όλους η πρόληψη συμφέρει 1 η Ανακοίνωση για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο Athens Hilton

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "όλους η πρόληψη συμφέρει 1 η Ανακοίνωση για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο Athens Hilton"

Transcript

1 Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κύριου Κάρολου Παπούλια 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας η πρόληψη συμφέρει όλους Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο Athens Hilton ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1 η Ανακοίνωση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.)

2 Το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής & Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) διοργανώνει το «1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας», που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Athens Hilton, στις 29 και 30 Νοεμβρίου Το Συνέδριο έχει ως κύριο θέμα την πρόληψη και τίτλο «η πρόληψη συμφέρει όλους». Σκοπός Με το Συνέδριο αυτό, το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε., φιλοδοξεί να δημιουργήσει και να καθιερώσει ένα θεσμό, ένα μόνιμο βήμα διαλόγου για την ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων και εμπειριών σε θέματα υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας (ΥΑΕ). Σκοπός του 1 ου Συνεδρίου είναι να καταδείξει τη σημασία της πρόληψης στην αποτελεσματική αποτροπή τόσο των ατυχημάτων, όσο και των επαγγελματικών ασθενειών και να αναδείξει ότι η πρόληψη πέρα από την εφαρμογή κανόνων, οδηγιών και τεχνικών μέτρων είναι και θέμα νοοτροπίας, η οποία θα πρέπει να καλλιεργείται από πολύ μικρή ηλικία. Σκοπός, επίσης, του Συνεδρίου είναι να αναδείξει ότι η πρόληψη είναι υπόθεση όλων: των επιχειρήσεων, των εργαζομένων, των ασφαλιστικών φορέων, του κράτους και της κοινωνίας γενικότερα. Σε ποιους απευθύνεται Το Συνέδριο πραγματεύεται ένα θέμα το οποίο μας αφορά όλους και απευθύνεται σε κάθε συνειδητοποιημένο ενεργό πολίτη. Κυρίως, όμως, απευθύνεται στους εργοδότες, τους εργαζομένους, τους συνδικαλιστές, στα μέλη των επιτροπών υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας, στους ασφαλιστικούς φορείς, τους τεχνικούς ασφάλειας και τους ιατρούς εργασίας, στην ερευνητική κοινότητα, στους φοιτητές, καθώς και σε κάθε επαγγελματία του χώρου. Όλοι θα αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες από μία τόσο σημαντική εκδήλωση για την ΥΑΕ.

3 Θεματικές ενότητες Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει προσκεκλημένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα δώσει τη δυνατότητα για παρουσίαση εισηγήσεων και αναρτημένων παρουσιάσεων (posters) και θα διαθέσει εκθεσιακό χώρο. Οι θεματικές ενότητες, είναι οι ακόλουθες: η σημασία της πρόληψης (το κοινωνικοοικονομικό κόστος για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές από την απουσία μέτρων και πολιτικών πρόληψης σε επίπεδο επιχείρησης, κλάδων, περιοχών και συγκεκριμένων κινδύνων και τα οφέλη από την εφαρμογή τέτοιου είδους μέτρων και πολιτικών) η πρόοδος της έρευνας και της τεχνολογίας στον τομέα της πρόληψης των κινδύνων για την ΥΑΕ (μεθοδολογίες παρακολούθησης των θεμάτων ΥΑΕ, καταγραφή εργατικών ατυχημάτων και επαγγελματικών ασθενειών, μέτρα πρόληψης, καινοτομίες, εγγενής ασφάλεια) η συμβολή του νομοθετικού και θεσμικού πλαισίου της ΥΑΕ, καθώς και τα προβλήματα που σχετίζονται με την εφαρμογή του η ένταξη των θεμάτων ΥΑΕ σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και η αναβάθμιση των θεμάτων που αφορούν στην εκπαίδευση των εργαζομένων για θέματα ΥΑΕ, με στόχο τη δημιουργία μίας νοοτροπίας πρόληψης ο ρόλος του κράτους, των κοινωνικών εταίρων, των ασφαλιστικών φορέων και της ερευνητικής κοινότητας η ασφαλιστική κάλυψη του επαγγελματικού κινδύνου τα ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με την εφαρμογή μέτρων πρόληψης στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις η διασύνδεση εργασιακού και ευρύτερου περιβάλλοντος οι επιπτώσεις που δημιουργεί η σημερινή οικονομική κρίση στις συνθήκες εργασίας αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, των δυσκολιών και των αδυναμιών της σημερινής κατάστασης. Χρόνος και τόπος διεξαγωγής Το Συνέδριο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Athens Hilton. Εγγραφή Έως 30/9/2010 Μετά την 1/10/2010 Συμμετέχοντες Φοιτητές Επίσημη Γλώσσα Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική. Στις παρουσιάσεις των ξένων ομιλητών που θα γίνουν στην κεντρική αίθουσα θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση Αγγλικά Ελληνικά - Αγγλικά. Γραμματεία συνεδρίου ERA Ε.Π.Ε., Ασκληπιού 17, , Αθήνα Τηλ , , Φαξ , Ε-mail: info@era.gr, Web Site:

4 Έκθεση Παράλληλα με το Συνέδριο θα λειτουργήσει εκθεσιακός χώρος. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση με περίπτερο (stand) ή άλλο τρόπο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Συνεδρίου. Σημαντικές Ημερομηνίες Τελική ημερομηνία υποβολής περίληψης εργασίας: 28 Μαΐου 2010 Ενημέρωση αποδοχής εργασίας: 26 Ιουλίου 2010 Τελική ημερομηνία υποβολής πλήρους κειμένου εργασίας: 18 Οκτωβρίου 2010 Προθεσμία προ εγγραφής: 30 Σεπτεμβρίου 2010 Υποβολή Περιλήψεων Εργασιών Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να υποβληθούν στα Ελληνικά, να μην υπερβαίνουν τις 300 λέξεις και να περιέχουν υποχρεωτικά τα παρακάτω πεδία: Τίτλο Συγγραφείς και φορείς Περίληψη (μέχρι 300 λέξεις) Οι περιλήψεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου Περιλήψεις που δε θα υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή δεν θα γίνουν αποδεκτές. Η προθεσμία υποβολής των περιλήψεων λήγει την 28 η Μαΐου Βεβαίωση παραλαβής των περιλήψεων θα αποσταλεί σε όλους τους συγγραφείς, οι οποίοι θα ενημερωθούν για την αποδοχή της εργασίας τους μέχρι την 26 η Ιουλίου Οι συγγραφείς των οποίων η περίληψη της εργασίας θα γίνει αποδεκτή από την Επιστημονική Επιτροπή, θα πρέπει να καταθέσουν το πλήρες κείμενο (full paper) μέχρι τη 18 η Οκτωβρίου 2010, καθώς και μία σύντομη περίληψη στα Αγγλικά προκειμένου να φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου. Επισημαίνεται ότι η αποδοχή μιας εργασίας και η παρουσίασή της στο Συνέδριο συνεπάγεται, υποχρεωτικά, την εγγραφή και την παρακολούθησή του, τουλάχιστον ενός από τους συγγραφείς της. Εάν κάποιος συγγραφέας δεν μπορεί να παραστεί στο Συνέδριο, έχει την υποχρέωση να ορίσει αντικαταστάτη για την παρουσίαση και να ενημερώσει τους διοργανωτές.

5 Διοργανωτής Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝΥ.Α.Ε.). Το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε., αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρεία, ιδρύθηκε το 1992 με πρωτοβουλία των κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων (Γ.Σ.Ε.Ε.) και των εργοδοτών (Σ.Ε.Β., Ε.Σ.Ε.Ε., Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.). Εκπονεί έρευνες για την ΥΑΕ σε διάφορους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας. Επισκέπτεται επιχειρήσεις στο πλαίσιο προσδιορισμών βλαπτικών εργασιακών παραγόντων, ευαισθητοποιεί και ενημερώνει για θέματα ΥΑΕ εργαζόμενους και εργοδότες. Διαθέτει εργαστήριο Βιοχημείας - Τοξικολογίας το οποίο προσδιορίζει μεγάλο αριθμό χημικών ουσιών στον αέρα των χώρων εργασίας, καθώς και στα βιολογικά υγρά των εργαζομένων. Συμμετέχει σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα. Διοργανώνει σεμινάρια κατάρτισης εργοδοτών, εργαζομένων, επιτροπών ΥΑΕ και τεχνικών ασφάλειας. Ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για θέματα ΥΑΕ μέσω του διαδικτυακού τόπου που διαθέτει ( της βιβλιοθήκης του, των βιβλίων και των φυλλαδίων, του τριμηνιαίου περιοδικού και του μηνιαίου ηλεκτρονικού του δελτίου που εκδίδει. Οργανωτική Επιτροπή Πρόεδρος: Ιωάννης Δραπανιώτης, Πρόεδρος Δ. Σ. ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Μέλη: Ιωάννης Αδαμάκης, Μέλος Δ.Σ. ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Μηνάς Αναλυτής Δρ., Γενικός Διευθυντής ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Εύη Γεωργιάδου, Κέντρο Ασφάλειας της Εργασίας ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Θεόδωρος Δέδες, Μέλος Δ.Σ. ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Βασίλης Δρακόπουλος, Κέντρο Υγείας Υγιεινής της Εργασίας ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Σπύρος Δρίβας, Υπεύθυνος Κέντρου Υγείας Υγιεινής της Εργασίας ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Θεώνη Κουκουλάκη, Υπεύθυνη Κέντρου Ασφάλειας της Εργασίας ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Πέτρος Μαραμπούτης Δρ., Μέλος Δ.Σ. ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Ίρμα Ριζάκου, Μάρκετινγκ και Επικοινωνία ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. Αντώνης Ταργουτζίδης Δρ., Υπεύθυνος Παραρτήματος Θεσσαλονίκης ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε. «Οι φωτογραφίες της αφίσας του συνεδρίου είναι δημιουργία του γιατρού εργασίας κ. Σπύρου Δρίβα και ανήκουν στο προσωπικό του αρχείο»

6 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο Athens HILTON, Αθήνα ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Παρακαλούμε αποστείλατε το Δελτίο συμπληρωμένο με κεφαλαία γράμματα στη Γραμματεία του Συνεδρίου: ERA ΕΠΕ-Ασκληπιού 17, Αθήνα, Τηλ: , Fax: & ή επισκεφθείτε την ιστoσελίδα του Συνεδρίου: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΟΥ Επώνυμο:...Όνομα:... Ειδικότητα:... Τμήμα:... Φορέας:... Διεύθυνση εργασίας:... Τ.Κ.:...Πόλη:...Τηλ.:... Διεύθυνση κατοικίας:... Τ.Κ.:...Πόλη:...Τηλ.:... Κινητό:... Φαξ.:... Ε- mail:... ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Έως 30/9/2010 Μετά την 1/10/2010 Συμμετέχοντες Φοιτητές* ΣΥΝΟΛΟ (Ι) * Απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής των φοιτητών είναι η υποβολή αντιγράφου της φοιτητικής τους ταυτότητας, μαζί με την αποστολή του δελτίου συμμετοχής. Το δικαίωμα συμμετοχής στο Συνέδριο περιλαμβάνει: Είσοδο στον εκθεσιακό χώρο & παρακολούθηση επιστημονικών συνεδριάσεων, συνεδριακό υλικό, διαλείμματα καφέ, γεύματα, πιστοποιητικό παρακολούθησης. ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ Το δικαίωμα συμμετοχής δεν επιστρέφεται. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η πληρωμή της συμμετοχής μπορεί να γίνει με: Ταχυδρομική Επιταγή σε διαταγή: ERA ΕΠΕ Ασκληπιού 17, Αθήνα Τραπεζικό έμβασμα στην ALPHA Bank, σε διαταγή: ERA ΕΠΕ, Αριθμός Λογαριασμού , IBAN GR Με πιστωτική κάρτα συμπληρώνοντας τα κάτωθι στοιχεία: Εξουσιοδοτώ την ERA ΕΠΕ όπως χρεώσει την κάρτα μου με το ποσό των Ευρώ Κάρτα: MASTER CARD VISA AMERICAN EXPRESS Αριθμός Κάρτας Ημερ. Λήξης / Υπογραφή Ημερομηνία / / Η φόρμα εγγραφής μπορεί να αποσταλεί, είτε μέσω fax στο είτε ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου

ΒΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΜΑΝΟΣ ΙΑΒΗΤΗ ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ. Σεµινάρια. Ετήσια Μετεκπαιδευτικά. για το ΑΘΗΝΑ. 1 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΥΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΒΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΜΑΝΟΣ ΙΑΒΗΤΗ ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ. Σεµινάρια. Ετήσια Μετεκπαιδευτικά. για το ΑΘΗΝΑ. 1 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΥΝΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΑΒΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ µε το ιαβητολογικό Κέντρο της Β Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστηµίου Αθηνών, ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ετήσια Μετεκπαιδευτικά Σεµινάρια για το ΣΑΚΧΑΡΩ Η ΙΑΒΗΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

συνέδριο πανελλήνιο Μεταμοσχεύσεων 1-3 Νοεμβρίου 2013 Αθήνα HILTON ATHENS πρωτη ανακοίνωση

συνέδριο πανελλήνιο Μεταμοσχεύσεων 1-3 Νοεμβρίου 2013 Αθήνα HILTON ATHENS πρωτη ανακοίνωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ πανελλήνιο συνέδριο Μεταμοσχεύσεων 1-3 Νοεμβρίου 2013 Αθήνα HILTON ATHENS πρωτη ανακοίνωση Υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Καρόλου Παπούλια

Διαβάστε περισσότερα

Α Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Α Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 5-8 ΜΑΪΟΥ 2011 ΑΤΗΕNS - HILTON Με Διεθνείς Συμμετοχές Α Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Αντιπρόεδρος:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΕΦΗ ΜΠΟΤΟΥΛΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΕΦΗ ΜΠΟΤΟΥΛΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος: Ψαρρά Κατερίνα Αντιπρόεδρος: Σταθάκη- Φερδερίγου Αγγελική Γενικός Γραμματέας: Χαλιάσος Αλέξανδρος Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Σπυροπούλου Διακουμή Παναγιώτα Ταμίας: Μπότουλα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση  Επιτροπές συνεδρίου Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές Όροι Συμμετοχής Χορηγών Χορηγίες 7-8 Έκθεση ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρόσκληση 3 Επιτροπές συνεδρίου 4 Γενικές Πληροφορίες / Εγγραφές 5 Όροι Συμμετοχής Χορηγών 6 Χορηγίες 7-8 Έκθεση 9-10 Πολιτική Ακυρώσεων & Πληρωμών 11 Έντυπο Συμμετοχής 12 2

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 1 Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΧΟΡΗΓΩΝ ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση: ΕΕΚΧΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ

Οργάνωση: ΕΕΚΧΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος: Ψαρρά Κατερίνα Αντιπρόεδρος: Κρούπης Χρήστος Γενικός Γραμματέας: Χαλιάσος Αλέξανδρος Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Σπυροπούλου Διακουμή Παναγιώτα Ταμίας: Μπότουλα Έφη Μέλη: Λόη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Χορηγικό Πακέτο 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Εντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Κύριοι,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Κύριοι, ΕΚΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Κύριοι, Συνεχίζοντας τον θεσμό των Πανελληνίων Συνεδρίων Υαλοειδούς- Αμφιβληστροειδούς που γίνονται κάθε χρόνο την ίδια εποχή, σας ανακοινώνουμε ότι το 2015 θα γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ EKΘΕΣΗ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ Ξενοδοχείο ALDEMAR Ολυμπία Αγαπητοί Κύριοι, Η εταιρεία μας ERA Ltd έχει αναλάβει την πλήρη διοργάνωση του 47 ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές πληροφορίες. Θέματα Συνεδρίου

Γενικές πληροφορίες. Θέματα Συνεδρίου Γενικές πληροφορίες Θέματα Συνεδρίου ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS-ADENOMYOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY MATERNAL/FETAL REPRODUCTION LAPAROSCOPY ORAL CONTRACEPTIVES OVARIAN STIMULATION

Διαβάστε περισσότερα

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Τιμολόγηση H τιμολόγηση των χορηγιών γίνεται μετά το τέλος του Συνεδρίου. Στις τιμές που αναφέρονται δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών. Η αποστολή του εντύπου συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε)

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α 1. Ίδρυση του Ινστιτούτου Το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας ιδρύθηκε το 1992, προκειµένου να καλύψει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. Αγαπητοί συνάδελφοι,

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. Αγαπητοί συνάδελφοι, Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητοί συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και να παρακολουθήσετε το 1ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Αναγεννητικής Ιατρικής, με θέμα:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

διημερίδα 5 ΜΑΪΟΥ & 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

διημερίδα 5 ΜΑΪΟΥ & 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΛ.Ε.Φ.Ι. επιστημ νική ενημερωτική διημερίδα 5 ΜΑΪΟΥ & 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ www.elefi.gr Πέμπτη 5 Μαΐου 2011 Α ΜΕΡΟΣ Η ΙΑΤΡΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Αγαπητοί μας συνεργάτες, ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ Αγαπητοί μας συνεργάτες, Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς σας καλωσορίζουμε στο 12o Πανελλήνιο Συνέδριό μας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 12-14

Διαβάστε περισσότερα

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 4 ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Φόρουμ Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 22-24 Νοεμβρίου 2013. Τέσσερα χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY

ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY ORAL CONTRACEPTIVES OVARIAN STIMULATION P.O.F PCOS REPETEAD

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ.Ε.ΔΕ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ.Ε.ΔΕ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ.Ε.ΔΕ. Ιουλίου 2019 Ηράκλειο Κρήτης Ξενοδοχείο Aquila Atlantis www.hds-dermoscopy.gr Προκαταρκτικό πρόγραμμα & πρόσκληση υποβολής περιλήψεων 2 ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Υπεύθυνη Επικοινωνίας Τηλ: Ε- mail:

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Υπεύθυνη Επικοινωνίας Τηλ: Ε- mail: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου ERA ΕΠΕ Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Έφη Στάμενα Τηλ: 210 3634944 Ε-mail: estamena@era.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Κύριοι, Συνεχίζοντας τον θεσμό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΡΟΙ Σ ΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ANDROLOGY ENDOMETRIOSIS ENDOMETRIUM FERTILITY PRESERVATION HPV AND IΝFERTILITY HYSTEROSCOPY IMMUNOLOGY OF IMPLANTATION IMPLANTATION LAPAROSCOPY ORAL CONTRACEPTIVES

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Απρίλιος Αγαπητοί κύριοι,

Αθήνα, Απρίλιος Αγαπητοί κύριοι, Χ Ο Ρ Η Γ Ι Κ Ο Π Α Κ Ε Τ Ο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αθήνα, Απρίλιος 2017 Αγαπητοί κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο Επιστημονικό Συμπόσιο με τίτλο «Κατευθυντήριες οδηγίες στην Ενδοκρινολογία, τον Διαβήτη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ Όλες οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στην Ημερίδα με οποιοδήποτε τρόπο (χορηγία, stand) θα αναφέρονται στο website & στο τελικό πρόγραμμα ως χορηγοί. Έντυπο Συμμετοχής Για

Διαβάστε περισσότερα

3o ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ 2015 Αμφιθέατρο Παθολογικής Φυσιολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών 1ος Κύκλος - ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μυοσκελετικό Σύστημα: Δομή

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: 1. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνάδελφοι Ο Τομέας Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής (ΤΕΕΝ) του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ) σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΣΝΕ στην Μακεδονία και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΓΩΓΗΣ Ρέθυμνο, 12 Αυγούστου 2013 Δεύτερη Αναγγελία Η Ελληνική Επιστημονική Ένωση

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Εταιρία Κυτταρομετρίας

Ελληνική Εταιρία Κυτταρομετρίας 1 Page Αγαπητοί Συνάδελφοι Η πρόοδος της επιστημονικής γνώσης βασίστηκε στη συνεργατική δύναμη και τη συνεισφορά των τεχνικών μέτρησης και των μεθόδων ανάλυσης. Η συστηματική ανάλυση πληροφοριών από μεμονωμένα

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας: ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Κόστος χορηγίας: 3.500 Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με έναν ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ" 2-4 Νοεμβρίου Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ 2-4 Νοεμβρίου Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε. 4 18 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ" 14 1 1 13 17 12 19 20 11 21 22 10 x 9 y 8 7 2-4 Νοεμβρίου 2018 3 2 1 Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εθνικό Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

12o Σεπτεµβρίου. Λαπαροενδοσκοπικής. Χειρουργικής. Α Ανακοίνωση. Οκτωβρίου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ. Αθήνα. Αίγλη Ζαππείου2017

12o Σεπτεµβρίου. Λαπαροενδοσκοπικής. Χειρουργικής. Α Ανακοίνωση. Οκτωβρίου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ. Αθήνα. Αίγλη Ζαππείου2017 Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεµβατικών Τεχνικών 12o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής 29 1 - Σεπτεµβρίου Οκτωβρίου Αίγλη Ζαππείου2017 Αθήνα Α Ανακοίνωση Χαιρετισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πρόεδρος : Σ. Δούμα Αντιπρόεδρος : Γ. Στεργίου Γεν. Γραμματέας : Π. Ζεμπεκάκης Ειδ. Γραμματέας : Μ. Δούμας

Διαβάστε περισσότερα

Moorfields Eye Hospital

Moorfields Eye Hospital Moorfields Eye Hospital ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕRA Ltd. ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα Τηλ.: 210 36 34 944 Fax: 210 36 31 690 E-mail: info@era.gr www.era.gr

Διαβάστε περισσότερα

Α Ανακοίνωση. Οργανωτική Επιτροπή

Α Ανακοίνωση. Οργανωτική Επιτροπή Α Ανακοίνωση Οργανωτική Επιτροπή Πρόεδρος: Π. Μπούρα Αντιπρόεδρος: Αικ. Παυλίτου-Τσιόντση Γεν. Γραμαμτέας: Α. Τσιρογιάννη Ειδ. Γραμματέας: Θ. Κεραμιτζόγλου Ταμίας: Χ. Νικολάου Μέλη: Α. Σαραντόπουλος Αικ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ HELLENIC SOCIETY OF IMMUNOLOGY

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ HELLENIC SOCIETY OF IMMUNOLOGY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ HELLENIC SOCIETY OF IMMUNOLOGY ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ 12-14 Δεκεμβρίου 2013 Αθήνα Κεντρικό Κτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών (Αμφιθέατρο «Άλκη Αργυριάδη») ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

6-8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ

6-8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ 6-8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητοί Συνεργάτες Ελληνική ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

1 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Αθήνα, 1/9/2013 Πληροφορίες : Δ.Σ. Διεύθυνση : Ξενοφώντος 15Α T.K. : 105 57 Αθήνα Τηλέφωνο/Φάξ : 210.3229120 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : pess@pess.gr Δικτυακός τόπος : http://www.pess.gr Π Ε. Τ Π Ε Λ Ο Π

Διαβάστε περισσότερα

Ημερίδες Μεταβολισμού

Ημερίδες Μεταβολισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) Σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο ΓΝ Πειραιά Τζάνειο Ημερίδες Μεταβολισμού ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ 17 17 η η ΧΡΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 21 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 27-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τη διοργάνωση από την Ένωση Γυμναστών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - 1 - ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 Νοεμβρίου 2018 MAKEDONIA PALACE HOTEL 08.00-08.45 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ 08.45 09.00 WELCOME Δ. Μπούρος, Χαιρετισμοί Π. Αργυροπούλου-Πατάκα,

Διαβάστε περισσότερα

Προς τα μέλη και τους φίλους. του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Προς τα μέλη και τους φίλους. του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Ηράκλειο, 08/11/2015 Πληροφορίες: Ε. Μαράκη, Μ. Καδιανάκη Τηλ.: 6942558286, 6977714973 e-mail: iakekriti@gmail.com Website: iake.weebly.com 1 η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προς τα μέλη και τους φίλους του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών

Διαβάστε περισσότερα

CONGRESSES EVENTS BUSINESS TRAVEL INCENTIVES TOURISM

CONGRESSES EVENTS BUSINESS TRAVEL INCENTIVES TOURISM ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ERA Ltd CONGRESSES EVENTS BUSINESS TRAVEL INCENTIVES TOURISM Ασκληπιού 17, 10680 Αθήνα Tel.: +30 210 3634944 Fax: +30 210 3631690 E-mail: estamena@era.gr Web site: www.era.gr Υπεύθυνη επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

Χειρουργικής. Πανελλήνιο Συνέδριο. A Ανακοίνωση. Εκπαίδευση & Προοπτικές. Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Ηellenic Surgical Society

Χειρουργικής. Πανελλήνιο Συνέδριο. A Ανακοίνωση. Εκπαίδευση & Προοπτικές. Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Ηellenic Surgical Society Πανελλήνιο Συνέδριο A Ανακοίνωση www.execongress2018.gr ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη χαρά και τιμή η ανάθεση της Προεδρίας του 31 ου Πανελληνίου Συνεδρίου και International

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Ερωτήσεις Πρώτης Γραμμής στην Οφθαλμολογία Σήμερα Λύσεις και Απαντήσεις», Μαΐου 2018 Σπυρίδων Γκορέζης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «Ερωτήσεις Πρώτης Γραμμής στην Οφθαλμολογία Σήμερα Λύσεις και Απαντήσεις», Μαΐου 2018 Σπυρίδων Γκορέζης ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη διοργάνωση επιστημονικής συνάντησης με θέμα: «Ερωτήσεις Πρώτης Γραμμής στην Οφθαλμολογία Σήμερα Λύσεις και Απαντήσεις», η οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΚΕΤΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Κύριος Χορηγός 3.000

ΠΑΚΕΤΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Κύριος Χορηγός 3.000 ΠΑΚΕΤΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Κύριος Χορηγός 3.000 Για τον κύριο Χορηγό του Συνεδρίου προβλέπονται οι ακόλουθες ανταποδοτικές παροχές: Εκθεσιακός χώρος 8 τετραγωνικών μέτρων στο Κεντρικό Φουαγιέ του Συνεδριακού χώρου.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ" 2-4 Νοεμβρίου Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ 2-4 Νοεμβρίου Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Ε.Ι.Ε. 4 18 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ" 13 14 15 16 17 12 19 9 10 8 7 11 6 5 2-4 Νοεμβρίου 2018 3 20 2 21 22 x 1 y ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αξιότιμοι Κύριοι, Η Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία διοργανώνει το 39 ο Πανελλήνιο Ενδοκρινολογικό Συνέδριο, από 4-7 Απριλίου 2012, στο Ξενοδοχείο Intercontinental. Φέτος το ΔΣ της

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Ξενοδοχείο Athens Hilton, Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Αθήνα, Ξενοδοχείο Athens Hilton, Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούµε στην Ετήσια Μετεκπαιδευτική Ηµερίδα της Επιστηµονικής Εταιρείας Συνεχιζόµενης Παιδιατρικής Εκπαίδευσης και της Α Παιδιατρικής

Διαβάστε περισσότερα

28-29 Σεπτεμβρίου 2018

28-29 Σεπτεμβρίου 2018 Διοργανωτής: Ελληνική Εταιρεία Σιελογόνων Αδένων 28-29 Σεπτεμβρίου 2018 Ξενοδοχείο LAZART, μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκη A ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί συνάδελφοι Η Ελληνική Εταιρεία Σιελογόνων Αδένων για ακόμα μια

Διαβάστε περισσότερα

12 ο Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας «Η Αθλητική Ψυχολογία στην παιδεία, την ποιότητα ζωής και τον αθλητισμό» Αθήνα, 14-16 Δεκεμβρίου 2012

12 ο Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας «Η Αθλητική Ψυχολογία στην παιδεία, την ποιότητα ζωής και τον αθλητισμό» Αθήνα, 14-16 Δεκεμβρίου 2012 Οργανώνεται από: την Ελληνική Εταιρεία Αθλητικής Ψυχολογίας τον Τομέα Θεωρητικών Επιστημών του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Αθηνών Υπό την αιγίδα: του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, Με τις σκέψεις αυτές σας προσκαλούμε και στηριζόμαστε στην ενεργή συμμετοχή σας. Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αγαπητοί συνάδελφοι, Με τις σκέψεις αυτές σας προσκαλούμε και στηριζόμαστε στην ενεργή συμμετοχή σας. Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Χαιρετισμός Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας διοργανώνει την Επιστημονική Εκδήλωση «Από την πρόληψη στη θεραπεία του Σακχαρώδους Διαβήτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Στοιχεία Συμμετέχουσας/ντος: Επώνυμο: Όνομα: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ SPORTS SUMMER CAMP 2018 ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Γ.Σ. ΟΜΑΔΑ Φύλο: Αγόρι Κορίτσι Διεύθυνση Κατοικίας: Οδός: Τ.Κ. Πόλη: Αριθμός: Επιθυμώ το παιδί μου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 ΜΑΪΟΥ 2017

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 ΜΑΪΟΥ 2017 ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1 ΜΑΪΟΥ 2017 ERA ΕΠΕ Γραμματεία Συνεδρίου Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ράνια Λάμπου Ε-mail: rlambu@era.gr Τηλ: 210 3634944 Fax: 210 3631690 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

8ο ΠANEΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΦΘΑΛΜΙΚΩΝ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

8ο ΠANEΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΦΘΑΛΜΙΚΩΝ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ Ελληνική Εταιρεία για τη Μελέτη των Οφθαλμικών Φλεγμονών και Λοιμώξεων (ΕΕΜΟΦΛ) 8ο ΠANEΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΦΘΑΛΜΙΚΩΝ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ 5, 6 & 7 Δεκεμβρίου 2014 Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη A ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER COMPLETE TRAVEL SERVICES

VOYAGER COMPLETE TRAVEL SERVICES Αγαπητοί Κυρίες/Κύριοι, Φίλοι και συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι το «10 ο Μακεδονικό Ουρολογικό Συμπόσιο» που διοργανώνεται από την Ουρολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας, θα διεξαχθεί από

Διαβάστε περισσότερα

2014 Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS Εγγραφή - Διαμονή 28/11-30/11 Focus on Health E.Π.Ε. w w w. a i d s g

2014 Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS  Εγγραφή - Διαμονή 28/11-30/11 Focus on Health E.Π.Ε. w w w. a i d s g 26 Πανελλήνιο Συνέδριο 2014 AIDS www.aids.org.gr 28/11-30/11 Divani Caravel Ηotel Αθήνα 2014 Εγγραφή - Διαμονή Γραμματεία Συνεδρίου Focus on Health E.Π.Ε. Ιωάννου Γενναδίου 16-11521 Αθήνα Τ: 210 7223046

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Προξένου Κορομηλά 51 54622 Θεσσαλονίκη Τηλ & Φαξ: 2310 282 512 Website: www.egve.gr email: info@egve.

ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Προξένου Κορομηλά 51 54622 Θεσσαλονίκη Τηλ & Φαξ: 2310 282 512 Website: www.egve.gr email: info@egve. 18 ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 27-29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΓΩΝΙΑ ΟΔΩΝ Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες εξελίξεις στο οικονομικό ποινικό δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύγχρονες εξελίξεις στο οικονομικό ποινικό δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά σε συνεργασία με το Κέντρο Διεθνούς & Ευρωπαϊκού Δικαίου και την Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων διοργανώνει στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2009, συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες Εξελίξεις

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Προκήρυξη διαγωνισμού για την επιλογή Οργανωτικού Γραφείου Συνεδρίων για τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος

Θέμα : Προκήρυξη διαγωνισμού για την επιλογή Οργανωτικού Γραφείου Συνεδρίων για τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος Αθήνα, 17.06.2013 Α.Π. 342/2013 Θέμα : Προκήρυξη διαγωνισμού για την επιλογή Οργανωτικού Γραφείου Συνεδρίων για τις εκδηλώσεις της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Ήπατος Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος,

Διαβάστε περισσότερα

Η σημασία της Ασφάλειας και της Υγείας στην Εργασία στην επαγγελματική εκπαίδευση

Η σημασία της Ασφάλειας και της Υγείας στην Εργασία στην επαγγελματική εκπαίδευση Η σημασία της Ασφάλειας και της Υγείας στην Εργασία στην επαγγελματική εκπαίδευση Θεώνη Κουκουλάκη Τ. Μηχανικός, Εργονόμος, PhD, Eur.Erg., Συντονίστρια Τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης 26/4/2018 Το ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί συνεργάτες,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί συνεργάτες, ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί συνεργάτες, H Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία με στόχο την κάλυψη της αναγκαιότητας για συνεχή εκπαίδευση των ψυχιάτρων σε όλα τα σε επίκαιρα θέματα κλινικής ψυχοφαρμακολογίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. Λίλα Πανταζή tel (εσωτ: 43)

ΠΛΑΝΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ. Λίλα Πανταζή   tel (εσωτ: 43) ΠΛΑΝΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Λίλα Πανταζή e-mail: l.pantazi@events.gr, tel.210 9880032 (εσωτ: 43) ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αγαπητοί κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας

Διαβάστε περισσότερα

1 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΝΕΦΕΤ 9 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

1 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΝΕΦΕΤ 9 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 1 Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΕΝΕΦΕΤ 9 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Πανεπιστήμιο Κρήτης Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εργαστήριο Διδακτικής Θετικών Επιστημών (Τόπος Διεξαγωγής: Ορθόδοξος Ακαδημία

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού 5-7. Α Ανακοίνωση. Φεβρουαρίου 2016 Athenaeum Intercontinental Αθήνα.

Πανελλήνιο Συνέδριο Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού 5-7. Α Ανακοίνωση. Φεβρουαρίου 2016 Athenaeum Intercontinental Αθήνα. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας 5o 5-7 Φεβρουαρίου Athenaeum Intercontinental Αθήνα Oργάνωση - Γραμματεία: free spιrιt Getting you there! Α Ανακοίνωση Χαιρετισμός Η Εταιρία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Συνάδελφοι,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Αγαπητοί Συνάδελφοι, ΕΚΘΕΣΗ ΧΟΡΗΓΙΕΣ 1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 65ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αξιότιμοι κύριοι, Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει το 11 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών

Διαβάστε περισσότερα

13 ο Λαπαροενδοσκοπικής. 11 ο Απριλίου 2019 [A Ανακοίνωση] Χειρουργικής Χειρουργικής της Παχυσαρκίας. [ Εκπαιδεύοντας τους νέους ]

13 ο Λαπαροενδοσκοπικής. 11 ο Απριλίου 2019 [A Ανακοίνωση] Χειρουργικής Χειρουργικής της Παχυσαρκίας. [ Εκπαιδεύοντας τους νέους ] Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής & άλλων Επεμβατικών τεχνικών Ελληνική xeiρουργικη εταιρεια παχυσαρκιασ 13 ο Λαπαροενδοσκοπικής [ Εκπαιδεύοντας τους νέους ] 12-14 Απριλίου 2019 [A Ανακοίνωση] Αίγλη Ζαππείου

Διαβάστε περισσότερα

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ. Εισαγωγή

2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ. Εισαγωγή 2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ Εισαγωγή Το Νοέμβριο του 1998, το Μάρτιο 2001 και το Φεβρουάριο 2005 η Μονάδα Ανανεώσιμων Ενεργειακών Πόρων (RENES) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με τη συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΙΛΙΣΣΟΣ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, από τις 5-8 Δεκεμβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω τρόπους Χορηγίας. 1. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Προέδρων. Με εκτίμηση Ο Πρόεδρος της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος. Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Χαιρετισμός Προέδρων. Με εκτίμηση Ο Πρόεδρος της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος. Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Χαιρετισμός Προέδρων Αγαπητοί συνάδελφοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να τιμήσετε με τη συμμετοχή σας το 12 ο Συνέδριο της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, από τις

Διαβάστε περισσότερα

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr

THEMA team Τηλ.210 6107213, Φαξ. 210 6107864 e-mail: info@themateam.gr Ε Ν Τ Υ Π Ο Χ Ο Ρ Η Γ Ι Ω Ν 1 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αξιότιμοι κύριοι, Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει το 7 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου: ERA ΕΠΕ Υπεύθυνη Επικοινωνίας

ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου: ERA ΕΠΕ Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Γραμματεία Συνεδρίου: ERA ΕΠΕ Ασκληπιού 17, 106 80 Αθήνα Τηλ: 210 3634944 Fax: 210 3631690 E-mail: info@era.gr Website: www.era.gr Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ka Ράνια Λάμπου Email: rlambou@era.gr

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυμα Προέδρου. 4oΠανελλήνιο Συνέδριο. Νικόλαος Πισκοπάκης Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων

Μήνυμα Προέδρου. 4oΠανελλήνιο Συνέδριο. Νικόλαος Πισκοπάκης Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων 4oΠανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων Γεώργιος Νούλης Μήνυμα Προέδρου Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με χαρά σας ανακοινώνω ότι το 4 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

Το αειφόρο σχολείο του παρόντος και του μέλλοντος

Το αειφόρο σχολείο του παρόντος και του μέλλοντος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών -Τμήμα Χημείας -Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία - Διδασκαλείο

Διαβάστε περισσότερα

27 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθο Προσωπικής Χειρουργικής

27 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Στοματικής και Γναθο Προσωπικής Χειρουργικής ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Τηλ: +357 2276 2683 Φαξ: +357 2276 8984 Email: tamasos@tamasostours.com.cy Web: www.tamasostours.com.cy Η Γραμματεία είναι υπεύθυνη για την Εγγραφή στο Συνέδριο, Κρατήσεις και Διαμονή

Διαβάστε περισσότερα

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ενέργεια στην οικονομία της χώρας και της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης γενικότερα, το Ινστιτούτο Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

- ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ- ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (VI)

- ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ- ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (VI) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ-

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν hand outs και USBs με Surgical Videos. Αγαπητοί Συνάδελφοι,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν hand outs και USBs με Surgical Videos. Αγαπητοί Συνάδελφοι, ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σας προσκαλούμε σε μία προσπάθεια να μεταφέρουμε την εμπειρία χειρουργών εξειδικευμένων οφθαλμιάτρων, σε συναδέλφους που ξεκινούν την καριέρα τους, είναι

Διαβάστε περισσότερα

http://didefth.gr ΘΕΜΑ : «2 ο πανελλήνιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων (ΠΕΣΣ)»

http://didefth.gr ΘΕΜΑ : «2 ο πανελλήνιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων (ΠΕΣΣ)» Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Προτεραιότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Μοριακή Αντιμετώπιση του Καρκίνου: Πολεμώντας την Αντίσταση»

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Μοριακή Αντιμετώπιση του Καρκίνου: Πολεμώντας την Αντίσταση» ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ Μοριακή Αντιμετώπιση του Καρκίνου: Πολεμώντας την Αντίσταση» Οι ενδιαφερόμενες Εταιρείες μπορούν να συμμετάσχουν ανεξάρτητα ή και σε συνδυασμό με ένα ή και περισσότερους από τους κατωτέρω

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι Α Ανακοίνωση ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνάδελφοι Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσουμε στο 1 ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Παχυσαρκίας με θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Τον Δεκέμβριο του 2013 θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Διαβάστε περισσότερα

Δημήτριος Σγούρος, με αρμοδιότητες Ειδ. Γραμματέα Αιμίλιος Λάλλας Αλέξανδρος Στρατηγός Αλέξανδρος Κατούλης. Πρόσκληση

Δημήτριος Σγούρος, με αρμοδιότητες Ειδ. Γραμματέα Αιμίλιος Λάλλας Αλέξανδρος Στρατηγός Αλέξανδρος Κατούλης. Πρόσκληση ΕΝΤΥΠΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΔΣ/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Διοικητικό Συμβούλιο Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας Ταμίας Μέλη Γιώργος Χαϊδεμένος Μπέττυ Λαζαρίδου Ζωή Απάλλα Δημήτριος Σγούρος, με αρμοδιότητες

Διαβάστε περισσότερα

10 Ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο Αθήνα 29 Σεπτεμβρίου 01 Οκτωβρίου 2017 Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

10 Ο Πανελλήνιο Παιδοψυχιατρικό Συνέδριο Αθήνα 29 Σεπτεμβρίου 01 Οκτωβρίου 2017 Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αγαπητοί συνεργάτες, Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω τη διοργάνωση του 10 ου Πανελληνίου Παιδοψυχιατρικού Συνεδρίου με θέμα: «Το παιδί και ο έφηβος σ ένα κόσμο

Διαβάστε περισσότερα

17-19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

17-19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ 17-19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. Α ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗΝΥΜΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Σας προσκαλούμε στο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνεργάτες,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνεργάτες, ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνεργάτες, Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής έχω τη τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσω στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου Α' ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες Η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία (ΕΝΕ) ανακοινώνει την διοργάνωση του 30 ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νευρολογίας το οποίο φέτος

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιμοι κύριοι, Με θερμούς χαιρετισμούς, Βασίλειος Κ. Ταρλατζής Πρόεδρος Ε.Ε.Γ.Σ.

Αξιότιμοι κύριοι, Με θερμούς χαιρετισμούς, Βασίλειος Κ. Ταρλατζής Πρόεδρος Ε.Ε.Γ.Σ. ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Αξιότιμοι κύριοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε 5 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Γονιμότητας & Στειρότητας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Προέδρου. Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Προέδρου. Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι, 2 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προέδρου Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι, Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας στο 14 ο Συνέδριο Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής, που θα γίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ εκεµβρίου 2018 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ ROYAL OLYMPIC ΑΘΗΝΑ.

ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ εκεµβρίου 2018 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ ROYAL OLYMPIC ΑΘΗΝΑ. ΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ ROYAL OLYMPIC ΑΘΗΝΑ Α Ανακοίνωση Αγαπητοί-ές συνάδελφοι, Η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικών Λοιμώξεων (ΕΛ.Ε.Π.Λ.), στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο. Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων ιαβητικού Ποδιού 6-8. Φεβρουαρίου 2014. Royal Olympic Hotel. Αθήνα. Α Ανακοίνωση

Πανελλήνιο Συνέδριο. Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων ιαβητικού Ποδιού 6-8. Φεβρουαρίου 2014. Royal Olympic Hotel. Αθήνα. Α Ανακοίνωση o Πανελλήνιο Συνέδριο Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων ιαβητικού Ποδιού Με διεθνή συµµετοχή 6-8 Φεβρουαρίου 2014 Royal Olympic Hotel Αθήνα Α Ανακοίνωση Χαιρετισμός Η Εταιρία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες: Έρευνα, Συντήρησ η και Θέματα Δεοντολογίας Αθήνα, 3-7 Δεκεμβρίου 2006 Νέο Μουσείο Μπενάκη ( Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου)

Εικόνες: Έρευνα, Συντήρησ η και Θέματα Δεοντολογίας Αθήνα, 3-7 Δεκεμβρίου 2006 Νέο Μουσείο Μπενάκη ( Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου) ICOM ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ Εικόνες: Έρευνα, Συντήρησ η και Θέματα Δεοντολογίας Αθήνα, 3-7 Δεκεμβρίου 2006 Νέο Μουσείο Μπενάκη ( Πειραιώς 138 και Ανδρονίκου) Το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Στέφανος Χανδακάς, MD MBA PhD Μαιευτήρας - Eνδοσκοπικός Χειρουργός - Γυναικολόγος Επιστ. Συνεργάτης Ομίλου ΥΓΕΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Στέφανος Χανδακάς, MD MBA PhD Μαιευτήρας - Eνδοσκοπικός Χειρουργός - Γυναικολόγος Επιστ. Συνεργάτης Ομίλου ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Στέφανος Χανδακάς, MD MBA PhD Μαιευτήρας - Eνδοσκοπικός Χειρουργός - Γυναικολόγος Επιστ. Συνεργάτης Ομίλου ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ανδρέου Γιάννης Καλλιπολίτης Γεώργιος

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κύριου Κάρολου Παπούλια 1 1 ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας η πρόληψη συμφέρει όλους 29-30 Νοεμβρίου 2010 Ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

elife 1-3 Porto Palace απριλίου Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η Ξ Ε Ν Ο Δ Ο Χ Ε Ι Ο

elife 1-3 Porto Palace απριλίου Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η Ξ Ε Ν Ο Δ Ο Χ Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Ο Δ Ι Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ο Ν Ι Κ Ο 2 o Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Ο elife Θ Ε Σ 1-3 Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η απριλίου 2 0 1 1 www.e-life2011.gr Ξ Ε Ν Ο Δ Ο Χ Ε Ι Ο Porto Palace 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας Διοργάνωση Πρόταση Χορηγίας Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) είναι το ανώτατο συντονιστικό όργανο των Ενώσεων Νέων

Διαβάστε περισσότερα