Site: Publication date: 11/12/ :53. Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Site: http://csrnews.gr/ Publication date: 11/12/2013 12:53. Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη"

Transcript

1 Site: Publication date: 11/12/ :53 Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί συνεργάτες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη διοργάνωσαν και φέτος µε µεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσµου, φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο έχει ως σκοπό την ενίσχυση του θεσµού των υποτροφιών. Ο θεσµός αυτός στηρίζει έµπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονοµικά οµάδες, διακρίνονται όµως για τις υψηλές ακαδηµαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Με αυτό [ ] The post Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη appeared first on CSR news.gr - Corporate Social Responsibility News.

2 Site: Publication date: 10/12/ :39 Alexa ranking (Greece): 7316 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0 Το κοινωνικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού! Ο Παναθηναϊκός συµµετείχε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργάνωσαν οι µαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη και συνέβαλε στην ενίσχυση του πολύ σηµαντικού θεσµού των υποτροφιών. Με εκπρόσωπο τον ποδοσφαιριστή µας Τάσο Λαγό και τον Διευθύνοντα Σύµβουλο της ΠΑΕ κ. Στράτο Σωπήλη, ο Παναθηναϊκός αγκάλιασε τις ανάγκες της νέας γενιάς και στήριξε ένα σηµαντικό εκπαιδευτικό θεσµό που δίνει στα παιδιά

3 Site: Publication date: 09/12/ :39 Alexa ranking (Greece): 439 Alexa ranking (Cyprus): 950 Alexa ranking (UK): 0 Σε Χριστουγεννιάτικο µπαζάρ οι «πράσινοι» Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Παναθηναϊκός, συµµετέχοντας στο Χριστουγεννιάτικο µπαζάρ της Νέας Γενιάς Ζηρίδη. Οι «πράσινοι» µε εκπρόσωπο των παικτών τον Τάσο Λαγό και τον διευθύνοντα σύµβουλο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη, έδειξαν την ευαισθησία του στα παιδιά και στήριξαν τον εκπαιδευτικό θεσµό, συµβάλλοντας στην ενίσχυση των υποτροφιών. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός συµµετείχε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργάνωσαν οι µαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη και συνέβαλε στην ενίσχυση του πολύ σηµαντικού θεσµού των υποτροφιών. Με εκπρόσωπο τον ποδοσφαιριστή µας Τάσο Λαγό και τον Διευθύνοντα Σύµβουλο της ΠΑΕ κ. Στράτο Σωπήλη, ο Παναθηναϊκός αγκάλιασε τις ανάγκες της νέας γενιάς και στήριξε ένα σηµαντικό εκπαιδευτικό θεσµό που δίνει στα παιδιά ευκαιρίες στον κόσµο της γνώσης. Οι µαθητές ενθουσιάστηκαν µε την παρουσία του Τάσου Λαγού, µε τον οποίο µίλησαν, φωτογραφήθηκαν, αντάλλαξαν ευχές, ενώ ζήτησαν και έλαβαν αυτόγραφα».

4 Site: Publication date: 09/12/ :35 Alexa ranking (Greece): 20 Alexa ranking (Cyprus): 79 Alexa ranking (UK): «Μοίρασε» χαµόγελα ο Παναθηναϊκός Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Παναθηναϊκός - ενόψει εορτών ο οποίος συµµετείχε στο Χριστουγεννιάτικο µπαζάρ της Νέας Γενιάς Ζηρίδη. Οι «πράσινοι» µε εκπρόσωπο των παικτών τον Τάσο Λαγό και τον διευθύνοντα σύµβουλο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη έδειξε την ευαισθησία του στα παιδιά και στήριξε τον εκπαιδευτικό θεσµό συµβάλλοντας στην ενίσχυση των υποτροφιών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός συµµετείχε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργάνωσαν οι µαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη και συνέβαλε στην ενίσχυση του πολύ σηµαντικού θεσµού των υποτροφιών. Με εκπρόσωπο τον ποδοσφαιριστή µας Τάσο Λαγό και τον Διευθύνοντα Σύµβουλο της ΠΑΕ κ. Στράτο Σωπήλη, ο Παναθηναϊκός αγκάλιασε τις ανάγκες της νέας γενιάς και στήριξε ένα σηµαντικό εκπαιδευτικό θεσµό που δίνει στα παιδιά ευκαιρίες στον κόσµο της γνώσης. Οι µαθητές ενθουσιάστηκαν µε την παρουσία του Τάσου Λαγού, µε τον οποίο µίλησαν, φωτογραφήθηκαν, αντάλλαξαν ευχές, ενώ ζήτησαν και έλαβαν αυτόγραφα».

5 Site: Publication date: 09/12/ :49 Το κοινωνικό πρόσωπο του Τριφυλλιού Ο Παναθηναϊκός συµµετείχε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργάνωσαν οι µαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη και συνέβαλε στην ενίσχυση του πολύ σηµαντικού θεσµού των υποτροφιών. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Παναθηναϊκός συµµετείχε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργάνωσαν οι µαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη και συνέβαλε στην ενίσχυση του πολύ σηµαντικού θεσµού των υποτροφιών. Με εκπρόσωπο τον ποδοσφαιριστή µας Τάσο Λαγό και τον Διευθύνοντα Σύµβουλο της ΠΑΕ κ. Στράτο Σωπήλη, ο Παναθηναϊκός αγκάλιασε τις ανάγκες της νέας γενιάς και στήριξε ένα σηµαντικό εκπαιδευτικό θεσµό που δίνει στα παιδιά ευκαιρίες στον κόσµο της γνώσης. Οι µαθητές ενθουσιάστηκαν µε την παρουσία του Τάσου Λαγού, µε τον οποίο µίλησαν, φωτογραφήθηκαν, αντάλλαξαν ευχές, ενώ ζήτησαν και έλαβαν αυτόγραφα».

6 Site: Publication date: 09/12/ :56 Alexa ranking (Greece): 163 Alexa ranking (Cyprus): 428 Alexa ranking (UK): Το κοινωνικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού Για µία ακόµα φορά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο µε τον Τάσο Λαγό να εκπροσωπεί το Τριφύλλι στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργάνωσαν οι µαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη.

7 Site: Publication date: 09/12/ :11 Alexa ranking (Greece): 2151 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ο Παναθηναϊκός στηρίζει το θεσµό των υποτροφιών Ο Παναθηναϊκός συµµετείχε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργάνωσαν οι µαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη και συνέβαλε στην ενίσχυση του πολύ σηµαντικού θεσµού των υποτροφιών. Με εκπρόσωπο τον ποδοσφαιριστή µας Τάσο Λαγό και τον Διευθύνων Σύµβουλο της ΠΑΕ κ. Στράτο Σωπήλη, ο Παναθηναϊκός αγκάλιασε τις ανάγκες της νέας γενιάς και στήριξε ένα σηµαντικό εκπαιδευτικό θεσµό που δίνει στα παιδιά ευκαιρίες στον κόσµο της γνώσης. Οι µαθητές ενθουσιάστηκαν µε την παρουσία του Τάσου Λαγού, µε τον οποίο µίλησαν, φωτογραφήθηκαν, αντάλλαξαν ευχές, ενώ ζήτησαν και έλαβαν αυτόγραφα. Ακολουθεί σχετικό φωτορεπορτάζ.

8 Site: Publication date: 07/12/ :21 Alexa ranking (Greece): 215 Alexa ranking (Cyprus): 382 Alexa ranking (UK): Αναλυτικά η ανακοίνωση: Δίπλα στα παιδιά η ΠΑΕ «Ο Παναθηναϊκός συµµετέχει στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργανώνουν οι µαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, µε στόχο να ενισχυθεί ο πολύ σηµαντικός θεσµός των υποτροφιών. Ο Σύλλογός µας που διαχρονικά αγκαλιάζει τη νέα γενιά, θέλει να στηρίξει τους µαθητές και να βοηθήσει στην ενίσχυση σηµαντικών εκπαιδευτικών θεσµών που δίνουν στα παιδιά ευκαιρίες στον κόσµο της γνώσης και του πνεύµατος. Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διέθεσε δωρεάν στη Νέα Γενιά Ζηρίδη προϊόντα της Greenteam και της Adidas, τα οποία θα είναι προς πώληση στους µικρούς και µεγάλους επισκέπτες που θα βρεθούν την Κυριακή 8 Δεκεµβρίου, από τις 11 π.µ. έως τις 5 µ.µ. στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, στα Σπάτα. Επιπλέον, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τάσος Λαγός, θα επισκεφτεί το σηµείο πώλησης των προϊόντων του Παναθηναϊκού για να γνωριστεί από κοντά µε τους µαθητές, να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί µαζί τους. Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα εκπροσωπήσει ο Διευθύνων Σύµβουλος κ. Στράτος Σωπήλης και Διευθύνων Σύµβουλος της Greenteam καθώς και εργαζόµενοι από τον Σύλλογο. Ευχόµαστε κάθε επιτυχία στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Νέας Γενιάς Ζηρίδη για τη διασφάλιση και ενδυνάµωση του πολύ σηµαντικού θεσµού της υποτροφίας».

9 Site: Publication date: 06/12/ :05 Alexa ranking (Greece): 84 Alexa ranking (Cyprus): 357 Alexa ranking (UK): Παναθηναϊκός και Onirama µαζί! Ο Παναθηναϊκός συµµετέχει στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργανώνουν οι µαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, µε στόχο να ενισχυθεί ο πολύ σηµαντικός θεσµός των υποτροφιών. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Σύλλογός µας που διαχρονικά αγκαλιάζει τη νέα γενιά, θέλει να στηρίξει τους µαθητές και να βοηθήσει στην ενίσχυση σηµαντικών εκπαιδευτικών θεσµών που δίνουν στα παιδιά ευκαιρίες στον κόσµο της γνώσης και του πνεύµατος. Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διέθεσε δωρεάν στη Νέα Γενιά Ζηρίδη προϊόντα της Greenteam και της adidas, τα οποία θα είναι προς πώληση στους µικρούς και µεγάλους επισκέπτες που θα βρεθούν την Κυριακή 8 Δεκεµβρίου, από τις 11 π.µ. έως τις 5 µ.µ. στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, στα Σπάτα. Επιπλέον, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τάσος Λαγός, θα επισκεφτεί το σηµείο πώλησης των προϊόντων του Παναθηναϊκού για να γνωριστεί από κοντά µε τους µαθητές, να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί µαζί τους. Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα εκπροσωπήσει ο Διευθύνων Σύµβουλος κ. Στράτος Σωπήλης και Διευθύνων Σύµβουλος της Greenteam καθώς και εργαζόµενοι από τον Σύλλογο. Ευχόµαστε κάθε επιτυχία στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Νέας Γενιάς Ζηρίδη για τη διασφάλιση και ενδυνάµωση του πολύ σηµαντικού θεσµού της υποτροφίας. 100% µπόνους, έως % µπόνους έως 100

10 Site: Publication date: 06/12/ :19 Κοντά στους µαθητές το Τριφύλλι Ο Παναθηναϊκός συµµετέχει στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργανώνουν οι µαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, µε στόχο να ενισχυθεί ο πολύ σηµαντικός θεσµός των υποτροφιών. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο Σύλλογός µας που διαχρονικά αγκαλιάζει τη νέα γενιά, θέλει να στηρίξει τους µαθητές και να βοηθήσει στην ενίσχυση σηµαντικών εκπαιδευτικών θεσµών που δίνουν στα παιδιά ευκαιρίες στον κόσµο της γνώσης και του πνεύµατος. Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διέθεσε δωρεάν στη Νέα Γενιά Ζηρίδη προϊόντα της Greenteam και της adidas, τα οποία θα είναι προς πώληση στους µικρούς και µεγάλους επισκέπτες που θα βρεθούν την Κυριακή 8 Δεκεµβρίου, από τις 11 π.µ. έως τις 5 µ.µ. στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, στα Σπάτα. Επιπλέον, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τάσος Λαγός, θα επισκεφτεί το σηµείο πώλησης των προϊόντων του Παναθηναϊκού για να γνωριστεί από κοντά µε τους µαθητές, να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί µαζί τους. Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα εκπροσωπήσει ο Διευθύνων Σύµβουλος κ. Στράτος Σωπήλης και Διευθύνων Σύµβουλος της Greenteam καθώς και εργαζόµενοι από τον Σύλλογο. Ευχόµαστε κάθε επιτυχία στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Νέας Γενιάς Ζηρίδη για τη διασφάλιση και ενδυνάµωση του πολύ σηµαντικού θεσµού της υποτροφίας».

11 Site: Publication date: 06/12/ :57 Alexa ranking (Greece): 2151 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ο Παναθηναϊκός κοντά στους µαθητές Ο Παναθηναϊκός συµµετέχει στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που οργανώνουν οι µαθητές της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, µε στόχο να ενισχυθεί ο πολύ σηµαντικός θεσµός των υποτροφιών. Ο Σύλλογός µας που διαχρονικά αγκαλιάζει τη νέα γενιά, θέλει να στηρίξει τους µαθητές και να βοηθήσει στην ενίσχυση σηµαντικών εκπαιδευτικών θεσµών που δίνουν στα παιδιά ευκαιρίες στον κόσµο της γνώσης και του πνεύµατος. Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διέθεσε δωρεάν στη Νέα Γενιά Ζηρίδη προϊόντα της Greenteam και της adidas, τα οποία θα είναι προς πώληση στους µικρούς και µεγάλους επισκέπτες που θα βρεθούν την Κυριακή 8 Δεκεµβρίου, από τις 11 π.µ. έως τις 5 µ.µ. στις εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, στα Σπάτα. Επιπλέον, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τάσος Λαγός, θα επισκεφτεί το σηµείο πώλησης των προϊόντων του Παναθηναϊκού για να γνωριστεί από κοντά µε τους µαθητές, να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί µαζί τους. Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα εκπροσωπήσει ο Διευθύνων Σύµβουλος κ. Στράτος Σωπήλης και Διευθύνων Σύµβουλος της Greenteam καθώς και εργαζόµενοι από τον Σύλλογο. Ευχόµαστε κάθε επιτυχία στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Νέας Γενιάς Ζηρίδη για τη διασφάλιση και ενδυνάµωση του πολύ σηµαντικού θεσµού της υποτροφίας.

12 Site: Publication date: 06/12/ :41 Alexa ranking (Greece): 15 Alexa ranking (Cyprus): 108 Alexa ranking (UK): Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» για υποτροφίες σε µαθητές Ο θεσµός αυτός στηρίζει έµπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονοµικά οµάδες, διακρίνονται, όµως, για τις υψηλές ακαδηµαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί συνεργάτες της «Νέας Γενιάς Ζηρίδη» διοργανώνουν και φέτος φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο έχει θέσει ως σκοπό την ενίσχυση του θεσµού των υποτροφιών. Ο θεσµός αυτός στηρίζει έµπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονοµικά οµάδες, διακρίνονται, όµως, για τις υψηλές ακαδηµαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Στο σηµείο αυτό θα πρέπει να σηµειωθεί ότι ήδη φοιτούν στο σχολείο µαθητές, οι οποίοι στερούνταν ευκαιριών ανάδειξης και αξιοποίησης του δυναµικού τους. Συγκεκριµένα, η «Νέα Γενιά Ζηρίδη» συνεισφέρει στο θεσµό των υποτροφιών, καλύπτοντας το 50% των εξόδων φοίτησης εκείνων των παιδιών που θα επιλεγούν για να φοιτήσουν στο σχολείο µας. Το υπόλοιπο 50% καλύπτεται από τα χρήµατα που θα συγκεντρωθούν από το Χριστουγεννιάτικο Βazaar. Η βαθµίδα υποδοχής των µαθητών αυτών είναι το Γυµνάσιο ή το Λύκειο και η επιλογή τους γίνεται κατόπιν συστάσεων από φορείς, όπως είναι η Εκκλησία της Ελλάδος, οι όµοροι δήµοι ή φιλανθρωπικά ιδρύµατα. Η ηµέρα θα πλαισιωθεί από χριστουγεννιάτικα τραγούδια της χορωδίας και µουσικοκινητικά δρώµενα από όλες τις βαθµίδες του σχολείου µας, αλλά και το συγκρότηµα Onirama.

13 Site: Publication date: 06/12/ :40 Alexa ranking (Greece): Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0 Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» για υποτροφίες σε µαθητές Ο θεσµός αυτός στηρίζει έµπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονοµικά οµάδες, διακρίνονται, όµως, για τις υψηλές ακαδηµαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους

14 Site: Publication date: 06/12/ :33 Alexa ranking (Greece): 15 Alexa ranking (Cyprus): 108 Alexa ranking (UK): Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη «Νέα Γενιά Ζηρίδη» για υποτροφίες σε µαθητές Ο θεσµός αυτός στηρίζει έµπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονοµικά οµάδες, διακρίνονται, όµως, για τις υψηλές ακαδηµαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους

15 Site: Publication date: 06/12/ :18 Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη Η οµάδα της Νέας Γενιάς Ζηρίδη διοργανώνει και φέτος φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar. Σκοπός του Bazaar είναι η ενίσχυση του θεσµού των υποτροφιών, που στηρίζει έµπρακτα παιδιά εκείνα τα οποία ανήκουν σε ευπαθείς οικονοµικά οµάδες, διακρίνονται όµως για τις υψηλές ακαδηµαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Με αυτό τον τρόπο, όπως και µε ανάλογες δράσεις, το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της [ ] The post Bazaar από τη Νέα Γενιά Ζηρίδη appeared first on CSR news.gr - Corporate Social Responsibility News.

16 Site: Publication date: 29/11/ :39 Alexa ranking (Greece): 535 Alexa ranking (Cyprus): 6377 Alexa ranking (UK): 0 Τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη μας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο bazaar τους (8/12) Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί συνεργάτες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη διοργανώνουν και φέτος φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου από τις 11:00-17:00, με σκοπό την ενίσχυση του θεσμού των υποτροφιών.

17 Site: Publication date: 29/11/ :39 Alexa ranking (Greece): 535 Alexa ranking (Cyprus): 6377 Alexa ranking (UK): 0 Ο θεσμός αυτός στηρίζει έμπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, διακρίνονται όμως για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Με αυτό τον τρόπο, όπως και με ανάλογες δράσεις, το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της Νέας Γενιάς Ζηρίδη εκδηλώνει την αγάπη και την προσφορά προς το συνάνθρωπο και προβάλλει πανανθρώπινες αξίες προς τους μαθητές, με τις οποίες θα πρέπει να διαπνέονται ως πολίτες του κόσμου. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη φοιτούν στο Σχολείο μαθητές, οι οποίοι στερούνταν ευκαιριών ανάδειξης και αξιοποίησης του δυναμικού τους. Τους δόθηκε η δυνατότητα, μέσω του θεσμού αυτού, να φοιτήσουν σ ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες και προοπτικές. Συγκεκριμένα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη έχοντας παράδοση 80 χρόνων στην εκπαίδευση, συνεισφέρει στο θεσμό των υποτροφιών, καλύπτοντας το 50% των εξόδων φοίτησης εκείνων των παιδιών που θα επιλεγούν για να φοιτήσουν στο σχολείο. Το υπόλοιπο 50% καλύπτεται από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το Χριστουγεννιάτικο Βazaar. Η βαθμίδα υποδοχής των μαθητών αυτών είναι το Γυμνάσιο ή το Λύκειο και η επιλογή τους γίνεται κατόπιν συστάσεων από φορείς, όπως είναι η Εκκλησία της Ελλάδος, οι όμοροι δήμοι ή φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η ημέρα θα πλαισιωθεί από χριστουγεννιάτικα τραγούδια της χορωδίας του σχολείου και μουσικοκινητικά δρώμενα από όλες τις βαθμίδες του σχολείου. Θα υπάρχει φαγητό, ποτά, λουλούδια, παιχνίδια για τα παιδιά και πολλά άλλα. SPECIAL GUEST: Οι ONIRAMA live, το πιο δυναμικό συγκρότημα! Ελάτε να περάσουμε μία χαρούμενη Κυριακή με άρωμα Χριστουγέννων!

18 Site: Publication date: 29/11/ :57 Alexa ranking (Greece): 2190 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΑΖΑΡ ΤΗΣ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑΣ ΖΗΡΙΔΗ

19 Site: Publication date: 29/11/ :57 Alexa ranking (Greece): 2190 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0 Τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί συνεργάτες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη διοργανώνουν και φέτος φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το οποίο έχει θέσει ως σκοπό την ενίσχυση του θεσµού των υποτροφιών. Ο θεσµός αυτός στηρίζει έµπρακτα παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς οικονοµικά οµάδες, διακρίνονται όµως για τις υψηλές ακαδηµαϊκές επιδόσεις και το ήθος τους. Με αυτό τον τρόπο, όπως και µε ανάλογες δράσεις, το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της Νέας Γενιάς Ζηρίδη εκδηλώνει την αγάπη και την προσφορά προς το συνάνθρωπο και προβάλλει πανανθρώπινες αξίες προς τους µαθητές, µε τις οποίες θα πρέπει να διαπνέονται ως πολίτες του κόσµου. Στο σηµείο αυτό θα πρέπει να σηµειωθεί ότι ήδη φοιτούν στο Σχολείο µαθητές, οι οποίοι στερούνταν ευκαιριών ανάδειξης και αξιοποίησης του δυναµικού τους. Τους δόθηκε η δυνατότητα, µέσω του θεσµού αυτού, να φοιτήσουν σ ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες και προοπτικές. Συγκεκριµένα, η Νέα Γενιά Ζηρίδη έχοντας παράδοση 80 χρόνων στην εκπαίδευση, συνεισφέρει στο θεσµό των υποτροφιών, καλύπτοντας το 50% των εξόδων φοίτησης εκείνων των παιδιών που θα επιλεγούν για να φοιτήσουν στο σχολείο µας. Το υπόλοιπο 50% καλύπτεται από τα χρήµατα που θα συγκεντρωθούν από το Χριστουγεννιάτικο Βazaar. Η βαθµίδα υποδοχής των µαθητών αυτών είναι το Γυµνάσιο ή το Λύκειο και η επιλογή τους γίνεται κατόπιν συστάσεων από φορείς, όπως είναι η Εκκλησία της Ελλάδος, οι όµοροι δήµοι ή φιλανθρωπικά ιδρύµατα. Η ηµέρα θα πλαισιωθεί από χριστουγεννιάτικα τραγούδια της χορωδίας µας και µουσικοκινητικά δρώµενα από όλες τις βαθµίδες του σχολείου µας. Θα έχουµε φαγητό, ποτά, λουλούδια, παιχνίδια για τα παιδιά και πολλά άλλα. SPECIAL GUEST: Οι ONIRAMA live, το πιο δυναµικό συγκρότηµα! Σας περιµένουµε µε τους φίλους σας και τα παιδιά σας, να περάσουµε µία χαρούµενη Κυριακή µε άρωµα Χριστουγέννων!

Site: http://www.thestival.gr/ Publication date: 31/10/2013 00:02. Alexa ranking (Greece): 242 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 123503

Site: http://www.thestival.gr/ Publication date: 31/10/2013 00:02. Alexa ranking (Greece): 242 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 123503 Site: http://www.thestival.gr/ Publication date: 31/10/2013 00:02 Alexa ranking (Greece): 242 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 123503 http://www.thestival.gr/lifestyle/item/133534-roubas-zygouli-marantinis-xristidoy-korinthioy-sti-giorti-toy-sxoleioy-me-ta-paidia-toy

Διαβάστε περισσότερα

Site: http://www.trelokouneli.gr/ Publication date: 24/10/2013 18:29

Site: http://www.trelokouneli.gr/ Publication date: 24/10/2013 18:29 Site: http://www.trelokouneli.gr/ Publication date: 24/10/2013 18:29 Alexa ranking (Greece): 254 Alexa ranking (Cyprus): 1126 Alexa ranking (UK): 100553 http://www.trelokouneli.gr/sunergasia-ths-neas-genias-zhridh-me-to-cambridge-international/?utm_source=rss&utm_medium=rss

Διαβάστε περισσότερα

Site: http://www.sofokleousin.gr/ Publication date: 31/10/2013 09:45. Alexa ranking (Greece): 669 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0

Site: http://www.sofokleousin.gr/ Publication date: 31/10/2013 09:45. Alexa ranking (Greece): 669 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0 Site: http://www.sofokleousin.gr/ Publication date: 31/10/2013 09:45 Alexa ranking (Greece): 669 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0 http://www.sofokleousin.gr/archives/145943.html Εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις :

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις : ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Άργους Ορεστικού Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών,

Διαβάστε περισσότερα

85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ Η Νέα Γενιά Ζηρίδη, υποστηρίζοντας ενεργά την ιδέα της αριστείας, προσφέρει 85 υποτροφίες σε μαθητές και μαθήτριες του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου,

Διαβάστε περισσότερα

85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ Η Νέα Γενιά Ζηρίδη, υποστηρίζοντας ενεργά την ιδέα της αριστείας, προσφέρει 85 υποτροφίες σε μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, για το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4 ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων Οι δράσεις του Συλλόγου Σχολικό έτος 2017-2018 Ανοίγουν τα σχολεία: Σεπτέμβρης 2017 Λίγες ημέρες. πριν τον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς,

***** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί γονείς, Το Σχολείο μας έκλεισε για τις καλοκαιρινές διακοπές!!! Από όλους τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή του Σχολείου μας πολλές ευχές για Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!! Θα τα ξαναπούμε την 1η Σεπτεμβρίου!!!!

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή

Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή Στηρίζουμε: Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και Ελληνικά Σχολεία Κωνσταντινούπολης Ζωγράφειο Λύκειο Ζάππειο Παρθεναγωγείο Μεγάλη του Γένους Σχολή ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «Φέρτε μου Μάγοι-θεία βουλή το γράφει

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) Η Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας βρέθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αλλεργιολόγοι βρίσκονταν

Διαβάστε περισσότερα

Δημοσιογραφική Διάσκεψη

Δημοσιογραφική Διάσκεψη ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Ανδρέα Αβρααμίδη 9, 3ος Όροφος Διαμ. 301, 2024 Στρόβολος Δημοσιογραφική Διάσκεψη ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 1 8 Δεκεμβρίου 2016 ΤΘ. 24649, 1302 Λευκωσία Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου»

ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015. «Δος μου το χέρι σου» Κυριακή 7/12/2014 ΔΗΜΟΣ ΣΟΦΑΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά 2014-2015 «Δος μου το χέρι σου» -Τ.Κ Ερμητσίου ώρα 4:30μμ κεντρική πλατεία Ο Σύλλογος Γυναικών Ερμητσίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα με

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Άρθρα Δεκεμβρίου-Ιανουάριο- Φεβρουάριο Δηλώνουμε ότι είμαστε πλούσιοι από αγάπη των μικρών παιδιών, εθελοντών και συγχωριανών μας. Σας ευχαριστούμε. Σας ευχόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

http://www.alfavita.gr/arthron/diekopi-i-epitropi-ethnikoy-dialogoy-gia-tin-paideia-ystera-apo-diamartyria-ekpaideytikon

http://www.alfavita.gr/arthron/diekopi-i-epitropi-ethnikoy-dialogoy-gia-tin-paideia-ystera-apo-diamartyria-ekpaideytikon Site: http://www.alfavita.gr/ Publication date: 12/01/2016 19:23 Alexa ranking (Greece): 212 Alexa ranking (UK): 91496 http://www.alfavita.gr/arthron/diekopi-i-epitropi-ethnikoy-dialogoy-gia-tin-paideia-ystera-apo-diamartyria-ekpaideytikon

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ROBOTICS4ALL»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ROBOTICS4ALL» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «ROBOTICS4ALL» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Συμμετοχή... 3 3. Τομείς & Θέματα... 3 4. Είδη Κατασκευών... 3 5. Παρουσιάσεις...

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2015 Easter Bazaar ΑΛΜΑ Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ πραγματοποίησε από 28 έως 29 Μαρτίου 2015 στη Μαρίνα Φλοίσβου Πασχαλινό bazaar με σκοπό την πώληση Πασχαλινών αντικείμενων, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. http://www.pinterest.com/mygoldenhall/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. http://www.pinterest.com/mygoldenhall/ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ. ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ http://www.pinterest.com/mygoldenhall/ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ GOLDEN HALL ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/11 16:00-16:45 16:00-21.00 16:00-21.00

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενόψει των εορτών, σας ενημερώνουμε ότι προγραμματίζονται οι εξής δράσεις: 1

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016

ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 ALPHA BANK CYPRUS LTD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ EKE 2016 H Alpha Bank Cyprus Ltd μέσα από τα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία επικεντρώνονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Περιβάλλον και την Κοινωνία,

Διαβάστε περισσότερα

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη

Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη Εκπαίδευση Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ Η Στέγη ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη 18, 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015 Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα. Το εργαστήριο πραγματοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ.

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ. Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ υπευθυνοτητασ 2016 Περιβάλλον Παιδεία Κοινωνία Εργαζόμενοι (σελ. 6) (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) 2 3 Όραμα & Στρατηγική Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, αξιοποιώντας συστηματικά

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια

Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «ΧΡΥΣΟΠΡΑΣΙΝΟ ΦΥΛΛΟ» Μια όμορφη εκπαιδευτική εκδρομή στον Πειραια Το Χρυσοπράσινο Φύλλο, στο οποίο συμμετέχει το Σχολείο μας από την περσινή σχολική χρονιά 2017-18,

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Στη διάρκεια του Α Τριμήνου η ΣΤ τάξη θα εμβαθύνει στο έργο και την προσωπικότητα του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη Μίκη

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος :55

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος :55 Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας έγινε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση - ενημέρωση για τα Χαρισματικά και Ταλαντούχα Παιδιά από τη Διευθύντρια του Κέντρου CTY (Center for Talented)

Διαβάστε περισσότερα

Ενέργειες CSR 2012. Πληροφορίες: Bazaar Κέντρου Ειδικών Ατόμων η "Χαρά" με πασχαλινές λαμπάδες και λιχουδιές για τους επισκέπτες του Golden Hall.

Ενέργειες CSR 2012. Πληροφορίες: Bazaar Κέντρου Ειδικών Ατόμων η Χαρά με πασχαλινές λαμπάδες και λιχουδιές για τους επισκέπτες του Golden Hall. Ενέργειες CSR 2012 Μάρτιος-Απρίλιος Ημερομηνία: 30 Μαρτίου-7 Απριλίου 2012 Τίτλος: Πασχαλινό Bazaar Κέντρου Ειδικών Ατόμων η "Χαρά" Πληροφορίες: Bazaar Κέντρου Ειδικών Ατόμων η "Χαρά" με πασχαλινές λαμπάδες

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος Τεύχος 63 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2016 - Τεύχος 63 5 Δεκεμβρίου ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Τα παιδιά της Προδημοτικής συμμετέχουν στην παιδική εκπομπή

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων Ο Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός ΛΥΣΙΑΣ ανοίγει τις πύλες του για 10η

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Το προσφυγικό ως ανθρωπιστικό ζήτημα»

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Το προσφυγικό ως ανθρωπιστικό ζήτημα» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Το προσφυγικό ως ανθρωπιστικό ζήτημα» «Διδάσκοντας αλλοδαπούς μαθητές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Βόλου» Απόστολος Ν. Ζαχαρός Διδάκτωρ Θεολογίας Διευθυντής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ Ή ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΙΩΣ. με τη χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ Ή ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΙΩΣ. με τη χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ Ή ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΛΙΩΣ με τη χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.. γιατί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά χτυπά η καρδιά της θεατρικής παιδείας Το Τρίτο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης

Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Πολιτική σχολείου που αφορά την παροχή ευκαιριών μάθησης Δραστηριότητες Υπευθυνότητες Χρονοδιάγραμμα Μέσα / πηγές Αξιολόγηση 1. Αξιοποίηση εκδρομών όχι μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς αλλά κυρίως για εκπαιδευτικούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Μ Α Ν Ε Σ Η

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Μ Α Ν Ε Σ Η ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Μ Α Ν Ε Σ Η ΙΔ. ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Πρασίνου Λόφου 49 51 14122 Ηράκλειο Αττικής 210 2810630-2813520 http://www.manesis.gr contact@manesis.gr Ηράκλειο Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου.

Ενημερωτικό Δελτίο. The G C School of Careers. Περισσότερα. στις ιστοσελίδες μας. στο www.gcsc.ac.cy. Ιανουαρίου. 8 Νοεμβρίου. The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014 - Τεύχος 44 8 Νοεμβρίου Ο Στέλιος Μιχαηλίδης, διακρίνεται με έπαινο στον επαρχιακό ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ. Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ.

Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ. Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ. Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ Πανακρωτηριακός-Ε.Θ.Κ.-Λέοντες Α.Ο. Χανιά-Κρητικός Αστέρας-Νέοι Χανίων Νέος Κισαμικός -Π.Γ.Σ. Κισαμικός Πρόκειται για μια σκέψη χρόνων, που γεννήθηκε σε αυτό εδώ

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη

Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη Κάθε μέρα χαρά τα Χριστούγεννα στην Ηλιούπολη Ένα πλήρες πρόγραμμα για τις πιο χαρούμενες Χριστουγεννιάτικες γιορτές προσφέρει φέτος ο Δήμος στους κατοίκους της Ηλιούπολης και ιδιαίτερα στους μικρούς μας

Διαβάστε περισσότερα

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS

MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS TΕΥΧΟΣ 104 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΚΑΡ. ΣΕΡΒΙΑΣ 12-14, 105 62 ΑΘΗΝΑ www.sos-villages.gr Πώς να βοηθήσετε: Το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις δωρεές που μας

Διαβάστε περισσότερα

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο

Αριστοτέλεια 2012. «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Αριστοτέλεια 2012 «Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά» Αριστοτέλειο Πνευµατικό Κ Ε Ν Τ Ρ Ο Περιεχόμενα Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά του Δήμου 3 Στολισμός του Δέντρου των ευχών 5 Συνάντηση παραδοσιακών

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα. Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος 2014 2015 Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Φώτα Εκδηλώσεις Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, τα φετινά Χριστούγεννα είναι από τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών για την πατρίδα

Διαβάστε περισσότερα

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ.

10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου καφετέρια του κ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» του Δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, καλεί τα μέλη και τους φίλους της, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Παρασκευή 10

Διαβάστε περισσότερα

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2 Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά Καντάρας 126, 2051 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ Τηλ. 22456940 Fax: 22 323834 Ηλ ταχυδρομείο:dim-ap-loukas-lef@schools.ac.cy Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 2 Οκτώριος 2013 Αγαπητοί γονείς,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Προκήρυξη θέσεων υποτροφιών για το πρόγραμμα Global Citizen της AIESEC στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Η AIESEC σε συνεργασία με τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) ανοίγει συγκεκριμένες

Διαβάστε περισσότερα

Ψάχνουν τους χαρισματικούς μαθητές >Τεστ ακαδημαϊκών δεξιοτήτων διενεργείται για πρώτη φορά στη Λευκωσία

Ψάχνουν τους χαρισματικούς μαθητές >Τεστ ακαδημαϊκών δεξιοτήτων διενεργείται για πρώτη φορά στη Λευκωσία Review from 24/01/2016 Articlesize (cm2): 1614 ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, από σελίδα 1 Customer: Author: Αγγελος Νικολαου Rubric: ΠΑΙΔΕΙΑ Subrubric: Υπεραγορές Mediatype: Print Βρίσκονται στο ψάηιμο για χαρισματούχους

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάπτυξη προγραμμάτων μετάβασης για μαθητές με εεα ή /και αναπηρία: Βασικές αρχές και προτάσεις»

«Ανάπτυξη προγραμμάτων μετάβασης για μαθητές με εεα ή /και αναπηρία: Βασικές αρχές και προτάσεις» «Ανάπτυξη προγραμμάτων μετάβασης για μαθητές με εεα ή /και αναπηρία: Βασικές αρχές και προτάσεις» Κυρατσώ Τσιόπα Σχολική Σύμβουλος 11 ης Περιφέρειας ΕΑΕ Aναγκαιότητα Η μετάβαση των μαθητών σε ένα νέο περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ

Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Πέμπτη, 3 10:30-12:30 Υποδοχή νεοεισερχόμενων μαθητών α, β και γ γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ. 100 Χρόνια Αριστείας

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ. 100 Χρόνια Αριστείας ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ 100 Χρόνια Αριστείας ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ Δημοτικό ΣΤΗΝ Α & Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Διατηρούνται τα αναμνηστικά διπλώματα Δημοτικό ΣΤΗ Γ & Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 40/2017 ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 992,00, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική Αλληλεγγύη

Κοινωνική Αλληλεγγύη ??? 28.5.14 1 Κοινωνική Αλληλεγγύη 2009 2013 200Κ ευρώ για τη στήριξη Κοινωνικών Παντοπωλείων και σίτιση απόρων 1,5 εκατ. ευρώ σε δωρεές πετρελαίου θέρμανσης για στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων (άνεργοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ 34ΟΥ ΠΦΕΘΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Τις εντυπώσεις τους από την οργάνωση του 34 ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας (που πραγματοποιεί η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού από 9 έως 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 2013 ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ») ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

The Social Impact of The American College of Greece. Non Ministrari, Sed Ministrare

The Social Impact of The American College of Greece. Non Ministrari, Sed Ministrare The Social Impact of The American College of Greece Non Ministrari, Sed Ministrare THE AMERICAN COLLEGE OF GREECE Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ιδρύθηκε στην Σμύρνη το 1875, με σκοπό την παροχή εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2016 ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των προπτυχιακών σπουδαστών του ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ, από το τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό και το τμήμα Ναυτιλίας. Σκοπός της επίσκεψής

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 TICKET NEWS Αγαπητοί συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010 Το 2010 αποτέλεσε μία πρόκληση για όλους μας. Η παγκόσμια οικονομική κρίση επέβαλλε σε πολλές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές.

Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές. Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές. Εκεί που θα είσαι κι εσύ, στη δική σου θέση, σε κάθε αγώνα! Μη

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Ευχαριστού... Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων. Τους γονείς και κηδεμόνες των Εκπαιδευτηρίων για τη στήριξη και τη βοήθειά τους. Το φιλανθρωπικό Σύλλογο «Ελπίδα»

Διαβάστε περισσότερα

Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω;

Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω; Ποιον συγγραφέα / εικονογράφο να καλέσω; Η επίσκεψη ενός δημιουργού στο σχολείο πρέπει να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά. Επομένως, είναι καλύτερα να προσκαλούμε αυτόν που έχουν αγαπήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» Εισηγητές: Αντιγόνη Κατσάρα, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & Επιχειρήσεων Κατερίνα Σκλαβενίτη, Υπεύθυνη συντονισμού & υλοποίησης της δράσης Σπύρος

Διαβάστε περισσότερα

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού

Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού Κλεάνθειος Κοινοτική Στέγη Ηλικιωμένων Αθηένου Πρόγραμμα Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΑΝΘΕΙΟΥ ΣΤΕΓΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Σεπτέμβριο - Οκτώβριο Νοέμβριο 2012 O Άγιος Φωκάς μας βοήθησε

Διαβάστε περισσότερα

Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece

Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece JA Worldwide Σήμερα: O μεγαλύτερος οργανισμός εφαρμογής εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιχειρηματικότητας στον κόσμο. JA Europe Αποστολή: Υποστηρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 9

Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 9 Δημοτικό Σχολείο Αποστόλου Λουκά Καντάρας 126, 2051 ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ Τηλ. 22456940 Fax: 22 323834 Ηλ ταχυδρομείο:dim-ap-loukas-lef@schools.ac.cy Eνημερωτικό Δελτίο για γονείς Τεύχος 9 Ιούνιος 2014 Αγαπητοί γονείς,

Διαβάστε περισσότερα

1 Ος ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

1 Ος ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 1 Ος ΥΠΟ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΧΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Τι εννοούμε με τον όρο «μαθησιακά αποτελέσματα»; ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ Ποια είναι τα αναμενόμενα οφέλη από την

Διαβάστε περισσότερα

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα)

Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Εργαστήριο Μουσικής Διδασκαλίες φοιτητών/τριων του Εργαστηρίου Μουσικής σε Δημοτικά Σχολεία-Ημερίδες-Εκδηλώσεις (Φωτογραφικό υλικό-αφίσες-προγράμματα) Χειμερινό εξάμηνο 2010 Διδασκαλίες φοιτητών στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4

The G C School of Careers. Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο. Ενημερωτικό Δελτίο. Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Δεκέμβριος 2010 - Τεύχος 4 Χριστούγεννα στο GCS ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 7 Ιανουαρίου Έναρξη μαθημάτων 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

TRYOUT OFFICIAL EMPOLI F.C. : Αθλητικές Εγκαταστάσεις Παιανίας (14-16 Απρ 2015)

TRYOUT OFFICIAL EMPOLI F.C. : Αθλητικές Εγκαταστάσεις Παιανίας (14-16 Απρ 2015) Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές, θα διεξαχθεί τη δεύτερη εβδομάδα των εορτών του Πάσχα, στις πρώην εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, στην Παιανία. Η TRIALS HELLAS σε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7

Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 The G C School of Careers Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο & Νηπιαγωγείο Ενημερωτικό Δελτίο Μάρτιος 2011 - Τεύχος 7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2 Μαρτίου Δείπνο Συνδέσμου Γονέων με το Προσωπικό του Σχολείου Με δέος

Διαβάστε περισσότερα

9 ο Γυμνάσιο Τρικάλων Σχολικό Έτος:

9 ο Γυμνάσιο Τρικάλων Σχολικό Έτος: 9 ο Γυμνάσιο Τρικάλων Σχολικό Έτος: 2013-2014 Είμαι, Είσαι, Είναι. Είμαστε Όλοι Ίσοι; Στα πλαίσια του Προγράμματος της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς με τίτλο: «Να είσαι παιδί, είναι δικαίωμα» Είμαι,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 4 ΔΙΣ ΣΕ 9 ΤΟΜΕΙΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 4 ΔΙΣ ΣΕ 9 ΤΟΜΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 4 ΔΙΣ ΣΕ 9 ΤΟΜΕΙΣ Μέσο:.......... ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ Ημ. Έκδοσης:.... 4/4/2014 Ημ. Αποδελτίωσης:... 5/4/2014 Σελίδα:......... 17 ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ Μέσο:.......... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα.

Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. 0 Γινόμαστε και εμείς μικροί εθελοντές.προσφέρουμε αγάπη και χαρά στους συνανθρώπους μας χωρίς ανταλλάγματα. Μια εργασία από τους μαθητές της Δ 2 Υπεύθυνη δασκάλα: Ελένη Μιχαήλ Σχολική χρονιά 2013-2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑ (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.) ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2017 ΤΟΥ Ε.Κ.Κ.Ν.Α. «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» 7-16 Νοεμβρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

Διακρίσεις μαθητών της Τεχνικής Σχολής Μακάριος Γ σε διαγωνισμούς Μαγειρικής

Διακρίσεις μαθητών της Τεχνικής Σχολής Μακάριος Γ σε διαγωνισμούς Μαγειρικής Μαθητές του κλάδου των Ξενοδοχειακών της Τεχνικής Σχολής Μακάριος Γ Αρχαγγέλου διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Μαγειρικής, HORECA 2016 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ - ΓΑΣΤΡΟΓΝΩΣΙΑ που έγινε στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Site: Publication date: 24/08/ :55. Alexa ranking (Greece): 3013 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0

Site:  Publication date: 24/08/ :55. Alexa ranking (Greece): 3013 Alexa ranking (Cyprus): 0 Alexa ranking (UK): 0 Site: http://www.kosmoslarissa.gr/ Publication date: 24/08/2015 16:55 Alexa ranking (Greece): 3013 http://www.kosmoslarissa.gr:80/blog/%ce%9b%ce%ac%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1/%cf%83%cf%84%ce%bf%c Στον Καλογιάννη

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar

Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar Tα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη και ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ» σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar, το Σάββατο, 15

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητικό Πρόγραμμα Αξιολόγησης των Εσπερινών Σχολών Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης (2007-2008)

Ερευνητικό Πρόγραμμα Αξιολόγησης των Εσπερινών Σχολών Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης (2007-2008) Ερευνητικό Πρόγραμμα Αξιολόγησης των Εσπερινών Σχολών Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης (2007-2008) 1. Ταυτότητα της Έρευνας Ο Τομέας Έρευνας του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, μετά από οδηγία του

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 9-2-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/15/967 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ.

Ηράκλειο, 9-2-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/15/967 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 9-2-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/15/967 ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ: Σχολικές Μονάδες

Διαβάστε περισσότερα

Σε διακρατική συνάντηση το Εσπερινό Γυμνάσιο - Λύκειο Τρικάλων

Σε διακρατική συνάντηση το Εσπερινό Γυμνάσιο - Λύκειο Τρικάλων Σε διακρατική συνάντηση το Εσπερινό Γυμνάσιο - Λύκειο Τρικάλων Αρθρογράφος: trikalanews 31/12/2016 08:20 Το άρθρο έχει διαβαστεί: 498 φορές Το Εσπερινό Γυμνάσιο Λυκειακές Τάξεις Τρικάλων, για τη διετία

Διαβάστε περισσότερα

Site: http://www.vipnews.gr/ Publication date: 25/11/2013 17:54. Alexa ranking (Greece): 722 Alexa ranking (Cyprus): 4864 Alexa ranking (UK): 0

Site: http://www.vipnews.gr/ Publication date: 25/11/2013 17:54. Alexa ranking (Greece): 722 Alexa ranking (Cyprus): 4864 Alexa ranking (UK): 0 Ελένη Μενεγάκη: «Φώτισε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Το Golden Hall υποστηρίζει και φέτος τον οργανισµό Make a Wish Κάνε - µια -Ευχή Ελλάδος, χαρίζοντας χαµόγελα ευτυχίας

Διαβάστε περισσότερα

για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση

για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Εκστρατεία δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» με τους μαθητές για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 Εκστρατεία δράσεων της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» με τους μαθητές για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση Η

Διαβάστε περισσότερα

έως Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας Παρασκευή Φύγαµε για Μαγούλα! Αίθουσα εκδηλώσεων 1ου & 3ου Δηµ.

έως Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας Παρασκευή Φύγαµε για Μαγούλα! Αίθουσα εκδηλώσεων 1ου & 3ου Δηµ. 7.12.2018 έως 2.1.2019 Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας Παρασκευή 14.12.2018 Φύγαµε για Μαγούλα! Αίθουσα εκδηλώσεων 1ου & 3ου Δηµ. Σχολείου Μαγούλας ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ UNIVERSITIES4EU-U4EU Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Σχολή Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών προσκαλεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ COMM/NIC/EDC/2018

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ COMM/NIC/EDC/2018 Ref. Ares(2018)2641940-23/05/2018 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Επικοινωνία με τους πολίτες Επικοινωνία με τους πολίτες Βρυξέλλες, COMM.C.3.002/RCA ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η συμβολή μας στην Κοινωνία

Η συμβολή μας στην Κοινωνία 3. Η συμβολή μας στην Κοινωνία Η εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα (ΕΚΕ) συνιστά ουσιαστικό τμήμα ή αναδεικνύεται σε όλες τις εκφάνσεις της στρατηγικής, της επιχειρηματικότητας και της καθημερινής λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ BAZAAR ΣΑΒΒΑΤΟ 3 & ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.: «Χοροί

Διαβάστε περισσότερα

Κληρώθηκαν ακόμη και δυο μηνιαίες συνδρομές για δυο παιδιά της Ακαδημίας.

Κληρώθηκαν ακόμη και δυο μηνιαίες συνδρομές για δυο παιδιά της Ακαδημίας. Με μια χριστουγεννιάτικη γιορτή αποχαιρέτησαν για το 2016 την ενεργό δράση οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας των Μετεώρων την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου. Η Διοικούσα Επιτροπή ετοίμασε την γιορτή προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ AΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ AΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ 214 Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου αποφάσισε όπως από την τρέχουσα σχολική χρονιά ισχύσουν τα κάτωθι: Α) ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ 1. Η πρωινή συγκέντρωση των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών)

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) 1. Επώνυμο αιτητή (Κεφαλαία)... 2. Ονομα αιτητή (κεφαλαία)...

Διαβάστε περισσότερα

Αύγουστος-Σεπτέμβριος

Αύγουστος-Σεπτέμβριος Οκτώβριος Αύγουστος-Σεπτέμβριος ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017 ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/08/2016 ΠΕΜΠΤΗ 01/09/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014'

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ- ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014' Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, ώρα: 18:00 μ.μ. ΗΜΕΡΙΔΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Πεντέλης με Θέμα: «Ο Ρόλος της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΙΔΡΥΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ:

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΙΔΡΥΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΙΔΡΥΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ: H πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020» διοργανώνεται από το QualityNet Foundation, H πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020» διοργανώνεται από το QualityNet Foundation,

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2 6

LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2 6 Φιλοξενία του ARCTIC SUNRISE της GREENPEACE @ Flisvoss Marina Το Arctic Sunrise είναι ένα από τα τρία πλοία του στόλου της Greenpeace. Πριν αγοραστεί από την οργάνωση, το 1995 είχε λάβει μέρος στο κυνήγι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

«Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ»

«Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ» «Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ» Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ Π.Α.Ι.Δ.Ε.Ι.Α. ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΩΝ. ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ: Προσωπικότητα Αξίες Ιδέες

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε διαμορφώθηκε από την αποστολή της Πορτογαλίας.

Το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε διαμορφώθηκε από την αποστολή της Πορτογαλίας. Κατά το χρονικό διάστημα από 8-11-2015 έως και 14-11-2015 οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, Τσακνάκης Αθανάσιος κλάδου ΠΕ02, Τσιγκρή Βιργινία κλάδου ΠΕ02, Πετεινάρα Αλεξάνδρα κλάδου ΠΕ03 και Κοντού Ασημίνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών)

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) 1. Επώνυμο αιτητή (Κεφαλαία)... 2. Ονομα αιτητή (κεφαλαία)...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς Σ ε π τ έ μ β ρ ι ο ς

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς Σ ε π τ έ μ β ρ ι ο ς ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ Α ύ γ ο υ σ τ ο ς 2 0 1 5-25 - 27/08 28/08 MANDOULIDES OPEN COMPUTER EPATHLON CAMP & ROBOTICS CAMP (ΓΥΜΝΑΣΙΟ) MANDOULIDES

Διαβάστε περισσότερα

«Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών

«Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία» στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία του Δήμου μας με την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ), από 3/12/16 έως 4/1/17 με εορταστικές

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός στο 4 ο Γυμνάσιο Ιλίου το σχολικό έτος Παναγιώτα Π. Οικονομάκου Κοινωνιολόγος, Καθ.

Ο Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός στο 4 ο Γυμνάσιο Ιλίου το σχολικό έτος Παναγιώτα Π. Οικονομάκου Κοινωνιολόγος, Καθ. Ο Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός στο 4 ο Γυμνάσιο Ιλίου το σχολικό έτος 2011-12 Παναγιώτα Π. Οικονομάκου Κοινωνιολόγος, Καθ.- Σύμβουλος ΣΕΠ 1. Επίσκεψη των μαθητών/τριών της Γ τάξης στη Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

Το ανοιχτό και ευέλικτο εκπαιδευτικό σύστημα της Νορβηγίας. Νιάκα Ευγενία Σχολική Σύμβουλος Π.Ε.

Το ανοιχτό και ευέλικτο εκπαιδευτικό σύστημα της Νορβηγίας. Νιάκα Ευγενία Σχολική Σύμβουλος Π.Ε. Το ανοιχτό και ευέλικτο εκπαιδευτικό σύστημα της Νορβηγίας Νιάκα Ευγενία Σχολική Σύμβουλος Π.Ε. Γενικοί Στόχοι Ευέλικτο εκπαιδευτικό σύστημα : Βάση το Αναλυτικό Πρόγραμμα, ελευθερία στην επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017

Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 Παρουσίαση των Δράσεων του 3 ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης «ΚΕΝΤΡΙΚΟ» 2 η Επιστημονική Συνάντηση για τον Εθελοντισμό στο Σχολείο, Αθήνα 27-28 Ιουνίου 2017 Νοιάζομαι και Δρω Ιούνιος 2017 «ΕΓΝΟΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984

Εισαγωγικό σημείωμα ΠΗΓΑΣΟΣ 1984 Εισαγωγικό σημείωμα Τα Φροντιστήρια Πανελλαδικών Εξετάσεων ΠΗΓΑΣΟΣ ιδρύθηκαν το 1984 από τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο και εδρεύουν στα Βόρεια προάστια επί της οδού Θέμιδος 1 στην πλατεία του ηλεκτρικού

Διαβάστε περισσότερα