ΕΙΣΗΓΗΣΗ. «Σύσταση εκτιμητικής Επιτροπής για την αγορά αγροτεμαχίου»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΙΣΗΓΗΣΗ. «Σύσταση εκτιμητικής Επιτροπής για την αγορά αγροτεμαχίου»"

Transcript

1 ΘΕΜΑ 1ο ΕΙΣΗΓΗΣΗ «Σύσταση εκτιμητικής Επιτροπής για την αγορά αγροτεμαχίου» Ο πρώην Δήμος Αρτέμιδος είχε κατασκευάσει δεξαμενή για την ύδρευση του οικισμού Σερβανάτες που υπάγεται στον Άγιο Λαυρέντιο εντός αγροτεμαχίου εκτάσεως 212 τ.μ.. Η φερόμενη όμως ως ιδιοκτήτρια του αγροτεμαχίου έκανε αγωγή εναντίον του Δήμου Αρτέμιδος η οποία έγινε δεκτή με απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου το 2010 με την οποία αναγνωρίστηκε η κυριότητά της σε τμήμα του ακινήτου που είχε κατασκευασθεί η δεξαμενή. Εναντίον της απόφασης ο Δήμος Αρτέμιδος άσκησε έφεση η οποία δεν έχει συζητηθεί, ενώ διάδικος πλέον στην σχετική δίκη είναι ο Δήμος Βόλου. Επισημαίνεται ότι η δεξαμενή συνδέεται με το υφιστάμενο κατασκευασθέν δίκτυο υδροδότησης της περιοχής Σερβανάτες. Ενόψει της δικαστικής εκκρεμοδικίας και προκειμένου να επισπευσθεί η σχετική διαδικασία αξιοποίησης της δεξαμενής προτείνεται η σύσταση επιτροπής η οποία θα εκτιμήσει την αξία του τμήματος του αγροτεμαχίου μαζί με την Δεξαμενή. Μετά θα διερευνηθεί η δυνατότητα αγοράς του Αγροτεμαχίου, από την ιδιοκτήτρια σύμφωνα με τη μέχρι σήμερα δικαστική απόφαση. Προτείνεται σαν πρόεδρος της επιτροπής να είναι μέλος του ΔΣ, ενώ μέλη οι Χούσος Γιάννης και Γκέκας Αριστείδης με αναπληρωματικούς Φαφούτη Χρυσόστομο και Καψιώτου Μαρία αντίστοιχα.

2 ΘΕΜΑ 2ο ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης για την έκδοση λογαριασμών σε καταναλωτές με υδρόμετρα σε κατάσταση διακοπής ή εξαγωγής. Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από την Δ/ντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠO : Δ/νρια Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών κα Δεληευθυμίου Πηνελόπη κ. Οικονομίδη Δημήτρη ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για την έκδοση λογαριασμών σε καταναλωτές με υδρόμετρα σε κατάσταση διακοπής ή εξαγωγής. Ακολουθώντας την τακτική που εφάρμοζε το τμήμα Καταναλωτών μέχρι σήμερα, δηλαδή να μην εκδίδονται λογαριασμοί στους καταναλωτές που είναι σε κατάσταση διακοπής ή σε εξαγωγή παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: 1. 1.Οι καταναλωτές δεν είχαν υπενθύμιση από τη, λαμβάνοντας λογαριασμό σε κάθε τρίμηνο ότι έχουν οφειλές από τέλη ύδρευσης, αποχέτευσης και πρόστιμα, 2. Στα ανωτέρω ακίνητα έχουν γίνει μεταβολές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, και οι νέοι ιδιοκτήτες δεν είχαν ποτέ ενημερωθεί για την ύπαρξη των οφειλών, 3. Η παρουσιάζει μεγάλη δυσκολία να εντοπίσει τα στοιχεία των ιδιοκτητών προκειμένου να εισπράξει με δικαστικές αγωγές τις συγκεκριμένες οφειλές. Ζητούμε 1. να εκδοθούν λογαριασμοί σε όλα τα υδρόμετρα που είναι σε διακοπή ή σε εξαγωγή από την 1/1/2011 και έχουν οφειλές προκειμένου να ενημερωθούν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων 2. να εκδίδονται στο εξής λογαριασμοί σε όλα τα υδρόμετρα που είναι σε διακοπή ή σε εξαγωγή και έχουν οφειλές 3. να δίνεται εντολή για άμεση είσπραξη των επιβαλλόμενων προστίμων & οφειλών μέσω της νόμιμης δικαστικής οδού. Τη λήψη σχετικής απόφασης

3 ΘΕΜΑ 3ο ΘΕΜΑ: Επανεξέταση λογαριασμών περιοχής Μελισσιατίκων Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από την Δ/ντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠO : Δ/νρια Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών κα Δεληευθυμίου Πηνελόπη κ. Οικονομίδη Δημήτρη ΘΕΜΑ : Επανεξέταση λογαριασμών περιοχής Μελισσιατίκων Σε 176 περίπου λογαριασμούς μιας συγκεκριμένης περιοχής των Μελισσιατίκων εμφανίστηκαν αυξημένες χρεώσεις στην κατανάλωση του 4 ου /13 τριμήνου. Η υπηρεσία προέβη στον επανέλεγχο των ενδείξεων των υδρομετρητών κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν λάθη στη λήψη των ενδείξεων. Δεν μπορεί να εξηγηθεί το φαινόμενο της αυξημένης καταγραφής πολύ περισσότερο που η κατανάλωση αφορά σε χειμερινό τρίμηνο. Για αυτό το λόγο και επειδή κρίνεται απίθανη η κατανάλωση των συγκεκριμένων κυβικών εισηγούμαστε αποκλειστικά για τους παραπάνω λογαριασμούς να γίνει χρέωση της κατανάλωσης αντίστοιχου περσινού τριμήνου. Παρακαλώ όπως εισάγετε το θέμα στο επόμενο Δ.Σ. για τη λήψη σχετικής απόφασης. Τη λήψη σχετικής απόφασης.

4 ΘΕΜΑ 4 ο ΘΕΜΑ : Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 2.130,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από την Δ/ντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠO : Δ/νρια Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών κα Δεληευθυμίου Πηνελόπη κ. Οικονομίδη Δημήτρη ΘΕΜΑ: Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 2.130,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Για τις ανάγκες του τμήματος Αποχέτευσης & ΕΕΛ κρίνεται απαραίτητη η προμήθεια ομαλού εκκινητή Α/Σ Αλυκών ποσού 2.130,00 πλέον ΦΠΑ. Για την εν λόγω προμήθεια τηρήθηκε η εκ του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. και του Ν. 2286/1995 οριζόμενη διαδικασία, και με την αριθμ /739/ (ΦΕΚ 1291/Β / ) Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών όσον αφορά τα επιτρεπτά χρηματικά όρια. Έχοντας υπόψη τον προϋπολογισμό της που ψηφίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και εγκρίθηκε από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προτείνεται η έγκριση διάθεσης πίστωσης σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2014, ως ακολούθως : Κ.Α. Τ Ι Τ Λ Ο Σ ΠΟΣΟ ΣΕ ( ) Εργαλεία & όργανα αποχέτευσης 2.130,00 Μετά τα παραπάνω, ζητούμε: 1) Την Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 2.130,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Παρακαλώ για την εισαγωγή του θέματος στο Δ.Σ. Την Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 2.130,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2014.

5 ΘΕΜΑ 5ο ΘΕΜΑ : Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 2.000,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από την Δ/ντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠO : Δ/νρια Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών κα Δεληευθυμίου Πηνελόπη κ. Οικονομίδη Δημήτρη ΘΕΜΑ: Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 2.000,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Με την υπ αριθμ. 161/2013 απόφαση του Δ.Σ. εγκρίθηκε το Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού και εισήγησης για ανάθεση για την προμήθεια υλικών αποθήκης της. Έχοντας υπόψη τον προϋπολογισμό της που ψηφίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και εγκρίθηκε από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προτείνεται η έγκριση διάθεσης πίστωσης σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2014, ως ακολούθως : Κ.Α. Τ Ι Τ Λ Ο Σ ΠΟΣΟ ΣΕ ( ) Συντήρηση ΗΛΜ εγκ/σεων Ύδρευσης Άρδευσης 2.000,00 Μετά τα παραπάνω, ζητούμε: 1) Την Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 2.000,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Παρακαλώ για την εισαγωγή του θέματος στο Δ.Σ. Τη λήψη σχετικής απόφασης

6 ΘΕΜΑ 6ο ΘΕΜΑ: Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 400,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από την Δ/ντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠO : Δ/νρια Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών κα Δεληευθυμίου Πηνελόπη κ. Οικονομίδη Δημήτρη ΘΕΜΑ: Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 400,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Για τις ανάγκες της Δ/νσης λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών κρίνεται απαραίτητη η προμήθεια ενός ψύκτη νερού, προϋπολογισμού 400,00 πλέον ΦΠΑ. Έχοντας υπόψη τον προϋπολογισμό της που ψηφίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και εγκρίθηκε από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προτείνεται η έγκριση διάθεσης πίστωσης σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2014, ως ακολούθως : Κ.Α. Τ Ι Τ Λ Ο Σ ΠΟΣΟ ΣΕ ( ) Λοιπά μηχανήματα αποχέτευσης 400,00 Μετά τα παραπάνω, ζητούμε: Την Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 400,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Παρακαλώ για την εισαγωγή του θέματος στο Δ.Σ. Τη λήψη σχετικής απόφασης.

7 ΘΕΜΑ 7ο ΘΕΜΑ : Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 548,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από την Δ/ντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠO : Δ/νρια Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών κα Δεληευθυμίου Πηνελόπη κ. Οικονομίδη Δημήτρη ΘΕΜΑ: Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 548,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Για τις ανάγκες του τμήματος Σχεδιασμού, ΑΠΕ & Πληροφορικής κρίνεται απαραίτητη η προμήθεια ενός modem ποσού 200,00 και ενός router τριών switch ποσού 348,00, πλέον ΦΠΑ. Για την εν λόγω προμήθεια θα τηρηθεί η εκ του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. και του Ν. 2286/1995 οριζόμενη διαδικασία, και με την αριθμ /739/ (ΦΕΚ 1291/Β / ) Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών όσον αφορά τα επιτρεπτά χρηματικά όρια. Έχοντας υπόψη τον προϋπολογισμό της που ψηφίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και εγκρίθηκε από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προτείνεται η έγκριση διάθεσης πίστωσης σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2014, ως ακολούθως : Κ.Α. Τ Ι Τ Λ Ο Σ ΠΟΣΟ ΣΕ ( ) Συμπλήρωση μηχανογραφικού συγκροτήματος 548,00 Μετά τα παραπάνω, ζητούμε: 1) Την Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 548,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Παρακαλώ για την εισαγωγή του θέματος στο Δ.Σ. Την Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 548,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2014.

8 ΘΕΜΑ 8ο ΘΕΜΑ : Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 80,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από την Δ/ντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠO : Δ/νρια Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών κα Δεληευθυμίου Πηνελόπη κ. Οικονομίδη Δημήτρη ΘΕΜΑ: Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 80,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Για τις ανάγκες του τμήματος ύδρευσης κρίνεται απαραίτητη η προμήθεια μιας πολυθρόνας τροχήλατης ποσού 80,00 πλέον ΦΠΑ. Για την εν λόγω προμήθεια θα τηρηθεί η εκ του Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. και του Ν. 2286/1995 οριζόμενη διαδικασία, και με την αριθμ /739/ (ΦΕΚ 1291/Β / ) Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών όσον αφορά τα επιτρεπτά χρηματικά όρια. Έχοντας υπόψη τον προϋπολογισμό της που ψηφίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και εγκρίθηκε από τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, προτείνεται η έγκριση διάθεσης πίστωσης σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2014, ως ακολούθως : Κ.Α. Τ Ι Τ Λ Ο Σ ΠΟΣΟ ΣΕ ( ) Έπιπλα γραφείου 80,00 Μετά τα παραπάνω, ζητούμε: 1) Την Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 80,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Παρακαλώ για την εισαγωγή του θέματος στο Δ.Σ. Την Έγκριση διάθεσης πίστωσης ποσού 80,00 σε βάρος του Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2014.

9 ΘΕΜΑ 9ο ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης για αποζημίωση μη χορηγηθείσης αδείας Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από την Δ/ντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠO : Δ/νρια Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών κα Δεληευθυμίου Πηνελόπη κ. Οικονομίδη Δημήτρη ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης για αποζημίωση μη χορηγηθείσης αδείας Με τη διεύρυνση της, με το μειούμενο προσωπικό και με τις αυξανόμενες απαιτήσεις για τη σωστή λειτουργία της υπηρεσίας ήταν ανέφικτο οι υπάλληλοί της να χρησιμοποιήσουν την κανονική τους άδεια. Λόγω των ανωτέρω και με υπαιτιότητα της υπηρεσίας δεν χορηγήθηκαν οι ημέρες κανονικής αδείας σε 80 εργαζόμενους. Σε πρώτη φάση, θα αποζημιωθούν όσοι υπάλληλοι έχουν πάνω από 15 ημέρες υπόλοιπο κανονικής αδείας με αποζημίωση τις 15 ημέρες. Η επιχείρηση επιφυλάσσετε να επαναφέρει το θέμα προς συζήτηση. Ζητούμε Την έγκριση της καταβολής της κανονικής αδείας 80 εργαζομένων μέχρι , εκτιμώμενου ύψους ,49 (συμπεριλαμβανομένης της εργοδοτικής εισφοράς). Τη λήψη σχετικής απόφασης.

10 ΘΕΜΑ 10ο ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημιώσεων απόλυσης σε αποχωρούντες υπαλλήλους της, λόγω συνταξιοδότησης. Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από την Δ/ντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠO : Δ/νρια Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών κα Δεληευθυμίου Πηνελόπη κ. Οικονομίδη Δημήτρη ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημιώσεων απόλυσης σε αποχωρούντες υπαλλήλους της, λόγω συνταξιοδότησης. Με τις με αριθμ. πρωτ. 4449/ , 371/ και 4788/ Αιτήσεις τους, οι υπάλληλοι της αντίστοιχα ΜΩΡΑΪΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΔΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ (ΔΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ και ΒΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ (ΔΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣ - ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ), οι οποίοι εργάζονταν στη με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, ζητούν την καταβολή αποζημίωσης απόλυσης λόγω συνταξιοδότησης γήρατος. Σύμφωνα τις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας, οι ανωτέρω εργαζόμενοι δικαιούνται αποζημίωση απόλυσης. Μετά τα παραπάνω Ζητούμε: 1. Την καταβολή αποζημίωσης απόλυσης από την 17η/04/2014 για τον Μωραϊτόπουλο Κων/νο ποσού ,99 λόγω συνταξιοδότησης γήρατος, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 2. Την καταβολή αποζημίωσης απόλυσης από την 01 η /01/2014, για τον Σαρόγλου Κων/νο ποσού ,40 λόγω συνταξιοδότησης γήρατος, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 3. Την καταβολή αποζημίωσης απόλυσης από την 01η/05/2014, για τον Βήτα Αθανάσιο ποσού ,70 λόγω συνταξιοδότησης γήρατος, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Παρακαλώ όπως εισάγετε το θέμα στο επόμενο Δ.Σ. για τη λήψη σχετικής απόφασης. Τη λήψη σχετικής απόφασης.

11 ΘΕΜΑ 11ο ΘΕΜΑ : Έγκριση αμοιβής Νομικού Συμβούλου Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από την Δ/ντρια Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών : ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠO : Δ/νρια Διοικητικών Οικονομικών Υπηρεσιών κα Δεληευθυμίου Πηνελόπη κ. Οικονομίδη Δημήτρη ΘΕΜΑ : Έγκριση αμοιβής Νομικού Συμβούλου Ο Νομικός Σύμβουλος της Μακρυγιάννης Δημήτριος: 1. με το υπ αριθμ. 56/ Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών ζητά για αμοιβή και έξοδα το ποσό των 556,00, πλέον ΦΠΑ, για κατάθεση της από αίτησης αναίρεσης της με αριθμ. 37/2014 απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας ενώπιον του Αρείου πάγου. 2. με το υπ αριθμ. 57/ Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών ζητά για αμοιβή και έξοδα το ποσό των 1.100,00, πλέον ΦΠΑ, α)για σύνταξη του από σημειώματος για παροχή νερού γεωτρήσεως στη Β ΒΙΠΕ, β)σύνταξη του από σημειώματος για ρύθμιση - διακανονισμό οφειλών καταναλωτών, γ) σύνταξη κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το έργο» Ύδρευση Βόλου Επέκταση και Βελτίωση Δικτύου Ύδρευσης», δ)σύνταξη του από σημειώματος για τη συγκρότηση επιτροπής προς διαπίστωση αποκλίσεων της ως άνω (γ) εργολαβίας. 3. με το υπ αριθμ. 58/ Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών ζητά για αμοιβή και έξοδα το ποσό των 400,00, πλέον ΦΠΑ, για α)σύνταξη του από σημειώματος για τη διερεύνηση υποχρέωσης καταβολής δαπάνης εκτάκτου ελέγχου, β)παροχή νομικών συμβουλών, γ)συμμετοχή σε συσκέψεις υπηρεσιακών παραγόντων. 4. με το υπ αριθμ. 59/ Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών ζητά για αμοιβή και έξοδα το ποσό των 750,00, πλέον ΦΠΑ, για α)σύνταξη του από σημειώματος περί επιβολής τελών στη από το Δήμο Βόλου, β)σύνταξη της από προσφυγής ενώπιον Επιτροπής αρθρ. 152 κατά της αρ. 786/31838/ απόφασης Γ.Γ. Περιφέρειας, γ)σύνταξη της από προσφυγής ενώπιον Επιτροπής αρθρ. 152 κατά της αριθμ. 233/9008/ απόφασης Γ.Γ. Περιφέρειας. 5. με το υπ αριθμ. 60/ Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών ζητά για αμοιβή και έξοδα το ποσό των 750,00, πλέον ΦΠΑ, για α)σύνταξη του από σημειώματος απόψεις της για τον καταυλισμό ΡΟΜΑ (Αλιβέρι), β)σύνταξη του από σημειώματος περί αποδοχής δήλωσης αναδόχου, γ)σύνταξη της από ένστασης ενώπιον ΤΔΕ ΙΚΑ κατά πράξεων επιβολής εισφορών, δ)σύνταξη κατάθεση της από προσφυγής κατά της με αριθμ /2014 ατομικής ειδοποίησης Δ. Βόλου ενώπιον Διοικ. Πρωτοδικείου Βόλου, Σύνολο αμοιβών 3.556,00 πλέον ΦΠΑ. Ο Δικηγόρος Παπαπαναγιώτου Εμμανουήλ: με το υπ αριθμ. 336/ Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών ζητά για αμοιβή και έξοδα το ποσό των 983,00, πλέον ΦΠΑ, για παράσταση στις 28/04/2014 στο Τρ. Εφ. Κακουργημάτων Λάρισας και επανάληψη δηλώσεως παραστάσεως Πολιτικής Αγωγής. Σύνολο αμοιβών 983,00 πλέον ΦΠΑ.

12 ΘΕΜΑ 11ο Σύνολο αμοιβών 4.539,00, πλέον ΦΠΑ. Παρακαλώ όπως εισάγετε το θέμα στο επόμενο Δ.Σ για τη λήψη σχετικής απόφασης Την λήψη σχετικής απόφασης. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

13 ΘΕΜΑ 13ο ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Νο21 Συντήρηση εγκαταστάσεων και δικτύων ύδρευσης», προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ. Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ: ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΙΝΗ Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ Γενικό Διευθυντή Έγκριση μελέτης,τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Νο21 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ», προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ. Μετά από αίτημα της Δ/νσης Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών η οποία θα έχει και την ευθύνη σχεδιασμού, προγραμματισμού και επίβλεψης του έργου συντάχθηκε η παρούσα μελέτη. Το τεχνικό αντικείμενο στο οποίο αναφέρεται η μελέτη είναι: α) Η συντήρηση των δομικών μερών των εγκαταστάσεων ύδρευσης. β) Περιφράξεις και έργα ασφαλείας στις εγκαταστάσεις Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. γ) Η συντήρηση και η αποκατάσταση τομών οδοστρωμάτων, τομών πεζοδρομίων, λιθόστρωτων καλντεριμιών που δημιουργήθηκαν είτε από εργασίες που εκτελέστηκαν με άλλα έργα είτε με το παρόν. δ) Επεμβάσεις σε δίκτυα ύδρευσης (χωρίς τις υδραυλικές εργασίες), όπως αυτές περιγράφονται στα επί μέρους άρθρα του τιμολογίου. ε) Κάθε εργασία συμπληρωματική αυτής που εκτελείται από το προσωπικό και τον μηχανικό εξοπλισμό της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. Οι ανωτέρω εργασίες εκτελούνται στην περιοχή δραστηριότητας της (όρια Δήμου Βόλου, όπως προκύπτουν από τον Ν.3852/2010) με την συνεργασία ή μη, των συνεργείων της και αποσκοπούν στην εν γένει συντήρηση των εγκαταστάσεων και του δικτύου ύδρευσης. Η δαπάνη θα καλυφθεί από ιδίους πόρους της εις βάρος του ΚΑ Έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω ζητούμε: 1. την έγκριση της μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου: «Νο21 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» προϋπολογισμού ,00 πλέον Φ.Π.Α. 2. την έγκριση του τρόπου εκτέλεσης του παραπάνω έργου με Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με το σύστημα με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης (άρθρο 5 του Ν.3669/2008) Παρακαλώ όπως εισάγετε το θέμα στο επόμενο Δ.Σ για τη λήψη σχετικής απόφασης. 1. Την έγκριση της μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου: «Νο21 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» προϋπολογισμού ,00 πλέον Φ.Π.Α. 2. Την έγκριση του τρόπου εκτέλεσης του παραπάνω έργου με Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με το σύστημα με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης (άρθρο 5 του Ν.3669/2008)

