ŠkodaOctavia ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ŠkodaOctavia ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ"

Transcript

1 SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Τεχνικές αλλαγές 11/2009

2 Εισαγωγή 1 Εισαγωγή Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESP)* Αυτό το τεύχος συμπληρώνει τις Oδηγίες Xρήσης για το μοντέλο, έκδοση (καλούμενες στο εξής απλά Oδηγίες Xρήσης). Οι πληροφορίες σ' αυτό το τεύχος υπερισχύουν εκείνων που περιέχονται στις Οδηγίες Χρήσης. Ειδικοί εξοπλισμοί χαρακτηρίζονται με το σήμα *. Σας ευχόμαστε καλό ταξίδι σε όλες τις διαδρομές σας Skoda Auto a.s. Οθόνη πολλαπλών λειτουργών (υπολογιστής ταξιδίου)* Η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών δίνει τις εξής πληροφορίες (ανάλογα με τον εξοπλισμό): Θερμοκρασία λαδιού Σημείωση Αν το λάδι του κινητήρα έχει θερμοκρασία κάτω των 50 C ή όταν υπάρχει βλάβη στο σύστημα για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του λαδιού, τότε αντί για τη θερμοκρασία απεικονίζονται τρεις παύλες. Εικ. 1 Πλήκτρο ESP Όταν το σύστημα ESP επεμβαίνει για να σταθεροποιήσει το αυτοκίνητο, η λυχνία ελέγχου αναβοσβήνει με ταχύ ρυθμό. Το σύστημα ESP δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί. Αν πιέσετε το πλήκτρο εικ. 1, θα απενεργοποιηθεί μόνο το σύστημα ASR. Η λυχνία ελέγχου τότε αναβοσβήνει με αργό ρυθμό. Αν υπάρχει βλάβη στο σύστημα ESP, η λυχνία ελέγχου ανάβει διαρκώς. Αν η λυχνία ελέγχου ανάψει αμέσως μετά την εκκίνηση του κινητήρα, τότε το σύστημα ESP μπορεί να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να θέσετε το σύστημα ESP πάλι σε λειτουργία, σβήνοντας και ανάβοντας ξανά την ανάφλεξη. Όταν η λυχνία ελέγχου σβήσει, το σύστημα ESP είναι πάλι έτοιμο για λειτουργία. Ρυθμίσεις Ανάλογα με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου, έχετε την εξής επιλογή: Language (Γλώσσα) Υπενθύμιση χρήσης ζωνών ασφαλείας Η λυχνία ελέγχου αφορά μόνο τη ζώνη ασφαλείας του οδηγού.

3 2 Αλλαγή μπαταρίας τηλεχειριστηρίου Αλλαγή μπαταρίας τηλεχειριστηρίου Τοποθετήστε το καπάκι πάνω στο κλειδί και πιέστε το μέχρι να κουμπώσει με έναν χαρακτηριστικό ήχο. Φώτα ημέρας* Σε ορισμένες χώρες, η εθνική νομοθεσία προβλέπει ότι κατά τη χρήση των φώτων ημέρας, ταυτόχρονα με αυτά πρέπει να ανάβουν και τα φώτα στάσης. Εικ. 2 Κλειδί με τηλεχειριστήριο - Αφαίρεση καπακιού Αυτόματος υαλοκαθαριστήρας πίσω κρυστάλλου* (Combi) Εικ. 3 Κλειδί με τηλεχειριστήριο Κάθε κλειδί με τηλεχειριστήριο περιέχει μια μπαταρία, η οποία βρίσκεται κάτω από το καπάκι AB εικ. 2. Όταν η μπαταρία έχει αδειάσει, η κόκκινη λυχνία ελέγχου A δεν ανάβει όταν πιέζετε τα πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου εικ.3. Για να αλλάξετε τη μπαταρία, ενεργήστε ως εξής: Πιέστε το κουμπί, ώστε η γλώσσα να βγει έξω από τη θήκη της. Αφαιρέστε το καπάκι, πιέζοντάς το προσεκτικά στα σημεία που δείχνουν τα βέλη A1 εικ.2. Αφαιρέστε την άδεια μπαταρία από το κλειδί, πιέζοντάς την προς τα κάτω στο σημείο που δείχνει το βέλος A2 εικ.2. Τοποθετήστε την καινούργια μπαταρία. Βεβαιωθείτε ότι η πλευρά της μπαταρίας με το σύμβολο «+» να είναι στραμμένη προς τα πάνω. Η σωστή πολικότητα απεικονίζεται επίσης στο καπάκι της μπαταρίας. Εικ. 4 Μοχλός υαλοκαθαριστήρων Όταν ο μοχλός των υαλοκαθαριστήρων βρίσκεται στη θέση A2 εικ.4 ή A3, ο υαλοκαθαριστήρας σκουπίζει μία φορά ανά 30 ή 10 δευτερόλεπτα αντίστοιχα, όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα άνω των 5km/h. Αν ο αισθητήρας βροχής* είναι ενεργοποιημένος (μοχλός στη θέση A1 ), ο πίσω υαλοκαθαριστήρας λειτουργεί αυτόματα μόνο όταν οι μπροστινοί υαλοκαθαριστήρες είναι σε συνεχή λειτουργία (χωρίς παύσεις ανάμεσα στα σκουπίσματα). Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Ο αυτόματος πίσω υαλοκαθαριστήρας ενεργοποιείται και απενεργοποιείται μέσω της οθόνης πληροφοριών*, με το μενού:

4 Αποσπώμενος σάκος μακριών αντικειμένων* 3 Setup (Ρυθμίσεις) Lights & Vision (Φωτισμός και ορατότητα) Rear wiper (Πίσω υαλοκαθαριστήρας) Σημείωση Η λειτουργία του αυτόματου πίσω υαλοκαθαριστήρα ισχύει μόνο για αυτοκίνητα Combi που είναι εφοδιασμένα με οθόνη πληροφοριών*. Η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη κατά την παράδοση του αυτοκινήτου. Αποσπώμενος σάκος μακριών αντικειμένων* Ο αποσπώμενος σάκος μακριών αντικειμένων προορίζεται αποκλειστικά για τη μεταφορά σανίδων του σκι. Ασφάλιση Σφίξτε το ελεύθερο άκρο του λουριού A γύρω από τα σκι, μπροστά από τις δέστρες εικ.5. Διπλώστε την πλάτη του καθίσματος ελαφρά προς τα εμπρός. Περάστε το λουρί ασφάλισης AB μέσα από το άνοιγμα στην πλάτη του καθίσματος και γύρω από το πάνω μέρος της πλάτης. Στη συνέχεια, σπρώξτε την πλάτη του πίσω καθίσματος προς τα πίσω, μέχρι να ασφαλίσει στη θέση της. Βεβαιωθείτε με ένα τράβηγμα ότι η πλάτη έχει ασφαλίσει καλά. Περάστε το λουρί ασφάλισης AB μέσα στην κλειδαριά AC, μέχρι να κουμπώσει με έναν χαρακτηριστικό ήχο. Σε αυτοκίνητα με διαχωριστικό δίχτυ, περάστε το λουρί ασφάλισης AB γύρω από τη θήκη του τυλιγμένου διαχωριστικού διχτυού. Μετά τη στερέωση, δεν μπορείτε να ξετυλίξετε το διαχωριστικό δίχτυ. Εικ. 5 Ασφάλιση σάκου μακριών αντικειμένων Ο αποσπώμενος σάκος μακριών αντικειμένων είναι κατάλληλος για τέσσερα ζευγάρια σκι. Το συνολικό βάρος των μεταφερόμενων σκι δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τα 17 kg. ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Αφού τοποθετήσετε τα σκι, ο σάκος μακριών αντικειμένων πρέπει να στερεωθεί με το λουρί ασφάλισης AB. Το λουρί A πρέπει να είναι γερά σφιγμένο γύρω από τα σκι. Βεβαιωθείτε ότι το λουρί A σφίγγει τα σκι στην περιοχή μπροστά από τις δέστρες (βλέπε επίσης τις οδηγίες που είναι τυπωμένες στον αποσπώμενο σάκο μακριών αντικειμένων). Χειρισμός ραδιοφώνου και συστήματος πλοήγησης με το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών Πλήκτρο Λειτουργία Ραδιόφωνο, δελτίο κυκλοφορίας CD Εναλλάκτης CD / ΜΡ3 Πλοήγηση A1 Σύντομο πάτημα Απενεργοποίηση και ενεργοποίηση ήχου / Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση φωνητικών εντολών a) a) Ισχύει για το σύστημα πλοήγησης Columbus.

5 4 Οικονομική οδήγηση με σεβασμό στο περιβάλλον Οικονομική οδήγηση με σεβασμό στο περιβάλλον δημιουργούνται προγράμματα απόσυρσης που θα δέχονται το αυτοκίνητό σας. Κατά την απόσυρση λαμβάνετε μια βεβαίωση που πιστοποιεί ότι το προϊόν θα ανακυκλωθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος. Σημείωση Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα απόσυρσης και ανακύκλωσης παλιών αυτοκινήτων απευθυνθείτε στον επίσημο αντιπρόσωπο της Skoda. Διέλευση από νερά στον δρόμο Εικ. 6 Σύσταση για την αλλαγή σχέσης Σύσταση για την αλλαγή σχέσης* Σε ορισμένα αυτοκίνητα, η επιλεγμένη σχέση A εικ. 6 απεικονίζεται στην οθόνη του πίνακα οργάνων. Για να εξασφαλίζεται μικρότερη κατανάλωση καυσίμου, η οθόνη ενδεχομένως δείχνει μια σύσταση να αλλάξετε σχέση. Όταν η μονάδα ελέγχου θεωρεί ότι η οδήγηση θα γινόταν πιο οικονομική με άλλη σχέση μετάδοσης, η οθόνη δείχνει ένα βέλος AB. Το βέλος δείχνει προς τα πάνω ή προς τα κάτω, ανάλογα αν συνιστάται επιλογή μεγαλύτερης ή μικρότερης σχέσης μετάδοσης. Ταυτόχρονα, αντί για την επιλεγμένη σχέση A δείχνει τη συνιστώμενη σχέση μετάδοσης. Φιλικότητα προς το περιβάλλον Απόσυρση και ανακύκλωση παλιών αυτοκινήτων Η Skoda Auto θέτει υψηλές απαιτήσεις στα προϊόντα της, σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και την αξιοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών. Όλα τα καινούργια αυτοκίνητα της Skoda μπορούν να ανακυκλωθούν σε ποσοστό έως 95% και μπορούν στις περισσότερες περιπτώσεις 1) να αποσυρθούν. Σε πολλές χώρες Εικ. 7 Διέλευση από νερά Για να αποφύγετε πιθανές ζημιές στο αυτοκίνητο κατά τη διέλευση μέσα από νερά (π.χ. όταν οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει), λάβετε υπόψη σας τα εξής: Πριν τη διέλευση, προσδιορίστε το βάθος του νερού. Το νερό δεν επιτρέπεται να φτάσει πάνω από την εσοχή στο κάτω δοκάρι του αυτοκινήτου εικ.7. Οδηγήστε με ταχύτητα βαδίσματος. Αν οδηγήσετε με υψηλότερη ταχύτητα μπορεί να δημιουργηθεί κύμα μπροστά από το αυτοκίνητο, και το νερό μπορεί να μπει μέσα στο σύστημα αναρρόφησης αέρα του κινητήρα ή σε άλλα μέρη του αυτοκινήτου. Σε καμία περίπτωση μη σταματήσετε μέσα στο νερό, μην κάνετε όπισθεν και μη σβήσετε τον κινητήρα. 1) Ανάλογα με τους ισχύοντες εθνικούς κανονισμούς.

6 Εργαλεία του αυτοκινήτου 5 ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Η διέλευση μέσα από νερό, λάσπη κ.λπ. μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα των φρένων και να μεγαλώσει την απόσταση φρεναρίσματος - Κίνδυνος ατυχήματος! Αποφεύγετε τα απότομα και έντονα φρεναρίσματα αμέσως μετά από διέλευση από νερά. Αφού περάσετε μέσα από νερά, πρέπει να καθαρίσετε και να στεγνώσετε τα φρένα το ταχύτερο δυνατόν, φρενάροντας κατά διαστήματα. Τέτοια φρεναρίσματα με σκοπό να στεγνώσετε ή να καθαρίσετε τους δίσκους των φρένων πρέπει να γίνονται μόνο εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες κυκλοφορίας. Δεν επιτρέπεται να εκθέσετε σε κίνδυνο τους άλλους χρήστες των οδών. Προσοχή! Κατά τη διέλευση μέσα από νερά μπορεί να προκληθεί σοβαρή ζημιά σε μέρη του αυτοκινήτου όπως ο κινητήρας, το σύστημα μετάδοσης, ο καταλύτης, το σασί ή το ηλεκτρικό σύστημα. Τα αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα προκαλούν κύματα τα οποία μπορεί να ξεπερνούν το επιτρεπόμενο ύψος νερού για το δικό σας αυτοκίνητο. Κάτω από το νερό μπορεί να κρύβονται τρύπες, λάσπη ή πέτρες που μπορεί να δυσκολέψουν ή να μην επιτρέψουν τη διέλευση μέσα από τα νερά. Μην περνάτε μέσα από αλμυρό νερό. Το αλάτι μπορεί να προκαλέσει διάβρωση. Εξαρτήματα του αυτοκινήτου που έρχονται σε επαφή με αλμυρό νερό πρέπει να ξεπλυθούν το ταχύτερο δυνατόν με γλυκό νερό. Σημείωση Μετά από διέλευση μέσα από νερά, συνιστούμε να δώσετε το αυτοκίνητο για έλεγχο σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Εργαλεία του αυτοκινήτου Αλλαγή τροχού Τελικές εργασίες Αντικαταστήστε τα ελαστικά που έχουν υποστεί ζημιά ή πληροφορηθείτε από ένα συνεργείο για τις δυνατότητες επισκευής. Προειδοποιητικό τρίγωνο* Μπορείτε να στερεώσετε το προειδοποιητικό τρίγωνο στην επένδυση του πίσω τοιχώματος, με τη βοήθεια λουριών από καουτσούκ. Αυτοκίνητα με υγραεριοκίνηση Οθόνη πολλαπλών λειτουργών (υπολογιστής ταξιδίου)* Οι πληροφορίες για τις παρακάτω ενδείξεις της οθόνης πολλαπλών λειτουργιών ισχύουν μόνο για τη βενζινοκίνηση. Στιγμιαία κατανάλωση Μέση κατανάλωση καυσίμου Αυτονομία Ανεφοδιασμός με υγραέριο Σε ορισμένες χώρες, η πίεση πλήρωσης του υγραερίου μπορεί να διαφέρει από το ένα πρατήριο στο άλλο. Αν η πίεση είναι πολύ χαμηλή, υπάρχει ενδεχόμενο να μην κλείσει αυτόματα η βαλβίδα πλήρωσης κατά τον πλήρη ανεφοδιασμό του δοχείου. Το γεγονός αυτό γίνεται αντιληπτό από ένα ευδιάκριτο κροτάλισμα που προέρχεται από την περιοχή του δοχείου. Σε τέτοια περίπτωση, τερματίστε τον ανεφοδιασμό με υγραέριο με το χέρι. Το παραπάνω φαινόμενο δεν οφείλεται σε βλάβη του συστήματος υγραερίου του αυτοκινήτου σας. Τα εργαλεία του αυτοκινήτου και ο γρύλος* βρίσκονται σε ένα κουτί μέσα στον εφεδρικό τροχό* ή μέσα στον χώρο του εφεδρικού τροχού.

7 6 Αυτοκίνητα με υγραεριοκίνηση Ένδειξη αποθέματος καυσίμου Η στάθμη μέσα στο δοχείο υγραερίου μπορεί να κυμαίνεται κατά τη διάρκεια της οδήγησης λόγω αδράνειας του υγρού. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύντομη αλλαγή στην εμφανιζόμενη ένδειξη του αποθέματος υγραερίου μέσα στη δεξαμενή. Εργασίες σέρβις Τα παρακάτω στοιχεία αντικαθιστούν εργασίες σέρβις που αναφέρονται στο συμπλήρωμα «Αυτοκίνητα με υγραεριοκίνηση». Κάθε km Κάλυμμα και στόμιο πλήρωσης για υγραέριο (LPG): Έλεγχος κατάστασης και ενδεχομένως καθάρισμα, έλεγχος δακτυλίων O. Σωληνάκια αερίου: Οπτικός έλεγχος για ζημιές. Φίλτρο καυσίμου της εγκατάστασης υγραερίου (LPG): Αλλαγή. Κάθε km Ρύπανση εξατμιστήρα με λάδι και άλλους ρύπους: Έλεγχος. Κάθε km Χάρτινο φίλτρο εξατμιστήρα: Αλλαγή. Κάθε 10 χρόνια Αλλαγή δοχείου υγραερίου.

8 Τεχνικά χαρακτηριστικά 7 Τεχνικά χαρακτηριστικά 1,4 l/59 kw - EU4 Ποσότητες πλήρωσης (σε λίτρα) Δοχείο για σύστημα πλυσίματος κρυστάλλων / με σύστημα πλυσίματος προβολέων / με πρόσθετη θέρμανση 3/5,5/4,5 Βάρη (σε kg) Μέγιστο επιτρεπόμενο συνολικό βάρος 1860/1840 a) Απόβαρο αυτοκινήτου σε κατάσταση ετοιμότητας για χρήση a) Αυτοκίνητα της ομάδας N ,4 l/90 kw TSI - EU5 Ποσότητες πλήρωσης (σε λίτρα) Δοχείο για σύστημα πλυσίματος κρυστάλλων / με σύστημα πλυσίματος προβολέων / με πρόσθετη θέρμανση 3/5,5/4,5 Βάρη (σε kg) Μέγιστο επιτρεπόμενο συνολικό βάρος 1915/1895 a) Απόβαρο αυτοκινήτου σε κατάσταση ετοιμότητας για χρήση a) Αυτοκίνητα της ομάδας N /1915 a)

9 8 Τεχνικά χαρακτηριστικά 1,6l/75kW - EU4, EU2 Ποσότητες πλήρωσης (σε λίτρα) Δοχείο για σύστημα πλυσίματος κρυστάλλων / με σύστημα πλυσίματος προβολέων / με πρόσθετη θέρμανση 3/5,5/4,5 Βάρη (σε kg) Μέγιστο επιτρεπόμενο συνολικό βάρος 1885/1865 a) AG6 AG6 1920/1900 a) Απόβαρο αυτοκινήτου σε κατάσταση ετοιμότητας για χρήση a) Αυτοκίνητα της ομάδας N1.

10 Τεχνικά χαρακτηριστικά 9 1,8 l/118 kw TSI - EU5, EU2 DDK (1,8 l/112 kw TSI - EU5) Κατανάλωση καυσίμου (σε l/100 km) και εκπομπή CO 2 (σε g/km) Ποσότητες πλήρωσης (σε λίτρα) Βάρη (σε kg) Αστική οδήγηση 9,5 9,5 Οδήγηση εκτός πόλης 5,5 5,5 Συνδυασμένη οδήγηση 6,9 6,9 Εκπομπή CO 2 - Συνδυασμένη οδήγηση Δοχείο για σύστημα πλυσίματος κρυστάλλων / με σύστημα πλυσίματος προβολέων / με πρόσθετη θέρμανση 3/5,5/4,5 Μέγιστο επιτρεπόμενο συνολικό βάρος 1955/1935 a) 4x4 SCOUT 1975/1955 a) /2120 a) Απόβαρο αυτοκινήτου σε κατάσταση ετοιμότητας για χρήση a) Αυτοκίνητα της ομάδας N1.

11 10 Τεχνικά χαρακτηριστικά 2,0 l/147 kw TSI - EU5 Ποσότητες πλήρωσης (σε λίτρα) Δοχείο για σύστημα πλυσίματος κρυστάλλων / με σύστημα πλυσίματος προβολέων / με πρόσθετη θέρμανση 3/5,5/4,5 Βάρη (σε kg) RS Μέγιστο επιτρεπόμενο συνολικό βάρος 1920/1985 a) RS DQ6 RS RS DQ6 1940/2005 a) 1935/2000 a) 1955/2020 a) Απόβαρο αυτοκινήτου σε κατάσταση ετοιμότητας για χρήση a) Αυτοκίνητα της ομάδας N1.

12 Τεχνικά χαρακτηριστικά 11 1,6 l/77 kw TDI CR - EU5 Κινητήρας Ισχύς kw σε σ.α.λ. 77/4400 Μέγιστη ροπή στρέψης Nm/σ.α.λ. 250/ Αριθμός κυλίνδρων/κυβισμός (cm 3 ) 4/1598 Καύσιμο Επιδόσεις Κατανάλωση καυσίμου (σε l/100 km) και εκπομπή CO 2 (σε g/km) Ντίζελ (πετρέλαιο κίνησης) Προδιαγραφές λαδιού κινητήρα GreenLine GreenLine Μέγιστη ταχύτητα km/h Επιτάχυνση km/h s 11,8 11,8 12,0 11,9 11,9 12,1 GreenLine GreenLine Αστική οδήγηση 5,7 5,5 5,6 5,7 5,5 5,6 Οδήγηση εκτός πόλης 3,9 3,7 4,2 3,9 3,7 4,2 Συνδυασμένη οδήγηση 4,5 4,4 4,7 4,5 4,4 4,7 Εκπομπή CO 2 - Συνδυασμένη οδήγηση

13 12 Τεχνικά χαρακτηριστικά Ποσότητες πλήρωσης (σε λίτρα) Χωρητικότητα ρεζερβουάρ / εφεδρεία 55/9 Δοχείο για σύστημα πλυσίματος κρυστάλλων / με σύστημα πλυσίματος προβολέων / με πρόσθετη θέρμανση 3/5,5/4,5 Λάδι κινητήρα a) 4,3 Σύστημα ψύξης του αυτοκινήτου b) 8,4 a) Ποσότητα λαδιού με αλλαγή φίλτρου λαδιού. Ελέγχετε τη στάθμη κατά την συμπλήρωση, μην παραγεμίζετε το δοχείο. Η στάθμη του λαδιού κυμαίνεται ανάμεσα στα σημάδια (βλέπε Οδηγίες Χρήσης). b) Σε αυτοκίνητα που είναι εφοδιασμένα με ανεξάρτητο σύστημα πρόσθετης θέρμανσης και εξαερισμού στάσης, η χωρητικότητα του δοχείου ψυκτικού είναι μεγαλύτερη περίπου κατά 1 λίτρο. Βάρη (σε kg) Μέγιστο επιτρεπόμενο συνολικό βάρος 1955/1935 a) a) Αυτοκίνητα της ομάδας N1. b) Ανηφορική κλίση έως 12 % c) Ανηφορική κλίση έως 8 % GreenLine GreenLine 1945/1925 a) 1980/1960 a) Απόβαρο αυτοκινήτου σε κατάσταση ετοιμότητας για χρήση Ωφέλιμο φορτίο 600/580a) 585/565a) 600/580a) Ωφέλιμο φορτίο κατά τη χρήση γάντζου ρυμούλκησης 525/505 a) 510/490 a) 525/505 a) Μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο στον εμπρόσθιο άξονα Μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο στον οπίσθιο άξονα Επιτρεπόμενο φορτίο ρυμουλκούμενου, για ρυμουλκούμενο με σύστημα πέδησης Επιτρεπόμενο φορτίο ρυμουλκούμενου, για ρυμουλκούμενο χωρίς σύστημα πέδησης 1400 b) 1600 c) /1400 c)a) 1400 b) 1400 b) 1400 b) 1400 b) 1400 b) 1600 c) /1400 c)a) 1600 c) /1400 c)a) 1600 c) /1400 c) a) 1600 c) /1400 c)a) 1600 c) /1400c) a)

14 Τεχνικά χαρακτηριστικά 13 1,9 l/77 kw TDI PD - EU4, EU3 Ποσότητες πλήρωσης (σε λίτρα) Δοχείο για σύστημα πλυσίματος κρυστάλλων / με σύστημα πλυσίματος προβολέων / με πρόσθετη θέρμανση 3/5,5/4,5 Βάρη (σε kg) Μέγιστο επιτρεπόμενο συνολικό βάρος 1960/1940 a) DQ6 DQ6 4x4 1985/1965 a) Απόβαρο αυτοκινήτου σε κατάσταση ετοιμότητας για χρήση a) Αυτοκίνητα της ομάδας N1. 2,0 l/125 kw TDI CR - EU5 Κατανάλωση καυσίμου (σε l/100 km) και εκπομπή CO 2 (σε g/km) Ποσότητες πλήρωσης (σε λίτρα) Βάρη (σε kg) RS Αστική οδήγηση 7,5 7,5 Εκπομπή CO 2 - Συνδυασμένη οδήγηση RS Δοχείο για σύστημα πλυσίματος κρυστάλλων / με σύστημα πλυσίματος προβολέων / με πρόσθετη θέρμανση 3/5,5/4,5 RS Μέγιστο επιτρεπόμενο συνολικό βάρος 1955/2020 a) a) Αυτοκίνητα της ομάδας N1. RS DQ6 RS RS DQ6 1975/2040 a) 1970/2035 a) 1990/2055 a) Απόβαρο αυτοκινήτου σε κατάσταση ετοιμότητας για χρήση

15

16

17

18 Η Škoda Auto εργάζεται διαρκώς για την περαιτέρω ανάπτυξη όλων των τύπων και μοντέλων της. Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόησή σας για το γεγονός ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να γίνουν αλλαγές στη μορφή, στον εξοπλισμό και στην τεχνολογία των προϊόντων μας. Τα στοιχεία που αφορούν τον βασικό εξοπλισμό, την εμφάνιση, τις επιδόσεις, τις διαστάσεις, τα βάρη, την κατανάλωση καυσίμου, τα πρότυπα και τις λειτουργίες των αυτοκινήτων ισχύουν κατά τον χρόνο έκδοσης του παρόντος. Ορισμένοι εξοπλισμοί μπορεί να μην είναι ακόμα διαθέσιμοι (ζητήστε πληροφορίες από τον τοπικό αντιπρόσωπο της Škoda) ή να διατίθενται μόνο σε ορισμένες χώρες. Επομένως, οι πληροφορίες, οι εικόνες και οι περιγραφές που υπάρχουν σ αυτές τις οδηγίες δεν μπορούν να αποτελέσουν θεμελίωση για απαίτηση οποιασδήποτε φύσης. Απαγορεύεται η ανατύπωση, αναπαραγωγή, μετάφραση και κάθε άλλη χρήση του παρόντος, έστω και τμηματικά, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια της Škoda Auto. Η Škoda Auto διατηρεί όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σύμφωνα με τον νόμο. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγών. Έκδοση της: ŠKODA AUTO a.s. ŠKODA AUTO a.s. 2009

19 Dodatek Návodu k obsluze Octavia řecky S Z QQ

ŠkodaOctavia Συμπλήρωμα - για αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται με υγραέριο

ŠkodaOctavia Συμπλήρωμα - για αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται με υγραέριο SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Συμπλήρωμα - για αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται με υγραέριο 01/2011 Συμπλήρωμα - για αυτοκίνητα υγραεριοκίνηση (υγραέριο) 1 Συμπλήρωμα - για αυτοκίνητα υγραεριοκίνηση (υγραέριο)

Διαβάστε περισσότερα

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

ŠkodaYETI ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ŠkodaYETI ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠkodaYETI ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Τεχνικές αλλαγές 11/2010 Εισαγωγή 1 Εισαγωγή Πίσω κάθισμα Αυτό το τεύχος συμπληρώνει τις Oδηγίες Xρήσης για το μοντέλο YETI έκδοση 05.10, οι οποίες στο

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA Octavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ŠKODA Octavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ŠKODA Octavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εισαγωγή Αγοράσατε ένα Skoda σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας Skoda έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και

Διαβάστε περισσότερα

ŠkodaOctavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER Εισαγωγή Αγοράσατε ένα Skoda σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας Skoda έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ŠkodaOctavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER Εισαγωγή Αγοράσατε ένα Skoda σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας Skoda έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ŠkodaFabia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER Εισαγωγή Αγοράσατε ένα Skoda σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας Skoda έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. Σάκος ρεζερβουάρ

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. Σάκος ρεζερβουάρ BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Σάκος ρεζερβουάρ Στοιχεία μοτοσικλέτας / εμπόρου Στοιχεία μοτοσικλέτας Στοιχεία εμπόρου Μοντέλο Υπεύθυνος για το Service Αριθμός πλαισίου Κυρία

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ŠkodaYeti ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER

ŠkodaYeti ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠkodaYeti ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER Εισαγωγή Αγοράσατε ένα Skoda σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας Skoda έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIEST Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές, στο σχεδιασμό ή

Διαβάστε περισσότερα

ŠkodaFabia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER Εισαγωγή Αγοράσατε ένα Skoda σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας Skoda έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP Με LCD οθόνη ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 Με LCD οθόνη ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC

Διαβάστε περισσότερα

aquauno VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ VIDEO 2 8454 VIDEO 6 8456

aquauno VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ VIDEO 2 8454 VIDEO 6 8456 aquauno VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ VIDEO 2 8454 VIDEO 6 8456 AQUAUNO VIDEO ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-1000 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 1000VA/1050VA/1200VA 1500VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz Μπαταρίες

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

ŠkodaOctavia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER Εισαγωγή Αγοράσατε ένα Skoda σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας Skoda έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000

Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Οδηγίες χρήσης για προγραμματιστή ποτίσματος ΝΑ4000 Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5bar Μέγιστη πίεση λειτουργίας 12bar 2. Μέγιστη θερμοκρασία νερού 40 ο C. Τοποθέτηση: 1. Αφαιρέστε

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ŠkodaOctavia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER Εισαγωγή Αγοράσατε ένα Skoda σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας Skoda έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600

UPS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ UPS GP-600 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 500VA/600VA/650VA 800VA/850VA Τάση Εισόδου Τάση Εξόδου Κυματομορφή Εξόδου Συχνότητα Εξόδου 145VAC~290VAC 195VAC~255VAC PWM/DC 50Hz ή 60Hz

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ

BMW Motorrad. The Ultimate Riding Machine. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ BMW Motorrad The Ultimate Riding Machine Οδηγίες χειρισμού Σάκος ρεζερβουάρ Γενικές οδηγίες z Εισαγωγή Ο σάκος ρεζερβουάρ της BMW Motorrad είναι ο ιδανικός συνοδός για εκδρομές με τη μοτοσικλέτα. Η BMW

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία

Θερμοστάτης LTC 530. Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Θερμοστάτης LTC 530 Οδηγίες Ο θερμοστάτης διαθέτει οθόνη με «LED» φωτισμό, η οποία εμφανίζει την πραγματική θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Οδηγίες χρήσης

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Οδηγίες χρήσης SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ aquauno PRATICO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 8493 98 AQUAUNO PRATICO ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ

Διαβάστε περισσότερα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος Πίνακας περιεχομένων 1 Συμπεριφορά υβριδικού συστήματος σε διαφορετικές θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων...3 2 Συμπεριφορά του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση...4

Διαβάστε περισσότερα

ŠkodaFabia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER Εισαγωγή Αγοράσατε ένα Skoda σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας Skoda έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Κάλυμμα σκούτερ

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Κάλυμμα σκούτερ BMW Motorrad Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης Οδηγίες χειρισμού Κάλυμμα σκούτερ Στοιχεία μοτοσικλέτας / εμπόρου Στοιχεία μοτοσικλέτας Στοιχεία εμπόρου Μοντέλο Υπεύθυνος για το Service Αριθμός αναγνώρισης οχήματος

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ BMW Motorrad Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης Οδηγίες χειρισμού Σάκος ρεζερβουάρ Γενικές οδηγίες z Εισαγωγή Ο σάκος ρεζερβουάρ της BMW Motorrad είναι ο ιδανικός συνοδός για εκδρομές με τη μοτοσικλέτα. Η BMW Motorrad

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN Περιμετρικός οπτικός έλεγχος. Είναι απαραίτητο πριν οδηγήσουμε το αστικό λεωφορείο να κάνουμε ένα οπτικό έλεγχο γύρω από το όχημα.αυτός ο

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ Οι παρακάτω πληροφορίες θα πρέπει να διαβαστούν σε συνδυασμό με το Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Range Rover (LRL 34 02 61 131). Πρόκειται για συμπληρωματικές πληροφορίες που δεν ήταν διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Οδηγίες χρήσης

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Οδηγίες χρήσης SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ Π.ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 5 ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΛΣΑΜΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΗΛ./FAX. 2310 628.008 ΚΙΝ.6944 677104 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΩΡΙΑΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση:

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση: Χαρακτηριστικά: Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατάλληλη Ηλικία χρονών Ταχύτητα χλμ/ώρα Κωδικός/code: 412175 Επιτρεπόμενο βάρος κιλά Κινητήρας Ισχύς Επαναφόρτιση Διαστάσεις Καθαρό βάρος Μπαταρία Χρόνος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ Η εξωτερική εμφάνιση κα μερικές λειτουργίες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση για την βελτίωση του προϊόντος. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης ή με τον

Διαβάστε περισσότερα

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΜΠΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ON/OFF ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Η Carrier έχει αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα, ώστε να εξασφαλίζονται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

CC-14. Page 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14

CC-14. Page 1 ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κοντέρ Ποδηλάτου EXTEND CC-14 Παρακαλούμε, διαβάστε προσεκτικά το φυλλάδιο οδηγιών πριν από τη χρήση. Διατηρήστε το σε ένα ασφαλές μέρος και χρησιμοποιήστε το όποτε κρίνεται σκόπιμο. Ο χιλιομετρητής

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου

Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου Περιεχόμενα 1. Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου...01 2. Οθόνη LCD...04 3. Βασικές λειτουργίες...05 4. Αντιμετώπιση προβλημάτων του τηλεχειριστηρίου σας... 15 Πλήκτρα του τηλεχειριστηρίου ΠΛΗΚΤΡΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6

Πίνακας περιεχομένων 1. GETTING STARTED ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΌΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 5 2. ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 6 Το σύμβολο του κεραυνού με τη βελόμορφη κεφαλή, μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο, προειδοποιεί τον χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" στο εσωτερικό του προϊόντος, που ενδέχεται να έχει τόση

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης. Οδηγίες χειρισμού. Σάκος ρεζερβουάρ BMW Motorrad Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης Οδηγίες χειρισμού Σάκος ρεζερβουάρ Γενικές οδηγίες z Εισαγωγή Ο σάκος ρεζερβουάρ της BMW Motorrad είναι ο ιδανικός συνοδός για εκδρομές με τη μοτοσικλέτα. ΗBMW Motorrad

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ 5 ΘΕΣΕΩΝ 4Χ2 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Η προδιαγραφή αυτή καθορίζει τις απαιτήσεις για την προμήθεια επιβατηγών οχημάτων μικτής χρήσης, 5

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

FingerLock Οδηγίες χρήσης Πριν διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης Οι παρούσες οδηγίες χρήσης σας επιτρέπουν να γνωρίζετε τις προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε πριν χρησιµοποιήσετε το προϊόν FingerLock TS-300.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ -ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 2) ΠΤΕΡΎΓΙΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΕΡΑ 3) ΔΕΚΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ 4) ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 5) ΛΑΒΕΣ 6) ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KT-e03 www.tele.gr. Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. KT-e03 www.tele.gr. Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΤ-e03 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προετοιμασία για τη λειτουργία του τηλεχειριστηρίου Αφαιρέστε το κάλυμμα των μπαταριών, τοποθετήστε 2 μπαταρίες τύπου ΑΑΑ δίνοντας προσοχή ώστε η

Διαβάστε περισσότερα

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 quick guide WE EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ (1) ΕΠΙΒΑΤΗΓΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Κυδωνίας 29, Χανίαα Κρήτηατήτης Ταχ. Κώδικας: 73135

Διαβάστε περισσότερα

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο

Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α ΜΟΝΤΕΛΑ: L3VI-09 / L3VO-09 L3VI-12 / L3VO-12 L3VI-16 / L3VO-16 L3VI-18 / L3VO-18 L3VI-24 / L3VO-24 Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α Εγχειρίδιο Χρήσης Τηλεχειριστήριο Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές συμβουλές για ατυχήματα/βλάβες

Πρακτικές συμβουλές για ατυχήματα/βλάβες Εξουσιοδοτημένος ιανομέας ή Επισκευαστής Mercedes-Benz Πρακτικές συμβουλές για ατυχήματα/βλάβες Ένας χρήσιμος οδηγός από τη Mercedes-Benz Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι: Ενδέχεται να έχουν γίνει αλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ A B C D E F 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 66-71 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Οδηγίες χρήσης

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Οδηγίες χρήσης SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster Οδηγίες χρήσης

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster Οδηγίες χρήσης SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372

ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372 ΨΗΦΙΑΚΟ ΟΠΤΙΚΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ UNIT-T UT371/372 Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περιληπτικά 3 2. Τι θα βρείτε στη συσκευασία... 3 Πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της συσκευής...3 Κανόνες για την ασφαλή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-345 Wireless.

Ενσύρματο οπτικό ποντίκι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. RX-345 Wireless. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ποντίκι ТМ SVEN! Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή διαβάστε προσεκτικά το παρόν Εγχειρίδιο και κρατήστε το για όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

Διαβάστε περισσότερα

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης. Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. C 650 Sport

BMW Motorrad. Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης. Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. C 650 Sport BMW Motorrad Απόλυτο Μηχάνημα Οδήγησης Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη C 650 Sport Στοιχεία μοτοσικλέτας / εμπόρου Στοιχεία μοτοσικλέτας Στοιχεία εμπόρου Μοντέλο Υπεύθυνος για το Service Αριθμός πλαισίου οχήματος

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti Οδηγίες χρήσης

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti Οδηγίες χρήσης SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη R 1200RT

Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη R 1200RT BMW Motorrad Απόλυτο Μηχάνημα Οϑήγησης Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη R 1200RT Στοιχεία μοτοσικλέτας / εμπόρου Στοιχεία μοτοσικλέτας Στοιχεία εμπόρου Μοντέλο Υπεύθυνος για το Service Αριθμός αναγνώρισης οχήματος

Διαβάστε περισσότερα

BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDM9500 Μετρητής Αποστάσεων Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 018957 WWW.BORMANNTOOLS.COM Εγχειρίδιο χρήσης και ασφάλειας για μετρητή αποστάσεων με Laser Χρήση μηχανήματος

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Το ηλεκτρονικό πάνελ της Ατμοκαμπίνας-Υδρομασάζ Perseo-Circe - Danae BF0-K Δέκτης του σήματος του τηλεκοντρόλ. Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ Χ Ρ Η Σ Ε Ω Σ 8415 114 AQUAUNO LOGICA BALCONY PLUS ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα