ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ"

Transcript

1 ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Η καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση της απόφασης για ανέγερση διεθνούς συνεδριακού κέντρου στη Λεμεσό. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Άγγελου Βότση, Ανδρέα Μιχαηλίδη, Γιάννου Λαμάρη, Γιαννάκη Γαβριήλ, Κώστα Κώστα και Νίκου Νικολαϊδη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 2. (α) Η ανάγκη για βελτίωση και αξιοποίηση της περιοχής Δασούδι του ΚΟΤ που βρίσκεται στην τουριστική περιοχή του Δήμου Γερμασόγειας, καθώς και της διαφύλαξης και της προστασίας της περιοχής από αναπτύξεις που θα αλλοιώσουν το φυσικό της χαρακτήρα. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Άγγελου Βότση, Ανδρέα Μιχαηλίδη, Ανδρέα Κυπριανού, Γιάννου Λαμάρη, Γιαννάκη Γαβριήλ, Κώστα Κώστα, Νίκου Νικολαϊδη και με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) (β) Η ανάγκη για βελτίωση και αξιοποίηση της περιοχής Δασούδι του ΚΟΤ που βρίσκεται στην τουριστική περιοχή του Δήμου Γερμασόγειας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 3. Η αναγκαιότητα εφαρμογής του Σχεδίου Πολεοδομικών Κινήτρων για τον τουρισμό, όπως ισχύει στις άλλες επαρχίες, να ισχύουν και για την επαρχία Αμμοχώστου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Λευτέρη Χριστοφόρου και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ ) Βλέπε Η αναγκαιότητα εφαρμογής του Σχεδίου Πολεοδομικών Κινήτρων για τον τουρισμό, όπως ισχύει στις άλλες επαρχίες, να ισχύουν και για την επαρχία Αμμοχώστου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ )

2 2 4. Τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τρόποι αντιμετώπισής τους. Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη, Άγγελου Βότση, Νικόλα Παπαδόπουλου και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ ) Τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τρόποι αντιμετώπισής τους. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Άγγελου Βότση, Νικόλα Παπαδόπουλου και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ ) 5. Η πορεία υλοποίησης της δημιουργίας μαρίνας στην Αγία Νάπα και μαρίνας στο Παραλίμνι. Γιώργου Βαρνάβα και Άγγελου Βότση). ( ). (Αρ. Φακ ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμά του λόγω της εκλογής του ως ευρωβουλευτής, με τους βουλευτές κ. Ζαχαρία Ζαχαρίου και Ανδρέα Μιχαηλίδη. Βλέπε Σημείωμα ημερ. 13/11/2014. Η πορεία υλοποίησης της δημιουργίας μαρίνας στην Αγία Νάπα και μαρίνας στο Παραλίμνι. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Γιώργου Βαρνάβα και Άγγελου Βότση). ( ). (Αρ. Φακ ) Προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Σημείωμα ημερ. 26/11/2014. Η πορεία υλοποίησης της δημιουργίας μαρίνας στην Αγία Νάπα και μαρίνας στο Παραλίμνι. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Γιώργου Βαρνάβα, Άγγελου Βότση, Γιαννάκη Γαβριήλ και Κυριάκου Χατζηγιάννη). ( ). (Αρ. Φακ )

3 3 6. Η αναγκαιότητα στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων προσφύγων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Λευτέρη Χριστοφόρου και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ ) ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η αναγκαιότητα στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων προσφύγων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γεώργιου Γεωργίου, Σωτήρη Σαμψών, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Ευγένιου Χαμπουλλά και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ ) 7. Η αναγκαιότητα ενεργειακών επανασχεδιασμών και ο ρόλος των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στο ενεργειακό ισοζύγιο. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Άγγελου Βότση, Αθηνάς Κυριακίδου και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ ) Η αναγκαιότητα ενεργειακών επανασχεδιασμών και ο ρόλος των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στο ενεργειακό ισοζύγιο. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Άγγελου Βότση, Αθηνάς Κυριακίδου και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ ) 8. Τα προβλήματα και οι προοπτικές του κυπριακού τουρισμού. (Αυτεπάγγελτη εξέταση με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ , ) 9. Η πολιτική της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τη δημιουργία μαρίνων για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. (Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στα προβλήματα της Μαρίνας Λάρνακας) (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Άγγελου Βότση και Νικόλα Παπαδόπουλου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

4 4 10. Τα προβλήματα που εντοπίζονται στο σύστημα μεταφοράς και εγκατάστασης υγραερίου και οι αρνητικές επιπτώσεις στην πολιτική προώθηση του ως καυσίμου κίνησης οχημάτων στην Κύπρο. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη). ( ) (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 11. Η έλλειψη έργων υποδομής για την ανάπτυξη του κατασκηνωτικού τουρισμού. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 12. Η χωροθέτηση των σταθμών εμπορίας πετρελαιοειδών και οι πιθανές επιπτώσεις. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η χωροθέτηση των σταθμών εμπορίας πετρελαιοειδών και οι πιθανές επιπτώσεις. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 13. Η ανάγκη παροχής χορηγίας για επιχορήγηση μετατροπής παραδοσιακών τζακιών σε ενεργειακές εστίες. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 14. Η ανάγκη ισότιμης και ουσιαστικής στήριξης των οργανώσεων καταναλωτών. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

5 5 15. Η ανάγκη εφαρμογής του μέτρου της απόσυρσης αυτοκινήτων προς εξυπηρέτηση του καταναλωτή, του περιβάλλοντος κ.ά. Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη και Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η ανάγκη εφαρμογής του μέτρου της απόσυρσης αυτοκινήτων προς εξυπηρέτηση του καταναλωτή, του περιβάλλοντος κ.ά. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 16. Η φθίνουσα τουριστική πορεία στην επαρχία Λάρνακας και τρόποι αναστροφής της. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γεώργιου Τάσου, Ζαχαρία Ζαχαρίου και Αριστοτέλη Μισού). ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) 17. Η αύξηση του χρηματικού ποσού που καταβάλλουν οι δικαιούχοι του κυβερνητικού σχεδίου παραχώρησης οικοπέδων σε άπορες οικογένειες, καθώς και το υψηλό κόστος εκμίσθωσης των βιομηχανικών οικοπέδων και οι λόγοι διαφοροποίησής του. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Γεώργιου Τάσου, Ζαχαρία Ζαχαρίου και Αριστοτέλη Μισού). ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). Αλλαγή τίτλου. Βλέπε Σημείωμα ημερ. 19/1/2015. Το υψηλό κόστος εκμίσθωσης των βιομηχανικών οικοπέδων και οι λόγοι διαφοροποίησής του. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Γεώργιου Τάσου, Ζαχαρία Ζαχαρίου και Αριστοτέλη Μισού). ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ).

6 6 18. Η οικονομική κρίση και πως επηρεάζει τις κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Προβλήματα, προοπτικές και δυνατότητες στήριξης. Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Αριστοτέλη Μισού). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η οικονομική κρίση και πως επηρεάζει τις κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Προβλήματα, προοπτικές και δυνατότητες στήριξης. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Αριστοτέλη Μισού). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 19. Η μετακίνηση του Α.Ξ.Ι.Κ. και η προοπτική μόνιμης εγκατάστασης του στη Λάρνακα. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γεώργιου Τάσου, Ζαχαρία Ζαχαρίου και Αριστοτέλη Μισού). ( ). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Αρ. Φακ ). 20. Προβλήματα ασφάλειας και παρανομιών του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού συμπεριλαμβανομένης της επίχωσης της ακτής Ολυμπίων μέχρι και την Αμαθούντα. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Ανδρέα Κυπριανού). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 21. Η ανάπτυξη μέσα από συγκεκριμένες δράσεις των ορεινών θερέτρων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Ανδρέα Κυπριανού). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

7 7 22. Ανάγκη θεσμοθέτησης και εφαρμογής της χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing). Άγγελου Βότση και Νικόλα Παπαδόπουλου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Ανάγκη θεσμοθέτησης και εφαρμογής της χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing). Ανδρέα Μιχαηλίδη, Μαρίας Κυριακού, Άγγελου Βότση και Νικόλα Παπαδόπουλου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) 23. Η εμπορία αυτοκινήτων στην Κύπρο, το φορολογικό καθεστώς, τα ισχύοντα στην Ευρώπη και η θέση του Κύπριου καταναλωτή. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Λεύτερη Χριστοφόρου, Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη, Άγγελου Βότση και Νικόλα Παπαδόπουλου) (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Η εμπορία αυτοκινήτων στην Κύπρο, το φορολογικό καθεστώς, τα ισχύοντα στην Ευρώπη και η θέση του Κύπριου καταναλωτή. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Άγγελου Βότση και Νικόλα Παπαδόπουλου) (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) 24. Η ανάγκη εφαρμογής του μέτρου για παροχή σε μειωμένη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Άγγελου Βότση και Νικόλα Παπαδόπουλου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: )

8 8 25. Οι αυξημένες χρεώσεις των κρατικών υπηρεσιών (σταθερή τηλεφωνία, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό κ.ά.) και οι επιπτώσεις στους καταναλωτές και την ανάπτυξη. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Γιώργου Βαρνάβα και Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Οι αυξημένες χρεώσεις των κρατικών υπηρεσιών (σταθερή τηλεφωνία, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό κ.ά.) και οι επιπτώσεις στους καταναλωτές και την ανάπτυξη. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Γιώργου Βαρνάβα και Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 26. Οι επιπτώσεις στην εμπορία κρέατος από τα προβλήματα λειτουργίας του σφαγείου Κοφίνου και η ανάγκη λήψης μέτρων για την αντιμετώπισή τους. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 27. Τα εμπορικά δικαιώματα των ενοικιαστών τουρκοκυπριακής γης ή καταλυμάτων από την πώληση των περιουσιών αυτών. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 28. Η ανάγκη προώθησης της οικονομίας της γνώσης (έρευνα και καινοτομία, κοινωνία πληροφορίας). Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Η ανάγκη προώθησης της οικονομίας της γνώσης (έρευνα και καινοτομία, κοινωνία πληροφορίας). Ανδρέα Μιχαηλίδη και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: )

9 9 29. Η δημιουργία καζίνου στην Κύπρο και οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις που θα προκύψουν. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 30. Η απόφαση των εταιρειών πετρελαιοειδών να προχωρήσουν στη δημιουργία και διαχείριση νέων πρατηρίων και οι πιθανές επιπτώσεις για τους ιδιοκτήτες πρατηρίων πετρελαιοειδών. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Άγγελου Βότση και Νικόλα Παπαδόπουλου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 31. Η πρόθεση των εταιρειών πετρελαιοειδών να εξαιρέσουν τα πρατήρια που οι ίδιες λειτουργούν από τα υπόλοιπα πρατήρια, ώστε να μη διακόψουν τις εργασίες τους εκ περιτροπής κατά την περίοδο των θερινών διακοπών. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Άγγελου Βότση και Νικόλα Παπαδόπουλου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 32. Η καθυστέρηση που παρατηρείται στη δημιουργία και λειτουργία του Τεχνολογικού Πάρκου και οι επιπτώσεις στον τομέα της έρευνας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 33. Η καθυστέρηση που παρατηρείται στο έργο αξιοποίησης, ανάπτυξης και ανάπλασης του παλιού λιμανιού Λεμεσού. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Αλλαγή τίτλου. Βλέπε Σημείωμα ημερ. 5/3/2015. Η καθυστέρηση που παρατηρείται στο έργο αξιοποίησης και ανάπτυξης του παλιού λιμανιού Λεμεσού. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ). (Προηγούμενος Φακ ). 34. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στις κοινότητες Λιμνάτη και Αγίου Μάμαντος από την αλλαγή όδευσης της γραμμής υψηλής τάσης της ΑΗΚ Ύψωνα-Τριμήκληνης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

10 Ξένες ναυλωμένες πτήσεις αερομεταφορές και τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται για τον τουρισμό. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Ξένες ναυλωμένες πτήσεις αερομεταφορές και τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται για τον τουρισμό. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 36. Η πρόθεση της Κυβέρνησης να αυξήσει το ΦΠΑ στο 5% για τα γεωργικά προϊόντα. Επιπτώσεις στους καταναλωτές και στην οικονομία. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Άγγελου Βότση και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η πρόθεση της Κυβέρνησης να αυξήσει το ΦΠΑ στο 5% για τα γεωργικά προϊόντα. Επιπτώσεις στους καταναλωτές και στην οικονομία. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Άγγελου Βότση και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

11 Η ασφάλεια και υγεία των καταναλωτών για την ποιότητα, το περιεχόμενο και τις ενδείξεις των καταναλωτικών αγαθών. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Άγγελου Βότση και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η ασφάλεια και υγεία των καταναλωτών για την ποιότητα, το περιεχόμενο και τις ενδείξεις των καταναλωτικών αγαθών. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Άγγελου Βότση και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 38. Η διάθεση στην αγορά εισαγόμενων προϊόντων χωρίς ενδείξεις στην ελληνική γλώσσα και οι πιθανές επιπτώσεις στους καταναλωτές. Γεώργιου Γεωργίου και Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η διάθεση στην αγορά εισαγόμενων προϊόντων χωρίς ενδείξεις στην ελληνική γλώσσα και οι πιθανές επιπτώσεις στους καταναλωτές. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γεώργιου Γεωργίου και Άγγελου Βότση). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 39. Ο ρόλος της Επιτροπής Σιτηρών Κύπρου στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 40. Οι ενδεχόμενες επιπτώσεις στον τουρισμό ή/και σε άλλους τομείς από τη λειτουργία των αιολικών πάρκων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γεώργιου Τάσου, Γεώργιου Γεωργίου, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Ζαχαρία Ζαχαρίου και Αριστοτέλη Μισού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

12 Δικαιώματα επιβατών που ταξιδεύουν στο εξωτερικό - οργανωμένα ταξίδια. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 42. Το σύστημα «All inclusive» και οι συνέπειές του στον κυπριακό τουρισμό. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 43. Η ανάγκη προστασίας του καταναλωτή από επικίνδυνα στοιχεία που εμπεριέχονται σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η ανάγκη προστασίας του καταναλωτή από επικίνδυνα στοιχεία που εμπεριέχονται σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 44. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στους Κυπρίους πολίτες και στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που βρίσκονται στις βρετανικές βάσεις. και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Τα προβλήματα που δημιουργούνται στους Κυπρίους πολίτες και στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που βρίσκονται στις βρετανικές βάσεις. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

13 Τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν στις βιομηχανικές μονάδες με αφορμή την επιστολή που έχει σταλεί από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για κατεδάφιση υποστατικών ή έργων προέκτασης που δεν έχουν άδειες οικοδομής και οι χρονοβόρες διαδικασίες που χρειάζονται για την εξασφάλιση αδειών. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 46. Η ανάγκη δημιουργίας πανεπιστημιακής σχολής ή ακαδημίας τουρισμού στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Σταύρου Ευαγόρου, Γιαννάκη Γαβριήλ και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η ανάγκη δημιουργίας πανεπιστημιακής σχολής ή ακαδημίας τουρισμού στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Σταύρου Ευαγόρου, Γιαννάκη Γαβριήλ και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 47. Προβλήματα που προκύπτουν κατά την εφαρμογή της νομοθεσίας που ρυθμίζει την αγροτική πολιτική της ΑΗΚ και τρόποι αντιμετώπισής τους. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 48. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοτεχνικές και βιομηχανικές περιοχές της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 49. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας σχετικά με τις οφειλές του Ιράκ προς τις κυπριακές βιομηχανίες και τη μετέπειτα διευθέτηση που έγινε από την Κυπριακή Δημοκρατία. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

14 Η υποχρεωτική μετακίνηση των βιοτεχνιών λόγω της ανακατασκευής του δρόμου μπροστά από το παλιό λιμάνι Λεμεσού μέχρι την ΚΕΟ και τα μέτρα στήριξής τους. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Ζαχαρία Κουλία). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 51. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής από την υπερβολική γραφειοκρατία όσον αφορά την ανανέωση της άδειας λειτουργίας τους και η ανάγκη εκσυγχρόνισης της διαδικασίας αυτής, όταν έχει εξασφαλιστεί αρχική άδεια λειτουργίας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 52. Η ανάπτυξη του φράγματος της Άχνας ως τουριστικού έργου υποδομής και η συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Γιαννάκη Γαβριήλ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η ανάπτυξη του φράγματος της Άχνας ως τουριστικού έργου υποδομής και η συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Γιαννάκη Γαβριήλ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

15 Οι χρεώσεις των ασφαλιστικών εταιρειών στους επαγγελματίες οδηγούς δημόσιας χρήσης οχημάτων. Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Οι χρεώσεις των ασφαλιστικών εταιρειών στους επαγγελματίες οδηγούς δημόσιας χρήσης οχημάτων. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 54. Αναγκαιότητα έργων υποδομής και ανάπτυξης στην κοινότητα Κιβισιλίου. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Γεώργιου Γεωργίου, Σωτήρη Σαμψών, Γιώργου Βαρνάβα, Γιαννάκη Γαβριήλ και Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Αναγκαιότητα έργων υποδομής και ανάπτυξης στην κοινότητα Κιβισιλίου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Γεώργιου Γεωργίου, Σωτήρη Σαμψών, Γιώργου Βαρνάβα, Γιαννάκη Γαβριήλ και Γιώργου Περδίκη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

16 Η ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης σε σχέση με την έλευση και χρήση φυσικού αερίου στην Κύπρο. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Προσθήκη εισηγητή. Βλέπε Σημείωμα ημερ. 04/09/2013. Η ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης σε σχέση με την έλευση και χρήση φυσικού αερίου στην Κύπρο. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γιώργου Βαρνάβα και Νίκου Νικολαϊδη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) 56. Τα προβλήματα στο Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Τα προβλήματα στο Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 57. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην τουριστική τους ανάπτυξη οι περιοχές, Κάππαρη στο Παραλίμνι και Πύλας στη Λάρνακα και τρόποι αντιμετώπισης τους. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

17 Η αναγκαιότητα δημιουργίας υποδομής για ανάπτυξη τουριστικού εκπαιδευτικού κέντρου στην επαρχία Αμμοχώστου. Πιθανή μεταφορά Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου, Τουριστικής Σχολής Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και στην περιοχή. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η αναγκαιότητα δημιουργίας υποδομής για ανάπτυξη τουριστικού εκπαιδευτικού κέντρου στην επαρχία Αμμοχώστου. Πιθανή μεταφορά Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου, Τουριστικής Σχολής Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και στην περιοχή. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 59. Η διαχείριση της Λίμνης Παραλιμνίου και οι επιπτώσεις στην ανάπτυξη της περιοχής. Γιώργου Βαρνάβα και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η διαχείριση της Λίμνης Παραλιμνίου και οι επιπτώσεις στην ανάπτυξη της περιοχής. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γιώργου Βαρνάβα και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

18 Τα προβλήματα που δημιουργούνται από την επιβολή ΦΠΑ στα γεωργικά προϊόντα. Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη και Κυριάκου Χατζηγιάννη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Τα προβλήματα που δημιουργούνται από την επιβολή ΦΠΑ στα γεωργικά προϊόντα. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Κυριάκου Χατζηγιάννη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 61. Οι περικοπές στα κονδύλια του τουρισμού και στις εταιρείες τουριστικής ανάπτυξης και οι πιθανές επιπτώσεις. Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Οι περικοπές στα κονδύλια του τουρισμού και στις εταιρείες τουριστικής ανάπτυξης και οι πιθανές επιπτώσεις. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 62. Οι μαζικές καθυστερήσεις που σημειώνονται στην επιστροφή του ΦΠΑ σε επιχειρήσεις και τα προβλήματα ρευστότητας που δημιουργούνται. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 63. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας γύρω από την πορεία υλοποίησης του Cargo Village στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, ενδεχόμενα προβλήματα που υπάρχουν και η στρατηγική σημασία του διαμετακομιστικού εμπορίου για την Κύπρο. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

19 Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας για τις διαδικασίες κατάρτισης καταλόγου του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA), για μεγάλα αναπτυξιακά έργα για τα οποία αναζητούνται επενδύσεις από το εξωτερικό, και οι λόγοι για τους οποίους η Λάρνακα και η Αμμόχωστος απουσιάζουν από τον κατάλογο αυτό. Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Αριστοτέλη Μισού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας για τις διαδικασίες κατάρτισης καταλόγου του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA), για μεγάλα αναπτυξιακά έργα για τα οποία αναζητούνται επενδύσεις από το εξωτερικό, και οι λόγοι για τους οποίους η Λάρνακα και η Αμμόχωστος απουσιάζουν από τον κατάλογο αυτό. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Αριστοτέλη Μισού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 65. Η αναγκαιότητα μη διάθεσης εισαγόμενων γεωργικών προϊόντων στην αγορά πριν την έκδοση των τελικών συμπερασμάτων και αναλύσεων για την προστασία της υγείας των καταναλωτών. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Λευτέρη Χριστοφόρου και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η αναγκαιότητα μη διάθεσης εισαγόμενων γεωργικών προϊόντων στην αγορά πριν την έκδοση των τελικών συμπερασμάτων και αναλύσεων για την προστασία της υγείας των καταναλωτών. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ )

20 Η αναγκαιότητα εφαρμογής ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη προς διευκόλυνση τους και πάταξη της γραφειοκρατίας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Λευτέρη Χριστοφόρου και Κυριάκου Χατζηγιάννη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) Η αναγκαιότητα εφαρμογής ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη προς διευκόλυνση τους και πάταξη της γραφειοκρατίας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). ( ). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 67. Η ανάγκη δημιουργίας θεσμού επιτρόπου καταναλωτή. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Λευτέρη Χριστοφόρου και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η ανάγκη δημιουργίας θεσμού επιτρόπου καταναλωτή. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Μαρίας Κυριακού και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , )

21 Τα προβλήματα και οι προοπτικές της εμπορίας κυπριακών πατατών και η ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης του τομέα της πατατοκαλλιέργειας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Τα προβλήματα και οι προοπτικές της εμπορίας κυπριακών πατατών και η ανάγκη λήψης μέτρων στήριξης του τομέα της πατατοκαλλιέργειας. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) 69. Η ανάγκη ίδρυσης τουριστικής αστυνομίας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η ανάγκη ίδρυσης τουριστικής αστυνομίας. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού) (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) 70. Η ανάγκη στήριξης του χειμερινού τουρισμού. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Λευτέρη Χριστοφόρου και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Η ανάγκη στήριξης του χειμερινού τουρισμού. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , )

22 Έργα υποδομής που απαιτούνται και επιβάλλεται να υλοποιηθούν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Έργα υποδομής που απαιτούνται και επιβάλλεται να υλοποιηθούν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γεώργιου Γεωργίου, Σωτήρη Σαμψών, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Ευγένιου Χαμπουλλά). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) 72. Μέτρα στήριξης και κίνητρα για χρήση των φωτοβολταϊκών στον αγροτικό τομέα. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Μέτρα στήριξης και κίνητρα για χρήση των φωτοβολταϊκών στον αγροτικό τομέα. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 73. Ηλεκτρονικό εμπόριο, ηλεκτρονική διακυβέρνηση και προεκτάσεις. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Ηλεκτρονικό εμπόριο, ηλεκτρονική διακυβέρνηση και προεκτάσεις. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , )

23 Ενημέρωση για τον τομέα της κυπριακής χειροτεχνίας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Ενημέρωση για τον τομέα της κυπριακής χειροτεχνίας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) 75. Τα κίνητρα για νέους και γυναίκες για ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ζαχαρία Ζαχαρίου και Ανδρέα Μιχαηλίδη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Αλλαγή τίτλου. Βλέπε Σημείωμα ημερ. 2/4/2012. Σχέδια ενίσχυσης νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας, κίνητρα και διαδικασίες έγκρισης. Ζαχαρία Ζαχαρίου και Ανδρέα Μιχαηλίδη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Σχέδια ενίσχυσης νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας, κίνητρα και διαδικασίες έγκρισης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Ζαχαρία Ζαχαρίου και Ανδρέα Μιχαηλίδη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , )

24 Τα προγράμματα αναβάθμισης βιομηχανιών και βιοτεχνιών και η ανάγκη ενίσχυσής τους. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου) (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Τα προγράμματα αναβάθμισης βιομηχανιών και βιοτεχνιών και η ανάγκη ενίσχυσής τους. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού) (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 77. Η ανάγκη δημιουργίας βάσης διαρκούς ενημέρωσης των καταναλωτών για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου) (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η ανάγκη δημιουργίας βάσης διαρκούς ενημέρωσης των καταναλωτών για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού) (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: )

25 Προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 79. Η ανάγκη αναζωογόνησης και ανάπτυξης της υπαίθρου με δημιουργία υποδομών και λήψη μέτρων περιφερειακής, οικονομικής, επιχειρηματικής, εμπορικής, ανάπτυξης κ.ά. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η ανάγκη αναζωογόνησης και ανάπτυξης της υπαίθρου με δημιουργία υποδομών και λήψη μέτρων περιφερειακής, οικονομικής, επιχειρηματικής, εμπορικής, ανάπτυξης κ.ά. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , )

26 Η δέσμευση κράτους-αηκ για την κοινότητα Μαρί και ο βαθμός υλοποίησής της. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η δέσμευση κράτους-αηκ για την κοινότητα Μαρί και ο βαθμός υλοποίησής της. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γεώργιου Γεωργίου, Σωτήρη Σαμψών, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Ευγένιου Χαμπουλλά). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) 81. Η παροχή κινήτρων στους αγρότες και στα νοικοκυριά για αξιοποίηση της χρήσης φωτοβολταϊκών. κ. Σταύρου Ευαγόρου και Γιαννάκη Γαβριήλ). (Αρ.Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η παροχή κινήτρων στους αγρότες και στα νοικοκυριά για αξιοποίηση της χρήσης φωτοβολταϊκών. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Μαρίας Κυριακού, Σταύρου Ευαγόρου και Γιαννάκη Γαβριήλ). (Αρ.Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: )

27 Η ανάγκη μεταφοράς στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου των δημόσιων, ημικρατικών και ιδιωτικών φορέων προς ενίσχυση της ανάπτυξης της κοινωνίας, του τουρισμού και άλλων δραστηριοτήτων. Σταύρου Ευαγόρου, Γιαννάκη Γαβριήλ και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Διαγραφή εισηγητών. Βλέπε Σημείωμα ημερ. 26/11/2014. Η ανάγκη μεταφοράς στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου των δημόσιων, ημικρατικών και ιδιωτικών φορέων προς ενίσχυση της ανάπτυξης της κοινωνίας, του τουρισμού και άλλων δραστηριοτήτων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η ανάγκη μεταφοράς στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου των δημόσιων, ημικρατικών και ιδιωτικών φορέων προς ενίσχυση της ανάπτυξης της κοινωνίας, του τουρισμού και άλλων δραστηριοτήτων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γεώργιου Γεωργίου, Σωτήρη Σαμψών, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Ευγένιου Χαμπουλλά). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 83. Οι βιομηχανικές και βιοτεχνικές περιοχές στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και η ανάγκη αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού τους. Σταύρου Ευαγόρου, Γιαννάκη Γαβριήλ και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Οι βιομηχανικές και βιοτεχνικές περιοχές στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και η ανάγκη αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού τους. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γεώργιου Γεωργίου, Σωτήρη Σαμψών, Κυριάκου Χατζηγιάννη, Ευγένιου Χαμπουλλά, Σταύρου Ευαγόρου, Γιαννάκη Γαβριήλ και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: )

28 Ανάγκη λήψης συγκεκριμένων μέτρων για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Κύπρου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Ανάγκη λήψης συγκεκριμένων μέτρων για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Κύπρου. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 85. Η εμπορία των γεωργικών προϊόντων, ο ρόλος των μεσαζόντων και οι τελικές τιμές που προκύπτουν στην αγορά για τον καταναλωτή. και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η εμπορία των γεωργικών προϊόντων, ο ρόλος των μεσαζόντων και οι τελικές τιμές που προκύπτουν στην αγορά για τον καταναλωτή. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Μαρίας Κυριακού και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: )

29 Η πράσινη ανάπτυξη και η επίδρασή της στην οικονομία και κοινωνία. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η πράσινη ανάπτυξη και η επίδρασή της στην οικονομία και κοινωνία. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 87. Η αναγκαιότητα συνεργασίας των πανεπιστημίων της Κύπρου με επιχειρήσεις για την αξιοποίηση νέων επιστημόνων και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους επιστήμονες. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η αναγκαιότητα συνεργασίας των πανεπιστημίων της Κύπρου με επιχειρήσεις για την αξιοποίηση νέων επιστημόνων και την καταπολέμηση της ανεργίας στους νέους επιστήμονες. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: )

30 Τα προβλήματα που δημιουργούνται από την καθυστέρηση στην έκδοση τίτλων ιδιοκτησίας σε ξένους αγοραστές κατοικιών και οι τυχόν επιπτώσεις στον τουρισμό και την οικονομία. και Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Τα προβλήματα που δημιουργούνται από την καθυστέρηση στην έκδοση τίτλων ιδιοκτησίας σε ξένους αγοραστές κατοικιών και οι τυχόν επιπτώσεις στον τουρισμό και την οικονομία. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 89. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες βιοτέχνες στην επαρχία Λεμεσού. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Λευτέρη Χριστοφόρου και Γεώργιου Γεωργίου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες βιοτέχνες στην επαρχία Λεμεσού. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γεώργιου Γεωργίου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: )

31 Ο αγροτουρισμός στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Ο αγροτουρισμός στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γεώργιου Γεωργίου, Σωτήρη Σαμψών, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Ευγένιου Χαμπουλλά). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 91. Τα προβλήματα εκταμίευσης κονδυλίων από κρατικά και ευρωπαϊκά ταμεία από πολίτες και επιχειρήσεις εξαιτίας της γραφειοκρατίας και των χρονοβόρων αδειοδοτήσεων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Τα προβλήματα εκταμίευσης κονδυλίων από κρατικά και ευρωπαϊκά ταμεία από πολίτες και επιχειρήσεις εξαιτίας της γραφειοκρατίας και των χρονοβόρων αδειοδοτήσεων. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Μαρίας Κυριακού και Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: )

32 Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού - Ο ρόλος και η αποστολή του στα νέα παγκόσμια τουριστικά δεδομένα. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού - Ο ρόλος και η αποστολή του στα νέα παγκόσμια τουριστικά δεδομένα. Ανδρέα Μιχαηλίδη και Μαρίας Κυριακού). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 93. Η διερεύνηση της δυνατότητας ανάπτυξης της περιοχής που εμπίπτει στα όρια ειδικού καθεστώτος μεταξύ δήμου Δερύνειας και δήμου Παραλιμνίου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Αλλαγή στους εισηγητές. Αντικατάσταση του κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ο οποίος ευρωκοινοβούλιο από την 1 η Νοεμβρίου 2014 και προσθήκη εισηγητών. Βλέπε Η διερεύνηση της δυνατότητας ανάπτυξης της περιοχής που εμπίπτει στα όρια ειδικού καθεστώτος μεταξύ δήμου Δερύνειας και δήμου Παραλιμνίου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γεώργιου Γεωργίου, Σωτήρη Σαμψών, Κυριάκου Χατζηγιάννη και Ευγένιου Χαμπουλλά). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 94. Η απόλυση Κύπριων εργαζομένων από τα ξενοδοχεία για να προσληφθούν κοινοτικοί εργάτες. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Γιώργου Περδίκη και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ ) 95. Το ενδεχόμενο λαθρεμπορίου γεωργικών φαρμάκων από τα κατεχόμενα. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ )

33 Οι επιπτώσεις στην ποιότητα έτοιμου σκυροδέματος από την τροποποίηση των παραμέτρων της περιεκτικότητας χλωριόντων και της θερμοκρασίας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ ) 97. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός πλήττει το επάγγελμα του φωτογράφου. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ ) 98. Το κόστος της γραφειοκρατίας για την ανάπτυξη και οι τρόποι καταπολέμησής της. (Αυτεπάγγελτη εξέταση με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Αρ. Φακ ) 99. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας για τα διαδραματιζόμενα στο Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για τα θέματα ενέργειας. Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη, Άγγελου Βότση και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ ) Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας για τα διαδραματιζόμενα στο Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για τα θέματα ενέργειας. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Άγγελου Βότση και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ )

34 Η αναγκαιότητα λήψης μέτρων για ενίσχυση της Κύπρου ως επιχειρηματικού κέντρου. Ζαχαρία Ζαχαρίου, Ανδρέα Μιχαηλίδη, Άγγελου Βότση και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ ) Η αναγκαιότητα λήψης μέτρων για ενίσχυση της Κύπρου ως επιχειρηματικού κέντρου. Ανδρέα Μιχαηλίδη, Άγγελου Βότση και Γιώργου Βαρνάβα). ( ). (Αρ. Φακ ) 101. Επέκταση του τουριστικού ωραρίου σε ολόκληρη την Κύπρο. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Μάριου Μαυρίδη). ( ). (Αρ. Φακ ) 102. Η μετακίνηση παροχής ρεύματος και μετρητών σε Κυβερνητικούς Οικισμούς. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Μάριου Μαυρίδη). ( ). (Αρ. Φακ ) 103. Ενημέρωση της Επιτροπής Εμπορίου για το καθεστώς της συμφωνίας για παροχή ρεύματος από τα κατεχόμενα, η σημερινή κατάσταση και η ανάγκη αποδέσμευσης το συντομότερο από την συμφωνία αυτή. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Σοφοκλή Φυττή). ( ). (Αρ. Φακ ) 104. Η ανάγκη εκπόνησης στρατηγικής μελέτης για την ευρύτερη περιοχή του Βασιλικού. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη). ( ). (Αρ. Φακ )

35 Η ανάγκη τροποποίησης του Νόμου Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) Προσθήκη στον τίτλο στις 3/5/2012. α. Η ανάγκη τροποποίησης του Νόμου Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) β. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας για την εφαρμογή του νόμου για τα πνευματικά δικαιώματα και τα προβλήματα που δημιουργούνται στις επιχειρήσεις. (Αυτεπάγγελτη εξέταση εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας). ( ). (Αρ. Φακ ) 106. Οι υψηλές τιμές των φυτοφαρμάκων και ο ρόλος της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: , ) 107. Τα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν για τους κατοίκους του συνοικισμού αυτοστέγασης ΑΗΚ από τη λειτουργία ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού της ΑΗΚ, ιδιαίτερα κατά τον καθορισμό των φουγάρων του σταθμού. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ ) 108. Ανάγκη εξέτασης της δυνατότητας επιστροφής των χρηματικών προστίμων της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού στους καταναλωτές. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: ) 109. Οι αρνητικές συνέπειες που τυγχάνουν αριθμός οικοπέδων στο συνοικισμό αυτοστέγασης Κάτω Πολεμιδιών στη Φάση Μ, από καλώδια υψηλής τάσης της ΑΗΚ. (Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση του βουλευτή κ. Γιώργου Βαρνάβα). (Αρ. Φακ ) (Προηγούμενος Φακ.: )

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Τα προβλήματα και οι προοπτικές του κυπριακού τουρισμού. (21.6.2016). (Αρ. Φακ. 23.04.033.066-2016).

Διαβάστε περισσότερα

3. Ο περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας Κατάθεση: 17.3.2011.

3. Ο περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας Κατάθεση: 17.3.2011. ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Επιτρόπου Προστασίας Καταναλωτών Νόμος του 2009. (Πρόταση νόμου του κ. Γιαννάκη Ομήρου, προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Δημοσιονομική Έκθεση για το έτος 2015. (31.3.2016). (Αρ. Φακ. 23.04.033.054-2016).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Οι συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών. Μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση με απόφαση των Κοινοβουλευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Εγγραφής Ιατρών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2003. (Πρόταση νόμου των βουλευτών κ. Ζαχαρία Κουλία, βουλευτή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Η ανάγκη αναθεώρησης της νομοθεσίας που διέπει το πόθεν έσχες, μετά τη σχετική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου. (21.9.2011) (Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Συνέντευξη Τύπου

Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Συνέντευξη Τύπου Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Συνέντευξη Τύπου Τετάρτη, 21 Μαρτίου, 2018 Οικονομία Επαναφορά εταιρικού φορολογικού συντελεστή από 12,5% σε 10%. Κατάργηση της εργοδοτικής εισφοράς στο Ταμείο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Καταργήσεως του περί Σκύλων Νόμου Νόμος του 2004. (Πρόταση νόμου του βουλευτή κ. Σ.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε. 32 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε. 32 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε 32 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Πέμπτη,

Διαβάστε περισσότερα

2 Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H έναρξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019, ορίζεται για τις 9.00 π.μ. αντί για τις 11.00 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε 20 ή συνεδρίαση

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε 20 ή συνεδρίαση ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε 20 ή συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Β. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται).

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Β. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται). ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 στις 9.00 το πρωί ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17

Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Πρακτικά Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου 19/17 Ημερομηνία: 15 Ιουνίου 2017 Ώρα έναρξης: 13:25 Ώρα Λήξης: 15:40 Παρόντες: κ. Θεόδωρος Πυρίλλης Δήμαρχος κ. Αβραάμ Μουλαζίμης Αντιδήμαρχος (από το θέμα 1.6)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Γ. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται).

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ π.μ. Γ. Διορισμός μέλους του Δημοσιονομικού Συμβουλίου. (Σχετική επιστολή ημερομηνίας 5 Ιουνίου 2019 επισυνάπτεται). ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ για την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 στις 10.00 το πρωί ΑΝΑΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ως

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές

Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Ανακοίνωση Ολοκλήρωση υποβολής ενδιαφέροντος για τα ψηφοδέλτια του ΔΗΣΥ στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές Έχει ολοκληρωθεί στις 1μ.μ. η υποβολή ενδιαφέροντος από μέλη του Κόμματος για τα ψηφοδέλτια

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Διαφημίσεων Αυτοκινήτων Νόμος του 2003. (Πρόταση νόμου του βουλευτή κ. Γ. Περδίκη) (Αρ. Φακ. 23.02.087.2003)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Δ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Δ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ 1 ΘΕΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Δ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ζ BOYΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ Α 1. «Η εκκλησιαστική περιουσία και τρόποι για ορθότερη, χρηστότερη και διαφανέστερη διαχείριση της»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Α

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ Α. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Α 1 ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9.30 το πρωί, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

Κοινής Αγροτικής Πολιτικής

Κοινής Αγροτικής Πολιτικής Φ Ο Ρ Ο Υ Μ Κοινής Αγροτικής Πολιτικής ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Από: Νεκτάριο Κάρυο Γενικό Γραμματέα Παναγροτικού Αντικείμενο Παρέμβασης Ποια εικόνα παρουσιάζει η γεωργία σήμερα Ποιες οι διαμορφούμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΕΒ&Τ. 1. Επέκταση της χρονικής περιόδου των μισθώσεων σε βιομηχανικά τεμάχια στις Β.Π.

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΕΒ&Τ. 1. Επέκταση της χρονικής περιόδου των μισθώσεων σε βιομηχανικά τεμάχια στις Β.Π. ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΕΒ&Τ A. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 1. Επέκταση της χρονικής περιόδου των μισθώσεων σε βιομηχανικά τεμάχια στις Β.Π. Η νομοθεσία για τη μίσθωση κρατικών τεμαχίων στις Β.Π. προβλέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 18 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ. 18 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 18 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αναφορά του Προεδρεύοντα της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Σοφοκλή Φυττή για την Παγκόσμια Ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης).

11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από τον Υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το Σχέδιο Εστία. (Συνέχιση της συζήτησης). H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 στις 11.00 το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 11.00 π.μ. Α. Ενημέρωση της Επιτροπής από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Δημοσιονομική Έκθεση για το έτος 2015. (31.3.2016). (Αρ. Φακ. 23.04.033.054-2016).

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε. 14 η συνεδρίαση

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε. 14 η συνεδρίαση ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε 14 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής

Διαβάστε περισσότερα

«Το όραμα μου για την οικονομική ανάπτυξη της Λεμεσού και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας»

«Το όραμα μου για την οικονομική ανάπτυξη της Λεμεσού και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας» 1 Τοποθέτηση Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαϊδη, στη διάλεξη «Γαλάζια και όχι μόνο σταδιοδρομία» που διοργάνωσε το Λανίτειο Λύκειο, την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 στις 7.15 μ.μ. στο Λανίτειο Θέατρο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Tα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί αστικών ταξί. (15.6.2011). (Αρ. Φακ. 23.04.028.073-2011) 2. Δρόμος Πάφου-Πόλης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ. H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ. H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ H ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού που έχει οριστεί για τη Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στις 9.30 το πρωί, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ως ακολούθως:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κείμενο πολιτικής Προτάσεις του ΣΕΤΕ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κείμενο πολιτικής Προτάσεις του ΣΕΤΕ. Αλέξανδρος Λαμνίδης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κείμενο πολιτικής Προτάσεις του ΣΕΤΕ Αλέξανδρος Λαμνίδης, Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ Βασικά μεγέθη ελληνικού τουρισμού Διεθνείς Ταξιδιωτικές Εισπράξεις

Διαβάστε περισσότερα

3. Ο περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας Κατάθεση:

3. Ο περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας Κατάθεση: ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. 1. Ο περί Επιτρόπου Προστασίας Καταναλωτών Νόμος του 2009. (Πρόταση νόμου

Διαβάστε περισσότερα

στις 9.00 π.μ., έχει ως ακολούθως:

στις 9.00 π.μ., έχει ως ακολούθως: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 9 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για τη Δευτέρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 16 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 16 η συνεδρίαση. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η 2 η ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 16 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του Αλληλεγγύης). (Αρ. Φακ ).

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του Αλληλεγγύης). (Αρ. Φακ ). ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤHN ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, 29 η συνεδρίαση Αναφορές του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 27 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 27 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 27 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Οι συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών. Μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης. (Αυτεπάγγελτη εξέταση με απόφαση των Κοινοβουλευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β. 24 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β. 24 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 24 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 20 ή συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 20 ή συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 20 ή συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017, στις 11.00 π.μ., στο

Διαβάστε περισσότερα

Τι προβλέπει ο νέος αναπτυξιακός νόμος - Όλο το προσχέδιο

Τι προβλέπει ο νέος αναπτυξιακός νόμος - Όλο το προσχέδιο Τι προβλέπει ο νέος αναπτυξιακός νόμος - Όλο το προσχέδιο Σύμφωνα με το προσχέδιο του νόμου, τα ελάχιστα όρια των επενδυτικών σχεδίων που θα ενισχύονται με τον νέο Επενδυτικό Νόμο μειώνονται σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 29 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017, στις 11.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Ο θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων Πλαίσιο και πολιτικές στην πορεία της ενεργειακής μετάβασης

Ο θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων Πλαίσιο και πολιτικές στην πορεία της ενεργειακής μετάβασης Ο θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων Πλαίσιο και πολιτικές στην πορεία της ενεργειακής μετάβασης Στόχοι της Ευρωπαϊκής και Εθνικής Ενεργειακής Πολιτικής: Η Προώθηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων (Σύσταση, Σκοποί, Λειτουργία,

Διαβάστε περισσότερα

2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 3 ΤΟΥ ΠΑΑ ΕΛΛΑ Α 2007-2013 ΜΕΤΡΑ 311, 312, 313

2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 3 ΤΟΥ ΠΑΑ ΕΛΛΑ Α 2007-2013 ΜΕΤΡΑ 311, 312, 313 2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ 3 ΤΟΥ ΠΑΑ ΕΛΛΑ Α 2007-2013 ΜΕΤΡΑ 311, 312, 313 Περιγραφή προγράµµατος Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων δηµοσίευσε την 2η πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε. 31 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε. 31 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Ε 31 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Πέμπτη, 7 η Απριλίου 2016, στις 4.00 μ.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝ ΙΑΜΕΣΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Προγράµµατα και Έργα που Συγχρηµατοδοτούνται από τα ιαρθρωτικά Ταµεία και το Ταµείο Συνοχής για την Περίοδο 2007-2013 2013 έσπω Τοφαρίδου ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 16 Νοεµβρίου 2011 οµή της Παρουσίασης Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

9.15 π.μ. Β. Συνάντηση της Επιτροπής με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου.

9.15 π.μ. Β. Συνάντηση της Επιτροπής με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου. H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 στις 9.00 το πρωί, με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: 9.00 π.μ. Α. Προγραμματισμός των εργασιών της Επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Το πρόβλημα που δημιουργείται με την εγγραφή άνεργων ατόμων σε κλάδους σπουδών που δεν περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Η προστασία της γεωργικής γης στην Κύπρο, η επιβίωση της ευρύτερης κτηνοτροφίας (αιγοπροβατοτροφίας, αγελαδοτροφίας,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για τη διαμόρφωση των κατευθύνσεων Αναπτυξιακής Στρατηγικής Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020

Πρόταση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για τη διαμόρφωση των κατευθύνσεων Αναπτυξιακής Στρατηγικής Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 Πρόταση Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για τη διαμόρφωση των κατευθύνσεων Αναπτυξιακής Στρατηγικής Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 2020 Γεν. Διευθυντής Αναπτυξιακού Κώστας Καλούδης Αναπτυξιακού

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 9 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 9 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 9 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017, στις 9.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΤΡΟΥ. Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΤΡΟΥ. Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ 3.1.3. Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΤΡΟΥ Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ Άρθρα 52 (α) (iii) και 55 του Κανονισμού (EΚ) 1698/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει Σημείο

Διαβάστε περισσότερα

Κυπριακή Οικονομία & Κτηματαγορά 2014-2015

Κυπριακή Οικονομία & Κτηματαγορά 2014-2015 Κυπριακή Οικονομία & Κτηματαγορά 2014-2015 Μάρτιος 2014 Η πρόβλεψη είναι δύσκολη, ειδικά όταν πρόκειται για το μέλλον. ΑΕΠ & Ανεργία Η μείωση του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ) κατά το 2013 ήταν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝΤΑ NOMΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ-ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ-ΠΑΘΟΝΤΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Παγκύπριας Ένωσης Προσφύγων (Σύσταση, Σκοποί, Λειτουργία,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ 2012-2014 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Η διασυνοριακή θέση του Δήμου, αποτελεί μέγιστο πλεονέκτημα και δεν πρέπει να δίνει τροφή σε ξενοφοβικά στερεότυπα,

Διαβάστε περισσότερα

«Η επιχειρηματικότητα στις ορεινές περιοχές του Δήμου Πύλης»

«Η επιχειρηματικότητα στις ορεινές περιοχές του Δήμου Πύλης» «Η επιχειρηματικότητα στις ορεινές περιοχές του Δήμου Πύλης» ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑ «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα και Ορεινές Περιοχές» ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 2 3 = = % 71,96% 28,04% 55,55% 44,45% 100%

1 2 3 = = % 71,96% 28,04% 55,55% 44,45% 100% 5.3.3.1.3. Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΤΡΟΥ Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ Άρθρα 52 (α) (iii) και 55 του Κανονισµού (EΚ) 1698/2005 Σηµείο 5.3.3.1.3 Παράρτηµα II του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» (ΠΑΑ) Άξονας 3 3 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κτηνοτροφία Ορεινών Περιοχών & Κοινωνική Επιχειρηματικότητα ΚΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Κτηνοτροφία Ορεινών Περιοχών & Κοινωνική Επιχειρηματικότητα ΚΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κτηνοτροφία Ορεινών Περιοχών & Κοινωνική Επιχειρηματικότητα ΚΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Η κτηνοτροφία στην Ελλάδα σήμερα Προσωρινά Αποτελέσματα Παραγωγής Γεωργικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 28 η συνεδρίαση

ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ. ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 28 η συνεδρίαση ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 28 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 1 η Ιουνίου 2018, στις 11.00

Διαβάστε περισσότερα

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού : Επιχειρηµατική Καθοδήγηση για την Βιωσιµότητα των Αγροτικών Επιχειρήσεων & Προοπτικές

«Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού : Επιχειρηµατική Καθοδήγηση για την Βιωσιµότητα των Αγροτικών Επιχειρήσεων & Προοπτικές «Αναδιάρθρωση της καλλιέργειας του καπνού : Επιχειρηµατική Καθοδήγηση για την Βιωσιµότητα των Αγροτικών Επιχειρήσεων & Προοπτικές Αρωµατικών-Φαρµακευτικών και Ενεργειακών φυτών» Εναλλακτικές δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ. 7 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ. 7 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ 7 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 38 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ- ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ I ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί της Εθνικής Φρουράς 2006. (Πρόταση νόμου του κ. Νεόφυτου Κωνσταντίνου, βουλευτή εκλογικής περιφέρειας Λευκωσίας)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α. 29 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α 29 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Το πρόβλημα που δημιουργείται με την εγγραφή άνεργων ατόμων σε κλάδους σπουδών που δεν περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

«Η Ευρώπη, ο πρώτος τουριστικός προορισμός στον κόσμο ένα νέο πλαίσιο πολιτικής για τον ευρωπαϊκό τουρισμό»

«Η Ευρώπη, ο πρώτος τουριστικός προορισμός στον κόσμο ένα νέο πλαίσιο πολιτικής για τον ευρωπαϊκό τουρισμό» «Η Ευρώπη, ο πρώτος τουριστικός προορισμός στον κόσμο ένα νέο πλαίσιο πολιτικής για τον ευρωπαϊκό τουρισμό» Γνωμοδότηση European Economic & Social Committee Εισηγητής : κ.γκόφας Ο τουρισμός είναι δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η Πρόκληση της Ανταγωνιστικότητας Η Εκθεση για την Παγκόσµια Ανταγωνιστικότητα,

Η Πρόκληση της Ανταγωνιστικότητας Η Εκθεση για την Παγκόσµια Ανταγωνιστικότητα, Xαιρετισµός Υπουργού Εµπορίου, Βιοµηχανίας και Τουρισµού κ. Αντώνη Μιχαηλίδη στην εκδήλωση που διοργανώνεται από την Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως και το Cyprus College µε τη στήριξη των Price Waterhouse

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες Χρηματοδότησης από Ταμεία και Ανταγωνιστικά Προγράμματα της ΕΕ 5 Δεκεμβρίου 2014

Ευκαιρίες Χρηματοδότησης από Ταμεία και Ανταγωνιστικά Προγράμματα της ΕΕ 5 Δεκεμβρίου 2014 Ευκαιρίες Χρηματοδότησης από Ταμεία και Ανταγωνιστικά Προγράμματα της ΕΕ 5 Δεκεμβρίου 2014 Άδωνις Κωνσταντινίδης Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης Δομή Παρουσίασης Εισαγωγή:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ IΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας για το πεδίο βολής Τσερίου. (Αρ. Φακ. 23.04.033.151-2016). (Προηγούμενος Αρ. Φακ.

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Προέδρου ΚΕΒΕ κ. Φειδία Πηλείδη στη Γενική Συνέλευση ΕΒΕΑ 3 Ιουλίου, 2015

Χαιρετισμός Προέδρου ΚΕΒΕ κ. Φειδία Πηλείδη στη Γενική Συνέλευση ΕΒΕΑ 3 Ιουλίου, 2015 Χαιρετισμός Προέδρου ΚΕΒΕ κ. Φειδία Πηλείδη στη Γενική Συνέλευση ΕΒΕΑ 3 Ιουλίου, 2015 Κύριε Υπουργέ, Κύριοι βουλευτές, Κύριοι Δήμαρχοι, Εκλεκτοί Προσκεκλημένοι, Φίλε Πρόεδρε του Τουρκοκυπριακού Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

10.00 π.μ., έχει ως ακολούθως:

10.00 π.μ., έχει ως ακολούθως: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Γ 29 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδια Χορηγιών για Ενίσχυση της Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Σχέδια Χορηγιών για Ενίσχυση της Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Σχέδια Χορηγιών για Ενίσχυση της Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Χρηματοδότηση Σχεδίων Συγχρηματοδότηση από Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία 2014-2020 και Κυπριακή Δημοκρατία Επιχειρησιακό

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Β Λ Ε Ψ Ε Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ω Ν Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ Σ Τ Η Ν Κ Υ Π Ρ Ι Α Κ Η Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Α

Π Ρ Ο Β Λ Ε Ψ Ε Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ω Ν Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ Σ Τ Η Ν Κ Υ Π Ρ Ι Α Κ Η Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Α Π Ρ Ο Β Λ Ε Ψ Ε Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ω Ν Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ Σ Τ Η Ν Κ Υ Π Ρ Ι Α Κ Η Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Α 2 0 1 7-2 0 2 7 Διεύθυνση Έρευνας και Προγραμματισμού 28 Νοεμβρίου 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

Στόχοι βελτίωσης ενεργειακής απόδοσης στις επιχειρήσεις και σύντομη αναφορά στα σχέδια χορηγιών Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ 23/11/18

Στόχοι βελτίωσης ενεργειακής απόδοσης στις επιχειρήσεις και σύντομη αναφορά στα σχέδια χορηγιών Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ 23/11/18 Στόχοι βελτίωσης ενεργειακής απόδοσης στις επιχειρήσεις και σύντομη αναφορά στα σχέδια χορηγιών Κεντρικά Γραφεία ΟΕΒ 23/11/18 Χριστόδουλος Ελληνόπουλος Λειτουργός Βιομηχανικών Εφαρμογών Υπηρεσία Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΤΡΙΔΗ Υ Π Ο Μ Ν Η Μ Α ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΟΕΔΡΩ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΕΤΡΙΔΗ Προτεινόμενα Μέτρα για Επίλυση Προβλημάτων στην Ανάκαμψη του Κατασκευαστικού Τομέα Ευθύς ως οι συνέπειες της Παγκόσμιας

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 7 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 7 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 7 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

Συνεδρία Βουλής ημερομηνίας 16 Νοεμβρίου ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β : Κατάθεση νομοσχεδίων και εγγράφων. Κατατέθηκαν

Συνεδρία Βουλής ημερομηνίας 16 Νοεμβρίου ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β : Κατάθεση νομοσχεδίων και εγγράφων. Κατατέθηκαν Συνεδρία Βουλής ημερομηνίας 16 Νοεμβρίου 2018 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β : Κατάθεση νομοσχεδίων και εγγράφων 1. Ο περί Συμπληρωματικού του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης Νόμος (Αρ. 1)

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4146/2013

ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4146/2013 ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4146/2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σας ενημερώνουμε ότι ενεργοποιήθηκε ο νέος επενδυτικός νόμος N.4146/18.04.13 για ενίσχυση ιδιωτικών επενδύσεων με σκοπό την οικονομική ανάπτυξη, την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 19 IOYNIOY 2018 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 2017-2020 κ.κ. Χάρης Λοϊζίδης - Πρόεδρος Ανδρέας Τσόκκος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ανάπτυξης, υπόψη Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου.

ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ανάπτυξης, υπόψη Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου. ΑΘΗΝΑ 24-11-2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2358 ΠΡΟΣ : Υπουργείο Ανάπτυξης, υπόψη Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ) κ. Σπύρου Ευσταθόπουλου. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες Χρηματοδότησης από Ταμεία και Ανταγωνιστικά Προγράμματα της ΕΕ

Ευκαιρίες Χρηματοδότησης από Ταμεία και Ανταγωνιστικά Προγράμματα της ΕΕ Ευκαιρίες Χρηματοδότησης από Ταμεία και Ανταγωνιστικά Προγράμματα της ΕΕ Λευκωσία, 13 Δεκεμβρίου 2014 Γεωργία Χριστοφίδου Διευθύντρια Προγραμματισμού Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 35 η συνεδρίαση

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 35 η συνεδρίαση ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 35 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ι ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί του Επιμελητηρίου Καλών Τεχνών (Σύσταση, Σκοποί, Αρμοδιότητες και άλλα Συναφή Θέματα) Νόμος του 1999.

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες Επιχορήγησης επενδυτικών σχεδίων στον Μελισσοκομικό τομέα

Δυνατότητες Επιχορήγησης επενδυτικών σχεδίων στον Μελισσοκομικό τομέα 6ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Δυνατότητες Επιχορήγησης επενδυτικών σχεδίων στον Μελισσοκομικό τομέα Μιχάλης Σμύρης τηλ: 6932 801986 e-mail :gsmyris@yahoo.gr 12 ος 2014 Περίγραμμα- Ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ: ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ 2014 2015

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ: ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ 2014 2015 ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ: ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ 2014 2015 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 2013 Π Ρ Ο Ο Ι Μ Ι Ο Η σημασία του ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

Πύλη Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης

Πύλη Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης Πύλη Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων αξιοποίηση των ευκαιριών χρηματοδότησης 27 Νοεμβρίου 2018, Λευκωσία Γεωργία Σολομωνίδου- Χριστοφίδου, Διευθύντρια Προγραμματισμού, ΓΔ ΕΠΣΑ Πύλη Ενημέρωσης Χρηματοδοτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ Α. ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΟΝΑ 4 ΠΑΑ_ΠΡΟΚΗΡΥΣΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ Α. ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΟΝΑ 4 ΠΑΑ_ΠΡΟΚΗΡΥΣΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ Α. ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΟΝΑ 4 ΠΑΑ_ΠΡΟΚΗΡΥΣΟΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΞΟΝΑ 4 ΤΟΥ Π.Α.Α. ΤΗΣ ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. Μέτρο Υπομέτρο Δράση Δικαιούχοι 4.1 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ L123

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. Συνεργασία Πολιτών).

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. Συνεργασία Πολιτών). ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1. Ο περί Διαφημίσεων Αυτοκινήτων Νόμος του 2003. (Πρόταση νόμου του βουλευτή κ. Γιώργου Περδίκη Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα »

Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα » Πρόοδος στην Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αειφόρος Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα 2007-2013» Συνεδρία της Επιτροπής Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων 2007 2013 Λάρνακα 23 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Φορολογίας του Εισοδήματος. (Αρ. Φακ ). και για το φορολογικό έτος 2017.]

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ 1. Ο περί Φορολογίας του Εισοδήματος. (Αρ. Φακ ). και για το φορολογικό έτος 2017.] ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 8 η συνεδρίαση ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ

ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ Χαιρετισµός Προέδρου ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. κου Παναγιώτη Γιαννόπουλου Εκδήλωση ΕΒΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ «Ενέργεια Φωτοβολταϊκά πάρκα» Τετάρτη 18 Απριλίου 2007 Κύριοι Υπουργοί, Κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

(Αρ. Φακ ). (Αναπομπή).

(Αρ. Φακ ). (Αναπομπή). ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΣ 1 η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 11 η συνεδρίαση Ομιλία του Υπουργού Οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑνΑΔ

ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑνΑΔ ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑνΑΔ 20-207 Η αποτίμηση και αξιολόγηση των δραστηριοτήτων και δράσεων της καθώς και της προσφοράς της προς την οικονομία και την κοινωνία της

Διαβάστε περισσότερα

Στο Νέο Αναπτυξιακό Νόμο που αναμένεται σύντομα να ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή και να τεθεί σε ισχύ, προβλέπονται 9 δέσμες ενισχύσεων

Στο Νέο Αναπτυξιακό Νόμο που αναμένεται σύντομα να ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή και να τεθεί σε ισχύ, προβλέπονται 9 δέσμες ενισχύσεων Τα βασικά σημεία του νέου Αναπτυξιακού Νόμου Το Προσχέδιο του Νέου Αναπτυξιακού Νόμου δόθηκε στη δημοσιότητα και παρουσιάστηκε στο ΕΒΕΘ από το Γ.Γ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόη Λαμπριανίδη.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΣΠΑ 2007-2013 m npcf ρπμμη ψβ tjw σ^πτυξπι ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : ΚΟΡΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ^ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ Ε.Υ. ΕΝΔΙΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4399/2016

ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4399/2016 ISO 9001 : 2008 Certificate No: 3496/14 ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4399/2016 Προκηρύχθηκαν στις 19 Οκτωβρίου 4 Καθεστώτα ενίσχυσης του νέου Αναπτυξιακού Νόμου Ν.4399/2016 και ξεκίνησε η υποβολή επενδυτικών

Διαβάστε περισσότερα

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών θα συνεδριάσει ΕΚΤΑΚΤΩΣ την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 στις 11.00 το πρωί με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β: (Νομοθετική εργασία). 11.00 π.μ. 1. Ο περί Μεταβιβάσεως

Διαβάστε περισσότερα

2017, στις π.μ., έχει ως ακολούθως:

2017, στις π.μ., έχει ως ακολούθως: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 11 η συνεδρίαση Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοινώνει στα αξιότιμα μέλη ότι η ημερήσια διάταξη της συνεδρίας της Βουλής για τη Παρασκευή,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 2020

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014 2020 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ 1 1. ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 1.1 Αναφερθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. «Νέες συνεργασίες μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων»

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. «Νέες συνεργασίες μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «Νέες συνεργασίες μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων» ΘΕΜΑ: Η συμβολή της υλοποίησης Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Ανάπτυξης της Υπαίθρου στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 26 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 26 η συνεδρίαση. Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ Β 26 η συνεδρίαση Συνοδευτικό έγγραφο της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίας της Βουλής για την Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018, στις 11.00 π.μ., στο οποίο

Διαβάστε περισσότερα