14 ΘΕΜΑ 14ο ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Νο22-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ», προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ. Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ: ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΙΝΗ Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ Γενικό Διευθυντή Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Νο22 - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ», προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ. Μετά από αίτημα της Δ/νσης Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών η οποία θα έχει και την ευθύνη σχεδιασμού, προγραμματισμού και επίβλεψης του έργου συντάχθηκε η παρούσα μελέτη. Το τεχνικό αντικείμενο στο οποίο αναφέρεται η μελέτη είναι: α) η αντικατάσταση αγωγών του δικτύου ύδρευσης και των ιδιωτικών συνδέσεων και β) η επέκταση του δικτύου ύδρευσης με την κατασκευή νέων υδροπαροχών (παροχές με μέτρα), σε διάφορα θέσεις του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή δραστηριότητας της (όρια Δήμου Βόλου, όπως προκύπτουν από τον Ν.3852/2010). Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την εκτέλεση των Δημ. Έργων (Ν.3669/2005) με ανοικτό Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό και ειδικότερα με το σύστημα του ενιαίου ποσοστού έκπτωσης (άρθρ. 5) στις τιμές του τιμολογίου της εγκεκριμένης μελέτης. Ο απαιτούμενος χρόνος εκτέλεσης του έργου καθορίζεται σε 12 μήνες και η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από ιδίους πόρους της εις βάρος του Κ.Α.2014: Έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω ζητούμε: 1. την έγκριση της μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου: «Νo 22 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» προϋπολογισμού ,00 πλέον Φ.Π.Α. 2. την έγκριση του τρόπου εκτέλεσης του παραπάνω έργου με Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με το σύστημα με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης (άρθρο 5 του Ν.3669/2008) Παρακαλώ όπως εισάγετε το θέμα στο επόμενο Δ.Σ για τη λήψη σχετικής απόφασης. 1. Την έγκριση της μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου: «Νo 22 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ» προϋπολογισμού ,00 πλέον Φ.Π.Α. 2. Την έγκριση του τρόπου εκτέλεσης του παραπάνω έργου με Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με το σύστημα με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης (άρθρο 5 του Ν.3669/2008)

15 ΘΕΜΑ 15ο ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Νο98-Συντήρηση και Απόφραξη δικτύων αποχέτευσης», προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ. Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ: ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΙΝΗ Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ Γενικό Διευθυντή Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Νο 98 - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ», προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ. Μετά από αίτημα της Δ/νσης Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών η οποία θα έχει και την ευθύνη σχεδιασμού, προγραμματισμού και επίβλεψης του έργου συντάχθηκε η παρούσα μελέτη, το τεχνικό αντικείμενο στο οποίο αναφέρεται η μελέτη είναι: 1. Η επισκευή ή αντικατάσταση αγωγών κεντρικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, που δημιουργούν προβλήματα στη σωστή λειτουργία του Δικτύου. 2. Η επισκευή ή αντικατάσταση διακλαδώσεων καθώς και εργασίες ερευνητικών τομών για την εύρεση υφισταμένων. 3. Η επισκευή ή αντικατάσταση προβληματικών αγωγών αποχέτευσης οβριών υδάτων. 4. Η επισκευή ζημιών σε φρεάτια ελέγχου υδροσυλλογής. 5. Η επισκευή ζημιών στους αγωγούς σύνδεσης των φρεατίων υδροσυλλογής με το κεντρικό δίκτυο όμβριων. 6. Η επισκευή των αγωγών μεταφοράς λύματος, που λειτουργούν υπό πίεση (καταθλιπτικοί αγωγοί). 7. Οι αποφράξεις καθαρισμοί των αγωγών ακαθάρτων και των διακλαδώσεών τους. 8. Ο καθαρισμός σχαρών και πυθμένα των αντλιοστασίων ακαθάρτων. 9. Ο καθαρισμός των φρεατίων υδροσυλλογής. 10. Η απόφραξη των αγωγών σύνδεσης των φρεατίων υδροσυλλογής με το κεντρικό δίκτυο όμβριων. 11. Οι εργασίες αποκατάστασης οδοστρωμάτων (είτε λόγω επεμβάσεων που έγιναν με άλλα έργα είτε με το παρόν). 12. Οι εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων (είτε λόγω επεμβάσεων που έγιναν με άλλα έργα είτε με το παρόν). 13. Ανάγκες αποκατάστασης μικροπροβλημάτων με ψυχρή άσφαλτο. Αντικατάσταση καλυμμάτων φρεατίων είτε λόγω θραύσης αυτών είτε λόγω κλοπής. Οι ανωτέρω εργασίες εκτελούνται στην περιοχή δραστηριότητας της (όρια Δήμου Βόλου, όπως προκύπτουν από τον Ν.3852/2010). Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την εκτέλεση των Δημ. Έργων (Ν.3669/2005) και ειδικότερα με το σύστημα του ενιαίου ποσοστού έκπτωσης (άρθρ. 5). Οι εργασίες κατασκευής του έργου, θεωρούνται ότι αρχίζουν με την πρώτη εντολή που θα δοθεί στον ανάδοχο. Διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται για ένα ενιαίο έργο, αλλά για διάφορες εργασίες διάσπαρτες, που η εντολή εκτέλεσής τους θα δίνεται ανάλογα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας, όπως αυτές παρουσιάζονται κάθε φορά. Τις εντολές εργασίας θα δίνει ο Επιβλέπων, ο Εργοδηγός επιφυλακής ή ο κατά περίπτωση αρμόδιος στον εργολάβο όλο το εικοσιτετράωρο είτε στον ίδιο είτε σε εξουσιοδοτημένο κατάλληλο αντιπρόσωπό του με την έγκριση της Υπηρεσίας. Η μελέτη του έργου έχει εκπονηθεί από την Δ/νση Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών ενώ η προβλεπόμενη διάρκεια του έργου είναι 12 μήνες και η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από ιδίους πόρους της εις βάρος του Κ.Α.2014:

16 Έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω ζητούμε: ΘΕΜΑ 15ο 1. την έγκριση της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου: «Νο 98 - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ» προϋπολογισμού ,00 πλέον Φ.Π.Α. 2. την έγκριση του τρόπου εκτέλεσης του παραπάνω έργου με Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με το σύστημα με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης (άρθρο 5 του Ν.3669/2008) Παρακαλώ όπως εισάγετε το θέμα στο επόμενο Δ.Σ για τη λήψη σχετικής απόφασης. 1. Την έγκριση της μελέτης και των τευχών δημοπράτησης του έργου: «Νο 98 - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ» προϋπολογισμού ,00 πλέον Φ.Π.Α. 2. Την έγκριση του τρόπου εκτέλεσης του παραπάνω έργου με Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό με το σύστημα με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης (άρθρο 5 του Ν.3669/2008).

17 ΘΕΜΑ 16ο ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: Έγκριση Τροποποίησης των Τευχών Δημοπράτησης του έργου «Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού Ελέγχου και Περιορισμού Διαρροών Δικτύου Διανομής Ύδρευσης Βόλου». Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών: ΑΠΟ: ΠΡΟΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΙΝΗ Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ Γενικό Διευθυντή ΘΕΜΑ: Έγκριση Τροποποίησης των Τευχών Δημοπράτησης του έργου «Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού Ελέγχου και Περιορισμού Διαρροών Δικτύου Διανομής Ύδρευσης Βόλου». Με την υπ αριθμ. 204/ απόφαση του Δ.Σ. εγκρίθηκε η τροποποίηση της μελέτης του υποέργου «Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού Ελέγχου και Περιορισμού Διαρροών Δικτύου Διανομής Ύδρευσης Βόλου» και η υποβολή του αιτήματος τροποποίησης της πράξης «Περιορισμός Διαρροών του Δικτύου Διανομής Βόλου». Το τροποποιημένο Τεχνικό Δελτίο της Πράξης υπεβλήθη με την υπ αριθμ. 6536/ επιστολή και εξετάστηκε από την Μονάδα Αξιολόγησης του ΕΠΠΕΡΑΑ. Η επιτροπή έκρινε ότι κάποιοι Σταθμοί Ελέγχου του προτεινόμενου Υποέργου ήταν εκτός των στόχων της Πρόσκλησης και συνεπώς δεν μπορούσαν να επιλεγούν ως επιλέξιμες δαπάνες. Με την παρούσα τροποποίηση, το φυσικό αντικείμενο του Υποέργου περιλαμβάνει τα παρακάτω: - Είκοσι ένα (21) Τοπικούς Σταθμούς τύπου Α, για τη μέτρηση της Παροχής και της Πίεσης (ΤΣΕΡΠΠ) - Δέκα Πέντε (15) Τοπικούς Σταθμούς τύπου Β, για τη μέτρηση και ρύθμιση της Παροχής (ΤΣΕΡΠ) - Δέκα Πέντε (15) Τοπικούς Σταθμούς τύπου Γ, για τη μέτρηση της Πίεσης Παροχής (ΤΣΕΠ) - Είκοσι Οκτώ (28) Τοπικούς Σταθμούς μέτρησης Παροχής και ρύθμισης Στάθμης στις δεξαμενές και τα αντλιοστάσια των περιφερειακών υδραγωγείων. - Οκτώ (8) Τοπικούς Σταθμούς μέτρησης πίεσης και ρύθμισης παροχής των γεωτρήσεων περιφερειακών υδραγωγείων. - Ένας (1) Κεντρικός Σταθμός Ελέγχου (ΚΣΕ) με λογισμικό τηλεελέγχου τηλεχειρισμού (SCADA) και διαχείρισης επικοινωνιών με όλους τους Τοπικούς Σταθμούς. - Εκπαίδευση Τεκμηρίωση Δοκιμαστική Λειτουργία Υποστήριξη Το υποέργο αφορά σύμβαση προμήθειας (Π.Δ. 59/07) και ο συνολικός προϋπολογισμός είναι ,00 χωρίς τον Φ.Π.Α. με χρέωση του Κ.Α του προϋπολογισμού του έτους 2014 της. Για τον λόγο αυτό, ζ η τ ο υ μ ε 1. Την έγκριση της τροποποίησης των Τευχών Δημοπράτησης του Έργου «Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού Ελέγχου και Περιορισμού Διαρροών Δικτύου Διανομής Ύδρευσης Βόλου», προϋπολογισμού ,00 πλέον Φ.Π.Α. 2. Τη ψήφιση σχετικής πίστωσης σε βάρος του ΚΑ του προϋπολογισμού εξόδων έτους και παρακαλούμε για την εισαγωγή του θέματος στο επόμενο Δ.Σ. 1. Την έγκριση της τροποποίησης των Τευχών Δημοπράτησης του Έργου «Προμήθεια και Εγκατάσταση Εξοπλισμού Ελέγχου και Περιορισμού Διαρροών Δικτύου Διανομής Ύδρευσης Βόλου», προϋπολογισμού ,00 πλέον Φ.Π.Α. 2. Την ψήφιση σχετικής πίστωσης σε βάρος του ΚΑ του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2014.

