ΡΙΣΚΟ! 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ηµιούργησε τη δική σου επιχείρηση µε την εγγύηση του οµίλου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΡΙΣΚΟ! 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ηµιούργησε τη δική σου επιχείρηση µε την εγγύηση του οµίλου"

Transcript

1 0% ΡΙΣΚΟ! 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ηµιούργησε τη δική σου επιχείρηση µε την εγγύηση του οµίλου

2 * 3 ιδέες......μια φιλοσοφία! So easy education! Η φιλοσοφία της ολοκληρωµένης εκπαίδευσης! ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ * Τώρα έχετε τη δυνατότητα να δηµιουργήσετε το δικό σας σύστηµα ολοκληρωµένης εκπαίδευσης µε τρία προϊόντα µαζί και να πετύχετε το µεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσµα µε το µικρότερο δυνατό κόστος. * ιαδραστικός Πίνακας (Interactive Whiteboard) Στα So easy education διαθέτουµε Interactive Whiteboard που απευθύνεται σε όλους τους τύπους σπουδαστών. Τώρα οι ασκήσεις µοιάζουν µε ηλεκτρονικά παιχνίδια που προσπαθεί ο κάθε σπουδαστής να τερµατίσει, µε βραβείο τη γνώση! ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ FRANCHISE Κουντουριώτου 108, Πειραιάς, Τηλ.: , χρόνια το πιο επιτυχηµένο franchise!

3 3 ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΑ ΣΕ 1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ! Η ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ! Ο όµιλος So easy education είναι ο µόνος που προσφέρει µια ολοκληρωµένη λύση πολυεκπαιδευτηρίου, συνδυάζοντας τρία brands που αντιπροσωπεύουν: α) Την εκµάθηση ξένων γλωσσών µε το So easy Κέντρο Ξένων Γλωσσών β) Την πληροφορική/ψηφιακή εκπαίδευση µε το Easy WIN.NET Κέντρο Ψηφιακής Εκπαίδευσης γ) Τη µέση εκπαίδευση µε το Αρειµάνιο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Με την δηµιουργία ενός πολυεκπαιδευτηρίου, εξασφαλίζουµε για εσάς την δυνατότητα να δηµιουργήσετε σε έναν ενιαίο χώρο τρία διαφορετικά εκπαιδευτήρια, κερδίζοντας έτσι: Μείωση των λειτουργικών εξόδων µέσω της οικονοµίας κλίµακας. Αύξηση της κερδοφορίας µέσω του cross selling, διευρύνοντας τις περιοχές δραστηριοποίησής σας. Τα πλεονεκτήµατα όµως δε σταµατούν εδώ! Ο όµιλος So easy education παρακολουθεί τις νέες τεχνολογίες και εξελλίσεται συνεχώς. Πιο συγκεκριµένα: Δηµιουργούµε νέες υπηρεσίες και χρησιµοποιούµε πρωτοποριακές µεθόδους για τη µετάδοση της γνώσης. Κάνουµε χρήση των πλέον εξελιγµένων τεχνολογικών µέσων, έχοντας παράλληλα διαµορφώσει όλους τους χώρους διδασκαλίας µε ένα µοντέρνο και νεανικό design, σύµφωνα µε τη θεωρία της χρωµατοθεραπείας. Για όλους τους παραπάνω λόγους, µπορούµε µε σιγουριά να πούµε ότι επενδύοντας στο πολυεκπαιδευτήριο So easy education, επενδύετε στο πιο σύγχρονο επιχειρηµατικό µοντέλο!

4 ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο όµιλος So easy education είναι δηµιούργηµα της συνεργασίας δύο ανθρώπων µε βαθιά αφοσίωση, πάθος και αγάπη για την εκπαίδευση, των κυρίων Θεόδωρου Τζόγια και ηµήτρη Ραµαντζά. Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, έχοντας δύο από τα πιο επιτυχηµένα εκπαιδευτήρια στο χώρο τους σε µέση εκπαίδευση αλλά και εκµάθηση ξένων γλωσσών αντίστοιχα, πρωτοστατούν µε µεθόδους διδασκαλίας, χώρους και τεχνολογικά µέσα πρότυπα και καινοτόµα για τα ελληνικά δεδοµένα. Ο όµιλος So easy education δηµιουργήθηκε για να αντιπροσωπεύει την ποιότητα, την πρωτοπορία και την αποτελεσµατικότητα στους τοµείς εκπαίδευσης ξένων γλωσσών, πληροφορικής, µαθηµάτων µέσης εκπαίδευσης, προγραµµάτων ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης, νέων τεχνολογιών και αύξηση παραγωγικότητας επιχειρήσεων στους τοµείς marketing, management & πωλήσεων.

5 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Αποστολή του οµίλου So easy education είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε σπουδαστές ξένων γλωσσών, µέσης εκπαίδευσης και ψηφιακής εκπαίδευσης σε πανελλαδικό επίπεδο. Με φιλοσοφία σχεδιασµού και ανάπτυξης που βασίζεται στη χρήση των πλέον εξελιγµένων τεχνολογικών µέσων για την αποτελεσµατικότερη µετάδοση της γνώσης, µε ευρεία βιβλιογραφία από τους εκπαιδευτικούς του οµίλου, µε τη χρήση ροµποτικής και µε µεθόδους διδασκαλίας που περιστρέφονται γύρω από τον άνθρωπο - µαθητή (σε όλες τις ηλικίες), ο όµιλος So easy education έχει θέσει τις βάσεις για ένα επιτυχηµένο παρόν και µέλλον στην ελληνική επιχειρηµατικότητα. ιευρύνοντας τις ευκαιρίες επαγγελµατικής αποκατάστασης των σπουδαστών του, βελτιώνει τη ζωή τους και µεγιστοποιεί την οικονοµική και πνευµατική συµβολή τους στον τόπο δραστηριοποίησής τους και στη χώρα τους γενικότερα. ΙΚΤΥΟ FRANCHISE ΠΟΥ... ΤΡΕΧΕΙ NON STOP! Τα δίκτυα του οµίλου So easy education - από τα µεγαλύτερα της χώρας - ξεκινώντας από το 2001 µε τα: So easy Κέντρο Ξένων Γλωσσών Αρειµάνιο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Easy WIN.NET Κέντρο Ψηφιακής Εκπαίδευσης, αναπτύχθηκαν µε τη µέθοδο Franchise σε 110 σηµεία σε όλη την Ελλάδα, σηµειώνοντας ένα ρυθµό ανάπτυξης µεταξύ άνω του 500%, στηριζόµενα σε µια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε εκπαιδευτικό και επιχειρηµατικό επίπεδο.

6 Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ... ΟΜΠΡΕΛΑΣ SO EASY! Καθώς βρίσκεται ανάµεσα στους δύο µεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οµίλους της Ελλάδας και είναι ο µεγαλύτερος όσον αφορά στο ρυθµό ανάπτυξής του µε δυναµική παρουσία σε όλη την Ελλάδα, µπορούµε µε ασφάλεια να πούµε ότι ο όµιλος So easy education : Είναι ο πιο πρωτοποριακός εκπαιδευτικός όµιλος. Είναι ένα από τα ταχύτερα εξελισσόµενα δίκτυα franchise στην Ελλάδα ανεξαρτήτως κλάδου. Με µέσο ετήσιο ρυθµό ανάπτυξης 350% (αµετάβλητος ακόµα και σε περίοδο οικονοµικής ύφεσης), είναι ο πιο υγιής οικονοµικά εκπαιδευτικός όµιλος στην Ελλάδα. ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ FRANCHISE! Ο όµιλος So easy education παρέχει έτοιµες λύσεις σε περιοχές στοχευµένης ανάπτυξης. Πιο συγκεκριµένα: Έχουµε προβεί σε εύρεση κτιρίων µε οικονοµικό ενοίκιο τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές αδειοδότησης του ΕΟΠΠΕΠ. Είναι σε σηµεία πρώτης προβολής και ικανά να στεγάσουν ένα από τα εκπαιδευτήριά µας. Μέσα από την έρευνα της τοπικής αγοράς (δηµογραφικά στοιχεία, µέσα προβολής, ανταγωνισµός) εξασφαλίζουµε την άµεση επιτυχία από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας των νέων εκπαιδευτηρίων και γρηγορότερη απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου τους.

7 6 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 6 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 1. Όλα τα εκπαιδευτήρια σας πάνε καλά; Ο όµιλος So easy education αποτελείται από ένα υγιές δίκτυο εκπαιδευτηρίων τα οποία µέσα από την πλήρη εναρµόνισή τους µε την κεντρική διοίκηση, τη συµβουλευτική και την υποστήριξη πετυχαίνουν µια γρήγορη και σταθερά επιτυχηµένη πορεία. 2. Είναι απαραίτητο να είµαι καθηγητής για να ανοίξω το δικό µου εκπαιδευτήριο; Η αγάπη για την εκπαίδευση, η εργατικότητα, ο δυναµισµός καθώς και η ακεραιότητα του χαρακτήρα είναι τα µόνα εφόδια που χρειάζονται για να ανοίξεις το δικό σου εκπαιδευτήριο. Όλα τα υπόλοιπα, όπως η εύρεση του κτιρίου, ο εξοπλισµός, οι καθηµερινές λειτουργίες, η επιλογή του προσωπικού καθώς και η εκπαίδευσή του γίνεται από εµάς σε κάθε νέο franchisee. 3. Πώς αντιµετωπίζεται το πρόβληµα των επισφαλειών; Κάτω από την οµπρέλα του ισχυρότερου εκπαιδευτικού οµίλου, τέτοιου είδους προβληµατισµοί αποτελούν παρελθόν για τους συνεργάτες µας. 4. Έχετε κάνει έρευνα αγοράς για την περιοχή που ενδιαφέροµαι; Στόχος µας είναι να εξασφαλίσουµε την άµεση επιτυχία από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας των νέων εκπαιδευτηρίων και γρήγορη απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου τους. Γι' αυτό και προβαίνουµε σε έρευνα της τοπικής αγοράς (δηµογραφικά στοιχεία, µέσα προβολής, ανταγωνισµός) τόσο σε περιοχές στοχευµένης ανάπτυξης όσο και σε αυτές της προσωπικής σας επιλογής. 5. Ποια είναι τα οφέλη ενός πολυεκπαιδευτηρίου; Ο όµιλος είναι ο µόνος που πραγµατικά µπορεί να υποστηρίξει την δηµιουργία ενός πολυεκπαιδευτηρίου. Μέσω του cross selling επιτυγχάνουµε υπερδιπλασιασµό του τζίρου σας ενώ ταυτόχρονα µειώνουµε τα λειτουργικά σας έξοδα κάνοντας οικονοµία κλίµακας. 6. Πώς θα µάθω όλα όσα χρειάζονται ώστε να λειτουργήσω το δικό µου εκπαιδευτήριο; Στον όµιλο So easy education φροντίζουµε για την εκπαίδευση κάθε νέου franchisee στα εξής θέµατα: Ακαδηµαϊκό προϊόν So easy - Αρειµάνιο - Easy WIN.NET Ενηµέρωση υποψηφίων σπουδαστών Budgeting, τιµολογιακή & εµπορική πολιτική Πωλήσεις So easy - Αρειµάνιο - Easy WIN.NET Workshop Πωλήσεων So easy - Αρειµάνιο - Easy WIN.NET Πωλήσεις Business to Business Οργάνωση και λειτουργία γραµµατείας εκπαιδευτηρίου ιαχείριση προσωπικού Marketing

8 Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΠΛΑ ΣΟΥ! Ο όµιλος So easy education βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους franchisees, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τα εκπαιδευτήρια. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έχουµε αναπτύξει µεθόδους και στρατηγικές για να επιτυγχάνουµε το µέγιστο αποτέλεσµα: Εκπαιδεύουµε από την αρχή τους νέους franchisees. Ενηµερώνουµε συνεχώς το δίκτυό µας για τις νέες εξελίξεις µέσα από σεµινάρια, ηµερίδες και συνέδρια. Παρέχουµε προσωπικό σύµβουλο στο συνεργάτη franchisee. Υποστήριξη σε νοµικά και λογιστικά θέµατα. Επιβραβεύουµε κάθε χρόνο το καλύτερο εκπαιδευτήριο. Πιστεύουµε στη δοµή της εταιρίας µέσω του bottom up και όχι του top down, και γι αυτό έχουµε δηµιουργήσει το θεσµό του top 5 όπου οι 5 καλύτεροι franchisees κάθε χρόνο συγκεντρώνονται βοηθώντας µε τις ιδέες τους την δηµιουργία στρατηγικής ενίσχυσης του brand. Για τους παραπάνω και άλλους πολλούς λόγους, πιστεύουµε ότι το να γίνετε µέλος της οικογένειας So easy education είναι η πιο ασφαλής επιχειρηµατική κίνηση που θα µπορούσατε να κάνετε. Σας περιµένουµε!

9 Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ...ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ! ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 5 εταιρικά εκπαιδευτήρια σε 1 υγιές δίκτυο 4 πολυεκπαιδευτήρια 57 So easy Κέντρα Ξένων Γλωσσών 38 Easy WIN.NET Κέντρα Πληροφορικής 16 Αρειµάνιο Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης καθηγητές 45 υπεύθυνοι ακαδηµαϊκού εγγραφές ετησίως Επένδυση από Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΒΡΑΒΕΙΑ! Ο όµιλος So easy education βρίσκεται ανάµεσα στους δύο µεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οµίλους της Ελλάδας και είναι ο µεγαλύτερος όσον αφορά στο ρυθµό ανάπτυξής του, στοιχεία που αποτελούν εγγύηση και για την επιτυχία των franchisees. Οι βραβεύσεις µας το αποδεικνύουν: 2012 Βραβείο Be Spoken, Franchise Awards Βραβείο Best Internal Organization για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So easy Βραβείο Best Use of Technology για τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Αρειµάνιο 2010 Βραβείο Customer Oriented Franchise, Franchise Awards Βραβείο Best Concept Design, Franchise Awards 2009

10 20 χρόνια το πιο επιτυχηµένο franchise! Όλα αυτά τα χρόνια, οι συνεργάτες µας βαδίζουν µε σιγουριά στο δρόµο της επιτυχίας που έχει χαράξει ο όµιλος So easy education! Γιώργος Νόκος Ιδιοκτήτης So easy Νέας Σµύρνης & Συνιδιοκτήτης So easy - Αρειµάνιο - Easy WIN.NET Καλλιθέας Είµαι ο πρώτος franchisee του οµίλου και φέτος κλείνω 14 χρόνια πετυχηµένης πορείας. Γιαννακάρα Κατερίνα Συνιδιοκτήτρια So easy - Αρειµάνιο - Easy WIN.NET Καλλιθέας Έχοντας επιλέξει το Πολυεκπαιδευτήριο So easy - Αρειµάνιο - Easy WIN.NET, παρέχω ολοκληρωµένες λύσεις για όλους. Υπάρχει συνεχής ανανέωση και εµπλουτισµός των προϊόντων έχοντας ως αποτέλεσµα την συνεχή αύξηση του πελατολογίου. Τα προγράµµατα τεστάρονται πρώτα στα εταιρικά και έπειτα προσαρµόζονται στα υπόλοιπα µε απόλυτη επιτυχία. Νικολέτα Κουλούρη Συνιδιοκτήτρια So easy Ζωγράφου & Ιωαννίνων Ξεκίνησα ως µαθήτρια στα So easy και στα Easy WIN.NET. Εργάστηκα στα So easy και διαπίστωσα τις άριστες εκπαιδευτικές διαδικασίες, το αποτέλεσµα, την τέλεια οργάνωση και το µεγάλο πελατολόγιο µε αποτέλεσµα να ανοίξω το δικό µου εκπαιδευτήριο και µέσα σε δύο χρόνια το δεύτερο. Ειρήνη Βέτσικα Ιδιοκτήτρια So easy Αργυρούπολης Έχω υπάρξει καθηγήτρια Αγγλικών και σε άλλους εκπαιδευτικούς οµίλους. Μου προξένησε το ενδιαφέρον η ανησυχία των ανταγωνιστών µόλις άνοιγε ένα καινούργιο So easy και όταν ήρθα σε επαφή µαζί τους είδα ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έτσι έγινα franchisee πριν από δυο χρόνια διαγράφοντας µια επιτυχηµένη πορεία. Η ακαδηµαϊκή οµάδα έχει καταφέρει να δηµιουργήσει το ιδανικό µάθηµα για όλα τα επίπεδα.

11 Βαγγέλης Κατσιαούνος Ιδιοκτήτης So easy Άνω Γλυφάδας Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου είχα 160 ευχαριστηµένους µαθητές, επιτυχία που οφείλεται στην τέλεια εκπαίδευση και υποστήριξη του οµίλου. Ο όµιλος είναι δίπλα µου σε ό,τι και αν χρειαστώ. Μίνα και Ελεάνα Σιδέρη So easy Ν. Ηρακλείου Σαν καθηγήτρια Γερµανικών στον όµιλο, έβλεπα συνέχεια γεµάτα εκπαιδευτήρια µε εκατοντάδες ευχαριστηµένους µαθητές. Έτσι προχώρησα στην ίδρυση του δικού µου κέντρου µε την αδερφή µου και αποδείχτηκε πως κάναµε τη σωστή επιλογή. Γιόλα Καρύδα So easy Αγίου Δηµητρίου & Πολυγώνου Συνεργάζοµαι µε τον όµιλο εδώ και 5 χρόνια. Η πολύ καλή πορεία του εκπαιδευτηρίου και η συνεχής αύξηση των µαθητών µε οδήγησε στο να ανοίξω και δεύτερο µε τον σύζυγό µου. Μαρία Κανάκη Συνιδιοκτήτρια Αρειµάνιο Νίκαιας Έκανα τη σωστή επιλογή! Από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του Αρειµανίου όχι µόνο είχα αποσβέσει το κεφάλαιό µου αλλά είχα και κέρδος. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνεις εσύ ο επόµενος επιτυχηµένος franchisee του οµίλου So easy education ;

12 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ FRANCHISE Κουντουριώτου 108, Πειραιάς, Τηλ.: ,

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING Το franchising δημιουργεί κερδοφόρους ορίζοντες στις οικογενειακές επιχειρήσεις 78 FrancHise Success τευχοσ 45 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ & FRANCHISING Το franchising

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ

FRANCHISE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «FRANCHISE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ» Σπουδαστής: Πετροπούλου Λαμπρινή Α.Μ.: 14254 Επιβλέπων καθηγητής: Μπρίνη Δέσποινα ΑΘΗΝΑ 2014 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

franchise με επώνυμο

franchise με επώνυμο Ο μ ά δ α δ ι ο ί κ η σ η ς... Αθανάσιος Πουκαμισάς Πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Χατζητέγας Διεύθυνση εκπαιδευτικής πολιτικής, έρευνας & σχεδιασμού εκπαιδεύσεων Γιώργος Τερζάκης Διεύθυνση ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

1. Σκοπός του Απολογισµού Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

1. Σκοπός του Απολογισµού Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 1. Σκοπός του Απολογισµού Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2 EΤ ΑΠΟΛ ΓΙΣΜΟΣ ΤΑΙΡΙΚΗΣ KOINΩΝΙΚΗΣ EΥΘ EΥ Ο ΥΝΗ7 ΝΗΣ Η έκδοση που κρατάτε στα χέρια σας, αντανακλά τη συνολική αντίληψη που έχουµε εµείς, οι άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Παρουσίαση της Microland Α.Ε. Φοιτήτριες: Κοκκώνη Αικατερίνη και Τσακίρογλου Στυλιανή Επιβλέπων καθηγητής: Μπογάς Χρήστος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟΥ SOLVENCY II

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟΥ SOLVENCY II TO TETΡΑΜΗΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΕΜΑ / ΧΡΟΝΟΣ 13ος / ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 37 2014 ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟΥ SOLVENCY II ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο των αλλαγών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕΠΒΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 2007 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2009 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΣΕΠΒΕ 2007-2009 Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος Αναστάσιος Τζήκας Α Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Η ΦΩΝΗ τησ υδρογειου ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. περιοδική ενημερωτική έκδοση. Η Υδρόγειος στη νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς

Η ΦΩΝΗ τησ υδρογειου ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. περιοδική ενημερωτική έκδοση. Η Υδρόγειος στη νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς Η ΦΩΝΗ τησ υδρογειου ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ περιοδική ενημερωτική έκδοση ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 Η Υδρόγειος στη νέα εποχή της ασφαλιστικής αγοράς 02Περιεχόμενα #03 Μήνυμα Διοίκησης Νέα φιλοσοφία για τη νέα εποχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ - ΠΩΛΗΤΗ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ - ΠΩΛΗΤΗ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

«ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ»

«ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» «ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» Οδηγός ανάπτυξης εξαγωγών Δεκέμβριος 2014 ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Ταμείο

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003

Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003 ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.B.E. Ετήσιο ελτίο 2002 Μάιος 2003 τηλεφωνία computers ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ είδη γραφείου home cinema INTERNET BUSINESS TO BUSINESS δώρα ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ SERVICE ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS

Διαβάστε περισσότερα

2008 Ετήσιος Απολογισµός

2008 Ετήσιος Απολογισµός 2008 Ετήσιος Απολογισµός Περιεχόµενα ΠΟΡΕΙΑ ΕΤΟΥΣ 4 Συνοπτικά Μεγέθη Οµίλου Γράµµα προς τους Μετόχους Μέλη Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασµού και Εκτελεστικής Επιτροπής Οικονοµική Επισκόπηση Η Μετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

«ON LINE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ» ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΘΕΜΑ:

«ON LINE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ» ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΘΕΜΑ: ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ : ΒΡΕΤΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΜΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ (ΑΜ 3402) ΣΑΒΒΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΜ 4535) ΘΕΜΑ: «ON LINE

Διαβάστε περισσότερα

Αναμορφώνουμε την εικόνα μας στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου. Σε πρώτο πρόσωπο. Υψηλή κερδοφορία για την Εθνική Ασφαλιστική το 2012

Αναμορφώνουμε την εικόνα μας στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου. Σε πρώτο πρόσωπο. Υψηλή κερδοφορία για την Εθνική Ασφαλιστική το 2012 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β ΤΕΥΧΟΣ 7ο Σε πρώτο πρόσωπο Συνεργάτες μας μιλούν για τις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς και τους στόχους τους Αναμορφώνουμε την εικόνα μας στις

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 19 Φεβρουαρίου 2015

Αθήνα 19 Φεβρουαρίου 2015 Αθήνα 19 Φεβρουαρίου 2015 1. Ευρωπαϊκό έργο «High Heels»... 4 2. Πρόγραµµα Συνεδρίου «Tips4Skills»... 5 3. Οµιλητές Συνεδρίου «Tips4Skills»... 6 4. Τοποθετήσεις: Γυναίκες στον Κατασκευαστικό Κλάδο... 12

Διαβάστε περισσότερα

FUTURE BUSINESS SCHOOL ΤΜΗΜΑ BUSINESS ADMINISTRATION @ MARKETING ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

FUTURE BUSINESS SCHOOL ΤΜΗΜΑ BUSINESS ADMINISTRATION @ MARKETING ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ FUTURE BUSINESS SCHOOL ΤΜΗΜΑ BUSINESS ADMINISTRATION @ MARKETING ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BUSINESS PLAN ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επαγγέλµατος Πτυχιούχου ιαχείρισης Πληροφοριών

Οδηγός επαγγέλµατος Πτυχιούχου ιαχείρισης Πληροφοριών Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ Οδηγός επαγγέλµατος Πτυχιούχου ιαχείρισης Πληροφοριών Καβάλα 2008 Οδηγός επαγγέλµατος Πτυχιούχου ιαχείρισης Πληροφοριών Γραφείο ιασύνδεσης Τ.Ε.Ι. Καβάλας Σελίδα 2 από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΟΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπάκης Δημήτρης Πτυχιακή Εργασία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ

Λαμπάκης Δημήτρης Πτυχιακή Εργασία ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΓΑSOFT ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ Δημήτρης Λαμπάκης

Διαβάστε περισσότερα

Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης (ATΕΙΘ) ΤΜΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Πτυχιακή Εργασία:

Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης (ATΕΙΘ) ΤΜΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ. Πτυχιακή Εργασία: Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης (ATΕΙΘ) ΤΜΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Πτυχιακή Εργασία: Η Chipita International S.A. και η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-commerce) στα

Διαβάστε περισσότερα

ÛÙ Ì Ù Franchise ÀappleËÚÂÛÈÒÓ. Στρατηγική επιλογή και όχι λύση ανάγκης η ένταξη σε ένα δίκτυο franchise. Νέες Επενδυτικές Προτάσεις

ÛÙ Ì Ù Franchise ÀappleËÚÂÛÈÒÓ. Στρατηγική επιλογή και όχι λύση ανάγκης η ένταξη σε ένα δίκτυο franchise. Νέες Επενδυτικές Προτάσεις 70 ƒ π Δ πƒπ ƒ À π π Aºπ ƒøª : ÚÔÎÏ ÛÂÈ & Î ÈÚ Â Ó appleù ÍË 70 ΠΛΗΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ www.franchise-success.gr ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ TEYXO ΤΕΥΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ!

Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ! Για ένα καλύτερο αύριο... ΣΗΜΕΡΑ! Απολογισμός της κοινωνικής μας υπευθυνότητας 2009 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ 4 1. Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου 6 2. Η εταιρία μας 7 3. Προιόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Το MBS College είναι το μοναδικό Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης στη νότια Ελλάδα που χορηγεί Διεθνή και Αναγνωρισμένα Πανεπιστημιακά πτυχία.

Το MBS College είναι το μοναδικό Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης στη νότια Ελλάδα που χορηγεί Διεθνή και Αναγνωρισμένα Πανεπιστημιακά πτυχία. New Campus Το MBS College είναι το μοναδικό Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης στη νότια Ελλάδα που χορηγεί Διεθνή και Αναγνωρισμένα Πανεπιστημιακά πτυχία. 02 Χαιρετισμός Προέδρου του MBS College 03 MBS

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2011-2012. Υπεύθυνα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2011-2012. Υπεύθυνα ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2011-2012 Υπεύθυνα 2 MAΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. O ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 4 B. ΣΥΝΟΨΗ 6 Γ. ΜΗΝΥΜΑ TOY ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κρίκοι μιας ισχυρής αλυσίδας

Κρίκοι μιας ισχυρής αλυσίδας Κρίκοι μιας ισχυρής αλυσίδας Συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Χολέβα, Γενικό ιευθυντή Supply Chain σελ.6 Η γνώμη των προμηθευτών μας σελ.12 Κέντρα διανομής ξι στρατηγικά σημεία στη διακίνηση τσιμέντου σελ.14

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ : 2011-2012 ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΑΞΗ ΤΜΗΜΑ : Β2β ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.» ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γενική Διευθύντρια : ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ LOGISTICS KAI ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΑΓΑΡΗ (5171)

Διαβάστε περισσότερα

«ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

«ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ» Πρακτικά Συνεδρίου 19 20 Ιουνίου 2008 ΒΟΛΟΣ ISBN 978 960 407 198 2 Επιστημονική Επιτροπή Συνεδρίου: Βασιλική Περάκη Παναγιώτης Μαντάς

Διαβάστε περισσότερα

Πώς οι ελληνικές τράπεζες θα καταφέρουν να αυξήσουν τη χρήση καρτών την ερχόµενη τριετία

Πώς οι ελληνικές τράπεζες θα καταφέρουν να αυξήσουν τη χρήση καρτών την ερχόµενη τριετία ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ MASTERCARD Πώς οι ελληνικές τράπεζες θα καταφέρουν να αυξήσουν τη χρήση καρτών την ερχόµενη τριετία Yπεύθυνος έρευνας: Γιάννης Μουρατίδης Executive Brief Η πιστωτική κάρτα ως συναλλακτικό

Διαβάστε περισσότερα