ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘ.1/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΓΩ ΓΩΝΙΑΣ ΘΗΡΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘ.1/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΓΩ ΓΩΝΙΑΣ ΘΗΡΑΣ"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘ.1/2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΓΩ ΓΩΝΙΑΣ ΘΗΡΑΣ Στην Έξω Γωνιά Θήρας σήμερα την 16 η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 1900, κατόπιν της αριθ. 6/ πρόσκλησης του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο τριών μελών υπήρξαν τρεις παρόντες, συνεδρίασε δημόσια στο οίκημα του νηπιαγωγείου το Τοπικό Συμβούλιο Έξω Γωνιάς Θήρας για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων: ΘΕΜΑ 1 ο Ονομασία πλατείας Ευαγγελίας Πρέκα Ζώρζου. Ο Πρόεδρος, αφού κήρυξε την έναρξη συνεδριάσεως του Τοπικού Συμβουλίου, ενημέρωσε τους παρόντες ότι ρωτήθηκε αν επιτρέπεται να αναρτηθεί υπάρχουσα από το παρελθόν πινακίδα για την παραχώρηση ιδιωτικού χώρου από την Ευαγγελία Ζώρζου Πρέκα. Κατά την εισήγηση, για λόγους συμβολικούς, ο Πρόεδρος προτείνει ως πρώτο κατά σειρά το θέμα αυτό, προκειμένου να γίνει σε όλους αντιληπτό ότι τιμούμε κάθε δωρητή προς το Δήμο και όλως ιδιαιτέρως αυτούς που δεν έχουν ιδιαίτερη οικονομική επιφάνεια και μάλιστα τους πολύτεκνους. Η δωρήτρια, αν και είχε δέκα παιδιά, και η οικογένειά της ως μόνο οικονομικό πόρο είχε τη σύνταξη του συζύγου της και τέως Γυμνασιάρχου Θήρας Ιωάννου Ζώρζου, πριν 25 περίπου χρόνια παρεχώρησε από το εντός σχεδίου χωράφι της στο μέσον του χωριού περίπου διακόσια τετραγωνικά μέτρα για να σταθμεύουν τα αυτοκίνητα των κατοίκων καθώς και των επισκεπτών. Η έκταση αυτή έκτοτε έχει οριοθετηθεί με μαντρότοιχο και εξυπηρετεί τον εν λόγω σκοπό. Σημειώνεται ότι το πρόβλημα της στάθμευσης απασχολούσε επί πολλά χρόνια τους κατοίκους της περιοχής. Η πρόταση αυτή, για την ονομασία της πλατείας «πλατεία Ευαγγελίας Πρέκα Ζώρζου», είχε γίνει ομόφωνα αποδεκτή και κατά τη γενική συνέλευση των κατοίκων του χωριού την Το Συμβούλιο μετά από συζήτηση αποφασίζει ομόφωνα να ζητηθεί από το Δήμο η τήρηση της διαδικασίας που απαιτείται για την κατά την ως άνω πρόταση ονομασία της πλατείας.

2 ΘΕΜΑ 2 ο Ενημέρωση του Τοπικού Συμβουλίου και των παρισταμένων επί των εξής πρωτοβουλιών του Προέδρου. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Τοπικό Συμβούλιο για τις ακόλουθα έγγραφα τα οποία απέστειλε τις προηγούμενες ημέρες: Α. Αριθ. 1/ έγγραφο προς το Δήμο και αριθ. 7/ προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Θερινά δρομολόγια ΚΤΕΛ. Β. Αριθ. 2/ έγγραφο προς τη Δημοτική Κοινότητα Καμαρίου Αξιοποίηση παραλίας παλιού εργοστασίου «ΑΒΙΣ». Γ. Αριθ. 4/ προς το Δήμο Σήμανση και σηματοδότηση οδικού δικτύου. Δ. Αριθ. 5/ προς το Δήμο Επιδιόρθωση ζημιών εξοπλισμού χώρων «παιδικής χαράς». Το Τοπικό Συμβούλιο, μετά την ανάγνωση των ως άνω εγγράφων, υιοθετεί ομόφωνα τις ως άνω πρωτοβουλίες. Ο Πρόεδρος εξάλλου ενημέρωσε τους παριστάμενους ότι την και ώρα 1000, συνοδευόμενος από το σύμβουλο κ. Παναγιώτη Ρούσσο, επισκέφθηκαν την κα Βράντζα Χρύσα, υπάλληλο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η οποία υποσχέθηκε ότι μέχρι την θα έχει ολοκληρωθεί η προμελέτη και θα είναι δυνατός ο σχηματισμός φακέλλου για έκδοση οικοδομικής άδειας για το αναψυκτήριο (τουριστικό περίπτερο) στη θέση της δημοτικής δεξαμενής του αγίου Χαραλάμπους. ΘΕΜΑ 3 ο Ρυμοτομικό οικισμού Έξω Γωνιάς. Ο Πρόεδρος, εισηγούμενος το θέμα αυτό, είπε: Είναι ανάγκη να γίνει ρυμοτομικό του χωριού, κατ αναλογία και όπως γίνεται για τον οικισμό στο Καμάρι, ώστε έξω από το ιστορικό κέντρο να μπορεί κάποιος να κτίσει σύγχρονη κατασκευή και μέσα στο ιστορικό κέντρο του οικισμού να γίνονται μόνο αναστηλώσεις και συγκεκριμένες χρήσεις γης, εξασφαλίζοντας το παραδοσιακό χρώμα του χωριού μας. Στη συνέχεια συζητήθηκε το θέμα της ανάπτυξης και επέκτασης του οικισμού της Έξω Γωνιάς. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και διαμορφώθηκε σχέδιο εγγράφου προς το Δήμο.

3 Το Συμβούλιο, μετά από διαλογική συζήτηση, αποφασίζει ομόφωνα την αποστολή του εν λόγω εγγράφου. ΘΕΜΑ 4 ο Καλή λειτουργία μονάδας «βιολογικού καθαρισμού» στην παραθαλάσσια περιοχή της Έξω Γωνιάς. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο θέμα αυτό λέγοντας ότι από την πρώτη ημέρα που δήλωσε υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές δέχεται παράπονα για μη ικανοποιητική λειτουργία της μονάδας «βιολογικού καθαρισμού» στην παραθαλάσσια περιοχή της Έξω Γωνιάς. Επισήμανε προς τούτο ότι η επιλογή της παραλίας της Έξω Γωνιάς για την εγκατάσταση του εργοστασίου αυτού δεν ήταν κατά τη γνώμη του ορθή αφού είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο ξενοδοχεία να μην κτίζονται στην παραλία της Έξω Γωνιάς αλλά ούτε καν εξοχικές κατοικίες. Η επιλογή αυτή επιβάρυνε το χωριό, εξυπηρετώντας τις τεράστιες ποσότητες αποβλήτων που έρχονται από άλλα χωριά, ενώ η Έξω Γωνιά δεν έχει ακόμα ολοκληρωμένο αποχετευτικό δίκτυο. Το Συμβούλιο, μετά από συζήτηση, αποφασίζει ομόφωνα να ζητήσει από τη ΔΕΥΑΘ: ακριβές αντίγραφο από την έκθεση αυτοψίας που είχε παραγγείλει σύμφωνα με το 1099/ έγγραφό της καθώς και κάθε νεότερης αυτοψίας. από την επόμενη θερινή περίοδο να μας γνωστοποιεί κάθε παράνομη σύνδεση που ενδεχόμενα ήθελε διαπιστώσει. να μας γνωστοποιήσει αν έχει προχωρήσει στην ανασύνταξη του τεύχους οδηγιών λειτουργίας και συντήρησης καθώς και στην εκπαίδευση του προσωπικού για τη σωστή λειτουργία της μονάδας και την αναλυτική αξιολόγηση του υπάρχοντος εξοπλισμού ώστε να εφαρμοστούν τρόποι βελτίωσης της απόδοσης και της αξιοπιστίας σύμφωνα με την αριθ. 2/2012 απόφαση του πρακτικού 1/2012 του Τοπικού Συμβουλίου. να μεριμνά για την χωρίς καθυστέρηση απομάκρυνση από την περιοχή μας της λάσπης και των ιζημάτων από την οποιαδήποτε επεξεργασία της μονάδας. να διενεργεί τουλάχιστον κάθε 1 η Ιουνίου, 1 η Ιουλίου και 1 η Αυγούστου χημική ανάλυση του θαλασσινού νερού στη θέση εκβολής από τις εγκαταστάσεις της και να μας ενημερώνει για τα αποτελέσματα.

4 να προχωρήσει στη τσιμεντόστρωση του υπολοίπου του δρόμου από την εκκλησία του Χριστού με κατεύθυνση προς τη θάλασσα μέχρι τη συμβολή του δρόμου αυτού με τον παράλληλο προς αυτόν δρόμο από τη στάση της Έξω Γωνιάς (στον επαρχιακό δρόμο Φηρών Καμαρίου) για την προστασία του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης των τεσσάρων Κοινοτήτων που έχει εγκατασταθεί και ήδη λειτουργεί. Σημειώνεται ότι μέχρις ενός σημείου ο δρόμος αυτός έχει τσιμεντωθεί αφού προηγουμένως η ΔΕΥΑΘ με προχειρότητα είχε εγκαταστήσει τον εν λόγω αγωγό γκρεμίζοντας τους τοίχους των ιδιοκτησιών και τα όμβρια ύδατα πλημμύριζαν τις παρακείμενες ιδιοκτησίες. να ολοκληρώσει το δίκτυο αποχέτευσης στο χωριό μας ώστε να είναι δυνατή η άμεση ικανοποίηση των αιτήσεων των κατοίκων μας για σύνδεση με αυτό και συγκεκριμένα: α. από τη συμβολή του εσωτερικού δρόμου προς τον Άγιο Χαράλαμπο μετά το πρώην οινοποιείο Αντώνη Σαλίβερου με το δρόμο προς τον άγιο Πολύκαρπο καθώς και στα οικήματα (θόλοι) της περιοχής. β. πίσω από το πτωχοκομείο έως την νότια πλευρά του πρώην οικήματος του γιατρού Νικολή και εκείθεν έως το δίκτυο που υπάρχει στην περιοχή του art space. και γ. από την εκκλησία του αγίου Χαραλάμπους έως τα κτίρια Γεωργίου Ρούσσου σύμφωνα με την κατεύθυνση του επαρχιακού δρόμου. τέλος, να επιδιορθώσει τη βλάβη που προκλήθηκε στο τετράγωνο με βότσαλα θαλάσσης στο δρόμο έξω από το σπίτι του τέως Γυμνασιάρχου Ζώρζου Ιωάννου κατά την εγκατάσταση αγωγού αποχέτευσης. ΘΕΜΑ 5 Κατασκευή μονάδας και δικτύου αφαλάτωσης Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το συμβούλιο ότι κατά τις σχετικές πληροφορίες έχουν προχωρήσει οι προεργασίες για την κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης στην παραλιακή περιοχή του χωριού μας. Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από την ΔΕΥΑΘ να: α. προγραμματίσει όπως οι λήψεις νερού της μονάδας γίνονται αποκλειστικά και μόνο από τη θάλασσα ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε επιβάρυνση του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής μας.

5 β. εξασφαλίσει ακίνδυνη για το χωριό μας διαχείριση του αλατιού με επιστροφή αυτού κατ ευθείαν στη θάλασσα. γ. μην προγραμματίσει τη χρησιμοποίηση, επισκευή, ή οποιαδήποτε επέμβαση στις δεξαμενές νερού που είναι στη δυτική πλευρά του χωριού, πάνω από την εκκλησία του αγίου Χαραλάμπους, χωρίς να ληφθεί προηγουμένως η γνώμη της τοπικής Κοινότητας. και δ. αντικαταστήσει τις σωληνώσεις του δικτύου ύδρευσης στο χωριό μας λόγω σκωρίασής του εξ αιτίας της παλαιότητάς του. Σημειώνεται προς τούτο ότι σε περίπτωση λειτουργίας του εργοστασίου αφαλάτωσης το υπάρχον δίκτυο δεν είναι χρησιμοποιήσιμο. ε. ανεξάρτητα από τα παραπάνω, να ρυθμιστεί άμεσα η πίεση του νερού στο υπάρχον δίκτυο επειδή λόγω της μεγάλης κλήσεως δημιουργούνται μεγάλες πιέσεις με συνέπεια να καταστρέφονται υδραυλικές εγκαταστάσεις των χρηστών. ΘΕΜΑ 6 ο Αξιοποίηση Κοινοτικών Ξενώνων Έξω Γωνιάς. Ο Πρόεδρος, εισηγούμενος το θέμα αυτό, είπε: Έχουν παρέλθει πολλά χρόνια από τη δωρεά των κοινοτικών ξενώνων προς την τέως Κοινότητα Έξω Γωνιάς. Η δωρεά αυτή ουδέποτε αξιοποιήθηκε ενώ μέχρι τώρα επιβάρυνε σημαντικά τα οικονομικά της Κοινότητάς μας με τις γενόμενες επισκευές και επιδιορθώσεις. Τα οικήματα σήμερα είναι σε σχεδόν καλή κατάσταση αλλά απομένει η εσωτερική καλωδίωση και η σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ, η σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης και ο εξοπλισμός τους. Όσο παραμένει αναξιοποίητο το οίκημα των ξενώνων, αυτό φθείρεται και απαιτεί νέες δαπάνες προς επιδιόρθωση ενώ αντί να προάγει την πολιτιστική κατάσταση του χωριού μας, η θέα και μόνο αυτών ως κλειστών και αναξιοποίητων, προκαλεί θλίψη και απογοήτευση. Το προηγούμενο τοπικό συμβούλιο είχε αποφασίσει όπως το οίκημα αυτό εκμισθωθεί με το σκεπτικό ότι τα έσοδα της εκμίσθωσης θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση έργων στο χωριό μας ενισχύοντας επιπροσθέτως τους λοιπούς πόρους της τοπικής Κοινότητας. Προτείνω να εξετασθεί από το Δήμο και η περίπτωση εναλλακτικής αξιοποίησης του οικήματος αυτού ως ακολούθως:

6 Το σύνολο σχεδόν των διαμερισμάτων των ξενώνων να διατίθενται από το Δήμο σε γιατρούς που προσφέρουν δημόσια υπηρεσία στο νησί μας και υπηρετούν σε κρατικά ή κοινοτικά νοσοκομεία και ιατρεία προκειμένου να είναι ελκυστική η παραμονή τους στη Σαντορίνη. Μόνη υποχρέωση των γιατρών θα είναι η άπαξ της εβδομάδας δωρεάν εξέταση και συνταγογράφηση στους κατοίκους του χωριού μας και δωρεάν παροχή υπηρεσιών στους τροφίμους του πτωχοκομείου μας. Δύο από τα διαθέσιμα διαμερίσματα θα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν προσωρινά ως γραφείο και αποθήκη της Τοπικής Κοινότητας. Αν παραμένουν κενά διαμερίσματα, αυτά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου ή του Προέδρου της Κοινότητας, θα είναι δυνατό να διατίθενται για ολιγοήμερη παραμονή επισήμων ή άλλων ατόμων που προσδοκάται ότι θα προβάλλουν το νησί μας. Η μέριμνα και τα έξοδα συνδέσεων, εξοπλισμού και λειτουργίας καθώς και η όλη φροντίδα και επιμελητεία κατά την εναλλακτική αυτή αξιοποίηση θα πρέπει να αναληφθούν από το Δήμο αφού η Τοπική Κοινότητα δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Το Συμβούλιο, μετά διαλογική συζήτηση, αποφασίζει ομόφωνα την αποστολή του πρακτικού αυτού προς τον κ. Δήμαρχο Θήρας προκειμένου να εξετάσει περαιτέρω το θέμα και να προχωρήσει χωρίς αναβολή στην αξιοποίηση του οικήματος αυτού, ενημερώνοντάς μας σχετικά. ΘΕΜΑ 7 ο Χτίσιμο τοίχων που έχουν γκρεμιστεί. Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα τόνισε τη νομική και ηθική υποχρέωση των ιδιοκτητών να επιδιορθώνουν τους τοίχους των ιδιοκτησιών τους. Μετά από διαλογική συζήτηση, αποφασίστηκε ομόφωνα να δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα στο εν λόγω θέμα γνωστοποιώντας ότι όταν συντρέχει τέτοια περίπτωση οι ιδιοκτήτες οφείλουν χωρίς αναβολή να χτίζουν τους τοίχους που γκρεμίζονται. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνονται προφορικά οι ιδιοκτήτες, αν αυτοί είναι γνωστοί, αμέσως εγγράφως και ακολούθως θα προτείνουμε να ενεργεί κατά το νόμο ο Δήμος. ΘΕΜΑ 8 ο Προκαταρκτικές έρευνες θεμάτων

7 Ο Πρόεδρος προτείνει για πρακτικούς λόγους να ερευνήσουν οι Τοπικοί Σύμβουλοι επί της αρχής και να ενημερώσουν το Συμβούλιο σε επόμενη συνεδρίαση για τα ακόλουθα θέματα: α. Σύμβουλος κ. Ρούσσος Γεώργιος: Κατασκευή μόνιμα ή μη στεγασμένου χώρου στη στάση της Έξω Γωνιάς επί του επαρχιακού δρόμου Φηρών Καμαρίου για να μην εκτίθενται οι επιβάτες ΚΤΕΛ και ιδιαίτερα οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες (τι έγινε ο χώρος όπου προυπήρχε οίκημα, για ποιο λόγο, πότε και ποιος το γκρέμισε, υπάρχει άλλη κατάλληλη θέση, προκρίνεται να κτιστεί κάποιος θάλαμος ή να τοποθετηθεί στέγαστρο, υπάρχει κάποια αντίρρηση?) Το ίδιο ισχύει για τη στροφή στον Ελεήμονα. β. Σύμβουλος κ. Ρούσσος Παναγιώτης: κατασκευή δρόμου πρόσβασης από τη δεξαμενή του Χριστού προς το πτωχοκομείο και στη νότια πλευρά του χωριού (από το δρόμο του παλαιού χωριού της Μέσα Γωνιάς) μέχρι το τέως κατάστημα ΡΗΓΑ, καθώς και από πλατεία αγίου Χαραλάμπους έως τον άγιο Βλάση (τι οδικό δίκτυο υπάρχει σήμερα, τι πρέπει να γίνει, πόση έκταση απαιτείται να διατεθεί από παρακείμενες ιδιοκτησίες και αν προσφέρονται προς τούτο οι ιδιοκτήτες, λεπτομερής αιτιολόγηση των έργων, πρόχειρη εκτίμηση του κόστους, ενδεχόμενο πρόκλησης συναφών προβλημάτων από την εκτέλεση του έργου π.χ. ροής όμβριων υδάτων, βαθμός χρησιμότητας του έργου κ.λπ?). γ. Σύμβουλος κ. Ρούσσος Γεώργιος: Καταγραφή των γκρεμισμένων τοίχων (σημείο στο οποίο βρίσκονται, συνέπειες, υπεύθυνος για την επιδιόρθωση και πρόχειρη περιγραφή του έργου που απαιτείται). Αποδεχθέντες οι σύμβουλοι τα ως άνω, αναμένεται η ενημέρωση του Τοπικού Συμβουλίου στην επόμενη συνεδρίαση αυτού. ΘΕΜΑ 9 ο Εγκατάσταση στύλων δημοτικού φωτισμού Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους παρόντες ότι, όπως τον ενημέρωσε ο υπεύθυνος του Δήμου κ. Σιγάλας Νικόλαος, το Δημοτικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει την εγκατάσταση στύλων δημοτικού φωτισμού στις ακόλουθες θέσεις: α. στο δρόμο της οικίας Μάρκου Ζώρζου στη στάση Έξω Γωνιάς μία θέση. β. στο χώρο της «παιδική χαράς» σαμαρίνας μία θέση. γ. στο χώρο στάθμευσης οχημάτων πλησίον της εκκλησίας Προφήτη Ηλία δύο θέσεις.

8 Ακολούθως ο Πρόεδρος ζήτησε από τους συμβούλους να διατυπώσουν προτάσεις για μελλοντικό προγραμματισμό και οι σύμβουλοι δήλωσαν ότι θα ανταποκριθούν σχετικά. Στην εν λόγω συνεδρίαση παραβρέθηκε και η Άννα Θεολόγου, υπάλληλος του Δήμου Θήρας, για την τήρηση του πρακτικού. Αφού συντάχθηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται ως κατωτέρω: Ο Πρόεδρος Τα Μέλη ΣΑΛΙΒΕΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Η Γραμματέας ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΑΝΝΑ

ΘΕΜΑ: Έκδοση κανονισμoύ λειτουργίας πεζοδρόμων και οδών ήπιας κυκλοφορίας εντός σχεδίου Πόλης Τρίπολης.

ΘΕΜΑ: Έκδοση κανονισμoύ λειτουργίας πεζοδρόμων και οδών ήπιας κυκλοφορίας εντός σχεδίου Πόλης Τρίπολης. 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Έκδοση κανονισμoύ λειτουργίας πεζοδρόμων και οδών ήπιας κυκλοφορίας εντός σχεδίου Πόλης Τρίπολης. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 2/2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤHN 26 η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 2/2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤHN 26 η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 2/2012 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤHN 26 η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Αριθμός Απόφασης 2/2012 Θέμα : «Εισήγηση στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ: Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Κω Σύμφωνα με το πρότυπο του Υπουργείου Εσωτερικών και αποκέντρωσης

ΣΧΕΔΙΟ: Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Κω Σύμφωνα με το πρότυπο του Υπουργείου Εσωτερικών και αποκέντρωσης ΣΧΕΔΙΟ: Κανονισμός Λειτουργίας Δημοτικών Κοινοτήτων Δήμου Κω Σύμφωνα με το πρότυπο του Υπουργείου Εσωτερικών και αποκέντρωσης Άρθρο 1 Καθορισμός Δημοτικών Κοινοτήτων Το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΞΗΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ:ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΥΑΜΒ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Δ/ΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΥΑΜΒ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΞΗΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ:ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΥΑΜΒ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Δ/ΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΥΑΜΒ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΞΗΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ:ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΥΑΜΒ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Δ/ΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΥΑΜΒ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ Σελίδα ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ - Δημοτικής Επιχείρησης

Διαβάστε περισσότερα

Στη Συνεδρίαση παρών ήταν και ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος Αναστάσιος-Νικόλαος.

Στη Συνεδρίαση παρών ήταν και ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος Αναστάσιος-Νικόλαος. A Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθμ. 8/2012 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θήρας. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ : 72/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΩΡΖΟΣ.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΛΤΑIΡΟΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. στέλνει ο Δήμος ξαφνικά

ΒΟΛΤΑIΡΟΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. στέλνει ο Δήμος ξαφνικά Τεύχος 61 IOYNIOΣ 2015 Διανέμεται δωρεάν MΗΝΙΑIΑ EΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙOΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩHΣ ΣΤΗ ΘEΡΜΗ Διαφωνώ με ότι λες, αλλά θα αγωνιστώ μέχρι θανάτου για το δικαίωμά σου να το λες ΒΟΛΤΑIΡΟΣ Χ ρειάστηκε ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οικόπεδο ΣΚΟΣ: κινδυνεύει να χαθεί για το Δήμο το τελευταίο «φιλέτο» στην παραλία μας;

Οικόπεδο ΣΚΟΣ: κινδυνεύει να χαθεί για το Δήμο το τελευταίο «φιλέτο» στην παραλία μας; Σικυωνίων ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 93 Μάιος-Ιούνιος 2013 Οικόπεδο ΣΚΟΣ: κινδυνεύει να χαθεί για το Δήμο το τελευταίο «φιλέτο» στην παραλία μας; Νέα δεδομένα μετά

Διαβάστε περισσότερα

Φωνή της Πάρου. Εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα Πάρου-Αντιπάρου

Φωνή της Πάρου. Εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα Πάρου-Αντιπάρου ΠΑΡΟΥ 16 3233 Φωνή της Πάρου Τετάρτη 2 Απριλίου 08 Έτος: 63 ο Νεα περίοδος Φύλλο: 4 Έτος Ίδρυσης 1945 Εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα Πάρου-Αντιπάρου Επικαιρότητα Κηδεύτηκε με όλες τις τιμές ο μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΡΙΣΜΑ (ΝΟΜΟΣ 3094/2003 Συνήγορος του Πολίτη και άλλες διατάξεις, άρθρο 4, παράγραφος 6)

ΠΟΡΙΣΜΑ (ΝΟΜΟΣ 3094/2003 Συνήγορος του Πολίτη και άλλες διατάξεις, άρθρο 4, παράγραφος 6) Κύκλος Ποιότητας Ζωής ΠΟΡΙΣΜΑ (ΝΟΜΟΣ 3094/2003 Συνήγορος του Πολίτη και άλλες διατάξεις, άρθρο 4, παράγραφος 6) (Υπόθεση 984/11.02.1999) ΘΕΜΑ: Η ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

AΡΙΘ. Πρακτικού 1 1/2011 Της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ. ΘΕΜΑ: «Κανονισμός Λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Τανάγρας»

AΡΙΘ. Πρακτικού 1 1/2011 Της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ. ΘΕΜΑ: «Κανονισμός Λειτουργίας Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Τανάγρας» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ Σχηματάρι 19 Σεπτεμβρίου 2011 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Ταχ. Δ/νση : Πλ. Παμ/στων Ταξιαρχών 32009 Σχηματάρι : Μαρία Τουμάζου Aρμόδια Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ Προσχέδιο Ετησίου Προγράμματος Δράσης Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων 2013 Λ ΛΟ ΟΥΥΤΤΡΡΑ ΑΚ ΚΙΙ,, ΙΙΑ ΑΝ ΝΟ ΟΥΥΑ ΑΡΡΙΙΟ ΟΣΣ 22001133 2 ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ. Με δεματοποίηση η διαχείριση των απορριμμάτων. Κορινθο-κεντρική παρέμβαση στην 7η Τέχνη Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ. Με δεματοποίηση η διαχείριση των απορριμμάτων. Κορινθο-κεντρική παρέμβαση στην 7η Τέχνη Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Χ. Μωραΐτης Α.Ε. Ισθµός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065 Εβδομαδιαία Πολιτική & Οικονομική εφημερίδα της Κορινθίας - Έτος 4ο - Αρ. Φύλλου 209 - Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008 - ΤιΜΗ: 0,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αριθ.Πρωτ.: 74572

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αριθ.Πρωτ.: 74572 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2010 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αριθ.Πρωτ.: 74572 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Φυλής. Δυτικής Αττικής. Αττικής. Άνω Λιόσια

Φυλής. Δυτικής Αττικής. Αττικής. Άνω Λιόσια ΕΝΤΥΠΟ ΕΠ_01: ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΟΣ Φυλής ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Δυτικής Αττικής ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Αττικής ΕΔΡΑ Άνω Λιόσια ΘΕΣΗ & ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ & ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η θέση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2013. Προς ενημέρωση των συνεταίρων για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, παρέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2013. Προς ενημέρωση των συνεταίρων για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, παρέχονται τα ακόλουθα στοιχεία: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΓΗ Φ.900/44/1825/Σ.377 ΟΣΜΑΕΣ Γεν. Γραμματέας 7 Ιουλ 2014 ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ 2013 Προς ενημέρωση των συνεταίρων για τις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, παρέχονται τα ακόλουθα στοιχεία:

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΕ ΣΥΝΟΔΟΣ Α ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΕ ΣΥΝΟΔΟΣ Α ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΕ ΣΥΝΟΔΟΣ Α ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑ 2013 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΡΟΣ Α Ι. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΙ. ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΧΝΙ ΙΑ. Η κινηματογραφική. άνοιξη της Κορίνθου. καρδιά του Φθινοπώρου. Στα πάρτυ του Kappa Radio και των «εστεμμένων»

ΠΑΙΧΝΙ ΙΑ. Η κινηματογραφική. άνοιξη της Κορίνθου. καρδιά του Φθινοπώρου. Στα πάρτυ του Kappa Radio και των «εστεμμένων» Χ. Μωραΐτης Α.Ε. Ισθµός Κορίνθου, τηλ.: 27410.75055 27410.20368 fax: 27410.75065 Εβδομαδιαία Πολιτική & Οικονομική εφημερίδα της Κορινθίας - Έτος 4ο - Αρ. Φύλλου 206 - Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008 - ΤΙΜΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΜΗΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΧΡΟΝΟΣ 6ος Αρ. Φύλλου 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΜΗΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΧΡΟΝΟΣ 6ος Αρ. Φύλλου 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 Αξία Φύλλου: 0,01 Κωδικός Ταχυδρομείου 7023 ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΜΗΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΡΓΑ «ΑΝΑΣΑΣ» ΧΡΟΝΟΣ 6ος Αρ. Φύλλου 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2010 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ IΘΑΚΗΣ 29, 112 57 ΑΘΗΝΑ url: http://www. aueb. gr/ statistical- institute ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Στο κείμενο που ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 2014 ΣΗΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 2014 ΣΗΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011 2014 ΣΗΦΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡ- ΧΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2011-2014 ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Βραχατίου

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Βραχατίου Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Βραχατίου Κωδικός Ταχυδρομείου 4399 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ Eκδίδεται σε 700 αντίτυπα Συντάσσεται από επιτροπή Φύλλο Νο. 100 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 1. Εισαγωγή ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 Το παρόν προσχέδιο του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2013 του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καταρτίστηκε από το Γραφείο Προγραμματισμού και τέθηκε υπόψη της

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ Δ. Σ. 1. Μπαλτά Σταυρούλα 2. Κολιούσης Ευάγγελος 3. Γκαραλέας Δημήτριος 4. Αλεξούδη-Γκαβρέση Παρασκευή

Α Π Ο Ν Τ Ε Σ Δ. Σ. 1. Μπαλτά Σταυρούλα 2. Κολιούσης Ευάγγελος 3. Γκαραλέας Δημήτριος 4. Αλεξούδη-Γκαβρέση Παρασκευή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ. Απ ο φ.: 217 /2011 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 11/07-06-2011 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Ανάκληση της υπ αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα, 03.02.2015

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ Σπάτα, 03.02.2015 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ ΑΤ Ι Α ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Γραφείο Δημάρχου Ταχ. Δ/νση : B.Παύλου & Δημάρχου Χρ. Μπέκα Σπάτα Ταχ. Κώδικας: 190 04 Τηλέφωνο : 213-2007300 FAX : 210 6633311

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ.Γραφείο Βιλίων ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 28 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 5 ΜΕΛΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ

Ταχ.Γραφείο Βιλίων ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 28 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 5 ΜΕΛΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΔΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΟΙΚΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ Ταχ.Γραφείο Βιλίων Αριθμός Αδείας 502 Τριμηνιαία έκδοση επικοινωνίας και ενημέρωσης του Εξωραϊστικού Συλλόγου Βιλίων Αττικής Τ.Κ190122 Αριθμός Φύλλου 71* Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 23 Φεβρουαρίου 2012 Κοινοτικό Μέγαρο Βορόκληνης Ώρα 16:30 21:30 1 Εισαγωγή Η Συνάντηση της Κοινότητας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυτεχνείο Κρήτης Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων. Διπλωματική εργασία. Καταγραφή και ταξινόμηση λατομικής και περιβαλλοντικής ελληνικής νομοθεσίας

Πολυτεχνείο Κρήτης Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων. Διπλωματική εργασία. Καταγραφή και ταξινόμηση λατομικής και περιβαλλοντικής ελληνικής νομοθεσίας Πολυτεχνείο Κρήτης Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων Διπλωματική εργασία Καταγραφή και ταξινόμηση λατομικής και περιβαλλοντικής ελληνικής νομοθεσίας Πασιπουλαρίδης Παύλος Εξεταστική επιτροπή Αγιουτάντης Ζαχαρίας,

Διαβάστε περισσότερα

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ. Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος του ήμου Καρδίτσας για την περίοδο 2011-2014

Αυτός που το τοιχοκόλλησε ΖΑΡΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΜΑ. Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος του ήμου Καρδίτσας για την περίοδο 2011-2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΗΜΟΣ ΚΑΡ ΙΤΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Ε Ι Κ Τ Ι Κ Ο Τ Ο Ι Χ Ο Κ Ο Λ Λ Η Σ Η Σ Στην Καρδίτσα σήμερα την 5η

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 226 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 12/2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 226 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 12/2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 226 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 12/2011 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Έγκριση Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΒΟΛΟΥ Δ/ση Πολεοδομίας Δήμου Βόλου Σεπτέμβριος 2012 Μόσχος Νικόλαος, Δικηγόρος, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής Πολυμενίδης

Διαβάστε περισσότερα