GRAND PRIX. ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Grand Prix Στη SAMOS φωτογραφία STEAMSHIP ο νικητής CO. του. Nick Channing-Williams με τον

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "GRAND PRIX. ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Grand Prix 2013. Στη SAMOS φωτογραφία STEAMSHIP ο νικητής CO. του. Nick Channing-Williams με τον"

Transcript

1 Tο Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, o Ελληνικός Ιππικός Όμιλος διοργάνωσε τον καθιερωμένο πλέον Αγώνα Υπερπήδησης Εμποδίων EIO Grand Prix 2013, στις εγκαταστάσεις του στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Οι αθλητές διεκδίκησαν και μοιράστηκαν χρηματικά έπαθλα ύψους και πλούσια δώρα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε τέσσερα αγωνίσματα υπερπήδησης εμποδίων. Στο Αγώνισμα 1 - «Studio 7 Floressence», νικήτρια αναδείχθηκε η αμαζόνα Νικολίνα Μακαρώνα με τον ίππο Lollipop. To Αγώνισμα 2 - «Oriflame - με Joker», κέρδισε o Ηλίας Μπαλιούσης με τη Neksia με top score 65 βαθμούς και τον πολύ καλό χρόνο 50,15 δευτερόλεπτα, ανάμεσα σε 66 αθλητές που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας έκλεισε με το «Small Prix Samos Steamship Cο», νικητής του οποίου αναδείχθηκε ο Nick Channing-Williams με τον ίππο China. Στο αγώνισμα αυτό συμμετείχαν 38 ζευγάρια ίππων-ιππέων. Οι τρεις νικητές των όλων αγωνισμάτων του ΕΙΟ Grand Prix 2013 εκτός από το χρηματικό έπαθλο, έλαβαν και δώρα προσφορά της εταιρίας Oriflame. ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Grand Prix 2013 GRAND PRIX Στη SAMOS φωτογραφία STEAMSHIP ο νικητής CO. του ΕΥΡΩΠΗ ΥΨΟΥΣ Ασφαλιστική 1,40/1,45 m. Grand Prix, Nick Channing-Williams με τον Πρόεδρο Νικήτρια στο και Αγώνισμα Διευθύνοντα 7 Σύμβουλο «Grand Prix της Samos εταιρίας Steamship ΕΥΡΩΠΗ Co. - 1,40/1,45 m.» αναδείχθηκε η Ασφαλιστική, κύριο Νικόλαο Hannah Μυτιληναίου με τον ίππο Μακρόπουλο, χορηγό του Natasha de Launay, με άπταιστη αγωνίσματος και του ΕΙΟ Grand διαδρομή και στους δύο γύρους. Prix Στην φωτογραφία η νικήτρια με O Nick με τον Sooth me de Ness, τους κυρίους (από αριστερά) ολοκλήρωσε τους δύο γύρους Θρασύβουλο Δάλλα, Πρόεδρο του του «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, Γιώργο Grand Prix 1,35/1,40 μ.» με Πατούλη, Δήμαρχο Αμαρουσίου, μηδέν βαθμούς ποινής. Αντώνη Ιγγλέση, χορηγό των Δεύτερη αναδείχθηκε η Μόνικα αγώνων και Ισίδωρο Κούβελο, Μαρτίνη με την Cleopatra VI, η Πρόεδρο της Ελληνικής οποία επίσης τερμάτισε με διπλή Ομοσπονδίας Ιππασίας. άπταιστη διαδρομή όμως ο χρόνος του Nick ήταν κατά εκατοστά του δευτερολέπτου καλύτερος!

2 ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Το ΕΙΟ Grand Prix 2013 στήριξε για άλλη μία χρονιά τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ και της ΕΛΕΘΙΠ. Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937 και σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. Stand της ΕΛΕΠΑΠ φιλοξενήθηκε στο Πάρκο Χορηγών του ΕΙΟ Grand Prix Το πρωί του Σαββάτου, μετά το πρώτο αγώνισμα της ημέρας, διεξήχθη αγώνας επίδειξης θεραπευτικής ιππασίας με 10 συμμετέχοντες. Τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρίας Θεραπευτικής Ιππασίας αγωνίστηκαν σε Working Trails, δοκιμασίες επίπεδης εργασίας σε φυσικά ή τεχνητά εμπόδια. Τα αναμνηστικά έπαθλα στους συμμετέχοντες απένειμε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, κύριος Νίκος Παράσχης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, κύριο Θρασύβουλο Δάλλα. ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετείχαν ολοκλήρωσαν μία σύντομη διαδρομή από μικρά εμπόδια εδάφους που αποτελούνταν από βαλβίδες σε διάφορους σχηματισμούς, κώνους, ή και άλλα υλικά, με τη λιγότερη δυνατή βοήθεια. Όλοι τους προπονούνται συστηματικά τα τελευταία χρόνια, καθώς έχουν περάσει από τον θεραπευτικό τομέα της ιππασίας στο αθλητικό επίπεδο!!! Αρχικά οι αθλητές αναγνώρισαν τη διαδρομή για να την κατανοήσουν καλύτερα και στη συνέχεια ένας ένας τη διένυσαν ιππεύοντας. Είχαν ήδη προθερμανθεί στο κλειστό ιπποδρόμιο του ομίλου. Πρέπει να σημειωθεί πως οι αθλητές, ενώ έχουν προπονηθεί σε τέτοιου είδους ασκήσεις, την τελική διαδρομή και τη σειρά των εμποδίων την είδαν λίγο πριν αγωνιστούν. Έπρεπε λοιπόν να είναι πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι ώστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν σωστά και με ακρίβεια την προσπάθειά τους. Η αθλητική ομάδα της Ελληνικής Εταιρίας Θεραπευτικής Ιππασίας περιλαμβάνει συνολικά 20 αθλητές έως τώρα, εκ των οποίων οι 12 συμμετέχουν στους αγώνες ιππασίας των Special Olympics και οι υπόλοιποι 7 συμμετέχουν στους αγώνες τύπου Para Equestrian Dressage.

3 ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΤΟ EIO GRAND PRIX 2013 Το πρόγραμμα του Σαββάτου έκλεισε με ένα εντυπωσιακό show ιππικής δεξιοτεχνίας με μουσική για δύο άλογα (pas de deux), που παρουσίασαν οι αμαζόνες Κέλλυ Σκλαβούνου με τον Quanderas, Πρωταθλήτρια Ελλάδος και Βαλκανιονίκης Ενηλίκων 2013, και η Φωτεινή Γεωργίτσου με την Koliante, Πρωταθλήτρια Ελλάδος και Βαλκανιονίκης Εφήβων Το κοινό για όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν προετοίμασε η εμφάνιση της Λαβίνιας Μακροπούλου με τον Helios d un Soir σε ένα freestyle πρόγραμμα επίσης με μουσική. H διοργανωτική επιτυχία του EIO Grand Prix 2013, θα ήταν αδύνατη χωρίς τη καθοριστική συμβολή των εθελοντών μας. Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής!

4 Best Riders Στα πλαίσια του EIO Grand Prix 2013, βραβεύτηκαν για τη συνολική τους απόδοση, η Μόνικα Μαρτίνη, που αναδείχθηκε COSMOTE Best Amazon 2013, o Γρηγόρης Βόγλης, COSMOTE Best Rider 2013 και η μικρή Άννα-Σοφία Δανάλη, EQUISPORT Best Child Rider Τους τίτλους απένειμαν η κα Λένα Λεβίδη, πρώην Πρόεδρος του ΕΙΟ, ο νυν Πρόεδρος, κος Θρασύβουλος Δάλλας και το μέλος του ΕΙΟ και της Τεχνικής Επιτροπής Ιππικής Δεξιοτεχνίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, κος Γιώργος Σκλαβούνος. Οι τίτλοι COSMOTE Best Rider συνοδεύτηκαν από χρηματικό έπαθλο Την Κυριακή, οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10 π.μ. με το Αγώνισμα 4 «Premier Shukuroglou», με νικητή του αγωνίσματος τον Δημήτρη Νάτση με τον ίππο Centolove. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με το Αγώνισμα 5 «Σκυταλοδρομία Κύπελλα Κοκκώνη», στο οποίο συμμετείχαν 14 ζευγάρια και την περιγραφή του αγώνα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο έκαναν η Κική Μουρκούση, ο Χρήστος Σπυρούνης και ο Γιώργος Δημαράς. Τα σχόλια και οι επισημάνσεις τους έδωσαν ζωντάνια και εύθυμο τόνο, διασκεδάζοντας όχι μόνο όσους συμμετείχαν, αλλά και όσους παρακολουθούσαν. Την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα που αποτελούνταν από τον Λουκά Παπαδόπουλο με τον Vertigo du Chateau d Eau και την Άννα-Σοφία Δανάλη με την Lili Marlen II CH. Tα δύο πρώτα ζευγάρια έλαβαν επιπλέον δώρα από το κατάστημα ειδών ιππασίας Poly s Rugs. Το μεσημέρι της Κυριακής τη σκυτάλη πήραν τρεις μικρές αμαζόνες της Ιππικής Ακαδημίας του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου που παρουσίασαν γαϊτανάκι με πόνι. Η Εβελίνα Βόγλη, η Ειρήνη Ρέτσου και η Ελένη Ζαρβάνου ίππευσαν τον Choco, τη Heidi και τη Monique, υπό τις οδηγίες του εκπαιδευτή Μιχάλη Μουζουράκη, και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές για το χαριτωμένο θέαμα!

5 Στις 3 μ.μ. ακριβώς το ενδιαφέρον κορυφώθηκε με το σημαντικότερο αγώνισμα του 2ημέρου, το Αγώνισμα 6 «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Grand Prix». Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Nick Channing-Williams με τον Sooth me de Ness με άπταιστες διαδρομές και στους δύο γύρους. To χρηματικό έπαθλο των του «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική Grand Prix» διεκδίκησαν 23 ζευγάρια. Τις επόμενες θέσεις στην κατάταξη κατέλαβαν η Μόνικα Μαρτίνη με την Cleopatra VI, o Δημήτρης Νάτσης με τη Zarmara, ο Γιάννης Σκανδάλης με τον Nabab Landelles, ο Γιώργος Φραγκογιάννης με τον Black Label και η Μόνικα Μαρτίνη με τον Amadu. Όταν το αμιγώς αγωνιστικό σκέλος τελείωσε, ξεκίνησε η πραγματική διασκέδαση! Με πρωτοβουλία των μελών του Δ.Σ. διοργανώθηκε σκυταλοδρομία μαθητών της Ιππικής Ακαδημίας και βετεράνων αθλητών του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου. Τα παιδιά ίππευσαν μια διαδρομή με κώνους και στη συνέχεια οι παλιοί φίλοι του Ομίλου ίππευσαν μια διαδρομή με εμπόδια. Μερικοί είχαν να ανέβουν σε άλογο ακόμη και δεκαετίες, αλλά έδειξαν πως διαθέτουν πάντα αγάπη για τα άλογα και ικανότητες στο άθλημα. Στο ιππικό παιχνίδι συμμετείχαν η Ιωάννα Λαλαούνη, η Μαρία Λαλαούνη, η Αλίκη Βατίδη, η Δανάη Συναδινού, η Αλεξάνδρα Κυριακίδη, η Δάφνη Κοκκώνη, ο Άγγελος Ασπρίδης, οι Κώστας και Γιώργος Γκράτσιος, ο Νικόλας Αποστολόπουλος, ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο Ηλίας Κατσώνης, ο Νίκος Καρύδης και ο Χάρης Τσολάκης. Τη σκυτάλη τους έδωσαν οι μαθήτριες Ειρήνη Ρέτσου, Εβελίνα Βόγλη, Δανάη Αξιώτη, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Δάφνη Γραμμένου και Σοφία Καλατζοπούλου. Μερικοί από τους βετεράνους επέλεξαν να μην ιππεύσουν. Αυτοί ήταν η Χριστίνα Μεταξά, η Ελίνα Τζαβελάκου-Βαμβακά, ο Στέλιος Μπενακόπουλος, ο Δημήτρης Βουλγαράκης, οι οποίοι μαζί με σύσσωμο το Δ.Σ. του ΕΙΟ, παρακολούθησαν τις προσπάθειες των φίλων τους και συμμετείχαν στα δρώμενα. Στην παρουσίαση μέσα και έξω από το στίβο ήταν ο Γιώργος Δημαράς και η Κική Μουρκούση, οι οποίοι αναδείχθηκαν σε highlight της διοργάνωσης με το χιούμορ και τη χημεία τους!

6 Στο τέλος του ΕΙΟ Grand Prix 2013 η Οργανωτική Επιτροπή ευχαρίστησε όσους συνετέλεσαν στην αγωνιστική και διοργανωτική επιτυχία του φετινού αγώνα ιππασίας με το ακόλουθο μήνυμα: «Η ιππασία και τα άλογά μας, μας ενώνουν και μας δίνουν κουράγιο, γι αυτό ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος έβαλε τα δυνατά του για να διοργανώσει και φέτος το Grand Prix του. Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί θερμά του Χορηγούς του αγώνα, Cosmote, ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, Samos Steamship Co και τους Υποστηρικτές Oriflame, Premier Shukuroglou, Κύπελλα Κοκκώνη, Studio 7 Floressence, Doctors Hospital, Digital Minds, Dogs House, Ice Gallery, Poly s Rugs και Equisport, που έκαναν εφικτή την πραγματοποίηση του οράματος των ανθρώπων του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου για ένα μεγάλο αγωνιστικό ιππικό γεγονός, για μια πραγματική γιορτή και ευχάριστο διάλειμμα, σε πείσμα των δύσκολων καιρών. Ένα θερμό «ευχαριστώ» στους αθλητές και τα μέλη μας, που δούλεψαν εθελοντικά στηρίζοντας τις ενέργειες της Οργανωτικής Επιτροπής με πολλούς τρόπους, τόσο στην προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα και ένα μεγάλο «μπράβο» στους εργαζόμενους του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου που για μήνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να είναι το ΕΙΟ Grand Prix, μια πραγματική γιορτή της ιππασίας, των αλόγων και του κόσμου που την παρακολουθεί. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, όπως πάντα, για του χρόνου! Εμείς θα είμαστε πάλι εδώ!»

2o ANOIXTO FORUM ΙΠΠΑΣΙΑΣ

2o ANOIXTO FORUM ΙΠΠΑΣΙΑΣ EIO GRAND PRIX 2012 2o ANOIXTO FORUM ΙΠΠΑΣΙΑΣ GRAND PRIX SAMOS STEAMSHIP CO. ΥΨΟΥΣ 1,40/1,45 m. Tο Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, o Ελληνικός Ιππικός Όμιλος διοργάνωσε τον Αγώνα Υπερπήδησης

Διαβάστε περισσότερα

9 Αυγούστου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr. 6 ο 2013

9 Αυγούστου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr. 6 ο 2013 9 Αυγούστου HEF s NewsLetter 2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr 6 ο 2013 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Η Ιόλη στο μεγάλο τελικό της εφήβων Την καλύτερη της παρουσία έως σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011. Ημερομηνία: 5-6/11/2011. Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής Αγώνας: GRAND PRIX ΕΙΟ 2011 Ημερομηνία: 5-6/11/2011 Εγκαταστάσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Παραδείσου 18, Μαρούσι Αττικής ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον: - Εθνικό Κανονισμό Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ GRAND PRIX ΙΚΕΜ-CLUB CHEVAL 2013 Το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας CLUB CHEVAL, με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 12:00. Αγώνισµα 9 ο 1700Ευρώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ ΏΡΑ ΈΝΑΡΞΗΣ: 12:00. Αγώνισµα 9 ο 1700Ευρώ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Ιππικός Όµιλος Μεσογείων διοργανώνει το 3 ο GRAND PRIX I.O.M. στις εγκαταστάσεις του την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 µε σύνολο χρηµατικών επάθλων 19.000Ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (δυνάμει της από 29/1/ απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.:

Α. Π. Ο Δ Α Φ Ν Η Α Γ Ι Ο Υ Δ Η Μ Η Τ Ρ Ι Ο Υ Καπετανάκη 8 & Σάμου 31 Άγιος Δημητριος Τηλ.: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΪ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ & ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Άγιος Δημήτριος, 06/05/2019 Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΤΟ 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΤΟ 2013 1 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΤΟ 2013 Πλούσια σε αγωνιστική δράση ήταν η χρονιά του 2013 για την Ελληνική Ιππασία. Σε πείσμα των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας - ΕΟΙ υλοποίησε στο

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ»

Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ» Αθήνα, 18 Μαΐου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2016 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΦΡΕΝΤΥ ΣΕΡΠΙΕΡΗ» Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τον Αγώνα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017» Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τον Αγώνα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017». Α. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

3 Ιουνίου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ / 5ο 2013

3 Ιουνίου. HEF s NewsLetter. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ  / 5ο 2013 3 Ιουνίου HEF s NewsLetter 2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ www.hef.gr / press@hef.gr 5ο 2013 Οι Πρωταθλητές Εμποδίων 2013 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 16 19 Μαΐου το

Διαβάστε περισσότερα

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016.

Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Στην 22η θέση!!! (ανάμεσα σε 312 σωματεία) στην αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2016. Το τμήμα του στίβου είναι από τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου. Τα τελευταία χρόνια το τμήμα ακολουθεί μια σταθερά ανοδική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Γ2 FEI World Chal Advanced - Class M 08/12/13 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Γ2 FEI World Chal Advanced - Class M 08/12/13 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ Γ2 FEI World Chal Advanced - Class M 08/12/13 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ E : TODEA-DEPOUNTI Sylvana (GRE) C : BIZZIOS Britt (GRE) M : MAVROMATTI Betty (GRE) ΚΑΤ ΙΠΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 190 03 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 20 Νοεµβρίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 67 ΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή

Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή Πρόταση Χορηγίας Παραολυµπιακού Αθλητή Η Ελένη-Δήµητρα Παντεχάκη γεννήθηκε στα Πεζά του Ηρακλείου Κρήτης το 1999. Επιπλοκές κατά τον τοκετό τής προκάλεσαν εγκεφαλική παράλυση µε ποσοστό αναπηρίας 67% σε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΣΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΣ: Όλα τα σωματεία της ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Αρ.Πρ: Ιωάννινα 6/11/2012 Ο Αθλητικός Όμιλος Θαλασσίου Σκι Ιωαννίνων (τμήμα κολύμβησης) για 1 η φορά διοργανώνει κολυμβητικούς αγώνες για αθλητές προαγωνιστικών

Διαβάστε περισσότερα

48 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QUBICAAMF

48 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QUBICAAMF ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 29/10/2012(ΔΕΥΤΕΡΑ) - 4/11/2012(ΚΥΡΙΑΚΗ) (Υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπόουλινγκ) Επιπλέον χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 1520 Δώρο παιχνίδια μπόουλινγκ σε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Άγιος Στέφανος 31/05/2016 ΘΕΜΑ: Εξαιρετικά επιτυχημένος ο «4 ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Διονύσου» Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον «4 ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων.

ΑΣ ΤΚD Λευκάδας. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πλήθος αθλητικών διοργανώσεων. ΑΣ ΤΚD Λευκάδας Ο αθλητικός σύλλογος ΤΑΕ KWONDO Λευκάδας ιδρύθηκε στις 11-03-1990 με σκοπό την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος προς το άθλημα του TAEKWONDO και τη διάδοση αυτού. Ο αθλητικός σύλλογος έχει λάβει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

ΠΡΟΣ. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, ΠΡΟΣ 1) Την Κ.Ο.Ε. Αθήνα, 4-11-2010 2) Περιφερειακές επιτροπές κολύμβησης της Κ.Ο.Ε. Αριθ. Πρωτ.: 95 3) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ο.Α.Κ.Α.) 4) Αθλητικά Σωματεία μέλη της Κ.Ο.Ε. Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) Η Περιφερειακή Επιτροπή Νήσων Αιγαίου («ΠΕΝΑ») αποτελείται από έναν εκπρόσωπο από κάθε σωματείο που ανήκει στην Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

8 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

8 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 8 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Για 8 η φορά πραγματοποιήθηκε ο ποδηλατικός γύρος Ορχομενού και πάλι με επιτυχία. Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, παρά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος που είχε σαν αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017

- 1 - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 16 ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 23 /10/2017 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 16 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

Μαρκόπουλο, 24 Μαΐου 2013. Αρ. πρωτ. 285. Προς τα Σωματεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Κύριοι,

Μαρκόπουλο, 24 Μαΐου 2013. Αρ. πρωτ. 285. Προς τα Σωματεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Κύριοι, Μαρκόπουλο, 24 Μαΐου 2013 Αρ. πρωτ. 285 Προς τα Σωματεία Μέλη της Ε.Ο.Ι. Κύριοι, Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Ι. κατά τη συνεδρίασή του, της 24.5.2013, μεταξύ των άλλων, συζήτησε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350 2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 24 Απριλίου, 2012. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ων ΑΓΩΝΩΝ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΑΝΝΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΑΝΝΗ 1 Αθήνα, 14 Μαΐου 2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2019 ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τον Αγώνα «M ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 19902 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 2299049350-2 Fax: 2299049617 Website: www.hef.gr Μαρκόπουλο, 29 Σεπτεμβρίου, 2013. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κλασσική Κολύμβηση - Τεχνική Κολύμβηση Υδατοσφαίριση- Τρίαθλο-Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων Αρ.Πρ: 201 Iωάννινα 20/11/2013 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ. - 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα,

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες Αριθµ. Πρωτ. 507 Ελευσίνα, 31.07.2014 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Γ.Α.Σ. Η ΕΛΕΥΣΙΣ σε συνεργασία µε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. διοργανώνει το ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ «ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ 2014» στις κατηγορίες Εφήβων Νεανίδων,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ του Αθανασόπουλου Λάμπρου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ του Αθανασόπουλου Λάμπρου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2015-16 του Αθανασόπουλου Λάμπρου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Η σχολική χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δημιουργική και παραγωγική, όσον αφορά στη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό, τόσο σε διασχολικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ του Λάμπρου Αθανασόπουλου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ του Λάμπρου Αθανασόπουλου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2012-13 του Λάμπρου Αθανασόπουλου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Το σχολικό έτος 2012-13 στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης τα αθλητικά δρώμενα εκτυλίχτηκαν σε δύο επίπεδα:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2017» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα Πετοσφαίρισης Αρρένων

Ομάδα Πετοσφαίρισης Αρρένων Ομάδα Πετοσφαίρισης Αρρένων Όρθιοι από αριστερά: Γεωργίου Ραφαήλ Γ 7, Γεωργίου Αντώνης Γ 1, Κωνσταντίνου Αγαθάγγελος Γ 9, Γρούτα Σπύρος Γ 9, Σαββίδης Μιχαήλ Άγγελος Γ 8 Καθιστοί από αριστερά: Παρασκευά

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015»

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο 11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΕΚΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο 11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο 11 ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΕΚΑ Με δυνατό παλμό, υψηλές θερμοκρασίες και σχεδόν 1.100 αθλητές στην εκκίνηση, πραγματοποιήθηκε ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017»

«ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017» ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. Τμήμα Υγρού Στίβου Κολύμβηση Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2016 Αρ. Πρωτ: Προς: - Πρόεδρο και Δ.Σ. Κ.Ο.Ε. - Τμήμα Μηχανοργάνωσης - Τμήματα προαγωνιστικών κατηγοριών όλων των κολυμβητικών σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015»

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2015» ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Πόρος, 21-4-15 ΠΟΡΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 14 Έδρα: Άλσος Παπαντωνίου Πόρος 18 020 Τηλ. / Fax: 22980 25403 22980 25619 E-mail: nopt_poros@yahoo.com Προς ΕΟΚΚ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007

Ηµεροµηνία λήξης υποβολής δηλώσεων συµµετοχής : 1 η Ιουνίου 2007 Τρίτη, 22 Μαΐου 2007 Ο Όµιλος Σκουός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη του Οµαδικού Πρωταθλήµατος Σκουός για την επαρχία Λευκωσίας. Όσα µέλη του Οµίλου καθώς επίσης και φίλοι του αθλήµατος ενδιαφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο NΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ σε συνεργασία με τo Δήμο Πειραιά, στα πλαίσια του Kayak Greece, διοργανώνουν

Διαβάστε περισσότερα

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ Λ.Α.Μ.Α. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2011 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

«ΠΟΣΕΙΔΩΝ» ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ιωάννινα 07/01/2018 Αρ. Πρωτ. 625 ΠΡΟΣ: ΚΟΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1) Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2) Π. Ε. Α. Κ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 3) ΑΘΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΕ Κύριε Πρόεδρε, Ο Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ

ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ Μαρκόπουλο, 16 Ιανουαρίου 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1 Η ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΟΥ & 1 ΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ O ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας την 1 η Άδεια Ικανότητος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 10/3/2017 Ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Κρήτης προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 6 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παρασκευή, 10 εκεµβρίου Συµµετοχή: 20 Έπαθλα: , 100, 80, 60, 50, 40, 40, 40, 40, 40

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Παρασκευή, 10 εκεµβρίου Συµµετοχή: 20 Έπαθλα: , 100, 80, 60, 50, 40, 40, 40, 40, 40 1 Μαρκόπουλο, 16 Νοεµβρίου 2010 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 63 ΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΕΡΠΗ ΗΣΗΣ ΕΜΠΟ ΙΩΝ Η Ελληνική Οµοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τους 63 ους Πανελληνίους Αγώνες στο άθληµα της Υ- περπήδησης Εµποδίων.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους

ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ. Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους ΕΝΟΤΗΤΑ 1 Καλημέρα! A ΜΕΡΟΣ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ Α. ΔΙΑΛΟΓΟΣ Καλημέρα! Η Ελένη, η Σοφία, η Βασιλική, η Ειρήνη, ο Κωνσταντίνος, ο Απόστολος και ο Αλέξανδρος χαιρετούν τους φίλους τους Καλημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22

ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 2011-2012 ΧΑΝΤΜΠΟΛ Φιλικός αγώνας αγοριών Δημοτικού ΣΧ. ΜΩΡΑΪΤΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 28-26 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑΣ - ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ 26-22 ΣΤΙΒΟΣ Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Dδαφος Δήμου Ψυχικού

Διαβάστε περισσότερα

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης,

Λάζαρος Κυρίζογλου Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Αγώνας Δρόμου Δήμων Αμπελοκήπων Μενεμένης και Παύλου Μελά 2018: Ηχηρό μήνυμα από χιλιάδες δρομείς της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τα πρώην στρατόπεδα και τον παιδικό καρκίνο Τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου,

Διαβάστε περισσότερα

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος

7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Προκήρυξη λαϊκού αγώνα δρόμου με την ονομασία 7 ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ Δρόμος 14.600μ (Αρχαιολογικός χώρος Βεργίνας - Φράγμα Αλιάκμονα - Δημαρχείο Βέροιας) την Κυριακή 9-12-2018 και τους παράλληλους αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

Squash Team Championship

Squash Team Championship ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΜΑ ΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1. ικαίωµα συµµετοχής έχουν όλοι οι φίλοι του αθλήµατος µας. 2. Το Οµαδικό Πρωτάθληµα θα διεξαχθεί µόνο στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» τις καθηµερινές από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΕΘΝΙΚΟΣ 1927» ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Ανατολικής

Διαβάστε περισσότερα

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>>

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>> 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ο κολυμβητικός Όμιλος Νέας Ορεστιάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας και

Διαβάστε περισσότερα

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ν. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>>

<<2 ο MEETING ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ Ν. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ>> 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. Ο κολυμβητικός Όμιλος Νέας Ορεστιάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ορεστιάδας και την Περιφερειακή

Διαβάστε περισσότερα

66,96 74,97 0 76,15 0 80,12 87,77 94,68 2 95,71 2 97,17 72,72 74,66 4 81,6 4 76,06 4 79,23 4 82,43 8 88,57

66,96 74,97 0 76,15 0 80,12 87,77 94,68 2 95,71 2 97,17 72,72 74,66 4 81,6 4 76,06 4 79,23 4 82,43 8 88,57 EIO Grand Prix 213 PREMIER SHUKUROGLOU 1.25m Πίνακας Α Αρθρο 238.2.1 Κυριακή, 3 Νοέµβριος 213 1 2 ΑΩ3 ΕΦ CENTOLOVE AMAAI 66,96 7,97 3 Γ ΧΕΙΝΟΠΩΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ CHAMPIONESS 1 76,15 ΓΩ6 ASKAN VAN DE GASTHOEVE

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ Fax: Website: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Τ.Θ. 199 02 ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΤΗΛ. 22990 49350-2 Fax: 22990 49617 Website: www.hef.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ου ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΜΑΞΟΔΗΓΗΣΗΣ 2013 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΠΠΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελάτε να τρέξετε να βοηθήσετε αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τα παιδιά προσφύγων 27 Μαρτίου Π.Φάληρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελάτε να τρέξετε να βοηθήσετε αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τα παιδιά προσφύγων 27 Μαρτίου Π.Φάληρο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 16 Μαρτίου 2016 Ελάτε να τρέξετε να βοηθήσετε αδύναμες κοινωνικές ομάδες και τα παιδιά προσφύγων 27 Μαρτίου Π.Φάληρο Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Π. Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, εκπροσώπου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2017 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2017 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 3 α. Διοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσματα Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΤΟΧΟΙ Στο πλαίσιο διεξαγωγής της Μαθητιάδας Ηπείρου 2017, θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίνων το αγώνισμα της Ιππικής δεξιοτεχνίας (Dressage), τη Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

2 ου ΔΙΑΣ/ΚΟΥ ΑΓΩΝΑ «FORMULA-ΥΠΕΡΣΚΥΤΑΛΗ»

2 ου ΔΙΑΣ/ΚΟΥ ΑΓΩΝΑ «FORMULA-ΥΠΕΡΣΚΥΤΑΛΗ» ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ» ΙΔΡΥΣΗΣ 2012 Προέκταση ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (εντός ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) Τηλ. 6907590406 e-mail : pakolumpiada@gmail.com site : stefanosmamalis.com Αριθμ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015»

«ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2015» ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια ανάπτυξης και διάδοσης της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ου ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2014 Θεσ/νίκη 17/09/2014 H Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 τoν 4 ο Αγώνα Πανελλήνιοι Αγώνες Ιππικής Αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

3η ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00

3η ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18:00 ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΟΡΗΓΟΙ: Χαιρετισμός του Έπαρχου Λήμνου κ. Ευάγγελου Γιαρμαδούρου Καλωσορίζουμε την 3η «Αθλητική και Πολιτιστική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» 07 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, διοργανώνει τους

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ 2016 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ 2016 1 η έως 3 η Πανελλήνια νίκη α/α Ονοματεπώνυμο Σωματείο Άθλημα Διάκριση 1 ΜΠΑΛΤΑΔΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΣΗ ΣΤΙΒΟΣ 1 η θέση στο Τριπλούν στο Ανδρών 2 ΛΕΒΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΣΗ ΣΤΙΒΟΣ 1 η θέση

Διαβάστε περισσότερα

«7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

«7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Πτολεμαϊδα 20 Νοεμβρίου 2015 «7οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-10-11-12 ΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Παρασκευή 18, Σάββατο 19 και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΕΩΝ ΙΝΣΜΠΡΟΥΓΚ/ΑΥΣΤΡΙΑ. 1 οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Κύπρος συμμετείχε φέτος στους 1ους Χειμερινούς

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΕΩΝ ΙΝΣΜΠΡΟΥΓΚ/ΑΥΣΤΡΙΑ. 1 οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Κύπρος συμμετείχε φέτος στους 1ους Χειμερινούς 1 οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΝΕΩΝ ΙΝΣΜΠΡΟΥΓΚ/ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 2012/1-2 ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΚΥΠΡΟΣ Η Κύπρος συμμετείχε φέτος στους 1ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, που πραγματοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑ 5-6 Οκτωβρίου 2019 1. Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανοικτής Θάλασσας 2019, θα διεξαχθεί παράλληλα με τον 15 Ο Διεθνή Μαραθώνιο και το Μεσογειακό Κύπελλο Νέων, τα οποία θα διεξαχθούν στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η ιστιοδρομία ήταν πολύ σημαντική αφού καθόρισε και τη γενική κατάταξη του CYCLADES REGATTA.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η ιστιοδρομία ήταν πολύ σημαντική αφού καθόρισε και τη γενική κατάταξη του CYCLADES REGATTA. Καλλιθέα 17/07/2017 Α/Α 010 ΘΕΜΑ : Τελετή Λήξης & Τελετή Απονομής του 4 ου και τελευταίου σκέλους του 23 ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2017, CYCLADES REGATTA και από το Λιβάδι Σερίφου στον Μέριχα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο, 22/05/2017 Ο Ιππικός Όμιλος Πιερίας προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 7 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο.Β-Α.

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν.Ο.Β-Α. Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί αγώνες Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Βόλου και Αργοναύτες, που φιλοξενήθηκαν στο Βόλο την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ. 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ. Το πρωί της Κυριακής 19. Η νέα Δημοτική αρχή του. Από τις 9 και

ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ. 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ. Το πρωί της Κυριακής 19. Η νέα Δημοτική αρχή του. Από τις 9 και 7 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου 2015, η πλατεία του Διονύσου γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές και ενθουσιασμένους ποδηλάτες/σες. Η νέα Δημοτική αρχή του Ορχομενού διοργάνωσε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 2018 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 01/01/2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 3 α. Διοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσματα Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

20/3/2017 Έτρεξαν δρομεί ς στο 3ο «Panorama Charity Fun Run» (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr

20/3/2017 Έτρεξαν δρομεί ς στο 3ο «Panorama Charity Fun Run» (ΦΩΤΟ) - Karfitsa.gr Έτρεξαν 2.000 δρομείς στο 3ο «Panorama Charity Fun Run» (ΦΩΤΟ) Από fnomikou - 19 Μαρτίου 2017, 17:42 Με τη συμμετοχή πλήθους μικρών και μεγάλων αθλητών, την πρόθυμη στήριξη προσωπικοτήτων από τον χώρο

Διαβάστε περισσότερα

Μαρκόπουλο, 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αρ. Πρωτ. 412. Προς τους Ιππικούς Ομίλους Που ανήκουν στη δύναμη Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Μαρκόπουλο, 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αρ. Πρωτ. 412. Προς τους Ιππικούς Ομίλους Που ανήκουν στη δύναμη Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Μαρκόπουλο, 20 Σεπτεμβρίου 2011 Αρ. Πρωτ. 412 Προς τους Ιππικούς Ομίλους Που ανήκουν στη δύναμη Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Κύριοι, Σε συνέχεια της απόφασης του Δ.Σ της 9.9.2011, σχετικά με τη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ

ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3 Η ΑΔΕΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΟΥ & 3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Μαρκόπουλο, 22 Μαΐου 2017 Το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, την 3 η Άδεια Ικανότητος

Διαβάστε περισσότερα

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ Ε. Ο. Ι. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ 2016 ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΠΠΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ σελ. 1. Αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας 3 α. Διοργάνωση Αγώνων 3 β. Αγωνίσματα Εθνικών

Διαβάστε περισσότερα

«5οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

«5οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Πτολεμαϊδα 11 Νοεμβρίου 2013 «5οι ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 ( Σε δύο αγωνιστικές ενότητες

Διαβάστε περισσότερα

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF

49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF 49o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ QubicaAMF Krasnoyarsk, Ρωσία, 15 Νοεμβρίου - 24 Δεκεμβρίου 2013 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 10 13 Οκτωβρίου 2013 Τόπος Διεξαγωγής Αγώνων Πέμπτη 10 Οκτωβρίου έως Κυριακή

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 10ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 ΛΕΥΚΑΔΑ

ΠΡΟΣ: Ε.Α.Σ. Τ. Ε. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Με την παράκληση να σταλεί άμεσα στα σωματεία μέλη τους) Συλλόγους Δρομέων Yγείας ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2013 ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕΓΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ Χαριλάου Τρικούπη 3, 1 ος όροφος, TΗΛ.-FAX 2641029027 301 00 ΑΓΡΙΝΙΟ E-mail: segasditikistereas@gmail.com ΑΓΡΙΝΙΟ 23/04/2013 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2145 Φ/Α53 ΠΡΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run Απριλίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Lamia Night & Run 2018 14 Απριλίου 2018 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν.Σ.Επ. με την υποστήριξη και συμβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Λαμιέων προκηρύσσουν τον 5 ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ. Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας , με τους παρακάτω όρους: Αρ. Πρωτ: 3441 Αθήνα:21/11/2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ Η Ε.Ο.Φ.Σ.Α. προκηρύσσει το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α 1 Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, με τους παρακάτω όρους: Τόπος: Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών Ημερομηνία:

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. «3ος ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 2015» Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους : Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς (Α.Κ.Ο.Λ.), στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2015 του Δήμου Λεβαδέων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ

ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ΠΡΟΚHΡYΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας (ΑΚΟΒΒ) προσκαλεί όλα τα σωματεία εγγεγραμμένα μέλη ΚΟΕ, που έχουν λάβει την ειδική αθλητική

Διαβάστε περισσότερα

Ημ/νία: 25/9/2017 Αρ. Πρωτ Προς : Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε,

Ημ/νία: 25/9/2017 Αρ. Πρωτ Προς : Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Προς : Κ.Ο.Ε. Κύριε Πρόεδρε, Ημ/νία: 25/9/2017 Αρ. Πρωτ. 1254 Η Αθλητική Ένωση Χαϊδαρίου, μετά από 16 συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις κολυμβητικών αγώνων διοργανώνει και φέτος αγώνες για ηλικίες 9-10-11-12

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2017 Μαρκόπουλο 16/02/2017 Ο Ιππικός Όμιλος Πιερίας προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής 2017.

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

«ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 2018» ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ( Π.Ε.Κ.Ο.ΑΝ.ΜΑ.Θ) σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και τους κολυμβητικούς

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας

Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας Γενική Προκήρυξη Ιππικής εξιοτεχνίας 2010 Το ιοικητικό Συµβούλιο ( Σ) της Ελληνικής Οµοσπονδίας Ιππασίας (ΕΟΙ) µετά από εισήγηση της αρµόδιας επιτροπής της ενέκρινε την παρούσα Γενική Προκήρυξη και το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΛΗ 2013. Κείμενο της Βανέσσας Παρίσσου

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΛΗ 2013. Κείμενο της Βανέσσας Παρίσσου ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΛΗ 2013 Κείμενο της Βανέσσας Παρίσσου Με ενθουσιασμό και ανυπομονησία συμμετείχαν, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος το καλοκαίρι τα παιδιά μας, στην Ημερίδα Αθλητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΙΠΠΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 2018 Μαρκόπουλο,04/01/2018 Ο Ιππικός Όμιλος «ΡΑΝΤΣΟ ΚΙΛΚΙΣ» προκηρύσσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, τον 2 ο Αγώνα Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 2018.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΟΣ Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗ ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗ 16.9.2011 ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ: 1. ΕΟΠΕ 2. ΕΣΠΑΑΑ 3. ΣΥΔΠΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ 4. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΣΤΑΔΙΟΥ 5. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ «2 Ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» 03 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 OPTIMIST 11χρονων (Ανάπτυξης) OPTIMIST LASER 4.7 LASER RDL 1. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 1.1 Ο Ι.Ο.Κ. Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Θ Α Ε Ι Ν Α Ι Ο Ι Ε Ξ Η Σ :

Θ Α Ε Ι Ν Α Ι Ο Ι Ε Ξ Η Σ : Θεσ/νίκη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 Προς τους Ομίλους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας Κύριοι, Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας προκηρύσσει τη 3 η Ημερίδα Άδειας Ικανότητος Αθλητού για τη Β. Ελλάδα για το έτος

Διαβάστε περισσότερα

«ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ

«ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ «ΟΜΦΑΛΙΟΣ 2016» Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΔΙΗΜΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΧΟΜΕΝΟ Ο «Ομφάλιος» ποδηλατικός αγώνας πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχή χρονιά με τον μεγαλύτερο μέχρι τώρα αριθμό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 18 ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Ο Αντισφαίρισης Φιλοθέης το 18 ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις Μηχανικών. Η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES

Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Γύρος Φθινοπώρου 2018 με την ΑΝΕΚ LINES Στιγμιότυπα με τους αθλητές λίγο πριν την έναρξη των αγώνων και κατά την διάρκεια του σιρκουϊ, που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σούδας μπροστά από το ΕΓ/ΟΓ ΕΛΥΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30

«ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 Σελίδα1 «ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ» 2015 ΣΤΙΒΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ «KIDS ATHLETICS» 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 - ΩΡΑ 10:30 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Η Οργανωτική Επιτροπή των ΣΤ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ αποφάσισε

Διαβάστε περισσότερα