ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΠΑΠ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΠΑΠ"

Transcript

1 1 ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ: 2021 ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΖΟΚΕΡ ΛΟΤΤΟ Σεπτέμβριος ΣΚΡΑΤΣ ΛΑΙΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΕΣ TORA WALLET ΟΠΑΠ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

2 2 2 ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΠΑΠ Σεπτέμβριος 2021 Σεπτέμβριος με μια ματιά ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ 2021 MEDIA BUZZ ΦΩΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ EURO Ιούλιος Αύγουστος ΤΖΟΚΕΡ ΛΟΤΤΟ ΣΚΡΑΤΣ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΕΣ TORA

3 13 3 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ Newsbomb.gr ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις»: Πώς να διεκδικήσετε προνόμια και δώρα στα Kαταστήματα ΟΠΑΠ Ένα νέο πρόγραμμα πιστότητας, που τρέχει στα καταστήματα ΟΠΑΠ εδώ και λίγους μήνες, έχει φέρει μια νέα πνοή στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να κερδίσουν επιβραβεύσεις και άλλα δώρα, κάνοντας το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό Όπως εξηγεί ο κ. Μιχάλης Κομητάς, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στο Γαλάτσι, «η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι πολύ εύκολη. Αρκεί να έχει κατεβάσει κάποιος την εφαρμογή OPAPP και να κάνει έγγραφη, η οποία ολοκληρώνεται άμεσα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Κάθε φορά που παίζει ένα παιχνίδι, μπορεί να σκανάρει το λαχνό του μέσω της εφαρμογής, για να πάρει μέρος σε κληρώσεις και να κερδίσει επιβραβεύσεις και άλλα δώρα. Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα αφορά σε όλα τα παιχνίδια που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα ΟΠΑΠ».

4 4 ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ με μια ματιά «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα, ειδικά οι πιο νέοι, ηλικίας από 21 έως 45 ετών, που έχουν και μεγαλύτερη εξοικείωση με τη χρήση του κινητού και των εφαρμογών. Έχει γίνει μέρος της παικτικής ρουτίνας των πελατών μας. Δηλαδή, παίζουν και μετά σκανάρουν το λαχνό τους αμέσως για να αυξήσουν όσο περισσότερο δυνατόν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα», προσθέτει ο κ. Κομητάς. Newspost.gr Λαχείο: Νέα ειδική κλήρωση μοιράζει ευρώ σε 200 τυχερούς Έπαθλα των ευρώ θα μοιράσει σε 200 νικητές η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας». Η ειδική κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, τρεις ημέρες μετά την καθιερωμένη κλήρωση της Τρίτης.

5 5 Οι λαχνοί της ειδικής κλήρωσης «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας» είναι ήδη διαθέσιμοι σε καταστήματα ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα. Οι παίκτες μπορούν να προμηθευτούν τους λαχνούς τους στην ίδια τιμή με την κανονική έκδοση, δηλαδή με 10 ευρώ για την πεντάδα και δύο ευρώ για κάθε λαχνό. Tα έπαθλα της 2 ης ειδικής κλήρωσης Η κλήρωση «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας» είναι η 2η ειδική κλήρωση του παιχνιδιού για εφέτος. Όπως τονίζει η υπεύθυνη σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι κα. Αντωνία Λανάη έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από τους παίκτες: «Το Λαϊκό Λαχείο είναι διαχρονικά ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ και συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους παίκτες. Οι πελάτες ήδη προμηθεύονται τους λαχνούς τους από το κατάστημά μας. Κάθε πεντάδα κοστίζει 10 ευρώ. Αυτή είναι η δεύτερη ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου εφέτος, μετά την καλοκαιρινή κλήρωση που έγινε στο τέλος Ιουνίου και είχε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό», σημείωσε η κα. Λανάη.

6 6 Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα έπαθλα που μοιράζει η 2η ειδική κλήρωση εξηγώντας: «Οι 200 τυχερές πεντάδες που θα προκύψουν μέσα από 20 διαδοχικές κληρώσεις θα κερδίσουν από ευρώ η καθεμιά. Σε κάθε σειρά, από τον 1ο τυχερό λαχνό της κλήρωσης θα προκύψουν 119 αριθμοί, εκ των οποίων οι πρώτοι 19 νικητές θα κερδίσουν από 500 ευρώ ο καθένας, ενώ οι υπόλοιποι 100 από 200 ευρώ. Όλοι οι αριθμοί που έχουν όμοιο το τελευταίο ψηφίο με το τελευταίο ψηφίο του πρώτου κληρωθέντα λαχνού κερδίζουν από 10 ευρώ» Ζωντανά η κλήρωση Η κλήρωση για την 2η ειδική έκδοση «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 19:00. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Protothema.gr Πληρωμή των δύο πρώτων δόσεων εφορίας στα καταστήματα ΟΠΑΠ χωρίς ουρές και αναμονή Δύο ημέρες μόνο έχουν απομείνει για την πληρωμή των δύο πρώτων δόσεων του φόρου εισοδήματος. Οι «αργοπορημένοι» φορολογούμενοι μπορούν να αποφύγουν τις ουρές της «τελευταίας στιγμής», πληρώνοντας τις οφειλές τους σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα

7 7 Όσο πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας, η κίνηση στα καταστήματα του δικτύου του ΟΠΑΠ αυξάνεται. Όπως σχολιάζει η κα. Ευτυχία Φλουρή, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ, «το ωράριο λειτουργίας μας είναι πολύ διευρυμένο. Προσφέρουμε υπηρεσίες πληρωμής καθημερινά μέσω της Tora Wallet, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο. Γι αυτό πολύ κόσμος έρχεται σε εμάς για να πληρώσει τις οφειλές του. Έχουμε πελάτες που θα περάσουν μετά τη δουλειά τους, το απόγευμα, ή ακόμα και το Σάββατο το πρωί». «Εδώ, επίσης, δίνεται η δυνατότητα για συναλλαγές μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, διευκολύνοντας τους φορολογούμενους στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου», συμπληρώνει. Το πρακτορείο ΟΠΑΠ της κας. Φλουρή βρίσκεται στην περιοχή Γαζίου, στο Ηράκλειο Κρήτης. «Το κατάστημά μας άνοιξε το Έχουμε σταθερή πελατεία που μας εμπιστεύεται χρόνια τώρα. Πολλοί από αυτούς πληρώνουν εδώ όλους τους λογαριασμούς τους», σημειώνει η κα. Φλουρή. Εξόφληση όλων των λογαριασμών «Εκτός από οφειλές στην εφορία, στα πρακτορεία ΟΠΑΠ εξοφλούνται, επίσης, όλοι οι λογαριασμοί ενός νοικοκυριού. Συγκεκριμένα, σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet, ηλεκτρισμός και φυσικό αέριο, ύδρευση, ασφάλειες και συνδρομητική τηλεόραση, ανεξαρτήτως παρόχου», υπογραμμίζει η κα. Φλουρή. Πατώντας εδώ μπορεί κανείς να βρει το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να πραγματοποιήσει τις πληρωμές του.

8 8 Sportime.gr O παλμός της Super League επιστρέφει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Η δράση στην Super League έχει ξεκινήσει και το στοιχηματικό ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων έχει εκτοξευτεί. Πριν από την έναρξη της αγωνιστικής τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα γίνονται πόλος έλξης για όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη και τις γνώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Κάθε Παρασκευή εκδίδεται το κουπόνι που περιλαμβάνει όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου σε Ελλάδα, αλλά και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Ο κόσμος το περιμένει από το πρωί για να το επεξεργαστεί και να επιλέξει τα στοιχήματά του», επισημαίνει ο κ. Δημήτρης Παπάζογλου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο κέντρο της Λάρισας. Ο κος. Παπάζογλου είναι 2 ης γενιάς πράκτορας ΟΠΑΠ, καθώς ο πατέρας του λειτουργούσε το πρακτορείο από το Μαζί με τον αδερφό του ανέλαβαν το κατάστημα από το «Η έναρξη της νέας σεζόν της Super League έχει φέρει περισσότερο κόσμο στο κατάστημά μας, αφού, παραδοσιακά, το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στην κορυφή των προτιμήσεών του. Από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα, οι προσφορές του Πάμε Στοίχημα μονοπωλούν τις συζητήσεις των πελατών μας. Σε περίπτωση που υπάρχει και εμβόλιμη αγωνιστική, όπως την ερχόμενη εβδομάδα, οι αναλύσεις συνεχίζονται και μετά το Σαββατοκύριακο!», προσθέτει ο κ. Παπάζογλου.

9 9 ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Πλήθος στοιχηματικών επιλογών Όπως τονίζει ο κ. Παπάζογλου, «συνεχώς το Πάμε Στοίχημα εξελίσσεται και εμπλουτίζεται με περισσότερες επιλογές, προσφορές και προωθητικές ενέργειες. Πλέον, προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα με μια για όλους ματιά τους αγώνες, όπως σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν πλέον να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν. Μάλιστα, είναι αρκετοί παίκτες που προτιμούν να πάρουν τα κέρδη τους πριν τελειώσουν οι αγώνες, αποφεύγοντας το ρίσκο». Το τελευταία χρόνια, τα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ διαθέτουν τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs), τα οποία έχουν φέρει μια νέα εποχή στην εξυπηρέτηση του κόσμου. «Πολλοί πελάτες μας τα προτιμούν γιατί μπορούν πολύ εύκολα να συμπληρώσουν το κουπόνι τους και να ποντάρουν live. Ακόμα κι άτομα μεγαλύτερης ηλικίας έχουν εξοικειωθεί με την τεχνολογία και τα χρησιμοποιούν πολύ συχνά», σχολιάζει ο κ. Παπάζογλου. Και virtual αγώνες Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες, όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Σύμφωνα με τον κ. Παπάζογλου, «είναι κάτι διαφορετικό, το οποίο ο κόσμος έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Τα γραφικά είναι πολύ ρεαλιστικά και η όλη εμπειρία για τον πελάτη είναι πολύ ελκυστική»

10 10 Zougla.gr ΤΖΟΚΕΡ: Στο Κερατσίνι το «χρυσό» δελτίο των 5,1 εκατ. ευρώ - Τι λέει ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ Τυχερή αποδείχτηκε η 13η κλήρωση του τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ για έναν παίκτη στο Κερατσίνι, ο οποίος κέρδισε ,94 ευρώ. Το τυχερό δελτίο, στο οποίο σημειώθηκε η μοναδική επιτυχία στην 1η κατηγορία του παιχνιδιού, είχε συμπληρωθεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Γιώργου Κουζιγιάννη, στην οδό Αϊνστάιν 19 & Αριστοφάνους 23Α. «Ήταν ένα απλό δελτίο με 6 στήλες, τυχαίας επιλογής, που κόστισε 3 ευρώ. Όπως είναι φυσικό, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής. Άλλωστε, στα μεγάλα τζακ ποτ έχουμε πολύ κόσμο που δοκιμάζει την τύχη του, ακόμα και περαστικούς που δεν είναι τακτικοί πελάτες μας», σχολιάζει ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Κερατσίνι. Ο κ. Κουζιγιάννης δεν είναι «πρωτάρης» στις επιτυχίες του ΤΖΟΚΕΡ. «Το 2017 είχε βρεθεί στο κατάστημά μας ένα 5άρι, το οποίο έδωσε ευρώ σε έναν τυχερό πελάτη μας», σημειώνει.

11 11 Sdna.gr ΛΟΤΤΟ: Ποσό-ρεκόρ με 2,2 εκατ. ευρώ στην 1η κατηγορία Τουλάχιστον 2,2 εκατομμύρια ευρώ θα μοιράσει το ΛΟΤΤΟ στην 1η κατηγορία, στην αυριανή κλήρωση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο τζακ ποτ στο παιχνίδι από το Νοέμβριο του Η τελευταία κλήρωση που ανέδειξε μεγάλο νικητή πραγματοποιήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 και μοίρασε 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Το μεγάλο τζακ ποτ στο ΛΟΤΤΟ έχει αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον των παικτών, οι οποίοι σπεύδουν στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα να δοκιμάσουν την τύχη τους. «Είναι πολύ μεγάλο το έπαθλο και ο κόσμος έχει κινητοποιηθεί αναλόγως. Άλλωστε, η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει αύριο στις 21:30», σχολιάζει ο κ. Κωνσταντίνος Κάργιος, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Κάργιος λειτουργεί το κατάστημά του στην Τούμπα από το «Τα παιχνίδια με τζακ ποτ, όπως το ΛΟΤΤΟ και το ΤΖΟΚΕΡ, πάντα προσελκύουν πελάτες στο κατάστημά μας. Μάλιστα, το 2018 είχε βρεθεί σε εμάς ένα 5αρι στο ΤΖΟΚΕΡ που έδωσε ευρώ σε έναν τυχερό», σημειώνει.

12 12 Ζωντανά η κλήρωση στις 22:00 Η κλήρωση που θα αναδείξει τους 6 τυχερούς αριθμούς του ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube. Newspost.gr ΣΚΡΑΤΣ: ευρώ για τυχερό Λαρισαίο στα «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ 7ΑΡΙΑ» Εμπιστεύτηκε την τύχη ιδιοκτήτριας πρακτορείου ΟΠΑΠ και δικαιώθηκε. Την τύχη της ιδιοκτήτριας πρακτορείου ΟΠΑΠ είχε με το μέρος του ένας Λαρισαίος που κέρδισε ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ. Σε μια επίσκεψή του στο κατάστημα της Αναστασίας Κατούδη στη Λάρισα, στην οδό Πετροπούλου 1, της ζήτησε να επιλέξει αυτή έναν λαχνό μέσα από τη μεγάλη γκάμα παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ που ήταν διαθέσιμα και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Η κυρία Κατούδη τράβηξε ένα ΣΚΡΑΤΣ «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ 7ΑΡΙΑ», αξίας 3 ευρώ, το οποίο χάρισε στον τυχερό παίκτη το μεγάλο έπαθλο. Η κυρία Κατούδη λειτουργεί το κατάστημα ΟΠΑΠ εδώ και 35 χρόνια. Όπως είναι φυσικό, δεν είναι η πρώτη επιτυχία που σημειώνεται στο κατάστημά της. «Πριν από 4 χρόνια είχαμε ένα 5άρι στο ΤΖΟΚΕΡ με ευρώ, ενώ 7 χρόνια πριν είχε βρεθεί στο κατάστημά μας ένας τυχερός που κέρδισε ευρώ στο ΠΡΟΤΟ. Βέβαια, καθημερινά δίνουμε και μικρότερα ποσά», σημειώνει η κυρία Κατούδη.

13 13 Μεγάλα κέρδη κάθε εβδομάδα Από τις 23 έως και τις 29 Αυγούστου 2021 τα συνολικά κέρδη που μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ στους τυχερούς παίκτες ανήλθαν σε ευρώ. Ανάμεσα στους νικητές ήταν δύο τυχεροί σε Αιγάλεω και Θερμαϊκό, οι οποίοι κέρδισαν από ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «ΧΡΥΣΑ 7ΑΡΙΑ» και «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ 7ΑΡΙΑ», αντίστοιχα. Ένας παίκτης στα Ιωάννινα κέρδισε ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ τρεις τυχεροί σε Μεταμόρφωση, Κιλκίς και Εύβοια κέρδισαν έπαθλα των ευρώ στο παιχνίδι «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ». Επίσης, συνολικά 32 παίκτες κέρδισαν από ευρώ ο καθένας.

14 14 Protothema.gr Τρίτη αγωνιστική στη Super League με ντέρμπι και δυνατά παιχνίδια Πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα για το μεγάλο ματς Άρης- Παναθηναϊκός Οι 2 πρώτες αγωνιστικές της Super League είχαν αρκετές εκπλήξεις. Όλοι οι μεγάλοι έχασαν βαθμούς με αποτέλεσμα να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας 2 επαρχιακές ομάδες, ο Βόλος και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η 3η αγωνιστική ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο. Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Στις 18:15 γίνεται η σέντρα στα παιχνίδια Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ. Στις 20:30 αρχίζουν οι αγώνες ΑΕΚ-Λαμία και Άρης- Παναθηναϊκός. Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες της Super League. Ο νικητής των κόρνερ, ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ Για το μεγάλο ματς της 3ης αγωνιστικής, το ντέρμπι Άρης-Παναθηναϊκός, προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των κόρνερ, την ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, τη νίκη της γηπεδούχου/φιλοξενούμενης σε τουλάχιστον 1 από τα 2 ημίχρονα, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, τα Over/Under 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα, το ακριβές σύνολο γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα πολλαπλά σκορ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του.

15 15 Όλη η στοιχηματική εμπειρία σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ όλο τον κόσμο. Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

16 16 Ευχαριστούμε

Οδηγός των νέων δελτίων

Οδηγός των νέων δελτίων Οδηγός των νέων δελτίων 4-7 Νέα εποχή Η ΟΠΑΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της δυναμικής της ανάπτυξης, προχωρά στην αναμόρφωση και ανανέωση των παιχνιδιών της. Με ακόμη πιο λειτουργικό σχεδιασμό, μοντέρνα εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League

Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Παιχνίδια στην μέση της βαθμολογίας στην Super League Ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Super League σήμερα Δευτέρα με δύο παιχνίδια ανάμεσα σε μικρομεσαίες ομάδες. Χτες, ο ΠΑΟΚ πήρε την νίκη στο ντέρμπι

Διαβάστε περισσότερα

Επανεκκίνηση στην Super League

Επανεκκίνηση στην Super League Επανεκκίνηση στην Super League Ξεκινά πάλι σήμερα η Super League, έπειτα από την διακοπή για τις γιορτές και μετά τις αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδος. Σήμερα, υπάρχουν τρία παιχνίδια για την κατηγορία,

Διαβάστε περισσότερα

Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός Κερδίζει και περιμένει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά η 19η αγωνιστική της Super League, η οποία έχει πολλή ενδιαφέρον με πολλές ανοικτές θέσεις ακόμα, όπου γίνεται μία μάχη ανάμεσα σε

Διαβάστε περισσότερα

Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα

Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα Ντέρμπι στην Serie A, φαβορί σε Μπουντεσλίγκα και Γαλλία και Ελλαδα Η αγωνιστική στην Super League ξεκινά σήμερα Σάββατο με δύο παιχνίδια που ανοίγουν την 21η αγωνιστική ημέρα. Μόνο ο Ολυμπιακός συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον Ντέρμπι δικεφάλων με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον Ο δεύτερος γύρος της Super League είναι σε εξέλιξη και γίνονται πολλές μάχες σχεδόν σε όλα τα ανοικτά βαθμολογικά μέτωπα. Πλέον από σήμερα, ξεκινούν και

Διαβάστε περισσότερα

Σε Κρήτη και Ξάνθη ολοκληρώνεται η εμβόλιμη η Super League

Σε Κρήτη και Ξάνθη ολοκληρώνεται η εμβόλιμη η Super League Σε Κρήτη και Ξάνθη ολοκληρώνεται η εμβόλιμη η Super League Ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην Super League, που ουσιαστικά κλείνει ο πρώτος γύρος, που είχε αναβληθεί στα μέσα του Δεκέμβρη. Δύο αναμετρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League

Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League Με τρία ματς ξεκινά η αγωνιστική στην Super League Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά 20η αγωνιστική της Super League, που είναι πολύ σημαντική από την κορυφή μέχρι την ουρά του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ Τα στοιχήματα ήταν γνωστά ήδη από την

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League

Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνεται το «παζλ» του Champions League Ολοκληρώνονται σήμερα οι όμιλοι του Champions League, όπου θα προκύψουν οι υπόλοιπες οχτώ ομάδες των 16 του θεσμού. Μόνο σε έναν όμιλο είναι ακόμα ανοικτή μία

Διαβάστε περισσότερα

Αναμέτρηση πεντάδας και αποδείξεων στο Περιστέρι

Αναμέτρηση πεντάδας και αποδείξεων στο Περιστέρι Αναμέτρηση πεντάδας και αποδείξεων στο Περιστέρι Καλημέρα σας, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η έβδομη αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, με πολλά αποτελέσματα που έχουν αλλάξει την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ πέρασε από

Διαβάστε περισσότερα

Monitor Games BOWLING

Monitor Games BOWLING ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: BOWLING Αναπαράσταση παιχνιδιού Bowling με δύο εικονικούς παίκτες. Κάθε εικονικός παίκτης έχει δύο ευκαιρίες να ρίξει και τις 10 κορύνες ώστε να πετύχει τη μέγιστη βαθμολογία. Το

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατή μονομαχία το Άρης ΑΕΚ

Δυνατή μονομαχία το Άρης ΑΕΚ Δυνατή μονομαχία το Άρης ΑΕΚ Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία των περισσότερων πρωταθλημάτων και από εδώ και πέρα θα γίνονται πολλά σημαντικά παιχνίδια. Στην Ελληνική Super League, σήμερα διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα

Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα Δοκιμασία στα Γιάννενα για τον Ολυμπιακό με τον δυνατό ΠΑΣ Καλημέρα σας, φτωχό αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν κυρίως κύπελλα, Λιγκ Καπ το

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις στοιχήματος βάση στατιστικών

Προτάσεις στοιχήματος βάση στατιστικών Προτάσεις στοιχήματος βάση στατιστικών Δευτέρα, σήμερα και ευκαιρία να ρίξουμε ρυθμούς, ανακτώντας δυνάμεις ενόψει Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Περιορισμένες οι επιλογές σήμερα, λόγω του μικρού αγωνιστικού

Διαβάστε περισσότερα

Από τις τελευταίες ευκαιρίες για τον Απόλλων Σμύρνης

Από τις τελευταίες ευκαιρίες για τον Απόλλων Σμύρνης Από τις τελευταίες ευκαιρίες για τον Απόλλων Σμύρνης Εξαιρετική και πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η Κυριακή στην Super League, μία πολλή γεμάτη ημέρα με αποτελέσματα που μπερδεύουν την κατάσταση. Η ΑΕΚ έχασε

Διαβάστε περισσότερα

Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League

Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League Μπαίνουν οι μεγάλοι στην Super League Η καινούργια χρονιά βρίσκει τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Βοιωτία, απέναντι στον Λεβαδειακό και να βρίσκεται στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και την πρώτης θέσης. Οι δύο ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες: (Κάντε κλικ πάνω στον αγώνα για να δείτε το ρεπορτάζ) Κ20. 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Επόμενη Αγωνιστική

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες: (Κάντε κλικ πάνω στον αγώνα για να δείτε το ρεπορτάζ) Κ20. 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Επόμενη Αγωνιστική Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου 2013 τα πρωταθλήματα Κ20, Κ17 και Κ15 της Super League. Δείτε την ανασκόπηση μέσα από το football-academies.gr Ο ΠΑΟΚ είναι ως τώρα η ομάδα που βρίσκεται στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 1. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ... ΣΕΛ.1 2. ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ... ΣΕΛ.2 3. ΤΟ ΣΚΡΑΤΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!... ΣΕΛ.2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 4. ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΣΚΡΑΤΣ... ΣΕΛ.3 5. ΣΚΡΑΤΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή η ΑΕΚ

Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή η ΑΕΚ Ευκαιρία να ανέβει πάλι στην κορυφή η ΑΕΚ Καλημέρα σας, Δευτέρα σήμερα και το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι πολύ μικρό και οι επιλογές μας ελάχιστες, καλό είναι να πάρουμε κάποιες ανάσες, ρίχνοντας τους ρυθμούς

Διαβάστε περισσότερα

Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη

Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη Διπλά και γκολ μας πληρώνουν την Τετάρτη Καλημέρα, πλήρες αγωνιστική ημέρα υπάρχει σήμερα Τετάρτης, διότι υπάρχουν παιχνίδια τόσο από τα κύπελλα, όσο και εμβόλιμες αγωνιστικές στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ Ολυμπιακός, πράξη τρίτη στο ΟΑΚΑ Καλημέρα σας, δεν υπάρχει ποιότητα στο μεσοβδομαδιάτικο αγωνιστικό πρόγραμμα για αυτό το λόγο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των προτεινόμενων σημείων.

Διαβάστε περισσότερα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα Λίγες επιλογές την Δευτέρα Η ένατη αγωνιστική ρίχνει την αυλαία της στην Φθιώτιδα, με μία αναμέτρηση, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο, σε ένα ματς που έχει σημασία, με τους

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες παραμονής και πεντάδας στην Super League

Μάχες παραμονής και πεντάδας στην Super League Μάχες παραμονής και πεντάδας στην Super League Ο θεσμός του κυπέλλου Ελλάδος πλέον μένει πίσω μας, βρισκόμενος στην προημιτελική φάση, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα της

Διαβάστε περισσότερα

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη

Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη Δύσκολη έξοδος για την ΑΕΚ στην Τρίπολη Καλημέρα σας, συνεχίζεται η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ με τέσσερις αναμετρήσεις για όλα τα γούστα, χτες ο Παναθηναϊκός παρότι δεν ήταν πολύ καλός, πήρε την νίκη

Διαβάστε περισσότερα

Κατανόηση προφορικού λόγου

Κατανόηση προφορικού λόγου Κατανόηση προφορικού λόγου Επίπεδο Γ Πρώτη διδακτική πρόταση ΠΡΟΠΟ Ενδεικτική διάρκεια: Ομάδα-στόχος: Διδακτικός στόχος: 1 διδακτική ώρα ενήλικοι μαθητές Γ επιπέδου κατανόηση αθλητικής εκπομπής (τυχερά

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη

Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Προγνωστικά: Για την πρόκριση η ΑΕΚ στην Βιέννη Καλημέρα σε όλους σας, ολοκληρώθηκαν χτες οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου προέκυψαν οι 16 ομάδες που θα παίξουν στην επόμενη φάση για να φτάσουν στον

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης. Οκτώβριος 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης. Οκτώβριος 2017 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Οδηγίες Τοποθέτησης Οκτώβριος 2017 Σημεία τοποθέτησης διαφημιστικού υλικού ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑ - ΠΟΡΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Αυτοκόλλητα Βιτρίνας, Αφίσες, Αυτοκόλλητα Πόρτας ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Περίεργα ματς στην Σούπερ Λιγκ για παμε στοιχημα

Περίεργα ματς στην Σούπερ Λιγκ για παμε στοιχημα Περίεργα ματς στην Σούπερ Λιγκ για παμε στοιχημα Περίεργα ματς σήμερα στην Σούπερ Λιγκ για το παμε στοιχημα Γεία χαρά σε όλους, Σάββατο σήμερα και στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ υπάρχουν τρία ματς, όπως κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Φαβορί και ντέρμπι στην Ευρώπη

Φαβορί και ντέρμπι στην Ευρώπη Φαβορί και ντέρμπι στην Ευρώπη Η αγωνιστική ημέρα στην Σούπερ Λιγκ, ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, θέλοντας να συνεχίσει νικηφόρα στην κατηγορία. Η αναμέτρηση θα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Περιστέρι, 24.06.200 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: A/5859 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016

Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016 Προτάσεις στοιχήματος Κυριακής 11/12/2016 Καλημέρα σας, σημαντικές αναμετρήσεις υπάρχουν και σήμερα για όλα τα πρωταθλήματα, παρά το ότι το μυαλό των παικτών είναι στις διακοπές των Χριστουγέννων. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Ματσάρες την δεύτερη αγωνιστική της Serie A

Ματσάρες την δεύτερη αγωνιστική της Serie A Ματσάρες την δεύτερη αγωνιστική της Serie A Καλημέρα σας, πλέον ξεκινούν όλα τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη και έχον μπροστά μας φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα, με επιλογές για όλα τα γούστα. Στην Ιταλική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ πάμε στοίχημα Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 FAX: 210 5229289 Αθήνα 19/9/09 Πρόταση αναμόρφωσης Πάμε Στοίχημα

Διαβάστε περισσότερα

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης του ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων του που αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης για την εταιρεία και τους πράκτορες της, ενισχύοντας τις βάσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε στη Super League η κλήρωση του πρωταθλήματος Κ17 για τη νέα σεζόν 2012/2013.

Πραγματοποιήθηκε στη Super League η κλήρωση του πρωταθλήματος Κ17 για τη νέα σεζόν 2012/2013. Πραγματοποιήθηκε στη Super League η κλήρωση του πρωταθλήματος Κ17 για τη νέα σεζόν 2012/2013. Η πρεμιέρα και για τους μικρούς της Superleague θα είναι το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου. Το πρωτάθλημα

Διαβάστε περισσότερα

Χωρίς τους μεγάλους το Σάββατο στην Super League

Χωρίς τους μεγάλους το Σάββατο στην Super League Χωρίς τους μεγάλους το Σάββατο στην Super League Αφήνουμε πίσω μας τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι στις δύο διοργανώσεις και μπαίνουμε σε ρυθμούς εγχώριων πρωταθλημάτων. Στην

Διαβάστε περισσότερα

Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ

Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ Ματς για όλα τα γούστα στην Σούπερ Λιγκ Ματς για όλα τα γούστα στην επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ το Σάββατο Καλημέρα σας, στην έναρξη της Σούπερ Λιγκ, μετά την διακοπή για τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ Παναθηναϊκός στην κοινή τους έδρα του ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Παναθηναϊκός στην κοινή τους έδρα του ΟΑΚΑ ΑΕΚ Παναθηναϊκός στην κοινή τους έδρα του ΟΑΚΑ Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία της Super League, αφού έχουν μείνει μόλις επτά αγωνιστικές, οι οποίες όμως είναι κρίσιμες για πολλές ομάδες. Σήμερα, διεξάγονται

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτείται σοβαρότητα από τον Ολυμπιακό

Απαιτείται σοβαρότητα από τον Ολυμπιακό Απαιτείται σοβαρότητα από τον Ολυμπιακό Λόγω των Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων ο Ολυμπιακό αγωνίζεται σήμερα με τον Παναιτωλικό και θέλει τους βαθμούς της νίκης για να μείνει κοντά στον ΠΑΟΚ και να εκμεταλλευτεί

Διαβάστε περισσότερα

Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα

Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα Τελειώνουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στο παμε στοιχημα Η πέμπτη εμβόλιμη αγωνιστική στην Serie A, ολοκληρώνεται στο Τορίνο, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μίλαν. Οι δύο ομάδες, είναι στην μέση της βαθμολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά πρωταθλημάτων και κυπέλλου Αγγλίας

Προγνωστικά πρωταθλημάτων και κυπέλλου Αγγλίας Προγνωστικά πρωταθλημάτων και κυπέλλου Αγγλίας Έξι αγωνιστικές έχουν μείνει για την ολοκλήρωση της Super League, όπου γίνονται πολλές μάχες σε όλα τα ανοικτά μέτωπα της βαθμολογίας. Σήμερα, υπάρχουν τρεις

Διαβάστε περισσότερα

Ματς κυπέλλου πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα

Ματς κυπέλλου πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα Ματς κυπέλλου πριν το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα Ξεκινάει η προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος, έτσι σήμερα υπάρχουν δύο ματς για τις πρώτες αναμετρήσεις των τεσσάρων ζευγαριών. Αγωνίζονται ΠΑΟΚ και

Διαβάστε περισσότερα

Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό

Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό Εύκολο βράδυ στην Ριζούπολη για τον Ολυμπιακό Το πρωτάθλημα της Super League, μπαίνει πλέον στη τελική ευθεία του και θα γίνουν πολλές μάχες ακόμα, διότι πολλές θέσεις είναι ακόμα ανοικτές. Σήμερα ολοκληρώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός

Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός Κερδίζει αυτή την φορά ο Ολυμπιακός τον Αστέρα για το κύπελλο Καλημέρα σας, συνεχίζουμε με φουλ ρυθμούς, διότι αυτή την εβδομάδα υπάρχουν αγώνες κυπέλλου αλλά και ματς

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης: 3 Μαρτίου 1996 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το παιχνίδι ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ αφορά στην πρόβλεψη οκτώ (8) ποδοσφαιρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Παράρτημα Α. Τελικό αποτέλεσμα 1 Τελικό αποτέλεσμα (1X2) 1: να κερδίσει η εντός έδρας ομάδα 2: να κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα 50,000

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Παράρτημα Α. Τελικό αποτέλεσμα 1 Τελικό αποτέλεσμα (1X2) 1: να κερδίσει η εντός έδρας ομάδα 2: να κερδίσει η εκτός έδρας ομάδα 50,000 Παράρτημα Α Ισχύει από 27/8/2013 Οι τύποι στοιχημάτων υπόκεινται σε αλλαγές Σημειώσεις, UNDER = LESS, OVER = MORE, ΚΔΑ: Κανονικη Διάρκεια Αγώνα, Odd - Even (Μονά - Ζυγά): το σκορ 0-0 θεωρείται πάντα ζυγό,

Διαβάστε περισσότερα

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή

Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή 1. ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Διαδικασία Αφού έχετε μπει στη σελίδα pamestoixima.gr, πατάτε πάνω αριστερά, την επιλογή "ΣΤΟΙΧΗΜΑ" και μπορείτε να δείτε τις ενότητες που περιγράφονται παρακάτω. Στην αριστερή μπάρα επιλογών

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοίχημα η Ελλάδα αναστενάζει. Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Κυριακή, 14 Οκτώβριος :30

Στο στοίχημα η Ελλάδα αναστενάζει. Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Κυριακή, 14 Οκτώβριος :30 Πάει καιρός από τότε που οι λάτρεις των ποδοσφαιρικών προβλέψεων αδημονούσαν για την έκδοση του κουπονιού του ΟΠΑΠ που αφορούσε το άλλοτε αγαπημένο Προ-Πο και έστηναν ουρές στα πρακτορεία τα Σάββατα για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΚ ή Ατρόμητος θα περάσει στα ημιτελικά

ΑΕΚ ή Ατρόμητος θα περάσει στα ημιτελικά ΑΕΚ ή Ατρόμητος θα περάσει στα ημιτελικά Αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει τους επαναληπτικούς του κυπέλλου Ελλάδος, που είναι στην προημιτελική φάση και θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα με Ολυμπιακό και μάχες παραμονής

Δευτέρα με Ολυμπιακό και μάχες παραμονής Δευτέρα με Ολυμπιακό και μάχες παραμονής Καλημέρα σας, σήμερα Δευτέρα οι επιλογές είναι περιορισμένες με λίγα ματς, που όμως κάποια είναι σημαντικά, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα ασχοληθώ με τρία

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 13.10.2010 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.:A/ 21990/ 13-10-2010 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης Η διεξαγωγή του αριθμολαχείου ξεκίνησε στις 5/12/1990 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το ΛΟΤΤΟ είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Περιστέρι, 02.06.2009 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/11886 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΤΤΟ» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία και γκολ στο στοίχημα την Δευτέρα

Σημεία και γκολ στο στοίχημα την Δευτέρα Σημεία και γκολ στο στοίχημα την Δευτέρα Λιγότερα σαφώς τα παιχνίδια της Δευτέρας σε σχέση με το διήμερο που πέρασε, αλλά υπάρχουν πρωταθλήματα, που παίζουν και σήμερα, καθώς ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές.

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα πράγματα πριν τις Εθνικές

Λίγα πράγματα πριν τις Εθνικές Λίγα πράγματα πριν τις Εθνικές Η αγωνιστική στην Super League ολοκληρώνεται στην Λαμία, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες, δεν

Διαβάστε περισσότερα

Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος

Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Τα φαβορί ορίζουν το παιχνίδι στα προγνωστικά στοιχήματος Καλημέρα σε όλους σας, συμπληρώνονται σήμερα οι αγωνιστικές, με τα τελευταία παιχνίδια των πρωταθλημάτων και παρόλα τα λίγα ματς, αυτά έχουν σχετική

Διαβάστε περισσότερα

Κλήρωση πρωταθλήματος Super League 2015-16

Κλήρωση πρωταθλήματος Super League 2015-16 Κλήρωση πρωταθλήματος Super League 2015-16 1η Αγωνιστική 22-23-24/8/2015 ΟΜΑΔΑ Β - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ε.Κ. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τρία παιχνίδια από την ουρά στην Super League

Τρία παιχνίδια από την ουρά στην Super League Τρία παιχνίδια από την ουρά στην Super League Αφήνουμε πίσω μας τις εθνικές ομάδες και τα προκριματικά του Euro 2020 και επικεντρωνόμαστε στα εγχώρια πρωταθλήματα, που μπαίνουν στην τελική ευθεία. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης Η διεξαγωγή του αριθμολαχείου ξεκίνησε στις 16/11/1997 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το ΤΖΟΚΕΡ είναι παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

Επικίνδυνη έξοδο στα Γιάννενα για την ΑΕΚ

Επικίνδυνη έξοδο στα Γιάννενα για την ΑΕΚ Επικίνδυνη έξοδο στα Γιάννενα για την ΑΕΚ Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται χρονικά στα Γιάννενα, όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά στο κύπελλο Ελλάδος και σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Μάχες στις εμβόλιμες αγωνιστικές την Πέμπτη

Μάχες στις εμβόλιμες αγωνιστικές την Πέμπτη Μάχες στις εμβόλιμες αγωνιστικές την Πέμπτη Κάτι απέμεινε και την Πέμπτη όσον αφορά τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κυρίως η Πριμέρα Ντιβιζιόν με το Καμπιονάτο, που διεξάγονται ορισμένες αναμετρήσεις των

Διαβάστε περισσότερα

Μονομαχίες σε όλα τα μέτωπα της Super League

Μονομαχίες σε όλα τα μέτωπα της Super League Μονομαχίες σε όλα τα μέτωπα της Super League Λίγες αγωνιστικές έμειναν για να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Super League και απομένουν ακόμα κάποιες θέσεις ανοικτές στην βαθμολογία. Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος Μέλος του Ομίλου

Δεκέμβριος Μέλος του Ομίλου Δεκέμβριος 2018 Μέλος του Ομίλου Μέλος του Ομίλου 1 2 Μέλος του Ομίλου ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα παιχνίδια παντού στην Ευρώπη

Μεγάλα παιχνίδια παντού στην Ευρώπη Μεγάλα παιχνίδια παντού στην Ευρώπη Η αγωνιστική ημέρα στην Super League ολοκληρώνεται στην Τούμπα και στο Περιστέρι, με δύο πολύ όμορφες και με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λάρισα

Διαβάστε περισσότερα

Δεκέμβριος Ιανουάριος 2019

Δεκέμβριος Ιανουάριος 2019 Δεκέμβριος 2018 - Ιανουάριος 2019 Μέλος του Ομίλου Μέλος του Ομίλου 1 2 Μέλος του Ομίλου ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (œ) ΛΑΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ (œ) ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο

Διαβάστε περισσότερα

Μάρτιος - Απρίλιος 2019

Μάρτιος - Απρίλιος 2019 Μάρτιος - Απρίλιος 2019 Μέλος του Ομίλου Μέλος του Ομίλου 1 2 Μέλος του Ομίλου ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι

Διαβάστε περισσότερα

Τα φώτα σε Φλωρεντία και Μαδρίτη

Τα φώτα σε Φλωρεντία και Μαδρίτη Τα φώτα σε Φλωρεντία και Μαδρίτη Αφήνουμε πίσω μας τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και επιστρέφουμε πάλι στα εγχώρια πρωταθλήματα που μπαίνουν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Στην Ελληνική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 29 /5 /2012 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/12000 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Παράρτημα Α

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Παράρτημα Α Παράρτημα Α Τελευταία ενημέρωση - ισχύουν από 01/11/2015 Οι τύποι στοιχημάτων υπόκεινται σε αλλαγές Σημειώσεις, UNDER = LESS, OVER = MORE, ΚΔΑ: Κανονικη Διάρκεια Αγώνα, Odd - Even (Μονά - Ζυγά): το σκορ

Διαβάστε περισσότερα

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών

Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Βήμα πρόκρισης για ΑΕΚ και Λυών Καλημέρα σε όλους σας, φτωχό το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, με λίγες αναμετρήσεις που μπορεί να βασιστείς στο στοιχημα. Σήμερα, ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική στην

Διαβάστε περισσότερα

Για το διπλό ο ΠΑΟΚ στην Ριζούπολη

Για το διπλό ο ΠΑΟΚ στην Ριζούπολη Για το διπλό ο ΠΑΟΚ στην Ριζούπολη Για το διπλό ο ΠΑΟΚ στην Ριζούπολη στην αυλαία της αγωνιστικής Καλημέρα σας, κάκιστο διήμερο το Σαββατοκύριακο που αφήνουμε πίσω της, πολλά φαβορί και δημοφιλή σημεία

Διαβάστε περισσότερα

Για να μείνει στην κορυφή η ΑΕΚ

Για να μείνει στην κορυφή η ΑΕΚ Για να μείνει στην κορυφή η ΑΕΚ Καλημέρα σας, άλλη μία γεμάτη ημέρα έχουμε μπροστά μας, με παιχνίδια για όλα τα γούστα, ενώ την επόμενη εβδομάδα υπάρχουν αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ,

Διαβάστε περισσότερα

Μάϊος Μέλος του Ομίλου

Μάϊος Μέλος του Ομίλου Μάϊος 2019 1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (œ) ΛΑΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ (œ) ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Με Νάπολι μέχρι το ντέρμπι στην Κωνταντινούπολη

Με Νάπολι μέχρι το ντέρμπι στην Κωνταντινούπολη Με Νάπολι μέχρι το ντέρμπι στην Κωνταντινούπολη Τα κύπελλα που είχαμε μεσοβδόμαδα δεν συγκίνησαν ιδιαίτερα στοιχηματικά και όχι μόνο, όμως το ενδιαφέρον επανέρχεται στο έπακρο από σήμερα Παρασκευή με τα

Διαβάστε περισσότερα

Ιούνιος Μέλος του Ομίλου

Ιούνιος Μέλος του Ομίλου Ιούνιος 2019 1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (œ) ΛΑΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ (œ) ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2018

Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2018 Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2018 Μέλος του Ομίλου Μέλος του Ομίλου 1 2 Μέλος του Ομίλου ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι

Διαβάστε περισσότερα

Κλειδώνει την θέση του στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Κλειδώνει την θέση του στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός Κλειδώνει την θέση του στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος με την αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη και θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και

Διαβάστε περισσότερα

Ημέρα ντέρμπι σε Αγγλία και Serie A

Ημέρα ντέρμπι σε Αγγλία και Serie A Ημέρα ντέρμπι σε Αγγλία και Serie A Η Κυριακή στην Super League, περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις με πολύ ενδιαφέρον σε πολλά μέτωπα της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ υποδέχεται την Ξάνθη σε ένα must

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 10.05.2010 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ MARKETING ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/ 11850 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. για την

Διαβάστε περισσότερα

Προγνωστικά στοιχήματος Δευτέρας

Προγνωστικά στοιχήματος Δευτέρας Προγνωστικά στοιχήματος Δευτέρας Το δικό του ενδιαφέρον έχει και το πρόγραμμα της Δευτέρας, καθώς οι αγωνιστικές κλείνουν σε Πρέμιερ Λιγκ, Ιταλία και Μπουντεσλίγκα, με σπουδαίες αναμετρήσεις ενώ υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ

Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Non Stop Bet προγνωστικα στην Πρέμιερ Λιγκ Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία και ευτυχία, στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, είναι καθιερωμένο τις γιορτές να μη σταματούν να παίζουν μπάλα και

Διαβάστε περισσότερα

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Με το μυαλό στο πρωτάθλημα πολλές ομάδες Καλημέρα σε όλους σας, ιδιαίτερα φτωχό το αγωνιστικό πρόγραμμα, με ελάχιστες επιλογές για το στοίχημα, οι αναμετρήσεις του κυπέλλου, τις κάνουν ακόμα πιο δύσκολες.

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Συνεχίζονται οι προημιτελικοί του Copa America, όπου με την ολοκλήρωση τους θα προκύψει η τελική τετράδα του θεσμού, διεκδικώντας το μεγάλο τρόπαιο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

1. Τελικό Αποτέλεσμα Επιλογές: 1,Χ,2. 2. Διπλή ευκαιρία Επιλογές: 1Χ,Χ2, Συνολικά Γκολ Επιλογές: Over, Under

1. Τελικό Αποτέλεσμα Επιλογές: 1,Χ,2. 2. Διπλή ευκαιρία Επιλογές: 1Χ,Χ2, Συνολικά Γκολ Επιλογές: Over, Under 1. Τελικό Αποτέλεσμα Επιλογές: 1,Χ,2 2. Διπλή ευκαιρία Επιλογές: 1Χ,Χ2,12 3. Συνολικά Γκολ Επιλογές: Over, Under 4. Goal/No Goal Επιλογές: Goal, No Goal Περιγραφή: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες ή όχι 1

Διαβάστε περισσότερα

Στα Αθηναϊκά γήπεδα κρίνονται οι ψηλές θέσεις της Super League

Στα Αθηναϊκά γήπεδα κρίνονται οι ψηλές θέσεις της Super League Στα Αθηναϊκά γήπεδα κρίνονται οι ψηλές θέσεις της Super League Καλημέρα σας, φτάνοντας στο μέσο της αγωνιστικής περιόδου, στην Super League διεξάγεται η ένατη αγωνιστική, με πολλά κρίσιμα παιχνίδια σε

Διαβάστε περισσότερα

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία

Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Γαλλία Στα πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής της Premier League η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ, που πηγαίνει με φορά να αγωνιστεί εκεί. Η γηπεδούχος

Διαβάστε περισσότερα

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League

Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Κράσνονταρ Ολυμπιακός για τους ομίλους του Champions League Ξεκινούν σήμερα οι επαναληπτικοί των Play Off του Champions League, για να προκύψουν οι τελευταίες ομάδες των ομίλων του θεσμού. Ο Ολυμπιακός

Διαβάστε περισσότερα

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο

Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Κρίνονται η πρωτιά και η τρίτη θέση στον 3ο όμιλο Ολοκληρώθηκαν χτες οι δύο πρώτοι όμιλοι του Copa America και έχουν προκύψει οι ομάδες που θα συνεχίσουν στον θεσμό. Σήμερα, τελειώνει ο τρίτος και τελευταίος

Διαβάστε περισσότερα

Πάμε στοίχημα με Τσέλσι και γκολ στην Μπουντεσλίγκα

Πάμε στοίχημα με Τσέλσι και γκολ στην Μπουντεσλίγκα Πάμε στοίχημα με Τσέλσι και γκολ στην Μπουντεσλίγκα Καλημέρα σας, γεμάτο το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής, με επιλογές από όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, που όμως είναι ακόμα στην αρχή και χρειάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Με γκολ και δύο σημεία την Δευτέρα

Με γκολ και δύο σημεία την Δευτέρα Με γκολ και δύο σημεία την Δευτέρα Καλημέρα σας, το τρίτο γκολ της Ξάνθης στο τέλος, μας χάλασε το απόλυτο των προτάσεων μας στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ. Σήμερα, ολοκληρώνεται η τέταρτη αγωνιστική με δύο

Διαβάστε περισσότερα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα

Λίγες επιλογές την Δευτέρα Λίγες επιλογές την Δευτέρα Η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ, ρίχνει την αυλαία της, στην Τρίπολη, όπου το ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται την Λαμία. Οι δύο σύλλογοι, είναι χαμηλά στην βαθμολογία, λίγο πάνω από

Διαβάστε περισσότερα

Τετράδα με πρωταθλήματα την Παρασκευή

Τετράδα με πρωταθλήματα την Παρασκευή Τετράδα με πρωταθλήματα την Παρασκευή Μας άφησε καλές αναμνήσεις το τριήμερο της Ευρώπης που πέρασε, αλλά αμέσως έρχεται το πρόγραμμα με τα πρωταθλήματα και δη αυτό της Παρασκευής. Από ένα ματς σε Serie

Διαβάστε περισσότερα

Βγαίνουν φιναλίστ κυπέλλου σε Ελλάδα και Γερμανία

Βγαίνουν φιναλίστ κυπέλλου σε Ελλάδα και Γερμανία Βγαίνουν φιναλίστ κυπέλλου σε Ελλάδα και Γερμανία Καλημέρα σας, αυτή την εβδομάδα, δεν υπάρχουν Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, αλλά παιχνίδια από τις τελικές φάσεις των κυπέλλων αλλά και εμβόλιμη αγωνιστική

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα Συνεχίζει αήττητος ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα Στην Τούμπα, ο πρωτοπόρος και αήττητος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον προβληματικό Πανιώνιο, με στόχο να πάρει άλλους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει την πορεία του προς τον φετινό

Διαβάστε περισσότερα

Προκύπτουν οι τελευταίες θέσεις της οχτάδας

Προκύπτουν οι τελευταίες θέσεις της οχτάδας Προκύπτουν οι τελευταίες θέσεις της οχτάδας Καλημέρα σας, ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των 16 του Champions League, με τις δύο αναμετρήσεις, από όπου θα προκύψουν οι δύο τελευταίες θέσεις στην τελική οχτάδα

Διαβάστε περισσότερα

Ιούνιος Μέλος του Ομίλου

Ιούνιος Μέλος του Ομίλου Ιούνιος 2018 1 2 ΟΔΗΓΌΣ ΣΤΙΓΜΙΑΊΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΎ ΛΑΧΕΊΟΥ Όνομα Παιγνίου: Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε. Όροι Συμμετοχής Απαγορεύεται η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα