νέο Παρακαλούμε μην πετάξετε το έντυπο. Ανακυκλώστε ή δώστε το σε κάποιον φίλο.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "νέο Παρακαλούμε μην πετάξετε το έντυπο. Ανακυκλώστε ή δώστε το σε κάποιον φίλο."

Transcript

1 νέο Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας παρουσιάσει το Honda Jazz. Για τη διαθέσιμη γκάμα και τις προδιαγραφές ανατρέξτε στις σελίδες των προδιαγραφών και συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda. Οι φωτογραφίες ενδέχεται να μην απεικονίζουν με ακρίβεια τη διαθέσιμη γκάμα ή να απεικονίζουν έκδοση που δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά. Σας συστήνουμε να συζητάτε πάντα τις λεπτομέρειες των προδιαγραφών με τον επίσημο έμπορο του δικτύου επιβατικών Honda αφού ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές, μικρές ή μεγάλες, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και εφόσον το κρίνει απαραίτητο, στον εξοπλισμό, τα χρώματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Παρακαλούμε μην πετάξετε το έντυπο. Ανακυκλώστε ή δώστε το σε κάποιον φίλο.

2 01 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ : ΕΙΣΑΓΩΓΗ : 01 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ : 03 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ : 07 MAGIC SEATS : 09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ : 13 ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ : 15 ΑΣΦΑΛΕΙΑ : 17 ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ : 21 ΓΚΑΜΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ : 23 ΧΡΩΜΑΤΑ : 29 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ : 30 ΕΠΙΛΟΓΕΣ : 31 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ : 35 POWER OF DREAMS : 39 Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ποιος ξέρει ποια θα είναι η επόμενη; Μπορεί να είναι μια αυθόρμητη οικογενειακή εκδρομή, ένα Σαββατοκύριακο στην εξοχή με φίλους ή ακόμη και μια ευτυχισμένη προσωπική στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη. Αλλά και το νέο Honda Jazz είναι γεμάτο εκπλήξεις. Φυσικά διαθέτει τα Magic Seats και τον compact σχεδιασμό που το έχουν κάνει τόσο δημοφιλές, μόνο που τώρα πια είναι μεγαλύτερο και πολύ καλύτερο. Το νέο Jazz είναι ακόμη πιο πλήρες και έτοιμο για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Η χαρά της οδηγησης

3 03 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χρηστικό Στη Honda, έχουμε το πάθος της σχεδίασης αυτοκινήτων που κάνουν τη ζωή ευκολότερη και το νέο Honda Jazz κάνει ακριβώς αυτό, καλύτερα από ότι φαντάζεστε. Επανασχεδιάστηκε από την αρχή με νέο καμπυλωτό σχήμα που προσδίδει περισσότερο στιλ και εκλεπτυσμένη αισθητική. Με μία τολμηρή και παράλληλα σοφιστικέ εξωτερική σχεδίαση, το νέο Jazz είναι κατά 95 mm μακρύτερο από τον προκάτοχό του, με μεταξόνιο μεγαλύτερο κατά 30 mm. Το επανασχεδιασμένο αμάξωμα, μας επέτρεψε να προσφέρουμε περισσότερο χώρο στο ήδη πιο ευρύχωρο εσωτερικό της κατηγορίας και να σας προσφέρουμε ασύγκριτη πρακτικότητα για ένα αυτοκίνητο πόλης. Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Jazz 1.3 i-vtec Elegance σε Sunset Orange με Honda CONNECT και προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Garmin. Και με το χαμηλότερο κέντρο βάρους και τον γρήγορο σπορ χειρισμό, σίγουρα θα απολαύσετε την κάθε σας διαδρομή.

4 05 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το μοντέρνο σπορ στιλ δεν συμβάλει μόνο στην καλύτερη εμφάνιση. Κάθε σημείο του αμαξώματος επανασχεδιάστηκε για ακόμα καλύτερη αεροδυναμική. Από το ψηλό σημείο που ξεκινούν τα παράθυρα και τα βαθιά σκαλισμένα πλευρικά πάνελ έως τον όμορφης σχεδίασης προφυλακτήρα και το αιχμηρό πίσω μέρος, τα πάντα σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία οδήγησης. Και με τα επανασχεδιασμένα φώτα μπροστά και πίσω, καθώς και το φουτουριστικά σχεδιασμένο παρμπρίζ για βελτιωμένη ορατότητα, το νέο Jazz έχει μια εξαιρετικά δυναμική παρουσία στο δρόμο. ΡΙΖΙΚΗ ανανέωση Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Jazz 1.3 i-vtec Elegance σε Sunset Orange με Honda CONNECT και προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Garmin.

5 08 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το στιλ ξεκινα ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Καθίστε στο κάθισμα του οδηγού και αμέσως θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας. Τα χέρια σας θα έχουν άμεση πρόσβαση στα χειριστήρια και θα συνειδητοποιήσετε ότι όλες οι ενδείξεις επανασχεδιάστηκαν για να έχετε καθαρή και άμεση ενημέρωση. Δεν ασχοληθήκαμε όμως μόνο με τη δημιουργία ενός ευρύχωρου εσωτερικού με πολυτελή υλικά και ποιοτικές επενδύσεις. Σκεφτήκαμε κάθε μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει πιο ευχάριστη την οδήγηση, όπως είναι ο νέος χειρισμός του κλιματισμού με ένα μόλις κουμπί. Αλλά ακόμη και με όλη αυτή την έμφαση στη λεπτομέρεια, καταφέραμε να προσφέρουμε κορυφαία πρακτικότητα, με πρωτοποριακό σχεδιασμό και κορυφαίους για την κατηγορία χώρους αποθήκευσης. Υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για κάθε τι που θέλετε να μεταφέρετε, οπότε εσείς και οι συνεπιβάτες σας, μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύστε το ταξίδι σας. Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Jazz 1.3 i-vtec Elegance σε Sunset Orange με Honda CONNECT, προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Garmin και θερμαινόμενα καθίσματα.

6 10 MAGIC SEATS Η μαγεία της πρακτικότητας Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Jazz 1.3 i-vtec Elegance σε Sunset Orange με Honda CONNECT και προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Garmin. Το νέο Honda Jazz προσαρμόζεται, ακριβώς όπως προσαρμόζεστε και εσείς στη ζωή σας. Τα πρωτοποριακά Magic Seats προσφέρουν ευελιξία όταν τη χρειάζεστε. Για τη διαδρομή έως το supermarket αλλά και την απόδραση του Σαββατοκύριακου, το Jazz μετατρέπεται εύκολα στο ιδανικό αυτοκίνητο, με μερικά απλά βήματα. Τα πίσω καθίσματα ανασηκώνονται, διπλώνουν και κατεβαίνουν στο δάπεδο με μια εύκολη κίνηση. Η αυτόνομη αναδίπλωση κατά 60:40 προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

7 12 MAGIC SEATS πρακτικός χώρος Τα αυτοκίνητα πόλης είναι περιζήτητα για την ευελιξία και τον εύκολο χειρισμό τους, αλλά και για την πρακτικότητα που προσφέρουν. Με το νέο Honda Jazz, θα έχετε και τα δύο. Εκτός από διασκέδαση και αξιόπιστη λειτουργία, παρέχει κορυφαία για την κατηγορία του ευρυχωρία με κρυφές θήκες και αποθηκευτικούς χώρους σε πολλά σημεία. Το Jazz είναι εφοδιασμένο με ένα πολύ μεγάλο 884 λίτρων* πορτμπαγκάζ, που είναι έξυπνα σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Όταν τα πίσω καθίσματα διπλώσουν, μεγαλώνει για να μεταφέρει οτιδήποτε, από ποδήλατα μέχρι τηλεοράσεις ή τραπεζάκια. *Οι μετρήσεις βασίζονται σε χωρητικότητα αποσκευών από το δάπεδο μέχρι το ύψος των παραθύρων, με διπλωμένα τα καθίσματα. Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Jazz 1.3 i-vtec Elegance σε Sunset Orange με Honda CONNECT και προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Garmin.

8 14 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Σε πλήρη επαφή ΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ Προσωποποιήστε το Honda CONNECT ανεβάζοντας την αγαπημένη σας φωτογραφία ως ταπετσαρία. Η οθόνη μπορεί να τροποποιηθεί με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. BLUETOOTH HANDS FREE ΤΗΛΕΦΩΝΟ Χρησιμοποιείστε την διαισθητική οθόνη αφής για να έχετε πρόσβαση στις τηλεφωνικές σας επαφές. Εξελίξαμε μια πρωτοποριακή έξυπνη τεχνολογία που θα κάνει αξέχαστη, την κάθε σας διαδρομή στην πόλη ή το ταξίδι. Το Jazz διαθέτει το νέο σύστημα ήχου και ψυχαγωγίας Honda CONNECT, το οποίο σας κρατά σε επαφή με ότι αγαπάτε, όπως είναι η μουσική και οι φίλοι σας. Το σύστημα Honda CONNECT προσφέρει εξαιρετική συνδεσιμότητα για να είστε σε επαφή εν κινήσει, μέσω σύνδεσης Wi-Fi* ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Η οθόνη αφής Honda CONNECT 7 μπορεί να προσωποποιηθεί με τις αγαπημένες φωτογραφίες σας. Το σύστημα παρέχει επίσης την εύκολη επιλογή της μουσικής που θέλετε μέσω του ραδιοφώνου Aha. Μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή άλλων προγραμμάτων μέσω διαδικτύου και ραδιοφωνικών σταθμών από όλο τον κόσμο. Η συνδεσιμότητα Bluetooth επιτρέπει τη σύνδεση του smartphone σας στο σύστημα τηλεφώνου Hands Free που υπάρχει στο αυτοκίνητο. Επίσης είναι δυνατό να περιηγείστε στο διαδίκτυο ** μέσω της οθόνης αφής. Η δορυφορική πλοήγηση τελευταίας γενιάς της Garmin είναι διαθέσιμη στον προαιρετικό εξοπλισμό του συστήματος Honda CONNECT και χρησιμοποιεί ένα απλό μενού εικονιδίων που παρέχει πληροφόρηση για την κυκλοφορία σε πρώτο χρόνο, προειδοποιήσεις ορίων ταχύτητας, ενώ, διατίθεται με 5-ετη δωρεάν ενημέρωση χαρτών. Το σύστημα Honda CONNECT είναι επίσης συμβατό με τεχνολογία MirrorLink ***. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ GARMIN Το Garmin PhotoReal εμφανίζει κοντινές διασταυρώσεις με φωτο-ρεαλιστικές εικόνες διασταυρώσεων και εξόδων με βελάκια για να έχετε εύκολη πληροφόρηση. Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης προτεινόμενες διαδρομές, κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, όρια ταχύτητας, τρισδιάστατα κτίρια, εικόνες εδάφους και πολλά περισσότερα. AHA TM Η εφαρμογή Aha σας επιτρέπει να συνδέεστε στο διαδίκτυο, στους λογαριασμούς που διαθέτετε στο Facebook και το Twitter, καθώς και να ενημερώνεστε για κοντινά εστιατόρια και ξενοδοχεία. * Χρεώσεις χρήσης δεδομένων και περιαγωγής ενδέχεται να προκύψουν όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές της Honda. ** Η λειτουργία είναι ενεργή όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. *** Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο όταν το smartphone του χρήστη είναι συμβατό με τη λειτουργία Honda CONNECT MirrorLink. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει την οθόνη του κινητού του, στην οθόνη του αυτοκινήτου και να έχει πρόσβαση στις εφαρμογές του smartphone του. Παρακαλούμε ανατρέξτε στις σελίδες των τεχνικών χαρακτηριστικών. ΔHFT Η συνδεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει.

9 16 ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Πλήρως αξιοποιήσιμη ισχύς Έχουμε κάνει πολλές αναβαθμίσεις στο νέο Honda Jazz που παρέχουν περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές, καθώς και περισσότερο στιλ. Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας νέος βενζινοκινητήρας 1.3L i-vtec που αποδίδει 102PS, με εντυπωσιακά χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2. Και σε ότι αφορά το σύστημα μετάδοσης, θελήσαμε να εξασφαλίσουμε ότι το νέο Jazz θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Εκτός από το νέο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, υπάρχει η επιλογή της προηγμένης συνεχώς μεταβαλλόμενης αυτόματης μετάδοσης (CVT). Η πρωτοποριακή τεχνολογία CVT προσαρμόζεται ανάλογα με το οδηγικό σας στιλ και αλλάζει συνεχώς την αναλογία σχέσεων, ώστε να επιτυγχάνεται βέλτιστη ισχύς με κάθε ταχύτητα, αυξάνοντας την οικονομία καυσίμου και προσφέροντας ακόμη περισσότερη απόλαυση στην οδήγηση. Και οι δύο επιλογές μετάδοσης παρέχουν εξαιρετική απόδοση και οικονομία. Με το σύστημα Idle Stop εξοικονομείτε ακόμη περισσότερο καύσιμο. Όταν το αυτοκίνητο σταματά, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των φαναριών, το σύστημα Idle Stop διακόπτει την λειτουργία του κινητήρα και τον εκκινεί εκ νέου μόλις ξαναπατήσετε το γκάζι. Μπορεί να μοιάζει λεπτομέρεια, αλλά σε βάθος χρόνου, κάνει πολύ μεγάλη διαφορά. CVT Idle Stop Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Jazz 1.3 i-vtec Elegance σε Sunset Orange με Honda CONNECT και προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Garmin.

10 18 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ αίσθηση ασφάλειας Στη Honda, είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στην ασφάλεια των ανθρώπων που κινούνται στο δρόμο. Πιστεύουμε ότι για να αποφεύγονται τα ατυχήματα, πρέπει πάντα να βρίσκεστε ένα βήμα πιο μπροστά, γι αυτό το λόγο σας προσφέρουμε τα προηγμένης τεχνολογίας συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Λειτουργούν ως επιπλέον αισθητήρες που προειδοποιούν και ενεργούν όταν είναι απαραίτητο. Για παράδειγμα, Το σύστημα City-Brake Active που ανήκει στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων, ανιχνεύει την χαμηλή ταχύτητα της κυκλοφορίας μπροστά από το αυτοκίνητο και προειδοποιεί για τον κίνδυνο πρόσκρουσης, δίνοντας στον οδηγό το χρόνο για να αντιδράσει. Αν δεν υπάρξει αντίδραση από τον οδηγό, το σύστημα εφαρμόζει ισχύ πέδησης ώστε να μειωθεί η ταχύτητα όσο το δυνατόν περισσότερο. Το σύστημα Lane Departure Warning* σας προειδοποιεί όταν το Jazz τείνει να απομακρυνθεί από τη λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς την ενεργοποίηση του φλας. Το έξυπνο σύστημα Forward Collision Warning* ελέγχει την περιοχή γύρω από το αυτοκίνητο και βοηθά στην αποφυγή συγκρούσεων. ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ* Το σύστημα Traffic Sign Recognition αναγνωρίζει τις πινακίδες από απόσταση 100 μέτρων και μεταφέρει αυτή την πληροφορία στον οδηγό μέσω του i-mid καθώς τα περνάτε. Δύο πινακίδες μπορούν να εμφανιστούν κάθε φορά. LANE DEPARTURE WARNING* Όταν ανιχνεύονται διαγραμμισμένες λωρίδες κυκλοφορίας και το αυτοκίνητο τείνει να απομακρυνθεί από αυτές χωρίς φλας, το σύστημα Lane Departure Warning προειδοποιεί με ηχητική και οπτική ένδειξη. ΣΥΣΤΗΜΑ CITY-BRAKE ACTIVE 1: Όταν οδηγείτε στην πόλη με ταχύτητα μεταξύ 5-32 χλμ./ώρα, το σύστημα ανιχνεύει την απόσταση σας από το προπορευόμενο όχημα, συμβάλλοντας στην αποφυγή σύγκρουσης. 2: Αν συνεχίσετε να πλησιάζετε στο προπορευόμενο όχημα, το Jazz σας προειδοποιεί μέσω της οθόνης i-mid με ηχητικό και οπτικό σήμα. ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ* Ρυθμίζει αυτόματα το όριο ταχύτητας σύμφωνα με τα σήματα οδικής κυκλοφορίας που ανιχνεύει. Με την ενεργοποίηση του έξυπνου περιοριστή ταχύτητας, το αυτοκίνητο θα κινείται κανονικά, αλλά δεν θα μπορεί να υπερβεί το όριο ταχύτητας, εκτός αν το σύστημα παρακαμφθεί από τον οδηγό. * Διαθέσιμο μόνο στις εκδόσεις Elegance και Comfort. Για πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις που διαθέτουν αυτό τον εξοπλισμό, παρακαλούμε να ανατρέξετε στις σελίδες των τεχνικών χαρακτηριστικών. FORWARD COLLISION WARNING* Όταν η μπροστινή κάμερα ανιχνεύσει ένα όχημα που βρίσκεται πολύ κοντά, το σύστημα προειδοποιεί για πιθανή μετωπική σύγκρουση, επιτρέποντας στον οδηγό να αντιδράσει άμεσα. ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΦΩΤΩΝ* Το σύστημα υποστήριξης μεγάλης σκάλας φώτων αξιολογεί τις οδικές συνθήκες γύρω σας και αλλάζει αυτόματα μεταξύ μεγάλης και μεσαίας σκάλας. 3: Αν και πάλι δεν αντιδράσετε και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, το σύστημα City-Brake Active μπορεί να ασκήσει ισχύ πέδησης αυτόματα ώστε να μειωθεί η ταχύτητα όσο το δυνατόν περισσότερο. Σε καλές οδικές συνθήκες, μπορεί ακόμη και να αποτρέψει την πρόσκρουση.

11 20 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ προστατεύει που σας VEHICLE STABILITY ASSIST (VSA) Το σύστημα υποβοήθησης της ευστάθειας του οχήματος ελέγχει και τους τέσσερις τροχούς ξεχωριστά και υπολογίζει την ισχύ πέδησης που είναι απαραίτητη για να επανέλθει ο έλεγχος, όταν προκύψει απώλεια πρόσφυσης. Σε ολισθηρά οδοστρώματα, ρυθμίζει τη ροπή του κινητήρα και το φρενάρισμα σε κάθε τροχό, μειώνοντας την ταχύτητα σε σημείο που να επιτρέπει ασφαλή και σίγουρη οδήγηση. SRS ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ Για μέγιστη προστασία, οι μπροστινοί αερόσακοι διαθέτουν φούσκωμα δύο σταδίων, το οποίο το οποίο μεταβάλει τον χρόνο και την δύναμη ανάπτυξης του αερόσακου, ανάλογα με την ισχύ της πρόσκρουσης. Οι πλαϊνοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας σε συνεργασία με τις ζώνες ασφαλείας 3 σημείων, προστατεύουν τον οδηγό και τους επιβάτες μπροστά και πίσω, σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης. HILL START ASSIST Το σύστημα Hill Start Assist αποτρέπει την κύλιση προς τα πίσω, όταν ξεκινάτε σε ανηφόρα. Με τη χρήση ενός αισθητήρα κλίσης, η ισχύς πέδησης ελέγχεται και διατηρεί το αυτοκίνητο σε ακινησία για 1½ δευτερόλεπτο από τη στιγμή που θα απελευθερώσετε το πεντάλ του φρένου. BRAKE ASSIST Το σύστημα Brake Assist βοηθά στη συντομότερη ακινητοποίηση του αυτοκινήτου σε περίπτωση ανάγκης. Κύρια προτεραιότητα στη σχεδίαση του Jazz ήταν η προστασία των ανθρώπων εντός και εκτός του αυτοκινήτου. Η ασφάλεια των συνεπιβατών σας, άλλων χρηστών του δρόμου και των πεζών είναι πάντα το σημαντικότερο μέλημά μας, όταν σχεδιάζουμε ένα αυτοκίνητο Honda. Γι αυτό τον λόγο, εφοδιάσαμε το Jazz με την πλέον προηγμένη τεχνολογία, με μεγάλο μέρος της να αφορά στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων.

12 21 ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Jazz ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Το σχεδιάσαμε για εσάς. Αποκτήστε το.

13 23 ΓΚΑΜΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ Τιμόνι με δερμάτινη επένδυση Αυτόματος κλιματισμός Πίσω φιμέ τζάμι 1.3 i-vtec Προσθέτει πολυτέλεια στο Jazz. Επιλέξτε την επιθυμητή θερμοκρασία και εξασφαλίστε ευχάριστη ατμόσφαιρα και ιδανικό εξαερισμό σε κάθε περίπτωση. Το φιμέ τζάμι παρέχει προστασία του προσωπικού σας χώρου και μειώνει την επίδραση του ήλιου στο πίσω μέρος του εσωτερικού του Jazz. 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο Συνεχώς Μεταβαλλόμενη Μετάδοση (CVT) 16 τροχοί αλουμινίου Αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού SRS με διακόπτη απενεργοποίησης Ενεργά προσκέφαλα ελαχιστοποίησης αυχενικού τραυματισμού Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών ABS Ηλεκτρονική κατανομή ισχύος πέδησης (EBD) Υποβοήθηση φρεναρίσματος (BA) Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας (VSA) Hill Start Assist (HSA) Σημεία πρόσδεσης παιδικού καθίσματος ISOFix Σινιάλο Emergency Stop Σύστημα προειδοποίησης χαμηλής πίεσης ελαστικών (DWS) Σύστημα City-Brake Active (CTBA) Σύστημα Προειδοποίησης Επικείμενης Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (FCW) Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας (TSR) Έξυπνος περιοριστής ταχύτητας (ISL) Σύστημα Προειδοποίησης Απόκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας (LDW) Σύστημα ακινητοποίησης - Immobilizer Σύστημα συναγερμού Έξυπνη είσοδος και εκκίνηση κινητήρα Υφασμάτινη εσωτερική επένδυση Πολλαπλών λειτουργιών τιμόνι και λεβιές ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση Έξυπνη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (MID) Ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων (SIL) Κρεμαγίερα με ηλεκτρική υποβοήθηση (EPS) Idle Stop Χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι (μόνο CVT) Αυτόματος Κλιματισμός A/C Cruise Control με όριο ταχύτητας Αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής Φώτα ανίχνευσης της δύσης του ηλίου Αισθητήρες στάθμευσης (2 μπροστά και 4 πίσω) Πίσω κάμερα στάθμευσης Ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά και πίσω Τηλεσκοπικό Τιμόνι με ρύθμιση καθ ύψος Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες θυρών Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες θυρών Αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα Magic Seats Honda CONNECT με CD player (οθόνη αφής 7, AM/FM/DAB ραδιόφωνο, διαδικτυακό ραδιόφωνο, εφαρμογή Aha, ενσωμάτωση εφαρμογών* και πλοήγηση στο διαδίκτυο*2x θύρες USB / θύρα HDMI 6 Ηχεία Bluetooth TM Hands Free Τηλέφωνο (HFT) Πίσω φιμέ τζάμι Προβολείς αλογόνου Σύστημα υποστήριξης προβολέων (HSS) Μπροστινά φώτα ομίχλης Φώτα ημέρας LED Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων (λειτουργία coming home/leaving home) Προαιρετικά: Honda CONNECT με σύστημα πλοήγησης Garmin και CD player Θερμαινόμενα καθίσματα Κεραία Shark fin ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ * Η συνδεσιμότητα για τις εφαρμογές Aha (περιλαμβάνεται διαδικτυακό ραδιόφωνο) και η πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται μέσω σύνδεσης Wi-Fi ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Χρεώσεις χρήσης δεδομένων και περιαγωγής ενδέχεται να προκύψουν όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές στο σύστημα Honda CONNECT. Προτείνουμε να ελέγξετε το συμβόλαιό σας με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που συνεργάζεστε. Η λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο είναι ενεργή όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Σημείωση: Το σύστημα Honda CONNECT διαθέτει επίσης λειτουργία MirrorLink (αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο όταν το smartphone του χρήστη είναι συμβατό με το σύστημα Honda CONNECT MirrorLink ) Για τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης, ανατρέξτε στις σελίδες Honda CONNECT με σύστημα πλοήγησης (προαιρετικό) Πρωτοποριακό σύστημα με οθόνη αφής, το οποίο συνδυάζεται με σύστημα πλοήγησης που σας βοηθάει να βρίσκετε πάντα το δρόμο σας. Τροχοί αλουμινίου 16 Οι τροχοί αλουμινίου 16 προσφέρουν μοναδική σπορ εμφάνιση στο Jazz. Smart Entry & Start Η είσοδος και εκκίνηση του κινητήρα χωρίς κλειδί, σας επιτρέπει να κλειδώνετε τις πόρτες, να τις ξεκλειδώνετε και να ανάβετε τον κινητήρα χωρίς να βγάλετε το χέρι σας από την τσέπη. Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Jazz 1.3 i-vtec Elegance σε Sunset Orange με Honda CONNECT και προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Garmin.

14 25 ΓΚΑΜΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ Cruise Control με όριο ταχύτητας Χειριστήρια τιμονιού Αισθητήρες στάθμευσης 1.3 i-vtec 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο Συνεχώς Μεταβαλλόμενη Μετάδοση (CVT) Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής ταξιδιού επιτρέπει τη διατήρηση σταθερής ταχύτητας και μειώνει την κούραση στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Επιτρέπουν στον οδηγό εύκολο χειρισμό χωρίς να απομακρύνει τα χέρια του από το τιμόνι. Οι αισθητήρες στάθμευσης μπροστά και πίσω, επιτρέπουν εύκολους ελιγμούς σε στενούς χώρους. Ένας επαναλαμβανόμενος ήχος γίνεται πιο έντονος όταν πλησιάζετε ένα αντικείμενο. 15 τροχοί αλουμινίου Αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού SRS με διακόπτη απενεργοποίησης Ενεργά προσκέφαλα ελαχιστοποίησης αυχενικού τραυματισμού Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών ABS Ηλεκτρονική κατανομή ισχύος πέδησης (EBD) Υποβοήθηση φρεναρίσματος (BA) Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας (VSA) Hill Start Assist (HSA) Σημεία πρόσδεσης παιδικού καθίσματος ISOFix Σινιάλο Emergency Stop Σύστημα προειδοποίησης χαμηλής πίεσης ελαστικών (DWS) Σύστημα City-Brake Active (CTBA) Σύστημα Προειδοποίησης Επικείμενης Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (FCW) Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας (TSR) Έξυπνος περιοριστής ταχύτητας (ISL) Σύστημα Προειδοποίησης Απόκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας (LDW) Σύστημα immobilizer Εταζέρα Τηλεχειριζόμενο κεντρικό κλείδωμα με 2 κλειδιά Jack Knife Υφασμάτινη εσωτερική επένδυση Έξυπνη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (MID) Ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων (SIL) Κρεμαγίερα με ηλεκτρική υποβοήθηση (EPS) Idle Stop Χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι (μόνο CVT) Χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι Cruise Control με όριο ταχύτητας Αισθητήρες στάθμευσης (2 μπροστά και 4 πίσω) Ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά και πίσω Τηλεσκοπικό Τιμόνι με ρύθμιση καθ ύψος Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες θυρών Αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα Magic Seats Honda CONNECT με CD player (οθόνη αφής 7, AM/FM/DAB ραδιόφωνο, διαδικτυακό ραδιόφωνο, εφαρμογή Aha, ενσωμάτωση εφαρμογών* και πλοήγηση στο διαδίκτυο*2x θύρες USB / θύρα HDMI 4 Ηχεία BluetoothTM Hands Free Τηλέφωνο (HFT) Προβολείς αλογόνου Σύστημα υποστήριξης μεγάλης σκάλας φώτων (HSS) Φώτα ημέρας LED LED ψηλά τοποθετημένο στοπ Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων (λειτουργία coming home/leaving home) Προαιρετικά: Honda CONNECT με σύστημα πλοήγησης Garmin και CD player Θερμαινόμενα καθίσματα Κεραία Shark fin BLUETOOTH HANDS FREE TΗΛΕΦΩΝΟ * Η συνδεσιμότητα για τις εφαρμογές Aha (περιλαμβάνεται διαδικτυακό ραδιόφωνο) και η πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται μέσω σύνδεσης Wi-Fi ή δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Χρεώσεις χρήσης δεδομένων και περιαγωγής ενδέχεται να προκύψουν όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές στο σύστημα Honda CONNECT. Προτείνουμε να ελέγξετε το συμβόλαιό σας με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που συνεργάζεστε. Η λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο είναι ενεργή όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Σημείωση: Το σύστημα Honda CONNECT διαθέτει επίσης λειτουργία MirrorLink (αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο όταν το smartphone του χρήστη είναι συμβατό με το σύστημα Honda CONNECT MirrorLink ) Για τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης, ανατρέξτε στις σελίδες Σύστημα Υποστήριξης Προβολέων Ελέγχει τις οδικές συνθήκες και αλλάζει αυτόματα μεταξύ μεγάλης και μεσαίας σκάλας. Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι θερμαινόμενοι καθρέπτες θυρών Ρυθμίζονται εύκολα στην επιθυμητή γωνία και ξεθαμπώνουν γρήγορα σε συνθήκες ψύχους. Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Jazz 1.3 i-vtec Comfort σε Brilliant Sporty Blue Metallic.

15 27 ΓΚΑΜΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ Υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής Ηχοσύστημα με ραδιόφωνο και CD player συμβατό με MP3, με εισόδους USB/AUX 1.3 i-vtec 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο 15 ατσάλινοι τροχοί Αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού SRS με διακόπτη απενεργοποίησης Ενεργά προσκέφαλα ελαχιστοποίησης αυχενικού τραυματισμού Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών ABS Ηλεκτρονική κατανομή ισχύος πέδησης (EBD) Υποβοήθηση φρεναρίσματος (BA) Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας (VSA) Hill Start Assist (HSA) Σημεία πρόσδεσης παιδικού καθίσματος ISOFix Σινιάλο Emergency Stop Σύστημα προειδοποίησης χαμηλής πίεσης ελαστικών (DWS) Σύστημα City-Brake Active (CTBA) Σύστημα immobilizer Εταζέρα Τηλεχειριζόμενο κεντρικό κλείδωμα με 2 κλειδιά Jack Knife Υφασμάτινη εσωτερική επένδυση Έξυπνη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (MID) Ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων (SIL) Κρεμαγίερα με ηλεκτρική υποβοήθηση (EPS) Idle Stop Μηχανικός Κλιματισμός A/C Cruise Control με όριο ταχύτητας Ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά και πίσω Τηλεσκοπικό Τιμόνι με ρύθμιση καθ ύψος Ηλεκτρικοί καθρέπτες Αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα Magic Seats 1CD Tuner Βοηθητική πρίζα Aux Θύρα USB (συμβατή με ipod) 4 Ηχεία Χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι Bluetooth TM Hands Free Τηλέφωνο (HFT) Προαιρετικά: Θερμαινόμενα καθίσματα Σύστημα υποστήριξης μεγάλης σκάλας φώτων (HSS) Προηγμένο σύστημα υποβοήθησης του οδηγού, το οποίο περιλαμβάνει: Προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης (FCW) Σύστημα αναγνώρισης φανών κυκλοφορίας (TSR) Έξυπνος περιοριστής ταχύτητας (ISL) Σύστημα προειδοποίησης για απομάκρυνση από τη λωρίδα κυκλοφορίας (LDW) CRUISE CONTROL Οι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρες βροχής ενεργοποιούνται όταν ανιχνευτεί υγρασία στο παρμπρίζ και ρυθμίζουν αυτόματα την ταχύτητα λειτουργίας, ανάλογα με την ένταση της βροχής. Φώτα αυτόματης ανίχνευσης της δύσης του ηλίου Τα φώτα ανάβουν αυτόματα όταν ο εξωτερικός φωτισμός μειώνεται σημαντικά. Απολαύστε την αγαπημένη σας ψηφιακή μουσική μέσω του συμβατού με MP3 ηχοσυστήματος. Σύστημα City-Brake Active Λειτουργεί όταν το όχημα κινείται με λιγότερα από 32 χλμ την ώρα, για την αποφυγή ατυχημάτων με χαμηλή ταχύτητα. Για τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης, ανατρέξτε στις σελίδες Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Jazz 1.3 i-vtec Trend σε White Orchid Pearl.

16 29 ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟ σαλόνι ΣΑΣ Είτε με πολυτελές είτε με δυναμικής σχεδίασης ύφασμα, το σαλόνι του Jazz δεν θα σας προσφέρει μόνο υπέροχη εμφάνιση, αλλά και απίθανη αίσθηση. Το πολυτελές ύφασμα είναι διαθέσιμο στην έκδοση Elegance Το δυναμικής σχεδίασης ύφασμα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Comfort και Trend ΤΑ χρώματα Η ευελιξία είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Jazz, οπότε η ευρήτητα χρωματικών επιλογών δεν αποτελεί έκπληξη. Ποιο χρώμα σας ταιριάζει περισσότερο; NH-788P White Orchid Pearl YR-585 Sunset Orange B-593M Brilliant Sporty Blue Metallic NH-700M Alabaster Silver Metallic NH-823M Tinted Silver Metallic NH-731P Crystal Black Pearl R-81 Milano Red Y-72P Attract Yellow * * Διαθέσιμο κατόπιν ειδικής παραγγελίας Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Jazz 1.3 i-vtec Elegance σε Sunset Orange με Honda CONNECT και προαιρετικό σύστημα πλοήγησης Garmin.

17 31 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ επιλογές SPORT PACK Το Sport Pack προσφέρει σπορ στιλ στο αυτοκίνητο. Με αυτά τα γυαλιστερά μαύρα και στα χρώματα του αμαξώματος αξεσουάρ, το αυτοκίνητο δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο κοντά στην άσφαλτο και προσφέρει μια δυναμική εμφάνιση και αίσθηση. Το πακέτο περιλαμβάνει: Σπόιλερ εμπρός προφυλακτήρα Δίχρωμα πλευρικά προστατευτικά Διακοσμητικό οπίσθιας ποδιάς Αεροτομή πίσω πόρτας Στη φωτογραφία περιλαμβάνονται 15 Stardust τροχοί αλουμινίου DESIGN PACK Αυτό το στιλάτο πακέτο βελτιώνει την εμφάνιση του Jazz. Δίνει έμφαση στην κομψότητα του αυτοκινήτου με την πρόσθεση μεταλλικών ασημί αξεσουάρ. Το πακέτο περιλαμβάνει: Μπροστινή γρίλια, διακοσμητικό πίσω πόρτας και καλύμματα καθρεπτών. Στη φωτογραφία περιλαμβάνονται 15 Nucleus τροχοί αλουμινίου. CONVENIENCE PACK Το Convenience Pack είναι ένα πακέτο αξεσουάρ που σχεδιάστηκε για να προστατεύσει το αυτοκίνητο από γρατζουνιές, λάσπη και άμμο. Το πακέτο περιλαμβάνει: Πλευρικά προστατευτικά θυρών στα χρώματα του αμαξώματος, λασπωτήρες μπροστά και πίσω και διακοσμητικά μαρσπιέ πόρτας. Στη φωτογραφία περιλαμβάνονται 15 Nucleus τροχοί αλουμινίου. Προσωποποιήστε το Jazz σας με γνήσια αξεσουάρ. Υπάρχει μια ποικιλία πακέτων για να επιλέξετε. Σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με υψηλά στάνταρ και ειδικά για να ταιριάξουν απόλυτα στο Jazz. CARGO PACK Αν μεταφέρετε συχνά αποσκευές ή ειδικό εξοπλισμό δουλειάς και διασκέδασης, μπορείτε να επιλέξετε το Cargo Pack. Αυτό το πακέτο παρέχει πολλές λύσεις αποθήκευσης. Το πακέτο περιλαμβάνει: Διαχωριστικό χώρου αποσκευών και ράφι αποθήκευσης χώρου αποσκευών. ILLUMINATION PACK Το Illumination Pack είναι ένας συνδυασμός διάφορων φώτων που προσφέρουν ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και το κάνουν πιο ευδιάκριτο τη νύχτα. Το πακέτο περιλαμβάνει: Εμπρόσθιος εσωτερικός φωτισμός πατώματος (μπλε). Φωτιζόμενα διακοσμητικά μαρσπιέ πόρτας. Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ, κάντε λήψη της εφαρμογής αξεσουάρ από τα itunes και Google Play

18 33 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΡΟΧΟΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Stardust αλουμινίου Nucleus αλουμινίου ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟΣ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ Με τον αποσπώμενο κοτσαδόρο, δεν χρειάζεστε να αλλοιώσετε το στιλ του αυτοκινήτου για να ρυμουλκήσετε ένα τρέιλερ, Στη Honda σχεδιάζουμε τους κοτσαδόρους για εύκολο χειρισμό, εύκολη προσαρμογή και άμεση σύνδεση με τα ηλεκτρικά συστήματα ασφαλείας της Honda. Μπορείτε να ρυμουλκήσετε το τρέιλερ σας με μέγιστη δυνατότητα ρυμούλκησης κιλών και μέγιστη κάθετη φόρτωση 95 κιλών. Ένας σταθερός κοτσαδόρος είναι επίσης διαθέσιμος. ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ Ειδικά διαμορφωμένο στο σχήμα του χώρου αποσκευών του αυτοκινήτου σας, αυτό το αδιάβροχο και αντιολισθητικό διαχωριστικό διαθέτει υπερυψωμένα τελειώματα και προστατεύει τον χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου από σκόνη και γρατζουνιές. Περιλαμβάνει το λογότυπο jazz και τα διαχωριστικά πάνελ. ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΓΡΙΛΙΑ Αυτή η μεταλλική γρίλια προσθέτει εμφάνιση και μοναδικότητα σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. 3D SOUND Honda 3D Sound Απολαύστε τον τέλειο ήχο. Όλοι θέλουμε αξιόπιστη και ποιοτική αναπαραγωγή της αγαπημένης μας μουσικής. Με την προσθήκη του συστήματος μικρών διαστάσεων DSP (digital signal processing) στο βασικό ηχοσύστημα της Honda, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την ποιότητα και ένταση του ήχου. ΒΑΣΗ TABLET Για την ψυχαγωγία των επιβατών, μπορείτε να προσαρμόσετε βάσεις tablet, οι οποίες προσφέρουν διάφορες ρυθμίσεις για να απολαύσουν μια ταινία, να διαβάσουν τα τους ή να παίξουν παιχνίδια. Η απόλαυση είναι συνεχής, επειδή το tablet μπορεί να φορτιστεί μέσω της παροχής 12V. ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑΣ Αν επιθυμείτε μια ιδιαίτερη εμφάνιση, αυτό το γνήσιο σπόιλερ Honda στα χρώματα του αμαξώματος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ενσωματώνεται πλήρως στο αμάξωμα του αυτοκινήτου. ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΘΥΡΩΝ Αυτό το αξεσουάρ προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου από γρατζουνιές. Είναι διαθέσιμο στα χρώματα του αμαξώματος ή άβαφο. ΣΠΟΡ ΠΕΝΤΑΛ Τα σπορ πεντάλ προσθέτουν σπορ εμφάνιση, αλλά και πολύ καλή επαφή των ποδιών. Στη φωτογραφία περιλαμβάνονται μοκέτες Elegance ΡΑΦΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από την εταζέρα προσθέτει επιπλέον δυνατότητες μεταφοράς μικρού βάρους αποσκευών στο πορτμπαγκάζ. Το βάρος που μπορεί να μεταφέρει είναι 1 κιλό. Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ, κάντε λήψη της εφαρμογής αξεσουάρ από τα itunes και Google Play

19 35 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HONDA TREND COMFORT ELEGANCE COMFORT ELEGANCE ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Αμάξωμα 5dr HB 5dr HB 5dr HB 5dr HB 5dr HB Liters 1,3 1,3 1,3 1,3 1,3 Κίνηση στους τροχούς FWD FWD FWD FWD FWD Κιβώτιο ταχυτήτων 6MT 6MT 6MT CVT CVT ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος Κινητήρα Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Κυβισμός (κ.εκ.) Διάμετρος x Διαδρομή (χιλ.) 73.0 x x x x x 78.7 Σχέση Συμπίεσης 13,5 13,5 13,5 13,5 13,5 Σύστημα ελέγχου βαλβίδων Chain Driven DOHC Chain Driven DOHC Chain Driven DOHC Chain Driven DOHC Chain Driven DOHC Προδιαγραφές συστήματος ελέγχου ρύπων EURO 6 EURO 6 EURO 6 EURO 6 EURO 6 Τύπος Καυσίμου UNLEADED(95) UNLEADED(95) UNLEADED(95) UNLEADED(95) UNLEADED(95) ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Μέγιστη Ισχύς (kw/σ.α.λ.) 75kw /6000rpm 75kw /6000rpm 75kw /6000rpm 75kw /6000rpm 75kw /6000rpm Μέγιστη Ισχύς (ps/σ.α.λ.) 102ps/6000rpm 102ps/6000rpm 102ps/6000rpm 102ps/6000rpm 102ps/6000rpm Μέγιστη Ροπή (N-m / σ.α.λ.) 123Nm/5000rpm 123Nm/5000rpm 123Nm/5000rpm 123Nm/5000rpm 123Nm/5000rpm km/h (δευτερόλεπτα) 11,2 11,3 11,4 12,1 12,3 Μέγιστη Ταχύτητα (Km/h) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ & ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ Αστικός Κύκλος (l/100km) 6,1 6,1 6,2 5,4 5,5 Υπεραστικός Κύκλος (l/100km) 4,3 4,3 4,5 4,4 4,5 Συνδυασμένος (l/100km) 5,0 5,0 5,1 4,8 4,9 Συνδυασμένοι ρύποι CO2 (g/km) ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Ολικό Μήκος (χιλ.) Ολικό Πλάτος (χιλ.) Ολικό Πλάτος συμπεριλαμβανομένων των καθρεπτών (χιλ.) Ολικό Ύψος - Χωρίς Φορτίο (χιλ.) Μεταξόνιο (χιλ.) Εμπρόσθιο Μετατρόχιο (χιλ.) Οπίσθιο Μετατρόχιο (χιλ.) Απόσταση από το έδαφος - με τον οδηγό (χιλ.) Μέγιστος αριθμός επιβατών Κύκλος στροφής αμαξώματος (m) 10,8 10,8 10,8 10,8 10,8 Στροφές τιμονιού από τέρμα σε τέρμα 2,67 2,67 2,52 2,67 2,52 ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Χώρος αποσκευών κατά VDA (σε λίτρα) πίσω καθίσματα όρθια (κύριος και υποδαπέδιος) Χώρος αποσκευών με πεσμένα πίσω καθίσματα - φόρτωση μέχρι το παράθυρο (λίτρα, μέθοδος VDA) Μέγιστος χώρος αποσκευών με πεσμένα πίσω καθίσματα - φόρτωση μέχρι την οροφή (λίτρα, μέθοδος VDA) Δεξαμενή καυσίμου (λίτρα) ΒΑΡΟΣ Απόβαρο (με γεμάτο ρεζερβουάρ) (κιλά) Μέγιστο επιτρεπτό βάρος (κιλά) Ωφέλιμο φορτίο (κιλά)* Μέγιστο επιτρεπτό βάρος στους άξονες - Εμπρος / Πίσω (κιλά) 855/ / / / /835 Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης (κιλά) με φρένο Μέγιστο βάρος ρυμούλκησης (κιλά) χωρίς φρένο Μέγιστη φόρτωση οροφής (κιλά)** TREND COMFORT ELEGANCE COMFORT ELEGANCE ΜΕΤΑΔΟΣΗ Κιβώτιο ταχυτήτων 6MT 6MT 6MT CVT CVT 1η 3,461 3,461 3, α 1,869 1,869 1,869 3η 1,235 1,235 1,235 4η 0,948 0,948 0,948 5η 0,809 0,809 0,809 6η 0,688 0,688 0,688 Όπισθεν 3,307 3,307 3, Τελική σχέση μετάδοσης 4,625 4,625 4,625 4,992 4,992 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αερόσακος οδηγού SRS (Single Stage Inflation) Αερόσακος συνοδηγού SRS (με διακόπτη απενεργοποίησης) Πλευρικοί αερόσακοι (Εμπρός) Πλευρικοί αερόσακοι τύπου κουρτίνας (Εμπρός και Πίσω) Εμπρός προσκέφαλα ελαχιστοποίησης τραυματισμού σε περίπτωση πρόσκρουσης (Whiplash Lessening Front Headrests) Εμπρός φρένα 14 αεριζόμενοι δίσκοι Πίσω φρένα 13 συμπαγείς δίσκοι ABS (Σύστημα Αντιμπλοκαρίσματος Τροχών) Ηλεκτρονική Διανομή ισχύος πέδησης - Electronic Brakeforce Distribution (EBD) Υποβοήθηση Πέδησης - Brake Assist (BA) Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας - Vehicle Stability Assist (VSA) Υποβοήθηση Εκκίνησης σε Ανηφόρα - Hill Start Assist (HSA) Μπροστινές & πίσω ζώνες ασφαλείας με Emergency Locking Retractor (ELR) Βάσεις πρόσδεσης ISO Fix για παιδικό κάθισμα, στο πίσω κάθισμα Σινιάλο Έκτακτης Ακινητοποίησης - Emergency Stop Signal Σύστημα προειδοποίησης χαμηλής πίεσης ελαστικών - Deflation Warning System (DWS) Σύστημα ενεργής πέδησης πόλης (CTBA) Προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης - Forward Collision (1) Warning (FCW) Σύστημα Αναγνώρισης Σημάτων Οδικής Κυκλοφορίας (1) - Traffic Sign Recognition System (TSR) Έξυπνος περιοριστής ταχύτητας - Intelligent Speed Limiter (1) Προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας - Lane Departure Warning (LDW) (1) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Σύστημα Immobilizer Συναγερμός ασφαλείας (Security Alarm System) Εταζέρα Κεντρικό κλείδωμα μέσω τηλεχειριστηρίου με 2 κλειδιά Jack Knife*** Smart Entry & Start ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Υφασμάτινη επένδυση καθισμάτων Δερμάτινη επένδυση τιμονιού Δερμάτινη επένδυση λεβιέ ταχυτήτων ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (MID) Ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων - Shift Indicator Light (SIL) Κρεμαγίερα με ηλεκτρική υποβοήθηση (EPS) Σύστημα Παύσης Ρελαντί (Idle Stop) Paddle Shift standard προαιρετικό Κενό κελί: Δεν διατίθεται standard προαιρετικό Κενό κελί: Δεν διατίθεται

20 37 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HONDA ΑΝΕΣΗ & ΕΥΚΟΛΙΑ Μηχανικός Κλιματισμός A/C Αυτόματος Κλιματισμός A/C Cruise Control με όριο ταχύτητας Αυτόματοι Υαλοκαθαριστήρες με Αισθητήρες Βροχής Πίσω υαλοκαθαριστήρας με διακοπτόμενη λειτουργία και λειτουργία κατά την οπισθοπορεία Dusk Sensing Auto Lights (Φώτα με Ανίχνευση Σούρουπου) Αισθητήρες στάθμευσης (2 μπροστά και 4 Πίσω) Πίσω κάμερα στάθμευσης *** Ηλεκτρικά Παράθυρα (Εμπρός και Πίσω) Ηλεκτρικό παράθυρο οδηγού αυτόματης ανόδου και καθόδου Ηλεκτρικό παράθυρο συνοδηγού αυτόματης ανόδου και καθόδου Τηλεσκοπικό Τιμόνι με ρύθμιση καθ ύψος Ηλεκτρικοί καθρέπτες Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέπτες θυρών Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες θυρών Σκιάδιο οδηγού/συνοδηγού με Καθρέπτη Βοηθητική πρίζα (εμπρός) Παροχή φόρτισης ηλεκτρικών συσκευών (Κεντρική Κονσόλα) Μηχανική Ρύθμιση ύψους στο κάθισμα του Οδηγού Θήκη πίσω από το Κάθισμα του Οδηγού Μηχανική Ρύθμιση ύψους στο κάθισμα του Συνοδηγού Θήκη πίσω από το Κάθισμα του Συνοδηγού Θερμαινόμενα Καθίσματα (μπροστά) Αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα Magic Seats Κλειστός χώρος αποθήκευσης αποσκευών ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Σποτ Ανάγνωσης (Εμπρός) Φωτισμός χώρου αποσκευών Πλαφονιέρα ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 1CD Tuner (MP3 compatible) Honda CONNECT με CD player (οθόνη αφής 7, AM/FM/DAB ραδιόφωνο, διαδικτυακό ραδιόφωνο, εφαρμογή Aha, σύνδεση και πλοήγηση στο διαδίκτυο) Honda CONNECT με GARMIN Navigation & CD player (οθόνη αφής 7, AM/FM/DAB ραδιόφωνο, διαδικτυακό ραδιόφωνο, εφαρμογή Aha, σύνδεση και πλοήγηση στο διαδίκτυο) DAB Radio Aux Jack USB Jack (συμβατή με ipod) 2x USB Jack / HDMI Jack 4 ηχεία 6 ηχεία Χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι Bluetooth TM Hands Free Telephone (HFT) TREND COMFORT (2) ELEGANCE COMFORT ELEGANCE (2) (2) (2) (2) (2) (2) (2) ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Micro Κεραία Shark Fin Κεραία Πίσω Φιμέ τζάμι Εξωτερικές λαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Προβολείς αλογόνου Σύστημα υποστήριξης προβολέων - Highbeam Support System (HSS) Μπροστινά φώτα ομίχλης Φώτα ημέρας LED Ψηλά τοποθετημένα φώτα στοπ LED Αυτόματη ενεργοποίηση φώτων (λειτουργία coming home / leaving home) ΤΡΟΧΟΙ 15 Ατσάλινοι Τροχοί 15 Τροχοί από κράμα αλουμινίου 16 Τροχοί από κράμα αλουμινίου Ελαστικά 185/60 R15 84H Ελαστικά 185/55 R16 83H Kit επισκευής ελαστικών TREND Το Jazz καλύπτεται από τις ακόλουθες εγγυήσεις: Τριετής ή 100,000 χλμ. βασική εγγύηση Τριετής εγγύηση για την βαφή Πενταετής εγγύηση για οξείδωση της εξάτμισης Δεκαετής εγγύηση για οξείδωση εξαρτημάτων πλαισίου Δωδεκαετής εγγύηση για διάτρηση από οξείδωση δομικών μερών (1) COMFORT ELEGANCE COMFORT ELEGANCE (2) (2) (2) (2) standard προαιρετικό Κενό κελί: Δεν διατίθεται (1) Μέρος του πακέτου συστημάτων ασφαλείας ADAS Pack. Δεν διατίθεται μεμονωμένα. (2) Οι εκδόσεις με προαιρετικό εξοπλισμό το σύστημα Honda CONNECT με GARMIN Navigation είναι διαθέσιμες κατόπιν ειδικής παραγγελίας και συνδυάζονται με DAB Radio & Shark Fin κεραία. * Το ωφέλιμο φορτίο βασίζεται στο μέγιστο απόβαρο. ** Μέγιστη φόρτωση οροφής: Με χρήση γνήσιων αξεσουάρ Honda. Η σχάρα οροφής δεν είναι standard. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο επιβατικών Honda. *** Με δυναμικές γραμμές (ευρεία κάμερα με το Honda Connect) Τα Μέγιστα βάρη ρυμούλκησης βασίζονται σε μία κλίση 12% και δοκιμάζονται σύμφωνα με Κανονισμούς της ΕΕ. Κατανάλωση καυσίμου: Η δοκιμή αυτή έχει σχεδιαστεί για να δώσει μια ένδειξη της κατανάλωσης καυσίμου στο δρόμο. Οι μετρήσεις της κατανάλωσης καυσίμου, των εκπομπών CO2 και του βάρους πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις διαδικασίες των οδηγιών της ΕΚ. Ως αποτέλεσμα της οδηγικής συμπεριφοράς, του δρόμου, της κίνησης και των καιρικών συνθηκών, της γενικής κατάστασης και του επιπέδου εξοπλισμού του οχήματος, η πραγματική κατανάλωση καυσίμου και οι τιμές CO2 μπορεί να διαφέρουν από τις επίσημες τιμές. Στην περίπτωση του βάρους (ορίζεται ως η μάζα που βρίσκεται σε κίνηση), ισχύουν οι τιμές για οχήματα με τον βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός μπορεί να αυξήσει αυτήν την τιμή και να μειώσει το ωφέλιμο φορτίο. Η Honda στην Ελλάδα, προσφέρει χωρίς καμία επιβάρυνση, επέκταση της 3ετούς εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου για επιπλέον δύο (2) χρόνια μετά τη λήξη της, μέσω του Δικτύου των Επισήμων Εμπόρων/ Συνεργείων. Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα +2 χρόνια επέκτασης εγγύησης και μέχρι του μέγιστου ορίου των χλμ. (οποιοδήποτε από τα δύο έρθει πρώτο) καλύπτει τα: Μηχανικά μέρη Ηλεκτρικά μέρη και Ηλεκτρονικά μέρη του αυτοκινήτου Επιπλέον προσφέρονται: 3 χρόνια εγγύηση χρώματος απεριόριστης διανυόμενης ποσότητας 12 χρόνια εγγύηση διάβρωσης δομικών 3995 χιλ χιλ. Ολικό Πλάτος συμπεριλαμβανομένων των καθρεπτών 1550 χιλ. standard προαιρετικό Κενό κελί: Δεν διατίθεται

21 40 THE POWER OF DREAMS Στη Honda, πιστεύουμε στη συνεχή διεύρυνση των ορίων τελειότητας για την επίτευξη ακόμη πιο ισχυρών, αποδοτικών και διασκεδαστικών οχημάτων. Το νέο Civic αποδεικνύει τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Σχεδιάστηκε από την αρχή με νέα εμφάνιση που αντανακλά τις δυνατές του επιδόσεις, προηγμένη τεχνολογία και εξαιρετικά επίπεδα άνεσης. Το όνειρο ενός καλύτερου κόσμου για όλους μας, έδωσε ζωή στο ανθρωποειδές ρομπότ ASIMO, οδήγησε στην κατασκευή του HondaJet και δημιούργησε μερικές από τις πιο δημοφιλείς μοτοσυκλέτες του πλανήτη. Η εμπειρία που αποκτούμε από όσα δημιουργούμε και μαθαίνουμε, αξιοποιείταισε κάθε τι που κατασκευάζουμε, όπως το νέο Jazz. Τα μοντέλα που εμφανίζονται είναι τα: Civic 1.6 i-dtec Sport σε Brilliant Sporty Blue Metallic, Civic 1.8 i-vtec Executive σε Polished Metal Metallic, Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive σε White Orchid Pearl και Civic Type R σε Championship White.

22 Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Jazz 1.3 i-vtec Elegance σε Sunset Orange με τροχούς αλουμινίου 16.

JAZZ 18MY - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

JAZZ 18MY - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος Κινητήρα Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Κυβισμός (κ.εκ.) 1318 1318 1318 1318 1318 1498 1498 Διάμετρος x Διαδρομή (χιλ.) 73.0 x 78.7 73.0 x 78.7 73.0 x 78.7 73.0 x 78.7

Διαβάστε περισσότερα

CR-V 5D 2.0LT MY 2013 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

CR-V 5D 2.0LT MY 2013 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CR-V 5D 2.0LT MY 2013 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ CR-V CR-V CR-V CR-V CR-V Model Year 2013 2013 2013 2013 2013 ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Αριθμός θυρών 5D 5D 5D 5D 5D Τύπος κινητήρα 2.0L

Διαβάστε περισσότερα

CR-V 5D 1.6 i-dtec MY 2014 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

CR-V 5D 1.6 i-dtec MY 2014 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ CR-V 5D 1.6 i-dtec MY 2014 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ CR-V CR-V Model Year 2014 2014 ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Αριθμός θυρών 5D 5D Τύπος κινητήρα 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec Κίνηση στους τροχούς

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε μην πετάξετε το έντυπο. Ανακυκλώστε ή δώστε το σε κάποιον φίλο.

Παρακαλούμε μην πετάξετε το έντυπο. Ανακυκλώστε ή δώστε το σε κάποιον φίλο. Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας παρουσιάσει το Honda HR-V. Για τη διαθέσιμη γκάμα και τις προδιαγραφές ανατρέξτε στις σελίδες των προδιαγραφών και συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

HONDA CIVIC 4DOOR PETROL 2017MY ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

HONDA CIVIC 4DOOR PETROL 2017MY ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος κινητήρα Petrol Petrol Petrol Ονομασία κινητήρα VTEC TURBO VTEC TURBO VTEC TURBO Κυβισμός (κ.εκ.) 1498 1498 1498 Διάμετρος x Διαδρομή (χιλ.) 73.0 x 89.5 73.0 x 89.5 73.0 x 89.5 Σχέση Συμπίεσης

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Turning Circle - at Wheel Centre (m) - Κύκλος στροφής - στο κέντρο του τροχού (m) 10,6 10,6 10,6 10,6 10,6 10,6

Turning Circle - at Wheel Centre (m) - Κύκλος στροφής - στο κέντρο του τροχού (m) 10,6 10,6 10,6 10,6 10,6 10,6 HR-V ENGINE ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος Κινητήρα Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Κυβισμός (κ.εκ.) 1498 1498 1498 1498 1498 1498 Διάμετρος x Διαδρομή (χιλ.) 73.0 x 89.5 73.0 x 89.5 73.0 x 89.5 73.0 x 89.5

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

CIVIC CIVIC/06/13. Παρακαλούμε μην πετάτε το διαφημιστικό φυλλάδιο. Δώστε το σε ένα φίλο ή ανακυκλώστε το.

CIVIC CIVIC/06/13. Παρακαλούμε μην πετάτε το διαφημιστικό φυλλάδιο. Δώστε το σε ένα φίλο ή ανακυκλώστε το. CIVIC CIVIC/06/13 Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας παρουσιάσει το Civic 5θυρο, το οποίο, για να ανταποκριθεί στον δικό σας τρόπο ζωής, έχει σχεδιαστεί βάσει ενός αριθμού προσφερόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

CR-V CRV/10/13. Σαρώστε τον κωδικό για να επισκεφθείτε το microsite www.hondacrv.gr

CR-V CRV/10/13. Σαρώστε τον κωδικό για να επισκεφθείτε το microsite www.hondacrv.gr CR-V CRV/10/13 Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας παρουσιάσει το Honda CR-V. Για τη διαθέσιμη γκάμα και τις προδιαγραφές ανατρέξτε στις σελίδες των προδιαγραφών και συμβουλευτείτε το

Διαβάστε περισσότερα

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Χώρος αποσκευών (λίτρα, μέθοδος VDA) - Όρθια πίσω καθίσματα μέχρι το παράθυρο****

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Χώρος αποσκευών (λίτρα, μέθοδος VDA) - Όρθια πίσω καθίσματα μέχρι το παράθυρο**** ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος κινητήρα Petrol (Βενζίνη) Petrol (Βενζίνη) Petrol (Βενζίνη) Petrol (Βενζίνη) Petrol (Βενζίνη) Petrol (Βενζίνη) Ονομασία κινητήρα VTEC TURBO VTEC TURBO VTEC TURBO VTEC TURBO VTEC TURBO VTEC

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε μην πετάξετε το έντυπο. Ανακυκλώστε ή δώστε το σε κάποιον φίλο.

Παρακαλούμε μην πετάξετε το έντυπο. Ανακυκλώστε ή δώστε το σε κάποιον φίλο. Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας παρουσιάσει το Honda CR-V. Για τη διαθέσιμη γκάμα και τις προδιαγραφές ανατρέξτε στις σελίδες των προδιαγραφών και συμβουλευτείτε το επίσημο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Elegance with Navi. Comfort. Elegance Lifestyle Executive Elegance Lifestyle Elegance Lifestyle Executive Elegance Lifestyle.

Elegance with Navi. Comfort. Elegance Lifestyle Executive Elegance Lifestyle Elegance Lifestyle Executive Elegance Lifestyle. ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος κινητήρα Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Petrol Κυβισμός (κ.εκ.) 1498 1498 1498 1498 1498 1498 1498 1498 1498 1498 1498 1498 Διάμετρος x Διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924 ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη Τηλ. : 2310

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-3 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE TAKUMI - ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες /AT /AT /AT Χωρητικότητα 1.998 1.998 1.998 1.998 1.759 1.759 1.759 Μέγιστη Ισχύς [kw

Διαβάστε περισσότερα

HONDA CIVIC 5D DOOR PETROL 2018MY ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

HONDA CIVIC 5D DOOR PETROL 2018MY ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HONDA CIVIC 5D DOOR PETROL 2018MY ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ V3 Update 04/06/2018 Petrol ADDED Available for Distributor ONLY Model Civic 5dr Civic 5dr Civic 5dr Civic 5dr Civic 5dr Civic 5dr Civic

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

HONDA CIVIC TYPE R 2017MY ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

HONDA CIVIC TYPE R 2017MY ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τύπος κινητήρα Petrol (Βενζίνη) Petrol (Βενζίνη) Ονομασία κινητήρα VTEC TURBO VTEC TURBO Κυβισμός (κ.εκ.) 1996 1996 Διάμετρος x Διαδρομή (χιλ.) 86.0 x 85.9 86.0 x 85.9 Σχέση Συμπίεσης 9,8 9,8

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 5θυρο 1.5 VTEC TURBO Sport Plus σε Rallye Red..

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Το μοντέλο που εμφανίζεται είναι το Civic 5θυρο 1.5 VTEC TURBO Sport Plus σε Rallye Red.. 5ΘΥΡΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Επανασχεδιασμένο και πλήρως ανανεωμένο, το νέο 5θυρο Civic είναι η επιτομή του καινοτόμου πνεύματος και της αναζήτησης για τεχνολογική υπεροχή που χαρακτηρίζουν την Honda. Το

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

MICRA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 1.0 Petrol 1.5 Diesel Εκδόσεις Αριθµός Επιβατών άτοµα 5 Κινητήρας BR10DE HR10DET 5MT HR10DET XTronic HR10DDT 6MT

MICRA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 1.0 Petrol 1.5 Diesel Εκδόσεις Αριθµός Επιβατών άτοµα 5 Κινητήρας BR10DE HR10DET 5MT HR10DET XTronic HR10DDT 6MT MICRA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 1.0 Petrol 1.5 Diesel Εκδόσεις Αριθµός Επιβατών άτοµα 5 Κινητήρας BR10DE HR10DET 5MT HR10DET XTronic HR10DDT 6MT K9K ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.0lt 71ps 1.0lt 100ps 1.0lt 100ps XTronic

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές απαιτήσεις. Τα στοιχεία που παρέχονται στο παρόν έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2018 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Exterior Color:

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Alhambra. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας στη Βαρκελώνη και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Mazda MPV Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Μηχανικά Χαρακτηριστικά. Κινητήρες: 2.3 l MZR Τετρακύλινδρος σε σειρά χωρητικότητας (βενζινοκι- 2260 κ.εκ, 16 βαλβίδων, DOHC, νητήρας) τοποθετηµένος µπροστά,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός

Νέο. Renault Megane. Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Νέο Renault Megane Tεχνικά Χαρακτηριστικά και Εξοπλισμός Τεχνικά χαρακτηριστικά Έκδοση TCe 100 TCe 130 dci 90 dci 110 dci 110 EDC dci 130 dci 165 EDC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Προδιαγραφές ρύπων Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ 1.3L COMFORT PLUS ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ MAZDA2 5HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

ΝΕΟ. renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change ΝΕΟ renault TWINGO ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ drive the change ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ SCe 70 SCe 70 S/S Energy TCe 90 S/S ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Καύσιμο Βενζίνη Προδιαγραφές ρύπων EURO5b EURO6b EURO6b Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3,

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3, B-MAX Titanium 120PS, Tectonic Silver Αυτόματος Κλιματισμός (EATC) & USB, Bluetooth με Φώτα ημέρας LED Σύστημα ανίχνευσης απώλειας πίεσης ελαστικών Ζάντες αλουμινίου 15 2/10/2012 18.723 13.000 B-MAX Trend

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 /

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKWAGEN Golf Variant ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Hyundai i30 Tourer

Νέο Hyundai i30 Tourer Νέο Hyundai i30 Tourer Εξοπλισμός Active Style Style Navi Premium Navi Ασφάλεια Αερόσακοι μετωπικοί, πλευρικοί & τύπου κουρτίνας ESP & ABS VSM - Σύστημα συνεργασίας τιμονιού με ESP TPMS - Αισθητήρας Χαμηλής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.newalto.gr 03/2009 99000ΑLTO1-009 ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ SUZUKI ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ! Η Suzuki Motor Corporation και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τα χρώματα,

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012

Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Opel Agila Τιμοκατάλογος MY12.5 1 Φεβρουαρίου 2012 Οι τιμές που αναφέρονται στον παρόντα τιμοκατάλογο αποτελούν συνιστώμενες λιανικές τιμές. Εναπόκειται στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του κάθε Διανομέα

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα