Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα. Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα. Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού"

Transcript

1 Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού 2016

2 Περιεχόμενα Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού BIOTEV Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Extra Παχύρρευστο Οργανικό Υγρό Γενικού Καθαρισμού Χαμηλού Αφρισμού Οργανικό Υγρό Γενικού Καθαρισμού Σαπουνούχο Αλκαλικό Οργανικό Πολυκαθαριστικό Επιφανειών Οργανικό Καθαριστικό Τζαμιών Οργανικό Αφαιρετικό Αλάτων Οργανικό Αφαιρετικό Αλάτων Αφρίζον Όξινο Οργανικό Υγρό Καθαριστικό Πιάτων Οργανικό Αφαιρετικο Λιπών Οργανικό Υγρό Πλυντηρίου Πιάτων Οργανικό Υγρό Στεγνωτικό Πλυντηρίου Πιάτων Οργανικό Καθαριστικό Πλυντηρίου Ρούχων Οργανικό Μαλακτικό Πλυντηρίου Ρούχων Τιμοκατάλογος Καθαριστικών BIOTEV Επικοινωνία

3 BIOTEV bio Στην BIOTEV, μια αμιγώς ελληνική Βιοτεχνολογική επιχείρηση, εστιάζουμε στη ερευνά και ανάπτυξη εναλλακτικών τροπών διαχείρισης του υπολοίπου της παραγωγής του ελαιόλαδου του τυριού και του κρασιού. Οι αποκλειστικές τεχνολογίες που εφαρμόζουμε δίνουν την δυνατότητα παραγωγής δεκάδων καινοτόμων καθαριστικών, κοσμετολογικών, αγροτικών οργανικών και βιομηχανικών προϊόντων. Από το 2008 η πρότυπη μονάδα μας στην Παροικία Πάρου προμηθεύει επαγγελματίες, ιδιώτες και οργανισμούς με τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες μας Για πάνω από μια δεκαετία, η τεχνολογία που εφαρμόζεται από την BOTEV έχει αποκλειστικούς άξονες την πράσινη ανάπτυξη και την αειφορία. Η πράσινη ανάπτυξη αποτελεί μέρος του DNA μας. Οι επιχειρηματικές μας αξίες, μας δεσμεύουν να εφαρμόζουμε υπεύθυνες και βιώσιμες πρακτικές σε όλες τις διαδικασίες της λειτουργίας μας. Μέσα από τα προϊόντα μας και τις τεχνολογίες μας, εργαζόμαστε να καλύψουμε τις άμεσες τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες ανάγκες των πελατών μας. Αυτή η αρχή εκφράζεται από τις διαδικασίες της επιχείρησης στην επεξεργασία μεταποίηση παράγωγη διάθεση και χρήση των προϊόντων. Ελληνικη Καινοτομια Η Ηλεκτροστατικη μεμβρανη είναι μία αποκλειστική πολυδύναμη χημική ένωση που δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας ανάμεσα στην επιφάνεια και το ρύπο. Η εφαρμογή του για τον καθαρισμό επιφανειών κάνει αποτελεσματικότερη την εξουδετέρωση και αποκόλληση των ρύπων ελαχιστοποιώντας την προσθήκη χημικών ενισχυτικών, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να παράγουμε προϊόντα που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και προστατεύουν τις επιφάνειες. live bio mass C L ΥΠΟΧΛΩΡΙΟΔΕΣ ΝΑΤΡΙΟ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ANTISTATIC Βιολογικό 100% Φιλικό Κα θ α ρισ μ ό

4 Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Χλωριούχο Καθαριστικό για επιμονή βρωμιά χωρίς να διαβρώνει ευαίσθητες επιφάνειες Βιοδιασπώμενο με πολλαπλές εφαρμογές σε επιφάνειες και σε υφάσματα. Η βιομάζα ελαιοποίησης που περιέχεται στο σκεύασμα το κάνει φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον. Η βιομάζα ελαιοποίησης σε συνδυασμό με το χλώριο εξουδετερώνει μικροοργανισμούς βακτήρια. Μια σύγχρονη πρόταση για την οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο. Φροντίζει εσάς και το περιβάλλον C L ΥΠΟΧΛΩΡΙΟΔΕΣ ΝΑΤΡΙΟ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Βιολογικό 100% Φιλικό Κα θ α ρισ μ ό C L ΥΠΟΧΛΩΡΙΟΔΕΣ ΝΑΤΡΙΟ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ Laundry Machine Ready Η βιομάζα Ελαιοποίησης δεν επιτρέπει την απελευθέρωση του χλωρίου στην ατμόσφαιρα κατά την χρήση προστατεύοντας εσάς και το περιβάλλον. Ενώ εξουδετερώνει τους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια Και για Ξενοδοχεία! ΕΧΤΡΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Extra Παχύρρευστο Με βιομάζα Ελαιοποίησης το Extra παχύρρευστο καθαριστικό παραμένει για μεγάλη χρονική περίοδο στις επιφάνειες για πρόσθετο καθαρισμό και απολύμανση. Συστήνεται για κάθετες επιφάνειες επίμονους λεκέδες, καμένα λίπη, ξεραμένη βρωμιά, ακόμη και τη μούχλα - χωρίς να χρειάζεται καν τρίψιμο! Δίνει μοναδική λάμψη και υγιεινή καθαριότητα αφαιρώντας χωρίς κόπο ακόμα και την πιο δύσκολη βρωμιά. Μια σύγχρονη πρόταση για την οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο.

5 Είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό Οργανικό Υγρό Γενικού Καθαρισμού επιφανειών και δαπέδων με βιομάζα Ελαιοποίησης. Η αποκλειστική τεχνολογία επιτυγχάνει Τριπλή ταυτόχρονη Δράση του, προσφέρει Καθαρισμό, Εξυγίανσή και Απόσμηση. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Συντηρεί τις επιφάνειες με φιλμ προστασίας. Δεν αποχρωματίζει. Εξαφανίζει τις δυσάρεστες οσμές. Αφήνει στο χώρο ευχάριστο άρωμα λεβάντας ή πεύκου. Βιοδιασπώμενο, χωρίς αμμωνία και φωσφορικά. Μια σύγχρονη πρόταση για την οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο. Οργανικό Υγρό Γενικού Καθαρισμού Χαμηλού Αφρισμού Οργανικό Υγρό Γενικού Καθαρισμού Σαπουνούχο Αλκαλικό Βιολογικό 100% Φιλικό Κα θ α ρισ μ ό Είναι ένα εξαιρετικά ενισχυμένο καθαριστικό επιφανειών και δαπέδων με οργανικής προέλευσης συστατικά. Η ενισχυμένη σύνθεση του σε συνδυασμό με την αποκλειστική τεχνολογίας το κάνει ιδανικό για τον Καθαρισμό, Εξυγίανση και Απόσμηση χώρων με επίμονους λεκέδες και βαριά βρωμιά Συστήνεται για επιφάνειες με επιβαρυμένος ρύπους όπως Σκάφη, Συνέργεια, Κουζίνες Εστιατορίων, Βιοτεχνίες τροφίμων κ.α. Συστήνεται για: κουζίνες εστιατορίων, βιοτεχνίες τροφίμων, σκάφη, συνεργεία, κινητήρες και ζάντες αυτοκινήτων, κ.α.

6 Οργανικό Πολυκαθαριστικό Επιφανειών Το Πολυκαθαριστικό Επιφανειών ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν με οργανικής προέλευσης συστατικά και τριπλή δράση: καθαριστικό απολυμαντικό - αποσμητικό. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία αποκολλά τον ρύπο από την επιφάνεια, δημιουργεί ηλεκτροστατικό φιλμ προστασίας, εμποδίζει την συσσώρευση σκόνης. Ασφαλές για χρήση σε επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού και είδη υγιεινής. Μια εξαιρετικά οικονομική λύση για καθημερινή εξυγίανση επιφανειών. Δεν περιέχει αμμωνία, φωσφορικά, χλώριο. Μια σύγχρονη πρόταση για την οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο. AMMONIA FREE NO CLORIUM CL ANTISTATIC Οργανικό Καθαριστικό Τζαμιών Το Καθαριστικό Τζαμιών είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας καθαριστικό γυάλινων και στιλπνών επιφανειών με οργανικής προέλευσης συστατικά. Καθαρίζει σε βάθος, εξουδετερώνει βακτήρια, αφαιρεί επίμονους λεκέδες. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία αποκολλά τον ρύπο από την επιφάνεια. Προσφέρει αντιστατική προστασία. Εμποδίζει την συσσώρευση σκόνης. Μια εξαιρετικά οικονομική λύση για τον καθαρισμό γυάλινων και στιλπνών επιφανειών. Έχει ευχάριστο άρωμα. Επειδή δεν περιέχει αμμωνία προστατεύει τον χρήστη. Μια σύγχρονη πρόταση για την οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο.

7 Οργανικό Αφαιρετικό Αλάτων Το Αφαιρετικό Αλάτων είναι ένα ειδικό προϊόν με οργανικής προέλευσης συστατικά και την αποκλειστική τεχνολογία. Επιτυγχάνει αφαίρεση αλάτων και οξειδώσεων. Καθαρίζει με ελάχιστο τρίψιμο χωρίς να φθείρει τις στιλπνές επιφάνειες. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για καθαρισμό και αφαίρεση αλάτων στους χώρους υγιεινής. Κατάλληλο για τον καθαρισμό συσκευών (πλυντηρίων πιάτων και ρούχων ) Μια σύγχρονη πρόταση για την οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο. «Κατάλληλο για τον καθαρισμό συσκευών (πλυντηρίων πιάτων και ρούχων )» Οργανικό Αφαιρετικό Αλάτων Αφρίζον Όξινο Laundry Machine Ready Dishwasher Ready Το Υγρό Γενικού Καθαρισμού (Σαπουνούχο- Αλκαλικό) είναι ένα εξαιρετικά ενισχυμένο καθαριστικό επιφανειών και δαπέδων με οργανικής προέλευσης συστατικά. Η ενισχυμένη σύνθεση του σε συνδυασμό με την αποκλειστική τεχνολογίας το κάνει ιδανικό για τον καθαρισμό, εξυγίανση και απόσμηση χώρων με επίμονους λεκέδες και βαριά βρωμιά. Συστήνεται για: κουζίνες εστιατορίων, βιοτεχνίες τροφίμων, σκάφη, συνεργεία, κινητήρες και ζάντες αυτοκινήτων, το εσωτερικό της πισίνας., κ.α.

8 Οργανικό Υγρό Καθαριστικό Πιάτων Το Καθαριστικό Υγρό Πιάτων είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας καθαριστικό με οργανικής προέλευσης συστατικά. Προσφέρει: καθαρισμό, εξυγίανση, απόσμηση, εξουδετερώνοντας το 99,9% των βακτηριδίων. Η αποκλειστική τεχνολογία δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας στο δέρμα και οι βιταμίνες που περιέχει το φροντίζουν. Βιοδιασπώμενο, χωρίς αλλεργιογόνα και φωσφορικά. Αποτελεί την ιδανική επιλογή καθαριστικού πιάτων για τα σκεύη, για τα χέρια σας και το περιβάλλον. Μια σύγχρονη πρόταση για την οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο. ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΑΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Οργανικό Αφαιρετικο Λιπών Το Αφαιρετικό Λιπών είναι ένα αποτελεσματικό καθαριστικό με οργανικής προέλευσης συστατικά, που αφαιρεί δραστικά λιπαρούς λεκέδες, καμένα υπολείμματα φαγητού και λίπη. Καθαρίζει σε βάθος σαπωνοποιώντας τους ρύπους. Με αλκαλικό ph. Κατάλληλο για ψυχρό καθαρισμό λιπών σε φούρνους, απορροφητήρες inox, εστίες και πάγκους μαγειρικής, θερμοθαλάμους, δάπεδα, τοίχους. Με το Αφαιρετικό Λιπών καταργούμε την πυρόλυση και την έκθεση σε επικίνδυνες αναθυμιάσεις. Μια σύγχρονη πρόταση για την οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο.

9 Οργανικό Υγρό Πλυντηρίου Πιάτων Το Καθαριστικό Υγρό Πλυντηρίου Πιάτων είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας καθαριστικό με οργανικής προέλευσης συστατικά. Προσφέρει: καθαρισμό, εξυγίανση και απόσμηση. Εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων. Καθαρίζει σε βάθος λίπη και δύσκολα υπολείμματα από τα σκεύη αλλά και από το πλυντήριο. Η επαναλαμβανόμενη χρήση κρατάει καθαρά τα μηχανήματα από λίπη και άλατα αυξάνοντας την αποδοτικότητα τους. Δεν επηρεάζεται από σκληρά νερά. Πλήρως βιοδιασπώμενο, με αλκαλικό ph, χωρίς φωσφορικά. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό μαγειρικών σκευών, την ασφάλεια των πελατών και του περιβάλλοντος. Η υψηλή συμπύκνωση του το κάνει συμφέρουσα επιλογή για τον επαγγελματία. x3 ΥΠΕΡΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ Οργανικό Υγρό Στεγνωτικό Πλυντηρίου Πιάτων Βιολογικό 100% Φιλικό Κα θ α ρισ μ ό Το Υγρό Στεγνωτικό Πλυντηρίου Πιάτων είναι ένα λαμπρυντικό - στεγνωτικό με οργανικής προέλευσης συστατικά. Εξυγιαίνει, στεγνώνει, αφαιρεί τα στίγματα και γυαλίζει τα ποτήρια και τα πιάτα. Δεν είναι διαβρωτικό. Δεν επηρεάζεται από σκληρά νερά. Πλήρως βιοδιασπώμενο. Χωρίς φωσφορικά. Μια σύγχρονη πρόταση για τον επαγγελματικό χώρο.

10 Οργανικό Καθαριστικό Πλυντηρίου Ρούχων Καθαρίζει Βαθύς καθαρισμός και αναζωογόνηση των ινών από σκληρούς και λιπαρούς λεκέδες., Χωρίς να γαριάζει και να «καίει» το ύφασμα. Λάμψη στα λευκά και ζωντάνια χρωμάτων στα χρωματιστά.και οικιακή χρήση. Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Ρούχων είναι εξαιρετικής ποιότητας απορρυπαντικό με οργανικής προέλευσης συστατικά. Καθαρίζει σε βάθος και συγχρόνως προστατεύει και διατηρεί ζωντανά τα χρώματα. Η μοναδική του τεχνολογία εξυγιαίνει και ενισχύει τις ίνες. Δίνει λάμψη στα λευκά και ζωντάνια στα χρωματιστά. Χωρίς αλλεργιογόνα αρώματα. Είναι απαλό και φιλικό για τα ευαίσθητα ρούχα. Αποτελεσματικό και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μια σύγχρονη πρόταση για την οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο. ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΑΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ CL NO CLORIUM Εξυγειαινει Οι ήπιες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του εξουδετερώνουν μικρόβια και βακτηρίδια ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αρωματιζει Με υπέροχο άρωμα λεβάντας από μη αλλεργιογόνα συστατικά Απαλό με το δέρμα Χωρίς συνθετικά χρώματα και αρώματα κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες

11 Οργανικό Μαλακτικό Πλυντηρίου Ρούχων Το Μαλακτικό Πλυντηρίου Ρούχων είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν με οργανικής προέλευσης συστατικά. Η μοναδική του τεχνολογία αφαιρεί τα υπολείμματα πλύσης, μαλακώνει τις ίνες και ισορροπεί το ph του υφάσματος. Το άρωμα του δίνει αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας ενώ τα υφάσματα αποκτούν απαλότητα σε βάθος. Χωρίς αλλεργιογόνα αρώματα. Απαλό για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Μια σύγχρονη πρόταση για την οικογένεια και τον επαγγελματικό χώρο ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΑΛΗ ΣΥΝΘΕΣΗ CL NO CLORIUM Εξυγειαινει Οι ήπιες αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του εξουδετερώνουν μικρόβια και βακτηρίδια ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αρωματιζει Με υπέροχο άρωμα λεβάντας από μη αλλεργιογόνα συστατικά Απαλό με το δέρμα Χωρίς συνθετικά χρώματα και αρώματα κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες

12 Τιμοκατάλογος Καθαριστικών BIOTEV 2016 ΚΩΔΙΚΌΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΗ ΤΙΜΉ ΛΙΑΝΙΚΉΣ ΜΕ ΦΠΑ 4 ΧΛΩΡΙΟΎΧΟ ΣΑΠΟΥΝΟΎΧΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΌ 5 ΧΛΩΡΙΟΎΧΟ ΣΑΠΟΥΝΟΎΧΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΌ EXTRA ΠΑΧΎΡΕΥΣΤΟ 6 ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΌ ΥΓΡΌ ΠΙΆΤΩΝ 2lt lt lt lt lt lt lt lt lt ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΌ ΥΓΡΌ ΠΛΥΝΤΗΡΊΟΥ ΠΙΆΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΌ ΥΓΡΌ ΠΛΥΝΤΗΡΊΟΥ ΠΙΆΤΩΝ 5 lt lt lt lt ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΌ ΑΛΆΤΩΝ 9 ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΌ ΛΙΠΏΝ 5 lt lt lt lt ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΌ ΤΖΑΜΙΏΝ 21 ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΠΟΛΥ- ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Τα κόστη μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προειδοποίη ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΥΓΡΌ ΓΕΝΙΚΟΎ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ (ΧΑΜΗΛΟΎ ΑΦΡΙΣΜΟΎ) ΠΕΎΚΟ ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΥΓΡΌ ΓΕΝΙΚΟΎ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ (ΧΑΜΗΛΟΎ ΑΦΡΙΣΜΟΎ) ΛΕΒΆΝΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΥΓΡΌ ΓΕΝΙΚΟΎ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ (ΣΑΠΟΥΝΟΎΧΟ-ΑΛΚΑΛΙΚΌ) ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΌ ΑΛΆΤΩΝ W(ΑΦΡΊΖΟΝ ΌΞΙΝΟ) ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΥΓΡΌ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΌ ΠΛΥΝΤΗΡΊΟΥ ΡΟΎΧΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΥΓΡΌ ΜΑΛΑΚΤΙΚΌ ΠΛΥΝΤΗΡΊΟΥ ΡΟΎΧΩΝ 0,75 lt lt lt ,75 lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt lt 40.60

13 Επικοινωνία BIO TEV Βραχείας 4, Χαλανδρι Τηλ: URL:

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ Αριθμός Πιστοποιητικού 91215 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Το παρόν πιστοποιητικό απονέμεται στον Οργανισμό: Ημερομηνία Αρχικής Πιστοποίησης 23/03/2012 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΡ/ΚΩΝ ΒΑΚ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΡ/ΚΩΝ ΒΑΚ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΠΟΡ/ΚΩΝ ΒΑΚ 3.07 1.17 ΒΑΚ 2 ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (1Lt,4Lt,10Lt,13Lt,20Lt.) ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ (ΛΕΒΑΝΤΑ,ΚΕΡΑΣΙ,ΠΕΥΚΟ,PACO RABANNE, FLORAL MIX) ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΡΙΜΜΑ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ. 1.57

Διαβάστε περισσότερα

Ήπιο αλκαλικό καθαριστικό λιποδιασπαστικό για πάγκους και επιφάνειες κοπής καθώς και τοίχους πατώματα. ΕΜΦΑΝΙΣΗ : Διαυγές υποκίτρινο υγρό ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ (2

Ήπιο αλκαλικό καθαριστικό λιποδιασπαστικό για πάγκους και επιφάνειες κοπής καθώς και τοίχους πατώματα. ΕΜΦΑΝΙΣΗ : Διαυγές υποκίτρινο υγρό ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ (2 Συμπυκνωμένο λιποδιασπαστικό με ενεργό χλώριο. Καθαρισμός και υγιεινή σε μία φάση. Λειτουργεί σε μικρές συγκεντρώσεις ακόμα και σε κρύα ή σκληρά νερά. TK 110 Καθαρισμός και υγιεινή σε όλες τις επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

e-mail παραγγελιών sales@multichemical.gr ΒΑΡΟΣ ΤΜΧ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 33kg 21kg 13kg 4kg ΛΕΜΟΝI ΞΥ Ι 33kg 21kg 13kg 4kg ΚΑΡΥ ΑΣ ΑΝΘΕΩΝ ΠΕΥΚΟΥ

e-mail παραγγελιών sales@multichemical.gr ΒΑΡΟΣ ΤΜΧ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 33kg 21kg 13kg 4kg ΛΕΜΟΝI ΞΥ Ι 33kg 21kg 13kg 4kg ΚΑΡΥ ΑΣ ΑΝΘΕΩΝ ΠΕΥΚΟΥ 230 799740 ΕΙ ΟΣ AVANT - ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ ΛΕΜΟΝI ΞΥ Ι ΒΑΡΟΣ ΤΜΧ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2kg 3kg Υγρό σαπούνι για τα πιάτα, διαλύει τα λίπη με τον πλούσιο αφρό του. Με ουδέτερο PH, περιποιείται και φροντίζει τα χέρια. Επιλεγμένα

Διαβάστε περισσότερα

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Για τι είδους χρήση προορίζεται το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων; Το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων προορίζεται για εσωτερική χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Πώς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε ΑΠΟΡΡYΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε ΑΠΟΡΡYΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε ΑΠΟΡΡYΠΑΝΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΠΡΕΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ &ΠΛΑΚΑΚΙΑ. ΚΩΔ.0000052 ΚΩΔ.0000164 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 500ml ΣΠΡΕΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Απορρυπαντικά ποιότητας

Απορρυπαντικά ποιότητας www.donospromitheftiki.gr Απορρυπαντικά ποιότητας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Βρείτε και κατεβάστε τον κατάλογο Επαγγελματικά και οικιακά απορρυπαντικά ποιότητας www.donospromitheftiki.gr/katalogos-aporrypantikon

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ 1.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ - ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ Μ0ΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ & ΠΟΣΟΤΗΤΑ Α. ΥΛΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 1 Απορρυπαντικό (σκόνη)

Διαβάστε περισσότερα

Hospitality. Ο οδηγός σας στις Λύσεις Καθαρισμού & Υγιεινής

Hospitality. Ο οδηγός σας στις Λύσεις Καθαρισμού & Υγιεινής Hospitality Ο οδηγός σας στις Λύσεις Καθαρισμού & Υγιεινής Ποιες είναι οι ανησυχίες σας? οι λύσεις μας περιεχόμενα οι λύσεις μας πλάνα καθαρισμού παρουσίαση προϊόντων 2 3 11 Η Diversey είναι η καλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: Προϋπολογισμός: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: Προϋπολογισμός: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»- Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Σειρά 2 Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Προκλήσεις και έξοδα για τη φροντίδα εγκαταστάσεων Οι προκλήσεις σας: Διαχείριση και ασφάλεια προσωπικού Διατήρηση της απόδοσης καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων 2

Κατάλογος προϊόντων 2 Κατάλογος προϊόντων Κατάλογος προϊόντων 2 Ποιοι είμαστε H INTERTRADE HELLAS A.B.E.E., η μεγαλύτερη εταιρεία επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα, ειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Η γκάμα

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Απώθησης Εντόμων

Συστήματα Απώθησης Εντόμων Συστήματα Απώθησης Εντόμων Ηλεκτρικές Εντομοπαγίδες Γενικά χαρακτηριστικά Συσκευές Φιλικές προς το περιβάλλον. Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα προσέλκυσης των εντόμων από τον ειδικό φωτισμό UV. Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

At your service!

At your service! At your service! www.megacyclestore.gr Άς συστηθούμε! Είμαστε η ομάδα της Megacycle κι έχουμε ένα πάθος: τον καθαρισμό! Η Μegacycle είναι μια εταιρεία αφοσιωμένη στο να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Restaurant, Bar & Food Services. Ο οδηγός σας στις Λύσεις Καθαρισμού & Υγιεινής

Restaurant, Bar & Food Services. Ο οδηγός σας στις Λύσεις Καθαρισμού & Υγιεινής Restaurant, Bar & Food Services Ο οδηγός σας στις Λύσεις Καθαρισμού & Υγιεινής Ποιες είναι οι ανησυχίες σας? οι λύσεις μας περιεχόμενα οι λύσεις μας πλάνα καθαρισμού παρουσίαση προϊόντων 2 3 9 Η Diversey

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά -Γυαλιστικά

Καθαριστικά -Γυαλιστικά Καθαριστικά -Γυαλιστικά ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Ισχυρό καθαριστικό για μάρμαρα 1ltr ανά 30-90m 2 Σε γυαλισμένα μάρμαρα ή δάπεδα, χρησιμοποιήστε το προϊόν διαλυμένο. Καθαριστικό και γυαλιστικό για μάρμαρα *Αδιάλυτο

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά -Γυαλιστικά

Καθαριστικά -Γυαλιστικά Καθαριστικά -Γυαλιστικά ΜΑΡΜΑΡΑ Ισχυρό καθαριστικό για μάρμαρα Αραίωση: έως 1:5 με νερό 1ltr ανά 30-90m 2 Σε γυαλισμένα μάρμαρα ή δάπεδα, χρησιμοποιήστε το προϊόν διαλυμένο. *Αδιάλυτο 1ltr ανά 5-15m 2

Διαβάστε περισσότερα

Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014

Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014 Παπαβασιλείου Χρήστος Υπεύθυνος ΚΠΕ Περτουλίου Τρικκαίων Τρίκαλα21-6-2014 Το περιβαλλοντικό και το οικονομικό κόστος των απορριπτικών και των καθαριστικών είναι αδικαιολόγητα μεγάλο. Τα απολυμαντικά-καθαριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150

ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ. 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25. 6 ΧΛΩΡΙΝΗ ΚLINEX 1ΛΙΤΡΟΥ ΛΕΜΟΝΙ τεμάχια 150 ΟΜΑ Α Α ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 1.350 ΣΥΜΠ. ΦΠΑ 1 ΥΓΡΟ CIF ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ POWER & SHINE SPRAY 750ml τεμάχια 120 2 CIF ΚΡΕΜΑ 500 ml τεμάχια 25 3 ΥΓΡΟ VIAKAL ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΑ 750ml τεμάχια

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Προϋπολογισμός: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΑΘΕΤΟΥΣΑ ΑΡΧΗ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Προϋπολογισμός: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»- Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. με ένα πανάκι... και στη συνέχεια το κερί για τα δερμάτινα για προστασία...

ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. με ένα πανάκι... και στη συνέχεια το κερί για τα δερμάτινα για προστασία... ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 1. καθαριστικό τζαμιών στα κουμπιά άσπρης κουζίνας... ψεκασμό γύρο από τα κουμπιά...και η οποιαδήποτε βρωμιά η λαδιά βγαίνει στην επιφάνεια. 2. καθαριστικό φούρνου σε προβληματική λεκάνη

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά -Γυαλιστικά

Καθαριστικά -Γυαλιστικά Καθαριστικά -Γυαλιστικά ΜΑΡΜΑΡΑ Ισχυρό καθαριστικό για μάρμαρα Αραίωση: έως 1:5 με νερό 1ltr ανά 30-90m2 Σε γυαλισμένα μάρμαρα ή δάπεδα, χρησιμοποιήστε το προϊόν διαλυμένο. *Αδιάλυτο 1ltr ανά 5-15m2 ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ.:Α. ΠΑΡΜΑΞΙΔΗ ΤΗΛ.: 2132028514 FAX: 210 5551515 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ (CPV:24455000-8) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 17.000 ΕΥΡΩ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3. ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΦΥΛΛΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Α -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΟΜΑΔΑ Α' -- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ & ΣΑΠΟΥΝΙΑ 1 Aπορρυπαντικό W.C. Τεμ. των 750 2 Απολυμαντικό τύπου DETTOL Τεμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ - ΠΟΤΗΡΙΩΝ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ - ΠΟΤΗΡΙΩΝ HO.RE.CA. ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ - ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΝΕΡΑ ΚΩΔ: 210 V24 ΔΟΧΕΙΑ ΤΩΝ 5, 10 ΚΑΙ Αλκαλικό υγρό πλυνaτηρίου ειδικό για πλύσεις με πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal Τα μοναδικά προϊόντα μας καθαρισμού, είναι ιδανικά για γενικό καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΡΓΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΔΕΣΚΑΤΗ :04/12/2015 Αρ. Πρωτ :9613 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: 39.928,25 ευρώ με 23% ΦΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Προϋπολογισμός: 39.928,25 ευρώ με 23% ΦΠΑ ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ Μελέτη Νο 3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γεράνι, Χανιά Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών πληρ. Κουκουνάκη Αικατερίνη τηλ. 2821340029 fax 2821340090 email: koukounaki@

Διαβάστε περισσότερα

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR

Traffic Film Remover. Heavy Duty TFR Αφρoί Πρόπλυσης Traffic Film Remover Μη καυστικός, αφρός πρόπλυσης. Καθαρίζει δραστικά τα οχήµατα, προετοιµάζοντας την επιφάνεια τους για την εφαρµογή υγρού κερώµατος και το κύκλο στεγνώµατος των µηχανηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση Εταιρείας & Κατάλογος Προϊόντων

Παρουσίαση Εταιρείας & Κατάλογος Προϊόντων Παρουσίαση Εταιρείας & Κατάλογος Προϊόντων Παρουσίαση Εταιρείας Η CLEANWAY EΠΕ, είναι µια σύγχρονη Ελληνική εταιρεία παραγωγής και εµπορίας απορρυπαντικών και καλλυντικών σε καταναλωτικές και επαγγελµατικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ 100% ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ & ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ & ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΙΕΥΘΥΝΣΗ OIKONOMIΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ 120/13 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ & ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η προμήθεια των παρακάτω ειδών πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας.δείγματα θα προσκομισθούν μόνο στα είδη που αναφέρεται.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η προμήθεια των παρακάτω ειδών πρέπει να είναι αρίστης ποιότητας.δείγματα θα προσκομισθούν μόνο στα είδη που αναφέρεται. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Καρπενησίου για χρονικό διάστημα ενός (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ / ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ 1 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 2 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 3 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΩΝ 4

ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ / ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ 1 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 2 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 3 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΩΝ 4 1 2 3 4 5 6 ΟΥΔΕΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ / ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ 1 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 2 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 3 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΩΝ 4 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟΥ & ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 5 ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ 6 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΕΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου Mannol Super Cleaner Super καθαριστικό πολλαπλών εφαρμογών Mannol Carburetor Cleaner Kαθαριστικό σπρέι καρπυρατέρ αυτοκινήτου Πανίσχυρο καθαριστικό & απολιπαντικό σπρέι για: κινητήρα, καρπυρατερ, πεταλούδες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ STEM: ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ STEM: ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 1 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ STEM: ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Ελένη Κάτανα & Κατερίνα Σάλτα STEM Φυσικές Επιστήμες Τεχνολογία Εκπαίδευση STEM Science (Φυσικές Επιστήμες) Technology

Διαβάστε περισσότερα

Υγρασία... STOP! MENTOR HELLAS

Υγρασία... STOP! MENTOR HELLAS Υγρασία... STOP! 50 ARIASANA ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ PERLA 05-045-021 Η τέλεια συσκευή για μικρά δωμάτια. ς απόδοσης, πρώτη σταγόνα εντός 12 ωρών. Καλύπτει δωμάτια 3 μεγέθους εως 30m Πατενταρισμένη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού Αρ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Προμήθεια ειδών καθαριότητας & ευπρεπισμού Αρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4. ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ OMAΔΑ Α' ΧΑΡΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α/ΒΑΘΜΙΑ Β/ΒΑΘΜΙΑ ΟΠΑΠ ΟΠΚΑΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

KAΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΑΠΕΔΩΝ 20.001.017 ΥΓΡΟ ΔΑΠΕΔΟΥ SPARK ΛΕΜΟΝΙ 4 LIT 20.002.017 ΥΓΡΟ ΔΑΠΕΔΟΥ SPARK ΛΕΒΑΝΤΑ 4 LIT 20.003.017 ΥΓΡΟ ΔΑΠΕΔΟΥ SPARK ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ 4 LIT 20.005.017

Διαβάστε περισσότερα

Σύνολο. Μονάδας. τεμάχιο 600. τεμάχιο 300

Σύνολο. Μονάδας. τεμάχιο 600. τεμάχιο 300 ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ Τις ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015» Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α Του Έδρα Οδός. Αριθμός.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Ιστιαία, 20 Φεβρουαρίου 205 ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ Αρ. Πρωτ.: 2066 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ Παρατηρητήριο Τιμών 1 28.1.2 2 28.1.44 3 28.1.16 4 28.1.33 5 28.1.31 6 Δεν ανευρέθει Είδος Σκευάσματα που απελευθερώνουν χλώριο σε στερεά

Διαβάστε περισσότερα

57/2014 , CPV: 24455000-8 5.000,00 . 2014 13:00

57/2014 , CPV: 24455000-8 5.000,00 . 2014 13:00 ιακήρυξη 57/201 1. Το 01 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προµηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.81/191/17907/Σ.661/30 Μαϊ. 201/ΑΣ ΥΣ/ ΥΓ/2 ο, τη διενέργεια προµήθειας υλικών (Απολυµαντικά, CPV: 255000-8) όπως φαίνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.:319/12-01-2015 Γ.Ο.Ν.Κ.«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΚΑΛΥΦΤΑΚΙ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ,ΤΚ 14564 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΤΗΛ. 213204-5831-5833/ Fax 213204-1173 e-mail:enl@evaggelismos-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Είδη καθαριότητας για τις Υπηρεσίες του Δήμου ΚΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Είδη καθαριότητας για τις Υπηρεσίες του Δήμου ΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΜΑΔΑ Α Είδη καθαριότητας για τις Υπηρεσίες του Δήμου ΚΑ 10-6635 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Α. Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΓΡΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Η εταιρεία ΝΑ & ΒΣ Εισαγωγές ιδρύθηκε το 2002 και εξειδικεύεται στον τομέα των προιόντων καθαρισμού και υγιεινής σε επίπεδο ευρωπαικών προτύπων πιστοποιημένα με ISO 9001-2012 καθώς και προιόντα HACCP.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Προμήθεια ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ : 06 / 2013 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 34.228,44 ΕΥΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Στιλβωτικά και Καθαριστικά Μετάλλων

Α. Στιλβωτικά και Καθαριστικά Μετάλλων Α. Στιλβωτικά και Καθαριστικά Μετάλλων berill υγρό για το καθάρισμα ασημικών με εμβάπτιση. Καθαρίζει και γυαλίζει αμέσως χωρίς τρίψιμο τα ασημένια. Επιπλέον εισχωρεί και καθαρίζει τα δύσκολα σημεία των

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Για. Αρτοποιϊα - Ζαχαροπλαστική

Κατάλογος Για. Αρτοποιϊα - Ζαχαροπλαστική Κατάλογος Για Αρτοποιϊα - Ζαχαροπλαστική Βέλτιστη ασφάλεια τροφίμων με το Vikan hygiene system Τόσο οι πελάτες όσο και οι αρχές απαιτούν όλο και περισσότερο από τις εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων να τεκμηριώνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡ.ΠΡ.15216/9-12-16 4 η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ Σήμερα, Δευτέρα 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, συγκεντρώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Το κανονικό γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου. CristalGuard. γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου

Το κανονικό γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου. CristalGuard. γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου Glass Protection Διατηρώντας τον διαχρονικό σας σχεδιασμό καθαρό και όμορφο Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς να διατηρήσεις ένα συνηθισμένο υαλοπίνακα καθαρό, στο τέλος καταλήγει άσχημος. Οι υαλοπίνακες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΜΑ : "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 2014" ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ.ΜΕΛΕΤΗΣ 31/2014 Κ.Α. : 15-6634.001

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ. Καθαρισμός & Απολύμανση: Σχεδιάστε ένα σωστό πρόγραμμα βασισμένο στον χώρο σας

ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ. Καθαρισμός & Απολύμανση: Σχεδιάστε ένα σωστό πρόγραμμα βασισμένο στον χώρο σας ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Καθαρισμός & Απολύμανση: Σχεδιάστε ένα σωστό πρόγραμμα βασισμένο στον χώρο σας Οι μεγάλες και θεσμικές αλλαγές που έφερε η νέα υγειονομική νομοθεσία στη λειτουργία των επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια :

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Προμήθεια : Aριθμ. Μελέτης: 4/2017 ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΟΜΑΔΑ 1 ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος

Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος Βιομηχανία Επεξεργασίας Κρέατος τεχνογνωσία υψηλή τεχνολογία Έρευνα, ασφάλεια και περιβάλλον Η Sutter πρωτοπορεί πάντοτε όσον αφορά στην αναζήτηση λύσεων που λαμβάνουν υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΥΓΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕ ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΥΓΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕ ΔΟΣΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΩΝ ΣΚΟΝΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΛΕΥΚΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ Σκόνη πλυντηρίου ιματισμού για

Διαβάστε περισσότερα

Υγειονομικά προϊόντα Stalosan

Υγειονομικά προϊόντα Stalosan Υγειονομικά προϊόντα Stalosan Τρία προϊόντα με αυξανόμενη αποτελεσματικότητα STALOSAN DRY Η απορρόφηση υγρασίας/αφύγρανση είναι η κύρια δράση του Stalosan Dry. Με την απορρόφηση υγρασίας οι μικροοργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Θεσ/νίκη 30-10-2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 24908

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Θεσ/νίκη 30-10-2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 24908 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Θεσ/νίκη 30-10-2014 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 24908 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ: 2310 754 410 FAX :

Διαβάστε περισσότερα

Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 49 ο χλμ. 190 13 Ανάβυσσος E-mail: tee3@hol.gr url: www.otek-anavyssou.gr

Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 49 ο χλμ. 190 13 Ανάβυσσος E-mail: tee3@hol.gr url: www.otek-anavyssou.gr EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανάβυσσος, 06/02/2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙTΙΣMOY & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Aρ. Πρ:.539 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΑ.Σ Ι.Ε.Κ. ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου 49 ο χλμ. 190 13 Ανάβυσσος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Θεσ/νίκη 24-10-2012 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 19485

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Θεσ/νίκη 24-10-2012 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 19485 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Θεσ/νίκη 24-10-2012 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 19485 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ: 2310 754 410 FAX :

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ. 109/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΠΔΔ

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ. 109/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΝΠΔΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ CPV:39800000-0 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,33771000-5 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ.ΜΕΛ. 109/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κ.Α:10.6634.0002 του Δήμου, Κ.Α.15.6634.0001 και 15.6634.0002

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας

Παράρτημα 1 : Αναλυτικές Προδιαγραφές Προμήθειας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (ΙΤΒ) για την «Προμήθεια Εξοπλισμού Καθαρισμού & Λοιπών Καθαριστικών Ειδών» Αρ. Πρωτ. : 77/ΧΕΝΙΑ/ 13-03-2017 Α) Τεχνικές Προδιαγραφές Οι υποψήφιοι θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αρ. Πρωτ: 11320/ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αρ. Πρωτ: 11320/ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ HΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ Ε Υ Α Δ Η ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αρ. Πρωτ: 11320/5-11-2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ Η ΕΥΑΗ ενδιαφέρεται για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΤΟΥΣ 2018». Η ανωτέρω δαπάνη προϋπολογίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ» CPV:

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ» CPV: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 6 η ΥΓ. ΠΕΡ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ΤΡΙΠΟΛΗ: 26/01/2016

Διαβάστε περισσότερα

ENIAIA MEΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ENIAIA MEΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ Η.Π.ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 1 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 Αρ.πρωτ. 29603/16-11-2016 ENIAIA MEΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - BAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΤΙΡΙΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ www.glasscleaning.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ. Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο σύμμαχος της ομορφιάς, για νεανική όψη, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME ALOE VERA Σειρά με ALOE VERA Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΙ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡ/ΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αριθμός Μελέτης: 17/2019 Προμήθεια: Ειδών καθαριότητας κι ευπρεπισμού ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός κάδοι απορριμμάτων κάδος πεντάλ με ρόδες, 60 lt 024.05.100 λευκός 024.05.101 κόκκινος 024.05.102 πράσινος 024.05.104 κίτρινος 024.05.105 μπλε 024.05.106 μαύρος 49x38x70 cm κάδος πεντάλ με ρόδες, 80 lt

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Τα υλικά και η περιγραφή των υλικών υπάρχει στον ενδεικτικό προϋπολογισμό.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Τα υλικά και η περιγραφή των υλικών υπάρχει στον ενδεικτικό προϋπολογισμό. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα αφορά την προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου. Τα προμηθευόμενα είδη που περιγράφονται αναλυτικά στην τεχνική περιγραφή, θα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ενότητα 12: ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ι Το περιεχόμενο του μαθήματος διατίθεται με

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΣ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΙΤΛΟΣ: Προμήθεια ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ &ΚΟΙΝ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 29/01/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 2132046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 1230/705894

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ε Σ Π Ρ Ο Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ CPV: 39800000-0 ΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΡ. ΜΕΛ. 11 /2015 /ΝΣΗ: ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α. Κ.Α: 10.6634.0002 ήµου Ν. Σµύρνης ΤΜΗΜΑ: ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ - BAR ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΓΕΙΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΤΙΡΙΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ www.glasscleaning.gr

Διαβάστε περισσότερα

14SYMV

14SYMV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ωραιόκαστρο, 03-10 - 2014 ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αρ.Πρωτ: 29651 ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Σ Υ Μ Β Α Σ Η Ανάθεσης προμήθειας ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου Συνολικού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ε. Τόμπρου Π.Ε Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ.Ν.Α «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Αντικείμενα & επιφάνειες σπάνια είναι υπεύθυνα για άμεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης Υ.ΠΕ. (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»- Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκοµείο Θεσσαλονίκης ΠΡΟΣ : ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΘΕΜΑ: «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός

διαχείριση απορριμμάτων - καθαρισμός κάδοι απορριμμάτων κάδος πεντάλ με ρόδες, 60 lt 024.05.100 λευκός 024.05.101 κόκκινος 024.05.102 πράσινος 024.05.104 κίτρινος 024.05.105 μπλε 024.05.106 μαύρος 49x38x70 cm κάδος πεντάλ με ρόδες, 80 lt

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών

Επιτροπή Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Αθήνα 23 Απριλίου 2019 ΠΡΟΣ: Γενική ιαχείριση ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών

Epoxy Aqua Paint. Epoxy Aqua Primer. Ειδικά Χρώματα. Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Ειδικά Χρώματα Epoxy Aqua Paint Εποξειδικό χρώμα νερού 2 συστατικών Εποξειδικό τελικό χρώμα νερού δύο συστατικών, εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, κατάλληλο για την προστασία τσιμεντένιων, μεταλλικών

Διαβάστε περισσότερα

(με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης)

(με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ ΚΩΣ, 9/07/09 Αριθ. Πρωτ.: 79/09 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Προµήθεια Ειδών Καθαριότητας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ. Προµήθεια Ειδών Καθαριότητας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΠ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προµήθεια ειδών καθαριότητας υγιεινής για τα ΚΑΠΗ και τους Παιδικούς Σταθµούς Έργο: Προµήθεια Ειδών Καθαριότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.997,57 / συμπεριλαμβανομένου Φ. Π. Α. 23% (2.437,05 χωρίς ΦΠΑ)

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 2.997,57 / συμπεριλαμβανομένου Φ. Π. Α. 23% (2.437,05 χωρίς ΦΠΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου & Προμηθειών Γραφείο προμηθειών υλικού-εξοπλισμού-υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

Οδοντιατρικά προϊόντα Απολύµανση, Υγιεινή και Φροντίδα

Οδοντιατρικά προϊόντα Απολύµανση, Υγιεινή και Φροντίδα Οδοντιατρικά προϊόντα Απολύµανση, Υγιεινή και Φροντίδα Ποιότητα και καινοτομία στην Υγιεινή Για περισσότερο από 30 χρόνια επιδιώκουμε τον στόχο της προστασίας του προσωπικού και των ασθενών από λοιμώξεις

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Ω Ν

Κ Α Τ Α Λ Ο Γ Ο Σ Π Ρ Ο Ϊ Ο Ν Τ Ω Ν ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ETΑΙΡΙΑΣ Ιστορικό - Δραστηριότητα - Σκοπός Η Α 2 Ζ Advanced Hygiene Solutions ιδρύθηκε στα τέλη του 2014 και είναι εμπορική εταιρία, που εστιάζει στην παροχή λύσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ME DONKEY MILK Σειρά με DONKEY MILK Η σειρά περιλαμβάνει 5 εξαιρετικά προϊόντα που παρέχουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη με εκθαμβωτικά αποτελέσματα. Το γάλα γαϊδούρας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ. Υγρό στεγνωτικό πλυντηρίου πιάτων. Υγρό αφαλατικό πλυντηρίου πιάτων. Υγρό πλυντηρίου πιάτων. Υγρό για λίπη

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ. Υγρό στεγνωτικό πλυντηρίου πιάτων. Υγρό αφαλατικό πλυντηρίου πιάτων. Υγρό πλυντηρίου πιάτων. Υγρό για λίπη MASTERCLEAN 001 002 003 Υγρό αφαλατικό πλυντηρίου πιάτων Υγρό στεγνωτικό πλυντηρίου πιάτων 004 005 Υγρό πλυντηρίου πιάτων 006 Υγρό για λίπη 007 Υγρό για λίπη αντλία 008 ΥΓΡΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ Χλωρίνη παχύρευστη

Διαβάστε περισσότερα

HANEX ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

HANEX ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ HANEX ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ HANEX Το Hanex είναι μία 100% συμπαγής, ακρυλική επιφάνεια με απεριόριστες σχεδιαστικές δυνατότητες για τη δημιουργία κατασκευών υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

ΘΕΜΑ: ΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 2 η Υγειονοµική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟ Ο «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Σε μια διαρκή προσπάθεια παροχής κορυφαίων υπηρεσιών δημιουργήσαμε για εσάς τον συγκεκριμένο οδηγό, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που σκοπό έχει να σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 25/5/2018 Αρ. πρωτ: 2596/18. Ιατρική Παρέμβαση Μιχαλακοπούλου 99 Τηλ/fax ΤΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Αθήνα, 25/5/2018 Αρ. πρωτ: 2596/18. Ιατρική Παρέμβαση Μιχαλακοπούλου 99 Τηλ/fax ΤΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Ιατρική Παρέμβαση Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Μιχαλακοπούλου 99, 11527 Αθήνα Πληροφορίες: Ματσούκα Πηνελόπη Τηλ: 210 7778770 Fax: 210 7778770 Email: mail@medin.gr Αθήνα, 25/5/2018 Αρ. πρωτ: 2596/18

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Πολυκαθαριστές SE 4001 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

Ποια στοιχεία ονομάζονται αλογόνα; Ποια η θέση τους στον Περιοδικό πίνακα;

Ποια στοιχεία ονομάζονται αλογόνα; Ποια η θέση τους στον Περιοδικό πίνακα; ΧΗΜΕΙΑ: Οξέα - Βάσεις - Άλατα - Περιοδικός πίνακας - Αλκάλια- Χημικά στοιχεία - Άνθρακας - Πυρίτιο - Αλογόνα 127 Αλογόνα: Ποια στοιχεία ονομάζονται αλογόνα; Ποια η θέση τους στον Περιοδικό πίνακα; Στα

Διαβάστε περισσότερα