Καλώς ήρθατε στον κόσμο ενός διαφορετικού, ονειρικού ταξιδιού. Εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Καλώς ήρθατε στον κόσμο ενός διαφορετικού, ονειρικού ταξιδιού. Εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας!"

Transcript

1 1 / be inspired

2 2 / be inspired ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ: ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 4, ΣΥΝΤΑΓΜΑ Τ , F info@manessis.gr ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 263, ΚΗΦΙΣΙΑ Τ kifisia@manessis.gr ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ 39, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Τ agiaparaskevi@manessis.gr ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-18:30 & Σάββατο 10:00-15:30 Καλώς ήρθατε στον κόσμο ενός διαφορετικού, ονειρικού ταξιδιού. Γιατί τα δικά μας ταξίδια προσαρμόζονται στα όνειρά σας... Οι επιθυμίες σας γίνονται έμπνευση για εμάς και εμείς είμαστε εδώ ακριβώς για αυτό. Για να προσαρμόσουμε τις ιδέες και τις εμπειρίες μας πάνω στις δικές σας επιθυμίες, ψάχνοντας πάντα αυτό το κάτι παραπάνω, που θα κάνει το ταξίδι σας μια αξέχαστη εμπειρία. Γιατί δεν δημιουργούμε τουρίστες, αλλά Ταξιδευτές που γίνονται ένα με το Ταξίδι και ζουν την κάθε μία εμπειρία στο μέγιστο. Γιατί δεν βλέπουμε ένα πλανήτη με προορισμούς, αλλά ένα κόσμο πανέμορφο, γεμάτο με αξέχαστες στιγμές. Γιατί πιστεύουμε πως η ουσία είναι όχι να κάνετε ένα όμορφο ταξίδι, αλλά να κάνετε αυτό το ταξίδι που ονειρεύεστε, με τον καλύτερο τρόπο, την καλύτερη εποχή. ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ: ALPHA BANK: GR ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ Γι αυτό δεν είμαστε κάποια μηχανή κρατήσεων, για αυτό δεν κάνουμε μαζικό τουρισμό... Εμπνευστείτε από τις προτάσεις μας! Μιλήστε μας για το ταξίδι που ονειρευτήκατε. Εξερευνήστε ένα καινούργιο τόπο, ή ξαναπηγαίνετε σε ένα παλιό, αλλά με διαφορετικό σκεπτικό και νέες ιδέες. Εμείς ξέρουμε όλο τον κόσμο! ΜΗΤ.Ε. 0206Ε ακολουθληστε μας:

3 περιεχόμενα... for Dreams & Romance Μπρυζ σελ. 4/ Κολμάρ σελ. 5/ Βενετία σελ. 6/ Τοσκάνη σελ. 7/ Αγγλία, Σκωτία & Ιρλανδία σελ. 8-9/ Μαρακές σελ. 10/ Καππαδοκία σελ for White Beaches Μαλδίβες σελ. 14/ Μαυρίκιος σελ. 16/ Σευχέλλες σελ. 18/ Ζανζιβάρη σελ. 19/ Μοζαμβίκη σελ. 20/ Thailand Beaches σελ / Μπαλί σελ. 24/ Φιλιππίνες σελ. 26/ Νησιά του Ειρηνικού σελ / Νησιά της Καραϊβικής σελ for Cosmopolitan Nέα Υόρκη σελ. 34/ Μαϊάμι σελ. 35/ Λος Άντζελες σελ. 36/ Μπουένος Άιρες σελ. 37/ Ντουμπάι σελ. 38/ Παρίσι σελ for Great Escapes Βιετνάμ σελ. 42/ Σιέμ Ριπ Λουάνγκ Πραμπάνγκ σελ. 43/ Μυανμάρ σελ. 44/ Ταϊλάνδη-Καμπότζη σελ. 45/ Σρι Λάνκα σελ. 46/ Ρατζαστάν σελ. 47/ Κίνα σελ. 48/ Ιαπωνία σελ. 49/ Περού σελ. 50/ Μεξικό σελ. 51/... for Adventure Σαφάρι - Κένυα, Τανζανία & Ουγκάντα σελ / Μαδαγασκάρη σελ. 56/ Μαλαισία σελ. 57/ Κόστα Ρίκα σελ. 58/ Νεπάλ σελ. 59/ Τραίνα σελ / be inspired Ακολουθήστε μας σε πολύ περισσότερους προορισμούς. Επικοινωνήστε μαζί μας και ανακαλύψτε χώρες, ανθρώπους, πολιτισμούς που δεν έχετε φανταστεί...

4 4 / be inspired...for Dreams & Romance Αυτό που λείπει ίσως από την ζωή μας είναι η δυνατότητα να ζήσουμε μέσα σε ένα παραμύθι, όχι μόνο στην φαντασία μας, όχι μόνο μέσα από εικόνες, ή ταινίες, αλλά πραγματικά. Αυτή την μοναδική ατμόσφαιρα του παλιού αλλά όχι πολυκαιρισμένου, του ρομαντικού χωρίς υπερβολή, της απλής φυσικής ομορφιάς που κυλά αβίαστα στο μάτι σαν κάτι αυτονόητο. Πόλεις, μικρές ή μεγάλες που επέλεξαν να διατηρήσουν την ταυτότητα και την κληρονομιά τους, όχι για λόγους τουρισμού ή εντυπωσιασμού αλλά γιατί αυτή ήταν η καρδιά τους. Και έτσι ερχόμαστε εμείς σήμερα, την εποχή των tablet και του Internet, να νοσταλγούμε όσο τίποτα τα όνειρα που σχηματίζαμε παιδιά μέσα από τα παραμύθια, την γαλήνη εκείνη του «χθές», έστω και σαν ένα μικρό διάλλειμα του τρελού «σήμερα»

5 5 / be inspired Castles Ireland-Scotland Bruges South France Colmar Carcassonne Amalfi Capri Cappadocia Tuscan Porto Marrakesh

6 Bruges Μπρυζ Την ερωτεύεσαι για την αρμονική καθολική ομορφιά της, για αυτό που σε κάνει να νιώθεις όταν περπατάς στα καλντερίμια της, όταν διασχίζεις τα κανάλια της, όταν σε κάθε στροφή ανακαλύπτεις κάτι αισθησιακά μεσαιωνικό που σε πάει σε άλλες εποχές. Εκείνες που μόνο σε παραμύθι μπορεί να σχηματίσει η φαντασία like a fairytail 5 ημέρες Και ξαφνικά ερωτεύεσαι μια πόλη... σου. Γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και ονειρεμένα κανάλια, συνδέουν πλατείες με αγορές στη βάση ψηλών πύργων, μικρά μαγαζάκια που πουλούν λουλούδια, δαντέλες και γλυκά. Αυτή είναι η Μπρυζ. Μόλις 50 λεπτά με το τραίνο από το αεροδρόμιο των Βρυξελών. Hotels 6 / be inspired Hotel de Orangerie Παλιό μοναστήρι του 15ου αιώνα, με μοναδική θέα στο κανάλι Den Dijver. Ρομαντικό, με εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και έπιπλα αντίκες, έχει 20 δωμάτια σουίτες που συνδυάζουν εκπληκτικά το παλιό στυλ με τις σύγχρονες ανέσεις. Number 11 Exclusive Στην καρδιά της παλιάς πόλης, ένα πανέμορφο Boutique ξενοδοχείο του 17ου αιώνα με 4 μόλις δωμάτια. Η πρόσφατη ανακαίνιση του έδωσε μεγάλη έμφαση στην διατήρηση της αυθεντικότητας και πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα. Hotel Navara Παλιό αρχοντικό του 17ου αιώνα που ανήκει στα διατηρητέα της πόλης. Το έχτισε για την οικογένειά του το 1600 ο Don Juan de Peralta, πρόξενος της Ισπανικής επαρχίας της Ναβάρα και αντιδήμαρχος της πόλης. Μόλις 400 μέτρα από την κεντρική πλατεία. Belfry Tower και 366 σκαλοπάτια για την κορυφή, τη Βασιλική του Αγίου Αίματος, την εκκλησία της our Lady με την μαρμάρινη Madona του Michelangelo, την ζυθοποιία του Halve Maan που λειτουργεί από το 1856 και μη ξεχάσετε να κάνετε βόλτα με βάρκα στα κανάλια. Θα πετάξετε για Βρυξέλες με απευθείας πτήση, θα πάρετε το τραίνο για την Μπρυζ, θα μείνετε σε μοναδικά ξενοδοχεία, θα έχετε πρωινό καθημερινά. BEST TIME: το καλοκαίρι για να είναι όλα πράσινα και ανθισμένα. Τον χειμώνα, για διαφορετικές όμορφες εικόνες.

7 5 ημέρες eternal memories Και ο χρόνος σταματάει στο μικρό Κολμάρ το κόσμημα της Αλσατίας. Ζωγραφισμένη ομορφιά, διαχρονική. Γοητευτική όλο το χρόνο, αλλά την άνοιξη και το καλοκαίρι η ομορφιά της απογειώνεται. Με τις ανθισμένες γλάστρες να κρέμονται στα πανέμορφα σπίτια, τα σιντριβάνια και τα αγάλματα στις μικρές COLMAR Κολμάρ Διασχίζοντας τον «δρόμο του κρασιού» μισή ώρα από το αεροδρόμιο της Βασιλείας είναι σαν να γυρνάς τον χρόνο πίσω. πλατείες, το παλιό μοναστήρι των Δομινικανών, τα μαγικά νερά του Λάουχ που διασχίζουν το κέντρο της πόλης. Το πολυτιμότερο από τα στολίδια της έτσι κι αλλιώς πανέμορφης Αλσατίας. Θεωρείται από πολλούς η ομορφότερη της Ευρώπης. Και ίσως έχουν δίκιο... 7 / be inspired Hotels Villa Élyane Ένα γοητευτικό ξενοδοχείο στο κέντρο της παλιάς πόλης, σε ήσυχο δενδροστοιχισμένο δρόμο με 5 μόλις δωμάτια, διατηρεί μια σειρά από μοναδικούς θησαυρούς art nouveau στο εσωτερικό του. Και σε αντίθεση με την γενική διακόσμηση αυτή των δωματίων είναι minimal και φυσικά με σύγχρονες ανέσεις. Hotel Quatorze Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου δίπλα από την περίφημη οικία Pfister, το πολύ διακριτικό ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα παλιό φαρμακείο του Συγχωνεύοντας την ιστορική αρχιτεκτονική με καινοτόμο σχεδιασμό, προσφέρει σύγχρονες ανέσεις και ζεστή ατμόσφαιρα και στα 14 δωμάτιά του. Hôtel le Maréchal Ένα τυπικό Αλσατικό σπίτι του 1565, που είχε φιλοξενήσει στο παρελθόν σπουδαία ονόματα. Με 30 δωμάτια όλα μοναδικά διακοσμημένα και ένα εστιατόριο ακριβώς στε όχθη του Λάουχ στην Μικρή Βενετία, το Merechal σίγουρα θα σας κλέψει την καρδιά. Το Μουσείο στο παλιό μοναστήρι των Δομινικανών, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Μαρτίνου, την μικρή Βενετία στις όχθες του Λάουχ, την οικία Πφίστερ, το μουσείο Εθνικής Ιστορίας Θα πετάξετε για Ζυρίχη με απευθείας πτήση, θα πάρετε το τραίνο για την Colmar, θα μείνετε σε μοναδικά ξενοδοχεία, θα έχετε πρωινό καθημερινά. BEST TIME: ολο τον χρόνο, με έμφαση το καλοκαίρι για τα απίστευτα χρώματα της πόλης.

8 VENICE Βενετία Η κάποτε παντοδύναμη Βενετία, εξακολουθεί να είναι πλούσια σε καλλιτεχνικούς θησαυρούς, palazzi, μοναδική ατμόσφαιρα και διάχυτη μελαγχολία που δημιουργεί ρομαντικές εικόνες αφήνοντας γλυκιά την γεύση μιας αξεπέραστης μέχρι σήμερα ομορφιάς. Είναι ο τόπος με τα περισσότερα καλλιτεχνικά αριστουργήματα ανά palazzo d amore 5 ημέρες Ότι και αν έχετε δει σε φωτογραφίες η ταινίες, η πραγματικότητα τα ξεπερνάει όλα. τετραγωνικό μέτρο. Μία πόλη που την αγάπησαν όλοι. Διάσημοι καλλιτέχνες, απλοί άνθρωποι από την εποχή της δόξας της μέχρι και σήμερα. Προσπάθησαν να την αντιγράψουν πολλοί (μικρές Βενετίες ανά τον κόσμο) αλλά καμία δεν είναι σαν αυτη τη μοναδική πανέμορφη πόλη της αγάπης, του πάθους, της ίντριγκας. 8 / be inspired Hotels Hotel ai Reali Βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία σε ένα ήσυχο κανάλι στην καρδιά της πόλης μόλις 3 λεπτά από την γέφυρα Rialto.. Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο παλάτι του 17ου αιώνα, μέλος του Small Luxury hotels of the world. Η αυθεντική Βενετσιάνικη διακόσμηση και στα 32 δωμάτια και σουίτες του και το φημισμένο Alle Coroni εστιατόριο είναι αυτά που θα σας κερδίσουν αμέσως. Hotel Palazzo Vittur Στην καρδιά της Βενετίας, ένα ανακαινισμένο παλάτι του 13ου αιώνα σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πλατεία του Αγίου Μάρκου. Εχει 16 δωμάτια και σουίτες διακοσμημένα με εκλεπτυσμένη πολυτέλεια απόλυτα εναρμονισμένη με το ιστορικό κτίριο που το φιλοξενεί. Palazzetto Pisani Μια από τις καλύτερες τοποθεσίες, με θέα την γέφυρα Academia. Και ένα από τα πιο διάσημα παλάτια της Βενετίας το Palazzeto Pisani που κάνει από την πρώτη στιγμή που σας αφήνει το βαπορέτο στα σκαλιά του, την διαφορά. Εξοχή ατμόσφαιρα στα μόλις 6 δωμάτια του, με μια πολυτέλεια που δεν είναι ακριβή. Το Παλάτι του Δόγη, την πλατεία του Αγιου Μάρκου, την γέφυρα των στεναγμών, το Ca d Oro, το Ghetto για να κάνετε πιο οικονομικά ψώνια και φυσικά το Florian το ιστορικό καφέ που λειτουργεί από Αγαπημένο του Goethe του Casanova, του Λόρδου Βύρωνα του Charles Dickens. Θα πετάξετε για Βενετία με ενδιάμεσο σταθμό, θα μείνετε σε μοναδικά pallazzi, θα έχετε πρωινό καθημερινά. BEST TIME: Όλο τον χρόνο με μεγαλύτερη έμφαση από τον Απρίλιο μέχρι και τον Νοέμβριο.

9 5 ημέρες beauty at it s best Ειναι από αυτούς τους τόπους που η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η επαρχία της Τοσκάνης, συμπληρώνει την θρυλική ομορφιά της Φλωρεντίας και αποδεικνύεται πιο όμορφη από ότι περιμένεις βλέποντας τις φωτογραφίες, πιο απρόβλεπτη από ότι φαντάζεσαι διαβάζοντας για αυτήν. Γιατί θα αγαπήσετε την Τοσκάνη; Για τον πολύτιμο καλλιτεχνικό θησαυρό, η Φλωρεντία, για το πολύτιμο TUSCAN Τοσκάνη γοτθικό στολίδι της Σιένα και για όλα τα υπέροχα διατηρημένα μεσαιωνικά χωριά που είναι σπαρμένα στους καταπράσινους λόφους της. Για το καταπληκτικό φαγητό και κρασί που θα γευθείτε εκεί. Για τους ίδιους τους ντόπιους που προστατεύουν τις παραδόσεις τους με φανατικό ζήλο. 9 / be inspired Hotels Castello la Leccia Στην κορυφή ενός λόφου στο Chianti, με μια ανυπέρβλητη θέα το παραδοσιακό αγροτικό θέρετρο του 11ου αιώνα, έχει μόλις 12 εκπληκτικά δωμάτια. Ανακαινισμένο με πολύ κόπο για να μην χάσει τίποτα από την διαχρονική του αξία, έχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Villa Campestri Olive Oil Resort Περίπου 450 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας αυτή η υπέροχη αναγεννησιακή βίλλα του 13ου αιώνα είναι ένας σπάνιος συνδυασμός της ιστορίας της παράδοσης της ομορφιάς. Μια πράσινη όαση που περιβάλλεται από αμπελώνες και ελαιώνες και λιβάδια, μόλις 35 χιλιόμετρα από την Φλωρεντία. 21 δωμάτια και σουίτες. Albergo Pietrasanta Το συναρπαστικό ξενοδοχείο βρίσκεται στο παλάτι που είναι γνωστό σαν Palazzo Barsantoi Bonetti, στο ιστορικό κέντρο της παλιάς μεσαιωνικής πόλης της PIetrasanta. Το ίδιο το ξενοδοχέιο αντικατοπτρίζει την ομορφιά της μικρής πόλης, με 19 συνολικά δωμάτια και σουίτες. Χάρη ποιότητα και αναγεννησιακή εκλεπτυσμένη πολυτέλεια είναι κάποια από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που το έχουν συμπεριλάβει στα SLHW. Την Duomo του San Gimignano, τον καθεδρικό ναό της Sienna, το σπίτι που γεννήθηκε ο Leonardo Da Vinci στο Anchiano και το μουσείο στο Vinvci, το αναγεννησιακό χωριό Cerreto Guidi στο Chianti, το μουσείο Bargello στη Φλωρεντία. Θα πετάξετε για Φλωρεντία με ενδιάμεσο σταθμό, θα πάρετε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο και θα οδηγήσετε μέχρι την καρδιά της επαρχίας, θα μείνετε σε μοναδικά ξενοδοχεία πανδοχεία, θα έχετε πρωινό καθημερινά. BEST TIME: Από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο για να ζωγραφίσετε τα ωραιότερα τοπία στις αναμνήσεις σας

10 MEDIEVAL King of the castle Οι τοίχοι τους κουβαλούν μια ιστορία τόσο πλούσια που μοιάζει παραμυθένια. Και είναι παραμυθένια. Ιππότες, δεσποσύνες, βασιλιάδες, σπουδαία η άσημα ονόματα, πανέμορφα κτίσματα που διατηρούν ζωντανούς θρύλους, ιστορίες, αγάπες, 10 / be inspired Hotels Augil Castle - Αγγλία Στα όρια της γραφικής Yorkshire Dales, θεωρείς δεδομένο πως οτιδήποτε έχει κτιστεί θα είναι το ίδιο γραφικό και πανέμορφο. Μέσα οι ήχοι από τις σανίδες που τρίζουν ελαφρά και των παλιών ρολογιών συνοδεύουν την εικόνα της απίστευτης αρμονίας στην διακόσμηση και την επίπλωση εποχής. Και έξω η ομορφιά των κήπων και του ίδιου του κάστρου που χρονολογείται από το 1841 σε κάνει να ηρεμείς. Το Augil είναι από τα λίγα ιδιωτικά κάστρα στην Αγγλία που το διευθύνουν οι ιδιοκτήτες του και αυτό κάνει τεράστια διαφορά. Thornbury Castle - Αγγλία Είναι το μοναδικό κάστρο Tudor που λειτουργεί σαν ξενοδοχείο. Μπαίνοντας, ξέρετε ότι περπατάτε στα βήματα του Βασιλιά Χένρυ VIII και της Άννα Μπολέιν. Με 500 χρόνια ιστορίας να αντηχούν στους διάδρομους και τα 27 εξαιρετικά δωμάτια του και όλες τις προϋποθέσεις για μια βασιλική διαμονή, το κάστρο και οι παλαιότεροι κήποι Tudor στην Αγγλία είναι το ιδανικό σκηνικό για ένα αξέχαστο ταξίδι. Θα πετάξετε στο Λονδίνο και θα συνεχίσετε με τραίνο ή αυτοκίνητο, θα έχετε όλες τις μεταφορές και πρωινό κάθε μέρα. Inverlochy Castle - Σκωτία Με 17 μεγάλα δωμάτια όλα ονομασμένα από Σκωτσέζικα νησιά και εκπληκτική θέα του μαγευτικού τοπίου. Σε αυτό το φημισμένο κάστρο τίποτα δεν σου θυμίζει τον αιώνα που ζεις. Πέρα από την μοναδική εμπειρία του να μείνεις εκεί, υπάρχουν δεκάδες άλλα πράγματα να κάνεις όπως γκολφ, κυνήγι, ψάρεμα, περπάτημα, όλα σαν αυθεντικός Σκωτσέζος ευγενής. Κοντά στο Invernes Θα πετάξετε σε ένα από τα μεγάλα αεροδρόμια της Σκωτίας με ενδιάμεσο

11 5 ημέρες Αγγλία, Σκωτία, Ιρλανδία μάχες και μας ταξιδεύουν στην εποχή του βασιλιά Αρθούρου, του Λάνσελοτ και της Γκουινεβίρ. Είναι μαγευτικά, είναι ρομαντικά είναι μοναδικά αρχαία κάστρα στην επαρχία της Σκωτίας την Αγγλίας και την Ιρλανδίας. 11 / be inspired Hotels Traquair Castle - Σκωτία Με ιστορία αιώνων, αυτό το κάστρο ήταν ιδιοκτησία των Σκωτων βασιλιάδων και μετά πέρασε στους Earls of Traquair, οι απόγονοι των οποίων μένουν ακόμα εκεί. Είναι γνωστό σαν το παλαιότερο και ρομαντικότερο «σπίτι» στην Σκωτία. Μόλις 40 λεπτά από το Εδιμβούργο. σταθμό και θα συνεχίσετε με τραίνο η αυτοκίνητο, θα έχετε όλες τις μεταφορές και πρωινό κάθε μέρα. Ashford Castle- Ιρλανδία Για πάνω από 700 χρόνια ομορφαίνει αυτήν την γωνιά του Mayo στην Ιρλανδία. Χτισμένο το 1228 για την οικογένεια των de Burgo, άλλαξε ιδιοκτήτες, και γέμισε θαυμαστές ιστορίες ενώ από το 1915 φιλοξενεί σπουδαίες προσωπικότητες της εποχής. Στο μοναδικής ομορφιάς κάστρο, αν κάποια στιγμή σταματήσετε να απολαμβάνετε το εκπληκτικό τοπίο, έχετε να κάνετε τόσες δραστηριότητες που ίσως οι λίγες μέρες δεν θα σας φτάσουν. Dromoland Castle - Ιρλανδία Βρίσκεται και αυτό στην δυτική πλευρα της Ιρλανδίας με την φημισμένη ομορφιά. Ένα κάστρο του 16ου αιώνα και ένα από τα καλύτερα ίσως της χώρας με ιστορία που κρατά από τις Κέλτικες βασιλικές οικογένειες. Μια μοναδική ευκαιρία να ζήσεις σαν αριστοκράτης γαιοκτήμονας. Θα πετάξετε στο Shannon και θα συνεχίσετε με τραίνο ή αυτοκίνητο, θα έχετε όλες τις μεταφορές και πρωινό κάθε μέρα. BEST TIME: Για να απολαύσετε τα μαγευτικά τοπία της Σκωτίας, της Ιρλανδίας και της Αγγλίας ο καλύτερος καιρός είναι η άνοιξη και το καλοκαίρι.

12 Marrakech Mαρακές Και εκεί που νομίζεις πως έχεις να κάνεις απλά με μια ακόμα αραβική πόλη της Βορείου Αφρικής, ξεχνάς ότι πίστευες και ότι ήξερες. Μαρακές Η κόκκινη πόλη, σταθμός στα μεγάλα καραβάνια που έφταναν μέχρι το Τιμπουκτού, με τους κήπους, τα αρχαία σουκ, τα παλάτια, τα αρχαία τείχη, τα υπέροχα μαροκινά κτίσματα, τα παλιά αρχοντικά που γίνανε μπουτίκ ξενοδοχεία endless romance 5 ημέρες και κρύβουν μυστικά εκατοντάδων χρόνων, τις μυρωδιές των αραβικών παραμυθιών που ξελογιάζουν. Αυτή είναι το διαμάντι του νότου. Και είναι από μόνη της ένας θαυμαστός προορισμός. Hotels 12 / be inspired La Sultana Στην καρδιά της Μεντίνα, με 28 δωμάτια το κάθε ένα διακοσμημένο διαφορετικά, με άψογη αισθητική και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Το roof top εστιατόριο προσφέρει εκπληκτική θέα στη πόλη και το patio από τα ομορφότερα σημεια σε ενα riad, ειναι κυριολεκτικά ακαταμάχητο. Ksar Char Bagn Ένα εκπληκτικό και εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο, που αν και δεν είναι παλιό κτίσμα σχεδιάστηκε σαν ένα παλάτι και στεγάζεται σε 4 στρέμματα κήπους και όμορφα περιβόλια εσπεριδοειδών στην περιοχή Palmeraie του Μαρακές. Η διακόσμηση και το στυλ μοναδικά. Με σημασία στην λεπτομέρεια από χειροποίητα έπιπλα, μέχρι τα ασημένια κλειδιά των δωματίων. Riad Farnatchi Πίσω από μια διακριτική ξύλινη πόρτα στην καρδιά της Μεντίνα βρίσκεται το μοναδικό πολυτελές Riad με 9 σουίτες όλες και όλες, διακοσμημένες με το παραδοσιακό μαροκινό στυλ. Πιείτε τσάι με μέντα σε ένα από τα παραδοσιακά καφέ γύρω από την φημισμένη πλατεία Τζμα ελ Φνα, κάντε βόλτα με καμήλα στα όρια της πόλης, δειπνήστε στο La Foundouk, απολαύστε ένα cocktail στο Café Aarabe με την συγκλονιστική θέα, περπατήστε στα στενά σοκάκια της Μεδίνας της, επισκεφθείτε τις αναρίθμητες γκαλερί τέχνης. Εμβόλιμα στον ρομαντικό αέρα του Μαρακές είναι μια εκδρομή στην έρημο με ή χωρίς διανυκτέρευση σε σκηνές, trekking στην οροσειρά του Άτλαντα για τους πιο δραστήριους, prive δείπνο στα θαυμαστό ηλιοβασίλεμα της ερήμο. Θα πετάξετε με ενδιάμεσο σταθμό, θα μείνετε σε μοναδικά riad, θα έχετε μεταφορές και πρωινό καθημερινά. BEST TIME: απο τα μέσα Μαρτίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου και από τις αρχές Σεπτέμβρη μέχρι το τέλος του Οκτώβρη.

13 5 ημέρες underground luxury Μπορεί αυτό το σουρεαλιστικά σεληνιακό τοπίο που σχηματίστηκε από ηφαιστειακές εκρήξεις και στα εκατομμύρια χρόνια σμίλεψαν οι άνεμοι με τόση φαντασία, να είναι ρομαντικό; Ω ναι, εικόνες υπέροχης ομορφιάς, ιστορία εκατοντάδων χρόνων, Cappadocia Καππαδοκία Στην «χώρα των όμορφων αλόγων». Ένα μικρό κομμάτι γης, διάστικτο με «νεραϊδοκαμινάδες» και μια ιστορία τόσο ξεχωριστή όσο και το τοπίο της. σπίτια σκαλισμένα στα βράχια και κάτω από την γη που αφηγούνται το παρελθόν τους είναι ρομαντικά όσο και ονειρεμένα. Ένα ταξίδι σε αυτή τη μαγική γη, είναι ένα ταξίδι σε άλλον πλανήτη. 13 / be inspired Hotels Argos in Cappadocia Στην καρδιά της Καππαδοκίας, στη θέση ενός αρχαίου μοναστηριού που προσεκτικά αναστήλωσαν συνδέοντας τις υπόγειες σπηλιές και τούνελ, βρίσκεται το καταπληκτικό Argos. Εχει 53 δωμάτια και σουίτες, κάποια από αυτά με δική τους πισίνα. Άψογη αρχιτεκτονική μοναδική ατμόσφαιρα και απρόσμενη πολυτέλεια. Kelebek cave hotel Το όνομά του σημαίνει πεταλούδα. Ήταν μέχρι το 1993 το σπίτι της οικογένειας που σήμερα διευθύνει το υπέροχο αυτό cave hotel. Στην καρδιά του Goreme, με 36 δωμάτια, κάποια από αυτά στις «καμινάδες». Ευρύχωρα με όμορφη διακόσμηση και υπέροχο περιβάλλοντα χώρο. Elkep Evi Cave Houses Βρίσκεται στην Urgup και είναι απλά υπέροχο. Έχει 14 δωμάτια όλα σε σπηλιές και όλα έχουν μπαλκόνια στο πάνω μέρος τους. Από αυτά αλλά και την μεγάλη βεράντα του εστιατορίου η θέα είναι ονειρεμένη. Τις υπόγειες πόλεις (υπάρχουν πάνω από 100), το Goreme που είναι ολόκληρο ένα τεράστιο μουσείο, το φαράγγι Ihlara και το Μοναστήρι Selime, το κάστρο Uchisar, την Καππαδοκία από ψηλά με αερόστατο για θέα που κόβει την ανάσα. Θα πετάξετε με απευθείας πτήση, θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας, θα μείνετε σε Cave hotel, θα έχετε πρωινό κάθε μέρα. BEST TIME: Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο

14 14 / be inspired...for White Beaches Αν η ιδιαίτερη φροντίδα, η χαλάρωση, ο διαλογισμός είναι αυτό που θέλετε, θα σας μεταφέρουμε ακριβώς εκεί που ονειρεύεστε για να πάρουμε από πάνω σας τα «δύσκολα» και να τα κάνουμε αξέχαστες εικόνες. Σε ένα bungalow μέσα σε κρυστάλλινα νερά, ή σε ένα ξύλινο σπιτάκι πάνω στα δέντρα, ξαπλωμένοι σε μια σχοινένια αιώρα με ένα mohito στη Καραιβική, μια γευστική citronella στις Σευχέλλες, ένα Mozambican στη Μοζαμβίκη, μια kava στα Φίτζι. Πάμε εκεί που οι αμμουδιές είναι λευκές και τα νερά διάφανα...

15 15 / be inspired Seychelles Thailand beaches Lomboc Koh Chang Koh Tao Zanzibar Pacific Islands Maldives Philipines Mauritius Bali Mozambique Aruba islands of South China Gili Islands Virgin islands Cuba Carribean

16 MaLDIVES Mαλδίβες Οι Μαλδίβες αλλιώς λέγονται «παράδεισος». Και είναι πράγματι, αν αυτό που σκέφτεσαι είναι «εγώ η θάλασσα και η αγάπη μου». Λευκές παραλίες, κρυστάλλια νερά, καταπληκτικός βυθός, μοναδική φιλοσοφία διαμονής, life is a beach 7 ημέρες - 5 νύχτες Ένα κράτος με μία και μοναδική πόλη, όμως με 29 ατόλλες και νησίδες. pampering, ανεκτίμητα ηλιοβασιλέματα. Όλα αυτά σε κάθε ένα από τα περίπου 250 resorts που υπάρχουν στiς 250 κατοικημένες νησίδες. Παραδοσιακά, ο απόλυτος προορισμός των νεόνυμφων και των ερωτευμένων. 16 / be inspired Hotels Velassaru Ένα από τα παλιότερα θέρετρα των Μαλδιβών. Μετά την πρόσφατη ανακαίνιση μπήκε ξανά στην λίστα με τα κορυφαία. Minimal, chic, elegance. Αυτά σκέφτεσαι για μία από τις ομορφότερες νησίδες. Bungalows με η χωρίς πισίνα, water villas και water suite. Το εξαιρετικό όμως είναι παντού ο,τι και αν διαλέξεις. Shangri La Το συνώνυμο της πολυτέλειας, του άψογου Service. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, τίποτα δεν λείπει από την λίστα των απαιτήσεων, όσο αυστηρή και αν είναι αυτή. Έχει από τα καλύτερα νερά και η μια πλευρά της νησίδας μια από τις ωραιότερες κοραλιογενής αποικίες. Atmosphere Kanifushi Νέο, υπέροχο, μοντέρνο. Μόνο βίλες και σουίτες. Ακόμα και η βίλλα ονομάζεται garden έχει την άμμο στα πόδια της. Το μακρόστενο σχήμα του βοηθάει ώστε όλα τα κτίσματα να βλέπουν θάλασσα. Και το εξαιρετικό all inclusive platinum plus κάνει ακόμα πιο καλή την επιλογή του. Να κάνετε καταδύσεις, να μάθετε να καταδύεστε, να κάνετε ότι θαλάσσιο σπορ θέλετε, να κυνηγήσετε το ηλιοβασίλεμα, να κάνετε spa (είστε άλλωστε στον παράδεισο). Βγείτε στα ανοιχτά για να δείτε δελφίνια με ένα dhoni, κολυμπήστε με manta rays και καρχαρίες. θα πετάξετε με την Qatar Airways, θα μεταφερθείτε με Speedboat η υδροπλάνο, θα μείνετε στο δωμάτιο των ονείρων σας με πρωινό κάθε μέρα. BEST TIME: Από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο. Τον υπόλοιπο χρόνο, ο ελεφρά άστατος καιρός είναι απλά η ευκαιρία να πας με χαμηλότερο κόστος.

17 17 / be inspired

18 mauritius Μαυρίκιος Αν και ήταν πρίγκιπας, σίγουρα δεν ήταν Άγιος, ο Prince Maurice Van Nassau που έδωσε το όνομά του στο μεγαλύτερο από τα νησιά του συμπλέγματος που περιλαμβάνουν τα εξίσου γνωστά Rodrigues, Reunion Και Mascarene Islands. the lotus island 8 ημέρες - 5 νύχτες Ενα εξωτικό νησί που έχει να δώσει πολλά περισσότερο από απλά όμορφες παραλίες Και αν αυτά δεν σας ενδιαφέρουν και πολύ, σίγουρα η φυσική ομορφιά τους θα σας τραβήξει σαν μαγνήτης. Φιλόξενη χώρα όλο τον χρόνο, με υπέροχες παραλίες, εκλεπτυσμένα θέρετρα και καταπληκτική ενδοχώρα. 18 / be inspired Hotels Trou Aux Biches Την διαχρονική γοητεία του ενισχύουν οι φυσικές ομορφιές του τοπίου του. Τα κρυστάλλινα νερά της λιμνοθάλασσας, η λευκή άμμος, οι τροπικοί του κήποι, δίνουν έμφαση στις σουίτες και τις βίλλες του, ενώ το πολύ καλό service του το φέρνουν μακράν μπροστά στην προτίμηση των ταξιδιωτών. Dinarobin Από τα πιο γνωστά, εκλεπτυσμένα θέρετρα στον Μαυρίκιο που βρίσκεται ίσως στο ομορφότερο σημείο. Στην χερσόνησο Le Mοrne, η γαλήνη και η ομορφιά του τοπίου, η ιδιωτική ατελείωτη παραλία, το φημισμένο του SPA, τα 8 εστιατόρια και μπαρ και οι κομψές σουίτες του κάνουν το Dinarobin, ένα μέρος που επιβάλλεται να μείνεις. Angsana Balaclava Στην βορειοδυτική πλευρά του νησιού, ανάμεσα σε τροπικούς κήπους, στην Turtle Bay διάλεξε η μεγάλη αλυσίδα Angsana, να κάνει το μοναδικό της θέρετρο στον Μαυρίκιο. Όμως το όνομα επαληθεύει ακόμα μια φορά, την κομψή πολυτέλεια, το εξαιρετικό service στις σουίτες και βίλες, ενώ το ξεχωριστό design που χαρακτηρίζει την αλυσίδα, εδώ είναι στα καλύτερά του. Νοικιάστε αυτοκίνητο και δείτε την νότια πλευρά του νησιού, επισκεφθείτε μια φυτεία τσαγιού, επισκεφθείτε το πολύχρωμο Chamarel, κάντε θαλάσσια σπόρ αποροφήστε την μοναδική κουλτούρα γιατί στον Μαυρίκιο θα βρείτε τα πάντα: εκκλησίες, τζαμιά, ναούς και παγόδες. Θα πετάξετε με ενδιάμεσο σταθμό, θα μεταφερθείτε μέχρι το ξενοδοχείο σας, θα έχετε πρωινό κάθε μέρα. BEST TIME: οι καλύτεροι μήνες για όλο το νησί είναι από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο. Τον υπόλοιπο χρόνο απλά πηγαίνουμε μόνο στην δυτική πλευρά.

19 19 / be inspired

20 seychelles Σευχέλες...τυρκουάζ κρυστάλλινα νερά και μια σειρά από φοίνικες να γέρνουν επάνω σου την σκιά τους Καρτ ποστάλ; Όχι.. Είναι το αρχιπέλαγος των Σευχελλών, ο οικολογικός παράδεισος του Ινδικού. Εδώ οι Σεϋχελλέζοι, όταν κατασκευάζουν ένα δρόμο και συναντήσουν ένα δέντρο, πάνε τον δρόμο γύρω από αυτό. Εδώ white footsteps 8 ημέρες - 5 νύχτες Αν κλείσεις τα μάτια και ονειρευτείς ένα εξωτικό νησί, θα «δεις» λευκές αμμουδιές... είναι και τα φημισμένα coco der mer, Εδώ είναι οι 4 από τις 10 πιο φημισμένες παραλίες στον πλανήτη. Εδώ είναι και το πανέμορφο νησάκι La dique που δεν επιτρέπετε κανένα μηχανοκίνητο όχημα να κυκλοφορίσει. Εδω είναι ο τόπος που φωτογράφησε η φαντασία σας. 20 / be inspired Hotels Constance Ephelia Mahe Η τοποθεσία του εξαιρετική, αφού μπροστά του βλέπει το Launay marine park και οι προδιαγραφές του ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Ολοκληρώθηκε το 2010 και έχει μόνο σουίτες και βίλλες, φημισμένο SPA και πέντε εστιατόρια για να μην σας λείψει τίποτα. L Archipel Praslin Στην άκρη της φημισμένης Côte d Or bay, με τα Bungalows σκαρφαλωμένα στην χαμηλή πλαγιά, έχει 32 δωμάτια και σουίτες, όλα ευχάριστα ευρύχωρα, με κλασική Σευχελλέζικη διακόσμηση και δικό τους μπαλκόνι για να μην χάνετε τίποτα από την εκπληκτική θέα στην ιδιωτική παραλία μπροστά του. Le Domaine de L Orangeraie La Digue Στο παραμυθένιο νησάκι, ένα εξίσου παραμυθένιο θέρετρο. Βρίσκεται μέσα σε καταπράσινους τροπικούς κήπους μπροστά από την Anse Severe. H διακριτική νησιωτική του αρχιτεκτονική και η ριζική ανακαίνηση που έγινε το 2011 στις 45 βίλες του το έχουν κατατάξει νούμερο 1 στις προτιμήσεις μας. Εκδρομή στο Morne National Park στο κεντρικό νησί, επίσκεψη στον καταπληκτικό βοτανικό κήπο, κρουαζιέρα σε μικρά πανέμορφα νησάκια, καταδύσεις σε ένα από τα πολλά marine park, ο βυθός είναι εξαιρετικός. Θα πετάξετε με ενδιάμεσο σταθμό, θα έχετε μεταφορές μεταφορές για τον τελικό προορισμό και διαμονή με πρωινό καθημερινά. BEST TIME: Οι καλύτεροι μήνες είναι από Ιούνιο μέχρι Αύγουστο. Αλλά με εξαίρεση το τρίμηνο από Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο όλο τον υπόλοιπο χρόνο απολαμβάνεις την ομορφιά τους.

21 8 ημέρες - 5 νύχτες spice it up Το αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης, για όσους το ξέρουν, είναι εξωπραγματικά όμορφο. Για τους υπόλοιπους είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη, με καθηλωτική ομορφιά και αγνό αυθορμητισμό. Το όνομά του μεγάλου νησιού είναι θρυλικό, πάει αιώνες πίσω στους σουλτάνους και τα μεγάλα σκλαβοπάζαρα, στις φυτείες των μπαχαρικών, στους μεγάλους εμπορικούς στόλους των Πορτογάλλων, των Αράβων των Μαλαίσιων. Ο πλούτος zanzibar Ζανζιβάρη όμως της Ζανζιβάρης, έμεινε αναλλοίωτος στο πέρασμα των αιώνων. Στο εκπληκτικής ομορφιάς αρχιπέλαγος τα νησιά Zanzibar, Pemba, Mnemba, Mafia, μαγικά, αυθεντικά, σχεδόν παρθένα, με το μεγαλύτερο Marine Park της ανατολικής Αφρικής, είναι αυτά που ονειρευόσασταν αλλά δεν πιστεύατε πως υπήρχαν. 21 / be inspired Hotels Baraza Resort & Club Zanzibar Island H παραλία του, έχει συμπεριληφθεί στις κορυφαίες 30 του πλανήτη. Το υπέροχο Baraza, με την all inclusive περιποίηση, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του που θυμίζει την πλούσια κληρονομιά των σουλτάνων της Ζανζιβάρης, τις εντυπωσιακές βίλλες του με χειροποίητα έπιπλα και όμορφες αντίκες, σε κάνει απλά να μη θέλεις να φύγεις. Fundu Lagoon Pemba Island Δεν ανήκει σε καμία μεγάλη αλυσίδα. Δεν έχει κάποιο βαρύ όνομα. Όμως έχει την καλύτερη τοποθεσία στο Pemba island, προσφέρει απομόνωση, γαλήνη, απίστευτα νερά και την μοναδική εμπειρία να κοιμάσαι σε Tented safari style bungalow με την πολυτέλεια να σου προσφέρει ότι ζητήσεις. Το ειδυλλιακό Fundu Lagoon κέρδισε πρόσφατα το πρώτο βραβείο Best beach safari lodge in Africa, ενώ βραβεύεται κάθε χρόνο από το Trip Advisor. Chole Mjjini Mafia Island Στο μικρό νησάκι Chole, ακριβώς πάνω στην παραλία, ένα ζευγάρι έφτιαξε το θέρετρο των ονείρων του. Και τελικά το όνειρό τους αγάπησαν πολλοί. Το Chole Mjini, ένα ιδιαίτερο boutique resort αποτελείται από 6 treehouses στις κορυφές των Baobab και ένα μεγάλο ground house. Φιλοσοφία μοναδική, ατμόσφαιρα καταπληκτική, πρωτόγονη αυθεντική ομορφιά, το Chole Mjini είναι το απόλυτο eco lodge. H πρωτεύουσα StoneTown Unesco WHS, το prison island και το slave market στην Ζανζιβάρη, spice tour στις φυτείες των μπαχαρικών, το Ngezi forest στην Pemba, καταδύσεις στο marine Park του Mafia Island και το Misali Island. Θα πετάξετε με Qatar Airways, θα έχετε μεταφορά μέχρι τον τελικό σας προορισμό και πρωινό καθημερινά. BEST TIME: με εξαίρεση τους 3 μήνες από Μάρτιο μέχρι τον Μάιο, το αρχιπέλαγος έχει ιδανικό καιρό όλο τον χρόνο.

22 mozambique Μοζαμβίκη Αυτή η γωνιά της Αφρικανικής Ηπείρου θα χαραχτεί, γλυκά, βαθιά στις αναμνήσεις σας. Με τεράστια ακτογραμμή πλαισιωμένη με αμμόλοφους που συναντούν τους φοίνικες και τα εξωπραγματικά κρυστάλλινα νερά, με καταπληκτικό βυθό, με μικρά αρχιπελάγη, με ιδανικές περιοχές για Surf, με καλά κρυμμένους ορμίσκους για την τέλεια απομόνωση, με escape the world 9 ημέρες - 6 νύχτες Μαγική. Μυστηριώδης. Συγκλονιστική. Ο απόλυτος ορισμός της ανέγγιχτης σαγηνευτικής ομορφιάς. ένα ατελείωτα συναρπαστικό πολιτιστικό μείγμα, με τεράστιες εκτάσεις όπου αφθονούν οι ελέφαντες και τα λεοντάρια, με αποικιακής αρχιτεκτονικής κτίσματα, με νυχτερινή ζωή, με μια βαριά ιστορία σαν παραμύθι.. Δεν ξέρετε τίποτα για την Μοζαμβίκη Όμως ένα ταξίδι εκεί, είναι ένα ταξίδι ζωής. 22 / be inspired Hotels Coral Lodge Βρίσκεται σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην λευκή ακτή της Μοζαμβίκης, πολύ κοντά στην προστατευμένη από την Unesco Ilha de Mozambique. Απρόσμενη πολυτέλεια, αφρικάνικη αρχιτεκτονική, όπου κυριαρχεί το ξύλο και το χρωματιστό ύφασμα και μόλις 7 υπέροχες βίλλες. Εδώ είναι και ένα από τα σπουδαιότερα σημεία καταδύσεων στον φημισμένο βυθό της Μοζαμβίκης πλούσιο όχι μόνο σε αποικίες κοραλλιών και θαλλάσιας ζωής αλλά και με μερικά από τα πιο σπουδαία ναυάγια. Ibo Island Lodge Το Ibo, το μεγαλύτερο νησάκι στο Qurimbas Archipelago, ξεχασμένο από τον υπόλοιπο κόσμο για πάνω από ένα αιώνα, φιλοξενεί τα 14 τέλεια αφρικάνικα δωμάτια του lodge, απλωμένα στην απίστευτη παραλία του. Ψηλά ταβάνια, μασίφ χειροποίητα τικ έπιπλα και απίστευτα ηλιοβασιλέματα πίνοντας cocktails. Εδώ, εξερευνώντας την συναρπαστική ιστορία του Ibo οι μέρες θα σας φανούν λίγες. White Pearl lodge 22 υπέροχες σουίτες σε ένα απομονωμένο κόλπο δύο χιλιομέτρων, με πλάτη στην εκπληκτική βλάστηση και πρόσωπο τα ονειρεμένα νερά του Ινδικού. Η αναπάντεχη πολυτέλεια για αυτή την άκρη του πλανήτη, οι δεκάδες δραστηριότητες, οι ρομαντικές βόλτες με άλογο στην ιδιωτική παραλία, το εκπληκτικό τοπίο, ε ναι, κάνουν την διαμονή, αξέχαστη για μια ζωή. Συνδυάστε τις αμέτρητες παραλίες και νησάκια της με τα εκπληκτικά αλλά άγνωστα Εθνικά της Πάρκα, όπως την Zambezia, το Limbopo και άλλα. Κάντε Island hopping μένοντας σε διαφορετικά νησάκια, συνδυάστε την Μοζαμβίκη με τους καταρράκτες Βικτώριας η την Botswana, κάντε Dhow safari στα μαγευτικά νερά του Ινδικού. Θα πετάξετε σε ένα από τα διεθνή αεροδρόμια της Μοζαμβίκης μέσω ενδιάμεσου σταθμού, θα μεταφερθείτε στο resort που διαλέξατε, θα μείνετε για 6 νύχτες, θα έχετε πλήρη διατροφή BEST TIME: Ο καλύτερος καιρός είναι από Μάρτιο μέχρι τον Νοέμβριο. Ενώ τους υπόλοιπους 3 μήνες είναι κάπως άστατος.

...for Dreams & Romance

...for Dreams & Romance 4 / be inspired...for Dreams & Romance Αυτό που λείπει ίσως από την ζωή µας είναι η δυνατότητα να ζήσουµε µέσα σε ένα παραµύθι, όχι µόνο στην φαντασία µας, όχι µόνο µέσα από εικόνες, ή ταινίες, αλλά πραγµατικά.

Διαβάστε περισσότερα

14 / be inspired. ...for White Beaches

14 / be inspired. ...for White Beaches 14 / be inspired...for White Beaches Αν η ιδιαίτερη φροντίδα, η χαλάρωση, ο διαλογισµός είναι αυτό που θέλετε, θα σας µεταφέρουµε ακριβώς εκεί που ονειρεύεστε για να πάρουµε από πάνω σας τα «δύσκολα» και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ»

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ «ΚΑΤΑΛΙΝΑ» ΗΡΑΚΛΕΙΟ : ΖΩΓΡΑΦΟΥ 12 Τηλ. 2810280040 fax 2810281506 ΑΘΗΝΑ: ΣΑΧΤΟΥΡΗ 106 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. 2103319761 E-mail: roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΜΙΝΙΚΟ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΝΑ 1. ΕΚΔΡΟΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ZANZIBAR ARCHIPELAGO spice it up

ZANZIBAR ARCHIPELAGO spice it up ZANZIBAR ARCHIPELAGO spice it up Για όσους το ξέρουν, είναι ο πραγματικός παράδεισος. Για τους υπόλοιπους είναι μια συγκλονιστική αποκάλυψη, με καθηλωτική ομορφιά και αγνό αυθορμητισμό. Το όνομά της θρυλικό,

Διαβάστε περισσότερα

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες

Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Τομέας: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΣΙΑ, Τύπος ταξιδιού: Ατομικά Πουκέτ, Ατομικά & Γαμήλια Ταξίδια, 8 ημέρες Διανυκτερεύσεις: Πουκέτ (5) Γενικά Tο Πουκέτ είναι το μεγαλύτερο σε έκταση νησί της Ταϊλάνδης με υπέροχες

Διαβάστε περισσότερα

Μαλδίβες Τα πολύτιμα πετράδια του ινδικού ωκεανού

Μαλδίβες Τα πολύτιμα πετράδια του ινδικού ωκεανού Μαλδίβες Τα πολύτιμα πετράδια του ινδικού ωκεανού Μοιάζουν με σκόρπιες μελανές κηλίδες στον παγκόσμιο χάρτη, αλλά κρύβουν μέσα τους όλες τις ηδονές του εξωτικού παράδεισου. Υπάρχουν 1.190 λόγοι, όσα και

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel Το ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel σας επιτρέπει να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ακριβώς στο κέντρο του γνωστού θερέτρου του Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η

ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η ΙΑΠΩΝΙΑ Α Τ Ε Λ Ι Ω Τ Η Α Ν Α Κ Α Λ Υ Ψ Η Βουνό Φούτζι και λιμνη Χακόνε Κιότο Καμακούρα Universal Studios Ντίσνεϋλαντ TRAVEL & TOURS Α Π Α Ρ Α Μ Ι Λ Λ Η Φ Υ Σ Ι Κ Η Ο Μ Ο Ρ Φ Ι Α ΒΟΥΝΟ ΦΟΥΤΖΙ & ΛΙΜΝΗ ΧΑΚΟΝΕ

Διαβάστε περισσότερα

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής 26 29 Απριλίου 2019 Πακέτο τριών διανυκτερεύσεων με Ι.Χ. *ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ* ΔΙΚΛΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ (Double Room Sea View) *Τρεις νύχτες 290 το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02102F ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Η Καλαμπάκα είναι κωμόπολη του Νομού Τρικάλων και πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και εκτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019*

SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019* SANI CLUB HOTEL *28 η Οκτωβρίου 2019* Κασσάνδρα Χαλκιδικής / Αναχώρηση με το I.X σας Με Πλήρη Διατροφή (Full Board) 26-28 Οκτωβρίου 2019 (2 Διανυκτερεύσεις) και 25-28 Οκτωβρίου 2019 (3 Διανυκτερεύσεις)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ

ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΝΤΟΥΜΠΑΪ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ TRAVEL & TOURS 24821777 DUBAI CITY TOUR ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Έναρξη: 14:30 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης

Duomo: Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κτίσματα της πόλης Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας, που εδώ και χρόνια αποτελεί συνώνυμο της μό δας, έχει πολλές ακόμη «άγνωστες» πτυχές, που προκαλούν τους επισκέπτες να τις ανακαλύψουν. Πέρα από τα επιβλητικά κτήρια,

Διαβάστε περισσότερα

Διακοπές - Fly & Drive

Διακοπές - Fly & Drive Διακοπές - Fly & Drive Γενικές πληροφορίες Η Ικαρία είναι γνωστή ως το Νησί της Μακροζωίας και της χαλάρωσης, κάτι το οποίο θα το επιβεβαιώσετε με την πρώτη σας γνωριμία με τους ντόπιους κατοίκους του

Διαβάστε περισσότερα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα

Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Μπανγκόκ Πουκετ - Σιγκαπούρη (12 ημέρες /9 νύχτες) 3 νύχτες στην Μπανγκόκ-4 νύχτες στο Πουκετ -2 νύχτες στην Σιγκαπούρη Ομαδικό πρόγραμμα Αναχωρήσεις 2015-2016 Φεβρουάριος : 12, 25 Μάρτιος : 04, 13, 25

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο!

Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Όλοι οι ερωτευμένοι πάνε μία φορά τουλάχιστον στη Μήλο! Διάρκεια Ταξιδιού 2015-07-16 Ένα νησί 'φυσικά ρομαντικό'. Ιδανικός τόπος για ρομαντικές βόλτες, ηλιοβασιλέματα και κολύμπι σε εξωτικά νερά! Από:

Διαβάστε περισσότερα

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!...

Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Χαρά μας να σας παρέχουμε φιλοξενία!!!... Λίγα λόγια για τον Νέο Μαρμαρά Ο Νέος Μαρμαράς ιδρύθηκε το 1922 από πρόσφυγες που προέρχονταν από το νησί του Μαρμαρά της Προποντίδας. Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί

Διαβάστε περισσότερα

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018

10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Δεκεμβρίου Ιανουαρίου 2018 ΝΑΙΡΟΜΠΙ ΛΙΜΝΗ ΝΑΙΒΑΣΑ ΜΑΣΑΙ ΜΑΡΑ ΜΟΜΠΑΣΑ 10 ΜΕΡΕΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 24 Δεκεμβρίου 2017 02 Ιανουαρίου 2018 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Η Κένυα είναι η πιο ελκυστική χώρα της ανατολικής Αφρικής. Εκεί ο επισκέπτης

Διαβάστε περισσότερα

E l e g a n t B o x ELEGANT BOX

E l e g a n t B o x ELEGANT BOX E l e g a n t B o x ELEGANT BOX ατόφια πολυτέλεια 2 3 ατόφια πολυτέλεια Είναι η ατόφια πολυτέλεια υποκειμενική; Για μας στο Elegant Box, η ατόφια πολυτέλεια είναι το να έχεις χρόνο να χαλαρώνεις, χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ)

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) CARIBE CLUB PRINCESS 4*superior Hotel (deluxe room) 655 μόνο!!! Η τιμή όπως πάντα περιλαμβάνει: 1. Αεροπορικά εισιτήρια Μαδρίτη/Πούντα Κάνα/Μαδρίτη 2. Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές.

Στη Λίμνη Κεριού μπορείτε επίσης να κάνετε καταδύσεις και να εξερευνήσετε τις κοντινές θαλάσσιες σπηλιές. Ζάκυνθος Η Ζάκυνθος, το Φιόρε του Λεβάντε είναι ένα ακόμη νησί του Ιονίου προικισμένο από τη φύση με μοναδικές ομορφιές. Είναι το νοτιότερο νησί του συμπλέγματος και το τρίτο σε έκταση και πληθυσμό των

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel

Π Α Ρ Ο Σ HOTELS. Cavos Hotel. Hippocampus Hotel. Mary Hotel. Bilia Hotel. Hotel Aratos. Iris Boutique Hotel Πάρος Θελκτική και δίχως απαιτήσεις. Μειλίχια και πολυδιάστατη. Θα σας προσφέρει ό,τι επιθυμείτε, αφήνοντάς σας ελεύθερο να επιλέξετε. Στο δημοφιλέστερο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, η Πάρος

Διαβάστε περισσότερα

Από 1.050. Αναχωρήσεις καθημερινά 8 μέρες / 5 διανυκτερεύσεις

Από 1.050. Αναχωρήσεις καθημερινά 8 μέρες / 5 διανυκτερεύσεις Από 1.050 Αναχωρήσεις καθημερινά 8 μέρες / 5 διανυκτερεύσεις Ένα σύμπλεγμα από 115 γρανιτένια και κοραλλιογενή νησιά, με μεγαλύτερο το Mahe ( Μαχέ ), στο οποίο βρίσκεται η πρωτεύουσα Victoria, και δεύτερο

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες

Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν, 5 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Σουλτανάτο του Ομάν Κάστρα της Ερήμου, Μπαχρέιν,

Διαβάστε περισσότερα

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.

Το Νησάκι βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας και μόλις 25χλμ από την πόλη της Κέρκυρας. Το Νησάκι είναι άλλο ένα ήσυχο και γραφικό χωριό στη βορειοανατολική ακτή της Κέρκυρας. Στο παρελθόν, σύμφωνα με τους παλιούς χωρικούς, το Νησάκι ήταν ένα μικρό βραχώδες νησί, το οποίο ενώθηκε με την στεριά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 20/01-31/03/2015 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 4ημέρες από 399 Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΠΤΗΣΕΙΣ (από Θεσ/νίκη) GULF AIR Διαφορά 1κλίνου CITY MAX 3*

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό το Καλοκαίρι ανακαλύψτε τον Κόσμο με το HomeExchange. Προτείνουμε 12 Μοντέρνα Σπίτι ακατάλληλα για οικογένεια στην Ευρώπη και πέρα απ αυτή.

Αυτό το Καλοκαίρι ανακαλύψτε τον Κόσμο με το HomeExchange. Προτείνουμε 12 Μοντέρνα Σπίτι ακατάλληλα για οικογένεια στην Ευρώπη και πέρα απ αυτή. Αυτό το Καλοκαίρι ανακαλύψτε τον Κόσμο με το HomeExchange. Προτείνουμε 12 Μοντέρνα Σπίτι ακατάλληλα για οικογένεια στην Ευρώπη και πέρα απ αυτή. Δεν είναι εύκολο να ταξιδεύει κανείς με τα παιδιά του και

Διαβάστε περισσότερα

2η έκδοση 10/01/2013

2η έκδοση 10/01/2013 2η έκδοση 10/01/2013 Ατομικά πακέτα 7 διανυκτερεύσεων 01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Vik Hotel Arena Blanca 4* Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Garden View 2/1 31/1 17/4 21/4 1150 91 1/2 31/3

Διαβάστε περισσότερα

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας.

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας. Περιγραφή 1 Το ξενοδοχείο Elounda Ilion, βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης, την περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα θέρετρα

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος

Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Ξενοδοχείο Royal Apollonia, Λεμεσός, Κύπρος Το Royal Apollonia βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού. Αν δεν έχεις μείνει εκεί -και έχεις πάει Λεμεσό- σίγουρα θα έχεις περάσει από μπροστά. Τότε σίγουρα σε μάγεψε

Διαβάστε περισσότερα

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales

EXPLORE MAURITIUS. Dip into our colours Kaleidoscope South and its charms Creole Delights Dolphins & Wales EXPLORE MAURITIUS Εκδρομή Κόστος κατά άτομο Ώρες εκδρομής Dip into our colours 83.00 09:00 17:00 Kaleidoscope 83.00 08:30 15:45 South and its charms 88.00 09:00 17:00 Creole Delights 132.00 09:00 17:00

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ

Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ Αυτοκρατορικό Μαρόκο 8 ΜΕΡΕΣ8 ΜΕΡΕΣ 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Καζαμπλάνκα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, συνάντηση με τον αρχηγό σας και ξεκινάμε για την ξενάγηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Χ Τ Υ Π Ο Ι Σ Τ Ο Ρ Υ Θ Μ Ο Σ Α Σ Καταρράκτες Iguazu Buenos Aires Πάρκο Temaiken Tango TRAVEL & TOURS Δ Ρ Α Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Η Τ Ε Σ Μ Ε Π Ε Ρ Ι Π Ε Τ Ε Ι Α ΔΑΣΟΣ ΙΓΚΟΥΑΖΟΥ Συνάντηση: Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος THOMAS HOTEL 2*

Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Κατόπιν της υψηλής ζήτησης των καταλυμάτων στην χώρα του νησιού με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών και τη δυσκολία στη διαθεσιμότητα, αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε δωμάτια για εσάς

Διαβάστε περισσότερα

Ενδεικτικό Αναλυτικό Πρόγραμμα

Ενδεικτικό Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαλδίβες 8 ημέρες από 815 Οργανωμένα Ατομικά Ταξίδια με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων Ενδεικτικό Αναλυτικό Πρόγραμμα 1η - 2η μέρα: Αθήνα - Μαλδίβες Αναχώρηση απο το αεροδρόμιο Αθηνών,και ολονύκτια πτήση,με

Διαβάστε περισσότερα

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5*

Bali Ubud Singapore. Legian Beach Bali Ubud Bali Singapore. Plataran Ubud Resort & Spa 5* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ

ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ ΡOMANTIKH ΑΛΣΑΤΙΑ-ΜΕΛΑΝΑΣ ΔΡΥΜΟΣ 4, 5 μέρες Στρασβούργο - Μπάντεν Μπάντεν - Εγκισέμ - Κολμάρ - Ρίκβιρ - λίμνη Τίτιζε - καταρράκτες Triberg - Φρανκφούρτη. Διαμονή στο ξενοδοχείο HILTON STRASBOURG 4* Sup.

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο

Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο Η Λίνδος απέχει 50 χλμ. νότια από την πόλη της Ρόδου. Ο οικισμός διατηρεί το χρώμα και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Κυρίαρχο στοιχείο ο ρομαντισμός, που καταλαμβάνει τον επισκέπτη, μόλις φθάσει στο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου. WELCOME ABOUT US Η πέτρα, μάρτυρας της αιωνιότητας, σκληρή και συμπαγής, ανίκητη στα κύματα του χρόνου, έζησε, γνώρισε και διαμόρφωσε τα στάδια του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο ήλιος, ο χορηγός της ζωής, μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου..

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Διακοπές - Fly & Drive Κρητική μαντινάδα Χανιά 3,6 & 8 ημέρες Ξενοδοχεία HOTEL THEO 4* Βρίσκεται στην

Διαβάστε περισσότερα

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310

Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων. Δίκλινο 3ο άτομο 1ο παιδί έως 12 ετών Μονόκλινο ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ 310 Ιωάννινα Στο νεόκτιστο στολίδι της Πόλης των θρύλων και των Παραδόσεων Το ESSENCE HOTEL είναι το καινούριο ξενοδοχείο 4+ αστέρων της πόλης των Ιωαννίνων που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια της

Διαβάστε περισσότερα

Ginis Vacances S.A - Travel Organization

Ginis Vacances S.A - Travel Organization Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Greece Tel: (0030) 211 211 2111, 210 3250401-5, Fax: 210 3237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr 8 ημέρες από 855 Οργανωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Η Πόλη έξω από τα Â Ë

Η Πόλη έξω από τα Â Ë Η Πόλη έξω από τα Â Ë Είναι τόσα πολλά αυτά που έχει να κάνει και να δει ο επισκέπτης της Πόλης της Ρόδου, τόσες πολλές οι επιλογές που σίγουρα δεν θα πλήξει. Μέρες ολόκληρες θα µπορούσε κανείς να περάσει

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος

Αναχωρήσεις: Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος Αναχωρήσεις: Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος 8, 15 ημέρες 14/15 Ημέρες ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ Κρουαζιερόπλοιο: Costa Victoria 7/8 Ημέρες ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΙΝΔΙΑ Κρουαζιερόπλοιο: Costa NeoRiviera

Διαβάστε περισσότερα

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια.

Το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Είναι επίσης ολοένα και πιο δημοφιλές για τα ζευγάρια. Το ξενοδοχείο Kambos Village είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αγία Μαρίνα Κρήτης, στρατηγικά τοποθετημένο μεταξύ της πόλης των Χανίων και του θέρετρου του Πλατανιά. Χτισμένο σε προνομιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΟΝΕΙΡΟ ΑΓΑΠΗ ΚΤΗΜΑ ΧΑΝΤΖΗ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Επιλέξαμε την πιο όμορφη περιοχή της Χαλκιδικής για να κτίσουμε τα όνειρά σας. Στη χερσόνησο του Άθωνος μόλις 2 χλμ. από το τείχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR

ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΕΞΩΤΙΚΗ ΤΑΙΛΑΝΔΗ Με πτήσεις της GULF AIR ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7, 18/7, 6/8, 8/8 Με πτήσεις της GULF AIR Λάρνακα Mπαχρέιν GF 942 13:20 16:35 Μπαχρέιν Μπανγκόκ GF 152 22:20 09:30+1 Μπανγκόκ Μπαχρέιν GF 151 21:30

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ

ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ ΚΕΝΥΑ ΣΑΦΑΡΙ ΜΟΜΠΑΣΑ Πάρκο Αμπερντάρες, Λίμνες Ναϊβάσα & Νακούρου, Μασάι Μάρα, Μομπάσα 10 ΗΜΕΡΕΣ / 7 ΝΥΧΤΕΣ από 1 750 ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 19 (Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα με ελάχιστη

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας Κεντρική Ευρώπη: Μιλούζ Γαλλία

Ταξιδεύοντας Κεντρική Ευρώπη: Μιλούζ Γαλλία Ταξιδεύοντας Κεντρική Ευρώπη: Μιλούζ Γαλλία Αυτή η πόλη της Ανατολικής Γαλλίας στα σύνορα με Ελβετία και Γερμανία έχει κάτι πολύ περίεργο το όνομά της! Ενώ γράφεται Μulhouse, προφέρεται Μιλούζ.. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529

H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 H Λισαβόνα 5* Καλοκαίρι 2017 ιάρκεια: 4,5 ΗΜΕΡΕΣ τιµή από 529 Travel Identity Η Λισαβόνα στην πιο πλήρη και πλούσια µορφή της. Ένα ταξίδι σε µία σύγχρονη πρωτεύουσα, που διατηρεί ατόφια την αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

Bali Singapore. Sol House 4* Ramada Hotel 4*

Bali Singapore. Sol House 4*   Ramada Hotel 4* Σίνα 14 και Ακαδημίας, 106 72 Αθήνα, τηλ.: (+30) 210 3642707 fax: (+30) 210 3648252 Αγ. Σοφίας 10, 54622 Θεσσαλονίκη, τηλ.: (+30) 2310 230555 fax: (+30) 2310 230556 Ε-mail: info@cosmorama.gr Website: www.cosmorama-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα

Karystos Beach Front - Εύβοια. οικολογικό συγκρότημα Karystos Beach Front - Εύβοια οικολογικό συγκρότημα Περιγραφή συγκροτήματος Συγκρότημα τεσσάρων οικολογικών και βιοκλιματικών εξοχικών κατοικιών σε οργανωμένο παραθεριστικό οικισμό, με άμεση πρόσβαση στην

Διαβάστε περισσότερα

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Γαμήλιο Ταξίδι σου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Γαμήλιο Ταξίδι σου Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Γαμήλιο Ταξίδι σου Παρ, 25/11/2016-13:36 Το Γαμήλιο Ταξίδι σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας ζωής και αποτελεί την τέλεια αφορμή για ένα μαγευτικό ταξίδι σε τόπους μακρινούς

Διαβάστε περισσότερα

Μυτιλήνη, Λέσβος - Φεβρουάριος 2014

Μυτιλήνη, Λέσβος - Φεβρουάριος 2014 Μυτιλήνη, Λέσβος - Φεβρουάριος 2014 Η Λέσβ ος εκτός από ένα μαγικ ό ελλην ικό νησί είναι ένας ιδανι κός προορ ισμός για όλους μας. Από τον πιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο. Το νησί έχει υπέροχες παραλίες,

Διαβάστε περισσότερα

IKOS OLIVIA *28 η Οκτωβρίου 2019*

IKOS OLIVIA *28 η Οκτωβρίου 2019* IKOS OLIVIA *28 η Οκτωβρίου 2019* Γερακινή Χαλκιδικής / Αναχώρηση με το I.X σας Με Πλήρη Διατροφή (Ultra All Inclusive / Infinite Lifestyle) 26-28 Οκτωβρίου 2019 (2 Διανυκτερεύσεις) και 25-28 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Nikolas Hotel 2* Παροικιά EARLY BOOKING 285 315 375 369 415 515 429 495 619 ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 325 355 415 409 455 555 469 535 659 1o ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ 239 259 299 239 259 299 279 309 369 Το Nikolas Hotel απέχει

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι SHOPPIG 4 ημέρες / 3νύχτες Αεροπορικά εισιτήρια Διαμονή σε ξενοδοχείο Μεταφορές αεροδρομίου ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / JORDAIA 3* SUP MAYFAIR 210 305 455 355 90 COPTHORE 4* 245 340 490

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : 01/09-16/12/2014 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 399 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caravel-travel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις KAΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Κέρκυρα µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - 8 Μέρες Η Κέρκυρα, το βορειότερο νησί των Επτανήσων, είναι σήµερα διεθνές τουριστικό κέντρο µε άριστη τουριστική υποδοµή που ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις. Η καταπράσινη

Διαβάστε περισσότερα

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα. Εργασία Χριστίνας Λιγνού Α 1

Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα. Εργασία Χριστίνας Λιγνού Α 1 1 Λογοτεχνικό Εξωσχολικό Ανάγνωσμα Εργασία Χριστίνας Λιγνού Α 1 2 1.Στο βιβλίο παρουσιάζονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ο πραγματικός κόσμος της Ρόζας, στη νέα της γειτονιά, και ο πλασματικός κόσμος, στον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ 2015-16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΟ LUX ΜΕ ΤΗΝ 2 ΓΕΥΜΑΤΑ ME THN ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ 535 220 595 310 5* SUP. GRAND GHAYA

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2013-2014 Μάθημα: Ελληνικά σε Ξενόγλωσσους Επίπεδο: Ε3 Διάρκεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες. ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2018 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες Αναχωρήσεις 21, 22, 23, 24/12 (EMIRATES) & 21, 22 & *23/12 () ALOFT CITY CENTER DEIRA 4* 695 900 685

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ

ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΤΙΡΑΝΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ ΝΗΣΙ ΛΟΚΡΟΥΜ ΜΟΣΤΑΡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 6/46 ΗΜΕΡΕΣ Περιλαμβάνονται: Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*. Ημιδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 10 δωμάτια ανά περίοδο. αιδί έως 13 ετών στο ίδιο

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 10 δωμάτια ανά περίοδο. αιδί έως 13 ετών στο ίδιο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ (Π.Ο.Σ.Τ.) Πρόγραμμα ήμερων Θερινών Διακοπών Eτους 0. RHODOS ROYAL Τοποθεσία: Στην πιο διάσημη παραλία της Ρόδου, στο κινηματογραφικό Φαληράκι, βρίσκεται το

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο (ΤΡΙΤΗ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Ντουμπάι 4 ήμερο LUX 4 ημέρες / 3νύχτες Ξενάγηση Ντουμπάι με γεύμα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / 1κλίνου CITY MAX 3* (Bur Dubai) 385 485 565 590 155 CASSELS AL BARSHA 4* 415 545 599 650 220 HYATT

Διαβάστε περισσότερα

Σευχέλλες 2013. Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων

Σευχέλλες 2013. Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων Εξτρα νύχτα Γεύματα Σημειώσεις Μάχε Divers lodge 1/11-31/10 ground floor Evergreen apartments 1/1-31/10 Studio apartment 835 50 La Residence 22/12-10/1 11/1-31/7 1/8-31/8 1/9-31/12 Studio 8 50 905 875

Διαβάστε περισσότερα

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι

Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι Τιμοκατάλογος : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2017 Ντουμπάι Αμπου Ντάμπι 6ημέρες από 690 Κομνηνών 12, Θεσ/νίκη Τ. 2310 235 554 hm@caravel-travel.gr www.caraveltravel.gr Ντουμπάι LUX 6ημέρες / 5νύχτες

Διαβάστε περισσότερα

Punta Cana. Vik Hotel Arena Blanca 4* 1/11 22/ /1 31/3 1, Barcelo Dominican Beach 4* 1/11 22/ /1 31/3 1,060 78

Punta Cana. Vik Hotel Arena Blanca 4* 1/11 22/ /1 31/3 1, Barcelo Dominican Beach 4* 1/11 22/ /1 31/3 1,060 78 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 Ατοµικά πακέτα 7 διανυκτερεύσεων Οι τιµές είναι υπολογισµένες κατ' άτοµο Punta Cana Vik Hotel Arena Blanca 4* Garden View 1/11 22/12 765 36 10/1 31/3 1,135 88 Barcelo

Διαβάστε περισσότερα

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι

Κόστα Ρίκα. Ατομικό ταξίδι Κόστα Ρίκα Ατομικό ταξίδι Kόστα Ρίκα Μια χώρα ευλογημένη, με πλούσια βλάστηση, νερά, θαυμάσια τοπία που δημιούργησε η φύση. Πόλεις αποικιακές με ιδιαίτερο χαρακτήρα και χρώμα, λαός φιλόξενος, ζεστός, όμορφος.

Διαβάστε περισσότερα

Μια μέρα μπήκε η δασκάλα στην τάξη κι είπε ότι θα πήγαιναν ένα μακρινό ταξίδι.

Μια μέρα μπήκε η δασκάλα στην τάξη κι είπε ότι θα πήγαιναν ένα μακρινό ταξίδι. ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Μια μέρα μπήκε η δασκάλα στην τάξη κι είπε ότι θα πήγαιναν ένα μακρινό ταξίδι. Αμέσως χάρηκαν πολύ, αλλά κι απογοητεύτηκαν ταυτόχρονα όταν έμαθαν ότι θα ήταν ένα

Διαβάστε περισσότερα

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë

Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Περπατώντας στην ªÂÛ ÈˆÓÈÎ fiïë Σπάνια έχει κάποιος την ευκαιρία να διαβεί 2400 χρόνια ιστορίας, συγκεντρωµένα σε µια έκταση 58,37 εκταρίων που περικλείεται ανάµεσα στα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης. Έναν

Διαβάστε περισσότερα

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998

E N O T H T A YΠOMNHMA. Οδηγοί του κόσμου, Τα ελληνικά νησιά, εκδ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Αθήνα, 1998 0-0086_D3_GLOSSA_TEYXOS C GLOSSA 2/9/2 0:6 AM Page 78 6 Η Ρόδος Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκα - νήσων. Δίκαια την αποκαλούν το μαργαριτάρι της Μεσογείου. Οι σπάνιες ομορφιές της ξεδιπλώ νο

Διαβάστε περισσότερα

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments

Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Η αυθεντική Τήνος μέσα από τη ματιά του Vega Apartments Ημέρες Ταξιδιού 4 στην καρδιά της Τηνιακής γης! Πολιτισμός, φύση και γαστρονομία που ξαφνιάζει! Από: Wondergreece Traveler ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Μέρα

Διαβάστε περισσότερα

Από 925 Με πλήρη διατροφή

Από 925 Με πλήρη διατροφή Από 925 Με Αναχωρήσεις καθημερινά 8 μέρες / 5 διανυκτερεύσεις Η έκφραση «once in a lifetime experience» αποτελεί κυριολεξία για τις Μαλδίβες. Πραγματικά ζεις το εξωτικό όνειρο σε κάποιο από τα 1.192 νησάκια,

Διαβάστε περισσότερα

Βουνό Φούτζι. Καναζάουα. Νάρα. Κιότο. Πάρκο Ueno, Τόκιο

Βουνό Φούτζι. Καναζάουα. Νάρα. Κιότο. Πάρκο Ueno, Τόκιο Όταν φτάνει η Άνοιξη, η Ιαπωνία αλλάζει κεφάλαιο και αφιερώνει μερικές μέρες στην εκδήλωση της λατρείας της στα άνθη, με την τελετή Hanami (σ.σ. hana σημαίνει «λουλούδι» στα ιαπωνικά). Η τελετή χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

4 έως 7 ημέρες. Κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός παγκοσμίως! Fly & Drive. Σε ποιά περιοχή να μείνετε... Προαιρετικές εκδρομές

4 έως 7 ημέρες. Κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός παγκοσμίως! Fly & Drive. Σε ποιά περιοχή να μείνετε... Προαιρετικές εκδρομές Fly & Drive 4 έως 7 ημέρες Αναχωρήσεις κάθε ημέρα Απευθείας πτήσεις από Θεσ/νικη Ιδανικές ώρες πτήσεων Εξασφαλισμένα προκρατημένα δωμάτια Επιλογές από οικονομικά έως πολυτελή καταλύματα Δυνατότητα ημιδιατροφής

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις καθημερινά 8 μέρες / 5 διανυκτερεύσεις

Αναχωρήσεις καθημερινά 8 μέρες / 5 διανυκτερεύσεις από 815 Με ημιδιατροφή!!! Αναχωρήσεις καθημερινά 8 μέρες / 5 διανυκτερεύσεις Ένας αληθινός εξωτικός παράδεισος. Ο Μαυρίκιος είναι ένα μεγάλο νησί, με έντονο ανάγλυφο στην ενδοχώρα, σταυροδρόμι όπου συναντήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Μαλδίβες 2011. Universal resorts. Kuramathi 4* ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1/7-19/7 & Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων

Μαλδίβες 2011. Universal resorts. Kuramathi 4* ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1/7-19/7 & Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων μεταφορά Προσφορά Νεονύμφων Universal resorts Kuramathi 4* 1/5-19/7 20/7-31/8 1/5-19/7 20/7-31/8 1/5-19/7 20/7-31/8 1/5-19/7 20/7-31/8 1/5-19/7 20/7-31/8 1/5-19/7 20/7-31/8 1280 1418 1315 1445 1605 1488

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση.

Πρόγραµµα Day 1 Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Ρόδο µε απευθείας πτήση. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΡΟ Ο ( ΕΥΤΕΡΑ) - 8 Μέρες Το πανέµορφο νησί του ήλιου, µε το γλυκό κλίµα, τις χρυσές αµµουδιές και την πλούσια βλάστηση. Είναι ένας ιδανικός τόπος για άνετες και κοσµοπολίτικες διακοπές. Μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to Dajon Luxury Apartments. Καλωσορίσατε στο Dajon Πολυτελή Διαμερίσματα

Welcome to Dajon Luxury Apartments. Καλωσορίσατε στο Dajon Πολυτελή Διαμερίσματα Μάιος έως Οκτώβ 2016 Welcome to Dajon Luxury Apartments on the beautiful Greek island of Skiathos Πολυτελή Διαμερίσματα Ξανθές Αμμουδιές Γεύση από Ελλάδα Καλωσορίσατε στο Dajon Πολυτελή Διαμερίσματα Στο

Διαβάστε περισσότερα

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa

01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015. Exclusive Kenya Safari Zanzibar. Exclusive Kenya Safari - Mombasa Πακέτα 6-7 διανυκτερεύσεων 01 ΜΑΪΟΥ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 Οι τιμές είναι υπολογισμένες κατ' άτομο Exclusive Kenya Safari Zanzibar Διαμονή Εποχικότητα Δίκλινο στο Ocean Paradise με ημιδιατροφή σε superior garden

Διαβάστε περισσότερα

Σευχέλλες Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων

Σευχέλλες Τιμοκατάλογος διακοπών - τιμές κατ ατομο Ατομικά πακέτα 5 διανυκτερεύσεων Μάχε Coral strand 3* Berjaya Beau Vallon 3* 16/2-11/5 12/5-26/7 27/7-23/8 24/8-1/10 2/10-31/10 16/2-11/5 12/5-26/7 27/7-23/8 24/8-1/10 2/10-31/10 21/3-7/4 8/4-31/7 1/8-24/8 25/8-31/10 8/4-31/7 25/8-31/10

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές προσφορές νεόνυμφων

Ειδικές προσφορές νεόνυμφων Ειδικές προσφορές νεόνυμφων Maλδίβες 15 Ιανουαρίου 31 Οκτωβρίου 2016 Sun island resort & spa 4*S (superior beach bungalow) 15/01-20/04: 1165 αντί για 1345 21/04-25/07: 865 26/07-31/08: 925 01-30/09 : 895

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci

ΗΜΕΡΑ 3η Πάρκο Φρούσκα Γκόρα - «Άγιο Όρος» Σερβίας - Νόβι Σαντ - Sremski Karlovci Βελιγράδι 5 μέρες 25/04, 27/04, 13/06 Η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, είναι χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών, του Σάββα και του Δούναβη. Μία πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014

Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες. 18 22 Απριλίου 2014 Σίνα 14 & Ακαδημίας, τηλ. 210 3642707, φαξ. 201-3642707 e-mail: info@cosmorama.gr Πάσχα στα «πόδια» της Χαλκιδικής Άγιον Όρος, 5 μέρες 18 22 Απριλίου 2014 Μόνο σε εμάς θα βρείτε: Πλούσιες πρωινές ξεναγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama

9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 9 ημέρες 8 νύχτες Colombo Habarana Dambulla - Kandy Pinawella - Nuwara Eliya Katharagama 1 η 2 η ημέρα Αθήνα Κολόμπο - Νεγκόμπο Αναχώρηση από την Αθήνα και άφιξη στην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα Colombo με

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/12, 28/12, 29/12 & 2/01

ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/12, 28/12, 29/12 & 2/01 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ-ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 21/12, 28/12, 29/12 & 2/01 1 η Ημέρα: Αθήνα Ντουμπάι Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για το Ντουμπάι. Άφιξη και

Διαβάστε περισσότερα

Πούκετ Σιγκαπούρη, πολιτισμών συνθέτουν

Πούκετ Σιγκαπούρη, πολιτισμών συνθέτουν Αναχώρηση : 09.08 13 ημέρες Κουάλα Λουμπούρ Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας είναι γεμάτη αντιθέσεις, που μπλέκονται με αριστουργηματικό τρόπο και τελικά δημιουργούν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αν επισκεφθείτε αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων

Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων EUROKAT Όμιλος INTRAKAT Αρχιτεκτονικήμελέτη: Στέλιος Αγιοστρατίτης Αρχιτεκτων www.bluerivieralevendi.gr ΤΟ BLUE RIVIERA LEVENDI, ένα σύγχρονο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών πάνω στη θάλασσα, ενταγμένο μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Από 880 Με πλήρη διατροφή

Από 880 Με πλήρη διατροφή Από 880 Με Αναχωρήσεις καθηµερινά 8 µέρες / 5 διανυκτερεύσεις Η έκφραση «once in a lifetime experience» αποτελεί κυριολεξία για τις Μαλδίβες. Πραγµατικά ζεις το εξωτικό όνειρο σε κάποιο από τα 1.192 νησάκια,

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to Dajon Luxury Apartments. Καλωσορίσατε στο Dajon Πολυτελή Διαμερίσματα

Welcome to Dajon Luxury Apartments. Καλωσορίσατε στο Dajon Πολυτελή Διαμερίσματα Μάιος έως Οκτώβ 2015 Welcome to Dajon Luxury Apartments on the beautiful Greek island of Skiathos Πολυτελή Διαμερίσματα Ξανθές Αμμουδιές Γεύση από Ελλάδα Καλωσορίσατε στο Dajon Πολυτελή Διαμερίσματα Στο

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος... μία διαφορετική ματιά!

Μύκονος... μία διαφορετική ματιά! Μύκονος... μία διαφορετική ματιά! Η Μύκονος είναι ταυτόσημη του ξέφρενου ξεφαντώματος σε beach bars και clubs. Στέκι επωνύμων και σημείο αναφοράς για σελεμπριτογκοσιπο φαρφαρολογία. Η αλήθεια είναι όμως

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines Λάρνακα Θεσσαλονίκη OA 553 18:10 20:10 Θεσσαλονίκη Λάρνακα OA 552 20:50 22:40 1η

Διαβάστε περισσότερα