Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ο Σήμερα 29 Μαΐου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 324/ γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης : 1. Διοργάνωση εκδηλώσεων «Αγροτικός Αύγουστος Κρήτη: Γη και Πολιτισμός 2007» -Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης. 2. Ενημέρωση για την υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» του ΥΠΕΧΩΔΕ, Μέτρο 8.1 «Προστασία και διαχείριση βιοτόπων οικοτόπων, προστασία ειδών, περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους» που αφορούν τον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς. 3. Πρόταση ίδρυσης του Παραρτήματος Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της εργασίας στα Χανιά στο Πολυτεχνείο Κρήτης. 4. Συνεργασία της Ν.Α. Χανίων και του Ποδηλατικού-Περιπατητικού Συλλόγου «Ο ΧΑΝΤΑΚΑΣ» Ν. Χανίων, για τη δημιουργία Ποδηλατόδρομου-Πεζόδρομου. 5. Χορήγηση 1 νέας παραγωγικής άδειας λαϊκών αγορών. 6. Τροποποιήσεις Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 7. Έγκριση μετακινήσεων. 8. Έγκριση ημερήσιας αποζημίωσης και εξόδων μετακίνησης. Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : 1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος 2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθ. - Γραμματέας 4. Αγοραστάκης Γεώργιος 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ 6. Βλαχάκης Γεώργιος 7. Γύπαρης Κων/νος 8. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) 9. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 10. Καρκάνης Νικόλαος

2 11. Κατσουλάκης Μάρκος 12. Κονταξάκης Γεώργιος 13. Κονταξάκης Ευτύχιος 14. Κουκουράκης Ιωάννης 15. Κουρούσης Χαράλαμπος 16. Μανουσάκης Βλάσιος 17. Μαραθάκης Γεώργιος 18. Μαυροδημητράκης Σπυρίδων 19. Ντουντουλάκη Πηνελόπη 20. Πρωτοπαπαδάκης Κων/νος 21. Σκουμπάκης Μιχαήλ 22. Σπανουδάκης Εμμανουήλ 23. Τουλουπάκης Μιχαήλ 24. Tωμαδάκης Προκόπης 25. Φραγκάκης Εμμανουήλ 26. Φραγκογιάννη Τσάφαρη Χριστίνα Στη συνεδρίαση δεν παρέστησαν αν και είχαν νόμιμα προσκληθεί οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γρυλλάκης Γεώργιος, Κουκιανάκης Χαράλαμπος, Κτενιουδάκης Κων/νος, Τζανακάκης Γεώργιος και η κ. Τζανακάκη-Μελισσάρη Μαρία. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν και οι κ.κ. Παναγιώτης Βλάχος Πρ/νος της Δ/νσης Εμπορίου, Αντ. Γαλάνης Πρόεδρος Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, Σήφης Λύκος Δήμαρχος Σφακίων, Χαρά Καργιολάκη υπάλληλος της Δ/νσης Δασών, Ευτύχης Λαμπουσάκης Πρόεδρος του Ποδηλατικού-Περιπατητικού Συλλόγου Χανίων «O ΧΑΝΤΑΚΑΣ» και Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος, Στέφανος Μαρκουλάκης Δ/ντής Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε., Αντ. Παπαδεράκης πρώην Πρόεδρος Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. Παρούσα στη Συνεδρίαση ήταν και η αναπληρώτρια Ειδική Γραμματέας του Σώματος Γαλλιάκη Ασπασία.

3 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 11ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων και ζήτησε τη συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που αφορά στην επικείμενη πρόσληψη προσωπικού στον αερολιμένα Χανίων. Το αίτημα του κου Παπαδάκη έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : α) Να τεθεί σύντομα στο Ν.Σ. το θέμα για το χωροταξικό του Νομού, β) την ολοκλήρωση με επιτυχία των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, όπως επίσης και την πρόθεση της Ν. Α. Χανίων, αυτές να γίνουν λιγότερες αλλά πιο ουσιαστικές. Ακόμα να υπάρξει συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση του μνημείου στη Συκολιά στην περιοχή του Γαλατά, γ) την επίσκεψή του στις Η.Π.Α. και τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση Hermes Expo τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, όπως και την τεράστια απήχηση των εκδηλώσεων. ΑΠΟΦΑΣΗ 87 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης: Διοργάνωση εκδηλώσεων «Αγροτικός Αύγουστος Κρήτη: Γη και Πολιτισμός 2007» -Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Εμ. Αρχοντάκης, Aντινομάρχης, ανέφερε τα εξής: «Η Nομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, συνεχίζοντας την πετυχημένη διοργάνωση του κύκλου εκδηλώσεων με την επωνυμία: Αγροτικός Αύγουστος προτείνει τη φετινή χρονιά την ενοποίηση με τις εκδηλώσεις Κρήτη: Γη και Πολιτισμός, δεδομένου ότι έχουν παρεμφερή αντίληψη και σκοπό. Στα πλαίσια αυτά, σκοπεύουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους δήμους και τους άλλους φορείς του Νoμού, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια ενιαία, πολυεπίπεδη και αποκεντρωμένη έκθεση - γιορτή, με στόχο την προβολή του τόπου μας, των προϊόντων και του πολιτισμού μας. Ειδικά για φέτος, λόγω περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας, κρίνεται προτιμότερη η διεξαγωγή μιας εκδήλωσης στην πόλη των Χανίων, διάρκειας 10 ημερών, με συμμετοχή των δήμων και των φορέων που ασχολούνται με την ανάπτυξη του

4 Νoμού, καθώς και επιχειρηματιών που επιθυμούν την προβολή μέσα από την έκθεση. Καταλληλότερη χρονικά περίοδος κρίνεται το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου (στην περιοχή του παλιού Τελωνείου), περίοδο κατά την οποία η τουριστική κίνηση βρίσκεται στην κορύφωσή της. Προτείνουμε η έκθεση να διαρκέσει από 3 έως 12 Αυγούστου Οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού, το σύνολο των θεσμικών φορέων και φορέων πολιτισμού καθώς και οι συνεταιρισμοί αλλά και ιδιώτες παραγωγοί τοπικών προϊόντων, με προτεραιότητα στα παραδοσιακά, καλούνται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που φιλοδοξεί να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το Νομό μας στους έλληνες και ξένους επισκέπτες του. Κεντρικό θέμα για φέτος επιλέξαμε να είναι ο αγροτουρισμός και η αγροτουριστική ανάπτυξη. Στόχοι: Η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του αγροτικού κόσμου και της ενδοχώρας του νομού. Η προβολή των τοπικών παραγωγών και τυποποιητών σε επιχειρηματική βάση. Η προβολή και η προώθηση του αγροτουριστικού προϊόντος και η ανάδειξη των δυνατοτήτων εναλλακτικού τουρισμού που παρέχει ο τόπος μας. Κεντρική εκδήλωση: Η καθιερωμένη έκθεση κρητικών προϊόντων θα γίνει στο χερσαίο χώρο γύρω από το παλιό Τελωνείο, την πλατεία Κατεχάκη και το χώρο μπροστά από τα Νεώρια. Στην έκθεση καλούνται να συμμετέχουν, με περίπτερα, το σύνολο των δήμων και κοινοτήτων του νομού, οι οποίοι θα προβάλλουν, με τον τρόπο που κρίνουν καλύτερο, τον τόπο τους, τους ανθρώπους και τα προϊόντα τους. Η έκθεση θα διαρκέσει από 3 έως 12 Αυγούστου με ωράριο λειτουργίας Παράλληλες εκδηλώσεις: Στο χώρο θα υπάρχει καθημερινό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, με συνδιοργάνωση της Δ/νσης Πολιτισμού της Ν.Α. Χανίων, των Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού.

5 Στον εκθεσιακό χώρο του ΚΑΜ θα πραγματοποιηθεί έκθεση παραδοσιακών μουσικών οργάνων καθώς και παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις. Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί διημερίδα στο Κ.Α.Μ. με θέμα τον Αγροτουρισμό, και την αγροτουριστική ανάπτυξη. Η διημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με το δίκτυο Αγροτουρισμού δυτικής Κρήτης και θα καταλήξει σε παραδοσιακό κρητικό γλέντι σε κάποιο από τα αγροτουριστικά καταλύματα του νομού. Παράλληλες δράσεις: -Δημιουργία εντύπου που θα έχει τη μορφή ενός χρηστικού οδηγού του αγροτουριστικού προϊόντος του νομού και των μορφών εναλλακτικού τουρισμού που είναι διαθέσιμες. Ο οδηγός θα περιλαμβάνει χάρτες, διαδρομές, μονοπάτια, περιοχές NATURA και θα παραθέτει στοιχεία και πληροφορίες ιστορικού, πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος. Θα μεταφρασθεί στα αγγλικά και γερμανικά, θα τυπωθεί σε μεγάλο αριθμό αντιτύπων και θα μοιρασθεί δωρεάν στους επισκέπτες του Αγροτικού Αυγούστου. - Παρουσίαση του εντύπου -Διαφήμιση σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο μέσα από ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης (αναζήτηση χορηγού επικοινωνίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο) Θα πραγματοποιηθούν επίσης παράλληλες δράσεις, όπως γευσιγνωσία παραδοσιακών προϊόντων (τυριά,κρασί, ελιά κλπ) και πρωτότυπες εκδηλώσεις, η μορφή των οποίων εξετάζεται. Η εκδηλώσεις θα κλείσουν με μεγάλη ανοικτή συναυλία την Κυριακή 12 Αυγούστου. Προϋπολογισμός οργάνωση: Ο προϋπολογισμός των παραπάνω δράσεων υπολογίζεται κατ ανώτατο όριο στο ποσό των ευρώ.το ποσό αυτό θα καλυφθεί από τους εμπορικούς εκθέτες και τους δήμους που θα ενοικιάσουν τα περίπτερα, τους χορηγούς, και τις χρηματοδοτήσεις και επιχορηγήσεις των υπουργείων και των διαφόρων οργανισμών και υπηρεσιών με τη μορφή ενοικίασης περίπτερου ή οποιοδήποτε άλλο είδος χορηγίας. Η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων θα ανέλθει στο ποσό των ευρώ. Οργανωτική επιτροπή:

6 Επιβάλλεται η δημιουργία οργανωτικής επιτροπής και επιτροπής παρακολούθησης στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων μερών υπό την προεδρία του Νομάρχη που θα συντονίζει την όλη προσπάθεια. Διοργανωτές θα είναι η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, η Διεύθυνση Πολιτισμού της Νομαρχίας, και Φορέας υλοποίησης η Αναπτυξιακή Ν. Χανίων Α.Ε. που θα έχει και την ευθύνη του συντονισμού. Η Νομαρχία Χανίων θα προχωρήσει σε προγραμματική σύμβαση με την Αναπτυξιακή Νομού Χανίων Α.Ε με την οποία θα της αναθέτει τη διοργάνωση και το συντονισμό της εκδήλωσης Η Αναπτυξιακή Ν. Χανίων Α.Ε. θα συνεργασθεί με εταιρία που θα αναλάβει την κατασκευή των περιπτέρων, την τεχνική υποστήριξη καθώς και τη φύλαξη και την καθαριότητα του χώρου της έκθεσης. Η ανάδοχος εταιρία θα εισπράξει ως αμοιβή τα ενοίκια περιπτέρων που θα καταβάλλουν οι δήμοι και οι εμπορικοί εκθέτες. Η Νομαρχία Χανίων θα λάβει όλες τις επιχορηγήσεις και τα ενοίκια από τα Υπουργεία και τους θεσμικούς φορείς και θα αναλάβει το κόστος των πολιτιστικών και παράλληλων εκδηλώσεων, εκδόσεων κτλ. Η αμοιβή της «Αναπτυξιακή Ν. Χανίων Α.Ε» για τη διοργάνωση και το συντονισμό της εκδήλωσης θα ανέρθει στο ποσό των ευρώ και θα πληρωθεί από έσοδα της Νομαρχίας Χανίων». «Για την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων, θεωρείται σκόπιμο να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση, αντικείμενο της οποίας αποτελεί η: Διοργάνωση των εκδηλώσεων στο Νομό Χανίων με γενικό τίτλο «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΡΗΤΗ: ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2007» από την Αναπτυξιακή Ν. Χανίων Α.Ε. Ειδικότερα, οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια αυτών είναι: έκθεση κρητικών προϊόντων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, έκθεση παραδοσιακών μουσικών οργάνων, παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις, διημερίδα με θέμα τον Αγροτουρισμό, δημιουργία και παρουσίαση αγροτουριστικού οδηγού Ν. Χανίων, έντυπο για τα παραδοσιακά κρητικά μουσικά όργανα, προβολή των εκδηλώσεων, συναυλία, κ.λ.π. παράλληλες εκδηλώσεις». Επίσης έγινε αναφορά στα λοιπά άρθρα της υπόψη προγραμματικής σύμβασης, που αφορούν, μεταξύ άλλων, τον Προϋπολογισμό της Σύμβασης, την αναγκαιότητα και τη χρονική διάρκειά της, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των συμβαλλομένων, τη σύσταση Επιτροπής Παρακολούθησης, τη διαδικασία πληρωμής και ελέγχου, όπως αυτά περιγράφονται στο σχετικό κείμενο το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος πρακτικού.

7 Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γ. Αγοραστάκης ο οποίος τόνισε ότι έχουν ενοποιηθεί 2 διαφορετικές σε χαρακτήρα και στόχους εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα είπε ότι ο «Αγροτικός Αύγουστος» είναι μια ετήσια εμπορική διεθνή έκθεση με σκοπό την προώθηση των κρητικών προϊόντων και την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών. Η «Κρήτη: Γη και Πολιτισμός» είναι ένα φεστιβάλ αυτογνωσίας και γνωριμίας με τα προϊόντα του τόπου μας. Η ενοποίηση θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση και την υποβάθμισή τους. Ως εκ τούτου ανέφερε, ο κ. Αγοραστάκης, η παράταξή του καταψηφίζει το τμήμα της εισήγησης που αφορά την ενοποίηση. Στο πλαίσιο αυτό οι Ν. Σύμβουλοι κ. Π. Τωμαδάκης και κ. Π. Ντουντουλάκη, εξέφρασαν την άποψη για τη συνέχιση δύο ξεχωριστών εκδηλώσεων. Κατόπιν ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κώστας Πρωτοπαπαδάκης πρότεινε να συνεχιστούν οι εκδηλώσεις σαν μία κορυφαία, της οποίας και θα κριθεί το αποτέλεσμα. Στη συνέχεια μίλησε ο Ν. Σύμβουλος κ. Μάρκος Κατσουλάκης, Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. ο οποίος ανέφερε ότι ο στόχος των δύο εκδηλώσεων δεν αλλάζει με το να συγχωνευτούν σε μία. Απαντώντας στους προηγούμενους, ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, εξέφρασε την άποψη ότι χρειάζεται εκσυγχρονισμός του θεσμού. Το Νομαρχιακό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και την ψηφοφορία που ακολούθησε περί αποδοχής ή μη της κατατεθείσας εισήγησης και επί των προτάσεων των Νομαρχιακών Συμβούλων 1. Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α α) Εγκρίνει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Αγροτικός Αύγουστος- Κρήτη: Γη και Πολιτισμός 2007» από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ν. ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε., όπως αυτές περιγράφονται στην εισήγηση του Αντινομάρχη κ. Εμμ. Αρχοντάκη. β) Εγκρίνει τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Ν.Α. Χανίων και της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε. για το σχεδιασμό και τη διοργάνωση των Εκδηλώσεων «Αγροτικός Αύγουστος- Κρήτη: Γη και Πολιτισμός 2007» όπως αυτή περιγράφεται στο συνημμένο σχέδιο Προγραμματικής Σύμβασης το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού. γ) Εγκρίνει τη συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στην εν λόγω Προγραμματική Σύμβαση και την Οργανωτική Επιτροπή με ποσό ύψους

8 δ) Εγκρίνει την αμοιβή της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε. από έσοδα της Ν.Α. Χανίων, με ποσό ύψους για τη διοργάνωση, συντονισμό, παρακολούθηση και επίβλεψη των εκδηλώσεων 2. Α π ο φ α σ ί ζ ε ι κ α τ ά π λ ε ι ο ψ η φ ί α Εγκρίνει την ενοποίηση των εκδηλώσεων «Αγροτικός Αύγουστος- Κρήτη: Γη και Πολιτισμός 2007». Το τμήμα της εισήγησης που αφορά την ενοποίηση καταψήφισαν οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Αγοραστάκης, Τωμαδάκης, Κουρούσης και Ντουντουλάκη για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

9 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 11ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων και ζήτησε τη συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που αφορά στην επικείμενη πρόσληψη προσωπικού στον αερολιμένα Χανίων. Το αίτημα του κου Παπαδάκη έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : α) Να τεθεί σύντομα στο Ν.Σ. το θέμα για το χωροταξικό του Νομού, β) την ολοκλήρωση με επιτυχία των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, όπως επίσης και την πρόθεση της Ν. Α. Χανίων, αυτές να γίνουν λιγότερες αλλά πιο ουσιαστικές. Ακόμα να υπάρξει συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση του μνημείου στη Συκολιά στην περιοχή του Γαλατά, γ) την επίσκεψή του στις Η.Π.Α. και τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση Hermes Expo τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, όπως και την τεράστια απήχηση των εκδηλώσεων. ΑΠΟΦΑΣΗ 88 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση για ενημέρωση και υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» του ΥΠΕΧΩΔΕ, Μέτρο 8.1 «Προστασία και διαχείριση βιοτόπων οικοτόπων, προστασία ειδών, περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους» που αφορούν τον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς με εισηγητή τον Αντινομάρχη κ. Εμ. Σπανουδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Σπανουδάκης ζήτησε από το Ν.Σ. να εγκρίνει τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Xανίων, Περιφέρειας, Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς και ΟΑΔΥΚ για την υλοποίηση έργων στο φαράγγι εάν γίνει δεικτή η πρόταση από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων που συμφώνησε να συμμετέχει ο ΟΑΔΥΚ για να υλοποιηθεί πιο σύντομα η πρόταση και να γίνει προγραμματική σύμβαση με τους φορείς. Ο Ν. Σύμβουλος κ. Κ. Πρωτοπαπαδάκης πρότεινε τη μη συμμετοχή της Δ/νσης Δασών σ αυτή τη φάση διότι θα υπάρξει καθυστέρηση.

10 Ακολούθως μίλησε Ν. Σύμβουλος κ. Γ. Αγοραστάκης, ο οποίος επισήμανε ότι συμφωνεί μεν για τη διαδικασία, αλλά θεωρεί ότι είναι παρακινδυνευμένη ως προς το αποτέλεσμά της. Παίρνοντας το λόγο, ο Δήμαρχος Σφακίων κ. Σήφης Λύκος, ανέφερε ότι δεν έχει περάσει η πρόταση από το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης του οποίου είναι μέλος. Κατόπιν, η Αντιπρόεδρος του Φορέα κ. Χαρά Καργιολάκη υπάλληλος της Δ/νσης Δασών, διευκρίνησε ότι θα ενημερωθεί ο Φορέας. Τέλος, μίλησε ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης κ. Γαλάνης Αντώνης, που εξήγησε ότι απευθύνθηκαν στη Ν.Α. για να υλοποιηθεί εντός των χρονικών ορίων η πρόταση επειδή ο Φορέας είναι υπό σύσταση, όπως επίσης ότι ευχαριστεί το Νομάρχη για τη θετική ανταπόκρισή του. Ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης δευτερολογώντας, πρότεινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας, ΟΑΔΥΚ, Ν.Α. Χανίων και Φορέα Διαχείρισης με την προϋπόθεση ότι θα εγκριθεί από το Δ.Σ. του εν λόγω Φορέα. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας, Ν.Α. Χανίων, ΟΑΔΥΚ και του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς για την υλοποίηση έργων στο πλαίσιο του Μέτρου 8.1 για την «προστασία και διαχείριση βιοτόπων οικοτόπων, προστασία ειδών, περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους», που αφορούν τον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς, εφ όσον το ΥΠΕΧΩΔΕ αποδεχτεί τις προτάσεις του εν λόγω Φορέα. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

11 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 11ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων και ζήτησε τη συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που αφορά στην επικείμενη πρόσληψη προσωπικού στον αερολιμένα Χανίων. Το αίτημα του κου Παπαδάκη έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : α) Να τεθεί σύντομα στο Ν.Σ. το θέμα για το χωροταξικό του Νομού, β) την ολοκλήρωση με επιτυχία των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, όπως επίσης και την πρόθεση της Ν. Α. Χανίων, αυτές να γίνουν λιγότερες αλλά πιο ουσιαστικές. Ακόμα να υπάρξει συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση του μνημείου στη Συκολιά στην περιοχή του Γαλατά, γ) την επίσκεψή του στις Η.Π.Α. και τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση Hermes Expo τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, όπως και την τεράστια απήχηση των εκδηλώσεων. ΑΠΟΦΑΣΗ 89 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης: «Πρόταση ίδρυσης του Παραρτήματος Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της εργασίας στα Χανιά, στο Πολυτεχνείο Κρήτης» με εισηγητή τον Αντινομάρχη κ. Γύπαρη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Γύπαρης ενημέρωσε το Σώμα ότι πρόκειται για ένα ίδρυμα Ιδιωτικού Δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε το 1992 και χρηματοδοτείται από τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας και το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών. Σκοπός του Ινστιτούτου είναι ο εντοπισμός, η καταγραφή, η επεξεργασία, η ανάλυση και έρευνα των βλαπτικών καταστάσεων του εργασιακού περιβάλλοντος και των επιπτώσεών τους στην Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων. Επίσης συνεχίζοντας ο εισηγητής τόνισε ότι όμοια παραρτήματα υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη, στην Κομοτηνή, στο Βόλο, στην Τρίπολη και στα Ιωάννινα. Τα παραρτήματα αυτά δεν είναι απαραίτητο να εγκαθίσταται στις έδρες των Περιφερειών, που έχουν ανεπτυγμένη βιομηχανία αλλά και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας οι οποίες διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές. Και τα Χανιά, διαθέτουν

12 αυτές τις υποδομές καθώς εδώ έχει την έδρα του το δεύτερο Πολυτεχνείο της χώρας. Το Πολυτεχνείο Κρήτης, κατέληξε ο εισηγητής, μπορεί να υποστηρίξει το Παράρτημα του Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας με την παροχή επιστημονικής έρευνας, δειγματοληπτικών ελέγχων, εκπαίδευσης, πιστοποίησης και τεχνογνωσίας μέσω του Επιστημονικού και Ερευνητικού του προσωπικού και των εργαστηρίων του». Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Την πρόταση ίδρυσης του Παραρτήματος Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της εργασίας στα Χανιά, στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

13 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 11ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων και ζήτησε τη συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που αφορά στην επικείμενη πρόσληψη προσωπικού στον αερολιμένα Χανίων. Το αίτημα του κου Παπαδάκη έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : α) Να τεθεί σύντομα στο Ν.Σ. το θέμα για το χωροταξικό του Νομού, β) την ολοκλήρωση με επιτυχία των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, όπως επίσης και την πρόθεση της Ν. Α. Χανίων, αυτές να γίνουν λιγότερες αλλά πιο ουσιαστικές. Ακόμα να υπάρξει συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση του μνημείου στη Συκολιά στην περιοχή του Γαλατά, γ) την επίσκεψή του στις Η.Π.Α. και τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση Hermes Expo τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, όπως και την τεράστια απήχηση των εκδηλώσεων. ΑΠΟΦΑΣΗ 90 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης: Συνεργασία της Ν.Α. Χανίων και του Ποδηλατικού-Περιπατητικού Συλλόγου «Ο ΧΑΝΤΑΚΑΣ» Ν. Χανίων, για τη δημιουργία Ποδηλατόδρομου-Πεζόδρομου με εισηγητή τον Αντινομάρχη κ. Εμμ. Σπανουδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο Αντινομάρχης και Γενικός Δ/ντής του ΟΑΔΥΚ κ. Εμμ. Σπανουδάκης, ανέφερε ότι η δημιουργία του ποδηλατόδρομου-πεζόδρομου, είναι έργο υψίστης σημασίας. Eπίσης έχει και αντιπλημμυρικό σκοπό εκτός των άλλων προτερημάτων. Ακολούθως, μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ο ΧΑΝΤΑΚΑΣ» πρώην Ν. Σύμβουλος κ. Ευτ. Λαμπουσάκης, ο οποίος εξήγησε ότι τώρα είναι σε αχρηστία η συγκεκριμένη αύλακα και αυτό το έργο θα συμβάλλει θετικά στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Ανέφερε επίσης, ότι ο Σύλλογος δεν έχει τη δυνατότητα δημιουργίας ποδηλατόδρομου διότι δεν έχει τη χρήση. Επίσης το έργο μπορεί να ενταχθεί σε ένα κοινοτικό πρόγραμμα.

14 Κατόπιν το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρ. Αρχοντάκης, ο οποίος ανέφερε ότι η πρόταση του Συλλόγου τον βρίσκει σύμφωνο, δηλαδή να αποτυπωθεί ο χάντακας και ν αποπερατωθεί η σχετική μελέτη- από τον ΟΑΔΥΚ και να ζητήσει η Ν.Α. Χανίων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την παραχώρηση χρήσης του χάνδακα. Στη συνέχεια της συνεδρίασης ο Ν. Σύμβουλος κ. Γ. Αγοραστάκης επισήμανε πως πρέπει να ζητηθεί ν αλλάξει η χρήση του αύλακα από χρήση άρδευσης σε ποδηλατόδρομο. Τέλος, οι κ.κ. Κ. Πρωτοπαπαδάκης και Π. Τωμαδάκης συμφώνησαν ως προς τη σημασία του έργου, καθώς επίσης ότι είναι ένα έργο ανάπλασης και θ αναβαθμίσει την όλη περιοχή. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Να παραχωρηθεί από το Υπουργείο Αγρ. Ανάπτυξης, η χρήση της εγκαταλελειμένης τσιμεντένιας αρδευτικής αύλακας (χάντακας) που εκτείνεται από τη λίμνη της Αγιάς μέχρι το Κολυμπάρι και να διεκδικήσει η Ν.Α. Xανίων να αλλάξει η χρήση της. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

15 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 11ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων και ζήτησε τη συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που αφορά στην επικείμενη πρόσληψη προσωπικού στον αερολιμένα Χανίων. Το αίτημα του κου Παπαδάκη έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : α) Να τεθεί σύντομα στο Ν.Σ. το θέμα για το χωροταξικό του Νομού, β) την ολοκλήρωση με επιτυχία των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, όπως επίσης και την πρόθεση της Ν. Α. Χανίων, αυτές να γίνουν λιγότερες αλλά πιο ουσιαστικές. Ακόμα να υπάρξει συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση του μνημείου στη Συκολιά στην περιοχή του Γαλατά, γ) την επίσκεψή του στις Η.Π.Α. και τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση Hermes Expo τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, όπως και την τεράστια απήχηση των εκδηλώσεων. ΑΠΟΦΑΣΗ 91 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης: Χορήγηση 1 παραγωγικής άδειας λαϊκών αγορών με εισηγητή τον Πρ/νο της Δ/νσης Εμπορίου κ. Παναγιώτη Βλάχο. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Π. Βλάχος ανέφερε ότι στο άρθρο 3 παρ. 1-4 Π.Δ. 51/2006 προβλέπονται οι όροι και οι προϋποθέσεις, καθώς και η διαδικασία χορήγησης παραγωγικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών με απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Επίσης, για την έκδοση παραγωγικής άδειας οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στις Εκδούσες Αρχές τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία αναγράφονται στο Εισηγητικό Σημείωμα της Δ/νσης Εμπορίου, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του Παρόντος Πρακτικού. Στη συνέχεια ο κ. Βλάχος έθεσε υπόψη των μελών του Ν.Σ. την προς εξέταση νέα παραγωγική άδεια Λαϊκής Αγοράς για πώληση οπωρολαχανικών του Γενάρη Ευάγγελου του Βασιλείου, ο οποίος υπέβαλε αίτηση στις Κατόπιν ο εισηγητής, ανέφερε ότι, μετά από τον έλεγχο που έγινε στα υποβληθέντα -από τον ενδιαφερόμενο- δικαιολογητικά στη Δ/νση Εμπορίου προκύπτει ότι: α) ο Γενάρης Ευάγγελος δεν κατέχει Βεβαίωση Κλάδου Κύριας Ασφάλισης ΟΓΑ πλην όμως έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, (διαδικασία η οποία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 6 μήνες) για τη χορήγηση της απαραίτητης

16 βεβαίωσης. β) δεν έχει γίνει εγγραφή στο μητρώο Αγροτών της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης καθόσον δεν βεβαιώνονται εισοδήματα από αγροτικές Επιχειρήσεις και εισηγείται τη χορήγηση προσωρινής άδειας με την προϋπόθεση ότι σε διάστημα 6 μηνών ο εν λόγω παραγωγός να προσκομίσει το βιβλιάριο ΟΓΑ & αντίγραφο Μητρώου Αγροτών από τη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης, ειδάλλως η άδεια θ ανακληθεί. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τη χορήγηση προσωρινής άδειας Λαϊκής Αγοράς για πώληση οπωρολαχανικών στον Γενάρη Ευάγγελο του Βασιλείου, με την προϋπόθεση ότι σε διάστημα 6 μηνών ο εν λόγω παραγωγός θα προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, διαφορετικά θ ανακληθεί η άδεια. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

17 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 11ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων και ζήτησε τη συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που αφορά στην επικείμενη πρόσληψη προσωπικού στον αερολιμένα Χανίων. Το αίτημα του κου Παπαδάκη έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : α) Να τεθεί σύντομα στο Ν.Σ. το θέμα για το χωροταξικό του Νομού, β) την ολοκλήρωση με επιτυχία των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, όπως επίσης και την πρόθεση της Ν. Α. Χανίων, αυτές να γίνουν λιγότερες αλλά πιο ουσιαστικές. Ακόμα να υπάρξει συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση του μνημείου στη Συκολιά στην περιοχή του Γαλατά, γ) την επίσκεψή του στις Η.Π.Α. και τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση Hermes Expo τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, όπως και την τεράστια απήχηση των εκδηλώσεων. ΑΠΟΦΑΣΗ 92 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Τροποποιήσεις Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων με εισηγητή τον Αντινομάρχη κ. Εμμ. Αρχοντάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Αρχοντάκης πρότεινε τις παρακάτω τροποποιήσεις : 1) Την τροποποίηση του Π/Υ εσόδων- εξόδων του Ε.Φ. 350 (Υπηρεσίες Βιομηχανίας-Έρευνας & Εμπορίου), σύμφωνα με τo αριθ. 2717/ έγγραφο της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών. 2) Την τροποποίηση του Π/Υ εσόδων-εξόδων του Ε.Φ. 312 (Δ/νση Πολεοδομίας), σύμφωνα με το αριθ. 3610/ έγγραφο της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών. 3) Την τροποποίηση του Π/Υ εσόδων- εξόδων του Ε.Φ. 072 (Υπηρεσίες Δ/ σης Οικ/κού), σύμφωνα με τα αριθ.3846 και 3356/ έγγραφα της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών.

18 4) Την τροποποίηση του Π/Υ εσόδων- εξόδων του Ε.Φ. 151 (Υπηρεσίες Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης),σύμφωνα με τα αριθ. 2971/ και 4088/ έγγραφα της παραπάνω Δ/νσης. 5) Την τροποποίηση του Π/Υ εξόδων του Ε.Φ. 390 (Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών),σύμφωνα με το αριθ. 4118/ έγγραφο της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών. 6) Την τροποποίηση του Π/Υ εσόδων-εξόδων του Ε.Φ. 291 υποφ. η (Δ/νση Γεωργίας-ΟΣΔΕ), σύμφωνα με τα αριθ και 3598/ έγγραφα της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών. 7) Την τροποποίηση του Π/Υ εξόδων του Ε.Φ. 292 υποφ. β (Δ/νση Κτηνιατρικής), σύμφωνα με το αριθ. 4189/ έγγραφο της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τις προαναφερθείσες τροποποιήσεις του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων της Ν.Α. Χανίων. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

19 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 11ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων και ζήτησε τη συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που αφορά στην επικείμενη πρόσληψη προσωπικού στον αερολιμένα Χανίων. Το αίτημα του κου Παπαδάκη έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : α) Να τεθεί σύντομα στο Ν.Σ. το θέμα για το χωροταξικό του Νομού, β) την ολοκλήρωση με επιτυχία των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, όπως επίσης και την πρόθεση της Ν. Α. Χανίων, αυτές να γίνουν λιγότερες αλλά πιο ουσιαστικές. Ακόμα να υπάρξει συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση του μνημείου στη Συκολιά στην περιοχή του Γαλατά, γ) την επίσκεψή του στις Η.Π.Α. και τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση Hermes Expo τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, όπως και την τεράστια απήχηση των εκδηλώσεων. ΑΠΟΦΑΣΗ 93 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Έγκριση Μετακινήσεων, με εισηγητή τον Πρόεδρο του Ν.Σ. κ. Εμμ. Παπαδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Παπαδάκης πρότεινε την έγκριση των παρακάτω μετακινήσεων : 1) Του Νομάρχη Χανίων κου Γρηγόρη Αρχοντάκη ο οποίος : α) Θα μεταβεί την 30η Μαΐου 2007 στην Αθήνα για να συμμετάσχει στην εκδήλωση του ιδρύματος «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» που θα γίνει στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή και θα επιστρέψει στις 31 Μαΐου β) Θα μεταβεί την 3 η Ιουνίου στο Ηράκλειο όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και θα επιστρέψει την 4 η Ιουνίου γ) Μετέβη στην Κορσική στις όπου εκπροσώπησε τη Ν.Α. Χανίων στους Αγώνες Νήσων Επέστρεψε στις Τα έξοδα μετακίνησης και οι δαπάνες διανυκτέρευσης θα καλυφθούν από το Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, ενώ οι ημερήσιες αποζημιώσεις όπως αυτές καθορίζονται από το άρθρο 19 του Ν. 2685/99 θα βαρύνουν τον εγκεκριμένο Π/Υ της Ν.Α. Χανίων.

20 δ) Θα μεταβεί την 12 η Ιουνίου 2007 στο Ηράκλειο όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης και συγκεκριμένα της Υπηρεσίας Διαχείρισης ΠΕΠ Κρήτης, με θέμα «Προβλέψεις πληρωμών έως για έργα του ΠΕΠ Κρήτης ». Θα επιστρέψει αυθημερόν. 2) Του Νομαρχιακού Συμβούλου κου Μαραθάκη Γεωργίου, ο οποίος μετέβη την 25 η Απριλίου 2007 στο Ηράκλειο όπου συμμετείχε στο Δ.Σ. της Εταιρείας Τουρισμού Κρήτης και επέστρεψε αυθημερόν. 3) Του Αντινομάρχη κου Κων/νου Γύπαρη ο οποίος : α) Θα μεταβεί την 8 η Ιουνίου 2007 στη Σύρο για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που θα γίνουν εκεί για το Ίδρυμα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» και θα επιστρέψει στις 10 Ιουνίου β) Θα μεταβεί την 18 η Ιουνίου 2007 στο Παρίσι για συμμετάσχει σε εκδήλωση με θέμα την Κρήτη, η οποία διοργανώνεται από την Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι σε συνεργασία με το Γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών και θα επιστρέψει στις 21 Ιουνίου γ) Θα μεταβεί την 22 α Ιουνίου 2007 στις Η.Π.Α. προκειμένου να συμμετάσχει στο Συνέδριο της Παγκρητικής Αμερικής που θα γίνει στο Springfield της Μασαχουσέτης από 23 έως 30 Ιουνίου Θα επιστρέψει στις 2/7/ ) Του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Γ. Γρυλλάκη, ο οποίος θα μεταβεί στην Αθήνα στις , όπου θα συναντηθεί με στελέχη της Κοινωνίας της Πληροφορίας (ΚτΠ.Α.Ε.) στο πλαίσιο των Ο.Π.Σ.Ν.Α. (Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων) και θα επιστρέψει την Δευτέρα ) Της Νομαρχιακής Συμβούλου κας Ελένης Δασκαλάκη, η οποία μετέβη στην Αθήνα, όπου συμμετείχε στην Έκθεση Tourism Property από Μαΐου 2007 που πραγματοποιήθηκε στο Ανατολικό Αεροδρόμιο. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τις προαναφερόμενες μετακινήσεις. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

21 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 11ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων και ζήτησε τη συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που αφορά στην επικείμενη πρόσληψη προσωπικού στον αερολιμένα Χανίων. Το αίτημα του κου Παπαδάκη έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : α) Να τεθεί σύντομα στο Ν.Σ. το θέμα για το χωροταξικό του Νομού, β) την ολοκλήρωση με επιτυχία των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, όπως επίσης και την πρόθεση της Ν. Α. Χανίων, αυτές να γίνουν λιγότερες αλλά πιο ουσιαστικές. Ακόμα να υπάρξει συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση του μνημείου στη Συκολιά στην περιοχή του Γαλατά, γ) την επίσκεψή του στις Η.Π.Α. και τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση Hermes Expo τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, όπως και την τεράστια απήχηση των εκδηλώσεων. ΑΠΟΦΑΣΗ 94 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης: Έγκριση ημερήσιας αποζημίωσης και εξόδων μετακίνησης, με εισηγητή τον Πρόεδρο του Ν.Σ. κ. Εμμ. Παπαδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Παπαδάκης πρότεινε την έγκριση της εκτός έδρας ημερήσιας αποζημίωσης και εξόδων μετακίνησης των Νομαρχιακών Συμβούλων κ.κ. Μαυροδημητράκη Σπυρίδωνα και Τουλουπάκη Μιχαήλ. Οι εν λόγω Νομαρχιακοί Σύμβουλοι διαμένουν σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων από την έδρα της Ν.Α. Χανίων (ο μεν πρώτος στο Καστέλι Κισάμου και ο δε δεύτερος στα Καλουδιανά Κισάμου) και τη δικαιούνται σύμφωνα με το Π.Δ. 30/96/Α-21 ΚΩΔΙΚΑΣ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τις προαναφερόμενες εκτός έδρας ημερήσιες αποζημιώσεις και έξοδα μετακίνησης των Νομ. Συμβούλων κ.κ. Μαυροδημητράκη Σπυρ. και Τουλουπάκη

22 Μιχαήλ, διότι εμπίπτουν στις προαναφερόμενες - στο σκεπτικό της παρούσης διατάξεις. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

23 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 11ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων και ζήτησε τη συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος που αφορά στην επικείμενη πρόσληψη προσωπικού στον αερολιμένα Χανίων. Το αίτημα του κου Παπαδάκη έγινε ομόφωνα αποδεκτό. Στην αρχή της συνεδρίασης το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, ο οποίος προέβη σε ανακοινώσεις που αφορούσαν τα παρακάτω θέματα : α) Να τεθεί σύντομα στο Ν.Σ. το θέμα για το χωροταξικό του Νομού, β) την ολοκλήρωση με επιτυχία των εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, όπως επίσης και την πρόθεση της Ν. Α. Χανίων, αυτές να γίνουν λιγότερες αλλά πιο ουσιαστικές. Ακόμα να υπάρξει συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση του μνημείου στη Συκολιά στην περιοχή του Γαλατά, γ) την επίσκεψή του στις Η.Π.Α. και τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση Hermes Expo τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, όπως και την τεράστια απήχηση των εκδηλώσεων. ΑΠΟΦΑΣΗ 95 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος: «Πρόσληψη προσωπικού στον αερολιμένα Χανίων» με εισηγητή το Νομάρχη Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο Νομάρχης Χανίων ανέφερε στα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ότι το Υπουργείο Μεταφορών θα προκηρύξει νέες θέσεις εργασίας για την Υ.Π.Α. και ότι: «Η συνεχώς αυξανόμενη κίνηση επιβατικού κοινού στον αερολιμένα Χανίων, αλλά και η 24ωρη λειτουργία του (από την περασμένη χρονιά), δημιουργούν νέες ανάγκες για την ασφάλεια και εύρυθμη λειτουργία του. Ο κρατικός αερολιμένας «Γιάννης Δασκαλογιάννης» κατάφερε το 2006 να ξεπεράσει σε αφίξεις το αεροδρόμιο της Κέρκυρας και βρίσκεται σήμερα στην 5 η θέση από πλευράς αφίξεων μεταξύ των αεροδρομίων της χώρας μας. Η έλλειψη προσωπικού στον αερολιμένα Χανιών δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου και μια απλή σύγκριση με τον αριθμό εργαζομένων στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας (που είναι 6 ο στη σχετική κατάταξη), δείχνει το μέγεθος του προβλήματος, αλλά και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Χανίων: Στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας υπηρετούν 130

24 υπάλληλοι ενώ στο αεροδρόμιο των Χανίων μόλις 44! Επιπλέον από τις αρχές Ιουνίου ο αερολιμένας Χανίων θα ανέλθει κατηγορία στον τομέα της πυρασφάλειας, προκειμένου να είναι δυνατή η προσγείωση Boeing 747, δημιουργώντας ταυτόχρονα πρόσθετες ανάγκες σε προσωπικό. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας πρόκειται να προβεί άμεσα στην προκήρυξη 240 θέσεων για την πλήρωση κενών θέσεων στα αεροδρόμια της χώρας. Είναι υποχρέωση του Νομαρχιακού Συμβουλίου σε συνεργασία με τη Διοίκηση του αερολιμένα Χανίων και τους εργαζόμενους- να επισημάνει το πρόβλημα στους αρμόδιους Φορείς και να προωθήσει τη λύση του, ζητώντας από τον Υπουργό Μεταφορών και από τον Διοικητή της Υ.Π.Α. την πρόσληψη τουλάχιστον 20 εργαζομένων από τις προκηρυγμένες θέσεις». Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Να ζητηθεί από το Υπουργείο Μεταφορών η πρόσληψη τουλάχιστον 20 θέσεων προσωπικού για τον αερολιμένα Χανίων. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 317/22-5- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 6.

2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 6. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Σήμερα 13 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 το πρωί συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 21/12-1-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

11. Kατσουλάκης Μάρκος

11. Kατσουλάκης Μάρκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο Σήμερα 19 Οκτωβρίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 608/16-10-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 18/11-1-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο Σήμερα 21 Απριλίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 207/16-4-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

4. Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι που αφορούν : α) τη Μονάδα

4. Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι που αφορούν : α) τη Μονάδα ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο Σήμερα 19 Νοεμβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 615/14-11-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

2. Έγκριση προτεινόμενων περιβαλλοντικών όρων του έργου «ξενοδοχειακή. 3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων για την τροποποίηση της

2. Έγκριση προτεινόμενων περιβαλλοντικών όρων του έργου «ξενοδοχειακή. 3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων για την τροποποίηση της ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 24 Οκτωβρίου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 553/20-10-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

6. Έγκριση μετακίνησης

6. Έγκριση μετακίνησης ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο Σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 503/22-9-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο Σήμερα 28 Μαΐου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 269/22-5-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

4) Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την εγκατάσταση

4) Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την εγκατάσταση ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο Σήμερα 30 Απριλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 252/24-4- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5.

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17ο Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 575/4-10-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

1. Παραχώρηση χώρου στο ΕΚΑΒ, στον Βόρειο Οδικό Άξονα. 2. Συζήτηση για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου.

1. Παραχώρηση χώρου στο ΕΚΑΒ, στον Βόρειο Οδικό Άξονα. 2. Συζήτηση για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο Σήμερα 18 Απριλίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 245/13-4-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

3. Αγοραστάκης Γεώργιος 4. Βλαχάκης Γεώργιος 5. Γρυλλάκης Γεώργιος 6. Γύπαρης Κων/νος 7. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 8. Καρκάνης Νικόλαος 9.

3. Αγοραστάκης Γεώργιος 4. Βλαχάκης Γεώργιος 5. Γρυλλάκης Γεώργιος 6. Γύπαρης Κων/νος 7. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 8. Καρκάνης Νικόλαος 9. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο Σήμερα 19 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 385/15-6- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ο Σήμερα 27 Μαρτίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 219/23-3-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο. 2. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 3. Αγοραστάκης Γεώργιος. 4. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 5. Βλαχάκης Γεώργιος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο. 2. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 3. Αγοραστάκης Γεώργιος. 4. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 5. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο Σήμερα 30 Ιουλίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 390/24-7-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

3. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) Γραμματέας

3. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο Σήμερα 28 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 37/23-1- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 651/5-12-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Βλαχάκης Γεώργιος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 9 Μαΐου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 234/5-5-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουκουράκης Ιωάννης 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα 17. Μαραθάκης Γεώργιος 18.

13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουκουράκης Ιωάννης 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα 17. Μαραθάκης Γεώργιος 18. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 27 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 176/23-3-2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

11. Τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 12. Έγκριση μετακινήσεων.

11. Τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 12. Έγκριση μετακινήσεων. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 134/22-2-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα - Γραμματέας

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα - Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο Σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2008 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 41/28-1-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Βλαχάκης Γεώργιος

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο Σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 708/14-12-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

10. Κατσουλάκης Μάρκος 11. Κονταξάκης Γεώργιος 12. Κονταξάκης Ευτύχης 13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουρούσης Χαράλαμπος 15. Μανουσάκης Βλάσης 16.

10. Κατσουλάκης Μάρκος 11. Κονταξάκης Γεώργιος 12. Κονταξάκης Ευτύχης 13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουρούσης Χαράλαμπος 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Σήμερα 25 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 103/19-2-2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο Σήμερα 23 Ιανουαρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 21/18-1-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν το ορυχείο

3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν το ορυχείο ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο Σήμερα 12 Αυγούστου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 441/6-8-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο Σήμερα 18 Ιουλίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 419/13-7-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

9) Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη

9) Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο Σήμερα 29 Αυγούστου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 490/24-8-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

5. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την μονάδα

5. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την μονάδα ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ο Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 485/12-9-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

11. Kατσουλάκης Μάρκος

11. Kατσουλάκης Μάρκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 31 Μαρτίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 161/27-3-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 11 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ: /4652

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Πάτρα 11 Δεκεμβρίου 2018 Αρ. Πρωτ: /4652 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr ΠΡΟΣ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, 30 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΤΡΑ, 30 Ιανουαρίου 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ο /24-8-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 845/2012 ΘΕΜΑ: 3 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Τρικάλων. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ` ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /5-4-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 372/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /5-4-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 372/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο /5-4-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 372/2013 ΘΕΜΑ: 51 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΤΡΑ, 22 Απριλίου 2016

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΠΑΤΡΑ, 22 Απριλίου 2016 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΤΖ7ΛΡ-053 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 25 ο /4-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1075/2012

ΑΔΑ: Β4ΤΖ7ΛΡ-053 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 25 ο /4-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1075/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 25 ο /4-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1075/2012 ΘΕΜΑ: 2 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Λάρισας. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/ Αριθμός Απόφασης: 339/2016

Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/ Αριθμός Απόφασης: 339/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/24-05-2016 Αριθμός Απόφασης: 339/2016 Στο Ηράκλειο σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00,

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι

Συμβολαιακή Γεωργία. 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Π Ε Ρ Ι Φ Ε Ρ Ε Ι Α Κ Η Ε Ν Ο Τ Η ΤΑ Χ Α Ν Ι Ω Ν ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Συμβολαιακή Γεωργία 5-9 Αυγούστου 2011 Χανιά - Δυτική Τάφρος, Ενετικό Λιμάνι Αγαπητέ Εκθέτη, Με την παρούσα επιστολή θέλουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4377ΛΡ-Φ4Δ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 25 ο /4-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1078/2012

ΑΔΑ: Β4377ΛΡ-Φ4Δ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 25 ο /4-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1078/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 25 ο /4-10-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 1078/2012 ΘΕΜΑ: 7 ο Έγκριση συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων Π.Ε. Καρδίτσας. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ Ταχ. Δ/νση : Πλ. Ελευθερίας 1 73134, Χανιά Τηλέφωνο : 28213 40286, 206 Fax :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΨ07Λ6-ΕΡΕ. ΠΑΤΡΑ, 30 Ιανουαρίου 2014

ΑΔΑ: ΒΙΨ07Λ6-ΕΡΕ. ΠΑΤΡΑ, 30 Ιανουαρίου 2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 11/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 11/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 11/08-05-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 325-11/08-05-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 301/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 301/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 45ΒΔ7ΛΡ-ΥΝΨ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /31-10-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 597/2011

ΑΔΑ: 45ΒΔ7ΛΡ-ΥΝΨ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /31-10-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 597/2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο /31-10-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 597/2011 ΘΕΜΑ: 30 ο Έγκριση δαπάνης για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 02/24-01-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 02/24-01-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 02/24-01-2013 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 23-02/24-01-2013 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 23/2012 απόφασης του Διοικητικού

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 23/2012 απόφασης του Διοικητικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, 17 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΤΡΑ, 17 Φεβρουαρίου 2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 714/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 714/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 714/2013 ΘΕΜΑ: 13 ο Έγκριση δαπάνης για τη συμμετοχή υπαλλήλου της Δ/νσης Αγροτικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 309/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 309/2017 απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Πάτρα 27.6.2011 Αριθ. Πρωτ. 181 ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΦ. ΑΡΙΘ: 69 Στην Πάτρα σήμερα την 20 η Ιουνίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 στα Γραφεία της ΑΔΕΠ Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 644/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 644/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ,7 Ιουλίου 2014 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 182677/1763 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 785/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 785/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο /12-7-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 785/2013 ΘΕΜΑ: 84 ο Ανάδειξη αναδόχου για την δημιουργία πληροφοριακού υλικού του ΚΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5

Στη Συνεδρίαση παραβρέθηκε και η κα Μπότσαρη Χρυσάνθη υπάλληλος του Δήμου, για την τήρηση των πρακτικών. ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 19 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 27 ης Ιουλίου 2017 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.254/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΘΤ7Λ6-25Μ. ΠΑΤΡΑ, 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΔΑ: Β4ΘΤ7Λ6-25Μ. ΠΑΤΡΑ, 26 Σεπτεμβρίου 2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ.Αποφ.: 294 /2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ.Αποφ.: 294 /2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ Έδρα: Ελεούσα Αρ.Αποφ.: 294 /2011 1 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό Αρ. 14/02-08-2011 συνεδρίασης του Δ.Σ. του Δήμου Ζίτσας. ΠΕΡΙΛΗΨΗ Έγκριση έκθεσης εσόδων -

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΡΑ, 2 Νοεμβρίου Αρ. Πρωτ /778 ΠΡΟΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Διοικητήριο, Μανωλοπούλου 47, Πύργος, 27100

ΠΑΤΡΑ, 2 Νοεμβρίου Αρ. Πρωτ /778 ΠΡΟΣ: Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Διοικητήριο, Μανωλοπούλου 47, Πύργος, 27100 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 07/27-03-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 07/27-03-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 07/27-03-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 193-07/27-03-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 418/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 418/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 418/2014 ΘΕΜΑ: 33 ο Έγκριση αποτελέσματος Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού, για την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 16/28-06-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 16/28-06-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 16/28-06-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 427-16/28-06-2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10 ης Απριλίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 102/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΨΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της με αριθμ 3/2016 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ψαρών. ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός προσλήψεων για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασμα Πρακτικού 1/17-01-2012 Αριθμός Απόφασης 6/2012 Στο Ηράκλειο σήμερα 17 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Α Π Ο Φ Α Σ Η 3 4 /

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Α Π Ο Φ Α Σ Η 3 4 / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό 5 της 14-04-2016 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ : ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5/21 Ιανουαρίου 2014 Από το πρακτικό 5/21-1-2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην Ελαφόνησο σήμερα την 21η του

Διαβάστε περισσότερα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 899. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 899. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 505/ απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 505/ απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ HM: 09/05/2016 14:37:51. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθ. 11 της 25 ης Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 31 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 165 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 31 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 165 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 31 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 165 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Στην Ερμούπολη σήμερα 24 Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σύρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 10 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΘΔ7Λ6-ΚΣ6. ΠΑΤΡΑ, 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΔΑ: Β4ΘΔ7Λ6-ΚΣ6. ΠΑΤΡΑ, 27 Σεπτεμβρίου 2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 203/ απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Διαβίβαση της υπ αριθμ. 203/ απόφασης της Επιτροπής Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΦΙ7ΛΡ-9ΛΨ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 535/2014

ΑΔΑ: ΒΙΦΙ7ΛΡ-9ΛΨ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 535/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 535/2014 ΘΕΜΑ: 13 ο Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ύψους τετρακοσίων ευρώ (400,00

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /22-5-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /22-5-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /22-5-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 518/2015 ΘΕΜΑ: 2 ο Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης τριακοσίων ευρώ (300,00 ),

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Δ. Θεοδωροπούλου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αναπτυξιακής & Κοινωνικής Πολιτικής Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Δ. Θεοδωροπούλου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ ΑΔΑ: ΩΥ277Λ6-ΘΦΗ INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 19/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 19/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 19/12-07-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 475-19/31-07-2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4ΘΔ7Λ6-ΚΩΡ. ΠΑΤΡΑ, 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΔΑ: Β4ΘΔ7Λ6-ΚΩΡ. ΠΑΤΡΑ, 27 Σεπτεμβρίου 2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 26441 ΠΑΤΡΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 15 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 07/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 07/ Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 07/27-03-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 196-07/27-03-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

[1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

[1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 7 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 404/9-7-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /13-6-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 685/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /13-6-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 685/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο /13-6-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 685/2014 ΘΕΜΑ: 59 ο Έγκριση διάθεσης πίστωσης τόκων υπερημερίας του έργου: «Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 στους ΟΤΑ α και β βαθμού και τα ΝΠΙΔ αυτών

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2015 στους ΟΤΑ α και β βαθμού και τα ΝΠΙΔ αυτών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 3/2015 πρακτικό συνεδριάσεως του Α.Π.Κ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Αριθμός απόφασης: 12/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Θέμα: Προγραμματισμός προσλήψεων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (ως προς την αρίθμηση της απόφασης) ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (ως προς την αρίθμηση της απόφασης) ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ταχ.Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /17-10-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1060/2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /17-10-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1060/2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 27 ο /17-10-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ 1060/2013 ΘΕΜΑ 28 ο Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Ηλείας Διοικητήριο Πύργος. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 50/2015 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

Δ/νση Τεχνικών Έργων ΠΕ Ηλείας Διοικητήριο Πύργος. ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 50/2015 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ, 28 Ιανουαρίου 2015 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 15366/102 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤ : Η υπ αριθμό 290/2008 απόφαση της Δ.Ε. με αριθμό Πρωτ. 10450/30.06.2008

ΣΧΕΤ : Η υπ αριθμό 290/2008 απόφαση της Δ.Ε. με αριθμό Πρωτ. 10450/30.06.2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 16-04 - 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4976 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Δημοτική Αστυνομία Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ. Έχοντας υπόψη :

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΣΤΕ. Έχοντας υπόψη : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ: Σερασκέρης Εμμ. ΤΗΛ: 2132030629 ΦΑΞ: 2132030630 Αγ. Στέφανος, 25/1/2019 Αρ. Πρωτ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Διοικητήριο Ταχ.Κώδικας : 29100 Ζάκυνθος Πληροφορίες : Όλγα Καψούρου Τηλέφωνο : 2695360305 ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

14 Η ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2017

14 Η ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 14 ης Έκτακτης Συνεδρίασης της 06 ης Ιουνίου 2017 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.207/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 19. Απόντες 8

Παρόντες 19. Απόντες 8 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 22/04/2016 με αριθμ. 14 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 137 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 34/

Απόσπασμα Πρακτικού 34/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. πρωτ.: 5581/9-05-014 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 4/9-05-014 Σήμερα, 9 Μαΐου 014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ., στο Γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 19 ο Σήμερα 26 Νοεμβρίου 2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 661/22-11-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /11-2-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 144/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /11-2-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 144/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο /11-2-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 144/2014 ΘΕΜΑ: 27 ο Έγκριση αποτελέσματος για την τεχνική προσφορά που αφορά το Πρόχειρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Ταχ. Δ/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα Τηλέφωνο: 2613 613517-8 e-mail: koin.oik@pde.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα