ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ"

Transcript

1 ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KAMIQ

2 ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Οταν ξέρεις τι θέλεις, το νέο SKODA KAMIQ είναι το αυτοκίνητό σου. Συνδυάζοντας συμπαγείς διαστάσεις με μία τολμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία, υιοθετεί μία απέριττη, αλλά γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση. Το τέλειο αυτοκίνητο που είναι κατάλληλο για όλες τις ανάγκες σας στην πόλη. Το KAMIQ είναι εξοπλισμένο με άφθονες τεχνολογίες, ασυνήθιστες για ένα συμπαγές crossover πόλης. Προηγμένα συστήματα υποβοήθησης και μία νέα γενιά συστημάτων infotainment υπόσχονται ασφαλή ταξίδια χωρίς συμβιβασμούς στην απόλαυση. Αυτό θα πει Simply Clever. Αυτό θα πει ŠKODA.

3 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

4 Σχεδιασμός 6 Ξεχωρίζει ΜΕ την πρώτη ματιά Έχει τη σωστή εμφάνιση: το KAMIQ είναι το τέλειο μίγμα στιβαρότητας και δυναμικών σχημάτων που αποτυπώνουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία ŠKODA. Είναι το πρώτο crossover της ŠKODA. ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ Με την εξωτερική του εμφάνιση, το KAMIQ δηλώνει ότι ανήκει στην οικογένεια ŠKODA, αλλά ταυτόχρονα εκφράζει και την ατομικότητά του. Το αυτοκίνητο έχει χαρακτηριστικά SUV, όπως το ψηλότερο πλαίσιο, και σκληροτράχηλη εμφάνιση, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα ενός συμπαγούς αυτοκινήτου πόλης. ΕΜΠΡΟΣ ΟΨΗ Το KAMIQ διαθέτει φαρδιά μάσκα και διαιρούμενους προβολείς που κάνουν τη φυσιογνωμία του μοναδική. Το διακοσμητικό στον εμπρός προφυλακτήρα σε πλατινέ γκρι ή μαύρο αναδεικνύει τον crossover χαρακτήρα του.

5 ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ Προσθέτοντας μία νότα εξατομίκευσης στην καθημερινή οδήγηση, το KAMIQ διατίθεται προαιρετικά με μία μαύρη, πανοραμική οροφή. ΠΛΑΪΝΗ ΟΨΗ Χαρακτηριστικές γραμμές στα πλευρά του αυτοκινήτου τονίζουν το δυναμικό στυλ του, όπως διαμορφώνεται από τη σχεδιαστική γλώσσα ŠKODA. Η εντύπωση αυτή ενισχύεται με τα φιμέ κρύσταλλα SunSet, που όχι μόνο τονίζουν τη γοητεία τού εξωτερικού αλλά προστατεύουν και τους πίσω επιβάτες από την αντανάκλαση. ΠΙΣΩ ΟΨΗ Με το λογότυπο ŠKODA να φιγουράρει ολογράφως στο πίσω τμήμα, το αυτοκίνητο δηλώνει περήφανα την οικογενειακή του προέλευση. Το διακοσμητικό στον πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη σε πλατινέ γκρι ή μαύρο, που τονίζει τη μεγάλη απόσταση από το έδαφος, χαρίζει μία εξαιρετικά στιβαρή εμφάνιση. Σχεδιασμός 9

6 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΩΝ

7 Σχεδιασμός 12 ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΜΠΝΕΕΙ Το φως φωτίζει αλλά και εμπνέει. Οι μοναδικοί προβολείς LED και τα λεπτά μακρόστενα πίσω φώτα καθιστούν το αυτοκίνητο άμεσα αναγνωρίσιμο, αντιπροσωπεύοντας το τέλειο μίγμα τσεχικής παράδοσης στα κρύσταλλα και σύγχρονης τεχνολογίας. ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ FULL LED Το KAMIQ διαθέτει οριζόντιας σχεδίασης πίσω φώτα, με φωτισμό σχήματος C - τυπικό γνώρισμα της οικογένειας ŠKODA σε πιο μοντέρνα εκδοχή. Το γνήσιο στοιχείο ταυτότητας συνδυάζεται με τέλεια λειτουργικότητα. Η κορυφαία έκδοση εφοδιάζεται με πίσω φώτα full LED που περιλαμβάνουν δυναμικά φλας. ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ FULL LED Η κορυφαία έκδοση είναι η επιτομή της τεχνολογίας LED και περιλαμβάνει λειτουργία φωτισμού στροφής, φώτα ομίχλης και δυναμικά φλας (με κινούμενο γραφικό) που επιτείνουν το δυναμικό στυλ του αυτοκινήτου.

8 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

9 Σχεδιασμός 16 Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΧΩΡΟΣ Στο εσωτερικό του KAMIQ θα νιώθετε σαν στο σπίτι σας. Σε πλήρη αισθητική αρμονία με την αυτοπεποίθηση και την απόλυτη λειτουργικότητα που αποπνέει τη εξωτερική του εμφάνιση, προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία, ποιοτικά υλικά,ελκυστικό διάκοσμο και ψηφιακή τεχνολογία αιχμής. VIRTUAL COCKPIT Το Virtual Cockpit απεικονίζει δεδομένα του υπολογιστή ταξιδιού σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες όπως πλοήγηση. Μπορείτε να επιλέξετε από πέντε διατάξεις (στη φωτογραφία η μοντέρνα απεικόνιση) μέσω του πλήκτρου View στο τιμόνι. Το Virtual Cockpit του KAMIQ διαθέτει οθόνη 10,25. ΚΡΥΦΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Διαμορφώστε ένα περιβάλλον που αποπνέει θαλπωρή και άνεση με λευκό, κόκκινο ή νέο - στο χρώμα του χαλκού - κρυφό φωτισμό σε όλο το ταμπλό. ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ Στο εσωτερικό του KAMIQ είναι εμφανής η χρήση προηγμένων υλικών και η υψηλή ποιότητα κατασκευής. Πολυάριθμοι συνδυασμοί επενδύσεων και ένθετων διακοσμητικών χαρίζουν στο αυτοκίνητό σας μία μοναδική προσωπικότητα. Χάρη στα όμορφα σχεδιασμένα και αναπαυτικά καθίσματα, θα νιώθετε ευεξία ακόμα και μετά από πολύωρα ταξίδια.

10 ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

11 Συνδεσιμότητα ŠKODA CONNECT: ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Μείνετε συνδεδεμένοι όπου κι αν βρίσκεστε. Η πλήρης και συνεχής συνδεσιμότητα σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και σταθερή πρόσβαση στην ψυχαγωγία. Επίσης προσφέρει υποστήριξη 24/7 εν κινήσει. Το ŠKODA Connect σάς ανοίγει το δρόμο σε ένα κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας. SHOP Χάρη στο shop στο οποίο έχετε πρόσβαση μέσω του συστήματος infotainment, μπορείτε να αγοράσετε πακέτα δεδομένων, να κατεβάσετε Εφαρμογές Infotainment (όπως Καιρός ή Ειδήσεις) και να επεκτείνετε την άδεια του ŠKODA Connect απευθείας από το αυτοκίνητό σας. ΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η κλήση SOS γίνεται αυτόματα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το σύστημα ενεργοποιείται επίσης, πιέζοντας τον κόκκινο διακόπτη στην κονσόλα οροφής. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Ενημερωμένες πληροφορίες σας κρατούν ενήμερους σε κάθε ταξίδι. Επίσης, σας επιτρέπουν να αντιδράτε σε διάφορα συμβάντα, όπως οδικά έργα, ατυχήματα ή ανασχέσεις της κυκλοφορίας. Εξάλλου, πληροφορίες για τοπικούς κινδύνους σας προειδοποιούν εάν πρόκειται να συναντήσετε προβληματικές καταστάσεις, όπως δύσκολες συνθήκες ή περιορισμένη ορατότητα. ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ Εντοπίστε την ακριβή θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου σας από οπουδήποτε. Το ŠKODA Connect εμφανίζει τη διεύθυνση, ώρα και ημ/νία στάθμευσης στο κινητό σας,. škoda connect Περιλαμβάνει δύο είδη υπηρεσιών. Ενώ το Infotainment Online προσφέρει πληροφορίες κυκλοφορίας και άλλα σε πραγματικό χρόνο, το Care Connect εστιάζει στη βοήθεια και την ασφάλεια, επιτρέποντας απομακρυσμένη πρόσβαση και έλεγχο του οχήματος. Επίσης, παρέχει και μια υπηρεσία υποστήριξης σε περιπτώσεις ανάγκης. ΚΛΕΙΔΩΜΑ & ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ Με τη λειτουργία αυτή μπορείτε να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε άνετα το αυτοκίνητό σας μέσω της Εφαρμογής ŠKODA Connect App, ανεξάρτητα πού βρίσκεστε. Για παράδειγμα, εάν ξεχάσατε να κλειδώσετε το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να το κάνετε εύκολα με το smartphone σας από παντού. ONLINE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΑΡΤΩΝ Όχι μόνο δεν χρειάζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα για ενημερώσεις χαρτών, αλλά οι ενημερώσεις γίνονται χωρίς καμία διακοπή και χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού πάντα θα έχετε στη διάθεσή σας την πιο ενημερωμένη έκδοση χαρτών. INFOTAINMENT APPS Εφαρμογές Infotainment αναβαθμίζουν την εμπειρία συνδεσιμότητας του αυτοκινήτου. Αυτές είναι διαθέσιμες για λήψη στο shop μέσω infotainment. Για παράδειγμα, μπορείτε να λαμβάνετε μια αναλυτική πρόγνωση καιρού για την τρέχουσα τοποθεσία ή για οποιοδήποτε άλλο μέρος με την εφαρμογή Weather app. Εφαρμογές Infotainment θα ενημερώνονται τακτικά και σταδιακά θα προστεθούν και άλλες. Συνδεσιμότητα

12 simply clever

13 Simply Clever 24 ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Σκεφθήκαμε τα πάντα. Κάθε λεπτομέρεια στο αυτοκίνητό σας έχει σχεδιαστεί για να ταξιδεύετε χωρίς προβλήματα. Από τη φόρτωση αποσκευών μέχρι την διαμόρφωση εσωτερικού και την ανεύρεση χώρου για τα υπάρχοντά σας. ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΜΠΡΕΛΑΣ Ένας έξυπνος χώρος με γνήσια ομπρέλα ŠKODA υπάρχει στην εσωτερική πλευρά της πόρτας του οδηγού. Έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στο νερό να στραγγίζει, ώστε τό εσωτερικό του αυτοκινήτου να παραμένει στεγνό. ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ Το KAMIQ διαθέτει ηλεκτρικά αναδιπλούμενο κοτσαδόρο. Ο διακόπτης βρίσκεται στο χώρο αποσκευών. ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ 5η ΠΟΡΤΑ Ανοίγει και κλείνει αγγίζοντας απλά ένα διακόπτη στο τηλεχειριστήριο ή στην πόρτα του οδηγού, πράγμα εξαιρετικά πρακτικό. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την έξω θέση της πόρτας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Ο διακόπτης με τον οποίο κλείνει, βρίσκεται στην ίδια την πόρτα. Προστασία Θυρών Όταν ανοίγετε όλες τις πόρτες, εμφανίζονται πλαστικές λωρίδες που καλύπτουν τα άκρα. Με τον τρόπο αυτό, το KAMIQ προστατεύεται από ζημιές ενώ προσέχει και τα άλλα αυτοκίνητα. Ιδανικό, για στενούς χώρους στάθμευσης, για παράδειγμα.

14 Simply Clever 26 ΦΑΚΟΣ LED Ένας πρακτικός, αφαιρούμενος φακός LED υπάρχει στην αριστερή πλευρά του χώρου αποσκευών. Επαναφορτίζει αυτόματα όσο λειτουργεί ο κινητήρας. ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ Πρακτικά αναδιπλούμενα τραπεζάκια με ποτηροθήκες ενσωματώνονται στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων. ΔΟΧΕΙΟ ΥΓΡΟΥ Όταν γεμίζετε το δοχείο υγρού πλύσης, δεν θα χυθεί ούτε σταγόνα. Το δοχείο παρέχει εύκολη πρόσβαση και διαθέτει ενσωματωμένο χωνί. ΔΙΠΛΟ ΠΑΤΩΜΑ Το διπλό πάτωμα φέρνει το κάτω τμήμα του χώρου αποσκευών στο επίπεδο του κατωφλίου φόρτωσης, Διευκολύνοντας τη διαχείριση αποσκευών. Επιπλέον προσφέρει έναν διακριτικό αποθηκευτικό χώρο.

15 ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

16 Χώρος αποσκευών 30 ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΧΤΥΩΝ Ένα οριζόντιο και δύο κάθετα δίχτυα αυξάνουν την ευελιξία του χώρου αποσκευών, ασφαλίζοντας ταυτόχρονα σταθερά τα αντικείμενα. Ακόμα και ο χώρος αποσκευών του KAMIQ αποτελεί πρότυπο δημιουργικής σχεδίασης καθώς είναι εξοπλισμένος με συστήματα που ασφαλίζουν τα μεταφερόμενα αντικείμενα στη θέση τους και διατηρούν την τάξη στο εσωτερικό. Επιπλέον: με χωρητικότητα 400 λίτρων, και λίτρων μετά την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων, το αυτοκίνητο κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας του ΑΓΚΙΣΤΡΑ Τα ανθεκτικά άγκιστρα εκατέρωθεν του χώρου αποσκευών προορίζονται για την εύκολη και ασφαλή μεταφορά τσαντών. ΜΟΚΕΤΑ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μοκέτα με την κομψή υφασμάτινη πλευρά από πάνω όταν μεταφέρετε καθαρά φορτία, ή να την γυρίσετε ανάποδα, ώστε η ελαστική πλευρά που πλένεται να είναι από πάνω, εάν είναι απαραίτητο.

17 ΑΝΕΣΗ

18 Άνεση 34 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Φορτωμένο με έξυπνα χαρακτηριστικά και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης, το KAMIQ είναι έτοιμο να σας μυήσει στην απόλυτη άνεση και να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας στο τιμόνι. Ό,τι κι αν σημαίνει η άνεση για εσάς, θα το βρείτε στο εσωτερικό του KAMIQ. ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ/USB Το χειμώνα, οι φίλοι και η οικογένειά σας θα εκτιμήσουν τα θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, που ελέγχονται με ανεξάρτητο χειριστήριο για την πίσω πλευρά του εμπρός υποβραχιονίου. Δύο θύρες USB-C επιτρέπουν universal φόρτιση κινητού τηλεφώνου. PHONE BOX/USB Το KAMIQ διατίθεται με μεγαλύτερο phone box που δημιουργεί ενισχυμένο σήμα για την συσκευή του κινητού σας και ταυτόχρονα, φορτίζει ασύρματα το τηλέφωνό σας ενώ οδηγείτε. Ο χώρος αυτός, εκτός από εύκολα προσβάσιμος, είναι και κατάλληλος για συσκευές με μεγάλη οθόνη. Οι θύρες USB-C που βρίσκονται σε μία κεντρική κονσόλα επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση εξωτερικών συσκευών χωρίς ανάγκη για προσαρμογέα ή αντάπτορα. ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ Οι αυτόματα αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες κλείνουν με το κλείδωμα του αυτοκινήτου, για προστασία από ζημιές. KESSY Το αυτοκίνητο που είναι εφοδιασμένο με KESSY (Σύστημα Εισόδου, Εκκίνησης & Εξόδου χωρίς κλειδί) ή με την απλούστερη έκδοση Easy Start περιλαμβάνει ένα διακόπτη Start/Stop στο τιμόνι. CRUISE CONTROL Πρακτικό Cruise Control ή προηγμένο Adaptive Cruise Control έως 210 km/h (βλέπε κεφάλαιο Ασφάλεια) διατίθενται προαιρετικά.

19 Άνεση 36 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Η λειτουργία θέρμανσης του εμπρός παρμπρίζ, για γρήγορο ξεπάγωμα ή ξεθάμπωμα, και η θέρμανση του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών ελέγχονται μέσω του συστήματος infotainment. ŠKODA SOUND SYSTEM Απολαύστε απόλυτη καθαρότητα ήχου, μουσικής ή φωνής, με το Sound System. Το σύστημα διαθέτει δέκα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός κεντρικού ηχείου στο ταμπλό και ενός subwoofer στο χώρο αποσκευών. Μεταξύ των άλλων χαρακτηριστικών, ο ήχος μπορεί να προσαρμόζεται ανάλογα με τον αριθμό των επιβατών και τη θέση τους μέσα στο αυτοκίνητο μέσω των προφίλ All, Front και Driver. Η συσκευή προσφέρει συνολική ισχύ 405 watt. ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΟΔΗΓΟΥ Για καλύτερη αίσθηση πίσω από το τιμόνι, σας προσφέρουμε ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού. AMUNDSEN 9.2" INFOTAINMENT Η ελκυστική σχεδίαση συνδυάζεται με τέλεια λειτουργικότητα. Η νέα γενιά του συστήματος infotainment διατίθεται με οθόνη τοποθετημένη ψηλά στο ταμπλό, στο άμεσο οπτικό πεδίο του οδηγού. Κάτω από την οθόνη, υπάρχει επίσης ένα εργονομικό υποκάρπιο για μεγαλύτερη άνεση στους χειρισμούς. Η συσκευή προσφέρει άνετο έλεγχο, μέσω αφής και δακτυλικών κινήσεων των χεριών. Άνεση 37

20 ΑΣΦΑΛΕΙΑ

21 Ασφάλεια 40 ΦΥΛΑΜΕ ΤΑ ΝΩΤΑ ΣΑΣ Ξεκινήστε το ταξίδι σας με απόλυτη αυτοπεποίθηση. Το KAMIQ διαθέτει πολυάριθμα συστήματα που υποστηρίζουν τις οδηγικές σας ικανότητες στο δρόμο, βοηθώντας σας να παρκάρετε, ακόμα και να αποφύγετε μία πιθανή σύγκρουση. SIDE ASSIST Χρησιμοποιώντας αισθητήρες ραντάρ στον πίσω προφυλακτήρα, το Side Assist μπορεί να ανιχνεύσει άλλα οχήματα ή ακόμα και λιγότερο ευδιάκριτα αντικείμενα όπως ένα ποδήλατο με τον αναβάτη του σε απόσταση έως 70 m και να παρακολουθεί την περιοχή πίσω και δίπλα από το όχημα. Με βάση την απόσταση και την ταχύτητα των γύρω αυτοκινήτων, αποφασίζει εάν θα πρέπει να προειδοποιήσει τον οδηγό. REAR TRAFFIC ALERT Αυτό το σύστημα υποβοήθησης, που αποτελεί τμήμα του Side Assist, σας βοηθά να εξέλθετε με την όπισθεν με ασφάλεια, από ένα χώρο στάθμευσης όπου η ορατότητα είναι περιορισμένη. Μπορεί ακόμα και να φρενάρει αυτόματα, εάν ανιχνεύσει επικείμενο κίνδυνο MANOEUVRE ASSIST Χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες του Park Assist, σας παρέχεται προστασία από εμπόδια στην πορεία του αυτοκινήτου (με ταχύτητες έως 8 km/h). Εάν ανιχνευτεί ένα εμπόδιο, με βάση την απόσταση από αυτό αλλά και την ταχύτητα του αυτοκινήτου, το σύστημα ενεργοποιεί τα φρένα έκτακτης ανάγκης.

22 Ασφάλεια 42 PARK DISTANCE CONTROL Η διαδικασία στάθμευσης του KAMIQ είναι ευκολότερη και ασφαλέστερη με αισθητήρες παρκαρίσματος στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, οι οποίοι ελέγχουν την απόσταση του αυτοκινήτου από άλλα εμπόδια. PARK ASSIST Απαλλαγείτε από το άγχος στάθμευσης σε μικρούς χώρους με το Park Assist. Αυτό επιλέγει το κατάλληλο σημείο σε μία σειρά από παράλληλα, ή κάθετα παρκαρισμένα οχήματα και οδηγεί αυτόματα το όχημα στην θέση στάθμευσης. FRONT ASSIST Το σύστημα Front Assist, που χρησιμοποιεί ραντάρ στην εμπρός μάσκα, είναι σχεδιασμένο για να παρακολουθεί την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, και περιλαμβάνει λειτουργία πέδησης έκτακτης ανάγκης. Το KAMIQ διατίθεται με Front Assist αναβαθμισμένο για προληπτική προστασία πεζών, που προειδοποιεί τον οδηγό μέσω ενός ηχητικού/οπτικού σήματος και με ένα απαλό φρενάρισμα. Ασφάλεια 43

23 Ασφάλεια 44 auto LIGHT ASSIST Το Light Assist εκτελεί αυτόματες αλλαγές μεταξύ μεγάλης και μεσαίας σκάλας, αυξάνοντας τα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας στο ταξίδι. ADAPTIVE CRUISE CONTROL Χρησιμοποιώντας ένα ραντάρ στην εμπρός μάσκα, πέραν της βασικής λειτουργίας cruise control, διατηρείτε απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, εφόσον ταξιδεύετε με ταχύτητα έως 210 km/h. LANE ASSIST Οδηγώντας με ταχύτητες πάνω από 65 km/h, το σύστημα αυτό σας βοηθά να διατηρείτε μία ασφαλή απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα. Ασφάλεια 45

24 Ασφάλεια 46 ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Σε ακραίες περιπτώσεις, όπου ο οδηγός δεν μπορεί να ενεργήσει αποτελεσματικά, αναλαμβάνουν δράση τα συστήματα παθητικής ασφάλειας του αυτοκινήτου, όπως οι αερόσακοι. Το αυτοκίνητό σας μπορεί να έχει έως εννέα αερόσακους. ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΟΡΟΦΗΣ Με την ενεργοποίησή τους, οι αερόσακοι οροφής δημιουργούν μία κουρτίνα προστασίας για το κεφάλι των εμπρός και πίσω επιβατών. ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ Ο αερόσακος οδηγού βρίσκεται στο τιμόνι, και ο αερόσακος συνοδηγού στο ταμπλό. Εάν χρειαστεί, όμως να εγκατασταθεί στο κάθισμα συνοδηγού παιδικό κάθισμα, ο αερόσακος μπορεί να απενεργοποιηθεί. ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΓΟΝΑΤΩΝ Αυτός ο αερόσακος που βρίσκεται κάτω από την κολόνα του τιμονιού, προστατεύει τα γόνατα και τις κνήμες του οδηγού. ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ Αυτοί οι τέσσερις αερόσακοι προστατεύουν την οσφυϊκή χώρα και το θώρακα του οδηγού και των άλλων επιβατών σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Ασφάλεια 47

25 ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

26 Επιδόσεις 50 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ Η γκάμα μας περιλαμβάνει βενζινοκινητήρες 95, 116 και 150 ίππων με κορυφαία επιτάχυνση και υψηλή ροπή καθώς και έναν κινητήρα diesel 116 ίππων με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση. Ανάλογα με την επιλογή του κινητήρα, διατίθεται χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή 7-τάχυτο DSG. Οι κινητήρες προσφέρουν εξαιρετική άνεση σε διαδρομές εντός και εκτός πόλης. Ανεξάρτητα εάν επιλέξετε κινητήρα βενζίνης ή diesel, το KAMIQ θα λειτουργεί αθόρυβα, ευέλικτα, αξιόπιστα και οικονομικά. DRIVING MODE SELECT (ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΦΙΛ ΟΔΗΓΗΣΗΣ) Το Driving Mode Select που ενεργοποιείται από ένα διακόπτη στην κεντρική κονσόλα, προσφέρει τα προφίλ οδήγησης Eco, Normal, Sport και Individual. Εάν το όχημα διαθέτει χαμηλωμένο πλαίσιο που είναι παραμετροποιημένο με το Sport Chassis Control, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Sport mode και Normal mode μέσω Driving Mode Select. ΕΛΕΓΧΟΣ DSG Το αυτόματο 7-τάχυτο κιβώτιο DSG μπορεί να ελέγχεται άνετα από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

27 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

28 Εξατομίκευση 54 active ACTIVE BLACK ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Υφασμάτινη επένδυση Ο στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης Active περιλαμβάνει εξωτερικούς καθρέφτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, λαβές θυρών και ράγες οροφής σε μαύρο black, προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος με μαύρο σαγρέ διακοσμητικό, χρωμιωμένο πλαίσιο εμπρός μάσκας, σκούρα κρύσταλλα, προβολείς LED με φώτα ημέρας LED, χρωμιωμένες εσωτερικές λαβές θυρών, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, Maxi DOT σε μαύρο/λευκό, Swing 6.5" infotainment, δύο θύρες USB, και άλλα. ACTIVE BLACK ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Υφασμάτινη επένδυση GRAINED GREY ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ/ΜΑΥΡΟ HOTSTAMPING Εξατομίκευση 55

29 Εξατομίκευση 56 Ambition AMBITION BLUE ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Υφασμάτινη επένδυση Ο στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης Ambition περιλαμβάνει διακοσμητικά προφυλακτήρων σε platin grey, Jumbo BOX, θήκη ομπρέλας με ομπρέλα της ŠKODA, αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τα εμπρός καθίσματα, θήκη γυαλιών, δίχτυ στην εσωτερική πλευρά των πλατών των καθισμάτων, διζωνικό έλεγχο κλιματισμού Climatronic, Bolero 8" infotainment με SmartLink και Bluetooth, εμπρός καθίσματα με μηχανικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη, και άλλα. AMBITION BLUE ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Υφασμάτινη επένδυση TABORA BRUSHED ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ/ΜΠΛΕ HOTSTAMPING SILVER HAPTIC ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ/ΜΑΥΡΟ HOTSTAMPING GRAINED BLACK ΕΝΘΕΤΟ/ BLACK HOTSTAMPING Εξατομίκευση 57

30 Εξατομίκευση 58 Style STYLE BEIGE ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Επένδυση Suedia/δέρμα/δερματίνη Ο στάνταρ εξοπλισμός της έκδοσης Style περιλαμβάνει καλύμματα μαρσπιέ σε platin grey, πίσω φώτα full LED με δυναμικά φλας, τιμόνι, λαβή λεβιέ και λαβή χειρόφρενου με δερμάτινη επένδυση, υφασμάτινα πατάκια, Full Kessy, διζωνικό έλεγχο κλιματισμού Climatronic, Bolero 8" infotainment με SmartLink και Bluetooth, και άλλα. STYLE BEIGE ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Επένδυση Suedia/δέρμα/δερματίνη BEIGE BRUSHED ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ/ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ HOTSTAMPING COPPER BRUSHED ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ/ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ HOTSTAMPING LATTICE GREY ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ/ ΧΑΛΚΙΝΟ HOTSTAMPING Εξατομίκευση 59

31 Εξατομίκευση 60 Dynamic STYLE DYNAMIC ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Υφασμάτινη/Suedia επένδυση Το πακέτο Dynamic, που διατίθεται για τις εκδόσεις Ambition και Style ως έξτρα εξοπλισμός περιλαμβάνει σπορ καθίσματα, σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, κομψά καλύμματα πεντάλ από ατσάλι και μαύρη οροφή. STYLE DYNAMIC ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Υφασμάτινη/Suedia επένδυση BLACK DOTS ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ/ ΚΟΚΚΙΝΟ HOTSTAMPING (για την έκδοση Ambition) SILVER ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ/ ΜΑΥΡΟ HOTSTAMPING (για την έκδοση Ambition) BLACK DOTS ΕΝΘΕΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ/ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ HOTSTAMPING (για την έκδοση Style) Εξατομίκευση 61

32 Style Beige (ύφασμα/suedia) Εξατομίκευση Ambition Blue (ύφασμα) Ambition/Style Black (δέρμα/δερματίνη/suedia) Style Black (ύφασμα/suedia) Ambition Black (ύφασμα) Ambition/Style Sport καθίσματα (ύφασμα/suedia) Active Black (ύφασμα Εξατομίκευση ΕΠΕΝΔΥΣΗ Style Beige (δέρμα/δερματίνη/suedia) 63 62

33 Εξατομίκευση 64 ΧΡΩΜΑ candy WHITE UNI BRILLIANT SILVER METALLIC QUARTZ GREY METALLIC MOON WHITE METALLIC STEEL GREY UNI MAPLE BROWN METALLIC VELVET RED METALLIC TITAN BLUE METALLIC RACE BLUE METALLIC CRYSTAL BLACK METALLIC CORRIDA RED UNI RALLYE GREEN METALLIC ENERGY BLUE UNI MAGIC BLACK METALLIC

34 Εξατομίκευση 66 ΖΑΝΤΕΣ 18" VEGA AERO μαύρες/ασημί ζάντες αλουμινίου, γυαλιστερές 18" CRATER ζάντες αλουμινίου 18" VEGA ζάντες αλουμινίου 17" PROPUS AERO μαύρες/ασημί ζάντες αλουμινίου, γυαλιστερές 17" BRAGA ζάντες αλουμινίου 16" HOEDUS AERO μαύρες/ασημί 16" ORION ζάντες αλουμινίου 16" CASTOR ζάντες αλουμινίου ζάντες αλουμινίου, γυαλιστερές 17" VOLANS ζάντες αλουμινίου 16" ατσάλινες ζάντες με καλύμματα LHOTSE Εξατομίκευση 67

35 ΑΞΕΣΟΥΑΡ

36 Αξεσουάρ 70 ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ŠKODA, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΥΠΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΡΟΥΧΩΝ Η κρεμάστρα ρούχων, που τοποθετείται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, είναι ένα εξαιρετικά πρακτικό αξεσουάρ, κυρίως για όσους οδηγούν στη δουλειά με κοστούμι. ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΚΥΛΟΥ/ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ Εάν ταξιδεύετε συχνά με το σκύλο σας, προτείνουμε να εφοδιάζετε το αυτοκίνητό σας με ειδική ζώνη ασφαλείας (διαστάσεις S XL). Επίσης, θα εκτιμήσετε την προστασία στα πίσω καθίσματα. ΕΞΥΠΝΗ ΒΑΣΗ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ Αυτή η βάση για μία εξωτερική συσκευή, που μπορεί να τοποθετηθεί στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, θα ενθουσιάσει τους πίσω επιβάτες. Τα αξεσουάρ δεν είναι απλώς μόδα. Με τα Γνήσια Αξεσουάρ ŠKODA, μπορείτε να μεταμορφώσετε το αυτοκίνητό σας, αναβαθμίζοντας άνεση, ασφάλεια και πρακτικότητα. ΕΞΥΠΝΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ Τσάντες ή σακίδια δεν χρειάζεται να καταλαμβάνουν χώρο στα πίσω καθίσματα. Κρεμάστε τα από το έξυπνο άγκιστρο το οποίο στερεώνεται στα εμπρός προσκέφαλα. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Αυτή η προστατευτική επένδυση σταθεροποιεί το παιδικό κάθισμα ώστε να μη γλιστρά και προστατεύει την ταπετσαρία από φθορές και λεκέδες. ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΜΑΡΣΠΙΕ ΘΥΡΩΝ Η γκάμα αξεσουάς περιλαμβάνει επίσης διακοσμητικές λωρίδες μαρσπιέ με αλουμινένιο ένθετο. ΣΧΑΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Μπορείτε να ασφαλίσετε τη σχάρα ποδηλάτου για πλαίσιο carbon/ αλουμινίου στη βασική σχάρα οροφής. ΠΑΤΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑ Τα ελαστικά πατάκια διατηρούν το εσωτερικό του αυτοκινήτου καθαρό. Αφαιρούνται εύκολα για τίναγμα και καθάρισμα. Αξεσουάρ 71

37 Αξεσουάρ 72 ΖΑΝΤΕΣ 18" SIRIUS ανθρακί ζάντες αλουμινίου 18" BLADE black matt ζάντες αλουμινίου, βουρτσισμένες 16" ALARIS μαύρες ζάντες αλουμινίου 16" NANUQ ασημί ζάντες αλουμινίου (συμβατές με αλυσίδες χιονιού 16") 17" STRATOS platinum metallic ζάντες αλουμινίου, βουρτσισμένες ΠΑΚΕΤΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΣΤΥΛ ΖΑΝΤΩΝ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΠΟΥΛΟΝΙΩΝ Διακοσμητικά καπάκια για ζάντες με και χωρίς μπουλόνια ασφαλείας. Οι ζάντες του αυτοκινήτου είναι όπως τα παπούτσια. Ανεξάρτητα εάν τα παπούτσια του ŠKODA σας είναι κομψά, σπορ ή απολύτως λειτουργικά, το ΠΑΚΕΤΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΣΤΥΛ ΖΑΝΤΩΝ (τάσια, καπάκια βαλβίδων, μπουλόνια ασφαλείας) περιλαμβάνει πληθώρα στοιχείων που κάνουν τις ζάντες σας ακόμα πιο ελκυστικές και απόλυτα μοναδικές! Αξεσουάρ 73

38 74 ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΕ ŠKODA SERVICE ONE Για την απρόσκοπτη, άνετη, απολαυστική και ασφαλή μετακίνησή σας, η ŠKODA δημιούργησε και σας προσφέρει μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι θα είναι δίπλα σας κάθε στιγμή με το νέο σας αυτοκίνητο! ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ŠKODA Δημιουργήσαμε την υπηρεσία αυτή, έτσι ώστε εσείς να απολαμβάνετε απρόσκοπτα τις μετακινήσεις σας γεμάτοι ασφάλεια. Εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας ότι και αν συμβεί, είτε πρόκειται για μια απλή βλάβη είτε για ένα ατύχημα. Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος, μπορείτε να καλέσετε την υπηρεσία της οδικής βοήθειας ŠKODA Assistance, η οποία λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Η ŠKODA Assistance σάς παρέχει τις εξής υπηρεσίες: Βοήθεια σε περίπτωση αποφόρτισης μπαταρίας, έλλειψης καυσίμου, διάτρησης ελαστικού, απώλειας κλειδιών Επί τόπου επισκευή του αυτοκινήτου σας, όπου αυτό είναι εφικτό Τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη για επίλυση της βλάβης, επιτόπου Ρυμούλκηση του αυτοκινήτου στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service ŠKODA 75 Εάν η επισκευή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αυθημερόν η ŠKODA Assistance ή ο Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Service ŠKODA θα σας προσφέρει τις εξής επιλογές: Όχημα εξυπηρέτησης, μέγιστης διάρκειας 5 ημερών Διαμονή σε ξενοδοχείο για έως 3 νύχτες, σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος μακριά από τον τόπο διαμονής Εναλλακτικό μέσο μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο ή ταξί) για τη συνέχιση του ταξιδιού σας ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ŠKODA Για να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα, χωρίς κανένα περιορισμό το νέο σας αυτοκίνητο η ŠKODA σάς δίνει την δυνατότητα να επεκτείνετε την εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος με τις ίδιες ακριβώς καλύψεις για 2 επιπλέον χρόνια - συνολικά για 4 έτη - και μέγιστο αριθμό χιλιομέτρων έως χλμ.! ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ŠKODA Εμπιστευτείτε τη συντήρηση και την επισκευή του νέου σας ŠKODA μόνο στους ειδικούς, κάνοντας την έξυπνη επιλογή. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας των εργασιών, λόγω της συνεχούς και άρτιας εκπαίδευσης του προσωπικού του δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service της Kosmocar, η χρήση αποκλειστικά γνησίων ανταλλακτικών και τα ειδικά πακέτα service ŠKODA, διασφαλίζουν την άριστη και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας, όπως την πρώτη μέρα, με μία άριστη σχέση αξίας και τιμής. ΠΑΚΕΤΑ SERVICE ŠKODA Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα πακέτα εργασιών συντήρησης με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του κατασκευαστή, τα οποία διατίθενται μόνο στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών Service ŠKODA. Ανάλογα με την ηλικία του οχήματός σας, τα ŠKODA «Clever Packs» σάς χαρίζουν μοναδικά οφέλη, όπως έκπτωση έως 30% σε ανταλλακτικά και εργασία! Ιδανική σχέση τιμής - απόδοσης, με υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας 100% τεχνογνωσία ŠKODA Απαράμιλλη ποιότητα, λειτουργικότητα και ασφάλεια Απόλυτη διαφάνεια ως προς το κόστος των εργασιών Συμφέρουσα τιμή Εγγύηση έως 3 έτη Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας και φροντίδας ατυχήματος ŠKODA διατίθεται δωρεάν τα 2 πρώτα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς του αυτοκινήτου.

39 Τεχνικές Προδιαγραφές 76 Τεχνικές Προδιαγραφές 1.0 TSI/ 95 PS 1.0 TSI/ 116 PS 1.0 TSI/ 116 PS DSG 1.5 TSI/ 150 PS DSG 1.6 TDI / 116 PS DSG Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης Υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης Κινητήρας Κύλινδροι / Κυβισμός [κ.ε.] 3 / / / / / 1598 Μέγιστη ισχύς/στροφές [PS /σ.α.λ.] 95/ / / / / Μέγιστη ροπή/στροφές [Nm /σ.α.λ.] 175/ / / / / Επίπεδα εκπομπών ρύπων EU 6 DG EU 6 DG EU 6 DG EU 6 DG EU 6 DG Καύσιμο Επιδόσεις Αμόλυβδη βενζίνη τουλάχιστον RON 95 Αμόλυβδη βενζίνη τουλάχιστον RON 95 Αμόλυβδη βενζίνη τουλάχιστον RON 95 Αμόλυβδη βενζίνη τουλάχιστον RON 95 Μέγιστη ταχύτητα [χ.α.ω.] Επιτάχυνση χ.α.ω. [δευτ] 11,1 9,9 10,0 8,4 10,4 Υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας, σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης Πετρέλαιο κίνησης Κατανάλωση καυσίμου (WLTP) χαμηλή φάση [λιτ /100 χλμ] 6,643-7,382 6,871-7,834 7,315-8,050 8,495-9,499 6,113-6,804 μεσαία φάση [λιτ /100 χλμ] 4,984-5,898 5,168-6,291 5,377-6,461 5,800-7,101 4,923-5,540 υψηλή φάση [λιτ /100 χλμ] 4,425-5,472 4,541-5,760 4,693-5,914 4,835-6,334 4,373-5,085 πολύ υψηλή φάση [λιτ /100 χλμ] 5,267-6,852 5,406-7,088 5,560-7,237 5,432-7,610 5,264-6,274 συνδυασμένη φάση [λιτ /100 χλμ] 5,133-6,303 5,286-6,616 5,489-6,780 5,731-7,364 5,033-5,829 Εκπομπές CO 2 [γραμ /χλμ] 116,30-142,80 119,80-149,80 124,50-153,70 129,80-166,70 132,00-152,90 Κατανάλωση καυσίμου (1999/100/EC) εντός πόλης [λιτ /100 χλμ] 6,5 6,4 5,8 6,4 4,9 εκτός πόλης [λιτ /100 χλμ] 4,3 4,3 4,5 4,3 3,9 μικτός κύκλος [λιτ /100 χλμ] 5,1 5,1 5,0 5,1 4,3 Εκπομπές CO 2 [γραμ /χλμ] Μετάδοση ισχύος Τύπος Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Μπροστινή κίνηση Συμπλέκτης Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο Υδραυλικός, ξηρός, με μονό δίσκο Κιβώτιο μετάδοσης Χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων Χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων Δύο ηλεκτροϋδραυλικοί, ομοαξονικοί συμπλέκτες ξηρού τύπου Αυτόματο κιβώτιο DSG, 7 ταχυτήτων με Tiptronic Δύο ηλεκτροϋδραυλικοί, ομοαξονικοί συμπλέκτες ξηρού τύπου Αυτόματο κιβώτιο DSG, 7 ταχυτήτων με Tiptronic Βάρος Ωφέλιμο με οδηγό 75 kg [κιλά] Συνολικό βάρος [κιλά] Μέγιστο φορτίο έλξης χωρίς φρένα [κιλά] Μέγιστο φορτίο έλξης με φρένα 12% [κιλά] Συντελεστής αεροδυναμικής αντίστασης cw 0,328 0,333 0,333 0,324 0,303 Τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι δεσμευτικά, αφορούν τις βασικές εκδόσεις χωρίς επιπλέον εξοπλισμό και υπόκεινται σε αλλαγές από τον κατασκευαστή χωρίς προειδοποίηση. O κινητήρας 1.6 TDI είναι συμβατός με τις προδιαγραφές ρύπων EU6 μέσω του συστήματος SCR και την διάχυση υγρού AdBlue για την μείωση των τιμών NOx. Η δεξαμενή AdBlue έχει χωρητικότητα 12,1 λίτρων και διάρκεια έως χλμ. Δύο ηλεκτροϋδραυλικοί, ομοαξονικοί συμπλέκτες ξηρού τύπου Αυτόματο κιβώτιο DSG, 7 ταχυτήτων με Tiptronic ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Αμάξωμα Εξωτερικές διαστάσεις Τύπος 5-θέσιο, 5-θυρο, 2-διαμερίσματα Μήκος/Πλάτος/Ύψος [χιλ] 4241/1793/1559 Σασί Μεταξόνιο [χιλ] 2651 Εμπρός άξονας Ανάρτηση τύπου MacPherson με κάτω τριγωνικά ψαλίδια και αντιστρεπτική ράβδο Μετατρόχιο εμπρός/πίσω [χιλ] 1531/1516 Πίσω άξονας Ημιάκαμπτος άξονας Απόσταση από το έδαφος [χιλ] 188 Υδραυλικό σύστημα διπλού κυκλώματος σε διαγώνια διασύνδεση, με Dual Rate και Σύστημα πέδησης υποβοήθηση διεύθυνσης Διαστάσεις εσωτερικού Εμπρός φρένα Δισκόφρενα με εσωτερική ψύξη και μονό έμβολο με πλευστές δαγκάνες Εγκάρσιος χώρος εμπρός / πίσω [χιλ] 1391 / 1372 Πίσω φρένα Δισκόφρενα Ωφέλιμος χώρος κεφαλιών εμπρός / πίσω [χιλ] 1051 / 1003 Σύστημα διεύθυνσης Σύστημα διεύθυνσης με πινιόν και κρεμαγιέρα με ηλεκτρο-μηχανική υποβοήθηση Μέγιστος χώρος φόρτωσης απόσκευών [λιτ] χωρίς εφεδρικό τροχό με όρθιες / αναδιπλωμένες πλάτες Χωρητικότητα ρεζερβουάρ καυσίμου 50 λίτρα πίσω καθισμάτων 400 / , l Τεχνικές Προδιαγραφές 77

40 Εξοπλισμός 78 εξοπλισμοσ KAMIQ Eξοπλισμός Active Ambition Style Σχεδίαση Ατσάλινες ζάντες "LHOTSE" 6Jx16'' με ελαστικά 205/60 R16 STD - - Ζάντες αλουμινίου "CASTOR" 6Jx16" με ελαστικά 205/60 R16 - STD - Ζάντες αλουμινίου "VOLANS" 6,5Jx17" με ελαστικά 205/55 R STD Ρεζέρβα ανάγκης, γρύλλος, κλειδί μπουλονιών STD STD STD Εξωτερικοί καθρέπτες & χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος STD STD STD Ράγες οροφής STD STD STD Χρωμιωμένο πλαίσιο μάσκας STD STD STD LED εμπρός φώτα και φώτα ημέρας STD STD STD LED φλας ενσωματωμένα στους εξωτερικούς καθρέπτες STD STD STD Πίσω φώτα LED STD STD - Πίσω φώτα Top LED με δυναμικά φλας - - STD Εσωτερικό "Active black" με υφασμάτινη επένδυση STD - - Εσωτερικό "Ambition black" με υφασμάτινη επένδυση - STD - Εσωτερικό "Style black" με επένδυση ύφασμα/suedia - - STD Χρωμιωμένες εσωτερικές χειρολαβές θυρών STD STD STD Αεραγωγοί με διακόσμηση χρωμίου - - STD Δερμάτινο τιμόνι STD - - Δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειριστήρια ηχοσυστήματος & ανοικτής συνομιλίας τηλεφώνου - STD - Sport δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με χειριστήρια ηχοσυστήματος & ανοικτής συνομιλίας τηλεφώνου - - STD Χειρόφρενο & λεβιές ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση - - STD Oθόνη πολλαπλών ενδείξεων υπολογιστή on board "MaxiDot" STD STD STD Ψηφιακός πίνακας οργάνων "VIRTUAL COCKPIT" - STD LED φωτισμός εσωτερικού περιβάλλοντος - Ασφάλεια ESC με ABS, EBD, MSR, ASR, EDL, HBA, DSR, RBS, ESBS, TSA, XDS+ STD STD STD Σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων (multi-collision brake) STD STD STD Πίσω δισκόφρενα STD STD STD Αερόσακος οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί αερόσακοι εμπρός & αερόσακοι κεφαλής τύπου κουρτίνας STD STD STD Αερόσακος συνοδηγού με δυνατότητα απενεργοποίησης STD STD STD Εμπρός καθίσματα με βελτιστοποιημένα προσκέφαλα για την προστασία του αυχένα σε περίπτωση ατυχήματος STD STD STD Αυτόματη διακοπή παροχής καυσίμου σε περίπτωση βλάβης STD STD STD Αυτόματο ξεκλείδωμα κεντρικού κλειδώματος & ενεργοποίηση αλάρμ μετά από σύγκρουση STD STD STD Αυτόματη ενεργοποίηση αλάρμ σε περίπτωση απότομης επιβράδυνσης STD STD STD Μπροστινό σύστημα προειδοποίησης κινδύνου "FRONT ASSIST" (με σύστημα αναγνώρισης πεζών) STD STD STD Σύστημα διατήρησης λωρίδας "LANE ASSIST" STD STD STD Σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού ''DRIVER ALERT'' Eξοπλισμός Active Ambition Style Zώνες ασφαλείας τριών σημείων εμπρός, με δυνατότητα ρύθμισης ύψους και προεντατήρες STD STD STD Zώνες ασφαλείας 3 σημείων πίσω με προεντατήρες STD STD STD Αισθητήρας χρήσης ζωνών ασφαλείας σε όλες τις θέσεις STD STD STD Σύστημα παρακολούθησης απώλειας πίεσης ελαστικών STD STD STD Υποδοχή παιδικού καθίσματος "ISOFIX" με επιπλέον βάσης στήριξης Top tether STD STD STD Προβολείς Full LED με AFS & προβολείς ομίχλης με λειτουργία στροφής Σύστημα υποβοήθησης "AUTO LIGHT ASSIST" Σύστημα Hill Start Assist STD (DSG) STD (DSG) Πίσω φώτα ομίχλης LED STD STD STD Σύστημα πλευρικής υποβοήθησης "SIDE ASSIST" Σύστημα αυτόματης ειδοποίηση ατυχήματος e-call & Υπηρεσίες πρόληψης STD STD STD Λειτουργικότητα Ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση συστήματος διεύθυνσης STD STD STD Τιμόνι ρυθμιζόμενο καθ' ύψος και τηλεσκοπικά STD STD STD STD (DSG) Υπολογιστής ταξιδίου STD STD STD Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ' ύψος STD - - Κάθισμα οδηγού & συνοδηγού ρυθμιζόμενο καθ' ύψος με στήριξη μέσης - STD STD Διαιρούμενη και αναδιπλούμενη πλάτη πίσω καθισμάτων STD STD STD 5 προσκέφαλα, ρυθμιζόμενα καθ' ύψος STD STD STD Καθρέπτες στα σκίαστρα οδηγού & συνοδηγού - STD STD Χώροι αποθήκευσης κάτω από τα εμπρός καθίσματα - STD STD Ντουλαπάκι συνοδηγού στο ταμπλό φωτιζόμενο - STD STD Χώρος αποθήκευσης στην κεντρική κονσόλα με θήκη ποτηριού STD - - Μπροστινό ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο "JUMBO BOX" - STD STD Σύστημα συγκράτησης εγγράφων STD STD STD Υποδοχή για μπουκάλια 1,5L. στον αποθηκευτικό χώρο των εμπρός θυρών STD STD STD Θήκη ομπρέλας - STD STD Σύστημα συγκράτησης γιλέκου ασφαλείας STD STD STD 4 αναδιπλούμενες χειρολαβές οροφής και 2 άγκιστρα στις μεσαίες κολώνες STD STD STD 2 φώτα ανάγνωσης εμπρός (για οδηγό και συνοδηγό) STD STD STD Φωτισμός οροφής, πίσω στο κέντρο STD STD STD Φωτισμός χώρου αποσκευών STD STD STD Χώροι αποθήκευσης στον χώρο αποσκευών - STD STD Σύστημα με άγκιστρα στον χώρο αποσκευών STD STD STD Κρίκοι πρόσδεσης στο χώρο αποσκευών (4x) STD STD STD εξοπλισμοσ KAMIQ Eξοπλισμός Active Ambition Style Μπροστινοί υαλοκαθαριστήρες "AERO" με διακόπτη ρύθμισης ταχύτητας και συχνότητας και πίσω υαλοκαθαριστήρας με σύστημα πλύσης STD STD STD Ρύθμιση ύψους δέσμης φώτων STD STD STD Αυτόματη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση φώτων με την είσοδο/έξοδο από το όχημα STD STD STD Θερμαινόμενο πίσω τζάμι STD STD STD Άνοιγμα καλύμματος στομίου δεξαμενής καυσίμου με πίεση και δυνατότητα κλειδώματος - Δεν διατίθεται Προαιρετικός εξοπλισμός Καθώς η ŠKODA ακολουθεί μια πολιτική συνεχούς βελτίωσης, τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι δεσμευτικά και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. STD STD STD Σύστημα Start/Stop STD STD STD Θήκη γυαλιών (όχι με ηλιοροφή) - STD STD Κάλυμμα χώρου αποσκευών STD STD STD Άνεση Κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό (δύο αναδιπλούμενα κλειδιά) STD STD - Σύστημα εκκίνησης χωρίς το κλειδί (EASY START) STD - Κεντρικό κλείδωμα θυρών με σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος και εκκίνησης χωρίς το κλειδί (ΚESSY) - - STD Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός & πίσω με λειτουργία άνεσης STD STD STD Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες STD STD STD Κλιματισμός με φίλτρο γύρης STD - - "CLIMATRONIC" - Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος 2-ζωνικός κλιματισμός με αισθητήρα υγρασίας - STD STD Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας STD STD STD Αισθητήρας βροχής & λειτουργίας φώτων - STD STD Φιμέ κρύσταλλα STD STD STD Σκούρα πίσω τζάμια (SUNSET) - STD Ηλεκτρικό άνοιγμα/κλείσιμο θύρας χώρου αποσκευών & καλύμματος χώρου αποσκευών Ηχοσύστημα Πολυμέσων "SWING" με οθόνη αφής 6,5" HD + σύνδεση μέσω BLUETOOTH Ηχοσύστημα Πολυμέσων "BOLERO" με οθόνη αφής 8" HD + σύνδεση μέσω BLUETOOTH Ηχοσύστημα πολυμέσων "AMUNDSEN" με οθόνη αφής 9,2" HD + σύνδεση μέσω BLUETOOTH + Navigation - STD - - STD STD - Κάμερα οπισθοπορείας - STD STD Αισθητήρες ελέγχου παρκαρίσματος Σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος "PARK ASSIST" Λειτουργία Smartlink - STD STD Αριθμός ηχείων Skoda Connect Εξοπλισμός 79

41 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται σε αυτό τον κατάλογο χρησιμοποιούνται ενδεικτικά και δεν προορίζονται να ενταχθούν σε κάποιο συμβόλαιο ή εγγύηση. Απεικονίζουν οχήματα σε στάδιο προ-παραγωγής, και ορισμένες φωτογραφίες, χαρακτηριστικά, εξαρτήματα και στοιχεία εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Για τις ακριβείς προδιαγραφές όλων των παραπάνω, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο ŠKODA. MyŠKODA App Κατεβάστε την εφαρμογή MyŠKODA και αφεθείτε στη βοήθεια του PAUL, ενός φηφιακού, διαδραστικού βοηθού που είναι εδώ για να σας υποστηρίζει. Ο PAUL θα παρακολουθεί την κατάσταση του αυτοκινήτου σας και θα σας υπενθυμίζει τυχόν υποχρεώσεις σας και ραντεβού. ŠKODA Connect App Απολαύστε πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Κατεβάστε την εφαρμογή ŠKODA Connect, και αποκτήστε πρόσβαση σε όποια πληροφορία θέλετε ανά πάσα στιγμή: από δεδομένα οδήγησης, αυτονομία καυσίμου και προγραμματισμό διαδρομής μέχρι το σημείο που παρκάρατε την τελευταία φορά. ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ KAMIQ, ΦΑΝΤΑΣΤEIΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE ΚΑΜ1019 Your ŠKODA partner:

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KAROq Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σχεδιασμένο με την καινούργια φιλοσοφία της ŠKODA, με κομψές ανάγλυφες γραμμές, το νέο μας SUV προσφέρει υψηλά επίπεδα φινέτσας, αισθητικής και δυναμικότητας,

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΝΑΣ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA scala ΕΝΑΣ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA SCALA αντιπροσωπεύει ένα άλμα προόδου για τη μάρκα. Oι γραμμές του δημιουργούν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι φωτός και σκιάς σε ένα τολμηρό πάντρεμα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΩΝ 14 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 18 ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 22 SIMPLY CLEVER 26 ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ 32 ΑΝΕΣΗ 36

ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΩΝ 14 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 18 ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 22 SIMPLY CLEVER 26 ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ 32 ΑΝΕΣΗ 36 ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA scala ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΩΝ 14 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 18 ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 22 SIMPLY CLEVER 26 ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ 32 ΑΝΕΣΗ 36 ΑΣΦΑΛΕΙΑ 42 ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ 52 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ 58

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924 ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη Τηλ. : 2310

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA CITIGO ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Η πόλη είναι πηγή ευκαιριών. Είναι ο καμβάς για τα όνειρά σας. Ένα πάρκο εκπλήρωσης επιθυμιών. Για να απολαμβάνετε στο μέγιστο βαθμό την

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2018 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Exterior Color:

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA. rapid spaceback

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA. rapid spaceback ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA rapid spaceback chapter name 2 ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Χώρος δεν είναι απλά σχήμα ή διάσταση. Είναι συναίσθημα που παίρνει σάρκα και οστά στο νέο ŠKODA RAPID SPACEBACK. Με το δυναμικό του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 /

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN Golf Variant GOLF VARIANT 1.0 TSI 110PS COMFORTLINE 999 / 110 / ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΝΕΟΥ VOLKWAGEN Golf Variant ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

EΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

EΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ to neo ŠKODA rapid EΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Το νέο ŠKODA RAPID είναι ένα αυτοκίνητο που δεν του αρέσει να του βάζουν ετικέτες. Αν και εμφανισιακά είναι ένα στιλάτο compact, το οποίο αποτυπώνει

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΝΕΑ OCTAVIA;

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΝΕΑ OCTAVIA; Η ΝΕΑ ŠKODA OCTAVIA ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΝΕΑ OCTAVIA; Στη ŠKODA πιστεύουμε ότι κάθε στοιχείο ενός συνόλου είναι τόσο σημαντικό όσο και το ίδιο το σύνολο. Και αυτό επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο στη

Διαβάστε περισσότερα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα

Mazda MPV. Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Mazda MPV Τεχνικά Στοιχεία, Εξοπλισµοί και Χρώµατα Μηχανικά Χαρακτηριστικά. Κινητήρες: 2.3 l MZR Τετρακύλινδρος σε σειρά χωρητικότητας (βενζινοκι- 2260 κ.εκ, 16 βαλβίδων, DOHC, νητήρας) τοποθετηµένος µπροστά,

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3,

Μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων Air Condition Ράδιο-CD συμβατό με MP3, B-MAX Titanium 120PS, Tectonic Silver Αυτόματος Κλιματισμός (EATC) & USB, Bluetooth με Φώτα ημέρας LED Σύστημα ανίχνευσης απώλειας πίεσης ελαστικών Ζάντες αλουμινίου 15 2/10/2012 18.723 13.000 B-MAX Trend

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ FABIA, ΦΑΝΤΑΣΤEIΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE. FAB0817

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ FABIA, ΦΑΝΤΑΣΤEIΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE.  FAB0817 ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ FABIA, ΦΑΝΤΑΣΤEIΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ! ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ TEST DRIVE www.skoda.gr ŠKODA fabia FAB0817 Ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος ŠKODA: ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ! Η SKODA FABIA

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

3 Η ΝΕΑ ŠKODA OCTAVIA

3 Η ΝΕΑ ŠKODA OCTAVIA Η ΝΕΑ ŠKODA OCTAVIA 3 4 ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΝΕΑ OCTAVIA; Στη ŠKODA πιστεύουμε ότι κάθε στοιχείο ενός συνόλου είναι τόσο σημαντικό όσο και το ίδιο το σύνολο. Και αυτό επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο

Διαβάστε περισσότερα

1 Η ΝΕΑ ŠKODA OCTAVIA

1 Η ΝΕΑ ŠKODA OCTAVIA Η ΝΕΑ ŠKODA OCTAVIA 1 2 ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΝΕΑ OCTAVIA; Στη ŠKODA πιστεύουμε ότι κάθε στοιχείο ενός συνόλου είναι τόσο σημαντικό όσο και το ίδιο το σύνολο. Και αυτό επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΝΕΑ ŠKODA fabia ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ζωή μας γίνεται πιο συναρπαστική όταν είναι γεμάτη εκπλήξεις. Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να απολαύσουμε ξανά τη γοητεία του

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Alhambra. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας στη Βαρκελώνη και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

2WD 4WD (ALLGRIP) 2WD 4WD (ALLGRIP) ΒΕΝΖΙΝΗ/ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 6TCSS Εξοπλισμός GL GL+ GL+ GLX GLX SPECIAL EDITION S GL+ GLX ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Πλαφονιέρα φωτισμού (3 θέσεων) Φως ανάγνωσης χάρτη

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας ΤΟ ΝΕΟ VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας Το νέο Volvo S60 Cross Country διαθέτει ένα κομψό στυλ που ξεχωρίζει, με δυνατότητα τετρακίνησης και

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ KAROQ, ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ! ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KAROQ KAR Ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος ŠKODA:

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ KAROQ, ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ! ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KAROQ KAR Ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος ŠKODA: ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ KAROQ, ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ! ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KAR 0919 KAROQ Ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος ŠKODA: ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠ ΟΛΑ Το νέο ŠKODA

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠ ΟΛΑ

ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KAROQ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠ ΟΛΑ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός σύντροφος σε όποια περιπέτεια κι αν φαντασθείτε. Χάρη στην προηγμένη συνδεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟ POLO

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟ POLO ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN ΝΕΟ POLO ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) CO2 gr/km ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN CADDY VAN ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKWAGEN CADDY VAN ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 27/07/2018 ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ)

Διαβάστε περισσότερα

MICRA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 1.0 Petrol 1.5 Diesel Εκδόσεις Αριθµός Επιβατών άτοµα 5 Κινητήρας BR10DE HR10DET 5MT HR10DET XTronic HR10DDT 6MT

MICRA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 1.0 Petrol 1.5 Diesel Εκδόσεις Αριθµός Επιβατών άτοµα 5 Κινητήρας BR10DE HR10DET 5MT HR10DET XTronic HR10DDT 6MT MICRA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 1.0 Petrol 1.5 Diesel Εκδόσεις Αριθµός Επιβατών άτοµα 5 Κινητήρας BR10DE HR10DET 5MT HR10DET XTronic HR10DDT 6MT K9K ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.0lt 71ps 1.0lt 100ps 1.0lt 100ps XTronic

Διαβάστε περισσότερα

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr

scudo ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ www.fiatprofessional.gr scudo O εξοπλισμός των μοντέλων δύναται να αλλάξει λόγω ειδικών αναγκών της αγοράς ή εξαιτίας νομικών ζητημάτων. Tα στοιχεία του παρόντος καταλόγου δόθηκαν με ενδεικτικό τίτλο. H Fiat διατηρεί το δικαίωμα

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ SUV

ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ SUV ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ SUV Η φύση είναι το σπίτι μας, και η επαφή μας μαζί της απαραίτητη. Όμως όταν ο σύγχρονος τρόπος ζωής γίνεται τροχοπέδη, το ŠKODA KODIAQ μας προκαλεί να επανασυνδεθούμε

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα