MONEY SHOW NETWORK EXPO

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "MONEY SHOW NETWORK EXPO"

Transcript

1 MONEY SHOW NETWORK EXPO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΤΕ. To "MONEY SHOW NETWORK", είναι το µοναδικό forum Χρηµατο-οικονοµικών παρεµβάσεων, τo οποίο επικοινωνεί τοv παλµό της "ΝΕΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ" και της "ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ'. MONEY SHOW ΣΥΝΕΔΡΙΟ ή ΕΚΘΕΣΗ; To "MONEY SHOW" δεν είναι ούτε απλό συνέδριο, ούτε µία απλή έκθεση. To "MONEY SHOW" είναι µάλλον ένας ιδανικός συνδυασµός και των δύο αυτών χαρακτηριστικών, αφού όλες oι διοργανώσεις περιλαµβάνουν σε κάθε περίπτωση τόσο Συνεδριακό, (και για την ακρίβεια Πολυσυνεδριακό) όσο και Εκθεσιακό Χαρακτήρα. Μεγάλος µάλιστα αριθµός συνεδρίων µε ιδιαίτερα υψηλή θεµατολογική ποιότητα, γίνεται ισχυρός πόλος έλξης και για το εκθεσιακό µέρος. 1 Συγκεκριµένα, το ποιοτικό αποτέλεσµα στη περιοχή διεξαγωγής των συνεδριακών εκδηλώσεων είναι τέτοιο, ώστε πολύ συχνά τα συνέδρια να καθίστανται κάτι παραπάνω από απλός "αιµοδότης" της έκθεσης, µε την έννοια ότι το κοινό / επισκέπτες του Εκθεσιακού, στο βαθµό που αυτό προέρχεται από τις συνεδριακές εκδηλώσεις, αποτελείται από συγκεκριµένα επιµέρους κοινά, τέτοια ώστε να διευκολύνουν και να καθιστούν περισσότερο αποτελεσµατική τη διαδικασία της αναζήτησης ενηµέρωσης, ή εκείνη της συζήτησης πιθανών συνεργασιών, αφού είναι κοινά απολύτως ελέγξιµα ποιοτικά και ποσοτικά. To "MONEY- SHOW", είναι από κάθε άποψη ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ, το οποίο µάλιστα λειτουργεί (πέραν της ΑΘΗΝΑΣ) δικτυακά/ κοµβικά σε ολόκληρη τη χώρα, επικοινωνώντας έτσι ευρύτερα τον παλµό της Αγοράς Χρήµατος και των σηµαντικότερων Επενδύσεων. To "MONEY-SHOW", είναι επίσης από κάθε άποψη και ΕΚΘΕΣΗ, αφού στο επιχειρηµατικό-εκθεσιακό του µέρος, συγκεντρώνει ικανότατο αριθµό εταιρειών εκθετών. Ενδεικτικά, oι κατηγορίες των εκθετών της "Money-Land" είναι oι εξής: ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΑΕΔΑΚ, ΑΕΠΕΥ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ LEASING, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, κλπ To "MONEY-SHOW", απέκτησε προϊοντική - επιχειρηµατική υπόσταση, αφού πρώτα έλαβε υπόψη, τις εξής βασικές παραµέτρους: Το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και πολλών φορέων της αγοράς, είτε για τις ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ της "ΝΕΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ", είτε -αντίστοιχα- για τις ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ (και συχνά πιο αποτελεσµατικές) µορφές ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ.

2 Την ανάγκη για ενηµέρωση, σχετικά µε τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία µπορεί να προσφέρει σήµερα η τοπική, η ευρωπαϊκή αλλά και η διεθνής αγορά, πολλά από τα οποία παραµένουν (σε πολλές ουσιαστικές όψεις τους) άγνωστα στο ευρύτερο κοινό. Την αµέριστη συµπαράσταση της οποίας εξ αρχής έτυχε ως θεσµός από πλευράς χορηγών, (ΟΤΕ * WIND HELLAS * PANAFON * ERICSSON HELLAS - SIEMENS * ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ * ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ * ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ * ΟΜΙΛΟΣ INTERAMERICAN * U.D.G. KOSMOCAR*...) για την καλύτερη δυνατή χρηµατοδότηση του, έτσι ώστε να µπορέσει να επικοινωνήσει και να λειτουργήσει, ως προϊόν, αποτελεσµατικά ΘΕΜΑΤ0Λ0ΓΙΑ Η θεµατολογία του Πολύ-συνεδρίου, στηρίζεται σε δύο άξονες: Α. Στο ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ: (Μακροοικονοµικά µοντέλα Ανάπτυξης. Ευρωπαϊκή Ένωση, Εκσυγχρονισµός, Δηµόσιες Επενδύσεις, Ξένες Επενδύσεις, Θεσµικές Καινοτοµίες, Επιχειρηµατικές Στρατηγικές Εισηγµένων στο ΧΑ εταιρειών, κλπ. Ενδεικτικά, φορείς όπως το ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, το ΥΠ.ΕΘ.Ο., ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, το Χ.Α, η ALPHA TRUST, Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ,, η HERALD TRIBUNE, η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, η ICAP, το Ε.Μ.Π., το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, έχουν ήδη οργανώσει αντίστοιχες εκδηλώσεις, στις προηγηθείσες διοργανώσεις "MONEY-SHOW" των ετών Β. Στη ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ: (Τράπεζες, Ασφαλιστικές εταιρείες, Χρηµατιστηριακές εταιρείες, Αµοιβαία κεφάλαια, Leasing, Factoring, Offshore, Πιστωτικές κάρτες, Παρουσιάσεις Νέων Επενδυτικών Προϊόντων, Κτηµαταγορά, Τέχνη, κλπ.) Ενδεικτικά, οι αντίστοιχοι συνεδριακοί φορείς που έχουν ήδη οργανώσει (και οργανώνουν) τέτοιες εκδηλώσεις είναι & oι: Χ.Α., ΕΝΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ, ΟΤΕ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EUROBANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΒΕΑ, METROLIFE, GENERALLI LIFE, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, INTERTRUST, INTERAMERICAN, ALPHA TRUST, ICAP, IAPETOS, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΚΕΡΔΟΣ, ΧΡΗΜΑ, ΧΡΗΜΑ ΚΑI ΑΓΟΡΑ, MERRILL LYNCH, NUNTIUS, ΕΙΜ, ΟΜΙΛΟΣ QUEST, ΕΕΔΕ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, INVESTMENT ANALYSIS, DEREE, M&P FINANCE, SIEMENS, ΕΘΝΙΚΗ LEASING, PROFILE SYSTEM, κ.λπ. Συµπερασµατικά, (κυρίως µέσω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του από επικοινωνιακή άποψη) το "MONEY-SHOW" µπορεί να καλύπτει στόχους marketing, µε συγκεκριµένα από επικοινωνιακή άποψη αποτελέσµατα. Money Land (Money Show Expo). To αντικείµενο της "Money-Land": Η "Money-Land" έχει ως βασικό αντικείµενο: Α. Την προβολή των διατιθεµένων Χρηµατοοικονοµικών Προϊόντων & Υπηρεσιών.

3 Β. Την προβολή των σηµαντικότερων επενδύσεων και εκθεσιακά στο χώρο της ελληνικής οικονοµίας και για τους τρεις τοµείς της. Γ, Την προετοιµασία, από επικοινωνιακή άποψη για τις συµµετέχουσες εταιρίες, έτσι ώστε να λειτουργήσουν ικανοποιητικά και άλλες προσφερόµενες από το "MONEY-SHOW" προς τους εκθέτες υπηρεσίες, όπως είναι επί παραδείγµατι, τα "Meetings Rooms". (Ειδικά διαµορφωµένοι χώροι για κατ' ιδίαν επαγγελµατικές συναντήσεις) Αναλυτικότερα, η γενική αυτή διατύπωση σε ότι αφορά κύρια την προβολή των διατιθέµενων Χρηµατοοικονοµικών προϊόντων, περιλαµβάνει: Πάσης φύσεως λοιπά είδη 3 Χρηµατοδοτήσεων, Χρηµατοπιστώσεων, Εγγυήσεων, Ασφαλίσεων, Μεθόδους Διαχείρισης και Επένδυσης Κεφαλαίων Διατιθέµενες συµβουλευτικές υπηρεσίες άµεσα σχετιζόµενες µε τα παραπάνω Χρηµατοοικονοµικά προϊόντα. Διατιθέµενες Υπηρεσίες Υποδοµής, oι οποίες στηρίζουν τη λειτουργία των ανωτέρω, (π.χ. τηλεπικοινωνίες, κλπ.) Η προβολή των ανωτέρω προϊόντων & υπηρεσιών έχει δύο όψεις αλληλοσυµπληρούµενες: Α. Την παροχή στους εκθέτες της δυνατότητας παρουσίασης κάθε ξεχωριστού προϊόντος τους στους επισκέπτες της "Money-Land", σε περιβάλλον απόλυτα προσαρµοσµένο στο κύρος και το επίπεδο του συγκεκριµένου αυτού τοµέα, µέσω: Της διοργάνωσης της "Money-Land" σε χώρο προσήκοντα στο αναµενόµενο επίπεδο επαφών, Της εξασφάλισης των απαραίτητων εκείνων διευκολύνσεων που απαιτούνται για την απρόσκοπτη διεξαγωγή / λειτουργία σ' όλα τα επίπεδα των συζητήσεων που θα προκύψουν (των εκθετών) µε τους επισκέπτες και την εν γένει προσέλευση και κίνηση των ενδιαφεροµένων στο χώρο της "Money Land". Β. Την παροχή στους εκθέτες της Ανοικτής Δυνατότητας Οµαδικής Παρουσίασης Νέων Χρηµατοοικονοµικών Προϊόντων και Υπηρεσιών ή των συµπληρωµατικών αυτών, σε σχέση δηλαδή µε εναλλακτικούς στόχους: Είτε προς την προώθηση ολοκληρωµένων «λύσεων - πακέτων» Είτε προς το άνοιγµα και την προβολή νέων αγορών. Από πλευράς δε επισκεπτών, η προβολή των Προϊόντων & Υπηρεσιών, που καλύπτεται από την "Money-Land", έχει ως άµεσο στόχο την παροχή προς κάθε ενδιαφερόµενο της δυνατότητας πλήρους και σφαιρικής ενηµέρωσης για τις σηµερινές δυνατότητες, αλλά και τις τάσεις των εξελίξεων της αγοράς, εν όψει

4 µάλιστα των σηµαντικών αλλαγών που επέρχονται σ' αυτήν, στα πλαίσια της πορείας προς την οικονοµική Ένωση. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Ως Χώροι πραγµατοποίησης της "Money-Land" επιλέγονται πάντοτε oι καλύτεροι δυνατοί, σε σχέση µε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις & ανάγκες των εκδηλώσεων. Επί παραδείγµατι, η επιλογή ως χώρων διεξαγωγής κορυφαίων ξενοδοχείων για όλες τις διοργανώσεις υπαγορεύτηκε από τους εξής παράγοντες: τη διασφάλιση του κύρους της έκθεσης και της αίγλης της αγοράς χρήµατος. την απαίτηση παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους εκθέτες. την ανάγκη εχεµύθειας και εµπιστευτικότητας των προσωπικών επαφών των εκθετών µε τους επισκέπτες, την οποία µόνον ένας κλειστός χώρος συνάντησης µπορεί να διασφαλίσει. Με το υψηλό κύρος και την οικονοµική επιφάνεια των εκθετών και επισκεπτών. την παρουσία στην "Money-Land" υψηλών προσώπων και επισήµων, την παρεχόµενη δυνατότητα πραγµατοποίησης ειδικών οµιλιών και παρουσιάσεων από προσωπικότητες της ΑΓΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΩΡΟΥ Η εσωτερική διαρρύθµιση του εκθεσιακού χώρου θα περιλαµβάνει τα εξής: Α. Χώρος υποδοχής επισκεπτών: Ο χώρος αυτός, κατάλληλα διαρρυθµισµένος, θα βρίσκεται στην είσοδο της "Money-Land" και θα λειτουργεί ως: Χώρος παροχής πληροφοριών, Ταµείο για την είσοδο επισκεπτών χωρίς πρόσκληση, Χώρος διάθεσης του πολυτελούς καταλόγου της "Money-Land" (Money Guide) Χώρος ελέγχου των εισερχοµένων χωρίς πρόσκληση (Ο χώρος αυτός θα είναι κατάλληλα πλαισιωµένος από ειδικό προσωπικό) Β. Χώρος "Money-Land": Ο κύριος χώρος της "Money-Land" καλύπτει τα lobbies του ξενοδοχείου διεξαγωγής. Θα υπάρχουν διακριτικές ενδείξεις της αρχής και του τέλους της "Money-Land" µε αντίστοιχες σηµάνσεις, που θα εξασφαλίζουν µονής κατεύθυνσης κυκλοφορία επισκεπτών, παρέχοντας κατ' αυτόν τον τρόπο, τη δυνατότητα επίσκεψης όλων των περίπτερων. Κάθε περίπτερο θα φέρει την ένδειξη της ταυτότητας του εκθέτη, και όλες oι σηµάνσεις θα σέβονται το χώρο και το υψηλό επίπεδο της "Money-Land".

5 Τέλος, επισηµαίνεται η παροχή ενός περιεκτικού πακέτου διευκολύνσεων προς τους εκπροσώπους των εκθετών, για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής των εργασιών προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών τους, πριν, κατά τη διάρκεια, και µετά την "Money-Land". ΕΚΘΕΤΕΣ Ταυτότητα εκθετών Με βάση τα όσα έχουν αναφερθεί για το αντικείµενο και τη σκοπιµότητα της "Money-Land", προκύπτει ότι προκειµένου να καλυφθεί πλήρως το αντικείµενο και να επιτευχθούν oι στόχοι της, απαιτείται η παρουσία εκθετών, το προφίλ των οποίων παρατίθεται στον Πίνακα που ακολουθεί: Προφίλ Εκθετών: Κρατικές Αρχές, αρµόδιες για την Αγορά Χρήµατος 5 2. Αρµόδιοι Δηµόσιοι Οργανισµοί 3. Ευρωπαϊκή Ένωση. (Γραφείο Αθήνας) 4. Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων 5. Ελληνικό Χρηµατιστήριο Αξιών Αθηνών 8. Τράπεζες 9. Εταιρίες Leasing 10. Πιστωτικές κάρτες 11. Ασφαλιστικές Εταιρίες 12. Χρηµατιστηριακές εταιρίες 13. Α.Ε.Δ.Α.Κ 14. Εταιρείες επενδύσεων χαρτοφυλακίου 15. Επιχειρήσεις Εισηγµένες στο Χ.Α. 16. Σύµβουλοι Επιχειρήσεων 17. Δικαιοπάροχοι (franchisors) 18. Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης 19. Φορείς Οικονοµικής Εκπαίδευσης

6 20. Φορείς Συγκέντρωσης και Διάθεσης Πληροφοριών Οικονοµικής φύσεως 21. Οίκοι Λογισµικού για Οικονοµικές Εφαρµογές. 22. Μεσίτες Κτηµατοµεσίτες 23. Καινοτόµες εταιρείες ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΚΘΕΤΩΝ Με βάση τα όσα έχουν ήδη αναφερθεί, η προσέλκυση εκθετών, µέσω και µόνον της σκοπιµότητας της "Money-Land", είναι αθρόα. Βεβαίως, συνεχώς, εντοπίζουµε επιµέρους στοιχεία προσέλκυσης εκθετών, τα οποία θέτουµε προοδευτικά σε εφαρµογή, όπως: Α. Το αντικείµενο και η σκοπιµότητα της "Money- Land", το οποίο σε επιµέρους κόµβους / σηµεία του, διαθέτει εξαιρετική ευελιξία, έτσι ώστε να µπορεί να επαναπροσδιορίζεται ανάλογα µε τις απαιτήσεις προς την κατεύθυνση της ουσιώδους πληροφόρησης, αλλά και της, κατά τον ανώτατο δυνατό βαθµό, ποιοτικής αναβάθµισης, του ούτως ή άλλως υψηλού επιπέδου διεξαγωγής των εκδηλώσεων. Β. Η δυνατότητα παρουσίασης των Προϊόντων και Υπηρεσιών, άµεσα σε προεπιλεγµένο κοινό, ειδικού ενδιαφέροντος. Γ. Στις παρεχόµενες υπηρεσίες συµµετοχής, ειδικά προς τους προνοµιακούς εκθέτες, περιλαµβάνονται και oι εξής έξτρα παροχές: Ειδικός Εκθεσιακός χώρος υψηλών προδιαγραφών, Ιδιαίτερος χώρος στάθµευσης πέντε θέσεων, Ελεύθερη τηλεφωνική επικοινωνία από το χώρο του περιπτέρου για όλη τη διάρκεια της "Money-Land". Ατοµικό µπαρ ανά περίπτερο, Καφέδες, Γεύµατα και Δείπνα. Συνεχή καθαριότητα του χώρου. Δωρεάν µεταφορά από και προς το χώρο της "Money-Land". Παροχή ειδικού κίτ» για θέµατα δηµοσιότητας, Εξασφάλιση ειδικών τιµών εξυπηρέτησης αναγκών γραµµατείας στον εκθεσιακό χώρο της "Money-Land". Εξασφάλιση ειδικών τιµών για υπηρεσίες δηµοσίων σχέσεων. Δ. Η ελκυστική διαφηµιστική προβολή του "MONEY-SHOW" & της "Money-Land" εντός και εκτός Ελλάδος. Ε. Η επικαιρότητα της "Money-Land" ενόψει της ολοκλήρωσης (και για την Ελλάδα) της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Ένωσης στην Ε. Ε. ΣΤ. Oι επίσηµοι προσκεκληµένοι / οµιλητές του Πολυσυνεδρίου, oι οποίοι µε το κύρος τους συµβάλλουν στη διαµόρφωση θετικού κλίµατος γενικότερα (αντίστοιχη δηµοσιότητα, συζητήσεις, συνεντεύξεις τύπου, κλπ). Ζ. Η Δικτυακή πλέον κάλυψη των εκδηλώσεων (13 περιφερειακές διοργανώσεις).

7 Η. Η δυνατότητα προβολής Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών στα πλαίσια οµαδικών παρουσιάσεων, η οποία επιτρέπει στους εκθέτες να προσκαλέσουν υποψήφιους πελάτες τους και να τους παρουσιάσουν - σε χώρους υψηλών προδιαγραφών - τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες. Συγκεκριµένα, έχουµε συµπεριλάβει στις "παροχές προς εκθέτες" τη δυνατότητα υλοποίησης εταιρικών παρουσιάσεων και πραγµατοποίησης επιχειρηµατικών επαφών στα ειδικά Conference Rooms των ξενοδοχείων διεξαγωγής, τα οποία και παρέχουµε στη διάθεση "προνοµιακών εκθετών". Αλλά και πέραν των ανωτέρω δυνατοτήτων, προσπαθούµε πάντα, τόσο µέσα από τη δική µας εµπειρία, όσο και από τις συζητήσεις µε τους εκθέτες της "Money-Land", να προσδιορίζουµε ιεραρχικά τις ανάγκες των πελατών µας, ώστε στη συνέχεια να έχουµε πράγµατι αρθρωµένη και συνεπή άποψη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα, το οποίο θα πρέπει να συνδυάζει κατά ειδικό κάθε φορά τρόπο τις Καινοτοµικές Δυνατότητες Επικοινωνίας, Δηµοσίων Σχέσεων και Marketing, τις οποίες παρέχει η δοµή των εκδηλώσεων. Ακόµη, σε ειδικές περιπτώσεις παρέχουµε, ως διοργανωτές, την άδεια για χρησιµοποίηση εκ µέρους ενδιαφεροµένων εκθετών, χρήσης των συνεδριακών χώρων σε συγκεκριµένες ώρες, ώστε έτσι να πραγµατοποιούνται εταιρικές παρουσιάσεις. 7 Επίσης, ορισµένοι πελάτες µπορούν να χρησιµοποιούν δωµάτια των ξενοδοχείων, ως χώρους για την καλύτερη παρουσίαση των υπηρεσιών τους και βεβαίως την δυνατότητα ιδιαίτερων συζητήσεων, συµφωνιών, κλπ. Mία άλλη δυνατότητα που παρέχουµε στους πελάτες µας, είναι η προβολή τους µέσω ειδικών ρυθµίσεων στους χώρους των εκδηλώσεων, ή στο διαφηµιστικό πρόγραµµα των εκδηλώσεων. Στον τοµέα αυτό, αρκετοί από τους εκθέτες µας, αναζητούν επαγγελµατικές υπηρεσίες σχεδιασµού και υλοποίησης, π.χ. σχεδιασµού της Επικοινωνιακής τακτικής τους, τόσο από την διοργανώτρια εταιρεία, η οποία διαθέτει ιδιαίτερα µακρά εµπειρία στη περιοχή του Marketing, (από το 1960) όσο & από άλλους Συµβουλευτικούς / Οργανωτικούς φορείς της Ελληνικής Αγοράς. Σηµαντική είναι επίσης η µέριµνα την οποία λαµβάνουµε σε κάθε περίπτωση, σχετικά µε µία σειρά από πάγιες ρυθµίσεις για το κοινό των συνεδρίων, oι οποίες, διαπιστωµένα διευκολύνουν τη ροή του κοινού, καθώς επίσης και την πληροφόρησή του για τα τεκταινόµενα τόσο στο συνεδριακό, όσο και στο εκθεσιακό µέρος του "MONEY-SHOW". Επιπρόσθετα, στο χώρο της έκθεσης, λειτουργεί πλήρως εξοπλισµένο γραφείο Τύπου, για την εξυπηρέτηση των δηµοσιογράφων και των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ειδική γραµµατεία σε κάθε ξεχωριστό χώρο των εκδηλώσεων για την εύκολη και άµεση πληροφόρηση του κοινού και ακόµη δωρεάν διανοµή σε όλους τους επισκέπτες του οδηγού της έκθεσης στην είσοδο του χώρου διεξαγωγής των εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα είχε προβλεφθεί η κάλυψη και εξυπηρέτηση των ειδικών αναγκών των εκθετών και των συνέδρων µε την παροχή υπηρεσιών Courier & Security. ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

8 Οι επισκέπτες διακρίνονται σε δύο οµάδες: Α. Επισκέπτες άµεσου ενδιαφέροντος, στους οποίους περιλαµβάνονται: Στελέχη των εκθετών Σύνεδροι (το κατ' εξοχήν πολυάριθµο κοινό άµεσου ενδιαφέροντος) Επιχειρηµατίες, βιοµήχανοι, στελέχη βιοµηχανιών, τραπεζίτες, στελέχη τραπεζών, διευθύνοντες σύµβουλοι εµπορικών εταιριών, έµποροι Ελεύθεροι επαγγελµατίες (νοµικοί, οικονοµολόγοι σύµβουλοι επιχειρήσεων, οργανωτές, λογιστές, µεσίτες κ.λπ. Επενδυτές Οικονοµικά στελέχη επιχειρήσεων φοιτητές οικονοµικής εκπαίδευσης. Β. Επισκέπτες γενικού ενδιαφέροντος, στους οποίους περιλαµβάνεται το ευρύ κοινό, που όµως ενδιαφέρεται για άµεση και συνεπή ενηµέρωση. Ειδικά για τους επισκέπτες της δεύτερης οµάδας εφαρµόζονται & συµπληρωµατικές µέθοδοι επιλογής µε κατάλληλο έλεγχο στην είσοδο, ώστε ν' αποκλειστούν άτοµα µη άµεσα ενδιαφερόµενα. Σχετικά µε την προσέλευση των επισκεπτών ισχύουν τα αυτά όπως και για την προσέλκυση των εκθετών, όσον αφορά στο ενδιαφέρον του αντικειµένου και τη σκοπιµότητα της "Money-Land". Ειδικότερα στοιχεία προσέλκυσης των επισκεπτών συνιστούν: Α. Η δυνατότητα που θα τους παράσχει η "Money- Land" για την ικανοποίηση χρηµατοοικονοµικών αναγκών τους. (χρηµατοδοτικών, επενδυτικών, ασφαλιστικών, κλπ.) Β. Η δυνατότητα συνολικής και άµεσης έρευνας της Αγοράς Χρήµατος. Γ. Η δυνατότητα επιµόρφωσης ικανής µερίδας επισκεπτών µέσω των διεξαγόµενων κατά τη διάρκεια της "Money-Land" οµιλιών, παρουσιάσεων, συζητήσεων, κλπ, κύρια σε ότι αφορά την παροχή ενηµέρωσης σχετικά µε νέα χρηµατοοικονοµικά προϊόντα και υπηρεσίες. πρόσκληση, αλλά επιµένει να προσκαλεί ειδικά κοινά και µάλιστα µε ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο. Δ. Η ισχυρή διαφηµιστική καµπάνια, η οποία λειτουργεί εξαιρετικά, κύρια από την άποψη ότι δεν αρκείται σε µία γενική

9 Ε Η ελκυστικότητα, µέσω των ποιοτικών προδιαγραφών του χώρου και των υπηρεσιών, την οποία µπορεί να προσφέρει η "Money-Land", σε κάθε της διοργάνωση. Oι ανωτέρω δυνατότητες, σε συνδυασµό µε τη χρήση των συστηµάτων επιλογής και προσδιορισµού των επισκεπτών, που λειτουργούν ως ειδικά µέσα επιτυγχάνουν την προσέλευση δεκάδων χιλιάδων ειδικών κοινού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Πέραν των προαναφερθέντων στοιχείων, θα ήταν σκόπιµο να αναφερθεί, ένα ακόµη βασικό χαρακτηριστικό των διοργανώσεων "MONEY-SHOW", το οποίο ρυθµίζει από µόνο του σε πολύ µεγάλο βαθµό την πολιτική µας: To "MONEY-SHOW", είναι "Μέσο Στοχευµένης Επικοινωνίας", µε την έννοια ότι ως προϊόν αποτελείται από εκδηλώσεις οι οποίες είναι χαρακτηριστικές για τα πολλά και συγκεκριµένα φιλέτα κοινού, από την Αγορά Χρήµατος και την Αγορά των Επενδύσεων, ενώ 9 ταυτόχρονα στηρίζεται ως project σ' ένα ιδιαίτερα ισχυρό, µε ετήσια βάση διαφηµιστικό budget το οποίο αγγίζει τα ευρώ, επικοινωνώντας µε πάνω από 600 καταχωρήσεις µέσω του Ηµερήσιου και Περιοδικού Οικονοµικού Τύπου. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ το "MONEY-SHOW" ως ΜΕΣΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, στηρίζεται σε ένα ιδιαίτερα ισχυρό - µε ετήσιο κύκλο - διαφηµιστικό budget, (πάνω από 70 καταχωρήσεις στον Ηµερήσιο και Περιοδικό Οικονοµικό Τύπο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, (FORTUNE, HERALD TRΙBUNE) έτσι ώστε το κοινό του, να είναι αποτέλεσµα εξαιρετικά οργανωµένων επιµέρους διαδικασιών, κατά τρόπο ώστε να αποτελείται πράγµατι, από πολλά και ταυτόχρονα συγκεκριµένα «µερίδια» κοινού της Αγοράς Χρήµατος και των Επενδύσεων. Με όλα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το "MONEY-SHOW", µπορεί και καλύπτει τους στόχους του στη περιοχή της "πυρηνικής επικοινωνίας', µε υψηλή ποιότητα στη στόχευση αποτελεσµάτων, ως το µόνο Πολυσυνέδριο - Έκθεση, το οποίο µπορεί να διαθέτει τόσα πολλά ειδικά κοινά ανά επιχειρηµατική κατηγορία τα οποία µπορεί ταυτόχρονα να ελέγχει οργανωτικά, ποιοτικά & ποσοτικά.

Athens Money Show 2016

Athens Money Show 2016 Παρουσίαση της Έκθεσης Athens Money Show 2016 Πίνακας περιεχομένων 1. Αντικείμενο της Έκθεσης Σελίδα 2 2. Σκοπιμότητα της Έκθεσης 2.1 Η αγορά χρήματος στην Ελλάδα 3 2.2 Σκοπιμότητα της Έκθεσης 4 3. Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE EXPO 2014. Yπο την αιγίδα/συνδιοργάνωση του Ελληνοιταλικού Επιµελητηρίου. Πολυσυνέδριο Έκθεση για την Αγορά της Δικαιόχρησης.

FRANCHISE EXPO 2014. Yπο την αιγίδα/συνδιοργάνωση του Ελληνοιταλικού Επιµελητηρίου. Πολυσυνέδριο Έκθεση για την Αγορά της Δικαιόχρησης. FRANCHISE EXPO 2014 Yπο την αιγίδα/συνδιοργάνωση του Ελληνοιταλικού Επιµελητηρίου Πολυσυνέδριο Έκθεση για την Αγορά της Δικαιόχρησης. Επιλεγµένες επενδυτικές επιλογές : Ενηµέρωση και εκπαίδευση Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της έκθεσης. Green Expo. Πολυσυνέδριο Έκθεση. για τις. Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηματοδοτήσεις, της. Πράσινης Οικονομίας.

Παρουσίαση της έκθεσης. Green Expo. Πολυσυνέδριο Έκθεση. για τις. Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηματοδοτήσεις, της. Πράσινης Οικονομίας. 1 Παρουσίαση της έκθεσης Green Expo Πολυσυνέδριο Έκθεση για τις Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηματοδοτήσεις, της Πράσινης Οικονομίας. Θεσσαλονίκη 25-27 Νοεμβρίου 2011 HYATT REGENCY THESSALONIΚΙ Αθήνα 15-16

Διαβάστε περισσότερα

Cyprus Money Show 2016

Cyprus Money Show 2016 ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Cyprus Money Show 2016 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ To 2016 διοργανώνεται από τον Όμιλο Organotecnica, για 27ο συνεχή χρόνο, το επενδυτικό και χρηματοοικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

MONEY SHOW NETWORK 2016

MONEY SHOW NETWORK 2016 MONEY SHOW NETWORK 2016 Συνοπτική Παρουσίαση Το 2016 διοργανώνεται από την EXCESS-Οµιλο Organotecnica, για 27ο συνεχή χρόνο, το επενδυτικό και χρηµατοοικονοµικό Πολυ-Συνέδριο-Έκθεση Money Show Network'.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της αγροτικής έκθεσης. Agrο Expo. Πολυσυνέδριο Έκθεση. για τα. αγροτικά προιόντα, Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηµατοδοτήσεις, της

Παρουσίαση της αγροτικής έκθεσης. Agrο Expo. Πολυσυνέδριο Έκθεση. για τα. αγροτικά προιόντα, Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηµατοδοτήσεις, της Παρουσίαση της αγροτικής έκθεσης Agrο Expo Πολυσυνέδριο Έκθεση για τα αγροτικά προιόντα, Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηµατοδοτήσεις, της Αγροτικής Οικονοµίας. 12-14 Απριλίου 2013, Θεσσαλονίκη, HYATT REGENCY

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh. Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.gr Εισαγωγή / Στόχος της Έρευνας Στα πλαίσια της μεγαλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Αθήνας 2005. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hilton είγµα: : ιεξήχθησαν 800 συνεντεύξεις

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Αθήνας 2005. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hilton είγµα: : ιεξήχθησαν 800 συνεντεύξεις ΕΡΕΥΝΑ MONEY SHOW ΑΘΗΝΑΣ 2005 Ταυτότητα της Έρευνας Ηµεροµηνία: : 3 και 4 εκεµβρίου 2005 Εξεταζόµενος Πληθυσµός: : Οι επισκέπτες και συµµετέχοντες στο πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Αθήνας 2005. Περιοχή:

Διαβάστε περισσότερα

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε!

διοργάνωση: εφημερίδα Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Ενημερωθείτε σωστά & ασφαλιστείτε! Φεβρουάριος 2011 ενημέρωση #02 Η μηνιαία free press «ασφαλίζομαι», διοργανώνει ημερίδες για την ιδιωτική ασφάλιση με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στην ενημέρωση του ευρύτερου

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακός Τουρισμός

Εκθεσιακός Τουρισμός Εκθεσιακός Τουρισμός Περιεχόμενα Γενικά Διακρίσεις των Εκθέσεων Χαρακτηριστικά του εκθεσιακού τουρισμού Οφέλη των προορισμών Η αγορά του εκθεσιακού τουρισμού Η διοργάνωση της έκθεσης Διεθνείς τουριστικές

Διαβάστε περισσότερα

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Θεσσαλονίκης 2007. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hyatt

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Θεσσαλονίκης 2007. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hyatt ΕΡΕΥΝΑ MONEY SHOW ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2007 Ταυτότητα της Έρευνας Ηµεροµηνία: : 2 και 3 εκεµβρίου 2007 Εξεταζόµενος Πληθυσµός: : Οι επισκέπτες και συµµετέχοντες στο πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Οργανωτικής Πρωτοβουλίας

Ομάδα Οργανωτικής Πρωτοβουλίας Ομάδα Οργανωτικής Πρωτοβουλίας Θεόδωρος Βοντετσιάνος Πνευμονολόγος, Διευθυντής ehealth Unit Νοσοκομείου Σωτηρία, Συντονιστής Ελληνικού Δικτύου EIP on AHA Λευτέρης Θηραίος Γενικός Ιατρός, Γενικός Γραμματέας

Διαβάστε περισσότερα

VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT

VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT Τι είναι το VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT; Το marketing outsourcing αφορά την ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη των ενεργειών marketing μίας εταιρίας. Δεν πρόκειται για ανάθεση μεμονωμένων πρακτικών π.χ. μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β Νοεμβρίου 2010 Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β 2010 25-27 Νοεμβρίου 2010 I.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το ΙΕΝΕ για 4η συνεχή χρονιά, μεταξύ 23 & 27 Νοεμβρίου 2010 και τελεί

Διαβάστε περισσότερα

NEW YORK BLUE MONEY SHOW 2017

NEW YORK BLUE MONEY SHOW 2017 NEW YORK BLUE MONEY SHOW 2017 To 2017 διοργανώνεται από την EXCESS ΜΕΠΕ και τον Όμιλο Organotecnica, για 28ο συνεχή χρόνο, το επενδυτικό και χρηματοοικονομικό Πολυ-Συνέδριο Money Show. Τη χρονιά αυτή,

Διαβάστε περισσότερα

Η δυνατότητα εγγραφής και επικαιροποίησης του μητρώου θα είναι συνεχής.

Η δυνατότητα εγγραφής και επικαιροποίησης του μητρώου θα είναι συνεχής. Μητρώο δομών ενεργού στήριξης νεοφυούς επιχειρηματικότητας (Θερμοκοιτίδων Τεχνολογικών πάρκων Εκκολαπτηρίων Incubators, χώρων Coworking spaces, Προγραμμάτων Accelerators κ.λπ.) Το μητρώο δομών στήριξης

Διαβάστε περισσότερα

M A R K E T I N G R E S E A R C H S E R V I C E S MONEY SHOW 2008. Έκθεση Αποτελεσµάτων. - Ιανουάριος 2009 - 1661208prs (ΞΚ/ΑΨ)

M A R K E T I N G R E S E A R C H S E R V I C E S MONEY SHOW 2008. Έκθεση Αποτελεσµάτων. - Ιανουάριος 2009 - 1661208prs (ΞΚ/ΑΨ) M A R K E T I N G R E S E A R C H S E R V I C E S MONEY SHOW 2008 Έκθεση Αποτελεσµάτων - Ιανουάριος 2009-1661208prs (ΞΚ/ΑΨ) Περιεχόµενα Εισαγωγή / Σκοπός Μεθοδολογία Κύρια Ευρήµατα 2 Εισαγωγή /Σκοπός Η

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνείτε με την: HTUwww.neurosurgery08.grUTH

Πληροφορίες Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνείτε με την: HTUwww.neurosurgery08.grUTH P Πανελλήνιο H Eλληνική Nευροχειρουργική Eταιρεία (ENXE) συνεχίζοντας την επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή των ετήσιων συνεδρίων της, τη φετινή χρονιά προσκαλεί τους Έλληνες Νευροχειρουργούς να πραγματοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

NEW YORK BLUE MONEY SHOW 2021

NEW YORK BLUE MONEY SHOW 2021 NEW YORK BLUE MONEY SHOW 2021 To 2021 διοργανώνεται από τον Όµιλο Organotecnica, για 33ο συνεχή χρόνο, το επενδυτικό και χρηµατοοικονοµικό Πολυ-Συνέδριο Money Show. URL: www.moneyshow.org Tourism, Investments

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ symboulos.gr, website: ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στη πολύχρονη πορεία του, το FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, έχει φιλοξενήσει σε εκατοντάδες δίωρες εκδηλώσεις και στις διαλέξεις του Ελεύθερου Βήματος, σημαντικούς φορείς και προσωπικότητες τοπικής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

MONEY SHOW ΠΕΙΡΑΙΑ 2015.

MONEY SHOW ΠΕΙΡΑΙΑ 2015. MONEY SHOW ΠΕΙΡΑΙΑ 2015. Συνοπτική Παρουσίαση. www.imoneyshow.eu TO 2015 η κεντρική διοργάνωση του Money Show της Αθήνας µεταφέρεται στον Πειραιά µε διοργανώσεις σε δύο συνεχόµενες εβδοµάδες 11-13 και

Διαβάστε περισσότερα

CEO & CSR Money Conference CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1

CEO & CSR Money Conference CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1 CEO & CSR Money Conference 2010 - CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ... 3 Α. FOUNDING SPONSOR ( 45.000)... 3 Β. PLATINUM SPONSOR ( 30.000)... 5 Γ.

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Μάιος 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Μάιος 2012 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας Μάιος 2012 Όμιλος ΕΧΑΕ Ο Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά μετοχών, ομολόγων και παραγώγων Εταιρικές λειτουργίες - Διακανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι,

Πρόταση Χορηγίας. Αγαπητοί κύριοι, Πρόταση Χορηγίας Αγαπητοί κύριοι, Με την επιστολή αυτή, θέλουµε να σας ενηµερώσουµε για το χορηγικό πρόγραµµα της 15 ης έκθεσης «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγµατοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΔΕΑ-ΕΒΕΑ)

Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΔΕΑ-ΕΒΕΑ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 14:00 14:15 Προσέλευση 14:15 14:30 Χαιρετισμός Παύλος Θωμόγλου, Αντιπρόεδρος ΕΒΕΑ / Επικεφαλής Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων ΕΒΕΑ 14:30-14:45 Παρουσίαση Παναγιώτης Αλεξάκης, Καθηγητής Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ. της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ icss2019.web.auth.gr ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου Αθλητικών Επιστημών "Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός" της ΣΧΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΑΠΘ Θεσσαλονίκη, 1-3 Μαρτίου 2019

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) Η εταιρία σας γίνεται αποκλειστικός χορηγός ενός εκ των γευµάτων/δείπνων µε έναν διακεκριµένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 4 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 4 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 4 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ 8 ΕΓΓΡΑΦΕΣ 9 ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.:

ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μαΐου τηλ.: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 8-11 Μαΐου 2014 τηλ.: 210 6857046 ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ DOMICATEC Μετά την επιτυχημένη, κατά κοινή ομολογία εκθετών και κοινού, διεξαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό

Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Εισαγωγή στον Επαγγελματικό Τουρισμό Γενικά Ο επαγγελματικός τουρισμός αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου συνόλου, αυτού των εναλλακτικών μορφών τουρισμού Οι εναλλακτικές μορφές, υιοθετήθηκαν για να δημιουργηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Logistics Conferences 2018 ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ LOGISTICS ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που αποτελεί άλλωστε από μόνος του το βέλτιστο παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Οργανωτική Υποστήριξη: Διοργάνωση:

Οργανωτική Υποστήριξη: Διοργάνωση: Διοργάνωση: Οργανωτική Υποστήριξη: Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στην επιστημονική ημερίδα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, που εντάσσεται μέσα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2014

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2014 ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2014 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΓΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (Μηχανικός Βιομηχανικής Πληροφορικής) 1 Η έρευνα πραγματοποιήθηκε, στους χώρους της έκθεσης, κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ»

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ» Έχοντας υπόψη: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ» 1. Το άρθρο 7 του Ν. 1268/1982 «Για τη δομή και λειτουργία των ΑΕΙ», όπως ισχύει σήμερα, 2. Το άρθρο 28, παράγραφος

Διαβάστε περισσότερα

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. EKΘΕΣΗ : ΔΕΘ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΤΛΟΥ: 74 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 : ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18-64 ΕΤΩΝ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 74 ης ΔΕΘ AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ. Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο. Athenaeum Intercontinental. Athenaeum Intercontinental 1-2 Οκτωβρίου 2016 ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ Διεθνές Πολυθεματικό Φαρμακευτικό Συνέδριο & Ελληνορωσικό Forum Business to Business Υπό την Αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Επίσημη Συμμετοχή Ελληνική Ενδοκρινολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ * 5.500,00 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ * 3.500,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής

Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Παρουσία στο Internet ικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση http://gi-oncology2007.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

4 ο ΚΥΠΡΟΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΪΟΣ. Λάρνακα - Κύπρος

4 ο ΚΥΠΡΟΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΪΟΣ. Λάρνακα - Κύπρος 4 ο ΚΥΠΡΟΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΪΟΣ Λάρνακα - Κύπρος 14-15 2016 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Το Δ.Σ. της Κυπριακής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, καθώς και η Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: H παρούσα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς ενημέρωσής σας, και δεν επιτρέπεται η

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: H παρούσα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς ενημέρωσής σας, και δεν επιτρέπεται η Παρουσίαση Επιχειρηματικής Εξέλιξης 2013 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: H παρούσα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για σκοπούς ενημέρωσής σας, και δεν επιτρέπεται η µε οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

3 rd Hellenic Innovation Forum

3 rd Hellenic Innovation Forum 1 3 rd Hellenic Innovation Forum «Όταν η έρευνα συναντά τις επιχειρήσεις» 20 Ιουνίου 2019 Divani Caravel Με την ελληνική οικονομία να έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η έμφαση έχει αρχίσει πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 Από το πρακτικό 5/21-1-2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην Ελαφόνησο σήμερα την 21η του

Διαβάστε περισσότερα

2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη

2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη 2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη 27 18 2. Ουσιαστικά Θέματα και Ενδιαφερόμενα Μέρη Προσεγγίζουµε και αξιολογούµε υπεύθυνα τα ουσιαστικά θέµατα που αφορούν στην εταιρεία µας και επηρεάζουν άµεσα

Διαβάστε περισσότερα

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο

25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο 25 & 26 Νοεμβρίου - Ζάππειο Μέγαρο Εισαγωγή Η έκθεση με μια ματιά Στατιστικά Επισκεπτών Στοιχεία Εκθετών Διαφημιστική Καμπάνια Παράλληλες εκδηλώσεις 2 Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία επτά χρόνων

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνεργάτες,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνεργάτες, ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής έχω τη τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας. 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016 ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2016 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΓΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (Μηχανικός Πληροφορικής) Κ.Τ.Ε. Α.Μ.Θ. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 1. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ...

Διαβάστε περισσότερα

α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: ,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί

α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: ,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: 15.000,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί Προνόµια χορηγού ικτυακός τόπος συνεδρίου Το λογότυπο του Χορηγού (πλάτους 120 px) θα εµφανίζεται σε κάθε σελίδα του δικτυακού

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 8 Ιανουαρίου 2016, Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση στη Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, ώρα 20:00 Ετήσια εορταστική εκδήλωση για τα μέλη,

Διαβάστε περισσότερα

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR 2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το Συνέδριο «2nd CORPORATE LAWYERS FORUM Preventing risk and crisis», ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA"

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ HOTELIA HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 12/11/2015-15/11/2015 Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015 ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2015 ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑ Α: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΓΑΡΙ ΗΣ ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΚΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (Μηχανικός Πληροφορικής) ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 1.ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟ ΟΛΟΓΙΑ... 4 2. ΑΝΑΛΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Ενημερωτική Παρουσίαση Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων 6 Οκτωβρίου 2015 Αντώνης Γιωργάκη 1 Network Brand Services The WTC Cyprus Advantage 2 WORLD TRADE CENTER

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας. Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας. Κ.Τ.Ε. Α.Μ.Θ. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ..4 1. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους.

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. Προβάλλει ελληνικές επιχειρήσεις, ανά κλάδο και κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 1 ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία αποστολής προκαταρκτικού προγράμματος: 30 Δεκεμβρίου 2014 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα:

Διαβάστε περισσότερα

«Τα εργαλεία οικονομικής διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών»

«Τα εργαλεία οικονομικής διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών» Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων B8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «Τα εργαλεία οικονομικής διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών» Λεωνίδας Παπακωνσταντινίδης Σύμβουλος Ο.Ε.Υ. Α «Ο ρόλος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΜΕΣΣΗΝΗ», που υλοποιεί στην Περιφέρεια Μεσσηνίας Πελοποννήσου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ 24% ΦΠΑ) ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 6.000,00 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ 4.000,00 ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 3.000,00 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ; Έχεις 4 λόγους και 38 συγκριτικά πλεονεκτήματα! ΗΓΕΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΓΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΗΓΕΣΙΑ Θέλω να είμαι μέλος στον κορυφαίο σύνδεσμο των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 3 ΠΑΚΕΤΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Υπό την Αιγίδα 50.000 Για

Διαβάστε περισσότερα

Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Περιοδικό «Pharmacy Management & Επικοινωνία» ιοργανώνει Την 1 η Ηµερίδα Φαρµακοποιών Φαρµακείο: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Με την Υποστήριξη και Συνεργασία των Εταιρειών, που ραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Η είσοδος στο Συνέδριο θα είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες της HORECA. Είσοδος στην έκθεση:

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Η είσοδος στο Συνέδριο θα είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες της HORECA. Είσοδος στην έκθεση: ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η SOPEXA GROUPE, διοργανώνει τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012, Συνέδριο με κεντρικό θέμα την «Τοπική διατροφική παράδοση ως κινητήρια δύναμη της τουριστικής & περιφερειακής ανάπτυξης». Το Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

6o ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 6-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ GRECOTEL, ASTIR HOTEL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3

6o ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 6-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ GRECOTEL, ASTIR HOTEL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 4 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ 8 ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Χορηγικό Πακέτο 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων. Πολιτική Χρήσης

Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων. Πολιτική Χρήσης Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων Πολιτική Χρήσης Θεσσαλονίκη 30/11/2012 Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Πολιτική περιεχοµένου... 4 2. Πολιτική κατάθεσης εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Υπογραφές. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Υπογραφές. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Ο πρόεδρος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Μνημόνιο μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Σωματείου "ΔΙΑΖΩΜΑ" για την υποστήριξη δράσεων του Αναπτυξιακού Προγράμματος Πολιτιστικής διαδρομής "Τα Μονοπάτια της Ιστορίας - Διαδρομές Φύσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics)

ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics) ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics) Τομεακό Σχέδιο Αθήνα, 03.04.2014 Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια σύνθεση των απόψεων που μέχρι τώρα διατυπώθηκαν από Υπηρεσίες, Κοινωνικούς Εταίρους

Διαβάστε περισσότερα

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr Ε Ν Τ Υ Π Ο Χ Ο Ρ Η Γ Ι Ω Ν 1 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αξιότιμοι κύριοι, Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει το 7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων

Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων 1 η Συµβουλευτική συνεδρία Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων Γνωριµία Συµβούλου Στελεχών και Επιχείρησης Ανάλυση του ρόλου της συµβουλευτικής για το συστηµατικό σχεδιασµό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016 Σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα Α Β Γ : 30 Απριλίου 2018 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Δεκεμβρίου 2017.

Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Δεκεμβρίου 2017. Ανακοίνωση 8 Ιανουαρίου 218 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Δεκεμβρίου 217. Τον Δεκέμβριο 217 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

«Θεσμός εξασφάλισης των επενδυτών και υποστήριξης της αξιοπιστίας της αγοράς των επενδυτικών υπηρεσιών»

«Θεσμός εξασφάλισης των επενδυτών και υποστήριξης της αξιοπιστίας της αγοράς των επενδυτικών υπηρεσιών» «Θεσμός εξασφάλισης των επενδυτών και υποστήριξης της αξιοπιστίας της αγοράς των επενδυτικών υπηρεσιών» Μέλος του «Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών» Η προστασία των επενδυτών και

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 2o Παγκόσµιο Συνέδριο. Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας. Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 2o Παγκόσµιο Συνέδριο. Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας. Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες Θεσσαλονίκη, Πανεπιστήµιο Μακεδονίας 24-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2004 ιοργανωτές: Εκδόσεις Πανεπιστηµίου

Διαβάστε περισσότερα

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 1. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 3. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΙΚΤΥΩΝ ΙΑΝΟΜΗΣ ΑΝΑ ΧΩΡΑ 4. Ο ΗΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 5. ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ. κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΒΙ Α

ΟΜΙΛΙΑ. κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΒΙ Α ΟΜΙΛΙΑ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του ΣΕΒ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΒΙ Α στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ της ΒΟΥΛΗΣ Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2007 Κυρίες και κύριοι βουλευτές, Η ραγδαία επέκταση της παγκοσµιοποίησης σε όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2000 2006 Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΟ 2.3 Υποδομές

Διαβάστε περισσότερα

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ H «NOSTOS» GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Τίτλος: 35 years of Excellence in Partnership. Διάρκεια: Δύο ημέρες, Τετάρτη 3 Ιουνίου και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Τίτλος: 35 years of Excellence in Partnership. Διάρκεια: Δύο ημέρες, Τετάρτη 3 Ιουνίου και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 1 4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ 4 th ARAB-HELLENIC ECONOMIC FORUM Athens, 03-04 June, 2015 Υπό την αιγίδα: Εταίρος και Κύριος Χορηγός: Jordan Chamber of Commerce Τίτλος: 35 years of Excellence in

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab@Thessaloniki

Design Lab@Thessaloniki Design Lab@Thessaloniki ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ABOUT Το Design Lab έχει πλέον καθιερωθεί ως κομβικό σημείο συνάντησης αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και κατασκευαστών

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Παρουσία στο Internet Δικτυακός τόπος Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση http://gioncology2007.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΕΩΣ 31.12.2013)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΕΩΣ 31.12.2013) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΕΩΣ 31.12.2013) A/A ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ/ ΥΠΟΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 1 319- ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΡΑΣΗ 1 ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιούνιο 2018 πραγματοποίησαν το 57,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιούνιο 2018 πραγματοποίησαν το 57,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 5 Ιουλίου 218 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Ιουνίου 218. Τον Ιούνιο 218 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ενέργεια στην οικονομία της χώρας και της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης γενικότερα, το Ινστιτούτο Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα