MONEY SHOW NETWORK EXPO

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "MONEY SHOW NETWORK EXPO"

Transcript

1 MONEY SHOW NETWORK EXPO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΟΤΕ. To "MONEY SHOW NETWORK", είναι το µοναδικό forum Χρηµατο-οικονοµικών παρεµβάσεων, τo οποίο επικοινωνεί τοv παλµό της "ΝΕΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ" και της "ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ'. MONEY SHOW ΣΥΝΕΔΡΙΟ ή ΕΚΘΕΣΗ; To "MONEY SHOW" δεν είναι ούτε απλό συνέδριο, ούτε µία απλή έκθεση. To "MONEY SHOW" είναι µάλλον ένας ιδανικός συνδυασµός και των δύο αυτών χαρακτηριστικών, αφού όλες oι διοργανώσεις περιλαµβάνουν σε κάθε περίπτωση τόσο Συνεδριακό, (και για την ακρίβεια Πολυσυνεδριακό) όσο και Εκθεσιακό Χαρακτήρα. Μεγάλος µάλιστα αριθµός συνεδρίων µε ιδιαίτερα υψηλή θεµατολογική ποιότητα, γίνεται ισχυρός πόλος έλξης και για το εκθεσιακό µέρος. 1 Συγκεκριµένα, το ποιοτικό αποτέλεσµα στη περιοχή διεξαγωγής των συνεδριακών εκδηλώσεων είναι τέτοιο, ώστε πολύ συχνά τα συνέδρια να καθίστανται κάτι παραπάνω από απλός "αιµοδότης" της έκθεσης, µε την έννοια ότι το κοινό / επισκέπτες του Εκθεσιακού, στο βαθµό που αυτό προέρχεται από τις συνεδριακές εκδηλώσεις, αποτελείται από συγκεκριµένα επιµέρους κοινά, τέτοια ώστε να διευκολύνουν και να καθιστούν περισσότερο αποτελεσµατική τη διαδικασία της αναζήτησης ενηµέρωσης, ή εκείνη της συζήτησης πιθανών συνεργασιών, αφού είναι κοινά απολύτως ελέγξιµα ποιοτικά και ποσοτικά. To "MONEY- SHOW", είναι από κάθε άποψη ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ, το οποίο µάλιστα λειτουργεί (πέραν της ΑΘΗΝΑΣ) δικτυακά/ κοµβικά σε ολόκληρη τη χώρα, επικοινωνώντας έτσι ευρύτερα τον παλµό της Αγοράς Χρήµατος και των σηµαντικότερων Επενδύσεων. To "MONEY-SHOW", είναι επίσης από κάθε άποψη και ΕΚΘΕΣΗ, αφού στο επιχειρηµατικό-εκθεσιακό του µέρος, συγκεντρώνει ικανότατο αριθµό εταιρειών εκθετών. Ενδεικτικά, oι κατηγορίες των εκθετών της "Money-Land" είναι oι εξής: ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΑΕΔΑΚ, ΑΕΠΕΥ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ LEASING, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, κλπ To "MONEY-SHOW", απέκτησε προϊοντική - επιχειρηµατική υπόσταση, αφού πρώτα έλαβε υπόψη, τις εξής βασικές παραµέτρους: Το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και πολλών φορέων της αγοράς, είτε για τις ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ της "ΝΕΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ", είτε -αντίστοιχα- για τις ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ (και συχνά πιο αποτελεσµατικές) µορφές ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ.

2 Την ανάγκη για ενηµέρωση, σχετικά µε τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία µπορεί να προσφέρει σήµερα η τοπική, η ευρωπαϊκή αλλά και η διεθνής αγορά, πολλά από τα οποία παραµένουν (σε πολλές ουσιαστικές όψεις τους) άγνωστα στο ευρύτερο κοινό. Την αµέριστη συµπαράσταση της οποίας εξ αρχής έτυχε ως θεσµός από πλευράς χορηγών, (ΟΤΕ * WIND HELLAS * PANAFON * ERICSSON HELLAS - SIEMENS * ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ * ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ * ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ * ΟΜΙΛΟΣ INTERAMERICAN * U.D.G. KOSMOCAR*...) για την καλύτερη δυνατή χρηµατοδότηση του, έτσι ώστε να µπορέσει να επικοινωνήσει και να λειτουργήσει, ως προϊόν, αποτελεσµατικά ΘΕΜΑΤ0Λ0ΓΙΑ Η θεµατολογία του Πολύ-συνεδρίου, στηρίζεται σε δύο άξονες: Α. Στο ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ: (Μακροοικονοµικά µοντέλα Ανάπτυξης. Ευρωπαϊκή Ένωση, Εκσυγχρονισµός, Δηµόσιες Επενδύσεις, Ξένες Επενδύσεις, Θεσµικές Καινοτοµίες, Επιχειρηµατικές Στρατηγικές Εισηγµένων στο ΧΑ εταιρειών, κλπ. Ενδεικτικά, φορείς όπως το ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, το ΥΠ.ΕΘ.Ο., ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ, το Χ.Α, η ALPHA TRUST, Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ,, η HERALD TRIBUNE, η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, η ICAP, το Ε.Μ.Π., το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, έχουν ήδη οργανώσει αντίστοιχες εκδηλώσεις, στις προηγηθείσες διοργανώσεις "MONEY-SHOW" των ετών Β. Στη ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ: (Τράπεζες, Ασφαλιστικές εταιρείες, Χρηµατιστηριακές εταιρείες, Αµοιβαία κεφάλαια, Leasing, Factoring, Offshore, Πιστωτικές κάρτες, Παρουσιάσεις Νέων Επενδυτικών Προϊόντων, Κτηµαταγορά, Τέχνη, κλπ.) Ενδεικτικά, οι αντίστοιχοι συνεδριακοί φορείς που έχουν ήδη οργανώσει (και οργανώνουν) τέτοιες εκδηλώσεις είναι & oι: Χ.Α., ΕΝΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ, ΟΤΕ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EUROBANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΒΕΑ, METROLIFE, GENERALLI LIFE, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, INTERTRUST, INTERAMERICAN, ALPHA TRUST, ICAP, IAPETOS, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΙΣΟΤΙΜΙΑ, ΚΕΡΔΟΣ, ΧΡΗΜΑ, ΧΡΗΜΑ ΚΑI ΑΓΟΡΑ, MERRILL LYNCH, NUNTIUS, ΕΙΜ, ΟΜΙΛΟΣ QUEST, ΕΕΔΕ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, INVESTMENT ANALYSIS, DEREE, M&P FINANCE, SIEMENS, ΕΘΝΙΚΗ LEASING, PROFILE SYSTEM, κ.λπ. Συµπερασµατικά, (κυρίως µέσω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του από επικοινωνιακή άποψη) το "MONEY-SHOW" µπορεί να καλύπτει στόχους marketing, µε συγκεκριµένα από επικοινωνιακή άποψη αποτελέσµατα. Money Land (Money Show Expo). To αντικείµενο της "Money-Land": Η "Money-Land" έχει ως βασικό αντικείµενο: Α. Την προβολή των διατιθεµένων Χρηµατοοικονοµικών Προϊόντων & Υπηρεσιών.

3 Β. Την προβολή των σηµαντικότερων επενδύσεων και εκθεσιακά στο χώρο της ελληνικής οικονοµίας και για τους τρεις τοµείς της. Γ, Την προετοιµασία, από επικοινωνιακή άποψη για τις συµµετέχουσες εταιρίες, έτσι ώστε να λειτουργήσουν ικανοποιητικά και άλλες προσφερόµενες από το "MONEY-SHOW" προς τους εκθέτες υπηρεσίες, όπως είναι επί παραδείγµατι, τα "Meetings Rooms". (Ειδικά διαµορφωµένοι χώροι για κατ' ιδίαν επαγγελµατικές συναντήσεις) Αναλυτικότερα, η γενική αυτή διατύπωση σε ότι αφορά κύρια την προβολή των διατιθέµενων Χρηµατοοικονοµικών προϊόντων, περιλαµβάνει: Πάσης φύσεως λοιπά είδη 3 Χρηµατοδοτήσεων, Χρηµατοπιστώσεων, Εγγυήσεων, Ασφαλίσεων, Μεθόδους Διαχείρισης και Επένδυσης Κεφαλαίων Διατιθέµενες συµβουλευτικές υπηρεσίες άµεσα σχετιζόµενες µε τα παραπάνω Χρηµατοοικονοµικά προϊόντα. Διατιθέµενες Υπηρεσίες Υποδοµής, oι οποίες στηρίζουν τη λειτουργία των ανωτέρω, (π.χ. τηλεπικοινωνίες, κλπ.) Η προβολή των ανωτέρω προϊόντων & υπηρεσιών έχει δύο όψεις αλληλοσυµπληρούµενες: Α. Την παροχή στους εκθέτες της δυνατότητας παρουσίασης κάθε ξεχωριστού προϊόντος τους στους επισκέπτες της "Money-Land", σε περιβάλλον απόλυτα προσαρµοσµένο στο κύρος και το επίπεδο του συγκεκριµένου αυτού τοµέα, µέσω: Της διοργάνωσης της "Money-Land" σε χώρο προσήκοντα στο αναµενόµενο επίπεδο επαφών, Της εξασφάλισης των απαραίτητων εκείνων διευκολύνσεων που απαιτούνται για την απρόσκοπτη διεξαγωγή / λειτουργία σ' όλα τα επίπεδα των συζητήσεων που θα προκύψουν (των εκθετών) µε τους επισκέπτες και την εν γένει προσέλευση και κίνηση των ενδιαφεροµένων στο χώρο της "Money Land". Β. Την παροχή στους εκθέτες της Ανοικτής Δυνατότητας Οµαδικής Παρουσίασης Νέων Χρηµατοοικονοµικών Προϊόντων και Υπηρεσιών ή των συµπληρωµατικών αυτών, σε σχέση δηλαδή µε εναλλακτικούς στόχους: Είτε προς την προώθηση ολοκληρωµένων «λύσεων - πακέτων» Είτε προς το άνοιγµα και την προβολή νέων αγορών. Από πλευράς δε επισκεπτών, η προβολή των Προϊόντων & Υπηρεσιών, που καλύπτεται από την "Money-Land", έχει ως άµεσο στόχο την παροχή προς κάθε ενδιαφερόµενο της δυνατότητας πλήρους και σφαιρικής ενηµέρωσης για τις σηµερινές δυνατότητες, αλλά και τις τάσεις των εξελίξεων της αγοράς, εν όψει

4 µάλιστα των σηµαντικών αλλαγών που επέρχονται σ' αυτήν, στα πλαίσια της πορείας προς την οικονοµική Ένωση. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Ως Χώροι πραγµατοποίησης της "Money-Land" επιλέγονται πάντοτε oι καλύτεροι δυνατοί, σε σχέση µε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις & ανάγκες των εκδηλώσεων. Επί παραδείγµατι, η επιλογή ως χώρων διεξαγωγής κορυφαίων ξενοδοχείων για όλες τις διοργανώσεις υπαγορεύτηκε από τους εξής παράγοντες: τη διασφάλιση του κύρους της έκθεσης και της αίγλης της αγοράς χρήµατος. την απαίτηση παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προς τους εκθέτες. την ανάγκη εχεµύθειας και εµπιστευτικότητας των προσωπικών επαφών των εκθετών µε τους επισκέπτες, την οποία µόνον ένας κλειστός χώρος συνάντησης µπορεί να διασφαλίσει. Με το υψηλό κύρος και την οικονοµική επιφάνεια των εκθετών και επισκεπτών. την παρουσία στην "Money-Land" υψηλών προσώπων και επισήµων, την παρεχόµενη δυνατότητα πραγµατοποίησης ειδικών οµιλιών και παρουσιάσεων από προσωπικότητες της ΑΓΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΩΡΟΥ Η εσωτερική διαρρύθµιση του εκθεσιακού χώρου θα περιλαµβάνει τα εξής: Α. Χώρος υποδοχής επισκεπτών: Ο χώρος αυτός, κατάλληλα διαρρυθµισµένος, θα βρίσκεται στην είσοδο της "Money-Land" και θα λειτουργεί ως: Χώρος παροχής πληροφοριών, Ταµείο για την είσοδο επισκεπτών χωρίς πρόσκληση, Χώρος διάθεσης του πολυτελούς καταλόγου της "Money-Land" (Money Guide) Χώρος ελέγχου των εισερχοµένων χωρίς πρόσκληση (Ο χώρος αυτός θα είναι κατάλληλα πλαισιωµένος από ειδικό προσωπικό) Β. Χώρος "Money-Land": Ο κύριος χώρος της "Money-Land" καλύπτει τα lobbies του ξενοδοχείου διεξαγωγής. Θα υπάρχουν διακριτικές ενδείξεις της αρχής και του τέλους της "Money-Land" µε αντίστοιχες σηµάνσεις, που θα εξασφαλίζουν µονής κατεύθυνσης κυκλοφορία επισκεπτών, παρέχοντας κατ' αυτόν τον τρόπο, τη δυνατότητα επίσκεψης όλων των περίπτερων. Κάθε περίπτερο θα φέρει την ένδειξη της ταυτότητας του εκθέτη, και όλες oι σηµάνσεις θα σέβονται το χώρο και το υψηλό επίπεδο της "Money-Land".

5 Τέλος, επισηµαίνεται η παροχή ενός περιεκτικού πακέτου διευκολύνσεων προς τους εκπροσώπους των εκθετών, για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής των εργασιών προβολής των προϊόντων και υπηρεσιών τους, πριν, κατά τη διάρκεια, και µετά την "Money-Land". ΕΚΘΕΤΕΣ Ταυτότητα εκθετών Με βάση τα όσα έχουν αναφερθεί για το αντικείµενο και τη σκοπιµότητα της "Money-Land", προκύπτει ότι προκειµένου να καλυφθεί πλήρως το αντικείµενο και να επιτευχθούν oι στόχοι της, απαιτείται η παρουσία εκθετών, το προφίλ των οποίων παρατίθεται στον Πίνακα που ακολουθεί: Προφίλ Εκθετών: Κρατικές Αρχές, αρµόδιες για την Αγορά Χρήµατος 5 2. Αρµόδιοι Δηµόσιοι Οργανισµοί 3. Ευρωπαϊκή Ένωση. (Γραφείο Αθήνας) 4. Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων 5. Ελληνικό Χρηµατιστήριο Αξιών Αθηνών 8. Τράπεζες 9. Εταιρίες Leasing 10. Πιστωτικές κάρτες 11. Ασφαλιστικές Εταιρίες 12. Χρηµατιστηριακές εταιρίες 13. Α.Ε.Δ.Α.Κ 14. Εταιρείες επενδύσεων χαρτοφυλακίου 15. Επιχειρήσεις Εισηγµένες στο Χ.Α. 16. Σύµβουλοι Επιχειρήσεων 17. Δικαιοπάροχοι (franchisors) 18. Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης 19. Φορείς Οικονοµικής Εκπαίδευσης

6 20. Φορείς Συγκέντρωσης και Διάθεσης Πληροφοριών Οικονοµικής φύσεως 21. Οίκοι Λογισµικού για Οικονοµικές Εφαρµογές. 22. Μεσίτες Κτηµατοµεσίτες 23. Καινοτόµες εταιρείες ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΚΘΕΤΩΝ Με βάση τα όσα έχουν ήδη αναφερθεί, η προσέλκυση εκθετών, µέσω και µόνον της σκοπιµότητας της "Money-Land", είναι αθρόα. Βεβαίως, συνεχώς, εντοπίζουµε επιµέρους στοιχεία προσέλκυσης εκθετών, τα οποία θέτουµε προοδευτικά σε εφαρµογή, όπως: Α. Το αντικείµενο και η σκοπιµότητα της "Money- Land", το οποίο σε επιµέρους κόµβους / σηµεία του, διαθέτει εξαιρετική ευελιξία, έτσι ώστε να µπορεί να επαναπροσδιορίζεται ανάλογα µε τις απαιτήσεις προς την κατεύθυνση της ουσιώδους πληροφόρησης, αλλά και της, κατά τον ανώτατο δυνατό βαθµό, ποιοτικής αναβάθµισης, του ούτως ή άλλως υψηλού επιπέδου διεξαγωγής των εκδηλώσεων. Β. Η δυνατότητα παρουσίασης των Προϊόντων και Υπηρεσιών, άµεσα σε προεπιλεγµένο κοινό, ειδικού ενδιαφέροντος. Γ. Στις παρεχόµενες υπηρεσίες συµµετοχής, ειδικά προς τους προνοµιακούς εκθέτες, περιλαµβάνονται και oι εξής έξτρα παροχές: Ειδικός Εκθεσιακός χώρος υψηλών προδιαγραφών, Ιδιαίτερος χώρος στάθµευσης πέντε θέσεων, Ελεύθερη τηλεφωνική επικοινωνία από το χώρο του περιπτέρου για όλη τη διάρκεια της "Money-Land". Ατοµικό µπαρ ανά περίπτερο, Καφέδες, Γεύµατα και Δείπνα. Συνεχή καθαριότητα του χώρου. Δωρεάν µεταφορά από και προς το χώρο της "Money-Land". Παροχή ειδικού κίτ» για θέµατα δηµοσιότητας, Εξασφάλιση ειδικών τιµών εξυπηρέτησης αναγκών γραµµατείας στον εκθεσιακό χώρο της "Money-Land". Εξασφάλιση ειδικών τιµών για υπηρεσίες δηµοσίων σχέσεων. Δ. Η ελκυστική διαφηµιστική προβολή του "MONEY-SHOW" & της "Money-Land" εντός και εκτός Ελλάδος. Ε. Η επικαιρότητα της "Money-Land" ενόψει της ολοκλήρωσης (και για την Ελλάδα) της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Ένωσης στην Ε. Ε. ΣΤ. Oι επίσηµοι προσκεκληµένοι / οµιλητές του Πολυσυνεδρίου, oι οποίοι µε το κύρος τους συµβάλλουν στη διαµόρφωση θετικού κλίµατος γενικότερα (αντίστοιχη δηµοσιότητα, συζητήσεις, συνεντεύξεις τύπου, κλπ). Ζ. Η Δικτυακή πλέον κάλυψη των εκδηλώσεων (13 περιφερειακές διοργανώσεις).

7 Η. Η δυνατότητα προβολής Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών στα πλαίσια οµαδικών παρουσιάσεων, η οποία επιτρέπει στους εκθέτες να προσκαλέσουν υποψήφιους πελάτες τους και να τους παρουσιάσουν - σε χώρους υψηλών προδιαγραφών - τα νέα τους προϊόντα και υπηρεσίες. Συγκεκριµένα, έχουµε συµπεριλάβει στις "παροχές προς εκθέτες" τη δυνατότητα υλοποίησης εταιρικών παρουσιάσεων και πραγµατοποίησης επιχειρηµατικών επαφών στα ειδικά Conference Rooms των ξενοδοχείων διεξαγωγής, τα οποία και παρέχουµε στη διάθεση "προνοµιακών εκθετών". Αλλά και πέραν των ανωτέρω δυνατοτήτων, προσπαθούµε πάντα, τόσο µέσα από τη δική µας εµπειρία, όσο και από τις συζητήσεις µε τους εκθέτες της "Money-Land", να προσδιορίζουµε ιεραρχικά τις ανάγκες των πελατών µας, ώστε στη συνέχεια να έχουµε πράγµατι αρθρωµένη και συνεπή άποψη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσµα, το οποίο θα πρέπει να συνδυάζει κατά ειδικό κάθε φορά τρόπο τις Καινοτοµικές Δυνατότητες Επικοινωνίας, Δηµοσίων Σχέσεων και Marketing, τις οποίες παρέχει η δοµή των εκδηλώσεων. Ακόµη, σε ειδικές περιπτώσεις παρέχουµε, ως διοργανωτές, την άδεια για χρησιµοποίηση εκ µέρους ενδιαφεροµένων εκθετών, χρήσης των συνεδριακών χώρων σε συγκεκριµένες ώρες, ώστε έτσι να πραγµατοποιούνται εταιρικές παρουσιάσεις. 7 Επίσης, ορισµένοι πελάτες µπορούν να χρησιµοποιούν δωµάτια των ξενοδοχείων, ως χώρους για την καλύτερη παρουσίαση των υπηρεσιών τους και βεβαίως την δυνατότητα ιδιαίτερων συζητήσεων, συµφωνιών, κλπ. Mία άλλη δυνατότητα που παρέχουµε στους πελάτες µας, είναι η προβολή τους µέσω ειδικών ρυθµίσεων στους χώρους των εκδηλώσεων, ή στο διαφηµιστικό πρόγραµµα των εκδηλώσεων. Στον τοµέα αυτό, αρκετοί από τους εκθέτες µας, αναζητούν επαγγελµατικές υπηρεσίες σχεδιασµού και υλοποίησης, π.χ. σχεδιασµού της Επικοινωνιακής τακτικής τους, τόσο από την διοργανώτρια εταιρεία, η οποία διαθέτει ιδιαίτερα µακρά εµπειρία στη περιοχή του Marketing, (από το 1960) όσο & από άλλους Συµβουλευτικούς / Οργανωτικούς φορείς της Ελληνικής Αγοράς. Σηµαντική είναι επίσης η µέριµνα την οποία λαµβάνουµε σε κάθε περίπτωση, σχετικά µε µία σειρά από πάγιες ρυθµίσεις για το κοινό των συνεδρίων, oι οποίες, διαπιστωµένα διευκολύνουν τη ροή του κοινού, καθώς επίσης και την πληροφόρησή του για τα τεκταινόµενα τόσο στο συνεδριακό, όσο και στο εκθεσιακό µέρος του "MONEY-SHOW". Επιπρόσθετα, στο χώρο της έκθεσης, λειτουργεί πλήρως εξοπλισµένο γραφείο Τύπου, για την εξυπηρέτηση των δηµοσιογράφων και των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ειδική γραµµατεία σε κάθε ξεχωριστό χώρο των εκδηλώσεων για την εύκολη και άµεση πληροφόρηση του κοινού και ακόµη δωρεάν διανοµή σε όλους τους επισκέπτες του οδηγού της έκθεσης στην είσοδο του χώρου διεξαγωγής των εκδηλώσεων, ενώ παράλληλα είχε προβλεφθεί η κάλυψη και εξυπηρέτηση των ειδικών αναγκών των εκθετών και των συνέδρων µε την παροχή υπηρεσιών Courier & Security. ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

8 Οι επισκέπτες διακρίνονται σε δύο οµάδες: Α. Επισκέπτες άµεσου ενδιαφέροντος, στους οποίους περιλαµβάνονται: Στελέχη των εκθετών Σύνεδροι (το κατ' εξοχήν πολυάριθµο κοινό άµεσου ενδιαφέροντος) Επιχειρηµατίες, βιοµήχανοι, στελέχη βιοµηχανιών, τραπεζίτες, στελέχη τραπεζών, διευθύνοντες σύµβουλοι εµπορικών εταιριών, έµποροι Ελεύθεροι επαγγελµατίες (νοµικοί, οικονοµολόγοι σύµβουλοι επιχειρήσεων, οργανωτές, λογιστές, µεσίτες κ.λπ. Επενδυτές Οικονοµικά στελέχη επιχειρήσεων φοιτητές οικονοµικής εκπαίδευσης. Β. Επισκέπτες γενικού ενδιαφέροντος, στους οποίους περιλαµβάνεται το ευρύ κοινό, που όµως ενδιαφέρεται για άµεση και συνεπή ενηµέρωση. Ειδικά για τους επισκέπτες της δεύτερης οµάδας εφαρµόζονται & συµπληρωµατικές µέθοδοι επιλογής µε κατάλληλο έλεγχο στην είσοδο, ώστε ν' αποκλειστούν άτοµα µη άµεσα ενδιαφερόµενα. Σχετικά µε την προσέλευση των επισκεπτών ισχύουν τα αυτά όπως και για την προσέλκυση των εκθετών, όσον αφορά στο ενδιαφέρον του αντικειµένου και τη σκοπιµότητα της "Money-Land". Ειδικότερα στοιχεία προσέλκυσης των επισκεπτών συνιστούν: Α. Η δυνατότητα που θα τους παράσχει η "Money- Land" για την ικανοποίηση χρηµατοοικονοµικών αναγκών τους. (χρηµατοδοτικών, επενδυτικών, ασφαλιστικών, κλπ.) Β. Η δυνατότητα συνολικής και άµεσης έρευνας της Αγοράς Χρήµατος. Γ. Η δυνατότητα επιµόρφωσης ικανής µερίδας επισκεπτών µέσω των διεξαγόµενων κατά τη διάρκεια της "Money-Land" οµιλιών, παρουσιάσεων, συζητήσεων, κλπ, κύρια σε ότι αφορά την παροχή ενηµέρωσης σχετικά µε νέα χρηµατοοικονοµικά προϊόντα και υπηρεσίες. πρόσκληση, αλλά επιµένει να προσκαλεί ειδικά κοινά και µάλιστα µε ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο. Δ. Η ισχυρή διαφηµιστική καµπάνια, η οποία λειτουργεί εξαιρετικά, κύρια από την άποψη ότι δεν αρκείται σε µία γενική

9 Ε Η ελκυστικότητα, µέσω των ποιοτικών προδιαγραφών του χώρου και των υπηρεσιών, την οποία µπορεί να προσφέρει η "Money-Land", σε κάθε της διοργάνωση. Oι ανωτέρω δυνατότητες, σε συνδυασµό µε τη χρήση των συστηµάτων επιλογής και προσδιορισµού των επισκεπτών, που λειτουργούν ως ειδικά µέσα επιτυγχάνουν την προσέλευση δεκάδων χιλιάδων ειδικών κοινού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Πέραν των προαναφερθέντων στοιχείων, θα ήταν σκόπιµο να αναφερθεί, ένα ακόµη βασικό χαρακτηριστικό των διοργανώσεων "MONEY-SHOW", το οποίο ρυθµίζει από µόνο του σε πολύ µεγάλο βαθµό την πολιτική µας: To "MONEY-SHOW", είναι "Μέσο Στοχευµένης Επικοινωνίας", µε την έννοια ότι ως προϊόν αποτελείται από εκδηλώσεις οι οποίες είναι χαρακτηριστικές για τα πολλά και συγκεκριµένα φιλέτα κοινού, από την Αγορά Χρήµατος και την Αγορά των Επενδύσεων, ενώ 9 ταυτόχρονα στηρίζεται ως project σ' ένα ιδιαίτερα ισχυρό, µε ετήσια βάση διαφηµιστικό budget το οποίο αγγίζει τα ευρώ, επικοινωνώντας µε πάνω από 600 καταχωρήσεις µέσω του Ηµερήσιου και Περιοδικού Οικονοµικού Τύπου. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ το "MONEY-SHOW" ως ΜΕΣΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, στηρίζεται σε ένα ιδιαίτερα ισχυρό - µε ετήσιο κύκλο - διαφηµιστικό budget, (πάνω από 70 καταχωρήσεις στον Ηµερήσιο και Περιοδικό Οικονοµικό Τύπο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, (FORTUNE, HERALD TRΙBUNE) έτσι ώστε το κοινό του, να είναι αποτέλεσµα εξαιρετικά οργανωµένων επιµέρους διαδικασιών, κατά τρόπο ώστε να αποτελείται πράγµατι, από πολλά και ταυτόχρονα συγκεκριµένα «µερίδια» κοινού της Αγοράς Χρήµατος και των Επενδύσεων. Με όλα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, το "MONEY-SHOW", µπορεί και καλύπτει τους στόχους του στη περιοχή της "πυρηνικής επικοινωνίας', µε υψηλή ποιότητα στη στόχευση αποτελεσµάτων, ως το µόνο Πολυσυνέδριο - Έκθεση, το οποίο µπορεί να διαθέτει τόσα πολλά ειδικά κοινά ανά επιχειρηµατική κατηγορία τα οποία µπορεί ταυτόχρονα να ελέγχει οργανωτικά, ποιοτικά & ποσοτικά.

Athens Money Show 2016

Athens Money Show 2016 Παρουσίαση της Έκθεσης Athens Money Show 2016 Πίνακας περιεχομένων 1. Αντικείμενο της Έκθεσης Σελίδα 2 2. Σκοπιμότητα της Έκθεσης 2.1 Η αγορά χρήματος στην Ελλάδα 3 2.2 Σκοπιμότητα της Έκθεσης 4 3. Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της έκθεσης. Green Expo. Πολυσυνέδριο Έκθεση. για τις. Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηματοδοτήσεις, της. Πράσινης Οικονομίας.

Παρουσίαση της έκθεσης. Green Expo. Πολυσυνέδριο Έκθεση. για τις. Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηματοδοτήσεις, της. Πράσινης Οικονομίας. 1 Παρουσίαση της έκθεσης Green Expo Πολυσυνέδριο Έκθεση για τις Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηματοδοτήσεις, της Πράσινης Οικονομίας. Θεσσαλονίκη 25-27 Νοεμβρίου 2011 HYATT REGENCY THESSALONIΚΙ Αθήνα 15-16

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE EXPO 2014. Yπο την αιγίδα/συνδιοργάνωση του Ελληνοιταλικού Επιµελητηρίου. Πολυσυνέδριο Έκθεση για την Αγορά της Δικαιόχρησης.

FRANCHISE EXPO 2014. Yπο την αιγίδα/συνδιοργάνωση του Ελληνοιταλικού Επιµελητηρίου. Πολυσυνέδριο Έκθεση για την Αγορά της Δικαιόχρησης. FRANCHISE EXPO 2014 Yπο την αιγίδα/συνδιοργάνωση του Ελληνοιταλικού Επιµελητηρίου Πολυσυνέδριο Έκθεση για την Αγορά της Δικαιόχρησης. Επιλεγµένες επενδυτικές επιλογές : Ενηµέρωση και εκπαίδευση Υπεύθυνος

Διαβάστε περισσότερα

Cyprus Money Show 2016

Cyprus Money Show 2016 ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Cyprus Money Show 2016 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ To 2016 διοργανώνεται από τον Όμιλο Organotecnica, για 27ο συνεχή χρόνο, το επενδυτικό και χρηματοοικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

MONEY SHOW NETWORK 2016

MONEY SHOW NETWORK 2016 MONEY SHOW NETWORK 2016 Συνοπτική Παρουσίαση Το 2016 διοργανώνεται από την EXCESS-Οµιλο Organotecnica, για 27ο συνεχή χρόνο, το επενδυτικό και χρηµατοοικονοµικό Πολυ-Συνέδριο-Έκθεση Money Show Network'.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της αγροτικής έκθεσης. Agrο Expo. Πολυσυνέδριο Έκθεση. για τα. αγροτικά προιόντα, Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηµατοδοτήσεις, της

Παρουσίαση της αγροτικής έκθεσης. Agrο Expo. Πολυσυνέδριο Έκθεση. για τα. αγροτικά προιόντα, Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηµατοδοτήσεις, της Παρουσίαση της αγροτικής έκθεσης Agrο Expo Πολυσυνέδριο Έκθεση για τα αγροτικά προιόντα, Τεχνολογίες, Επενδύσεις, Χρηµατοδοτήσεις, της Αγροτικής Οικονοµίας. 12-14 Απριλίου 2013, Θεσσαλονίκη, HYATT REGENCY

Διαβάστε περισσότερα

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010

ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 ΙΙI. Η Συμμετοχή των εταιρειών στο Ενέργεια Β2Β 2010 Η εκδήλωση «Ενέργεια Β2Β 2010» είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τις εταιρείες, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να παρουσιάσουν νέα προϊόντα, νέα projects,

Διαβάστε περισσότερα

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.

Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα. ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh. Ποσοτική Έρευνα στο Κοινό του Money Show 2013 στην Αθήνα ή ς 42-44, 161 21 ή.210-7455900, Fax 210-7488713 E-mail: hrh@otenet.gr, http://www.hrh.gr Εισαγωγή / Στόχος της Έρευνας Στα πλαίσια της μεγαλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Αθήνας 2005. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hilton είγµα: : ιεξήχθησαν 800 συνεντεύξεις

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Αθήνας 2005. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hilton είγµα: : ιεξήχθησαν 800 συνεντεύξεις ΕΡΕΥΝΑ MONEY SHOW ΑΘΗΝΑΣ 2005 Ταυτότητα της Έρευνας Ηµεροµηνία: : 3 και 4 εκεµβρίου 2005 Εξεταζόµενος Πληθυσµός: : Οι επισκέπτες και συµµετέχοντες στο πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Αθήνας 2005. Περιοχή:

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Πριν το συνέδριο Παρουσία στο Internet Επίσημος δικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση cretacert2008.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Θεσσαλονίκης 2007. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hyatt

πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Θεσσαλονίκης 2007. Περιοχή: : Χώρος διεξαγωγής του Money Show, ξενοδοχείο Hyatt ΕΡΕΥΝΑ MONEY SHOW ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2007 Ταυτότητα της Έρευνας Ηµεροµηνία: : 2 και 3 εκεµβρίου 2007 Εξεταζόµενος Πληθυσµός: : Οι επισκέπτες και συµµετέχοντες στο πολυσυνέδριο / έκθεση Money Show Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

M A R K E T I N G R E S E A R C H S E R V I C E S MONEY SHOW 2008. Έκθεση Αποτελεσµάτων. - Ιανουάριος 2009 - 1661208prs (ΞΚ/ΑΨ)

M A R K E T I N G R E S E A R C H S E R V I C E S MONEY SHOW 2008. Έκθεση Αποτελεσµάτων. - Ιανουάριος 2009 - 1661208prs (ΞΚ/ΑΨ) M A R K E T I N G R E S E A R C H S E R V I C E S MONEY SHOW 2008 Έκθεση Αποτελεσµάτων - Ιανουάριος 2009-1661208prs (ΞΚ/ΑΨ) Περιεχόµενα Εισαγωγή / Σκοπός Μεθοδολογία Κύρια Ευρήµατα 2 Εισαγωγή /Σκοπός Η

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β Νοεμβρίου 2010 Ανακοίνωση ΕΝΕΡΓΕΙΑ Β2Β 2010 25-27 Νοεμβρίου 2010 I.Τι είναι το Ενέργεια Β2Β Στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Ενέργειας 2010» που οργανώνει το ΙΕΝΕ για 4η συνεχή χρονιά, μεταξύ 23 & 27 Νοεμβρίου 2010 και τελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Οργανωτικής Πρωτοβουλίας

Ομάδα Οργανωτικής Πρωτοβουλίας Ομάδα Οργανωτικής Πρωτοβουλίας Θεόδωρος Βοντετσιάνος Πνευμονολόγος, Διευθυντής ehealth Unit Νοσοκομείου Σωτηρία, Συντονιστής Ελληνικού Δικτύου EIP on AHA Λευτέρης Θηραίος Γενικός Ιατρός, Γενικός Γραμματέας

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνείτε με την: HTUwww.neurosurgery08.grUTH

Πληροφορίες Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνείτε με την: HTUwww.neurosurgery08.grUTH P Πανελλήνιο H Eλληνική Nευροχειρουργική Eταιρεία (ENXE) συνεχίζοντας την επιτυχημένη διοργάνωση και διεξαγωγή των ετήσιων συνεδρίων της, τη φετινή χρονιά προσκαλεί τους Έλληνες Νευροχειρουργούς να πραγματοποιήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Η δυνατότητα εγγραφής και επικαιροποίησης του μητρώου θα είναι συνεχής.

Η δυνατότητα εγγραφής και επικαιροποίησης του μητρώου θα είναι συνεχής. Μητρώο δομών ενεργού στήριξης νεοφυούς επιχειρηματικότητας (Θερμοκοιτίδων Τεχνολογικών πάρκων Εκκολαπτηρίων Incubators, χώρων Coworking spaces, Προγραμμάτων Accelerators κ.λπ.) Το μητρώο δομών στήριξης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ. Marketing Guide. Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! ΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ Marketing Guide Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! 1 Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Mini Market & Περίπτερο 2, 3

Διαβάστε περισσότερα

VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT

VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT Τι είναι το VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT; Το marketing outsourcing αφορά την ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη των ενεργειών marketing μίας εταιρίας. Δεν πρόκειται για ανάθεση μεμονωμένων πρακτικών π.χ. μόνο

Διαβάστε περισσότερα

MONEY SHOW ΠΕΙΡΑΙΑ 2015.

MONEY SHOW ΠΕΙΡΑΙΑ 2015. MONEY SHOW ΠΕΙΡΑΙΑ 2015. Συνοπτική Παρουσίαση. www.imoneyshow.eu TO 2015 η κεντρική διοργάνωση του Money Show της Αθήνας µεταφέρεται στον Πειραιά µε διοργανώσεις σε δύο συνεχόµενες εβδοµάδες 11-13 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 4 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 4 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 4 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ 8 ΕΓΓΡΑΦΕΣ 9 ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Μάιος 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Μάιος 2012 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας Μάιος 2012 Όμιλος ΕΧΑΕ Ο Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά μετοχών, ομολόγων και παραγώγων Εταιρικές λειτουργίες - Διακανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου. 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ Α. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ αποκλειστικός χορηγός γεύµατος / δείπνου 35.000 Ευρώ (+ Φ.Π.Α.) Η εταιρία σας γίνεται αποκλειστικός χορηγός ενός εκ των γευµάτων/δείπνων µε έναν διακεκριµένο

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής

Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής Προτάσεις ιαφήµισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Παρουσία στο Internet ικτυακός τόπος συνεδρίου. Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση http://gi-oncology2007.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια!

Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Οδηγός Marketing Η µεγιστοποίηση των αποτελεσµάτων της συµµετοχής σας είναι κοινή προσπάθεια! Σας ευχαριστούµε θερµά για την συµµετοχή σας στην Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο 23, 24 και 25

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΤΗΣΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

4 ο ΚΥΠΡΟΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΪΟΣ. Λάρνακα - Κύπρος

4 ο ΚΥΠΡΟΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΪΟΣ. Λάρνακα - Κύπρος 4 ο ΚΥΠΡΟΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΪΟΣ Λάρνακα - Κύπρος 14-15 2016 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Το Δ.Σ. της Κυπριακής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, καθώς και η Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: ,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί

α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: ,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί α. Κύριος Χορηγός Αξία κύριας χορηγίας: 15.000,00 µέχρι τρεις (3) χορηγοί Προνόµια χορηγού ικτυακός τόπος συνεδρίου Το λογότυπο του Χορηγού (πλάτους 120 px) θα εµφανίζεται σε κάθε σελίδα του δικτυακού

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα.

Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. 2 Φωτογραφίες από τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις της Παγκρήτιας Έκθεσης, στην Αθήνα. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2015 Προϊόντα Γεύσεις Υπηρεσίες Πολιτισμός ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. EKΘΕΣΗ : ΔΕΘ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΤΛΟΥ: 74 η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 : ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18-64 ΕΤΩΝ ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ 74 ης ΔΕΘ AUTOLAND ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας. 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ»

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ» Έχοντας υπόψη: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ» 1. Το άρθρο 7 του Ν. 1268/1982 «Για τη δομή και λειτουργία των ΑΕΙ», όπως ισχύει σήμερα, 2. Το άρθρο 28, παράγραφος

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΔΕΑ-ΕΒΕΑ)

Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΔΕΑ-ΕΒΕΑ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 14:00 14:15 Προσέλευση 14:15 14:30 Χαιρετισμός Παύλος Θωμόγλου, Αντιπρόεδρος ΕΒΕΑ / Επικεφαλής Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων ΕΒΕΑ 14:30-14:45 Παρουσίαση Παναγιώτης Αλεξάκης, Καθηγητής Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA"

HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ HOTELIA HOTELIA 2015 ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ "HOTELIA" Διοργανωτής: ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. Τόπος: Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης Ημερομηνίες: 12/11/2015-15/11/2015 Ωράριο Λειτουργίας: Πέμπτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ 2 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 3 ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Ενημερωτική Παρουσίαση Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων 6 Οκτωβρίου 2015 Αντώνης Γιωργάκη 1 Network Brand Services The WTC Cyprus Advantage 2 WORLD TRADE CENTER

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους.

Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. 14 Δεκεμβρίου 2016 Τι είναι; Κέντρο Αναφοράς και Διαδικτυακός Επιχειρηματικός Κόμβος για τις (Εξαγωγικές) Ελληνικές Επιχειρήσεις και τα Προϊόντα τους. Προβάλλει ελληνικές επιχειρήσεις, ανά κλάδο και κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ενέργεια στην οικονομία της χώρας και της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης γενικότερα, το Ινστιτούτο Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής

Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Προτάσεις Διαφήμισης & Προβολής Ενέργειες προώθησης και προβολής Παρουσία στο Internet Δικτυακός τόπος Αναλυτική παρουσίαση των πληροφοριών για το συνέδριο στη διεύθυνση http://gioncology2007.conferences.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 Από το πρακτικό 5/21-1-2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην Ελαφόνησο σήμερα την 21η του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΜΕΣΣΗΝΗ», που υλοποιεί στην Περιφέρεια Μεσσηνίας Πελοποννήσου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Η είσοδος στο Συνέδριο θα είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες της HORECA. Είσοδος στην έκθεση:

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Η είσοδος στο Συνέδριο θα είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες της HORECA. Είσοδος στην έκθεση: ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η SOPEXA GROUPE, διοργανώνει τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012, Συνέδριο με κεντρικό θέμα την «Τοπική διατροφική παράδοση ως κινητήρια δύναμη της τουριστικής & περιφερειακής ανάπτυξης». Το Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας. Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή του ΤΕΙ Καβάλας Δρ. Δημητριάδη Ευστάθιο για την πολύτιμη βοήθεια του στην εκπόνηση της παρούσας έρευνας. Κ.Τ.Ε. Α.Μ.Θ. 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ..4 1. ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

6o ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 6-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ GRECOTEL, ASTIR HOTEL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3

6o ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 6-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ GRECOTEL, ASTIR HOTEL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 3 ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ 4 ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ 6 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 6 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 7 ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ 8 ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007. Πανεπιστήµιο Μακεδονίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 3o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Από τη λέξη στην εικόνα 18-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Θεσσαλονίκη 3 ΠΑΚΕΤΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Υπό την Αιγίδα 50.000 Για

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 1 ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Ημερομηνία αποστολής προκαταρκτικού προγράμματος: 30 Δεκεμβρίου 2014 Ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή με ένα από τα χορηγικά πακέτα:

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων

Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων 1 η Συµβουλευτική συνεδρία Οργάνωση Συµβουλευτικής Υποστήριξης Ενδεικτική Agenda Συναντήσεων Γνωριµία Συµβούλου Στελεχών και Επιχείρησης Ανάλυση του ρόλου της συµβουλευτικής για το συστηµατικό σχεδιασµό

Διαβάστε περισσότερα

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>>

<<Ο αξιόπιστος συνεργάτης στις επιχειρηµατικές σας σχέσεις µε την Βουλγαρία>> ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ Η Βουλγαρία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007) αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr Ε Ν Τ Υ Π Ο Χ Ο Ρ Η Γ Ι Ω Ν 1 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αξιότιμοι κύριοι, Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει το 7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Οι ειδικές βιβλιοθήκες και η πρόσβαση στη γνώση για όλους: τρόποι προσέγγισης µε το ευρύτερο κοινό / Γιώργος Γλωσσιώτης

Οι ειδικές βιβλιοθήκες και η πρόσβαση στη γνώση για όλους: τρόποι προσέγγισης µε το ευρύτερο κοινό / Γιώργος Γλωσσιώτης Οι ειδικές βιβλιοθήκες και η πρόσβαση στη γνώση για όλους: τρόποι προσέγγισης µε το ευρύτερο κοινό / Γιώργος Γλωσσιώτης Ορισµοί: Ειδική βιβλιοθήκη ονοµάζεται η βιβλιοθήκη η οποία έχει δηµιουργηθεί για

Διαβάστε περισσότερα

4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Τίτλος: 35 years of Excellence in Partnership. Διάρκεια: Δύο ημέρες, Τετάρτη 3 Ιουνίου και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ. Τίτλος: 35 years of Excellence in Partnership. Διάρκεια: Δύο ημέρες, Τετάρτη 3 Ιουνίου και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015 1 4 o AΡΑΒΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ 4 th ARAB-HELLENIC ECONOMIC FORUM Athens, 03-04 June, 2015 Υπό την αιγίδα: Εταίρος και Κύριος Χορηγός: Jordan Chamber of Commerce Τίτλος: 35 years of Excellence in

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2000 2006 Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΟ 2.5 Ενίσχυση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 2o Παγκόσµιο Συνέδριο. Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας. Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. 2o Παγκόσµιο Συνέδριο. Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας. Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2o Παγκόσµιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Επικοινωνία και Νέες Τεχνολογίες Θεσσαλονίκη, Πανεπιστήµιο Μακεδονίας 24-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2004 ιοργανωτές: Εκδόσεις Πανεπιστηµίου

Διαβάστε περισσότερα

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές Εκθέσεις Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά Ηλεκτρονικές Αγορές H Online Expo, το καλύτερο εργαλείο για την παγκόσμια προβολή σας! Οι διαδικτυακές εκθέσεις αποτελούν ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΕΩΣ 31.12.2013)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΕΩΣ 31.12.2013) ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ (ΕΩΣ 31.12.2013) A/A ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΔΡΑΣΗΣ/ ΥΠΟΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 1 319- ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΡΑΣΗ 1 ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016.

Αγαπητοί συνεργάτες, Στο συνημμένο αρχείο που σας στέλνω θα βρείτε την παρουσίαση της έκθεσης Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016. From: Stamatis Vrettos [mailto:svrettos@rota.gr] Sent: Tuesday, May 24, 2016 3:10 PM To: 'Stamatis Vrettos' Subject: Έκθεση Super Market - Mini Market & Περίπτερο 2016 Αγαπητοί συνεργάτες,

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

OΜΙΛΙΑ. κ. Θανάση Λαβίδα

OΜΙΛΙΑ. κ. Θανάση Λαβίδα OΜΙΛΙΑ του Γενικού Γραµµατέα & Επικεφαλής των ιεθνών ράσεων του Συνδέσµου Ελληνικών Βιοµηχανιών κ. Θανάση Λαβίδα στο Συνέδριο του Υπουργείου Εξωτερικών «Ο Ρόλος των Υπουργείων Εξωτερικών στην Οικονοµική

Διαβάστε περισσότερα

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των

5-7. Δεκεμβρίου. Διεθνής Έκθεση Τουρισμού. Με τη στήριξη των Διεθνής Έκθεση Τουρισμού 5-7 Δεκεμβρίου 2014 GREECE Οργάνωση Με την αιγίδα Υποστηρικτής επικοινωνίας Με τη στήριξη των Τηλ.: 210 61.41.164, 61.41.223 Fax: 210 80.24.267 e-mail: info@leaderexpo.gr www.leaderexpo.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics)

ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics) ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics) Τομεακό Σχέδιο Αθήνα, 03.04.2014 Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια σύνθεση των απόψεων που μέχρι τώρα διατυπώθηκαν από Υπηρεσίες, Κοινωνικούς Εταίρους

Διαβάστε περισσότερα

our point Ιδρύσαμε την ανώνυμη εταιρεία to the point το Μάρτιο του 2009.

our point Ιδρύσαμε την ανώνυμη εταιρεία to the point το Μάρτιο του 2009. www.tothepoint.gr our point Ιδρύσαμε την ανώνυμη εταιρεία to the point το Μάρτιο του 2009. Έδρα μας είναι η Θεσσαλονίκη και πρωταρχικός στόχος μας να καλύψουμε την ευρύτερη αγορά της Βόρειας Ελλάδας, όπου

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ H PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο το φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων. Πολιτική Χρήσης

Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων. Πολιτική Χρήσης Περιβάλλον Διαχείρισης Συνεδρίων και άλλων Επιστημονικών Εκδηλώσεων Πολιτική Χρήσης Θεσσαλονίκη 30/11/2012 Πίνακας Περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Πολιτική περιεχοµένου... 4 2. Πολιτική κατάθεσης εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016 Σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού

Διαβάστε περισσότερα

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας

14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 14-17 Οκτωβρίου 2016 Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανίας 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ελλάδα. Ένας τόπος, πολλές επιλογές H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια

Διαβάστε περισσότερα

«Τα εργαλεία οικονομικής διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών»

«Τα εργαλεία οικονομικής διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών» Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων B8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «Τα εργαλεία οικονομικής διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών» Λεωνίδας Παπακωνσταντινίδης Σύμβουλος Ο.Ε.Υ. Α «Ο ρόλος

Διαβάστε περισσότερα

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο Eκθεσιακό και Συνεδριακό Forum ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας Αγαπητοί Συνεργάτες, Με ιδιαίτερη χαρά,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ»

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΤΙΤΛΟΣ) ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ / ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab@Thessaloniki

Design Lab@Thessaloniki Design Lab@Thessaloniki ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ABOUT Το Design Lab έχει πλέον καθιερωθεί ως κομβικό σημείο συνάντησης αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και κατασκευαστών

Διαβάστε περισσότερα

«Θεσμός εξασφάλισης των επενδυτών και υποστήριξης της αξιοπιστίας της αγοράς των επενδυτικών υπηρεσιών»

«Θεσμός εξασφάλισης των επενδυτών και υποστήριξης της αξιοπιστίας της αγοράς των επενδυτικών υπηρεσιών» «Θεσμός εξασφάλισης των επενδυτών και υποστήριξης της αξιοπιστίας της αγοράς των επενδυτικών υπηρεσιών» Μέλος του «Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών» Η προστασία των επενδυτών και

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Οργάνωσης και Λειτουργίας

Κανονισμός Οργάνωσης και Λειτουργίας (ΜΟ.Κ.Ε.) ΤΕΙ Κρήτης Κανονισμός Οργάνωσης και Λειτουργίας Σελ.1 / 7 1. Ταυτότητα Η ΜΟ.Κ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Κρήτης αποτελεί μία διακριτή δομή μέσα στα πλαίσια λειτουργίας της ενιαίας Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας

Διαβάστε περισσότερα

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C.

21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα εποχή! με Εξωστρέφεια! Νέα δυναμική! με Προσαρμογή στις Εξελίξεις! 21-24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Μ.E.C. Νέα Εποχή! με Νέα Έκθεση! Η Αξιοποίηση των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων στην αγορά των παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Τίτλος του έργου FORUM ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Χρηματοδοτικά στοιχεία του έργου Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ή Κοινοτική Πρωτοβουλία

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Τίτλος του έργου FORUM ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Χρηματοδοτικά στοιχεία του έργου Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ή Κοινοτική Πρωτοβουλία ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ Η Δημοτική Αναπτυξιακή Επιχείρηση Καβάλας υλοποιεί τις παρακάτω δράσεις στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 10 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ 1. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 3. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΙΚΤΥΩΝ ΙΑΝΟΜΗΣ ΑΝΑ ΧΩΡΑ 4. Ο ΗΓΟΣ ΝΕΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 5. ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΜΕΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Title. Enterprise Europe Network Hellas. Sub-title. Στην υπηρεσία της επιχειρηµατικής και της ακαδηµαϊκής κοινότητας

Title. Enterprise Europe Network Hellas. Sub-title. Στην υπηρεσία της επιχειρηµατικής και της ακαδηµαϊκής κοινότητας Enterprise Europe Network Hellas Title Στην υπηρεσία της επιχειρηµατικής και της ακαδηµαϊκής κοινότητας Sub-title PLACE PARTNER S LOGO HERE European Στέλλα Commission Βαϊνά Υπεύθυνη Enterprise and ΣΒΘΚΕ/ΕΕΝ

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Το διοικητικό συµβούλιο της εταιρείας προτείνει προς τους µετόχους της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας της 30/6/2010 όπως εγκρίνουν

Το διοικητικό συµβούλιο της εταιρείας προτείνει προς τους µετόχους της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας της 30/6/2010 όπως εγκρίνουν Το διοικητικό συµβούλιο της εταιρείας προτείνει προς τους µετόχους της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της εταιρείας της 30/6/2010 όπως εγκρίνουν την τροποποίηση των άρθρων 1 και 3 του καταστατικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ ΝΕΟΦΥΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 1 Ο ι ε γ κ α τ ε σ τ η μ έ ν ε ς σ τ η Θ ε ρ μ ο κ ο ι τ ί δ α ν ε ο φ υ ε ί ς ε π ι χ ε ι ρ η μ α τ ι κ έ ς ομάδες/εταιρείες/επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ CONFLICT OF INTEREST POLICY Το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο (νομοθεσία) που διέπει τις δραστηριότητες της εταιρείας «ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

1. Προϋποθέσεις συμμετοχής 2. Προϋπολογισμός - Διάρκεια 3. Επιλέξιμες ενέργειες δαπάνες 4. Υποβολή προτάσεων 5. Αξιολόγηση προτάσεων 6.

1. Προϋποθέσεις συμμετοχής 2. Προϋπολογισμός - Διάρκεια 3. Επιλέξιμες ενέργειες δαπάνες 4. Υποβολή προτάσεων 5. Αξιολόγηση προτάσεων 6. 1. Προϋποθέσεις συμμετοχής 2. Προϋπολογισμός - Διάρκεια 3. Επιλέξιμες ενέργειες δαπάνες 4. Υποβολή προτάσεων 5. Αξιολόγηση προτάσεων 6. Κριτήρια αξιολόγησης 7. Χρονοδιάγραμμα Προϋπολογισμός - Διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας προληψη

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας προληψη www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο Eκθεσιακό και Συνεδριακό Forum ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας προληψη Αγαπητοί Συνεργάτες, Με ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων

Επιχειρηματικότητα. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Επιχειρηματικότητα Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη Επιχειρηματική Σύμβουλος Επιμελητηρίου Χανίων Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΟΡΙΣΜΟΣ Επιχειρηματικότητα είναι η ιδιότητα ενός ατόμου

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ 1 ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕΡΡΩΝ SER-EXPO 2015. Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Σέρρες, 20.07.2015 Αριθμός Πρωτ.: 3694 Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 2, 62122 ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΛ.(23210)99711-99739 ΦΑΧ (23210) 99740-99728 ε-μαιλ: eves@otenet.gr www.eves.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

3 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 18.03-20.03.2016 Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

3 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 18.03-20.03.2016 Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 3 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 18.03-20.03.2016 Ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ Αγαπητοί Κύριοι/Κυρίες, Η Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος, διοργανώνει το 3

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία

Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Πρωτοβουλία για την Καινοτομία Ολοκληρωµένα Προγράµµατα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων Καινοτομίας Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

OΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

OΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ Στο περιοδικό IN BUSINESS, Μάιος 2014 και στο IN BUSINESSNEWS.COM, Ιούλιος Δεκέμβριος 2014 2 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ-Η ΕΤΑIΡΕΙΑ* εχει συμπεριληφθει στη φετινη ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ IN BUSINESS 700+ ΟΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΜΟΣ PANORMOS ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

ΠΑΝΟΡΜΟΣ PANORMOS ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΠΑΝΟΡΜΟΣ PANORMOS ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΜΟΥ Τριάντα δύο (32) επιχειρήσεις ασφαλιστικής διαμεσολάβησης - μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών - όλων

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13

Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Χαιρετισµός του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ιωάννη Σγουρού στη ενηµερωτική εκδήλωση της Marketing Greece 14.6.13 Αξιότιµοι: κα Υπουργέ, κ. Περιφερειάρχη, κ. ήµαρχε, κκ. εκπρόσωποι Τουριστικών Φορέων, κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016

www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 www.dyoforum.gr 16-17 Απριλίου 2016 Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο Eκθεσιακό και Συνεδριακό Forum ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας Αγαπητοί Συνεργάτες, Με ιδιαίτερη χαρά,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ανάπτυξης, υπόψη Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου.

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ανάπτυξης, υπόψη Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου. ΑΘΗΝΑ 24-11-2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2358 ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ανάπτυξης, υπόψη Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ; Έχεις 4 λόγους και 38 συγκριτικά πλεονεκτήματα! ΗΓΕΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΓΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΗΓΕΣΙΑ Θέλω να είμαι μέλος στον κορυφαίο σύνδεσμο των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Ρόλος και υπηρεσίες του Εθνικού Σημείου Επαφής. Δρ Απόστολος Δημητριάδης Εθνικό Σημείο Επαφής για LEIT/NMP

Ρόλος και υπηρεσίες του Εθνικού Σημείου Επαφής. Δρ Απόστολος Δημητριάδης Εθνικό Σημείο Επαφής για LEIT/NMP Ρόλος και υπηρεσίες του Εθνικού Σημείου Επαφής Δρ Απόστολος Δημητριάδης Εθνικό Σημείο Επαφής για LEIT/NMP adimi@help-forward.gr Περιεχόμενα Συστάσεις (Ποιοι είμαστε) Τι είναι το Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ)

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Παρασκευή 17.02.17 www.palladianconferences.gr Η PALLADIAN διοργανώνει το Law Forum on Data Protection & Privacy, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο N.J.V. Athens

Διαβάστε περισσότερα