ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017"

Transcript

1 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν ένα απολογιστικό δελτίο στο οποίο σκιαγραφείται η πρόοδος υλοποίησης του προγράμματος Υγιείς Πόλεις από τους Δήμους μέλη και η ενσωμάτωση των βασικών αρχών και της πολιτικής του προγράμματος στην λειτουργία του Δήμου και στην υλοποίηση των επί μέρους δράσεων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το Δίκτυο, συμπληρώνει ένα ετήσιο απολογιστικό δελτίο στον Π.Ο.Υ., αναφέροντας την πορεία και τις δράσεις του Δικτύου και των Δήμων μελών. Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το δελτίο αυτό που αφορά την χρονική περίοδο από έως και να μας το στείλετε ηλεκτρονικά μέχρι τις

2 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Νέας Προποντίδας Όνομα: Μαρία Λεοντάκη Θέση: Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις, Προϊστάμενη τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων Ηλ. Δ/νση: Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο: 27/10/2011 (αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο) Δομή Προγράμματος Υπεύθυνος Πολιτικός. Όνομα: Εμμανουήλ Καρράς Θέση:Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Διάρκεια θητείας: 30/8/2019 Ηλ. Δ/νση: Συντονιστής όνομα: Μαρία Λεοντάκη Θέση: Προϊστάμενη τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων Ειδικότητα: ΠΕ1 Διοικητικού Ηλ. Δ/νση:

3 Συντονιστική Επιτροπή Αριθμός Μελών: 15 άτομα Ημερομηνία Σύστασης: 23/12/2011 Αριθμός Συνεδριάσεων: δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα Σύνθεση Δήμαρχος, Δαμιανός Ιορδανίδης, Πολιτικός Υπεύθυνος του Προγράμματος «Υγιείς Πόλεις». Εμμανουήλ Καρράς, Αντιδήμαρχος, αρμόδιος τεχνικών έργων, κοινωνικής πολιτικής, παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού. Βασίλειος Δαμιανίδης, Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα πρασίνου, καθαριότητας. Κωνσταντίνος Πασσαλής, Αντιδήμαρχος, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Υγείας, πολεοδομίας, πολιτικής προστασίας. Αναστάσιος Χατεδάκη, Πρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού (Ν.Π.Δ.Δ.). Ιωάννης Ράνος, Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης (Ν.Π.Ι.Δ.), Υπεύθυνος Παιδικών Σταθμών, Προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Κοινωνικής Μέριμνας». Μηκέ-Τσέλιου Χριστίνα, Δημοτικός Σύμβουλος Αντιπολίτευσης. Μαρία Λεοντάκη, συντονίστρια προγράμματος «Υγιών Πόλεων», προϊστάμενη τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων. Δημήτρης Ρήγας, προϊστάμενος τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Ελευθερούδης, προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Ζωή Μυλωνοπούλου, προϊστάμενη Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού. Φανή Παλάντζα, προϊστάμενη τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού, στον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ν.Π.Δ.Δ.) Δήμου Ν. Προποντίδας. Καρακώστας Θεόδωρος, προϊστάμενος τμήματος Πολεοδομίας. Ελληνικο Διαδημοτικο Ηλιόπουλος Δίκτυο Ιωάννης, Υγιών προϊστάμενος Πόλεων τμήματος Καθαριότητας, Πλατεία Εργατικών Κατοικιών, ΤΚ 15124, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τηλ , Ανακύκλωσης φαξ , και Διαχείρησης Οχημάτων. Πιπέρκου Ελευθερια, Υπάλληλος Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Μουδανιών.

4 Πολιτική δέσμευση και συναίνεση Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε για την ένταξη στο Δίκτυο Ομόφωνα Κατά πλειοψηφία Τα κόμματα της αντιπολίτευσης Συμφωνούν Μετέχουν στην Συντονιστική Επιτροπή Μετείχε ο Δήμος σας στις Συναντήσεις Εργασίας Σε μια Σε δύο Σε τρείς Σε καμμία Μετείχε ο Δήμος σας στο Ετήσιο Συνέδριο? Μετείχε ο Δήμος σας σε δράσεις που οργάνωσε το Δίκτυο?

5 Αν, σε ποιές: Συμμετοχή στην ενημερωτική εκστρατεία του Δικτύου για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ, τον Μάιο του Τοποθέτηση 2 διαδραστικών Banner στο site του Δήμου Αλκοόλ και Ανήλικοι και Drink IQ στο πλαίσιο της 5ης εκστρατείας ενημέρωσης του κοινού για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ Συμμετοχή στην Πανελλαδική Εκστρατεία 2017 Διαδημοτικό Έτος Πρόληψης του καρκίνου του Παχέος Εντέρου. Ενημέρωση πληθυσμού για δυνατότητα πρόσβασης από δημότες στην Διαδικτυακή Πύλη του Δικτύου για την δημιουργία προσωπικού ιατρικού ηλεκτρονικού φακέλου, ηλεκτρονικού ημερολογίου Συμμετοχή στην Πανελλαδική Εκστρατεία για την Ορθή χρήση των Αντιβιοτικών, διανομή στα σχολεία του Δήμου του βιβλίου παιδικής Λογοτεχνίας, με θέμα Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλίνη Κατάθεση πρόθεσης δημιουργίας Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια στο Δήμου Ν. Προποντίδας, συμμετοχή σε συναντήσεις για την οργάνωση και τη λειτουργία του Σταθμού και για την εκπαίδευση του προσωπικού Συμμετοχή του Δήμου στα εξής συνέδρια και συναντήσεις εργασίας του Δικτύου: 1. 15η Συνάντηση Εργασίας των Δήμων Μελών του ΕΔΔΥΠΠΥ, στις 10 Μαρτίου 2017, στο Δημαρχείο Καλλιθέας 2. 16η Συνάντηση Εργασίας του ΕΔΔΥΠΠΥ, στις 7 Ιουλίου 2017, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Καλλιθέα, Αθήνα ο Πανελλήνιο Συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ, με θέμα Υγιείς Πόλεις. Βιώσιμες, Ανθεκτικές, Συμμετοχικές, στις 7 και 8 Ιουλίου 2017, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Καλλιθέα, Αθήνα η Συνάντηση Εργασίας του ΕΔΔΥΠΠΥ, στις 15 Δεκεμβρίου 2017, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου στην Αθήνα. Συμμετοχή στην έρευνα μελέτης για τα Προϊόντα Τουρισμού για την 3η Ηλικία στο Δήμο μας, με σκοπό να καταγράψει τις διεθνείς και εθνικές τάσεις που θα επιτρέψουν την ανάπτυξη του τουρισμού 3ης Ηλικίας καθώς και της δευτερεύουσας κατοικίας στη χώρα, τον Νοέμβριο Εχετε προβλέψει στον προϋπολογισμό σας την ετήσια συνδρομή σας στο Δίκτυο? Εχετε καταβάλει την ετήσια συμμετοχή σας για το 2017 στο Δικτυο?

6 Στρατηγικός Σχεδιασμός - Στόχοι Ο Δήμος σας έχει καταρτίσει το προφίλ του? Αν παρακαλούμε στείλτε ένα αντίγραφο στο Δίκτυο Αν Προτίθεστε να το ξεκινήσετε το 2018? Αν πότε? Εχει ο Δήμος σας Αναπτυξιακό ή Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης? Τι χρονική διάρκεια έχει? Περιλαμβάνει Δράσεις για την Υγεία?

7 Αν ποιές? Σχεδιάζει, προγραμματίζει και μεριμνά για την εφαρμογή μέτρων για την προστασία και την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας Συγκεκριμένα: Εφαρμόζει προγράμματα Εμβολιασμών ανασφάλιστων παιδιών Διεξαγωγή προσυμπτωματικών ελέγχων σε συνεργασία με κινητές μονάδες ιδιωτικών εταιρειών ή στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών (όπως μαστογραφίες, τεστ ΠΑΠ, Οφθαλμολογικές μετρήσεις μετρήσεις πρόληψης καρδιαγγειακού κινδύνου, μετρήσεις Ολικού Ειδικού Προστατικού Αντιγόνου PSA) Ενημέρωση ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα Δημόσιας Υγείας (όπως Καταπολέμηση κουνουπιών, αντιμετώπιση καύσωνα, ορθή κατανάλωση αλκοόλ κ.α.) Περιλαμβάνει Δράσεις για την Πρόνοια? Αν ποιές? Λειτουργία Κέντρου Κοινότητας Λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου Καταβολή Προνοιακών Επιδομάτων Υλοποίηση Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων προώθησης της κοινωνικής ενσωμάτωσης και αντιμετώπισης της φτώχειας και κάθε μορφής διακρίσεων Παρέμβαση σε ατομικό επίπεδο, μετά από διερεύνηση με στόχο την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού Υλοποίηση προγραμμάτων καταπολέμησης της φτώχειας π.χ. Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΤΕΒΑ, πρόγραμμα δωρεάν διανομής αποσυρόμενων προϊόντων Παρακολούθηση και συντονισμό δράσεων κοινωνικής πολιτικής, κοινωνικής προστασίας και ισότητας των φύλων Επικουρική στήριξη ομάδας εθελοντών, με την επωνυμία Σώμα Πολιτών Υποστήριξης και Βοήθειας Ν. Προποντίδας, σκοπός του οποίου είναι η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ανθρώπων που ζουν σε καθεστώς φτώχειας, με την παροχή ειδών διατροφής, ειδών πρώτης ανάγκης, μικρο-επίπλων καθώς και υπηρεσιών (όπως δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς, φροντιστηριακά μαθήματα κ.α.) Υλοποίηση σχεδίου δράσης για την αποτροπή έκθεσης αστέγων σε κίνδυνο λόγω χαμηλών θερμοκρασιών κατά την περίοδο του χειμώνα Εφαρμογή προγραμμάτων εξωϊδρυματρικής προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ)

8 Περιλαμβάνει Δράσεις για το περιβάλλον? Αν ποιές? Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Κατασκευή Σταθμού μεταφόρτωσης Απορριμάτων Διαχείριση Στέρεων Αποβλήτων Ανακύκλωση Ανάδειξη του φυσικού πλούτου Ανάδειξη παράκτιας ζώνης Αναπλάσεις, αναβαθμίσεις, επεκτάσεις και προστασία περιοχών και χώρων πρασίνου Οικιστικές αναπλάσεις, πολεοδομικές παρεμβάσεις Βελτίωση και εξασφάλιση νέων χώρων στάθμευσης Διατομεακή Συνεργασία Έχετε στον Δήμο σας δράσεις και προγράμματα που να προβλέπουν την συνεργασία περισσότερων της μιας υπηρεσιών? Περιγράψτε ΟΧΙ Ποιά από αυτά προέρχονται από τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής ή την υλοποίηση του προγράμματος Υγιείς Πόλεις? Περιγράψτε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Συμμετοχή της Κοινότητας Εχει ο Δήμος σας πολιτικές στην διαμόρφωση των οποίων να συμμετέχουν οι πολίτες είτε ως άτομα είτε ως οργανώσεις? Αν Περιγράψτε 1. Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης 2. Δημοτική Επιτροπή Παιδείας 3. Συμβούλιο Μεταναστών

9 Εχει ο Δήμος σας Δράσεις στις οποίες να μετέχουν ενεργά οι πολίτες? Αν Περιγράψτε Δράσεις Προγράμματα Υγιής Τρίτη Ηλικία. Περιγράψτε προγράμματα που έχετε και αφορούν την Τρίτη Ηλικία. 1. Παροχή Φυσιοθεραπειών 2. Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού για την 3η ηλικία 3. Eνημερωτικές συναντήσεις στα ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Προποντίδας από κινητή μονάδα της αστυνομίας, με θέμα την εξαπάτηση των ηλικιωμένων. Σκοπός των συναντήσεων ήταν η έγκαιρη ενημέρωση των ηλικιωμένων ατόμων, ώστε να γνωρίζουν πώς να ενεργούν και να προφυλάσσονται στην καθημερινότητα τους, από επιτήδειους που έχουν σκοπό την κλοπή ή την εξαπάτηση τους. Υγιής Αστικός Σχεδιασμός και Περιβάλλον. Περιγράψτε προγράμματα που έχετε και αφορούν την αναβάθμηση, αποκατάσταση ή διατήρηση του αστικού και του φυσικού περιβάλλοντος.(πχ.αναπλάσεις,, αύξηση πρασίνου, ποιότητα νερού, αποχέτευση, πεζοδρομήσεις, προσβασιμότητα ΑμΕα κλπ) 1. Αποκατάσταση ΧΑΔΑ 2. Κατασκευή Σταθμού μεταφόρτωσης Απορριμάτων 3. Διαχείριση Στέρεων Αποβλήτων Ανακύκλωση 4. Ανάδειξη του φυσικού πλούτου 5. Ανάδειξη παράκτιας ζώνης Ελληνικο 6. Αναπλάσεις, Διαδημοτικο αναβαθμίσεις, Δίκτυο Υγιών επεκτάσεις Πόλεων και προστασία περιοχών και χώρων πρασίνου Πλατεία Εργατικών Κατοικιών, ΤΚ 15124, ΜΑΡΟΥΣΙ, 7. Οικιστικές Τηλ , αναπλάσεις, φαξ , πολεοδομικές παρεμβάσεις 8. Βελτίωση και εξασφάλιση νέων χώρων στάθμευσης 9. Αναπλάσεις και κατασκευή σχολικών μονάδων

10 Ισότητα στην Υγεία. Περιγράψτε προγράμματα που έχετε στους τομείς υγείας πρόνοιας περιβάλλοντος και αφορούν στην εξάλειψη ανισοτήτων. Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας Οικονομική κρίση. Η οικονομική κατάσταση είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που επηρρεάζουν την Υγεία. Περιγράψτε δράσεις και προγράμματα που υλοποιεί ο Δήμος σας λόγω της οικονομικής κρίσης. Λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου σκοπός του οποίου είναι η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ανθρώπων που ζουν σε καθεστώς φτώχειας, με την παροχή ειδών διατροφής, ειδών πρώτης ανάγκης, μικρο-επίπλων καθώς και υπηρεσιών (όπως δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς, φροντιστηριακά μαθήματα κ.α.) Υλοποίηση προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης παρέμβαση σε ατομικό επίπεδο, μετά από διερεύνηση με στόχο την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού υλοποίηση προγραμμάτων καταπολέμησης της φτώχειας π.χ. Επισιτιστικό Πρόγραμμα του ΤΕΒΑ, πρόγραμμα δωρεάν διανομής αποσυρόμενων προϊόντων Υλοποίηση σχεδίου δράσης για την αποτροπή έκθεσης αστέγων σε κίνδυνο λόγω χαμηλών θερμοκρασιών κατά την περίοδο του χειμώνα Υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την έκτιση ποινής Παιδιά.Περιγράψτε προγράμματα που υλοποιείται και έχουν σχέση με τα παιδιά και τους έφηβους.(υγείας, κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά κλπ.) Μαθητικό Φεστιβάλ Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί

11 ΑμεΑ. Περιγράψτε προγράμματα που υλοποιείται και δράσεις που έχετε αναλάβει για τα άτομα με αναπηρία. Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Μετανάστες. Περιγράψτε προγράμματα και δράσεις που υλοποιείται και σχετίζονται με τους μετανάστες. Πρόσφυγες. Περιγράψτε προγράμματα και δράσεις που υλοποιείται και σχετίζονται με τους πρόσφυγες. Δικτύωση Μετέχει ο Δήμος σας σε άλλα Δίκτυα Eλληνικά ή Διεθνή? Σε ποιά Δίκτυο Συμφώνου των Δημάρχων Χάρτης για την Πολυεπίπεδη Διακυβέρνηση Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση Χάρτης για την Ισότητα των Φύλων Ευρωπαϊκός όμιλος εδαφικής συνεργασίας ΕΟΕΣ Εύξεινη πόλη και Ευρωπαϊκός όμιλος εδαφικής συνεργασίας ΕΟΕΣ Αμφικτιονία Συμμετοχή στον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. ΙΡΙΣ του Τομέα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ανατολικής Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής Συνεργάζεται ο Δήμος σας με Οργανώσεις Πολιτών η ΜκΟ? Με ποιές? Με όλους τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ν. Προποντίδας (πολιτιστικούς, αθλητικούς κ.λ.π.) ΜΚΟ You in Europe με έδρα τα Ν. Μουδανιά Ελληνικο Διαδημοτικο ΜΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Δίκτυο Υγιών με έδρα Πόλεων την Αθήνα Πλατεία Εργατικών Κατοικιών, ΤΚ 15124,

12 Ο Δήμος σας και το ΕΔΔΥΠΠΥ Σχολιάστε η αναφέρετε ο,τιδήποτε νομίζετε ό,τι πρέπει να λάβουμε υπ όψιν μας για την λειτουργία του Δικτύου και το δικός σας όφελος ως μέλος του Δικτύου.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Νέας Προποντίδας Όνομα: Μαρία Λεοντάκη Θέση: Συντονίστρια Προγράμματος Υγιείς Πόλεις, Προϊστάμενη Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΕΟΡΔΑΙΑΣ Όνομα: ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ Θέση: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ Ηλ. Δ/νση: msimeonidis@ptolemaida.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο. (αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Βασικές πληροφορίες Δήμος: ΜΕΣΣΗΝΗΣ Όνομα: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Θέση: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΔΔΥΠΠΥ Ηλ. Δ/νση: kiliopoulos@messini.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες Δήμος: ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Όνομα: ΚΥΡΑΤΣΩ ΚΕΡΑΜΙΔΑ Θέση: ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΚΕΠ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ηλ. Δ/νση: kyratsokeram@yahoo.gr Ημερομηνία λήψης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δ Η Μ Ο Σ Π Ε Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Ι Ο Υ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Όνομα: ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ Θέση: ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ηλ. Δ/νση: x.papathanasiou@kallithea.gr/2007 Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο: (αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο)

Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο: (αναγράφονται τα στοιχεία αυτού που συμπληρώνει το ερωτηματολόγιο) ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Ορεστιάδας Όνομα: Άννα Μπογιατζή ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Θέση: Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού- Συντονίστρια Δήμου για το ΕΔΔΥΠΠΥ Ηλ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Φαρσάλων Όνομα: Κυριακή Παναγιωτοπούλου Θέση: Δημοτική Σύμβουλος Ηλ. Δ/νση: kirpanagiotopoulou@gmail.com Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Όνομα:ΠΟΡΙΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Θέση:ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Ηλ. Δ/νση:mp@0921.syzefxis.gov.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο. 10/03/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 Δήμος: Αριστοτέλη αλκιδικής Όνομα: Ελένη Καραβασίλη Θέση: Προϊσταμένη Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Ηλ. Δ/νση: e.karavasili@dimosaristoteli.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Δράμας Όνομα: Αποστολίδου Ελένη Θέση: Υπάλληλος στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας. Ηλ. Δ/νση:eapost@dimosdramas.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΑΙΓΑΛΕΩ Όνομα:ΣΑΜΑΡΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΝΙΑ Θέση:ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ Δ/ΝΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ηλ. Δ/νση:samara_kiparisenia@hotmail.com Ημερομηνία λήψης απόφασης για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2016 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Κορινθίων Όνομα: Σούκουλη Αμαλία Θέση: Δημοτικός υπάλληλος Ηλ. Δ/νση:a.soukouli@korinthos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε για την ένταξη στο Δίκτυο

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε για την ένταξη στο Δίκτυο ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2015 ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2015 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Κορινθίων Όνομα: Σούκουλη Αμαλία Θέση: Δημοτικός υπάλληλος Ηλ. Δ/νση: a.soukouli@korinthos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Σπάτων-Αρτέμιδος Όνομα: Πρίφτη Μαρία Θέση: Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας Οικογένειας, Παιδιού, Νεολαίας και Παιδείας Ηλ. Δ/νση: ky.spata@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος : Όνομα: Θέση: ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ιωάννα Τασολάμπρου Προϊσταμένη Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Ηλ. Δ/νση : itasolamprou@agrinio.gr, pronoia2@agrinio.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ Όνομα: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ Θέση: ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΟΙΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ηλ. Δ/νση: vasoula.stav @ gmail.com Ημερομηνία λήψης απόφασης για

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Μεταμόρφωσης Όνομα: Φανή Χατζή Θέση: Γραμματέας Αντιδημάρχου Κοιν.Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ηλ. Δ/νση: dep@metamorfossi.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δ Η Μ Ο Σ Α Ρ Τ Α Ι Ω Ν Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Δήμος: Αρταίων Όνομα: Κομηλάγιου Δήμητρα Θέση: Υπάλληλος στη Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης & ΤΠΕ Ηλ. Δ/νση: komilagiou@arta.gr Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε ρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος:Ηρακλειού Αττικής Όνομα:Πλεξίδα Κατερίνα Θέση:Συντονίστρια για το ΕΔΔΥΠΠΥ Ηλ. Δ/νση:kplexida@gmai.com Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Ελευσίνας Όνομα: Δέσποινα Οικονόμου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Θέση: Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ και Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Ηλ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές Πληροφορίες Δήμος : Θάσου ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Όνομα: Γεωργαλή - Νικήτα Αγγελική Θέση: Αιρετός, Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» Ηλ. Δ/νση : dimarogos@thassos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Βασικές πληροφορίες Δήμος: Νέστου Όνομα: Δρόσου Μαρία ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Θέση: Προϊσταμένη Αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Ηλ. Δ/νση: drosoumaria@0937.syzefxis.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΑΘΗΝΑΙΩΝ Όνομα: ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Θέση: ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ Ηλ. Δ/νση: v.skandali@athens.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο. (αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Δήμος Ωραιοκάστρου Ν. Θεσσαλονίκης Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο. Με την Αριθμ. 77/2015 ( 26-2-2015 ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: ΔΗΜΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ Όνομα: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΛΕΤΙΟΥ Θέση: ΔΗΜΑΡΟΣ Ηλ. Δ/νση: grafeiodimarxou@aspropyrgos.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος Ιωαννιτών Όνομα : Στεφανία Τσούκη Θέση: Κοινωνιολόγος στο ΝΠΔΔ Δήμου Ιωαννιτών «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής,(Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2017 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη των Εθνικών Δικτύων,συμπληρώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Μοσχάτου - Ταύρου Όνομα: Λουκάκη Ντένια, Παπαγεωργίου Δήμητρα Θέση: ΠολιτικόςΥπεύθυνος, Συντονίστρια Ηλ. Δ/νση: loukaki@kedke.gr, dpapagepsy@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Βασικές πληροφορίες ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2016 Δήμος: Βόλου Όνομα: Παπαδημητρίου Αθανασία Θέση: ΤΕ Νοσηλευτών Ηλ. Δ/νση: a.papadimitriou@volos-city.gr Ημερομηνία λήψης απόφασης για την ένταξη στο Δίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 Κάθε χρόνο, οι Δήμοι μέλη του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων- Προαγωγής Υγείας, εκπληρώνοντας τα κριτήρια που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τις πόλεις μέλη

Διαβάστε περισσότερα