ΕΙΣΗΓΗΣΗ. Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τρίπολης. Θέμα: Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Παιδικής Κατασκήνωσης Τρίπολης στο «Παράλιο Άστρος»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΙΣΗΓΗΣΗ. Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τρίπολης. Θέμα: Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Παιδικής Κατασκήνωσης Τρίπολης στο «Παράλιο Άστρος»"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίπολη, 02 Απριλίου 2013 ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΣΗΓΗΣΗ Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Τρίπολης Θέμα: Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Παιδικής Κατασκήνωσης Τρίπολης στο «Παράλιο Άστρος» Δήμου Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Ν. 3463/06, άρθρο 79, παράγραφος δ4, Παρακαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης να εγκρίνει τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της Παιδικής Κατασκήνωσης Δήμου Τρίπολης στο «Παράλιο Άστρος» Άρθρο 1 - Στόχος Η παιδική κατασκήνωση επιδιώκει, λειτουργώντας ως πόλος έλξης κι ως τόπος όπου οι κατασκηνωτές μπορούν ν αναπτύξουν ολόπλευρα κι αρμονικά τις διανοητικές και ψυχοσωματικές δυνάμεις τους, να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν για ένα χρονικό διάστημα κοντά στη θάλασσα. Κατασκήνωση σημαίνει σεβασμός για τη ζωή, για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο στοιχείο της κατασκήνωσης είναι οι πολλές δραστηριότητες που δίνουν την ευκαιρία στο κάθε παιδί να ανακαλύπτει τις δυνατότητες και τα ταλέντα που κρύβει μέσα του. Ειδικότερα με την παραμονή των παιδιών στην κατασκήνωση επιδιώκονται οι ακόλουθοι στόχοι: Κοινωνικοποίηση του παιδιού Αυτοεκτίμηση και αυτογνωσία Αμοιβαία συνεργασία και δημιουργική συμμετοχή Καλλιέργεια συναισθήματος ευθύνης Αυτοοργάνωση και αυτοσυντήρηση Καλλιέργεια κοινωνικών αρετών και δημοκρατικών ιδεών Κατανίκηση προσωπικών (ατομικών) αδυναμιών Σεβασμός στο περιβάλλον Για να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι πρέπει, αφενός να ενταχθούν τα ενδιαφέροντα των παιδιών στο ημερήσιο καταρτισμένο πρόγραμμα της κατασκήνωσης, αφετέρου οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης να δρουν συλλογικά και δημιουργικά ενισχύοντας την αυτενέργεια, τη δημιουργική πρωτοβουλία και την κοινωνικότητα των παιδιών.

2 Άρθρο 2 -Χρόνος Λειτουργίας Η έναρξη των κατασκηνωτικών περιόδων θα είναι μέσα στο Β δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και η λήξη τους μέσα στο Α δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Συγκεκριμένα, οι περίοδοι που προτείνεται να λειτουργήσουν είναι οι εξής: Α περίοδος, αγόρια 8 έως 10 ετών. Β περίοδος, κορίτσια 8 έως 10 ετών. Γ περίοδος, αγόρια 10 έως 12 ετών. Δ περίοδος, αγόρια 10 έως 12 ετών. Ε περίοδος, κορίτσια 10 έως 12 ετών. ΣΤ περίοδος, κορίτσια 10 έως 12 ετών. Ζ περίοδος, αγόρια και κορίτσια 7 έως 8 ετών. Σημείωση: Ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων, θα υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης των κατασκηνωτικών περιόδων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης και λήξης των κατασκηνωτικών περιόδων, θα καθορίζεται μετά από σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης. Άρθρο 3 Φιλοξενούμενοι / Παραχώρηση Στην κατασκήνωση θα φιλοξενούνται: Παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών όπως ορίζονται από το άρθρο 2 του κανονισμού, τα οποία αυτοεξυπηρετούνται. Η κατασκήνωση δύναται να παραχωρείται, κατόπιν αιτήματος και απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με το Ν.3463/2006 άρθρο 192 παρ. 2, εκτός των κατασκηνωτικών περιόδων και με προτεραιότητα στις δομές του Δήμου σε: Ηλικιωμένους, μέλη του Κ.ΑΠ.Η του Δήμου Τρίπολης. Ομάδες ατόμων από αδελφοποιημένες πόλεις με το Δήμο μας. Ομάδες συλλόγων, σωματείων κτλ. Όλες οι ανωτέρω κατηγορίες πρέπει να εξασφαλίσουν δικό τους προσωπικό και να μεριμνούν για τη σίτησή τους με δική τους δαπάνη. Ταυτόχρονα θα ορίζουν έναν υπεύθυνο ο οποίος θα εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της κατασκήνωσης καθώς και την καθαριότητα. Τέλος οφείλουν να αποκαταστήσουν τυχόν ζημιές ή φθορές, που προκλήθηκαν στο χρονικό διάστημα της διαμονής τους.

3 Άρθρο 4 Ημερήσιο Πρόγραμμα της Κατασκήνωσης 08:30 Πρωινό ξύπνημα - Ατομική καθαριότητα. Πρωινή γυμναστική (προαιρετική). 09:00 Πρωινό. 09:30 Καθαριότητα ομάδας - Τακτοποίηση Ατομικών ειδών. 09:50 Επιθεώρηση. 10:10 Μπάνιο στη θάλασσα - Θαλάσσιες δραστηριότητες- Εκμάθηση τεχνικών κολύμβησης. 11:30 Ντους Ατομική καθαριότητα. 11:50 Πρόγευμα. 12:00 Καλλιτεχνικά Εικαστικά Ζωγραφική Δημιουργία εφημερίδας. 13:00 Κοινοτική ώρα Ελεύθερος χρόνος. 13:30 Γεύμα. 14:30 Μεσημεριανή ανάπαυση. 16:45 Εγερτήριο. 17:00 Απογευματινό μπάνιο. 18:00 Ντους. 18:15 Απογευματινό. 18:30 Απογευματινές δραστηριότητες (τεχνικές αθλημάτων, αθλοπαιδιές κτλ.) 19:40 Ντους Ατομική καθαριότητα 20:00 Δείπνο. 21:00 Βραδινή ψυχαγωγία Διάφορες εκδηλώσεις. 23:00 Κατάκλιση κατασκηνωτών Σιωπητήριο. Σημείωση: To πρόγραμμα διαφοροποιείται σε περίπτωση βροχής ή καύσωνα. Στις δραστηριότητες περιλαμβάνονται: Αθλητικές:Ενδεικτικά αναφέρονται, η εκμάθηση κολύμβησης, αθλήματα παραλίας beach volley και beach soccer, καλαθοσφαίριση για μύηση στην τεχνική του αθλήματος, φουσκωτά στη θάλασσα, πινκ πονκ κτλ. Ομαδικές: Ενδεικτικά αναφέρονται εκδηλώσεις με πρωτότυπα κατασκηνωτικά παιχνίδια (κρυμμένος θησαυρός, παιχνίδια ήχων κτλ.), παιχνίδια στην ύπαιθρο, σκηνικά δρώμενα, εργαστήρια γνώσεων, κτλ. Ψυχαγωγικό πρόγραμμα: Ενδεικτικά αναφέρονται, η βραδινή διασκέδαση με χορό και θεματικά party, υπαίθριο σκάκι για ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, δημιουργία κατασκηνωτικής εφημερίδας, καλλιτεχνικά εργαστήρια (π.χ πυλός, ζωγραφική, κατασκευές, χειροτεχνίες), εκμάθηση παραδοσιακών και μοντέρνων χορών κτλ. Επισκεπτήρια: Οι γονείς θα μπορούν να επισκέπτονται τους κατασκηνωτές, σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες ανά κατασκηνωτική περίοδο, οι οποίες θα ανακοινώνονται πριν την έναρξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου. Η απομάκρυνση των παιδιών από την κατασκήνωση κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, αλλά και γενικότερα από το χώρο της κατασκήνωσης καθ όλη τη διάρκεια της διαμονής του δεν επιτρέπεται. Σε περίπτωση που συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος και οι γονείς πρέπει να πάρουν το παιδί τους από την κατασκήνωση, υπογράφουν τα αντίστοιχα έγγραφα που θα τους προσκομίσει ο αρχηγός.

4 Επικοινωνία: Θα υπάρχει η δυνατότητα καθημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας. Οι ώρες θα ανακοινώνονται πριν την έναρξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου. Άρθρο 5 Διαδικασία Εγγραφής Για την εγγραφή των παιδιών στην κατασκήνωση, απαιτείται να κατατεθούν στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης τα παρακάτω δικαιολογητικά: Δελτίο συμμετοχής που αναφέρει τα βασικά στοιχεία του κατασκηνωτή (Επώνυμο Όνομα Διεύθυνση Τηλέφωνο Όνομα γονέα κτλ.) Υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα που επιτρέπει τη συμμετοχή του παιδιού στα προγράμματα της κατασκήνωσης. Ιατρικό δελτίο με όλες τις απαραίτητες ιατρικές πληροφορίες (εμβολιασμοί πιθανές αλλεργίες φαρμακευτική αγωγή κτλ.) Τα παραπάνω έντυπα χορηγούνται στους ενδιαφερόμενους, από Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης. Ακόμη οι γονείς πρέπει να καταθέσουν: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Εκκαθαριστικό εφορίας Έναν (1) λογαριασμό Δ.Ε.Κ.Ο για την επιβεβαίωση του τόπου κατοικίας των γονέων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει λογαριασμός, γίνεται δεκτό οποιοδήποτε έγγραφο που αποδεικνύει τη διεύθυνση κατοικίας. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται πριν από την έναρξη λειτουργίας της κατασκήνωσης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στον τοπικό τύπο. Τέλος θα χρησιμοποιείται κάθε πρόσφορο μέσο, για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Στην επιλογή θα προηγούνται παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων με ετήσιο φορολογητέο εισόδημα έως ευρώ. Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού αιτήσεων παιδιών, που ξεπερνά τη δυνατότητα φιλοξένησής τους στην κατασκήνωση, θα γίνεται κλήρωση. Άρθρο 6 Ατομικά Εφόδια κατασκηνωτών -τριών Πιζάμες ή νυχτικά Δύο σεντόνια ένα σεντόνι μία μαξιλαροθήκη - μαξιλάρι Μία κουβέρτα ή υπνόσακο Δύο πετσέτες μπάνιου μία προσώπου μία ποδιών Εσώρουχα (τουλάχιστον 4 αλλαξιές) Μαγιό Καπέλο τζόκεϊ Μπλουζάκια μακό (τουλάχιστον 6) Κοντά παντελόνια (τουλάχιστον 4) Πουλόβερ ή μπουφάν Αντηλιακό

5 Γραφική ύλη: μπλοκ, στυλό, μολύβι, σβηστήρα, ξύστρα, μαρκαδόροι Σαγιονάρες Αθλητικά παπούτσια Κάλτσες αθλητικές (τουλάχιστον 4 ζεύγη) Μακρύ παντελόνι Ατομικά Είδη καθαριότητας : χτένα ή βούρτσα, σαπούνι με σαπουνοθήκη, οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα, σαμπουάν, σφουγγάρι, χαρτομάντιλα, σακούλες απορριμμάτων ή σάκο άπλυτων,αφρόλουτρο. Κάρτα καρτοτηλεφώνου Κύπελλο πλαστικό Λοσιόν για κουνούπια Ακριβές χρηματικό ποσό των 5 ευρώ σε περίπτωση που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη μοναδική έξοδο που προβλέπεται. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ Βιβλία Είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας Μουσικό όργανο Επιτραπέζια παιχνίδια Φωτογραφική μηχανή Φακός με μπαταρίες Η κατασκήνωση δεν ευθύνεται για την απώλεια ειδών και αντικειμένων των κατασκηνωτών. Καλό θα ήταν τα είδη και τα αντικείμενα των κατασκηνωτών να είναι καταλλήλως μαρκαρισμένα. Άρθρο 7 - Ιατρικά Θέματα Παιδιά που λαμβάνουν οιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή για χρόνια ή οξεία περιστατικά, θα πρέπει να ενημερώνουν την ανωτέρω Διεύθυνση και να προσκομίζουν τα απαραίτητα φάρμακα. Για τα ιατρικά σύμβαντα των παιδιών στην κατασκήνωση, ο ιατρός ενημερώνει άμεσα τους γονείς. Εάν κρίνει πως τα παιδιά πρέπει να αποχωρήσουν από την κατασκήνωση οι γονείς υποχρεούνται να συμμορφωθούν με την απόφαση του ιατρού. Άρθρο 8 Υποχρεώσεις κατασκηνωτών τριών Οι κατασκηνωτές-τιες κατά τη διάρκεια παραμονής τους οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους κατασκηνωτές, το προσωπικό της κατασκήνωσης, καθώς και τους χώρους της αυτής. Επίσης οφείλουν να τηρούν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα και τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας.

6 Άρθρο 9 Προσωπικό Προσωπικό μόνιμο και Ιδ. Δικαίου Αορίστου Χρόνου Το προσωπικό που κάθε χρονιά ορίζεται από τη Διοίκηση του Δήμου, παρακολουθεί και ελέγχει τη λειτουργία της κατασκήνωσης, ενώ φροντίζει για την προετοιμασία του χώρου, προ της έναρξης και μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας, για τη συγκέντρωση των υλικών και την τακτοποίηση τους, καθώς και για τις απαραίτητες προμήθειες. Το ως άνω προσωπικό παραμένει στο χώρο της κατασκήνωσης, όταν αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να φροντίζει για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της. Προσωπικό με απόσπαση Στην κατασκήνωση μπορεί να αποσπαστεί προσωπικό από τις Υπηρεσίες του Δήμου ή τα Νομικά Πρόσωπα για το σύνολο ή μέρος του χρονικού διαστήματος της λειτουργίας της κατασκήνωσης. Το αποσπασμένο προσωπικό θα έχει ειδικότητες ανάλογες με αυτές του προσωπικού ορισμένου χρόνου. Προσωπικό Ορισμένου Χρόνου Για την εύρυθμη λειτουργία της κατασκήνωσης, προσλαμβάνεται το απαραίτητο προσωπικό ορισμένου χρόνου, απασχόλησης έως δύο (2) μηνών, το οποίο θα έχει τις παρακάτω ειδικότητες: Έναν (1) αρχηγό. Θα επιλεχθεί κατά προτεραιότητα απόφοιτος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχολής Φυσικής Αγωγής με κτήση πτυχίου τουλάχιστον από πενταετίας, ελλείψει δε αυτού πτυχιούχος παιδαγωγικών σχολών, επίσης με κτήση πτυχίου τουλάχιστον από πενταετίας. Πέντε (5) καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ελλείψει δε αυτών φοιτητές Φυσικής Αγωγής, Για τη μία (1) από τις παραπάνω θέσεις θα προτιμηθούν καθηγητές Φυσικής Αγωγής που έχουν πιστοποίηση ναυαγοσώστη, ελλείψει δε αυτών φοιτητές φυσικής αγωγής που έχουν αντίστοιχη πιστοποίηση, Δώδεκα (12) άτομα για Ομαδάρχες. Θα προτιμηθούν πτυχιούχοι παιδαγωγικών, φιλοσοφικών, θεολογικών, ιστορικών και θετικών επιστημών, ελλείψει δε αυτών φοιτητές των ανωτέρω σχολών, Έναν (1) ιατρό, ελλείψει δε αυτού μία (1) νοσηλεύτρια, Ένα (1) μάγειρα, Έξι (6) τραπεζοκόμους, Ένα (1) φύλακα, Δύο (2) καθαρίστριες και Έναν (1) εργάτη γενικών καθηκόντων, κατά προτίμηση με άδεια ικανότητας οδηγού τουλάχιστον Β κατηγορίας..

7 Άρθρο 10 Προσωπικού / Αρμοδιότητες Υπεύθυνος του Δήμου στην κατασκήνωση Ορίζεται μόνιμος υπάλληλος του Δήμου ο οποίος: > Έχει την ευθύνη της μετακίνησης με τα λεωφορεία προς και από την κατασκήνωση. > Έχει την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία της κατασκήνωσης σε συνεργασία με τον αρχηγό. > Οργανώνει σε συνεργασία με τον αρχηγό τις ομάδες πυρασφάλειας. > Είναι συνυπεύθυνος με τον αρχηγό για τις σχέσεις της κατασκήνωσης με τρίτους. > Επιλαμβάνεται όλων των προβλημάτων της κατασκήνωσης που δεν εμπίπτουν άμεσα στις αρμοδιότητες των άλλων στελεχών. > Ενημερώνεται για όλες τις πλευρές της κατασκηνωτικής ζωής. > Έχει την ευθύνη για την περιουσία της κατασκήνωσης και την σωστή οικονομική διαχείριση. > Συντονίζει τις ενέργειες του προσωπικού σε συνεργασία με τον αρχηγό. > Σε συνεργασία με τον αρχηγό και τον μάγειρα φροντίζει για τη διατροφή των κατασκηνωτών. > Συνεργάζεται με το μάγειρα για την αγορά των αναγκαίων προμηθειών. > Παραλαμβάνει τις προμήθειες και ελέγχει το βάρος, τον αριθμό, την τιμή και την ποιότητα των τροφίμων αλλά και γενικά όλων των ειδών που παραλαμβάνει. > Μεριμνά για την αποφυγή σπατάλης τροφίμων, αλλά και άλλων ειδών που χρησιμοποιούνται. > Ελέγχει την καθαριότητα των χώρων κουζίνας, εστιατορίου, συσκευών και σκευών της κουζίνας και άλλων κοινόχρηστων χώρων. > Παραλαμβάνει το στοκ της αποθήκης καθώς και τους διάφορους φακέλους τους οποίους φροντίζει να ενημερώνει και να παραδίδει στον επόμενο εκπρόσωπο. > Τηρεί και ενημερώνει τους απαραίτητους φακέλους και βιβλία : 1.Κατασκηνωτών. 2.Προσωπικού. 3.Λεωφορείων, κινήσεων. 5.Προμηθευτών. 6.Πληρωμών (εκπαιδευτικού και άλλου προσωπικού). > Ο υπεύθυνος του Δήμου σε συνεργασία με αρχηγό και ιατρό ή νοσοκόμο έχουν την ευθύνη για την υγεία και καθαριότητα των κατασκηνωτών. Ειδικότερα : Φροντίζει ώστε από την πρώτη ημέρα να είναι ενήμερος για τυχόν προβλήματα των παιδιών (σοβαρές ασθένειες ή παθήσεις, λήψη φαρμάκων κ.α.) υγείας Φροντίζει ώστε το φαρμακείο να έχει τα απαραίτητα φάρμακα και είδη που χρειάζονται για τις Πρώτες Βοήθειες. Καταγράφει, μαζί με τον ιατρό ή νοσοκόμο, στο βιβλίο ασθενών όλες τις λεπτομέρειες, όπως: όνομα, ημερομηνία, ασθένεια, ενέργειες που έγιναν, φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν κ.α. Κάνει εισηγήσεις στον αρχηγό για οποιοδήποτε θέμα καθαριότητας και υγείας. > Είναι υπεύθυνος για την συνεχή ύδρευση της κατασκήνωσης, καθώς και για το αποχετευτικό δίκτυο. > Ελέγχει την σωστή λειτουργία ή καταλληλότητα του εξοπλισμού της κατασκήνωσης και μεταφέρει τις όποιες παρατηρήσεις στον άμεσα αρμόδιο (ηλεκτρολόγο, υδραυλικό κ.λ.π.).

8 Aρχηγός Χαρακτηριστικά. Ο αρχηγός της κατασκήνωσης πρέπει να είναι δραστήριος και αποφασιστικός, να έχει διοικητικά προσόντα, να είναι ακέραιου χαρακτήρα με ηθική προσωπικότητα και να χαρακτηρίζεται από αυξημένη κοινωνικότητα και αγάπη προς τα παιδιά, στα οποία πρέπει να εμπνέει και αμέριστη εμπιστοσύνη. Η τυχόν προηγούμενη εμπειρία από λειτουργία κατασκηνώσεων θα προσμετράται ως επιπλέον προσόν. > Έχει την γενική ευθύνη για τον εκπαιδευτικό τομέα της κατασκήνωσης και ετοιμάζει το γενικό και ημερήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων. > Κατανέμει τους κατασκηνωτές σε ομάδες τους ορίζει θαλάμους διαμονής καθώς και τον /την επικεφαλής ομαδάρχη τους. > Είναι άμεσα υπεύθυνος για την υλοποίηση του προγράμματος των κατασκηνώσεων και κεντρικός πυρήνας και προϊστάμενος όλων των στελεχών. > Έχει την ευθύνη εφαρμογής του παρόντος κανονισμού σε θέματα τα οποία έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες του. > Στο τέλος της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου παραδίδει στoν υπεύθυνο του Δήμου, εκθέσεις αξιολόγησης για κάθε στέλεχος της κατασκήνωσης. Στις εκθέσεις περιλαμβάνεται αξιολόγηση για τα στελέχη που αφορά την απόδοση τους, τις ικανότητες τους και την εν γένει παρουσία τους στις κατασκηνώσεις. > Είναι άμεσα υπεύθυνος και πρέπει να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή των αριθμό των κατασκηνωτών κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας και να καταγράφει αναλυτικά και τακτικά καθημερινά, σε κατάσταση τους κατασκηνωτές. > Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του, ορίζεται ο αντίστοιχος γυμναστής ως αναπληρωτής του. > Έχει την ευθύνη της μετακίνησης των κατασκηνωτών κατά την διάρκεια των εξόδων προς και από την κατασκήνωση. > Ηγείται πάντα των εκδρομών, επισκέψεων, περιπάτων, μονοπατιών φύσης και γενικά σε όλες τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης. > Έχει την ευθύνη για την ομαλή λειτουργία της κατασκήνωσης. > Φροντίζει στην έναρξη κάθε κατασκηνωτικής σειράς για την γνωριμία όλων των παιδιών και στελεχών του, με το χώρο της κατασκήνωσης και όλο το προσωπικό της κατασκήνωσης. > Ο αρχηγός σε συνεργασία με υπεύθυνο του Δήμου και τον ιατρό ή νοσοκόμο έχουν την ευθύνη για την υγεία και καθαριότητα των κατασκηνωτών. > Σε συνεργασία με το μάγειρα φροντίζει για την σίτιση των κατασκηνωτών. > Σε συνεργασία με τους ομαδάρχες προχωρεί στην οργάνωση και έλεγχο των ομάδων. > Παρακολουθεί και ελέγχει καθημερινά την καθαριότητα των παιδιών και των θαλάμων. > Συγκαλεί συνεδρίες των καθηγητών Φυσικής Αγωγής, των ομαδαρχών και γενικά του προσωπικού, στην οποία μπορεί να παρίσταται και ο υπεύθυνος του Δήμου για την ανταλλαγή απόψεων, αξιολόγηση και προγραμματισμό. > Έχει την ευθύνη να φροντίζει το αρχηγείο και να βρίσκεται αυτό πάντα σε άψογη κατάσταση.

9 > Έχει την ευθύνη να ορίσει δύο στελέχη που να διαχειρίζονται το αρχηγείο, και μόνο σε αυτούς θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτό. > Έχει την ευθύνη να παραλάβει από τον προηγούμενο αρχηγό (σε περίπτωση μη επαρκούς τήρησης των καθηκόντων του ή οικιοθελούς αποχώρησης) το αρχηγείο σε άψογη κατάσταση μαζί με όλο το εκπαιδευτικό υλικό και να το παραδώσει σε ιδία κατάσταση στον επόμενο αρχηγό. > Έχει την ευθύνη να ετοιμάσει το πρόγραμμα υπηρεσίας των στελεχών για όλη την εβδομάδα και να ελέγχει την τήρηση του. > Έχει την ευθύνη να ορίσει στο κάθε στέλεχος που θα είναι υπηρεσία, τον χώρο που θα εποπτεύει (π.χ. γήπεδο, παιχνιδότοπο κ.α.) > Έχει την γενική ευθύνη για την παραχώρηση αδειών εξόδου ή αποχώρησης από την κατασκήνωση των παιδιών κατασκηνωτών. > Συμπληρώνει και υπογράφει το δελτίο παρουσίας του προσωπικού. > Τηρεί και ενημερώνει τους απαραίτητους φακέλους και βιβλία που θα του προσκομίσει ο υπεύθυνος του Δήμου. > Έχει τη συμβουλευτική ευθύνη προς τον υπεύθυνο του Δήμου για την παραχώρηση ολιγόωρης άδειας εξόδου από την κατασκήνωση των στελεχών. > Είναι συνυπεύθυνος μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τη λήψη και εφαρμογή όλων των προληπτικών και κατασταλτικών μέσων πυροπροστασίας. > Τηρεί πλήρη φάκελο πυροπροστασίας. > Ορίζει τα όρια δράσης της κάθε υποομάδας πυροπροστασίας καθώς και τα τυχόν ειδικά καθήκοντα μελών της ομάδας ώστε σε περίπτωση πυρκαγιάς ή άλλου συναφούς συμβάντος να αποφευχθεί η σύγχυση και αταξία μεταξύ των μελών. > Καταρτίζει τα προγράμματα εκπαίδευσης και ασκήσεων και σημαίνει τους έκτακτους συναγερμούς ύστερα από προηγούμενη συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. > Μεριμνά για την καλή συντήρηση των μέσων πυροπροστασίας, επιθεωρώντας αυτά ώστε να είναι πάντοτε κατάλληλα για χρησιμοποίηση σύμφωνα με τις εθνικές ή ξένες προδιαγραφές. > Προέρχεται τακτικά στην επιθεώρηση των χώρων για την ευταξία και καθαριότητα αυτών και δίνει τις απαραίτητες οδηγίες. > Σε περίπτωση ανάγκης ενημερώνει και συμβουλεύεται την οικεία Π.Υ. σε θέματα πυροπροστασίας, εκπαίδευσης κ.λ.π. > Εισηγείται έγκαιρα στη Διοίκηση του Δήμου την αντικατάσταση των ακατάλληλων πυροσβεστικών μέσων ή τη συμπλήρωσή τους. > Παίρνει κάθε άλλο προληπτικό μέτρο κατά της πυρκαγιάς, ανάλογα με τις συνθήκες που δημιουργούνται κάθε φορά, για εξάλειψη ή μείωση των προϋποθέσεων δημιουργίας πυρκαγιάς ή συναφούς κατάστασης. > Αναρτά διάγραμμα σύνθεσης της ομάδας πυροπροστασίας. > Τηρεί υποχρεωτικά βιβλίο επιθεωρήσεων στο οποίο καταχωρούνται οι διαπιστούμενες από αυτόν ελλείψεις και παραλείψεις ή άλλες συνθήκες που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιές ή άλλες δυσμενείς καταστάσεις και ενημερώνει τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ο οποίος λαμβάνει γνώση ενυπόγραφα. > Σε περίπτωση πυρκαγιάς ανεξάρτητα από το μέγεθος της, υποχρεούται στην άμεση κλήση της οικείας Π.Υ.

10 Bonθός Aρxnγός Η τοποθέτηση βοηθού αρχηγού, ενός εκ των πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, θα εξαρτάται αποκλειστικά από τη Διοίκηση του Δήμου, η οποία θα αποφασίζει αναλόγως των κρατουσών συνθηκών σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο. Χαρακτηριστικά Ο βοηθός αρχηγός της κατασκήνωσης πρέπει να είναι δραστήριος και αποφασιστικός, να έχει διοικητικά προσόντα, να είναι ακέραιου χαρακτήρα με ηθική προσωπικότητα και να χαρακτηρίζεται από αυξημένη κοινωνικότητα και αγάπη προς τα παιδιά. > Σε συνεργασία με τον αρχηγό, έχει την ευθύνη για τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό της τοποθέτησης των παιδιών στα αντίσκηνα και ορισμό των ομαδαρχών σε θάλαμο. > Σε συνεργασία με τον αρχηγό, έχει την ευθύνη οργάνωσης, συντονισμού και παρακολούθησης των εκπαιδευτικών, πολιτιστικών, αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στη κατασκήνωση. > Ο βοηθός αρχηγός έχει υποχρέωση να βοηθά στην εκτέλεση των πιο πάνω καθηκόντων αρχηγού, τον αρχηγό. Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής Χαρακτηριστικά Οι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής της κατασκήνωσης πρέπει να είναι δραστήριοι, οργανωτικοί και μεθοδικοί, να είναι ακέραιου χαρακτήρα με ηθική προσωπικότητα και να χαρακτηρίζονται από αυξημένη κοινωνικότητα και αγάπη προς τα παιδιά. Η τυχόν προηγούμενη εμπειρία από λειτουργία κατασκηνώσεων θα προσμετράται ως επιπλέον προσόν. Οι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής είναι υπεύθυνοι για τη διεκπεραίωση του προγράμματος αθλητικών, ομαδικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, καθώς και για την πρωινή γυμναστική. Η συμμετοχή τους κρίνεται απαραίτητη σε όλες τις δραστηριότητες. Επίσης αναλαμβάνουν και διεκπεραιώνουν τη διεξαγωγή πρωταθλημάτων των αθλοπαιδιών. Ο αρχηγός ορίζει τον υπεύθυνο για καθένα από τους παραπάνω τομείς, σε κάθε περίοδο, καθώς και τον υπεύθυνο προγράμματος, ο οποίος φροντίζει για το ημερήσιο πρόγραμμα της κατασκήνωσης. Συνεργάζονται με τον αρχηγό και τον αναπληρώνουν σε περίπτωση απουσίας του.

11 Ομαδάρχες Χαρακτηριστικά Ο ομαδάρχες θα πρέπει να είναι άνθρωπος ακέραιου χαρακτήρα με ηθική προσωπικότητα, να εμπνέεται από σεβασμό στις παραδόσεις και να χαρακτηρίζεται από αυξημένη κοινωνικότητα και αγάπη προς τα παιδιά. > Οι ομαδάρχες αναλαμβάνουν την γενική ευθύνη μιας ομάδας παιδιών της οποίας ο αριθμός δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 12 παιδιά. > Αναλαμβάνουν τα καθήκοντα που τους ανατίθενται από τον αρχηγό ή από τον υπεύθυνο προγράμματος. > Είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά της ομάδας τους, στα οποία δείχνουν πάντοτε αγάπη, καλοσύνη, ευγένεια και κατανόηση προσπαθώντας να δημιουργούν κλίμα συνεργασίας. > Με το εγερτήριο φροντίζουν με ήπιο και ευχάριστο τρόπο, για το ξύπνημα των κατασκηνωτών. > Συνοδεύουν την ομάδα τους στο χώρο συγκέντρωσης, στην τραπεζαρία, στους περιπάτους, στις εξόδους και γενικά σε όλες τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης. > Φροντίζουν για την καλή εμφάνιση της ομάδας του από κάθε πλευρά. Καθοδηγούν τα παιδιά για το στρώσιμο των κρεβατιών και την καθαριότητα των θαλάμων τους. > Είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των παιδιών της ομάδας τους ιδιαίτερα στις δραστηριότητες της κατασκήνωσης, στις εξόδους κ.τ.λ. > Απασχολούν τα παιδιά την ώρα των δραστηριοτήτων με τραγούδια, παιχνίδια, σκετσάκια κ.α. σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τους υποδειχτεί. > Ετοιμάζουν μαζί με την ομάδα τους πρόγραμμα συμμετοχής στις ψυχαγωγικές βραδιές. > Συγκεντρώνουν τα χρήματα των παιδιών την πρώτη μέρα, τα καταχωρούν σε ειδικό έντυπο και φροντίζουν να δίνουν χρήματα στα παιδιά ώστε να τους αρκέσουν για όλες τις μέρες. > Δεν επιβάλουν τιμωρίες, δεν χρησιμοποιούν απρεπείς εκφράσεις και δε δείχνουν σκληρή συμπεριφορά στα παιδιά. > Επιλύουν τα τυχόν προβλήματα των παιδιών με διάλογο και συμβουλές και αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, ενημερώνουν τον αρχηγό. > Πρέπει να παρακολουθούν αν τα παιδιά σιτίζονται κανονικά και αν αποφεύγουν κάποια φαγητά για οποιοδήποτε λόγο. > Αναφέρουν αμέσως στον αρχηγό και ιατρό ή νοσοκόμο, οποιαδήποτε πρόβλημα υγείας των παιδιών έχουν αντιληφθεί. > Σε συνεργασία με τον αρχηγό και τον ιατρό ή νοσοκόμο φροντίζουν ώστε από την πρώτη ημέρα να είναι ενήμεροι για τυχόν προβλήματα υγείας των παιδιών (σοβαρές ασθένειες ή παθήσεις, λήψη φαρμάκων κ.α.). Συνεργάζονται με τον ιατρό ή νοσοκόμο για να ελέγχεται η λήψη τους από τα παιδιά > Συνεργάζονται με τον υπεύθυνο προγράμματος, τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, αλλά και μεταξύ τους για την καλύτερη εφαρμογή του προγράμματος.

12 Εφημερεύοντες Oμαδάρχες > Οι αρχηγός ορίζει τους εφημερεύοντες ομαδάρχες. > Οι εφημερεύοντες εξασφαλίζουν ότι δε γίνεται θόρυβος πέραν από τα κανονικά όρια κατά την διάρκεια της ανάπαυσης. > Συμμετέχουν με τις ομάδες τους σύμφωνα με το καθορισμένο πρόγραμμα απασχόλησης. > Εκτελούν κάθε έκτακτη υπηρεσία που θα τους ανατεθεί από τον αρχηγό. > Οι ομαδάρχες που εφημερεύουν βρίσκονται στο χώρο και στη θέση που έχει οριστεί από τον αρχηγό. > Η εφημερία τους ξεκινά στις 7:00 το πρωί και λήγει με το σωπητήριο. Μάγειρας. > Σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του Δήμου φροντίζει για την διατροφή των κατασκηνωτών. > Συνεργάζεται με τον υπεύθυνο του Δήμου για την αγορά των αναγκαίων προμηθειών. > Συμβουλεύει και βοηθά υπεύθυνο του Δήμου στην παραλαβή των προμηθειών και ελέγχει την ποιότητα των τροφίμων αλλά και γενικά όλων των ειδών που παραλαμβάνει. > Είναι υπεύθυνος και βοηθά τον υπεύθυνο του Δήμου στην σωστή διατήρηση των ειδών που έχουν εισαχθεί στην αποθήκη και ψυγεία. > Μεριμνά για την αποφυγή σπατάλης τροφίμων αλλά και άλλων ειδών που χρησιμοποιούνται. > Συντονίζει τις ενέργειες των τραπεζοκόμων και καθαριστριών. > Ελέγχει την καθαριότητα των χώρων κουζίνας, εστιατορίου, συσκευών και σκευών της κουζίνας. > Είναι υπεύθυνος για την σωστή διατήρηση των ειδών που έχουν εισαχθεί στην αποθήκη και ψυγεία. Τραπεζοκόμες > Φροντίζουν και μεριμνούν για την καλή, έγκαιρη και καλή προετοιμασία του εστιατορίου τις ώρες των γευμάτων και φροντίζουν για την καθαριότητά του. > Βοηθούν στην παρασκευή του φαγητού εφόσον τους ζητηθεί από το μάγειρα. > Φροντίζουν για την καθαριότητα της κουζίνας αλλά και των σκευών σίτισης. Καθαρίστριες > Φροντίζουν όλοι οι χώροι της κατασκήνωσης (αποχωρητήρια, ντους, πλατεία, γήπεδο, παιδότοπος, αίθουσα εκδηλώσεων, κ.α.) να είναι πάντα καθαροί. > Δέχονται οδηγίες για την εκτέλεση των εργασιών από τον υπεύθυνο του Δήμου, τον αρχηγό και το μάγειρα. > Εκτελούν κάθε έκτακτη υπηρεσία που θα τους ανατεθεί από τον αρχηγό.

13 Ιατρός -Νοσοκόμος > Ο ιατρός ή νοσηλευτής φέρει την ευθύνη της υγείας των κατασκηνωτών, του προσωπικό της κατασκήνωσης και υποδεικνύει μέτρα προστασίας. > Φροντίζει ώστε από την πρώτη ημέρα να είναι ενήμερος για τυχόν προβλήματα υγείας των παιδιών (σοβαρές ασθένειες η παθήσεις, λήψη φαρμάκων κ.α.) και συγκεντρώνει όλα τα φάρμακα που έχουν μαζί τους, για να ελέγχεται η λήψη τους από τα παιδιά σε συνεργασία με αρχηγό και ομαδάρχες. > Φροντίζει ώστε το φαρμακείο να έχει τα απαραίτητα φάρμακα και είδη που χρειάζονται για τις πρώτες βοήθειες. Ετοιμάζει το κινητό κουτί πρώτων βοηθειών για τις εξόδους. > Παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο του Δήμου και αναλόγως σοβαρότητας, ενημερώνει τον αρχηγό και από κοινού αποφασίζουν για τις παραπέρα ενέργειες. > Καταγράφει στο βιβλίο ασθενών όλες τις λεπτομέρειες, όπως: όνομα, ημερομηνία, ασθένεια, ενέργειες που έγιναν, φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν. > Κάνει εισηγήσεις στον αρχηγό για οποιοδήποτε θέμα καθαριότητας και υγείας. Φύλακας > Κατά την διάρκεια των καθηκόντων του επιτηρεί τον χώρο της κατασκήνωσης και φροντίζει να παρέχει το αίσθημα της ασφάλειας προς του κατασκηνωτές. > Έχει το καθήκον να ελέγχει την είσοδο της κατασκήνωσης και να μην επιτρέπει σε κανένα την είσοδο ή έξοδο χωρίς την συγκατάθεση του υπεύθυνο του Δήμου ή του αρχηγού. > Κατά την διάρκεια των καθηκόντων καταγράφει σε βιβλίο παρατηρήσεων, οτιδήποτε γεγονός έχει συμβεί στην βάρδια του. > Δέχεται οδηγίες για την εκτέλεση των εργασιών από τον αρχηγό ή τον υπεύθυνο του Δήμου. > Σε περίπτωσης οποιαδήποτε επείγουσας ανάγκης, ειδοποιεί αμέσως τον αρχηγό. Υπάλληλος Γενικών Καθηκόντων > Έχει την υποχρέωση όπως εκτελεί την εργασία συμφώνα με τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί, αλλά και σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν οποιαδήποτε εργασία. > Έχει το καθήκον και την υποχρέωση να εκτελεί την εργασία που τους έχει ανατεθεί το συντομότερο δυνατόν και στα πλαίσια της καλής τέχνης και εμπειρίας που πρέπει να έχει ένας καλός τεχνίτης. > Δέχεται οδηγίες για την εκτέλεση των εργασιών από τον αρχηγό ή τον υπεύθυνο του Δήμου. > Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κατά την διάρκεια λειτουργίας της κατασκήνωσης έχει την υποχρέωση όπως ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε έκκληση προς αυτούς.

14 Οδηγίες προς όλα τα στελέχη και κατασκηνωτές. > Όλο το προσωπικό που παρέχει υπηρεσίες του στην κατασκήνωση πρέπει να είναι υγιές και ειδικότερα να μην πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα. Αυτό ισχύει και για τους κατασκηνωτές. > Η ανάληψη καθηκόντων γίνεται με την άφιξη των παιδιών της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου και λήγει με την αποχώρηση όλων των παιδιών της τελευταίας περιόδου. > Η παρουσία όλου του προσωπικού είναι συνεχής στο χώρο της κατασκήνωσης. > Οποιαδήποτε υποβολή αίτησης στελέχωσης της κατασκήνωσης, συνεπάγεται με αυτόματη αποδοχή και σεβασμό προς τους παρόντες κανονισμούς κατασκήνωσης. > Οι ομαδάρχες πρέπει να συνοδεύουν τα παιδιά στο λεωφορείο κατά τις μετακινήσεις τους από και προς την κατασκήνωση. > Τα στελέχη μπορούν να πάρουν ολιγόωρη άδεια απουσίας (νοούμενου ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος ή ώρες που δε συμπίπτουν με την υπηρεσία τους) από τον αρχηγό, ο οποίος ενημερώνει τον υπεύθυνο του Δήμου. > Οι επισκέψεις που θα δέχονται τα στελέχη πρέπει να είναι σε ελεύθερο τους χρόνο, οπωσδήποτε μετά το εγερτήριο και αποχωρούν πριν από την νυκτερινή κατάκλιση των παιδιών (σιωπητήριο), και όλα αυτά αφού ενημερώσουν τον υπεύθυνο του Δήμου για την παρουσία των επισκεπτών. > Οι επισκέπτες όλοι ανεξαιρέτως, σταθμεύουν τα οχήματα τους στο χώρο έξω από την είσοδο της κατασκήνωσης, και εισέρχονται στην κατασκήνωση πεζοί. > Τα στελέχη θα σταθμεύουν τα οχήματα τους στον προκαθορισμένο χώρο στη είσοδο της κατασκήνωσης. Η στάθμευση των οχημάτων των στελεχών εκτός του συγκεκριμένου χώρου απαγορεύεται. > Απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο της κουζίνας χωρίς την έγκριση του μάγειρα ή του υπεύθυνου του Δήμου. > Απαγορεύεται η είσοδος στους χώρους αποθήκευσης τροφίμων χωρίς την έγκριση του μάγειρα ή του υπεύθυνου του Δήμου. > Απαγορεύεται η είσοδος στους χώρους υλικού εξοπλισμού χωρίς την έγκριση του αρχηγού ή του υπεύθυνου του Δήμου. > Η κατασκήνωση δεν φέρει ευθύνη, για την απώλεια ή βλάβη οποιοδήποτε ηλεκτρονικών ή προσωπικών αντικειμένων οποιαδήποτε αξίας. Το κάθε στέλεχος είναι υπεύθυνο για τα προσωπικά του αντικείμενα. Για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στην περιουσία ή σε υλικά της κατασκήνωσης από οποιονδήποτε κατασκηνωτή ή επισκέπτη, ο Δήμος θα έχει αξιώσει σε άμεση αποκατάσταση και ενδεχόμενη αποζημίωση σε βάρος του υπαιτίου. > Το προσωπικό της κατασκήνωσης θα αμείβεται ανάλογα με τις μισθολογικές δαπάνες που ορίζονται από τις ισχύουσες νομοθεσίες. Απαγορεύσεις προς όλους τους κατασκηνωτές > Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς. > Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών οποιαδήποτε μέρα ή ώρα. > Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και θαλάμους εκτός από τον συγκεκριμένο χώρο που θα υποδειχτεί. H παράβαση οποιασδήποτε απαγόρευσης θα συνεπάγεται την άμεση απομάκρυνση του παραβάτη από την κατασκήνωση.

15 Άρθρο 11 - Μετακινήσεις Κατασκηνωτών Η μετακίνηση των κατασκηνωτών από και προς την Κατασκήνωση πραγματοποιείται με λεωφορεία που διαθέτει για το σκοπό αυτό ο Δήμος Τρίπολης. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορούν να μετακινηθούν με ιδιωτικά μέσα, κατόπιν συνεννοήσεως με την αρμόδια Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας & Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης. Άρθρο 12 - Μεταφορικά Μέσα Για λόγους ασφαλείας παραμένει στο χώρο της Κατασκήνωσης Ένα (1) όχημα με το οποίο θα μπορούν να μετακινηθούν οι φιλοξενούμενοι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (μεταφορά σε Κέντρο Υγείας, κτλ.) και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες επικοινωνίας με το Δήμο Τρίπολης. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΛΑΤΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΟΟΔΟΥΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΛΑΤΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΟΟΔΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΛΑΤΡΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΟΟΔΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΛΗΣ & ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ Κανονισμοί Παιδικής Κατασκήνωσης Περιεχόμενα 1. Εισαγωγικό 2. Πρόλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ι Δ Ρ Υ Μ Α " ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ " ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ Α ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ Κάθε κατασκηνωτής

Διαβάστε περισσότερα

Λεωχάρους Αθήνα Τηλ.Κέντρο : Θ Ε Μ Α

Λεωχάρους Αθήνα Τηλ.Κέντρο : Θ Ε Μ Α Λεωχάρους 2-10562 Αθήνα Τηλ.Κέντρο : 210 3238339 FAX : 210 3238317 e-mail : osyo1984@gmail.com ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Αθήνα 4/5/15 Αρ. Πρωτ: 77 ΠΡΟΣ: 1. ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΜΕΛΗ ΟΣΥΟ (ως πίνακας διανομής)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 71ον ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ Λευκωσία Τ.Θ29628 1721 Τηλ.: +35722-439620 E-mail: www.71scouts@gmail.com

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 71ον ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ Λευκωσία Τ.Θ29628 1721 Τηλ.: +35722-439620 E-mail: www.71scouts@gmail.com Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Δηµοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 71ον ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ Λευκωσία Τ.Θ29628 1721 Τηλ.: +35722-439620 E-mail: www.71scouts@gmail.com ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ WIER CAMP

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές προς τους γονείς

Συμβουλές προς τους γονείς Συμβουλές προς τους γονείς Ο πρώτος καλοκαιρινός αποχωρισμός μπορεί να φοβίζει έναν γονέα, είναι ωστόσο απαραίτητος για να απολαύσει το παιδί ξέγνοιαστο μια μοναδική εμπειρία και να χαρεί. Δεν πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2011 ΠΛΑΤΑΝΙΑ (ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ)

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2011 ΠΛΑΤΑΝΙΑ (ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ) Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 71 ον ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙΜΑΚΛΙΟΥ Τ.Θ. 29628, 1721, ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΗΛ.: +357.22.439620 EMAIL: 71scouts@gmail.com ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ 2011

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ «ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ «ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ «ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Άρθρο 1 Περίοδοι Λειτουργίας Κατασκήνωσης Οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Διαγωνισμός για την αγορά υπηρεσιών για τη στελέχωση των κατασκηνώσεων της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λευκωσίας Τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφοράς η 20 η Mαΐου,

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τη δράση μας, τις οποίες κατά διαστήματα σας έχουν ενημερώσει ήδη οι αρχηγοί σας.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τη δράση μας, τις οποίες κατά διαστήματα σας έχουν ενημερώσει ήδη οι αρχηγοί σας. ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ #3 Αγαπητοί Ανιχνευτές, Σε λίγες μέρες ξεκινά το 6ο Παγκύπριο Προσκοπικό Τζάμπορι όπου όλοι μας θα βρεθούμε για 5 ημέρες στο πανέμορφο Τρόοδος. Η κατασκήνωση μας, θα χωριστεί σε 3 Υποκατασκηνώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 40 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/3/2014 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

275 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

275 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ 275 η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ, ΜΑΙΟΣ 2016 Μια ειδική έκδοση για ότι πρέπει να γνωρίζετε για την Κατασκήνωση: ΠΡΟΛΟΓΟΣ Κύριος στόχος του εντύπου αυτού είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΟΡΕΑΣ : ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΕΣΕΙΣ :

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΟΡΕΑΣ : ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΕΣΕΙΣ : Επαναπροκήρυξη πρόσκλησης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση των ξενώνων που λειτουργεί η Ιατρική Παρέμβαση «Στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020» της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι, κατά την θερινή περίοδο τρέχοντος έτους, οι παιδικές κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν σε δύο περιόδους

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή των ρόλων και καθηκόντων

Περιγραφή των ρόλων και καθηκόντων ΧV Περιγραφή των ρόλων και καθηκόντων O ρόλος και οι αρμοδιότητες του Διευθυντή Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Τηρουμένων των σχεδίων υπηρεσίας, ο Διευθυντής του σχολείου έχει τη γενική ευθύνη για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, με θετική εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών,

Διαβάστε περισσότερα

3. Τον Κανονισμό Λειτουργίας των Παιδικών Κατασκηνώσεων του

3. Τον Κανονισμό Λειτουργίας των Παιδικών Κατασκηνώσεων του ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 13/5/2015 ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α.Π.: 24/52783 ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 22 101 10 ΑΘΗΝΑ ΘΕΜΑ: «Κανονισμός Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2015

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2015 Ε Λ Λ Η Ν ΙΚ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ ΙΑ Π Ε Ρ ΙΦ Ε Ρ Ε ΙΑ Α Τ Τ ΙΚ Η Σ Δ Η Μ Ο Σ Α Γ ΙΑ Σ Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η Σ Δ ΙΕ Υ Θ Υ Ν Σ Η Κ Ο ΙΝ Ω Ν ΙΚ Η Σ Π Ο Λ ΙΤ ΙΚ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Π Α ΙΔ Ε ΙΑ Σ Δ ΙΑ Β ΙΟ Υ Μ Α Θ Η Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΚΑΛΑΘΑ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 11 ΧΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΚΑΛΑΘΑ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 11 ΧΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΞΟΧΗ ΚΑΛΑΘΑ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΧΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Για 7η συνεχή χρονιά η αρμοδιότητα λειτουργίας της Παιδικής Εξοχής

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί γονείς, Με Προσκοπικούς χαιρετισµούς. Το Επιτελείο της Οµάδας

Αγαπητοί γονείς, Με Προσκοπικούς χαιρετισµούς. Το Επιτελείο της Οµάδας Αγαπητοί γονείς, Με αυτό το γράµµα θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε για την πραγµατοποίηση της καλοκαιρινής κατασκήνωση των Οµάδων του 1 ου Σ.Π. Ψυχικού και του 4 ου Σ.Π. Περισσού, και να σας ενηµερώσουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συνάδελφοι, Με την ανακοίνωση αυτή, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι, κατά την θερινή περίοδο τρέχοντος έτους, οι παιδικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ 27/04 ΕΩΣ 30/04 ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Η εταιρεία Sport Team διοργανώνει το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Easter Cup Sofiko Ranch στο Σοφικό Κορινθίας στις 25-28/04/. Μία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑμεΑ 2018»

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΑμεΑ 2018» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓ.ΑΝΑΣ/ΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Συνάδελφοι, Με την ανακοίνωση αυτή, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών

Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών Έναρξη εγγραφών Τρίτη 2 Ιουνίου Προγράμματα Εβδομαδιαίας Καλοκαιρινής Απασχόλησης Παιδιών μαζί χτίζουμε το μέλλον των παιδιών μας! ΔΗΜΟΣ www.philothei-psychiko.gr 07:30-08:00 08:00-08:30 08:30-09:30 09:30-10:30

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΑΙ - ΟΧΙ. Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού. Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα. Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα. Διεύθυνση Κατοικίας

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΑΙ - ΟΧΙ. Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού. Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα. Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα. Διεύθυνση Κατοικίας ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Ημερομηνία Αρ. Αίτησης Στοιχεία Συμμετέχοντα - Παιδιού Επώνυμο Όνομα Όνομα Πατέρα Όνομα Μητέρας Ημερ. Γέννησης Σχολείο / Τάξη Φύλλο Αγόρι - Κορίτσι Εθνικότητα Στοιχεία Γονέα Κηδεμόνα Επώνυμο

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση. Χανιά, 6/6/2018

Ανακοίνωση. Χανιά, 6/6/2018 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας και του Τεχνολογικού Πάρκου του Πολυτεχνείου Κρήτης Κτήριο Ε4.103 Πολυτεχνειούπολη Κουνουπιδιανά Τηλέφωνο: 28210-37055, Fax: 28210-37085

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ; Για κάθε Πρόσκοπο Κατασκήνωση σημαίνει : Υγιεινή ζωή στο ύπαιθρο. Γνωριμία με τη Φύση. Οργάνωση της καθημερινής ζωής χωρίς τη συνεχή επίβλεψη από τους γονείς. (αυτοσυντήρηση)

Διαβάστε περισσότερα

1. Για την τακτική παρακολούθηση των µαθητών ευθύνονται αποκλειστικά. ανακοινώνεται µετά την οριστικοποίηση του ωρολογίου προγράµµατος.

1. Για την τακτική παρακολούθηση των µαθητών ευθύνονται αποκλειστικά. ανακοινώνεται µετά την οριστικοποίηση του ωρολογίου προγράµµατος. 1 ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210-5015335 / 210-5059998 FAX: 210-5015335 E-MAIL: mail@1lyk-petroup.att.sch.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση :ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Τμήμα :ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Πληροφορίες : ΜΟΡΦΙΔΟΥ ΕΛΕΩΝΟΡΑ Τηλέφωνο : 2310020160 Fax : 2310 020191 Email

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθ. Απόφασης: 33/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου. Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου. Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Αστικής Ανάπτυξης της παλιάς πόλης Ρεθύμνου Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ Δράσεις Συγχρηματοδοτούμενες από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΚΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 291ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ Παραλίμνι, 25 Μαίου 2013 ΘΕΜΑ: Θερινή Κατασκήνωση Συστήματος στο «Κατασκηνωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Υποχρεώσεις και δικαιώματα των εκπαιδευτών εισηγητών. 1.Γενικά

Υποχρεώσεις και δικαιώματα των εκπαιδευτών εισηγητών. 1.Γενικά Υποχρεώσεις και δικαιώματα των εκπαιδευτών εισηγητών 1.Γενικά Οι εισηγητές-μέλη του Μητρώου του Κυρίου Διδακτικού Προσωπικού του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. αποτελούν το βασικό παράγοντα επιτυχίας και αποτελεσματικής υλοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools

Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools Summer Camp 2011 Juventus Soccer Schools Η Juventus Soccer Schools ανανεώνει πλέον το ραντεβού της με τους νεαρούς λάτρεις του ποδοσφαίρου (5 έως 16 ετών) από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Σε όλα τα φιλοξενούμενα παιδιά και έφηβους παρέχονται υπηρεσίες: o Στέγασης, σίτισης και ολοκληρωμένης καθημερινής φροντίδας o Φροντίδας της Υγείας o Κοινωνικής συμβουλευτικής, ψυχολογικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Πληροφ. Μπολανάκη Δεσποινα Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213-41670-671-674

Διαβάστε περισσότερα

ο κος Γεώργιος Δασκαλάκης, με την ιδιότητα του Προέδρου του ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ, που θα αποκαλείται εφεξής ο «Εργοδότης»

ο κος Γεώργιος Δασκαλάκης, με την ιδιότητα του Προέδρου του ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ, που θα αποκαλείται εφεξής ο «Εργοδότης» Αχαρνές, 4/5//2015 Αριθμ. πρωτ.: 1560 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΧΑΡΝΩΝ (Ν.Π.Δ.Δ.) Διεύθυνση Υπηρεσιών Υποστήριξης Αγίας Τριάδος 39 Αχαρνές,Τ.Κ.13673 Τηλ.: 2102460800,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ Λαμία, 19/09/2014 Αρ. Πρωτ. : 71825 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν. 3852/2010,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Aριθµ. Μελέτης :3/2017 (Υπηρεσίες παροχής συµβουλών σε θέµατα υγείας και ασφάλειας ) ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ημερομηνία : 14/3/2017 Αριθμ. Πρωτ. : 2984/ΠΡ416

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ. Ψαχνά, 28/7/2016 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΔΗ.Κ.ΑΔΙ.ΜΕ ΜΥΤΑΛΑ ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΕΛΕΤΗ. Ψαχνά, 28/7/2016 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ ΔΗ.Κ.ΑΔΙ.ΜΕ ΜΥΤΑΛΑ ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ , 227 ΜΕΛΕΤΗ «Παροχή υπηρεσιών ενός (1) Ιατρού Παιδιάτρου, για τον Παιδικό Σταθμό Ψαχνών» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 3.000,00 ( Κ.Α 15-6117.001) CPV : 85121291-9 (Παιδιατρικές Υπηρεσίες) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές:

Συγκεκριμένα οι κατασκηνώσεις θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προδιαγραφές: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Μ.ΚΑΛΛΑΣ 23, Τ.Κ. 54655 ΤΗΛ. 2310 300261 FAX 2310 318334 E mail : mail@deekme.gr Θεσσαλονίκη : 04/06/2015 Αρ.Πρωτ. 24848 ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Σύνθεση προσωπικού 2. Περιγραφή εργασιακού αντικειμένου 3. Προϋποθέσεις α. Γενικές προϋποθέσεις β. Ειδικές Προϋποθέσεις -Πιστοποίηση Υγείας -Ενδυμασία

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση και Επιστροφή

Αναχώρηση και Επιστροφή ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ #3 Αγαπητοί Πρόσκοποι, Σε λίγες μέρες ξεκινά το 6 ο Παγκύπριο Προσκοπικό Τζάμπορι όπου όλοι μας θα βρεθούμε για 5 ημέρες στο πανέμορφο Τρόοδος. Έτσι με τιμή και σεβασμό προς την περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Βόλος: 27/02/2019 Αριθμ. Πρωτ.: 3074/ΠΡ858. : Καραμπατζάκη - Αναπαύσεως : : & : :

Βόλος: 27/02/2019 Αριθμ. Πρωτ.: 3074/ΠΡ858. : Καραμπατζάκη - Αναπαύσεως : : & : : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ OΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Α.Φ.Μ. : 997708467 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΡΕΑ (NUTS) EL613 ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση Υπ. Υγείας Υ1α/Γ.Π.OLK.76785/ (ΦΕΚ 3758/ τεύχος Β')

Απόφαση Υπ. Υγείας Υ1α/Γ.Π.OLK.76785/ (ΦΕΚ 3758/ τεύχος Β') Απόφαση Υπ. Υγείας Υ1α/Γ.Π.OLK.76785/12.10.2017 (ΦΕΚ 3758/25.10.2017 τεύχος Β') Ιατρικός έλεγχος προσωπικού, διατροφή και κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων στους δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές, σήμερα 2 του μήνα Σεπτεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 13:00

ΣΥΜΒΑΣΗ. Στις Αχαρνές, σήμερα 2 του μήνα Σεπτεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 13:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αχαρνές, 02/09/2015 Αριθμ. πρωτ.: 59257 ΣΥΜΒΑΣΗ Στις Αχαρνές, σήμερα 2 του μήνα Σεπτεμβρίου, του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 13:00 π.μ., στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος Ταχ. Δ/νση : Όπισθεν Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου Ταχ. Κώδικας : 551 10 Θεσσαλονίκη, 28/07/2017 Πληροφορίες: Τσαλαμπούνη Αικατερίνη Αρ. Πρωτ.: 358 Τηλέφωνο : 2310

Διαβάστε περισσότερα

(ΑΠΟΦΑΣH Γ.Σ. ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΦΠ ΥΠ ΑΡΙΘΜ )

(ΑΠΟΦΑΣH Γ.Σ. ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΦΠ ΥΠ ΑΡΙΘΜ ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΔΑΣΗ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΑΠΟΦΑΣH Γ.Σ. ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΦΠ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΘΝΩΚΥ-Π ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΔΑ: 4ΑΘΝΩΚΥ-Π ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π Ρ Α Ξ Η µε αριθ. 177 του ηµοτικού Συµβουλίου της µε

Διαβάστε περισσότερα

Φ Ο Ι Τ Η Σ Η ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Φ Ο Ι Τ Η Σ Η ΑΠΟΥΣΙΕΣ Φ Ο Ι Τ Η Σ Η ΑΠΟΥΣΙΕΣ Πόσες απουσίες μπορεί να κάνει ένας μαθητής χωρίς επιπτώσεις (Γενική περίπτωση) ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ: Μέχρι 64 και ΣΥΝΟΛΙΚΑ: Μέχρι 114 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μαθητής με πάνω από 64 αδικαιολόγητες επαναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Seferland Summer Camp. Καλωσορίσατε!

Seferland Summer Camp. Καλωσορίσατε! Seferland Summer Camp Καλωσορίσατε! Τι είναι το Seferland Summer Camp? Το Seferland Summer Camp είναι μια κατασκήνωση χωρίς διανυκτέρευση που εξασφαλίζει στους εργαζόμενους γονείς την οργανωμένη απασχόληση

Διαβάστε περισσότερα

1 st Tournament Olympia Football Cup. Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8. Olympia Camp. Αθλητικό Κέντρο. Παιδική Κατασκήνωση

1 st Tournament Olympia Football Cup. Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8. Olympia Camp. Αθλητικό Κέντρο. Παιδική Κατασκήνωση 1 st Tournament Olympia Football Cup Για ομάδες Κ12 Κ10 Κ8 Αθλητικό Κέντρο Παιδική Κατασκήνωση ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ & ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ; Σε ποδοσφαιρικές ομάδες κατηγορίας Κ12, Κ10 & Κ8, δηλαδή : Κ12: Παιδιά που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ.ΓΕΜΗ 58231 004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIKOY ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΑΡ. ΜΕΛ : 17 /2015

ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΑΡ. ΜΕΛ : 17 /2015 ΑΡ. ΜΕΛ : 17 /2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η Μελέτη αυτή αφορά την ανάθεση υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας για 365 ημέρες για το Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1568/1985 (Φ.Ε.Κ

Διαβάστε περισσότερα

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Σχολικό Έτος:

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Σχολικό Έτος: 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Σχολικό Έτος: 2012-13 ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ - ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΕΚ (Απόσπασμα από το ΦΕΚ 1340/2002 - Φ.353.1/324/105657/Δ1/2002) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών

15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών 15 η Ομάδα Προσκόπων Αθηνών Κατασκήνωση 15 ης Ομάδας Προσκόπων Αθηνών 7-16 Ιουλίου 2015 Λίμνη Ηραίου, Λουτράκι Αγαπητοί γονείς, Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ομάδα έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ. Καλαμαριά 16/01/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ. Καλαμαριά 16/01/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ Καλαμαριά 16/01/2017 Αρ.πρωτ. 42 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ )

TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ ) TEXNΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ( ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ ) A) ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 1. O Eργολάβος υποχρεούται στην παροχή υπηρεσιών σίτισης σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για την υπηρεσία «Νυχτερινής φύλαξης της Μαθητικής Εστίας Γρεβενών 2015»

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για την υπηρεσία «Νυχτερινής φύλαξης της Μαθητικής Εστίας Γρεβενών 2015» ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Για την υπηρεσία «Νυχτερινής φύλαξης της Μαθητικής Εστίας Γρεβενών 2015» Α. Οι προς φύλαξη χώροι είναι : 1. Εξωτερικοί χώροι : (πεζοδρόµια, ακάλυπτος χώρος, είσοδοι ) 2. Υπόγειο 3. Ισόγειο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 5/7/2011 ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ E MAIL ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 5/7/2011 ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ E MAIL ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 5/7/2011 ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕΣΩ E MAIL ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ / ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους 2.5.1. Οργάνωση Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους

Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους 2.5.1. Οργάνωση Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους Κανονισμός Εκδρομής Εξερεύνησης Χρυσού Βέλους Η Εξερεύνηση Χρυσού Βέλους όπως καθορίζεται από τον Κανονισμό των Προσκοπικών Κλάδων έχει διάρκεια 2 μέρες, πραγματοποιείται στο ύπαιθρο, οι Πρόσκοποι μετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΕΔΑΠΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ»

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΕΔΑΠΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ «ΕΔΑΠΕ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΛΩΝ: Δικαίωμα για εγγραφή στο κάθε τμήμα του «ΕΔΑΠΕ» που βρίσκεται κοντά στη διεύθυνση κατοικίας τους, έχουν όλοι οι κάτοικοι του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 1. Βεβαίωση από παιδίατρο (που να πιστοποιεί ότι το παιδί είναι υγιές δερματολογικά και καρδιολογικά),

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Οργανωτική Δομή Τα Επιμορφωτικά Κέντρα υπάγονται διοικητικά στη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης και την ευθύνη λειτουργίας τους

Διαβάστε περισσότερα

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω

Aris Grigoriadis Swimming Camp Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Aris Grigoriadis Swimming Camp 17-26 Αυγούστου 2017 Κατασκήνωση ''Καλύβας'' Μεταμόρφωση Χαλκιδικής Από 8 ετών και άνω Ξεκινώντας τη νέα σεζόν... κολύμβηση και διακοπές με τους φίλους από το κολυμβητήριο!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΑΡ. ΜΕΛ. 18 /2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΑΡ. ΜΕΛ. 18 /2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΡ. ΜΕΛ. 18 /2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η Μελέτη αυτή αφορά την ανάθεση υπηρεσιών Ιατρού εργασίας για 365 ημέρες για το Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1568/1985

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Αρ. ΓΕΜΗ 58231.004000 ΕΔΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ :ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Θυρίδα: 104 67 Τ.Κ. 541.10

Διαβάστε περισσότερα

Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Σ Τ Η Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Ζ Ω Η Σ

Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Σ Τ Η Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Ζ Ω Η Σ 2 ο Γυμνάσιο Μελισσίων Σχολ. Έτος 2018 /2019 Π Λ Α Ι Σ Ι Ο Ο Ρ Γ Α Ν Ω Σ Η Σ Τ Η Σ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Σ Ζ Ω Η Σ Σκοπός του σχολικού κανονισμού είναι η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ gym.web.auth..gr 2310 992672/73/75 Δήλωση αποστολής Η εξασφάλιση μιας ασφαλούς και παιδαγωγικής απασχόλησης των παιδιών παιδικής και προεφηβικής

Διαβάστε περισσότερα

O Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών - Οικονομικών Υπηρεσιών Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου ΚΡΑΝΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

O Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διοικητικών - Οικονομικών Υπηρεσιών Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου ΚΡΑΝΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Σ ε λ ί δ α 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ OΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Α.Φ.Μ. : 997708467 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΟΡΕΑ (NUTS) EL613 ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Κατ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων εώς 5 ετών Πλαίσιο Προγράμματος 1. Το Πρόγραμμα «Κατ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων εώς 5 ετών» υπόκειται στο Πολυδύναμο Δ.Κ.Λ. το οποίο στεγάζεται

Διαβάστε περισσότερα

17SYMV INFORMATICS

17SYMV INFORMATICS Digitally signed by 17SYMV001972054 INFORMATICS 2017-09-20 DEVELOPMEN INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY T AGENCY Date: 2017.09.20 11:10:29 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΨΠΗΙΩΨ8-ΛΜ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΥΟ (2) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ (1) ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΥΟ (2) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ (1) ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΔΥΟ (2) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ (1) ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 1. Ο τεχνικός ασφάλειας πρέπει να έχει τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Δ Σ.Σ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ ΧVI Μ/Κ ΜΠ 3 Μ/Κ ΤΑΞ 30 Μ/Κ ΤΑΞ 7 Μ/Κ ΤΑΞ 31 Μ/Κ ΤΑΞ ΧΧΙ ΤΘΤ ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ ΧΧ ΤΘΜ ΤΔ/41 ΣΠ ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ ΧΧV ΤΘΤ ΧΧIV ΤΘΤ

Δ Σ.Σ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ ΧVI Μ/Κ ΜΠ 3 Μ/Κ ΤΑΞ 30 Μ/Κ ΤΑΞ 7 Μ/Κ ΤΑΞ 31 Μ/Κ ΤΑΞ ΧΧΙ ΤΘΤ ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ ΧΧ ΤΘΜ ΤΔ/41 ΣΠ ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ ΧΧV ΤΘΤ ΧΧIV ΤΘΤ ΕΒΡΟΥ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ ΧVI Μ/Κ ΜΠ 7 Μ/Κ ΤΑΞ 31 Μ/Κ ΤΑΞ ΧΧΙΙΙ ΤΘΤ Δ Σ.Σ 3 Μ/Κ ΤΑΞ 30 Μ/Κ ΤΑΞ ΧΧΙ ΤΘΤ ΤΔ/41 ΣΠ ΧΧ ΤΘΜ ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ ΧΧIV ΤΘΤ ΧΧV ΤΘΤ 50 M/K ΤΑΞ 29 Μ/Π TAΞ ΠΖ ΠΡΟΛΟΓΟΣ Αποστολή Αποστολή των Σταθμών,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΝΤΥΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Σ.Ε.Π. ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ-1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 Περισσός,Σάββατο 16 Μαΐου 2015 Αγαπητοί γονείς, Κατά την διάρκεια της προσκοπικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ.Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ.Α Aριθµ. Μελέτης 1/2018 CPV: 71317210-8 (Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέµατα ασφάλειας) ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κ.Α. 10-6112.100 Ημερομηνία : 29/1/2018 Αριθμ. Πρωτ. : 959/ΠΡ193 ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ε Ι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Πληροφ. Γεζουέ Δώρα Κυδωνίας 29, Χανιά Κρήτης 73135 Τηλ.: 28213-41673 Fax: 28210-93300

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδικής Αγωγής, & Υπηρεσιών Υποστήριξης Τμήμα Πολιτισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 20967 19 Ιουνίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2095 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 16049 Καθιέρωση με αποζημίωση ς, καθ υπέρβαση του υποχρεωτικού ωραρίου και προς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΠΝ/ ΠEΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ/ ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΤ και XT Γ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΔΠΝ/ ΠEΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ/ ΑΡΙΘΜΟΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΤ και XT Γ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών Περιοχή Χανίων ΔΠΝ/ ΠEΡΙΟΧΗ ΧΑΝΙΩΝ/ ΑΡΙΘΜΟΣ 4001755 ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΤ και XT Γ. ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - 1 / 5 - ΆΡΘΡΟ 1 ο Τιμολόγιο Αναδόχου

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση εν συντομία για θέματα εύρυθμης λειτουργίας του μαθήματος Φυσικής Αγωγής.

Ενημέρωση εν συντομία για θέματα εύρυθμης λειτουργίας του μαθήματος Φυσικής Αγωγής. Ενημέρωση εν συντομία για θέματα εύρυθμης λειτουργίας του μαθήματος Φυσικής Αγωγής. 1. Αθλητική εμφάνιση μαθητών: Είναι υποχρεωτική η αθλητική περιβολή των μαθητών ανεξάρτητα με το είδος, τη φίρμα, το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μύκονος, 24-12 - 2014 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Αρ. πρ.: -12005- ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΡΟΣ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μύκονος, 24-12 - 2014 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Αρ. πρ.: -12005- ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΡΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Μύκονος, 24-2 - 204 Αρ. πρ.: -2005- ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΠΡΟΣ: ΥΠΗΡΕΣΙΑ : ΓΡΑΦΕΙΟ : ΔΗΜΑΡΧΟΥ Πληροφορίες: Κων/να Τακούση Τηλέφωνα : (22890)-23.26, -23.988 FAX : (22890)-22.229

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερισσός, ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: Ως προς το συνολικό αριθμό πρόσληψης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερισσός, ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: Ως προς το συνολικό αριθμό πρόσληψης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιερισσός, 0-06-08 ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 354 ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ταχ.Δ/νση: 630 75 ΙΕΡΙΣΣΟΣ Τηλ: 377 3 50003 Fax: 377 0 40 e-mail: dimarchos@dimosaristoteli.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (Φ.50 / 208 / / Γ1 / / ΥΠΕΠΘ)

ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (Φ.50 / 208 / / Γ1 / / ΥΠΕΠΘ) ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (Φ.50 / 208 / 97293 / Γ1 / 7-9 - 2007 / ΥΠΕΠΘ) 1. Εφημερεύοντες - Επιτήρηση μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα Με πράξη του συλλόγου διδασκόντων ορίζονται οι εφημερεύοντες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ.Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ.Α ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Κ.Α. 10-6112.100 Aριθµ. Μελέτης :1/2018 (Υπηρεσίες παροχής συμβουλών σε θέµατα υγείας) Ημερομηνία : 29/1/2018 Αριθμ. Πρωτ. : 956/ΠΡ 192 ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΑΤΡΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΚΕΦΕ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» ΤΕΡΜΑ ΠΑΤΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ & ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ,153 10 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΗΛ.: 210 650 3000, FAX: 210 6510649 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Θεσσαλονίκη 25-6-2014 Αρ.Πρ. 12253 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Ο κανονισμός λειτουργίας ενός σχολείου αποτελεί. ακρογωνιαίο λίθο για την εύρυθμη λειτουργία του, μιας και

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Ο κανονισμός λειτουργίας ενός σχολείου αποτελεί. ακρογωνιαίο λίθο για την εύρυθμη λειτουργία του, μιας και 2 ο ΕΠΑ.Λ. ΧΑΝΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ο κανονισμός λειτουργίας ενός σχολείου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την εύρυθμη λειτουργία του, μιας και αποτελεί συμφωνία όλων των μερών της σχολικής κοινότητας:

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για εμάς. Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας και ελάτε να σας ταξιδέψουμε εντός και εκτός Ελλάδος. Καλώς ήρθατε στο Dodoni Travel!!!

Λίγα λόγια για εμάς. Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας και ελάτε να σας ταξιδέψουμε εντός και εκτός Ελλάδος. Καλώς ήρθατε στο Dodoni Travel!!! Λίγα λόγια για εμάς Ταξιδεύοντας σε μια όμορφη γωνιά της πατρίδας μας το 2012, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας ενός νέου τουριστικού γραφείου που θα προσφέρει σε όλους εσάς κάτι διαφορετικό Με έδρα την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αντικείμενο Το αντικείμενο είναι η παραχώρηση άδειας χρήσης και εκμετάλλευσης της καντίνας του Δημοτικού Σταδίου Βορείου Πόλου. Έναρξη και διάρκεια Η ημερομηνία έναρξης

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου αποτελεί ο εσωτερικός

Προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου αποτελεί ο εσωτερικός ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΥΛΙΟΥ Προϋπόθεση της εύρυθμης λειτουργίας του Σχολείου αποτελεί ο εσωτερικός Κανονισμός. Απαριθμώντας ορισμένα σημεία του στόχος μας είναι να ενημερώσουμε γονείς

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟ / ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟ / ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΟ / ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Στην Κηφισιά, σήμερα, την μεταξύ αφενός μεν, των α) Ονοματεπώνυμο περιθαλπόμενου:. του. και της, με ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ... και β) Ονοματεπώνυμο συγγενούς:... του.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Πίνακας περιεχομένων Πρόσβαση στην κλινική... 3 Χάρτης... 3 Συγκοινωνία... 3 Χρήσιμα Τηλέφωνα... 3 Γενικές Παροχές...

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωκατασκήνωση Θάσου 1980 Λιμένα Παναγίας 60 στρεμμάτων Προσωπικό & Στελέχη Κουζίνα & Τραπεζαρία Ιατρείο & Αναρρωτήριο

Ευρωκατασκήνωση Θάσου 1980 Λιμένα Παναγίας 60 στρεμμάτων Προσωπικό & Στελέχη Κουζίνα & Τραπεζαρία Ιατρείο & Αναρρωτήριο Ο παράδεισος των παιδιών Από το www.eurocamp.gr Από το Η Ευρωκατασκήνωση Θάσου λειτουργεί από το και είναι η πρώτη κατασκήνωση που ιδρύθηκε στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας-Θράκης. Βρίσκεται στο 3ο χλμ.

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΡΡΙΚΟΣ ΧΛΑΠΑΝΗΣ Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος :18 - Τελευταία Ενημέρωση Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος :18

Συντάχθηκε απο τον/την ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΡΡΙΚΟΣ ΧΛΑΠΑΝΗΣ Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος :18 - Τελευταία Ενημέρωση Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος :18 Καθορισμός των ειδικότερων καθηκόντων και αρμοδιοτήτων των προϊσταμένων των περιφερειακών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των διευθυντών και υποδιευθυντών των σχολικών μονάδων και

Διαβάστε περισσότερα

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 3 ο TΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013 ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ 1. Εισαγωγή ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 ο Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων Πορταριά Πηλίου Χρονική περίοδος από 26 /12/ 2013 έως 29/12/ 2013. Προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΔΙΟΝΥΣΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΔΙΟΝΥΣΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕΛΕΤΗ: 26/2018 ΜΕΛΕΤΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΔΙΟΝΥΣΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018 ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Η ΔΑΠΑΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ 2.170,00 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ Φ.Π.Α. ΘΑ

Διαβάστε περισσότερα

O ρόλος και οι αρμοδιότητες του Διευθυντή Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης

O ρόλος και οι αρμοδιότητες του Διευθυντή Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης O ρόλος και οι αρμοδιότητες του Διευθυντή Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Τηρουμένων των σχεδίων υπηρεσίας, ο Διευθυντής του σχολείου έχει τη γενική ευθύνη για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΜΑΤ ΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΜΑΤ ΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 157/97 Αριθμός 157 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3151 της 23ης ΜΑΤ ΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Οι περί Κέντρων Προστασίας και

Διαβάστε περισσότερα

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY

INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.06.20 12:41:32 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: Ω3ΥΜΩ9Ι-Ε50 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα