Π Ρ Α Ξ Η 4/ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Π Ρ Α Ξ Η 4/ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ"

Transcript

1 T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Αρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 Π Ρ Α Ξ Η 4/ Στο Αιγάλεω σήμερα στις ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.00 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση το Συμβούλιο της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (Σ.Τ.ΕΦ.) ύστερα από την υπ αριθμ. πρωτ. 211/ πρόσκληση της Διευθύντριας της Σχολής κας Μαρίας Ραγκούση. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν: Ραγκούση Μαρία, Πρόεδρος, Αλαφοδήμος Κωνσταντίνος, Μέλος, Μαλατέστας Παντελής, Μέλος, Βασιλειάδης Αλέξανδρος, Μέλος, Μαλικούτη Σταματίνα, Μέλος, Καλογεροπούλου Σοφία, Μέλος, Ψαρομήλιγκος Ιωάννης, Μέλος. Αλατσαθιανός Σταμάτιος, Μέλος, Βασιλειάδης Σάββας, Μέλος, Στεργίου Κωνσταντίνος, αναπληρωματικό Μέλος. Στη συνεδρίαση δεν συμμετέχει εκπρόσωπος των σπουδαστών, διότι δεν έχει ορισθεί αρμοδίως. Παρευρέθη και παρακολούθησε το Συμβούλιο ο κ. Δημήτριος Τσελές, ως Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων ΤΕΙ Πειραιά, για λόγους ενημέρωσης. Το πρακτικό τήρησε η Προϊσταμένη της Γραμματείας της Σ.Τ.ΕΦ. κα Αναγνωστοπούλου Ολγα. 1. Αναλώσιμα Εργαστηρίων ΣΤΕΦ. 2. Εκπαιδευτικά θέματα. 3. Λειτουργικά θέματα. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Η Πρόεδρος διαπιστώνει την απαρτία και κηρύσσει την έναρξη της συνεδρίασης. Προτείνει την εισαγωγή στη συνεδρίαση δύο θεμάτων ως εμβολίμων, των εξής: Εμβόλιμο Θέμα 1. Μονιμοποίηση Καθηγητή Εφαρμογών Τμήματος Μηχανολογίας κ. Μουστρή Κωνσταντίνου. Εμβόλιμο Θέμα 2. Μονιμοποίηση Καθηγητή Εφαρμογών Τμήματος Μηχανολογίας κ. Καββαδία Κοσμά. διότι τα σχετικά έγγραφα υποβλήθηκαν στη Σχολή μετά την έκδοση της Πρόσκλησης για τη σημερινή συνεδρίαση. Ομόφωνα το Συμβούλιο αποφασίζει να εισαχθούν στη σημερινή συνεδρίαση τα δύο ως άνω θέματα ως Εμβόλιμα.

2 2 η της Πράξης 4/ του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ Θ Ε Μ Α 1 ο Το Συμβούλιο της Σχολής αφού έλαβε υπόψη: 1. Το υπ αριθμ. 2626/ (θέμα 6 ο ) του Τμήματος Προμηθειών και Περιουσίας, 2. Τις ανάγκες των Τμημάτων ΣΤΕΦ σε αναλώσιμα εργαστηρίων, 3. Την προφορική ενημέρωση του Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Π. Δουζένη που προσήλθε για το λόγο αυτό στη συνεδρίαση και ενημέρωσε για τους περιορισμούς και τη διαδικασία απορρόφησης του σχετικού κονδυλίου, αποφασίζει ομόφωνα Το διατεθέν από το Συμβούλιο ΤΕΙ στη ΣΤΕΦ ποσόν των από τις πιστώσεις του Τακτικού Προϋπολογισμού 2012 για αναλώσιμα υλικά εργαστηρίων, κατανέμεται στα Τμήματα ως εξής: 1. Αυτοματισμού ποσό Ηλεκτρολογίας ποσό Ηλεκτρονικής ποσό Η/Υ Συστημάτων ποσό Κλωστοϋφαντουργίας ποσό Μηχανολογίας ποσό Πολιτικών Δομικών Έργων ποσό Γ.Τ. Φυσικής, Χημείας & Τ.Υ. ποσό Η προμήθεια αφορά αναλώσιμα υλικά εργαστηρίων εκτός από εκείνα Η/Υ και πληροφορικής, τα οποία δεν εντάσσονται σ αυτήν διότι το ίδρυμα τα προμηθεύεται κεντρικά μέσω «οριζόντιας» διαδικασίας, για την οποία ενημέρωσε προφορικά ο διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών. Για τον ανωτέρω λόγο, στο Γενικό Τμήμα Μαθηματικών δεν κατανέμεται ποσόν, διότι δεν διαθέτει εργαστήρια που απαιτούν αναλώσιμα υλικά πλην των αναλωσίμων Η/Υ και πληροφορικής. Τα Τμήματα δια των προϊσταμένων αναλαμβάνουν την τήρηση των εσωτερικών σχετικών διαδικασιών και προτεραιοτήτων. Τα σχετικά υπηρεσιακά σημειώματα, πριν υποβληθούν από τους ενδιαφερομένους στις οικονομικές υπηρεσίες, θα λαμβάνουν υπογραφή προϊσταμένου τμήματος και μέχρι την κάλυψη του κατανεμηθέντος στο τμήμα ποσού (ως ο ανωτέρω πίνακας).

3 3 η της Πράξης 4/ του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ Θ Ε Μ Α 2 ο Η Διευθύντρια υπενθυμίζει στα μέλη ότι κατά το χειμερινό εξάμηνο μετά από απόφαση του ιδρύματος θα διδαχθούν τα μαθήματα των τυπικών εξαμήνων περιττής τάξης (Α, Γ, Ε, Ζ), οπότε πρέπει να μεριμνήσουν ώστε (α) Να προσαρμοστούν αναλόγως και εγκαίρως οι αναθέσεις διδασκαλίας στο μόνιμο ΕΠ, και σε πλήρη κάλυψη του υποχρεωτικού ωραρίου διδασκαλίας. Τονίζεται ότι για το σκοπό αυτό, όλο το ΕΠ ενός Τομέα θεωρείται συναφούς γνωστικού αντικειμένου / ειδικότηταςεξειδίκευσης με τα όλα τα μαθήματα του οικείου Τομέα. Οι αναθέσεις στο μόνιμο ΕΠ πρέπει να υποβάλλονται πριν την έναρξη του εξαμήνου στη Σχολή και στο Ίδρυμα (βλ. και σχετικό έγγραφο Προέδρου ΤΕΙ Πειραιά με αρ. πρωτ. 2699/ ). (β) Να προσαρμοστούν αναλόγως και εγκαίρως τα ωρολόγια εβδομαδιαία προγράμματα διδασκαλίας του εξαμήνου, τα οποία πρέπει να είναι πλήρη (χώρος χρόνος διδάσκων μάθημα), ακριβή, να αναρτώνται έντυπα και ηλεκτρονικά εγκαίρως και να τροποποιούνται εφόσον υπάρχουν μεταβολές κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, ώστε να αντανακλούν ανά πάσα στιγμή την πραγματικότητα. (γ) Να ολοκληρωθεί εγκαίρως η αξιολόγηση υποψηφίων συνεργατών και να υποβληθούν προς το Συμβούλιο ΤΕΙ οι προτάσεις των Τμημάτων για ανάθεση διδακτικού έργου, ώστε να υπογραφούν οι συμβάσεις πριν την έναρξη των μαθημάτων (βλ. και σχετικό έγγραφο ΣΤΕΦ με αρ. πρωτ. 210/ ).

4 4 η της Πράξης 4/ του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ Θ Ε Μ Α 3 ο (Α) Η Διευθύντρια της Σχολής ενημερώνει τα μέλη του Συμβουλίου ότι για κάθε Τμήμα το Συμβούλιο ΤΕΙ κατένειμε σε κάθε Τμήμα τέσσερις (4) θέσεις εξάμηνης πρακτικής άσκησης σπουδαστών στα Εργαστήρια του Τμήματος, για το χειμερινό εξάμηνο, από 1/10/ /3/2013. Οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων δια των Γραμματειών προτρέπονται να συγκεντρώσουν άμεσα αιτήσεις σπουδαστών και να επιλέξουν τις τέσσερις (4) που θα αποστείλουν στο Συμβούλιο ΤΕΙ για έγκριση, προκειμένου η άσκηση να αρχίσει έγκαιρα. (Β) Η Διευθύντρια της Σχολής ενημερώνει τα μέλη ότι υπάρχει μικρή πίστωση στον τακτικό προϋπολογισμό του ΤΕΙ για το 2012, για αποζημίωση περιορισμένου αριθμού μελών Ε.Π. για τη συμμετοχή τους σε Επιστημονικά Συνέδρια κατά το έτος Προς τούτο οι προϊστάμενοι να ενημερώσουν τα μέλη ΕΠ των Τμημάτων, ώστε να υποβάλουν δικαιολογητικά που ενδεχομένως κατέχουν, προς αποζημίωση. (Γ) Η κ. Σ. Μαλικούτη, Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων, θέτει θέμα αντικατάστασης των διδακτικών μονάδων από τις πιστωτικές μονάδες ECTS στον υπολογισμό των βαθμών πτυχίου από τις Γραμματείες των Τμημάτων, για όλο το ίδρυμα, προκειμένου να αρθούν παρενέργειες από την παράλληλη διατήρηση και των δύο συστημάτων μονάδων (διδακτικών και πιστωτικών). Η Διευθύντρια επισημαίνει ότι το θέμα άπτεται του βαθμού πτυχίου που δημιουργεί έννομο συμφέρον στους αποφοίτους, άρα πρέπει να αντιμετωπιστεί με την μέγιστη προσοχή. Διαδικαστικά, απαιτείται προς τούτο αλλαγή του Κανονισμού Σπουδών, μέσω απόφασης της Συνέλευσης ΤΕΙ. Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αυτοματισμού προτείνει πριν οποιαδήποτε σχετική απόφαση να ενημερωθεί το Συμβούλιο για την πρακτική των υπολοίπων ΑΕΙ εσωτερικού και ενδεικτικά εξωτερικού, επί του θέματος. Ο Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, ο οποίος παρίσταται, ενημερώνει ότι βρίσκεται σε προετοιμασία για υποβολή στο ΙΚΥ η αίτηση του ιδρύματος για Πιστοποιητικό Παραρτήματος Διπλώματος (Diploma Supplement Label), η οποία προβλέπει τα σχετικά περί πιστωτικών μονάδων. Μετά από διαλογική συζήτηση και θετική τοποθέτηση των Προϊσταμένων, το Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα Να εισαχθεί το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση, συνοδευόμενο από εισήγηση σχετικά με την πρακτική λοιπών ΑΕΙ εσωτερικού και εξωτερικού.

5 5 η της Πράξης 4/ του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ Στο σημείο αυτό ολοκληρώνεται η συζήτηση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης και το Συμβούλιο προχωρά στη συζήτηση των Εμβολίμων Θεμάτων. Προσέρχεται στη συνεδρίαση και ζητά την άδεια να απευθύνει το λόγο στα μέλη του Συμβουλίου, επί των Εμβολίμων Θεμάτων, ο κ. Ιωάννης Λεκάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολογίας. Η Πρόεδρος του δίνει το λόγο, με την παράκληση να τοποθετηθεί σύντομα. Ο κ. Λεκάκης απευθύνεται στα μέλη ζητώντας να σταματήσουν τη διαδικασία μονιμοποίησης των δύο αιτουμένων μελών Ε.Π. του Τμήματος Μηχανολογίας, διότι κατά την άποψή του, την οποία δύναται να τεκμηριώσει, καλύπτουν διδακτικά και ερευνητικά αντικείμενα που αποτελούν τον πυρήνα της δικής του εξειδίκευσης (και θα έπρεπε να ανατίθενται από το Τμήμα στον ίδιο, πράγμα που δεν γίνεται επί σειρά ετών), οπότε δεν καλύπτουν πραγματικές ανάγκες του Τμήματος. Η μονιμοποίησή τους θα επιφέρει την δική του περαιτέρω περιθωριοποίηση μέσα στο Τμήμα και αποξένωση από τα αντικείμενα επιστημονικού του ενδιαφέροντος. Επιπλέον ζητά από τα μέλη αφού διακόψουν τη διαδικασία μονιμοποίησης να εξετάσουν αν όλες οι προηγούμενες διοικητικές πράξεις του Τμήματος που αφορούν στο θέμα ήταν σύννομες ή παράτυπες. Στο σημείο αυτό ο κ. Λεκάκης ευχαριστεί τα μέλη που τον άκουσαν και αποχωρεί. Μετά από διαλογική συζήτηση επί των αιτημάτων του συναδέλφου, και αφού έλαβε υπόψη τη σχετική νομοθεσία, το Συμβούλιο αποφασίζει ομόφωνα ότι τα αιτήματα του συναδέλφου (διακοπή διαδικασίας μονιμοποίησης έλεγχος νομιμότητας πρότερων διοικητικών πράξεων οργάνων του Τμήματος) δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του Συμβουλίου Σχολής επί θεμάτων μονιμοποίησης / εξέλιξης μελών ΕΠ, όπως αυτές περιγράφονται από το νόμο. Συνεπώς δεν αποδέχεται τα αιτήματα και προχωρά στη συζήτηση των δύο Εμβολίμων Θεμάτων.

6 6 η της Πράξης 4/ του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ Θ Ε Μ Α 1 ο ΕΜΒΟΛΙΜΟ Το Συμβούλιο της Σχολής αφού έλαβε υπόψη: 1. Την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την επιλογή / εξέλιξη / μονιμοποίηση μελών ΕΠ ΤΕΙ. 2. Το Νόμο 4009/ , άρθρο Την Πράξη 4/ της Συνέλευσης ΤΕΙ Πειραιά (ΦΕΚ 1175 Β ). 4. Την γνώμη του Συμβουλίου του Τμήματος Μηχανολογίας όπως διατυπώνεται στην Πράξη , Θέμα 1 ο «Ορισμός εκλεκτορικού σώματος για τη μονιμοποίηση του Καθηγητή Εφαρμογών κ. Μουστρή Κωνσταντίνου», σε συνέχεια των με αρ. πρωτ. Μ9630/ και Μ3561/ αιτήσεων του προαναφερόμενου για μονιμοποίηση στη θέση Καθηγητή Εφαρμογών ειδικότητας «Φυσικού» με εξειδίκευση στην «Μετεωρολογία-Εργαστηριακή Ρευστομηχανική» την οποία κατέχει. 5. Το μητρώο μελών ΕΠ ΤΕΙ πουτηρεί και κοινοποιεί το ΥΠΔΒΜΘ και τα εκεί αναφερόμενα γνωστικά αντικείμενα / ειδικότητες μελών ΕΠ. 6. Το γεγονός ότι δεν έχουν έως σήμερα συσταθεί στο ΤΕΙ Πειραιά τα αναφερόμενα στο Νόμο 4009/ Μητρώα Εσωτερικών και Εξωτερικών Μελών. 7. Το έγγραφο της ΑΔΙΠ με αρ. πρωτ. 1617/ προς το Τμήμα Μηχανολογίας ως προς τα προτεινόμενα εξωτερικά μέλη, και μετά από διαλογική συζήτηση, αποφασίζει ομόφωνα Αποδέχεται την γνώμη του Συμβουλίου του Τμήματος Μηχανολογίας και εισηγείται προς το Συμβούλιο ΤΕΙ την συγκρότηση Επιτροπής Επιλογής για τη μονιμοποίηση του κ. Μουστρή Κωνσταντίνου στη θέση Καθηγητή Εφαρμογών ειδικότητας «Φυσικού» με εξειδίκευση στην «Μετεωρολογία-Εργαστηριακή Ρευστομηχανική» την οποία κατέχει, με τα εξής επτά (7) τακτικά και επτά (7) αναπληρωματικά μέλη: Τακτικά μέλη: A.Εσωτερικά μέλη: 1. Καλδέλλης Ιωάννης, Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά-Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Ρευστοδυναμικές μηχανές υψηλών ταχυτήτων Οικονομοτεχνική αξιολόγηση εφαρμογών ήπιων μορφών ενέργειας». 2. Παλιατσός Αθανάσιος, Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά-Γενικό Τμήμα Μαθηματικών, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική Περιβάλλοντος». 3. Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά-Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων, με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονικά- Μικροηλεκτρονική-Τηλεπικοινωνίες». 4. Νικολαϊδης Γεώργιος, Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά-Γενικό Τμήμα Φυσικής Χημείας και Τεχνολογίας Υλικών, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσικοχημεία και Φυσικοχημικές Διεργασίες».

7 7 η της Πράξης 4/ του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ B. Eξωτερικά μέλη: 1. Φιλιός Ανδρόνικος, Καθηγητής, ΑΣΠΑΙΤΕ-Τμήμα Εκπαιδευτικών Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Μηχανική Ρευστών». 2. Τριανταφύλλου Αθανάσιος, Καθηγητής, ΤΕΙ Κοζάνης-Τμήμα Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος, με γνωστικό αντικείμενο «Τεχνολογίες Προστασίας-Αποκατάστασης Φυσικού και Εργασιακού Περιβάλλοντος Ορυχείων». 3. Ματζαράκης Ανδρέας, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Freiburg (Γερμανία)-Μετεωρολογικό Ινστιτούτο Alberts-Ludwigs, με γνωστικό αντικείμενο «Η θερμική συνιστώσα του αστικού κλίματος». Aναπληρωματικά μέλη: Α. Εσωτερικά μέλη: 1. Αλέξης Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά- Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Θερμοδυναμική Ψυκτικών Εγκαταστάσεων με Εγχυτήρες και Απορρόφηση». 2. Κονδύλη Αιμιλία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΤΕΙ Πειραιά- Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Αριστοποίηση Ενεργειακών και Περιβαλλοντικών Παραγωγικών Συστημάτων, Εφαρμογές στην Οργάνωση Παραγωγής και στη Διαχείριση Πόρων». 3. Λεκάκης Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά-Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Προηγμένες Μέθοδοι Μετρήσεων (Θερμικές και οπτικές με εμπειρία ανάπτυξης) σε τυρβώδη φαινόμενα μεταφοράς». 4. Βαρσάμης Χρήστος-Πλάτων, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά-Γενικό Τμήμα Φυσικής Χημείας και Τεχνολογίας Υλικών, με γνωστικό αντικείμενο «Γενική Φυσική με εξειδίκευση σε θέματα επιστήμης υλικών». Β. Εξωτερικά μέλη: 1. Ζιώμας Ιωάννης, Καθηγητής, ΕΜΠ-Σχολή Χημικών Μηχανικών, με γνωστικό αντικείμενο «Τεχνικές Αντιρρύπανσης-Ατμοσφαιρική Ρύπανση». 2. Νάστος Παναγιώτης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αθηνών-Σχολή Θετικών Επιστημών-Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος, με γνωστικό αντικείμενο «Κλιματολογία». 3. Κάσινος Σταύρος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κύπρου-Τμήμα Μηχανικών Μηχανολογίας και Κατασκευαστικής, με γνωστικό αντικείμενο «Υπολογιστική Μηχανική Τυρβώδης ροή ρευστών». Όλα τα ανωτέρω προτεινόμενα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη έχουν γνωστικό αντικείμενο συναφές με την ειδικότητα/εξειδίκευση του υπό μονιμοποίηση μέλους ΕΠ, διότι αφορούν περιοχές (τεχνολογικών) εφαρμογών της Φυσικής οι οποίες έχουν και σημαντικό εργαστηριακό αντικείμενο. Τέλος η σύνθεση της Επιτροπής Επιλογής πληροί τους περιορισμούς της νομοθεσίας ως προς την προέλευση των μελών της.

8 8 η της Πράξης 4/ του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ Θ Ε Μ Α 2 ο ΕΜΒΟΛΙΜΟ Το Συμβούλιο της Σχολής αφού έλαβε υπόψη: 1. Την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την επιλογή / εξέλιξη / μονιμοποίηση μελών ΕΠ ΤΕΙ. 2. Το Νόμο 4009/ , άρθρο Την Πράξη 4/ της Συνέλευσης ΤΕΙ Πειραιά (ΦΕΚ 1175 Β ). 4. Την γνώμη του Συμβουλίου του Τμήματος Μηχανολογίας όπως διατυπώνεται στην Πράξη , Θέμα 2 ο «Ορισμός εκλεκτορικού σώματος για τη μονιμοποίηση του Καθηγητή Εφαρμογών κ. Καββαδία Κοσμά», σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. Μ4428/ αίτησης του προαναφερόμενου για μονιμοποίηση στη θέση Καθηγητή Εφαρμογών ειδικότητας Μηχανολόγου με εξειδίκευση στα «Υβριδικά Συστήματα Ήπιων Μορφών Ενέργειας» την οποία κατέχει. 5. Το μητρώο μελών ΕΠ ΤΕΙ πουτηρεί και κοινοποιεί το ΥΠΔΒΜΘ και τα εκεί αναφερόμενα γνωστικά αντικείμενα / ειδικότητες μελών ΕΠ. 6. Το γεγονός ότι δεν έχουν έως σήμερα συσταθεί στο ΤΕΙ Πειραιά τα αναφερόμενα στο Νόμο 4009/ Μητρώα Εσωτερικών και Εξωτερικών Μελών. 7. Το έγγραφο της ΑΔΙΠ με αρ. πρωτ. 1617/ προς το Τμήμα Μηχανολογίας ως προς τα προτεινόμενα εξωτερικά μέλη, και μετά από διαλογική συζήτηση, αποφασίζει ομόφωνα Αποδέχεται την γνώμη του Συμβουλίου του Τμήματος Μηχανολογίας και εισηγείται προς το Συμβούλιο ΤΕΙ την συγκρότηση Επιτροπής Επιλογής για τη μονιμοποίηση του κ. Καββαδία Κοσμά στη θέση Καθηγητή Εφαρμογών ειδικότητας «Μηχανολόγου» με εξειδίκευση στα «Υβριδικά Συστήματα Ήπιων Μορφών Ενέργειας» την οποία κατέχει, με τα εξής επτά (7) τακτικά και επτά (7) αναπληρωματικά μέλη: Τακτικά μέλη: A. Εσωτερικά μέλη: 1. Αλατσαθιανός Σταμάτιος, Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά-Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων, με γνωστικό αντικείμενο «Ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανολόγου Ηλεκτρολόγου». 2. Καλδέλλης Ιωάννης, Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά-Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Ρευστοδυναμικές μηχανές υψηλών ταχυτήτων Οικονομοτεχνική αξιολόγηση εφαρμογών ήπιων μορφών ενέργειας». 3. Μαλατέστας Παντελής, Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά-Τμήμα Ηλεκτρολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Μοντελοποίηση, Προσομοίωση, Δυναμική Ανάλυση και Αυτόματος Έλεγχος Ηλεκτρικών Μηχανών και Συστημάτων Ηλεκτρικής». 4. Χαμηλοθώρης Γεώργιος, Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά-Τμήμα Αυτοματισμού, με γνωστικό αντικείμενο «Προηγμένα Συστήματα Ελέγχου».

9 9 η της Πράξης 4/ του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ B. Eξωτερικά μέλη: 1. Βραχόπουλος Μιχαήλ, Καθηγητής, ΤΕΙ Χαλκίδας-Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Ενεργειακή Συμπεριφορά Κτιρίων με Έμφαση σε Ψύξη-Κλιματισμό». 2. Φιλιός Ανδρόνικος, Καθηγητής, ΑΣΠΑΙΤΕ-Τμήμα Εκπαιδευτικών Μηχανολογίας με γνωστικό αντικείμενο «Μηχανική Ρευστών». 3. Μπαράκος Γεώργιος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Liverpool-Department of Engineering Ηνωμένο Βασίλειο, με γνωστικό αντικείμενο «Computational Fluid Dynamics». Aναπληρωματικά μέλη: Α. Εσωτερικά μέλη: 1. Αλέξης Γεώργιος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά- Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Θερμοδυναμική Ψυκτικών Εγκαταστάσεων με Εγχυτήρες και Απορρόφηση». 2. Κονδύλη Αιμιλία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ΤΕΙ Πειραιά- Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Αριστοποίηση Ενεργειακών και Περιβαλλοντικών Παραγωγικών Συστημάτων, Εφαρμογές στην Οργάνωση Παραγωγής και στη Διαχείριση Πόρων». 3. Στεργίου Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά- Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Σχεδιασμός-Κατασκευαστική Μεθοδολογία-Υπολογιστικά Μοντέλα και Αριθμητικές Μέθοδοι CAD, CAE». 4. Λεκάκης Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΤΕΙ Πειραιά-Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Προηγμένες Μέθοδοι Μετρήσεων (Θερμικές και οπτικές με εμπειρία ανάπτυξης) σε τυρβώδη φαινόμενα μεταφοράς». Β. Εξωτερικά μέλη: 1. Κατσαπρακάκης Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής, ΤΕΙ Κρήτης-Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Ήπιες Μορφές Ενέργειας-Εξοικονόμιση Ενέργειας- Αποταμίευση Ενέργειας». 2. Χρηστάκης Δημήτριος, Καθηγητής, ΤΕΙ Κρήτης-Τμήμα Μηχανολογίας, με γνωστικό αντικείμενο «Οργάνωση Παραγωγής ή Ενεργειακά Θέματα». 3. Μιχαηλίδης Ιωάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κύπρου-Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών, με γνωστικό αντικείμενο «Energy Efficiency, Solar Energy Systems and Applications, and Thermal Insulation Materials in Buildings». Όλα τα ανωτέρω προτεινόμενα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη έχουν γνωστικό αντικείμενο συναφές με την ειδικότητα/εξειδίκευση του υπό μονιμοποίηση μέλους ΕΠ, διότι αφορούν περιοχές (τεχνολογικών) εφαρμογών της Μηχανολογίας οι οποίες έχουν και εργαστηριακό αντικείμενο. Τέλος η σύνθεση της Επιτροπής Επιλογής πληροί τους περιορισμούς της νομοθεσίας ως προς την προέλευση των μελών της.

10 10 η της Πράξης 4/ του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ Στο σημείο αυτό και περί ώρα έληξε η συνεδρίαση του Συμβουλίου. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ ΑΛΑΦΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΛΑΤΕΣΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΛΙΚΟΥΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΨΑΡΟΜΗΛΙΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΑΤΣΑΘΙΑΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΔΑ: Β41Λ46914Υ-465. T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Αρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 Π Ρ Α Ξ Η 6/2.12.

ΑΔΑ: Β41Λ46914Υ-465. T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Αρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 Π Ρ Α Ξ Η 6/2.12. T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Αρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 Π Ρ Α Ξ Η 6/2.12.2011 Στο Αιγάλεω σήμερα στις 2.12.2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:30 π.μ. συνήλθε σε

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 1/

Π Ρ Α Ξ Η 1/ T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Αρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 Π Ρ Α Ξ Η 1/14.1.2011 Αιγάλεω σήμερα στις 14.1.2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 3/

Π Ρ Α Ξ Η 3/ TEI ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Αρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 Π Ρ Α Ξ Η 3/17.9.2010 Αιγάλεω σήμερα στις 17.9.2010 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 2/

Π Ρ Α Ξ Η 2/ Σελίδα 1 η της Πράξης 2/22.5.2012 του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Αρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 Π Ρ Α Ξ Η 2/22.5.2012 Αιγάλεω σήμερα στις 22.5.2012

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 1/

Π Ρ Α Ξ Η 1/ Σελίδα 1 η της Πράξης 1/10.5.2012 του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Αρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 Π Ρ Α Ξ Η 1/10.5.2012 Αιγάλεω σήμερα στις 10.5.2012

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 6/

Π Ρ Α Ξ Η 6/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 18 του Ν.4485/2017 Π Ρ Α Ξ Η 6/06-11-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 06-11-2017

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 4/

Π Ρ Α Ξ Η 4/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 4/09-05-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 09-05-2017 ημέρα Τρίτη και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 3/

Π Ρ Α Ξ Η 3/ T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Αρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 Π Ρ Α Ξ Η 3/10.6.2011 Αιγάλεω σήμερα στις 10.6.2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΦΙ46914Υ-ΠΝΖ. Σελίδα 1 η της Πράξης 6/ του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ

ΑΔΑ: ΒΕΦΙ46914Υ-ΠΝΖ. Σελίδα 1 η της Πράξης 6/ του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ Σελίδα 1 η της Πράξης 6/5.12.2012 του Συμβουλίου της ΣΤΕΦ T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 10, παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 Π Ρ Α Ξ Η 6/5.12.2012 Στο Αιγάλεω σήμερα στις

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 9/16-06-2015

Π Ρ Α Ξ Η 9/16-06-2015 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 9/16-06-2015 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 16-06-2015 ηµέρα Τρίτη και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 7/15-05-2015

Π Ρ Α Ξ Η 7/15-05-2015 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 7/15-05-2015 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 15-05-2015, ηµέρα Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 1/

Π Ρ Α Ξ Η 1/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 1/26-01-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 26-01-2017 ημέρα Πέμπτη και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 5/ Στο Αιγάλεω, σήµερα στις ηµέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.µ. συνήλθε σε

Π Ρ Α Ξ Η 5/ Στο Αιγάλεω, σήµερα στις ηµέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.µ. συνήλθε σε ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 5/15-03-2016 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 15-03-2016 ηµέρα Τρίτη και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 2/

Π Ρ Α Ξ Η 2/ T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Αρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 Π Ρ Α Ξ Η 2/30.3.2011 Αιγάλεω σήμερα στις 30.3.2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 7/

Π Ρ Α Ξ Η 7/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 7/27-06-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 27-06-2017 ημέρα Τρίτη και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 1/

Π Ρ Α Ξ Η 1/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 1/25-01-2016 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 25-01-2016 ηµέρα ευτέρα και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 8/

Π Ρ Α Ξ Η 8/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 8/10-07-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 10-07-2017 ημέρα Δευτέρα και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 17/

Π Ρ Α Ξ Η 17/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 17/28-11-2016 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 28-11-2016 ηµέρα ευτέρα και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 18/

Π Ρ Α Ξ Η 18/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 18/21-12-2016 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 21-12-2016 ηµέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 3/

Π Ρ Α Ξ Η 3/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 3/06-04-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 06-04-2017 ημέρα Πέμπτη και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 10/

Π Ρ Α Ξ Η 10/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 10/07-06-2016 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 07-06-2016 ηµέρα Τρίτη και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 4/

Π Ρ Α Ξ Η 4/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 18 του N. 4485/2017 Π Ρ Α Ξ Η 4/19-10-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 19-10-2017

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 8/

Π Ρ Α Ξ Η 8/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 8/03-06-2015 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 03-06-2015 ηµέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 5/31-03-2015

Π Ρ Α Ξ Η 5/31-03-2015 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 5/31-03-2015 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 31-03-2015 ηµέρα Τρίτη και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 2/

Π Ρ Α Ξ Η 2/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 2/28-03-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 28-03-2017 ημέρα Τρίτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΙΒ46914Υ-ΔΤΝ. T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 & N. 4009/2011, 4076/2012

ΑΔΑ: ΒΕΙΒ46914Υ-ΔΤΝ. T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 & N. 4009/2011, 4076/2012 T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 & N. 4009/2011, 4076/2012 Π Ρ Α Ξ Η 1/16-1-2013 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 16-1-2013 ημέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 & N. 4009/2011, 4076/2012

T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 & N. 4009/2011, 4076/2012 T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 & N. 4009/2011, 4076/2012 Π Ρ Α Ξ Η 3/19-2-2013 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 19-2-2013 ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 11/22-07-2015 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 22-07-2015 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.µ. συνήλθε σε

Π Ρ Α Ξ Η 11/22-07-2015 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 22-07-2015 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.µ. συνήλθε σε ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 11/22-07-2015 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 22-07-2015 ηµέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / 21-1-2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 21-1-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η συνέλευση του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 3/

Π Ρ Α Ξ Η 3/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 18 του N. 4485/2017 Π Ρ Α Ξ Η 3/25-09-2017 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 25-09-2017 ημέρα Δευτέρα και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 15/27-11-2015

Π Ρ Α Ξ Η 15/27-11-2015 ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 15/27-11-2015 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 27-11-2015 ηµέρα Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6/13-06-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 13-06-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. 512 Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων Εξοικονόμηση Ενέργειας 5ο Καββαδίας Κοσμάς Ενεργειακή Αναβάθμιση και Πιστοποίηση Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

Ψυλλάκη Πανδώρα Μεντρέα Κάρμεν. Φιλιός Ανδρόνικος Νίκας Κων/νος - Στέφανος. ΣΤ' Στρωτός Γεώργιος Ενεργ. Έλ/γχος & Διαπ/ση Κτιρίων (Ζ) Α211

Ψυλλάκη Πανδώρα Μεντρέα Κάρμεν. Φιλιός Ανδρόνικος Νίκας Κων/νος - Στέφανος. ΣΤ' Στρωτός Γεώργιος Ενεργ. Έλ/γχος & Διαπ/ση Κτιρίων (Ζ) Α211 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΡΑΠΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2η Έκδοση ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΚΩΔ. ΜΑΘΗΜΑ ΕΞ. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ 08:30-11:00 ΔΕΥΤΕΡΑ 26/1/2015 11:00-13:30 14:00-16:30

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η. Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Α Π Ο Φ Α Σ Η. Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ -----

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 / 16-09-2015 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 16-09-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 72 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 72 ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΙ ΣΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 72 Στη Λαμία σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 / 24-02-2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 24-02-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 9/

Π Ρ Α Ξ Η 9/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 9/20-05-2016 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 20-05-2016 ηµέρα Παρασκευή και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 233

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 233 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι. ) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 233 Στη Λαμία σήμερα 08-03-2017, ημέρα Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 / 15-7-2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 15-7-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 17-03-2014 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 17-03-2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 7/

Π Ρ Α Ξ Η 7/ T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 & N. 4009/2011, 4076/2012 Π Ρ Α Ξ Η 7/19-06-2013 Στο Αιγάλεω, σήμερα στις 19-06-2013 ημέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ ΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ ΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ ΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Σήμερα 7-02-2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 συνήλθε σε συνεδρίαση το Συμβούλιο της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Αθήνας

Διαβάστε περισσότερα

PDF created with FinePrint pdffactory Pro trial version

PDF created with FinePrint pdffactory Pro trial version Πρακτικό 25/29-9-04 Στα Ψαχνά σήμερα ημέρα Τετάρτη 29-9-04 και ώρα 17.00 μ.μ συνεδρίασε το Συμβούλιο του τμήματος Μηχανολογίας, σύμφωνα με την 2347/23-9-04 πρόσκληση του Προϊσταμένου, με θέματα ημερήσιας

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο/Μάθημα προσόντων Σιέρος Γεώργιος. Αεριοστρόβιλοι (Θ) Αεριοστρόβιλοι (Ε)

Εργαστήριο/Μάθημα προσόντων Σιέρος Γεώργιος. Αεριοστρόβιλοι (Θ) Αεριοστρόβιλοι (Ε) Πρακτικό 23/20-9-04 Στα Ψαχνά σήμερα ημέρα Δευτέρα 20-9-04 και ώρα 11.00 π.μ συνεδρίασε το Συμβούλιο του τμήματος Μηχανολογίας, σύμφωνα με την Αρ. Πρωτ 2118/15-9-04 πρόσκληση του Προϊσταμένου, με θέματα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 14/ Στο Αιγάλεω, σήµερα στις ηµέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.µ., συνήλθε σε

Π Ρ Α Ξ Η 14/ Στο Αιγάλεω, σήµερα στις ηµέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.µ., συνήλθε σε ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 14/14-09-2016 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 14-09-2016 ηµέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 44/ ΘΕΜΑ 1ο 1. Μηχανολογικό Σχέδιο Ι 2. Τεχνική Μηχανική Ι 3. Τεχνική Μηχανική 2

Πρακτικό 44/ ΘΕΜΑ 1ο 1. Μηχανολογικό Σχέδιο Ι 2. Τεχνική Μηχανική Ι 3. Τεχνική Μηχανική 2 Πρακτικό 44/15-9-05 Στα Ψαχνά σήμερα ημέρα Πέμπτη 15-9-05 και ώρα 900 π.μ συνεδρίασε το Συμβούλιο του τμήματος Μηχανολογίας, σύμφωνα με την 1705/12-9-05 πρόσκληση του Προϊσταμένου, με θέματα ημερήσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 16/ΘΕΜΑ 5 Πάτρα 25-10-2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΟΡΓΑΝΟ Στην Πάτρα σήμερα 21-10-2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30, συνήλθε στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 0647/ Πειραιάς, 19 Μαρτίου 2018

Αρ. Πρωτ.: 0647/ Πειραιάς, 19 Μαρτίου 2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, Τ.Κ 18539 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. + 30 210-4581644,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Θεσσαλονίκη 24-06-2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Αρ. Πρωτ. ΔΦ 16.2/A/3068 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Θεσσαλονίκη 24-06-2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Αρ. Πρωτ. ΔΦ 16.2/A/3068 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Θεσσαλονίκη 24-06-2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Αρ. Πρωτ. ΔΦ 16.2/A/3068 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ:ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ

ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ Ε.Π. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ Ε.Π. A. Tομέας Γενικής Φυσικής 1. -Με την υπ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Ξ Η 7/

Π Ρ Α Ξ Η 7/ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 9 του N. 4009/2011 Π Ρ Α Ξ Η 7/30-03-2016 Στο Αιγάλεω, σήµερα στις 30-03-2016 ηµέρα Τετάρτη και

Διαβάστε περισσότερα

Γ.Σ. Τμ. Ηλεκτρολογίας, Πράξη 40/ Σελίδα 1 από ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. Πράξη 40/

Γ.Σ. Τμ. Ηλεκτρολογίας, Πράξη 40/ Σελίδα 1 από ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. Πράξη 40/ Γ.Σ. Τμ. Ηλεκτρολογίας, Πράξη 40/26.03.2003 Σελίδα 1 από ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΕΦ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Πράξη 40/26.03.2003 Σήμερα Τετάρτη 26 Μαρτίου 2003 και ώρα 10.00 πμ, συνήλθε σε τακτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 / 02-02-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 02-02-2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 / 01-03-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 01-03-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΛΑΜΙΑ)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΛΑΜΙΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΛΑΜΙΑ) Πληροφορίες: Α. Δ. Λυγδής Τηλέφωνο : 2231060127 Λαμία 15-10-2013 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ T.E.I. OF EPIRUS ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ SCHOOL OF MANAGEMENT AND ECONOMICS DEPARTMENT OF INFORMATICS AND ΤELECOMMUNICATIONS

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192)

«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192) Αρ. Πρωτ.: 260/2018-903 08/03/2018 Πρακτικό για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος με αρ. 015/2018-473 στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ» (Ε-12192) με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002704.

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ Σ.Τ.Εφ. - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε.

Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ Σ.Τ.Εφ. - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ Σ.Τ.Εφ. - ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τ.Ε. ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΟΝΤΑΞΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

α/α Μάθημα Υ/ΕΥ Θ ΑΠ Ε Ω/Ε ΦΕ ECTS 1 Μαθηματικά Ι (101) ΜΓΥ Υ 3 2 0 5 11 6 2 Φυσική (102) ΜΓΥ Υ 2 1 2 5 9 5,5

α/α Μάθημα Υ/ΕΥ Θ ΑΠ Ε Ω/Ε ΦΕ ECTS 1 Μαθηματικά Ι (101) ΜΓΥ Υ 3 2 0 5 11 6 2 Φυσική (102) ΜΓΥ Υ 2 1 2 5 9 5,5 1. Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών Α Εξάμηνο Σπουδών α/α Μάθημα Υ/ΕΥ Θ ΑΠ Ε Ω/Ε ΦΕ ECTS 1 Μαθηματικά Ι (101) ΜΓΥ Υ 3 2 0 5 11 6 2 Φυσική (102) ΜΓΥ Υ 2 1 2 5 9 5,5 3 Χημική Τεχνολογία (103) MΓY Υ 2 0 2 4 8

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) Ημερομ:14.11.2013 ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 / ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 / 04-07-2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ THΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. Σήμερα 04-07-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση η Συνέλευση του Τμήματος Ηλεκτρολόγων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ. Αιγάλεω: 07-07-2017 Αρ.Πρωτ.: 2297 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Ε.Π. & Ε.Ε.Π. Ταχ. Δ/νση : Π. Ράλλη & Θηβών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕYΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜ 8/6 Στην Κοζάνη σήμερα, 5--6, ημέρα Τετάρτη και ώρα : μ.μ., συνήλθε η Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ αριθμ. 4/2018 Θ.17ο

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ αριθμ. 4/2018 Θ.17ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ αριθμ. 4/218 Θ.17ο Στα Ψαχνά, σήμερα 27-3-218 ημέρα Τρίτη και ώρα 11. π.μ. συνήλθε σε συνεδρίαση η

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Στις Σέρρες σήμερα 30 Νοεμβρίου 2016, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 12.00, συνήλθε σε συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης (Γ.Σ.Ε.Σ. άρθρο τέταρτο, παρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ Τμήμα Μηχανολογίας Επιτροπή Αναμόρφωσης Προγράμματος Σπουδών Σέρρες 11.3.2010 Προκειμένου να διευκολυνθείτε κατά την δήλωση μαθημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες: Δυτικής Ελλάδας. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 26/ΘΕΜΑ 04. Πάτρα

Παρόντες: Δυτικής Ελλάδας. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 26/ΘΕΜΑ 04. Πάτρα ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 26/ΘΕΜΑ 04 Πάτρα 13-10-2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΟΡΓΑΝΟ Στην Πάτρα σήμερα 13-10-2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, συνήλθε στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. πρωτ. 22993/20-5-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Αριθμ. πρωτ. 22993/20-5-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Αριθμ. πρωτ. 22993/20-5-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΠΙΝΑΚΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ - ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 11 ον Συνεδρίαση Συμβουλίου Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 11 ον Συνεδρίαση Συμβουλίου Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 11 ον Συνεδρίαση Συμβουλίου Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας Το Συμβούλιο της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ-Αθήνας συνήλθε σήμερα 20 Ιουνίου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 12 ον Συνεδρίαση ιεύθυνσης Σχολής ιοίκησης & Οικονοµίας του ΤΕΙ-Αθήνας

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 12 ον Συνεδρίαση ιεύθυνσης Σχολής ιοίκησης & Οικονοµίας του ΤΕΙ-Αθήνας Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 12 ον Συνεδρίαση ιεύθυνσης Σχολής ιοίκησης & Οικονοµίας του ΤΕΙ-Αθήνας Η ιεύθυνση της Σχολής ιοίκησης & Οικονοµίας του ΤΕΙ-Αθήνας συνήλθε σήµερα 30 Ιουνίου 2014, ηµέρα ευτέρα και ώρα 10.00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Τ.Ε.Ι. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αριθμ. 25/17-07-2014

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Τ.Ε.Ι. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ αριθμ. 25/17-07-2014 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Τ.Ε.Ι. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 0696/ Πειραιάς, 21 Μαρτίου 2018

Αρ. Πρωτ.: 0696/ Πειραιάς, 21 Μαρτίου 2018 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, Τ.Κ 18539 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. + 30 210-4581644,

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν

Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τ Μ Η Μ Α Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Λ Ο Γ Ω Ν Κ Α Ι Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Ω Ν Μ Η Χ Α Ν Ι Κ Ω Ν ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΜΣ «Διαχείριση και Βελτιστοποίηση Ενεργειακών Συστημάτων»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡ. 1. Παρόντες ήσαν οι: Εσωτερικά μέλη (αλφαβητικά)

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡ. 1. Παρόντες ήσαν οι: Εσωτερικά μέλη (αλφαβητικά) ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΡ. 1 Συνεδρίασης της Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής για τη μονιμοποίηση της κ. Μαρίας Χατζηδάκη, Καθηγήτριας Εφαρμογών, ειδικότητας Συντηρητή Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης με εξειδίκευση στη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΟΝΔ4691ΟΔ-ΛΘΟ. Θεσσαλονίκη : Αριθμ.πρωτ.:Δ.Φ.16.2/A/131

ΑΔΑ: ΒΟΝΔ4691ΟΔ-ΛΘΟ. Θεσσαλονίκη : Αριθμ.πρωτ.:Δ.Φ.16.2/A/131 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παράρτημα Κατερίνης Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων Πληροφορίες: Δεληγιαννίδου Σοφία Ταχ. Διεύθυνση: Κανελλοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ T.E.I. OF EPIRUS ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ( Σ.Δ.Ο) ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ SCHOOL OF MANAGEMENT AND ECONOMICS DEPARTMENT OF INFORMATICS AND ΤELECOMMUNICATIONS

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ 34400 Ψαχνά Εύβοια Τηλ.: 2228099703, 99504 FAX: 2228023766 Πληροφορίες: κ. Π. Kωνστάντιου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Στις Σέρρες σήμερα 29 Νοεμβρίου 2016, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 12.00, συνήλθε σε συνεδρίαση η Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης (Γ.Σ.Ε.Σ. άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας»

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Λάρισα: 26-02-2018 Αριθ. Πρωτ. 1154 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Μαθηματικών

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ. Σχολή Θετικών Επιστημών. Τμήμα Μαθηματικών ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Σχολή Θετικών Επιστημών Τμήμα Μαθηματικών ΑΔΑ: ΒΙΕ7469Β7Λ-Υ35 Α.Π : 730 HMEPOMHNIA : 20.02.2014 Θέμα : Συγκρότηση Ειδικής Επταμελούς Επιτροπής Επιλογής καθηγητή του Τμήματος Μαθηματικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 16/ΘΕΜΑ 3 Πάτρα 25-10-2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΟΡΓΑΝΟ Στην Πάτρα σήμερα 21-10-2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30, συνήλθε στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Στην 1 η συνεδρίαση της Επταμελούς Επιτροπής Επιλογής/Εξέλιξης παρόντα ήταν έξι (6) τακτικά μέλη, τα εξής: Α.

Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο. Στην 1 η συνεδρίαση της Επταμελούς Επιτροπής Επιλογής/Εξέλιξης παρόντα ήταν έξι (6) τακτικά μέλη, τα εξής: Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε EΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο 1ης Συνεδρίασης της

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Φοιτητών για συμμετοχή στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ

Πρόσκληση Φοιτητών για συμμετοχή στο πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης μέσω ΕΣΠΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ελένη Κουλουρά Τηλ: 2510462151 Fax: 2510462352 E-mail: ekouloura@teiemt.gr Ιστοσελίδα: http://work.teikav.edu.gr Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 38 της 24 ης Οκτωβρίου 2018

Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Αριθ. 38 της 24 ης Οκτωβρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 Πράξη Συνεδρίασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 1 της Πράξης 8/ της Συνεδρίασης της Διεύθυνσης (Συμβουλίου) της Σ.Τ.Ε.Φ. Π Ρ Α Ξ Η 8/

Σελίδα 1 της Πράξης 8/ της Συνεδρίασης της Διεύθυνσης (Συμβουλίου) της Σ.Τ.Ε.Φ. Π Ρ Α Ξ Η 8/ Σελίδα 1 της Πράξης 8/10-07-2013 της Συνεδρίασης της Διεύθυνσης T.E.I. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΣΧΟΛΗΣ Άρθρο 10 παράγραφος 2 του Ν. 1404/1983 & N. 4009/2011, 4076/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4Α864691ΟΔ-242. Θεσσαλονίκη : Αριθμ.πρωτ.:Δ.Φ.16.2/A/5224

ΑΔΑ: 4Α864691ΟΔ-242. Θεσσαλονίκη : Αριθμ.πρωτ.:Δ.Φ.16.2/A/5224 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Παράρτημα Κατερίνης Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων Πληροφορίες: Δεληγιαννίδου Σοφία Ταχ. Διεύθυνση: Κανελλοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, υπ αριθμό 19/24 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, υπ αριθμό 19/24 Νοεμβρίου 2016 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, υπ αριθμό 19/24 Νοεμβρίου 2016 Στις Σέρρες σήμερα 30 Νοεμβρίου 2016, Πέμπτη και ώρα 11.30 συνεδριάζει η Γενική

Διαβάστε περισσότερα

Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX:

Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: FAX: Χ Α Ρ Ο Κ Ο Π Ε Ι Ο Π Α Ν Ε Π Ι Σ Τ Η Μ Ι Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 70, 176 71 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 9549100 FAX: 210 9577050 ΣΧΟΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αθήνα, 22.10.2015 Αριθ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) Π Ε Ι Ρ Α Ι Α Αιγάλεω 10/10/2011 Αρ. Πρωτ. 3145 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Ε.Π. & Ε.Ε.Π. Ταχ. Δ/νση : Π. Ράλλη & Θηβών 250 122 44 ΑΙΓΑΛΕΩ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ«ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΤΟΝ Η/Υ»

ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ«ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΣΤΟΝ Η/Υ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΦ ΤΟΥ ΤΕΙ-ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΕΠ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ«ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 3231/ Πειραιάς, 20 Νοεμβρίου 2017

Αρ. Πρωτ.: 3231/ Πειραιάς, 20 Νοεμβρίου 2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΤΕΡΜΑ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, Τ.Κ 18539 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ. + 30 210-4581644,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Σπυρίδωνος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ 3 /

ΠΡΑΞΗ 3 / ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΑΞΗ 3 / 24.04.2018 Στο Αιγάλεω σήμερα Τρίτη 24.04.2018 και ώρα 11:00 π.μ. συνήλθε, στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες: Δυτικής Ελλάδας. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 26/ΘΕΜΑ 03. Πάτρα

Παρόντες: Δυτικής Ελλάδας. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 26/ΘΕΜΑ 03. Πάτρα ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 26/ΘΕΜΑ 03 Πάτρα 13-10-2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΤΑΜΕΛΕΣ ΟΡΓΑΝΟ Στην Πάτρα σήμερα 13-10-2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, συνήλθε στην αίθουσα

Διαβάστε περισσότερα

Σίνδος 24-06-2014 Αρ. Πρωτ.ΔΦ.16.2/Α/3070. Προς τις Εφημερίδες. 1 Αγγελιοφόρος. 2 Τύπος Θεσσαλονίκης 3 Ριζοσπάστης. Κοιν: 1.ΥΠΑΙΘ 2.

Σίνδος 24-06-2014 Αρ. Πρωτ.ΔΦ.16.2/Α/3070. Προς τις Εφημερίδες. 1 Αγγελιοφόρος. 2 Τύπος Θεσσαλονίκης 3 Ριζοσπάστης. Κοιν: 1.ΥΠΑΙΘ 2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Α.Τ.Ε.Ι.Θ) ΣΧΟΛΗ:ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε Ταχ.Δ/νση:Τ.Θ.141

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.)ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα