ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΤΜΟΠΛΟΊΑΣ ( )

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΤΜΟΠΛΟΊΑΣ (1849-1857)"

Transcript

1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΤΜΟΠΛΟΊΑΣ (849-87) ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ Πρόθεση του κειμένου αυτού είναι να παρουσιάσει τη γεωγραφική μή των μετόχων της ελληνικής ατμοπλοΐας : κατανομή που προ κυρίως από την πληροφοριοδοτική ικανότητα των πηγών. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο του θέματος, η παρουσίαση αφορά την περίοδο : δηλαδή τα χρονολογικά της όρια αρχίζουν με την έναρξη των προσπαθειών για τη δημιουργία εταιρείας ελληνικής ατμοπλοΐας στην Αθήνα και σταματούν με την ίδρυση της πρώτης εγχώριας ατμοπλοϊκής μονάδας στη Σύρο. Τα χρόνια αυτά οριοθετούν μια περίοδο αποφασιστική στην εξέλιξη της ιδέας για τη δημιουργία ελληνικής ατμοπλοΐας και καθοριστική για τη μετέπειτα πορεία της. Και τούτο γιατί η δημιουργία ελληνικής ατμοπλοΐας το 87 δεν ήταν, όπως διαφαίνεται, ένα μεμονωμένο και αυτοτελές φαινόμενο, αλλά ο πρώτος ουσιαστικός σταθμός μιας επίπονης πορείας που συνεχίστηκε και μετά την ίδρυση στη Σύρο της πρώτης ανώνυμης ελληνικής ατμοπλοϊκής εταιρείας. Από την άποψη αυτή είναι χαρακτηριστικό, και χρειάζεται να σημειωθεί από τώρα ότι η ατμοπλοΐα Σύρου δε λειτούργησε αυτόνομα σε σχέση με τα προηγούμενα εγχειρήματα, αλλά εντάσσεται στο ίδιο πλέγμα αιτίων που καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη των προσπαθειών της περιόδου Οι πηγές που χρησιμοποιούνται προέρχονται κυρίως από το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας, το Ιστορικό Αρχείο του Δήμου Πειραιώς και τα Πρακτικά της Βουλής. Ένα μέρος των Καταλόγων που παρουσιάζεται στους πίνακες I -II είναι ήδη δημοσιευμένο. Η επαναχρησιμοποίηση τους σε συνδυαστική επεξεργασία με το υπόλοιπο ανέκδοτο υλικό εξυπηρετεί. Κ. Παπαθανασόπουλος, Η ελληνική εμπορική ναυτιλία. Κράτος και ναυτιλιακή πολιτική στη μετεπαναστατική περίοδο. Οι πρώτες προσπάθειες δημιουργίας ελληνικής ατμοπλοΐας (Διδακτορική διατριβή) Αθήνα 98 και Ελληνική εμπορική ναυτιλία (833-86). Εξέλιξη και αναπροσαρμογή, Αθήνα Πρόκειται για τα υλικό που παρουσιάζεται στις στήλες Β', Γ' και Δ' του πίνακα I {και στη συνέχεια ΙΒ', ΙΓ' και ΙΔ') και στον πίνακα III. Βλ. αντίστοιχα Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας (και στη συνέχεια ETE/ΙΑ), II Αρχεία Διοικητών και Διευθυντών, ΜΝΗΜΩΝ (98)

2 τις ανάγκες μιας γενικής περιγραφής του ατμοπλοϊκού ενδιαφέροντος. Έτσι οι χρονικές φάσεις των επενδύσεων, η γεωγραφική τους κατανομή, το επάγγελμα των μετόχων, όπου αυτό μπορεί να διαπιστωθεί, και το ποσοστό συμμετοχής τους στα ιδρυτικά κεφάλαια των εταιρειών, μετατρέπονται σε στοιχεία που επιτρέπουν πολλαπλές προσεγγίσεις. Εκτός από την απλή παρουσίαση της γεωγραφικής κατανομής επι χειρούνται και ορισμένοι συσχετισμοί που μπορούν να διευκρινίσουν το χαρακτήρα και τις συνέπειες αυτής της κατανομής. Κατά πρώτο λόγο συσχετίζεται η παρουσία των μετόχων με την παρουσία τους σε άλλες λειτουργίες διαφορετικού η παρόμοιου τύπου. Το ζητούμενο στην περίπτωση αυτή είναι ο βαθμός στον οποίο οι μέτοχοι χρησιμοποιούν την ατμοπλοϊκή προσπάθεια για να συνδέσουν αυτές ακριβώς τις λειτουργίες με το νέο μοντέλο μεταφορών. Κατά δεύτερο λόγο επιχειρείται ένας συσχετισμός μεταξύ των Ελλήνων μετόχων του εξωτερικού και των Ελλήνων του εσωτερικού στα κέντρα που δοκιμάζεται η αναπροσαρμογή της ελληνικής ναυτιλίας στην κατεύθυνση της ατμοπλοΐας. Η διερεύνηση του συσχετισμού αυτού αποσκοπεί στην επιβεβαίωση η διάψευση, κατά ένα μικρό μέρος τουλάχιστον, μιας γενικότερης υπόθεσης σχετικά με το λειτουργικό σύνδεσμο ανάμεσα στην ανάπτυξη της οικονομίας του Ελληνικού Κράτους και στη γενικότερη ανάπτυξη των Ελλήνων της διασποράς. Η Εταιρεία Ελληνικής Ατμοπλοΐας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 87. Στο διάστημα αναπτύσσονται στην Ελλάδα τέσσερις συνολικά ιδιωτικές προσπάθειες για την ίδρυση εγχώριας ατμοπλοϊκής μονάδας από τις οποίες καμιά δεν υλοποιείται 3. Οι τρεις γίνονται στην Αθήνα και η τέταρτη στην Πάτρα. Μια πέμπτη προσπάθεια που θα ξεκινήσει και πάλι από την Αθήνα καταλήγει τελικά στην επένδυση στη Σύρο. Εδώ θα εξετάσουμε τις σημαντικότερες από τις προσπάθειες αυτές, δηλαδή ) την Εταιρεία Ελληνικών Εμπορικών Ατμόπλοιων και Διορύξεως τον Πορθμού του Ευρίπου ) την Ελληνική Ατμοπλοΐα και 3) την Εταιρεία Ελληνικής Ατμοπλοΐας. Η πρώτη γίνεται το 849 στην Αθήνα από την Εθνική Τράπεζα και τον Μιχαήλ Τοσίτσα, η δεύτερη το 83 στην Πάτρα από κτηματίες και εμπόρους της περιοχής και η τρίτη το 87 στη Σύρο από το Κράτος και την Εθνική Τράπεζα. Για τις τρεις αυτές εταιρείες το πρόβλημα συνίσταται κατά κύριο λόγο Α' Αρχείο Γ. Σταύρο», φακ., υποφ. 6, VI Μέτοχοι-Μετοχές, φακ. 4, Κατάλογοι Μετόχων, XX Υποκαταστήματα, φακ. και XXV Έργα Α' Ναυτιλιακά, φακ. 3, Εταιρεία Ελληνικής Ατμοπλοΐας (8-87), υποφ., Μέτοχοι - Μετοχές, Υποκαταστήματα ό.π. 3. Βλ. αναλυτικά Κ. Παπαθανασόπουλος, Ελληνική εμπορική ναυτιλία (833-86). Εξέλιξη και αναπροσαρμογή, ό.π., σ ΜΝΗΜΩΝ (98)

3 στα μεγέθη που πηγάζουν από την ανάγνωση των πινάκων I - III. Πρόκειται κυρίως για μεγέθη μικρής τάξεως. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί φανερώνει μια πραγματικότητα που διαπερνά το πεδίο και των τριών Εταιρειών για να οριοθετήσει το συνολικό κοινωνικό και οικονομικό σύστημα της εποχής. Τίθεται έτσι η απαίτηση για πολλαπλούς ελέγχους των μετόχων που θα μας επιτρέψουν να δούμε τι είναι εκείνο που δεν επιτρέπει την υπέρβαση των ορίων. Ένα δεύτερο στοιχείο που μας οδηγεί στην ίδια τελικά διαπίστωση είναι η διαγραφή των γεωγραφικών ενοτήτων που προκύπτει από την έκθεση των πινάκων I - III. Στους πίνακες αυτούς βλέπουμε τρία βασικά κυκλώματα με τα οποία συνδέονται αντίστοιχα τρεις κυρίως κατηγορίες μετόχων. Όποτε δημιουργείται ένα θέμα διασυνδέσεων. Στην περίπτωση αυτή το ζητούμενο είναι να δειχθεί η παρουσία των μετόχων σε όλες γενικά τις προσπάθειες. Προτείνεται έτσι ο συγκριτικός χαρακτήρας που θα πάρει η έρευνα και συνακόλουθα η απαίτηση για τη διακρίβωση της σχέσης που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στον προσανατολισμό των εταιρειών και στους στόχους των μετόχων, όπως αυτοί καθορίζονται από το σύνολο των λειτουργιών τους. Ειδικότερα τα στοιχεία του πίνακα I επιτρέπουν τις ακόλουθες παρατηρήσεις και συσχετισμούς. Πρώτα απόλα βλέπουμε ότι το ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας Ελληνικών Εμπορικών Ατμοπλο'ιων και Διορύξεως του Πορθμού του Ευρίπου είναι γενικά χαμηλό : Φάσμα Μετοχών Μέτοχοι Συμμετοχή Μετόχων % Μετοχές Συμμετοχή Μετοχών % - 76,6 3,3-7,7 9 9,87-7,94 4, ,63 47, Σύνολο 0,00 9 0,00 Από τα στοιχεία αυτά μπορούμε να επισημάνουμε ότι : η πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας συγκεντρώνεται στα χέρια της Εθνικής Τράπεζας και των I. Ε. Εϋνάρδου, F. D. Mimont, Τ. Πατσούρα, Γ. Π. Σκουζέ, Π. Σούτσου και Μ. Τοσίτσα (πίνακας I, Α'). Με μια προσθήκη : οι I. Ε. Εϋνάρδος, Γ. Π. Σκουζές, Π. Σούτσος και Μ. Τοσίτσας είναι συγχρόνως και μέτοχοι της Τράπεζας (πίνακας I, Δ'). Ένα δεύτερο ζήτημα που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι η μεγάλη διαφορά στην κεφαλαιακή συμμετοχή μεταξύ των μετόχων που αναγράφονται στον πίνακα I, Α' και των μετόχων του πίνακα I, Β' και I, Γ'. Τραπεζίτες, ΜΝΗΜΩΝ (98)

4 πολιτικοί, καθηγητές πανεπιστημίου, ανώτεροι κρατικοί υπάλληλοι, έκδοτες, στρατιωτικοί, έμποροι* και μέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας οι πρώτοι 6, κατέχουν το 8,79% του συνόλου των μετοχών. Οι άλλοι κατέχουν το υπόλοιπο 4, % και είναι κυρίως έμποροι και κτηματίες από την Πάτρα. 4. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους τραπεζίτες Γ. Π. Σκουζέ, Λουκά Ράλλη, Μ. Τοσίτσα, ολιτικούς Σταύρο Δάρα, Γκίκα Δοκό, Σταμάτη Δοκό, Ευθύμιο Κεχαγιά, Δημ. Μη Νικόλαο Νάζο, Γ. Σκούφο, Κ. Σούτζο, Ν. Α. Χατζηαναργύρου, τους καθηγητές πανεπιστημίου Π. Καλλιγά, Γ. Μαυροκορδάτο, Π. Παπαρρηγόπουλο, I. Α. Σούτσο, τους ανώτερους κρατικούς υπαλλήλους Π. Σούτσο, Σπ. Ταμπακά, Α. Χαιρέτη, τους έκδοτες Α. Κορομηλά, I. Φιλήμονα, τους στρατιωτικούς Κ. Μουρούζη, I. Πιττακό, τους έμπορους Στέργιο Κοντό, Διαμαντή Μάνιαρη και το ναυπηγό Γ. Τομπάζη (Πρακτικά της Βουλής) Meya Ελληνικό Βιογραφικό Λεξικό Βοβολίνη, Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια, Εγκυκλοπαιδικό Λεξικά Ελευθερουδάκη, Γενική Παγκόσμιος Εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος. Ορισμένοι από τους μετόχους αυτούς όπως οι Λουκάς Ράλλης, Διαμαντής Μά και Α. Χαιρέτης είναι παράλληλα και στελέχη της Εθνικής Τράπεζας μαζί με τους I. Α. Βασιλείου, Ευθύμιο Κεχαγιά και Μ. Ρενιέρη (πίνακας ΙΑ). Βλ. σχετικά Δ. Βικέλας, Λουκής Λάρας, Αθήνα 879,. Α. Βαλαωρίτης, Ιστορία της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος, β' έκδοση, Αθήνα 980, Δ. Ζωγράφος, Ιστορία της ΙδρύσεωςτηςΕθνικής Τραπέζης, τ. I - II, Αθήνα 9-97, Μ. Ευλάμπιος - Δ. Καλογερόπουλος, Η εν τη Εθνική Τραπέζη της Ελλάδος και τω Κοινοβούλιο) δράσις Ευθυμίου I. Κεχαγιά, Αθήνα 93. Παραμένει ωστόσο άγνωστη η ταυτότητα των F. D. Mimont και Τ. Πατσούρα, που κατέχουν από 30 και 6 μετοχές αντίστοιχα. Ο δεύτερος πιθανότατα είναι ο Τριαντάφυλλος Πατσούρας, διανοούμενος της εποχής με εμπορική προέλευση και δράση μαικήνα στην Αθήνα της δεκαετίας του 840. Στενός φίλος του Αλέξανδρου Σούτσου. Γεννήθηκε στο Μέτσοβο γύρω στα 793. Γραμματικός στο Ελληνομουσείο του Ιασίου και στην Κράιοβα αρχικά, θα βρεθεί με την έναρξη της Επανάστασης στο Παρίσι. Εκεί σπουδάζει μαθηματικά και έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον του Augustin Thierry. Φίλος του Φοριέλ και του σαινσιμονιστή Armand Carrel, το 8 παρακολουθεί χωρίς επίσημη ιδιότητα τις της Επιτροπής του ελληνικού δανείου. To 87 φεύγει στη Ρωσία ως οικοδιδά του Γρηγορίου Υψηλάντη με θυσιάσεις του Κοραή. Ένα χρόνο αργότερα επιστρέφει στο Παρίσι και το 89 αναχωρεί για το Βουκουρέστι, όπου κάνει εμπορική σταδιοδρομία. Το 849 κατέχει υψηλή θέση στην κρατική ιεραρχία. Βλ. αναλυτικά Αλέξης Πολίτης, Η ανακάλυψη των Δημοτικών Τραγουδιών (Αθήνα 984, υπό έκδοση) και εφ. Αιών, αρ. 0, Οκτωβρίου 849, όπου διαβάζουμε : «Ο κ. Πατσοβρας ωρκίσθη, αλλ' εμποδίσθη να απέλθη εις την θέσιν του».. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι εικοσιεπτά (7,88 %) από τους εκατόν πενηνταένα συνολικά μετόχους της εταιρείας είναι συγχρόνως και μέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας για 4 μετοχές (πίνακας I, Δ'). Βλ. σχετικά ETE/ΙΑ, VI Μέτοχοι - Μετοχές, I Λυτά έγγραφα, φακ. 4, Κατάλογοι Μετόχων (84-843, 846, , 83). Από τους μετόχους αυτούς οι είκοσι (3,%) βρίσκονται στον πίνακα I, Α', ένας (0,66%) στον IB' και έξη (3,97%) στον I, Γ', συγκεντρώνοντας αντίστοιχα το 39,6%, 0,3% και,49% του συνόλου των μέτοχων της εταιρείας. Αν στο ποσοστό αυτό προσθέσουμε και το ποσοστό συμμετοχής που αναλογεί στην Τράπεζα (,86%), βλέπουμε ότι η Εθνική με τους εταίρους της συγκεντρώνει το,93% των μέτοχων της εταιρείας, χωρίς να συνυπολογίζεται το ανάλογο ποσοστό των μετοχών του πίνακα I, Γ', που εκπροσωπούνται από τον Γ. Σταύρο και οι κάτοχοι τους δεν είναι μέτοχοι της Τράπεζας. ΜΝΗΜΩΝ (98)

5 Από αυτούς ορισμένοι χρηματοδοτούνται από την Τράπεζα 6 και οι Μ, Γερούσης, Χαράλαμπος Γκίκας, Αναγνώστης Μαργαρίτης, Στέφανος Παπ πάς, Σιδερής Πράτσικας, Αντώνιος Πετζάλης και Θεόδωρος Τζίνης είναι επιπλέον και μέτοχοι της Εθνικής (πίνακας I, Δ'). Ο Στέφανος Παππάς μάλιστα είναι ο διευθυντής του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Πάτρα 7. Με την ιδιότητά του αυτή άλλωστε, το Νοέμβριο του 849, μεταφέροντας την επιθυμία των μετόχων του πίνακα I, Γ', ζητά από τη διοίκηση της Εθνικής να αναλάβει η ίδια την εκπροσώπηση τους, πράγμα που γίνεται αμέσως αποδεκτό 8. Ένα επιπλέον θέμα που προκύπτει από την ανάγνωση του πίνακα I είναι η αρνητική διάθεση των ναυτιλιακών και εμπορικών κέντρων της χώρας απέναντι στο εγχείρημα της Εθνικής Τράπεζας και του Μ. Τοσίτσα. Πράγματι, οι εκπρόσωποι των κέντρων αυτών δεν εμφανίζονται στον πίνακα I, Α'. Συγκεκριμένα εκτός από τον Πειραιά, που εκπροσωπείται στον ίδιο πίνακα από τον συριανό τραπεζίτη Λ. Ράλλη και το ναυπηγό Γ. Τομπάζη 9, τα άλλα επτά καινούρια ναυτιλιακά κέντρα της μετεπαναστατικής περιόδου (Ναύπλιο, Κρανίδι, Σκόπελος, Άμαλιάπολη, Πύλος, Καλαμάτα και Κυλλήνη) απέχουν. Δε μετέχει ούτε η Σύρος, το πρώτο ελληνικό λιμάνι και το σπουδαιότερο διαμετακομιστικό κέντρο της χώρας. Με μία εξαίρεση. Τη συμμετοχή του βουλευτή Σταύρου Δάρα και των εμπόρων Στέργιου Κοντού και Διαμαντή Μάνιαρη. Ο τελευταίος είναι διευθυντής του Πρακτορείου της Εθνικής Τράπεζας στην Ερμούπολη και ο Στέργιος Κοντός σύμβουλος, χρηματοδοτούμενος από την Τράπεζα με πολύ υψηλές πιστώσεις. Απέχουν επίσης ουσιαστικά τα παραδοσιακά ελληνικά λιμάνια (Ύδρα, Σπέτσες, Σαντορίνη) γιατί δε συνιστά συμμετοχή η παρουσία των Υδραίων βουλευτών Γκίκα και Σταμάτη Δοκού 3 και η αντίστοιχητου βουλευτή 6. Πρόκειται για τους μετόχους του πίνακα I, Β' και I, Γ' που σημειώνονται με την ένδειξη Χ (χρηματοδοτούμενος). ΕΤΕ/ΙΑ, XX Υποκαταστήματα, φακ., όπου, βρίσκονται πιστωτικοί κατάλογοι εμπόρων της Πάτρας. 7. ΕΤΕ/ΙΑ, XXI Αλληλογραφία Γ', Έγγραφα Εμμίσθων Υποκαταστημάτων προς το Λογιστικό Τμήμα της ΕΤΕ, φακ ΕΤΕ/ΙΑ, II Αρχεία Διοικητών και Διευθυντών, Α' Αρχείο Γ. Σταύρου, ό.π. 9. για τον Λουκά Ράλλη βλ. Δ. Βικέλας ό. π. και για τον Γεώργιο Τομπάζη ΕΤΕ/ΙΑ, XXV Έργα Α' Ναυπλιακά, φακ. 3 ό.π. υποφ., Δημοτικό Αρχείο Δήμου Πειραιώς, Παλαιοί Οδηγοί Πειραιώς.. Πρακτικά της Βουλής, Περίοδος Ε'.. Βλ. αντίστοιχα ΕΤΕ/ΙΑ, XXI Αλληλογραφία, ό.π. φακ και XX Υποκαταστήματα, φακ., όπου βρίσκονται πιστωτικοί κατάλογοι έμπορων της Σύρου.. Πρακτικά της Βουλής, Περίοδος Α' και Δ'. ΜΝΗΜΩΝ (98)

6 λευτή Σπετσών Ν. Α. Χατζηαναργύρου 3. Το ίδιο ισχύει και για την Τήνο με τη μοναδική παρουσία του βουλευτή Νικόλαου Νάζου 4, ενώ δεν ισχύει για τη Χαλκίδα που μετέχει με τους Δήμους Χαλκιδέων και Ληλαντίων (Επαρχία Χαλκίδας) και τους Δημ. Μητσάκη, τοπικό βουλευτή, Σπύρο Ταμπακά, πρόεδρο του Επαρχιακού Συμβουλίου Χαλκίδας και Απόστολο Δούμα, μέλος του ίδιου Συμβουλίου (πίνακας I, Α'). Κάτι τέτοιο αναμενόταν άλλωστε γιατί η εταιρεία εκτός των άλλων θα αναλάμβανε και τη διό ρυξη του Πορθμού του Ευρίπου. Τελευταίο χαρακτηριστικό της προσπάθειας του 849 είναι η επενδυτική αδράνεια των Ελλήνων του εξωτερικού και το επενδυτικό ενδιαφέρον των Α. Κ. Ιωνίδη (Λονδίνο), Ζωρζή Ψ'υχα (Αμστερνταμ) και του εμπορικού οίκου «Fratelli Tossitsa e Sturnari» (Λιβόρνο), όπως αυτό προκύπτει με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας 6. Συγκεφαλαιώνοντας βλέπουμε ότι η Εταιρεία Ελληνικών Εμπορικών Ατμόπλοιων και Διορύξεως του Πορθμού του Ευρίπου περιορίζεται τελικά στον κύκλο των ιδρυτών της και ιδιαίτερα της Εθνικής Τράπεζας. Αυτό σημαίνει ότι η Τράπεζα ανάγεται σε κλειδί για να ερμηνευτεί συνολικά το εγχείρημα του 849. Καθώς ωστόσο τα μεγέθη που κινητοποιούνται στην εταιρεία είναι μεγέθη μικρής τάξεως με μεγάλες επιπρόσθετα διαφορές ανάμεσα τους, μεταφράζουν μια γεωγραφία επενδύσεων που υποδεικνύει ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα μιας υπέρβασης πέρα από εκείνη η οποία ορίζεται από τις εσωτερικές λειτουργίες και τις εξωτερικές συνδέσεις κάθε τοπικού κυκλώματος. Εξυπακούεται ότι αυτό ισχύει κυρίως ως προς τους Πατρινούς μετόχους, οι οποίοι δεν επενδύουν ανάλογα με τα εισοδήματα τους. Αντίθετα οι μέτοχοι που συγκεντρώνονται στην Αθήνα συμμετέχουν ανάλογα περίπου με την κοινωνική τους θέση που είναι γενικά υψηλή. Το γεγονός όμως ότι ένα μεγάλο μέρος από τους μετόχους αυτούς έχει σχέση με την Εθνική, ενώ δεν έχει καμιά φανερή σχέση με τη ναυτιλία, όπως αυτό προκύπτει από την πολλαπλότητα των επαγγελμάτων τους, υποβάλλει την ιδέα μιας πολύπλευρης ερμηνείας του ατμοπλοϊκού τους ενδιαφέροντος. Η παρουσία βουλευτών, στρατιωτικών και ανωτέρων υπαλλήλων ενισχύει 3. για την κοινοβουλευτική δράση του Ν. Α. Χατζηαναργύρου υπέρ της εταιρείας βλ. Κ. Παπαθανασόπουλος, Ελληνική εμπορική ναυτιλία (833-86). Εξέλιξη και αναπροσαρμογή, ό.π., σ Πρακτικά της Βουλής, Περίοδος Ε'.. Βλ. σχετικά Κ. Παπαθανασόπουλος, ό.π., σ. 33-3, 4 και για τον Δημ. Μητσάκη στο ίδιο σ. 0 -, 3, 0-3, ΕΤΕ/ΙΑ, XXI Αλληλογραφία ΙΒ', Αλληλογραφία Εξωτερικού, Σειρά Β', φακ. 7, υποφ. 6, 9 και 3 και φακ. 8, υποφ.. ΜΝΗΜΩΝ (98)

7 αυτήν την ιδέα. Στην ίδια κατεύθυνση η παρουσία καθηγητών πανεπιστημίου, έκδοτων και διανοουμένων, όπου αυτοί μπορούν να εντοπιστούν, δεν αποκλείεται να εντάσσεται στις προσπάθειες ενδυνάμωσης του εθνικού γοήτρου. Έτσι, το ενδιαφέρον για την ατμοπλοΐα μπορεί να εκφράζει συμφέροντα ευρύτερα από τα στενά οικονομικά και να καλύπτει πολιτικές η άλλες επιλογές που είναι αδύνατο να διερευνηθούν στα πλαίσια αυτής της ανακοίνωσης. Με αφετηρία αυτές τις γενικές διαπιστώσεις μπορούμε να προχωρήσουμε στην ανάγνωση του πίνακα II. Ο πίνακας αυτός μας επιτρέπει να κάνουμε ορισμένες παρατηρήσεις. Πρώτο, ότι στην περίπτωση της Ελληνικής Ατμοπλοΐας οι μέτοχοι προέρχονται από δεκαέξη συνολικά διαμερίσματα που υποδεικνύουν τέσσερις γεωγραφικές περιοχές : Πελοπόννησος, Στερεά-Εύβοια-νησιά Αρ γοσαρωνικού, Επτάνησα και Σμύρνη, όπως αυτές αναγράφονται στον πίνακα II. Αυτό δείχνει ότι η εταιρεία καλύπτει ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο και ένα μέρος από το χώρο που βρίσκεται δυτικά και ανατολικά της Ελλάδας. Δεύτερο, ότι ο κύριος όγκος των μετόχων συγκεντρώνεται στην πρώτη και τη δεύτερη περιοχή (69,69%) και ιδιαίτερα στην Πάτρα και το Μεσολόγγι (πίνακας II, Α' και II, Ζ'). Ακολουθούν η τρίτη και η τέταρτη (30,3 %) με κύριους πόλους συγκέντρωσης την Κέρκυρα και τη Σμύρνη (πίνακας II, ΙΓ' και II, IΣΤ'). Αυτό μας δίνει την πρώτη τεκμηριωμένη εικόνα για τον αριθμό των μετόχων κατά περιοχή κυρίως και κατά διαμέρισμα. Ακριβέστερα επί συνόλου 49 μετόχων οι 79 προέρχονται από την Πελοπόννησο, 3 από τη Στερεά-Εύβοια-νησιά Αργοσαρωνικού, από τα Επτάνησα και 6 από τη Σμύρνη. Από τους μετόχους αυτούς το 3,98% ανήκει στην Πάτρα, το 7,87 % στο Μεσολόγγι, το 0,3 % στην Κέρκυρα και το 3,8 % στη Σμύρνη. Τρίτο, ότι η αριθμητική διαφορά ανάμεσα στους μετόχους της πρώτης και της τρίτης περιοχής και τους μετόχους της δεύτερης και της τέταρτης είναι ανάλογη της διαφοράς τους στην κεφαλαιακή συμμετοχή. Οι πρώτοι κατέχουν το 84,0% του συνόλου των μετοχών. Οι άλλοι μοιράζονται το υπόλοιπο,98% (βλ. συγκεντρωτικά στοιχεία του πίνακα II, σ. 80). Και εδώ, όπως και προηγούμενα, η Πάτρα, Κέρκυρα, Σμύρνη κατέχουν την πλειοψηφία συγκεντρώνοντας αντίστοιχα το 46,47%, 3,4%,,67%, ενώ το Μεσολόγγι (,90%) παραχωρεί τη θέση του στον Πειραιά (7,73%). Τέταρτο, ότι το ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας δεν είναι ανάλογο με τη γεωγραφική της διασπορά : ΜΝΗΜΩΝ (98)

8 Φάσμα Μετοχών Μέτοχοι Συμμετοχή Μετόχων % Μετοχές Συμμετοχή Μετοχών % / ,00 77 ^ 3, , ,96-0 9, 0, ,47 0,7 Σύνολο 49 0,00.60 / 3 0,00 Με τις παρατηρήσεις αυτές ξαναρχόμαστε στις αντίστοιχες που έχουμε κάνει εξετάζοντας την Εταιρεία Ελληνικών Εμπορικών Ατμόπλοιων και Διορύξεως του Πορθμού του Ευρίπου. Εδώ όμως η πλειοψηφία των μέτοχων δε συγκεντρώνεται στους ιδρυτές της εταιρείας, αλλά κατανέμεται μεταξύ των ιδρυτών και των υπολοίπων μετόχων. Συγκεκριμένα η συμμετοχή των ιδρυτών περιορίζεται στο 6,94% του συνόλου των μετοχών 7. Το υπόλοιπο 93,06% αφορά μετόχους με σημαντικές, όπως προκύπτει, διαφορές στην κεφαλαιακή τους συμμετοχή που δεν επιτρέπουν κανενός είδους γενίκευση. Οι μετρήσεις ωστόσο που επιχειρήσαμε ως προς το ποσοστό συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανά διαμέρισμα εστιάζουν την έρευνα στους μετόχους της Πάτρας και της Κέρκυρας. Οι πρώτοι, έμποροι και κτηματίες στραμμένοι κυρίως στο σταφιδεμπόριο και τις εξαγωγές του, συμμετέχουν στην Ελληνική Ατμοπλοΐα με τα υψηλότερα ποσοστά, τόσο σε σχέση με τον αριθμό των μετοχών (46,47%) όσο και σε σχέση με τον αριθμό των μετόχων (3,98 %) 8. Οι 8 μάλιστα είναι πρώην μέτοχοι της Εταιρείας Ελληνικών Εμπορικών Ατμόπλοιων και Διορύξεως του Πορθμού του Ευρίπου, πράγμα που δείχνει ένα γενικότερο ενδιαφέρον για την ατμοπλοΐα και έναν ικανοποιητικό βαθμό εισοδηματικών δυνατοτήτων που έχουν οι αμπελουργικές εκμεταλλεύσεις. Μετέχουν επίσης ασφαλιστικές εταιρείες, ξένοι εμπορικοί οίκοι και τραπεζίτες που συνδέονται άμεσα με 7. Βλέπε στον πίνακα II, Α', όπου οι ιδρυτές της εταιρείας σημειώνονται με την ένδειξη Ε.Π. (επιτροπή συγκρότησης). 8. Αντίθετα με την Αθήνα, στην Πάτρα τη θέση των καθηγητών και των ανώτερων υπαλλήλων παίρνουν οι έμποροι. Μετέχουν όμως και αρκετοί, όπως θα δούμε, στρατιωτικοί και ιδιαίτερα αγωνιστές του 8. Υποδεικνύεται έτσι μια ανόμοια οικονομική και κοινωνική διαδικασία ανάμεσα στις δύο πόλεις, πολύ ενδιαφέρουσα για τη μελέτη της συγκρότησης του αστικού χώρου στην Ελλάδα. Βλ. σχετικά στον πίνακα I, Α' όπου αναγράφονται οι έμποροι από τη Σύρο Στέργιος Κοντός και Διαμαντής Μάνιαρης και στον πίνακα II, Α' τον μοναδικό καθηγητή Α. Ραδινό, γυμνασιάρχη Πατρών (846) από την Κωνσταντινούπολη (Κ. Ν. Τριαντάφυλλου, Ιστορικόν λεξικόν των Πατρών, Πάτρα 980) 9. Βλ. στον πίνακα II, Α' τους μετόχους με την ένδειξη Π. Μ. (πρώην μέτοχοι). ΜΝΗΜΩΝ (98)

9 το κύκλωμα εμπορίας της σταφίδας 0. Δε λείπουν τέλος ούτε οι πολιτικοί ούτε οι στρατιωτικοί. Αυτό όπως δεν αναιρεί τα προηγούμενα. Αντίθετα επιβεβαιώνει τα πολλαπλά ενδιαφέροντα που κινητοποιούνται γύρω από τη νέα εταιρεία. Από την άποψη αυτή η σύνθεση της επιτροπής συγκρότησης της Ελληνικής Ατμοπλοΐας προσφέρεται για ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις : τα δώδεκα από τα δεκατέσσερα μέλη της είναι έμποροι, το ένα πολιτικός και το άλλο ανώτερο στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας. Το ίδιο ισχύει και για 0. Πρόκειται για την ασφαλιστική εταιρεία «Πάτραι» και τους εμπορικούς οίκους Βαρφ Χάνκοκ και Σία, Κ.Κ. Ίγκετ και Σία και Φιλς και Σία που κατέχουν το,64% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας (πίνακας II, Α'). Στην εταιρεία είναι επίσης μέτοχοι οι Ν. Βασιλειάδης, έμπορος από τη Σύρο (837), φίλος και υπάλληλος του μεγαλέμπορου Σιδέρη Πράτσικα, ιδρυτής της ασφαλιστικής εταιρείας «Πάτραι» (849) και μέλος της επιτροπής συγκρότησης της Ελληνικής Ατμοπλοΐας για μετοχές, Ε. Παλαμάς, συμβολαιογράφος, ανταποκριτής της «Εφημ. της Σμύρνης» (80), πράκτορας της ασφαλιστικής εταιρείας «Αγκυρα» (86) αντί του Στ. Στρέϊτ (87) και διευθυντής αργότερα της «Ανατολής» (86), για μετοχές και ο Κ. Στρούμπος, διευθυντής Πιστωτικής Τράπεζας (8), για μετοχές (πίνακας II, Α'). Βλ. σχετικά Κ. Ν. Τριαντάφυλλου, ό.π.. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους πολιτικούς Δ. Γερακάρη, Α. Χ. Λόντο, Σιδέρη Πράτσικα, Μ. Ρούφο και τους στρατιωτικούς Γ. Ακρατόπουλο, Α. Ανδρικόπουλο, I. Βελισσάριο, Π. Διαμαντόπουλο, Δ. Μηλιώνη, Σ. Παναγιωτόπουλο (Πρακτικά της Βουλής, Περίοδος Α', Β', Γ', Δ', Ε' και ΣΤ', Μέγα Ελληνικό Βιογραφικό Λεξικό και Κ. Ν. Τριαντάφυλλου, ό.π.). Μέλη της επιτροπής συγκρότησης ήταν οι Ν. Βασιλειάδης (σημ. 0) Κ. Γερού πορος από την Τεργέστη, γιος του έμπορου Σωτ. Γερούση, ιδρυτή της ασφαλιστικής εταιρείας Ανατολή (86), της Ελληνικής Ναυτικής Τράπεζας (864) και δημοτικού συμβούλου" Μ. Γερούσης, έμπορος από τη Σύρο (837) Λ. Γεωργακόπονλος, έμ Πάτρας και δημοτικός σύμβουλος (84)' Χ. Γκίκας, έμπορος Πάτρας - Κ. Παπαρ έμπορος Πάτρας Α. Πετσάλης, μεγαλέμπορος από την Πάργα, από τους ιδρυτές της Ελληνικής Οινοποιΐας (88) - Δ. Πονδίκης, έμπορος Πάτρας - Ν. Πράτσικας, έμπορος γιος του μεγαλέμπορου Σιδέρη Πράτσικα, γερουσιαστής και βουλευτής - Γ. Σωτηριάδης, δικηγόρος αυτοδίδακτος από το Αίγιο, μεγαλοσταφιδοκαλλιεργητής, από τους ιδρυτές της Ελληνικής Οινοποιίας - Δ. Τζούκος, έμπορος Πάτρας - Π. Φακίρης, έμπορος από τη Χίο (833), συνεργάζεται με τους εμποροπλοίαρχους από το Γαλαξίδι - Μ. Ρούφος, γερουσιαστής και βουλευτής, σύμβουλος της επικρατείας (83), υπουργός (848), δήμαρχος Πάτρας (8-88), μέλος της αντιβασιλείας (86) και πρωθυπουργός (863) - Στέφ. Παππάς, διευθυντής του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Πάτρα. Από αυτούς οι Α. Πετσάλης, Ν. Πράτσικας και Π. Φακίρης δεν αναγράφονται στον πίνακα II, Α'. Στον ίδιο πίνακα υπάρχουν οι Δ. Πετσάλης, Αφοί Πετσάλη και Σία και Σιδερής Πράτσικας για, και μετοχές αντίστοιχα. Βλ. σχετικά ETE/ΙΑ, XX Υποκαταστήματα, φακ., όπου βρίσκονται Πιστωτικοί Κατάλογοι έμπορων της Πάτρας, XXI Αλληλογραφία Γ', Έγγραφα Εμμίσθων Υποκαταστημάτων προς το Λογιστικό Τμήμα της ETE, φακ. 3, Πρακτικά της Βουλής ό.π., Γ. Αναστασόπουλος, Ιστορία της ελληνικής βιομηχανίας , Αθήνα 947, τόμος Α' και Ν. Τριαντάφυλλου ό.π. ΜΝΗΜΩΝ (98)

10 τις σχέσεις που συνδέουν τα μέλη της επιτροπής μεταξύ τους και με τους υπόλοιπους μετόχους, γιατί οι σχέσεις αυτές εκτός από επαγγελματικές είναι πολλές φορές συγγενικές, φιλικές και πολιτικές 3. Ανάλογες παρατηρήσεις δε μπορούμε να κάνουμε και για τους μετόχους της Κέρκυρας γιατί τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε είναι περιορισμένα 4. Μπορούμε όμως να σημειώσουμε ότι το 9,0% των μετόχων της δεύτερης μετά την Πάτρα πόλης σε μετοχές (3,4%) και μετόχους (0,3%) συγκεντρώνεται στα χέρια δεκατεσσάρων συνολικά μετόχων, από τους οποίους ξεχωρίζει η ασφαλιστική και προεξοφλητική εταιρεία «Η Επτάνησος» με 0 μετοχές. Αναφέρουμε ακόμα τους Μιχ. Παραμυθιώτη, έμπορο και ανταποκριτή της Εθνικής Τράπεζας στην Κέρκυρα, Γερ. Ιγγλέση, διευθυντή της «Επτανήσου» και επικεφαλής της τοπικής επιτροπής έγγραφης μετόχων 6, Ιωάννη Κεφάλα, έμπορο 7 και τους Γ. Μαρκέτη και Υιοί και 3. Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνουν οι σημειώσεις (και στη συνέχεια σημ.) 0 και με την προσθήκη ότι οι Π. Γαλανόπουλος, Δημ. Σπηλιωτόπουλος, Σιδερής Πράτσικας επηρεάζονται πολιτικά από τον Μ. Ρούφο και οι Ροδόπουλοι από τον Α.Χ. Λόντο, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας ( ), δήμαρχο (84-843), υπουργό (844, ), Πρόεδρο της Βουλής (860), νομάρχη Ζακύνθου και Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στα Γιάννενα (πίνακας II, Α'). Βλ. σχετικά Μέγα Ελληνικό Βιογραφικό Βοβολίνη, "Ιωάννου Αλεξ. Μελετόπουλου, Έγγραφα οθωνικής εποχής. Το σύν υ 844, Αθήνα 97 και Κ. Ν. Τριαντάφυλλου, ό.π. 4. Ενδεικτικό παράδειγμα οι Αδελφοί Καποτσάρη και ο Ιωάννης Κόλλας (πίνακας II, ΙΓ'). Οι πρώτοι είναι πιθανό να συνδέονται με τους Χ. Γκίκα και την εταιρεία των Αδελφών Καποτσάρη (πίνακας II, Α'). Ο δεύτερος με τον Χίο Μιχ. Κόλλα, σταφιδέμπορο της Πάτρας από το 834 (Κ. Ν. Τριαντάφυλλου, ό.π.). Τα στοιχεία όμως αυτά δεν αρκούν για να προσδιοριστούν τα επαγγέλματα των Κερκυραίων μετόχων, ούτε πολύ περισσότερο οι σχέσεις που ενδεχόμενα τους συνδέουν με τους μετόχους η τους εμπόρους της Πάτρας. Βέβαια στο ΕΤΕ/ΙΑ και συγκεκριμένα στην αλληλογραφία του τοπικού ανταποκριτή με το Κεντρικό Κατάστημα και στους Πιστωτικούς Καταλόγους τους Υποκαταστήματος, βρίσκουμε πολλούς από τους μετόχους της Ελληνικής Ατμοπλοΐας. Κι εδώ όμως τα στοιχεία δεν προσφέρονται πάντα για ανάλογες εκτιμήσεις.. ΕΤΕ/ΙΑ, XXI Αλληλογραφία, Α' Αλληλογραφία Ανταποκριτών Εσωτερικού, φακ. -7 και Αλληλογραφία, Θ' Ιδιώτες, φακ.. 6. Τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής αυτής ήταν οι Σπ. Δαμιανός, Κων. Μπαλτάς και Φρ. Σολάρης (ΕΤΕ/ΙΑ, XXV Έργα, Α' Ναυτιλιακά, φακ. 36 Εταιρεία Ελληνικής Ατμοπλοΐας στην Πάτρα : Σύστασις, Πρακτικά Επιτροπής, Αλληλογραφία, 83. Πρακτικά Επιτροπής, αρ. 84-8). Για τη συνεργασία της επιτροπής συγκρότησης της εταιρείας και των Κερκυραίων μετόχων βλ. αναλυτικά Κ. Παπαθανασόπουλος, Ελληνική εμπορική ναυτιλία (833-86). Εξέλιξη και αναπροσαρμογή, ό.π., Ο. 09 -, ΕΤΕ/ΙΑ, XXI Αλληλογραφία, Α' Αλληλογραφία Ανταποκριτών Εσωτερικού, φακ. - 7 και Ιωάννης Γ. Τυπάλδος Λασκαράτος, «Οικογένειαι Κεφαλά εις την Ελλάδα», Παρνασσός 8 (976) 44. ΜΝΗΜΩΝ (98)

11 Αδελφούς Πόστολη, επίσης εμπόρους 8. Επισημαίνουμε τέλος την παρουσία του ιστορικού Σπύρου Ζαμπέλιου, μεγαλομετόχου της Εθνικής Τράκαι μετόχου ακόμα των ασφαλιστικών εταιρειών «Φοίνιξ» και «Πά Εξετάζοντας την κεφαλαιακή συμμετοχή των υπολοίπων διαμερισμάτων βλέπουμε ότι περιορίζεται στο,3%. Από το ποσοστό αυτό το 7,73% αφορά τον Πειραιά που εκπροσωπείται από ισχυρούς τοπικούς οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες 30. Ξεχωρίζουν ανάμεσα τους ο τραπεζίτης Λουκάς Ράλλης, ο ναυπηγός Γεώργιος Τομπάζης, πρώην μέτοχοι της Εταιρείας Ελληνικών Εμπορικών Ατμόπλοιων και Διορύξεως του Πορθμού του Ευρίπου, ο Ιωάννης Άφεντούλης 3, ο Ιωάννης Χρηστοφίδης, έμπορος 8. Βλέπε αντίστοιχα ΕΤΕ/ΙΑ, XXI Αλληλογραφία, Α' Αλληλογραφία εσωτερικού, φακ. -7 και Αλληλογραφία, Θ' Ιδιώτες, φακ.. 9. Βλέπε αντίστοιχα ΕΤΕ/ΙΑ, VI Μέτοχοι - Μετοχές, I Λυτά έγγραφα, φακ. 4 Κατάλογοι Μετόχων (83), XXI Αλληλογραφία, Αλληλογραφία Θ' Ιδιώτες, φακ.,, όπου δίνονται πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τη συνεργασία του Σπ. Ζαμπέλιου με τον Γεώργιο Σταύρο και Αλληλογραφία ΙΒ', Αλληλογραφία Εξωτερικού, Σειρά Β', φακ Οι περισσότεροι από τους μετόχους αυτούς προσφέρουν πολλές ενδείξεις για τη σύνθεση της τάξης των μεγαλεμπόρων του Πειραιά και τη δομή των οικονομικών και κών λειτουργιών της. Οι Σωτήριος Ρετσίνας (84-8), Λουκάς Ράλλης (8 Δημήτριος Μουτσόπουλος ( ) και Τρύφων Μουτσόπουλος ( ) διοικούν ως δήμαρχοι τον Πειραιά για 9 συνεχή χρόνια. Οι Νικόλαος Μελετόπουλος (8-8, ), Ιωάννης Χριστοφίδης ( ) και Δημήτριος Σεφερλής ( ) ήταν δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά. Ο Νικόλαος Μελετόπουλος (8-88, ) διετέλεσε μάλιστα και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δημήτριος Μουτσόπουλος και ο αδελφός του Τρύφων έρχονται στον Πειραιά από τη Γορτυνία το 834. Στήνουν μια μικρή ξύλινη παράγκα στην αγορά και κάνουν μικρεμπόριο, για να εξελιχθούν αρχικά σε μεγαλέμπορους που μεταφέρουν με δικά τους πλοία σιτάρι από τη Ρωσία και αργότερα σε τραπεζίτες. Στις δημοτικές εκλογές του 866 θα κερδίσουν τον φιλοοθωνιστή Χίο μεγαλέμπορο Λουκά Ράλλη με τη βοήθεια του γιατρού Θεοδώρου Αφεντούλη, καθηγητή πανεπιστημίου και Αντιπρόεδρου της Εθνοσυνέλευσης του 863, άνθρωπου με μεγάλη επιρροή στους Πειραιώτες. Από τότε θα διοικήσουν διαδοχικά το Δήμο μέχρι το 883, για να επανέλθουν το 89 με τον Τρύφωνα Μουτσόπουλο που παραδήμαρχος μέχρι το 903. Το ίδιο περίπου συμβαίνει με τους Ρετσίνες, ενώ οι Ράλ με διαφορετική κοινωνική προέλευση και διαφορετική οικονομική αφετηρία από τους προηγούμενους, παρουσιάζουν σταδιακά πολλά κοινά στοιχεία μαζί τους (Ιστορικό Αρχείο Δήμου Πειραιώς, Ευρετήριο Διατελεσάντων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούειραιώς, Παλαιοί Οδηγοί Πειραιώς. Βλ. ακόμα Κ. Ζουμπουλίδης, Ιστορία και εξέ του λιμένος Πειραιώς, Αθήνα 93, Δ. Θ. Σπηλιωτόπουλος, Ο Πειραιεύς και οι Δήμαρχοι της Α' Εκατονταετηρίδος, Πειραιάς 939 και Μέγα Ελληνικό Βιογραφικό Λεξικό Βοβολίνη. 3. Τα στοιχεία που έχουμε για τον Ιωάννη Αφεντούλη είναι δυστυχώς ανεπαρκή. Πέθανε μεταξύ και πρέπει να είχε κάποια σχέση με τον καθηγητή της Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρο Αφεντούλη (ό.π.). Βλ. σχετικά ΕΤΕ/ΙΑ, XXV Έργα Α' Ναυτιλιακά, φακ. 3 ό.π. υποφ., Γιάννης Ε. Χα- ΜΝΗΜΩΝ (98)

12 κών 3, οι τραπεζίτες Δημήτριος Μουτσόπουλος, Τρύφων Μουτσό Νικόλαος Μελετόπουλος 33, ο Σωτήριος Ρετσίνας 34 και ο Δημήτριος Σεφερλής, ένας από τους δύο ιδρυτές του πρώτου πειραϊκού ατμόμυλου 3. Μετά τον Πειραιά οι μετρήσεις δείχνουν ότι δεκατρία διαμερίσματα μοιράζονται το 4,70% του συνόλου των μετοχών με μέγιστο και ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής το,90% και 0,3% αντίστοιχα (βλ. συγκεντρωτικά στοιχεία του πίνακα Π, σ.80). Πρόκειται συνεπώς για συμμετοχές που μπορεί να χρησιμεύσουν ως ένδειξη για τα όρια μέσα στα οποία μπορεί να επιτευχθεί η διαφοροποίηση των μετόχων. Επιπρόσθετα μπορεί να υποδεικνύουν σχέσεις διαφορετικές από εκείνες που συνδέουν γεωγραφικά και εμπορικά τα διαμερίσματα με την Πάτρα. Η παρουσία των Σπετσών και της Ύδρας φαίνεται ότι μάλλον ενισχύει αυτήν την παρατήρηση 36. Η υπόθεση όμως αυτή θα επαληθευθεί Χατζημανωλάκης, Χρονικό της πειραϊκής πνευματικής ζωής (83-973), Πειραιάς 973 και Γενική Παγκόσμιος Εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος - Λαρούς. 3. Ιστορικό Αρχείο Δήμου Πειραιώς, Παλαιοί Οδηγοί Πειραιώς. 33. ΕΤΕ/ΙΑ, XX Υποκαταστήματα, φακ. 3, όπου βρίσκονται Πιστωτικοί Κατάλογοι του Υποκαταστήματος Πειραιά, Ιστορικό Αρχείο Δήμου Πειραιώς, ό.π. και Δ. Θ. Σπηλιωτόπουλος, ό.π. Και για τον Σωτήριο Ρετσίνα τα στοιχεία δεν επαρκούν. Πέθανε μεταξύ 84 αι πρέπει να ήταν συγγενής του μεγαλέμπορου Γεωργίου Ρετσίνα, πατέρα του τραπεζίτη Θεόδωρου Ρετσίνα, δημοτικού συμβούλου ( , ) και δήμαρχου Πειραιά από το 887 μέχρι το 89 (ΕΤΕ/ΙΑ, XXV Έργα Α' Ναυτιλιακά, φακ. 3, ό.π., XX Υποκαταστήματα, φακ. 3 ό.π., "Ιστορικό Αρχείο Δήμου Πειραιώς, Ευρετήριο Διατελεσάντων Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Πειραιώς, Παλαιοί Οδηγοί Πειραιώς, Γ. Αναστασόπουλος, ό.π. και Δ. Θ. Σπιλιωτόπουλος, ό.π.). 3. Ο άλλος ήταν ο Αγγλος μηχανικός Τζων - Μακ Δούαλλ που ίδρυσε αργότερα (873) ένα από τα μεγαλύτερα μηχανουργεία του Πειραιά. Βλ. σχετικά Σ. Π. Λοβέρδος, κός πλούτος, Αθήνα 90 και για τον Δημήτριο Σεφερλή και τον Τζων- Μακ Ιστορικό Αρχείο Δήμου Πειραιώς, Παλαιοί Οδηγοί και Δ. Θ. Σπηλιωτόπουλος, ό.π. 36. Και τα δύο νησιά συνδέονται εμπορικά περισσότερο με το Αιγαίο και λιγότερο Ιόνιο. Επιπλέον εκπροσωπούνται από παραδοσιακές οικογένειες εμποροκαραβο, ορισμένες από τις οποίες έχουν εγκαταλείψει το εμπόριο και τη ναυτιλία και ασχολούνται με την κατάκτηση του κρατικού μηχανισμού στα ανώτατα μάλιστα επίπεδα της πολιτικής ηγεσίας. Ενδεικτικό παράδειγμα οι Κουντουριώτες του πίνακα II, ΙΒ' που μετέχουν στην εταιρεία με 9 συνολικά μετοχές. Από αυτούς ο Γεώργιος Κουντουριώτης είχε διατελέσει κατά την επαναστατική περίοδο Πρόεδρος του Εκτελεστικού, επί Καποδίστρια μέλος του Πανελληνίου και γερουσιαστής και επί Όθωνος σύμβουλος της Επικρατείας, γερουσιαστής, πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Γερουσίας. Ο Δημ. Λ. Κουντουριώτης ήταν βουλευτής, ο Θεόδωρος Γ. Κουντουριώτης υπουργός των Ναυτικών και ο Παντελής Λ. Κουντουριώτης Πρόεδρος της Αδελφότητας των Υδραίων στην Αθήνα. Αλλά και ο Εμμ. Δ. Ορλώφ ήταν βουλευτής, ενώ ο Ιωάννης Κουνουπιώτης αναφέρεται ΜΝΗΜΩΝ (98)

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΤΜΟΠΛΟΪΑΣ ( ). ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΤΜΟΠΛΟΪΑΣ ( ). ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ Μνήμων Τομ. 0, 98 ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΤΜΟΠΛΟΪΑΣ (849-87). ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ http://dx.doi.org/0.68/mnimon.9 Copyright 98 To cite

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΑ:100 ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΑ:100 ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΑ:100 ΣΤΡΑΤ. ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΔΝΣΗ ΠΡ/ΤΕΕ ΒΑΡΗ, 27 Ιουν 13 ΣΧ.'A': ΣΣΕ/Όπλα,ΣΝΔ,ΣΙ/ΙΠΤ,ΣΜΥ/Όπλα ΣΧ.'B': ΣΣΕ/Σώμ.,ΣΙ/Μηχ.ΣΣΑΣ,ΣΑΝ,ΣΜΥ/Σώμ.,ΣΜΥΝ, ΣΤΥΑ, ΣΥΔ, ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1094 ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΙ Δελτίο βαθμολογίας Κανονικής Περιόδου για το Θερινό εξάμηνο του 2008 Διδάσκοντες: ΓΚΑΖΕΤΑΣ Γ., ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ Ι., ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΟΥ Β., ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ Ν., ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» Γιάννης Αναγνωστόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

«ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» Γιάννης Αναγνωστόπουλος Υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ) ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ 1 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ TOY ΚΩΝ/ΝΟΥ 2 ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1

Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 Β' έτους - Τμήματα ΒΑ1 Α.Μ. Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο 10757 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 10859 ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 10780 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10879 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΔ.1/ ΦΕΚ 386/ τ.β' / )

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΔ.1/ ΦΕΚ 386/ τ.β' / ) PARASKEVI 1 KARAVI (ΚΑΡΑΒΗ) (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΓΙΑΓΚΟΣ 401838 1316 14,53 14,53 10 0,3 10 15 29,83 3858 3858 150 28/9/1962 179,83 3855,3856,3859,3863,3865,3877,3881,388 2,3893,3896,3907,3913,3914,3916,3923,3 925,3936,3938,3939,3946,3953,3977,3983,3984,3985,3999,4000,4001,4002,4003,40

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14040200 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ 14040201 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΛΕΝΗ 14040188 ΑΜΠΝΤΕΛ ΣΑΛΑΜ ΦΟΥΦΛΙΑΑΝΝΑ ΣΑΜΙΡ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 14040202

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΛΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ Σελίδα : 1 10ος ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΡΕΦΙΚΟ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 1 14789 Μ. Κ. ΑΝΤΩΝΗΣ 290 2 14790 Μ. Ι. ΑΝΤΩΝΗΣ 290 3 15087 Τ. Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 280 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ 1 14350 Μ. Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ

ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΌΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ 1 NΙΚΟΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΩΤΗΡΗΣ 2 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΕΦΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΦΕΤΕΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Α/Α ΕΦΕΤΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ FAX ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ e-mail 1. Αθηνών (έδρα) 210-6404143 210-6404146 210-6404544 210-6404644 K. Λουκάρεως 14 Τ.Κ. 115 22 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Διατελέσαντες Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων και Εξελεγκτικών Επιτροπών (1925-2005)

Διατελέσαντες Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων και Εξελεγκτικών Επιτροπών (1925-2005) Διατελέσαντες Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων και Εξελεγκτικών Επιτροπών (1925-2005) Στα 80 τόσα χρόνια της δράσης της Ενώσεως στην Ελλάδα (1925-2005) εγγράφηκαν εκατοντάδες, αν μη χιλιάδες, μέλη. Θα έλεγε

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312

A/A ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΝΥΜΟ 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 1 125 ΑΓΓΕΛΗ-ΚΑΝΤΖΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2 120 ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3 24 ΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 4 312 ΑΓΓΕΛΗ-ΤΖΕΡΠΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5 393 ΑΛΠΕΡΤΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6 220 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2016 αα Συνδυασμός Υποψήφιος Σύνολο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014)

ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014) ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014) AA ONOMA ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ Α.Ε.Ι. ΜΕΤΑ- ΠΤΥΧΙΑΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πειραιάς, 22 10 2014 Η ορκωμοσία των πτυχιούχων του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14033805 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033747 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14033748 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ 14033795

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση : Υπηρεσία: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. 1/2018 Έδρα Υπηρεσίας: Διάρκεια Σύμβασης:

Ανακοίνωση : Υπηρεσία: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ. 1/2018 Έδρα Υπηρεσίας: Διάρκεια Σύμβασης: ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ sort sort 74 ΒΟΥΘΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΗ087408 Οχι Οχι 1 12 10 2 60 800 0 500 0 60 0 0 420 0 0 Οχι 1 Οχι 1.780,00 1 98 ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΡΧΟΝΤΩ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΚ655922 Οχι Οχι 1 12 3 3 60 800 0 0 120

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Α. Το ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους ανά Τοπική Κοινότητα για τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Ραδοβυζινών» με τον Γκούζια Μιχάλη.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2015 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΝΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2015 Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (Σ.Δ.Ο.) Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΒΑΘΜΙΔΑ 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ 2 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Συνδυασμός "ΑΤΤΙΚΗ": ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Γιάννης Σγουρός Άννα Παπαδημητρίου - Τσάτσου Μανιάτης Κωνσταντίνος Παπαντωνίου Κωνσταντίνος Νότιου Τομέα Αθηνών:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 1 ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 19 19/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα 2 ΚΑΡΑΣΕΪΤΑΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΛΑΖΑΡΟΣ 19 17/20 ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ και ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΕΙΚΟΣΤΑ Άριστα 3 ΤΣΕΝΙΚΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τοµπάζης /Τουµπάζης - Γιακουµάκης

Τοµπάζης /Τουµπάζης - Γιακουµάκης Επώνυµο Τοµπάζης /Τουµπάζης - Γιακουµάκης Όνοµα Υπογραφή Μανώλης Σφραγίδα Υπογραφές Αγωνιστών της Ελληνικής Επαναστάσεως, ΙΕΕΕ, Αθήνα, 1984 Σφραγίδες Ελευθερίας, ΙΕΕΕ, Αθήνα, 1983 Ιδιότητα Γέννησης Χρόνος

Διαβάστε περισσότερα

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο οι υποψήφιοι έλαβαν τους έξης ψήφους, ανά παράταξη - με bold οι εκλεγείς ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΔΗ.Κ.Ι. Ι.Σ.Α ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΥΡΓΑΚΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επαναληπτικό διαγώνισμα Ιστορίας (Οικονομία 19ος αιώνας)

Επαναληπτικό διαγώνισμα Ιστορίας (Οικονομία 19ος αιώνας) Επαναληπτικό διαγώνισμα Ιστορίας (Οικονομία 19ος αιώνας) Σμήμα: Γ3 ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΣΗ Θέμα Α1 Να δώσετε το περιεχόμενο των ακόλουθων όρων: α) ΔΟΕ, 1866 (μον. 5) β) Εθνικές γαίες (μον. 5) γ) Μεγάλη Ιδέα (μον.

Διαβάστε περισσότερα

Αριστεία. 1 ΛΕΚΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 20 ΕΙΚΟΣΙ Άριστα. 2 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 20 ΕΙΚΟΣΙ Άριστα

Αριστεία. 1 ΛΕΚΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 20 ΕΙΚΟΣΙ Άριστα. 2 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 20 ΕΙΚΟΣΙ Άριστα 2ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Αριστεία Τάξη Εγγραφής: Α' Α/Α Επώνυμο μαθητή Όνομα μαθητή Όνομα πατέρα Μέσος Μέσος Όρος Ολογράφως Όρος Χαρακτηρισμός μέσου όρου 1 ΛΕΚΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 20

Διαβάστε περισσότερα

Κρίσεις μελών μας στις ΕΔ. Σάββατο, 09 Μάρτιος :08

Κρίσεις μελών μας στις ΕΔ. Σάββατο, 09 Μάρτιος :08 Ο ΣΑ /ΣΣΑΣ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια για την επάξια προαγωγη όλων των αποφοίτων της Σχολης μας και εύχεται σε ολους καλή επιτυχία στα νέα υψηλής ευθύνης τους καθηκοντα και να ασκήσουν αυτά με σωφροσυνη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 3/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 19 του μηνός Φεβρουαρίου 2012.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 3/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 19 του μηνός Φεβρουαρίου 2012. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 3/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 19 του μηνός Φεβρουαρίου 2012. Αριθ. απόφασης 52-3/2012

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14032660 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 14032661 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14032662 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 14032719

Διαβάστε περισσότερα

Διατελέσαντες Γενικοί Επίτροποι

Διατελέσαντες Γενικοί Επίτροποι Διατελέσαντες Γενικοί Επίτροποι 1) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΑΝΙΟΛΑΚΗΣ (1833-1834) Ο πρώτος Γενικός Επίτροπος Επικρατείας στο Ελεγκτικό Συνέδριο από της ιδρύσεως του (1833) έως το 1834. Διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ2 ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ Παρακαλούνται οι μεταφορείς του μαθήματος που χρωστούν το Εργαστήριο Βάσεις Δεδομένων ΙΙ, να προσέλθουν για τη διεξαγωγή της εξέτασης στο κτίριο Λαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ Νο 8 ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ Νο 8 ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ Νο 8 ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 Την 3 η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, οι εταίροι της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΒΑΤΟ ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 1203 ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ Δελτίο βαθμολογίας Επαναληπτικής Περιόδου για το Χειμερινό εξάμηνο του 2010 Διδάσκοντες: ΦΕΛΛΟΥΡΗΣ Α., ΜΠΕΝΟΥ Α. AA Κωδικός Πατρ Εξάμηνο Κανονική

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 7ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651080) 13033310 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΟΛΥΞΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ ΠΑΤΡΩΝ 13033317 ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (249) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 5ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΩΔ. 0651060) 12030902 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ) ΠΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 13033088 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΤΥΠΟ 9 ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 1 Βαρδακώστας Απόστολος Κωνσταντίνος 2 Ποδάρας Πέτρος Δημήτριος 3 Φρουδαράκης Ιωάννης Γεώργιος Ο Πρόεδρος της Ν.ΕΦ.Ε. Ιωάννης

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στη Νεοελληνική Ιστορία

Εισαγωγή στη Νεοελληνική Ιστορία ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Εισαγωγή στη Νεοελληνική Ιστορία Ενότητα 4η: Φιλική Εταιρεία Ελευθερία Μαντά, Λέκτορας Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας Άδειες Χρήσης Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: 3 ος ΣΥΝΔ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΪΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Α/Α

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: 3 ος ΣΥΝΔ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΪΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Α/Α ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: 3 ος ΣΥΝΔ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΥΠΕΡ ΛΑΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΑΪΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΥΠΟΨ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΤΕΛΙΟΥ ΥΠΟΨ.ΝΟΜΑΡΧΕΣ 1.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητική Έκθεση Αξιολόγησης των υποψηφίων Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών για το έτος

Εισηγητική Έκθεση Αξιολόγησης των υποψηφίων Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών για το έτος ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Εισηγητική Έκθεση Αξιολόγησης των υποψηφίων Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών για το έτος 2012-2013 Σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου 2012, οι παρακάτω Καθηγητές του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο1. 8. Δήμος 9. Δ.Ο.Υ. 10. Ιδιότητα 11. Νόμος ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΙΟΣ 217 9/1/

Φύλλο1. 8. Δήμος 9. Δ.Ο.Υ. 10. Ιδιότητα 11. Νόμος ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΙΟΣ 217 9/1/ 1. Α.Φ.Μ. 2. Α.Δ.Τ.- Α.Γ.Μ 3. Επώνυμο 4. Όνομα 5. Πατρώνυμο 6. Μητρώνυμο 7. Ημ/νία Γέννησης 8. Δήμος 9. Δ.Ο.Υ. 10. Ιδιότητα 11. Νόμος 12. Ημ/νία Απόκτησης Ιδιότητας 13. Ημ/νία Απώλειας Ιδιότητας 14. Αιτία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Κατάταξη όλων των ΔΟΥ (εν λειτουργία 31/12/2012) βάσει των εσόδων του έτους 2011

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Κατάταξη όλων των ΔΟΥ (εν λειτουργία 31/12/2012) βάσει των εσόδων του έτους 2011 ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Κατάταξη όλων των (εν λειτουργία ) βάσει των εσόδων του έτους 2011 ΥΠΟΜΝΗΜΑ: ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 120 ΣΕ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων

Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων Ρόλος και Προοπτικές Ιάσων Αγγελόπουλος, PhD Πρόεδρος Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων Σεπτέμβριος 2017 Περιεχόμενα Τι είναι η ΡΑΛ; Αποστολή Γιατί δημιουργήθηκε; Ελληνικό Λιμενικό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Συναλλαγής Υπ. Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο Ιδιότητα Ημ/νία Αγορά Τεμάχια Αξία Α/Π Παρ. Είδος

Στοιχεία Συναλλαγής Υπ. Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο Ιδιότητα Ημ/νία Αγορά Τεμάχια Αξία Α/Π Παρ. Είδος Γνωστοποιήσεις Συναλλαγών ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - (Ε.Τ.Ε.) Λόγος Στοιχεία Προσώπου που ασκεί Διευθ. Καθήκοντα Συναλλασόμενος Στοιχεία Συναλλαγής Υπ. Ονοματεπώνυμο Πατρώνυμο Ιδιότητα Ημ/νία Αγορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΗΣΩΝ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΝΗΣΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 278817-8, FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Υ Α Ρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ

Δ Ε Υ Α Ρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ Δ Ε Υ Α Ρ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ Ρόδος 14 / 8 / 2015 Αρ. Πρωτ.8974 Α Π Ο Φ Α Σ Η Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Υ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ O Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΡ Τσίκκης Δημήτριος, λαμβάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Σύνολο Ψήφων Υποψηφίων Συνδυασμών ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΐΟΥ 2019

Σύνολο Ψήφων Υποψηφίων Συνδυασμών ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΐΟΥ 2019 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - μαζί μπορούμε - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ 1 ) ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του ΙΩΑΝΝΗ 175 2 ) ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 157 3 ) ΤΖΑΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ Α/Α Υποψηφίων προς πρόσληψη Αριθμός Αίτησης Συναφούς εμπειριας (έως 84 μήνες Μόρια Δεύτερου Τίτλου Σπουδών (σε συναφές αντικείμενο) ΗΜΕΡ/ΝIA: ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΘΕΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Κατάταξης Φοιτητών Πρακτικής Άσκησης για το Ακαδημαϊκό Έτος

Πίνακας Κατάταξης Φοιτητών Πρακτικής Άσκησης για το Ακαδημαϊκό Έτος Πίνακας Κατάταξης Φοιτητών Πρακτικής Άσκησης για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019 2116089 ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 0,92738 2115026 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 0,91675 2114025 ΔΕΤΣΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. 47 ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ (ΠΕΠΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. 47 ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ (ΠΕΠΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 47 ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ (ΠΕΠΟΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 49 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 344 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 123 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1 61 ΛΑΓΓΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ψυχολόγοι

1 61 ΛΑΓΓΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ψυχολόγοι 1 61 ΛΑΓΓΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ψυχολόγοι Συνολικά: 2124.90 Πτυχίο: 856.90 Μεταπτυχιακό 1o: 200 Μεταπτυχιακό 2o: 0 Διδακτορικό 1ο: 400 Διδακτορικό 2ο: 0 Αγγλικά: 50 Γαλλικά: 30 Γερμανικά: 0 Ιταλικά: 0

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΪΕΡ ΟΥΡΣΟΥΛΑ του ΜΑΞ ΒΗΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογική Περιφέρεια. Καταχωρημένα Τμήματα 229

Εκλογική Περιφέρεια. Καταχωρημένα Τμήματα 229 ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 1 ) ΓΚΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ 793 2 ) ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 508 3 ) ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 415 4 ) ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 402 5 ) ΚΡΟΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: "ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" (ΔΙΠ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ B Α/Α EΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 1 ΤΖΩΡΤΖΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΗΛΙΑΣ 297 229/54004572 2 ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΝΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

1) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) 3) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. 1 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( )

1) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2) ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) 3) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. 1 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( ) 1) ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( ) 2 ΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ( ) 3 ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΟΘΩΝΑ ( ) 4 ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ ( ) 5 ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ (Μάιος 2015)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ (Μάιος 2015) ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ (Μάιος 2015) Αθήνα, 11.06.2015 Στον ακόλουθο πίνακα εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά τα ονόματα υποψήφιων καθώς και οι ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. Σ.Τ.ΕΦ. - Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ Τ.Ε. Σ.Τ.ΕΦ. - Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 13:00 15:00 1 Γεώργιος Τσούρνος 2 Νίκος Χοτζεμπέκογλου 3 Χάρης Σωτηρόπουλος 4 Ανδρέας Σακελλαρόπουλος 5 Τιμολέων Μανωλόπουλος 6 Αναστάσιος Μπουρδουβάλης 7 Δημήτρης Δερέκης 8 Γεώργιος Χατζηπαναγιώτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Σήμερα ημέρα Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 και ώρα 15:00 στις αίθουσες συνεδριάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων ως εξής:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Σήμερα ημέρα Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 και ώρα 15:00 στις αίθουσες συνεδριάσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων ως εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 14ης/2015, κατεπείγουσας συνεδρίασης, λόγω εκπνοής προθεσμίας, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 και ώρα 15:00 με τηλεδιάσκεψη.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ Α. α)εθνικές. ελληνικού. μέσω της. ανερχόταν. β) Μεγάλη. Ιδέα. ύση. Το (ΜΟΝΑ ΕΣ 20) ΘΕΜΑ Β 1. α. 3. δ 4. σελ. 18. » 5. α. 7. α.

ΘΕΜΑ Α. α)εθνικές. ελληνικού. μέσω της. ανερχόταν. β) Μεγάλη. Ιδέα. ύση. Το (ΜΟΝΑ ΕΣ 20) ΘΕΜΑ Β 1. α. 3. δ 4. σελ. 18. » 5. α. 7. α. ΜΑΘΗΜΑ / ΤΑΞΗ : ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ / Γ ΛΥΚΕΙΟΥΓ Υ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/09/2016 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑ Α Να δώσετε το περιεχόμενο των ακόλουθων όρων: α)εθνικές γαίες ή εθνικά κτήματα «Εθνικές γαίες» ήταν οι ακίνητες,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΑΥΡΩΝ. 978 Εννιακόσια εβδομήντα. ΒΑΦΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 271

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΑΥΡΩΝ. 978 Εννιακόσια εβδομήντα. ΒΑΦΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 271 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8ης ΜΑΪΟΥ 0 ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ ΣΥΝΟΛΟ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.Π.Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΛΗ:125 ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σ.Π.Π.Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΛΗ:125 ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Σ.Π.Π.Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - 25-1-2019 - ΜΕΛΗ:125 ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ UEFA PRO - UEFA Α' Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 3ο Επιστημονικό Πεδίο 3 5ο Επιστημονικό Πεδίο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Οι πτυχιούχοι της Σχολής: Στατιστικής του Πειραιά εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο, ενώ του Αιγαίου (2ο Πεδίο) δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Α ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Α ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Α ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2006-2007 ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ Α/Α ΑΜ Ονοµατεπώνυµο Πατρώνυµο Βαθ Εξετ Τελ Βαθ Ολογράφως 1 106140 AGUSH 6,50 7,10 επτά, ένα 2 104037 Γεώργιος 3 106083 Ιωάννης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 15 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 15 Ιανουαρίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 15

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 4/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 4/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ.Αποφ 35/2013 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό 4/2013 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας Θέμα: Έγκριση δαπανών Π.Ο.Ε. (παρελθόντων

Διαβάστε περισσότερα

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :105 Ειδικότητα : ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ Η Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης εν ελλείψει: ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. Η ΣΟΧ Πρόεδρος: 3/2011 Θεοφανία Παπαδοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΠΠΩΛΦ-43Δ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Φ. ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ. Μυτιλήνη 28-6-2013 Αριθ. Πρωτ. 51142

ΑΔΑ: ΒΛΠΠΩΛΦ-43Δ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Φ. ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ. Μυτιλήνη 28-6-2013 Αριθ. Πρωτ. 51142 ΕΠΩΝ ΥΜΟ ΟΝΟΜ Α ΟΝΟΜ Α ΠΑΤΡ ΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΤΑΥΤΟ Τ. ΑΙΤΙΟΛ ΟΓΙΑ Φορέας : ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Υπηρεσία : ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Έδρα Υπηρεσίας : ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 13-17 Διάρκεια Σύμβασης :Ένα (1) έτος από υπογραφή σύμβασης με δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Α/Α Υποψήφιοι Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά την σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη

Α/Α Υποψήφιοι Αριθμοί ψηφοδελτίων κατά την σειρά εξαγωγής τους από την κάλπη 1) ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ του Παναγιώτη ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 1 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ του Νικολάου 2 ΑΓΚΟΠΙΑΝ ΚΕΒΟΡΚ του Αρτίν 3 ΑΙΓΙΝΙΤΗ-ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ του Ευαγγέλου 4 ΑΝΝΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΑΡΣΙ ΝΥΣΤΕΡΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ)

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 12/13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΑΡΣΙ ΝΥΣΤΕΡΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΝΟΒΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΖΕΛ ΑΛΒΕΡΤΟΣ του ΔΑΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ / Α.Π ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙ ΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

ΑΡΙΘΜΟΣ / Α.Π ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙ ΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΟΝΟΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ. ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙ ΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ / Α.Π ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 1215 1216 1217 1218 1219 1220 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απόντες 5. ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση ή μη πρακτικών επίλυσης φορολογικών διαφορών

Απόντες 5. ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση ή μη πρακτικών επίλυσης φορολογικών διαφορών ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 10/4/2017 με αριθμ. 10 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 123 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99

74,26 61,5 31,38 27,46 26,12 25,04 22,6 22,17 20,73 15,99 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ00 ΠΕΣΥΠ ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ ΚΙΜΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΦΩΤΙΟΣ ΡΑΔΑΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14034917 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ 14034959 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 14034918 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ ΦΩΤΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΗ 14034961 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7)

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ έδρες επτά (7) Ψήφισαν: διακόσιοι εξήντα έξι (266) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Βρέθηκαν: διακόσια εξήντα πέντε (265) στην Σάµο και επτά (7) στην Ικαρία Έγκυρα: διακόσια πενήντα πέντε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ : «Αναλυτικά αποτελέσματα εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και εφαρμογή πενθημέρου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ : «Αναλυτικά αποτελέσματα εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και εφαρμογή πενθημέρου» Τρίκαλα 20.06.2008 Αρ. Πρωτ.:2033 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : «Αναλυτικά αποτελέσματα εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και εφαρμογή πενθημέρου» Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ------ Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 Τ.Κ. Πόλη: 57001, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I. Άρθρο δ και Άρθρο 48. Β.4 του ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 113

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I. Άρθρο δ και Άρθρο 48. Β.4 του ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 113 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I Άρθρο 47.2. δ και Άρθρο 48. Β.4 του ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. 113 «Οργανισμός Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας» (ΦΕΚ 180 Α/29-8-2014) Η Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 21/22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Α.Ρ.Σ.Ι. - ΝΥΣΤΕΡΙ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΩΝ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ)

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 21/22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Α.Ρ.Σ.Ι. - ΝΥΣΤΕΡΙ - ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΑΤΡΩΝ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛ ΟΝΤΑΤ ΜΟΥΣΑ του ΖΑΛ ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΠΑΡΘΕΝΑ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΕΛΟΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΟΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΑΝΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΡΙΤΣΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Υποτροφιών στο πλαίσιο της Δράσης με τίτλο «Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας» 1 ος

Πρόγραμμα Υποτροφιών στο πλαίσιο της Δράσης με τίτλο «Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας» 1 ος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ------ Νέα Ιωνία, 08-12-2016 Αριθμ. πρωτ. 17203 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολέας Παραλήπτης Ημερομηνία είδος Τόπος Αρ Φακέλου Αρχείου. Βενέζης, Ηλίας 13/1/67 επιστολή [φ.1] Αμμόχωστος, Κύπρος Φ10.3

Αποστολέας Παραλήπτης Ημερομηνία είδος Τόπος Αρ Φακέλου Αρχείου. Βενέζης, Ηλίας 13/1/67 επιστολή [φ.1] Αμμόχωστος, Κύπρος Φ10.3 Α' Γυμνάσιο Αρρένων Αμμοχώστου Αβραμίδης, Β. Δ., Εταιρία Ελλήνων Δημοσιολόγων Αγγέλογλου, Γιώργος, Διευθυντής της Ελληνικής Υπηρεσίας του BBC Αγγλο-Ελληνικός Σύνδεσμος Πειραιώς Βενέζης, Ηλίας 13/1/67 επιστολή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ..ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ή ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ή ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ....ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ) ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΨΗΦΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Εθνικό Πανεπιστήμιο» Χαρακτικό του Αιμίλιου Προσαλέντη, 1896.

«Εθνικό Πανεπιστήμιο» Χαρακτικό του Αιμίλιου Προσαλέντη, 1896. «Εθνικό Πανεπιστήμιο» Χαρακτικό του Αιμίλιου Προσαλέντη, 1896. Νομική Σχολή Στιγμές από την ιστορία των 100 πρώτων χρόνων λειτουργίας της. Το Διάταγμα της συστάσεως του Οθώνειου Πανεπιστημίου, Απρίλιος

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%) Κωδ. Υποψηφ. Επώνυµο Όνοµα Όν. Πατρός Όν. Μητρός 14035414 ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑ 14035436 ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 14035438 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 14035415

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 11 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 11 Δεκεμβρίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 11

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ο Εξάμηνο. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Τμήμα Α

ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ο Εξάμηνο. ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Τμήμα Α Τμήμα Α Α-1 Ημερομηνία 29/3 12/4 26/4 24/5 Μέσος Μ.Ο. Αριθμός Άσκησης 14 15 17 20 Όρος 1 HAMZA AMEER 2 ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ 3 ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ-ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΡΙΑ 5 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 6 ΑΝΑΓΙΩΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Εθνικό Πανεπιστήμιο» Χαρακτικό του Αιμίλιου Προσαλέντη, 1896.

«Εθνικό Πανεπιστήμιο» Χαρακτικό του Αιμίλιου Προσαλέντη, 1896. «Εθνικό Πανεπιστήμιο» Χαρακτικό του Αιμίλιου Προσαλέντη, 1896. Θεολογική Σχολή Στιγμές από την ιστορία των 100 πρώτων χρόνων λειτουργίας της. Το Διάταγμα της συστάσεως του Οθώνειου Πανεπιστημίου, Απρίλιος

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ. Υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΞΗΣ) του Δημητρίου. ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Θεμιστοκλή

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ. Υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΞΗΣ) του Δημητρίου. ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Θεμιστοκλή ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ Υποψήφιος Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΞΗΣ) Μηχανικός Πληροφορικής (MSc) στην Απ. Διοίκ. Αιγαίου Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Θεμιστοκλή

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα Υποδείγματα των ψηφοδελτίων που ακολουθούν αναγράφηκαν προς διευκόλυνση των συνδυασμών. Οποιαδήποτε διαφοροποίηση δεν αποτελεί λόγο ακυρότητας των

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 4 ης (ειδικής) συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 21/22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΗ.ΠΑ.Κ) ΓΙΑΤΡΩΝ

ΕΚΛΟΓΕΣ Ι.Σ.Α. 21/22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΗ.ΠΑ.Κ) ΓΙΑΤΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΩΝΙΣΤΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΓΓΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΩΡΗ ΣΟΦΙΑ του

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.Π.Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - 23/9/ ΜΕΛΗ:101 UEFA RPO - UEFA A'

Σ.Π.Π.Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - 23/9/ ΜΕΛΗ:101 UEFA RPO - UEFA A' Σ.Π.Π.Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ - 23/9/2016 - ΜΕΛΗ:101 UEFA RPO - UEFA A' 1 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ UEFA A' ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑ 6977686719 2 ΓΚΙΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ UEFA A' ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

WWW.KINDYKIDS.GR. Όταν η ζωή στο νηπιαγωγείο γίνεται παιχνίδι! Το Site για γονείς και νηπιαγωγούς

WWW.KINDYKIDS.GR. Όταν η ζωή στο νηπιαγωγείο γίνεται παιχνίδι! Το Site για γονείς και νηπιαγωγούς WWW.KINDYKIDS.GR Όταν η ζωή στο νηπιαγωγείο γίνεται παιχνίδι! Το Site για γονείς και νηπιαγωγούς Το υλικό αυτό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του KindyKids.gr και διανέμεται δωρεάν. Ο Αθανάσιος Διάκος

Διαβάστε περισσότερα

α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Αρ. ΜΗΤΡΩΟΥ

α/α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Αρ. ΜΗΤΡΩΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 13-15 ΟΜΑΔΑ 5 ΟΜΑΔΑ 4 ΟΜΑΔΑ 3 ΟΜΑΔΑ 2 ΟΜΑΔΑ 1 1 ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 46294 2 ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 46174 3 ΓΚΡΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 46170 4 ΔΗΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 47092 5 ΖΩΡΖΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 39756 6 ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΈΒΡΟΥ»

- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΈΒΡΟΥ» Αλεξανδρούπολη, 5 η Δεκεμβρίου 2017 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΈΒΡΟΥ» Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Έβρου ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΤΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΥΤΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 278817-8, FAX: 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. (αριθμ. ανήλικων ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ

ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ(1) / ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (αρ. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. (αριθμ. ανήλικων ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΠΟΛΥΣ (αριθμ. (αριθμ. Υπηρεσία: ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & Σ Υπ αριθμ. Σ.Ο.Χ : 1/2015 1 ΑΛΗΜΠΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ρ035678 Οχι Οχι 1 12 0 6 1 0 0 60 800 0 300 30 0 0 420,00 Οχι 1 Οχι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Α/Α 1 ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΝΙΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 26410 57467 FAX ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 301 00 -

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 101

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 101 ΠΑΤΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ sort sort 4044 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΖ081080 Οχι Οχι 1 17 2 6,72 62 67 800 0 0 0 60 0 0 268,80 420 0 134 Οχι 1 Οχι 1.682,80 1 4013 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΚ030057 Οχι Οχι 1 11

Διαβάστε περισσότερα

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.

A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ. A/A ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ 2 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ (ΛΑΜΙΑ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 100

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ : 100 ΠΑΤΡΟΣ sort ΠΛΗΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕ ΘΕΣΕΩΝ 71 ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΙ 836220 Οχι Ναι 1 18,00 37 67 0 0 360,00 0 259 0 134 Οχι 1 Ναι 753,00 1 14 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΙ 566217 Οχι Ναι 1 15,00

Διαβάστε περισσότερα