΕΜΑ: Κατασκευή διάβασης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.:17239/19-12-2014

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.:17239/19-12-2014 Ο Πρόεδρος ανάγνωσε το 2 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που είναι «Έγκριση της υπ αριθμ. 262/2014 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για τροποποίηση προϋπολογισμού, ετησίου προγράμματος δράσης, τεχνικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 19ης/2011 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 19ης/2011 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 19ης/2011 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Αρ. αποφάσεως : 256 Περίληψη: «Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15/ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15/21-06-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 6 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 6 Φεβρουαρίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 6 Φεβρουαρίου 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 15 Στο Αίγιο και στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Της από 17/2/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 3/ Αριθ.

Της από 17/2/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 3/ Αριθ. 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 17/2/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 3/17-2-2017 Αριθ. Απόφασης: 83/2017 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 2/2016 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 11/2016

Διαβάστε περισσότερα

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ

πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασµα εκ του αριθµ. 9/2016 ΝΟΜΟΣ Ω ΕΚΑΝΗΣΟΥ πρακτικού συνεδριάσεως ιοικητικού ΗΜΟΣ ΠΑΤΜΟΥ Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΤΜΟΥ Αριθµ. Απόφασης 88/2016

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (21), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (21), δηλαδή: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 8811 /23-6-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 8 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης 91/2015 Π ε ρ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ -ΜΥΚΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΜΑ : 30 ον ΑΠΟΦΑΣΗ : 136/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 11 ης Συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από το πρακτικό 01/02-02-2012 συνεδριάσεως της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων του Δήμου Μυκόνου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από το πρακτικό 01/02-02-2012 συνεδριάσεως της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων του Δήμου Μυκόνου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΚΟΝΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό 01/02-02-2012 συνεδριάσεως της Δημοτικής του Δήμου Μυκόνου. ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αντιδρόμηση της οδού Ελπίδος στην Κηφισιά».

ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αντιδρόμηση της οδού Ελπίδος στην Κηφισιά». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 3η Αριθμός απόφασης: 27/2019 ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αντιδρόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ι Σ Θ Μ Ι Α Σ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ι Σ Θ Μ Ι Α Σ HM1: 19/05/2016 03:58:02. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ι Σ Θ Μ Ι Α Σ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της τακτικής συνεδρίασης του

Διαβάστε περισσότερα

Ακριβές αντίγραφο Μορφοβούνι Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Στεργιόπουλος Θωμάς.

Ακριβές αντίγραφο Μορφοβούνι Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Στεργιόπουλος Θωμάς. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ Από το πρακτικό 11/19-10-2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αριθ. 208/2016 ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΣΗΣ Στο Μoρφοβούνι σήμερα στις 24-10-2016

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 10. ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση ή μη απαγόρευσης στάθμευσης πλησίον Δημοτικού Σχολείου Βάρης»

Απόντες 10. ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση ή μη απαγόρευσης στάθμευσης πλησίον Δημοτικού Σχολείου Βάρης» ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 05-07-2017 με αριθμ. 19 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 282 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 457ΒΩ9Ι-ΛΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ

ΑΔΑ: 457ΒΩ9Ι-ΛΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Αριθ.Αποφ 48/2011 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 5 ο /2011 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Δέλτα Στην χαλάστρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 5 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 5 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 5 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Σήμερα 23 Ιουνίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 14ης/2011 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της 14ης/2011 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 14ης/2011 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Αρ. αποφάσεως : 199 Περίληψη: «Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 26/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 26/2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 26/2012 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 329/2012 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 32 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της 32 / συνεδρίασης της Οικονοµικής Επιτροπής. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 5-11-2013 ΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 32 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 431 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το

Διαβάστε περισσότερα

Της από 30/10/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού:16/ Αριθ. Απόφασης: 1237/2018

Της από 30/10/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού:16/ Αριθ. Απόφασης: 1237/2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 30/10/ 2018 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού:16/30-10-2018 Αριθ. Απόφασης: 1237/2018 Στη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 11/25-5-2011 πρακτικό Συνεδρίασης ηµοτικού Συµβουλίου

ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 11/25-5-2011 πρακτικό Συνεδρίασης ηµοτικού Συµβουλίου ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 11/25-5-2011 πρακτικό Συνεδρίασης ηµοτικού Συµβουλίου ΑΠΟΦΑΣΗ 158/2011 Περί αγοράς οικοπέδου στην Τοπική Κοινότητα Άρµατος. Σήµερα, στις 25 του µήνα Μαΐου του έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ΑΡΙΘ. Ελληνική Δημοκρατία Νομός Δωδεκανήσου ΔΗΜΟΣ ΚΩ Απόφαση Νο 175 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Που έχει καταχωρηθεί στο 10 ο Πρακτικό της από 16-05-2017 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Παραχώρηση χρήσεως κοινόχρηστου χώρου», είσοδο έξοδο οχημάτων - σε ιδιωτική θέση στάθμευσης (παρκινγκ), (16 αιτήσεις).

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Παραχώρηση χρήσεως κοινόχρηστου χώρου», είσοδο έξοδο οχημάτων - σε ιδιωτική θέση στάθμευσης (παρκινγκ), (16 αιτήσεις). ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 20 / 2010 Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 334 / 2010 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Περίληψη Παραχώρηση χρήσεως κοινόχρηστου χώρου», είσοδο έξοδο οχημάτων - σε ιδιωτική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (23), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (23), δηλαδή: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.:9938/16-7-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 10 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της 11/ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό της 11/20-05-2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου ΑΡIΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 7/2019. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης για προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Ξάνθης

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 7/2019. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Λήψη απόφασης για προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Ξάνθης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 7/2019 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 116/2019 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Πλαισίου Δράσης Δήμου Αγαθονησίου οικονομικού έτους 2016.

Πλαισίου Δράσης Δήμου Αγαθονησίου οικονομικού έτους 2016. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ 71/2015 Απόσπασμα από το πρακτικό 13/15-11-2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Της από 26/9/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 20/ Αριθ. Απόφασης: 710/2017

Της από 26/9/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου. Αριθ. Πρακτικού: 20/ Αριθ. Απόφασης: 710/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Υ Της από 26/9/ 2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου Αριθ. Πρακτικού: 20/26-9-2017 Αριθ. Απόφασης: 710/2017 Στη Ρόδο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 6/2019

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 6/2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 6/2019 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής- Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 111/2019 Γραφείο: Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (21), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (21), δηλαδή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. : 15560/14-12-2015 Από το πρακτικό της αριθ. 16ης/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης 203/2015 «Περί μονοδρόμησης τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμός Απόφ. 113/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Ορθή επανάληψη ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμός Απόφ. 113/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Ορθή επανάληψη ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμός Απόφ. 113/2015 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Ορθή επανάληψη ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 9 η / 07.04.2015 Το Δημοτικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

1. ΜΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ 2. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ & 3. ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ( ο οποίος αν και κλήθηκε νόμιμα δεν προσήλθε)

1. ΜΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ 2. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ & 3. ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ( ο οποίος αν και κλήθηκε νόμιμα δεν προσήλθε) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΚΟΝΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό 08/03-07-2012 συνεδριάσεως της Δημοτικής του Δήμου Μυκόνου. ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ.23/04-08-2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ.23/04-08-2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1 Περίληψη Λήψη απόφασης περί έγκρισης υποβολής οικονομικών στοιχείων Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος και των Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, μηνός Απριλίου, Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 25/2014. Γραφείο : Επιτροπής Ποιότητας Ποιότητας Ζωής ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:215/2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 25/2014. Γραφείο : Επιτροπής Ποιότητας Ποιότητας Ζωής ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:215/2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 25/2014 ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Γραφείο : Επιτροπής Ποιότητας Ποιότητας Ζωής Ζωής ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:220/2014

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Θεμάτων Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 03/08/2018

Πίνακας Θεμάτων Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 03/08/2018 Πίνακας Θεμάτων Τακτικής Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 03/08/2018 Α/Α ΤΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. Ανάκληση της υπ αριθμ. 70/2017 απόφασης της Επιτροπής της Ποιότητας Ζωής,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Με τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την αριθμ. 7η/08-08-2016 συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λέσβου και με μνεία των αποφάσεων που ελήφθησαν

Διαβάστε περισσότερα

1. ΜΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ 2. ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ & ( ο οποίος αν και κλήθηκε νόμιμα 3. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ δεν προσήλθε)

1. ΜΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ 2. ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ & ( ο οποίος αν και κλήθηκε νόμιμα 3. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ δεν προσήλθε) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΚΟΝΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το πρακτικό 03/30-03-2012 συνεδριάσεως της Δημοτικής του Δήμου Μυκόνου. ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 5/2017

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 5/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 5/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:95/2017 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 3/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 3/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 3/2015 ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής ΑΜΕΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 11/2015 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Γνωμοδότηση προς την Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα