REDWELL BY LIFETHERM /ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "REDWELL BY LIFETHERM /ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ"

Transcript

1 REDWELL BY LIFETHERM /ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ Ποια είναι τα σημεία υπεροχής του συστήματος Redwell έναντι των άλλων συστημάτων θέρμανσης ; Σημεία Υπεροχής - Οικονομία στην κατανάλωση - Ευεργετικά αποτελέσματα στην Υγεία - 100% Στέγνωμα της Υγρασίας ( Μοναδικός τρόπος) - Λειτουργικότητα - Αισθητική 1. Τι είναι το σύστημα θέρμανσης Redwell-Τι ακριβώς είναι υπέρυθρη θέρμανση; Eίναι ένα καινοτόμο σύστημα θέρμανσης, που βασίζεται στην εκπομπή υπέρυθρης θερμότητας, Όμοιας με την ευεργετική ακτινοβολία του ήλιου. Αυτήν που οι επιστήμονες, ονομάζουν βιογενετικό υπέρυθρο η φως της ζωής.(τα θερμαντικά Redwell εκπέμπουν υπέρυθρη θερμότητα,όμοια, με αυτήν που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα. Στο ίδιο μήκος κύματος) Επειδή όμως η υπέρυθρη εκπομπή έχει την ιδιότητα, να ζεσταίνει απευθείας τα αντικείμενα και τους ανθρώπους, έχουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα, στην οικονομία, λογω αποφυγής των απωλειών του θερμού αέρα, που είναι το μέσο θέρμανσης στα συμβατικά συστήματα. Εκτός όμως του παράγοντα της οικονομίας, έχουμε επιστημονικά και εμπειρικά αποδεδειγμένα, απολύτως ευεργετικά αποτελέσματα σε όλα τα συστήματα του οργανισμού των ανθρώπων και των ζώων. Επίσης, στεγνώνουμε, με μοναδικό τρόπο την υγρασία των δομικών στοιχείων, δημιουργούμε ωφέλιμη υγρασία, στην ατμόσφαιρα του χώρου μας και έχουμε πάντα καθαρό αέρα, αφού αποφεύγουμε, την συνεχή κίνηση σκόνης, μικροοργανισμών και μικροβίων. Όσο για την αισθητική μας είναι προφανής. -Δώστε μας κάποια παραδείγματα στην φύση για την υπέρυθρη θερμότητα και τον τρόπο που ενεργεί Ένα παράδειγμα υπέρυθρης θερμότητας, είναι τα σώματα των ανθρώπων, που όταν μαζευτούν πολλά, σε έναν μεγάλο και κρύο χώρο, τον ζεσταίνουν. Αυτό γίνεται διότι όλα τα ανθρώπινα σώματα μαζί εκπέμπουν υπέρυθρη ακτινοβολία με μέσο όρο θερμικού φορτίου, περίπου 70 watt το καθένα. Όμως το ουσιωδέστερο παράδειγμα υπέρυθρης ακτινοβολίας, είναι ο ήλιος, που ζεσταίνει απευθείας τη γη, εμάς τους ανθρώπους, αλλά και όλους τους πλανήτες

2 Ο αέρας, που είναι διαθερμικός, δεν θερμαίνεται καθόλου Διαπερνάται από την υπέρυθρη ακτινοβολία, χωρίς να δεσμεύει κάποια ποσότητα ενέργειας...να! γιατί ο αέρας στα ψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από την γη, είναι πάντα πολύ κρύος, έστω και αν διανύουμε περίοδο καλοκαιριού Ο αέρας στο περιβάλλον, πλησίον της γης, είναι θερμός (άνοιξη καλοκαίρι), διότι θερμαίνεται έμμεσα, από την επαφή με τα ήδη θερμά στερεά και υγρά σώματα της γης Αυτό ακριβώς συμβαίνει, και με το σύστημα μας.θερμαίνουμε, τα αντικείμενα μεγάλης μάζας και κατόπιν θερμαίνεται ήπια ο αέρας. Με το σύστημα μας,λοιπόν, μιμούμαστε τη φύση και θερμαίνουμε όπως αυτή. Η φύση όμως, ενεργεί πάντα τέλεια και ολιστικά. Επέλεξε,λοιπόν,σαν μοναδικό τρόπο θέρμανσης, την υπέρυθρη θερμότητα και επιτυχαίνει 1) Οικονομία : Η θερμική ενέργεια, δεν χάνεται, πριν φτάσει στην γη, δεσμευόμενη από τον αέρα. 2) Στέγνωμα υγρασίας (Ολοι γνωρίζουμε, πως μόνο με τον Ήλιο, στεγνώνουν τα υλικά Άλλος τρόπος δεν υπάρχει Μοναδικός φυσικός τρόπος, η υπέρυθρη ακτινοβολία) 3) Τα κύτταρα των ανθρώπων, και των ζωικών οργανισμών, εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια είναι έτσι φτιαγμένα, ώστε να είναι συμβατά με την υπέρυθρη θερμότητα, απολαμβάνοντας έτσι, τις ευεργετικές στην υγεία, επιδράσεις της. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Γιατί ισχυρίζεστε, ότι το σύστημα redwell, αποδίδει θέρμανση με χαμηλή κατανάλωση; Η φύση επέλεξε την υπέρυθρη ακτινοβολία, πρώτα από όλα, για να επιτυχαίνει αποτέλεσμα, με τον λιγότερο ενεργοβόρο τρόπο. Αυτός δεν είναι άλλος, από την μέθοδο ακτινοβολίας, που διαπερνά τον αέρα, χωρίς να χάσει καθόλου θερμικό φορτίο και κατόπιν να εισχωρήσει, στα σώματα πυκνότερης μάζας (Στερεά-υγρά) Το ίδιο κάνουμε και εμείς με το σύστημα μας : Θερμαίνουμε απευθείας, τα στερεά σώματα, διαπερνόντας τον αέρα, που μετατρέπονται, με την σειρά τους, σε πομπούς υπέρυθρης θερμότητας. Όμως ζεσταίνουμε επίσης, απευθείας και τους ανθρώπους. Και εδώ μην ξεχνάμε το ουσιώδες! : Αυτό που αισθανόμαστε σαν θερμότητα, είναι ο μέσος Όρος θερμοκρασίας που λαμβάνουμε από την υπέρυθρη ακτινοβολία, από τα γύρω σώματα καθώς και από την θερμότητα που λαμβάνουμε από τον αέρα. Το σύστημα μας, δίνει βάσει, ώστε να αυξήσει τον μέσο όρο, θερμαίνοντας περισσότερο τους τοίχους και τα αντικείμενα, αλλά και εμάς απευθείας. Αποφεύγεται, λοιπόν η υψηλή θέρμανση του αέρα, που απαιτεί, πολύ μεγαλύτερα φορτία ενέργειας. Και όχι μόνο: Ο αέρας, διαφεύγει αμέσως, από τους αερισμούς, αλλά και από τις χαραμάδες. Επίσης, συνεχώς ανεβαίνει στα ψηλότερα στρώματα (ταβάνι), που εμείς δεν κατοικούμε. Όλες αυτές τις απώλειες τις γλιτώνουμε και όχι μόνο: -Με το απολυτο στέγνωμα της Υγρασιας, που επιφέρουμε, ουσιαστικά μονώνουμε το κτιριο μας, αφου η υγρασια (σαν καλος αγωγος της θερμοτητας), μεταφερει μεγαλα θερμικα φορτια, απο την εσωτερικη ατμοσφαιρα, στο εξωτερικο περιβαλλον, διαμέσου των Υγρών τοιχων.

3 - Η ενταση της ακτινοβολίας καθώς και τα φορτία που αποδίδονται, περιγράφονται, στα διαγράμματα STEFAN-BOLTZMAN, από όπου συνάγεται σαφώς, πως η ενέργεια, που μεταδίδεται με 100% ακτινοβολία, αποδίδει διπλάσια θερμικά φορτία, από την ενέργεια που καταναλώνει. Όλα αυτά, οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι το σύστημα Redwell, αποδίδει τουλάχιστον την διπλάσια θερμική απόδοση, από τα υπόλοιπα αξιόπιστα συστήματα, ηλεκτρικής θέρμανσης. Όσο, για την σχέση του με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, με σημερινές τρέχουσες τιμές 2011, η οικονομία είναι της τάξεως του 50-60% και 30-40% αντίστοιχα Περίτρανη απόδειξη οικονομίας, είναι η μελέτη δυο ετών του Αριστοτελείου πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, πάνω στο σύστημα Redwell, που το κατατάσσει ως κορυφαίο, για την κατανάλωση, την θερμική άνεση και την ποιότητα κατασκευής. ΥΓΡΑΣΙΑ -Πώς στεγνώνει την υγρασία των τοίχων; Η διαδικασία ακολουθεί έναν πολύ απλό φυσικό νόμο. Η υγρασία που είναι σε αέρια μορφή, υγροποιείται και μεταφέρεται, στο πιο ψυχρό σώμα. Στην περίπτωση των συμβατικών συστημάτων, που θερμαίνουν αέρα, τα πιο κρύα στοιχεία, είναι οι τοίχοι και τα υπόλοιπα δομικά στοιχεία..άρα η υγροποίηση γίνεται εκεί, ενώ η ατμόσφαιρα ξεραίνεται, και δημιουργείται δυσφορία Κάποιες φορές μάλιστα είναι πολύ υγρή, όταν το όριο κορεσμού των δομικών στοιχείων, έχει ξεπεράσει την δυνατότητα του να, αποθηκεύει υγρασία τότε εκπνέεται συνεχώς στην ατμόσφαιρα σε ποσότητες ανώτερες από τα επιτρεπτά όρια. Με το σύστημα redwell, τα πράγματα λειτουργούν ακριβώς αντίθετα.ο αέρας είναι το ψυχρό στοιχείο, οπότε συνεχώς η υγρασία, μεταφέρεται από τους τοίχους (το θερμότερο σώμα ), στον αέρα (το ψυχρότερο σώμα)..αυτή η υγρασία είναι πάντα ωφέλιμη, διότι η ποσότητα της που προέρχεται από στεγνούς τοίχους, είναι πάντα μικρή και ευπρόσδεκτη. Εκτός και αν οι τοίχοι είναι πολύ υγροί οπότε τον πρώτο καιρό μέχρι να στεγνώσουν, χρειάζονται συχνοί αερισμοί, η ακόμη και συνεχείς, με ένα μικρό παράθυρο η χαραμάδα ανοιχτή.(αν υπάρχει κλιματιστικό, το πρώτο διάστημα λίγων ημερών, βάλτε το να λειτουργεί στην αφύγρανση). Όμως υπάρχει και ένας δεύτερος βασικός λόγος, που στεγνώνει η υγρασία των τοίχων. Τα υλικά έχουν την ιδιότητα, να απορροφούν σε βάθος, την υπέρυθρη ακτινοβολία και αυτονόητα να στεγνώνουν (Ακριβώς το ίδιο, που γίνεται με τον Ήλιο). Εδώ να σημειώσουμε, πως για στέγνωμα της υγρασίας, άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Ρωτήστε οποιονδήποτε τεχνικό η εργολάβο, να σας μιλήσει για το αξεπέραστο αυτό πρόβλημα, στις νεόκτιστες οικοδομές. Όχι όμως τώρα πια Τώρα, που μας δίνεται η υπέρυθρη τεχνολογία. Η εταιρεία μας, υπόσχεται γραπτώς και επιστροφή χρημάτων, σε περίπτωση, που δεν βρείτε αποτέλεσμα, στο στέγνωμα των υγρών τοίχων σας.

4 Οι τοίχοι στεγνώνουν μόνο όσο δουλεύει το σύστημα θέρμανσης; Στην περίοδο θέρμανσης και πλήρη εγκατάσταση ναι..αλλά ΟΧΙ απαραίτητα, όταν είναι εν λειτουργία (θερμοστάτης ΟΝ). Διότι οι τοίχοι είναι πάντα, πιο θερμοί από τον αέρα και η εκπνοή της ωφέλιμης υγρασίας στον ψυχρότερο αέρα καθώς και το στέγνωμα των τοίχων είναι συνεχές Όταν όμως χρησιμοποιήσουμε ένα η δυο προσθετικά πάνελ, για ενίσχυση θέρμανσης και στέγνωμα υγρασίας, πρέπει αυτά συνεχώς να λειτουργούν, για να είναι το στέγνωμα αποτελεσματικό. ΥΓΕΙΑ Γιατί, η υπέρυθρη θέρμανση,είναι υγιεινότερος τρόπος θέρμανσης; Οι λόγοι είναι πολλοί και θα απαριθμήσουμε μερικούς. Πρώτος και βασικός, είναι, ότι είναι ο μοναδικός τρόπος, που η φύση επέλεξε να μας θερμάνει.είναι λοιπόν ο φυσικός τρόπος του ήλιου, εν αντιθέσει με τα συμβατικά συστήματα, που παράγουν θέρμανση τελείως αφύσικα και αντίστροφα, θερμαίνοντας βίαια τον αέρα..κάτι το αφύσικο και τελείως ανθυγιεινό. Ο δεύτερος λόγος, είναι ότι η υπέρυθρη εκπομπή θερμότητας, θερμαίνει μόνο τα αντικείμενα πυκνής μάζας Άρα τα δομικά στοιχεία, τα αντικείμενα και τους ανθρώπους. Ο αέρας θερμαίνεται, αλλά σε δεύτερο χρόνο, αφού έλθει σε επαφή με τα θερμά αντικείμενα. Θερμαίνεται, λοιπόν ήπια και ομοιόμορφα, ενώ αποφεύγονται έτσι, τα θερμά ρεύματα αέρος, που μεταφέρουν, τις ιώσεις, τα μικρόβια, τις σκόνες και τους μικροοργανισμούς. Ήδη οι πνευμονολόγοι το γνωρίζουν αυτό και συστήνουν ανεπιφύλακτα στους ασθενείς, συστήματα θέρμανσης, με υπέρυθρη θερμότητα. Όμως, εκτός των άλλων, η υπέρυθρη εκπομπή θερμότητας, είναι απολύτως ευεργετική για όλα τα συστήματα του οργανισμού..όλοι μας έχουμε την εμπειρία της ανακούφισης κάποιου κρυολογήματος μας, σε μια κρύα μέρα με ηλιοφάνεια η την ανακούφιση κάποιου μυοσκελετικού πόνου μας, κατά την έκθεση μας στον ήλιο.. Αλλά πρώτα από όλα, η υπέρυθρη εκπομπή θερμότητας, ενισχύει συνεχόμενα, το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ευνοεί την καλή λειτουργία του αίματος, επιταχύνει την θεραπεία των κακώσεων, καίει τα λίπη του οργανισμού, αποδίδει καλύτερο και ελαφρύτερο ύπνο στον χρήστη, ενώ του χαρίζει ευεξία με το ξύπνημα. Επίσης εδώ το πολύ βασικό Στεγνώνει τα δομικά στοιχεία του χώρου μας, ώστε εξυγιαίνει προστατευτικά την περιουσία μας και την υγεία μας, από την διάβρωση την μούχλα, τις μαυρίλες, την δυσοσμία.

5 Έτσι, έχουμε πιο υγιή ατμόσφαιρα, σε καθαρό περιβάλλον, αφού χάριν του συστήματος μας, διατηρούμε πάντα ωφέλιμη σχετική υγρασία στην ατμόσφαιρα μας..ποτέ υγρή-ποτέ ξηρή ατμόσφαιρα στον χώρο μας Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε, την δυσφορία τέτοιων καταστάσεων Αυτά και εκατοντάδες, άλλες ευεργεσίες παρέχει το ολιστικό μας σύστημα, που δεν είναι απλά ένα σύστημα θέρμανσης, αλλά και ένα ιατρικό αντικείμενο, για συνεχή χρήση, στον χώρο μας. 2. Πόσο γρήγορα θα νιώσω τα οφέλη της υπέρυθρης θέρμανσης στον οργανισμό μου; Από την πρώτη ημέρα που θα ξυπνήσετε, θα νιώσετε μια διαφορετική ευεξία και διάθεση. Στην περίοδο ενός χειμώνα, είναι βέβαιο, ότι θα μειωθούν δραματικά έως και θα εξαλειφτούν, τα κρούσματα κρυολογημάτων ιώσεων, αμυγδαλίτιδων κ.λπ. Η βελτίωση στο αναπνευστικό, θα γίνει αισθητή από το πρώτο εικοσιτετράωρο και σταδιακά θα επεκτείνεται συνεχώς.( Από την μείωση του φορτίου μικροβίων και σκόνης,εξαιτίας θερμών ρευμάτων, αλλά και απουσία υγρασίας, υπεύθυνη για παθογόνες καταστάσεις) Τα βελτιωτικά αποτελέσματα, στα μυοσκελετικά, αρθριτικά, πόνους μέσης, άκρων, αυχένα κ.λ.π, θα είναι άμεσα, αρκεί το θερμαντικό σώμα, να είναι πολύ κοντά στις θέσεις, που συνήθως βρίσκεται ο χρήστης. Σε διαφορετική περίπτωση, τα αποτελέσματα, θα φανούν μακροπρόθεσμα,μετά την πάροδο ημερών η και μηνών. Όμως υπάρχουν και άδηλα, ευεργετικά αποτελέσματα, που είναι και τα κυριότερα. Ενίσχυση του ανοσοποιητικού, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, ηρέμηση του νευρικού συστήματος και της ψυχικής διάθεσης. Μήπως έχει και κάποιες βλαβερές συνέπειες; Η υπέρυθρη θερμότητα, είναι υπερευεργετικη και σε καμιά περίπτωση βλαβερή!!! Μην μπερδεύεστε με την υπεριώδη ακτινοβολία!!!! Μην μπερδευόμαστε με την υπεριώδη ακτινοβολία, που εκπέμπεται σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος..η υπέρυθρη εκπομπή θερμότητας,όχι μόνο δεν είναι βλαβερή, αλλά είναι ακτινοβολία, απολύτως ευεργετική, για όλα τα συστήματα του οργανισμού..άλλωστε, η πρώτη δουλειά που κάνει, είναι να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι ήδη γνωστή, εδώ και παρά πολλά χρόνια, για τα θεραπευτικά της αποτελέσματα, σε φυσιοθεραπευτές, σε αθλίατρους, σε πνευμονολόγους..άλλωστε μη ξεχνάμε, ότι είναι ο τρόπος θέρμανσης, που επέλεξε η φύση να θερμάνει, όλο το σύμπαν Η φύση ποτέ δεν θα επέλεγε βλαβερό τρόπο..βλαβερά, είναι όλα τα υπόλοιπα συμβατικά συστήματα που αποδίδουν θέρμανση, θερμαίνοντας αέρα με τα γνωστά επακόλουθα, μεταφοράς, μικρόβιων, ιών, μικροοργανισμών και σκόνης.όλα αυτά τα εισπνέουμε.ειδικά αυτοί, που υποφέρουν από άσθμα και αναπνευστικά προβλήματα, χρειάζονται απαραίτητα το σύστημα μας.

6 Όμως υπάρχουν και κάποια συστήματα θέρμανσης με ακτινοβολία, αρκετά ύποπτα. Είναι αυτά, που αποδίδουν ακτινοβολία, που έχει χρώμα και φως. Το διακριτικό, της υπέρυθρης ακτινοβολίας (εκπομπής), είναι, ότι είναι αόρατη στο μάτι. Ο, τι μας θερμαίνει λοιπόν και δεν το βλέπουμε, αλλά αισθανόμαστε την γλυκιά του εκπομπή, είναι υπέρυθρη θέρμανση και μάλιστα ευεργετική για την υγεία. Είναι η ίδια γλυκιά ζέστη, που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα, ιδιαίτερα, η παλάμη του χεριού μας, όταν την φέρουμε πολύ κοντά, σε άλλο σημείο του δέρματος μας. Βέβαια εδώ να πούμε, πως το προϊόν μας είναι Αυστριακό και πέρασε τους κλασσικούς ελέγχους, από αρμόδιους φορείς και ήδη απέσπασε επίσημα πιστοποιητικά, για την απόλυτη ασφάλεια του, στα θέματα υγείας.. Όμως εδώ μιλάμε για ένα ιατρικό κατά βάση προϊόν, που μας ευεργετεί την υγεία! ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ/ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Η λειτουργικότητα του συστήματος μας, είναι η κορυφαία -Τοποθέτηση απλούστατη στον τοίχο η στην οροφή -αρκεί μια πρίζα από μονοφασική παροχή (Το μεγαλύτερο 1400watt ισχύς) -μεταφέρεται σε πιθανή μετακόμιση -δεν έχει έξοδα και ταλαιπωρία συντήρησης, όπως τα συμβατικά συστήματα (παράγοντας και οικονομίας) -δεν απαιτείται αποθηκευτικός χώρος (παράγοντας και οικονομίας) -Είναι πανέμορφα, σε διάφορες επιφάνειες: (γυαλί-καθρέφτης-πίνακες με απεικονίσεις-φορητά-τροχήλατα έπιπλα κ.λ.π) Υπενθυμίζουμε πάλι, την δυνατότητα, εκτύπωσης στη λευκή επιφάνεια, με οποιοδήποτε θέμα της αρεσκείας του πελάτη. Κόστος εκτύπωσης /τεμάχιο: (40-80 ευρώ, αναλόγως μοντέλου), ώστε με ελάχιστα χρήματα, να έχουμε στα χέρια μας, κομμάτια υψηλής αισθητικής. Έχουμε την δυνατότητα, να αποστείλουμε στους ενδιαφερομένους πελάτες μας, ένα (link), με πάνω από 1000 θέματα, για να επιλέξουν, αυτά, της αρεσκείας τους. Επιτέλους, λοιπόν ένα σύστημα Θέρμανσης υψηλής αισθητικής, αλλά και λειτουργικότητας, κάτι που τονίζεται ιδιαίτερα, από την μελέτη του Α.Π.Θ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Το σύστημα Redwell είναι πλήρως πιστοποιημένο ; Το βέβαιο είναι, πως δεν υπάρχει σύστημα υπέρυθρης τεχνολογίας, με τόσα πιστοποιητικά. Επίσης είναι το μοναδικό, που εγκρίθηκε και μελετήθηκε, από επίσημο πανεπιστήμιο κάποιας Χώρας. (μελέτη Α.Π.Θ) Σας παραθέτουμε τις πιστοποιήσεις που έλαβε

7 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ Σήμανση ευρωπαϊκής συμμόρφωσης CE Έλεγχος ασφάλειας προϊόντων GS TUV NORD (Πιστοποίηση αξιόπιστης παραγωγής, αλλά και σταθερής ως προς τον τρόπο και της ποιότητα) TUV UNIVERSAL DESIGN (Πιστοποιεί ότι τα προϊόντα είναι φιλικά και εύχρηστα για τον καταναλωτή) Αξιολόγηση Προμηθευτών & Συστήματα Διασφάλισης της Ποιότητας EN ISO 9001:2008 EN ISO 14001:2004 Έλεγχος εκπομπής IGEF INTERNATIONAL ASSOCIATION FOR ELECTRO-SMOG RESEARCH (Το συστημα redwell είναι ελεύθερο από ηλεκτρονικό νέφος. Δεν παράγει βλαβερά ηλεκτρομαγνητικά κύματα) Μελέτη από το Α.Π.Θ, όπου κρίθηκε ως κορυφαίο, για την εξοικονόμηση ενέργειας, την θερμική άνεση, την φιλικότητα στο περιβάλλον και την ποιότητα κατασκευής ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ REDWELL ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Ειμαι αποφασισμένος η, να επιλέξω για την θέρμανση, υπέρυθρη τεχνολογία. Γιατί θα πρέπει να επιλέξω REDWELL. ; Α) Στις πιστοποιήσεις και τα βραβεία που έλαβαν Κανένα, προϊόν υπέρυθρης τεχνολογίας, δεν έχει εξασφαλίσει τόσα πιστοποιητικά όσα το Redwell. Αυτό,σας κάνει να νιώθετε ασφαλής, για την αγορά σας και βέβαιοι ότι συνεργάζεστε, με μια εξόχως σοβαρή εταιρεία. Επίσης το σύστημα μας, έλαβε, μια σειρά πολλών βραβείων, σε εκθέσεις του εξωτερικού, ως το καλύτερο προϊόν, που εκτέθηκε. Για τα βραβεία όμως, θα ενημερωθείτε, στο Β) στην χώρα προέλευσης και κατασκευής τους (Κατασκευάζονται, σε βιομηχανικό - οικολογικό, πάρκο της Αυστρίας) Το σύστημα Redwell, ξεκίνησε να κατασκευάζεται, στην Αυστρία, εδώ και 13 χρόνια περίπου (1998). Και όχι μόνο!...κατασκευάζεται, σε βιομηχανικό -οικολογικό πάρκο, όπου κατασκευάζονται, προϊόντα, φιλικά στο περιβάλλον, που εξοικονομούν ενέργεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν και αλλά προϊόντα, που έχουν ως τόπο προέλευσης, σοβαρές χώρες της Ευρώπης, αλλά κατασκευάζονται συνήθως στην Ανατολή. Να προσέχει, λοιπόν ο καταναλωτής, και να ενημερώνεται σαφώς και αποδεδειγμένα, για τον τόπο προέλευσης και κατασκευής των προϊόντων.

8 Στο website της εταιρείας μας θα βρείτε ανάλογο βίντεο, όπου δείχνονται κάποια πλάνα, του εργοστασίου την ώρα της παραγωγής. (Στην θεματική Αυστριακός οίκος) Γ) Στην ενεργειακή πιστοποίηση, που έλαβαν, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Το Α.Π.Θ, εργαστηκε επι δυο χρονια, πειραματικα και εργαστηριακα, ώστε μεσα από συγγραμα 200 σελιδων, αποδυκνυει, ότι ο συστημα Redwell κατατασσεται ως κορυφαίο, για την εξοικονόμηση ενέργειας, την θερμική άνεση, την φιλικότητα στο περιβάλλον και την ποιότητα κατασκευής. Οποιος,α πο τους ενδιαφερομενους πελατες, θελει περισσοτερες πληροφοριες για ετουτο, ειμαστε ετοιμοι, να του αποστειλλουμε, την εγκυρη περιληψη, σε 25 σελιδες, ειτε στα ελληνικα, ειτε στα Αγγλικα, ειτε στα γερμανικά. Συνταγμένη από το ίδιο το Α.Π.Θ. Δ) στην ποιότητα κατασκευής του, που τα κάνει πρακτικώς άφθαρτα στον χρόνο Ε) Στην δυνατότητα εκτύπωσης, οποιουδήποτε θέματος επιλεγεί, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Υπενθυμίζουμε πάλι, την δυνατότητα, εκτύπωσης στη λευκή επιφάνεια, με οποιοδήποτε θέμα της αρεσκείας του πελάτη. Κόστος εκτύπωσης /τεμάχιο: (40-80 ευρώ, αναλόγως μοντέλου), ώστε με ελάχιστα χρήματα, να έχουμε στα χέρια μας, κομμάτια υψηλής αισθητικής. Η παράδοση του εκτυπωμένου σώματος, γίνεται άμεσα, σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, μετά την εντολή του πελάτη. Έχουμε την δυνατότητα, να αποστείλουμε στους ενδιαφερομένους πελάτες μας, ένα (link), με πάνω από 1000 θέματα, για να επιλέξουν, αυτά, της αρεσκείας τους. ΣΤ) Στη μερική θερμοσυσσώρευση, που παρέχει (λόγω βερμικουλίτη) Εδώ πάλι να τονίσουμε, ότι το σύστημα redwell, είναι το μοναδικό σύστημα υπέρυθρης τεχνολογίας, που εμπεριέχει στο εσωτερικό του σώμα, τον βερμικουλίτη, πετυχαίνοντας έτσι, μερική θερμοσυσσώρευση. Το θερμαντικο μας σωμα δηλαδη, συνεχιζει να αποδιδει θερμοτητα και με το σβησιμο του θερμοστατη. Έτσι το ανθρώπινο σώμα, όταν θα σβήσει ο θερμοστάτης,δεν αισθάνεται βίαια, την απώλεια της έξτρα ακτινοβολίας, που μας αποδιδει το πάνελ, όταν θα σβήσει ο θερμοστάτης..αυτές οι μικροδιαφορές στο τι αισθανόμαστε, γίνονται αντιληπτές, από τα αισθητήρια μας και είναι ενοχλητικές, με τα ηδη υπάρχοντα συστήματα του ανταγωνισμού Z) Στην γνώση μας και την αγάπη στην δουλειά μας. Εκτός των παραπάνω, το δίκτυο συνεργατών της Lifetherm, αποτελείται κατά το πλείστον, από ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες, στην υπέρυθρη τεχνολογία και μελέτη. Άλλωστε, είναι γνωστό σε όλους, πως οποιοδήποτε άριστο προϊόν, μπορεί να "εκτεθεί αρνητικά", αν δεν συνδυαστεί, με σωστή διαχείριση και μελέτη. Και πέραν, λοιπόν, από το κορυφαίο προϊόν υπέρυθρης τεχνολογίας, διαθέτουμε στην Θεσσαλονίκη, ομάδα επιστημόνων και έμπειρων τεχνικών, που μπορεί να συμβουλέψει και να υποστηρίξει, την οποιαδήποτε μελέτη συνεργάτη, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος.

9 Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως η πρώτη σοβαρή και επίσημη μελέτη πανεπιστημίου, πάνω σε σύστημα υπέρυθρης τεχνολογίας, ξεκίνησε για το σύστημα Redwell, από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που μετά από δυο χρόνια, πειραμάτων και μελετών, κατέληξε σε έκθεση, που χαρακτηρίζει το προϊόν μας, κορυφαίο, για την οικονομία, την ποιότητα κατασκευής και την θερμική άνεση. Το προϊόν μας, η γνώση μας, αλλά και η αγάπη στην δουλειά μας, εγγυάται για εσάς, μια τέλεια λύση, σε ένα σύνθετο θέμα: Θερμικής άνεσης - πολύ μεγάλης οικονομίας - εξάλειψη υγρασίας - λειτουργικότητας - υγιεινής - ποιότητας κατασκευής - αισθητικής και διακόσμησης. ( Όλες οι εκθέσεις και τα συγγράμματα μας, γύρω από την υπέρυθρη και το προϊόν Redwell, υπογράφονται επώνυμα, με την ανάλογη ευθύνη απέναντι στον πελάτη. Δεν θα μπούμε, ποτέ στις λογικές, απλών εμπόρων, που χωρίς γνώση στην καινούργια τεχνολογία, εισάγουν, προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας, και το χειρότερο, παρουσιάζουν μελέτες πολύ ευνοϊκότερες, από τις πραγματικές, οδηγώντας, έτσι τον μελλοντικό πελάτη, σε μια ελκυστική αγορά, αλλά με αποτελέσματα βέβαιης αποτυχίας, δυσφημίζοντας, έτσι, όλον τον χώρο, αυτής της υπέροχης, νέας τεχνολογίας) Τάσος Ζαχαριάδης Πολιτικός μηχανικός Α.Π.Θ Υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης δικτύου REDWELL by LIFETHERM

Υπέρυθρη Θέρμανση NIKOΣ ΚΟΥΚΑΣ - EUROFROST

Υπέρυθρη Θέρμανση NIKOΣ ΚΟΥΚΑΣ - EUROFROST Υπέρυθρη Θέρμανση NIKOΣ ΚΟΥΚΑΣ - EUROFROST Γενικά Στοιχεία Υπέρυθρη Θέρμανση Το σύστημα θέρμανσης REDWELL, αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου σας, στεγνώνει την υγρασία στα δομικά στοιχεία του κτιρίου,

Διαβάστε περισσότερα

Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell

Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell ΦΕΒ. 2012-1/14 - Περιεχόμενα Υπέρυθρη Θέρμανση από την ΙnfraWell Θαλπωρή σαν να μας ζεσταίνει ο ήλιος. 4 Τεχνολογία και Λειτουργικότητα Η υψηλή Ελβετική τεχνολογία, πρωτοπορεί με προϊόντα μεγάλης εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας με υπεροχή!

ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας με υπεροχή! ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας με υπεροχή! Πάνελ υπέρυθρης θέρµανσης ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: A. Προηγµένη τεχνολογία παραγωγής και εξοπλισµός Η χρήση της τεχνολογίας του FR4 πλαστικοποιηµένου

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως:

Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως: Τοποθετώντας Ενδοδαπέδια Υπέρυθρη Θέρμανση HP στο χώρο σας, θα απολαύσετε οφέλη όπως: 1. Οικονομία Σημαντική μείωση των εξόδων της οικογένειας ή της επιχείρηση σας για τη θέρμανση του χώρου σας. Οι συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat

Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat Coolers Υπέρυθρα Πάνελ InfraHeat Τι είναι οι υπέρυθρη θέρμανση; Η υπέρυθρη ακτινοβολία αποτελεί το πιο φυσικό τρόπο θέρμανσης όπως ακριβώς δηλαδή μας ζεσταίνει ο ήλιος. Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι ηλεκτρομαγνητική

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας και θέρμανση κτιρίων

Εξοικονόμηση ενέργειας και θέρμανση κτιρίων Εξοικονόμηση ενέργειας και θέρμανση κτιρίων Μέρος 1 ο : Σύγκριση τοπικών και κεντρικών συστημάτων θέρμανσης "Μύρισε χειμώνας" και πολλοί επιλέγουν τις θερμάστρες υγραερίου για τη θέρμανση της κατοικίας

Διαβάστε περισσότερα

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών.

Υγρασία ονομάζουμε το νερό που βρίσκεται διαλυμένο στον αέρα της ατμόσφαιρας υπό μορφή υδρατμών. ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣ.. Οι αφυγραντήρες είναι συσκευές ειδικά σχεδιασμένες για να αφαιρούν την υγρασία από τον αέρα του χώρου. Λόγω του τρόπου που λειτουργούν (και που θα εξηγήσουμε παρακάτω), οι αφυγραντήρες καταναλώνουν

Διαβάστε περισσότερα

SUPER THERM ΘΕΩΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

SUPER THERM ΘΕΩΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Αυτό το σεμινάριο έχει απλώς ως στόχο να δώσει μερικά από τα βασικά της Θερμοδυναμικής, και πως σχετίζεται με τη μόνωση και με τη μόνωση με κεραμικά επιχρίσματα. Η θερμότητα μεταφέρεται με τους παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Η Εlith σας δίνει φυσική θέρμανση

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Η Εlith σας δίνει φυσική θέρμανση ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τα πλεονεκτήματα υπέρυθρης θέρμανσης: Η Εlith σας δίνει φυσική θέρμανση Αντίθετα με τα συνηθισμένα συστήματα θέρμανσης που στηρίζουν τη λειτουργία τους στην κίνηση του θερμαινόμενου

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας

Λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας Λύσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας Φωτοβολταϊκά Αστείρευτη ενέργεια από τον ήλιο! Η ηλιακή ενέργεια είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας στη διάθεση μας.τα προηγούμενα χρόνια η τεχνολογία και το κόστος παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της θερμογραφίας είναι ότι είναι μη καταστροφική.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της θερμογραφίας είναι ότι είναι μη καταστροφική. Θερμογραφία είναι η παρατήρηση, μέτρηση και καταγραφή της θερμότητας και της ροής της. Όλα τα σώματα στη γη, με θερμοκρασία πάνω από το απόλυτο μηδέν ( 273 ο C) εκπέμπουν θερμική ενέργεια στο υπέρυθρο

Διαβάστε περισσότερα

Η θέρμανση του μέλλοντος. naoseurope.gr

Η θέρμανση του μέλλοντος. naoseurope.gr Η θέρμανση του μέλλοντος naoseurope.gr εξαιρετικοί λόγοι να επιλέξετε θερμαντικό φιλμ Εξαιρετικά λεπτό, πάχος μόλις 0,5 mm βασισμένο σε τεχνολογία εκπομπής μακρών κυμάτων υπέρυθρου φωτός Υγιεινή θέρμανση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Γ Γυμνασίου. «Μείωση των θερμικών απωλειών από κλειστό χώρο με τη χρήση διπλών τζαμιών»

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Γ Γυμνασίου. «Μείωση των θερμικών απωλειών από κλειστό χώρο με τη χρήση διπλών τζαμιών» 3 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 2017 ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Γ Γυμνασίου «Μείωση των θερμικών απωλειών από κλειστό χώρο με τη χρήση διπλών τζαμιών» του μαθητή Διονύση Κλαδά Μάιος 2017 1 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Νιώστε καλύτερα με την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η INFRASMART ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Στις μέρες μας όλοι προσπαθούμε να έχουμε πιο υγιή ζωή. Έτσι δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΛΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ Όπου Μ, εγκατάσταση τοποθέτηση µόνωσης

ΜΙΛΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ Όπου Μ, εγκατάσταση τοποθέτηση µόνωσης Όπου Μ, εγκατάσταση τοποθέτηση µόνωσης συνήθειες. Η θερµική προστασία του κελύφους, του δώµατος και της στέγης είναι βασική προϋπόθεση για τη σωστή θερµική συµπεριφορά οποιουδήποτε κτηρίου. Η θερµοµόνωση

Διαβάστε περισσότερα

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς

Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς Ενδοδαπέδια Θέρμανση Νέας Γενιάς H Ενδοδαπέδια Θέρμανση είναι σε όλους γνωστή ως η πιο Aποτελεσματική, Ποιοτική Υγιεινή μέθοδος θέρμανσης Η θέρμανση μεταφέρεται αποτελεσματικά με τον πιο φυσικό τρόπο από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΛ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2012 2013 ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ PANEL ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΜ1 ΕΠΑΛ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΛ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2012 2013 ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ PANEL ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΜ1 ΕΠΑΛ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΛ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2012 2013 ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ PANEL ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΒΜ1 ΕΠΑΛ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ για ζεστό σπίτι Και οικονομία στην τσέπη

Διαβάστε περισσότερα

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι...

Πάνω απ όλα η εξέλιξη είναι... Έχουν μείνει κάποιες απορίες; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Uponor; Χρειάζεστε μία συμβουλή ειδικού για τα συστήματα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ειδικευμένο

Διαβάστε περισσότερα

Η θερμική υπέρυθρη εκπομπή της Γης

Η θερμική υπέρυθρη εκπομπή της Γης Η θερμική υπέρυθρη εκπομπή της Γης Δορυφορικές μετρήσεις στο IR. Θεωρητική θεώρηση της τηλεπισκόπισης της εκπομπήςτηςγήινηςακτινοβολίαςαπό δορυφορικές πλατφόρμες. Μοντέλα διάδοσης της υπέρυθρης ακτινοβολίας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Σεμινάριο : Δευτέρα 29 10-2008 ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΕΡΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Εισηγητής : Κουμπάκης Βασίλης Μηχανολόγος Μηχανικός Οργάνωσή Σχολικός Σύμβουλος Στ. Σπανομήτσιος ΗθέρμανσητηςΓηςαπότονήλιο

Διαβάστε περισσότερα

Μεταφορά Ενέργειας με Ακτινοβολία

Μεταφορά Ενέργειας με Ακτινοβολία ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Εργαστηριακή Άσκηση: Μεταφορά Ενέργειας με Ακτινοβολία Σκοπός της Εργαστηριακής Άσκησης: Να προσδιοριστεί ο τρόπος με τον οποίο μεταλλικά κουτιά με επιφάνειες διαφορετικού

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή

Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Σύστημα διπλών υαλοπινάκων από την Θερμοπλαστική Οικονομία και άνετη ζωή, κάθε εποχή Μειώστε δραστικά τους λογαριασμούς για θέρμανση και δροσισμό και βελτιώστε την ενεργειακή

Διαβάστε περισσότερα

Ε Δημοτικού 13 Μαΐου 2012 Ονοματεπώνυμο: Δημοτικό Σχολείο:.

Ε Δημοτικού 13 Μαΐου 2012 Ονοματεπώνυμο: Δημοτικό Σχολείο:. Ε Δημοτικού 13 Μαΐου 2012 Ονοματεπώνυμο: Δημοτικό Σχολείο:. Συντομογραφίες: β.μαθ.ε βιβλίο Μαθητή Ε τάξης τ.εργ.ε τετράδιο Εργασιών Ε τάξης Παρατήρησε τα παρακάτω σκίτσα στα οποία εικονίζονται «επικίνδυνες

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοσφαιρική Ρύπανση

Ατμοσφαιρική Ρύπανση ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ενότητα 7: Ισοζύγιο ενέργειας στο έδαφος Μουσιόπουλος Νικόλαος Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΝΤΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED

ΠΕΝΤΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED ΠΕΝΤΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ LED Καθώς οι λαμπτήρες πυρακτώσεως αποσύρονται είναι μια καλή περίοδος να σκεφτούμε να τους αλλάξουμε σε λαμπτήρες LED. Οι λαμπτήρες LED έχουν εντυπωσιακό χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ PANEL ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ HAUSTEK ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η τεχνολογία εκπομπής θερμότητας που χρησιμοποιούν οι μονάδες της HAUSTEΚ, βασίζεται στον συνδυασμό τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ REHAU Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ REHAU Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ REHAU Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ www.rehau.gr Κατασκευές Αυτοκινητοβιομηχανία Βιομηχανία ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΨΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

3ο Εργαστήριο: Ρύθμιση και έλεγχος της θερμοκρασίας μιας κτηνοτροφικής μονάδας

3ο Εργαστήριο: Ρύθμιση και έλεγχος της θερμοκρασίας μιας κτηνοτροφικής μονάδας 3ο Εργαστήριο: Ρύθμιση και έλεγχος της θερμοκρασίας μιας κτηνοτροφικής μονάδας 1 Περιεχόμενα 3.1 Παράγοντες που συνιστούν το εσωτερικό περιβάλλον ενός κτηνοτροφικού κτηρίου... 3 3.2 Θερμότητα... 4 3.3

Διαβάστε περισσότερα

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού

Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Ο «δρόμος» για την επιλογή του ιδανικού κλιματισμού Η επιλογή ενός συστήματος κλιματισμού για μια επιχείρηση ή μια οικία είναι εξαιρετικά σημαντική απόφαση που επηρεάζει την ποιότητα ζωής & άνεση των διαμενόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ. Εύη Τζανακάκη Αρχιτέκτων Μηχ. MSc

ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ. Εύη Τζανακάκη Αρχιτέκτων Μηχ. MSc ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΗΡΙΩΝ Εύη Τζανακάκη Αρχιτέκτων Μηχ. MSc Αρχές ενεργειακού σχεδιασμού κτηρίων Αξιοποίηση των τοπικών περιβαλλοντικών πηγών και τους νόμους ανταλλαγής ενέργειας κατά τον αρχιτεκτονικό

Διαβάστε περισσότερα

Ζώντας στο φως! Σύστημα Φυσικού Φωτισμού

Ζώντας στο φως! Σύστημα Φυσικού Φωτισμού Ζώντας στο φως! Σύστημα Φυσικού Φωτισμού Green roo fing Θόλος Κάτοπτρο Στεγάνωση Σωλήνας μεταφοράς και αντανάκλασης Απόληξη 2 Φωτοσωλήνες Νέα τεχνολογία φυσικού φωτισμού Η χρήση φωτοσωλήνων για την επίλυση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΩΜΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΩΜΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΩΜΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ Το προϊόν δεν είναι καινούργιο, η ιδέα είναι καινούργια. Εδώ και πολλά χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο Εργασίας 8 Το Φως Θερμαίνει "Ψυχρά" και "Θερμά" Χρώματα

Φύλλο Εργασίας 8 Το Φως Θερμαίνει Ψυχρά και Θερμά Χρώματα Φύλλο Εργασίας 8 Το Φως Θερμαίνει "Ψυχρά" και "Θερμά" Χρώματα α. Παρατηρώ, Πληροφορούμαι, Ενδιαφέρομαι Παρατήρησε τη διπλανή εικόνα και γράψε σε ποια σημεία προτιμούν οι άνθρωποι να κάθονται στην παραλία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Στο τεύχος αυτό, γίνεται μία όσο το δυνατόν λεπτομερής προσέγγιση των γενικών αρχών της Βιοκλιματικής που εφαρμόζονται στο έργο αυτό. 1. Γενικές αρχές αρχές βιοκλιματικής 1.1. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Τα είδη θέρμανσης στην Ελλάδα: μύθοι και αλήθειες

Τα είδη θέρμανσης στην Ελλάδα: μύθοι και αλήθειες Τα είδη θέρμανσης στην Ελλάδα: μύθοι και αλήθειες Η επιλογή της θέρμανσης στην ελληνική επικράτεια απασχολεί όλο και περισσότερους πολίτες. Κύριοι άξονες επιλογής η χαμηλή κατανάλωση και το κόστος αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Καβάλας, Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Μάθημα Μετεωρολογίας-Κλιματολογίας Υπεύθυνη : Δρ Μάρθα Λαζαρίδου Αθανασιάδου

ΤΕΙ Καβάλας, Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Μάθημα Μετεωρολογίας-Κλιματολογίας Υπεύθυνη : Δρ Μάρθα Λαζαρίδου Αθανασιάδου 2. ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΕΙ Καβάλας, Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος Μάθημα Μετεωρολογίας-Κλιματολογίας Υπεύθυνη : Δρ Μάρθα Λαζαρίδου Αθανασιάδου ΗΛΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ Με τον όρο ακτινοβολία

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα και Επώνυμο:.. Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας:.. Δημοτικό Σχολείο:.. Τάξη/Τμήμα:.. Εξεταστικό Κέντρο:...

Όνομα και Επώνυμο:.. Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας:.. Δημοτικό Σχολείο:.. Τάξη/Τμήμα:.. Εξεταστικό Κέντρο:... Ε Όνομα και Επώνυμο:.. Όνομα Πατέρα: Όνομα Μητέρας:.. Δημοτικό Σχολείο:.. Τάξη/Τμήμα:.. Εξεταστικό Κέντρο:.... Παρατήρησε τα διάφορα φαινόμενα αλλαγής της φυσικής κατάστασης του νερού που σημειώνονται

Διαβάστε περισσότερα

VIEGA FONTERRA Συστήµατα Θέρµανσης και Ψύξης απέδου Όλα από ένα χέρι

VIEGA FONTERRA Συστήµατα Θέρµανσης και Ψύξης απέδου Όλα από ένα χέρι VIEGA FONTERRA Συστήµατα Θέρµανσης και Ψύξης απέδου Όλα από ένα χέρι Η απαίτηση για µια ευχάριστη θερµική άνεση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, όλο και αυξάνεται. Το σύστηµα θέρµανσης και ψύξης απέδου

Διαβάστε περισσότερα

Σχήμα 8(α) Σχήμα 8(β) Εργασία : Σχήμα 9

Σχήμα 8(α) Σχήμα 8(β) Εργασία : Σχήμα 9 3. Ας περιγράψουμε σχηματικά τις αρχές επί των οποίων βασίζονται οι καινοτόμοι σχεδιασμοί κτηρίων λόγω των απαιτήσεων για εξοικονόμηση ενέργειας και ευαισθησία του χώρου και του περιβάλλοντος ; 1. Τέτοιες

Διαβάστε περισσότερα

Η φοιτητική ζωή έχει έξοδα και δεν χρειάζεται η θέρμανση να είναι ένα από αυτά. Ευτυχώς, πλέον, υπάρχει τρόπος να ζεσταθείς και χωρίς πετρέλαιο.

Η φοιτητική ζωή έχει έξοδα και δεν χρειάζεται η θέρμανση να είναι ένα από αυτά. Ευτυχώς, πλέον, υπάρχει τρόπος να ζεσταθείς και χωρίς πετρέλαιο. Πτυχίο στη θέρμανση! Η φοιτητική ζωή έχει έξοδα και δεν χρειάζεται η θέρμανση να είναι ένα από αυτά. Ευτυχώς, πλέον, υπάρχει τρόπος να ζεσταθείς και χωρίς πετρέλαιο. Μπορεί οι νέοι να αντέχουν στις αντίξοες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ: H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΡΜΕΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΓΡΕ ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΙΑΛΙΑΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση ενέργειας 40%

Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Made in Norway Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Από τον επίσημο αντιπρόσωπο Sani hellas Ασφάλεια και υγιεινή θέρμανση Φιλικό για τα παιδιά Ο θερμοπομπός NOBØ εξοικονόμησης ενέργειας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Τα «κλειδιά» στην επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα

Τα «κλειδιά» στην επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα Τα «κλειδιά» στην επιλογή ηλιακού θερμοσίφωνα Η επιλογή του κατάλληλου ηλιακού θερμοσίφωνα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες του κάθε καταναλωτή, μπορεί να μεγιστοποιήσει την απόδοση μιας έτσι κι αλλιώς ενδεδειγμένης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2 ο ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ 2012-2013

ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2 ο ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ 2012-2013 ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2 ο ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ 2012-2013 ΤΟΜΕΙΣ : Ηλεκτρονικών Ηλεκτρολόγων ΘΕΜΑ : Τεχνικοοικονομική μελέτη για την θέρμανση των αιθουσών διδασκαλίας του σχολείου με χρήση υπερύθρων. ΣΚΟΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα

open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα open Die KlimaFassade Διαπνέουσα Θερμομόνωση Μειωμένο κόστος θέρμανσης και ψύξης Για πάντα n Διαπνέουσα θερμομόνωση n Ευχάριστο εσωτερικό κλίμα n Εξοικονόμηση ενέργειας Ευχάριστο κλίμα για μιά ζωή Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικοί Θερμοπομποί

Ηλεκτρικοί Θερμοπομποί Γαλλική Τεχνολογία Ηλεκτρικοί Θερμοπομποί 5 χρόνια εγγύηση Από τον επίσημο αντιπρόσωπο Sani hellas Υγιεινή Θέρμανση Χαμηλή Κατανάλωση Πώς λειτουργούν οι θερμοπομποί Atlantic; ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΚΛΥΣΜΟΣ Το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακοί Υαλοπίνακες

Ενεργειακοί Υαλοπίνακες Ενεργειακοί Υαλοπίνακες Μπορεί η οικολογική προσέγγιση μιας πιο λελογισμένης χρήσης των ενεργειακών πόρων του πλανήτη να προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια να μας πείσει για μια οικονομικότερη χρήση των πηγών

Διαβάστε περισσότερα

Οι λαμπτήρες που χρησιμοποιούνται για τoν τεχνητό φωτισμό μπορούν να διαχωριστούν στις πιο κάτω κατηγορίες:

Οι λαμπτήρες που χρησιμοποιούνται για τoν τεχνητό φωτισμό μπορούν να διαχωριστούν στις πιο κάτω κατηγορίες: Λαμπτήρες LED Οι λαμπτήρες που χρησιμοποιούνται για τoν τεχνητό φωτισμό μπορούν να διαχωριστούν στις πιο κάτω κατηγορίες: Α) Πυρακτώσεως (κοινές λάμπες) Β)Φθορισμού (σωλήνα) Γ) Φθορισμού μικρού μεγέθους

Διαβάστε περισσότερα

Ηλιακή Θέρμανση Ζεστό Νερό Χρήσης Ζ.Ν.Χ

Ηλιακή Θέρμανση Ζεστό Νερό Χρήσης Ζ.Ν.Χ Ηλιακή Θέρμανση Ζεστό Νερό Χρήσης Ζ.Ν.Χ Τα θερμικά ηλιακά συστήματα υποβοήθησης θέρμανσης χώρων και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης (Ηλιοθερμικά Συστήματα) είναι ιδιαίτερα γνωστά σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες.

Διαβάστε περισσότερα

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας

Τα νέα θερμαντικά σώματα αδρανείας Θερμαντικά Σώματα αδρανείας της ELNUR Η νέα τεχνολογία της ELNUR, η οποία έχει κατοχυρωθεί με ευρεσιτεχνία, δεν χρησιμοποιεί κανένα τύπο θερμικού υγρού. Βασίζεται σε έναν πρωτεύοντα πομπό θερμότητας, που

Διαβάστε περισσότερα

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Project Τμήμα Α 3

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Project Τμήμα Α 3 Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας Project Τμήμα Α 3 Ενότητες εργασίας Η εργασία αναφέρετε στις ΑΠΕ και μη ανανεώσιμες πήγες ενέργειας. Στην 1ενότητα θα μιλήσουμε αναλυτικά τόσο για τις ΑΠΕ όσο και για τις μη

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση

Κορυφαίος έλεγχος του ηλιακού φωτός και θερμομόνωση Ε ξ ο ι κ ο ν ό μ η σ η * Σ ε ι ρ ά Σημαντική εξοικονόμηση αποτελεσματική θερμομόνωση σημαίνει μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση. Με το, το κόστος ψύξης και θέρμανσης μειώνεται σημαντικά! Διαθέσιμα πάχη Διαμέρισμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ BRUNATA

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ BRUNATA Πετρέλαιο Φυσικό Αέριο ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ BRUNATA ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ποιος δεν θα ήθελε να έχει τα πλεονεκτήματα της αυτονομίας και πολλά παραπάνω Να λειτουργεί την θέρμανση όποτε θέλει Να έχει

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40%

Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Made in Norway Θερμοπομποί Νορβηγίας Εξοικονόμηση ενέργειας 40% Κομψά, μοντέρνα με κλασική γραμμή Ηλεκτρονικοί θερμοπομποί NOBØ, της μεγαλύτερης Σκανδιναβικής Βιομηχανίας ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Συντακτική Οµάδα: έσποινα Παναγιωτίδου

Συντακτική Οµάδα: έσποινα Παναγιωτίδου ιαθεµατική Εργασία µε Θέµα: Οι Φυσικές Επιστήµες στην Καθηµερινή µας Ζωή Η Ηλιακή Ενέργεια Τµήµα: β2 Γυµνασίου Υπεύθυνος Καθηγητής: Παζούλης Παναγιώτης Συντακτική Οµάδα: έσποινα Παναγιωτίδου ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Ι Ragab Mohammed Βάσωφ Θάνος Μήτσιος Αντώνης Μιμίδης Άγγελος Δήμας Νίκος

Ομάδα Ι Ragab Mohammed Βάσωφ Θάνος Μήτσιος Αντώνης Μιμίδης Άγγελος Δήμας Νίκος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΤΜΥΗΤΔ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2 09/05/2012 Ομάδα Ι Ragab Mohammed Βάσωφ Θάνος Μήτσιος Αντώνης Μιμίδης Άγγελος Δήμας Νίκος 1 Εισαγωγικά ερωτήματα

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό υλικό στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Chain Reaction: Α sustainable approach to inquiry based Science Education

Εκπαιδευτικό υλικό στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Chain Reaction: Α sustainable approach to inquiry based Science Education Εκπαιδευτικό υλικό στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Chain Reaction: Α sustainable approach to inquiry based Science Education «Πράσινη» Θέρμανση Μετάφραση-επιμέλεια: Κάλλια Κατσαμποξάκη-Hodgetts

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design

Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Περισσότερη ποιότητα, περισσότερη απόδοση, περισσότερο design Schüco ηλιοθερμικοί συλλέκτες με καινοτόμο τεχνολογία θερμικής αγωγιμότητας Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από Ηλιακά

Διαβάστε περισσότερα

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ

Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Επεμβάσεις Εξοικονόμησης Ενέργειας EUROFROST ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Εξοικονόμηση χρημάτων σε υφιστάμενα και νέα κτίρια Ένα υφιστάμενο κτίριο παλαιάς κατασκευής διαθέτει εξοπλισμό χαμηλής ενεργειακής απόδοσης,

Διαβάστε περισσότερα

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Βιοκλιματικός Σχεδιασμός Αρχές Βιοκλιματικού Σχεδιασμού Η βιοκλιματική αρχιτεκτονική αφορά στο σχεδιασμό κτιρίων και χώρων (εσωτερικών και εξωτερικών-υπαίθριων) με βάση το τοπικό κλίμα, με σκοπό την εξασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

2015 Η ενέργεια είναι δανεική απ τα παιδιά μας

2015 Η ενέργεια είναι δανεική απ τα παιδιά μας Εκπαιδευτικά θεματικά πακέτα (ΚΙΤ) για ευρωπαϊκά θέματα Τ4Ε 2015 Η ενέργεια είναι δανεική απ τα παιδιά μας Teachers4Europe Οδηγιεσ χρησησ Το αρχείο που χρησιμοποιείτε είναι μια διαδραστική ηλεκτρονική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΣΑΟΥΝΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ πελάτη. Ευχαριστούμε που επέλεξες το προϊόν μας. Για την ασφάλειά σου, αφιέρωσε μερικά λεπτά για να διαβάσεις αυτό το εγχειρίδιο πριν από την εγκατάσταση και τη χρήση.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ Στόχοι των δραστηριοτήτων. Οι μαθητές θα πρέπει να είναι σε θέση να: αναφέρουν διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αυξήσουμε τη θερμοκρασία διαπιστώσουν πειραματικά ότι

Διαβάστε περισσότερα

Συγκριτικό τεστ: Πώς θα διαλέξω το είδος θέρμανσης που με συμφέρει

Συγκριτικό τεστ: Πώς θα διαλέξω το είδος θέρμανσης που με συμφέρει Συγκριτικό τεστ: Πώς θα διαλέξω το είδος θέρμανσης που με συμφέρει Δεκάδες αναλύσεις έχουν γραφτεί σε μια προσπάθεια να απαντηθεί το ερώτημα «ποιο καύσιμο είναι πιο οικονομικό» με το αποτέλεσμα τις περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

InfraWell. κρατήστε τον ήλιο μέρα-νύχτα σπίτι σας. InfraWell. θερμαντικά πάνελ υπερύθρων. w w w.infra w e ll-he a ting.c o m

InfraWell. κρατήστε τον ήλιο μέρα-νύχτα σπίτι σας. InfraWell. θερμαντικά πάνελ υπερύθρων. w w w.infra w e ll-he a ting.c o m κρατήστε τον ήλιο μέρα-νύχτα σπίτι σας θερμαντικά πάνελ υπερύθρων w w w.infra w e ll-he a ting.c o m κρατήστε τον ήλιο μέρα-νύχτα σπίτι σας B ring the s un into yo ur ho m e w ith Infra We ll he a te rs!

Διαβάστε περισσότερα

9/10/2015. Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ

9/10/2015. Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτές ΚΕ.ΠΑ Το έργο We Qualify έχει ως στόχο να βοηθήσει τον κατασκευαστικό τομέα της Κύπρου με την εκπαίδευση ατόμων στην τοποθέτηση κουφωμάτων και

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

Θερμική νησίδα», το πρόβλημα στις αστικές περιοχές. Παρουσίαση από την Έψιλον-Έψιλον Α.Ε.

Θερμική νησίδα», το πρόβλημα στις αστικές περιοχές. Παρουσίαση από την Έψιλον-Έψιλον Α.Ε. Θερμική νησίδα», το πρόβλημα στις αστικές περιοχές. Παρουσίαση από την Έψιλον-Έψιλον Α.Ε. Η ένταση της Θερμικής νησίδας στον κόσμο είναι πολύ υψηλή Ένταση της θερμικής νησίδας κυμαίνεται μεταξύ 1-10 o

Διαβάστε περισσότερα

CERAMIC SUN: Νέα τεχνολογία θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία

CERAMIC SUN: Νέα τεχνολογία θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία CERAMIC SUN: Νέα τεχνολογία θέρμανσης με υπέρυθρη ακτινοβολία Η υπέρυθρη ακτινοβολία (infrared) βρίσκεται στην άκρη της ανάλυσης του φάσματος, μετά τα όρια του ορατού φωτός. Είναι η ακτινοβολία της θερμότητας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. PELLET ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 24kw. 80-110m²

ΣΥΝΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. PELLET ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 24kw. 80-110m² ΣΥΝΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 24kw PELLET ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 24kw ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Επίτοιχο λεβ? 24kw ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ Διαμέρισμα 10kw Πηγή ενέργειας ανά ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Μια εργασία Διερευνητικής Μάθησης. Κ. Σιακαβάρα Δρ. Βιολόγος 3 ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Μια εργασία Διερευνητικής Μάθησης. Κ. Σιακαβάρα Δρ. Βιολόγος 3 ο Γυμνάσιο Ηρακλείου «ΠΡΑΣΙΝO» ΦΩΣ Μια εργασία Διερευνητικής Μάθησης Κ. Σιακαβάρα Δρ. Βιολόγος 3 ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Σ Σκοπός αυτού του Προγράμματος είναι: ό ύ Π ά ί να να μάθουν οι μαθητές περισσότερα για τους συμπαγείς

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή

Θέρμανση και ψύξη επιφανειών. 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Θέρμανση και ψύξη επιφανειών 3 μοναδικά συστήματα ξηράς δόμησης για δάπεδο - τοίχο - οροφή Κατασκευή χαμηλού ύψους. Υψηλή απόδοση. 1. Σύστημα δαπέδου - VarioComp ΘΕΡΜΑΝΣΗ Μοναδικό! Με πάχος κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Επιβλέπων: ΠΕΤΡΟΣ Γ. ΒΕΡΝΑΔΟΣ, Καθηγητής ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι ΑΝΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι ΑΝΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Αγαπητοί συνάδελφοι Μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών για περικοπές σε όλους τους τομείς που σήμερα είναι κάτι επιβεβλημένο, το MILITARY CLUB έρχεται με μια πρόταση εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι μας.

Διαβάστε περισσότερα

32ο Μάθημα MΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

32ο Μάθημα MΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 32ο Μάθημα MΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Χημική, εσωτερική, κινητική, δυναμική, φωτεινή, ηλεκτρική Η ενέργεια αποθηκεύεται στα υλικά σώματα σε διάφορες μορφές, ως χημική, εσωτερική,

Διαβάστε περισσότερα

Ήπιες µορφές ενέργειας

Ήπιες µορφές ενέργειας ΕΒ ΟΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ήπιες µορφές ενέργειας Α. Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής Επιλέξετε τη σωστή από τις παρακάτω προτάσεις, θέτοντάς την σε κύκλο. 1. ΥΣΑΡΕΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ. Τους δάνεισα το περιβάλλον που θα ζήσω. Θα μου το επιστρέψουν καθαρό;

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ. Τους δάνεισα το περιβάλλον που θα ζήσω. Θα μου το επιστρέψουν καθαρό; ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑΣ Τους δάνεισα το περιβάλλον που θα ζήσω. Θα μου το επιστρέψουν καθαρό; ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ APOLYTON : ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ Θ Προστατέψτε το περιβάλλον και

Διαβάστε περισσότερα

Θερμολυπόλυση από την Hydrosun

Θερμολυπόλυση από την Hydrosun Θερμολυπόλυση από την Hydrosun Η Υπερθερμική Συσκευή με Φίλτρο Νερού Το Ηydrosun Ιrradiator είναι ένα νέο σύστημα υπέρυθρης ακτινοβολίας Α με φίλτρο νερού (wira). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοπική

Διαβάστε περισσότερα

Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης

Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης Λευκά & εκτυπώσιμα Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης έως και Η πλέον οικονομική και υγιεινή θέρμανση! Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης Θερμανθείτε με την απόλυτη και πλέον υγιεινή τεχνολογία θέρμανσης Χάρη στην απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

Το energy condition των κλιματιστικών

Το energy condition των κλιματιστικών Το energy condition των κλιματιστικών Πώς διαβάζουμε τις νέες ενεργειακές ετικέτες των κλιματιστικών και τι πρέπει να γνωρίζουμε πριν την αγορά και τη χρήση της κάθε είδους συσκευής για να πετύχουμε τη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α 4 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Κα ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α 4 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Κα ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α 4 ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Κα ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑ 1 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕΛ. 3 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕΛ. 4 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΛ. 5 ΥΛΙΚΑ ΣΕΛ. 6 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΣΕΛ. 7 ΑΝΑΛΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

"Έξυπνο σπίτι" ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ)

Έξυπνο σπίτι ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ) "Έξυπνο σπίτι" ΚΝΧ και αντλίες θερμότητας (Α/Θ) Η ιδανική λύση για οικονομική ψύξη και θέρμανση με δωρεάν ενέργεια από το περιβάλλον Από τους Νεκτάριο Βρυώνη, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, MSc ABB i-bus KNX Product

Διαβάστε περισσότερα

Οδυσσέας - Τρύφων Κουκουβέτσιος Γενικό Λύκειο «Ο Απόστολος Παύλος» Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Ελένη Βουκλουτζή Φυσικός - Περιβαλλοντολόγος MSc,

Οδυσσέας - Τρύφων Κουκουβέτσιος Γενικό Λύκειο «Ο Απόστολος Παύλος» Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Ελένη Βουκλουτζή Φυσικός - Περιβαλλοντολόγος MSc, Οδυσσέας - Τρύφων Κουκουβέτσιος Γενικό Λύκειο «Ο Απόστολος Παύλος» Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Ελένη Βουκλουτζή Φυσικός - Περιβαλλοντολόγος MSc, ΕΙΣΑΓΩΓΗ Θαλάσσια αύρα ονομάζουμε τον τοπικό άνεμο ο οποίος

Διαβάστε περισσότερα

6 ο Εργαστήριο Τεχνολογία αερισμού

6 ο Εργαστήριο Τεχνολογία αερισμού 6 ο Εργαστήριο Τεχνολογία αερισμού 1 Στόχος του εργαστηρίου Στόχος του εργαστηρίου είναι να γνωρίσουν οι φοιτητές: - μεθόδους ελέγχου υγρασίας εντός του κτηνοτροφικού κτηρίου - τεχνικές αερισμού - εξοπλισμό

Διαβάστε περισσότερα

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού

Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Αντλίες θερμότητας αέρα - νερού Air Inverter Χαμηλή κατανάλωση χάρη στην τεχνολογία inverter Visual_Heat pumps_air Inverter_2.0 Air Inverter Πεδίο εφαρμογής: Θέρμανση Ψύξη Ζεστό νερό χρήσης Χρήσεις: Διαμερίσματα,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 3. Νίκος Κανδεράκης

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 3. Νίκος Κανδεράκης ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 3 Νίκος Κανδεράκης Θερμική Ενέργεια Θερμική κίνηση των μορίων : ανοργάνωτη χαώδης Κίνηση μακροσκοπικών σωμάτων: οργανωμένη κίνηση μορίων Ταχύτητες με ίδια κατεύθυνση και μέτρο Θερμική

Διαβάστε περισσότερα

Με το χαμηλότερο κόστος ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Γ Ι Α Λ Α Γ Κ Ο Λ Ι Δ Η Σ Δ Η Μ Η Τ Ρ Η Σ Ρ Ο Υ Μ Π Ο Υ Τ Σ Ο Σ Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Ο Σ

Με το χαμηλότερο κόστος ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Γ Ι Α Λ Α Γ Κ Ο Λ Ι Δ Η Σ Δ Η Μ Η Τ Ρ Η Σ Ρ Ο Υ Μ Π Ο Υ Τ Σ Ο Σ Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Ο Σ Με το χαμηλότερο κόστος ΥΠΕΥΘΥΝΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: Γ Ι Α Λ Α Γ Κ Λ Ι Δ Η Σ Δ Η Μ Η Τ Ρ Η Σ Ρ Υ Μ Π Υ Τ Σ Σ Α Π Σ Τ Λ Σ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΑΔΑ 1 η ΜΑΔΑ 2 η ΜΑΔΑ 3 η ΜΑΔΑ ΤΣΙΓΚΠΥΛΥ ΜΑΡΙΑ ΑΣΗΜΑΚΥΛΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΕΚΙΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα "εκ του µηδενός" σε ιστορικά πλαίσια

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα εκ του µηδενός σε ιστορικά πλαίσια ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ νέες κατασκευές ανακαίνιση και µετασκευή ιστορικών κτιρίων αναδιαµόρφωση καινούριων κτιρίων έργα "εκ του µηδενός" σε ιστορικά πλαίσια 2 Ο φυσικός φωτισµός αποτελεί την τεχνική κατά την οποία

Διαβάστε περισσότερα

Επιβεβαίωση του μηχανισμού ανάπτυξης της θαλάσσιας αύρας.

Επιβεβαίωση του μηχανισμού ανάπτυξης της θαλάσσιας αύρας. Επιβεβαίωση του μηχανισμού ανάπτυξης της θαλάσσιας αύρας. Οδυσσέας - Τρύφων Κουκουβέτσιος Γενικό Λύκειο «Ο Απόστολος Παύλος» OdyKouk@gmail.com Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Ελένη Βουκλουτζή Φυσικός - Περιβαλλοντολόγος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX. Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣYΜΠYΚΝΩΣΗΣ ΣΕΙΡΑ VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης θέρμανσης & οικιακού νερού ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ Σειρά VICTRIX Επιτοίχιοι λέβητες συμπύκνωσης, κλειστού θαλάμου καύσης

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Η ηλιακή ενέργεια που προσπίπτει στην επιφάνεια της γης είναι ηλεκτροµαγνητική ακτινοβολία που παράγεται στον ήλιο. Φτάνει σχεδόν αµετάβλητη στο ανώτατο στρώµατηςατµόσφαιρας του

Διαβάστε περισσότερα

Οι ευρωπαϊκοί λαµπτήρες γίνονται ενεργητικά αποδοτικότεροι

Οι ευρωπαϊκοί λαµπτήρες γίνονται ενεργητικά αποδοτικότεροι Οι ευρωπαϊκοί λαµπτήρες γίνονται ενεργητικά αποδοτικότεροι Η ΕΕ όρισε νέες απαιτήσεις για τη ενεργειακή απόδοση τις οποίες θα πρέπει να ικανοποιούν οι λαµπτήρες που παράγονται για την αγορά της ΕΕ από

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ

Θερμοσυσσωρευτές ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ Θερμοσυσσωρευτές Οι θερμοσυσσωρευτές αποτελούν την ιδανική λύση θέρμανσης για πολλά σπίτια. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και οικονομικοί. Καθώς αποθηκεύουν θερμότητα με τη φθηνότερη χρέωση, συνήθως κατά

Διαβάστε περισσότερα

LED STREET LIGHTING SOLUTIONS Τεχνικά Στοιχεία

LED STREET LIGHTING SOLUTIONS Τεχνικά Στοιχεία LED STREET LIGHTING SOLUTIONS Τεχνικά Στοιχεία Σειρά Dolphin ILD-STR-90XXX Τεχνικές Προδιαγραφές Τύπος Φωτιστικού: Φωτισμός Δρόμων/Δημόσιος φωτισμός Τάση Λειτουργίας: 100 240 VAC Ισχύς: 90W Γωνία Διάχυσης:

Διαβάστε περισσότερα

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012,

Ε-News. Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, Ε-News Τεύχος 58 Φεβρουάριος 2012 Συμμετοχή στην έκθεση Climatherm 2012 Η AHI CARRIER Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιµατισµού Α.Ε., σας προσκαλεί στο περίπτερο της, στην διεθνή έκθεση Climatherm 2012, που

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων

Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Πρακτικός Οδηγός Εφαρμογής Μέτρων Φ ο ρ έ α ς υ λ ο π ο ί η σ η ς Δ Η Μ Ο Σ Ι Ο Σ Τ Ο Μ Ε Α Σ Άξονες παρέμβασης Α. Κτιριακές υποδομές Β. Μεταφορές Γ. Ύ δρευση και διαχείριση λυμάτων Δ. Διαχείριση αστικών

Διαβάστε περισσότερα

Γιάννης Καραμπάτσος. Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc - DS Consulting

Γιάννης Καραμπάτσος. Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc - DS Consulting Γιάννης Καραμπάτσος Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc - DS Consulting Κλιματική αλλαγή και το φαινόμενο του θερμοκηπίου Η ηλιακή ορατή ακτινοβολία, η οποία έχει μικρό μήκος κύματος, φτάνει στην επιφάνεια της

Διαβάστε περισσότερα

Ανίχνευση Κίνησης Παρουσίας. Κέντρο εκπαίδευσης ISC

Ανίχνευση Κίνησης Παρουσίας. Κέντρο εκπαίδευσης ISC Ανίχνευση Κίνησης Παρουσίας Κέντρο εκπαίδευσης ISC July 2009 > Ανίχνευση κίνησης και παρουσίας Περιεχόμενα Τι είναι ο ανιχνευτής κίνησης? Ανιχνευτές κίνησης & οφέλη για τον πελάτη Ανιχνευτές κίνησης στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΜΠΟΪΛΕΡ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΜΠΟΪΛΕΡ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ «ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ» Τεύχος 1389 Απρίλιος 2005 1 ΕΝΑΛΛΑΚΤΕΣ ΜΠΟΪΛΕΡ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ Παναγιώτη Φαντάκη Μέρος 2 ο. ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΠΟΪΛΕΡ Υπάρχουν μπόϊλερ διπλής και τριπλής ενέργειας. Τα μπόϊλερ διπλής ενέργειας,

Διαβάστε περισσότερα