PRINT ON DEMAND EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "PRINT ON DEMAND EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700"

Transcript

1 PRINT ON DEMAND EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700

2 2 ΑΨΟΓΟ ΧΡΩΜΑ Αυτοί οι γρήγοροι, ευέλικτοι εκτυπωτές 24" και 44" κάνουν τις επαγγελματικές σας εκτυπώσεις ακόμη πιο εντυπωσιακές, με την προσθήκη του Vivid Magenta στο σετ Μελανών UltraChrome της Epson. Τα ολοζώντανα χρώματα μεγαλύτερης ακρίβειας και μεγαλύτερης διάρκειας θα αλλάξουν τον τρόπο που εκτυπώνετε διαφημιστικά υλικά, εκτυπώσεις CAD/GIS και άλλα. Διευρύνοντας έναν κόσμο γεμάτο χρώμα Μελάνη UltraChrome της Epson με Vivid Magenta Μελάνη UltraChrome της Epson Vivid Magenta Κυανό Κίτρινο Φωτογραφικό Μαύρο Ματ Μαύρο Δύο μαύρες μελάνες για μεγαλύτερη ευελιξία Το σετ μελανών περιλαμβάνει τις μελάνες Ματ και Φωτογραφικό Μαύρο, μεγιστοποιώντας έτσι την ποιότητα στο μέσο εκτύπωσης της επιλογής σας, περιλαμβάνοντας το γυαλιστερό φωτογραφικό χαρτί. Ο εκτυπωτής θα επιλέξει αυτόματα τη βέλτιστη μελάνη που ταιριάζει στο μέσο εκτύπωσης, προσθέτοντας εξυπηρετικότητα και παραγωγικότητα σε κάθε σας εκτύπωση. Η προσθήκη του Vivid Magenta συνδυάζει μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων, με τη βελτιωμένη ακρίβεια χρωμάτων. Αυτό παρατηρείται ιδιαίτερα στα μπλε, στα πορφυρά, στα κόκκινα και στα πορτοκαλί, το οποίο σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις σας θα είναι περισσότερο φυσικές και ολοζώντανες από ποτέ. Εκτυπώσεις μεγαλύτερης διάρκειας Οι εκτυπώσεις παράγουν γρήγορα αποτελέσματα, έτσι ώστε οι εκτυπώσεις σας να διατηρούν το χρώμα και την ποιότητά τους για περισσότερο χρονικό διάστημα, σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Επίσης, οι ειδικά διαμορφωμένες χρωστικές μελάνες είναι αδιάβροχες, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Άριστη σταθερότητα χρωμάτων Όταν χρησιμοποιείτε τη Μελάνη UltraChrome της Epson με Vivid Magenta, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι εκτυπώσεις σας στεγνώνουν και σταθεροποιούνται πολύ γρήγορα. Αυτό σας προσφέρει χρώμα ακριβείας, στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε και να εργαστείτε μόλις λίγα λεπτά από την έξοδο των εκτυπώσεών σας από τον εκτυπωτή.

3 ΓΡΗΓΟΡΗ, ΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ Οι Epson Stylus Pro 7700 και 9700 είναι εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Epson, η οποία προσθέτει ακρίβεια, αξιοπιστία και παραγωγικότητα σε μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών αναγκών εκτύπωσης. Μαζί σας προσφέρουν την ύψιστη ποιότητα εκτύπωσης, χωρίς να συμβιβάζουν την ταχύτητα. Οι πιο προηγμένες κεφαλές εκτύπωσης Τέλειος σχηματισμός κουκκίδας Καλύτερα αποτελέσματα σε γρηγορότερες ταχύτητες ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ* Απλό Χαρτί Ταχύτητα Ποιότητα Μέγ. Ποιότητα (360x720 dpi) (360x360 dpi) (720x720 dpi) (360x720 dpi) (720x1440 dpi) (720x720 dpi) Χαρτί Enhanced Matte Ταχύτητα (720x720 dpi) (360x720 dpi) Ποιότητα (720x1440 dpi) (360x720 dpi) Μέγ. Ποιότητα (720x1440 dpi) (1440x720 dpi) Κλειδί: Epson Stylus Pro 9700/7700 Epson Stylus Pro 9450/ Χρόνος (λεπτά) 3 Η νέα κεφαλή εκτύπωσης MicroPiezo TFP της Epson συνδυάζει τη βελτιωμένη απόδοση με τη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Είναι βελτιστοποιημένος για εκτύπωση με τη Μελάνη UltraChrome της Epson με Vivid Magenta, και παρέχει κουκίδες ακριβείας με κυριολεκτικά μηδέν ομίχλωση ή δορυφόρους. Λειτουργεί επίσης με την Τεχνολογία Σταγονιδίων Μεταβλητού Μεγέθους της Epson, παρέχοντας μικρά σταγονίδια έως και 3,5 picolitre για τέλεια ομαλότητα και λεπτομέρεια. Αυτοί οι εκτυπωτές είναι σχεδιασμένοι για να σας παρέχουν γρηγορότερες εκτυπώσεις, χωρίς όμως να θυσιάζουν την ποιότητα εκτύπωσης. Το κάνουν αυτό χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία συμπίεσης και αποσυμπίεσης, επιταχύνοντας την επεξεργασία των δεδομένων κατά την εκτύπωση. Σύστημα αυτόματου ελέγχου ακροφυσίων Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα για να επιβεβαιώσει την κατάσταση των ακροφυσίων και καθαρίζει την κεφαλή εκτύπωσης όταν είναι απαραίτητο, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πιο αξιόπιστες εκτυπώσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι αυτόματο, δεν χρησιμοποιεί μέσα εκτύπωσης και παίρνει λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα από την αρχή μέχρι το τέλος, και μπορεί να λειτουργήσει ανάμεσα σε εκτυπώσεις χωρίς επίβλεψη για επιπρόσθετη ξενοιασιά. Λειτουργία 720x720 dpi Λειτουργία 1400x1400 dpi Ειδική λειτουργία για γραμμικά σχέδια Μια ειδική λειτουργία 1440x1440 dpi λειτουργεί με ορισμένα μέσα εκτύπωσης, προσθέτοντας ευκρίνεια στα γραμμικά σχέδια και στους αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Αυτή η λειτουργία επίσης βελτιώνει την ταχύτητα, παρέχοντας καλύτερα αποτελέσματα, γρηγορότερα από ποτέ.

4 4 ΑΠΛΗ ΥΠΕΡΟΧΗ Μια σειρά χαρακτηριστικών καθιστά τη διαδικασία εκτύπωσης όσο το δυνατό ευκολότερη, και σας παρέχει την ευελιξία να προσαρμόσετε τον εκτυπωτή σας στον τρόπο εκτύπωσης που επιθυμείτε. Έχει ενσωματωμένη γρήγορη σύνδεση δικτύου, απλό έλεγχο ακριβείας και απλή λειτουργία και συντήρηση. Έγχρωμη οθόνη LCD Η φωτεινή έγχρωμη οθόνη LCD σας παρέχει εύκολο έλεγχο όλων των λειτουργιών του εκτυπωτή σας, από τις στάθμες μελάνης και το γρήγορο καθαρισμό έως την κοπή χαρτιού και την ακύρωση εργασιών. Με τα απλά πλήκτρα του και την έγχρωμη οθόνη 320x200 pixel υψηλής ορατότητας, έχετε πάντα τον έλεγχο. Παύση/ακύρωση εργασίας Εκτύπωση Barcode Περιγραφή ονομασίας μελάνης Καθαρισμός Κάλυμμα στηρίγματος φύσιγγας μελάνης ανοιχτό Απελευθέρωση και κλείσιμο ρολού τροφοδοσίας χαρτιού Κοπή χαρτιού Η εκτύπωση Barcode διευκολύνει τον εντοπισμό των μέσων εκτύπωσης κατά τις αλλαγές. Απλά τυπώστε τον γραμμοκώδικα πριν από την αφαίρεση του ρολού, και θα γνωρίζετε ακριβώς πόσο έχει μείνει, έτσι ώστε να μην έχετε ποτέ τυπογραφικά σφάλματα επειδή δεν υπάρχει αρκετό χαρτί στο ρολό. Επιλογή δύο μεγεθών φύσιγγας μελάνης Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο μεγέθη φύσιγγας μελάνης αυτό που ταιριάζει για τις εκτυπώσεις σας. Υπάρχουν διαθέσιμα 350 ml ή 700 ml, με τα οποία μπορείτε να διασφαλίσετε τη μέγιστη παραγωγικότητα με ελάχιστες αλλαγές φυσίγγων. Εύκολη διαχείριση χαρτιού Το νέο σύστημα φλάντζας χωρίς άτρακτο καθιστά την αλλαγή χαρτιού ευκολότερη και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο. Διαχειρίζεται όλους τους τύπους μέσων εκτύπωσης, μεγέθους και έλξης. Εναλλάξτε ανάμεσα στις θέσεις δύο και τριών ιντσών, με αυτόματη διαχείριση της κλίσης και της οπίσθιας έλξης. Το νέο περιστρεφόμενο κοπτικό χαρτιού είναι πιο ανθεκτικό, κόβει ομαλά και καθαρά μέσα σε δευτερόλεπτα, και κόβει κάθε τύπο κυλινδρικού μέσου, έτσι ώστε να μην απαιτείται χειροκίνητη κοπή. Ευέλικτη δυνατότητα σύνδεσης Αυτοί οι εκτυπωτές είναι 100Base TX/10Base T έτοιμοι για σύνδεση σε δίκτυο Ethernet, καθιστώντας εύκολη την εγκατάσταση και την κοινή χρήση στο γραφείο σας ή στο εργαστήριό σας. Υπάρχει επίσης μια θύρα USB 2.0, με εξελιγμένη τεχνολογία συμπίεσης και αποσυμπίεσης για γρήγορη επεξεργασία δεδομένων.

5 ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 5 Το έξυπνο λογισμικό σας βοηθάει να βελτιστοποιήσετε τον εκτυπωτή σας, είτε αυτό αφορά την παρακολούθηση όλων των πτυχών εκτύπωσης, τον εκσυγχρονισμό του τρόπου εργασίας σας ή γενικά τη δημιουργικότητά σας. Νέος οδηγός εκτύπωσης Αυτό το νέο διαισθητικό πρόγραμμα εκτύπωσης είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να σας δώσει την εμφάνιση και το επίπεδο πληροφοριών που επιθυμείτε. Επιλέξτε από διάφορες ρυθμίσεις εκτύπωσης και μέσων εκτύπωσης, και χρησιμοποιήστε το Βοηθητικό Λογισμικό LFP Remote Panel 2 της Epson για λειτουργίες από την Ενημέρωση Υλικολογισμικού μέχρι την Προσαρμοσμένη Ρύθμιση Σελίδας. Οδηγός HDI Αυτοί οι εκτυπωτές περιλαμβάνουν τους οδηγούς που υποστηρίζουν τα γραφικά Heidi Device Interface (HDI) που χρησιμοποιούνται από το AutoCAD, έτσι ώστε να μπορείτε να βασιστείτε στην υψηλή ταχύτητα και την ακρίβεια. Νέο πρόγραμμα διαχείρισης διάταξης Η μεγάλη γκάμα διατάξεων προσθέτει αποδοτικότητα στις εκτυπώσεις που πραγματοποιείτε με διάφορες εφαρμογές και μεγέθη. Οι επιλογές περιλαμβάνουν την ελαχιστοποίηση του λευκού χώρου, μειώνοντας τη σπατάλη χαρτιού, προσαρμογή στο ρολό και ελεύθερη διευθέτηση. Λογισμικό CopyFactory της Epson Αυτό το λογισμικό καθιστά εύκολες τις εργασίες σάρωσης και μεγέθυνσης μικρών αρχείων σε μεγάλο φορμά, με ένα άγγιγμα και χωρίς απώλεια ποιότητας εικόνας, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να αποθηκεύετε μεγάλες εικόνες στον υπολογιστή σας. Οι προηγμένες λειτουργίες περιλαμβάνουν την αυτόματη διόρθωση κλίσης, την προσαρμογή χρωμάτων και την επικάλυψη κειμένου.

6 6 ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Από τις επιχειρήσεις μέχρι την εκπαίδευση, αυτοί οι πολύπλευροι εκτυπωτές σας προσφέρουν υψηλή ποιότητα, εντυπωσιακές εκτυπώσεις που επιτελούν την εργασία τους άψογα. Με την ποιότητα βιομηχανικού επιπέδου, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους, συνδυάζουν όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργεί η επιχείρησή σας. Ευέλικτη λύση εκτύπωσης Παρέχοντας εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας για επιχειρήσεις, για τα σημεία εξυπηρέτησης και για την εκπαίδευση, μπορείτε να βασιστείτε στους Epson Stylus Pro 7700 και Epson Stylus Pro 9700 για να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα. Οι εργασίες που κάποτε απαιτούταν να δίνονται σε τρίτους μπορούν πλέον να γίνονται εντός του χώρου σας, και η διαχείριση μπορεί να γίνεται γρηγορότερα και αποδοτικότερα, και με τη νυχτερινή εκτύπωση μπορείτε να αντεπεξέλθετε και στις πιο δύσκολες προθεσμίες. Κατάστημα λιανικής Η δημιουργία εντυπωσιακών εκτυπώσεων με καλύτερη εμφάνιση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής είναι εύκολη εντός ή εκτός του χώρου σας. Είναι τέλειο για οικονομικές, επιτόπιες αφίσες στο χώρο πώλησης. Εντός του χώρου πώλησης Έγκαιρη ανταπόκριση στην απαίτηση για εκτυπώσεις Διαφήμιση/βιτρίνες Εκπαίδευση Αυτοί οι εκτυπωτές είναι ιδανικοί για σχολεία και άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα, βιβλιοθήκες, μουσεία και τοπικές κυβερνητικές υπηρεσίες. Προσθέτουν χρώμα υψηλής ποιότητας στα εκπαιδευτικά υλικά, με οικονομικό τρόπο και μεγάλη ταχύτητα. Υλικά κατά απαίτηση Αφίσες επαγγελματικής ποιότητας Υλικά εποχιακών εκδηλώσεων Χρήστες CAD και GIS Εκτυπώστε χάρτες, ζωγραφική και σχέδια στο δικό σας χώρο. Οι εταιρείες αρχιτεκτονικής και κατασκευών, τα τμήματα σχεδιασμού και οι δημόσιες υπηρεσίες μπορούν να κάνουν εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας για παρουσίαση ή αποθήκευση γρήγορα, οικονομικά και εύκολα. Ανάλυση δεδομένων ακριβείας Αξιόπιστη ποιότητα Ειδικό γραμμικό σχέδιο

7 7

8 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ EPSON STYLUS PRO 7700 EPSON STYLUS PRO 9700 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ Κεφαλή Εκτύπωσης Διαμόρφωση ακροφυσίων Κατεύθυνση εκτύπωσης ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ Μέγιστη ανάλυση Ελάχιστος όγκος σταγονιδίου μελάνης ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΛΑΝΩΝ Μελάνη Χρώματα Υποδοχές Χωρητικότητα φύσιγγας μελάνης ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ Μέθοδος τροφοδοσίας χαρτιού Στήριγμα ρολού χαρτιού Ρολό χαρτιού Διαστάσεις ρολού (πλάτος) Μεμονωμένες σελίδες (πλάτος) Περιοχή εκτύπωσης (Πλάτος) Πάχος ΠΙΝΑΚΑΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΝΗΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΒΑΡΟΣ Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) Βάρος ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Τάση Κατανάλωση ισχύος ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Θερμοκρασία Υγρασία ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ Τεχνολογία Αυτόματης Ευθυγράμμισης Κεφαλής, τεχνολογία Αυτόματου Ελέγχου Ακροφυσίων, νέα τεχνολογία LUT της Epson MicroPiezo TFP 10 καναλιών της Epson 360 ακροφύσια x 10 γραμμές Αμφίδρομη εκτύπωση, μονόδρομη εκτύπωση 1440x1440 dpi (2880x2880 dpi possible with RIP), Τεχνολογία Σταγονιδίων Μεταβλητού Μεγέθους 3,5 pl Τεχνολογία UltraChrome της Epson με Vivid Magenta Χρωστική μελάνη 5 χρωμάτων (C, VM, Y, PK, MK) 5 υποδοχές 350 ml και 700 ml Μέγ. ποιότητα (720x720 dpi) εκτύπωση μεγέθους A1 σε απλό χαρτί: 3,6 λεπτά* Μέγ. ταχύτητα (360x360 dpi) εκτύπωση μεγέθους A1 σε απλό χαρτί: 0,7 λεπτά (περίπου 43 m 2 /hr)* Τροφοδοσία μέσω Τριβής Τύπος φλάντζας Πυρήνας 2" Μέγ. ø 103 χιλ. (~45 m) Πυρήνας 3" Μέγ. ø 150 χιλ. (~202 m) 24": 254 χιλ. 610 χιλ. 44": 254 χιλ χιλ. 24": χιλ. 44": χιλ. 24": Ρολό χαρτιού: 406 χιλ. 610 χιλ., Μεμονωμένη Σελίδα: 210 χιλ. 610 χιλ. 44": Ρολό χαρτιού: 406 χιλ χιλ., Μεμονωμένη Σελίδα: 210 χιλ χιλ. 0,08 1,50 χιλ. Έγχρωμη οθόνη LCD 2,5" με λευκό οπίσθιο φωτισμό Windows XP (32/64bit), Vista (32/64bit), Mac OS X ή νεότερο, X86 32bit Linux (Ubuntu, Fedora, Debian, SUSE, Mandriva), Ειδικό: Πρόγραμμα οδήγησης HDI για Autocad Βασική: USB 2.0 Υψηλής Ταχύτητας Ethernet 10Base-T/100Base-TX ESC/P raster, ESC/P2, ESC/P3 Εκτυπωτής: 256Mb, Δίκτυο: 64Mb Epson Stylus Pro 7700 (24"): 1356x667x1209 χιλ. Epson Stylus Pro 9700 (44"): 1864x667x1209 χιλ. Epson Stylus Pro 7700 (24"): 80 κιλά Epson Stylus Pro 9700 (44"): 115 κιλά Οι διαστάσεις και το βάρος περιλαμβάνουν τη βάση του εκτυπωτή και είναι κατά προσέγγιση AC V 50/60Hz Σε λειτουργία: 70W, Λειτουργία αδράνειας: Λιγότερο από 16W, Αναμονή: Λιγότερο από 1W <50dB(A) Σε λειτουργία: 10 έως 35 C Αποθήκευση: -20 έως 40 C Σε λειτουργία: 20-80% (χωρίς συμπύκνωση) Αποθήκευση: 5-85% (χωρίς συμπύκνωση) Προσαρμογέας κυλινδρικών μέσων: C12C Μονάδα κυλίνδρου αυτόματης τροφοδοσίας: C12C (SP 9700 μόνο) Εφεδρική λεπίδα αυτόματης κοπής: C12C Δεξαμενή συντήρησης: C12C έτος στην έδρα του πελάτη Προαιρετική επέκταση σε 3 έτη, όπου είναι διαθέσιμη ΦΥΣΙΓΓΕΣ ΜΕΛΑΝΗΣ Οι Epson Stylus Pro 7700 και Epson Stylus Pro 9700 παρέχονται με φύσιγγες εκκίνησης 110 ml Φωτογραφικό Μαύρο Ματ Μαύρο Κυανό Ζωντανό Πορφυρό Κίτρινο Μεγέθη φυσίγγων: 350 ml και 700 ml Οι Epson Stylus Pro 7700 και 9700 περιλαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στις πληροφορίες της σελίδας MyEpsonPrinter.eu και στο σύστημα διαχείρισης, κατά την αγορά με προαιρετική επέκταση εγγύησης. Αυτή η διαδικτυακή λύση σας προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης του συνόλου των εκτυπωτών μεγάλου φορμά της Epson. Αποκτήστε πρόσβαση στη σημερινή κατάσταση και στις πληροφορίες κόστους των εργασιών, λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω για θέματα όπως χαμηλές στάθμες μελανών και διατηρήστε τους εκτυπωτές σας όσο το δυνατόν πιο παραγωγικούς και οικονομικά αποδοτικούς οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Μέγεθος εκτύπωσης: A1 *Εικόνα ποδηλάτου σε μέγεθος A1, η οποία χρησιμοποιείται για σύγκριση της ταχύτητας εκτύπωσης ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΜΕΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ EPSON. Pro_7700_9700 1EL 09/09 Epson Italia SpA, Γραφείο Ελλάδος τηλ.: fax: info@epson.gr Τα εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα αποτελούν ιδιοκτησία της Seiko Epson Corporation ή των αντίστοιχων κατόχων τους. Οι πληροφορίες των προϊόντων ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ SureColor SC-P800 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο εκτυπωτής SureColor SC-P800 είναι ο πρώτος εκτυπωτής A2 με προαιρετική μονάδα ρολού χαρτιού. Παρέχει τη

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-P5000. Εξαιρετική ποιότητα

SureColor SC-P5000. Εξαιρετική ποιότητα SureColor SC-P5000 Εξαιρετική ποιότητα Ακρίβεια υψηλής ποιότητας Συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και απόλυτη αξιοπιστία, ο SureColor SC-P5000 της Epson επαναπροσδιορίζει τα στάνταρ στην εκτύπωση

Διαβάστε περισσότερα

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ.

Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. Πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών SurePress L-6034VW ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ Η πρέσα ψηφιακής εκτύπωσης ετικετών inkjet SurePress L-6034 καθιστά πιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ Εκτυπωτές παραγωγής SureColor SC-T3200, SC-T5200, SC-T7200 24, 36 και 44 ιντσών ΚΑΙΝΟΤΟΜΗΣΤΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ, ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ Σχέδια CAD Αναπαραγωγή έντυπου υλικού Banner για σημεία πώλησης ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ SureColor SC-F2000 ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΠΛΟΥΖΑΣ ΣΕ ΠΛΆΚΕΣ ΑΠΌ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΛΑΜΠΕΡΆ ΧΡΏΜΑΤΑ ΈΩΣ ΜΙΚΡΈΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ Παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μπλούζες

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System της Epson Οικιακοί εκτυπωτές Ιδανικοί για οικιακές εκτυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Αυτή η σειρά προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Σειρά εκτυπωτών dye sublimation SureColor SC-F ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ Από τα υλικά και τα μελάνια έως τα πολυμέσα και το λογισμικό, η σειρά SureColor

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη.

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη. Σειρά εκτυπωτών EcoTank Περιλαμβάνονται μελάνια για έως 2 και 3 έτη www.epson.gr/ecotank #1 εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1 Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτή EcoTank; Περιλαμβάνονται μελάνια για έως

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ EPSON STYLUS PRO 7900 EPSON STYLUS PRO 9900

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ EPSON STYLUS PRO 7900 EPSON STYLUS PRO 9900 Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ EPSON STYLUS PRO 7900 EPSON STYLUS PRO 9900 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Η επιλογή των επαγγελµατιών 03 Ακρίβεια, ταχύτητα και τέλειο χρώµα 04 Η τέχνη της εκτύπωσης 06 Φωτογραφική τελειότητα 07 Περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα

Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Εκτυπωτής inkjet σειρά WorkForce Pro WF-C5000 Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας Υψηλότερη παραγωγικότητα Η απόδοση σε αρμονία με την οικολογία Δημιουργήστε ένα πιο παραγωγικό περιβάλλον εργασίας Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Epson EB-1400Wi Series ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ Προβάλετε εικόνες έως και: Δημιουργία σχολίων από πολλούς χρήστες Εκτυπώστε, αποθηκεύστε και μοιραστείτε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ,

Διαβάστε περισσότερα

SureColor SC-F2000. Η διαφορά έγκειται στην κατασκευή

SureColor SC-F2000. Η διαφορά έγκειται στην κατασκευή SureColor SC-F2000 Η διαφορά έγκειται στην κατασκευή Διευρύνετε την επιχείρησή σας με υψηλής ποιότητας και οικονομικές εκτυπώσεις Από τα μικρά καταστήματα μέχρι τις φιλόδοξες start-up εταιρείες και από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση

Λύσεις βιντεοπροβολέων. Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση Λύσεις βιντεοπροβολέων Το μέγεθος της οθόνης έχει σημασία στην εκπαίδευση ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ;

Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; Λύσεις Epson για συσκέψεις ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑΣ Ή ΕΠΙΠΕΔΗ ΟΘΟΝΗ; ΤΙ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ; Αυτός ο οδηγός διερευνά τη σημασία του μεγέθους της οθόνης, της απόδοσης κόστους και της ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Εκτυπωτές Γραφείου PIXMA ip100/ip100 με αξεσουάρ μπαταρίας Μονάδα Bluetooth BU-30 Παρέχει δυνατότητα ασύρματης εκτύπωσης από κινητά τηλέφωνα, PC και PDA που υποστηρίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας. DR-6050C DR-7550C DR-9050C ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ A3 ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ you can

Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας. DR-6050C DR-7550C DR-9050C ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ A3 ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ you can Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας DR-6050C DR-7550C DR-9050C ΤΑΧΥΤΑΤΟΙ ΣΑΡΩΤΕΣ A3 ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ you can Ταχύτητα, αποδοτικότητα και οικονομία. Χρειάζεστε υψηλότερη παραγωγικότητα και

Διαβάστε περισσότερα

Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας

Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας Υψηλής Παραγωγικότητας Σαρωτής Εγγράφων A3 Brochure Greek 1008.indd 1 Απόλυτη αξιοπιστία για σάρωση υψηλής ταχύτητας imageformula 19-11-2008 16:38:21 Δυνατότητα διαμόρφωσης του δίσκου χαρτιού σε 3 διαφορετικές

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας Ζήστε τη δράση Οικιακή ψυχαγωγία Μοντέλο EB-S05 Φυσική ανάλυση SVGA (800 x 600) Φυσικός λόγος διαστάσεων 4:3 Απόδοση έγχρωμου φωτισμού (lumen) 3.200 Λόγος αντίθεσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ INKJET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ * Ευέλικτο πολυμηχάνημα με κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi Φωτογραφικό Πολυμηχάνημα με σύστημα Ανεξάρτητων Μελανιών, Εύχρηστο Τροχό Κύλισης

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών έγχρωμων ετικετών ColorWorks ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σειρά εκτυπωτών έγχρωμων ετικετών ColorWorks ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ Σειρά εκτυπωτών έγχρωμων ετικετών ColorWorks ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ Εκτυπώστε εντυπωσιακές και προσαρμοσμένες έγχρωμες ετικέτες,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών

Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Σταθμός εργασίας αποτύπωσης εγγράφων HP Digital Sender Flow 8500 fn2, Σαρωτής εγγράφων HP ScanJet Enterprise Flow N9120 fn2 Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών 8500 fn2 N9120 fn2 www.hp.com/go/dsflow8500fn2 www.hp.com/support/sjflown9120fn2

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών έγχρωμων ετικετών της Epson. Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις

Σειρά εκτυπωτών έγχρωμων ετικετών της Epson. Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις Σειρά εκτυπωτών έγχρωμων ετικετών της Epson ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ εγχρωμησ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ Οι πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες:

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ. Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΑΞ Η συσκευή πρέπει να διαθέτει τις ακόλουθες δυνατότητες: Φαξ Super G3 Στάνταρ μνήμη 512 σελίδων Ασφάλεια: Διαχείριση μέσω κωδικών

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες

Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας της Bosch 0 100 o σε 1 δευτερόλεπτο! Διατήρηση της εικόνας στην οθόνη, εστιασμένη, σε όλες τις συνθήκες Σύστημα κίνησης κάμερας υψηλής ταχύτητας 0 έως 100º σε 1

Διαβάστε περισσότερα

DR-6050C DR-7550C DR-9050C

DR-6050C DR-7550C DR-9050C DR-6050C DR-7550C DR-9050C Σαρωτές Α3 Υψηλής Ταχύτητας και Παραγωγικότητας. you can Παραγωγική, έγχρωμη σάρωση υψηλής ποιότητας. Ταχύτητα, απόδοση και οικονομία. Χρειάζεστε διαχείριση εγγράφων και δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα.

Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα. Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για εταιρικά τμήματα. DR-4010C DR-6010C ΣΑΡΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ you can Μικρό μέγεθος με εντυπωσιακά διαπιστευτήρια. Η Canon παρουσιάζει τους νέους σαρωτές με τις εντυπωσιακά

Διαβάστε περισσότερα

ijet Εξυπνη εκτύπωση με τεχνολογία HP

ijet Εξυπνη εκτύπωση με τεχνολογία HP Αριθμός κεφαλών εκτύπωσης 1 κεφαλή εκτύπωσης που συμπεριλαμβάνει τη μονάδα ελέγχου για ύψος εκτύπωσης μέχρι 12,5mm Κατεύθυνση εκτύπωσης Δεξιά προς αριστερά και αντίστροφα, από το πλάι και από επάνω ijet

Διαβάστε περισσότερα

SCX-4833FR - Εκτυπωτές. δυνατότητα πολλαπλών εργασιών. ο ορισμός της υψηλής απόδοσης

SCX-4833FR - Εκτυπωτές. δυνατότητα πολλαπλών εργασιών. ο ορισμός της υψηλής απόδοσης SCX-4833FR - Εκτυπωτές Οι σύγχρονες επιχειρήσεις θεωρούν ότι οι μηχανές γραφείου είναι άμεσα συνδεδεμένες με την απόδοση και τους εργασιακούς ρυθμούς των υπαλλήλων τους. Αντικαθιστώντας τους ξεπερασμένους

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό

Περιγραφή. παρουσίαση των προϊόντων με το ipad. παρουσίαση προϊόντων με φωτογραφικό υλικό ΓΙΑ ΠΩΛΗΤΕΣ Περιγραφή Εφαρμογή παρουσίασης προϊόντων και ηλεκτρονικής λήψης παραγγελιών. Συνδυάζοντας την τεχνολογία του ipad της Apple με τις ορθές πρακτικές marketing, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

3D Μαρκαδόρος. Οδηγός Γρήγορης Έναρξης

3D Μαρκαδόρος. Οδηγός Γρήγορης Έναρξης 3D Μαρκαδόρος Οδηγός Γρήγορης Έναρξης 1 Οδηγίες ασφάλειας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ: Τα εξαρτήματα αυτού του προϊόντος ζεσταίνονται πολύ κατά τη διάρκεια της χρήσης (αγγίζουν θερμοκρασία περίπου

Διαβάστε περισσότερα

Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ...

Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ... Τώρα το παιχνίδι εκτυπώσεων ΑΛΛΑΖΕΙ... Τι αλλάζει στην Ανατ. Θεσσαλονίκη; Μια Νέα συνεργασία έρχεται στο από την Océ Crystal Point TM technology Océ Varia Dot TM imaging technology Océ Colour Image Logic

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Sprocket 200

Εκτυπωτής HP Sprocket 200 Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP Sprocket 00 Εκτυπώστε στη στιγμή φωτογραφίες 5 7,6 cm ( x 3 ίντσες) από το smartphone σας. Εκτυπώστε τις ευχάριστες στιγμές. Μοιραστείτε το παρόν με φωτογραφίες στη στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C3C θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C3C είναι μια κάμερα Wi-Fi εξωτερικού χώρου που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον κήπο σας, το χώρο στάθμευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΚΙΔΩΝ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ

ΣΕΙΡΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΚΙΔΩΝ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΚΙΔΩΝ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ EPSON ΣΕΙΡΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΑΚΙΔΩΝ Πηγή: Itercoectio Cosutig, 2010 Η Epso είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εκτυπωτών ακίδων παγκοσμίως με μια σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Οδηγός τεχνικών προδιαγραφών Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή ή η μετάφραση χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση

Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας. Ζήστε τη δράση Βιντεοπροβολείς οικιακής ψυχαγωγίας Ζήστε τη δράση Οικιακή ψυχαγωγία για ολόκληρη την οικογένεια Ποτέ άλλοτε η οικιακή ψυχαγωγία δεν ήταν τόσο διασκεδαστική, καθηλωτική και απολαυστική. Περάστε στιγμές

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών «Διακήρυξη διενέργειας, πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια έξι (6) φωτοτυπικών μηχανημάτων και τεσσάρων (4) FAX, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Ν.Α. Ημαθίας, ποσού 35.000,00 (Βέροιας-

Διαβάστε περισσότερα

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ SI-707138

M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ SI-707138 M U L T I M E D I A P L A Y E R 2,5 SATA CASING WITH REMOTE CONTROL ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ SI-707138 ΕΛΛΗΝΙΚΆ -ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ -ΤΕΧΝΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ -ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ -ΕΓΓΎΗΣΗ MULTIMEDIA PLAYER

Διαβάστε περισσότερα

Optional : Parallel, Wireless LAN, Gigabit Ethernet, USB Host

Optional : Parallel, Wireless LAN, Gigabit Ethernet, USB Host ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ LASER ΕΚΤΥΠΩΤΗ SP 4310N Μοναδική Ποιότητα Εκτύπωσης µε Απεριόριστες υνατότητες Η RICOH σας παρουσιάζει τον standalone δικτυακό εκτυπωτή SP 4310N ιδανικό για οµάδες εργασίας σε µια εταιρία.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 24/4/2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Η προμήθεια αφορά

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις από τη Xerox για εκτυπώσεις μεγάλου φορμά Καλύτεροι τρόποι για να αξιοποιήσετε μεγαλύτερες ευκαιρίες.

Λύσεις από τη Xerox για εκτυπώσεις μεγάλου φορμά Καλύτεροι τρόποι για να αξιοποιήσετε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Διαφημιστικό της ομάδας συστημάτων παραγωγής για λύσεις εκτυπώσεων Λύσεις από τη Xerox για εκτυπώσεις Καλύτεροι τρόποι για να αξιοποιήσετε μεγαλύτερες ευκαιρίες. Τώρα είναι η στιγμή να διευρύνετε τους

Διαβάστε περισσότερα

DR-4010C DR-6010C. Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για τμήματα οργανισμών και επιχειρήσεων. you can. Σαρωτές για Τμήματα Οργανισμών.

DR-4010C DR-6010C. Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για τμήματα οργανισμών και επιχειρήσεων. you can. Σαρωτές για Τμήματα Οργανισμών. DR-4010C DR-6010C Σαρωτές για Τμήματα Οργανισμών. you can Σάρωση υψηλής παραγωγικότητας για τμήματα οργανισμών και επιχειρήσεων. Μικρό μέγεθος, μεγάλες δυνατότητες. Η Canon παρουσιάζει τους νέους σαρωτές

Διαβάστε περισσότερα

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B

Sony FY14 Bravia B2B. Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Παρουσίαση της νέας σειράς FY14 Bravia B2B Sony FY14 Bravia B2B Λεπτές, διακριτικές οθόνες εξοικονόμησης ενέργειας για οικονομική προβολή εταιρικών παρουσιάσεων, εκπαίδευση και εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DYE-SUB ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΙΑ & ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΣΕΤΑ EASY PHOTO PACK

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ DYE-SUB ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΙΑ & ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΣΕΤΑ EASY PHOTO PACK Compact Φωτογραφικοί Εκτυπωτές SELPHY Ταχύτατες, επαγγελματικές εκτυπώσεις με ποιότητα φωτογραφικού εργαστηρίου απευθείας από φωτογραφική μηχανή, κάρτα μνήμης ή κινητό τηλέφωνο. Οι Compact Φωτογραφικοί

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon Λογισμικό iw360 Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon > > > > > > > > > > > > Παραγωγικότητα σε κάθε σημείο του γραφείου > > > > > > > > > > >>>>>>> Οι έρευνες αγοράς προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στον καθορισμό

Διαβάστε περισσότερα

USER MANUAL

USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index ελληνικός p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge

Διαβάστε περισσότερα

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040

Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Schüco ρυθμιστής ITE 2020 και ITE 2040 Έξυπνη ρύθμιση ηλιακών συστημάτων για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και την υποστήριξη θέρμανσης Πράσινη Τεχνολογία για το Γαλάζιο Πλανήτη Καθαρή Ενέργεια από

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ Αξιόπιστη τεχνολογία που προσφέρει άμεσα ζεστό νερό χρήσης ακριβώς στη θερμοκρασία και ποσότητα που επιθυμείτε 02 2017 Ταχυθερμαντήρες

Διαβάστε περισσότερα

10/10/2016 ΤΑΜΠΕΛΕΣ LED CROSS-LED-SIGN. Νέα γενιά από ταμπέλες led. Ευγενιάδης Αρχιμήδης

10/10/2016 ΤΑΜΠΕΛΕΣ LED CROSS-LED-SIGN. Νέα γενιά από ταμπέλες led. Ευγενιάδης Αρχιμήδης 10/10/2016 CROSS-LED-SIGN ΤΑΜΠΕΛΕΣ LED Νέα γενιά από ταμπέλες led. Ευγενιάδης Αρχιμήδης 2 Ταμπέλες led Μετάβαση στην αντίστοιχη σελίδα του δικτυακού μας τόπου με πολλές πληροφορίες και εικόνες. http://www.cross-led-sign.com/tampeles-led

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 4/5/2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Η προμήθεια αφορά

Διαβάστε περισσότερα

1/10/2016 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ LED CROSS-LED-SIGN. Νέα γενιά πινακίδων led. Ευγενιάδης Αρχιμήδης

1/10/2016 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ LED CROSS-LED-SIGN. Νέα γενιά πινακίδων led. Ευγενιάδης Αρχιμήδης 1/10/2016 CROSS-LED-SIGN ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ LED Νέα γενιά πινακίδων led. Ευγενιάδης Αρχιμήδης 2 Πινακίδες led special Μετάβαση στην αντίστοιχη σελίδα του δικτυακού μας τόπου με πολλές πληροφορίες και εικόνες. http://www.cross-led-sign.com/ilektronikes-pinakides-led/

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Σελίδα 1 από 6 Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Ο οδηγός ποιότητας χρωμάτων βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι λειτουργίες που διατίθενται για τη ρύθμιση και προσαρμογή της έγχρωμης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 1/9/2014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Η προμήθεια αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ

ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΘΕΊΤΕ ΆΨΟΓΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΧΏΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΑΣ Με την C4S θα έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Η C4S είναι μια κάμερα PoE που λειτουργεί και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Ελέγξτε

Διαβάστε περισσότερα

c a r d r e a d e r i n t e r n a l u s b 2. 0

c a r d r e a d e r i n t e r n a l u s b 2. 0 c a r d r e a d e r i n t e r n a l u s b 2. 0 M A N U A L S I - 7 0 7 2 0 9 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ά c a r d r e a d e r i n t e r n a l u s b 2. 0 Κατ αρχήν σας ευχαριστούμε πολύ για την αγορά αυτού του εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP

Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP Η ΜΙΚΡΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ MP 2OO1SP Το ΜΡ 2001SP αποτελεί ένα ψηφιακό φωτοαντιγραφικό υψηλής ταχύτητας και παραγωγικότητας, laser εκτυπωτής/σαρωτής και µε δυνατότητα επέκτασης σε Fax βαριάς

Διαβάστε περισσότερα

- Ήχος Σύστηµα ήχου: Dolby Digital 5.1 Μετεγγραφή ήχου 12bit: Εγγραφή µε ήχο surround: - Φωτογραφική µηχανή

- Ήχος Σύστηµα ήχου: Dolby Digital 5.1 Μετεγγραφή ήχου 12bit: Εγγραφή µε ήχο surround: - Φωτογραφική µηχανή Κοµψή βιντεοκάµερα HDD Handycam που περιλαµβάνει σκληρό δίσκο υψηλής χωρητικότητας 40 GB για εγγραφές µεγάλης διάρκειας, βελτιωµένο αισθητήρα ClearVid CMOS για καταπληκτικές εικόνες, καθώς και δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO

Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO Ο πιο χρωματιστός φορητός υπολογιστής VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα SP 3500SF / 3510SF SP Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα Το RICOH SP 3500SF / 3510 SF αποτελεί ένα συµπαγές και φιλικό προς τον χρήστη µηχάνηµα. Εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα και παραγωγικότητα στον εργασιακό

Διαβάστε περισσότερα

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer

Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer Κομψή μεγάλη οθόνη Entertainer www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium (64-bit) Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων Σετ ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Η ποιότητα συναντά την αποδοτικότητα. Φασματοφωτόμετρο DR6000 UV-VIS

Η ποιότητα συναντά την αποδοτικότητα. Φασματοφωτόμετρο DR6000 UV-VIS Η ποιότητα συναντά την αποδοτικότητα Φασματοφωτόμετρο DR6000 UV-VIS Συνδυασμός ποιότητας και οικονομικής απόδοσης Το νέο φασματοφωτόμετρο DR6000 UV-VIS παρέχει κορυφαία απόδοση στις εργαστηριακές διαδικασίες

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CM1312 MFP Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ EPSON

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ EPSON ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ EPSON ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ 2006 Twentieth Century Fox Film Corporation and Dune Entertainment LLC. All Rights Reserved Παρακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

14PROC

14PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝ. ΑΣΤ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡ. ΑΝΑΤ. ΜΑΚ.& ΘΡΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΏΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ Γ. Παπανδρέου 35 α Δράμα, 06 Μαρτίου 2014 66100 ΔΡΑΜΑ Αριθμός Πρωτ.:.8039/1/84-18-δ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Oικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ψηφιακή σάρωση μικροφίλμ

Oικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ψηφιακή σάρωση μικροφίλμ MS300II/MS350II Ψηφιακές Συσκευές Σάρωσης Μικροφίλμ Oικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για την ψηφιακή σάρωση μικροφίλμ MS300I/MS350II Επωφεληθείτε από την βελτιωμένη αποτελεσματικότητα στη σάρωση,

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές προδιαγραφές

Τεχνικές προδιαγραφές Τεχνικές προδιαγραφές Έχετε υπ' όψιν ότι τα χαρακτηριστικά/οι λειτουργίες ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Ήχος Σύστημα ήχου Μετεγγραφή ήχου 12bit Ενσωματωμένο μικρόφωνο Ενσωματωμένο ηχείο Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline Οδηγός χρήσης Linksys PLEK500 Προσαρμογέας δικτύου Powerline Πίνακας περιεχομένων Επισκόπηση.............. 3 Χαρακτηριστικά.................. 3 Πώς λειτουργεί το δίκτυο Powerline........... 4 Παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών!

Ψηφιακή Κορνίζα Φωτογραφιών 8-ιντσών! Η Genius PF-801 είναι μία συσκευή υψηλής πυκνότητας 8 ιντσών που απεικονίζει τις πολύτιμες φωτογραφίες σας με τις ίδιες πλούσιες πραγματικές λεπτομέρειες και με τα ίδια φωτεινά χρώματα όπως οι εκτυπώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά Compact imagerunner.

Σειρά Compact imagerunner. Σειρά Compact imagerunner. Μικρό μέγεθος αλλά υψηλή παραγωγικότητα ΣΕΙΡΑ imagerunner 1100 imagerunner 1730i ΣΕΙΡΑ imagerunner 2202 ΣΕΙΡΑ imagerunner 2500 ΣΕΙΡΑ imagerunner C1028i/iF you can Όλα τα μοντέλα

Διαβάστε περισσότερα

Έγχρωμος εκτυπωτής HP LaserJet Professional CP5225 series

Έγχρωμος εκτυπωτής HP LaserJet Professional CP5225 series Φύλλο δεδομένων Έγχρωμος εκτυπωτής HP LaserJet Professional CP5225 series Καλύψτε όλες τις ανάγκες σας για επαγγελματική εκτύπωση, από καρτ-ποστάλ έως έγγραφα μεγάλου μεγέθους, με αυτό τον ευέλικτο και

Διαβάστε περισσότερα

1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3740 series

1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3740 series 1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3740 series Για να βρείτε την απάντηση σε μια ερώτηση, επιλέξτε ένα από τα παρακάτω θέματα: Ανακοινώσεις Ειδικά χαρακτηριστικά Για να ξεκινήσετε Σύνδεση του εκτυπωτή Εκτύπωση φωτογραφιών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Σελίδα 1 από 5 Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Μενού Ποιότητα Χρήση Print Mode (Λειτουργία εκτύπωσης) Έγχρωμο Μόνο μαύρο Διόρθωση χρώματος Αυτόματη Manual (Μη αυτόματη) Ανάλυση εκτύπωσης 1200 dpi 4800 CQ Σκουρότητα

Διαβάστε περισσότερα

Προσωπικός Εκτυπωτής Ετικετών Avery

Προσωπικός Εκτυπωτής Ετικετών Avery Προσωπικός Εκτυπωτής Ετικετών Avery Πίνακας Περιεχομένων Σελίδα 1. Εισαγωγή 2 2. Απαιτήσεις Συστήματος 2 3. Χαρακτηριστικά Προσωπικού Εκτυπωτή Ετικετών Avery 2 4. Περιγραφή τμημάτων Προσωπικού Εκτυπωτή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ηράκλειο 8/3/2016 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1. Η προμήθεια αφορά

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ Δώστε νέα διάσταση στην επιχείρησή σας Ανεξάρτητα από το πώς αξιολογείτε την τρέχουσα απόδοση της επιχείρησής σας, σχεδόν κάθε εταιρικός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λήψη προσφορών για δαπάνη ποσού 14.100,00, ολογράφως ( δεκατέσσερις χιλιάδες και εκατό ευρώ ) για την προµήθεια Η/Υ, εκτυπωτών, οθονών

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D

Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Μοντέλο: MHS-FS3 Bloggie 3D Βιντεοκάμερα Mobile HD Snap Η πρώτη παγκοσμίως* βιντεοκάμερα τσέπης HD 3D Πλήρης ανάλυση HD 1920x1080, βίντεο 3D, 5,1MP, 8GB, βραχίονας USB και λογισμικό διαμοιρασμού, οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης

HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης HP Color LaserJet σειρά CP2020 Οδηγός χαρτιού και μέσων εκτύπωσης Πνευματικά δικαιώματα και άδεια χρήσης 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η προσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν. ΑΔΑ: Αρ.Πρωτ.: 6225/15.11.18 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση συλλογής προσφορών για την προμήθεια εκτυπωτών & πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες του Γ.Ν.Θήρας» Προϋπολογισθείσα δαπάνη:

Διαβάστε περισσότερα

1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3840 series

1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3840 series 1 Εκτυπωτής HP Deskjet 3840 series Για να βρείτε την απάντηση σε μια ερώτηση, επιλέξτε ένα από τα παρακάτω θέματα: Ανακοινώσεις Ειδικά χαρακτηριστικά Για να ξεκινήσετε Σύνδεση του εκτυπωτή Εκτύπωση φωτογραφιών

Διαβάστε περισσότερα

The New Small Line A4/Duplex MFP Τα Μικρά Μηχανήματα της Kyocera. Πωλήσεις & Τεχνική Υποστήριξη. Σοβαρή Τεχνολογία. Οικονομία Αξιοπιστία Περιβάλλον

The New Small Line A4/Duplex MFP Τα Μικρά Μηχανήματα της Kyocera. Πωλήσεις & Τεχνική Υποστήριξη. Σοβαρή Τεχνολογία. Οικονομία Αξιοπιστία Περιβάλλον Σοβαρή Τεχνολογία The New Small Line A4/Duplex MFP Τα Μικρά Μηχανήματα της Kyocera Πωλήσεις & Τεχνική Υποστήριξη Οικονομία Αξιοπιστία Περιβάλλον Θεσσαλονίκη : Κ. Καραμανλή & Αρτέμιδος 44, ΤΚ 54644, Τ:

Διαβάστε περισσότερα

WorkForce Pro WF-C5210DW

WorkForce Pro WF-C5210DW DATASHEET / BROCHURE Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με μικρότερες ανάγκες παρέμβασης, ενώ μειώνετε το κόστος εκτύπωσης της επιχείρησής σας και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αυτός ο επαγγελματικός εκτυπωτής

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Το καθημερινό μου VAIO

Το καθημερινό μου VAIO Το καθημερινό μου VAIO www.sony-europe.com 1 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λειτουργικό σύστημα Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows 7 Home Premium με Service Pack 1 64bit Αρχιτεκτονική Σετ ολοκληρωμένων AMD

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΕΠ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΙΕΠ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Α/Α Είδος Περιγραφή Ανάλυση Απαίτηση ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1. Σκληρός δίσκος για NAS 1.1 Συμβατότητα Συμβατός με το Synology Rackstation RS2414RP+ Στο σύστημα επί του παρόντος είναι εγκατεστημένοι 4 δίσκοι

Διαβάστε περισσότερα

MFP MP990. Φωτογραφικό Πολυμηχάνημα παραγωγής εκτυπώσεων κορυφαίας ποιότητας τόσο την ψηφιακή τεχνολογία, όσο και το φιλμ 1.

MFP MP990. Φωτογραφικό Πολυμηχάνημα παραγωγής εκτυπώσεων κορυφαίας ποιότητας τόσο την ψηφιακή τεχνολογία, όσο και το φιλμ 1. MFP MP990 Φωτογραφικό Πολυμηχάνημα παραγωγής εκτυπώσεων κορυφαίας ποιότητας τόσο την ψηφιακή τεχνολογία, όσο και το φιλμ 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 2. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος Διαθέσιμες λειτουργίες Κορυφαίο Φωτογραφικό

Διαβάστε περισσότερα

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD Ανάλυση Full HD με απλή σύνδεση μέσω της ήδη υπάρχουσας ή νέας καλωδίωσης - απλή εγκατάσταση για τον καθένα. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αναλογικού HD για κατοικίες

Διαβάστε περισσότερα