Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & Ε.Ο.Δ. Αρμόδιος: Υ/Α ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ Χρήστος Ταχ. Δ/νση: Θ. Δηλιγιάννη Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Τηλ.: (POL: ) Τηλεομοιότυπο (FAX): ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 2501/25/ ια ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2016 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΡΙΘ. ( Α ) ΘΕΜΑ: «Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις». Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Έχοντας υπόψη: α. Τις διατάξεις του άρθρου 52 πργ. 1 του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3542/2007 (Α-50). β. Τις διατάξεις του Π.Δ. 208/2001 (Α-164) «Αναδιάρθρωση, σύσταση, οργάνωση και λειτουργία Υπηρεσιών Τροχαίας Ελληνικής Αστυνομίας». γ. Το υπ' αριθμ. 8882/87 από έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. δ. Την 867/ΓΕΔΣΕ/ΔΙΣΛ από απόφαση Ο.Α.Σ.Α. ε. Την υπ' αριθμ. 2501/25/1165-ε (14704) από απόφασή μας (ΑΔΑ: ΩΔΗ3465ΦΘΕ-Η71). στ. Την υπ' αριθμ /16/ από αναφορά της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών. ζ. Την υπ' αριθμ /16/ από αναφορά του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής. η. Την υπ' αριθμ /16/ από αναφορά του Τμήματος Τροχαίας Αιγάλεω. θ. Την υπ' αριθμ /16/ από αναφορά του Τμήματος Τροχαίας Καισαριανής. ι. Την υπ' αριθμ /16/ από αναφορά του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας. ια. Την υπ' αριθμ /16/ αναφορά του Τμήματος Τροχαίας Κηφισιάς. ιβ. Την υπ' αριθμ /16/ από αναφορά του Τμήματος Τροχαίας Νέας Ιωνίας. ιγ. Την υπ' αριθμ /16/ από αναφορά του Τμήματος Τροχαίας Περιστερίου και αποσκοπούντες στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στην περιοχή τοπικής αρμοδιότητάς μας, Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε Ι. Την προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Αθηναίων, Αγ.Αναργύρων/Καματερού, Αγ.Παρασκευής, Αιγάλεω, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Διονύσου, Ηρακλείου, Ιλίου, Καισαριανής, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης/Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Ν.Ιωνίας, Πεντέλης, Ν.Φιλαδέλφειας, Ν.Χαλκηδόνας, κατά το χρονικό διάστημα από 29.2 έως , για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης βλαβών οδοστρώματος:

2 2 Α) Στις ακόλουθες οδούς τοπικής αρμοδιότητας της Υ.Τ. Αθηνών, κατά τις ώρες 23:00 έως 06:00 της επομένης, με εξαίρεση κάθε Παρασκευή, Σάββατο, αργίες και τις προηγούμενες των αργιών: 1. Λ. Αλεξάνδρας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πατησίων και Λ. Κηφισίας, ανά οικοδομικό τετράγωνο και ανά μία λωρίδα κυκλοφορίας κάθε φορά, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 2. Λ. Ηρακλείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Λαύρας και Τραλλέων, ανά οικοδομικό τετράγωνο, σε μέγιστο πλάτος δύο (2,00) μέτρων, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, πλάτους δύο μέτρων και εβδομήντα πέντε εκατοστών (2,75 μ.). Στο συγκεκριμένο τμήμα οι εργασίες θα εκτελούνται και κάθε Κυριακή κατά τις ώρες 06:00 έως 15:00. Β) Στις ακόλουθες οδούς τοπικής αρμοδιότητας του Τ.Τ. Αγίας Παρασκευής, ανά λωρίδα κυκλοφορίας (αριστερή ή δεξιά κατά περίπτωση) και εναλλάξ ανά κατεύθυνση, κατά τις ώρες 08:00 έως 20:00 : 1. Χαλανδρίου, Αγ. Παρασκευής, Πλ. Φλύας (Κέννεντυ), Κ. Παλαιολόγου, Παπανικολή, στο τμήμα μεταξύ της Λ. Μεσογείων και των ορίων του με το Τ.Τ. Κηφισιάς (Λ. Κηφισίας - περιοχή Σίδερα Χαλανδρίου). 2. Εθν. Αντιστάσεως (από Λ. Κηφισίας), Ανδρ. Παπανδρέου, Πλ. Δούρου, Λ. Πεντέλης, Λ. Ελ.Βενιζέλου, Βασ. Γεωργίου Β, Πλ. Π. Πεντέλης (Αγ. Τριάδα), Αν. Σκούφου, Αγ. Τρύφωνος, Β. Γεωργίου Β έως οδό Δουκ. Πλακεντίας. 3. Λ. Πεντέλης, στο τμήμα της μεταξύ της εξόδου από Αττ. Οδό και της διακλάδωσης προς Παλαιά Πεντέλη. Γ) Στις ακόλουθες οδούς τοπικής αρμοδιότητας του Τ.Τ. Αιγάλεω, στην αριστερή ή δεξιά λωρίδα, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08:00 έως 20:00, με εξαίρεση τα χρονικά διαστήματα από 11 έως , 24 & , 25.4 έως και 17 έως : - Λ. Θηβών, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Αθηνών και Π. Ράλλη. Δ) Στις ακόλουθες οδούς τοπικής αρμοδιότητας του Τ.Τ. Καισαριανής, ανά λωρίδα κυκλοφορίας (αριστερή ή δεξιά κατά περίπτωση) και εναλλάξ ανά κατεύθυνση, κατά τις ώρες 08:00 έως 20:00 : - Λ. Εθν. Αντιστάσεως, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλίμου-Κατεχάκη και της κορυφής όρους Υμηττού (ραντάρ). Ε) Στις ακόλουθες οδούς τοπικής αρμοδιότητας του Τ.Τ. Καλλιθέας, ανά λωρίδα κυκλοφορίας (αριστερή ή δεξιά κατά περίπτωση), εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08:00 έως 20:00 : - Λ. Ελ. Βενιζέλου (Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γρ. Λαμπράκη και της Λ. Ποσειδώνος. ΣΤ)Στις ακόλουθες οδούς τοπικής αρμοδιότητας του Τ.Τ. Κηφισιάς, εναλλάξ και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας (όπου υφίστανται), μέγιστου πλάτους τριών (3) μέτρων, κατά τις ώρες από 09:30 έως 14:00 και 17:00 έως 20:00, με εξαίρεση τις αργίες: 1. Τατοϊου, στο τμήμα της μεταξύ του σταθμού ΗΣΑΠ Κηφισιάς και της οδού Χ.Τρικούπη. 2. Χ.Τρικούπη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τατοϊου και Ελαιών. 3. Ελαιών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χ.Τρικούπη Ιλισίων. 4. Ιλισίων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελαιών και του κόμβου Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας.

3 3 5. Ρέμα Χελιδονούς, στο τμήμα του μεταξύ του κόμβου Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας και των ορίων με το Δήμο Αχαρνών. 6. Αλεξ. Παναγούλη, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Πεντέλης και της οδού 28ης Οκτωβρίου ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αλεξ. Παναγούλη και της Πλ. Αγ. Σύλλα. 8. Λ. Αγ. Σύλλα, στο τμήμα της μεταξύ της Πλ. Αγ. Σύλλα και της Λ. Ν. Πεντέλης. 9. Λ. Ν. Πεντέλης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αγ.Σύλλα και της οδού Θεμιστοκλέους. 10. Γρ. Λαμπράκη, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Ηρακλείου και Σοφ.Βενιζέλου. 11. Λ. Σοφ. Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γρ.Λαμπράκη και Μιχ.Τοσίτσα. 12. Μιχ.Τοσίτσα, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Σοφ. Βενιζέλου και της οδού Γ.Λύρα. 13. Γ.Λύρα, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μιχ.Τοσίτσα και Τατοϊου. 14. Τατοϊου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γ.Λύρα και του κόμβου Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας. 15. Καραολή Δημητρίου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Γ.Παπανδρέου και 16. Λ. Αμαρουσίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Καραολή Δημητρίου και της Λ. Ειρήνης. 17. Λ. Ειρήνης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ.Αμαρουσίου και της οδού Περικλέους. 18. Περικλέους, στο τμήμα της μεταξύ της Λ.Ειρήνης και του σταθμού Η.Σ.Α.Π. 19. Π. Τσαλδάρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Περικλέους και Θεμιστοκλέους. 20. Θεμιστοκλέους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Π.Τσαλδάρη και Χατζηαντωνίου. 21. Χατζηαντωνίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Θεμιστοκλέους και Παπαφλέσσα. 22. Πεντέλης, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Κηφισίας και Δημοκρατίας. 23. Όθωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Περικλέους και 28ης Οκτωβρίου ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Όθωνος και Βασ. Σοφίας. 25. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Μητροπόλεως. 26. Μητροπόλεως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Βασ. Σοφίας και της Λ. Κηφισίας. 27. Λ. Δημοκρατίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πεντέλης και Ανδρ. Παπανδρέου. 28. Λ. Διονύσου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ.Θησέως και της οδού Θέτιδος. 29. Π. Μπακογιάννη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Χ.Τρικούπη και 25ης Μαρτίου ης Μαρτίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Π. Μπακογιάννη και Κ. Καραμανλή. 31. Κ. Καραμανλή, στο τμήμα της μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και Χρ. Σμύρνης.

4 4 Ζ) Στις ακόλουθες οδούς τοπικής αρμοδιότητας του Τ.Τ. Νέας Ιωνίας, ανά λωρίδα κυκλοφορίας (αριστερής ή δεξιάς κατά περίπτωση), εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08:00 έως 19:00 : 1. Λ. Δημοκρατίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγίων Αναργύρων και Κ. Παλαμά (όρια Δήμου Αχαρνών). 2. Λ. Φυλής, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Παν. Γρηγορούσης και των ορίων με το Δήμο Φυλής. 3. Λ. Εθν. Αντιστάσεως, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφ. Ομορφοκκλησιάς (Βεϊκου) - Κύμης και Ηρακλείου. 4. Ελ Αλαμέιν, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ηρακλείου και της Πατρ. Κωνσταντίνου. 5. Πατρ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ Αλαμέιν και Φωκών. 6. Φωκών, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πατρ. Κωνσταντίνου και της Λ. Δεκελείας. 7. Πίνδου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Εφέσου και των ορίων με Δήμο Αχαρνών (Νεκρ. Ν. Φιλαδέλφειας). 8. Λ. Ηρακλείου, στο τμήμα της μεταξύ της οδου Τραλλέων και της Λ. 9. Λ. Τατοϊου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ιφιγενείας και Γ. Παπανδρέου. 10. Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τατοϊου και Καραολή Δημητρίου. 11. Καραολή Δημητρίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Γ. Παπανδρέου και της Λ. 12. Ελ. Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Ηρακλείου και Δεκελείας. 13. Αναγεννήσεως, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Τατοϊου και της οδού Μαρμάρων. 14. Μαρμάρων, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αναγεννήσεως και των ορίων με Δήμο Αχαρνών. Η) Στις ακόλουθες οδούς τοπικής αρμοδιότητας του Τ.Τ. Περιστερίου, ανά λωρίδα κυκλοφορίας (αριστερής ή δεξιάς κατά περίπτωση), εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 10:00 έως 20:00 : 1. Λ. Δημοκρατίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισού (Τρεις Γέφυρες) και της οδού Αγ. Αναργύρων. 2. Ηρώων Πολυτεχνείου - Λ. Χασιάς - Λ. Φυλής, στο τμήμα τους μεταξύ της πλ. Αγ. Αναργύρων και της οδού Παν. Γρηγορούσης. ΙΙ. A) ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΝΗΣΙΔΑ Η ΜΕ ΔΥΟ ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ : Κατάληψη οδοστρώματος εναλλάξ ανά κατεύθυνση, επί πλάτους μίας εκ των δύο ανά κατεύθυνση λωρίδων κυκλοφορίας, αριστερής ή δεξιάς κατά περίπτωση, μέγιστου μήκους εκατό (100,00) μέτρων κάθε φορά, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Η κυκλοφορία των οχημάτων, στα παραπάνω οδικά τμήματα, στην περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών, θα διεξάγεται στο υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους δύο μέτρων και εβδομήντα πέντε εκατοστών (2,75 μ.). Μείωση του ανώτατου ορίου ταχύτητας στην περιοχή των έργων, σε τριάντα (30,00) χλμ/ώρα σε απόσταση πενήντα (50,00) μέτρων, πριν την περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών.

5 5 B) ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΗΣΙΔΑ ΜΕ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ : Κατάληψη οδοστρώματος μέγιστου μήκους εκατό (100,00) μέτρων, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Το πλάτος κατάληψης, σε κάθε περίπτωση, θα είναι τόσο ώστε το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος, να μην είναι μικρότερο των δύο μέτρων και εβδομήντα πέντε εκατοστών (2,75 μ.). Στην περίπτωση που το εναπομένον πλάτος κατάληψης είναι ίσο ή μεγαλύτερο των πέντε μέτρων και πενήντα εκατοστών (5,50 μ.), η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω μιας λωρίδας πλάτους πλάτους δύο μέτρων και εβδομήντα πέντε εκατοστών (2,75 μ.) ανά κατεύθυνση Στην περίπτωση που το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος είναι ίσο ή μικρότερο των πέντε μέτρων και πενήντα εκατοστών (5,50 μ.), η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εκ περιτροπής ανά κατεύθυνση. Μείωση του ανώτατου ορίου ταχύτητας στην περιοχή των έργων, σε τριάντα (30,00) χλμ/ώρα σε απόσταση πενήντα (50,00) μέτρων εκατέρωθεν, πριν την περιοχή των έργων και κατά τη διάρκεια εκτέλεσης αυτών. ΙΙΙ. Σε περίπτωση σοβαρής διατάραξης της κυκλοφορίας, οι ανωτέρω εργασίες θα διακόπτονται κατ εντολή του Αξιωματικού Επόπτη της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής ή του Διοικητή του κατά τόπον αρμόδιου Τμήματος Τροχαίας ΙV. Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται καθ' όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και συντηρεί την οδική σήμανση για εκτελούμενα έργα εντός κατοικημένων περιοχών, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, όπως επίσης και την ακώλυτη εξυπηρέτηση των παρόδιων δραστηριοτήτων. V. Η ισχύς της παρούσας Απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, οι δε παραβάτες αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3542/2007 (Α-50). ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ 1. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜ. ΤΕΧΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ - Κατεχάκη 56 (115 25) ΑΘΗΝΑ (FAX: ) 2. Δ-ΝΣΗ ΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦ. ΑΤΤΙΚΗΣ (Δ9) - Π. Τσαλδάρη 15 (176 76) ΚΑΛΛΙΘΕΑ (FAX: ) 3. ΔΗΜΟΙ ΑΘΗΝΑΙΩΝ - ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ/ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΙΛΙΟΥ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ/ΠΕΥΚΗΣ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ - Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΠΕΝΤΕΛΗΣ - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 4.ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ : ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Για την ανάρτηση της παρούσας σε περίοπτη θέση της περιοχής του, υποβολή αποδεικτικού γνωστοποίησης και αναφορά μετά το πέρας της υλοποίησής της. 5. ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΜΑΣ 6. Θ.Ε.Π.Ε.Κ. 7. Ο.Α.Σ.Α.- Μετσόβου 15 (105 82) ΑΘΗΝΑ (FAX: ) Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ ΒΑΛΑΤΣΟΣ Ταξίαρχος

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ Πέμπτη 11/5/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 14341 Τηλ.: 213 2049012

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ. ΤΡΙΤΗ 14/3/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ταχ. Δ/νση : Δεκελείας 97 Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ 14341 Τηλ.: 213 2049012

Διαβάστε περισσότερα

ΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:

ΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Α ΓΕΝ. ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου

Διαβάστε περισσότερα

ΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ:

ΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Α ΓΕΝ. ΠΕΡΙΦ. ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Ελ. Βενιζέλου

Διαβάστε περισσότερα

1. Η λεωφ. γραμμή (Α8): Από Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Λασκαράτου, δεξιά Πατησίων, δεξιά Αγ. λαύρας - συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

1. Η λεωφ. γραμμή (Α8): Από Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Λασκαράτου, δεξιά Πατησίων, δεξιά Αγ. λαύρας - συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή. Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ & τραμ λόγω της διεξαγωγής του «8 ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου Αθήνας» και των παράλληλων αγώνων την Κυριακή 17/3/2019, σταδιακά και ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Ταχ. /νση: Γ. Παπανδρέου 14 & Μουσών ΤΚ. 41 335 ΤΗΛ.2410683117

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 2 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Τα αγωνίσματα που λαμβάνουν χώρα παράλληλα με τον Μαραθώνιο

Τα αγωνίσματα που λαμβάνουν χώρα παράλληλα με τον Μαραθώνιο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 29 ο Κλασσικό Μαραθώνιο Ο Μαραθώνιος διεξάγεται στη διαδρομή: Λ.Μαραθώνος οδός Μαραθωνοδρόμων Τύμβος Μαραθώνα οδός Μαραθωνοδρόμων Λ.Μαραθώνος Λ.Μεσογείων Μιχαλακοπούλου

Διαβάστε περισσότερα

:Μερική προσωρινή τροποποίηση των διαδρομών λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και ΤΡΑΜ, λόγω διεξαγωγής του 23 ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας.

:Μερική προσωρινή τροποποίηση των διαδρομών λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και ΤΡΑΜ, λόγω διεξαγωγής του 23 ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 14/4/2016 ΘΕΜΑ :Μερική προσωρινή τροποποίηση των διαδρομών λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και ΤΡΑΜ, λόγω διεξαγωγής του 23 ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας. Αποβλέποντας στην καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Πίνακα Αποδεκτών

Προς: Πίνακα Αποδεκτών ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΔΑ: 7Ρ4Τ7Λ7-Ε89 ΑΝΑΡΤΗΤΕO ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ταχ. Διεύθυνση: Μεσογείων 448 Ταχ. Κώδικας:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Α/Α 10 ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΥΛΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ΚΕ.Κ) ΜΕ ΡΟΜΑ ΦΥΛΗΣ ΒΥΡΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Όσον αφορά στο Δήμο Αθηναίων:

Όσον αφορά στο Δήμο Αθηναίων: Λόγω των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25 ης Μαρτίου, για τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή 24 & 25 Μαρτίου κατά την διάρκεια των μαθητικών παρελάσεων και της στρατιωτικής παρέλασης και με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΚΑ. Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση ) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία

ΕΦΚΑ. Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση ) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία ΕΦΚΑ Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης Οργανόγραμμα (Σχέδιο - Έκδοση 5.15-03-2017) 1. Διοίκηση, Κεντρική Υπηρεσία 2. Περιφερειακά Ελεγκτικά Κέντρα Ασφάλισης (ΠΕΚΑ) 3. Περιφερειακές Υπηρεσίες Συντονισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ Α/Α ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 1 1ο ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 9050078 Αγ. Ιωάννου 27 2 2ο ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 9050082

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Αναπλήρωση διδακτικών ωρών στα Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ» Ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής

ΘΕΜΑ: «Αναπλήρωση διδακτικών ωρών στα Γυμνάσια, Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ» Ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ Δ.Ε. ----- Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑ ΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ Ο.Τ.Α. Α

ΚΛΙΜΑ ΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ Ο.Τ.Α. Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕ ΚΤ ΚΛΙΜΑ ΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ Ο.Τ.Α. Α ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ, ΝΟΤΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΟΤΑ Α

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 13η Αριθμός απόφασης: 156/2013 ΘΕΜΑ : Λήψη απόφασης σχετικά με την διερεύνηση χωροθέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: οικ 444. Προς: Πίνακα Αποδεκτών. ΘΕΜΑ: «Εφαρμογή του μέτρου προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αντιπυρική περίοδο 2014»

Αρ. Πρωτ.: οικ 444. Προς: Πίνακα Αποδεκτών. ΘΕΜΑ: «Εφαρμογή του μέτρου προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αντιπυρική περίοδο 2014» ΑΝΑΡΤΗΤΕO ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ταχ. Διεύθυνση: Μεσογείων 448 Ταχ. Κώδικας: 153 42 Αγ. Παρασκευή Τηλέφωνα:

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α ----------

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 25805 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 1787 6 Σεπτεμβρίου 2007 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 4422/E.O. Καθορισμός των οδών του Ν. Αττικής που η συντήρηση τους ανήκει στην

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οδηγίες τροποποίησης των Αποφάσεων Ένταξης των Πράξεων «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ»

ΘΕΜΑ: Οδηγίες τροποποίησης των Αποφάσεων Ένταξης των Πράξεων «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κώδικας Πληροφορίες Τηλέφωνο Fax Email Λ. Συγγρού 98-100 Αθήνα - 11 741

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Αποστολές έως 5 κιλά (40cm x 25cm x 25cm) 5 Αποστολές από 5 έως 10 κιλά 7 Αποστολές από 10 έως 15 κιλά 10 Αποστολές από 15 έως 20

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Τ.Κ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΣ E-MAIL ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΧ Μονάδα Υγείας Χαλανδρίου Τοπικό Ιατρείο Βριλλησίων Τοπικό Ιατρείο Κ.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Τ.Κ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΣ E-MAIL ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΧ Μονάδα Υγείας Χαλανδρίου Τοπικό Ιατρείο Βριλλησίων Τοπικό Ιατρείο Κ. Χαλανδρίου Βριλλησίων Κ.Χαλανδρίου Δημοσθένους 8 15234 Χαλάνδρι ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ pedy.chalandriou@yahoo.gr 2106840027 (τηλ. Κέντρο)-2106840028 (γραμματεία) Λ.Πεντέλης 132 15235 Βριλήσσια ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 210-6137671

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων ανασφαλίστων.»

Θέμα: «Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων ανασφαλίστων.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ κ. Κ.ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ Τηλέφωνα : 213 2065116, 213 2065421 Τηλεομοιότυπο

Διαβάστε περισσότερα

www.indubio.gr - Για τον Ασκούμενο και Νέο Δικηγόρο ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

www.indubio.gr - Για τον Ασκούμενο και Νέο Δικηγόρο ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ YΠΟΔ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 4 ΤΚ 0562 ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 2103236931 ΑΞ-ΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 2103227091 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ FAX 2103314534 ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ.ΟΥ Ε ΑΘΗΝΩΝ (Ε,Θ) ΑΡΙΣΤΟΓ. 1 & ΓΡΥΠΑΡΗ

Δ.ΟΥ Ε ΑΘΗΝΩΝ (Ε,Θ) ΑΡΙΣΤΟΓ. 1 & ΓΡΥΠΑΡΗ 210 ΔΟΥ ΑTTIKHΣ ΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Τ.Κ. ΤΗΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ Δ.ΟΥ Α ΑΘΗΝΩΝ (Α,Β,Γ)ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 6-8 Τ.Κ. 10010 210-5272792 Δ.ΟΥ Δ ΑΘΗΝΩΝ (Δ,Η) ΚΩΛΕΤΤΗ 14 Α Τ.Κ. 10010 Δ.ΟΥ Ε ΑΘΗΝΩΝ (Ε,Θ) ΑΡΙΣΤΟΓ. 1 & ΓΡΥΠΑΡΗ 210-9572565

Διαβάστε περισσότερα

Ονοματεπώνυμο: Εξετάσεις: Σχόλια: Διεύθυνση: ΤΚ: Πόλη: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Φάκελος:

Ονοματεπώνυμο: Εξετάσεις: Σχόλια: Διεύθυνση: ΤΚ: Πόλη: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Φάκελος: ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ: Ονοματεπώνυμο: Εξετάσεις: Σχόλια: Διεύθυνση: ΤΚ: Πόλη: Τηλέφωνο: Fax: e-mail: Φάκελος: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Δ. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΌ: 25/02/2010 ΠΑΤΗΣΙΩΝ 49 10433

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 06/07/2017 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Αριθ. Πρωτ. : 75812-06/07/2017 Γενική Δ/νση Αγοράς Δ/νση Εμπορικής Πολιτικής κ Δομων Αγοράς Τμήμα Οργάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

SUISSE COSMOS RISK MANAGEMENT & MEDICAL ASSISTANCE COMPANY

SUISSE COSMOS RISK MANAGEMENT & MEDICAL ASSISTANCE COMPANY SUISSE COSMOS RISK MANAGEMENT & MEDICAL ASSISTANCE COMPANY ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Λ. Κηφισίας 132 και Παπαδά ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα, κλειστά θα είναι: Παιδικοί σταθμοί: Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Α ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Συγκεκριμένα, κλειστά θα είναι: Παιδικοί σταθμοί: Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Α ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Α ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Προς τους Συντάκτες Αυτοδιοίκησης Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σύμφωνα με την ενημέρωση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2019 ΠΡΟΣ: ΟΠΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΚΟΙΝ.:

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2019 ΠΡΟΣ: ΟΠΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΚΟΙΝ.: Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Α Ρ Χ Η Γ Ε Ι Ο Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Α Σ Κ Λ Α Δ Ο Σ Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ Ι Κ Η Σ Υ Π Ο Σ Τ Η Ρ Ι Ξ Η Σ Κ Α Ι Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Ν Ο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/10/2018

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/10/2018 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αθήνα 25 Οκτωβρίου 2018 ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 5 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Αριθμός Συνεδρίασης 3η Στο Χαλάνδρι σήμερα 19 Μαρτίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 συνήλθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3. ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα)

Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3. ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα) Π Ι Ν Α Κ Α Σ 3 ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα).. /.. / 2017 Αρ. Πρωτ.:. Προς τη Διεύθυνση ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... Συγγενική σχέση με το παιδί:..... Τηλέφωνο:.... E mail:.. του Μουσικού Σχολείου..... Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 13η Αριθμός απόφασης: 189/2014 ΘΕΜΑ: Συμπλήρωση της υπ αριθμ. 113/2013 Απόφασης της Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΕΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ. Η εκλογική διαδικασία στην περιφέρεια της Ελλάδος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2/11/2015.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΕΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ. Η εκλογική διαδικασία στην περιφέρεια της Ελλάδος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2/11/2015. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΕΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ 2-6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015. Η εκλογική διαδικασία στην περιφέρεια της Ελλάδος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2/11/2015. Η εκλογική διαδικασία στην Αττική ξεκινά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΣΥΝ.1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: 1. Αγρινίου τηλ.: 26410-53595 2. Αθηνών τηλ.: 210-5130758 3. Αλεξανδρούπολης τηλ.: 25510-26448 4. Αλίμου τηλ.: 210-9963561 5. Αμυνταίου τηλ.: 23860-23224

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ» ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ» ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 10 Μαρτίου 2011 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ «ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ» ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α. Η ΕΡΕΥΝΑ Με δεδομένες τις πρόσφατες

Διαβάστε περισσότερα

Διαδρομές. Pierce Summer Camp. Γραβιάς Αγία Παρασκευή Αθήνα t: εσωτ. 1345, 1319 f:

Διαδρομές. Pierce Summer Camp. Γραβιάς Αγία Παρασκευή Αθήνα t: εσωτ. 1345, 1319 f: Pierce Summer Camp Διαδρομές ΠΡΩΪΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Διαδρομή: 1 - ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Πρωί) ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΚΑΛΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1. ΛΕΩΦ. ΚΑΪΡΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ) 07:30 2. ΛΕΩΦ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα)

ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα) ΣΥΝ.2 ΑΙΤΗΣΗ (γονέα ή κηδεμόνα).. /.. / 2019 Αρ. Πρωτ.:. Προς τη Διεύθυνση ΕΠΩΝΥΜΟ:... ΟΝΟΜΑ:... Συγγενική σχέση με τον/τη μαθητή/τρια:..... Τηλέφωνο:.... E mail:.. του Μουσικού Σχολείου..... Παρακαλώ

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής Π.Ε. Α Αθήνας 1 η Περιφέρεια Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής 1 ο Νέας Φιλαδέλφειας 2 ο Νέας Φιλαδέλφειας 3 ο Νέας Φιλαδέλφειας

Διαβάστε περισσότερα

15231 210-6774599 210-6714018 15231 210-6774699

15231 210-6774599 210-6714018 15231 210-6774699 15234 Μ.Υ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 8 210-6840027 210-6840028 210-6839707 ΧΑΛΑΝΔΡΙ pedy.chalandriou@yahoo.gr T.I. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 132 15235 210-6137671 210-8105328 ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. /νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Ι.Χουσιάδα Τηλέφωνο:

Ταχ. /νση: Σταδίου 27 Ταχ. Κώδικας: ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες: Ι.Χουσιάδα Τηλέφωνο: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 29 Αυγούστου 2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΟΙΚ. ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Αριθµ. Πρωτ.:60871 & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΕYΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ: 1. Αγρινίου τηλ.: 26410-53595 2. Αθηνών τηλ.: 210-5130758 3. Αλεξανδρούπολης τηλ.: 25510-26448 4. Αλίμου τηλ.: 210-9963561 5. Αμυνταίου τηλ.: 23860-23224

Διαβάστε περισσότερα

Τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 θα εκτελούνται από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ».

Τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 θα εκτελούνται από τον σταθμό ΜΕΤΡΟ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ». Από ώρα 06:00 έως 12:15 περίπου: ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (203) (204) Ριζάρη, Βασ. Γεωργίου Β, Σπ. Μερκούρη - συνέχεια η (224) Πατησίων, Λεωφ. Αλεξάνδρας, Μαυρομματαίων - συνέχεια η (Α5) Λεωφ. Μεσογείων, Φειδιππίδου,

Διαβάστε περισσότερα

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής

Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής Καθορισμός των Περιφερειών Σχολικών Συμβούλων Προσχολικής Εκπαίδευσης Αττικής 1 η Περιφέρεια Προσχολικής Αγωγής 6ο Αθηνών 7ο Αθηνών 8ο Αθηνών 9ο Αθηνών 10ο Αθηνών 11ο Αθηνών 27ο Αθηνών 39ο Αθηνών 43ο Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Δρόμος Ονομασία δρόμου Τμήμα Ονομασία τμήματος 1000 Αθηνών (από έξω προς την Αθήνα) 1001 Αθηνών (από Αθήνα προς τα έξω)

Δρόμος Ονομασία δρόμου Τμήμα Ονομασία τμήματος 1000 Αθηνών (από έξω προς την Αθήνα) 1001 Αθηνών (από Αθήνα προς τα έξω) Δρόμος 1000 1001 20000 20001 23000 26000 26001 43000 43001 Ονομασία δρόμου Τμήμα Ονομασία τμήματος Αθηνών (από έξω προς την Αθήνα) SA646 ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΩΣ ΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 10/2011 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 10/2011 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Νέα Φιλαδέλφεια 7/12/2011 Αριθ. Πρωτ. : 14212/14.12.2011

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 2η Αριθμός απόφασης: 13/2019 ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Το Exporama Show σας καλωσορίζει και σας περιμένει στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Αττικής Helexpo Palace.

Το Exporama Show σας καλωσορίζει και σας περιμένει στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Αττικής Helexpo Palace. how to get there how to get there êáëùóþëèáôå óôçí ÁèÞíá Το Exporama Show σας καλωσορίζει και σας περιμένει στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Αττικής Helexpo Palace. Το Helexpo Palace βρίσκεται στο Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 23625 7 Ιουλίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2332 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 75812-06/07/2017 Ορισμός περιοχών στις οποίες επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Αγ. Παρασκευή, Αρ. Πρωτ.: Φ.26.2/9436

Αγ. Παρασκευή, Αρ. Πρωτ.: Φ.26.2/9436 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΤΜΗΜΑ Α ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Ταχ. δ/νση : Λ. Μεσογείων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΚΤΗΡΙΩΝ 01/04-30/04/2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΚΤΗΡΙΩΝ 01/04-30/04/2011 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΚΤΗΡΙΩΝ 01/04-30/04/2011 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 125 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 8 Ωράριο Λειτουργίας: 07:30-17:30 ΤΗΛ. - 210 69 13 128 210 69 13 282 ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΚΤΙΡΙΟ ''ΚΟΣΜΟΣ''

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΑΝΟΥ 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΑΝΟΥ 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΑΝΟΥ 2010 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 15/10/2010 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΜΑΔΥΤΟΥ 30 15/10/2010 ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ 14ο ΓΥΜΝ. ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ ΑΝ. ΖΙΝΝΗ 28 15/10/2010

Διαβάστε περισσότερα

Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής:

Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Συνεδρίαση: 5 η /30-7-2018 MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ: 32978/31-7-2018 Αριθ. Απόφασης: 19/2018 ΘΕΜΑ: Κυκλοφοριακή

Διαβάστε περισσότερα

1. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 2. ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 3. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής:

1. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 2. ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 3. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Συνεδρίαση: 2 η /4-2-2019 MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ: 5002/5-2-2019 Αριθ. Απόφασης: 7/2019 ΘΕΜΑ: Μετατροπή τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝIΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝIΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝIΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΝΤΡIΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤIΚΗ ΕΠIΤΡΟΠΗ Α Ν Α Κ Ο I Ν Ω Σ Η Νo 5 ΑΘΗΝΑ, 20.11.2014 Η Κ.Ε.Ε. oρίζει ως εκλoγικά τμήματα για τις εκλoγές πoυ πρoκήρυξε από τις 8 έως και

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Πρωτ. Τ01/662/1. ΠΡΟΣ: Ως ο πίνακας διανομής Υποκ/των Ι.Κ.Α. Ε.Τ.Α.Μ.

Αριθμ. Πρωτ. Τ01/662/1. ΠΡΟΣ: Ως ο πίνακας διανομής Υποκ/των Ι.Κ.Α. Ε.Τ.Α.Μ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΕΛΛΗΝΙΙΚΗ ΔΔΗΜΟΚΡΡΑΤΤΙΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ Δ ΙΙ Ο ΙΙ Κ Η ΣΣ Η ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ/ΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ - ΕΣΟΔΩΝ ΤΤΜΗΜΑ : ΕΕΠΙΙΚΟΥΡΡΙΙΚΗΣΣ

Διαβάστε περισσότερα

27η ΕΚΘΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

27η ΕΚΘΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 27η ΕΚΘΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2013) Με στόχο τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και την άμεση απόκριση σε συμβάντα στο κύριο οδικό δίκτυο του Νομού Αττικής, εγκαταστάθηκε και

Διαβάστε περισσότερα

«Τοποθέτηση Προϊσταμένων Τμημάτων στις Διευθύνσεις, Υποδιευθύνσεις και στις Ειδικές Υττηρεσίες

«Τοποθέτηση Προϊσταμένων Τμημάτων στις Διευθύνσεις, Υποδιευθύνσεις και στις Ειδικές Υττηρεσίες wnm ejg Αθήνα 24/9/2018 Αριθμ. Πρωτ.: Δ.Ο.Υ/4555/Φ.255 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΔΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (Δ13) Τμήμα :

Διαβάστε περισσότερα

14/01/2014 ΕΡΓΟ ΤΡΑΜ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

14/01/2014 ΕΡΓΟ ΤΡΑΜ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΡΓΟ ΤΡΑΜ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Διαδρομή μέσω οδικού δικτύου Μήκος Διαδρομής Αριθμός Στάσεων Προς Πειραιά: Νέο Φάληρο Μικράς Ασίας Γρηγορίου Λαμπράκη Βασ. Γεωργίου Α Λιμάνι (Ακτή Ποσειδώνος)

Διαβάστε περισσότερα

γ) Την κατάργηση της λεωφ. γραμμής 875 στα πλαίσια του ανασχεδιασμού των γραμμών που εξυπηρετούν την περιοχή.

γ) Την κατάργηση της λεωφ. γραμμής 875 στα πλαίσια του ανασχεδιασμού των γραμμών που εξυπηρετούν την περιοχή. Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Λειτουργικού Σχεδιασμού ΤΜΗΜΑ : Εφαρμογών Δικτύου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 18528/ΓΕΔΣΕ/ΔΙΣΛ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Αρμένη Μπ. ΤΗΛ./ΕΣΩΤ. : 210 8200049

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά. Αθλητικά είδη της εταιρίας Champion. Διευθύνσεις stock-outlet καταστημάτων

Γενικά. Αθλητικά είδη της εταιρίας Champion. Διευθύνσεις stock-outlet καταστημάτων Γενικά Αθλητικά είδη της εταιρίας Champion. Διευθύνσεις stock-outlet καταστημάτων Ν.ΦΑΛΗΡΟ, Πειραιώς 76 - Factory Outlet, τηλ. 210 4813183 ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Factory Outlet, τηλ. 210 3541955 ΑΙΓΑΛΕΩ,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝIΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝIΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝIΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΕΝΤΡIΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤIΚΗ ΕΠIΤΡΟΠΗ Α Ν Α Κ Ο I Ν Ω Σ Η Νo 4 ΑΘΗΝΑ, 12.3.2012 Η Κ.Ε.Ε. oρίζει ως εκλoγικά τμήματα για τις εκλoγές πoυ πρoκήρυξε από τις 2 έως και

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ»

ΘΕΜΑ: «ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας www.eopyy.gov.gr Γενική Δ/νση: Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

2. Οι δικαιούχοι που βρίσκονται σε αναστολή χορήγησης του επιδόματός τους δεν θα απογραφούν στην παρούσα φάση.

2. Οι δικαιούχοι που βρίσκονται σε αναστολή χορήγησης του επιδόματός τους δεν θα απογραφούν στην παρούσα φάση. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 20.1.2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Αρ.Πρωτ.:Π3α/Φ.ΜΗΤΡΩΟ/Γ.Π.οικ.7274 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΜΕΑ Προς:

Διαβάστε περισσότερα

Ν ΝΟΜΟΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΥΡΤΕΑ ΑΕ ΥΠ/ΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΧΑΡΙΛ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ & ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 2641039912 /2641039913 2

Ν ΝΟΜΟΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΥΡΤΕΑ ΑΕ ΥΠ/ΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΧΑΡΙΛ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ & ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 2641039912 /2641039913 2 Ν ΝΟΜΟΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΥΡΤΕΑ ΑΕ ΥΠ/ΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΧΑΡΙΛ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ & ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 2641039912 /2641039913 2 ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΥΡΤΕΑ ΑΕ ΥΠ/ΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 1 ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ 26

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 45Ψ9Θ-ΚΗ2 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: 45Ψ9Θ-ΚΗ2 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΜΕΑ ΤΜΗΜΑ Α Ταχ. Δ/νση : Ταχ. Κώδικας : Πληροφορίες : Τηλέφωνα :

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ. Συνεδρίαση: 2 η / Αριθ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ. Συνεδρίαση: 2 η / Αριθ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Συνεδρίαση: 2 η /4-2-2019 MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ: 5006/5-2-2019 Αριθ. Απόφασης: 10/2019 ΘΕΜΑ: Κατασκευή διάβασης

Διαβάστε περισσότερα

/Δ2/ Υ.Α.

/Δ2/ Υ.Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2019 2023 ΔΕΘ 13/09/2019 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΟΥΛΙΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Πενταετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2019-2023 Το Πενταετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης : Καταρτίζεται από το Διαχειριστή Περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΘΕΜΑ: «Λειτουργία Σταθμών Προστασίας Μάνας Παιδιού & Εφήβου στις Τοπικές και Νομαρχιακές Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΘΕΜΑ: «Λειτουργία Σταθμών Προστασίας Μάνας Παιδιού & Εφήβου στις Τοπικές και Νομαρχιακές Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ» Αθήνα, 26 / 10 / 2013 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τηλ.: 210 6871706-708 Fax:210 6871769 Ταχ. Δ/νση: ΚΗΦΙΣΙΑΣ 39 E-mail: president@eopyy.gov.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: «Λειτουργία Σταθμών Προστασίας Μάνας Παιδιού & Εφήβου στις Τοπικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Έχοντας υπόψη :

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ Έχοντας υπόψη : Αναρτητεα στο Διαδίκτυο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Περιστέρι 22/07/2015 Α.Π.:128424 Σχετ.:80762,118294 Ταχ. Δ/νση: Τρώων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το σύνολο Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών ήταν: Παρόντες (9) Σ. Πέγκας ως Πρόεδρος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το σύνολο Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών ήταν: Παρόντες (9) Σ. Πέγκας ως Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ Αριθμ. Αποφ. 101/07-04-2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 3 ο πρακτικό της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό της 02/ τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς.

Από το πρακτικό της 02/ τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς. Π.Τ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 02/07.02.2018 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμαριάς. Αριθ. Απόφασης 16/2018 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ ΤΩΝ τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΕΑΟ ΚΩΔ. YΠΟΚ/ΜΑΤ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΠΕΡ. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΑΟ 501 502 503 504 505 506 511 512 513 515 518 519 525 530 531 533 535 536 543

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝ: Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΥΠΕΚΑ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΥΠΕΚΑ

ΚΟΙΝ: Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΥΠΕΚΑ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΥΠΕΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ Ν.Π. Ταχ. Δ/νση: Λυκούργου 17 Τ.Κ.: 105 52 Αθήνα Πληροφορίες: Μ.Κούρτη, Α.Βιδάλη Τηλ: 210 5241919 Fax: 210-5241833

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: ΒΥΡΩΝΑ (Β.Ε.Α. 4Α) ΗΜΕΡΗΣΙΟ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑ: 06:00 ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΑΟΥ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: ΒΥΡΩΝΑ (Β.Ε.Α. 4Α) ΗΜΕΡΗΣΙΟ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑ: 06:00 ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΑΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: ΒΥΡΩΝΑ (Β.Ε.Α. 4Α) ΗΜΕΡΗΣΙΟ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) 06:00 : ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΑΟΥ ΟΥΛΟΦ ΠΑΛΜΕ ΣΤΡ.ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΩΝ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Αντιδρόμηση της οδού Δάφνης στην Κηφισιά».

ΘΕΜΑ: Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Αντιδρόμηση της οδού Δάφνης στην Κηφισιά». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 1η Αριθμός απόφασης: 6/2015 ΘΕΜΑ: Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Αντιδρόμηση της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10-03 - 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10-03 - 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 10 03 2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Αριθμ.πρωτ.Β3γ/14100 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Σχετ:108936/13 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Γ

Διαβάστε περισσότερα

Χάραξη κόμβου. 10/11/09 Μάθημα Θέμα Οδοποιίας

Χάραξη κόμβου. 10/11/09 Μάθημα Θέμα Οδοποιίας Χάραξη κόμβου 10/11/09 Μάθημα Θέμα Οδοποιίας 1 Τύποι ισόπεδων κόμβων Με τρία σκέλη Με τέσσερα σκέλη Με πάνω από τέσσερα σκέλη 10/11/09 Μάθημα Θέμα Οδοποιίας 2 Απλή διασταύρωση τύπου Τ Προσφέρεται όταν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ JEREMIE-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ JEREMIE-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ JEREMIE-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΩΔΙΚΟΣ 101 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Σταδίου 40 102 52 ΑΘΗΝΑΙ 103 ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ελευθερίου Βενιζέλου 14 106 71 ΑΘΗΝΑΙ 104 ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΤΜΗΜΑ Α Μαρούσι, 27/05/2015 Αρ. Πρωτοκόλλου: Φ.253/84611/A5

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΤΜΗΜΑ Α Μαρούσι, 27/05/2015 Αρ. Πρωτοκόλλου: Φ.253/84611/A5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθμός Προτεραιότητας:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΜΕΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1ος ΤΟΜΕΑΣ Αγκίστρι Κ. Ψ. ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Αίγινα Δ/νση: Μπουμπουλίνας και Νοταρά 16, Τ.Κ. 18535 Αμπελάκια Τηλ.: 210-4170500, 4118748 Αντικύθηρα Δραπετσώνα Παιδοψυχιατρικό

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Οδηγίες προς τις ΔΟΥ που υπάγονται στον προϋπολογισμό του ειδ. Φορέα για τη μηνιαία αποστολή στοιχείων απλήρωτων υποχρεώσεων 2018.

Θέμα: Οδηγίες προς τις ΔΟΥ που υπάγονται στον προϋπολογισμό του ειδ. Φορέα για τη μηνιαία αποστολή στοιχείων απλήρωτων υποχρεώσεων 2018. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΜΗΜΑ Γ - ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ & ΑΝΑΦΟΡΩΝ Ταχ. Δ/νση : Ερμού 23-25 ΠΡΟΣ: Ως

Διαβάστε περισσότερα

Δ/ΝΣΗ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ και τις ημερομηνίες) ΤΜΗΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 11305

Δ/ΝΣΗ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ και τις ημερομηνίες) ΤΜΗΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 11305 Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. Ορθή επανάληψη ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ (ως προς την διαδρομή Δ/ΝΣΗ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ και τις ημερομηνίες) ΤΜΗΜΑ: ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 11305 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 18-07-2019

Διαβάστε περισσότερα

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔIEΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GOODY'S ΔIEYΘYNΣH ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΒΑΝΑ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 230 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ IEPΑ OΔOΣ 284 ΑΙΓΑΛΕΩ

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GOODY'S ΔIEYΘYNΣH ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗ ΑΒΑΝΑ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 230 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ IEPΑ OΔOΣ 284 ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ GOODY S ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GOODY'S ΔIEYΘYNΣH ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΒΑΝΑ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 230 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΓΙΟΣ ΣTEΦΑNOΣ ΛEΩΦ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ & ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΕΘΝ. ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΑΓ. ΣTEΦΑNOΣ ΑTTIKHΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Διαβάστε περισσότερα

πώς θα φτάσετε στα κεντρικά γραφεία

πώς θα φτάσετε στα κεντρικά γραφεία πώς θα φτάσετε στα κεντρικά γραφεία με δημόσια μέσα συγκοινωνίας ΜΕΤΡΟ / ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΗ / ΠΡΟΣ ΑΕΡΟ ΡΟΜΙΟ Επιλέξτε τη γραµµή 3 (µπλε) του Μετρό µε κατεύθυνση προς Αεροδρόµιο και κατεβείτε στο σταθµό ΚΟΡΩΠΙ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ /ΝΣΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΙΑΣΜΟΥ ΑΝ. ΜΑΚΕΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ & ΧΩΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 9-12-2014 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Διεύθ.: Βικέλα 4

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 9-12-2014 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Διεύθ.: Βικέλα 4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βέροια 9-12-2014 ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. Διεύθ.: Βικέλα 4 Προς: ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Βέροια, Τ.Κ. 59100 Πληροφορίες: Π. Ζαχαρόπουλος Τηλ.: 23313 50587

Διαβάστε περισσότερα

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ -------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α' ------ Αν. Τσόχα 15-17,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Κατασκευή διαβάσεων πεζών στην οδό Ελπίδος στην Κηφισιά».

ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Κατασκευή διαβάσεων πεζών στην οδό Ελπίδος στην Κηφισιά». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Συνεδρίαση : 1η Αριθμός απόφασης: 6/2019 ΘΕΜΑ: Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κηφισιά 20 /01 / 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ. 2743 ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Δ/ NΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 60

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κηφισιά 20 /01 / 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ. 2743 ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Δ/ NΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 60 ΑΔΑ:ΩΨ4ΧΩΕΜ-Φ91 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κηφισιά 20 /01 / 2015 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ. πρωτ. 2743 ΔΗΜΟΣ Σ Δ/ NΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 60 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 3 ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΑΣΑ. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ : Λειτουργικού Σχεδιασμού : Εφαρμογών Δικτύου

ΟΑΣΑ. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ : Λειτουργικού Σχεδιασμού : Εφαρμογών Δικτύου ΟΑΣΑ. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Λειτουργικού Σχεδιασμού ΤΜΗΜΑ : Εφαρμογών Δικτύου ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. : 14396/ΓΕΔΣΕ/ΔΙΣΛ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Θ. Φούλια ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 210-82.00.844 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 03/11/2016

Διαβάστε περισσότερα

1. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 2. ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 3. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής:

1. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 2. ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 3. ΚΟΡΔΩΝΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ Οι παρόντες Σύμβουλοι κατά την εκφώνηση του καταλόγου είναι οι εξής: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Συνεδρίαση: 2 η /4-2-2019 MH ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Αριθ. Πρωτ: 5004/5-2-2019 Αριθ. Απόφασης: 8/2019 ΘΕΜΑ: Κυκλοφοριακή ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΘΕΜΑ: Οδηγίες για την εφαρμογή του άρθρου 23 του ν. 4488/2017

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ. ΘΕΜΑ: Οδηγίες για την εφαρμογή του άρθρου 23 του ν. 4488/2017 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα Αθήνα 01-06 - 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ KAI ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ. Πρωτ.: Δ12α/Φ.32/Γ.Π.οικ.30543/712 ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα