08/07/2019 ΕΩΣ 14/07/2019

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "08/07/2019 ΕΩΣ 14/07/2019"

Transcript

1 ΔΟΜΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΑΝΕΡΓΩΝΚΑΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΙΟΝΙΩΝΝΗΣΩΝ 08/07/2019 ΕΩΣ 14/07/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την εβδομάδα στανησιά του Ιονίου. Το πάζλ των ειδικοτήτων συνθέτουν θέσεις που απευθύνονται σε διάφορους τομείς,μάγειρες, πωλητές, σερβιτόρους, οδηγούς, διανομείς,καμαριέρες,ζαχαροπλάστεςκ.α Η πληροφορία της εβδομάδας: Συντάξεις Αυγούστου 2019: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές στα Ταμεία (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΤΕΑΕΠ) -Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου Το ΝΑΤ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 26 Ιουλίου Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Αυγούστου 2019 θα καταβληθούν την Τρίτη 30 Ιουλίου Οι Επικουρικές Συντάξεις (ΕΤΕΑΕΠ) Αυγούστου 2019 θα πληρωθούν την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

2 Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΠΩΛΗΤΕΣ/ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ Οργανωτικές και Διοικητικές Ικανότητες Επικοινωνιακό χαρακτήρα με ομαδικό πνεύμα Τουλάχιστον 3 χρόνια προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Γνώση του χώρου των αξεσουάρ και της μόδας Πολύ καλή γνώση Αγγλικών και χρήση Η/Υ Από το κατάστημα Parfois στη Κέρκυρα. 2. ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Τηλ.Επικοινωνίας: Από το κατάστημα Mothercare στη Κέρκυρα.

3 3. ΒΟΗΘΟΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση Γνώση της αγγλικής γλώσσας Πτυχίο ανάλογης σχολής Γνώση του συστήματος HACCP Από το ξενοδοχείο lti Louis Grand Glyfada. 4. FRONT OFFICE MANAGER Πτυχίο τουριστικής κατεύθυνσης Άριστη γνώση της αγγλικής και της ελληνικής γλώσσας Επιθυμητή η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας (γαλλικών / γερμανικών), η γνώση ρωσικών θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν Τριετής Από το ξενοδοχείο της Domes Miramare Corfu.

4 τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε ανάλογη θέση σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων Απαραίτητη η γνώση του συστήματος Opera και η χρήση Η/Υ Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα, προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας Προσεγμένη εμφάνιση

5 5. ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΘΣΤΑΜΕΝΗΣ ΟΡΟΦΩΝ Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση Γνώση της αγγλικής γλώσσας Πτυχίο ανάλογης σχολής Από το ξενοδοχείο Louis Corcyra Beach. 6. BARTENTER Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας (γραπτά και προφορικά) Γνώση άλλης ξένης γλώσσας (γερμανικά) θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν Προϋπηρεσία, τουλάχιστον 1 έτους, σε ανάλογη θέση Ομαδικότητα στην Από το ξενοδοχείο 5* Atlantica Grand Mediterraneo.

6 εργασία και ευχέρεια στην επικοινωνία 7. ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ/ΤΡΙΑ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το κατάστημα Lidl. 8. Α ΜΑΓΕΙΡΕΣ ΑLA CARTE Προϋπηρεσία και καλή γνώση της μεσογειακής κουζίνας Δημιουργικότητα και φαντασία Επαγγελματική συμπεριφορά, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Γνώση και προϋπηρεσία σε κουζίνα a la carte (ζεστή και κρύα κουζίνα) Από την ξενοδοχειακή μονάδα Mayor Capo Di Corfu.

7 9. ΜΑΓΕΙΡΑΣ Γ Πτυχίο τουριστικής σχολής (επιθυμητό) Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο Καλή γνώση αγγλικών Ευχάριστη προσωπικότητα και παρουσία Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Επαγγελματική συμπεριφορά Από την ξενοδοχειακή μονάδα Mon Repos Palace «Art Hotel» 10. HOSTESS Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική) Από το ξενοδοχείο 5* Atlantica Grand Mediterraneo στους Έρμονες Κέρκυρας

8 Γνώση άλλης ξένης γλώσσας (γερμανικών) θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε ανάλογη θέση Ομαδικότητα στην εργασία και ευχέρεια στην επικοινωνία 11. ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε αντίστοιχη θέση Καλή γνώση αγγλικών (επιθυμητή η γνώση και άλλης ξένης γλώσσας) Δεξιότητες Από το αεροδρόμιο Κέρκυρας.

9 ομαδικότητας, επικοινωνιακές, εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων 12. ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ Πτυχίο παιδαγωγικών σπουδών Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας Σχετικός μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών επιθυμητός Με υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά Ικανότητα συνεργασίας και επικοινωνίας, οργάνωσης και προγραμματισμού Ικανότητα να διαμορφώνει Από το χαμόγελο του παιδιού.

10 σχέσεις ασφάλειας και εμπιστοσύνης με τα παιδιά Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση Απαραίτητες συστάσεις 13. ΘΥΡΩΡΟΣ Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και της ελληνικής Απαραίτητη η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας (γερμανικών, γαλλικών) / τα ρωσικά θα θεωρηθούν ιδιαίτερο προσόν Διετής τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε μεγάλες ξενοδοχειακές Από το ξενοδοχείο της Domes Miramare Corfu στα Μωραϊτικα.

11 μονάδες 5 αστέρων Πολύ καλή γνώση Η/Υ Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα, προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας Προσεγμένη εμφάνιση 14. ΒΟΗΘΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ Απαραίτητη η καλή γνώση της αγγλικής και προαιρετικά μιας δεύτερης ξένης γλώσσας Προϋπηρεσία Από το ξενοδοχείο της Domes Miramare Corfu στα Μωραίτικα.

12 τουλάχιστον 2 χρόνων σε à la carte εστιατόρια 4 ή 5 αστέρων Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας Προσεγμένη εμφάνιση Προσανατολισμένο ς-η στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη 15. ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ Κάτοχος πτυχίου αντίστοιχης σχολής Επιθυμητή η γνώση της αγγλικής γλώσσας / η γνώση επιπλέον Από την εταιρία Aegeo Spas - Leading Spa Management Solutions.

13 γλώσσας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση 16. Β ΜΑΓΕΙΡΕΣ A LA CARTE Προϋπηρεσία και καλή γνώση της μεσογειακής κουζίνας Δημιουργικότητα και φαντασία Επαγγελματική συμπεριφορά, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Γνώση και προϋπηρεσία σε a la carte (απαραίτητη η γνώση ζεστής κουζίνας) Από την ξενοδοχειακή μονάδα Mayor Capo Di Corfu.

14 17. ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Τηλ.Επικοινωνίας: Από το ξενοδοχείο Divani στο Κανόνι. 18. ΜΑΣΕΡ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Τηλ.Επικοινωνίας: orfu.com Από το ξενοδοχείο Golden Mare στο Μπαρμπάτι. 19. MAITRE Πτυχίο ανώτατης ή ανώτερης σχολής τουριστικών επαγγελμάτων εσωτερικού ή εξωτερικού Γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας Χρήση ηλεκτρονικών Από την ξενοδοχειακή αλυσίδα Ninos Hotels.

15 υπολογιστών (Windows, internet κτλ.) Εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε παρόμοια θέση 20. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Απολυτήριο λυκείου Βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας Ικανότητες επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας Από το κατάστημα ΜΕΤΡΟ. 21. ΜΑΓΕΙΡΑΣ /ΣΣΑ 22. ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από την εταιρεία Grecotel. Τηλ.Επικοινωνίας: Από το ξενοδοχείο Corfu Senses Resort 3* στον

16 Αγ. Ιωάννη Περιστερών. 23. ΟΔΗΓΟΣ Με δίπλωμα Δ' κατηγορίας και Π.Ε.Ι. Επιθυμητή η γνώση αγγλικών. Από την εταιρεία Μy Services. 24. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ Πτυχίο τουριστικής κατεύθυνσης Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και της ελληνικής Επιθυμητή η γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας (γαλλικών / γερμανικών), η γνώση ρωσικών θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν Τριετής τουλάχιστον επαγγελματική Από το ξενοδοχείο ξενοδοχείο της Domes Miramare Corfu.

17 εμπειρία σε ανάλογη θέση σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων Πολύ καλή γνώση Η/Υ, ιδιαίτερα επιθυμητή η γνώση του συστήματος Opera Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα, προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας Προσεγμένη εμφάνιση

18 25. ΠΡΟΣΩΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή έγκυρης άδειας προσωπικού ασφαλείας (Security) Ν. 3707/ με 2 χρόνια εμπειρία σε ανάλογη θέση Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε προφορικό επίπεδο Κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου Από το ξενοδοχείο Ikos Resorts. 26. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ Α & Β Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας Γνώση γερμανικών Από το ξενοδοχείο Μeeting Point Hellas Α.Ε.

19 Οργανωτικό πνεύμα, ομαδικότητα στην εργασία και ευχέρεια στην επικοινωνία Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ Άριστη ικανότητα στην επικοινωνία και την ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων Ικανότητα διαχείρισης προβλημάτων και άμεσης εξεύρεσης λύσεων Ομαδικό πνεύμα

20 27. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΟΡΟΦΩΝ Πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας Εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε παρόμοια θέση Από την ξενοδοχειακή αλυσίδα Ninos Hotels. 28. ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ Δίπλωμα οδήγησης Δ' κατηγορίας για λεωφορεία (απαραίτητο) Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε αντίστοιχη θέση Γνώση αγγλικών (επιθυμητή) Ευχάριστη Από την ξενοδοχειακή μονάδα Mayor Pelekas Monastery.

21 προσωπικότητα και παρουσία Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Επαγγελματική συμπεριφορά 29. ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ/ΟΡΟΦΟΚΟΜΟΣ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το ξενοδοχείο Ikos Resorts. 30. ΛΟΓΙΣΤΗΣ /ΤΡΙΑ Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ Άριστη γνώση της φορολογικής νομοθεσίας (ΦΕΦΠ, ΦΕΝΠ, ΕΛΠ, ΦΠΑ) Εξοικείωση με τη χρήση λογιστικών προγραμμάτων και συστημάτων ERP / CRM Άριστη γνώση αγγλικών Εξοικείωση με τη Από το λογιστήριο Γεράσιμος Φωτεινάτος.

22 χρήση Microsoft Office Άνεση στην επικοινωνία 5ετής προϋπηρεσία σε μηχανογραφημένο λογιστήριο Γνώση των προγραμμάτων της Εpsilon Net θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα 31. ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ/ΒΟΗΘΟΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το ξενοδοχείο Ikos Resorts 32. ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΟΡΟΦΩΝ Ενθουσιασμός, επαγγελματισμός και όρεξη να μάθεις, να εξελιχθείς και να γίνεις μέλος μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης Από το ξενοδοχείο Ikos Resorts

23 ομάδας. Ικανότητα να ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά στην πίεση και να παρέχεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον. 1-2 χρόνων εμπειρία σε ανάλογη θέση. Πολύ καλά αγγλικά (προφορικά) / μια δεύτερη ή και τρίτη ξένη γλώσσα θα εκτιμηθούν θετικά. Πτυχίο / δίπλωμα από τουριστική σχολή επίσης θα εκτιμηθεί. 33. STORE MANAGER Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από την εταιρεία Jysk A.Ε

24 34. Α ΜΑΓΕΙΡΕΣ Απόφοιτος σχολής μαγειρικής (Ελλάδας ή εξωτερικού) Ανάλογη προϋπηρεσία (τουλάχιστον 2 ετών) Βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας Ευχάριστη και ενθουσιώδης προσωπικότητα Θέληση για ανάπτυξη και εκπαίδευση Ομαδικότητα και ικανότητα συνεργασίας Από το ξενοδοχείο Ikos Resorts 35. ΠΩΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ Πτυχίο ΑΕΙ Εργατικότητα Επικοινωνιακές δεξιότητες Από το κατάστημα πώλησης μοντέρνων κοσμημάτων ATHENSPROTASIS

25 Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας 36. ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Πανεπιστημιακές σπουδές (ΑΕΙ / ΤΕΙ / Ιδιωτικό Κολλέγιο) κατά προτίμηση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2-4 έτη στο χώρο των καταστημάτων λιανικής σε θέση με ευθύνη ομάδας. Ισχυρές ηγετικές ικανότητες και επιχειρηματικό προσανατολισμό. Πολύ καλές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες. Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας Από το κατάστημα «Κωτσόβολος» Κέρκυρας.

26 37. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ και χρήσης H/Y. Εμπειρία στον Τουρισμό είναι πλεονέκτημα Πολύ καλή γνώση των Αγγλικών (απαραίτητη). Δίπλωμα Οδήγησης (προαιρετικό) Επικοινωνιακό και Εμφανίσιμο άτομο. Όρεξη για ποιοτική δουλειά, με οργάνωση και υπευθυνότητα. Μέγιστη Ηλικία 50 ετών. Αμοιβή ανάλογη ικανοτήτων και προηγούμενης εμπειρίας. Προσφέρεται επίσης Μπόνους, Ασφάλιση, Διαμονή. Τηλ.Επικοινωνίας: Ώρες επικοινωνίας:12:00-20:00 Αποστολή Βιογραφικού με πρόσφατη φωτογραφία το E- mail: Από ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Μεσογγή.

27 38. ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ/Α Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση ΤηλΕπικοινωνίας: Ώρες Επικοινωνίας: Μετά τις 10 το πρωί Από το εστιατόριο Balconyrestaurant στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων. 39. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Απαραίτητη γνώση Αγγλικών Τηλ Επικοινωνίας: gmail.com Από φαρμακείο στη Παλαιοκαστρίτσα. 40. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Με γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή, Γνώση αγγλικών, απόφοιτος ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Τηλ Επικοινωνίας: , Από το εργοστάσιο γυάλινων κατασκευών CorfuGlass. 41. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ Προϋπηρεσία και καλή γνώση της Από την ξενοδοχειακή μονάδα MayorPelekasMo nastery.

28 ζαχαροπλαστικής Δημιουργικότητα και φαντασία Επαγγελματική συμπεριφορά Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας 42. ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ/ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Τηλ.Επικοινωνίας Από το ξενοδοχείο GelinaVillage στη Αχαράβη. 43. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση l.com Περισσότερες πληροφορίες εντός του καταστήματος 12:00-19:00 Από κατάστημα υποδημάτων Ευγενίου Βουλγάρεως 15,στο κέντρο της πόλης.

29 44. ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το σούπερ μάρκετ Diellas. 45. KIDS ANIMATOR Γνώση της αγγλικής γλωσσάς Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε παρόμοια θέση Από την ξενοδοχειακή αλυσίδα NinosHotels. 46. GUEST RELATIONS Πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής Γνώση της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας Χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών (Windows, internet κτλ.) Εμπειρία Από την ξενοδοχειακή αλυσίδα NinosHotels.

30 τουλάχιστον 3 ετών σε παρόμοια θέση 47. CARTAIN 48. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία 4η 5 αστέρων Πού καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από την εταιρεία Grecotel. Από το κατάστημα Lidl στην Κέρκυρα. 49. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ Πτυχίο τουριστικής σχολής (επιθυμητό) Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο Πολύ καλή γνώση της αγγλικής και της γερμανικής Από την ξενοδοχειακή μονάδα MayorLaGrottaV erde.

31 γλώσσας Συμπληρωματικές γλωσσικές δεξιότητες (γερμανικά ή ρωσικά) θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν Γνώσεις λογισμικών υποδοχής Ευχάριστη προσωπικότητα και παρουσία Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Επαγγελματική συμπεριφορά 50. Β ΜΑΓΕΙΡΕΣ Προϋπηρεσία και καλή γνώση της μεσογειακής κουζίνας Δημιουργικότητα Από την ξενοδοχειακή μονάδα MayorLaGrottaV erde.

32 και φαντασία Επαγγελματική συμπεριφορά, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Γνώση κουζίνας και προϋπηρεσία (σε a lacarte, ζεστή και κρύα κουζίνα) 51. Α ΜΑΓΕΙΡΕΣ Προϋπηρεσία και καλή γνώση της μεσογειακής κουζίνας Δημιουργικότητα και φαντασία Επαγγελματική συμπεριφορά, πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Γνώση κουζίνας και προϋπηρεσία (σε a lacarte, ζεστή και Από την ξενοδοχειακή μονάδα MayorLaGrottaV erde.

33 κρύα κουζίνα) 52. ΜΑΓΕΙΡΕΣ Α,Β,& Γ Απόφοιτος σχολής μαγειρικής Ανάλογη προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία ή εστιατόρια πολυτελείας Γνώση και εμπειρία σε κουζίνες α λα καρτ και μπουφέ Επιθυμητή η γνώση θεματικής μαγειρικής (ιταλικής, ασιατικής, texmex) Βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας Ευχάριστη και ενθουσιώδης προσωπικότητα, θέληση για εξέλιξη Από το ξενοδοχείο MarbellaCorfuHotel

34 και εκπαίδευση Ομαδικότητα και ικανότητα συνεργασίας 53. COURIER Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Τηλ.Επικοινωνίας: Από την Γενική Ταχυδρομική στη Κέρκυρα. 54. ΟΔΗΓΟΙ-ΣΥΝΟΔΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΑΠΟΣΤΟΛΩΝ Άδεια εργασίας ΙΕΠΥΑΝΝ.2518/97 σε ισχύ Άδεια οδήγησης Γ κατηγόριας Απολυτήριο λυκείου Από την εταιρεία ΒrinksHellas. 55. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Απαιτούμενη προϋπηρεσία το λιγότερο 2 χρόνων σε ανάλογη θέση Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ / ΙΕΚ στον τομέα της Τεχνολογίας Από το κατάστημα Κωτσόβωλος.

35 Άριστη ικανότητα διάγνωσης και επίλυσης βλαβών, καθώς και συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησ ης επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών Καλή ικανότητα διάγνωσης και επισκευής tablet και λογισμικού Android Καλή γνώση λειτουργικών συστημάτων, λογισμικού πακέτου εφαρμογών Office και υπηρεσιών δικτύου LAN WAN Άριστη τεχνική κατάρτιση σε προϊόντα, υπηρεσίες και

36 λύσεις πληροφορικής Άριστες επικοινωνιακές δυνατότητες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο Προθυμία, υπευθυνότητα, επαγγελματισμός Επιθυμία απόκτησης νέων γνώσεων Προσανατολισμός στο ποιοτικό αποτέλεσμα ΑΠΟΘΗΚΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το κατάστημα Κωτσόβωλος. Από το κατάστημα Βασιλόπουλος Κέρκυρας 58. ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ/ΤΡΙΑ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το κατάστημα Lidl Κέρκυρας.

37 59. ΤΑΜΙΕΣ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Πληροφορίες στο κατάστημα. Τηλέφωνο: Από το Σούπερ Μάρκετ Δήμητρα στη Σπηλιά. 60. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ Απόφοιτος/η Tουριστικής Σχολής ή εμπειρία σε ανάλογη θέση σε Ξενοδοχεία 3-4 αστέρων Άριστη γνώση της Πολωνικής & η επαρκής γνώση τουλάχιστον δύο ακόμη γλωσσών ( Γερμανικής, Γαλλικής, Πολωνικής ή Τσεχικής ) θα συνεκτιμηθεί Πολύ καλή γνώση Η/Υ και του ξενοδοχειακού προγράμματος Epitome Εξωστρεφής Από το ξενοδοχείο MessongiBeachHotel στα Μωραΐτικα.

38 επικοινωνιακή προσωπικότητα με πνεύμα συνεργασίας και οργανωτικότητος 61. ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ/ΕΣ Εμπειρία τουλάχιστον 2 έως 3 ετών σε Ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων Πολύ καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας Ευχάριστη και Δυναμική Προσωπικότητα Ομαδικό πνεύμα εργασίας Ευχέρεια λόγου και συμβολή στην αύξηση πωλήσεων Απόφοιτος Τουριστικής η Από το ξενοδοχείο Messongibeach στα Μωραιτικα.

39 ανάλογης Σχολής θα εκτιμηθεί 62. Β,Γ ΜΑΓΕΙΡΑΣ/ΣΣΑ Πτυχίο Μαγειρικής Τέχνης (ΙΕΚ) Απαραίτητη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστο 2 ετών σε ξενοδοχεία 3-4 αστέρων allinclusive Από ξενοδοχείοmessongibeach Hotel στα Μωραϊτικα. 63. ΒΟΗΘΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗ Προηγούμενη πείρα τουλάχιστον 3 χρόνων σε ανάλογη θέση στον ξενοδοχειακό τομέα Πτυχίο ανώτατης σχολής Από το ξενοδοχείο Messongibeach στα Μωραΐτικα.

40 Τουλάχιστον 3ετής προϋπηρεσία σε λογιστήριο ξενοδοχείου Άριστη γνώση υπολογιστών και διαχείρισης λογιστικών προγραμμάτων Καλή γνώση αγγλικών Γνώση μισθοδοσίας, Φ.Π.Α. κ.λπ. ΛΕΥΚΑΔΑ Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

41 1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ E-GNOSIS Πιστοποίηση αναγνωρισμένη από το AΣΕΠ και ιδιωτικό τομέα. Ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση το κόστος του εκπαιδευτικού υλικού και των εξετάσεων. EQUALSOCIETY Τηλ. Επικοινωνίας: Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά 9.00πμ 14.00μμ 2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» Το πρόγραμμα υλοποιείται σε 3 στάδια: Εργαστήριο εργασιακής συμβουλευτικής Εκπαίδευση (δίνεται βεβαίωση κατάρτισης) στον χώρο του τουρισμού, της εστίασης, της τεχνολογίας, των τροφίμων και των ποτών, Δικτύωση με της τοπικές επιχειρήσεις EQUALSOCIETY Τηλ. Επικοινωνίας: Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά 9.00πμ 14.00μμ prosexos/prosexos/parathyrostin-apasxolisi-se-lefkadakerkyra 3. ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ σεζόν Προσφέρεται διαμονή Εως 35 ετών Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στα Σύβοτα, Λευκάδα

42 4. 4 ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ την καλοκαιρινή σεζόν 2019 (από τέλος Απριλίου έως και Σεπτέμβριο) Κα Μαρία Τσαουρδά Υποβολή βιογραφικών με φωτογραφία στο info@crystalwaters.gr Ξενοδοχείο Crystal Waters, Νικιάνα ΜΠΟΥΦΕ, ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΜΑΓΕΙΡΑΣ, ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ & ΒΟΗΘΟΣ ΣΕΦ, ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑ, ΨΗΣΤΗΣ & ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΛΑΝΤΖΙΕΡΕΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ 9. 1 ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ Για καλοκαιρινή σεζόν 2019 Απαραίτητη η γνώση αγγλικών Για σεζόν 2019, Με γνώσεις σούβλας, μισθός συζητήσιμος Με γνώσεις σούβλας και γύρου, για σεζόν 2019 (Μάιο- Οκτώβριο) Σεφ έως 2500, βοηθός μάγειρα έως 1300, ψήστης 1800 για σεζόν 2019 (Μάιο- Οκτώβριο) απαιτείται προϋπηρεσία, χωρίς υποχρεώσεις Πλήρης απασχόληση, για σεζόν 2019 (Μάιο Οκτώβριο) Υποβολή βιογραφικών στο savarese.tania735@gmail.com / Ξενοδοχειακή επιχείρηση Rouda bay Πόρος Λευκάδα εστιατόριο στην Λευκάδα εστιατόρια στην Βασιλική Λευκάδος εστιατόρια στην Βασιλική Λευκάδος Ξενοδοχείο στον Άγιο Νικήτα Λευκάδα

43 10. 3 ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ 11. ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ 12. ΜΑΓΕΙΡΑΣ, ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ, ΣΕΡΒΙΣ ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΣ, ΟΔΗΓΟΣ 13. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, 1 ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ- 3 ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ Πλήρης απασχόληση, σεζόν 2019, έως 45 ετών Πλήρης απασχόληση, σεζόν 2019 σεζόν 2019, παρέχεται διαμονή, πρωινό και διατροφή Για σεζόν 2019, θα εκτιμηθεί προϋπηρεσία, σταθερές αποδοχές, ιδιωτική ασφάλιση Απασχόληση για σεζόν 2019 και όλο τον χρόνο Κ. Βασίλης Κακλαμάνης Κ. Πατρίκιος Λευτέρης Υποβολή βιογραφικών στο vasilikihotels@gmail.com / / Υποβολή βιογραφικών στο info@hotellefkas.gr Ξενοδοχείο Ηλιοβασίλεμα, κάθισμα Λευκάδα Ψητοπωλείο στον Άγιο Πέτρο, Λευκάδα Ξενοδοχείο στην Βασιλική Λευκάδος Crystal Clean για την περιοχή Λευκάδας & Πρέβεζας Lefkas Hotel, Λευκάδα 15. ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ- ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΕ ΚΑΦΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ 16. ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ & ΜΠΟΥΦΕ όλο τον χρόνο, αμοιβή ανάλογα με τα προσόντα όλο τον χρόνο, απαιτούνται αγγλικά κος Μιχάλης κος Μιχάλης Κεντρικό καφέ στην Λευκάδα Κεντρικό καφέ στην Λευκάδα

44 εμπειρία 17. ΦΑΝΟΠΟΙΟΣ Πλήρης απασχόληση, με γνώση στην προετοιμασία βαφής Τηλ. Επικοινωνίας: Φανοποιείο στην Λευκάδα 18. ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ & ΒΟΗΘΟΙ & ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ σεζόν 2019 (Απρίλιο Οκτώβριο), αγγλικά προϋπηρεσία, έως 35 ετών, μισθός ασφάλεια διαμονή, μπόνους Υποβολή βιογραφικών στο Εστιατόριο στην Λευκάδα 19. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ/ΕΣ 20. RECEPTION-BAR ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ-ΣΕΡΒΙΣ σεζόν 2019, απαιτείται προϋπηρεσία σεζόν 2019, απαιτούνται Αγγλικά, γνώση Η/Υ προϋπηρεσία σεζόν 2019, ετών, παρέχεται διαμονή, Συνεργείο γενικού καθαρισμού Ξενοδοχείο Captain Stavros, Νυδρί Λευκάδα σνακ μπαρ στην Βασιλική, Λευκάδος

45 αμοιβή 1000, απαιτείται καλή γνώση Αγγλικών 22. ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ 23. ΜΠΟΥΦΕ & ΣΕΡΒΙΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ 25. ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΕΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΦΕ σεζόν 2019, παρέχεται διαμονή σεζόν 2019 Κοπέλες (2) Απαιτούνται αγγλικά Παρέχεται διαμονή Μισθός 1000 σεζόν 2019, απαιτείται προϋπηρεσία & αγγλικά για το σέρβις σεζόν 2019, απαιτείται εμπειρία γνώση σε κρύα πιάτα μόνιμη εργασία. Άνω των 25 ετών. Απαιτείται προϋπηρεσία γνώση Αγγλικών σνακ μπαρ στην Βασιλική, Λευκάδος Καφέ στην Λευκάδα / Υποβολή βιογραφικών il.melas@gmail.com Τηλ. Επικοινωνίας: Υποβολή βιογραφικών στο Kostaspalyvos1@gmail.com Pizza Κατερίνα Νικιάνα Λευκάδα Εστιατόριο ξενοδοχείου στη Βασιλική Λευκάδος Καφέ V3 στην Λευκάδα

46 27. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ- ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ Πλήρης απασχόληση, μόνιμη εργασία Υποβολή βιογραφικών στο Κέντρο αισθητικής Ελευθερία Κολυβά 28. ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ Πλήρης απασχόληση, μόνιμη εργασία Υποβολή βιογραφικών στο Κέντρο αισθητικής Ελευθερία Κολυβά 29. ΟΔΗΓΟΣ (1) σεζόν Τηλ. Επικοινωνίας: Σουπερμάρκετ Λευκάδα 30. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΣ σεζόν Τηλ. Επικοινωνίας: Ξενοδοχείο στην Νικιάνα, Λευκάδα 31. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ Μερική απασχόληση, μόνο για Παρασκευή και Σάββατο Εταιρία καθαρισμού σκαφών στην Λευκάδα ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ POOL BAR ΒΟΗΘΟΣ ΓΙΑ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ Πλήρης απασχόληση, για σεζόν 2019, απαιτείται προϋπηρεσία & γνώση αγγλικής γλώσσας Πλήρης απασχόληση, μόνιμη εργασία , Τουριστικό συγκρότημα στην Νικιάνα, La casa di nona Ψητοπωλείο στην πόλη της Λευκάδος

47 34. ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ 35. ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΥ 36. ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ (2) ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΣΑΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΚΑΦΕΑ ΨΗΣΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ - ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ- 1 ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πλήρης απασχόληση, για σεζόν 2019, απαιτούνται αγγλικά, Ελληνικά προϋπηρεσία Προσφέρεται διαμονή και ασφάλεια αμοιβή 900 Πλήρης απασχόληση προϋπηρεσία επαγγελματισμός, πλήρης ασφάλιση σεζόν 2019, Δίπλωμα για ΙΧ και για μηχανάκι Πλήρης απασχόληση μόνιμη εργασία σεζόν 2019, με γνώσεις σούβλας αμοιβή από 1000 έως 2200 σεζόν 2019, απαιτείται προϋπηρεσία και Υποβολή βιογραφικών t.fatouros7@gmail.com Καφέ στην Βασιλική κατάστημα με είδη Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής στην Βασιλική Λευκάδος Acs στην Λευκάδα Ιδιώτης στον Άγιο Πέτρο εστιατόριο στην Λευκάδα Παραδοσιακή ταβέρνα στο Νυδρί Λευκάδος

48 40. ΠΩΛΗΤΗΣ/ ΠΩΛΗΤΡΙΑ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ για τις 2 θέσεις αγγλικά για το σέρβις, παρέχεται διαμονή, διατροφή και ασφάλεια Μερική απασχόληση ορισμένου χρόνου Υποβολή βιογραφικών ch.htm?entrylevelid=&rdelocale Attr=el&employmentareaid=&re gionid=42&hitsperchunk=5 Κατάστημα Lidl στην Λευκάδα 41. ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ-Ο & ΜΑΓΕΙΡΑ σεζόν 2019, παρέχεται διαμονή, απαιτείται προϋπηρεσία αγγλικά Εστιατόριο στο Νυδρί, Λευκάδα ΚΟΠΕΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ SERF RESORT 43. ΛΟΓΙΣΤΗΣ σεζόν 2019, 1 serf shop και η 2 για το beach bar, καλή γνώση Αγγλικών και προϋπηρεσία Πλήρης απασχόληση, γνώση Αγγλικής, Η/Υ, οργάνωση γραφείου προϋπηρεσία Υποβολή βιογραφικών beachmil@otenet.gr Υποβολή βιογραφικών AVISLEFK@OTENET.GR Serf resort Λευκάδα Ανώνυμη εταιρία Λευκάδα

49 44. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Πλήρης απασχόληση, γνώση Αγγλικής, Η/Υ, οργάνωση γραφείου δίπλωμα αυτοκινήτου Υποβολή βιογραφικών Ανώνυμη εταιρία Λευκάδα 45. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΩΛΕΜΒΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ Πλήρης απασχόληση, γνώση Αγγλικής, προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί Υποβολή βιογραφικών Εταιρία ενοικίασης σκαφών, Λευκάδα 46. ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΕΤΩΝ ΠΩΛΗΤΡΙΑ σεζόν 2019, 1 Μαΐου έως τις 15 Οκτωβρίου, Ικανοποιητικός Μισθός Ασφάλιση ΙΚΑ Διαμονή Πλήρης απασχόληση, για σεζόν 2019 να γνωρίζει αγγλικά, κα Ματίνα Υποβολή βιογραφικών matinamar@gmail.com Πλυντήρια Λευκού Ιματισμού Α. Ραυτόπουλος, Λευκάδα Κατάστημα με αξεσουάρ κοσμήματα Λευκάδα 48. ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑ 49. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ 50. ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πλήρης απασχόληση, για σεζόν 2019 Πλήρης απασχόληση, για σεζόν 2019 σεζόν Τηλ. Επικοινωνίας: / Εστιατόριο στο Γένι, Λευκάδα Συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων στην Νικιάνα, Λευκάδα Εστιατόριο Burano, Λευκάδα

50 51. SECURITY (2) 52. ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ & ΣΕΡΒΙΣ Πλήρης & μερική απασχόληση για σεζόν σεζόν Έως 45 ετών Παρέχεται ασφάλιση, ημιδιατροφή, διαμονή Αμοιβή 35 Τηλ. Επικοινωνίας: Για 5μηνη εργασία στην Λευκάδα Λευκάδα 53. ΣΕΦ & ΒΟΗΘΟΣ σεζόν Απαιτείται εμπειρία σε τηγάνια & θαλασσινά εστιατόριο στην Λευκάδα 54. ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & ΒΟΗΘΟΣ ΨΗΣΤΗ σεζόν Απαιτείται εμπειρία Γνώσεις για σαλάτες και ορεκτικά Γνώσεις για σαλάτες και ορεκτικά Ο βοηθός ψήστη με εμπειρία στο κρέας και το ψάρι Προσφέρεται διατροφή, διαμονή & ασφάλιση Υποβολή βιογραφικών στο εστιατόριο Λευκάδα

51 55. ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ σεζόν Έως 30 ετών Απαιτούνται αγγλικά Προσφέρεται εκπαίδευση, διαμονή & ασφάλιση Φωτογραφική εταιρία, Λευκάδα 56. ΡΕΣΕΨΙΟΝ σεζόν Απαιτούνται αγγλικά & εμπειρία Allure hotel, Λευκάδα 57. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΡΙ-ΚΑΦΕ- BURGER σεζόν Θα προτιμηθούν άτομα με αγγλικά & εμπειρία Υποβολή βιογραφικών με φωτογραφία στο Κρεπερί καφέ στο Νυδρί, Λευκάδα 58. ΣΕΦ 59. ΣΕΦ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙ σεζόν Να είναι Έλληνας έως 60 ετών Παρέχεται διατροφή, διαμονή & ασφάλιση σεζόν Εστιατόριο στην Λευκάδα Εστιατόριο στα Σύβοτα, Λευκάδα

52 60. ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ σεζόν Εμπειρία Θετική διάθεση για εργασία και συνεργασία. Παρέχονται διατροφή ασφάλιση- διαμονή-αμοιβή Υποβολή βιογραφικών στο Ξενοδοχείο στην Βασιλική 61. ΜΑΓΕΙΡΑΣ σεζόν Café bistro Βαθύ Μεγανησίου 62. ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ- ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ σεζόν ωρη εργασία Αμοιβή 800 Προσφέρεται διαμονή Υποβολή βιογραφικών στο Ενοικιαζόμενα δωμάτια, τσουκαλάδες, Λευκάδα YACHT OPERATIONS MANAGER 1 MΑΓΕΙΡΑ 1 ΒΟΗΘΟ ΜΑΓΕΙΡΑ 1 ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΚΡΥΑ ΚΟΥΖΙΝΑ Full time job Valid passport Good physical condition σεζόν Προσφέρεται διαμονή & διατροφή Riginos Yachts S.A. Εστιατόριο στον Άγιο Νικήτα Λευκάδα

53 65. ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ & ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΛΙΟΥ σεζόν Αμοιβή Πόρτο κατσίκι-γιαλός, Λευκάδα 66. ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ σεζόν Απαιτείται άδεια λιμεναρχείου 7ωρο με 1 ρεπό /εβδομάδα Παρέχεται διαμονή & αμοιβή 43 Υποβολή βιογραφικών στο c.vichou@pashna.gr Από ναυαγοσωστική σχολή για εργασία στην Λευκάδα ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ & ΛΑΝΤΖΑ σεζόν Προσφέρεται διαμονή Εστιατόριο στην Βαυκερή Λευκάδα 68. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ σεζόν / Ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Καλαμίτσι, Λευκάδα 69. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ σεζόν Προσφέρεται διαμονή Ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Νικιάνα, Λευκάδα 70. ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ σεζόν Προσφέρεται διαμονή, διατροφή, ασφάλιση Ξενοδοχείο στην Λευκάδα

54 Αμοιβή ΜΑΓΕΙΡΑΣ 72. ΛΑΝΤΖΙΕΡΑ & ΒΟΗΘΟΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ 73. ΕΡΓΑΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΝΤΟΜΑΤΑΣ σεζόν Απαιτείται εμπειρία και εργασία σε ομάδα Προσφέρεται διαμονή, ευέλικτο ωράριο, ασφάλιση Αμοιβή 850 σεζόν Προσφέρεται διαμονή, διατροφή και αμοιβή υπερωριών Αμοιβή 900 σεζόν Για συγκομιδή και συσκευασία καφέ μπαρ εστιατόριο Μικρό Γιαλό, Λευκάδα εστιατόριο στην Λευκάδα Εταιρία παραγωγής ντομάτας στο Άκτιο 74. ΑΝΤΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ σεζόν Απαιτούνται αγγλικά και μεταφορικό μέσον (14:00-23:00) Παντοπωλείο στον Άγιο Νικήτα, Λευκάδα

55 75. ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ Πλήρης μόνιμη απασχόληση. εσωτερική Μεγανήσι, Λευκάδα 76. ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ σεζόν Απαιτείται εμπειρία σε κρύα κουζίνα Εστιατόριο στην Λευκάδα 77. ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ, ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ 78. ΚΟΠΕΛΑ Πλήρης απασχόληση, για σεζόν Προσφέρεται διαμονή και φαγητό, αμοιβή 1000 Πλήρης απασχόληση, για σεζόν Προσφέρεται διαμονή και πρωινό, Ευέλικτο ωράριο αμοιβή Υποβολή βιογραφικών Καφέ σνακ μπαρ στην Βασιλική Καφέ σνακ μπαρ στην Βασιλική 79. ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ Πλήρης απασχόληση, για σεζόν Προσφέρεται διαμονή Λευκάδα ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ & 1 BARISTA Πλήρης απασχόληση, για σεζόν Για το barista απαιτούνται αγγλικά / Ξενοδοχείο στον άγιο Νικήτα και στην Νικιάνα

56 81. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ) Πτυχίο σχετικό με την ειδικότητα Υποβολή βιογραφικών στο v.nicou@olympicsalmon.gr Εταιρία ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΒΕ ΧΕΛΙΟΥ & ΣΟΛΟΜΟΥ Πρέβεζα 82. ΠΩΛΗΤΗΣ/ ΠΩΛΗΤΡΙΑ & ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ Μερική απασχόληση ορισμένου χρόνου Υποβολή βιογραφικών ch.htm?entrylevelid=&rdelocale Attr=el&employmentareaid=&re gionid=41&hitsperchunk=5 Κατάστημα Lidl στην Πρέβεζα 83. ΠΩΛΗΤΗΣ EX VAN Πλήρης απασχόληση Γνώση λογισμικών προγραμμάτων φορητής τιμολόγησης 3 χρόνια προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση πωλήσεων Επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης Γ κατηγορίας Εξαιρετικά επικοινωνιακά χαρακτηριστικά Υποβολή βιογραφικών στο info@panini-foods.gr Panini SA Πρέβεζα ΖΑΚΥΝΘΟΣ

57 1. ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχείο πολυτελείας Γνώση αγγλικών και ελληνικών θα εκτιμηθεί Ευχάριστος χαρακτήρας Ομαδικό πνεύμα Από την εταιρία Hotel Brain. 2. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ Γνώση της αγγλικής γλώσσας (γνώση άλλης γλώσσας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν) Γνώση Η/Υ Απαραίτητη προϋπηρεσία σε ξενοδοχείο Από το ξενοδοχείο CASTELLI στη περιοχή του Άγιου Σώστη στη Ζάκυνθο. 3. Β ΜΑΓΕΙΡΑΣ Απόφοιτος σχολής μαγείρων Δυνατότητα προσαρμογής στα Από το ξενοδοχείο The Lesante Luxury Hotel & Spa

58 λειτουργικά πρότυπα και στον τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου Επαγγελματική συμπεριφορά Ομαδικότητα, πνεύμα συνεργασίας 4. GROOM Πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Προϋπηρεσία 2 έως 4 ετών σε αντίστοιχη θέση Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, επιθυμητή η γνώση δεύτερης Προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία πολυτελείας Δυνατότητα προσαρμογής στα λειτουργικά πρότυπα και στον τρόπο Από το ξενοδοχείο Lesante Blu Exclusive Beach Resort.

59 λειτουργίας του ξενοδοχείου Επαγγελματική συμπεριφορά Ομαδικότητα πνεύμα συνεργασίας 5. Γ ΜΑΓΕΙΡΑΣ Απόφοιτος σχολής μαγείρων Δυνατότητα προσαρμογής στα λειτουργικά πρότυπα και στον τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου Επαγγελματική συμπεριφορά Ομαδικότητα, πνεύμα συνεργασίας Από το ξενοδοχείο The Lesante Luxury Hotel & Spa. 6. BARTENTER Προϋπηρεσία (επιθυμητή) Επαγγελματισμός Από τον ξενοδοχειακό όμιλο Ξένος Group Hotels.

60 Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Απαραίτητα δικαιολογητικά 7. ΜΑΓΕΙΡΕΣ Α,Β & Γ Προϋπηρεσία (επιθυμητή) Επαγγελματισμός Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Απαραίτητα δικαιολογητικά Από τον ξενοδοχειακό όμιλο Ξένος Group Hotels. 8. ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ Προϋπηρεσία (επιθυμητή) Επαγγελματισμός Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Απαραίτητα δικαιολογητικά Από τον ξενοδοχειακό όμιλο Ξένος Group Hotels.

61 9. ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ Aπαραίτητη η γνώση αγγλικών. Παρέχεται διαμονή, διατροφή. Από τo boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων Zante Maris Suites. 10. ΒΟΗΘΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Επιθυμητή η προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε αντίστοιχη θέση Καλή γνώση αγγλικών (επιθυμητή η γνώση και άλλης ξένης γλώσσας) Δεξιότητες ομαδικότητας, επικοινωνιακές, εξυπηρέτησης πελατών και πωλήσεων Από το αεροδρόμιο Ζακύνθου. 11. ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ Παροχή υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας (θεραπείες σώματος, Από την εταιρία Aegeo Spas Leading Spa Management Solutions.

62 περιποιήσεις προσώπου, μασάζ, αποτρίχωση και μανικιούρ / πεντικιούρ) Εξυπηρέτηση πελατών / διασφάλιση υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης 12. SPA GUEST RELATIONS Τουλάχιστον 2 σεζόν προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση (reception / guest relations) Άριστες ικανότητες επικοινωνίας και εμπειρία στις δημόσιες σχέσεις Ευχάριστη προσωπικότητα με άριστη ικανότητα επικοινωνίας με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και την αύξηση των πωλήσεων Προσεγμένη επαγγελματική εμφάνιση, πνεύμα Από το ξενοδοχείο Leading Spa Management Solutions.

63 ομαδικότητας και ικανότητα άριστης συνεργασίας με τους συναδέλφους Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, η γνώση επιπλέον γλώσσας είναι απαραίτητη (κατά προτίμηση γερμανικών ή γαλλικών) 13. ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το ξενοδοχείο Castelli στη περιοχή του Άγιου Σώστη στη Ζάκυνθο. 14. Α &Β ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ Πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Προϋπηρεσία 2-4 ετών σε αντίστοιχη θέση Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, επιθυμητή η γνώση Από το ξενοδοχείο Lesante Blu Exclusive Beach Resort.

64 δεύτερης Προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία πολυτελείας Δυνατότητα προσαρμογής στα λειτουργικά πρότυπα και στον τρόπο λειτουργίας του ξενοδοχείου Επαγγελματική συμπεριφορά Ομαδικότητα πνεύμα συνεργασίας 15. ΠΩΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το κατάστημα του Lidl στη Ζάκυνθο. 16. ΒUSINESS ADVISOR Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ / IEK Ελλάδος ή εξωτερικού Εμπειρία στις πωλήσεις Επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές ικανότητες Διάθεση για καθημερινές επισκέψεις σε πελάτες Προσανατολισμός στην Από την εταιρεία της Vodafone.

65 επίτευξη των μηνιαίων ατομικών στόχων Γνώση αγγλικών Φιλοδοξία για εξέλιξη 17. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ Απολυτήριο λυκείου, IΕΚ ή ανώτερου εκπαιδευτικού ιδρύματος Καλή γνώση αγγλικών απαραίτητη Δυνατότητα για κυλιόμενο ωράριο απαραίτητη (διαφορετικές βάρδιες μέσα στην εβδομάδα) Ομαδικό πνεύμα, όρεξη για εργασία και πρωτοβουλία Προϋπηρεσία σε σχετικό κλάδο θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν Από την εταιρεία PremierCapital Ελλάς Α.Ε. στο Λαγανά Ζακύνθου.

66 18. SPA THERAPIST Κάτοχος πτυχίου αντίστοιχης σχολής Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας / η γνώση επιπλέον γλώσσας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν Επιθυμητή η προϋπηρεσία Απότοξενοδοχείο Aegeo Spas Leading Spa Management Solutions. 19. ΠΩΛΗΤΗΣ Επαγγελματική προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων Πτυχίο ανώτατου ή ανώτερου εκπαιδευτικού ιδρύματος Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητας κατανόησης των καταναλωτών Δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητα Ομαδικό πνεύμα και Από την εταιρία Randstad.

67 πάθος για την επίτευξη των αποτελεσμάτων Ακεραιότητα, υπευθυνότητα και ανεπτυγμένη ικανότητα οργάνωσης Κάτοχος άδειας οδήγησης αυτοκινήτου 20. ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ Προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογη θέση σε ξενοδοχείο πολυτελείας Γνώση αγγλικών και ελληνικών θα εκτιμηθεί Ευχάριστος χαρακτήρας Ομαδικό πνεύμα Από την εταιρία HotelBrain. 21. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το κατάστημα Lidl στη Ζάκυνθο.

68 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 1. COOK Α Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το ξενοδοχέιο Apollonion Asterias Resort & Spa, 5*στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς. 2. ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ/ΕΣ Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το ξενοδοχέιο Apollonion Asterias Resort & Spa, 5*στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς. 3. ΜΑΓΕΙΡΑΣ Α A LA CARTE Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το ξενοδοχέιο Apollonion Asterias Resort & Spa, 5*στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς.

69 4. HOUSEKEEPING STAFF Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το ξενοδοχέιο Apollonion Asterias Resort & Spa, 5*στο Ληξούρι Κεφαλλονιάς. 5. Α,Β,Γ, ΜΑΓΕΙΡΑΣ Καλή γνώση αγγλικών Σχετική εμπειρία τουλάχιστον 4 ετών Από το ξενοδοχείο Emelisse Nature Resort. 6. ΛΑΝΤΖΙΕΡΗΣ/Α Καλή γνώση αγγλικών στον προφορικό λόγο Σχετική εμπειρία of min. 2 years Από το ξενοδοχείο Emelisse Nature Resort. 7. SPA THERAPIST Άριστη γνώση αγγλικών στον προφορικό λόγο Διάθεση εξυπηρέτησης των επισκεπτών με χαμόγελο και ενέργεια Από το ξενοδοχείο Emelisse Nature Resort.

70 Σχετική εμπειρία of min. 3 years 8. BARMAN Άριστη γνώση αγγλικών σε γραπτό και προφορικό λόγο Πολύ καλή γνώση μίας δεύτερης ξένης γλώσσας σε γραπτό και προφορικό λόγο Σχετική εμπειρία min 5 years Από το ξενοδοχείο Emelisse Nature Resort. 9. ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ Εξαιρετική ικανότητα επικοινωνίας και συνέπεια στην εκτέλεση των καθηκόντων του Ενδιαφέρον για το αντικείμενο και τον κλάδο και ικανότητα γρήγορης εκμάθησης Ικανότητα εργασίας σε Από την εταιρεία ErissosFishFarmltd.

71 ομάδες, καθώς και διοίκησης ομάδων για την επίτευξη στόχων υπό χρηματικούς, χρονικούς ή άλλους περιορισμούς Ικανότητα αξιολόγησης, ιεράρχησης και διεκπεραίωσης περίπλοκων εργασιών Άριστη γνώση της ελληνικής και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας Εξοικείωση με τους υπολογιστές και το internet Κάτοχος πτυχίου ανώτερης ή ανώτατης σχολής με αντικείμενο σχετικό με την Ιχθυολογία 10. RECEPTIONIST Ευχάριστη προσωπικότητα Άριστη γνώση της Από την εταιρεία InglobeAgency.

72 αγγλικής γλώσσας Δίπλωμα από ξενοδοχειακή σχολή ή τουλάχιστον 4ετής εμπειρία σε ανάλογη θέση Πολύ καλή γνώση του Protel 11. ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ READY Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση Από το κατάστημα της Vodafone. 12. ΠΩΛΗΤΗΣ Επαγγελματική προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων Πτυχίο ανώτατου ή ανώτερου εκπαιδευτικού ιδρύματος Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητας κατανόησης των καταναλωτών Δυναμική και ευχάριστη Από την εταιρία Randstad.

73 προσωπικότητα Ομαδικό πνεύμα και πάθος για την επίτευξη των αποτελεσμάτων Ακεραιότητα, υπευθυνότητα και ανεπτυγμένη ικανότητα οργάνωσης Κάτοχος άδειας οδήγησης αυτοκινήτου EqualSociety Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών Διεύθυνση: Γεωργίου Θεοτόκη 61, Κέρκυρα Τηλέφωνο Επικοινωνίας : Ηλεκτρονική Διεύθυνση: corfu@equalsociety.gr Υπεύθυνη: Τσιριγγάκη Σπυριδούλα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 8/07/2019 ΕΩΣ 14/07/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 8/07/2019 ΕΩΣ 14/07/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 8/07/2019 ΕΩΣ 14/07/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 22/07/2019 ΕΩΣ 28/07/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 22/07/2019 ΕΩΣ 28/07/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 22/07/2019 ΕΩΣ 28/07/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 29/07/2019 ΕΩΣ 4/08/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 29/07/2019 ΕΩΣ 4/08/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 29/07/2019 ΕΩΣ 4/08/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 05/08/2019 ΕΩΣ 11/08/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 05/08/2019 ΕΩΣ 11/08/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 05/08/2019 ΕΩΣ 11/08/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 19/08/2019 ΕΩΣ 25/08/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 19/08/2019 ΕΩΣ 25/08/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 19/08/2019 ΕΩΣ 25/08/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/08/2019 ΕΩΣ 18/08/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/08/2019 ΕΩΣ 18/08/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/08/2019 ΕΩΣ 18/08/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

01/07/2019 ΕΩΣ 07/07/2019

01/07/2019 ΕΩΣ 07/07/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 01/07/2019 ΕΩΣ 07/07/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

22/07/2019 ΕΩΣ 28/07/2019

22/07/2019 ΕΩΣ 28/07/2019 ΔΟΜΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΑΝΕΡΓΩΝΚΑΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΙΟΝΙΩΝΝΗΣΩΝ 22/07/2019 ΕΩΣ 28/07/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

29/07/2019 ΕΩΣ 4/08/2019

29/07/2019 ΕΩΣ 4/08/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 29/07/2019 ΕΩΣ 4/08/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 24/06/2019 ΕΩΣ 30/06/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 24/06/2019 ΕΩΣ 30/06/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 24/06/2019 ΕΩΣ 30/06/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 03/06/2019 ΕΩΣ 09/06/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 03/06/2019 ΕΩΣ 09/06/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 03/06/2019 ΕΩΣ 09/06/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 17/06/2019 ΕΩΣ 23/06/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 17/06/2019 ΕΩΣ 23/06/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 17/06/2019 ΕΩΣ 23/06/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 29/1/2018 ΕΩΣ 04/2/2018

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 29/1/2018 ΕΩΣ 04/2/2018 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 29/1/2018 ΕΩΣ 04/2/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

09/09/2019 ΕΩΣ 15/09/2019

09/09/2019 ΕΩΣ 15/09/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 09/09/2019 ΕΩΣ 15/09/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 10/12/2018 ΕΩΣ 14/12/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΑΝΕΡΓΩΝΚΑΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΙΟΝΙΩΝΝΗΣΩΝ 17/06/2019 ΕΩΣ 23/06/2019

ΔΟΜΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΑΝΕΡΓΩΝΚΑΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΙΟΝΙΩΝΝΗΣΩΝ 17/06/2019 ΕΩΣ 23/06/2019 ΔΟΜΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΑΝΕΡΓΩΝΚΑΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΙΟΝΙΩΝΝΗΣΩΝ 17/06/2019 ΕΩΣ 23/06/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

24/06/2019 ΕΩΣ 28/06/2019

24/06/2019 ΕΩΣ 28/06/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 24/06/2019 ΕΩΣ 28/06/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι

Διαβάστε περισσότερα

02/09/2019 ΕΩΣ 08/09/2019

02/09/2019 ΕΩΣ 08/09/2019 ΔΟΜΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΑΝΕΡΓΩΝΚΑΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΙΟΝΙΩΝΝΗΣΩΝ 02/09/2019 ΕΩΣ 08/09/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

19/08/2019 ΕΩΣ 25/08/2019

19/08/2019 ΕΩΣ 25/08/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 19/08/2019 ΕΩΣ 25/08/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΑΝΕΡΓΩΝΚΑΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΙΟΝΙΩΝΝΗΣΩΝ 10/06/2019 ΕΩΣ 16/06/2019

ΔΟΜΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΑΝΕΡΓΩΝΚΑΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΙΟΝΙΩΝΝΗΣΩΝ 10/06/2019 ΕΩΣ 16/06/2019 ΔΟΜΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΑΝΕΡΓΩΝΚΑΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΙΟΝΙΩΝΝΗΣΩΝ 10/06/2019 ΕΩΣ 16/06/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

12/08/2019 ΕΩΣ 18/08/2019

12/08/2019 ΕΩΣ 18/08/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/08/2019 ΕΩΣ 18/08/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 22/1/2018 ΕΩΣ 28/1/2018

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 22/1/2018 ΕΩΣ 28/1/2018 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 22/1/2018 ΕΩΣ 28/1/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 11/6/2018 ΕΩΣ 17/6/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

16/09/2019 ΕΩΣ 22/09/2019

16/09/2019 ΕΩΣ 22/09/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 16/09/2019 ΕΩΣ 22/09/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 13/05/2019 ΕΩΣ 19/05/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 13/05/2019 ΕΩΣ 19/05/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 13/05/2019 ΕΩΣ 19/05/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 03/06/2019 ΕΩΣ 09/06/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 03/06/2019 ΕΩΣ 09/06/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 03/06/2019 ΕΩΣ 09/06/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 09/07/2018 ΕΩΣ 15/07/2018 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 20/05/2019 ΕΩΣ 26/05/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 20/05/2019 ΕΩΣ 26/05/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 20/05/2019 ΕΩΣ 26/05/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 22/1/2018 ΕΩΣ 28/1/2018 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ O/05/07 ΕΩΣ 7/05/07 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

23/09/2019 ΕΩΣ 29/09/2019

23/09/2019 ΕΩΣ 29/09/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 23/09/2019 ΕΩΣ 29/09/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 15/1/2018 ΕΩΣ 21/1/2018

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 15/1/2018 ΕΩΣ 21/1/2018 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 15/1/2018 ΕΩΣ 21/1/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ O2/05/2017 ΕΩΣ 7/05/2017 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 25/03/2019 ΕΩΣ 31/03/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 06/05/2019 ΕΩΣ 12/05/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 06/05/2019 ΕΩΣ 12/05/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 06/05/2019 ΕΩΣ 12/05/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 6/0/06 ΕΩΣ /0/06 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society της παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

30/09/2019 ΕΩΣ 06/10/2019

30/09/2019 ΕΩΣ 06/10/2019 ΔΟΜΗΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΑΝΕΡΓΩΝΚΑΙΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΙΟΝΙΩΝΝΗΣΩΝ 30/09/2019 ΕΩΣ 06/10/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 03/07/2017 ΕΩΣ 09/07/2017 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 27/05/2019 ΕΩΣ 02/06/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 27/05/2019 ΕΩΣ 02/06/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 27/05/2019 ΕΩΣ 02/06/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 10/07/2017 ΕΩΣ 16/07/2017 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 27/08/2018 ΕΩΣ 02/09/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 22/04/2019 ΕΩΣ 28/04/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 26/03/2014 ΕΩΣ 31/ 0 3/ 201 4

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 26/03/2014 ΕΩΣ 31/ 0 3/ 201 4 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 26/03/2014 ΕΩΣ 31/ 0 3/ 201 4 Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1 2 3 4 ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ ΜΑΓΕΙΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 06/05/2019 ΕΩΣ 12/05/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 06/05/2019 ΕΩΣ 12/05/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 06/05/2019 ΕΩΣ 12/05/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 25/03/2019 ΕΩΣ 31/03/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 25/03/2019 ΕΩΣ 31/03/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 25/03/2019 ΕΩΣ 31/03/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/06/2017 ΕΩΣ 18 /06/2017 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ /0/06 ΕΩΣ 9/0/06 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society της παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 4/04/2016 ΕΩΣ 10/04/2016

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 4/04/2016 ΕΩΣ 10/04/2016 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 4/04/06 ΕΩΣ 0/04/06 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 22/05/2017 ΕΩΣ 28/05/2017 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 31/03/2014 ΕΩΣ 04/ 0 4/ 201 4

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 31/03/2014 ΕΩΣ 04/ 0 4/ 201 4 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 31/03/2014 ΕΩΣ 04/ 0 4/ 201 4 Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 28/03/2016 ΕΩΣ 03/04/2016 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ /0/07 ΕΩΣ 9/0/07 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 17/07/2017 ΕΩΣ 23/07/2017 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 20/05/2019 ΕΩΣ 26/05/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 20/05/2019 ΕΩΣ 26/05/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 20/05/2019 ΕΩΣ 26/05/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 18/03/2019 ΕΩΣ 24/03/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 02/07/2018 ΕΩΣ 08/07/2018 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 15/04/2019 ΕΩΣ 21/04/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 02/07/2018 ΕΩΣ 08/07/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 18/03/2019 ΕΩΣ 24/03/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 18/03/2019 ΕΩΣ 24/03/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 18/03/2019 ΕΩΣ 24/03/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 08/04/2019 ΕΩΣ 14/04/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ KAI EK ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TA 02/06 έως 0 7/0 6 /2015 H Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 16/07/2018 ΕΩΣ 22/07/2018 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 15/1/2018 ΕΩΣ 21/1/2018 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 30/04/2019 ΕΩΣ 05/05/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης για αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/2/2018 ΕΩΣ 18/2/2018

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/2/2018 ΕΩΣ 18/2/2018 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/2/2018 ΕΩΣ 18/2/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 08/08/2016 ΕΩΣ 15/08/2016 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society της παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 07/01/2019 ΕΩΣ 13/01/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 07/01/2019 ΕΩΣ 13/01/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 07/01/2019 ΕΩΣ 13/01/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ KAI EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA 30/03 έως 13/04/2015 H οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 21/01/2019 ΕΩΣ 27/01/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 21/01/2019 ΕΩΣ 27/01/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 21/01/2019 ΕΩΣ 27/01/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ KAI EK ΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TA 27/04 έως 04/05/2015 H Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 13/05/2019 ΕΩΣ 19/05/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 13/05/2019 ΕΩΣ 19/05/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 13/05/2019 ΕΩΣ 19/05/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 29/05/2017 ΕΩΣ 04/06/2017 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 24/04/2017 ΕΩΣ 30/04/2017 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 14/01/2019 ΕΩΣ 20/01/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 14/01/2019 ΕΩΣ 20/01/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 14/01/2019 ΕΩΣ 20/01/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/3/2018 ΕΩΣ 18/3/2018

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/3/2018 ΕΩΣ 18/3/2018 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/3/2018 ΕΩΣ 18/3/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 28/5/2018 ΕΩΣ 3/6/2018 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και Η πληροφορία της εβδομάδας:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 31/07/2017 ΕΩΣ 06/08/2017 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ /06/06 ΕΩΣ 6/06/06 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society της παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 11/04/2016 ΕΩΣ 17/04/2016 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 03/09/2018 ΕΩΣ 09/09/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 09/05/06 ΕΩΣ 5/05/06 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society της παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 10/07/2017 ΕΩΣ 16/07/2017 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 12/06/2017 ΕΩΣ 18 /06/2017 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 01 / 07 /2013 ΕΩΣ 08 / 07 / 2013

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 01 / 07 /2013 ΕΩΣ 08 / 07 / 2013 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 01 / 07 /2013 ΕΩΣ 08 / 07 / 2013 Α/Α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΕΩΣ 30 ΕΤΩΝ. ΓΝΩΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΑΓΓΛΙΚΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 15/04/2019 ΕΩΣ 21/04/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 15/04/2019 ΕΩΣ 21/04/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 15/04/2019 ΕΩΣ 21/04/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 25/04/2016 ΕΩΣ 03/05/2016

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 25/04/2016 ΕΩΣ 03/05/2016 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 5/0/06 ΕΩΣ 0/05/06 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society της παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 0/0/07 ΕΩΣ 07/0/07 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 22/05/2017 ΕΩΣ 28/05/2017 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 13/06/2016 ΕΩΣ 20/06/2016 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society της παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 1/04/2019 ΕΩΣ 7/04/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 1/04/2019 ΕΩΣ 7/04/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 1/04/2019 ΕΩΣ 7/04/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 11/03/2019 ΕΩΣ 17/03/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 11/03/2019 ΕΩΣ 17/03/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 11/03/2019 ΕΩΣ 17/03/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 08/04/2019 ΕΩΣ 14/04/2019

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 08/04/2019 ΕΩΣ 14/04/2019 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 08/04/2019 ΕΩΣ 14/04/2019 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της EqualSociety σας παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 4/6/2018 ΕΩΣ 10/6/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και Η πληροφορία της εβδομάδας:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 26/2/2018 ΕΩΣ 4/3/2018

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 26/2/2018 ΕΩΣ 4/3/2018 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 26/2/2018 ΕΩΣ 4/3/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 5/2/2018 ΕΩΣ 11/2/2018 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 16/4/2018 ΕΩΣ 22/4/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 5/3/2018 ΕΩΣ 11/3/2018

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 5/3/2018 ΕΩΣ 11/3/2018 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 5/3/2018 ΕΩΣ 11/3/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 21/06/2016 ΕΩΣ 26/06/2016 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society της παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 2/4/2018 ΕΩΣ 9/4/2018

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 2/4/2018 ΕΩΣ 9/4/2018 ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 2/4/2018 ΕΩΣ 9/4/2018 Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society παρουσιάζει τις ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ

ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 09/05/2016 ΕΩΣ 15/05/2016 Η οµή Ενηµέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society της παρουσιάζει της ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης γι αυτήν

Διαβάστε περισσότερα