Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ετήσια Γενική Συνέλευση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ετήσια Γενική Συνέλευση"

Transcript

1 Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ετήσια Γενική Συνέλευση

2 ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ

3 ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΛΟΓΗ ΔΣ Κ ΠΟΔΙΞ Για το 18ο ΔΣ εκλεγηκαν Σφακιανάκης Γεώργιος 60, Σπανάκης Ιωάννης 55, Μανιουδάκη Στυλλιανή 49, Κυπριωτάκης Κωνσταντίνος 46, Κουμπαράκης Δημήτριος 45, Σωμαράς Αλέξανδρος 42, Σιμάκης Πασχάλης 35 Αναπληρωματικοί : Καλαϊτζάκης Εμμανουήλ 34, Πέτσης Νικόλαος 32 Για την εξελεκτική επιτροπή Εκλέγονται οι Κουβίδης Εμμανουήλ και Χρυσουλάκης Εμμανουήλ

4 Για την ΠΟΔΙΞ εκλέγονται : Πελεκανάκης Γεώργιος 64, Σφακιανάκης Γεώργιος 56, Φωσκολάκης Χαράλαμπος 52, Σπανάκης Ιωάννης 49, Παπουτσάκης Γεώργιος 48, Κουμπαράκης Δημήτριος 47, Μανιουδάκη Στυλλιανή 43, Σωμαράς Αλέξανδρος 42, Κυπριωτάκης Κωνσταντίνος 40. Αναπληρωματικός : Πέτσης Νικόλαος 37.

5 Σύσταση ΔΣ Πρόεδρος: Κουμπαράκης Δημήτριος Αντιπρόεδρος: Σφακιανάκης Γεώργιος Γ. Γραμματεας: Σωμαράς Αλέξανδρος Ταμίας : Κυπριωτάκης Κωσταντίνος* Μέλη : Μανιουδάκη Στυλλιανή, Σιμάκης Πασχάλης, Σπανάκης Ιωάννης. *Από την θέση του κ. Κυπριωτάκη ανέλαβε ο κ. Γιάννης Σπανάκης και στη θέση του σαν μέλος του ΔΣ ο πρώτος επιλαχών κ. Εμμ. Καλαϊτζακης.

6 Εκθεσιακό κέντρο Γουρνών 1. Συνδιοργάνωση και συνεργασία με την MEDFEST στο πάνελ για την προώθηση νέων ιδεών -προγραμμάτων για την προβολή της τοπικής κουλτούρας και του πολιτισμού.

7 Συμμετοχή και συνδιοργάνωση στο 7ο Παγκρήτιο φόρουμ κρητικών προϊόντων (σύζευξη παραγωγών με ξενοδοχεία).

8 3. Συμμετοχή στον 10ο διαγωνισμό κρητικής κουζίνας και ζαχαροπλαστικής της λέσχης αρχιμαγείρων Κρήτης.

9 Συνδιοργανώσαμε με την Alpha plan την ημερίδα ενημέρωσης, όσον αφορά το νέο νόμο προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

10 Συνάντηση με τον τομεάρχη τουρισμού και βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νικο Ηγουμενίδη στα γραφεία μας όπου συζητήθηκαν θέματα - προβλήματα κοινού ενδιαφέροντος και τέθηκαν προτάσεις από τον σύλλογο μας.

11 Εκπροσώπηση του συλλόγου μας στην Γενική συνέλευση του «We do local» στο Candia Maris από τον ταμία μας κ. Κυπριωτάκη Συμμετοχή ( κ. Κουμπαράκης κ. Κυπριωτάκης) στην εκδήλωση που διοργάνωσε η FRAPORT στα Χανιά για το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης Συμμετοχή και ομιλια στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης τεχνικών τροφίμων και ποτών, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για θέμα που έγκειται την ασφάλεια και την υγιεινή στους χώρους εστίασης (κ. Κουμπαράκης κ. Κυπριωτάκης) Συμμετοχή του προεδρου στην ημερίδα της ένωσης Ελλήνων Χημικών για την ποιοτική εξέλιξη και παραγωγή του Κρητικού ελαιολάδου λόγω της συμμετοχής μας στο δίκτυο Κριτικού ελαιολάδου.

12 Παρευρεθήκαμε στα εγκαίνια του αεροδρομίου Ηρακλείου.

13 Συμμετείχαμε με κεντρική ομιλία του προέδρου στην βράβευση από το Ροτοριανό όμιλο Ηρακλείου «Candia» στη Χερσόνησο στη τιμητική βράβευση της κ. Καράτζη Νανάς.

14 Συμμετοχή στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μαζί με δώδεκα Ιταλούς δημοσιογράφους στην Περιφέρεια Κρήτης για την προβολή του νησιού μας.

15 Συνάντηση και συζήτηση με τον Γερμανό πρέσβη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου Ολομέλεια Συλλόγου στο ξενοδοχείο SENTIDO AEGEAN PERL στο Ρέθυμνο Συμμετοχή στην εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, και απονομή πτυχίων στους αποφοίτους της σχολής διττής εκπαίδευσης Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης με το γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχ. Χριστοδουλάκη και το βουλευτή Ηρακλείου κ. Κεγκέρογλου και κατάθεση προτάσεων και συζήτηση για προβλήματα του τουρισμού.

16 Επίσκεψη και ξενάγηση από τον αερολιμενάρχη κ. Γ.Πλιακα στους χώρους του αεροδρομίου Ηρακλείου σε μέλη του συλλόγου μας.

17 Πολιτιστικό κέντρο Ηρακλείου. Πραγματοποιήσαμε ομιλία στην ευρωπαϊκή εκδήλωση με θέμα «Η Ε.Ε. πράττει καλώς?» και τίτλο «Κοινή Ευρωπαϊκή τουριστική πολιτική»

18 Εκπροσώπηση του συλλόγου στην δεξίωση για τα 50 χρονιά λειτουργίας του ξενοδοχείου «Ατλαντίς» Παρευρεθήκαμε στα εγκαίνια του ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου Ολομέλεια συλλόγου στο «Grecotel Amirandes στις Γούβες Ηρακλείου

19 Εκπροσωπήσαμε το σύλλογο στην εκδήλωση της Elinair στο ξενοδοχείο Apolonia Εκπροσωπήσαμε το σύλλογο στην μνημόσυνη εκδήλωση για τα 76 χρόνια από την εκτέλεση του οπλαρχηγού κ. Ζαχ. Μπαντουβα, στην Αυγενική.

20 Ολομέλεια συλλόγου στο Nana Princess στη Χερσόνησο.

21 Ολομέλεια συλλόγου στο ξενοδοχείο «Miramare resort and spa» στον Άγιο Νικόλαο.

22 Ολομέλεια συλλόγου στο ξενοδοχείο «Euphoria beach» στο Κολυμπάρι Χανίων Ολομέλεια συλλόγου στο ξενοδοχείο «Euphoria beach» στο Κολυμπάρι Χανίων.

23 Συμμετοχή με παρουσία Πρόεδρου και Γεν. Γραμματέα στην γιορτή Ημέρας Τουρισμού στον Άγιο Νικόλαο.

24 Απονομή βραβείου «Γ.Δασκαλάκης» στο Εκθεσιακό κέντρο του ξενοδοχείου «Creta Maris Hotel».

25 Παρευρεθήκαμε στην άσκηση εκκένωσης ξενοδοχείου σε περίπτωση σεισμού στο ξενοδοχείο «Creta Maris» και στη συζήτηση για τα αποτελέσματα της.

26 Συνδιοργανώσαμε το 1o HERAKLION GASTRONOMY μαζί με το Δήμο Ηρακλείου και Ο.Λ.Η. στο λιμάνι Ηρακλείου.

27 Ετησιος χορός σύλλόγου

28 Χορηγήσαμε με 2000 ευρώ στο «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ» για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες Συνέντευξη τύπου για τα WORLD TOURISM AWARDS ΤΗΣ NORTH EVENTS e%b9%cf%84%cf%85%cf%87%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce %b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ae%ce %b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b7-%cf%83%cf%84-%cf%84%ce%b7% cf%82-no/?fbclid=iwar2g9qrodqkzvz4ag7imyb7ufm04ofdmnwrt 7KwZuhk_he5Dz0WXoP_lyL Παραβρεθήκαμε στην Έκθεση τουρισμού «ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ» στην Θεσσαλονίκη με περίπτερο της ΠΟΔΙΞ ΞΕΝΙΑ ΑΘΗΝΑ: Συμμετείχαμε στο 2ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας του ΞΕΕ στην Αθήνα.

29 Έκτακτη Γενική Συνέλευση συλλόγου στο ξενοδοχείο «Galaxy» με θέμα το ταμείο του συλλόγου και παραπομπή ταμία κ. Κυπριωτάκη σ αυτήν Παρευρεθήκαμε και συμμετείχαμε στην απονομή πτυχίων των αποφοίτων της σχολής ΚΑPPA STUDIES Συμμετείχαμε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ για να τιμηθεί ο πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης κ. ΖΩΡΑΣ και η Ολυμπιονίκης παραολυμπιακών αγώνων στην ιππασία κ. Δήμητρα- Ελένη Παντεχάκη Ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τις συναδέλφους κ. Φωτεινή Ξηρουχάκη και κ. Δρακουλάκη Χαρούλα στην απονομή πτυχίων των αποφοίτων της τουριστικής σχολής HOTELIER στα Χανιά Χορηγήσαμε την εκδήλωση «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ» με 1000 ευρώ. Τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση σωματείων ΗΛΙΑΧΤΊΔΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.

30 Κοπή πίτας στο Ρόδι στην Ρογδιά. Τυχερός της χρονιάς ο κ. Νίκος Φουντουλάκης

31 Συναντηση με δημαρχο Ηρακλειου κ.λαμπρινο και υπευθυνο τουριστικης επιτροπης κ Γκαραντσινι για προτασεις για την τουριστικη αναπτυξη του Ηρακλειου

32 Παρεβρεθήκαμε στην τιμητική εκδήλωση για τον κ Ανδρέα Μεταξά που διοργάνωσε η λέσχη Lions Ηρακλείου στο ξενοδοχείο Galaxy.

33 Παρευρεθήκαμε στην 8η Γενική συνέλευση του ΞΕΕ στην Αθήνα Ολομέλεια συλλόγου στο ξενοδοχείο ΓΚΑΛΑΞΥ στο Ηράκλειο.

34 Συναντηση και ανταλλαγη προβληματισμων και προτασεων με Γ.Γ. ΕΟΤ κ Σεγκα και Γ.Γ. Υπ.Τουρ.κ.Τζιαλα

35 Σεμινάρια: Θέμα : Φορολογικό Σεμινάριο για ΑΕ και ΕΠΕ και Φορολογία Εισοδήματος αυτών με εισηγητές τους κ. Νιφορόπουλο και κ. Μιχελινάκη στο ξενοδοχείο Apollonia. Το εν λόγω πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου Θέμα: Ηλεκτρονικές πωλήσεις, πρόκειται για το πρώτο μέρος του σεμιναρίου του κ. Λιαπάκη από την εταιρία Eyewide με εισηγητές τον Web Hotelier Channel Manager κ. Μάτσα και τον Primal Res κ. Κοντοζομάνη στο ξενοδοχείο Galaxy Θέμα: Κίνδυνοι από την λειτουργία των Ξενοδοχειακών Μονάδων. Μελέτη Αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων με εισηγητή τον κ. Ξυλούρη στο ξενοδοχείο Galaxy Θέμα: Business Μισθοδοσία σε Ξενοδοχεία: Εργασιακά Θέματα, Μισθοδοσίες, Σύστημα Εργάνη με εισηγητή τον κ. Πρασά στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Το εν λόγω πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων & Θέμα: Ανθρώπινος Παράγοντας, Κλειδί στην Επιτυχία. Ανάπτυξη, Κινητοποίηση, Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού με εισηγητή τον κ. Νταγλέρη στο ξενοδοχείο «Galaxy» Θέμα: Digital Marketing το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου του κ. Λιαπάκη από τη εταιρία Eyewide στο ξενοδοχείο «Galaxy» Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση συλλόγου στο ξενοδοχείο «Galaxy.»

36 Σύνοψη 29 Διοικητικά Συμβούλια 7 Ολομέλειες 1 «Βραβείο Δασκαλάκη» 1 Έκτακτη Γενική Συνέλευση 1 Τακτικη Γενικη Συνελευση

37 Νέα Μέλη Αγγουριδάκη Αντωνία Αντωνίου Θεόδωρος Βιδάκης Ιωάννης Καρουζάκης Ιωάννης Μαστοράκη Μαρία Χασαπίδου Ευγενία Τσιβίνός Δημήτριος Καστελιανάκης Χρήστος Στρούτζος Κωνσταντίνος

To We do local στο Hράκλειο!

To We do local στο Hράκλειο! To We do local στο Hράκλειο! Το We do local στα πλαίσια ενημέρωσης όλων των παραγόντων του τουριστικού κλάδου της Κρήτης για το νέο αυτό εγχείρημα καθώς και της προσπάθειας που καταβάλει για την διασύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση»

Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση» Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση» Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης ανοίγει τις πύλες της σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 η Παγκρήτια

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas Συμμετοχή Δύο Νέων Εταιρειών Απρίλιος 2015: Στην Μετοχική σύνθεση της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ προστίθενται άλλες δύο εταιρείες: ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΑΕ με εκπρόσωπο της τον κο Καλαιτζιδάκη Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΩΡΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Παρασκευή 24/05 ΡΕΣΕΨΙΟΝ 19.00 Τελετή εγκαινίων 1. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ Περιφερειάρχης Κρήτης 2. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΕΡΜΑΚΗΣ, Γενικός ιευθυντής PromExpo.gr - Περιφερειακός

Διαβάστε περισσότερα

To We do local στον Άγιο Νικόλαο!

To We do local στον Άγιο Νικόλαο! To We do local στον Άγιο Νικόλαο! Το We do local στα πλαίσια ενημέρωσης όλων των παραγόντων του τουριστικού κλάδου της Κρήτης για το νέο αυτό εγχείρημα καθώς και της προσπάθειας που καταβάλει για την διασύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Ta Νέα Μέλη του We do local!

Ta Νέα Μέλη του We do local! Ta Νέα Μέλη του We do local! Ν.Ηρακλείου Ν. Χανίων F/B ELYROS Ν.Ρεθύμνης Οι Nέοι Υποστηρικτές του We do local! To We do local στο Ρέθυμνο! Το We do local στα πλαίσια ενημέρωσης όλων των παραγόντων του

Διαβάστε περισσότερα

«Κρήτη, Αθλητικός Προορισμός. Δυνατότητες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης

«Κρήτη, Αθλητικός Προορισμός. Δυνατότητες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης 1 Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου σας προσκαλούν στην διημερίδα με θέμα: «Κρήτη, Αθλητικός Προορισμός. Δυνατότητες προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης» 22-23

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr

ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ελ. Βενιζέλου 131α Αθήνα ΤΚ 142 31, Τηλ: 210 2772244, 6937 246859 info@alfaexpo.gr alfaexpo@otenet.gr, www.alfaexpo.gr Η Έκθεση Τρόφιμα - Ποτά - Αρτοποιία - Ζαχαροπλαστική & Ξενοδοχειακός - Επαγγελματικός

Διαβάστε περισσότερα

Προετοιμαζόμαστε γιατί Νοιαζόμαστε

Προετοιμαζόμαστε γιατί Νοιαζόμαστε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οκτώβριος 2018 Προετοιμαζόμαστε γιατί Νοιαζόμαστε Ετήσια άσκηση ετοιμότητας στο Creta Maris Beach Resort, με την ενεργή συμμετοχή του Προξενείου της Μεγάλης Βρετανίας και των τοπικών αρχών.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ 24 η ιεθνής Έκθεση Τουρισμού 30 Οκτωβρίου 2 Νοεμβρίου 2008 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΣ ΩΡΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Τετάρτη 29/10 Αίθουσα CORONA 19:00 21:00 είπνο εργασίας για Νομάρχες και Γενικούς Γραμματείς

Διαβάστε περισσότερα

«Grow Greek Tourism Online»: εκπαιδευτικό σεµινάριο ψηφιακού µάρκετινγκ της Google στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε το επιτυχηµένο σεµινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες ΣΕΔΗΚ 2017

Δραστηριότητες ΣΕΔΗΚ 2017 Δραστηριότητες ΣΕΔΗΚ 2017 Ευαισθητοποίηση Νεολαίας για την Ελιά και το Ελαιόλαδο Θεατρική παράσταση: «Ελαιόλαδο και σπορέλαια. Κουβέντες και Αληθειες» Χανιά 8-6-2017 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο

Διαβάστε περισσότερα

Το ΕΕΘ στην 83 η ΔΕΘ. Περίπτερο 8 Συνεδριακό Κέντρο Νικ. Γερμανός. Εγκαίνια Περιπτέρου Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018: 20.00μμ

Το ΕΕΘ στην 83 η ΔΕΘ. Περίπτερο 8 Συνεδριακό Κέντρο Νικ. Γερμανός. Εγκαίνια Περιπτέρου Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018: 20.00μμ Το ΕΕΘ στην 83 η ΔΕΘ Περίπτερο 8 Συνεδριακό Κέντρο Νικ. Γερμανός Εγκαίνια Περιπτέρου Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018: 20.00μμ Από τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση δηµάρχου Χερσονήσου µε την υπουργό Τουρισµού, Έλενα Κουντουρά στη Χερσόνησο

Συνάντηση δηµάρχου Χερσονήσου µε την υπουργό Τουρισµού, Έλενα Κουντουρά στη Χερσόνησο Συνάντηση δηµάρχου Χερσονήσου µε την υπουργό Τουρισµού, Έλενα Κουντουρά στη Χερσόνησο Σε ιδιαίτερα θετικό κλίµα πραγµατοποιήθηκε χθες (19.06.2018) στη Χερσόνησο η συνάντηση της Υπουργού Τουρισµού Έλενας

Διαβάστε περισσότερα

ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Νοέμβριος 2012 έως Δεκέμβριος 2013 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Νοέμβριος 2012 έως Δεκέμβριος 2013 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Νοέμβριος 2012 έως Δεκέμβριος 2013 300,000 200,000 100,000 ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ένταξη στην αγορά εργασίας ανέργων που ανήκουν

Διαβάστε περισσότερα

ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ

ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ. Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ 1 ΡΕΘΕΜΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ιανουάριος 2014 έως Δεκέμβριος 2014 300,000 ΣΤΟΧΟΣ 200,000 ΜΑΣ 100,000 Η ένταξη στην αγορά εργασίας ανέργων που ανήκουν

Διαβάστε περισσότερα

του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου

του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Πρακτικό 1 ο /2010 Τακτικής Συνεδρίασης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαθοπύργου Στο Ψαθόπυργο και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ. Δ. Ψαθοπύργου σήμερα την 23 η Ιανουαρίου 2010 ημέρα Σαββάτο και ώρα 18:30 συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 1. Ελένη Μαραγκάκη σε συνεργασία με Νίκο Βασιλάκη, Ελίζα Ιατράκη, Ιωάννη Κομονταχάκη, Ειρήνη Μαστοράκη Α/Α ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Επιμελητηρίου Λέσβου, Έτους 2018

Απολογισμός Επιμελητηρίου Λέσβου, Έτους 2018 Απολογισμός Επιμελητηρίου Λέσβου, Έτους 2018 Συμμετοχή, του Προέδρου κ. Ευάγγελου Μυρσινιά, στην Παρουσίαση του Οδηγού Εξαγωγικών Επιχειρήσεων του ΕΟΑΕΝ, στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Moneyshow Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Newsletter We do local

Newsletter We do local Newsletter We do local Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία Α.Ε. Προωθητικές Ενέργειες 11 Φεβρουαρίου 2015 Έκθεση ΜΑΤΚΑ Ελσίνκι, Φινλανδία 15-18.01.2015 Για πρώτη φορά το We do local παρουσιάστηκε στο εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Κομοτηνή, 30 Απριλίου 2015 Αρ. Πρωτ.: οικ. 2669 «1 η Θρακο-Mακεδονική SYNERGEIA Ενδοπεριφερειακής Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του διατροφικού τομέα της

Διαβάστε περισσότερα

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη των μαθητών του ΤΕ.ΠΑ.Κ. για το τελευταίο μάθημα που είχε σχέση με το φελλό στην Cavaway στη Λάρνακα, στη σειρά εκδηλώσεων

Αναφέρθηκε στην επίσκεψη των μαθητών του ΤΕ.ΠΑ.Κ. για το τελευταίο μάθημα που είχε σχέση με το φελλό στην Cavaway στη Λάρνακα, στη σειρά εκδηλώσεων Πρακτικά Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Ομίλου Οινοφίλων Κύπρου για το 2014. ------------------------------------------------------------------------------------ Έγινε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου,

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΣΑ σελ. 02. Σεμινάρια Κατάρτισης σελ. 03. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 04 Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ Α. Σ. «Σ Υ Ν - Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α Α Π Α Σ Χ Ο Λ Η Σ Η Σ» Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 3 - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 4, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 2 Α.Σ. «ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος συμβάσεων Τεχνικής Υποστήριξης Εφαρμογής ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης έτους 2016

Κατάλογος συμβάσεων Τεχνικής Υποστήριξης Εφαρμογής ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης έτους 2016 Κατάλογος συμβάσεων Τεχνικής Υποστήριξης Εφαρμογής ΕΥΔ ΕΠ έτους Κατ εφαρμογή του άρθρου 24 της ΥΑ 18709/ΕΥΣΣΑΑ 413/19-02- (ΦΕΚ Β 449/24-02- ): «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΕΓΚΡΙΣΗΣ, ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΑΝΕΣ 1-7 - 2014 Οδός Τσικριτζή

ΑΡΧΑΝΕΣ 1-7 - 2014 Οδός Τσικριτζή ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΧΑΝΕΣ 1-7 - 2014 Οδός Τσικριτζή www.cretamusic.com Τηλ. 6972775027 Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής σε Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης Οργανώνουν πέντε Συναυλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΕΕΤΑΚ - Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης. Ι' ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

ΟΕΕΤΑΚ - Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος Τμήμα Ανατολικής Κρήτης. Ι' ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 10η συνεχή χρονιά ο θεσμός των Εκδηλώσεων Οικονομικής Σκέψης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τμήματος Ανατολικής Κρήτης οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από 24 Νοεμβρίου έως

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε και ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλή επιτυχία! ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στηρίζουμε και ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα καλή επιτυχία! ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΟΒΕΑΜΜ δηλώνει δυναμικά παρόν στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της χώρας μας, μέσα από τους άξιους συναδέλφους μας οι οποίοι παλεύουν για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γούρνες, 06-08-2015 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. πρωτ.: 16206 ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ: ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γούρνες, 06-08-2015 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. πρωτ.: 16206 ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ: ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γούρνες, 06-08-2015 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. πρωτ.: 16206 ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ: ΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟ ΕΚΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Θ Ε Μ Α: Πρόσκληση στην 18 η τακτική συνεδρίαση έτους 2015 του ηµοτικού Συµβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Έκθεση Μελισσοκομικών Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Αναδεικνύουμε το Κρητικό Μέλι 3ήμερη Έκθεση Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο 3ήμερες Εκδηλώσεις-Παρουσιάσεις Εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Eκλεγμένων γυναικών ΟΤΑ Α & Β Βαθμού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Η πολιτική είναι. γένους θηλυκού. Σέρρες Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι.

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. Eκλεγμένων γυναικών ΟΤΑ Α & Β Βαθμού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Η πολιτική είναι. γένους θηλυκού. Σέρρες Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι. ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Eκλεγμένων γυναικών ΟΤΑ Α & Β Βαθμού Η πολιτική είναι γένους θηλυκού ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σέρρες Αμφιθέατρο Τ.Ε.Ι. Σερρών 18-20 Ιουνίου > Πέμπτη Πέμπτη 18 Ιουνίου 18 Ιουνίου ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3 ου ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. 03-11-2013. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: 1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ... ΣΕΛ 3 2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38

Δελτίο Τύπου ΣΣΑΣ παραρτήματος Θεσσαλονίκης Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος :38 1. Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιττας της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) στην Αίθουσα Τελετών της ΕΜΣ στην οποία παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων προσκεκλημένων και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ Η Ελληνική Αρχιτεκτονική Εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1946 από 20 διαπρεπείς Έλληνες Αρχιτέκτονες, τους : Ανδρέα Κριεζή, Εμμανουήλ Λαζαρίδη, Παύλο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ. 4. Η συνδρομή για τα τακτικά μέλη είναι υποχρεωτική και ορίστηκε σε 15 ευρώ το χρόνο.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ. 4. Η συνδρομή για τα τακτικά μέλη είναι υποχρεωτική και ορίστηκε σε 15 ευρώ το χρόνο. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗ 1. Ιδρύεται σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την ονομασία Ποδηλατικός Όμιλος Λεμεσού, για την προαγωγή της ποδηλασίας και την αγάπη του ανθρώπου προς το ποδήλατο με έδρα τη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015

REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR Δεκ. 2015 REPORT: 1 η Έκθεση GRECKA PANORAMA I CYPR 11-12-13 Δεκ. 2015 Αποκλειστικός Διοργανωτής North Events www.panoramagreece.com Ολοκληρώθηκε η πρώτη έκθεση σταθμός για την Ελλάδα στην Πολωνία! Δύο ημέρες δυνατής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι. Προφίλ Έκθεσης

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι. Προφίλ Έκθεσης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι Προφίλ Έκθεσης Από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2013 η καρδιά της Κρήτης χτυπά δυνατά στο στάδιο TAE KWON DO στο Φάληρο, μέσα από την έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση». Συνδιοργανωτής σε αυτό το

Διαβάστε περισσότερα

SARONICOS NEWS ΛΕΣΧΗ LIONS ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

SARONICOS NEWS ΛΕΣΧΗ LIONS ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ Διεθνής Πρόεδρος: Our Club, Our Family.. (Η Λέσχη μας, Η Οικογένεια μας) Page 1 of 5 I Believe. ΛΕΣΧΗ LIONS ΑΘΗΝΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ εκδίδεται πριν από κάθε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 317/22-5- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Θεσσαλονίκη, 4 Ιουλίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 64, 546 31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού, Ταξίδι των αισθήσεων στην Κρήτη

1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού, Ταξίδι των αισθήσεων στην Κρήτη 1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού, Ταξίδι των αισθήσεων στην Κρήτη 19-21 Νοεμβρίου 2016 TAE KWON DO Π. ΦΑΛΗΡΟ Διοργανωτές Πολιτιστική Ένωση Δήμου Αγίου Νικολάου & Επιμελητήριο Λασιθίου συνδιοργανωτές

Διαβάστε περισσότερα

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή Παρουσίαση του της ταινίας του Νίκος Καζαnτζακησ τεταρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 Θέατρο παλλασ Λευκωσια ώρα 7.30 μ.μ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μεγάλο Έλληνα Συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη Παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Δυτικής Κρήτης 2011-2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Εκδηλώσεις 2011 15 και 16 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε σε Ρέθυμνο και Χανιά αντίστοιχα, το πρώτο σεμινάριο με Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012) Συμμετοχή στην Διεθνής Έκθεση Ακινήτων «DOMEXPO»

ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012) Συμμετοχή στην Διεθνής Έκθεση Ακινήτων «DOMEXPO» ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012) Συμμετοχή στην Διεθνής Έκθεση Ακινήτων «DOMEXPO» Στις αρχές Οκτωβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου στην ΧΧV Διεθνής Έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι Πτυχιούχοι στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Νέοι Πτυχιούχοι στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης α. Νέα από την κοινότητα του ΤΕΙ Νέοι Πτυχιούχοι στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης Συντακτική Επιτροπή Από τις 30 Απριλίου ως τον Ιούλιο, στο ΤΕΙ Κρήτης πραγματοποιήθηκαν τελετές απονομής πτυχίων και ορκομωσία των αποφοίτων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Ηράκλειο, 20/11/2014 Αρ. Πρωτ.: 53 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόγραμμα Συνεδρίου «ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ» Επιτυχημένες πρακτικές Κοινωνικών Επιχειρήσεων από Ελλάδα, Ιταλία και

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, Αρ.Πρ ΜΕΛΕΤΗ

Ηράκλειο, Αρ.Πρ ΜΕΛΕΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙA ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Νικηφόρου Φωκά, Τ.Κ: 71201, Ηράκλειο Τηλ: 2813 409777-780 FAX: 2813

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 39ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Προς τιμήν της Ομ. Καθηγήτριας της Πολιτικής Δικονομίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 13/6/2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 500 περίπου συνέδρων ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου το τριήμερο Ανοικτό Συνέδριο Κοινωνίας Πολιτών για την

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτική Επιτροπή

Συμβουλευτική Επιτροπή Νίκος Σκουλάς Συμβουλευτική Επιτροπή τ. Υπουργός Τουρισμού και τ. Πρόεδρος του Διεθνούς Μινωικού Κολλεγίου Σταύρος Αρναουτάκης Περιφερειάρχης Κρήτης Στέλλα Γαλανάκη Ιδιοκτήτρια Εστιατορίου, Εκπαιδευτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Αρ 8 ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2017 ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Αρ 8 ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2017 ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Αρ 8 ΤΗΣ 22 ας ΜΑΪΟΥ 2017 ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Σήμερα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 16:00, στην έδρα του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων επι της οδού Κωλέττη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Ρ Ο Ο Υ. ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2, 85100 ΡΟ ΟΣ Τηλ. 22410 24190-22410 74468 email: aste-rod@otenet.gr. χρόνια Α.Σ.Τ.Ε.

ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Ρ Ο Ο Υ. ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2, 85100 ΡΟ ΟΣ Τηλ. 22410 24190-22410 74468 email: aste-rod@otenet.gr. χρόνια Α.Σ.Τ.Ε. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΗΡΙΟ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ Ρ Ο Ο Υ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2, 85100 ΡΟ ΟΣ Τηλ. 22410 24190-22410 74468 email: aste-rod@otenet.gr 50 χρόνια Α.Σ.Τ.Ε.Ρ «50 χρόνια Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.: Η συµβολή της Σχολής στην αναβάθµιση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΑΡΟΣΗ»

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΑΡΟΣΗ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΑΡΟΣΗ» Πλησιάζοντας την ημερομηνία των εκλογών αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στους γεωτεχνικούς της Κρήτης για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι να φτάσει το μήνυμα της «ΑΡΟΣΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας κυριότερων εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Κυκλάδων από 26/03/2003

Πίνακας κυριότερων εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Κυκλάδων από 26/03/2003 Πίνακας κυριότερων εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Κυκλάδων από 26/03/2003 Ημερομηνία Τίτλος Εκδήλωσης 25/5/03 Ημερίδα HACCP 07/7/03 Συνάντηση εργασίας με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης για την

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΕΙΣ /01/2016

ΔΡΑΣΕΙΣ /01/2016 30/01/2016 1. Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας ΝΟ.Δ.Ε ΔΗΜ.Τ.Ο. Χίου παρουσία της κας Άννας Καραμανλή Βουλευτή Β' Αθηνών, Υπεύθυνη Τομέα Αθλητισμού ΝΔ και της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάννας Καλογήρου.

Διαβάστε περισσότερα

Σε διαπεριφερειακή σύσκεψη στη Μαγιόρκα παρουσιάστηκε η καλή πρακτική του Δήμου Χερσονήσου

Σε διαπεριφερειακή σύσκεψη στη Μαγιόρκα παρουσιάστηκε η καλή πρακτική του Δήμου Χερσονήσου Σε διαπεριφερειακή σύσκεψη στη Μαγιόρκα παρουσιάστηκε η καλή πρακτική του Δήμου Χερσονήσου Σε ειδική διαπεριφερειακή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Μαγιόρκα τον Οκτώβριο, παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα!

1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! Δημιουργούμε τον 1 ο Travel & Hospitality Επιταχυντή Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα! 10 Απριλίου 2019 Capsule T όπου Τ, τουρισμός, τεχνολογία, ταξίδι! q O πρώτος επιταχυντής στην Ελλάδα με επίκεντρο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Παρασκευή 03/03/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΩΡΑ ΤΟΠΟΣ It s all new to me Ωράριο Λειτουργίας των Εκθέσεων: 10:00-19:00 ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

13 14 Μαΐου 2017 Ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS / Ηράκλειο. Πρόγραμμα Συνεδρίου

13 14 Μαΐου 2017 Ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS / Ηράκλειο. Πρόγραμμα Συνεδρίου Σάββατο 13 Μαΐου 2017 10:00-10:30 Προσέλευση καφές 10:30-11:00 Έναρξη χαιρετισμοί 11:00-11:30 Εισαγωγική ομιλία 13 14 Μαΐου 2017 Ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS / Ηράκλειο Πρόγραμμα Συνεδρίου Αχιλλέας Γραβάνης,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΜΑΘΗΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» Α ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΕΛΕΙΘΩ» ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Σοφία Άρτεμις Κουτσουβέλη

Διαβάστε περισσότερα

Βραβεία και διακρίσεις για την ποιότητα του Κρητικού ελαιολάδου στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης

Βραβεία και διακρίσεις για την ποιότητα του Κρητικού ελαιολάδου στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης Ε ΛΛΗΝ ΙΚΗ ΔΗ ΜΟΚΡ ΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ηράκλειο 12/3/2017 Βραβεία και διακρίσεις για την ποιότητα του Κρητικού ελαιολάδου στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό της Αγροδιατροφικής

Διαβάστε περισσότερα

Παρόντες 17. Απόντες 10

Παρόντες 17. Απόντες 10 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 11/5/2017 με αριθμ. 12 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 173 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

19-21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

19-21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ 19-21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΑΔΙΟ TAE KWON DO Π. ΦΑΛΗΡΟ 1η Ανοιχτή Γενική Συνέλευση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) Ημέρα 1η

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φυσικών Κρήτης

Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φυσικών Κρήτης Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Φυσικών Κρήτης ΕΤΗ 2015-2017 Επιγραμματικά ακολουθούν οι δράσεις του Συλλόγου και στη συνέχεια σε εκτενέστερη παρουσίαση. Περισσότερο υλικό (κείμενα και φωτογραφίες)

Διαβάστε περισσότερα

Τακτική Γενική Συνέλευση. Του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

Τακτική Γενική Συνέλευση. Του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18 Δεκεμβρίου 2014 Τακτική Γενική Συνέλευση Του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου της 16 ης Δεκεμβρίου 2014 Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου Στην διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως του

Διαβάστε περισσότερα

Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου «Ο μίτος της Αριάδνης και ο αργαλειός της Πηνελόπης» 24 Μαΐου 20 Ιουνίου 2016 ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2016 Έναρξη Η Πηνελόπη Gandhi κρατεί την άκρη του νήματος... 10:00 Στέλλα Μανδαλάκη,

Διαβάστε περισσότερα

Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου

Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου «Ο μίτος της Αριάδνης και ο αργαλειός της Πηνελόπης» 24 Μαΐου 20 Ιουνίου 2016 ΤΡΙΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2016 Έναρξη Η Πηνελόπη Gandhi κρατεί την άκρη του νήματος... 10:00 Στέλλα Μανδαλάκη,

Διαβάστε περισσότερα

θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 10Iουλίου Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη Προκαταρκτικο

θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 10Iουλίου Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη Προκαταρκτικο o θερινο σχολειο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισµού των Οστών ΕΕΜΜΟ 6-10 Gran Melia Crete Βαθύ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη 10Iουλίου 201 Προκαταρκτικο προγραµµα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ευχαριστίες - Χορηγοί Σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτής Διεθνούς Μειοδοτικής Δημοπρασίας για τη «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ»

Ανοικτής Διεθνούς Μειοδοτικής Δημοπρασίας για τη «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 1 ο Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ Ο Ανοικτής Διεθνούς Μειοδοτικής Δημοπρασίας για τη «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΑ.Σ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013-14

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΑ.Σ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2013-14 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (B ΤΑΞΗ) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (+ΠΡΑΚΤΙΚΗ, +ΠΡΟΦΟΡ) ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (+ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ, +ΠΡΟΦΟΡ) ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ (+ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ, +ΠΡΟΦΟΡ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθµ. Απόφασης 403/2011 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ιεύθυνση ιοικητικών Υπηρεσιών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθµ. Απόφασης 403/2011 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ιεύθυνση ιοικητικών Υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθµ. Απόφασης 403/2011 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ιεύθυνση ιοικητικών Υπηρεσιών ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 21/6-09-2011 της τακτικής συνεδρίασης του ηµοτικού Συµβουλίου Θέµα: «Εκλογή

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΕΚΟ σελ. 02. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 03

Σε αυτό το τεύχος. Τα ΤΟΠΕΚΟ σελ. 02. Ημερίδα Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων σελ. 03 Η Λ Ε Κ Τ Ρ Ο Ν Ι Κ Η Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ο Σ Η Τ Η Σ Α. Σ. «Δ Ι Κ Τ Υ Ο Α Λ Λ Η Λ Ε Γ Γ Υ Η Σ» Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ 2 0 1 4 - Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ 2 0 1 4, Τ Ε Υ Χ Ο Σ 3 Α.Σ. «ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», Ανώγεια

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή

Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή Η Ελένη-Δήµητρα Παντεχάκη γεννήθηκε στα Πεζά του Ηρακλείου Κρήτης το 1999. Επιπλοκές κατά τον τοκετό τής προκάλεσαν εγκεφαλική παράλυση µε ποσοστό αναπηρίας 67% σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΣΤΕΛΕΧΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» Αθήνα, 19 20 Φεβρουαρίου 2001 Υπό την Αιγίδα του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ 1 ΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ 1 ΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ 1 ΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ 01.06.2011 Σήµερα, 01 Ιουνίου 2011, ηµέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 στο ηµοτικό Κατάστηµα της ηµοτικής Κοινότητας Λιµένα Χερσονήσου, του ήµου Χερσονήσου (Νοµός

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η. Με τιμή Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις επετειακές εκδηλώσεις των 90 χρόνων Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος. Με τιμή Ο Μητροπολίτης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ AΡΧΑΝΩΝ-ΡΟΥΒΑ-ΓΟΥΒΩΝ Ταχ. Δ/νση: Παλαιό Κτίριο Δίας Αρχάνες Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, 8 Φεβρουαρίου 2016 Αρ. Πρωτ.: 2212

Ηράκλειο, 8 Φεβρουαρίου 2016 Αρ. Πρωτ.: 2212 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------------------------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ TMHMA ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (321) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΚΩΔ. 3251001)

Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Δ/νση: (321) - Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΚΩΔ. 3251001) 1ο ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΚΩΔ. 3251001) 14075264 ΖΟΥΛΙΝΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 14075238 ΤΣΑΓΚΟΥΡΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ KAI ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) - ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ώρα 11.00 11.30 Εγκαίνια Ρωσικού Περιπτέρου Χώρος Αντιπρόεδρος της Ρωσικής

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ /2017, ΦΕΚ 1565/Β/ Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κρήτης.

Αριθμ /2017, ΦΕΚ 1565/Β/ Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κρήτης. 1 Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κρήτης. Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις των άρθρων 159, 160, 161 και 186 του ν. 3852/2010 (A 87) «Νέα Αρχιτεκτονική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 8ου (έκτακτου) Δ.Σ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 8ου (έκτακτου) Δ.Σ Αθήνα, 11 Μαΐου 2014 ΠΡΑΚΤΙΚΑ 8ου (έκτακτου) Δ.Σ. 7-5-2014 Την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 και ώρα 20:00 συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. μετά από γραπτό αίτημα (παρατίθεται στο Παράρτημα) τεσσάρων (4) μελών του,

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τρίτη 3 Απριλίου 2012 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ - ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 1 ο Πανελλήνιου Συνεδρίου Συνδέσµου Ενώσεων Αγροτουρισµού Ελλάδας (ΣΕΑΓΕ) Συνδιοργάνωση : Περιφέρεια Κρήτης, Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Χανίων Εµπορικό & Βιοµηχανικό

Διαβάστε περισσότερα

05-11-2013. Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη)

05-11-2013. Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη) 05-11-2013 Μήνας Οδικής Ασφάλειας στην Κρήτη Τελικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης 8, 9 και 10 Νοεμβρίου Ηράκλειο, (Πλ. Ελευθερίας) 11 Νοεμβρίου Άγιος Νικόλαος, (Λίμνη) 12 Νοεμβρίου Ιεράπετρα, (Πλ. Ελευθερίας) 13

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 Αθήνα, 6 Ιουλίου 2015 Διοργάνωση τριών (3) Προπαρασκευαστικών Σεμιναρίων για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης «EXPERT VALUER - REV» Αθήνα Θεσσαλονίκη Kρήτη Ρέθυμνο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΠΠΧΣΑΑ) ΚΡΗΤΗΣ.

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΠΠΧΣΑΑ) ΚΡΗΤΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ Ταχ. Δ/νση: Πλ. Ελευθερίας 1 Ταχ. Κώδικας: 712.01 Πληροφορίες: Ε. Καργάκη Τηλέφωνο: 2813 400-249 Fax: 2810 240-320 Email: kalogeris@crete.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ 27.05.2017 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΜΑΙΟΣ 2017 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2017 ΜΑΙΟΣ 2017 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών Υποψήφιοι Βορείου Τομέα 2 Βορείου Τομέα Πτυχιούχος τμήματος sportwissenschaft (αθλητική επιστήμη), πανεπιστήμιο BOCHUM (Γερμανία) με ειδίκευση στίβος- κολύμβηση Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδίκευση ενόργανη

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. fb Heraklion Chess Tournaments

MEDIA KIT.  fb Heraklion Chess Tournaments MEDIA KIT www.heraklionchess.com fb Heraklion Chess Tournaments International Heraklion Chess Tournament Αλλάζουμε το σκακιστικό χάρτη της Ευρώπης Ηράκλειο - Σκακιστικός Προορισμός Το μεγαλύτερο, ΔΙΕΘΝΕΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Ιανουάριος 2017 έως και σήμερα. Οικονομικός Διευθυντής του ομίλου.

Ιανουάριος 2017 έως και σήμερα. Οικονομικός Διευθυντής του ομίλου. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ονοματεπώνυμο email Υπηκοότητα ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ manager@profitaction.gr Ελληνική Ημερομηνία γέννησης 21 / 4 / 1968 Οικογενειακή κατάσταση Έγγαμος, δύο παιδιά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ην-Ων. Ειδική Τρίμηνη Κρητική Επιχειρηματική Έκδοση

Ην-Ων. Ειδική Τρίμηνη Κρητική Επιχειρηματική Έκδοση Π Ε Πρακτορείο Ειδήσεων www.e-inon.gr Ψηφιακή Εφημερίδα www.desmevsi.gr Κωνσταντίνος Γρ. Λιακάκης Έκδοση Έντυπων Περιοδικών κάθε Είδους Ψυταλλείας 8 - Αθήνα Τηλ. - Fax: 210 2117497 6972 70 55 28 http://www.e-inon.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΑ.Σ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΧΟΛ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΑ.Σ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΧΟΛ ΕΠΑ.Σ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2011-12 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (Α ΤΑΞΗ) ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ I (ΠΡΑΚΤΙΚΗ+ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ) ΕΠΑ.Σ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2011-12 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (Α ΤΑΞΗ) ΣΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 27-11- 2018 α) για την εκλογή Οργάνων Διοίκησης και Εξελεγκτικής Επιτροπής, βρέθηκαν 469 ψηφοδέλτια εκ των οποίων έγκυρα 447 και άκυρα-λευκά 22 και β)

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay Ξενοδοχείο Atlantica Bay Το ξενοδοχείο Atlantica Bay είναι το νεότερο μέλος του προγράμματος Κυπριακό Πρόγευμα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε επιτυχώς στο Atlantica Bay, καθώς η ενθουσιώδης διοίκηση και η αφοσιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Mε την υποστήριξη ΟΠΕ, ΕΟΤ, Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, ECDC Economic and Commercial Diplomats Club

Mε την υποστήριξη ΟΠΕ, ΕΟΤ, Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ηλείας, ECDC Economic and Commercial Diplomats Club ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 25 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 Συν-διοργανωτές Invest in Greece - Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Mε την υποστήριξη ΟΠΕ, ΕΟΤ, Επιμελητήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της CPMR, και του Δήμου Χερσονήσου (Ηράκλειο - Κρήτη)

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της CPMR, και του Δήμου Χερσονήσου (Ηράκλειο - Κρήτη) ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της CPMR, και του Δήμου Χερσονήσου (Ηράκλειο - Κρήτη) Ο Βιώσιμος Τουρισμός ως Πυλώνας της Στρατηγικής της ΕΕ για την Περιφέρεια της Αδριατικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2014. Θέλω επίσης να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στα μέλη του Δ.Σ για τη συνεισφορά τους και την πολύ καλή συνεργασία.

ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2014. Θέλω επίσης να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στα μέλη του Δ.Σ για τη συνεισφορά τους και την πολύ καλή συνεργασία. ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2014 Αγαπητά μέλη, κυρίες και κύριοι Πριν περάσω στις δραστηριότητες της χρονιάς 2014, θα ήθελα να ευχηθώ, σε σας τα μέλη και στα αγαπημένα σας πρόσωπα Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία. Θέλω

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ. Σινεμά στις Πλατείες. Movies in Squares ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Σινεμά στις Πλατείες Movies in Squares Ο Πολιτισμός αποτελεί για τον Δήμο Πλατανιά τομέα που επενδύει σε αυτόν. Πιστεύοντας στην δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τον αρμονικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 11/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Σάββατο 25 του μηνός Ιουνίου 2011.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 11/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Σάββατο 25 του μηνός Ιουνίου 2011. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 11/2011, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Σάββατο 25 του μηνός Ιουνίου 2011. Αριθ. απόφασης 105-11/2011 ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Διαβάστε περισσότερα