18 ΘΕΜΑ 17ο ΘΕΜΑ: Έγκριση Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο: «Νο 97- Κατασκευή διακλαδώσεων & διαχείριση δικτύων ύδρευσης στη Δ.Ε. Ιωλκού», προϋπολογισμού ,00, πλέον ΦΠΑ. Λαμβάνοντας υπόψη το πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης, καθώς και την εισήγηση της Υπηρεσίας: ΕΙΣΗΓΗΣΗ προς το Δ.Σ. της της Επιτροπής Διαγωνισμού με σύστημα προσφοράς «με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης» για την ανάθεση του έργου: «Νο 97 - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΙΩΛΚΟΥ» προϋπολογισμού ,00 πλέον Φ.Π.Α. Στο Βόλο σήμερα την 6 η Μαΐου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, η Επιτροπή Διαγωνισμού Έργων της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου (), που συγκροτήθηκε με την υπ αριθμ. πρωτ. 4213/ απόφαση του Δ/ντη Προγραμματισμού & Νέων Υποδομών της, αποτελούμενη από τους: 1. ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΣΤΕΦΑΝΟ, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, Πρόεδρο 2. ΜΑΡΙΝΟ ΘΩΜΑ, Πολιτικό Μηχανικό, τακτικό μέλος 3. ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, Πτυχιούχο Μηχανικό Τ.Ε., τακτικό μέλος συνήλθε στα γραφεία της και έχοντας υπόψη: α) το από Πρακτικό του Διαγωνισμού που διενεργήθηκε στις β) την μη υποβολή ενστάσεων μετά το πέρας των (5) πέντε ημερών από την ανακοίνωση του Πρακτικού εισηγείται την έγκριση του από Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού, στο οποίο μειοδότης του παραπάνω έργου, σύμφωνα με το Ν.3669/2008, αναδείχθηκε η τεχνική εταιρία ΛΕΩΝ Α.Τ.Ε. με έκπτωση 13%. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ 1. Την έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: «Νο 97- Κατασκευή διακλαδώσεων & διαχείριση δικτύων ύδρευσης στη Δ.Ε. Ιωλκού», προϋπολογισμού ,00, πλέον ΦΠΑ. 2. Την ανάθεση του έργου στη μειοδότρια τεχνική εταιρεία ΛΕΩΝ Α.Τ.Ε. με έκπτωση 13%, έναντι ποσού ,00, πλέον ΦΠΑ.

19 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ 18ο ΘΕΜΑ: Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια Καλυμμάτων Φρεατίων Σταθμών Ελέγχου του Δικτύου Ύδρευσης» προϋπολογισμού ,00, πλέον ΦΠΑ. Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ: ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΙΝΗ Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών ΠΡΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ Γενικό Διευθυντή ΘΕΜΑ: Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια Καλυμμάτων Φρεατίων Σταθμών Ελέγχου του Δικτύου Ύδρευσης» προϋπολογισμού ,00, πλέον ΦΠΑ. Η Προμήθεια αφορά στο χρηματοδοτούμενο από το ΕΠΠΕΡΑΑ Υποέργο «Κατασκευή Φρεατίων Σταθμών Ελέγχου». Το Υποέργο συμβασιοποιήθηκε την 13/11/2012, αλλά από τον Απρίλιο του 2013 δεν πραγματοποιούνται εργασίες επειδή εκκρεμεί η έγκριση του 1 ου ΑΠΕ και της χρονικής παράτασης των εργασιών καθώς και η έγκριση του αιτήματος τροποποίησης της Πράξης «Περιορισμός Διαρροών του Δικτύου Διανομής Βόλου», η οποία υπεβλήθη με την υπ αριθμ. 6536/ επιστολή. Σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη, τα φρεάτια προβλέπονταν να κατασκευαστούν επί των Πεζοδρομίων και να έχουν κάλυμμα αντοχής σε κινητό φορτίο έως 1500 Kgr ανά σημείο. Λόγω κατασκευαστικών δυσκολιών και εμποδίων δικτύων (ΔΕΗ, ΟΤΕ Αέριο κλπ), τα Φρεάτια πρόκειται να κατασκευαστούν επί του οδοστρώματος και είναι αναγκαία η τοποθέτηση καλύμματος κλάσης D400, ελάχιστης αντοχής σε κινητό φορτίο ανά σημείο 40tn. Με την υπ αριθμ. 212/ απόφαση του Δ.Σ. της Επιχείρησης, εγκρίθηκε και στη συνέχεια υπεβλήθη στην Διαχειριστική Αρχή του ΕΠΠΕΡΑΑ ο σχετικός Α.Π.Ε., αλλά η προφορική απάντηση κατά την επί τόπου επίσκεψή μας την 21/3/2014 ήταν ότι δεν ήταν δυνατό για λόγους ανταγωνισμού να εγκριθεί ως επιλέξιμη δαπάνη η παρούσα τροποποίηση. Το θέμα εξετάστηκε στο Τεχνικό Συμβούλιο της 15/4/2014 και αποφασίστηκε η προμήθεια των καλυμμάτων με ιδία δαπάνη της Επιχείρησης. Ο Πρόχειρος διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια 39 καλυμμάτων φρεατίων κλάσης D400 (αντοχή 40tn ανά σημείο) εξωτερικών διαστάσεων 90x90εκ. (καθαρό εσωτερικό άνοιγμα 80x80εκ.) σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 124. Ο προϋπολογισμός είναι ,00 χωρίς τον Φ.Π.Α. Η προμήθεια θα καλυφθεί από ιδίους πόρους και θα βαρύνει τον Κ.Α του προϋπολογισμού εξόδων έτους Μετά τα παραπάνω, ζητούμε: 1. Την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προϋπολογισμού ποσού ,00 πλέον ΦΠΑ για την «Προμήθεια Καλυμμάτων Φρεατίων Σταθμών Ελέγχου του Δικτύου Ύδρευσης» προϋπολογισμού ,00, πλέον ΦΠΑ. 2. Την έγκριση της διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2286/95 και αναλογικά του ΕΚΠΟΤΑ. 3. Την ψήφιση σχετικής πίστωσης σε βάρος του ΚΑ του προϋπολογισμού εξόδων έτους Παρακαλώ για την εισαγωγή του θέματος στο Δ.Σ. 1. Την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και του ενδεικτικού προϋπολογισμού ποσού ,00 πλέον ΦΠΑ για την «Προμήθεια Καλυμμάτων Φρεατίων Σταθμών Ελέγχου του Δικτύου Ύδρευσης». 2. Την έγκριση της διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2286/95 και αναλογικά του ΕΚΠΟΤΑ. 3. Την ψήφιση σχετικής πίστωσης σε βάρος του ΚΑ του προϋπολογισμού εξόδων έτους

20 ΘΕΜΑ 19ο ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για την ανάθεση του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Δ. ΒΟΛΟΥ». Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ: ΠΡΟΣ: ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΙΝΗ Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ Γενικό Διευθυντή ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης για την ανάθεση του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Δ. ΒΟΛΟΥ». Με την υπ αριθμ.77/2014 απόφαση του Δ.Σ. της, οριστικοποιήθηκε η έκπτωση της Κοινοπραξίας ΛΕΩΝ Α.Τ.Ε. Κ. ΤΣΟΛΗΣ Α.Ε. από το έργο «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Δ. ΒΟΛΟΥ» και ανακλήθηκε η υπ αριθμ.279/2013 Απόφαση του Δ.Σ. της, με την οποία είχε ανατεθεί η εκτέλεση του έργου στην ως άνω Κοινοπραξία. Έχοντας υπόψη : α) Το με αρ.πρωτ.4072/ έγγραφο της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών, με το οποίο ερωτήθηκε ο 2 ος Μειοδότης (Κοινοπραξία ΤΡΙΚΑΤ ΑΤΕΒΕ ΜΕΤΡΟΝ Α.Τ.Ε., σύμφωνα με το από 21/5/2013 Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού), αν αποδέχεται την παράταση ισχύος της προσφοράς του (σε εκτέλεση της υπ αριθμ.77/2014 απόφασης του Δ.Σ.) μέχρι β) Το με αρ.πρωτ.4353/ έγγραφο της Κοινοπραξίας ΤΡΙΚΑΤ ΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΟΝ Α.Τ.Ε. (ως 2 ος Μειοδότης) περί αποδοχής της ισχύος της προσφοράς της μέχρι γ) Την υπ αριθμ. 9373/ Εγγυητική Επιστολή, ποσού ,00 της Συναιτεριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, που κατατέθηκε από την Κοινοπραξία ΤΡΙΚΑΤ ΑΤΕΒΕ ΜΕΤΡΟΝ Α.Τ.Ε., με ισχύ έως Ζητούμε τη λήψη απόφασης για την ανάθεση του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Δ. ΒΟΛΟΥ» στην Κοινοπραξία ΤΡΙΚΑΤ ΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΟΝ Α.Τ.Ε., η οποία, σύμφωνα με το από , Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού είναι η 2 η Μειοδότρια, με ποσοστό έκπτωσης 46,48%, έναντι ποσού ,26, πλέον ΦΠΑ. Παρακαλώ για την εισαγωγή του θέματος στο Δ.Σ. Τη λήψη απόφασης για την ανάθεση του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Δ. ΒΟΛΟΥ» στην Κοινοπραξία ΤΡΙΚΑΤ ΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΟΝ Α.Τ.Ε., η οποία, σύμφωνα με το από , Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού είναι η 2 η Μειοδότρια. με ποσοστό έκπτωσης 46,48%, έναντι ποσού ,26, πλέον ΦΠΑ.

21 ΘΕΜΑ 20ο ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης επί ενστάσεως του Αναδόχου για το έργο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΗΓΑΙΩΝ ΝΕΡΩΝ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΗΛΙΟΥ». Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ: ΠΡΟΣ: ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΙΝΗ Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ Γενικό Διευθυντή ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης επί ενστάσεως του Αναδόχου για το έργο «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΗΓΑΙΩΝ ΝΕΡΩΝ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΗΛΙΟΥ». Στις και με το αρ.πρωτ έγγραφο της, υποβλήθηκε από την Κοινοπραξία Κ. ΤΣΟΛΗΣ Α.Ε. ΛΕΩΝ Α.Τ.Ε., Ανάδοχο του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΗΓΑΙΩΝ ΝΕΡΩΝ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΗΛΙΟΥ», ένσταση, κατά (α) της με αριθμό πρωτ. 3880/ απόφασης του Διευθυντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών, με την οποία εγκρίθηκαν το 3 ο ΠΠΑΕ και η 3 η Αναλυτική Επιμέτρηση των εργασιών, (β) της 3 ης Αναλυτικής Επιμέτρησης των εργασιών και (γ) κάθε άλλης Διοικητικής Πράξης, που ενσωματώνεται στις παραπάνω ρητά προσβαλλόμενες. Οι ισχυρισμοί του Αναδόχου είναι συμπίπτουν με αυτούς που είχαν αναφερθεί στις από 7/1/2014 και 4/3/2014 ενστάσεις, οι οποίες απορρίφθηκαν με τις 14/2014 και 102/2014 αποφάσεις του Δ.Σ. της, ήτοι : λανθασμένα και αυθαίρετα τιμολογούνται οι επιμετρηθείσες εργασίες (εκσκαφή ορυγμάτων υπογείων υδάτων ή φορτοεκφόρτωση και μεταφορά των προϊόντων εκσκαφής), με τα άρθρα 1, 3 και 7 του Αναλυτικού Τιμολογίου, ενώ θα έπρεπε να τιμολογούνται με τα άρθρα Α.Τ.2 και Α.Τ.4. Έχοντας υπόψη : 1. Την εγκεκριμένη Μελέτη και τα Τεύχη Δημοπράτησης του έργου. 2. Το από 02/05/2014Υπηρεσιακό Σημείωμα του επιβλέποντος Μηχανικού κ. Ιωάννη Χούσου, με το οποίο εισηγείται την απόρριψη της ένστασης. 3. Την 3 η Αναλυτική Επιμέτρηση, όπως αυτή διορθώθηκε και υπογράφηκε από τον επιβλέποντα του έργου. 4. Το 3 ο ΠΠΑΕ του έργου, όπως αυτό υπογράφηκε και παραλήφθηκε από την αρμόδια Επιτροπή. 5. Την από απόφαση του Διευθυντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών. 6. Το άρθρο 10 της Αναλυτικής Επιμέτρησης του έργου, το οποίο αναφέρει «η υποβολή προσφοράς στο διαγωνισμό αποτελεί τεκμήριο ότι ο διαγωνιζόμενος έχει λάβει πλήρη γνώση αυτής της Διακήρυξης και των λοιπών Τευχών Δημοπράτησης και γνωρίζει πλήρως τις συνθήκες εκτέλεσης του έργου», ζητούμε την απόρριψη της ενστάσεως Παρακαλώ για την εισαγωγή του θέματος στο Δ.Σ. για λήψη σχετικής απόφασης. Τη λήψη σχετικής απόφασης

22 ΘΕΜΑ 21ο ΘΕΜΑ: ΕΙΣΗΓΗΣΗ Έγκριση χορήγησης καυσίμων για τις ανάγκες επίβλεψης έργων του ΕΠΠΕΡΑΑ. Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ: ΠΡΟΣ: ΣΤΑΥΡΟ ΤΖΙΝΗ Δ/ντή Προγραμματισμού και Νέων Υποδομών ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ Γενικό Διευθυντή ΘΕΜΑ : Έγκριση χορήγησης καυσίμων για τις ανάγκες επίβλεψης έργων του ΕΠΠΕΡΑΑ. Για την επίβλεψη των χρηματοδοτούμενων έργων του ΕΠΠΕΡΑΑ, προκύπτει η ανάγκη μετακίνησης των επιβλεπόντων των έργων, σε καθημερινή βάση, από και προς τις θέσεις κατασκευής των έργων. Επειδή η Υπηρεσία αδυνατεί να καλύψει με υπηρεσιακά οχήματα τις αυξημένες ανάγκες της Επίβλεψης, σύμφωνα με τον ισχύοντα Ο.Ε.Υ., στο άρθρο 4, παράγραφος θ, προβλέπεται η χορήγηση πρόσθετων παροχών, στην περίπτωση κίνησης των υπαλλήλων με ιδιωτικά μέσα για τις ανάγκες της Επιχείρησης. Μετά τα παραπάνω, ζητούμε την έγκριση χορήγησης 50 λίτρων / μήνα (πετρέλαιο) στο Στέφανο Κανταρτζή, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό. Παρακαλώ για την εισαγωγή του θέματος στο Δ.Σ. για τη λήψη σχετικής απόφασης. Τη λήψη σχετικής απόφασης.

23 ΘΕΜΑ 22ο ΘΕΜΑ: Επικαιροποίηση της 112/2014 απόφασης ΔΣ σχετικά με την πρόσληψη υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από τον Δ/ντη Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠO :Δ/ντη Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών κ. Μιλτιάδη Φαναριώτη κ. Δημήτρη Οικονομίδη ΘΕΜΑ: Επικαιροποίηση της 112/2014 απόφασης ΔΣ σχετικά με την πρόσληψη υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο Το Δ.Σ. με την 70/2014 απόφασή του η οποία εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΆΔΑΣ με την 5206/ εγκριτική απόφαση, αποφάσισε για τον καθορισμό της αρδευτικής περιόδου και τον αριθμό των θέσεων των υδρονομέων. Οι δημοτικές ενότητες Αισωνίας, Αρτέμιδας, Βόλου, Πορταριάς, Ιωλκού, Αγριάς και Ν. Αγχιάλου, με έγγραφά τους αναφέρονται στην λειτουργία των αρδευτικών δικτύων για την αρδευτική περίοδο του 2014 και την απασχόληση υδρονομέων για την εύρυθμη και σωστή λειτουργία της άρδευσης της περιοχής, αφού η περιοχή αναφοράς τους είναι κυρίως αγροτική, η άρδευση της οποίας εξυπηρετείται με εκτεταμένο δίκτυο υδραυλάκων και κλειστών δικτύων Η πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης στους ΟΤΑ διέπεται αποκλειστικώς από τις ειδικές ρυθμίσεις του από 28-3 / Β Διατάγματος περί της αστυνομίας επί των αρδευτικών υδάτων και ενεργείται σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο άρθρο 211 του Ν. 3584/2007 και έπειτα από την ισχύ της παρ. 22 του άρθρου 12 του Ν. 4071/2012. Όσον αφορά τον καθορισμό των αποδοχών, ορίζουμε ότι ως προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, υπάγεται στις ρυθμίσεις της αριθμ. 2/13917/0022/ Κ.Υ.Α. Οικονομικών & Δ.Μ.Η.Δ. (ΦΕΚ 414 Β/2012) Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω ζητούμε: Α) την πρόσληψη εικοσι εννεα (29) Υδρονομέων Β) τη λήψη απόφασης εξουσιοδότησης του Προέδρου Δ.Σ. να εκδώσει Απόφαση για την πρόσληψη των υδρονομέων σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις και τις προτάσεις των δημοτικών ενοτήτων. Η δαπάνη ποσού ,00 που απαιτείται για την κάλυψη των μισθολογικών αναγκών των υδρονομέων θα είναι σε βάρος των ΚΑ: & ΚΑ: του προϋπολογισμού της οικονομικού έτους Ζητούμε την εισαγωγή του θέματος στο ΔΣ, για την λήψη σχετικής απόφασης. Τη λήψη σχετικής απόφασης.

24 ΘΕΜΑ 23ο ΘΕΜΑ: Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Νο2 Εργασίες Συντήρησης Αρδευτικών Δικτύων» προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από τον Δ/ντη Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠO :Δ/ντη Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών κ. Μιλτιάδη Φαναριώτη κ. Δημήτρη Οικονομίδη ΘΕΜΑ: Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Νο2 Εργασίες Συντήρησης Αρδευτικών Δικτύων» προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ Στην περιοχή δραστηριότητας της (όρια Δήμου Βόλου, όπως προκύπτουν από τον Ν.3852/2010) ένα μεγάλο ποσοστό του διαθέσιμου νερού, που χρησιμοποιείται για την ΑΡΔΕΥΣΗ, προέρχεται είτε από πηγές διάσπαρτες στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου είτε από γεωτρήσεις. Το νερό αυτό (στην περιοχή του Πηλίου) διοχετεύεται μέσα από τσιμενταύλακες ή χωματαύλακες στα δίκτυα άρδευσης και στη συνέχεια καταλήγει στους καταναλωτές. Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή κατά τους χειμερινούς κυρίως μήνες και λόγω της παλαιότητας των περισσότερων αυλάκων, απαιτείται η συντήρηση τους, που είναι αναγκαία για την εξοικονόμηση των απαραίτητων πόρων νερού προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της άρδευσης του Δήμου Βόλου, αλλά και για την αποφυγή προβλημάτων από διαρροές μέσα σε ιδιοκτησίες στις περιοχές όπου διέρχονται τα αρδευτικά δίκτυα. Πέραν των πηγαίων νερών, για την άρδευση, χρησιμοποιούνται και αρκετά αντλιοστάσια στις περιοχές των Δ.Ε. Αρτέμιδος, Αισωνίας και Ν. Αγχιάλου. Τα αντλιοστάσια αυτά τροφοδοτούν ανοιχτά και κλειστά δίκτυα άρδευσης. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου η χρήση τους είναι ιδιαίτερα εντατικοποιημένη, παρουσιάζονται αρκετές βλάβες είτε στα αντλητικά συγκροτήματα είτε στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις τους. Το συγκεκριμένο έργο αφορά εργασίες συντήρησης των υφιστάμενων αρδευτικών δικτύων, των δεξαμενών άρδευσης, καθώς και σε απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών σ αυτά και στις εγκαταστάσεις τους. Μετά τα παραπάνω, ζητούμε: 1. Την έγκριση της μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Νο2 Εργασίες Συντήρησης Αρδευτικών Δικτύων» προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ 2. Την έγκριση του τρόπου εκτέλεσης του παραπάνω έργου με Δημόσιο Πρόχειρο Μειοδοτικό Διαγωνισμό (άρθρο 29 του Ν.3669/08) και με το σύστημα μειοδοσίας στο ποσοστό οφέλους απολογιστικών εργασιών (άρθρο 9 του Ν.3669/2008) 1. Την έγκριση της μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Νο2 Εργασίες Συντήρησης Αρδευτικών Δικτύων» προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ 2. Την έγκριση του τρόπου εκτέλεσης του παραπάνω έργου με Δημόσιο Πρόχειρο Μειοδοτικό Διαγωνισμό (άρθρο 29 του Ν.3669/08) και με το σύστημα μειοδοσίας στο ποσοστό οφέλους απολογιστικών εργασιών (άρθρο 9 του Ν.3669/2008).

25 ΘΕΜΑ 24ο ΘΕΜΑ: Έγκριση 1 ου ΑΠΕ του έργου: «Νο16 Συντήρηση Δεξαμενής Πρωτοβάθμιας Καθίζησης και Διαμόρφωση Χώρου Δυτικής Πύλης ΕΕΛ». Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από τον Δ/ντη Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠO :Δ/ντη Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών κ. Μιλτιάδη Φαναριώτη κ. Δημήτρη Οικονομίδη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Λ & Σ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΡΓΟ : Νο16 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΕΕΛ ΑΝΑΔΟΧΟΣ : ΧΡΗΣΤΟΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α Ι Τ Ι Ο Λ Ο Γ Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η που συνοδεύει τον 1 ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα Εργασιών του έργου Νο16 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΕΕΛ Α. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Το έργο : «Νο16 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΘΙΖΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΕΕΛ» εκτελείται μετά από τις Αποφάσεις 278/2013 και την 341/2013 του Δ.Σ. της, με τις οποίες εγκρίθηκαν : η μελέτη, ο τρόπος εκτέλεσης του έργου και οι όροι διεξαγωγής του διαγωνισμού και τα πρακτικά της δημοπρασίας και η ανάθεση του έργου στον μειοδότη Χρηστομάνο Χρήστο, αντίστοιχα. Με το από 01/10/2013 συμφωνητικό, μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου και του αναδόχου κ. Χρηστομάνου Χρήστου συστήθηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου, σύμφωνα με την προσφορά του αναδόχου συνολικού ποσού ,00, από τα οποία τα ,64 αφορούν σε εργασίες και Γ.Ε. και Ο.Ε. 28% και οι ,36 σε απρόβλεπτα, απολογιστικά και ανθεώρηση. Για την εκτέλεση της σύμβασης του έργου ισχύει ο Ν. 3669/08 όπως ισχύει κατά τη διακήρυξη του έργου. Η Ανάδοχος εγκαταστάθηκε στο έργο στις με συμβατική προθεσμία περαίωσής του 4 μήνες, δηλαδή με ημερομηνία περαίωσης των εργασιών την Η εκτέλεση των εργασιών της συντήρησης του πυθμένα της δεξαμενής Α Βάθμιας καθίζησης και του συνολικού αντικειμένου του έργου, πραγματοποιήθηκε εμπρόθεσμα. Επιπλέον λόγω φθορών, στην περίφραξη των ΕΕΛ, συνεπεία της αποκατάστασης της βλάβης του καταθλιπτικού αγωγού μεταφοράς των ανεπεξέργαστων λυμάτων η σύμβαση είναι αναγκαίο να εξυπηρετήσει και την άρση αυτών των φθορών, όπως και την αντιμετώπιση των κινδύνων από ανάφλεξη στην περιοχή των πυρσών καύσης της περίσσειας βιοαερίου, μέσω της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος τους πυρσούς χώρο, με χρόνο εκτέλεσης τους δύο μήνες από την έγκριση του παρόντος 1 ου ΑΠΕ. Η δαπάνη του έργου βαρύνει τους ίδιους πόρους της, σε βάρος του ΚΑ

26 ΘΕΜΑ 24ο Β. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Στο αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας κατά την υπογραφή της σύμβασης περιλαμβάνονται ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τα ακόλουθα : Η συντήρηση με σκυροδέτηση του πυθμένα της δεξαμενής Α Βάθμιας Καθίζησης των ΕΕΛ Η διαμόρφωση του χώρου της δυτικής πύλης των ΕΕΛ Γ. ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 1ου Α.Π.Ε. Ο 1 ος ΑΠΕ συντάσσεται ώστε, να τακτοποιηθούν οι ποσότητες των εργασιών που τελικά προέκυψαν κατά την εκτέλεση του έργου και είναι ισοψηφιστικός σε βάρος των απροβλέπτων. Η συνολική δαπάνη των συμβατικών εργασιών με τον 1 ΑΠΕ διαμορφώνεται ως ακολούθως : Εγκεκριμένη δαπάνη Προτεινόμενος ΑΠΕ Εργασίες , ,47 Απρόβλεπτη δαπάνη 7.069,44 0,00 Αθροισμα , ,47 Πρόβλεψη αναθεώρησης 1.992, ,28 Άθροισμα , ,75 Έκπτωση , ,51 Άθροισμα , ,24 Απολογιστικά 3.427, ,41 Άθροισμα , ,65 ΦΠΑ , ,70 Γενικό σύνολο , ,35 Δηλαδή χωρίς μεταβολή. Βόλος, 25/04/2014 Βόλος, 25/04/2014 Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Λ & Σ Υποδομών Διομή Ευτυχία Φαναριώτης Μιλτιάδης Χημικός Μηχανικός Χημικός Μηχανικός Προτείνεται η έγκριση του παρόντος 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών. Την έγκριση του 1 ου ΑΠΕ του έργου: «Νο16 Συντήρηση Δεξαμενής Πρωτοβάθμιας Καθίζησης και Διαμόρφωση Χώρου Δυτικής Πύλης ΕΕΛ», ο οποίος συντάχθηκε ώστε, να τακτοποιηθούν οι ποσότητες των εργασιών που τελικά προέκυψαν κατά την εκτέλεση του έργου και είναι ισοψηφιστικός σε βάρος των απροβλέπτων.

27 ΘΕΜΑ 25ο ΘΕΜΑ: Έγκριση 1 ου ΑΠΕ του έργου: «Νο87 Συντήρηση δικτύων ακαθάρτων ομβρίων». Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από τον Δ/ντη Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠO :Δ/ντη Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών κ. Μιλτιάδη Φαναριώτη κ. Δημήτρη Οικονομίδη Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. Δ/ΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΡΓΟ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Συνοδεύει τον 1 Ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα Εργασιών «Νο87 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ - ΟΜΒΡΙΩΝ» 1. ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η μελέτη του άνω έργου, προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ εγκρίθηκε με την υπ αριθμ. 154/2010 απόφαση του Δ.Σ. της και δημοπρατήθηκε στις Μειοδότης αναδείχθηκε η ΑΛ. ΚΑΜΠΥΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. με έκπτωση 51% και το σχετικό συμφωνητικό εκτέλεσης του έργου υπεγράφη στις για ποσό ,00 πλέον ΦΠΑ, με βάση την υπ αριθμ. 210/2010 απόφαση του Δ.Σ. της. Ο αρχικός συμβατικός χρόνος περαίωσης του έργου είναι μέχρι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η επισκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων - ομβρίων ή η αποκατάσταση φρεατίων που δημιουργούν προβλήματα στη σωστή λειτουργία του δικτύου. 3. ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ 1 ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Ο παρών 1 ος ΑΠΕ συνετάγη: 1)όσον αφορά την αρχική σύμβαση για την τακτοποίηση των ποσοτήτων που προέκυψαν από την οριστικοποίηση των επιμετρήσεων(ππαε). 2)για την οριστική τακτοποίηση του ποσού της αναθεώρησης από 1.470,00 σε 1.221, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Συντάσσεται ο παρών 1 ος Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας Εργασιών της Αρχικής Σύμβασης, συνολικής δαπάνης ,56 πλέον ΦΠΑ, δηλαδή μειωμένος κατά 248,40 (διαφορά ποσού αναθεώρησης) πλέον ΦΠΑ της αρχικής σύμβασης. Βόλος, Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΙΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Χημικός Μηχανικός Προτείνεται η έγκριση του παρόντος 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών. Την έγκριση του 1 ου ΑΠΕ του έργου: «Νο87 Συντήρηση δικτύων ακαθάρτων ομβρίων», της Αρχικής Σύμβασης συνολικής δαπάνης ,56 πλέον ΦΠΑ, δηλαδή μειωμένος κατά 248,40 (διαφορά ποσού αναθεώρησης) πλέον ΦΠΑ της αρχικής σύμβασης.

28 ΘΕΜΑ 26ο ΘΕΜΑ: Έγκριση 4ου ΑΠΕ (τελικού) του έργου: «Νο92 Συντήρηση και Απόφραξη δικτύων αποχέτευσης και ομβρίων». Λαμβάνοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. από τον Δ/ντη Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠO :Δ/ντη Λειτουργίας & Συντήρησης Υποδομών κ. Μιλτιάδη Φαναριώτη κ. Δημήτρη Οικονομίδη ΘΕΜΑ: Έγκριση 4ου ΑΠΕ (τελικού) του έργου Νο92 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΡΓΟ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Συνοδεύει τον 4 Ο Ανακεφαλαιωτικό Πίνακα Εργασιών «Νο92 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ» 1. ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η μελέτη του άνω έργου, προϋπολογισμού ,00 πλέον ΦΠΑ εγκρίθηκε με την υπ αριθμ. 137/2012 απόφαση του Δ.Σ. της και δημοπρατήθηκε στις Μειοδότης αναδείχθηκε η ΛΕΩΝ ΑΤΕ με έκπτωση 12% και το σχετικό συμφωνητικό εκτέλεσης του έργου υπεγράφη στις για ποσό ,00 πλέον ΦΠΑ, με βάση την υπ αριθμ. 190/2012 απόφαση του Δ.Σ. της. Ο αρχικός συμβατικός χρόνος περαίωσης του έργου είναι μέχρι Με την υπ αριθμ. 211/2012 απόφαση του Δ.Σ. της, εγκρίθηκε ο 1ος Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας Εργασιών συνολικής δαπάνης ,00 πλέον Φ.Π.Α. δηλαδή είναι ισοψηφηστικός. Με την υπ αριθμ. 359/2013 απόφαση του Δ.Σ. της, εγκρίθηκε η εκτέλεση επειγουσών προσθέτων εργασιών (άρθρο 56 του Ν. 3669/2008) και προέγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του 2ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών. Με την αρ. πρωτ. 6545/ Πράξη 3η, Θέμα 3ο Συνεδρίαση το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων γνωμοδότησε θετικά για τον 2 ο Α.Π.Ε., την 1 η Σ.Σ. και το 2 ο Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. Με την με αριθμ. Πρωτ. ΕΥΔΑΠ 1353/ επιστολή της Υπηρεσίας Επιτρόπου Ν. Μαγνησίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου μας κοινοποιήθηκε η κρίση του Επιτρόπου ότι δεν υφίσταται κώλυμα ως προς την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης συνολικής δαπάνης ,71 πλέον Φ.Π.Α. Η οποία κατόπιν τούτου υπεγράφη την (αριθμ. Πρωτ. 1672/ ). Με την υπ' αριθμ. 19/2014 απόφαση του Δ.Σ. της ενεκρίθη η παράταση της προθεσμίας του έργου έως την Με την με 107/2014 απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. ενεκρίθη ο 3ος Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας Εργασιών της Αρχικής και συμπληρωματικής Σύμβασης, συνολικής δαπάνης ,71 πλέον Φ.Π.Α δηλαδή ισοψηφιστικός της αρχικής και συμπληρωματικής σύμβασης. 2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η επισκευή ή αντικατάσταση αγωγών κεντρικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων - ομβρίων που δημιουργούν προβλήματα στη σωστή λειτουργία του δικτύου, καθώς και οι αποφράξεις καθαρισμοί των αγωγών ακαθάρτων και των διακλαδώσεών τους. 3. ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ 4ου ΑΝΑΚΕΦ. ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Ο παρών 4ος ΑΠΕ συνετάγη για την τακτοποίηση των ποσοτήτων εργασιών αποφράξεων και καθαρισμού εσχαρών των αντλιοστασίων του μηνός Ιανουαρίου 2014 σε σχέση με εμφανείς

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 2ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 2ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 8ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 8ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ:

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σας διαβιβάζω το υπ αριθμ. 96350/TY 3379 (9-9-2011)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ από τα Πρακτικά της 3 ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. Βόλος Αρ. Πρωτ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. Βόλος Αρ. Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σας διαβιβάζω το υπ αριθμ. 10864/ΤΥ734

Διαβάστε περισσότερα

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ:

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σας διαβιβάζω το υπ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 14ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 14ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ από τα Πρακτικά της 19ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 08ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 08ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 17-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:128274 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 02ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 02ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΕΥΑΜΒ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΕΥΑΜΒ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΘΕΜΑ: Συζήτηση και λήψη απόφασης για κατάθεση αίτησης χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υ.Π.Ε.Κ.Α. με κωδικό πρόσκλησης 2.12 για τη θεματική προτεραιότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δροσιά, 29/ 03 /2019 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ: - 14178 - ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πληροφορίες: Στέλλα Βουτσινά ΘΕΜΑ: ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 14ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 14ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. «Λήψη απόφασης για ορισμό μελών Επιτροπών Παραλαβής Έργων, για το 2014»

ΕΙΣΗΓΗΣΗ. «Λήψη απόφασης για ορισμό μελών Επιτροπών Παραλαβής Έργων, για το 2014» ΕΙΣΗΓΗΣΗ «Λήψη απόφασης για ορισμό μελών Επιτροπών Παραλαβής Έργων, για το 2014» Για το έτος 2014 θέτω υπόψη του Δ.Σ. την εισήγηση της Υπηρεσίας για τις Επιτροπές Παραλαβής Έργων: 1. Για έργα μικρής δαπάνης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ: 15η/2011 της 24ης ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..101/2011..

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ: 15η/2011 της 24ης ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..101/2011.. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ: 15η/2011 της 24ης-06-2011 ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Οικονομική Επιτροπή Ταχ. Δ/νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. Διάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..101/2011.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 01ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ-Έκτακτης Κατεπείγουσαςτου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 01ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ-Έκτακτης Κατεπείγουσαςτου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος 07-10 -2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.:123342 ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 02ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 02ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (22), δηλαδή:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία γιατί σε σύνολο ( 27) μελών βρέθηκαν παρόντα (22), δηλαδή: 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 10407/31-7-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 11 ης /2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /21-1-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 3/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /21-1-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 3/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /21-1-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 3/2013 ΘΕΜΑ: 4 ο ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ 14ης ΚΑΙ 15ης ΕΝΤΟΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /21-1-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 2/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /21-1-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 2/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /21-1-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 2/2013 ΘΕΜΑ: 3 ο Έγκριση πρακτικού επαναληπτικής δημοπρασίας της 14-12-2012, για την

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση προς το Δ.Σ.

Εισήγηση προς το Δ.Σ. ΔΕΥΑΜΒ Εισήγηση προς το Δ.Σ. ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για εξουσιοδότηση του Προέδρου Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ για υπογραφή σχετικών εγγράφων και συναλλαγών της Επιχείρησης με τις Τράπεζες και το Δημόσιο. Σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ από τα Πρακτικά της 6ης ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ4Ι7ΛΡ-ΖΞΔ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 720/2013

ΑΔΑ: ΒΛ4Ι7ΛΡ-ΖΞΔ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 720/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 720/2013 ΘΕΜΑ: 19 ο Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας της 12-6-2013, για την ανάδειξη αναδόχου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:28060/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 31 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:28060/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 31 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου:28060/20.07.2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 31 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 19.07.2018 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

7 η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Π.Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου

7 η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης Π.Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου Π.Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου 2000-2006 4 ΠΡΟΟ ΟΣ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ Ερµούπολη, 21 Φεβρουαρίου 2008 Α. Εισαγωγή Την προγραµµατική περίοδο 2000-2006 για την Περιφέρειά µας και µε

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV Αρ. Πρωτ..10837/24/04/2014 ΑΔΑ:... ΑΔΑΜ:... 14SYMV002011701 2014-04-28 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 1 ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: και προτείνω να συµπεριληφθεί στα θέµατα ηµερησίας διάταξης της επόµενης συνεδρίασης του Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΦΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙ ΗΣ

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: και προτείνω να συµπεριληφθεί στα θέµατα ηµερησίας διάταξης της επόµενης συνεδρίασης του Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΦΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙ ΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ: Βόλος Αρ. Πρωτ.: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου Σας διαβιβάζω το υπ αριθµ. 104546/ ΤΥ 6942 (21-9-12)

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του. και προτείνω να συµπεριληφθεί στα θέµατα ηµερησίας διάταξης της επόµενης συνεδρίασης του Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του. και προτείνω να συµπεριληφθεί στα θέµατα ηµερησίας διάταξης της επόµενης συνεδρίασης του Ο ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου Σας διαβιβάζω το υπ αριθµ 127450/TY 8621 (5-12-12)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ Με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν κατά την αριθμ. 54/16.12.2014 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λέσβου και με μνεία

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέο Διαύγεια Περιστέρι: 16/5/2018 Αρ. Πρωτ.: 2159

Αναρτητέο Διαύγεια Περιστέρι: 16/5/2018 Αρ. Πρωτ.: 2159 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Εθνικής Αντιστάσεως 65, Περιστέρι, 12134 Τηλ.: 2105745826, Fax: 2105759547 Αναρτητέο Διαύγεια Περιστέρι: 16/5/2018 Αρ. Πρωτ.: 2159

Διαβάστε περισσότερα

28 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

28 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 28 η Τακτική Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 16.07.2019 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό Μέγαρο σήμερα την 16 η Ιουλίου 2019, ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση προς το Δ.Σ.

Εισήγηση προς το Δ.Σ. ΘΕΜΑ 2 ο : Λήψη απόφασης για εξουσιοδότηση του Προέδρου Δ.Σ. της για υπογραφή σχετικών εγγράφων και συναλλαγών της Επιχείρησης με τις Τράπεζες και το Δημόσιο. Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 5 του

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 1. ΙΣΤΟΡΙΚΟ... 1 2. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗΣ... 1 3. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ... 1 4. ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ... 2 5. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙ ΗΜΑΡΧΟΥ Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του ηµοτικού Συµβουλίου Σας διαβιβάζω το υπ αριθµ. 110576/ΤΥ7329 (8.10.12) εισηγητικό έγγραφο της

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 505/2014 ΘΕΜΑ: 120 ο ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ: Έγκριση παράτασης της συνολικής προθεσμίας,

Διαβάστε περισσότερα

ένα (1) έτος», προϋπολογισμού 18.000,00, με πρόχειρο διαγωνισμό. Έχοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. της Δ/ντριας Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών

ένα (1) έτος», προϋπολογισμού 18.000,00, με πρόχειρο διαγωνισμό. Έχοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. της Δ/ντριας Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΘΕΜΑ : Έγκριση εκτέλεσης της εργασίας «Ασφάλισης οχημάτων της ΔΕΥΑΜΒ για ένα (1) έτος», προϋπολογισμού 18.000,00, με πρόχειρο διαγωνισμό. Έχοντας υπόψη το παρακάτω Υ.Σ. της Δ/ντριας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: Υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ή σηπτικών δεξαμενών

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: Υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ή σηπτικών δεξαμενών Εργασίες συντήρησης του αποχετευτικού αγωγού στο χώρο του αμαξοστασίου ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ CPV: 90460000-9 Υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων ή σηπτικών δεξαμενών Στα πλαίσια λειτουργίας της Δ/νσης Διαχείρισης Απορριμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 08ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 08ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της υπ αρ. 13/2013 απόφασης του Δ.Σ. περί ορισμού Επιτροπών Παραλαβής Έργων της ΔΕΥΑΜΒ

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της υπ αρ. 13/2013 απόφασης του Δ.Σ. περί ορισμού Επιτροπών Παραλαβής Έργων της ΔΕΥΑΜΒ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Προς το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ ΘΕΜΑ: Τροποποίηση της υπ αρ. 13/2013 απόφασης του Δ.Σ. περί ορισμού Επιτροπών Παραλαβής Έργων της ΔΕΥΑΜΒ α) Με την αρ. 13/2013 απόφαση του Δ.Σ. εγκρίθηκε η σύσταση Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΒΟΛΟΥ» Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΒΟΛΟΥ» Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΡΓΟ: ΥΠΟΕΡΓΟ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΒΟΛΟΥ» «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΙΩΛΚΟΥ Δ. ΒΟΛΟΥ» 3.304.000,00 πλέον ΦΠΑ 1

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 8ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 8ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Εχοντας υπόψη :

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Εχοντας υπόψη : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 3 Σεπτεμβρίου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 3221/118117 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ KAI ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /12-4-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 91/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /12-4-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 91/2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /12-4-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 91/2011 ΘΕΜΑ: 8 ο Ανάκληση της απόφασης αριθμ.14/167/13-9-2010 της Ν.Ε. Έργων Υποδομής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /20-8-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 895/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /20-8-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 895/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 ο /20-8-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 895/2015 ΘΕΜΑ: 15 ο Ανάκληση της υπ αριθμ. 285/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 03ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 03ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης και το Διοικητικό Συμβούλιο επιλαμβάνεται των θεμάτων της ημερησίας διάταξης.

Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της Συνεδρίασης και το Διοικητικό Συμβούλιο επιλαμβάνεται των θεμάτων της ημερησίας διάταξης. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : /2012 ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ - ΕΡΓΩΝ ΜΕΛΕΤΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 15982/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 15982/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. Δήμου Ιλίου: 15982/13.04.2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 16 η Έκτακτη Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής ΔΗΜΟΣ Ι Λ Ι Ο Υ την 12.04.2017 Η Οικονομική Επιτροπή Ιλίου συνήλθε στο Δημαρχιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασμα Πρακτικού 1/17-01-2012 Αριθμός Απόφασης 6/2012 Στο Ηράκλειο σήμερα 17 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Βέροια, 17-01-2018 Αρ. Πρωτ. Δ.Υ Προς : Τμήμα: Τεχνικό Συντήρησης Έργων Γραφείο: Γ1 Ταχ. Δ/νση : Βικέλα 4 Ταχ. Κωδ.: 59100,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε. ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.) αρ. μελ. 23/2017 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Ιστορικό Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

την ανανέωση δικαιολογητικών οδηγού του ήµου και έγκριση απόδοσης λογαριασµών». ΑΓΓΕΛΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και έγκριση απόδοσης λογαριασµού».

την ανανέωση δικαιολογητικών οδηγού του ήµου και έγκριση απόδοσης λογαριασµών». ΑΓΓΕΛΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και έγκριση απόδοσης λογαριασµού». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ:..27 η /2018.. ΗΜΟΣ ΙΟΝΥΣΟΥ της 7 ης -8-2018 Οικονοµική Επιτροπή Ταχ. /νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. ιάκου 01 Άγιος Στέφανος..Αριθ. Απόφασης:..345/2018.. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 1 Τ.Κ. 2 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ από τα Πρακτικά της 1ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ "

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Μελέτης: 51/2015 Αρ. Πρωτ: 57238/2015 Διακήρυξη ΕΡΓΟ: " ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά της 1ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 14SYMV002434511 2014-11-28 ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λάρισα 19/11/2014 Αρ. Πρωτ: 108484 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤαμείοΣυνοχής Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Πάτρα 18 Οκτωβρίου 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ Τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την 45η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015

Αναλυτικός Απολογισμός ανά τμήμα και γραφείο της Δ/νσης της χρονικής περιόδου Mαρτίου Απριλίου 2015 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σκοπός: Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών έχει σκοπό την μελέτη, εκτέλεση και συντήρηση των κάθε είδους τεχνικών έργων του Δήμου, με στόχο την έγκαιρη, οικονομική και άριστη από επιστημονικής

Διαβάστε περισσότερα

13SYMV

13SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΟΧΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 26168/03-12-2013 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ε.Ε.Λ. ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΡΙΚΕΛΛΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ.ΝΣΗ ΑΡΧ/ΚΟΥ & Λ.Τ.Ε. ΤΗΛ.:

Αρ. Πρωτ.: ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ.ΝΣΗ ΑΡΧ/ΚΟΥ & Λ.Τ.Ε. ΤΗΛ.: ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ.ΝΣΗ ΑΡΧ/ΚΟΥ & Λ.Τ.Ε. ΤΜΗΜΑ ΑΡΧ/ΚΟ ΜΕΛΕΤΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Αρµόδιος: Χ. ΜΠΑΜΠΙΡΗ ΤΗΛ.: 2132123010 Πειραιάς Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Η ισχύς του π.δ/τος αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ήτοι από 31-1-2013.

Η ισχύς του π.δ/τος αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ήτοι από 31-1-2013. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Αθήνα 17 Απριλίου 2013 Αρ. Πρωτ. 15400 Ταχ. Δ/νση Ταχ.Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΡΓΟ: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΑΡΡΟΩΝ, ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΜΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά της 15ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΩΓ7ΛΡ-ΞΓΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 280/2012

ΑΔΑ: Β4ΩΓ7ΛΡ-ΞΓΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 280/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο /10-4-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 280/2012 ΘΕΜΑ: 13 ο Έγκριση παράτασης της συνολικής προθεσμίας, μέχρι τις 26-10-2012,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ , ΒΟΛΟΣ Τηλ FAX: Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟ ΟΜΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 756/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 756/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17 ο /8-7-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 756/2014 ΘΕΜΑ: 38 ο Μη παραδεκτή και μη εξεταστέα ένσταση κατά του πρακτικού της δημοπρασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΥΑΑ 2013

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΥΑΑ 2013 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΥΑΑ 2013 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.Α.) Συστάθηκε µε την 70/2011 απόφαση του Δ.Σ. Προέκυψε από τη συγχώνευση : v Της ΔΕΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 11ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 11ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 450/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 450/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 450/2014 ΘΕΜΑ: 65 ο Έγκριση 5 ης παράτασης προθεσμίας μέχρι τις 31-03-2014 για την περαίωση

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Θεμάτων Τακτικής Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής στις 27/03/2018

Πίνακας Θεμάτων Τακτικής Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής στις 27/03/2018 Πίνακας Θεμάτων Τακτικής Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής στις 27/03/2018 Α/Α ΕΚΤΑΚΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. Έγκριση δαπάνης ύψους 480,00 ευρώ και βάρος του Κ.Α. 00.6073.01 για «Δαπάνες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 39711100-0 Ψυγεία και καταψύκτες Για τις ανάγκες της Διευθύνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων & Ανακύκλωσης και προκειμένου να εξασφαλιστούν οι βασικές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1185/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1185/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /31-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1185/2012 ΘΕΜΑ: 2 ο «A.Έγκριση τευχών μελέτης δημοπράτησης Β. Έγκριση συγκρότησης

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

Ε Ι Σ Η Γ Η Τ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Βέροια, 4-09-2017 Αρ. Πρωτ. Δ.Υ Προς : Τμήμα: Τεχνικό Συντήρησης Έργων Γραφείο: Γ1 Ταχ. Δ/νση : Βικέλα 4 Ταχ. Κωδ.: 59100, Βέροια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΕΥΧΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Β. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (B Π-Β.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΕΥΧΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Β. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (B Π-Β. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ KAI ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΕΥΧΗ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /22-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 144/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /22-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 144/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: 12 ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /22-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 144/2013 Απόρριψη της ένστασης της εταιρείας «ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε» και κατακύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 08ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. από τα Πρακτικά της 08ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ, του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τα Πρακτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο /25-2-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 230/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο /25-2-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 230/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο /25-2-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 230/2015 ΘΕΜΑ: 70 ο Έγκριση χορήγησης παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΘΕΜΑ: Έγκριση Τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2014

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΘΕΜΑ: Έγκριση Τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2014 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΘΕΜΑ: Έγκριση Τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2014 Λαμβάνοντας υπόψη την παρακάτω εισήγηση επί της Τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2014 του Διευθυντή Προγραμματισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 6 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 6 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΈΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 6 ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ :

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: «Βελτίωση μικροκλίματος στην περιοχή συμβολής των οδών Ξενοφώντος και Εθνικής Αμύνης»

Έργο: «Βελτίωση μικροκλίματος στην περιοχή συμβολής των οδών Ξενοφώντος και Εθνικής Αμύνης» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Τεχνικό -Συντήρησης έργων Γ1 Ταχ.Διεύθ: Βικέλα 4, ΒΕΡΟΙΑ T.K. 59100 Πληροφορίες: Π. Ζαχαρόπουλος Τηλ: 2331350587 ΦΑΞ: 2331021777

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κωνσταντά 141 Τ.Κ. 382 21, ΒΟΛΟΣ Τηλ. 24210 75126 FAX: 24210 75135 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ από τα Πρακτικά της 5ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /22-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 137/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /22-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 137/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /22-2-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 137/2013 ΘΕΜΑ: 5 ο Έγκριση για την τροποποίηση της οριστικής μελέτης οδοποιίας της οδού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΥΡΩ : ,87 (πλέον ΦΠΑ)

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΥΡΩ : ,87 (πλέον ΦΠΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ -ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Κων/νου 25, Βάρη Ταχ. Κώδικας:166 72 Πληρ.: Μ. Καπετανάκη Τηλ.: 213 2030428 Fax : 213 2030439

Διαβάστε περισσότερα

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ:

Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Βόλος Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σας διαβιβάζω το υπ αριθμ. 102398/ΤΥ 3849 (22-9-2011)

Διαβάστε περισσότερα

προσωπικού. 1. Ζελιλίδης Δαμιανός (Πρόεδρος) 1.

προσωπικού. 1. Ζελιλίδης Δαμιανός (Πρόεδρος) 1. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 21/08-10-2019 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 213/2019 Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ

ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Τ.Π.Α.) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΕΠ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2007-2013) ΣΧΕΔΙΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα