UV Gel με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "UV Gel με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση"

Transcript

1 Επιπρόσθετα UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση ENHANCEMENTS UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση 90 λεπτά Μία υπηρεσία σχεδιασμένη για προβληματικά νύχια χωρίς ελεύθερο άκρο, τα οποία απαιτούν επιμήκυνση και επανασχεδιασμό. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παροτρύνετε τον πελάτη να πλύνει τα χέρια του με CitruSoak και να τα στεγνώσει με μια πετσέτα. 2. Κάντε μασάζ με CoolBlu στα χέρια του πελάτη για να τα απολυμάνετε. 3. Αφαιρέστε το βερνίκι νυχιών, χρησιμοποιώντας ένα αφαιρετικό βερνικιού με βάση το ασετόν (ή ScrubFrsh) και ένα pad που δεν αφήνει κατάλοιπα. 4. Σχηματίστε και λειάνετε το ελεύθερο άκρο του νυχιού με μια Kanga Fil ή την πλευρά των 240 grit μιας Boomrang Fil. Βήμα 2: P.R.E.P. 1. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα Cuticl Away ομοιόμορφα γύρω από την περιοχή του επωνυχίου κάθε νυχιού. 2. Γλιστρήστε απαλά ένα cuticl pushr κατά μήκος της επιφάνειας του νυχιού και προς την περιοχή του επωνυχίου, για να χαλαρώσετε τους νεκρούς ιστούς από την επιφάνεια του νυχιού. Χρησιμοποιήστε ένα curtt για να απομακρύνετε τους νεκρούς ιστούς ώς το επωνύχιο και τα πλαϊνά του νυχιού. Χρησιμοποιήστε ένα manicur nippr για να αφαιρέσετε προσεκτικά τους χαλαρωμένους ιστούς, καθώς και τυχόν παρανυχίδες. 3. Ξεβγάλτε καλά με ζεστό νερό και CitruSoak, και μετά στεγνώστε με μια πετσέτα. 4. Χρησιμοποιήστε την πλευρά των 240 grit ενός Koala Buffr ή Boomrang Fil για να αφαιρέσετε ελαφρά τη γυαλάδα από το φυσικό νύχι, ακολουθώντας την κατεύθυνση της ανάπτυξης του νυχιού. 5. Καθαρίστε το φυσικό νύχι με ζεστό νερό, CitruSoak και ένα απαλό βουρτσάκι απολέπισης, για να απομακρύνετε όλη τη σκόνη και τα κατάλοιπα. Στεγνώστε προσεκτικά το νύχι με μια καθαρή πετσέτα.

2 Επιπρόσθετα UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση Βήμα 3: Τοποθέτηση του Tip και Αρχικό Στάδιο 1. Επιλέξτε ένα tip το οποίο να εφαρμόζει απόλυτα ή να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο απ' ότι χρειάζεται. Χρησιμοποιήστε την πλευρά των 180 grit μιας Hot Shot Fil για να ελαττώσετε τα πλαϊνά. Το tip θα πρέπει να εφαρμόζει απόλυτα στο μήκος της επιφάνειας του νυχιού. 2. Προσαρμόστε το tip, χρησιμοποιώντας SpdBond ή GlBond. Είναι σημαντικό να τοποθετήσετε το tip με ασφάλεια, χωρίς φουσκάλες με αέρα. Η λεπίδα θα πρέπει να είναι πάντοτε κοφτερή, αλλιώς μπορεί να προκληθούν παράλληλα σπασίματα λόγω πίεσης. 3. Κόψτε το tip στο επιθυμητό μήκος, χρησιμοποιώντας ένα tip cuttr. 4. Λιμάρετε το tip δίνοντάς του το επιθυμητό σχήμα και ταιριάξτε το tip στο φυσικό νύχι, χρησιμοποιώντας την πλευρά των 240 grit μιας Hot Shot Fil, Kanga Fil, Outblack Paddd Fil ή Boomrang Fil. 5. Συνεχίστε το λιμάρισμα, έως ότου να μην υπάρχουν σκιές. 6. Χρησιμοποιήστε ScrubFrsh και ένα pad που δεν αφήνει κατάλοιπα, για να καθαρίσετε και να αφυδατώσετε προσωρινά ολόκληρη την επιφάνεια του νυχιού. Τραβήξτε πίσω τις πλαϊνές πτυχώσεις με τα δάκτυλά σας και τρίψτε με το pad, επικεντρώνοντας στις περιοχές του επωνυχίου και των πλαϊνών τοιχωμάτων όπου μπορεί να κρύβονται λιπαρότητα και σκόνη. Μην εφαρμόζετε ScrubFrsh (ή άλλο διαλυτικό). 7. Εφαρμόστε Brisa Bond στην επιφάνεια του νυχιού, σε 2 με 3 νύχια τη φορά, εξασφαλίζοντας ότι το πινέλο διαθέτει αρκετό υγρό, έτσι ώστε να καλύψει κάθε νύχι. Επαναλάβετε αυτό το βήμα έως ότου όλα τα νύχια να έχουν καλυφθεί με μια επίστρωση. Θυμηθείτε: Κατά την εφαρμογή του Brisa Bond, μην το φέρνετε σε επαφή με το δέρμα και μην αφήνετε το προϊόν να μαζευτεί στην περιοχή του επωνυχίου. Βήμα 4: Δημιουργία της βασικής στρώσης 1. Δημιουργήστε μια λεπτή προς μεσαία στρώση στο φυσικό νύχι και στις 3 Ζώνες, χρησιμοποιώντας Brisa Pur Pink ή Clar Sculpting Gl. Εφαρμόστε στα νύχια, ενώ τοποθετείτε το πινέλο σε γωνία προς εσάς, αφήνοντας ένα ελάχιστο περιθώριο μεταξύ του προϊόντος και του δέρματος. Απλώστε αυτή τη στρώση σαν να περνάγατε βερνίκι νυχιών. Αυτή η στρώση θα αυξήσει την επικόλληση, καθώς το προϊόν με πολλή χρωστική μπορεί να έχει πιο αδύναμες ιδιότητες επικόλλησης, λόγω του προστιθέμενου χρώματος. Αν η επιφάνεια του νυχιού έχει καθαριστεί και προετοιμαστεί σωστά, το gl θα πρέπει να γλιστράει απαλά κατά μήκος του νυχιού, χωρίς κενά σημεία ή ανακολουθίες. 2. Απλώστε αυτή τη στρώση σε 4 νύχια τη φορά και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μετά, εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μην αφαιρείτε την κολλώδη, μη πολυμερισμένη στρώση μετά την απομάκρυνση των νυχιών από τη λάμπα. Η κολλώδης αυτή στρώση είναι γνωστή ως η στρώση παρεμπόδισης. Αποτελείται από την ανώτατη στρώση gl που έχει εμποδιστεί ο πολυμερισμός της, εξαιτίας της έκθεσής της στο οξυγόνο.

3 Επιπρόσθετα UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση Βήμα 5: Smil Lins, Ζώνη 1 1. Χρησιμοποιήστε το πινέλο για να καθορίσετε το σχήμα του smil lin που θα δημιουργήσετε, χρησιμοποιώντας Brisa Pur Whit ή Soft Whit Sculpting Gl. Φτιάξτε μια "μπάλα" και αφήστε να δημιουργηθεί μια "κλωστή", καθώς αφαιρείτε τη "μπάλα" από το δοχείο. Αγγίξτε την άκρη της "κλωστής" στην αρχή της επιθυμητής τοποθέτησης του πλαϊνού τοιχώματος του smil lin στην αντίθετη πλευρά του νυχιού και σχεδιάστε το smil lin. 2. Αγγίξτε απαλά το πινέλο στην μπροστινή πλευρά του πλαϊνού τοιχώματος, για να ολοκληρώσετε τη γραμμή. Αυτό θα "ζωγραφίσει" έναν οδηγό για το smil lin και θα βοηθήσει στη δημιουργία συνοχής από νύχι σε νύχι. 3. Μόλις έχει δημιουργηθεί το smil lin, γεμίστε το επιθυμητό ελεύθερο άκρο με το gl που έχει απομείνει στο πινέλο. 4. Πολυμερίστε το κάθε χέρι για 2 λεπτά. Μετά εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μην αφαιρείτε την κολλώδη στρώση μετά την απομάκρυνση από τη λάμπα. Συμβουλές για εύκολη εφαρμογή στη Ζώνη 1: - Εφαρμόστε Brisa Gl σε 2 δάκτυλα τη φορά και "κλειδώστε" το gl στη θέση του, χρησιμοποιώντας το χρονοδιακόπτη των 10" στη UV λάμπα. Μόλις το gl στο ελεύθερο άκρο έχει εφαρμοστεί σε 4 δάκτυλα του πρώτου χεριού (και έχει "κλειδωθεί" στη θέση του), εφαρμόστε στις Ζώνες 2 και 3, και πολυμερίστε για 2 λεπτά. - Για νέους χρήστες του gl: Πολυμερίστε το gl του smil lin και του ελεύθερου άκρου για 2 λεπτά προτού εφαρμόσετε στις Ζώνες 2 και 3. - Αν το UV gl είναι παλαιότερο και έχει γίνει ελαφρώς πυκνό στο δοχείο, σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε έναν 2λεπτο πολυμερισμό προτού να εφαρμόσετε στις Ζώνες 2 και 3. - Θυμηθείτε πως η τεχνική του "κλειδώματος" απλώς πυκνώνει το gl. Για να πολυμεριστεί το gl πλήρως, η κάθε στρώση του Brisa Gl θα πρέπει να τοποθετείται στη λάμπα για 2 λεπτά (το πρώτο κτίσιμο και των 3 Ζωνών, θα πρέπει να θεωρείται μια στρώση). Μην αφαιρείτε την κολλώδη στρώση μετά την απομάκρυνση από το φως. Βήμα 6: Κτίζοντας την περιοχή Πίεσης και Επωνυχίου, Ζώνες 2 και 3 1. Ξεκινήστε να κτίζετε και να σχεδιάζετε το νύχι, τοποθετώντας λίγο gl στο κέντρο του νυχιού στη Ζώνη Οδηγήστε το προϊόν από πλευρά σε πλευρά, γυρνώντας το πινέλο σε μια γωνία 45 και λεπταίνοντας προς τα πλαϊνά τοιχώματα - ενώ διατηρείτε την κυρίως ποσότητα του gl στο κέντρο του νυχιού. 3. Κινήστε απαλά το gl πίσω προς τη Ζώνη 3, ελαφραίνοντας το άγγιγμά σας στη Ζώνη 2. Για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη τοποθέτηση της κορυφής και λεπτές άκρες, βεβαιωθείτε ότι θα αφήσετε την πλειονότητα του προϊόντος στη Ζώνη Γεμίστε το gl απαλά ώς το καθορισμένο smil lin. 5. Εφαρμόστε στις Ζώνες 2 και 3, σε 4 νύχια τη φορά και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μην αφαιρείτε την κολώδη μη πολυμερισμένη στρώση μετά την απομάκρυνση των νυχιών από το φως.

4 Επιπρόσθετα UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση Βήμα 7: Τελειοποίηση του σχήματος σε όλες τις ζώνες 1. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Brisa Clar Sculpting Gl πάνω σε όλο το νύχι, για να τελειοποιήσετε το σχήμα. 2. Για να καλύψετε τυχόν κενά σημεία, πάρτε μια πολύ μικρή ποσότητα στο πινέλο. Αγγίξτε το προϊόν στη μία πλευρά του βαθουλώματος και σηκώστε το για να δημιουργηθεί μια λεπτή "κλωστή" προϊόντος. Τραβήξτε αυτή την κλωστή κατά μήκος του νυχιού και αγγίξτε τη στην άλλη πλευρά. Σηκώστε και αφήστε το gl να στρώσει, γεμίζοντας το βαθούλωμα. 3. Εφαρμόστε αυτή τη στρώση σε 4 νύχια τη φορά και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μετά εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Βήμα 8: Σχηματισμός και Οριοθέτηση 1. Αφαιρέστε την κολλώδη στρώση με ScrubFrsh και ένα pad. 2. Φινίρετε το νύχι χρησιμοποιώντας μια Blizzard Fil για να δώσετε σχήμα. 3. Λειάνετε την επιφάνεια με μια Boomrang Paddd Fil, φροντίζοντας να αφαιρέσετε όλη τη γυαλάδα. Για να εξασφαλίσετε μια σωστή επικόλληση μεταξύ των στρώσεων, χρησιμοποιήστε μια λίμα των 180 grit ή λιγότερο. 4. Απομακρύνετε τυχόν σκόνη με ένα απολυμασμένο πινέλο. Για να απομακρύνετε τη σκόνη πάνω από το φρεσκολιμαρισμένο προϊόν, περάστε τα νύχια ελαφρά με ένα pad και ScrubFrsh. Βήμα 9: Έντονο γυάλισμα 1. Απλώστε μια λεπτή στρώση Brisa Gloss σε ολόκληρο το νύχι και περιβάλλετε το ελεύθερο άκρο. 2. Εφαρμόστε αυτή τη στρώση σε 4 νύχια τη φορά και πολυμερίστε για 2 λεπτά. Μετά εφαρμόστε στους αντίχειρες και πολυμερίστε για 2 λεπτά. 3. Σκουπίστε την κολλώδη στρώση με ScrubFrsh. 4. Κάντε μασάζ με SolarOil στα νύχια και το δέρμα.

5 Επιπρόσθετα UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση Βήμα 10: Απολέπιση και Ενυδάτωση 1. Κάντε λίγο μασάζ με Almond Moistur Scrub στα χέρια του πελάτη, για να απολεπίσετε απαλά το δέρμα. 2. Ξεβγάλτε τα χέρια του πελάτη κάτω από τον νιπτήρα ή καθαρίστε με μια ζεστή πετσέτα. 3. Στεγνώστε τα χέρια. Βήμα 11: Βερνίκι νυχιών (προαιρετικό) 1. Χρησιμοποιήστε ScrubFrsh για να απομακρύνετε τη λιπαρότητα και τα κατάλοιπα από την επιφάνεια του νυχιού. 2. Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Sticky bas coat. 3. Απλώστε 2 στρώσεις βερνικιού νυχιών και αφήστε να στεγνώσουν. 4. Σφραγίστε και προστατέψτε με μια στρώση Supr Shiny top coat. 5. Μετά από 1 λεπτό, ψεκάστε το κάθε νύχι με SolarSpd Spray για να στεγνώσουν γρήγορα τα νύχια. Σημείωση: Αν σκοπεύετε να εφαρμόσετε βερνίκι μετά την υπηρεσία, γυαλίστε ελαφρά την επιφάνεια του επιπρόσθετου νυχιού με την πλευρά των 1200 grit μιας Boomrang Fil ή ενός Koala Buffr και καθαρίστε εντελώς την επιφάνεια, ως προετοιμασία για την εφαρμογή του βερνικιού. Αυτό θα αποτρέψει το βερνίκι απ' το να λιμνάσει στην επιφάνεια.

6 Επιπρόσθετα UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ CitruSoak CoolBlu ScrubFrsh Hot Shot Fil Kanga FIl/Boomrang Fil Cuticl Away Koala Buffr SpdBond ή GlBond CND Clar Tips Brisa Bond Crystal Touch Gl Brush Brisa Sculpting Gls Brisa Paint Blizzard Fil Boomrang Buffr Brisa Gloss Λάμπα UV Brisa Πετσέτες χεριών Pads με πλαστική επένδυση Αφαιρετικό βερνικιού Πινέλο για τη σκόνη Cuticl Pushr Cuticl Nipprs Νυχοκόπτης ή ψαλιδάκι Curtt Tip cuttr* *προαιρετικό

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel ENHANCEMENTS 1 ώρα Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια των χεριών και των ποδιών, που χρειάζονται προστασία και ενίσχυση του χρώματος. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού.

Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού. ENHANCEMENTS 90 λεπτά Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια, με ένα ελάχιστο ελεύθερο άκρο, που απαιτούν μάκρος και ενίσχυση του σχεδιασμού. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gel

Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gel UV Gl Rbalancing ENHANCEMENTS Συντήρηση επιπρόσθετων νυχιών με UV Gl 1 ώρα Συντήρηση είναι η μέθοδος διατήρησης της ισορροπίας και ομορφιάς του επιπρόσθετου νυχιού, καθώς το φυσικό νύχι μεγαλώνει. Η σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer.

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer. Stp-by-Stp Color Shllac Εφαρμογή & Αφαίρεση Καλωσορίστε το ΠΡΩΤΟ υβριδικό βερνίκι νυχιών. Η νέα, κατοχυρωμένη πατέντα UV 3 συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού με τις επιδόσεις του gl. Μια καινοτομία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός βήμα προς βήμα

Οδηγός βήμα προς βήμα SPAMANICURETM Μια αρμονική σύνθεση κίτρου, από βασικά έλαια, Vitamin και αντιοξειδωτικά, σχεδιασμένη για να διεγείρει τις αισθήσεις καθώς καταπραΰνει και περιποιείται το δέρμα. Το ζωηρό του άρωμα θα δραστηριοποιήσει,

Διαβάστε περισσότερα

Κτίσιμο σε Φόρμα με Brisa Lite Removable Sculpting Gel

Κτίσιμο σε Φόρμα με Brisa Lite Removable Sculpting Gel Οδηγίες Εφαρμογής Κτίσιμο σε Φόρμα με Brisa Lite Removable Sculpting Gel 90 ΛΕΠΤΑ Μια επιλογή υπηρεσίας ιδανική για υγιή φυσικά νύχια με ελαφρά ελεύθερο άκρο, που απαιτούν ενίσχυση στο μήκος και τον σχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα

Κτίσιμο σε Tip με Brisa Lite Removable Sculpting Gel

Κτίσιμο σε Tip με Brisa Lite Removable Sculpting Gel Οδηγίες Εφαρμογής Κτίσιμο σε Tip με Brisa Lite Removable Sculpting Gel 90 ΛΕΠΤΑ Μια υπηρεσία σχεδιασμένη για προβληματικά νύχια που δεν έχουν καθόλου ελεύθερο άκρο, και χρειάζονται μήκος και ανασχεδιασμό.

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση στα Επιπρόσθετα Νύχια με Brisa Lite Removable Sculpting Gel

Συντήρηση στα Επιπρόσθετα Νύχια με Brisa Lite Removable Sculpting Gel Οδηγίες Εφαρμογής Συντήρηση στα Επιπρόσθετα Νύχια με Brisa Lite Removable Sculpting Gel 1 ΩΡΑ Το Brisa Lite Removable Sculpting Gel μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς, υπάρχει όμως και η δυνατότητα συντήρησης.

Διαβάστε περισσότερα

CREATIVE PLAY Gel Polish

CREATIVE PLAY Gel Polish Step-by-Step Guide Polish Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το CREATIVE PLAY Gel Polish παρέχει ζωντανό, εξαιρετικά έντονο χρώμα σε πολλαπλά φινιρίσματα, προκαλώντας τον πελάτη να είναι μοναδικός και εκφραστικός.

Διαβάστε περισσότερα

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση

SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση Οδηγίες Εφαρμογής SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού νυχιών, με την αντοχή και την εκπληκτική κρυστάλλινη λάμψη.

Διαβάστε περισσότερα

CND SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση

CND SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση Step-by-Step CND SHELLAC Brand Εφαρμογή & Αφαίρεση 45 ΛΕΠΤΑ Το CND SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού, με την ασύγκριτη αντοχή και την εκπληκτική κρυστάλλινη

Διαβάστε περισσότερα

CND SPA MANICURE. Διαθέσιμες σειρές: Οδηγίες Εφαρμογής

CND SPA MANICURE. Διαθέσιμες σειρές: Οδηγίες Εφαρμογής Οδηγίες Εφαρμογής CND SPA MANICURE 60 ΛΕΠΤΑ Το σύστημα 4 βημάτων της CND σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τις υπηρεσίες σας με μια επιλογή από αρώματα και εξειδικευμένες θεραπείες, για βαθύτερη φροντίδα του

Διαβάστε περισσότερα

IBD GEL- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ IBD UV/LED PINK & WHITE GEL

IBD GEL- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ IBD UV/LED PINK & WHITE GEL IBD GEL- ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ IBD UV/LED PINK & WHITE GEL Δημιουργήστε μόνιμα λαμπερά και απίστευτα διαυγή τεχνητά νύχια με φυσική όψη, χρησιμοποιώντας τα ibd UV/LED Hard Gels, χωρίς τη μυρωδιά ή την αερομεταφερόμενη

Διαβάστε περισσότερα

CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ

CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CONTROL GEL CONTROL GEL - ΕΦΑΡΜΟΓΗ Το Control Gel είναι ένα LED/UV gel, το οποίο αποτελείται από ένα αποκλειστικό μείγμα συστατικών που το καθιστά μοναδικό. Είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

CND SPA PEDICURE. Διαθέσιμες σειρές: Οδηγίες Εφαρμογής

CND SPA PEDICURE. Διαθέσιμες σειρές: Οδηγίες Εφαρμογής Οδηγίες Εφαρμογής CND SPA PEDICURE 60-90 ΛΕΠΤΑ Το σύστημα 4 βημάτων της CND σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τις υπηρεσίες σας με μια επιλογή από αρώματα και εξειδικευμένες θεραπείες, για βαθύτερη φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

Φινίρισμα Επιπρόσθετων Νυχιών

Φινίρισμα Επιπρόσθετων Νυχιών Οδηγίες Εφαρμογής Φινίρισμα Επιπρόσθετων Νυχιών 10 ΛΕΠΤΑ Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες τεχνικές φινιρίσματος για λεπτά, όμορφα επιπρόσθετα νύχια και για να διατηρήσετε την επιφάνεια του φυσικού νυχιού

Διαβάστε περισσότερα

1. Εύκολη εφαρμογή 2. Ανθεκτικότητα για 14+ ημέρες 3. Έντονη λάμψη 4. Γρήγορη αφαίρεση 5. Καμία βλάβη στο φυσικό νύχι*

1. Εύκολη εφαρμογή 2. Ανθεκτικότητα για 14+ ημέρες 3. Έντονη λάμψη 4. Γρήγορη αφαίρεση 5. Καμία βλάβη στο φυσικό νύχι* ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ FORMULA 1. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του συστήματος SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color; 2. Το σύστημα SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color είναι πατενταρισμένο; 3. Όλες οι φόρμουλες του SHELLAC

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. CND SHELLAC XPRESS5 Top Coat

Q&A. CND SHELLAC XPRESS5 Top Coat CND SHELLAC XPRESS5 TOP COAT FORMULA 1. Τι σημαίνει CND SHELLAC XPRESS5 ; Το όνομα XPRESS5 του νέου CND SHELLAC Top Coat αντικατοπτρίζει την ταχύτητα της αφαίρεσης σε μόλις 5 λεπτά. 2. Το έχει την ίδια

Διαβάστε περισσότερα

ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ROYAL LADY NAILS EXTENSIONS ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΡΟΥΑΛ-Ν Περιεχόμενα προϊόντος 1. Μονάδα UV με τέσσερις λάμπες UV 2. Οδηγός χρήστη 3. No 200 Tip (100 Φυσικά Νύχια και 100

Διαβάστε περισσότερα

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία

tmstore.gr Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, Ν.Ιωνία Οδηγίες Χρήσης Model: EPR-SH-HR2 Κωδ: ΠΕΙΝΤΠ Τηλεµάρκετινγκ Α.Ε. Σολωµού 56, 14234 Ν.Ιωνία 210-2708250 www.tmstore.gr Κατάλογος εξαρτηµάτων 5 6 9 4 7 8 1 3 11 2 10 Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή Αρ. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452

FASIZ. Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 FASIZ Συσκευή Αφαίρεσης Ψαλίδας Fasiz FA-452 2 Γνωρίζοντας τη συσκευή Λίστα με μέρη Σακούλα μεταφοράς: Ασφαλής μεταφορά της συσκευής και των εξαρτημάτων της, όπου κι αν πάτε. Χτενάκι διαμόρφωσης: Ιδανικό

Διαβάστε περισσότερα

UV NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

UV NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ UV NAILS 1. 4 λάµπες UV-9W (σε κουτιά) 2. Συσκευή λάµπας UV 3. 2 κόλλες επικόλλησης νυχιών (σε συσκευασία) 4. Άσπρη τετράγωνη λίµα (σε συσκευασία) 5. Νυχοκόπτης (σε συσκευασία) 6. DVD υπόδειξης

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας GR ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Με Υαλουρονικό Οξύ και Έλαιο Καμέλιας Μακράς διάρκειας δράση κατά του φριζαρίσματος... Και μαλλιά ίσια και λαμπερά! ΙΣΙΩΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΗΜΑ 1 ΒΗΜΑ 2 ΒΗΜΑ 3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΗΜΑ 1 ΒΗΜΑ 2 ΒΗΜΑ 3 DEEP CRYSTAL ULTRA PAINT COATING ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΙΤ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΒΗΜΑ 1 Αφού πλύνετε το αυτοκίνητο, μεταφέρατε το σε εσωτερικό καθαρό χώρο εργασίας χωρίς σκόνες και με καλό φωτισμό.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ: Επισκεφθείτε μας στο creativegroup.gr, ακολουθήστε μας στο Instagram: @creativegroup_cnd_hellas 2017 Creative Nail Design, Inc., Dist. San Diego, CA 92121 USA cnd.com, +1.800.833.NAIL,

Διαβάστε περισσότερα

χαρακτηριστικά βερνικιού

χαρακτηριστικά βερνικιού χαρακτηριστικά βερνικιού Τι είναι η τεχνολογία keratin care και τι οφέλη προσφέρει; Η τεχνολογία keratin care περιλαμβάνει το παράγωγο βιταμίνης Ε και την προβιταμίνη Β5. Το παράγωγο βιταμίνης E είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Κουρευτική μηχανή γενειάδας/μαλλιών

Οδηγίες Χρήσης Κουρευτική μηχανή γενειάδας/μαλλιών Οδηγίες Χρήσης Κουρευτική μηχανή γενειάδας/μαλλιών Αρ. μοντέλου ER2403 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης. Σημαντικές πληροφορίες Μέρη της συσκευής Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών επιγραφοποιίας. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητες μεμβράνες για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ. Κόλλα. Οπισθόχαρτο. Βινύλιο. Εκτυπώσιμη Όψη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ. Κόλλα. Οπισθόχαρτο. Βινύλιο. Εκτυπώσιμη Όψη www.houseart.gr Τηλ.: 801.11.19200 E-mail: info@houseart.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ Οπισθόχαρτο Κόλλα Βινύλιο Εκτυπώσιμη Όψη Η εφαρμογή (επικόλληση)

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας έχουν σκοπό να αποτρέψουν κινδύνους ή ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση της μηχανής. Διαβάστε προσεκτικά και

Διαβάστε περισσότερα

RIO SALON ELECTRIC FILE ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

RIO SALON ELECTRIC FILE ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RIO SALON ELECTRIC FILE ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΜΝΕΒ4 Αυτό το εγχειρίδιο χρήσης δείχνει ακριβώς πως και πότε να χρησιµοποιείτε τη συσκευή αντί για άλλα αντικείµενα, όπως λίµες.

Διαβάστε περισσότερα

POP ACRYLIC NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

POP ACRYLIC NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ POP ACRYLIC NAILS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΡΟΡ-ΑΚ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΗΝ το χρησιµοποιείτε αν έχετε: ανοιχτές πληγές πάνω ή γύρω από το νύχι ή µυκητιάσεις των νυχιών. Κρατήστε µακριά από παιδιά. εν είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

ROSE GOLD BLUR ΦΥΣΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ 7 ΞΑΝΘΌ CHROMATICS, FLASH LIFT, SHADES EQ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΒΑΣΗΣ 60 ml 10Av (10.12 Chromatics) 60 ml 30 vol Oil In Cream Developer ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΞΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ 30 ml Flash Lift 30 ml 20 vol

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax OSiS Υφή Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It Mess Up Aqua Slide G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: /

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: / ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ Κωδικός προϊόντος: 107-48590 / 107-48593 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καµία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη

Διαβάστε περισσότερα

RIO PROFESSIONAL NAIL ART ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

RIO PROFESSIONAL NAIL ART ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RIO PROFESSIONAL NAIL ART ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΑΡΤ-ΜΕ, ΑΡΤ-ΡΑ, ΑΡΤ-ΡΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ εν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών. ΜΗΝ το χρησιµοποιείτε αν έχετε: ανοιχτές πληγές

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Οι 5 στιγµές ΥΓΙΕΙΝΗΣ των ΧΕΡΙΩΝ σας κατά τη διάρκεια της φροντίδας

Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Οι 5 στιγµές ΥΓΙΕΙΝΗΣ των ΧΕΡΙΩΝ σας κατά τη διάρκεια της φροντίδας Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Οι 5 στιγµές ΥΓΙΕΙΝΗΣ των ΧΕΡΙΩΝ σας κατά τη διάρκεια της φροντίδας 1 2 3 4 ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΣΗΠΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή Οδηγίες χρήσης Κουρευτική μηχανή Αρ.μοντέλου ER-GC20 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες χρήσης. Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτή τη συσκευή Panasonic. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης

Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη κουρευτική μηχανή Αρ. μοντέλου: HC7235 Οδηγίες χρήσης Διαβάστε αυτές τις οδηγίες προσεκτικά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις σημαντικές οδηγίες ασφαλείας. Φυλάξτε αυτές τις «Οδηγίες χρήσης»

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144. Εγχειρίδιο χρήσης [1] Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (εικ. Α) 1. Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης/αντίστροφης λειτουργίας (On/0/R) 2. Διακόπτης Ι/ΙΙ 3. Πλήκτρο κλειδώματος 4. Υποδοχή κεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ www.houseart.gr Τηλ.: 801.11.19200 E-mail: info@houseart.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΤΟΙΧΟΥ Η εφαρμογή (επικόλληση) του αυτοκόλλητου τοίχου είναι μια απλή και διασκεδαστική διαδικασία, αρκεί να

Διαβάστε περισσότερα

Τοιχοποιία Ι Επισκευές

Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τα κατεστραμμένα ή φθαρμένα μέρη της τοιχοποιίας επισκευάζονται ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές. Ο τεχνίτης πριν ξεκινήσει πρέπει να έχει έτοιμα τα απαιτούμενα υλικά: πέτρες

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για το προϊόν

Πληροφορίες για το προϊόν GLOBAL REFINISH SYSTEM Μάιος 2016 Πληροφορίες για το προϊόν D8175 Πολύ Γρήγορο Βερνίκι ΠΡΟΙΟΝΤΑ UHS Πολύ Γρήγορο Βερνίκι UHS Σκληρυντής Διαλυτικό Διαλυτικό για Υψηλής Θερμοκρασίας D8175 D8305 D8745 D8746

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo [3D]MEN CARE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Hair & Body Shampoo Deep Cleansing Shampoo Anti-Dandruff Shampoo Anti-Dandruff Tonic Root Activator Shampoo Root Activator Serum

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 Precleaners P980-251/9010 E1300 Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ V Πολυεστερικοί Στόκοι 2 - συστατικών Προϊόν Περιγραφή P551-1050 Στόκος γενικής χρήσης (για

Διαβάστε περισσότερα

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ A B C D E F 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 66-71 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ. Κόλλα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ. Κόλλα www.houseart.gr Tηλ: 210.873.20.90 email: info@houseart.gr ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤOY ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ Οπισθόχαρτο Κόλλα Βινύλιο Εκτυπώσιμη Όψη Η τοποθέτηση του αυτοκόλλητου ντουλάπας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ VIDGA Σύστημα για το κρέμασμα των κουρτινών και των κουρτινών πάνελ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ David Wahl ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρήσει το παράθυρό σας με ακρίβεια προτού ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

NICER DICER PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

NICER DICER PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: 268 NICER DICER PLUS Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Θέση κοπής 1 Θέση κοπής 2 Α. Εξαρτήµατα κοπής Πάντοτε να τοποθετείτε το επιθυµητό εξάρτηµα κοπής στη θέση κοπής 1. Η µόνη εξαίρεση είναι όταν κόβετε σε 8 κοµµάτια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διαφανές φινίρισμα (αποχρ.ξύλου ή άχρωμο) σατινέ, για ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ανανεώνεται εύκολα. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Αδιάβροχο - anti-uv - μικροπορώδες

Διαβάστε περισσότερα

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ INDROMED 5 PS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εκθεσιακός χώρος Αγ. Θωμά 22 11527 Αθήνα Τηλ. 210 7473149 Fax. 210 7781312 e-mail: info@sigmamed.gr Πωλήσεις - Service Τηλ. 210 6630520 Fax. 210 6630523 1. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Το Indromed

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB PEL0-A.book Page Thursday, January 0, 09 : PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 8 8 0 BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πλύσιμο χεριών. 5. Στεγνώστε τα χέρια καλά με χαρτοπετσέτα ή φυσητήρα θερμού αέρα. Σταματήστε την εξάπλωση των μικροβίων

Πλύσιμο χεριών. 5. Στεγνώστε τα χέρια καλά με χαρτοπετσέτα ή φυσητήρα θερμού αέρα. Σταματήστε την εξάπλωση των μικροβίων Πλύσιμο χεριών 1. Βρέξτε τα χέρια. 2. Εφαρμόστε σαπούνι. 3. Κάνετε σαπουνάδα για 15 δευτερόλεπτα. Τρίψτε ανάμεσα στα δάκτυλα, τη ράχη των χεριών, τα δάκτυλα και κάτω από τα νύχια. 4. Ξεπλύνετε καλά κάτω

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR

ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΔΩΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ THE ITALIAN ART OF COLOR ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ Professional By Fama _ Ειδικά για λεπτή και χοντρή τρίχα _ ξηρά και ελαφριά, δεν αφήνουν υπολείμματα και αφαιρούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΡΑΒΔΟ-ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ: R-578 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, διαβάστε αυτές τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ A. Διακόπτης ρύθμισης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Βήμα 1 Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Βήμα 2 Κλείστε τη μονάδα του σαρωτή αργά. Προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες, για να αποφύγετε τυχόν τραυματισμό. 1

Διαβάστε περισσότερα

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL H A G B F E C D 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b. οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b. οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΟΥΤΙ v.2b οδηγίες κατασκευής και χρήσης parathirofyllo@riseup.net ΥΛΙΚΑ 4 κομμάτια κόντρα-πλακέ Αν βρείτε πάχους 8mm χρησιμοποιείστε αυτές τις διαστάσεις: 37 Χ 50 εκ (βάση) 37 X 45 εκ

Διαβάστε περισσότερα

CARAMEL BRONDE SOMBRE

CARAMEL BRONDE SOMBRE ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΕΤΕ TO CARAMEL BRONDE SOMBRE BHMA 1 Ξεκινήστε στο πίσω αριστερό τμήμα του αυχένα δημιουργώντας μια διαφάνεια 0,5εκ. Εφαρμόστε τη Bronde Sombre Φόρμουλα 1 προς τη Ζώνη 1 και 2. BRONDE

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ MOD. ΗΜ-1014 1 ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 1. 2 χτενάκια για 22 µήκη (από 3-18mm και από 21-36mm). 2. 1 χτενάκι ακριβείας (0.5-2.5mm) 3. Λεπίδες: Κινούµενη λεπίδα: ιαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 19 ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ Είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, κινούνται πολύ γρήγορα και συγκρούονται μεταξύ τους και με τα τ

Μάθημα 19 ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ Είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, κινούνται πολύ γρήγορα και συγκρούονται μεταξύ τους και με τα τ Μάθημα 19 ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ Είναι πολύ μακριά το ένα από το άλλο, κινούνται πολύ γρήγορα και συγκρούονται μεταξύ τους και με τα τοιχώματα του δοχείου που τα περιέχει Σε προηγούμενα μαθήματα αναφερθήκαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops

Οφέλη. Deep Clarifying Shampoo. Instant Keratin Infusion. Smooth Extending Shampoo. Boost Shine Drops SUPREME KERATIN Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Deep Clarifying Shampoo Instant Keratin Infusion Smooth Extending Shampoo Smooth Conditioning Gloss Mask Boost Shine Drops

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650058645 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! KAINOTOMIA: ΝΕΑ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΚΟLESTON ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΦΡΟΥ Τώρα η µόνιµη βαφή αφρός της Koleston σας δίνει την ακαταµάχητη δύναµη του έντονου χρώµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2.Φορέστε ρούχα, μάσκα, γάντια και γυαλιά προστασίας 3.Μην κάνετε χρήση στη βροχή 4.Μην αφήνετε τα παιδιά να πλησιάσουν

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

SDI - Riva bond LC. Οδηγίες χρήσεως. Α) Συγκολλητικός παράγοντας γενικής χρήσης για άμεσες αποκαταστάσεις

SDI - Riva bond LC. Οδηγίες χρήσεως. Α) Συγκολλητικός παράγοντας γενικής χρήσης για άμεσες αποκαταστάσεις SDI - Riva bond LC Φωτοπολυμεριζόμενος συγκολλητικός παράγοντας για άμεσες αποκαταστάσεις Οδηγίες χρήσεως Ευχαριστούμε για την απόφασή σας να χρησιμοποιήσετε το σύστημα συγκόλλησης Riva Bond LC. Το Riva

Διαβάστε περισσότερα

Panasonic. 4 a. Οδηγίες Χρήσης. 6 a b. 3 a b A B C + 3. Συσκευή για πεντικιούρ. Αριθμός μοντέλου ES2502. c d Β

Panasonic. 4 a. Οδηγίες Χρήσης. 6 a b. 3 a b A B C + 3. Συσκευή για πεντικιούρ. Αριθμός μοντέλου ES2502. c d Β Panasonic Συσκευή για πεντικιούρ Οδηγίες Χρήσης 1 A B C D E 4 a 1 2 b Αριθμός μοντέλου ES2502 1 2 F 5 1 2 2 + - 2 - + 3 1 6 a b A c d Β Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Spectral KLAR 535 MAT

Spectral KLAR 535 MAT Τεχνικό Φυλλάδιο KLAR 535 MAT Δύο Συστατικών Ακρυλικό Βερνίκι KLAR 535 Ματ H 6125 SOLV 855 PLAST 775 EXTRA 835 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βερνίκι Ματ Σκληρυντής Standard, Γρήγορος, Αργός Διαλυτικό Standard, Γρήγορο, Αργό

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α! DuetteTM. υβριδικός φακός επαφής για αστιγµατισµό

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α! DuetteTM. υβριδικός φακός επαφής για αστιγµατισµό Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α! DuetteTM υβριδικός φακός επαφής για αστιγµατισµό Μόλις σας συνταγογράφησαν τους πιο τεχνολογικά προηγµένους φακούς επαφής για να διορθώσετε την όραση σας! Χειρισµός Φακών και Φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT

NOVAKRYL 2+1 H.S Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-03-02 10.06.2013 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ NOVAKRYL 2+1 HS - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ 2+1 H.S ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το NOVAKRYL 2+1 HS είναι ακρυλικό βερνίκι υψηλής περιεκτικότητας σε στερεά. Προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ.

Ομάδα κατασκευών. του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Ομάδα κατασκευών του Συνδέσμου Νέων της Ι.Μ.Δ. Η ομάδα κατασκευών και χειροτεχνίας λειτουργεί φέτος για 4 η συνεχόμενη χρονιά και έρχεται να μας συμπαρασύρει στην τροχιά της δημιουργίας και στη χαρά που

Διαβάστε περισσότερα

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την

www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! από την www.avoncyprus.com ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ 6-7 (22/04/13-09/06/13) από την AΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ SOLUTIONS CELLU-BREAK! επαναστατική σύνθεση διπλής δράσης Σχεδιασμένη να ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PEL9-.book Page Monday, January 7, 09 : PM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 5 ΣΕ 1 WELLNEO ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 5 ΣΕ 1 WELLNEO ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΓΟΥΕΛ51-Ν ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 5 ΣΕ 1 WELLNEO ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πρώτα η ασφάλεια Παρακαλούµε βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ0EP BYCQ0EPB PEL69-B.book Page Thursday, February, 09 :0 PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 B 8 A B C C A 0 BYCQ0EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE

HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE HꓥIR PꓥSSION METALLIC COLLECTION TECHNICAL GUIDE Η HꓥIR PꓥSSION είναι μια νέα γενιά σε μόνιμη βαφή μαλλιών. Για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία χρώματος μαλλιών με ισχυρή χρωστική ουσία, μπορέσαμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΣΣΜ/Περιφερειακός Τομέας Δυτικής Μακεδονίας ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ/809/16-01-2014 ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Όλο το προσωπικό της καθαριότητας πρέπει να γνωρίζει καλά και να εφαρμόζει πάντα τα παρακάτω στην

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650077585 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Αποστολή στον κόσμο των ζώων. Σπίτι πουλιών Οι μικροί και οι μεγάλοι ερευνητές ζώων μπορούν σύντομα να αρχίσουν να καραδοκούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο εκ

Διαβάστε περισσότερα

EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα

EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα SVC 1080 EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα - 1 - EL Ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. Η παρούσα συσκευή μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, την χρήση και την συντήρηση του μηχανήματος. Εάν υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Professional nail products. Acrylic. Gel. Gel Polish

Professional nail products. Acrylic. Gel. Gel Polish Professional nail products Gel Gel Polish Acrylic Professional nail products Info Ποια είναι η expert-nails Η expert-nails είναι πρωτοπόρος στα προϊόντα περιποίησης άκρων (gel, ακρυλικών) που προορίζονται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 5 ΣΕ 1 WELLNEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 5 ΣΕ 1 WELLNEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΓΟΥΕΛ51 ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 5 ΣΕ 1 WELLNEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Πρώτα η ασφάλεια Παρακαλούµε βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Πριν χρησιµοποιήσετε το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα