Όροι Διαγωνισμών Ιουνίου 2019 στο Κομιούνιτι της Q

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όροι Διαγωνισμών Ιουνίου 2019 στο Κομιούνιτι της Q"

Transcript

1 Όροι Διαγωνισμών Ιουνίου 2019 στο Κομιούνιτι της Q 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ανώνυμη εταιρεία τηλεπικοινωνιών με την επωνυμία «WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας αρ. 66, και τηλέφωνο επικοινωνίας , (εφεξής καλούμενη «WIND» ή «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει κατά την περίοδο Ιουνίου 2019 τους κατωτέρω περιγραφόμενους διαγωνισμούς (εφεξής οι «Διαγωνισμοί») στο Κομιούνιτι της Q, οι οποίοι διέπονται από τους παρόντες Όρους. Στο πλαίσιο της διενέργειας των κατωτέρω Διαγωνισμών, η WIND αναλαμβάνει εξολοκλήρου την επικοινωνία τους στο ενδιαφερόμενο κοινό, την οργάνωση και τη διαχείριση των διαδικτυακών εργαλείων για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων, καθώς και τη χορήγηση των επάθλων στους νικητές. Οι παρόντες Όροι έχουν περιβληθεί τον αναγκαίο τύπο δημοσιότητας και βρίσκονται κατατεθειμένοι, στην συμβολαιογράφο Αθηνών Μαρία Χ. Μπαβέα, Βασιλίσσης Σοφίας 137, Αθήνα, με τηλέφωνο επικοινωνίας Διευκρινίζεται ότι οποιοσδήποτε συμμετέχων στους Διαγωνισμούς, που διέπονται από τους παρόντες Όρους, καθώς και κάθε τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με έξοδά του ακριβές αντίγραφο αυτών, από την προαναφερόμενη Συμβολαιογράφο. Ρητά προβλέπεται ότι η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες Όρους, κατά την απόλυτη κρίση της.

2 2. ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 2.1 Οι παρόντες Όροι διέπουν τους Διαγωνισμούς, οι οποίοι φιλοξενούνται κατά το μήνα Ιούνιο 2019 στο διαδικτυακό τόπου του Κομιούνιτι της Q, στη διεύθυνση στην ενότητα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ». 2.2 Η Διοργανώτρια θα προβεί σε δημοσιοποίηση σχετικών αναρτήσεων, (post ή Ανακοίνωση Διαγωνισμού). Σε κάθε Ανακοίνωση Διαγωνισμού, θα αναφέρονται οι ειδικότεροι όροι που τυχόν τον διέπουν, όπως η σχετική διάρκεια, ο τρόπος ανάδειξης, ο αριθμός των νικητών και το έπαθλο. 2.3 Ρητά διευκρινίζεται ότι η συμμετοχή στους Διαγωνισμούς είναι δωρεάν και δεν προϋποθέτει την προηγούμενη αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας της Διοργανώτριας Εταιρείας ούτε και εν γένει την οποιαδήποτε περιουσιακή επιβάρυνση. 2.4 Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους ειδικότερους όρους, που αναφέρονται στις σχετικές Ανακοινώσεις Διαγωνισμών κατά την απόλυτη κρίση της και διαρκούσης της εξέλιξης αυτών. Ειδικότερα, η Διοργανώτρια Εταιρεία δύναται ενδεικτικά να ανακαλέσει, να παρατείνει ή να μειώνει τη διάρκεια του εκάστοτε Διαγωνισμού, να αλλάξει το προσφερόμενο έπαθλο με άλλο. Σε περίπτωση, που λάβουν χώρα σχετικές τροποποιήσεις, αυτές πρέπει να θα γνωστοποιηθούν στους ενδιαφερόμενους με νεότερη τροποποιητική ανάρτηση στη σχετική ενότητα του δικτυακού τόπου του Κομιούνιτι της Q ( πέντε (5) τουλάχιστον ώρες πριν την εφαρμογή της επιλεγείσης αλλαγής και χωρίς να απαιτείται καμία άλλη περαιτέρω διατύπωση. 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 3.1 Κατά το μήνα Ιούνιο 2019, στον διαδικτυακό τόπο του Κομιούνιτι της Q θα διεξαχθούν οι κατωτέρω 4 (τέσσερεις) Διαγωνισμοί, των οποίων ακολουθεί η αναλυτική περιγραφή. Ι. Διαγωνισμός #10 Η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα γίνεται με σχόλιο (comment) κάτω από την σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού. Διάρκεια διαγωνισμού: από τις 06/06 και ώρα12:00 έως τις 12/06 και ώρα 12:00 Θα αναδειχθούν 3 νικητές.

3 Νικητήριες θα είναι οι 3 (τρεις) απαντήσεις που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα ΛΑΙΚΣ Το δώρο του διαγωνισμού θα είναι η ένωση και των τριών απαντήσεων σε μία ανάρτηση στη σελίδα της Q στο facebook (facebook post) ΙΙ. Διαγωνισμός #11 Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με σχόλιο (comment) κάτω από την σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού. Διάρκεια διαγωνισμού: από τις 13/06 και ώρα 12:00 έως τις 19/06 και ώρα 12:00. Θα αναδειχθεί 1 νικητής και 1 αναπληρωματικός κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 19/06, ώρα 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, μέσω του random.org. Το δώρο του διαγωνισμού θα είναι ένα smartphone Samsung Galaxy S10 IΙΙ. Διαγωνισμός #12 Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με σχόλιο (comment) κάτω από την σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού. Διάρκεια διαγωνισμού: από τις 20/06 και ώρα 12:00 έως τις 26/06 και ώρα 12:00. Θα αναδειχθεί 1 νικητής και 1 αναπληρωματικός κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 26/06, ώρα 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, μέσω του random.org. Το δώρο του διαγωνισμού θα είναι 2GB για 30 ημέρες, για 3 συνεχόμενους μήνες IV. Διαγωνισμός #13 Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με σχόλιο (comment) κάτω από την σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού.

4 Διάρκεια διαγωνισμού: από τις 27/06 και ώρα 12:00 έως τις 03/07 και ώρα 12:00. Θα αναδειχθεί 1 νικητής και 1 αναπληρωματικός κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 03/07, ώρα 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, μέσω του random.org. Το δώρο του διαγωνισμού θα είναι 300 προς όλους για 30 ημέρες. 4. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ 4.1 Δικαίωμα συμμετοχής στους Διαγωνισμούς, που διέπονται από τους παρόντες Όρους έχει οποιοσδήποτε είναι άνω των 18 ετών, έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και κατοικεί ή διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα. Περαιτέρω, η δυνατότητα συμμετοχής υφίσταται μόνον κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού, ενώ τυχόν απόπειρα συμμετοχής πριν την έναρξη ή μετά τη λήξη της διάρκειας διεξαγωγής του Διαγωνισμού λογίζεται ως ανυπόστατη. Διευκρινίζεται ότι από τη δυνατότητα συμμετοχής στους Διαγωνισμούς εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Διοργανώτριας Εταιρείας, οι δικαιοδόχοι (franchisees) και οι εργαζόμενοι τους, οι εργαζόμενοι των καταστημάτων WIND και PUBLIC, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού όλων των ανωτέρω. 4.2 Δεδομένου ότι οι Διαγωνισμοί διεξάγονται αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου του Κομιούνιτι της Q, η συμμετοχή σε αυτούς απαιτεί και προϋποθέτει τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο και ειδικότερα την ύπαρξη έγκυρης και εν ενεργεία διεύθυνσης (στο εξής «Προφίλ») στο διαδικτυακό τόπο του Κομιούνιτι της Q ( καθώς και ενεργό και επιβεβαιωμένο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο οποίος συνδέεται με το Προφίλ του εκάστοτε χρήστη. Τούτου δοθέντος, το ενδιαφερόμενο κοινό στο οποίο απευθύνονται οι Διαγωνισμοί, που διέπονται από τους παρόντες Όρους, είναι αποκλειστικά και μόνο οι ενεργοί χρήστες του Κομιούνιτι (στο εξής οι «Χρήστες»), ενώ ρητά διευκρινίζεται ότι θα αποκλείονται αυτόματα από τους Διαγωνισμούς όσοι Χρήστες διαπιστωθεί ότι έχουν εικονικά προφίλ, καθώς και όσοι εκδήλωσαν με οποιοδήποτε τρόπο την επιφύλαξή ή/και αντίρρησή τους σε σχέση με τους παρόντες Όρους ή απέσυραν τη συμμετοχή τους πριν τη λήξη του Διαγωνισμού.

5 5. ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΙΕΞΑΓΩΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 5.1 Με την επιφύλαξη της ύπαρξης τυχόν ειδικότερου όρου, που περιέχεται στη σχετική Ανακοίνωση Διαγωνισμού, οι Διαγωνισμοί που διέπονται από τους παρόντες Όρους διεξάγονται ως ακολούθως: Στο πλαίσιο της Ανακοίνωσης Διαγωνισμού, οι Χρήστες καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε αυτόν, μέσω της θέσης του προβλεπόμενου σχολίου (comment), κάτω από την σχετική ανάρτηση (post) στον διαδικτυακό τόπο του Κομιούνιτι της Q Ρητά διευκρινίζεται ότι κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να συμμετέχει σε καθέναν από τους παραπάνω 4 (τέσσερεις) Διαγωνισμούς με ένα και μόνο Προφίλ και μία και μόνο ηλεκτρονική διεύθυνση Επίσης, διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να αποκλείσει από τον εκάστοτε Διαγωνισμό και σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής αυτού, Χρήστες που, κατά την άποψη της είναι πιθανό να έχουν χρησιμοποιήσει (ή να έχουν αποπειραθεί να χρησιμοποιήσουν) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή τους ή έχουν παραβεί κάποιον από τους παρόντες Όρους ή/και διάταξη νόμου. 5.2 Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό, την αποστολή περαιτέρω στοιχείων επικοινωνίας (π.χ. ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου), με σκοπό την ταυτοποίηση των προσώπων, ώστε να είναι δυνατή η αποστολή του επάθλου στο σωστό πρόσωπο. 5.3 Οι συμμετέχοντες στον εκάστοτε Διαγωνισμό, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση του περιεχομένου του Διαγωνισμού και συνακόλουθα για τις ενέργειές τους που στηρίζονται στη συμμετοχή τους σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένης οποιαδήποτε απόφασής τους να βασιστούν στην ορθότητα, την πληρότητα ή/ και την εγκυρότητα του περιεχομένου του.

6 5.4 Στο πλαίσιο κάθε Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια Εταιρεία δεσμεύεται να καθιστά τη χρήση των συστημάτων της ασφαλή και να παρέχει μέσω αυτών ακριβείς, πλήρεις, έγκυρες, αξιόπιστες, επίκαιρες πληροφορίες, καθώς και περιεχόμενο. 6. ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΙΚΗΤΗ, ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΩΡΩΝ 6.1 Ο/Οι νικητής/ές θα αναδεικνύεται/ονται με τον τρόπο που θα αναφέρεται ανωτέρω στην υπό 3 παράγραφο. 6.2 Ο/Οι νικητής/ές θα ειδοποιούνται με σχετικό προσωπικό μήνυμα (inbox message) στο Κομιούνιτι της Q. Σε κάθε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών, καθώς και σε περίπτωση που ο νικητής δεν αποδεχθεί το δώρο του εντός του χρονικού διαστήματος των σαράντα οκτώ (48) ωρών μετά την προσήκουσα ενημέρωσή του σύμφωνα με τα παραπάνω, ο νικητής θα χάνει το δικαίωμα επί της απόκτησης του δώρου και θα ειδοποιείται αμέσως ο αναπληρωματικός νικητής. 6.3 Μετά την αποδοχή του δώρου, ο/οι νικητή/ές θα ανακοινώνονται στο διαδικτυακό τόπο του Κομιούνιτι της Q, με σχετική ανάρτηση κάτω από την Ανακοίνωση του Διαγωνισμού. 6.4 Επισημαίνεται ότι μόνη υπεύθυνη για την παροχή των δώρων είναι η Διοργανώτρια Εταιρεία. 6.5 Επισημαίνεται ότι στις περιπτώσεις που οι Διαγωνισμοί αποτελούν προωθητικές ενέργειες με σκοπό τη διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Διοργανώτριας Εταιρείας, τα οποία αποτελούν αντικείμενο των δώρων του Διαγωνισμού, ισχύουν όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις ως προς τη παροχή μέρους ή του συνόλου των προϊόντων και υπηρεσιών, σύμφωνα με τους γενικούς και ειδικούς όρους που περιγράφονται στις οικείες συμβάσεις που υπογράφει η WIND με τους πελάτες της. 6.6 Διευκρινίζεται επίσης ρητά ότι τα δώρα αποδίδονται πάντοτε σε συγκεκριμένο είδος και σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσσονται με άλλο είδος, ούτε δίδεται η αξία τους σε χρήμα, ή άλλως και δεν ταυτίζονται απαραίτητα με οποιοδήποτε άλλο προϊόν απεικονίζεται σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού με σκοπό την προβολή του.

7 6.7 Οι νικητές σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της αξιοποίησης του δώρου, μπορεί να ακυρωθούν για τους ακόλουθους λόγους: (α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθούν πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις. (β) σε περίπτωση που η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους παρόντες Όρους ή τους ειδικότερους όρους του Διαγωνισμού που περιέχονται στη σχετική Ανακοίνωσή του. (γ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσαν είναι ψευδές. (δ) σε κάθε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών, καθώς και δεν αποδεχθούν το δώρο του εντός του χρονικού διαστήματος των σαράντα οκτώ (48) ωρών μετά την προσήκουσα ενημέρωσή τους. 6.8 Σε περίπτωση ακύρωσης του νικητή, το δικαίωμά στο δώρο το αποκτά ο αμέσως επόμενος (αναπληρωματικός), όπως θα προκύψει σύμφωνα με τον τρόπο ανάδειξης που αναφέρεται στην υπό 3 παράγραφο των παρόντων Όρων. 7. ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ 7.1 Με τη συμμετοχή τους στον εκάστοτε Διαγωνισμό οι Χρήστες αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα τους παρόντες Όρους και κατανοούν πλήρως ότι η συμμετοχή τους διέπεται από αυτούς, καθώς και εν γένει από τους νόμους του ελληνικού κράτους. 7.2 Οι συμμετέχοντες Χρήστες δηλώνουν ρητά ότι: (α) πληρούν τις προβλεπόμενες στον υπό 3 όρο της παρούσας προϋποθέσεις συμμετοχής, (β) δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται με οποιονδήποτε τρόπο η προσωπικότητά τους από την συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό. (γ) οι πληροφορίες που καταχωρούνται από τους ίδιους στο πλαίσιο του εκάστοτε Διαγωνισμού είναι αληθείς, ακριβείς, ότι έχουν τη σχετική εξουσία διάθεσης επ αυτών. (δ) η συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό και το σχετικό υλικό που ενδέχεται να αναρτηθεί στο πλαίσιο αυτού δεν προσβάλλει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου ή έχουν εξασφαλίσει σχετικά τις απαραίτητες άδειες.

8 (ε) τα προσωπικά στοιχεία τους, που θα κληθούν να παρέχουν σε περίπτωση που αναδειχθούν νικητές, όπως το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και η διεύθυνση, είναι ακριβή και αληθή. (στ) η συμμετοχή τους είναι σύμφωνη με τη σχετική Ελληνική Νομοθεσία και τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 και δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου. (ζ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους για την προβολή του εκάστοτε προγράμματος και των αποτελεσμάτων του μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ όλη τη διάρκεια αυτού. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του προγράμματος. (η) παραιτούνται από κάθε δικαστική ή εξώδικη ενέργεια κατά της Διοργανώτριας Εταιρείας, σε περίπτωση που η τελευταία κρίνει ότι πρέπει να αποκλειστούν από το Διαγωνισμό για κάποιον από τους προβλεπόμενους στους παρόντες Όρους λόγο. 8. ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΤΩΝ 8.1 Οι συμμετέχοντες Χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που υποβάλουν ή διανέμουν στο πλαίσιο των Διαγωνισμών μέσω του δικτυακού τόπου του Κομιούνιτι της Q, καθ οιονδήποτε τρόπο. Σε καμία περίπτωση η Διοργανώτρια Εταιρεία ή οι συνεργάτες της δε μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για ζημίες ή απώλειες οποιουδήποτε είδους (π.χ. άμεση έμμεση, τυχαία, παρεπόμενη, αστική ή ποινική) που προκύπτουν από ενέργειες των συμμετεχόντων Χρηστών. Ρητά διευκρινίζεται ότι οιαδήποτε ζημία (θετική ή αποθετική) ή ηθική βλάβη προκληθεί στο πλαίσιο των Διαγωνισμών στους Χρήστες ή σε τρίτο, ανάγεται αποκλειστικά στη σφαίρα ευθύνης του Χρήστη, από την συμμετοχή του οποίου προκλήθηκε η ζημία ή η ηθική βλάβη. 8.2 Αν η Διοργανώτρια Εταιρεία πληροφορηθεί με οποιονδήποτε τρόπο την ύπαρξη περιεχομένου που προσβάλλει την προσωπικότητα, την τιμή ή την υπόληψη οιουδήποτε τρίτου, και κατά την κρίση της επιφέρει ηθική βλάβη και περιουσιακή ζημία σε τρίτον, εγείρει νομική ευθύνη ή παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο το νόμο, δικαιούται χωρίς προειδοποίηση:

9 (α) να διαγράψει άμεσα τη συμμετοχή που περιέχει το συγκεκριμένο περιεχόμενο, (β) να απορρίψει τη συμμετοχή του Χρήστη, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωσή του, (γ) να λάβει οποιοδήποτε κατά τη κρίση της νόμιμο μέτρο, για την άρση της συγκεκριμένης προσβολής και την παράλειψή της στο μέλλον, και την αποτροπή της πρόκλησης οιασδήποτε ζημιάς σε τρίτους. 8.3 Τις αντίστοιχες υπό 8.2 εξουσίες διατηρεί και στις περιπτώσεις όπου κάποιος Χρήστης, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού, έχει χρησιμοποιήσει (ή πιθανολογείται να έχει χρησιμοποιήσει ή να έχει αποπειραθεί να χρησιμοποιήσει) αθέμιτα μέσα αναφορικά με τη συμμετοχή του ή έχει παραβεί κάποιον από τους παρόντες Όρους. 8.4 Ως αθέμιτα μέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισμικού προς διευκόλυνση αυτοματοποιημένων ή πολλαπλών συμμετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, υποκλοπή και χρήση εικόνων άλλων προσώπων χωρίς τη συναίνεσή τους, παραποίηση και επεξεργασία φωτογραφιών άλλων προσώπων χωρίς την συναίνεση των απεικονιζομένων και ούτω καθεξής. 9. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 9.1 Η ευθύνη της Διοργανώτριας Εταιρείας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση του/των δώρου/ων που αποτελούν αντικείμενο του εκάστοτε Διαγωνισμού. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη αστική ή ποινική απέναντι στους συμμετέχοντες, τους νικητές ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα δώρα, την χρήση των δώρων ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία, καθώς και για τη διακοπή, τη δυσλειτουργία, την καθυστέρηση της εξέλιξης του εκάστοτε Διαγωνισμού. 9.2 Με τη συμμετοχή στον εκάστοτε Διαγωνισμό οι συμμετέχοντες Χρήστες αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν κανένα δικαίωμα ή απαίτηση κατά της

10 Διοργανώτριας Εταιρείας, ούτε και νομιμοποιούνται να ζητήσουν είτε τη συνέχιση του εκάστοτε λήξαντος Διαγωνισμού, είτε οιαδήποτε αποζημίωση. 9.3 Μετά τη λήξη του εκάστοτε Διαγωνισμού καθώς και της διανομής του δώρου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας Εταιρείας παύει να υφίσταται, η οποία και δεν θα υπέχει ούτε θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε άλλη μελλοντική υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων και των νικητών. 10. ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ 10.1 Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί ρητά το δικαίωμα να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει τον εκάστοτε Διαγωνισμό ή να μεταβάλει οποιονδήποτε όρο αυτού. Κάθε μεταβολή που αφορά τους όρους θα γνωστοποιείται στο κοινό σύμφωνα με τον όρο 2.4 του παρόντος ή/και κάθε άλλο πρόσφορο μέσο Η Διοργανώτρια Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης των συμμετεχόντων στο διαδικτυακό τόπο του Κομιούνιτι της Q, σε οποιαδήποτε αιτία και αν ανάγονται τα σχετικά προβλήματα, όπως ενδεικτικά, σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού τους (ανωτέρα βία), σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού. 11. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά γνωρίσματα της Διοργανώτριας Εταιρείας 12. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 12.1 Ως προς την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων χρηστών ισχύουν απαρέγκλιτα τα προβλεπόμενα στους Όρους χρήσης του Κομιούνιτι της Q, οι οποίοι βρίσκονται αναρτημένοι στον ακόλουθο σύνδεσμο

11 12.2 Ειδικά όσον αφορά στους νικητές του εκάστοτε Διαγωνισμού και στους τυχόν αναπληρωματικούς νικητές, η Διοργανώτρια Εταιρεία ενημερώνει ότι η ίδια θα επεξεργασθεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τους, που θα συλλέξει από τους ίδιους, με σκοπό την ενημέρωσή τους και τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού, καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση των Δώρων. Το σχετικό αρχείο θα διατηρείται για εύλογο χρονικό διάστημα, και εφ όσον δεν είναι πλέον απαραίτητη η διατήρηση των δεδομένων για την εκπλήρωση νομικών υποχρεώσεων ή για την άσκηση και υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων της Διοργανώτριας Εταιρείας, το σχετικό αρχείο θα καταστρέφεται Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε συμμετέχων δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η επικοινωνία του με τη Διοργανώτρια στο πλαίσιο του εκάστοτε Διαγωνισμού έχει τη δυνατότητα να γνωστοποιήσει την άρνησή του σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας επικοινωνώντας μέσω προσωπικού μηνύματος με τον Διαχειριστή της σελίδας του Κομιούνιτι της Q. 13. ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η Διοργανώτρια Εταιρεία, για την εξυπηρέτηση των σκοπών των Διαγωνισμών και κυρίως της αρχής της διαφάνειας, διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει και να δημοσιοποιεί τα ονόματα των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό και να προβάλει φωτογραφικό υλικό που τυχόν έχει κατά τη διάρκεια απονομής του δώρου, μέσω του διαδικτυακού τόπου του Κομιούνιτι της Q ( της ιστοσελίδας της ( της σελίδας της WIND στο Facebook ( δια του τύπου ή/ και των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, καθώς και με οποιοδήποτε άλλο μέσο θεωρεί κατάλληλο και στο πλαίσιο οποιασδήποτε ενέργειας ιδιαίτερα δε σχετικής με την προώθηση του Διαγωνισμού, άνευ αμοιβής ή άλλου ανταλλάγματος προς τους συμμετέχοντες. 14. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ Η συμμετοχή στον εκάστοτε Διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή παρόντων Όρων. Η μη ακριβής τήρηση αυτών, καθώς και η με οποιοδήποτε τρόπο

12 εκδήλωση επιφύλαξής ή/και αντίρρησης σε σχέση με αυτούς αποτελεί λόγο αποκλεισμού του συμμετέχοντα σε οποιοδήποτε στάδιο των Διαγωνισμών. 15. ΔΙΑΦΟΡΕΣ Οι παρόντες Όροι, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Αρμόδια για κάθε τυχόν ζήτημα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τους Διαγωνισμούς που διέπονται από τους παρόντες, ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός WIND QUIZ

Διαγωνισμός WIND QUIZ Διαγωνισμός WIND QUIZ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ανώνυμη εταιρεία τηλεπικοινωνιών «WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ», με έδρα της στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας αρ. 66, τηλέφωνο 210 6158000 (εφεξής καλούμενη χάριν

Διαβάστε περισσότερα

Για την προαναφερόμενη ενέργεια των καταναλωτών δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου προϊόντος ή/και υπηρεσίας της WIND.

Για την προαναφερόμενη ενέργεια των καταναλωτών δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου προϊόντος ή/και υπηρεσίας της WIND. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND Οι καλύτερες προσφορές τρέχουν μόνο στην Πάτρα - Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ»

Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ» Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ» 1. H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «#WINDrising»

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «#WINDrising» ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «#WINDrising» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε.» (εφεξής η «Διοργανώτρια») διοργανώνει Διαγωνισμό με έπαθλα προσκλήσεις, συσκευές, δώρα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού με τίτλο «ΚΟΝΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ»

Όροι Διαγωνισμού με τίτλο «ΚΟΝΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ» Όροι Διαγωνισμού με τίτλο «ΚΟΝΤΕΣΤ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με έδρα στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού Idealia

Όροι Διαγωνισμού Idealia Όροι Διαγωνισμού Idealia H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «L OREAL HELLAS A.E.», (εφεξής η «L OREAL») διοργανώνει προωθητική ενέργεια (διαγωνισμό) με έπαθλο τριάντα (30) κρέμες ημέρας Idealia για μικτή-λιπαρή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. 1] Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι Συμμετοχής Γενικοί Όροι Συμμετοχής Όροι Συμμετοχής στην ενέργεια THE BIG SCRATCH by ThinkDigital Η Μ. ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ThinkDigital Internet και Διαφήμιση» (στο εξής η «Διοργανώτρια»), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας

WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ NEWSBEAST.GR Wind 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ NEWSBEAST.GR Wind 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ NEWSBEAST.GR Wind 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία NEWSBEAST.GR A.E. µε έδρα της στο Μαρούσι Αττικής, Σκρα 4, τηλ. 211 105 4510, η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα

Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα ΑΡΙΘΜΟΣ 8923 13/10/2017 Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα ΟΡΟΙ 1. Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος καθορίζεται από τις 19/10/2017 μέχρι και την 21/10/2017 και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές διαγωνισμού

Διοργανωτές διαγωνισμού Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΙΚΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής καλούμενη ως «Cambo Industries») έχει αναλάβει να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Η Μονοπρόσωπη Εταιρεία με το διακριτικό τίτλο «ALL ABOUT CONCEPT», που εδρεύει στην Κάντζα Παλλήνης, Ερμού 4, ΤΚ 15 351, (στο εξής αναφερόμενη και ως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «Vodafone - Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών» (περαιτέρω η VODAFONE ), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο εξής αναφερόμενη και ως «Εταιρεία»),

Διαβάστε περισσότερα

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Honda Roadtrips» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live! ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live! Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Vodafone - Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών», (περαιτέρω η VODAFONE ) που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού. VICHY Neovadiol «Πες μας τη γνώμη σου»

Όροι Διαγωνισμού. VICHY Neovadiol «Πες μας τη γνώμη σου» Όροι Διαγωνισμού VICHY Neovadiol «Πες μας τη γνώμη σου» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «L OREAL HELLAS A.E.» (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως αρ. 39Α, Ν. Ιωνία Αττικής, Α.Φ.Μ 094026261/Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμού τροποποιηθεί η σχετική αλλαγή θα ανακοινωθεί από τη Διοργανώτρια με σχετική δημοσίευση της στο η δε ανακοίνωση θα

Διαγωνισμού τροποποιηθεί η σχετική αλλαγή θα ανακοινωθεί από τη Διοργανώτρια με σχετική δημοσίευση της στο   η δε ανακοίνωση θα ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ» (εφεξής «WIND») που εδρεύει στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας αρ. 66, ΤΚ 15125 διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού Άνοιξη στην Πόλη

Όροι Διαγωνισμού Άνοιξη στην Πόλη Όροι Διαγωνισμού Άνοιξη στην Πόλη 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ανώνυμη εταιρεία τηλεπικοινωνιών «WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ», με έδρα της στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας αρ. 66, τηλέφωνο 210 6158000 (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND. Γίνε εσύ η επόμενη μεγάλη μεταγραφή στο Mobile Internet της WIND- Προωθητικές ενέργειες 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND. Γίνε εσύ η επόμενη μεγάλη μεταγραφή στο Mobile Internet της WIND- Προωθητικές ενέργειες 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND Γίνε εσύ η επόμενη μεγάλη μεταγραφή στο Mobile Internet της WIND- Προωθητικές ενέργειες 2012 Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ»

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμός Μαγειρέψτε με την Πολυεστία Ελ Γκρέκο H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Energizer CampingPass» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Φόρτις Εμπορική ΑΕ», εδρεύουσα στην Αττική, Θέση Σουρέζα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Energizer CampingPass» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Φόρτις Εμπορική ΑΕ», εδρεύουσα στην Αττική, Θέση Σουρέζα ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Energizer CampingPass» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Φόρτις Εμπορική ΑΕ», εδρεύουσα στην Αττική, Θέση Σουρέζα Φυλή, ΤΚ 13341 (εφεξής ο «Διοργανωτής»), με τη συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση

Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση The Ranch 1.Η εταιρεία «the ranch - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΕ» (εφεξής καλούμενη Διοργανωτής/ Διοργανώτρια ) διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Rowenta, Shh

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Rowenta, Shh ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Rowenta, Shh 1.Η εταιρεία GROUPE SEB ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ. (εφεξής καλούμενη Διοργανωτής/Διοργανώτρια ), διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE SAMSUNG GALAXY S6 32GB»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE SAMSUNG GALAXY S6 32GB» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE SAMSUNG GALAXY S6 32GB» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» (εφεξής «COSMOTE» ή/και «Διοργανώτρια

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού IDEAL SOLEIL Dry Touch

Όροι Διαγωνισμού IDEAL SOLEIL Dry Touch Όροι Διαγωνισμού IDEAL SOLEIL Dry Touch H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «L OREAL HELLAS A.E.», (εφεξής η «L OREAL»ή η «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει προωθητική ενέργεια (διαγωνισμό) με έπαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Η ανώνυµη Εταιρεία µε την επωνυµία «KICK A.E ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.», που εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο, Χάλκης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Samsung Galaxy S10 & S10+ Προωθητική Ενέργεια Προπαραγγελιών

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Samsung Galaxy S10 & S10+ Προωθητική Ενέργεια Προπαραγγελιών ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Samsung Galaxy S10 & S10+ Προωθητική Ενέργεια Προπαραγγελιών Η παρούσα προωθητική ενέργεια (η "Προωθητική Ενέργεια") απευθύνεται σε κατόχους Samsung

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «Απόκτησε το Samsung Galaxy Note 3 και πάρε ΔΩΡΟ το Samsung Galaxy Gear αξίας 299»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «Απόκτησε το Samsung Galaxy Note 3 και πάρε ΔΩΡΟ το Samsung Galaxy Gear αξίας 299» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «Απόκτησε το Samsung Galaxy Note 3 και πάρε ΔΩΡΟ το Samsung Galaxy Gear αξίας 299» 1] H εταιρεία με την επωνυμία «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου ΑΕ, που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφόρο Αθηνών 112 (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments

OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments 1. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ- ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία θα διανείμει στους καταναλωτές πέντε διαφορετικά έντυπα σε σχήμα κινητού τηλεφώνου. Κάθε έντυπο θα έχει τυπωμένο ένα μοναδικό αριθμό.

Η Εταιρεία θα διανείμει στους καταναλωτές πέντε διαφορετικά έντυπα σε σχήμα κινητού τηλεφώνου. Κάθε έντυπο θα έχει τυπωμένο ένα μοναδικό αριθμό. «Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία άμεσης νίκης και τίτλο «Επίλεξε smart @ Wind stores» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.» που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία EUROCATERING ΑΕ με έδρα ΚΑΑ-Κεντρική Αγορά Αθηνών, Υπόστεγο Δ-50, ΑΦΜ 099004349, ΔΟΥ ΦΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΤΗΣ NRG

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΤΗΣ NRG ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΤΗΣ NRG 1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1.1 Η ανώνυμη εταιρεία εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την επωνυμία «NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV» Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής ο «OTE» ή «Διοργανωτής), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «Χαλάρωση που πετάει» Οκτώβριος 2013

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «Χαλάρωση που πετάει» Οκτώβριος 2013 ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «Χαλάρωση που πετάει» Οκτώβριος 2013 Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Cyta Ελλάς Τηλεπικοινωνιακή Α.Ε.» με το διακριτικό τίτλο «Cyta

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Με κάθε αγορά Smartphone Δωροκάρτα 20 για να κατεβάσεις τα καλύτερα apps!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Με κάθε αγορά Smartphone Δωροκάρτα 20 για να κατεβάσεις τα καλύτερα apps! ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Με κάθε αγορά Smartphone Δωροκάρτα 20 για να κατεβάσεις τα καλύτερα apps! Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «KICK A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.», που εδρεύει στο

Διαβάστε περισσότερα

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την Όροι Διαγωνισμού 1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την «The Mojo» (εφεξής «Διαφημιστική») που εδρεύει στη διεύθυνση Παπαχρήστου 3, Παπάγου Αττικής, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ & ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ & ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ & ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΑΠ FRIDAY, 18 FEBRUARY 2019 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Οι ανώνυμες εταιρείες με τις επωνυμίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968» Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής ο «OTE»

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού FB. 6. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας μία φορά την αίτηση συμμετοχής-φόρμα.

Όροι Διαγωνισμού FB. 6. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας μία φορά την αίτηση συμμετοχής-φόρμα. Όροι Διαγωνισμού FB 1. Ο διαγωνισμός «SCANIT στο Facebook» διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία «ScanIT 4Experience s.a.», η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας 179, 2 ο Όροφο με ΑΦΜ 800385689,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE XMAS Promo 2017»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE XMAS Promo 2017» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE XMAS Promo 2017» 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» (εφεξής «COSMOTE» ή/και «Διοργανώτρια

Διαβάστε περισσότερα

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ: «Υβρίδια: Στα όρια Τέχνης και Τεχνολογίας» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού L Institut Vichy

Όροι Διαγωνισμού L Institut Vichy Όροι Διαγωνισμού L Institut Vichy H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «L OREAL HELLAS A.E.», (εφεξής η «L OREAL») διοργανώνει προωθητική ενέργεια (διαγωνισμό) με έπαθλο ένα ταξίδι για δύο (2) άτομα στο

Διαβάστε περισσότερα

Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις βιβλία της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη!

Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις βιβλία της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη! Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις βιβλία της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη! Α. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Α. & Σ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «Εκδόσεις Σαββάλας»,

Διαβάστε περισσότερα

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ)

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 1. Στο διαγωνισμό που διοργανώνει η αλυσίδα καταστημάτων με

Διαβάστε περισσότερα

«Διαγωνισμός My COSMΟΤΕ Κινητή»

«Διαγωνισμός My COSMΟΤΕ Κινητή» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ «Διαγωνισμός My COSMΟΤΕ Κινητή» ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Α.Ε.» (εφεξής «COSMOTE» ή/και «Διοργανώτρια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜO της επίσημης ιστοσελίδας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου vasilisp.com

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜO της επίσημης ιστοσελίδας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου vasilisp.com ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜO της επίσημης ιστοσελίδας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου vasilisp.com Η επίσημη ιστοσελίδα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου Vasilisp.com διοργανώνει διαγωνισμό για το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

2] Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ, της Visa Europe Services Inc. και της OGILVY ONE WORLDWIDE SA, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου

2] Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ, της Visa Europe Services Inc. και της OGILVY ONE WORLDWIDE SA, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1] Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.», που εδρεύει στο 14χλμ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ σε συνεργασία με την ανώνυμη εταιρία Visa Europe Services Inc.» που εδρεύει 1 Sheldon

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «General Motors Ελλάς Α.Ε.», η οποία εδρεύει στον Δήμο Αμαρουσίου, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 56 & Δελφών 2, με ΑΦΜ 094139058 της ΔΟΥ Φ.Α.Ε. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Οι υποτροφίες θα αναρτηθούν στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) Accounting Youngsters και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει συνολικά 19 ημέρες.

Οι υποτροφίες θα αναρτηθούν στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) Accounting Youngsters και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει συνολικά 19 ημέρες. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «EPSILON NET A.E.» που εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, 17ης Νοεμβρίου 79, τ.κ. 543 52, με Α.Φ.Μ. 099357493, ΔΟΥ ΦΑΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, διοργανώνει προωθητική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Facebook Hellenic Equestrian Federation - Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Facebook Hellenic Equestrian Federation - Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Facebook Hellenic Equestrian Federation - Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας Όροι & Προϋποθέσεις για τον Διαγωνισμό PLAYMOBIL Ιππικός Όμιλος: 1. Γενικές Διατάξεις 1.1 Ο Διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού «MΕΤΡΗΤΑ - SFERAMAΞΟ»

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού «MΕΤΡΗΤΑ - SFERAMAΞΟ» Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού «MΕΤΡΗΤΑ - SFERAMAΞΟ» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «SPACE FM STEREO ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ A.E.» (εν συντομία «Διοργανώτρια») που εδρεύει στο νομό Αττικής,.., και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε., που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό,

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «ilovezen #ilovezencontest»

Διαγωνισμός «ilovezen #ilovezencontest» Διαγωνισμός «ilovezen #ilovezencontest» Η εταιρία με την επωνυμία «Addnex ΑΕ» και το διακριτικό τίτλο «Addnex SA» (εφεξής η Addnex ), που εδρεύει στην Aγία Παρασκευή, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «COSMOTE ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ SMS PROMO»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «COSMOTE ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ SMS PROMO» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «COSMOTE ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ SMS PROMO» Η COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής η «COSMOTE» ή «Διοργανώτρια) που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού "Make up your day"

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού Make up your day Όροι συμμετοχής διαγωνισμού "Make up your day" 1. Η εκδοτική διαφημιστική εταιρία με την επωνυμία «MEDIAVIEW», η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη οδός Εθν. Αμύνης 32Α, (εφεξής: «η Διοργανώτρια»), και εκπροσωπείται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1. H σύμφωνα με τους παρόντες όρους διεξαγόμενη ενέργεια «Εσύ για ποιον θα ψήσεις;», διοργανώνεται από τις εταιρείες ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΒΕΕ, Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας 11 ο ΧΛΜ Μεταμόρφωση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ WIND «MOTOROLA RAZR ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ»

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ WIND «MOTOROLA RAZR ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ» ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ WIND «MOTOROLA RAZR ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ» Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Διον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο εξής αναφερόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Προωθητική Ενέργεια «Εγγράψου στο Newsletter μας»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Προωθητική Ενέργεια «Εγγράψου στο Newsletter μας» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Προωθητική Ενέργεια «Εγγράψου στο Newsletter μας» Η εταιρεία με την επωνυμία «Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ» (στο εξής «η Διοργανώτρια»), που εδρεύει στο Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας 274, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού.

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COCO-MAT: COCO-MAT PILLOWSOPHY Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COCOMAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού "Θες να πάμε τα DUO μας Μύκονο;"

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού Θες να πάμε τα DUO μας Μύκονο; Όροι συμμετοχής διαγωνισμού "Θες να πάμε τα DUO μας Μύκονο;" 1. Η εκδοτική διαφημιστική εταιρία με την επωνυμία «MEDIAVIEW», η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη οδός Εθν. Αμύνης 32Α, (εφεξής: «η Διοργανώτρια»),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εσύ µε ποιον θα µοιραστείς το Frog σου;»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εσύ µε ποιον θα µοιραστείς το Frog σου;» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εσύ µε ποιον θα µοιραστείς το Frog σου;» 1] Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής η «COSMOTE» ή «Διοργανώτρια»),

Διαβάστε περισσότερα

Η συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού.

Η συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού. Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό H δύναμη των Χριστουγέννων 1. Η εταιρία με την επωνυμία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. που εδρεύει στο Περιστέρι, οδός Λεωφ. Κηφισού 130 (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») διοργανώνει προωθητική

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού «Accessorize Xmas Wishes»

Όροι Διαγωνισμού «Accessorize Xmas Wishes» Όροι Διαγωνισμού «Accessorize Xmas Wishes» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

3. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 7/9/2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 π.μ, έως και την 10/9/2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ.

3. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 7/9/2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 π.μ, έως και την 10/9/2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» που εδρεύει στο Ν. Φάληρο του Δήμου Πειραιά στην οδό Εθν. Μακαρίου και Δημ. Φαληρέως αρ. 2 (εφεξής η «ΕΤΑΙΡΙΑ»),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΙΚΗΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ- ΔΩΡΑ- ΤΙΤΛΟΣ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΙΚΗΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ- ΔΩΡΑ- ΤΙΤΛΟΣ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΙΚΗΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ- ΔΩΡΑ- ΤΙΤΛΟΣ Η εταιρεία με την επωνυμία «Skywalker ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ε.Π.Ε» και το διακριτικό τίτλο «SKYWALKER

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού. VICHY Είσαι μαχήτρια. Σου αξίζει να γίνεις και διάσημη!

Όροι Διαγωνισμού. VICHY Είσαι μαχήτρια. Σου αξίζει να γίνεις και διάσημη! Όροι Διαγωνισμού VICHY Είσαι μαχήτρια. Σου αξίζει να γίνεις και διάσημη! H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «L OREAL HELLAS A.E.» (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως αρ. 39Α, Ν. Ιωνία Αττικής, Α.Φ.Μ 094026261/Δ.Ο.Υ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΕ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΕ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΤΕ» 1. H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» (εφεξής ΟΤΕ ή Διοργανώτρια) που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισµού «Vodafone DAILY»

Όροι Διαγωνισµού «Vodafone DAILY» Όροι Διαγωνισµού «Vodafone DAILY» Εισαγωγή Η ανώνυµη εταιρία µε την επωνυµία «Vodafone-Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE )

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής σε Προωθητικό Πρόγραμμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE Shazam»

Όροι Συμμετοχής σε Προωθητικό Πρόγραμμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE Shazam» Όροι Συμμετοχής σε Προωθητικό Πρόγραμμα «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE Shazam» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» (εφεξής «COSMOTE» ή/και «Διοργανώτρια Εταιρεία») που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Διαγωνισμός «Cookλοι»

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Διαγωνισμός «Cookλοι» ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Διαγωνισμός «Ckλοι» 1. Η εταιρεία Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε. (εφεξής καλούμενη Διοργανωτής/ Διοργανώτρια ), διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου

Διαβάστε περισσότερα

STYLE BATTLE ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1. Ο σύμφωνα με τους παρόντες όρους διεξαγόμενος διαγωνισμός «Tecni.ART Style Battle», διοργανώνεται από την εταιρεία L

STYLE BATTLE ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1. Ο σύμφωνα με τους παρόντες όρους διεξαγόμενος διαγωνισμός «Tecni.ART Style Battle», διοργανώνεται από την εταιρεία L STYLE BATTLE ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1. Ο σύμφωνα με τους παρόντες όρους διεξαγόμενος διαγωνισμός «Tecni.ART Style Battle», διοργανώνεται από την εταιρεία L Oreal Hellas Α.Ε., Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 39Α, 14234

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διενέργειας διαγωνισμού theconcept TAVROS με τέσσερα δώρα (λήξη συμμετοχών την )

Όροι διενέργειας διαγωνισμού theconcept TAVROS με τέσσερα δώρα (λήξη συμμετοχών την ) Όροι διενέργειας διαγωνισμού theconcept TAVROS με τέσσερα δώρα (λήξη συμμετοχών την 15-1-2017) 1. Η theconcept TAVROS (περαιτέρω ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει διαγωνισμό (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), ο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ELPEDISON IRONMAN

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ELPEDISON IRONMAN ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ELPEDISON IRONMAN Διαγωνισμός ELPEDISON IRONMAN για 1 συμμετοχή 1. Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία με την επωνυμία «Ι.Ν. ΛΕΟΥΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

TRIUMPH SONG. Ελένη Φουρέιρα Contest

TRIUMPH SONG. Ελένη Φουρέιρα Contest TRIUMPH SONG Ελένη Φουρέιρα Contest 1. Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία με την επωνυμία «Ι.Ν. ΛΕΟΥΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρτάλη αρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάθε μέρα ΣΚΑΪ, κάθε μέρα δώρα» Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Ραδιοφωνικές και Τηλεπικοινωνιακές Επιχειρήσεις Α.Ε», (εφεξής ο «ΣΚΑΪ»), ΑΦΜ 094439203, Δ.Ο.Υ.

Διαβάστε περισσότερα

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE DEALS for YOU Athens Clue: Facebook Live Video Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

4.2. Στο διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε φυσικό πρόσωπο το οποίο διαμένει στην Ελλάδα μόνιμα, νόμιμα και έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικία

4.2. Στο διαγωνισμό μπορεί να λάβει μέρος κάθε φυσικό πρόσωπο το οποίο διαμένει στην Ελλάδα μόνιμα, νόμιμα και έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικία ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Προκήρυξη διαγωνισμού 1.1 Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΦΟΥ Α.Ε.» (πρακτόρευση ασφαλιστικών εταιρειών), καλούμενη εφεξής «η εταιρεία», που εδρεύει στο Δήμο Ζωγράφου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η MTN Cyprus Ltd (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «MTN MADWALK INVITATIONS»

Διαβάστε περισσότερα

1) Τακτικός νικητής: κάτοχος

1) Τακτικός νικητής: κάτοχος Στις 26/4/2017 και ώρα 6:00μμ, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών από τις έγκυρες συμμετοχές του διαγωνισμού για το διάστημα 16/3/2017-15/4/2017 (αριθμός έγκυρων συμμετοχών: 222). Από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ INSTAGRAM ΤΗΣ ESTEE LAUDER GREECE

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ INSTAGRAM ΤΗΣ ESTEE LAUDER GREECE ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ INSTAGRAM ΤΗΣ ESTEE LAUDER GREECE 1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Estee Lauder Hellas AE, (Τζαβέλλα 67 και Μεσογείων, Χαλάνδρι) νομίμως εκπροσωπούμενη, ΑΦΜ 099877197

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Samsung QLED 2019 Q3 Prepaid Cards Promo Η παρούσα προωθητική ενέργεια απευθύνεται σε κατόχους Samsung Account (https://account.samsung.com/membership/index.do)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Διαγωνισμός «Γράψου στο Newsletter της Frezyderm και κέρδισε!»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Διαγωνισμός «Γράψου στο Newsletter της Frezyderm και κέρδισε!» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμός «Γράψου στο Newsletter της Frezyderm και κέρδισε!» Η «FREZYDERM ΑΒΕΕ», με έδρα της στη Μενάνδρου 75, τηλέφωνο -2105246900 (εφεξής καλούμενη χάριν συντομίας ως «FREZYDERM»),

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για το λανσάρισμα ALCATEL 5»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για το λανσάρισμα ALCATEL 5» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για το λανσάρισμα ALCATEL 5» 1] Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής η «COSMOTE»

Διαβάστε περισσότερα

4. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια και τον Διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν απαιτείται αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της Διοργανώτριας.

4. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια και τον Διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν απαιτείται αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της Διοργανώτριας. Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Ready, Kraft Go! 1. H εταιρεία με την επωνυμία «Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής, Εμπορίας και Αντιπροσωπείας Τυπογραφικών Μελανών και Χρωμάτων ΝΤΡΟΥΚ- ΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ» και το διακριτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ», που εδρεύει στο Νέο Φάληρο Αττικής (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2, T.K. 185 47) (εφεξής οι «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ»),

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «HANGOVER III»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «HANGOVER III» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «HANGOVER III» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» (εφεξής «OTE»), η οποία εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός Disney Junior Μαλλιά Κουβάρια»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός Disney Junior Μαλλιά Κουβάρια» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός Disney Junior Μαλλιά Κουβάρια» Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής ο «OTE»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ «Προωθητική Ενέργεια Vodafone - Ασφαλιστικός Γονέας»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ «Προωθητική Ενέργεια Vodafone - Ασφαλιστικός Γονέας» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ «Προωθητική Ενέργεια Vodafone - Ασφαλιστικός Γονέας» Η εταιρεία με την επωνυμία «Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ» (στο εξής «η Διοργανώτρια»), που εδρεύει στο Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας 274, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Διαγωνισμός 31 ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2013 WIND 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Διαγωνισμός 31 ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2013 WIND 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμός 31 ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2013 WIND 1.1 Η ανώνυμη εταιρεία τηλεπικοινωνιών «WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ», με έδρα της στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού Sfera Quiz

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού Sfera Quiz Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού Sfera Quiz H ανώνυμη εταιρεία με την «SFERA RADIO ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εν συντομία «Διοργανώτρια») που εδρεύει στο νομό Αττικής, στους Αγίους Αναργύρους

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός διαγωνισμού υπό τον τίτλο SUPER BUZZ TV ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Κανονισμός διαγωνισμού υπό τον τίτλο SUPER BUZZ TV ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κανονισμός διαγωνισμού υπό τον τίτλο SUPER BUZZ TV ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο SUPER BUZZ TV από την εταιρεία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ A.E.». (στο εξής η Διοργανώτρια ), με την τεχνική υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Β. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ. Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διοργανώνει τον διαγωνισμό έχει το δικαίωμα να ζητήσει αντίγραφο της ταυτότητας κάθε νικητή για να διαπιστώσει την ταυτοπροσωπία.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διοργανώνει τον διαγωνισμό έχει το δικαίωμα να ζητήσει αντίγραφο της ταυτότητας κάθε νικητή για να διαπιστώσει την ταυτοπροσωπία. ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στην Αθήνα, σήμερα στις 26/08/2017 η εταιρεία με την επωνυμία «YAVA FITNESS CENTERS GREECE LTD» (εφ εξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ») που εδρεύει στο Ψυχικό, οδός Γεώργιου Μπάκου, αρ. 3 με Α.Φ.Μ. 800737884

Διαβάστε περισσότερα

PAL CONTEST «Ποιος μου πήρε τα Pal μου;»

PAL CONTEST «Ποιος μου πήρε τα Pal μου;» PAL CONTEST «Ποιος μου πήρε τα Pal μου;» 1. Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία με την επωνυμία «Ι.Ν. ΛΕΟΥΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρτάλη

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ» 1. Η Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

«ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ» 1. Η Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ» 1. Η Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και τον διακριτικό τίτλο «ΑΣΠΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα