Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου Λτδ, που είναι και το Κεντρικό Συμβούλιο του Συγκροτήματος, αποτελείται από 18 μέλη:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου Λτδ, που είναι και το Κεντρικό Συμβούλιο του Συγκροτήματος, αποτελείται από 18 μέλη:"

Transcript

1 Ι. Διοικητικό Συμβούλιο & Διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου Λτδ. Παρουσίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου Λτδ, που είναι και το Κεντρικό Συμβούλιο του Συγκροτήματος, αποτελείται από 18 μέλη: Σόλων Αντωνίου Τριανταφυλλίδης (Πρόεδρος) Χρίστος Σταύρου Παντζαρής (Αντιπρόεδρος) Κύπρος Χρίστου Οικονομίδης Ελευθέριος Παναγιώτη Τσεριώτης Ανδρόνικος Τρύφωνος Αγαθοκλέους Πρόεδρος της Τράπεζας από το Είναι Διοικητικός Σύμβουλος της Τράπεζας από τον Απρίλιο του 1962 και διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Τράπεζας από το Είναι επίσης Πρόεδρος του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Τράπεζας Κύπρου, του Κυπριακού Οργανισμού Επενδύσεων και Αξιών (CISCO), της Τράπεζας Κύπρου (Φάκτορς), της Κύπρου (Leasing) και της BOC Ventures. Είναι επίσης Διοικητικός Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου (Λονδίνο). Αντιπρόεδρος της Τράπεζας από το Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Τον Ιανουάριο του 1995 διορίστηκε ως Διοικητής της Τράπεζας. Είναι επίσης Πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου (Λονδίνο), του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Τράπεζας Κύπρου, της Τράπεζας Κύπρου (Φάκτορς) καθώς επίσης και Πρόεδρος της Κέρμια. Είναι Διοικητικός Σύμβουλος της BOC Ventures. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Είναι επίσης Διοικητικός Σύμβουλος ιδιωτικών εταιρειών. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Μάιο του Επιχειρηματίας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Ιανουάριο του Είναι Διοικητικός Σύμβουλος του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Τράπεζας Κύπρου και της Κέρμια. Επιχειρηματίας. Εγκεκριμένος Λογιστής. Δημήτριος Παναγιώτη Ιωάννου Βασίλης Γεωργίου Ρολόγης Κώστας Ζήνωνος Σεβέρης Θεόδωρος Ελευθερίου Αριστοδήμου Δημήτριος Ζήνωνος Πιερίδης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Είναι Διοικητικός Σύμβουλος των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου και πρόεδρος της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων. Επιχειρηματίας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Πρόεδρος των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου και Διοικητικός Σύμβουλος της CISCO και της ABC Factors. Μέλος της συμβουλευτικής Επιτροπής της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα. Είναι Πρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ). Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Είναι Διοικητικός Σύμβουλος του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Τράπεζας Κύπρου και της CISCO. Επιχειρηματίας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Ασχολείται με την ανάπτυξη ακινήτων. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Νοέμβριο του Πρόεδρος του Ιδρύματος Πιερίδη. Επιχειρηματίας.

2 Ευδόκιμος Ξενοφώντος Ξενοφώντος Χρηστάκης Γεωργίου Χριστοφίδης Ανδρέας Κωνσταντίνου Πίττας Πολύβιος Γεωργίου Πολυβίου Γεώργιος Αλκιβιάδη Δαυίδ Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Μάρτιο του Είναι Πρώτος Γενικός Διευθυντής του Συγκροτήματος. Είναι επίσης Διοικητικός Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου (Λονδίνο), του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Τράπεζας Κύπρου, της Τράπεζας Κύπρου (Φάκτορς), της CISCO, των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου, της Κέρμια, της BOC Ventures, της Κύπρου Leasing και Πρόεδρος της EuroLife, της JCC, της Bank of Cyprus (Channel Islands) του BOC International Fund Management, της Κύπρου ΑΕΔΑΚ, της ABC Factors, της Τράπεζας Κύπρου Αμοιβαία Κεφάλαια και της Κύπρου Εμπορικής. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από τον Ιανουάριο του Eίναι Διοικητικός Σύμβουλος των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου. Επιχειρηματίας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας από το Μάιο του Επιχειρηματίας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Νοέμβριο του Eίναι Διοικητικός Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου (Φάκτορς), της CISCO και των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου. Είναι ο Νομικός Σύμβουλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου. Δικηγόρος. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Μάρτιο του Είναι επίσης μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τράπεζας για την Ελλάδα. Επιχειρηματίας. Δάκης Στέλιου Ιωάννου Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Μάρτιο του Είναι Διοικητικός Σύμβουλος στον εργοληπτικό οίκο Ιωάννου & Παρασκευαϊδης Λτδ και σε άλλες επιχειρήσεις. Είναι μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τράπεζας για την Ελλάδα. Αρχιτέκτονας/Πολιτικός Μηχανικός. Κωνσταντίνος Χρίστου Λεβέντης Ανδρέας Χαραλάμπους Αρτέμης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Μάρτιο του Διοικητικός Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου (Λονδίνο). Είναι Διοικητικός Σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσεις καθώς επίσης και του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντης. Επιχειρηματίας. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το Μάρτιο του Είναι επίσης Διοικητικός Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου (Φάκτορς), της Κέρμια, της Kermia Hotels και της Kermia Properties & Investments.

3 Παρουσίαση των μελών της εκτελεστικής διεύθυνσης Η εκτελεστική διεύθυνση του Συγκροτήματος αποτελείται από 10 μέλη, ως εξής: Χρίστος Σταύρου Παντζαρής Διοικητής Τράπεζας Κύπρου. Βλ. Διοικητικό Συμβούλιο Τράπεζας Κύπρου Λτδ. Ευδόκιμος Ξενοφώντος Ξενοφώντος Πρώτος Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος. Τράπεζας Κύπρου Λτδ. Εγκεκριμένος Λογιστής. Βλ. Διοικητικό Συμβούλιο Γιώργος Χαραλάμπους Χαραλάμπους Αντώνης Ιωάννου Τζιακούρης Γιάννης Σωτήρη Κυπρή Κώστας Χριστάκη Ιωαννίδης Χαράλαμπος Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδης Βάσος Κυριάκου Σιαρλή Χαρίλαος Γεωργίου Σταυράκης Ανδρέας Κυριάκου Ηλιάδης Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος - Διαχείριση/Έλεγχος Πιστωτικού Κινδύνου. Διοικητικός Σύμβουλος της EuroLife, του Κυπριακού Οργανισμού Χρηματοδοτήσεων και Αξιών Λτδ (CISCO), της Κύπρου Χρηματοδοτικές Μισθώσεις Α.Ε., της Τράπεζας Κύπρου (Φάκτορς), της ΑΒC Factors, της BOC Ventures και της Κύπρου Εμπορική. Οικονομολόγος. Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος Διοικητικές Υπηρεσίες. Είναι επίσης Διοικητικός Σύμβουλος της EuroLife, της BOC Ventures και της Τράπεζας Κύπρου Αμοιβαία Κεφάλαια. Εγκεκριμένος Λογιστής. Γενικός Οικονομικός Διευθυντής Συγκροτήματος. Είναι επίσης Γραμματέας της Τράπεζας και Διοικητικός Σύμβουλος της EuroLife, της BOC Ventures και της Τράπεζας Κύπρου Αμοιβαία Κεφάλαια. Επίσης είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου. Οικονομολόγος, Εγκεκριμένος Λογιστής. Γενικός Διευθυντής και Διοικητικός Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου (Λονδίνο), της Κύπρου ΑΕΔΑΚ και της Bank of Cyprus (Channel Islands). Εγκεκριμένος Λογιστής. Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος - Τομέας Μεγάλων Επιχειρήσεων. Είναι επίσης Διοικητικός Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου (Φάκτορς) και της BOC Ventures. Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος Τομέας Ιδιωτών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Είναι επίσης Διοικητικός Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου (Φάκτορς) της BOC Ventures και της Τράπεζας Κύπρου Αμοιβαία Κεφάλαια. Εγκεκριμένος Λογιστής. Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος - Τομέας Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών και Διοικητικός Σύμβουλος της Κύπρου ΑΕΔΑΚ, της Bank of Cyprus (Channel Islands) της BOC Ventures και της Τράπεζας Κύπρου Αμοιβαία Κεφάλαια. Οικονομολόγος. Γενικός Διευθυντής Συγκροτήματος - Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα και Διοικητικός Σύμβουλος, της Κύπρου ΑΕΔΑΚ, της Κύπρου Χρηματοδοτικές Μισθώσεις, της ΑBC Factors και της Κύπρου Εμπορική. Είναι επίσης πρόεδρος της Κύπρου Ακίνητα. Οικονομολόγος.

4 ΙΙ. Επικοινωνία επενδυτών / μετόχων με την Τράπεζα Κύπρου Λτδ Εξυπηρέτηση Μετόχων Οι μέτοχοι και οι Χρηματιστηριακές Εταιρίες μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Μετοχών & Χρεογράφων του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου για εξυπηρέτηση σε θέματα που αφορούν υπόλοιπα εγγεγραμμένων αξιών, πιστοποιητικά, μερίσματα μετοχών / τόκους χρεογράφων, ενεχυριάσεις, αλλαγές στοιχείων μερίδας και μεταφορές μετοχών από το Μετοχολόγιο Κύπρου στο Σύστημα Άυλων Τίτλων του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Αθηνών και αντίθετα. Επίσης μπορούν να προμηθεύονται με αντίτυπα των Ετήσιων και Εξαμηνιαίων Εκθέσεων του Συγκροτήματος, στα ελληνικά και αγγλικά. Κύπρος Στασίνου 51 Αγ. Παρασκευή, Στρόβολος Τ.Θ Λευκωσία Τηλέφωνο: (357) Τέλεφαξ: (357) shares@zenon.logos.cy.net Ελλάδα Λεωφ. Αλεξάνδρας Αθήνα Τηλέφωνο: (30) Τέλεφαξ: (30) metoxologio@bankofcyprus.gr Επενδυτικές Σχέσεις (Investor Relations) Οι θεσμικοί επενδυτές και οι επενδυτικοί οίκοι γενικότερα, οι χρηματιστές και οι χρηματοεπενδυτικοί αναλυτές μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Επενδυτικών Σχέσεων για εξυπηρέτηση σε θέματα που αφορούν την αξιολόγηση της εταιρίας και της οικονομικές της δυνατότητες. Στασίνου 51 Αγ. Παρασκευή, Στρόβολος Τ.Θ Λευκωσία Τηλέφωνο: (357) Τέλεφαξ: (357) marianna.pantelidou@cy.bankofcyprus.com

5 ΙΙΙ. Εταιρικό Προφίλ Σύντομο Ιστορικό Η Τράπεζα Κύπρου ιδρύθηκε στην Κύπρο το 1899 με την ονομασία Ταμιευτήριο Λευκωσίας από ομάδα Κυπρίων επιχειρηματιών. Μετονομάστηκε σε Τράπεζα Κύπρου το 1912 και ενεγράφη το 1930 σύμφωνα με τον κυπριακό Περί Εταιρειών Νόμο 18/1922 ως εταιρία Λίμιτεδ. Η Τράπεζα Κύπρου (η Τράπεζα ) κατά τις επόμενες δεκαετίες ( ) επέκτεινε γεωγραφικά τις δραστηριότητές της σε ολόκληρη την Κύπρο, στο Λονδίνο αλλά και σε συναφείς δραστηριότητες ιδρύοντας κτηματική τράπεζα, ασφαλιστική εταιρία και τον Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως Τράπεζας Κύπρου. Με τη δραστηριοποίηση των εταιριών αυτών δημιουργήθηκε το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου (το Συγκρότημα ). Στις επόμενες δύο δεκαετίες, το Συγκρότημα διεύρυνε το φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών του στους τομείς επενδύσεων, leasing και factoring. Στο τέλος του 2000, το δίκτυο της Τράπεζας αριθμούσε στην Κύπρο 198 καταστήματα και στο Ηνωμένο Βασίλειο 8 καταστήματα. Tο 1991 η Τράπεζα επεκτάθηκε στην Ελλάδα, όπου στο τέλος του 2000 αριθμούσε 31 καταστήματα. Το 2000 συστάθηκε θυγατρική τράπεζα στην Αυστραλία, η Bank of Cyprus Australia Pty Ltd, η πρώτη τράπεζα από τον ελληνικό και κυπριακό χώρο στην Αυστραλία. Στις αρχές του 2001, η Bank of Cyprus Australia Pty Ltd λειτουργούσε 5 καταστήματα στην Αυστραλία. Με την έναρξη της επίσημης λειτουργίας του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου το 1996, οι μετοχές του Συγκροτήματος εισήχθησαν στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Προηγουμένως, οι μετοχές του Συγκροτήματος διαπραγματεύονταν στα πλαίσια του ανεπίσημου χρηματιστηριακού θεσμού που λειτουργούσε κάτω από την αιγίδα του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Το Νοέμβριο του 2000, οι μετοχές του Συγκροτήματος εισήχθησαν στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Οι σημαντικότεροι σταθμοί της ιστορίας της Τράπεζας Κύπρου παρουσιάζονται στη συνέχεια: 1899 Ίδρυση και λειτουργία του «Ταμιευτηρίου η Λευκωσία» Μετονομασία του Ταμιευτηρίου σε «Τράπεζα Κύπρου», που αναγνωρίστηκε ως ανώνυμη εταιρία (Societe Anonyme) Εγγραφή της Τράπεζας Κύπρου ως εταιρίας περιορισμένης ευθύνης (Τράπεζα Κύπρου Λίμιτεδ), σύμφωνα με τον Περί Εταιριών Νόμο 18 του Ίδρυση της Κτηματικής Τράπεζας Κύπρου Ίδρυση των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου Ίδρυση της Τράπεζας Κύπρου (Λονδίνο) για την εξυπηρέτηση της κυπριακής παροικίας του Ηνωμένου Βασιλείου Ίδρυση του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Τράπεζας Κύπρου Ανάληψη του κύκλου εργασιών της Τράπεζας Τσιάρτερτ στην Κύπρο. Ίδρυση του Κυπριακού Οργανισμού Επενδύσεων & Αξιών (CISCO). Ένταξη της εταιρίας Κέρμια στο Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου. Ίδρυση Γραφείων Αντιπροσωπείας της Τράπεζας στην Ελλάδα και Αυστραλία. Ίδρυση της ασφαλιστικής εταιρίας EuroLife με ειδίκευση στις ασφάλειες ζωής Λειτουργία του πρώτου καταστήματος της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα Ίδρυση της Τράπεζας Κύπρου (Φάκτορς) Ίδρυση της ABC Factors, της πρώτης εταιρίας φάκτοριγκ στην Ελλάδα, σε συνεργασία και με ίση συμμετοχή της Alpha Bank Αγορά της Karmazi Properties & Investments και μετονομασία της σε Kermia Properties & Investments. Ίδρυση γραφείου αντιπροσωπείας στη Νότιο Αφρική. Λειτουργία του BOC Global Equity Fund, του πρώτου διεθνούς αμοιβαίου κεφαλαίου που δημιουργήθηκε από κυπριακή τράπεζα Ίδρυση στο Guernsey, της εταιρίας Bank of Cyprus (Channel Islands), της πρώτης

6 ελληνικής διεθνούς τραπεζικής μονάδας στα Channel Islands. Ίδρυση γραφείου αντιπροσωπείας στο Τορόντο του Καναδά. Λειτουργία του πρώτου πλήρως αυτοματοποιημένου καταστήματος 24ωρης εξυπηρέτησης στην Κύπρο. Πραγματοποίηση της πρώτης διεθνούς έκδοσης χρεογράφων ύψους 40 εκατ Ίδρυση στην Ελλάδα της εταιρίας Κύπρου Χρηματοδοτικές Μισθώσεις (Κύπρου Leasing). Λειτουργία του πρώτου καταστήματος της Τράπεζας Κύπρου στο Λονδίνο, το οποίο λειτουργεί παράλληλα με την Τράπεζα Κύπρου (Λονδίνο) Ίδρυση γραφείου αντιπροσωπείας στη Νέα Υόρκη. Ίδρυση γραφείου αντιπροσωπείας στη Μόσχα. Ίδρυση στην Ελλάδα της Ανώνυμης Εταιρίας Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, Κύπρου Α.Ε.Δ.Α.Κ. Εισαγωγή της μετοχής του Συγκροτήματος στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου με τη μορφή των Διεθνών Πιστοποιητικών (Global Depositary Receipts GDRs) Εορτασμοί των 100 χρόνων από την ίδρυση της Τράπεζας. Ίδρυση γραφείου αντιπροσωπείας στο Βουκουρέστι. Ίδρυση της Κύπρου Εμπορικής ΑΕ. Ίδρυση της Κύπρου Ακίνητα ΑΕ Επιτυχής εισαγωγή της μετοχής της Τράπεζας στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ). Ίδρυση της Bank of Cyprus Australia Pty Ltd και λειτουργία των πρώτων καταστημάτων της εταιρίας. Ίδρυση της BΟC Ventures Ltd. Ίδρυση της Τράπεζας Κύπρου Αμοιβαία Κεφάλαια Λτδ. Καταρχήν συμφωνία για εξαγορά της Interbank of New York. 1 Εισαγωγή του Direct Banking για παροχή υπηρεσιών μέσω εναλλακτικών καναλιών εξυπηρέτησης (διαδίκτυο, τηλέφωνο, WAP). 1 Η εν λόγω εξαγορά υπόκειται στην έγκριση των νομισματικών αρχών της Κύπρου και των ΗΠΑ Ανάλυση Κύκλου Εργασιών Το Συγκρότημα έχει τρεις βασικούς τομείς δραστηριότητας: (α) τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, (β) ασφαλιστικές εργασίες κλάδου ζωής και γενικού κλάδου και (γ) κτηματικές και ξενοδοχειακές εργασίες. Οι τραπεζικές και χρηματοοικονομικές δραστηριότητες διεξάγονται κυρίως σε τρεις γεωγραφικούς χώρους: την Κύπρο, την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες. Οι άλλες δραστηριότητες διεξάγονται αποκλειστικά στην Κύπρο. Ανάλυση Κύκλου Εργασιών Ανά Τομέα Δραστηριότητας, (σε 000) 1998 % συν % συν % συν. Τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες ,0% ,7% ,1% Ασφαλιστικές εργασίες ,9% ,9% ,6% Κτηματικές και ξενοδοχειακές εργασίες ,1% ,4% ,3% ΣΥΝΟΛΟ ,0% ,0% ,0% Ανάλυση Κύκλου Εργασιών Ανά γεωγραφικό τομέα, (σε 000) 1998 % συν % συν % συν. Κύπρος ,3% ,4% ,0%

7 Ελλάδα ,0% ,5% ,5% Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες ,7% ,1% ,5% ΣΥΝΟΛΟ ,0% ,0% ,0%

8 Ανάλυση Δραστηριοτήτων του Συγκροτήματος στην Κύπρο Η Τράπεζα στην Κύπρο κατέχει την ηγετική θέση του τραπεζικού συστήματος με μερίδιο αγοράς περίξ του 42%. Η Τράπεζα λειτουργεί στην Κύπρο 198 καταστήματα. Στόχος του Συγκροτήματος είναι η αναβάθμιση και η ανάπτυξη των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται στους ιδιώτες και στις επιχειρήσεις. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, οι προσπάθειες έχουν εστιασθεί σε τρεις βασικούς τομείς: Σχεδιασμό και παροχή εναλλακτικών καναλιών εξυπηρέτησης των πελατών. Διαμόρφωση της υποδομής και προετοιμασία του Συγκροτήματος να αντιμετωπίσει την πρόσφατη ελευθεροποίηση των επιτοκίων εκπαιδεύοντας το προσωπικό και σχεδιάζοντας νέα προϊόντα που να εξυπηρετούν τους πελάτες. Πλήρη εφαρμογή και αξιοποίηση του Προγράμματος Υπεροχής της Τράπεζας, το οποίο αποσκοπεί στην παροχή υψηλότερης ποιότητας εξυπηρέτησης στους πελάτες. Σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό εναλλακτικών καναλιών εξυπηρέτησης, κατά το έτος 2001 αναπτύχθηκαν πλήρως η Τηλεφωνική Τράπεζα (Telephone Banking), το Διαδίκτυο (Internet Banking) και οι τραπεζικές υπηρεσίες μέσω WAP (Wireless Application Protocol), το οποίο υποστηρίζεται από την κινητή τηλεφωνία. Οι υπηρεσίες αυτές προσφέρονται μέσω της Υπηρεσίας Direct Banking, που συστάθηκε ακριβώς γι αυτό το σκοπό. Τα κανάλια αυτά, τα οποία αξιοποιούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία που υπάρχει στον τομέα της πληροφορικής, αναβαθμίζουν δραστικά την ταχύτητα και ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών και αναμένεται να συμβάλουν στην αποσυμφόρηση των καταστημάτων από τη διεκπεραίωση σημαντικού όγκου απλών συναλλαγών. Κατά συνέπεια, θα απελευθερωθεί σημαντικός χρόνος για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Oι απαιτήσεις του νέου περιβάλλοντος ελεύθερων επιτοκίων αντιμετωπίσθηκαν από την Tράπεζα έγκαιρα και αποτελεσματικά. Η Τράπεζα αναβάθμισε τα συστήματά της ούτως ώστε να μπορεί να ασκεί μια πιο ορθολογιστική τιμολογιακή πολιτική και ήδη προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε καθεστώς ελεύθερων επιτοκίων. Με την ελευθεροποίηση των επιτοκίων την υιοθετήθηκαν σύγχρονα συστήματα επιμέτρησης του πιστωτικού κινδύνου, διαφοροποιήθηκαν τα επιτόκια και εκπαιδεύτηκε τόσο το προσωπικό όσο και οι πελάτες. Με την ελευθεροποίηση υπάρχει διαφάνεια όσον αφορά τις χρεώσεις του πελάτη και παρέχεται η ευχέρεια να χρηματοδοτηθούν πρωτοποριακοί τομείς, ανάλογα και με το ύψος του κινδύνου που περικλείουν. Τραπεζικές Υπηρεσίες σε Ιδιώτες Η Τράπεζα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανειοδότησης στους ιδιώτες πελάτες της στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Αυτά περιλαμβάνουν τρεχούμενους λογαριασμούς, στεγαστικά δάνεια, φοιτητικά και αγροτικά δάνεια, δάνεια για νέες μικρές επιχειρήσεις, χρηματοδοτήσεις ενοικιαγοράς και πιστωτικές κάρτες. Εκτός από την προσφορά καταθετικών προϊόντων και χορηγήσεων προς ιδιώτες προσφέρονται οι εξής υπηρεσίες: Υπηρεσία Private Banking Πλαστικό Χρήμα Τραπεζικές Υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις Η Τράπεζα παρέχει στις επιχειρήσεις χορηγήσεις υπό μορφή τρεχούμενων λογαριασμών ορίου, δανείων τακτής διάρκειας σε Λίρες Κύπρου ή σε συνάλλαγμα, προεξοφλήσεων τιμολογίων, εγχώριου φάκτοριγκ με αναγωγή, φάκτοριγκ εισαγωγών και εξαγωγών, χορηγήσεων ενοικιαγοράς, χρηματοδοτικών μισθώσεων, προεξοφλήσεων γραμματίων και χρηματοδότησης αποθεμάτων. Η Τράπεζα επίσης παρέχει πιστώσεις σε επιχειρήσεις υπό τη μορφή ενέγγυων πιστώσεων και εγγυητικών επιστολών. Χρηματοδότηση Ανάπτυξης Ακινήτων και Βιομηχανίας Η Κτηματική Τράπεζα Κύπρου είναι εξ ολοκλήρου εξηρτημένη εταιρία της Τράπεζας η οποία παραδοσιακά ειδικεύεται στη χορήγηση μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων δανείων για την ανάπτυξη ακινήτων, την ανέγερση ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών μονάδων και την αγορά μηχανημάτων για τη δημιουργία νέων βιομηχανιών και την επέκταση υφιστάμενων μονάδων. Η χρηματοδότηση αυτή διενεργείται πλέον μέσω της Τράπεζας και τα υπόλοιπα των δανειακών λογαριασμών της Κτηματικής Τράπεζας Κύπρου μειώνονται σταδιακά. Διεθνείς Τραπεζικές Εργασίες

9 Η Τράπεζα Κύπρου, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής που θέλουν την Kύπρο να αναπτύσσεται σε ένα σημαντικό διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, δημιούργησε την Υπηρεσία Διεθνών Τραπεζικών Εργασιών (IBUs), μια σε κάθε πόλη. Η Υπηρεσία αυτή συστάθηκε έχοντας ως γνώμονα τις εξειδικευμένες τραπεζικές και άλλες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που απαιτούνται από τις διεθνείς επιχειρήσεις και τους μη μόνιμους κάτοικους Κύπρου. Ενοικιαγορά/Leasing Οι εργασίες ενοικιαγοράς και μίσθωσης, διεξάγονται από τον Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως Τράπεζας Κύπρου. Ο Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Τράπεζας Κύπρου είναι 100% θυγατρική εταιρία της Τράπεζας. Η κύρια δραστηριότητα του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Τράπεζας Κύπρου είναι η παροχή υπηρεσιών ενοικιαγοράς σε ιδιώτες, εμπορικές εταιρίες και άλλες επιχειρήσεις για την αγορά οχημάτων, μηχανημάτων και άλλων λοιπών κατηγοριών εξοπλισμού. Επιπλέον, προσφέρει χρηματοδοτήσεις με τη μέθοδο leasing για την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών. Φάκτοριγκ Η Τράπεζα Κύπρου (Φάκτορς) είναι 100% θυγατρική εταιρία της Τράπεζας. Η Τράπεζα Κύπρου (Φάκτορς) παρέχει υπηρεσίες φάκτοριγκ και προεξόφλησης τιμολογίων για συναλλαγές εσωτερικού από εγχώριες εταιρίες και συναλλαγές εξωτερικού. Πέραν της χρηματοδότησης κεφαλαίου κίνησης, παρέχει στους πελάτες της εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης καθολικού πωλήσεων και είσπραξης από χρεώστες, ασφαλιστική κάλυψη έναντι κινδύνων αφερεγγυότητας καθώς επίσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν θέματα πιστωτικής πολιτικής και ευρύτερης διαχείρισης κεφαλαίου κίνησης. Εξειδικευμένες Χρηματοεπενδυτικές Υπηρεσίες Ο Κυπριακός Οργανισμός Επενδύσεων και Αξιών Λτδ (CISCO) ιδρύθηκε το 1982 ως η πρώτη τράπεζα επενδύσεων στην Κύπρο με πρωταρχικό σκοπό την ανάπτυξη της κυπριακής κεφαλαιαγοράς. Από το 1988, ο Οργανισμός CISCO είναι 100% θυγατρική εξηρτημένη εταιρία της Τράπεζας. Ο Οργανισμός CISCO παρέχει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων χρηματοεπενδυτικών υπηρεσιών που περιλαμβάνουν: ανάληψη ευθύνης διάθεσης νέων εκδόσεων (underwriting) μετοχών και χρεογράφων, χρηματομεσιτεία και αγοραπωλησία μετοχών και αξιών, συμβουλευτικές υπηρεσίες για επενδύσεις και διαχείριση χαρτοφυλακίων επενδύσεων. Ο Οργανισμός CISCO, μέσω του άρτια οργανωμένου τμήματος υπηρεσιών κεφαλαιαγοράς, εξακολούθησε να πρωτοστατεί στην παροχή υπηρεσιών δημοσιοποίησης εταιριών αποσπώντας μερίδιο πέραν του 30% της αγοράς αυτής το Υπηρεσίες Επιχειρηματικού Κεφαλαίου Ανταποκρινόμενο στα νέα δεδομένα αγοράς στην Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό, το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου έχει προχωρήσει στη σύσταση της BOC Ventures Ltd. Η BOC Ventures ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών συγχωνεύσεων, εξαγορών και αναδιάρθρωσης εταιρειών καθώς επίσης και την επένδυση επιχειρηματικού κεφαλαίου (venture capital) σε ιδιωτικές επιχειρήσεις μέσω δύο ειδικών επενδυτικών ταμείων (funds) τα οποία έχουν συσταθεί και προικοδοτηθεί με τα απαιτούμενα κεφάλαια προς το σκοπό αυτό. Τόσο οι υπηρεσίες συγχωνεύσεων και εξαγορών, όσο και οι υπηρεσίες επιχειρηματικού κεφαλαίου, παρουσιάζουν ραγδαία ανάπτυξη διεθνώς τα τελευταία χρόνια. Διαχείριση Aμοιβαίων Κεφαλαίων Ενόψει της αναμενόμενης ψήφισης νομοθεσίας και θέσπισης Κανονισμών που θα διέπουν τη λειτουργία των Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Κύπρο, έχει συσταθεί η εταιρία Τράπεζα Κύπρου Αμοιβαία Κεφάλαια. Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει στους επενδυτές Aμοιβαία Kεφάλαια υψηλών αποδόσεων που να καλύπτουν πλήρως τις υφιστάμενες και μελλοντικές τους επενδυτικές ανάγκες, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας προσωπική εξυπηρέτηση. Η διεθνής εμπειρία του Συγκροτήματος στον τομέα των Aμοιβαίων Kεφαλαίων έχει δημιουργήσει τις βάσεις για προσφορά των πλέον πρωτοποριακών Αμοιβαίων Κεφαλαίων και στην κυπριακή αγορά. Ασφάλειες Ζωής Το Συγκρότημα προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες ζωής μέσω της πλήρως εξαρτημένης θυγατρικής της εταιρίας, της EuroLife. Τα προϊόντα της EuroLife προσφέρονται τόσο μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας ως τραπεζασφάλειες (bancassurance) όσο και μέσω του παραδοσιακού δικτύου ασφαλιστικών αντιπροσώπων. Η συντριπτική πλειψηφία των προϊόντων που προσφέρει η EuroLife είναι προϊόντα unit-linked.

10 Η EuroLife έχει κάνει τις πρώτες σημαντικές κινήσεις για την επέκταση των εργασιών της στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας από τις ελληνικές αρχές άδεια λειτουργίας υποκαταστήματος με την επωνυμία ΚΥΠΡΟΥ ΖΩΗΣ. Ασφάλειες Γενικού Κλάδου Το Συγκρότημα προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες γενικού κλάδου μέσω της πλήρως εξηρτημένης θυγατρικής της εταιρίας, τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου. Τα προϊόντα των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου προσφέρονται τόσο μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας ως τραπεζασφάλειες (bancassurance) όσο και μέσω του παραδοσιακού δικτύου ασφαλιστικών αντιπροσώπων. Οι Γενικές Ασφάλειες Κύπρου ειδικεύονται σε ασφάλειες γενικής κάλυψης, όπως πυρός, κλοπής, μεταφορών θαλάσσης, οχημάτων, ατυχημάτων πάσης φύσης (ευθύνης εργοδότη, επαγγελματικής ευθύνης, προσωπικών ατυχημάτων), αναψυχής και ταξιδιών. Για τις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, το 2000 ήταν ένας χρόνος ιδιαίτερα σημαντικός. Στα πλαίσια της αναπτυξιακής πολιτικής της εταιρίας, αλλά και του Συγκροτήματος, μετά από την επιτυχημένη λειτουργία εταιρίας ασφαλιστικής πρακτόρευσης, εξασφαλίστηκε φέτος από τις αρμόδιες αρχές η σχετική άδεια για τη λειτουργία υποκαταστήματος των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου στην Ελλάδα. Το υποκατάστημα θα λειτουργήσει με την ονομασία ΚΥΠΡΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Αξιοποιώντας επίσης τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, το έτος 2000 τέθηκε σε λειτουργία η πρωτοποριακή υπηρεσία «Τηλευθεία», η οποία δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της να ασφαλίζουν το όχημά τους τηλεφωνικώς. Η υπηρεσία αυτή θεωρείται επαναστατική για τα ασφαλιστικά δεδομένα αφού καταργούνται όλες οι γραφειοκρατικές και αχρείαστες για τον πελάτη διαδικασίες. Ανάπτυξη και Διαχείριση Ακινήτων Η Κέρμια και η Kermia Properties & Investments (KPI) είναι οι δύο εταιρίες ανάπτυξης ακινήτων του Συγκροτήματος. Και οι δύο είναι άμεσα και 100% θυγατρικές εταιρίες της Τράπεζας. Η Κέρμια ειδικεύεται στην ανάπτυξη, διάθεση και διαχείριση ακινήτων και διαχειρίζεται το τουριστικό συγκρότημα Kermia Beach Hotel στην Αγία Νάπα. Η ΚΡΙ ασχολείται κυρίως με την ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων. Η Κέρμια παρέχει επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες για θέματα ακινήτων στις εταιρίες του Συγκροτήματος. Κατά καιρούς, ακίνητα που λαμβάνονται από την Τράπεζα και άλλες χρηματοδοτικές εταιρίες του Συγκροτήματος για εξόφληση χρεών πωλούνται στην Κέρμια για διάθεση ή ανάπτυξη.

11 Ανάλυση Δραστηριοτήτων Συγκροτήματος στην Ελλάδα Στα πλαίσια της διεθνούς παρουσίας του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου, η Ελλάδα αποτελεί τον κυριότερο άξονα υλοποίησης της στρατηγικής του. Βασικός στόχος του Συγκροτήματος είναι να προσφέρει και στην Ελλάδα όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει στην Κύπρο. Στα 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η Τράπεζα έχει σημειώσει σταθερά ανοδική πορεία και πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η Τράπεζα προσφέρει στο ελληνικό κοινό ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών: Καταθέσεις και χρηματοδοτήσεις, τόσο μεγάλων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όσο και ιδιωτών, χρηματοδότηση εμπορικών εργασιών, έκδοση πιστωτικών καρτών, ξένο συνάλλαγμα Χρηματοδοτικές μισθώσεις Φάκτοριγκ Διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων Άλλες επενδυτικές υπηρεσίες: χρηματομεσιτεία, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες αναδοχής. Ασφαλιστικές εργασίες: Μέσω της Κύπρου Ασφαλιστικής και της Κύπρου Ζωής προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές την ευρεία γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων που ήδη διαθέτει στην κυπριακή αγορά. Παροχή καταθετικών προϊόντων εγγυημένου κεφαλαίου: Το 2000 η Τράπεζα πρωτοπόρησε με την παροχή καταθετικών προϊόντων εγγυημένου κεφαλαίου και πρόσφερε πρώτη το νέο αυτό προϊόν, στα πλαίσια της προσπάθειας για εξασφάλιση ποιότητας και παροχής ευελιξίας στον πελάτη. Η Τράπεζα δραστηριοποιείται στον ελληνικό τραπεζικό χώρο παρέχοντας ορισμένα προϊόντα πρώτη σε σχέση με άλλες τράπεζες. Δίκτυο Καταστημάτων Η Τράπεζα μέσα στο 2000 ξεκίνησε την υλοποίηση της ταχύρυθμης επέκτασής της στον ελληνικό χώρο. Εντός του 2000 ιδρύθηκαν 14 νέα καταστήματα (Κορωπίου, Γαλατσίου, Νέας Ιωνίας, Κυψέλης, Καλλιθέας, Κηφισίας, Πάτρας, Ρόδου, Βόλου, Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, Κνωσσού, Ιεράπετρας, Αγ. Μαρίνας Χανίων και Ρεθύμνου). Στο τέλος του 2000, το δίκτυο καταστημάτων αριθμούσε 31 καταστήματα. Στα πλαίσια της επικέντρωσης της Τράπεζας στην άρτια και αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πελάτη, το δίκτυο καταστημάτων συμπληρώθηκε με εναλλακτικά δίκτυα διανομής τα οποία παρέχουν εξυπηρέτηση επί 24ωρης βάσης και ικανοποιούν τις αυξανόμενες και πιο σύνθετες απαιτήσεις. Ενεργητικό, Καταθέσεις, Χορηγήσεις Το έτος 2000 αποτέλεσε ακόμα μια χρονιά ανοδικής πορείας. Το συνολικό ενεργητικό των καταστημάτων της Τράπεζας στην Ελλάδα, παρουσίασε ανάλογη υψηλή αύξηση και ανήλθε σε Δρχ. 775 δισ. στο τέλος του 2000 έναντι Δρχ. 459 δισ. στο τέλος του 1999, σημειώνοντας αύξηση 69%. Οι συνολικές καταθέσεις των καταστημάτων της Τράπεζας στην Ελλάδα στο τέλος του 2000, ανήλθαν σε Δρχ. 484 δισ. έναντι Δρχ. 297 δισ. στο τέλος του 1999, σημειώνοντας αύξηση 63%. Οι συνολικές χορηγήσεις ανήλθαν σε Δρχ. 495 δισ. έναντι Δρχ. 254 δισ. στο τέλος του 1999, σημειώνοντας αύξηση 95%. Ενοικιαγορά / Leasing Η Κύπρου Leasing Α.Ε. θυγατρική εταιρία της Τράπεζας, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1997 για να προσφέρει υπηρεσίες ενοικιαγοράς (leasing) στην ελληνική αγορά. Στόχος της εταιρίας, κατά το 2000, ήταν η προώθηση των εργασιών μέσω του δικτύου των πελατών της Τράπεζας, καθώς και η σύναψη στρατηγικών συμμαχιών με προμηθευτές εξοπλισμού (vendor leasing), όπως επίσης και η διείσδυση στον τομέα του leasing ακινήτων. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στους τομείς των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στους ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς και στη δημιουργία νέων προϊόντων leasing, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών. Φάκτοριγκ Το 1995 η Τράπεζα ίδρυσε την ABC Factors από κοινού με την Alpha Bank για την παροχή υπηρεσιών φάκτοριγκ στην Ελλάδα. Η Τράπεζα συμμετέχει κατά 50% στην ABC Factors. Η ABC Factors παρέχει πλήρες φάσμα υπηρεσιών φάκτοριγκ στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών διαχείρισης, είσπραξης και χρηματοδότησης εισπρακτέων τιμολογίων, παροχής εμπορικής ασφαλιστικής κάλυψης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών που αφορούν θέματα διαχείρισης κεφαλαίου κίνησης. Η ABC Factors προσφέρει στους Έλληνες εξαγωγείς άμεση

12 πρόσβαση σε διεθνείς αγορές ενώ παράλληλα παρέχει ασφάλιση έναντι πιστωτικών κινδύνων (credit risk insurance) και την απαραίτητη ρευστότητα. Η ABC Factors κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς με ποσοστό άνω του 80%. Διαχείριση Αμοιβαίων Κεφαλαίων Η Κύπρου ΑΕΔΑΚ ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιούνιο του 1998 με σκοπό τη διαχείριση και διάθεση Αμοιβαίων Κεφαλαίων τα οποία να ικανοποιούν τις αυξανόμενες επενδυτικές ανάγκες των πελατών. Η εταιρία άρχισε τις δραστηριότητές της με τρεις τύπους Αμοιβαίων Κεφαλαίων (Διαχείρισης Διαθεσίμων Εσωτερικού, Ομολογιακό Εσωτερικού και Μετοχικό Εσωτερικού). Το 2000 η εταιρία πρόσθεσε ακόμη δύο τύπους Αμοιβαίων Κεφαλαίων, το Μικτό Εσωτερικού και το Δυναμικό Μετοχικό Εσωτερικού. Η παρουσία της Κύπρου ΑΕΔΑΚ θα διευκολύνει την είσοδο της Τράπεζας στον τομέα του Βancassurance δημιουργώντας προϊόντα unit-linked, τα οποία θα προσφέρουν στον πελάτη επενδύσεις με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα σε χαρτοφυλάκιο αμοιβαίων κεφαλαίων, με πρόσθετη κάλυψη ζωής και μόνιμης ανικανότητας. Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου έχει εξασφαλίσει από τις αρμόδιες αρχές άδεια λειτουργίας των ασφαλιστικών του εταιριών στον ελληνικό χώρο. Συγκεκριμένα, μέσα στο 2001 αναμένεται να αρχίσει η λειτουργία των υποκαταστημάτων Ελλάδας των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου με την επωνυμία Κύπρου Ασφαλιστική και της EuroLife με την επωνυμία Κύπρου Ζωής. Με την έναρξη λειτουργίας τους το Συγκρότημα θα έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις ακόμη πιο ψηλού επιπέδου στους πελάτες του στον ελληνικό χώρο. Η EuroLife ήδη ετοιμάζει σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου Ελλάδας, μια σειρά τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων που θα προωθούνται μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας στους πελάτες της. Ανάλυση Δραστηριοτήτων Συγκροτήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο Η Τράπεζα λειτουργεί στο Ηνωμένο Βασίλειο με την ίδρυση υποκαταστήματος στο Λονδίνο το 1955 το οποίο το 1960 μετατράπηκε σε πλήρη εξαρτημένη θυγατρική εταιρία με την επωνυμία Τράπεζα Κύπρου (Λονδίνο) Λτδ., ( ΤΚ(Λ) ). Η ΤΚ(Λ) έχει τώρα έξι καταστήματα στο Λονδίνο, ένα κατάστημα στο Μπέρμιγχαμ και ένα κατάστημα στο Μάντσεστερ. Η ΤΚ(Λ) είναι εξουσιοδοτημένος οργανισμός με βάση το Banking Act 1987 και προσφέρει τραπεζικές και παρεμφερείς υπηρεσίες, κυρίως στην κυπριακή κοινότητα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ΤΚ(Λ) δημιούργησε παρόμοια οργανική δομή με αυτή της Τράπεζας διαχωρίζοντας τις εργασίες της στους εξής τομείς: (α) μεγάλων επιχειρήσεων, (β) ιδιωτών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων και (γ) Private Banking. Δημιουργήθηκε επίσης Υπηρεσία Διαχείρισης /Ελέγχου Πιστωτικού Κινδύνου και το Επιχειρηματικό Κέντρο του Βορείου Λονδίνου. Παράλληλα, η Τράπεζα Κύπρου Λτδ. λειτουργεί δικό της κατάστημα στο Λονδίνο, το οποίο υποστηρίζεται από την κεφαλαιουχική βάση του Συγκροτήματος, έχοντας έτσι τη δυνατότητα χορήγησης μεγάλων διευκολύνσεων. Ανάλυση Δραστηριοτήτων Συγκροτήματος στην Αυστραλία Μετά την εντυπωσιακή πορεία της στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, η επέκταση της Τράπεζας Κύπρου σε άλλες χώρες θεωρήθηκε φυσιολογική και αναμενόμενη, με άμεση προτεραιότητα τις χώρες με σημαντικές ελληνικές παροικίες, όπως την Aυστραλία, όπου υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο, με μισό και πλέον εκατομμύριο Eλληνισμό. Μετά από 12 και πλέον χρόνια παρουσίας στην Ήπειρο της Αυστραλίας με τέσσερα Γραφεία Αντιπροσωπείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου αποφάσισε στις αρχές του 2000 την αναβάθμιση της παρουσίας αυτής σε πλήρεις τραπεζικές εργασίες. Προηγήθηκε βέβαια μια ενδελεχής μελέτη που κάλυπτε όλα τα δεδομένα μη εξαιρουμένων των ξεκάθαρων μηνυμάτων της τοπικής ελληνικής παροικίας που παρότρυναν θετικά. Άλλωστε, με την παρουσία της στην Αυστραλία, η Τράπεζα Κύπρου κατάφερε να δημιουργήσει την κατάλληλη υποδομή και να αποκτήσει την εμπιστοσύνη για να είναι σε θέση σήμερα να υλοποιεί το στρατηγικό αυτό βήμα. Εφαρμόζοντας την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου, το Φεβρουάριο του 2000 υποβλήθηκε επίσημα στις νομισματικές αρχές της Αυστραλίας η αίτηση για τη δημιουργία μιας πλήρως εξηρτημένης τράπεζας, της Bank of Cyprus Australia Pty Ltd. Οι μήνες που ακολούθησαν ήταν έντονοι από πλευράς προγραμματισμού και δημιουργίας, ενώ η συνεργασία με τις τοπικές

13 νομισματικές αρχές συνεχής. Το επιστέγασμα ήρθε εννέα μήνες αργότερα, στις 29 Νοεμβρίου 2000, όταν οι νομισματικές αρχές ανακοίνωσαν την έκδοση της σχετικής άδειας. Μια άδεια η οποία καθιστά την Τράπεζα Κύπρου την πρώτη Τράπεζα από όλο τον ελλαδικό και κυπριακό τραπεζικό χώρο, που λειτουργεί πλήρη τράπεζα στην Αυστραλία. Το δε 9μηνο που μεσολάβησε μέχρι την έκδοση της άδειας θεωρείται χρόνος ρεκόρ σύμφωνα με τα σχετικά στατιστικά στοιχεία της Αυστραλίας. Η Bank of Cyprus Australia Pty Ltd έχει ξεκινήσει τις εργασίες της με πέντε καταστήματα. Στο κέντρο της Μελβούρνης στην Collins Street βρίσκονται τα Διοικητικά Γραφεία της Τράπεζας. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί τραπεζική θυρίδα για εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών. Στη Μελβούρνη, στις περιοχές Oakleigh και Preston λειτουργούν επίσης καταστήματα τα οποία έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με τα κυπριακά πρότυπα. Στην οδό Castlereagh στο κέντρο του Σύδνεϋ μπορεί κάποιος να επισκεφθεί την περιφερειακή διεύθυνση της τράπεζας ενώ άλλα 2 καταστήματα βρίσκονται στις περιοχές Hurstville και Burwood. Στο Torrensville βρίσκεται το κατάστημα της Αδελαΐδας. Ο προγραμματισμός για διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων έχει γίνει σε ετήσια βάση και καλύπτει τα επόμενα 5 χρόνια. Ανάλυση Δραστηριοτήτων Συγκροτήματος στις άλλες χώρες Channel Islands Η Τράπεζα Κύπρου (Channel Islands) ιδρύθηκε στο Guernsey το 1996 προσφέροντας σε πελάτες που διαθέτουν κεφάλαιο σε ξένο νόμισμα την ευκαιρία να επενδύσουν σε ένα από τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά κέντρα στον κόσμο. Η πιο πάνω διεθνής τραπεζική μονάδα έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό καταθέσεων και προσφέρει στους πελάτες της διάφορα επενδυτικά και καταθετικά προϊόντα σε όλα τα κύρια νομίσματα. Επιπλέον, τα Channel Islands είναι παγκοσμίως γνωστά για το υψηλό επίπεδο των τραπεζικών υπηρεσιών που προσφέρουν, την πλήρη εχεμύθεια καθώς και τη δυνατότητα για φορολογικά πλεονεκτήματα. Στόχος του Συγκροτήματος είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της μονάδας αυτής και η παροχή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Ιρλανδία Η Τράπεζα ίδρυσε την BOC International Fund Management Limited στην Ιρλανδία ως ανεξάρτητη εταιρία διαχείρισης του αμοιβαίου κεφαλαίου BOC Global Equity Fund.

14 Γραφεία Αντιπροσωπείας Τα Γραφεία Αντιπροσωπείας λειτουργούν στο πλευρό του απόδημου Ελληνισμού διαδραματίζοντας κοινωνικό και πολιτιστικό ρόλο. Ταυτόχρονα, επιτελούν το διερευνητικό τους έργο δημιουργώντας παράλληλα την απαιτούμενη υποδομή για μια πιο αναβαθμισμένη παρουσία, έτσι ώστε η διεθνοποίηση του Συγκροτήματος να είναι πιο ολοκληρωμένη. Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Το 1998 ιδρύθηκε γραφείο αντιπροσωπείας στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης προσβλέποντας στην ενίσχυση των σχέσεων της Τράπεζας με την τοπική χρηματοοικονομική κοινότητα και τον απόδημο ελληνισμό των ΗΠΑ. Τον Απρίλιο του 2000, το Συγκρότημα κατέληξε σε καταρχήν συμφωνία για εξαγορά του 93,2% του μετοχικού κεφαλαίου της Interbank of New York. Η εξαγορά υπόκειται στην έγκριση των νομισματικών αρχών της Κύπρου και των ΗΠΑ. Η εν λόγω τράπεζα ιδρύθηκε το 1990 και επικεντρώνει τις δραστηριότητες της στην ελληνική παροικία της Νέας Υόρκης και λειτουργεί τέσσερα καταστήματα. Το σύνολο ενεργητικού της ανερχόταν στις 31/12/2000 στα $205 εκατ., οι καταθέσεις των πελατών ανέρχονταν στα $185 εκατ. και το σύνολο των χορηγήσεων στα $123 εκατ. Καναδάς Το Γραφείο στο Τορόντο βρίσκεται στον πέμπτο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του. Η πολιτιστική και κοινωνική του προσφορά έχει χαιρετιστεί από τους φορείς της ελληνικής παροικίας, ενώ η περαιτέρω ενδυνάμωση της προσφοράς του αποτελεί προτεραιότητα. Ως εκ τούτου, το Γραφείο έχει μεταφερθεί σε πιο άνετους γραφειακούς χώρους και έχει αυξήσει αριθμητικά το ανθρώπινο δυναμικό του, έτσι ώστε οι προσπάθειές του να τύχουν και έμπρακτα κάθε δυνατής υποστήριξης. Νότιος Αφρική Η παρουσία της Τράπεζας στη χώρα αυτή αντανακλά τους γοργούς ρυθμούς με τους οποίους δραστηριοποιείται η τοπική παροικία. Η αρμονική συνεργασία με τον εκεί απόδημο Ελληνισμό υπήρξε όπως πάντα εποικοδομητική. Η Νότιος Αφρική, ως μια χώρα που υπόκειται σε διάφορες κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές, ομολογουμένως συγκεντρώνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το Γραφείο βρίσκεται σε ετοιμότητα για αξιοποίηση οποιωνδήποτε ευκαιριών που μπορεί να προκύψουν στο εξελισσόμενο αυτό περιβάλλον. Pωσία - Pουμανία H κύρια αποστολή των Γραφείων στις χώρες αυτές είναι η προώθηση της Kύπρου ως κέντρο υπηρεσιών και υπεράκτιων εργασιών και η ενδυνάμωση των δεσμών της Tράπεζας με εταιρείες που λειτουργούν στις συγκεκριμένες χώρες. Στα πλαίσια αυτά, η εξελισσόμενη περιοχή των Βαλκανίων αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τη διαμόρφωση νέων δεδομένων. Ως εκ τούτου, η παρακολούθηση και η αξιολόγηση αυτών των νέων κοινωνικοοικονομικών μεταβολών είναι στρατηγικής σημασίας για το Συγκρότημα. Προσωπικό Το Συγκρότημα απασχολεί περισσότερους από εργαζόμενους, η πλειοψηφία των οποίων απασχολείται στις τραπεζικές εργασίες της Κύπρου, Ελλάδας, και Ηνωμένου Βασιλείου. Η κατανομή του προσωπικού του Συγκροτήματος ανά δραστηριότητα είχε ως εξής: (Στις 31 Δεκεμβρίου) Δίκτυο καταστημάτων και Διοίκηση Άλλες εταιρίες Σύνολο Αντίστοιχα, η γεωγραφική κατανομή του προσωπικού του Συγκροτήματος είχε ως εξής: (Στις 31 Δεκεμβρίου) Κύπρος Ελλάδα Ηνωμένο Βασίλειο Άλλες χώρες

15 Σύνολο Προοπτικές Μακροχρόνιοι Στόχοι Το όραμα της Τράπεζας Κύπρου και εν γένει του Συγκροτήματος είναι η εδραίωσή της ως ο κατά προτίμηση χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Κύπρο, την Ελλάδα, την παροικία του Ηνωμένου Βασιλείου και τον απανταχού Ελληνισμό. Οι μακροχρόνιοι στρατηγικοί στόχοι του Συγκροτήματος έχουν ως γνώμονα το παραπάνω όραμά του και συνοψίζονται ως εξής: δυναμική και ταχύρυθμη επέκταση στο εξωτερικό με: έμφαση στην σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς στην Ελλάδα, επέκταση στην Αυστραλία, Νέα Υόρκη και όπου υπάρχουν σημαντικές ελληνικές παροικίες ή οικονομικές σχέσεις με τον ελληνισμό, ενίσχυση της κερδοφορίας και αποτελεσματικότητας, τόσο μέσω αύξησης των εσόδων όσο και μέσω ελέγχου των εξόδων και μεγιστοποίησης οικονομιών κλίμακας, ανάπτυξη νέων χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών, και επέκταση μέσω επιλεκτικών συμμετοχών και συμμαχιών. Αναλυτικότερα, οι μακροπρόθεσμοι στρατηγικοί στόχοι του Συγκροτήματος είναι: (α) Δυναμική επέκταση στο εξωτερικό Βασικός άξονας υλοποίησης της στρατηγικής του Συγκροτήματος είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της Τράπεζας έξω από τα σύνορα της Κύπρου με ιδιαίτερη έμφαση στην Ελληνική αγορά. Η Τράπεζα κατά κύριο λόγο επιδιώκει να επεκταθεί δυναμικά και ταχύρυθμα στην Ελλάδα, διευρύνοντας το δίκτυό της, τον όγκο εργασιών της και το μερίδιο αγοράς που κατέχει. Για την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, η Τράπεζα θα επεκτείνει το δίκτυο στην Ελλάδα σε 120 καταστήματα εντός των προσεχών 3 ετών με παρουσία σε κάθε Νομό. Η επέκταση και ανάπτυξη της Τράπεζας θα δώσει τη δυνατότητα της αποτελεσματικότερης εκμετάλλευσης των προοπτικών που ανοίγονται στο χρηματοπιστωτικό χώρο στην Ελλάδα, με στόχο την απόκτηση άνω του 5% της ελληνικής τραπεζικής αγοράς μέχρι το τέλος του 2004 και την αύξηση της επικερδότητας της Τράπεζας. Παράλληλα, το Συγκρότημα θα επιδιώξει να διευρύνει το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει στην Ελλάδα. Ήδη στις αρχές του 2001 άρχισαν τη λειτουργία τους η Κύπρου Ζωής και η Κύπρου Αφαλιστική. Επίσης, το Φεβρουάριο του 2001 εξαγοράστηκε η χρηματιστηριακής εταιρίας Victory Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. Στόχος της Τράπεζας Κύπρου είναι η προσφορά ενός πλήρους φάσματος υπηρεσιών και προϊόντων στην Ελλάδα. Επιπρόσθετα η μέχρι σήμερα πορεία της Τράπεζας Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο αποδεικνύει ότι η στρατηγική της επέκταση όπου υπάρχει ελληνισμός είναι στρατηγική επιτυχίας. Το 2000 το Συγκρότημα ίδρυσε θυγατρική τράπεζα στην Αυστραλία, την Bank of Cyprus Australia Pty Ltd. Οι προοπτικές είναι πολύ θετικές σε μια αγορά που το Συγκρότημα ήδη λειτουργούσε με επιτυχία για 12 χρόνια μέσω γραφείων αντιπροσωπείας. Η Bank of Cyprus Australia Pty Ltd λειτουργεί 5 καταστήματα, με στόχο να φθάσουν τα 10 εντός των προσεχών 4 ετών. Τον Απρίλιο του 2000, η Τράπεζα Κύπρου προχώρησε σε κατ αρχήν συμφωνία για την εξαγορά του 93,2% του μετοχικού κεφαλαίου της Interbank of New York, τράπεζα εγγεγραμμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η εξαγορά της Interbank of New York υπόκειται στην έγκριση των νομισματικών αρχών της Κύπρου και των ΗΠΑ. Η εν λόγω τράπεζα, της οποίας κύριος μέτοχος σήμερα είναι ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς με ποσοστό συμμετοχής 78% ιδρύθηκε το 1990 και επικεντρώνει τις δραστηριότητές της στην ελληνική παροικία της Νέας Υόρκης και λειτουργεί 4 υποκαταστήματα. Το σύνολο ενεργητικού της ανερχόταν στις 31/12/2000 στα $205 εκατ., οι καταθέσεις των πελατών ανέρχονταν στα $185 εκατ. και το σύνολο των χορηγήσεων στα $123 εκατ.

16 Το Συγκρότημα αποσκοπεί στην περαιτέρω επέκταση των εργασιών του σε περιοχές όπου υπάρχει απόδημος ελληνισμός, όπως για παράδειγμα στον Καναδά, σε άλλες πολιτείες των Η.Π.Α., καθώς και σε χώρες όπου υπάρχουν οικονομικές σχέσεις με τον ελληνισμό, όπως για παράδειγμα σε χώρες των Βαλκανίων. Η Τράπεζα διατηρεί γραφεία αντιπροσωπείας στο Τορόντο, Γιοχάνεσμπουργκ, Μόσχα και Βουκουρέστι τα οποία αποτελούν τη βάση επέκτασης στις αντίστοιχες χώρες. (β) Ενίσχυση κερδοφορίας και αποτελεσματικότητας Το Συγκρότημα αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση της κερδοφορίας και αποτελεσματικότητάς του μέσω της αύξησης εσόδων και του ελέγχου εξόδων. Η αύξηση των εσόδων του Συγκροτήματος προγραμματίζεται με την ανάπτυξη πελατο-πληροφοριακής και προϊοντο-πληροφοριακής υποδομής. Η ανάπτυξη τέτοιας υποδομής εκτιμάται ότι θα διευκολύνει το Συγκρότημα στην κατανόηση των αναγκών και της συμπεριφοράς των πελατών και στην ανάπτυξη και προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που θα ανταποκρίνονται σε αυτές τις ανάγκες, μεγιστοποιώντας τις πωλήσεις και τα έσοδα του Συγκροτήματος. Το Συγκρότημα επιδιώκει να επιτύχει την επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης των λειτουργικών εξόδων μέσω της περαιτέρω αυτοματοποίησης των συστημάτων εξυπηρέτησης πελατών και της κεντρικοποίησης διεκπεραίωσης συναλλαγών. Αυτά τα μέτρα αναμένεται να μειώσουν το κόστος μισθοδοσίας, να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα του Συγκροτήματος και συγχρόνως να παράσχουν τη δυνατότητα στο προσωπικό να επικεντρωθεί στην πώληση προϊόντων και υπηρεσιών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. (γ) Ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών Το Συγκρότημα έχει ήδη αναπτύξει εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης (διαδίκτυο, τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, video conference (microbank), ΑΤΜs) για την εξυπηρέτηση των ποικίλων πελατειακών αναγκών, προσελκύοντας έτσι μεγαλύτερη πελατειακή βάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εναλλακτικά κανάλια διανομής έχουν μικρότερο κόστος ανά συναλλαγή κι έτσι συμβάλλουν ταυτόχρονα στην επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης λειτουργικών εξόδων. Επίσης, το Συγκρότημα πιστεύει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερα περιθώρια ανάπτυξης τραπεζοασφαλιστικών υπηρεσιών και υπηρεσιών κεφαλαιαγοράς και χρηματαγοράς (χρηματιστηριακές συναλλαγές, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες αναδοχής, διαχείριση κεφαλαίων). Γι αυτό και στις αρχές του 2001 άρχισαν τη λειτουργία τους στην Ελλάδα η Κύπρου Ζωής και η Κύπρου Ασφαλιστική. Στην Κύπρο το Συγκρότημα ξεκίνησε το 2000 την παροχή υπηρεσιών επιχειρηματικού κεφαλαίου και συγχωνεύσεων και εξαγορών, τις οποίες προωθεί δυναμικά. Έχει ήδη ληφθεί έγκριση από τις νομισματικές αρχές της Κύπρου για την ίδρυση Ταμείου για επενδύσεις στους πιο πάνω τομείς ύψους 20 εκατ. όπως επίσης και την ίδρυση εταιρίας στο εξωτερικό για παροχή επιχειρηματικού κεφαλαίου με κεφάλαια Δολ. ΗΠΑ 20 εκατ. Ενόψει της αναμενόμενης ψήφισης νομοθεσίας και θέσπισης Κανονισμών που θα διέπουν τη λειτουργία των Αμοιβαίων Κεφαλαίων στην Κύπρο, έχει συσταθεί η εταιρία Τράπεζα Κύπρου Αμοιβαία Κεφάλαια. Στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει στους επενδυτές Aμοιβαία Kεφάλαια υψηλών αποδόσεων που να καλύπτουν πλήρως τις υφιστάμενες και μελλοντικές τους επενδυτικές ανάγκες, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας προσωπική εξυπηρέτηση. Η διεθνής εμπειρία του Συγκροτήματος στον τομέα των Aμοιβαίων Kεφαλαίων έχει δημιουργήσει τις βάσεις για προσφορά των πλέον πρωτοποριακών Αμοιβαίων Κεφαλαίων και στην κυπριακή αγορά. Η φιλελευθεροποίηση της κυπριακής οικονομίας δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης προϊόντων κάλυψης (hedging) συναλλαγματικών κινδύνων και του κινδύνου μεταβολής επιτοκίων. (δ) Επέκταση μέσω επιλεκτικών συμμετοχών και συμμαχιών Πέρα από την οργανική ανάπτυξη του Συγκροτήματος σε επίπεδο διεύρυνσης μεγεθών και φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, εξετάζονται σε τακτική βάση επιλεκτικές μετοχικές διασυνδέσεις (εξαγορές ή συμμαχίες), οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα πιο ταχύρυθμης επέκτασης. Τέτοιες συμμετοχές εμπίπτουν τόσο στον τραπεζικό (εξαγορά Interbank of New York), όσο και στον ευρύτερο χρηματοοικονομικό χώρο (εξαγορά Victory Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.) και επιλέγονται με γνώμονα τη μεγιστοποίηση του οφέλους προς τους μετόχους του Συγκροτήματος.

17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου Ενοποιημένοι Λογαριασμοί Αποτελεσμάτων Για τα έτη που έληξαν στις 31 Δεκεμβρίου 2000, 1999 και Κύκλος εργασιών Τόκοι εισπρακτέοι Τόκοι πληρωτέοι ( ) ( ) ( ) Καθαρά έσοδα από τόκους Δικαιώματα και προμήθειες εισπρακτέες Δικαιώματα και προμήθειες πληρωτέες (2 341) (1 681) (1 105) Έσοδα από εμπορία συναλλάγματος Λοιπά έσοδα Σύνολο εσόδων Δαπάνες προσωπικού (80 433) (68 574) (61 500) Άλλα έξοδα διοίκησης (58 643) (49 427) (41 496) Προβλέψεις για επισφαλείς απαιτήσεις (21 580) (18 891) (7 837) Σύνολο λειτουργικών εξόδων ( ) ( ) ( ) Κέρδη από εργασίες πριν τα αποτελέσματα από διάθεση και επανεκτίμηση αξιών (Ζημιές)/κέρδη από διάθεση και επανεκτίμηση αξιών (22 292) (1) Κέρδη από εργασίες μετά τα αποτελέσματα από διάθεση και επανεκτίμηση αξιών Μερίδιο στα αποτελέσματα συνδεδεμένης εταιρίας Κέρδη πριν τη φορολογία Φορολογία (27 083) (22 514) (14 510) Κέρδη μετά τη φορολογία Κέρδη ανά μετοχή (σεντ) 10,9 21,7 9,2 Πλήρως κατανεμημένα κέρδη ανά μετοχή (σεντ) 10,1 20,0 8,9 Κέρδη μετά τη φορολογία, μη συμπεριλαμβανομένων (ζημιών)/κερδών από διάθεση και επανεκτίμηση αξιών Κέρδη ανά μετοχή, μη συμπεριλαμβανομένων (ζημιών)/κερδών από διάθεση και επανεκτίμηση αξιών (σεντ) 16,5 11,8 9,0 Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου Ενοποιημένοι Ισολογισμοί 31 Δεκεμβρίου 2000, 1999 και Ενεργητικό Μετρητά και καταθέσεις με κεντρικές τράπεζες Κρατικά και άλλα αξιόγραφα Τοποθετήσεις σε τράπεζες Δάνεια και άλλες χορηγήσεις σε πελάτες Ομόλογα

18 Μετοχές Επένδυση σε συνδεδεμένη εταιρία Ακίνητα και εξοπλισμός Άυλα πάγια στοιχεία ενεργητικού Λοιπά στοιχεία ενεργητικού Έσοδα εισπρακτέα και προπληρωμένα έξοδα Καθαρό ενεργητικό ασφαλιστικών κλάδων ζωής που αναλογεί στους ασφαλιζόμενους Σύνολο ενεργητικού Υποχρεώσεις Οφειλές σε τράπεζες Καταθέσεις και άλλοι λογαριασμοί πελατών Ομολογιακά δάνεια Λοιπά στοιχεία παθητικού Δεδουλευμένα έξοδα και αναβαλλόμενα έσοδα Αποθεματικά ασφαλιστικών κλάδων ζωής Δανειακό κεφάλαιο Συμφέρον μετόχων Μετοχικό κεφάλαιο Αποθεματικό από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο Αποθεματικά επανεκτίμησης Συναλλαγματικές διαφορές (2 013) (1 743) (1 200) Αδιανέμητα κέρδη Σύνολο υποχρεώσεων και συμφέροντος μετόχων Ενδεχόμενες και ανειλημμένες υποχρεώσεις και άλλα στοιχεία εκτός ισολογισμού Ενδεχόμενες υποχρεώσεις Ανειλημμένες υποχρεώσεις

19 Στοιχεία Ανά Μετοχή Τα ενοποιημένα στοιχεία ανά μετοχή για τα τρία τελευταία έτη παρατίθενται στον πιο κάτω πίνακα: Στοιχεία ανά μετοχή (σε κυπρ. Σεντ) Κέρδη μετά τη φορολογία (1) μη συμπεριλαμβανομένων κερδών (ζημιών) από διάθεση και επανεκτίμηση επενδύσεων 9,0 11,8 16,5 Κέρδη μετά τη φορολογία (1) 9,2 21,7 10,9 Μέρισμα χρήσεως (2) Πρόσθετο επετειακό μέρισμα Μέρισμα χρήσεως (3) Πρόσθετο επετειακό μέρισμα 10,0 3,0 7,6 2,3 12,0 13,0 10,0 13,0 Σημειώσεις: (1) Αναπροσαρμοσμένα στοιχεία για την υποδιαίρεση της μετοχής σε αναλογία 2:1, την έκδοση δωρεάν μετοχών και δικαιωμάτων προτίμησης. (2) Αναπροσαρμοσμένα στοιχεία για την υποδιαίρεση της μετοχής σε αναλογία 2:1. (3) Αναπροσαρμοσμένα στοιχεία για την υποδιαίρεση της μετοχής σε αναλογία 2:1 και την έκδοση δωρεάν μετοχών.

20 IV. Θυγατρικές Εταιρίες Ο ακόλουθος πίνακας παρουσιάζει τις εταιρίες, πέραν της Τράπεζας Κύπρου Λτδ, η οποία είναι η ιθύνουσα εταιρία του Συγκροτήματος, που αποτελούν το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου, την έδρα τους, καθώς και το ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της κάθε μιας από αυτές κατά την 31η Δεκεμβρίου 2000: Εταιρία Έδρα Ίδια Ποσοστό (%) Κεφάλαια Συμμετοχής εκατ. (Άμεσο & Έμμεσο) Κτηματική Τράπεζα Κύπρου Λτδ Κύπρος 4,0 100 Τράπεζα Κύπρου (Λονδίνο) Λτδ Ην. Βασίλειο 40,3 100 Bank of Cyprus Australia Pty Ltd 2 Αυστραλία 17,5 100 Bank of Cyprus (Channel Islands) Ltd Guernsey 14,1 100 Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Τράπεζας Κύπρου Λτδ Κύπρος 12,8 100 Τράπεζα Κύπρου (Φάκτορς) Λτδ Κύπρος 1,5 100 EuroLife Ltd Κύπρος 26,1 100 Γενικές Ασφάλειες Κύπρου Λτδ Κύπρος 7,9 100 Κυπριακός Οργανισμός Επενδύσεων και Αξιών Λτδ (CISCO) Κύπρος 18,5 100 BOC International Fund Management Ltd Ιρλανδία 0,5 100 Τράπεζα Κύπρου Αμοιβαία Κεφάλαια Λτδ 2 Κύπρος 0,4 100 BOC Ventures Ltd 2 Κύπρος 0,5 100 Τεύκρος Επενδύσεις Λτδ 2 Κύπρος Kermia Ltd Κύπρος 11,4 100 Kermia Hotels Ltd. 1 Κύπρος 7,7 100 Kermia Properties and Investments Ltd Κύπρος 11,3 100 JCC Payment Systems Ltd Κύπρος 5,1 45 Κύπρου Χρηματοδοτικές Μισθώσεις Α.Ε. Ελλάδα 5,1 100 Κύπρου Α.Ε.Δ.Α.Κ. Ελλάδα 0,9 100 Κύπρου Ακίνητα Α.Ε. Ελλάδα 0, Κύπρου Εμπορική Α.Ε. Ελλάδα 0,1 100 Κύπρου Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΜΕΠΕ 3 Ελλάδα ABC Factors Α.Ε. Ελλάδα 10, Αποτελεί θυγατρική εταιρία κατά 100% της Kermia Ltd. 2. Οι εταιρίες Bank of Cyprus Australia Pty Ltd, Τράπεζα Κύπρου Αμοιβαία Κεφάλαια Λτδ, BOC Ventures Ltd και Τεύκρος Επενδύσεις Λτδ ιδρύθηκαν το έτος Η εταιρία Κύπρου Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΜΕΠΕ προέρχεται από μετατροπή κατά το 2000 της ανενεργούς εταιρίας European Life ΕΠΕ σε μονοπρόσωπη ΕΠΕ.

Κέρδη μετά τη φορολογία 244 εκατ. Ετήσια αύξηση 6% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 24,4% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων σε 3,6%

Κέρδη μετά τη φορολογία 244 εκατ. Ετήσια αύξηση 6% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 24,4% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων σε 3,6% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου Κέρδη μετά τη φορολογία 244 εκατ. Ετήσια αύξηση 6% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 24,4% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων

Διαβάστε περισσότερα

Υγιής ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 87%

Υγιής ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 87% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2011 A τρίμηνο 2011 Ικανοποιητική κερδοφορία Κέρδη πριν τις προβλέψεις 172 εκατ. Κέρδη μετά τη φορολογία 71 εκατ.

Διαβάστε περισσότερα

A τρίμηνο 2010 στα πλαίσια των στόχων για το έτος

A τρίμηνο 2010 στα πλαίσια των στόχων για το έτος Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2010 A τρίμηνο 2010 στα πλαίσια των στόχων για το έτος Κέρδη πριν τις προβλέψεις 165 εκατ. (+46% έναντι α τριμ.

Διαβάστε περισσότερα

Κέρδη μετά τη φορολογία 116 εκατ. Ετήσια αύξηση 9% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 23,2% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων σε 3,6%

Κέρδη μετά τη φορολογία 116 εκατ. Ετήσια αύξηση 9% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 23,2% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων σε 3,6% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου Κέρδη μετά τη φορολογία 116 εκατ. Ετήσια αύξηση 9% Υψηλή απόδοση ιδίων κεφαλαίων 23,2% Μείωση δείκτη μη εξυπηρετούμενων

Διαβάστε περισσότερα

Οικονοµικά Αποτελέσµατα Συγκροτήµατος για το Τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2006

Οικονοµικά Αποτελέσµατα Συγκροτήµατος για το Τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2006 Ανακοίνωση Οικονοµικά Αποτελέσµατα Συγκροτήµατος για το Τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 132% αύξηση στα κέρδη µετά τη φορολογία 58% αύξηση στα κέρδη πριν τις προβλέψεις Λευκωσία, 11 Μαϊου Το Συγκρότηµα

Διαβάστε περισσότερα

Υγιής ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 93%

Υγιής ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 93% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2012 Σημαντική αύξηση κερδοφορίας o Κέρδη πριν τις προβλέψεις 219 εκατ., ετήσια αύξηση 25% o Κέρδη μετά τη φορολογία,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2011 0 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση οικονομικής θέσης 2 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Επίτευξη στόχων για το 2010 Κέρδη μετά τη φορολογία 306 εκατ. Διατήρηση υγιούς ρευστότητας με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 84%

Επίτευξη στόχων για το 2010 Κέρδη μετά τη φορολογία 306 εκατ. Διατήρηση υγιούς ρευστότητας με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 84% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2010 και Εκτίμηση Κερδών για το 2011 Επίτευξη στόχων για το 2010 Κέρδη μετά τη φορολογία 306 εκατ. Διατήρηση υγιούς

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ή ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ή ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. Ανακοίνωση ΕΚΔΟΣΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ- ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (Tier 2 Capital) Λευκωσία, 30 Απριλίου 2008 Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ή ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2010

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2010 0 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση μεταβολών στα ίδια κεφάλαια 2 Ενδιάμεση ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη μεγεθών και αυξημένη επαναλαμβανόμενη κερδοφορία στα πλαίσια των στόχων για το έτος. Ισχυρή ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 83%

Ανάπτυξη μεγεθών και αυξημένη επαναλαμβανόμενη κερδοφορία στα πλαίσια των στόχων για το έτος. Ισχυρή ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 83% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Ανάπτυξη μεγεθών και αυξημένη επαναλαμβανόμενη κερδοφορία στα πλαίσια των στόχων για το έτος Κέρδη πριν τις

Διαβάστε περισσότερα

Προκαταρκτικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2011

Προκαταρκτικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2011 Ανακοίνωση Έκθεση και Επεξηγηματική Κατάσταση: Προκαταρκτικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2011 Αύξηση οργανικής κερδοφορίας o Κέρδη πριν τις προβλέψεις και την απομείωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι Ενδιάμεσες Συνοπτικές Ενοποιημένες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ 0 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση συνολικών εσόδων 1 Ενδιάμεση ενοποιημένη κατάσταση οικονομικής θέσης

Διαβάστε περισσότερα

134 εκατ. ( 230 εκατ.) κέρδη µετά τη φορολογία Νέο ιστορικό ρεκόρ απόδοσης ιδίων κεφαλαίων (27,7%) και δείκτη κόστος προς έσοδα (43,0%)

134 εκατ. ( 230 εκατ.) κέρδη µετά τη φορολογία Νέο ιστορικό ρεκόρ απόδοσης ιδίων κεφαλαίων (27,7%) και δείκτη κόστος προς έσοδα (43,0%) Ανακοίνωση Οικονοµικά Αποτελέσµατα Συγκροτήµατος για το Εξάµηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου Εξαιρετική αύξηση της κερδοφορίας κατά 58% 134 εκατ. ( 230 εκατ.) κέρδη µετά τη φορολογία Νέο ιστορικό ρεκόρ απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 Το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited (η «Εταιρεία»), σε συνεδρία του στις 27

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας Τα παρακάτω στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 1 Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 Το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited (η «Εταιρεία»),

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. 1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την εννιάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Περιεχόμενα 1 Συνοπτική Ενδιάμεση Ενοποιημένη Κατάσταση Λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ A ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2007

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ A ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2007 Αθήνα, 9 Μαΐου 2007 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ A ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2007 Αύξηση Καθαρών Κερδών κατά 30% σε 204εκ. Διεύρυνση Χορηγήσεων Ομίλου κατά 30,3% Υπερδιπλασιασμός Δανείων και Κερδών εκτός Ελλάδος Βελτίωση Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ALPHA BANK CYPRUS LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την τριμηνία που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Συνοπτική Ενοποιημένη Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων 1 Συνοπτική Ενοποιημένη Κατάσταση Συνολικών Εσόδων 2 Συνοπτική Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά Ελεγμένα Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2011

Τελικά Ελεγμένα Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2011 Ανακοίνωση Τελικά Ελεγμένα Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά Ελεγμένα Οικονομικά Αποτελέσματα διαφοροποιημένα από τα προκαταρκτικά λόγω της οριστικοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Ενοποιημένη κατάσταση αποτελεσμάτων και λοιπών συνολικών εσόδων 1 Ενοποιημένη κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 2

Διαβάστε περισσότερα

Ισχυρή ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 90% Υψηλή ποιότητα χαρτοφυλακίου Δείκτης μη εξυπηρετούμενων δανείων 3,8%

Ισχυρή ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 90% Υψηλή ποιότητα χαρτοφυλακίου Δείκτης μη εξυπηρετούμενων δανείων 3,8% Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2008 Κέρδη μετά τη φορολογία 502 εκατ. Ισχυρή ρευστότητα με δείκτη δανείων προς καταθέσεις 90% Υψηλή ποιότητα χαρτοφυλακίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι Ενδιάμεσες Συνοπτικές Οικονομικές Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενοποιημένος συνοπτικός λογαριασμός αποτελεσμάτων 3 Ενοποιημένος συνοπτικός ισολογισμός 4 Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2008

Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2008 Αθήνα, 6 Μαΐου 2008 Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2008 Αύξηση Καθαρών Κερδών Ομίλου κατά 5,7% σε 215εκ. Ενίσχυση Οργανικών προ φόρων Κερδών κατά 24,2% σε 234εκ. Πενταπλασιασμός Κερδών από τη «Νέα Ευρώπη» σε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009. του Διοικητικού Συμβουλίου της

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010. σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009. του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας Τα παρακάτω στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Βασικά oικονοµικά στοιχεία Ιουν-08 Ιουν-07 Μεταβολή '000 '000 % Σύνολο καθαρών εσόδων 149.660 163.075 (8%) Σύνολο εξόδων 78.363 77.649 1% Μερίδιο από συνδεδεµένη εταιρεία -- 1.575

Διαβάστε περισσότερα

Σηµαντική βελτίωση σε 5,0% του δείκτη µη εξυπηρετούµενων χορηγήσεων στο τρίµηνο από 8,6% στο α τρίµηνο του 2006

Σηµαντική βελτίωση σε 5,0% του δείκτη µη εξυπηρετούµενων χορηγήσεων στο τρίµηνο από 8,6% στο α τρίµηνο του 2006 Ανακοίνωση Οικονοµικά Αποτελέσµατα Συγκροτήµατος για το Τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2007 Εξαιρετική αύξηση της κερδοφορίας κατά 67% 62 εκατ. ( 107 εκατ.) κέρδη µετά τη φορολογία Ιστορικό ρεκόρ απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ZRP- Ανακοίνωση Εξαμηνιαίων Αποτελεσμάτων του 2012 (31/08/2012)

ZRP- Ανακοίνωση Εξαμηνιαίων Αποτελεσμάτων του 2012 (31/08/2012) ZRP- Ανακοίνωση Εξαμηνιαίων Αποτελεσμάτων του 2012 (31/08/2012) Δια της παρούσης σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Α. Ζορπάς & Υιοί Δημόσια Λτδ, σε συνεδρίασή του η οποία πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2006 Το Διοικητικό Συμβούλιο της SFS Group Public Company Limited (η «Εταιρεία»), σε συνεδρία του στις 27

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση. προς επενδυτές

Παρουσίαση. προς επενδυτές 1 εκεµβρίου 2006 Σύνοψη Συγκροτήµατος Στρατηγική και Βασικοί παράγοντες κερδοφορίας Σηµαντικά οικονοµικά στοιχεία Παράρτηµα 1 Παρουσίαση Παράρτηµα 2 προς επενδυτές Σελίδα 1 1 εκεµβρίου 2006 Σύνοψη Συγκροτήµατος

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Στρατηγική και Στόχοι για την τριετία Στόχος κερδών για το 2007: 240 εκατ. ( 415 εκατ.), αύξηση 31%

Ανακοίνωση. Στρατηγική και Στόχοι για την τριετία Στόχος κερδών για το 2007: 240 εκατ. ( 415 εκατ.), αύξηση 31% Ανακοίνωση Στρατηγική και Στόχοι για την τριετία 2007-2009 Στόχος κερδών για το 2007: 240 εκατ. ( 415 εκατ.), αύξηση 31% Στόχοι µέχρι το 2009: Ετήσιος ρυθµός αύξησης κερδών µετά τη φορολογία πέραν του

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Έτους 2008

Αποτελέσματα Έτους 2008 Αθήνα, 4 Μαρτίου 2009 Αποτελέσματα Έτους 2008 Αύξηση Καταθέσεων Πελατών κατά 26,3% σε 45,7δισ. Αύξηση Χορηγήσεων κατά 22,4% σε 57,1δισ. - Ενίσχυση υπολοίπων δανείων προς ελληνικές επιχειρήσεις άνω των

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009

Ανακοίνωση. Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2009 Ικανοποιητική κερδοφορία Κέρδη πριν τις προβλέψεις 114 εκατ. Κέρδη μετά τη φορολογία 63 εκατ. Ισχυρή ρευστότητα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2005

Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2005 Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2005 31.12.2005 31.12.2004 Διαφοροποίηση σε % έτους 2005 έναντι του έτους 2004 % Κύκλος εργασιών 15.018.396 14.827.278 1% Καθαρά

Διαβάστε περισσότερα

προµήθειες % αποµείωση επενδύσεων (17.671) (64.950) (30.193) ( ) (73%)

προµήθειες % αποµείωση επενδύσεων (17.671) (64.950) (30.193) ( ) (73%) Ενδεικτικά Μη Ελεγµένα Αποτελέσµατα για το έτος που έληξε στις 31 εκεµβρίου 2007 2007 2006 2007 2006 Αλλαγή Ευρώ ( ) Ευρώ ( ) % Κύκλος εργασιών 21.667.672 17.668.182 37.021.416 30.187.881 23% Καθαρά έσοδα

Διαβάστε περισσότερα

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD

SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD SALAMIS TOURS (HOLDINGS) PUBLIC LTD ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενδιάμεση έκθεση διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/08/2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/08/2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 27/08/2008 Attica Bank: Σημαντική αύξηση μεγεθών και αποτελεσμάτων το α εξάμηνο 2008 Παρά τη διεθνή κρίση, τη σημαντική αύξηση των επιτοκίων και την ιδιαίτερη αστάθεια στις χρηματαγορές

Διαβάστε περισσότερα

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006

ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LIMITED ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟ ΟΣ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Ενοποιηµένος συνοπτικός λογαριασµός αποτελεσµάτων 3 Ενοποιηµένος συνοπτικός ισολογισµός 4 Ενοποιηµένη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2016

ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2016 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπεύθυνων της Εταιρείας για την σύνταξη των συνοπτικών ενδιάμεσων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Κέρδη πριν τη φορολογία 15,3 εκατ. Ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης µε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α. 1 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Περιεχόμενα 1 Δήλωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του υπεύθυνου της Εταιρίας για τις συνοπτικές ενδιάμεσες

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2012 Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Εξάμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2012 Κερδοφορία o Ικανοποιητική οργανική κερδοφορία με κέρδη πριν τις προβλέψεις 360 εκατ. (μείωση 6% σε σχέση

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΕΝ ΕΙΞΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 24 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ένδειξη αποτελέσµατος και επεξηγηµατική κατάσταση 2-3 Ενοποιηµένος Λογαριασµός Αποτελεσµάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005

ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΡΗΣΕΩΣ 2005 ΑΘΗΝΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2006 Ο Όµιλος Alpha Bank Κατά τη διάρκεια της χρήσεως 2005 συνεχίσθηκε η κερδοφόρος πορεία του Οµίλου και αξιοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis

Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Διευθυντή Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου Λευκωσία 26 Ιουλίου 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με την επιστολή αυτή σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Salamis Tours (Holdings) Public Limited σε προγραμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2015 Περιεχόμενα Σελίδα Ενδιάμεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήματος ενιαμηνίας 2 Ενδιάμεσος συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία και Πληροφορίες Περιόδου από 1 Ιανουαρίου 2012 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2012

Στοιχεία και Πληροφορίες Περιόδου από 1 Ιανουαρίου 2012 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2012 Στοιχεία και Πληροφορίες Περιόδου από 1 Ιανουαρίου μέχρι σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας Τα παρακάτω στοιχεία και πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία και Πληροφορίες Περιόδου από 1 Ιανουαρίου 2012 μέχρι 31 Μαρτίου 2012

Στοιχεία και Πληροφορίες Περιόδου από 1 Ιανουαρίου 2012 μέχρι 31 Μαρτίου 2012 Στοιχεία και Πληροφορίες Περιόδου από 1 Ιανουαρίου μέχρι σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας Τα παρακάτω στοιχεία και πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2006

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2006 Αθήνα, 1 η Αυγούστου 2006 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2006 Ισχυρή Αύξηση Καθαρών Κερδών κατά 41,6% σε 318εκ. Επέκταση Χορηγήσεων κατά 24,5% και Κεφαλαίων υπό ιαχείριση κατά 22,9% υναµική Αύξηση Εσόδων

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία και Πληροφορίες για την Περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2016 μέχρι 31 Μαρτίου 2016

Στοιχεία και Πληροφορίες για την Περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2016 μέχρι 31 Μαρτίου 2016 Στοιχεία και Πληροφορίες για την Περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2016 μέχρι 2016 σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009 του ιοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας Τα παρακάτω στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Λευκωσία 30 Αυγούστου Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Λευκωσία 30 Αυγούστου Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λευκωσία 30 Αυγούστου 2007 Θέµα: Έγκριση των αποτελεσµάτων του 1 ου εξαµήνου του 2007 από το.σ. της εταιρείας Θα θέλαµε να πληροφορήσουµε το επενδυτικό κοινό ότι το ιοικητικό Συµβούλιο της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία και Πληροφορίες για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2015 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2015

Στοιχεία και Πληροφορίες για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2015 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2015 Στοιχεία και Πληροφορίες για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου μέχρι σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας Τα παρακάτω στοιχεία και πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Αποτελέσματα του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λτδ για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010

Θέμα: Αποτελέσματα του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λτδ για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 30 η Αυγούστου, 2010 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Θέμα: Αποτελέσματα του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λτδ για την εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2010 Σε συνέχεια της Συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2009

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2009 Αποτελέσματα Εννεαμήνου Καθαρά κέρδη 111εκ. το Γ τρίμηνο, αυξημένα κατά 26,6% έναντι του Β τριμήνου Αύξηση προ προβλέψεων κερδών στο τρίμηνο κατά 6,4% σε 414εκ., ιστορικά τα υψηλότερα σε τριμηνιαία βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με το άρθρο 7(1) του κυπριακού Νόμου 114(Ι) του 2005 (ο περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού Δελτίου Νόμος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ενδιάμεσες συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις για την ενιαμηνία που έληξε την 30 Σεπτεμβρίου 2014 Περιεχόμενα Σελίδα Ενδιάμεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήματος ενιαμηνίας 2 Ενδιάμεσος συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED

SFS GROUP PUBLIC COMPANY LIMITED ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟ Ο ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 24 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ενοποιηµένος Λογαριασµός Αποτελεσµάτων πρώτου τριµήνου 24 2 Ενοποιηµένος Ισολογισµός στις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 0072/00020716/el Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση UNIGROWTH INVESTMENTS PUBLIC LTD UNI Attachments: 1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 Επαναφορά σε κερδοφορία μετά τις ζημίες της τριμηνίας Κέρδη πριν τη φορολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΔΩΔΩΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΨΗ Ιαν. - Σεπτ. % Ιαν. - Σεπτ. Βασικά Οικονοµικά στοιχεία 2005 2004 Μεταβολή 2005

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενο τελικό μέρισμα 0,08 κατά μετοχή ( 0,16 συνολικό μέρισμα για το έτος) Εκτίμηση κερδών μετά τη φορολογία για το 2010 μεταξύ εκατ.

Προτεινόμενο τελικό μέρισμα 0,08 κατά μετοχή ( 0,16 συνολικό μέρισμα για το έτος) Εκτίμηση κερδών μετά τη φορολογία για το 2010 μεταξύ εκατ. Ανακοίνωση Οικονομικά Αποτελέσματα Συγκροτήματος για το Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2009 και Εκτίμηση κερδών για το 2010 Επίτευξη στόχων για το 2009 Κέρδη μετά τη φορολογία 313 εκατ. Διατήρηση ισχυρής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕ ΙΟΥ 2007 2009 Αναθεώρηση Στρατηγικού Σχεδίου 2007-2009 Οι κύριες στρατηγικές της τριετίας παραµένουν σταθερές. Αναθεωρούνται οι οικονοµικοί στόχοι και οι δείκτες για την τριετία

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών

Μάρκετινγκ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών Μάρκετινγκ Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών Ενότητα 1: Εφαρμογή των αρχών του Μάρκετινγκ στον χρηματοπιστωτικό τομέα Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μ Ι Λ Ο Σ A T E b a n k - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2009

Ο Μ Ι Λ Ο Σ A T E b a n k - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2009 26Αυγούστου 2009 Ο Μ Ι Λ Ο Σ A T E b a n k - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2009 Καθαρά κέρδη Ομίλου: 71,3εκ. (+1,8%), Τράπεζα: 84,7 (+56,9%) Διατήρηση υψηλών ρυθμών αύξησης χορηγήσεων (22,9% έναντι 7,6% της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΝΕΑΜΗΝΟΥ 2007

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΝΕΑΜΗΝΟΥ 2007 Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2007 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΝΕΑΜΗΝΟΥ 2007 Ταχεία Ανάπτυξη Εργασιών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό o o Αύξηση Χορηγήσεων κατά 33,5% για τον Όμιλο και 160% στη Νέα Ευρώπη Δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤ. Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Εννέα μήνες μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤ. Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Εννέα μήνες μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2010 Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Περιεχόμενα Σελίδα Έκθεση για τους Εννέα Μήνες Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2010 1 Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα B Τριμήνου 2009

Αποτελέσματα B Τριμήνου 2009 Αποτελέσματα B Τριμήνου 2009 Αύξηση καθαρών κερδών σε 88εκ., 9% υψηλότερα σε σχέση με το Α τρίμηνο Διπλασιασμός οργανικών κερδών σε 61εκ. το Β τρίμηνο, από 33εκ. το Α τρίμηνο Αύξηση χορηγήσεων Ομίλου προς

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2008

Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2008 Αθήνα, 30 Ιουλίου 2008 Αποτελέσματα Α Εξαμήνου 2008 Αύξηση Καθαρών Κερδών Ομίλου κατά 7% σε 436εκ. Ενίσχυση Οργανικών Κερδών κατά 21,2% Τετραπλασιασμός Κερδών από τη «Νέα Ευρώπη» σε 83εκ. Αύξηση Συνολικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006

ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 ΕΚΘΕΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 Περιεχόµενα Σελίδα ΜΕΡΟΣ Α Συνοπτικές πληροφορίες για την Εταιρεία 3 Απολογισµός από τους ιευθυντές

Διαβάστε περισσότερα

@ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

@ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ @ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ @Κωδικός ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 1012 ALPHA EQUITY FUND @ΠΙΝΑΚΑΣ : ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ @ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ALPHA BANK 31.12.2005 @ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΙΑΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΨΗ Βασικά oικονοµικά στοιχεία 2005 Μεταβολή 2005 Σύνολο καθαρών εσόδων 103.850 84.742

Διαβάστε περισσότερα

Συμφωνία για πώληση της Bank of Cyprus UK Ltd Συμφωνία για πώληση της Bank of Cyprus UK Ltd

Συμφωνία για πώληση της Bank of Cyprus UK Ltd Συμφωνία για πώληση της Bank of Cyprus UK Ltd 0233/00024308/el Μεταβολή Επιχειρηματικής Δράσης (Επέκταση Δραστηριοτήτων/ κ.τ.λ.) BANK OF CYPRUS HOLDINGS PLC BOCH Attachment: 1. Regulated Publication Date: 10/07/2018 Ανακοίνωση Λευκωσία, 10 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

ΦΙΛΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ 26 Φεβρουαρίου 2010 Προς Γενικό Διευθυντή Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, Λευκωσία Αξιότιμε Κύριε, Εσωκλείουμε Ανακοίνωση της Εταιρείας μας. Με εκτίμηση, Μακάριος Χαραλαμπίδης Γενικός Διευθυντής / Εκτελεστικός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ A ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2007

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ A ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2007 Αθήνα, 9 Μαΐου 2007 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ A ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2007 Αύξηση Καθαρών Κερδών κατά 30% σε 204εκ. ιεύρυνση Χορηγήσεων Οµίλου κατά 30,3% Υπερδιπλασιασµός ανείων και Κερδών εκτός Ελλάδος Βελτίωση Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές Ενδιάµεσες Ενοποιηµένες Οικονοµικές Καταστάσεις για το τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 06

Συνοπτικές Ενδιάµεσες Ενοποιηµένες Οικονοµικές Καταστάσεις για το τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 06 Συνοπτικές Ενδιάµεσες Ενοποιηµένες Οικονοµικές για το τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 06 Συνοπτικές Ενδιάµεσες Ενοποιηµένες Οικονοµικές για το τρίµηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2006 Περιεχόµενα Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

(7,7) (3,7) 109,7% Δικαιώματα μειοψηφίας (0,7) (0,4) Καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους 41,7 40,0 4,3%

(7,7) (3,7) 109,7% Δικαιώματα μειοψηφίας (0,7) (0,4) Καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους 41,7 40,0 4,3% ΟΜΙΛΟΣ MARFIN POPULAR BANK ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 31.03.2010 Καθαρά κέρδη που αναλογούν στους μετόχους 41,7 εκατ. Αύξηση χορηγήσεων κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας Τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/11/2008 ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΝΙΑΜΗΝΟΥ 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/11/2008 ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΝΙΑΜΗΝΟΥ 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 05/11/2008 ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΝΙΑΜΗΝΟΥ 2008 Η αναπτυξιακή πορεία της Τράπεζας και του Ομίλου της συνεχίστηκε και το τρίτο τρίμηνο του 2008 παρά τη διεθνή κρίση, η οποία έχει ως συνέπειες

Διαβάστε περισσότερα

K. ATHIENITIS CONTRACTORS-DEVELOPERS PUBLIC LIMITED

K. ATHIENITIS CONTRACTORS-DEVELOPERS PUBLIC LIMITED K. ATHIENITIS CONTRACTORS-DEVELOPERS PUBLIC LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ K. ATHIENITIS CONTRACTORS-DEVELOPERS PUBLIC LIMITED ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

PIERIDES ELECTRICAL PUBLIC CO LIMITED

PIERIDES ELECTRICAL PUBLIC CO LIMITED Μη ελεγμένες ενδιάμεσες συνοπτικές ενοποιημένες Εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 Μη ελεγμένες ενδιάμεσες συνοπτικές ενοποιημένες Εξαμηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2006 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελίδα Μη ελεγμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ A ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2007

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ A ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2007 Αθήνα, 31 Ιουλίου 2007 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ A ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2007 Αύξηση Κερδοφορίας κατά 31% σε 417εκ. Επιτάχυνση Χορηγήσεων Νέας Ευρώπης κατά 109% 1 και Ομίλου κατά 33% Ενίσχυση Παρουσίας στο Εξωτερικό, με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2008 ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ATTICA BANK. Κέρδη 12,61 εκατ. ευρώ μετά από φόρους Σύνολο ενεργητικού 4,52 δις.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2008 ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ATTICA BANK. Κέρδη 12,61 εκατ. ευρώ μετά από φόρους Σύνολο ενεργητικού 4,52 δις. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2008 ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ATTICA BANK Κέρδη 12,61 εκατ. ευρώ μετά από φόρους Σύνολο ενεργητικού 4,52 δις. ευρώ Ο Όμιλος Attica Bank παρά τις πρωτοφανείς συνθήκες που

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ. Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Εννέα μήνες μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ. Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Εννέα μήνες μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013 Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Περιεχόμενα Σελίδα Έκθεση για τους Εννέα Μήνες Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2013 1 Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2008

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2008 Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αποτελέσματα Εννεαμήνου Αύξηση Καθαρών Κερδών Ομίλου κατά 4,6% σε 647εκ., παρά τις αντίξοες συνθήκες στο παγκόσμιο τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα Ενίσχυση Οργανικών Κερδών κατά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤ. Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Τρεις μήνες μέχρι 31 Μαρτίου 2013

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤ. Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Τρεις μήνες μέχρι 31 Μαρτίου 2013 Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Περιεχόμενα Σελίδα Έκθεση για τους Τρεις Μήνες Μέχρι 31 Μαρτίου 2013 1 Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

2/8/2007 6:58:41 PM ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

2/8/2007 6:58:41 PM ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2/8/2007 6:58:41 PM 0 ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίδα Επεξηγηματική κατάσταση 1 & 2 Συνοπτική ενοποιημένη κατάσταση λογαριασμού αποτελεσμάτων 3 Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤO ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤO ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤO ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Βασικά oικονοµικά στοιχεία % εκ-07 εκ-06 Μεταβολή εκ-07 εκ-06 '000 '000

Διαβάστε περισσότερα

Η Πρώτη Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης Δείτε το συνημμένο.

Η Πρώτη Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης Δείτε το συνημμένο. Η Πρώτη Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης Δείτε το συνημμένο. 0103/00002996/el Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης K. KYTHREOTIS HOLDINGS PUBLIC LTD KYTH Attachment: 1. Η Πρώτη Ενδιάμεση Κατάσταση Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2006

Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2006 Κατάσταση Λογαριασμού Αποτελεσμάτων για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2006 2006 2005 2006 2005 Μεταβολή ( ) ( ) Κύκλος εργασιών 17.668.182 15.022.194 30.557.215 25.980.965 18% Καθαρά έσοδα από τόκους

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με το άρθρο 5(1) του κυπριακού Νόμου 114(Ι) του 2005 (ο περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού Δελτίου Νόμος του 2005), και

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA BANK. Αποτελέσµατα Α τριµήνου 2005. Αθήνα, 29 Ιουνίου 2005

ALPHA BANK. Αποτελέσµατα Α τριµήνου 2005. Αθήνα, 29 Ιουνίου 2005 ALPHA BANK Αποτελέσµατα Α τριµήνου Αθήνα, 29 Ιουνίου Το Χρηµατοοικονοµικό Περιβάλλον Ικανοποιητικό χρηµατοοικονοµικό περιβάλλον Αµετάβλητα βραχυπρόθεσµα επιτόκια Υψηλοί ρυθµοί πιστωτικής επέκτασης Ταχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ. Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Εννέα μήνες μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ. Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Εννέα μήνες μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2015 Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Περιεχόμενα Σελίδα Έκθεση για τους Εννέα Μήνες Μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2015 1 Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2009

Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2009 Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2009 Καθαρά κέρδη 81εκ. έναντι 5εκ. το προηγούμενο τρίμηνο Αύξηση χορηγήσεων κατά 12% και καταθέσεων κατά 17% σε ετήσια βάση Βελτίωση δείκτη χορηγήσεων προς καταθέσεις στο 114%

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Λευκωσία, 18 Ιουλίου 2007

Ανακοίνωση. Λευκωσία, 18 Ιουλίου 2007 Ανακοίνωση ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΑΙΡΕΣΕΩΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ 2006/2007 (SHARE OPTIONS 2006/2007) Λευκωσία, 18 Ιουλίου 2007 Το Συγκρότηµα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ. Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Τρεις μήνες μέχρι 31 Μαρτίου 2014

ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ. Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Τρεις μήνες μέχρι 31 Μαρτίου 2014 Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Έκθεση και Ενοποιημένες Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις Περιεχόμενα Σελίδα Έκθεση για τους Τρεις Μήνες Μέχρι 31 Μαρτίου 2014 1 Ενοποιημένη

Διαβάστε περισσότερα