NPAC - 09C Οδηγίες χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "NPAC - 09C Οδηγίες χρήσης"

Transcript

1

2 NPAC - 09C Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε για την επιλογή αυτής της ποιοτικής συσκευής της εταιρείας μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Για οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας.

3 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω καθώς και από άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή διανοητικές ικανότητες ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εφόσον τους έχει δοθεί εποπτεία ή οδηγίες σχετικά με τη χρήση της συσκευής με ασφαλή τρόπο και κατανοούν τους κινδύνους που υπάρχουν σχετικά με τη χρήση της συσκευής. Τα παιδιά δεν θα πρέπει να παίζουν με τη συσκευή. Ο καθαρισμός και η συντήρηση δεν θα πρέπει να γίνεται από παιδιά χωρίς επίβλεψη. Αποσυνδέστε τη συσκευή από το ρεύμα κατά τη διάρκεια επισκευών ή αντικατάστασης εξαρτημάτων. Η συσκευή θα πρέπει να εγκατασταθεί σύμφωνα με τους κείμενους κανονισμούς καλωδίωσης. Προειδοποίηση: πριν ακουμπήσετε ακροδέκτες, θα πρέπει να έχετε αποσυνδέσει όλα τα κυκλώματα τροφοδοσίας. Εάν το καλώδιο ρεύματος είναι κατεστραμμένο, θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον κατασκευαστή, τον αντιπρόσωπο ή από εξειδικευμένο άτομο, για να αποφευχθούν κίνδυνοι. Αποσυνδέστε τη συσκευή από το ρεύμα πριν από τον καθαρισμό και τη συντήρηση. Η συσκευή δεν πρέπει να εγκατασταθεί σε πλυσταριό. Προσοχή: Ελέγξτε την ετικέτα που αναφέρει τον τύπο ψυκτικού αερίου που χρησιμοποιείται στη συσκευή σας. Ειδικές πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές με ψυκτικό αέριο: Τα 410A, R134a, R290 είναι ψυκτικά αέρια που συμμορφώνονται με τα ευρωπαϊκά οικολογικά πρότυπα. Ωστόσο, συνιστάται να μην τρυπάτε το κύκλωμα ψύξης του μηχανήματος. Στο τέλος της ωφέλιμης ζωής της, παραδώστε τη συσκευή σε ειδικό κέντρο συλλογής τέτοιων αποβλήτων, για οικολογική απόρριψη. Αυτό το κλειστό σύστημα περιέχει φθοριούχα αέρια του θερμοκηπίου. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: Αυτή η συσκευή περιέχει φθοριούχα αέρια του θερμοκηπίου που περιέχονται στο Πρωτόκολλο του Κιότο. Οι εργασίες συντήρησης και απόρριψης πρέπει να επιτελούνται μόνο από ειδικευμένο προσωπικό. (Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ψυκτικό αέριο, δείτε την ετικέτα στο πίσω κάλυμμα).

4 GWP(Δυναμικό Παγκόσμιας Θέρμανσης): R410A: 2088, R134a: 1430, R290: 3. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή για λειτουργίες διαφορετικές από εκείνες που περιγράφονται σε αυτές τις οδηγίες. Αν το καλώδιο ρεύματος είναι φθαρμένο ή κατεστραμμένο, θα πρέπει να αντικατασταθεί μόνο από εξειδικευμένο τεχνικό, ο οποίος πρέπει να χρησιμοποιεί γνήσια ανταλλακτικά. Βεβαιωθείτε ότι το φις ρεύματος έχει συνδεθεί καλά στην πρίζα. Διαφορετικά μπορεί να υπάρξει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ή πυρκαγιάς. Μην συνδέετε άλλες συσκευές στην ίδια πρίζα. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Μην αποσυναρμολογείτε ή τροποποιείτε τη συσκευή ή το καλώδιο ρεύματος. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ή πυρκαγιάς. Όλες οι εργασίες θα πρέπει να γίνονται από εξειδικευμένο τεχνικό. Μην τοποθετείτε το καλώδιο ρεύματος ή τη συσκευή κοντά σε θερμαντικά σώματα, καλοριφέρ ή άλλες πηγές θερμότητας. Υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ή πυρκαγιάς. Αυτή η συσκευή διαθέτει καλώδιο συνδεδεμένο με ακίδα γείωσης. Το φις θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο σε πρίζα που να είναι σωστά τοποθετημένη και γειωμένη. Σε καμία περίπτωση μην κόψετε ή αφαιρέσετε την ακίδα γείωσης από το φις. Η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται ή να αποθηκεύεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύεται από την υγρασία, π.χ. συμπυκνώσεις, νερό, κλπ. Αν πέσει νερό, αποσυνδέστε τη συσκευή από το ρεύμα. Να μεταφέρετε πάντα τη συσκευή σας κατακόρυφα. Να την τοποθετήσετε σε σταθερή και επίπεδη επιφάνεια κατά τη χρήση. Εάν μεταφέρετε τη συσκευή στα πλάγια, θα πρέπει να την τοποθετήσετε κατακόρυφα και να την αφήσετε αποσυνδεδεμένη για 6 ώρες. Να χρησιμοποιείτε πάντα το διακόπτη που υπάρχει στον πίνακα ελέγχου ή στο τηλεχειριστήριο για να απενεργοποιείτε τη συσκευή και μην ξεκινάτε ή σταματάτε τη λειτουργία συνδέοντας ή αποσυνδέοντας το καλώδιο τροφοδοσίας. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία. Μην πιέζετε τα κουμπιά στον πίνακα ελέγχου με βρεγμένα χέρια ή με άλλα αντικείμενα εκτός από τα δάκτυλά σας. Μη χρησιμοποιείτε επικίνδυνα χημικά για τον καθαρισμό και μην αγγίζετε με αυτά τη συσκευή. Για να αποφύγετε φθορά στο φινίρισμα της επιφάνειας, χρησιμοποιήστε μόνο απαλό πανί για να καθαρίσετε τη συσκευή. Μην χρησιμοποιείτε κεριά, διαλυτικά

5 ή ισχυρά απορρυπαντικά. Μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή υπό την παρουσία εύφλεκτης ουσίας ή ατμού, όπως οινόπνευμα, εντομοκτόνα, βενζίνη κ.λπ.. Τα μικρά παιδιά θα πρέπει να είναι υπό επίβλεψη για να βεβαιωθείτε ότι δεν παίζουν, χρησιμοποιούν ή ανεβαίνουν πάνω στη συσκευή. Εάν η συσκευή παράγει ασυνήθιστους ήχους, καπνό ή ασυνήθιστη οσμή, αποσυνδέστε την αμέσως. Μην καθαρίζετε τη συσκευή με νερό. Το νερό μπορεί να εισέλθει στη συσκευή και να προκαλέσει βλάβη στη μόνωση και κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. Εάν εισέλθει νερό στη μονάδα, αποσυνδέστε την αμέσως και επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών. Απαιτούνται δύο ή περισσότερα άτομα για να σηκώσουν ή να εγκαταστήσουν τη συσκευή. Πριν από τη χρήση βεβαιωθείτε ότι έχουν αφαιρεθεί όλα τα εξαρτήματα από τη συσκευασία. Για να αποφύγετε εκδορές, αποφύγετε την επαφή με τα μεταλλικά μέρη της συσκευής κατά την αφαίρεση ή την επανεγκατάσταση του φίλτρου. Κίνδυνος τραυματισμού. Μην φράσσετε την είσοδο ή την έξοδο αέρα της συσκευής. Η μειωμένη ροή αέρα θα οδηγήσει σε κακή απόδοση και ενδεχόμενη βλάβη στη μονάδα. Πάντα να κρατάτε από το φις όταν συνδέετε ή αποσυνδέετε τη συσκευή. Ποτέ μην αποσυνδέετε τραβώντας από το καλώδιο. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας και βλάβης. Εγκαταστήστε τη συσκευή σε ανθεκτικό, επίπεδο δάπεδο ικανό να υποστηρίξει έως 50 κιλά βάρους. Η τοποθέτηση σε αδύναμο ή ανισόπεδο πάτωμα μπορεί να προκαλέσει κίνδυνο υλικών ζημιών και τραυματισμών. Για πιο αποδοτική λειτουργία, κλείστε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα του δωματίου όπου χρησιμοποιείτε τη συσκευή.

6 CAN ICES-3 (B)/NMB-3(B) Δήλωση FCC Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με το τμήμα 15 των Κανονισμών FCC. Η λειτουργία υπόκειται στις δύο ακόλουθες προϋποθέσεις: (1) Αυτή η συσκευή πρέπει να μην προκαλεί επιβλαβείς παρεμβολές και (2) αυτή η συσκευή πρέπει να δέχεται τυχόν παρεμβολές, συμπεριλαμβανομένων των παρεμβολών που μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητη λειτουργία. Οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις που δεν έχουν εγκριθεί ρητά από τον υπεύθυνο για τη συμμόρφωση της συσκευής, ενδέχεται να ακυρώσουν την εξουσιοδότηση που έχει ο χρήστης σχετικά με τη χρήση της συσκευής. Σημείωση: Αυτός ο εξοπλισμός έχει ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί ότι συμμορφώνεται με τα όρια για ψηφιακή συσκευή Κατηγορίας Β, σύμφωνα με το τμήμα 15 των Κανονισμών FCC. Αυτά τα όρια έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν λογική προστασία από επιβλαβείς παρεμβολές σε οικιακή εγκατάσταση. Αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιεί και παράγει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και μπορεί να είναι επιβλαβής για τις ραδιοεπικοινωνίες. Δεν υπάρχει εγγύηση ότι δεν θα υπάρξουν παρεμβολές σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Εάν ο εξοπλισμός αυτός είναι επιβλαβής για τη ραδιοφωνική ή τηλεοπτική λήψη, δοκιμάστε τα εξής για να λύσετε το πρόβλημα: -Αλλάξτε κατεύθυνση ή μετακινήστε την κεραία λήψης. -Αυξήστε την απόσταση μεταξύ του εξοπλισμού και του δέκτη. - Συνδέστε τον εξοπλισμό σε πρίζα σε διαφορετικό κύκλωμα από εκείνο στο οποίο είναι συνδεδεμένος ο δέκτης. -Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο ή έναν έμπειρο τεχνικό ραδιοφώνου/ τηλεόρασης για βοήθεια. Προειδοποίηση IC Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με τους κανονισμούς άδειας χρήσης RSS του Καναδά. Η λειτουργία υπόκειται στις ακόλουθες δύο προϋποθέσεις: (1) Αυτή η συσκευή πρέπει να μην προκαλεί παρεμβολές. και (2) αυτή η συσκευή πρέπει να δέχεται τυχόν παρεμβολές, συμπεριλαμβανομένων των παρεμβολών που μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητη λειτουργία.

7 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟΣ ΓΕΙΩΣΗΣ Το προϊόν αυτό είναι εξοπλισμένο από το εργοστάσιο με ένα καλώδιο ρεύματος που διαθέτει γειωμένο φις τριών ακίδων. Πρέπει να συνδεθεί σε αντίστοιχη πρίζα με γείωση, σύμφωνα με τον Εθνικό Ηλεκτρικό Κώδικα και τους ισχύοντες τοπικούς κώδικες και κανονισμούς. Αν δεν υπάρχει γειωμένη πρίζα, είναι ευθύνη και υποχρέωση του πελάτη να αλλάξει τις υφιστάμενες πρίζες με γειωμένου τύπου, σύμφωνα με τον Εθνικό Ηλεκτρολογικό Κώδικα και τους ισχύοντες τοπικούς κώδικες και κανονισμούς. Η ακίδα γείωσης δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κοπεί ή να αφαιρεθεί. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε το καλώδιο, το φις ή τη συσκευή σε περίπτωση που παρουσιάζουν κάποια ένδειξη φθοράς. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή με καλώδιο προέκτασης, εκτός εάν έχει ελεγχθεί και δοκιμαστεί από ειδικευμένο ηλεκτρολόγο. Η ακατάλληλη σύνδεση του φις γείωσης μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά, ηλεκτροπληξία ή/ και τραυματισμό σε άτομα που χρησιμοποιούν τη συσκευή. Εάν έχετε αμφιβολίες για τη σωστή γείωση της συσκευής, επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο σέρβις. ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ Πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα, βεβαιωθείτε ότι: Είναι κατάλληλο το ρεύμα της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης, σύμφωνα με την τιμή που αναγράφεται στην ετικέτα στο πίσω μέρος της συσκευής. Η πρίζα και το ηλεκτρικό κύκλωμα είναι κατάλληλα για τη συσκευή. Η πρίζα είναι κατάλληλη για το φις της συσκευής. Αν δεν είναι αντικαταστήστε την πρίζα. Η πρίζα ρεύματος είναι κατάλληλα γειωμένη. Η μη τήρηση αυτών των σημαντικών οδηγιών ασφαλείας απαλλάσσει τον κατασκευαστή από κάθε ευθύνη.

8 Σημαντικές πληροφορίες για τη σωστή απόρριψη του προϊόντος σύμφωνα με την Οδηγία του Ε.Κ. 2012/19/EU. Στο τέλος της ζωής του, το προϊόν δεν θα πρέπει να απορριφθεί μαζί με τα αστικά απορρίμματα. Πρέπει να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο συλλογής αποβλήτων του Δήμου σας ή σε κατάστημα που παρέχει αυτή την υπηρεσία. Η σωστή απόρριψη οικιακών συσκευών αποφεύγει τις πιθανές αρνητικές συνέπειες στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, που απορρέουν από ακατάλληλη διάθεση των απορριμμάτων, και επιτρέπει την ανάκτηση επαναχρησιμοποιήσιμων υλικών, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων. Ως υπενθύμιση της ανάγκης για σωστή απόρριψη των οικιακών συσκευών, το προϊόν διαθέτει την παραπάνω σήμανση διαγραμμένου κάδου απορριμμάτων με ροδάκια.

9 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1. Εκτροπέας 2. Γρίλια εξόδου αέρα 3. Οθόνη 4. Λαβή (εκατέρωθεν) 5. Γρίλια εισόδου αέρα 6. Ροδάκια 7. Πίνακας ελέγχου 8. Γρίλια εισόδου αέρα 9. Γρίλια εξόδου αέρα 10. Αποχέτευση συμπυκνωτή 11. Καλώδιο ρεύματος ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Σωλήνας εξόδου αέρα Είσοδος σωλήνα 1 σετ Έξοδος σωλήνα Σύστημα ολισθητήρα παραθύρου 1 σετ

10 Τηλεχειριστήριο Μπαταρία 1 σετ Σημείωση: Όλες οι εικόνες αυτών των οδηγιών είναι ενδεικτικές. Η συσκευή σας ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετική. Οδηγίες εγκατάστασης Έξοδος ζεστού αέρα Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή για να παράγετε κρύο αέρα, θα πρέπει να την τοποθετήσετε Ανοίξτε τα πλαϊνά του σωλήνα Εικ. 1 κοντά σε παράθυρο ή άνοιγμα, ώστε να μπορείτε να καθοδηγήσετε την έξοδο ζεστού αέρα έξω από το δωμάτιο. Πρώτα τοποθετήστε τη συσκευή σε επίπεδη επιφάνεια και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κενός χώρος τουλάχιστον 30 εκατοστά γύρω από τη συσκευή και ότι βρίσκεται κοντά σε πρίζα ρεύματος. Εικ. 2 Εικ. 3 1.Ανοίξτε τη μία πλευρά του σωλήνα (Εικ.1) και βιδώστε πάνω του την είσοδο σωλήνα (Εικ.2). 2. Ανοίξτε την άλλη πλευρά του σωλήνα (Εικ.1) και βιδώστε πάνω του την έξοδο σωλήνα (Εικ.3). 3. Εγκαταστήστε την είσοδο του σωλήνα στην υποδοχή εισόδου σωλήνα στη συσκευή (Εικ.4). 4. Σταθεροποιήστε την έξοδο του σωλήνα στο σύστημα ολισθητήρα παραθύρου και στο μονωτικό εξάρτημα. (Εικ.5 &6).

11 Ασφα λίστε Σύρετε Εικ. 4 Κόψτε σ αυτήν την πλευρά, όχι στην πλευρά της τρύπας. Το σύστημα ολισθητήρα παραθύρου έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στα περισσότερα κάθετα και οριζόντια παράθυρα, ωστόσο μπορεί να είναι απαραίτητο να τροποποιήσετε ορισμένα σημεία των διαδικασιών εγκατάστασης για κάποιους τύπους παραθύρων. Το σύστημα ολισθητήρα παραθύρου μπορεί να στερεωθεί με βίδες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν το άνοιγμα του παραθύρου είναι μικρότερο από το ελάχιστο μήκος του συστήματος του ολισθητήρα παραθύρου, περικόψτε την άκρη που δεν έχει την τρύπα, ώστε να χωρέσει στο άνοιγμα του παραθύρου. Ποτέ μην κόβετε την τρύπα που υπάρχει στο σύστημα του ολισθητήρα παραθύρου. Κάθετο παράθυρο Οριζόντιο παράθυρο Ολισθητήρας παραθύρου Εικ. 5 Εικ. 6 Ολισθητήρας παραθύρου

12 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ 1:Εξαρτήματα: A) Πάνελ (Το δεύτερο πάνελ μπορεί να μην παρέχεται) B) Πάνελ με μια τρύπα C) Πάνελ χωρίς τρύπα (μπορεί να μην παρέχεται) D) Βιδώστε για να ασφαλίσετε το σύστημα σε παράθυρο 2: Συναρμολόγηση: Σύρετε τα Πάνελ B και C μέσα στο Πάνελ A και προσαρμόστε το στο πλάτος του παραθύρου σας. Κατά τη συναρμολόγηση, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διάκενα και/ ή θύλακες αέρα. 3.Ασφαλίστε τοποθετώντας βίδες στις κατάλληλες τρύπες Προσαρμόστε το σύστημα στο πλάτος του παραθύρου και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διάκενα και/ ή θύλακες αέρα μετά την εγκατάσταση.

13 ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Η συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί σε σταθερή επιφάνεια ώστε να ελαχιστοποιούνται οι θόρυβοι και οι δονήσεις. Για ασφαλή τοποθέτηση, βάλτε τη συσκευή σε ένα λείο, επίπεδο πάτωμα που να μπορεί να υποστηρίξει το βάρος της. Η συσκευή διαθέτει ροδάκια για εύκολη τοποθέτηση, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε λείες, επίπεδες επιφάνειες. Να είστε προσεκτικοί κατά την τοποθέτηση σε επιφάνειες με μοκέτες. Να είστε προσεκτικοί όταν μετακινείτε τη συσκευή σε ξύλινα δάπεδα. Μην προσπαθήσετε να μετακινήσετε τη συσκευή πάνω από εμπόδια. Η συσκευή θα πρέπει να τοποθετηθεί σε εύκολα προσβάσιμη πρίζα ρεύματος, που να είναι γειωμένη. Μην τοποθετείτε ποτέ εμπόδια γύρω από την είσοδο ή την έξοδο αέρα της συσκευής. Αφήστε τουλάχιστον 45εκ. ελεύθερο χώρο μακριά από τον τοίχο για αποτελεσματικό κλιματισμό. Ο εύκαμπτος σωλήνας μπορεί να επεκταθεί, αλλά είναι καλύτερα να τον αφήσετε στο ελάχιστο απαιτούμενο μήκος. Βεβαιωθείτε επίσης ότι ο εύκαμπτος σωλήνας δεν

14 σχηματίζει απότομες στροφές και ότι δεν υπάρχουν σημεία όπου είναι χαλαρός. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ 1 Σύμβολο ΨΥΞΗΣ 2 Σύμβολο ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ * 3 Ένδειξη ταχύτητας ανεμιστήρα 5 Σύμβολο θερμοκρασίας 6 Ένδειξη θερμοκρασίας 7 Ένδειξη WIFI ** 4 Ένδειξη χρονοδιακόπτη * σημαίνει ότι αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για το μοντέλο που έχει λειτουργία θέρμανσης. ** σημαίνει ότι αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για το μοντέλο που έχει λειτουργία θέρμανσης. Σημείωση: Όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με το τηλέφωνό σας, ανάβει η ένδειξη WIFI. Ανατρέξτε στις οδηγίες ασύρματης σύνδεσης μέσω wifi για να δείτε τις σχετικές διαδικασίες.

15 ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο πίνακας ελέγχου βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε κάποιες λειτουργίες της χωρίς το τηλεχειριστήριο, αλλά για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο. 1 Πλήκτρο ON/OFF (Ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση) 2 Πλήκτρο επιλογής ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 4 Πλήκτρο ΑΥΞΗΣΗΣ τιμής 5 Πλήκτρο ΜΕΙΩΣΗΣ τιμής 3 Πλήκτρο ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Συνδέστε τη συσκευή στην πρίζα. Θα μπει σε κατάσταση αναμονής. Πιέστε το πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Θα μπει στην λειτουργία που χρησιμοποιούσατε πριν την απενεργοποιήσατε. Ποτέ μην απενεργοποιείτε το κλιματιστικό αποσυνδέοντας το από το ρεύμα. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο και στη συνέχεια περιμένετε λίγα λεπτά πριν το αποσυνδέσετε από το ρεύμα. Αυτό επιτρέπει στη συσκευή να επιτελέσει έναν κύκλο ελέγχων σχετικά με τη λειτουργία της.

16 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΥΞΗΣ Ιδανική για ζεστό και υγρό καιρό, ώστε να ψύξετε και να αφυγράνετε το χώρο. Για να επιλέξετε σωστά αυτή τη λειτουργία: Πιέστε το πλήκτρο Μ μερικές φορές μέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο. Επιλέξτε την επιθυμητή θερμοκρασία (από18 έως 32 ) πιέζοντας τα πλήκτρα αύξησης/ μείωσης τιμής (+ / - ) μέχρι να εμφανιστεί η επιθυμητή τιμή. Επιλέξτε την απαιτούμενη ταχύτητα ανεμιστήρα πιέζοντας το πλήκτρο. Μπορείτε να επιλέξετε ταχύτητα ανεμιστήρα: Υψηλή, Μεσαία, Χαμηλή, Αυτόματο. Υψηλή ταχύτητα: για υψηλή ταχύτητα ανεμιστήρα Μεσαία ταχύτητα: για μεσαία ταχύτητα ανεμιστήρα Χαμηλή ταχύτητα: για αθόρυβη λειτουργία Αυτόματη ταχύτητα: Η συσκευή επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη ταχύτητα ανεμιστήρα ανάλογα με τη θερμοκρασία που έχετε επιλέξει. Η πιο κατάλληλη θερμοκρασία για το χώρο σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κυμαίνεται από 24 έως 27. Συνιστάται ωστόσο να μη θέσετε την επιλογή θερμοκρασίας της συσκευής σε τιμή πολύ πιο κάτω από την εξωτερική θερμοκρασία. Η διαφορά ως προς τη ρύθμιση της ταχύτητας του ανεμιστήρα είναι πιο αισθητή όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ, αλλά ενδέχεται να μην είναι αισθητή όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας ΨΥΞΗΣ.

17 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ * * σημαίνει ότι αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για το μοντέλο που έχει λειτουργία θέρμανσης. Για να επιλέξετε σωστά αυτή τη λειτουργία: Πιέστε το πλήκτρο Μ μερικές φορές μέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο. Επιλέξτε την επιθυμητή θερμοκρασία (από13 έως 27 ) πιέζοντας τα πλήκτρα αύξησης/ μείωσης τιμής (+ / - ) μέχρι να εμφανιστεί η επιθυμητή τιμή. Επιλέξτε την απαιτούμενη ταχύτητα ανεμιστήρα πιέζοντας το πλήκτρο. Μπορείτε να επιλέξετε ταχύτητα ανεμιστήρα: Υψηλή, Μεσαία, Χαμηλή, Αυτόματο. Το νερό αφαιρείται από τον αέρα και συλλέγεται στη δεξαμενή. Όταν η δεξαμενή είναι γεμάτη, η συσκευή σβήνει και στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη " " (γεμάτη δεξαμενή). Θα πρέπει να βγάλετε το καπάκι της δεξαμενής και να την αδειάσετε. Βγάλτε όλο το νερό και χύστε το σε μια λεκάνη. Αφού αφαιρέσετε όλο το νερό, τοποθετήστε το καπάκι στη θέση του. Αφού αδειάσετε τη δεξαμενή, η συσκευή θα ξεκινήσει ξανά. Σημ.: - Όταν λειτουργεί σε πολύ κρύα δωμάτια, η συσκευή πραγματοποιεί αυτόματα απόψυξη, διακόπτοντας στιγμιαία την κανονική λειτουργία. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη " ". Κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας ο θόρυβος που παράγει η συσκευή αλλάζει. Αυτό είναι φυσιολογικό. - Σε αυτή τη λειτουργία, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγα λεπτά προτού η συσκευή ξεκινήσει να παράγει ζεστό αέρα. - Σε αυτή τη λειτουργία, ο ανεμιστήρας μπορεί να λειτουργεί για σύντομες χρονικές περιόδους, παρόλο που η επιλεγμένη θερμοκρασία έχει ήδη επιτευχθεί.

18 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ Κατά τη χρήση της συσκευής με αυτή τη λειτουργία, δεν απαιτείται να έχει συνδεθεί ο σωλήνας εξαγωγής αέρα. Πιέστε το πλήκτρο Μ μερικές φορές, μέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο. Επιλέξτε την απαιτούμενη ταχύτητα ανεμιστήρα πιέζοντας το πλήκτρο. Μπορείτε να επιλέξετε ταχύτητα ανεμιστήρα: Υψηλή, Μεσαία, Χαμηλή. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για να μειώσετε την υγρασία σε υγρά δωμάτια (την άνοιξη ή το φθινόπωρο, κατά τη διάρκεια βροχερών περιόδων κ.ά). Όταν έχετε θέσει τη συσκευή σε λειτουργία αφύγρανσης, θα πρέπει να έχετε συνδέσει το σωλήνα εξόδου αέρα ώστε η υγρασία να διοχετεύεται στον εξωτερικό χώρο. Για να επιλέξετε σωστά αυτή τη λειτουργία: Πιέστε το πλήκτρο μερικές φορές μέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο. Σ αυτή τη λειτουργία η ταχύτητα ανεμιστήρα επιλέγεται αυτόματα και δεν μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα. Αλλαγή μονάδας μέτρησης θερμοκρασίας Ενώ η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Μ για 20 δευτερόλεπτα για ν αλλάξετε τη μονάδα μέτρησης της θερμοκρασίας. Για παράδειγμα: Πριν αλλάξετε μονάδα μέτρησης (σε λειτουργία ψύξης), η οθόνη μοιάζει με την Εικόνα 1. Αφού αλλάξετε μονάδα μέτρησης (σε λειτουργία ψύξης), η οθόνη μοιάζει με την Εικόνα 2.

19 Εικ. 1 Εικ. 2 ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ Η συσκευή διαθέτει σύστημα αυτοδιάγνωσης για να εντοπίσει διάφορες δυσλειτουργίες. Τα μηνύματα σφάλματος εμφανίζονται στην οθόνη της συσκευής. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Αυτή η συσκευή διαθέτει προστασία ώστε να αποφεύγεται η υπερβολική συσσώρευση πάγου. ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (προστασία από πάγο) Αυτή η συσκευή ξεκινά να λειτουργεί αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία αφαίρεσης του πάγου. ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Αν εμφανίζεται αυτή η ένδειξη, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών. (ο αισθητήρας έχει υποστεί βλάβη)

20 ΓΕΜΑΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ Αδειάστε τη δεξαμενή ασφαλείας ακολουθώντας τις οδηγίες που περιγράφονται στην παράγραφο «Διαδικασίες τέλους σεζόν». (Η δεξαμενή ασφαλείας έχει γεμίσει)

21 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ Πλήκτρο On/Off (Ενεργοποίησης /Απενεργοπ.) Πλήκτρο ταχύτητας ανεμιστήρα Πλήκτρο τιμής αύξηση Πλήκτρο επιλογής λειτουργίας Πλήκτρο μείωσης τιμής Πλήκτρο χρονοδιακόπτη Πλήκτρο κατεύθυνσης αέρα Πλήκτρο αυτόματης απενεργοποίησης Πλήκτρο επιλογής μονάδας μέτρησης Στοχεύστε το τηλεχειριστήριο στον δέκτη της συσκευής. Το τηλεχειριστήριο δεν πρέπει να απέχει περισσότερα από 7 μέτρα από τη συσκευή (χωρίς εμπόδια μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και της συσκευής). Θα πρέπει να μεταχειρίζεστε το τηλεχειριστήριο με μεγάλη προσοχή. Μην το ρίχνετε κάτω ούτε να το εκθέτετε σε άμεσο ηλιακό φως ή σε πηγές θερμότητας. Αν το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί, προσπαθήστε να βγάλετε τη μπαταρία και να την βάλετε ξανά.

22 Έως 7 μέτρα Το τηλεχειριστήριο έχει ήδη τοποθετημένη τη μπαταρία στο εσωτερικό του. Για να το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, αφαιρέστε τη διαφανή μονωτική ταινία από τη θήκη της μπαταρίας τραβώντας την απαλά προς τα έξω. Μονωτική ταινία Αφαιρέστε Αντικατάσταση της μπαταρίας Για να αντικαταστήσετε την μπαταρία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:: 1) Πιέστε προς τα κάτω τον πείρο και αφαιρέστε το κάλυμμα της μπαταρίας. 2) Αντικαταστήστε τη μπαταρία και τοποθετήστε ξανά το κάλυμμα της μπαταρίας στο τηλεχειριστήριο. Τοποθετήστε τον πείρο στην οπή της θήκης και πατήστε Πείρος (δεν περιλαμβάνεται) Τραβήξτε ταυτόχρονα τη θήκη προς τα έξω Μεγέθυνση Οπή θήκης Θήκη μπαταρίας Μπαταρία CR2025

23 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Κίνδυνος εγκαυμάτων από χημικές ουσίες. Κρατήστε τις μπαταρίες μακριά από τα παιδιά. Αυτό το προϊόν περιέχει μπαταρία λιθίου / τύπου κέρματος. Εάν μια νέα ή χρησιμοποιημένη μπαταρία τύπου λιθίου/ τύπου κέρματος καταποθεί ή εισέλθει στο σώμα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά εσωτερικά εγκαύματα και να οδηγήσει σε θάνατο σε μόλις 2 ώρες. Πάντα να ασφαλίζετε τη θήκη της μπαταρίας. Εάν η θήκη δεν κλείνει καλά, σταματήστε να χρησιμοποιείτε το προϊόν, αφαιρέστε τη μπαταρία και κρατήστε το μακριά από τα παιδιά. Αν καταπιείτε μπαταρία, ζητήστε άμεση ιατρική φροντίδα. Οι μπαταρίες πρέπει να απορρίπτονται κατάλληλα. Ακόμα και οι χρησιμοποιημένες μπαταρίες μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΥΞΗΣ Ιδανική για ζεστό και υγρό καιρό, για να ψύξετε και να αφυγράνετε το χώρο σας. Για να επιλέξετε σωστά αυτή τη λειτουργία: Πιέστε μερικές φορές το πλήκτρο M μέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο. Επιλέξτε την επιθυμητή θερμοκρασία (από18 έως 32 ) πιέζοντας τα πλήκτρα αύξησης/ μείωσης τιμής ( / ) μέχρι να εμφανιστεί η επιθυμητή τιμή Επιλέξτε την απαιτούμενη ταχύτητα ανεμιστήρα πιέζοντας το πλήκτρο. Μπορείτε να επιλέξετε ταχύτητα ανεμιστήρα: Υψηλή, Μεσαία, Χαμηλή, Αυτόματο. Η πιο κατάλληλη θερμοκρασία για το χώρο σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κυμαίνεται από 24 έως 27. Συνιστάται ωστόσο να μη θέσετε την επιλογή θερμοκρασίας της συσκευής σε τιμή πολύ πιο κάτω από την εξωτερική θερμοκρασία. Η διαφορά ως προς τη ρύθμιση της ταχύτητας του ανεμιστήρα είναι πιο αισθητή όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ, αλλά ενδέχεται να μην είναι αισθητή όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας ΨΥΞΗΣ.

24 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ * * σημαίνει ότι αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για το μοντέλο που έχει λειτουργία θέρμανσης. Για να επιλέξετε σωστά αυτή τη λειτουργία: Πιέστε το πλήκτρο M μερικές φορές μέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο. Επιλέξτε την επιθυμητή θερμοκρασία (από13 έως 27 ) πιέζοντας τα πλήκτρα αύξησης/ μείωσης τιμής ( / ) μέχρι να εμφανιστεί η επιθυμητή τιμή Επιλέξτε την απαιτούμενη ταχύτητα ανεμιστήρα πιέζοντας το πλήκτρο. Μπορείτε να επιλέξετε ταχύτητα ανεμιστήρα: Υψηλή, Μεσαία, Χαμηλή, Αυτόματο. Το νερό αφαιρείται από τον αέρα και συλλέγεται στη δεξαμενή. Όταν η δεξαμενή είναι γεμάτη, η συσκευή σβήνει και στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη " " (γεμάτη δεξαμενή). Θα πρέπει να βγάλετε το καπάκι της δεξαμενής και να την αδειάσετε. Βγάλτε όλο το νερό και χύστε το σε μια λεκάνη. Αφού αφαιρέσετε όλο το νερό, τοποθετήστε το καπάκι στη θέση του. Αφού αδειάσετε τη δεξαμενή, η συσκευή θα ξεκινήσει ξανά. Σημ.: - Όταν λειτουργεί σε πολύ κρύα δωμάτια, η συσκευή πραγματοποιεί αυτόματα απόψυξη, διακόπτοντας στιγμιαία την κανονική λειτουργία. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη " ". Κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας ο θόρυβος που παράγει η συσκευή αλλάζει. Αυτό είναι φυσιολογικό. - Σε αυτή τη λειτουργία, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγα λεπτά προτού η συσκευή ξεκινήσει να παράγει ζεστό αέρα. - Σε αυτή τη λειτουργία, ο ανεμιστήρας μπορεί να λειτουργεί για σύντομες χρονικές περιόδους, παρόλο που η επιλεγμένη θερμοκρασία έχει ήδη επιτευχθεί.

25 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ Κατά τη χρήση της συσκευής με αυτή τη λειτουργία, δεν απαιτείται να έχει συνδεθεί ο σωλήνας εξαγωγής αέρα. Πιέστε το πλήκτρο M μερικές φορές, μέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο. Επιλέξτε την απαιτούμενη ταχύτητα ανεμιστήρα πιέζοντας το πλήκτρο. Μπορείτε να επιλέξετε ταχύτητα ανεμιστήρα: Υψηλή, Μεσαία, Χαμηλή. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για να μειώσετε την υγρασία σε υγρά δωμάτια (την άνοιξη ή το φθινόπωρο, κατά τη διάρκεια βροχερών περιόδων κ.ά). Όταν έχετε θέσει τη συσκευή σε λειτουργία αφύγρανσης, θα πρέπει να έχετε συνδέσει το σωλήνα εξόδου αέρα ώστε η υγρασία να διοχετεύεται στον εξωτερικό χώρο Για να επιλέξετε σωστά αυτή τη λειτουργία: Πιέστε το πλήκτρο M μερικές φορές μέχρι να εμφανιστεί το σύμβολο. Σ αυτή τη λειτουργία η ταχύτητα ανεμιστήρα επιλέγεται αυτόματα και δεν μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα.

26 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΕΡΑ Αυτή η λειτουργία κινεί την περσίδα εξόδου αέρα ώστε να αλλάζει διαρκώς η κατεύθυνσή του. Για να επιλέξετε σωστά αυτή τη λειτουργία: Επιλέξτε πρώτα κατάσταση λειτουργίας (ψύξη, θέρμανση ή ανεμιστήρας) όπως περιγράφηκε παραπάνω. Πιέστε το πλήκτρο για να ξεκινήσετε/ σταματήσετε την κίνηση της περσίδας. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τη νύχτα, καθώς επιτρέπει την αυτόματη απενεργοποίηση της συσκευής μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Για να επιλέξετε σωστά αυτή τη λειτουργία: Επιλέξτε λειτουργία θέρμανσης ή ψύξης όπως περιγράφηκε παραπάνω. Πιέστε το πλήκτρο. Η συσκευή θα συνεχίσει να λειτουργεί στην επιλεγμένη κατάσταση λειτουργίας. Όταν επιλέγετε τη λειτουργία αυτή, η οθόνη μειώνει τη φωτεινότητά της και η ταχύτητα του ανεμιστήρα είναι χαμηλή. Η λειτουργία αυτή διατηρεί το δωμάτιο στη βέλτιστη θερμοκρασία χωρίς υπερβολικές διακυμάνσεις θερμοκρασίας ή υγρασίας, σε συνδυασμό με αθόρυβη λειτουργία. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα είναι πάντα χαμηλή, ενώ η θερμοκρασία και η υγρασία του δωματίου κυμαίνονται σταδιακά, για να νιώθετε άνετα. Σε λειτουργία ψύξης, η επιλεγμένη θερμοκρασία θα αυξηθεί κατά 1 o C την ώρα σε χρονικό διάστημα 2 ωρών. Αυτή η νέα θερμοκρασία θα διατηρηθεί για τις επόμενες 6 ώρες. Στη συνέχεια η συσκευή απενεργοποιείται. Σε λειτουργία θέρμανσης, η επιλεγμένη θερμοκρασία θα μειωθεί κατά 1 o C την ώρα σε χρονικό διάστημα 3 ωρών. Αυτή η νέα θερμοκρασία θα διατηρηθεί για τις επόμενες 5 ώρες. Στη συνέχεια η συσκευή απενεργοποιείται. Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης μπορεί να ακυρωθεί σε οποιαδήποτε στιγμή

27 πιέζοντας το πλήκτρο "Sleep" (Αυτόματης απενεργοποίησης), "Mode" (Κατάστασης λειτουργίας) ή "fan speed" (ταχύτητα ανεμιστήρα). Σε κατάσταση λειτουργίας ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ή ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ, δεν μπορείτε να επιλέξετε τη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Αλλαγή μονάδας μέτρησης θερμοκρασίας Ενώ η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, πιέστε το πλήκτρο για ν αλλάξετε τη μονάδα μέτρησης θερμοκρασίας. Για παράδειγμα: Πριν αλλάξετε μονάδα μέτρησης (σε λειτουργία ψύξης), η οθόνη μοιάζει με την Εικόνα 1. Αφού αλλάξετε μονάδα μέτρησης (σε λειτουργία ψύξης), η οθόνη μοιάζει με την Εικόνα 2. Εικ. 1 Εικ. 2 ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ - Αυτός ο χρονοδιακόπτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της συσκευής σε μεταγενέστερο χρόνο, ώστε να αποφεύγεται η σπατάλη ηλεκτρικής ενέργειας. Για να ρυθμίσετε τον χρονοδιακόπτη: Ενεργοποιήστε τη συσκευή και επιλέξτε την επιθυμητή κατάσταση λειτουργίας (π.χ. ψύξη, 24, υψηλή ταχύτητα ανεμιστήρα. Απενεργοποιήστε τη συσκευή. Πιέστε το πλήκτρο. Η οθόνη δείχνει 1-24 hours (1-24 ώρες), και αναβοσβήνουν τα σύμβολα, και (Εικ. 3)

28 Πατήστε αρκετές φορές μέχρι να εμφανιστεί η αντίστοιχη ώρα. Περιμένετε περίπου 5 δευτερόλεπτα. Ο χρονοδιακόπτης θα ενεργοποιηθεί και στη συνέχεια θα εμφανιστεί στην οθόνη μόνο το σύμβολο (Εικόνα 4). Πιέστε ξανά το πλήκτρο ή το. Ο χρονοδιακόπτης θα ακυρωθεί και το σύμβολο θα εξαφανιστεί από την οθόνη. Εικ. 3 Εικ. 4 Επεξεργασία του χρονοδιακόπτη Ενώ χρησιμοποιείται η συσκευή, πιέστε το πλήκτρο, και η οθόνη θα εμφανίσει την ώρα του χρονοδιακόπτη. Τα διάφορα σύμβολα θα αναβοσβήσουν ταυτόχρονα (Εικ. 5) Πιέστε αρκετές φορές μέχρι να εμφανιστεί η επιθυμητή ώρα χρονοδιακόπτη. Περιμένετε περίπου 5 δευτερόλεπτα μέχρι να ενεργοποιηθεί ο χρονοδιακόπτης. Το σύμβολο εμφανίζεται στην οθόνη. (Εικ. 6) Πιέστε ξανά το πλήκτρο ή το. Ο χρονοδιακόπτης θα ακυρωθεί και το σύμβολο θα εξαφανιστεί από την οθόνη.(εικ. 7) Εικ. 5 Εικ. 6 Εικ. 7

29 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΩΣΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Για να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση από τη συσκευή σας θα πρέπει να ακολουθείτε αυτές τις συμβουλές: Κλείστε όλα τις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου που θέλετε να κλιματίσετε. (Εικ. 21). Αν δεν έχετε εγκαταστήσει μόνιμα τη συσκευή, θα πρέπει να αφήσετε μια πόρτα ελαφρώς ανοιχτή (κατά ένα εκατοστό) για να υπάρχει σωστός εξαερισμός. Προστατέψτε το δωμάτιο από άμεση έκθεση στον ήλιο, κλείνοντας μερικώς τις κουρτίνες και ή/ τα στόρια ώστε να εξοικονομείτε ενέργεια (Εικ. 22). Μην αφήνετε ποτέ αντικείμενα πάνω στη συσκευή. Μη φράσσετε την είσοδο και την έξοδο του αέρα (Εικ. 23). Θα πρέπει να είναι ελεύθερες. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν πηγές θερμότητας στο δωμάτιο. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ τη συσκευή σε χώρους με πολλή υγρασία (για παράδειγμα πλυσταριά). Μην χρησιμοποιείτε ποτέ τη συσκευή σε εξωτερικούς χώρους. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή στέκεται σε επίπεδη επιφάνεια. Εάν είναι απαραίτητο, τοποθετήστε τις ασφάλειες στα μπροστινά ροδάκια. ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΧΕΥΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Όταν υπάρχει υπερβολική συγκέντρωση νερού στο εσωτερικό της συσκευής, η συσκευή σταματά να λειτουργεί και εμφανίζεται η ένδειξη " " (ΓΕΜΑΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ) στην οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να την αδειάσετε, ακολουθώντας τις εξής διαδικασίες: Χειροκίνητο άδειασμα (Εικ. 24). 1.Αποσυνδέστε τη συσκευή από το ρεύμα. 2. Τοποθετήστε μια λεκάνη κάτω από την κάτω τάπα αποστράγγισης. Δείτε τη σχετική εικόνα.

30 3. Αφαιρέστε την κάτω τάπα. 4. Το νερό θα τρέξει και θα πέσει στη λεκάνη (η λεκάνη δεν παρέχεται). 5. Αφού αδειάσει όλο το νερό, τοποθετήστε ξανά την κάτω τάπα στη θέση της. 6. Ενεργοποιήστε τη συσκευή. Συνεχής αποστράγγιση (Εικ. 25) 1. Αποσυνδέστε τη συσκευή από το ρεύμα. 2. Αφαιρέστε την τάπα αποχέτευσης. Μπορεί να βγει λίγο νερό, οπότε είναι καλό να έχετε τοποθετήσει μια λεκάνη για να το συλλέξετε. 3. Συνδέστε το σωλήνα αποχέτευσης (1/2" ή 12.7χιλ. Μπορεί να μην παρέχεται). Ανατρέξτε στη σχετική εικόνα. 4. Το νερό θα αποχετεύεται συνεχόμενα στο σωλήνα και στη συνέχεια σε κάποια αποχέτευση στο έδαφος ή σε κάποιον κουβά. 5. Ενεργοποιήστε τη συσκευή. Έξοδος αποχέτευσης Τάπα αποχέτευσης Ταψί αποχέτευσης Τάπα αποχέτευσης Έξοδος αποχέτευσης Σωλήνας αποχέτευσης ΣΗΜΕΙΩΣΗ Βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας αποχέτευσης δεν θα είναι ψηλότερα από το ύψος της εξόδου αποχέτευσης, διαφορετικά η δεξαμενή νερού μπορεί να μην αδειάζει. (Εικ. 26 και Εικ.27).

31 ΣΗΜΕΙΩΣΗ Βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας αποχέτευσης δεν θα είναι ψηλότερα από το ύψος της εξόδου αποχέτευσης, διαφορετικά η δεξαμενή νερού μπορεί να μην αδειάζει. (Εικ. 26 και Εικ.27). ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Πριν τον καθαρισμό ή τη συντήρηση, απενεργοποιήστε τη συσκευή πιέζοντας το πλήκτρο στον πίνακα ελέγχου της ή στο τηλεχειριστήριο, περιμένετε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αποσυνδέστε την από την πρίζα.. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ Καθαρίστε τη συσκευή με ένα ελαφρώς νοτισμένο πανί και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα στεγνό πανί. Ποτέ μην πλένετε τη συσκευή με νερό. Είναι επικίνδυνο. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ βενζίνη, αλκοόλ ή διαλυτικά για να καθαρίσετε τη συσκευή. Ποτέ μην ψεκάζετε με εντομοκτόνα ή παρόμοια.

32 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΑΕΡΑ Για σωστή και αποτελεσματική συντήρηση της συσκευή σας, πρέπει να καθαρίζετε το φίλτρο κάθε εβδομάδα λειτουργίας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το φίλτρο του εξατμιστή όπως φαίνεται στην Εικ. 28. Τα φίλτρο του συμπυκνωτή αποτελείται από δύο κομμάτια. Βήμα 1: Βγάλτε το φίλτρο όπως φαίνεται στην Εικ. 29. Βήμα 2: Βγάλτε το άλλο φίλτρο όπως φαίνεται στην Εικ Χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τη σκόνη από το φίλτρο. Αν είναι πολύ βρώμικο, βυθίστε το σε ζεστό νερό και ξεπλύνετε αρκετές φορές. Το νερό δεν πρέπει ποτέ να είναι θερμότερο από τους 40. Μετά από το πλύσιμο, αφήστε το φίλτρο να στεγνώσει, στη συνέχεια συνδέστε την γρίλια εισόδου αέρα στη συσκευή. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ/ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Βεβαιωθείτε ότι δεν έχει υποστεί βλάβη το καλώδιο τροφοδοσίας και το φις και ότι λειτουργεί αποτελεσματικά το σύστημα γείωσης. Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης με ακρίβεια.

33 ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Για να αδειάσετε εντελώς το νερό, αφαιρέστε την τάπα (Εικ. 32). Αποστραγγίστε όλο το νερό που έχει μείνει στο εσωτερικό της συσκευής χρησιμοποιώντας μια λεκάνη. Στη συνέχεια τοποθετήστε ξανά την τάπα στη θέση της. Καθαρίστε το φίλτρο και στεγνώστε το καλά πριν το τοποθετήσετε ξανά στη θέση του. ΟΡΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ Θερμοκρασία χώρου Θερμοκρασία χώρου (Ψύξη) (Θέρμανση) ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΙΤΙΑ ΛΥΣΗ Η συσκευή δεν ενεργοποιείται Η συσκευή λειτουργεί για λίγο Η συσκευή λειτουργεί αλλά δεν ψύχει το δωμάτιο Δεν υπάρχει τροφοδοσία ρεύματος Δεν έχετε συνδέσει τη συσκευή στο ρεύμα Έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία ασφάλειας της συσκευής Υπάρχουν τσακίσματα στο σωλήνα εξαγωγής αέρα Κάτι φράσσει την εξαγωγή του αέρα Τα παράθυρα, οι πόρτες και/ ή οι κουρτίνες είναι ανοιχτά Περιμένετε Συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα Περιμένετε 30 λεπτά. Αν το πρόβλημα επιμένει, επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο σέρβις Τοποθετήστε σωστά το σωλήνα εξαγωγής αέρα και προσέξτε να μην τσακίσει Ελέγξτε και αφαιρέστε τυχόν εμπόδια που φράσσουν τη ροή του αέρα στο σωλήνα Κλείστε πόρτες, παράθυρα και κουρτίνες και διαβάστε την ενότητα «συμβουλές σωστής χρήσης» παραπάνω

34 Υπάρχουν πηγές θερμότητας στο δωμάτιο (φούρνος, πιστολάκι μαλλιών κ.ά.) Ο σωλήνας εξόδου αέρα έχει αποσυνδεθεί από τη συσκευή Απομακρύνετε τυχόν πηγές θερμότητας Συνδέστε το σωλήνα εξόδου αέρα στο πίσω μέρος της συσκευής Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας υπάρχει μια άσχημη οσμή στο χώρο Η συσκευή δεν επαρκεί για την επιφάνεια του χώρου που θέλετε να κλιματίσετε Το φίλτρο αέρα έχει βουλώσει Καθαρίστε το φίλτρο αέρα όπως περιγράφηκε παραπάνω Η συσκευή δεν λειτουργεί ενώ έχουν περάσει περίπου 3 λεπτά μετά την επανεκκίνησή της Εμφανίζεται η ακόλουθη ένδειξη: / / Η λειτουργία ασφάλειας του συμπιεστή αποτρέπει την επανεκκίνηση της συσκευής έως ότου παρέλθουν 3 λεπτά από την τελευταία απενεργοποίησή της Η συσκευή διαθέτει σύστημα αυτοδιάγνωσης που σας επιτρέπει να εντοπίζετε διάφορες βλάβες Περιμένετε. Αυτή η καθυστέρηση αποτελεί μέρος της κανονικής χρήσης. Ανατρέξτε στην ενότητα «ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ»

35 ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ε.E. Με την παρούσα, η ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε., δηλώνει ότι η συσκευή NPAC - 09C συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της οδηγίας 2014/35/ΕE χαμηλής τάσης και της οδηγίας 2014/30/ΕE ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας και φέρει τη σήμανση Αντίγραφο της Δήλωσης συμμόρφωσης μπορείτε να ζητήσετε από τα γραφεία της εταιρείας στη διεύθυνση: ΘΕΣΗ ΣΚΛΗΡΗ, ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ή στην ιστοσελίδα Πληροφορίες για το περιβάλλον Το παρών προϊόν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της οδηγίας 2002/95/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙ-ΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 27ης Ιανουαρίου 2003, σχετικά με τον περιορισμό της χρήσης ορισμένων επικίνδυνων ουσιών σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και φέρει την ακόλουθη σήμανση Αποκομιδή προϊόντων Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της οδηγίας 2002/96/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 27ης Ιανουαρίου 2003 σχετικά με τα απόβλητα ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) τα περιλαμβανόμενα στις οδηγίες προϊόντα και επιμέρους εξαρτήματα αυτών μετά τη χρήση ή την απαξίωση τους δεν πρέπει να πετιούνται στα σκουπίδια με τα άλλα οικιακά απορρίμματα αλλά να επιστρέφονται στο σημείο πώλησης ή σε κατάλληλο σημείο ανακύκλωσης ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου σας. Φροντίζοντας για τη σωστή απόρριψη του προϊόντος βοηθάτε στην πρόληψη των αρνητικών συνεπειών για το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία που θα μπορούσαν να προκληθούν από την ακατάλληλη απόρριψη του προϊόντος αυτού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακύκλωση αυτού του προϊόντος, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου σας ή με την εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ

36 COMPUTERS. Τα Nuvelle, Kendrix είναι προϊόντα της ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε. Γραμμή Επικοινωνίας: Θέση Σκλήρη, Μαγούλα Αττικής, Γενικοί όροι εγγύησης Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες χρήσης που την συνοδεύουν. Σας ενημερώνουμε ότι η συγκεκριμένη συσκευή καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας,σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται παρακάτω. 1. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς όπως αυτή αναγράφεται στην νόμιμη απόδειξη αγοράς και έχει χρονική διάρκεια ίση με αυτή αναγράφεται επίσης στην νόμιμη απόδειξη αγοράς. 2. Η εγγύηση ισχύει μόνο με την επίδειξη του εντύπου εγγύησης και της νόμιμης απόδειξης αγοράς. 3. Η παρούσα εγγύηση καλύπτει για οποιοδήποτε ελαττωματικό ανταλλακτικό καθώς και το κόστος εργασίας αντικατάστασης του. Η εγγύηση καλύπτει μόνο κατασκευαστικά ελαττώματα και δεν περιλαμβάνει αναλώσιμα είδη, όπως μπαταρίες, λαμπτήρες, αξεσουάρ, εξωτερικές σωληνώσεις κ.α. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει την αντικατάσταση της συσκευής. 4. Η εταιρία, ανάλογα με το είδος της βλάβης καθορίζει τον τρόπο και τον τόπο της επισκευής του μηχανήματος. Τα έξοδα μεταφοράς από και προς τα σημεία τεχνικής υποστήριξης είναι επιλογή και ευθύνη του πελάτη. 5. Προϊόντα που παραμένουν επισκευασμένα ή με άρνηση επισκευής ή με αδύνατη επικοινωνία με τον κάτοχο της συσκευής άνω των 15 ημερολογιακών ημερών από την ενημέρωση του πελάτη, χρεώνονται με έξοδα αποθήκευσης 6. H η μέγιστη υποχρέωση που φέρει η εταιρία περιορίζεται ρητά και αποκλειστικά στο αντίτιμο που έχει καταβληθεί για το προϊόν ή το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης

37 οποιουδήποτε προϊόντος που δεν λειτουργεί κανονικά και υπό φυσιολογικές συνθήκες Τι δεν καλύπτει η εγγύηση 1. Η εγγύηση δεν ισχύει εάν η βλάβη οφείλεται σε κακή χρήση και εγκατάσταση, αμέλεια ή παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή έλλειψη συντήρησης. 2. Οι τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια μεταφοράς εξαιτίας εσφαλμένης τοποθέτησης της συσκευής (πχ μη αφαίρεση ασφαλειών μεταφοράς κτλ) 3. Βλάβες που οφείλονται σε κακή ηλεκτρική σύνδεση με τάση ρεύματος διαφορετική από την αναγραφόμενη στην πινακίδα της συσκευής ή σε μη γειωμένο ρευματοδότη και σε μεταβολές της τάσης. 4. Εξωγενών παραγόντων για τους οποίους δεν ευθύνεται το εργοστάσιο παραγωγής (μεγάλες διακυμάνσεις ηλεκτρικής τροφοδότησης, εκτός των προδιαγραφών ορίων λειτουργίας της συσκευής κλπ) 5. Συσκευές που δεν χρησιμοποιούνται σύμφωνα με κατάλληλες συνθήκες λειτουργίας, όπως χρήση στα πλαίσια επαγγελματικών δραστηριοτήτων. 6. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημιές που προκαλούνται από το προϊόν ή από σφάλματα λειτουργίας του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων των διαφυγόντων εσόδων και κερδών, των ειδικών, αποθετικών ή θετικών ζημιών και δεν φέρει καμία ευθύνη για καμία αξίωση η οποία εγείρεται από τρίτους ή από εσάς για λογαριασμό τρίτων. 7.Σε περιπτώσεις συσκευών δεν καλύπτονται βλάβες που οφείλονται στην ποιότητα / καταλληλότητα του νερού παροχής

38

NPAC 12HP Οδηγίες χρήσης

NPAC 12HP Οδηγίες χρήσης NPAC 12HP Οδηγίες χρήσης Σας ευχαριστούμε για την επιλογή αυτής της ποιοτικής συσκευής της εταιρείας μας. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Για οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Κοπτήριο Nuvelle MULTI V~50/60Hz Ισχύς: W

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Κοπτήριο Nuvelle MULTI V~50/60Hz Ισχύς: W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κοπτήριο Nuvelle MULTI 220-240V~50/60Hz Ισχύς:300-400W ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών θα πρέπει να ακολουθείτε τις βασικές προειδοποιήσεις ασφάλειας,

Διαβάστε περισσότερα

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ DUE-1238 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη φορά και φυλάξετε τη συσκευή σε ασφαλές μέρος, για να

Διαβάστε περισσότερα

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ PD10/16-SDE ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά τη συσκευή. Τοποθετήστε τη συσκευή σε

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Βραστήρας V, 50/60Hz, W, Κατηγορία I. Οδηγίες Χρήσης

Nuvelle Βραστήρας V, 50/60Hz, W, Κατηγορία I. Οδηγίες Χρήσης Nuvelle Βραστήρας 220-240V, 50/60Hz, 1850-2200W, Κατηγορία I Οδηγίες Χρήσης Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από τοίχους ή άλλα εμπόδια. Συνδέστε το

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ DADOS 9-13 PLUS ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Τοποθετήστε το προϊόν κάθετα σε μια σταθερή, επίπεδη επιφάνεια, όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παράθυρο, κρατώντας μια ελάχιστη απόσταση 50 cm από

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 1) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ -ΚΟΥΜΠΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ 2) ΠΤΕΡΎΓΙΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΕΡΑ 3) ΔΕΚΤΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ 4) ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 5) ΛΑΒΕΣ 6) ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ TCL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τον αφυγραντήρα, παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήστη προσεκτικά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-862 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

Αφυγραντήρας Οδηγίες Χρήσης

Αφυγραντήρας Οδηγίες Χρήσης Αφυγραντήρας Οδηγίες Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για μελλοντική ανάγνωση. Γενικές Πληροφορίες Αφυγραντήρα Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής

Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Φορητός ηλεκτρονικός αφυγραντής Οδηγίες χρήσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση του μηχανήματος και φυλάξτε αυτές σε ασφαλές μέρος για μελλοντική αναφορά. Η

Διαβάστε περισσότερα

Personal Sports Blender D1202

Personal Sports Blender D1202 Personal Sports Blender D1202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MOD. R-182 Περιγραφή Συσκευής 1. Καλώδιο 2. Λαβή 3. ιακόπτης λειτουργίας On/Off 4. Ρυθµιστής ισχύος 5. Μπουτόν περιτύλιξης καλωδίου 6. Πέλµα 7. Θάλαµος σακούλας 8. Μπουτόν απελευθέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ MDEX12E-MDEX16E

ΜΟΝΤΕΛΟ MDEX12E-MDEX16E ΜΟΝΤΕΛΟ MDEX12E-MDEX16E Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούµε που επιλέξατε έναν αφυγραντήρα MERCURY. Παρακαλούµε αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσεως. Έτσι θα αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών

Oδηγίες χρήσεως. Σεσουάρ μαλλιών Oδηγίες χρήσεως Σεσουάρ μαλλιών GR 8 1 7 6 2 3 4 5 2 GR Σεσουάρ μαλλιών Σύνδεση με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος Η συσκευή αυτή πρέπει να συνδέεται μόνο με γειωμένη πρίζα, εγκατεστημένη σύμφωνα με τις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά

ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1255BL Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή πρέπει να τηρείτε βασικούς κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: UHR-864 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πληροφορίες για την ασφάλεια σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

CONVECTOR MODEL:R-012

CONVECTOR MODEL:R-012 CONVECTOR Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MODEL:R-012 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Convector δαπέδου µε µοτέρ turbo και θερµοστάτη ΙΣΧΥΣ: 2000W ΤΑΧΗ/ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ: AC 230V 50Hz ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ιαβάστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M

ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ DRO-128M (220-240V~50/60HZ 9 φέτες: 2000Watt 13 φέτες: 2500 Watt) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικές Σκούπες. Οδηγίες χρήσης

Ηλεκτρικές Σκούπες. Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικές Σκούπες Οδηγίες χρήσης Nuvelle NVC-CE2 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ Οδηγίες Χρήσης 1 C1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ A8 A9 A1 A7 C6 A5 A2 A3 C3 C5 C2 A6 A10 A12 C4 C7 A13 A11 B2 A14 A15 B1 B4 B3 A16 A17 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1153. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1153. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Οδηγίες χρήσης Μοντέλο: VC1153 Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Σελ. 1 από 7 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ. Οδηγίες Χρήσης

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ. Οδηγίες Χρήσης ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ Οδηγίες Χρήσης ΦΥΛΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του αφυγραντήρα της εταιρείας μας. Θα κάνει άνετη τη ζωή σε εσάς και στην οικογένειά σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ DUE-2236 Εγχειρίδιο χρήσης

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ DUE-2236 Εγχειρίδιο χρήσης ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ DUE-2236 Εγχειρίδιο χρήσης ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ 1 Ευχαριστούμε που αγοράσατε τον αφυγραντήρα UNITED για να παρέχει άνεση στην οικογένεια σας και το χώρο σας. Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΝΙΣΤΗΡΑ ΣΤΗΛΗ 47 Μοντέλο: MTF-16229 Διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1154. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Οδηγίες χρήσης. Μοντέλο: VC1154. Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Οδηγίες χρήσης Μοντέλο: VC1154 Ευχαριστούμε για την αγορά των προϊόντων μας. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Σελ. 1 από 7 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW www.colorato.net Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΨΥΚΤΗ ΝΕΡΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLWD-19PW ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιµοποιήσετε την καινούρια σας συσκευή. ιατηρήστε τις οδηγίες σε ασφαλές και εύκολα προσβάσιµο

Διαβάστε περισσότερα

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CITRUS JUICER CJ 7280 ΕΛΛΗΝΙΚΑ EL H A G B F E C D 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός

Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης 2 σε 1 σκουπάκι χειρός Μοντέλο: VC-1156 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

R Αφυγραντήρας R-9110

R Αφυγραντήρας R-9110 R-9110 Αφυγραντήρας R-9110 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. Για τη σωστή χρήση του, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε. τες για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

R-9310 IONIC ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ

R-9310 IONIC ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ R-9310 IONIC ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Περιεχόμενα Πληροφορίες λειτουργίας Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 18'' ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: USF-780 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τους βασικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Mοντέλο: UHC-838 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και φυλάξτε τες για μελλοντική χρήση ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

MHR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

MHR ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ λαδιού Μοντέλο: MHR-20025 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πληροφορίες για την ασφάλεια σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήστη πριν τη λειτουργία. Φυλάξτε το παρόν εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. CS322-R 2020323B1656 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

R-9420 Genius Wi-Fi ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ

R-9420 Genius Wi-Fi ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ R-9420 Genius Wi-Fi ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Περιεχόμενα Πληροφορίες λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V~ 50Hz. Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ V~ 50Hz. Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. : R-6061 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 220-240V~ 50Hz 2000W Το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για χρήση σε καλά μονωμένους χώρους ή περιστασιακά ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560 x2 90 C 540 345 97 20 473 595 Μέγ 89 537 572 5,5 6 4 538 595 ελάχ. 550 ελάχ. 550 ελάχ. 500 600 30 ελάχ. 560 ελάχ. 500 ελάχ. 560 583 + 2 30 5 = = ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Διαβάστε τις οδηγίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης Μοντέλα: MFS-16216 / MFS-16217 Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ : Blade ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Οι οδηγίες αυτές θα πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά και να φυλαχθούν για μελλοντική χρήση. Δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν με την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max

ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. R V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΟΚΟΠΤΗΣ R-516 220-240V~ 50Hz, 550W Nom / 650W Max ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών, τηρείτε πάντα τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ψύκτης 45 φιαλών κρασιού MFC-45202 Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες λειτουργίας Περιεχόμενο 1. Ο ψ ύ κ τ η ς κ ρ α σ ι ώ ν σ α ς 3 2. Τ ε

Διαβάστε περισσότερα

RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου. Οδηγίες χρήσης

RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου. Οδηγίες χρήσης RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου Οδηγίες χρήσης Περιγραφή A. Επιφάνεια B. Οθόνη LCD C. Κουμπί επιλογής μονάδας μέτρησης D. Καπάκι τμήματος μπαταριών Συμβουλές ασφαλείας και προειδοποιήσεις Διαβάστε τις παρούσες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή

Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Οδηγίες χρήσης Επαναφορτιζόμενη ξυριστική μηχανή Αρ. μοντέλου ES-SA40 Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης. Ελληνικά Σημαντικές πληροφορίες Πριν από

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ BOX FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: KYT-30D Ref. No: 862-8137 ΠΡΟΣΟΧΗ! - ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Ανεμιστήρας στήλη 40. Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Ανεμιστήρας στήλη 40 Εγχειρίδιο Χρήσης Μοντέλο: MTF-16219 Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Περιεχόμενα Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Περιγραφή μερών Οδηγίες συναρμολόγησης Λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας

οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας οδηγίες χρήσεως θερμαντικό σώμα με εφέ φλόγας Θερμαντικό σώμα με οπτικό εφέ φλόγας Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Παρακαλούμε φυλάξτε το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας σε ασφαλές μέρος, μαζί με την απόδειξη

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Η Carrier έχει αναλάβει τη δέσμευση να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα, ώστε να εξασφαλίζονται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ - ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ UHΒ-831

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ - ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ UHΒ-831 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ - ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ UHΒ-831 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την χρήση. Φυλάξτε τις σε ασφαλές μέρος για μελλοντική χρήση. Παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1)

Περιγραφή συσκευής ( Σχεδ. 1) Model No: R-102 Σκουπάκι Χειρός Οδηγίες Χρήσης Περιγραφή Επαναφορτιζόµενο σκουπάκι χειρός για υγρά και στερεά. Απορροφά εύκολα σκόνη και νερό. Είναι εύχρηστο για το σπίτι και παρόµοιους χώρους. Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ (ΕΛ) Σειρά: Convection Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση. Αυτές οι οδηγίες χρήσης ισχύουν για τα ακόλουθα

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR TURBO FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR TURBO FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΤΥΠΟΥ CONVECTOR TURBO FAN ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Μοντέλο: UCH-886 Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο μόνο για καλά μονωμένους χώρους ή για περιστασιακή χρήση. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED 52 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΑ: MCF-16233 / MCF-16234 Διαβάστε τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής

Διαβάστε περισσότερα

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 ΕΛΛΗΝΙΚΑ A B C D E F 1 2 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ RI-AX098W/RO-AX098W RI-AX128W/RO-AX128W RI-AX188W/RO-AX188W RI-AX248W/RO-AX248W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΠΟΜΠΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ON/OFF ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΙΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 ΕΛΛΗΝΙΚΑ G F E A B C D 1 2 3 3 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 49-52 4 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Έχετε υπόψη σας τις εξής πληροφορίες κατά τη χρήση της συσκευής: 7 Η συσκευή έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: JE-601A Ref. No: 859-71121 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε ένα προϊόν. Η ποιότητα κατασκευής είναι εγγυημένη και οι προδιαγραφές σύμφωνες με τα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler

Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler Εγχειρίδιο χρήσης για air cooler Μοντέλο: UAC-693 Διαβάστε και κρατήστε τις οδηγίες χρήσης για μελλοντική αναφορά Πληροφορίες ασφαλείας 1. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις.

Panels PM. Ηλεκτρική σύνδεση Τα πάνελ παρέχονται με ένα εύκαμπτο καλώδιο με φις. 1 2 3 Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή επικίνδυνες καταστάσεις. Κάθε χρήση του προϊόντος εκτός των Panels PM προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 16" ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 16" ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: MFT-16218 Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής TYPE L5401 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MASTER VAPOR Ατμοκαθαριστής (GR) TYPE L5401 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ Αγαπητέ πελάτη, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

R-9320 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ.

R-9320 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. R-9320 ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Περιεχόμενα Πληροφορίες λειτουργίας Λειτουργία στο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ www.colorato.net ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ TURBO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLHD-140W CLHD-140S Προσοχή: Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν την εγκατάσταση και τη χρήση ΓΕΝΙΚΑ 1. Είναι σημαντικό να κατανοηθούν πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Your-conditions

Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου. Your-conditions Ντουλάπα Εμφανούς Τύπου Your-conditions ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Οδηγίες προς το κοινό...2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προειδοποίηση......3 Προσοχή...4 Έλεγχοι πριν τη λειτουργία...5 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH D S Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Υποδείξεις ασφαλείας Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας!

Διαβάστε περισσότερα

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533 Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533-1 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. 1. Αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή.

Αποχυμωτής R-434 Rohnson. Οδηγίες χρήσης. Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Αποχυμωτής R-434 Rohnson Οδηγίες χρήσης Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν λειτουργήσετε τη συσκευή. Περιγραφή Συσκευής 1. Πιεστήρας 2.Διαφανές κάλυμμα 3. Φίλτρο αποχύμωσης 4. Βάση φίλτρου

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης

Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρική Βούρτσα Μαλλιών Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Αυτή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά 8 ετών και πάνω και άτομα με περιορισμένες κινητικές, αισθητηριακές ή πνευματικές ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μοντέλα: OUIF-500R, WF-650A3 R, FS-650A1, WF-750R 220-240V~ 50/60Hz Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για µελλοντική αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 46 φιαλών κρασιού MFC-46203

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες. λειτουργίας. Ψύκτης 46 φιαλών κρασιού MFC-46203 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ψύκτης 46 φιαλών κρασιού MFC-46203 Διαβάστε προσεκτικά και ακολουθήστε όλους τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες λειτουργίας Περιεχόμενο 1. Ο ψ ύ κ τ η ς κ ρ α σ ι ώ ν σ α ς 3 2. Τ ε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-832 Μην αναποδογυρίζετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του προιόντος. Η κάθε συσκευή έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: AS8622 Ref. No: 857-8622 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καμία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη που προκλήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

< Ν Ω Ω Ο Ο Ο ΙΟ CO. t ;'ϊ ( Ί ' ι

< Ν Ω Ω Ο Ο Ο ΙΟ CO. t ;'ϊ ( Ί ' ι ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ οο Ω Ω < Ν Ο Ο Ο ΙΟ CO t ;'ϊ ( JI Ν Ί ' ι HELI 300 DU0 ikim HELI 450 DUO ΓΕΝΙΚΑ Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την αγορά αυτού του θερμαντικού σώματος. Έχετε αγοράσει ένα

Διαβάστε περισσότερα