Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου"

Transcript

1 Οδηγίες Προστασίας και Συντήρησης των Βαμμένων Profil Αλουμινίου Εισαγωγή Τα αρχιτεκτονικά πολυεστερικά χρώματα πούδρας, όταν εφαρμόζονται σωστά σε μία καλά επεξεργασμένη επιφάνεια αλουμινίου, προσδίδουν φινίρισμα με άψογες προστατευτικές και διακοσμητικές ιδιότητες. Η κατάλληλη συντήρηση καθορίζει τόσο τη διατήρηση της αισθητικής όσο και τη διάρκεια του χρώματος σε βάθος χρόνου. Το απλό, συστηματικό καθάρισμα, είναι αυτό που θα ελαχιστοποιήσει τις επιδράσεις που επιδέχεται η πούδρα από τις καιρικές συνθήκες και θα απομακρύνει τυχόν σκόνες, λεκέδες και κάθε είδος ρύπου που είναι δυνατόν να μειώσει την απόδοση του χρώματος. Χειρισμός και Μεταφορά Τα βαμμένα αλουμίνια πρέπει να προστατεύονται κατά τον χειρισμό τους ώστε να αποφεύγονται κτυπήματα, γδαρσίματα, ή άλλες μηχανικές φθορές. Για την προστασία των αλουμινίων κατά την αποθήκευση και τη μεταφορά τους, είναι προτιμότερη η χρήση ειδικού φιλμ και όχι απλού φιλμ πολυαιθυλενίου. Η χρήση απλού φιλμ για προστασία, σε συνδυασμό με εγκλωβισμένο νερό ή υγρασία και με υψηλή θερμοκρασία λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας, είναι δυνατόν να προκαλέσει λεκέδες στη βαφή. Τα βαμμένα αλουμίνια θα πρέπει να αποθηκεύονται σε κατάλληλο μέρος ώστε να προστατεύονται από τη βροχή και τον ήλιο. Κατά τη μεταφορά θα πρέπει να είναι στέρεα συσκευασμένα ώστε να αποφεύγεται η τριβή μεταξύ τους και γενικά οι μηχανικές φθορές. Προστασία των βαμμένων επιφανειών κατά την τοποθέτηση Έχει αποδειχθεί ότι οι περισσότερες ζημιές γίνονται κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης των κουφωμάτων αλουμινίου, ως εκ τούτου η προστασία τους πρέπει να ξεκινήσει σε αυτό το στάδιο. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής η βαφή πρέπει να προστατεύεται από τριβές, κτυπήματα καθώς και από οικοδομικά υλικά, όπως χρώματα, σοβά και άλλα χημικά. Εάν παρ όλη τη προσοχή, τέτοιου είδους υλικά έρθουν σε επαφή με την επιφάνεια του χρώματος, τότε πρέπει να καθαριστούν αμέσως, πριν ακόμη στεγνώσουν. Εάν δεν καθαρίσουμε τις επιφάνειες άμεσα, τότε θα υποχρεωθούμε να χρησιμοποιήσουμε δραστικά καθαριστικά και μεθόδους, που πιθανώς να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στην επιφάνεια του προφίλ.

2 Συντήρηση και συχνότητα καθαρισμού Η σωστή συντήρηση παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της αισθητικής, και της διάρκειας της βαφής. Κατά την πάροδο του χρόνου με την έκθεση στις καιρικές συνθήκες, η βαφή μπορεί να δείξει σημάδια αλλοίωσης, όπως είναι η απώλεια γυαλάδας, κιμωλίωση και διαφοροποίηση του χρώματος. Η ένταση και ο χρόνος εμφάνισης αυτών των φαινομένων διαφοροποιείται ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες. Επομένως αντίστοιχα διαφοροποιείται και η συντήρηση τους από μέρος σε μέρος. Σε Μεσογειακές χώρες όπως η Ελλάδα, όπου η ηλιακή ακτινοβολία είναι έντονη και υπάρχουν πολλές παραθαλάσσιες περιοχές, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Γενικά η βαμμένη επιφάνεια με πούδρα, θα πρέπει να καθαρίζεται τουλάχιστον μία φορά στους 6 μήνες σε λιγότερο επιβαρημένες περιοχές, ενώ σε περιοχές όπου η ρύπανση είναι πιο έντονη, ειδικά σε παραθαλάσσιες ή βιομηχανικές, το πρόγραμμα καθαρισμού θα πρέπει να εφαρμόζεται σε μία συχνότερη βάση. Τα προτεινόμενα διαστήματα συντήρησης σε σχέση με το περιβάλλον είναι τα εξής: Ήπιο: Στην επαρχία, μακριά από παράκτιες, βιομηχανικές και αστικές περιοχές. Εάν μένετε σε μία τέτοια περιοχή, θα πρέπει να εφαρμόζετε πρόγραμμα καθαρισμού κάθε 6 μήνες. Μέτριο: Σε αστικό περιβάλλον, στην ενδοχώρα, μακριά από βαριά βιομηχανική δραστηριότητα. Εάν μένετε σε μία τέτοια περιοχή, θα πρέπει να εφαρμόζετε πρόγραμμα καθαρισμού κάθε 3 μήνες. Δριμύ: Παράκτιο ή παραθαλάσσιο περιβάλλον, σε απόσταση 1,5 χλμ από την ακτή. Εάν μένετε σε τέτοια περιοχή, θα πρέπει να εφαρμόζετε πρόγραμμα καθαρισμού κάθε 2-4 εβδομάδες.

3 Οδηγίες καθαρισμού Για τον καθαρισμό της επιφάνειας: 1. Αφαιρέστε προσεκτικά τα υπολείμματα, με ένα βρεγμένο μαλακό σφουγγάρι ή πανί. Να αφαιρείτε το συντομότερο δυνατόν ρετσίνια από δέντρα, ακαθαρσίες από έντομα κτλ. γιατί με τον χρόνο, την ηλιακή ακτινοβολία και την ζέστη σκληραίνουν και είναι δυσκολότερο να αφαιρεθούν. Ο καθαρισμός πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασίες χαμηλότερες από 30 C και όχι σε ώρα κατά την οποία η ηλιακή ακτινοβολία είναι υψηλή και άμεση. 2. Χρησιμοποιήστε μία απαλή βούρτσα, μαλακό σφουγγάρι ή πανί και ένα ήπιο καθαριστικό σπιτιού ή αυτοκινήτου, για την αφαίρεση λοιπών υπολειμμάτων. Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιήσετε μεταλλικές βούρτσες, σύρμα, σκληρά σφουγγάρια, γυαλόχαρτο, υγρά καθαριστικά με λειαντική ικανότητα ή απορρυπαντικά σε σκόνη, καθώς θα χαράξουν μόνιμα την επιφάνεια του χρώματος. Παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, ότι η χρήση καθαριστικών που απαιτούν τη χρήση γαντιών, δε συνίσταται και θα πρέπει να αποφεύγεται διότι μία τέτοια επισήμανση αποτελεί ένδειξη ότι το καθαριστικό είναι πολύ δυνατό και επομένως ακατάλληλο για τον καθαρισμό της βαμμένης με πούδρα επιφάνειας. 3. Μετά τον καθαρισμό, ξεπλύνετε το φιλμ του χρώματος προσεκτικά με καθαρό νερό και σκουπίστε για να στεγνώσει. 4. Μη χρησιμοποιείτε καθαριστικά που έχουν ως βάση σκληρούς διαλύτες. Εάν είναι αναγκαίο να αφαιρεθούν υλικά από την επιφάνεια, όπως χρώματα ή κόλλα και η χρήση διαλύτη είναι απαραίτητη, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί όσο το δυνατόν πιο ήπιος διαλύτης όπως white spirit, νέφτι, ισοπροπανόλη ή αλκοόλη (οινόπνευμα). Προσπαθήστε για τον ελάχιστο χρόνο επαφής και στο τέλος ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Συνιστούμε πάντα μια δοκιμή σε μία μικρή όχι ιδιαίτερα εμφανή επιφάνεια, ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα προκληθεί καμία βλάβη ή αλλαγή της απόχρωσης. 5. Εάν απαιτείται πιο έντονο καθάρισμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα απαλό λειαντικό (όπως μία υψηλής ποιότητας καθαριστική κρέμα αυτοκινήτου) το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή (για μεταλλικά και ματ χρώματα, υπάρχουν ειδικές προδιαγραφές). Η χρήση σκληρών λειαντικών δεν συνιστάται. 6. Η χρήση νερού από γεώτρηση δεν συνιστάται, καθώς η περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία και άλατα, μπορεί να κάνει λεκέδες και να προκαλέσει προβλήματα στο χρώμα μακροπρόθεσμα.

4 Ειδικές προδιαγραφές Μεταλλικά επιστρώματα Τα μεταλλικά χρώματα πούδρας περιέχουν mica ή μεταλλικά ψήγματα. Για το λόγο αυτό, η συγκεκριμένη κατηγορία επιστρωμάτων, χρήζει ειδικής φροντίδας κατά τη διάρκεια της συντήρησης. Στη συνηθισμένη διαδικασία συντήρησης, συνιστάται το περιοδικό καθάρισμα με ήπιο καθαριστικό (βλέπε βήματα 1-3 από Οδηγίες Καθαρισμού). Οποιοσδήποτε καθαρισμός ή επισκευή προέρχεται από τη χρήση λειαντικού ή από τρίψιμο, θα πρέπει να αποφεύγεται, καθότι θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποχρωματισμό, την αλλοίωση της απόχρωσης και ως εκ τούτου, την ανεπανόρθωτη ζημιά του χρώματος και υποβάθμιση του προφίλ. Καθώς δεν είναι δυνατή η χρήση σκληρών μεθόδων καθαρισμού, (καθότι ακόμη και τα ήπια λειαντικά καθαριστικά, όπως μία υψηλής ποιότητας καθαριστική κρέμα αυτοκινήτου, μπορεί να καταστρέψουν το χρώμα), είναι σαφές ότι κατά τη διάρκεια της κατασκευής, θα πρέπει να δοθεί ειδική προσοχή έτσι ώστε οποιεσδήποτε σταγόνες τσιμέντου, κονιάματος και υγρού χρώματος έρθουν σε επαφή με τη βαφή, να απομακρυνθούν πριν ακόμη στεγνώσουν. Αν και τα χρώματα πούδρας της ΝΕΟΚΕΜ συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της δοκιμής ασβεστοκονιάματος (mortar test), όπως αυτές προδιαγράφονται κατά τα πρότυπα του GSB, κάποιες φορές κυρίως τα χρώματα με απόχρωση αλουμινίου, αλλάζουν απόχρωση όταν έρχονται σε επαφή με το σοβά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι επιτακτική η ανάγκη του πολύ καλού καθαρισμού του προφίλ, το πολύ, εντός των 12 ωρών. Ματ επιστρώματα Στη συνηθισμένη διαδικασία συντήρησης, συνιστάται το περιοδικό καθάρισμα με ήπιο καθαριστικό (βλέπε βήματα 1-3 από Οδηγίες Καθαρισμού). Εάν απαιτείται καθαρισμός ή επισκευή με τη χρήση τριψίματος, τότε η χρήση απαλού λειαντικού ή το τρίψιμο επιτρέπονται, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι μπορεί να επηρεαστεί το επίπεδο γυαλάδας του χρώματος.

5 Επαναφορά αρχικής απόχρωσης Όλα τα οργανικά επιστρώματα έχουν την τάση να αλλοιώνονται όταν εκτίθενται σε εξωτερικές συνθήκες και προκαλείται κιμωλίωση και σταδιακή αλλαγή στο χρώμα ή στη γυαλάδα. Ο αναμενόμενος χρόνος συντήρησης μπορεί να διαφέρει εξαρτώμενος από τις τοπικές συνθήκες που επικρατούν και την κατηγορία της πούδρας. Σε ορισμένες περιπτώσεις παρόλο που η συνοχή του χρώματος έχει διατηρηθεί, μπορεί να κριθεί απαραίτητη η επαναφορά της αρχικής απόχρωσης της πούδρας, ώστε να αποκτήσει η επιφάνεια την αρχική της εμφάνιση. Αν και οι μέθοδοι για την επαναφορά της αρχικής απόχρωσης της πούδρας ποικίλουν, η τεχνική που θα εφαρμοστεί στη κάθε περίπτωση, εξαρτάται από τις συνθήκες και τον επιθυμητό χρόνο που απαιτείται για την αποκατάσταση αυτή. Η προσέγγιση εξαρτάται από το εάν πρόκειται για οικιακές εφαρμογές, εμπορικά κτήρια ή από τη φύση του υλικού που έχει επικαλυφθεί. Γυάλισμα Το θάμπωμα του χρώματος λόγω καιρικών συνθηκών, είναι σχεδόν επιφανειακό. Εργαστηριακές δοκιμές και πρακτική εφαρμογή, έχουν αποδείξει ότι, η σωστή αποκατάσταση μέσω της λείανσης και του τριψίματος, μπορεί να επαναφέρει το μεγαλύτερο μέρος των αρχικών ιδιοτήτων του, από τη στιγμή που το αλλοιωμένο υλικό απομακρυνθεί επιτυχώς. Σε οικιακές εφαρμογές, η χρήση υψηλής ποιότητας καθαριστικής κρέμας αυτοκινήτου, σε συνδυασμό πάντοτε, με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή, θα καθαρίσει την επιφάνεια και θα προσφέρει την επιθυμητή διακοσμητική προστασία για κάποιο χρονικό διάστημα (για μεταλλικά και ματ επιστρώματα, βλέπε ειδικές προδιαγραφές). Παρόλα αυτά, μία τέτοια προσέγγιση δεν είναι εφικτή για εμπορικούς λόγους, καθώς το κόστος της εργασίας είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεπεράσει τα οφέλη της όλης αποκατάστασης. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι, τέτοιου είδους γυαλιστικά μπορεί να περιέχουν σιλικόνες ή κεριά τα οποία πιθανόν να προκαλέσουν δυσκολίες στην επαναβαφή.

6 Επαναβαφή με υγρό χρώμα Η πλήρης επαναβαφή είναι η μόνη λύση που μπορεί να θεωρηθεί μόνιμη και ταυτόχρονα δεδομένου του κόστους της αποκατάστασης, πιθανότατα και η πλέον σωστή εμπορική λύση. Για τη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής πρόσφυσης και αντιδιαβρωτικής προστασίας, πριν την εφαρμογή του υγρού χρώματος είναι απαραίτητη η σωστή προεργασία της επιφάνειας: 1. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια βαφής είναι καθαρή από σκόνες, βρωμιές, λάδια, κιμωλίωση, υπολείμματα σιλικόνης και λοιπά συστατικά από προηγούμενους καθαρισμούς. Εάν είναι απαραίτητο, καθαρίστε την επιφάνεια με ουδέτερο καθαριστικό σπιτιού. 2. Συνιστάται τρίψιμο με γυαλόχαρτο του επιστρώματος της πούδρας, έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή πρόσφυση του υγρού χρώματος. Το πλέον κατάλληλο γυαλόχαρτο είναι Νο 360 ή κάποιο εναλλακτικό υλικό. Με το πέρας της διαδικασίας αυτής, σιγουρευτείτε ότι όλα τα υπολείμματα από το τρίψιμο, έχουν προσεκτικά απομακρυνθεί με καθαρό νερό. 3. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του τριψίματος με γυαλόχαρτο, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση ώστε να μην αφαιρεθεί όλο το φιλμ του χρώματος πούδρας και καταστραφεί η στρώση προεργασίας. Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, το εκτεθειμένο μέταλλο θα πρέπει να ασταρωθεί με ένα πολύ καλής ποιότητας κατάλληλο αστάρι, σύμφωνα πάντοτε με τις οδηγίες του κατασκευαστή. 4. Υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ειδών υγρών χρωμάτων που είναι κατάλληλος για χρήση σε χρώματα πούδρας. Παρόλα αυτά, συνιστάται η επιλογή ενός υψηλής ποιότητας υλικού, το οποίο θα εξασφαλίσει τη καλύτερη σε βάθος χρόνου προστασία. Υλικά τα οποία έχουν αξιολογηθεί ως κατάλληλα, περιλαμβάνουν τα κάτωθι υγρά χρώματα: Αλιφατικής πολυουρεθάνης 2 συστατικών Ακρυλικά χρώματα 100% Επιδιόρθωση ζημιάς Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ή της συντήρησης, υπάρχει η πιθανότητα η μεταλλική επιφάνεια που έχει βαφτεί με χρώμα πούδρας, να έχει υποστεί μηχανική φθορά και να απαιτείται η επιδιόρθωσή της για αισθητικούς λόγους και για προστασίας. Εάν το χρώμα πούδρας έχει υποστεί ζημιά και το υπόστρωμα είναι εκτεθειμένο, είναι σαφές ότι και η προεργασία της επιφάνειας έχει υποστεί ζημιά. Για να επιτευχθεί ή μέγιστη δυνατή αντιδιαβρωτική προστασία, είναι απαραίτητο να επαναλάβουμε τη προεργασία της επιφάνειας.

7 Η χρήση ειδικού υψηλής ποιότητας ασταριού, πάνω στη μεταλλική επιφάνεια, είναι απαραίτητη για την επισκευή της ζημιάς. Η εφαρμογή του κατάλληλου touch up χρώματος, είναι η μοναδική ενδεδειγμένη μέθοδος για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών

Οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής των ξύλινων παραθύρων και πορτών Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι, Καλορίζικα τα καινούρια σας παράθυρα και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συντάξαμε τις οδηγίες χειρισμού, συντήρησης και επισκευής για να διατηρήσετε τα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συντήρησης των

Εγχειρίδιο συντήρησης των Εγχειρίδιο συντήρησης των κουφωμάτων: Για τη διασφάλιση της διαχρονικά καλής λειτουργίας αλλά και της αψεγάδιαστης εμφάνισης των κουφωμάτων σας για πολλά χρόνια, αρκεί να εφαρμόσετε τις παρακάτω οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- µατ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εµποτισµό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν

Aqua-Siegel. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046. Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ. Ι. Προϊόν ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.046 Aqua-Siegel Γυαλιστερό και Μεταξένιο- ματ Ι. Προϊόν Τύπος: Το προϊόν einza Aqua-Siegel είναι υδατοδιαλυτο, καθαρό βερνίκι ενός συστατικού για εμποτισμό/βαφη ξύλων και

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικές πληροφορίες

Πρακτικές πληροφορίες Γενικές πληροφορίες Οι χρωματιστές μεμβράνες της Orafol για εφαρμογή σε οχήματα είναι υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητα, τα οποία κατασκευάζονται από την Orafol για την διακόσμηση/αλλαγή χρώματος ενός οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ

Neodur Special. Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Πολυουρεθανική αλειφατική βαφή με διαλύτες, κατάλληλη για δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους. Χρήσεις Ράμπες αποθηκών, γκαράζ Μεταλλικές κατασκευές, βεράντες Εξωτερικοί χώροι καταστημάτων Εξωτερικοί χώροι πλυντηρίων,

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό

PROTECT 321. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50. Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό Τεχνικό Φυλλάδιο Ακρυλικό Αστάρι ΗARD 10 ΤΗΙΝ 50 ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Καταλύτης Κανονικός & Γρήγορος Ακρυλικό διαλυτικό Κανονικό, Γρήγορο & Αργό ΧΡΗΣΗ Μέσα Μεταφοράς Μηχανήματα & Εξοπλισμός ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ : Τ.Υ. Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΝΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ Ε.Ε.Λ. ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΒΑΦΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Σε μια διαρκή προσπάθεια παροχής κορυφαίων υπηρεσιών δημιουργήσαμε για εσάς τον συγκεκριμένο οδηγό, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που σκοπό έχει να σας βοηθήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Με τη σωστή επιλογή και εφαρµογή των κατάλληλων προϊόντων, θα διατηρήσετε την κατοικία σας σε άριστη κατάσταση για αρκετά χρόνια. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι κατοικίες που βρίσκονται εκτεθειµένες σε συνθήκες µε έντονες κλιµατολογικές διακυµάνσεις πρέπει να προστατεύονται από όλους εκείνους τους παράγοντες που, µε το πέρασµα του χρόνου, µπορούν να

Διαβάστε περισσότερα

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT

PROTECT 320 Technical Data Sheet LT Technical Data Sheet LT-02-12 22.06.2015 ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ Χαρακτηρίζεται από το να μην κολλάει το γυαλόχαρτο ακόμα και με δυνατό τρίψιμο. Ανάλογα με την

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε χειριστείτε το προϊόν με προσοχή, αποφεύγοντας τα χτυπήματα στις πλευρές και τις άκρες του κρυστάλλου.

Παρακαλούμε χειριστείτε το προϊόν με προσοχή, αποφεύγοντας τα χτυπήματα στις πλευρές και τις άκρες του κρυστάλλου. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Παρακαλούμε ελέγξτε το προϊόν κατά την παραλαβή για τυχόν ζημιές κατά τη μεταφορά, τμήματα και συσκευασίες που μπορεί να λείπουν ή κατασκευαστικά ελαττώματα. Ζημίες που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων

Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων Οδηγός ορθής χρήσης επίπλων 2 Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας να σας παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίων προδιαγραφών, δημιουργήσαμε για σας τον συγκεκριμένο Οδηγό Ορθής Χρήσης Επίπλων. Ο Οδηγός αυτός

Διαβάστε περισσότερα

Το κανονικό γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου. CristalGuard. γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου

Το κανονικό γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου. CristalGuard. γυαλί εκτεθειμένο σε τυπικές συνθήκες μπάνιου Glass Protection Διατηρώντας τον διαχρονικό σας σχεδιασμό καθαρό και όμορφο Ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείς να διατηρήσεις ένα συνηθισμένο υαλοπίνακα καθαρό, στο τέλος καταλήγει άσχημος. Οι υαλοπίνακες

Διαβάστε περισσότερα

PROFESSIONAL ECO-LEADER

PROFESSIONAL ECO-LEADER PROFESSIONAL ECO-LEADER Οικολογικό, επαγγελματικό, πλαστικό χρώμα 04.05.2019 V02 Περιγραφή Εξαιρετικής ποιότητας, οικολογικό, πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, κατάλληλο για όλων των ειδών τις επιφάνειες,

Διαβάστε περισσότερα

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745

Spectral UNDER 385. Τεχνικό Φυλλάδιο. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη. Spectral UNDER 385 Spectral H 6985 Spectral Extra 745 Τεχνικό Φυλλάδιο Δύο Συστατικών Εποξικό Αστάρι Spectral H 6985 Spectral Extra 745 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εποξικό Αστάρι Σκληρυντής Χρωστική Μαύρη ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Γρήγορο Στέγνωμα Πολύ καλή πρόσφυση σε μεταλλικές επιφάνειες

Διαβάστε περισσότερα

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β

Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Πυκνότητα (EN ISO ) 1,50±0,1kg/l (Συστατικό Α), 1,12±0,1 kg/l(συστατικό Β) 100Α:25Β Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σταθμούς αυτοκινήτων και χώρους που αναπτύσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ.

Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. Περιποίηση & Προστασία Αυτοκινήτων ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. ΜΕΣΑ ΕΞΩ. ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ : ΤΑΜΠΛΟ & ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ Fresh Shine Γυαλιστικό για ταμπλό σε aerosol, περιέχει σιλικόνη η οποία εισχωρεί στην

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006

Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 Precleaners P980-251/9010 E1300 Τεχνικές Οδηγίες Μάιος 2006 INTERNATIONAL MASTER ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ V Πολυεστερικοί Στόκοι 2 - συστατικών Προϊόν Περιγραφή P551-1050 Στόκος γενικής χρήσης (για

Διαβάστε περισσότερα

Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ

Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ. 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Μείκτες μπάνιου ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Η καθημερινή ζωή στο σπίτι θέτει υψηλές απαιτήσεις στους μείκτες του μπάνιου. Για να είμαστε σίγουροι ότι οι μείκτες μπάνιου μας είναι σύμφωνοι με τις υψηλές προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

ιαλύεται στο νερό, δηµιουργεί λεπτό/φυσικό φιλµ, και έχει εφαρµογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ιαλύεται στο νερό, δηµιουργεί λεπτό/φυσικό φιλµ, και έχει εφαρµογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Νο.161 Aqua-Holzlasur Ι. Το προϊόν Είναι διαλυτό στο νερό, είναι κατάλληλο για εµποτισµό ξύλων µε ανοικτούς πόρους, και έχει γενική εφαρµογή σε όλες τις ξύλινες κατασκευές (εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ CPV : 24200000-6 (ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΊΕΣ) Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Μ/Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Αρμόδιος υπάλληλος: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express

Βερνίκι HS Plus P Διαλυτικό Σβησίματος express Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα Βερνίκι HS Plus P190-6676 Περιγραφή P190-6676 HS Plus Βερνίκι P210-870 2K HS Σκληρυντής Γρήγορος P210-872 2K HS

Διαβάστε περισσότερα

Καθαρισμός - Συντήρηση Κουφωμάτων

Καθαρισμός - Συντήρηση Κουφωμάτων Στο παρόν εγχειρίδιο γίνεται προσπάθεια παράθεσης µιας σειρά οδηγιών που αφορούν τον καθαρισ µό-συντήρηση των κουφωµάτων αλουµινίου. Εκπονήθηκε έπειτα από µια ευρύτερη έρευνα µε βάση έγκυρα περιοδικά του

Διαβάστε περισσότερα

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN

GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου. Νιπτήρες GODMORGON. ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN GODMORGON Έπιπλα μπάνιου GODMORGON Νιπτήρες ODENSVIK, TÖRNVIKEN, BRÅVIKEN και EDEBOVIKEN Τα έπιπλα και οι μονάδες αποθήκευσης GODMORGON, καθώς και οι νιπτήρες ODENSVIK, BRÅVIKEN, EDEBOVIKEN και TÖRNVIKEN

Διαβάστε περισσότερα

Metallic Base Coat / Clear Coat

Metallic Base Coat / Clear Coat 1. Εισαγωγή Το ALEXSEAL Metallic Base Coat έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχει στο σκληρό θαλασσινό περιβάλλον. Αποτελείται από µία στρώση βάσης δύο συστατικών που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση µεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες

Metal 3in1. απευθείας στη σκουριά. Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες απευθείας στη σκουριά Αντισκωριακό Λείο Γυαλιστερό βερνικόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες Εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας παρέχει μακροχρόνια αντισκωριακή προστασία. Υψηλή αντίσταση στην υπεριώδη

Διαβάστε περισσότερα

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU

ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ REHAU ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ Τα παράθυρα με προφίλ REHAU χαρακτηρίζονται από την ποιότητα, τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα, τον πρακτικό χειρισμό και τη μεγάλη ευκολία στη

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου!

Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! Νέα σειρά περιποίησης αυτοκινήτου! ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ Κωδ. aρ. 0893 285 501 Περιεχόμενο: 500ml Γυαλίζει και συντηρεί τα πλαστικά και ελαστικά μέρη του οχήματος. ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Γυαλιστερό 2Α:1Β Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track SF είναι ένα άκρως καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας χωρίς διαλύτες. Στεγνώνει

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ PLOTTER ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή αυτοκόλλητων μεμβρανών επιγραφοποιίας. Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητες μεμβράνες για

Διαβάστε περισσότερα

Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ

Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ Φυλάξτε αυτό το απόκομμα, συμπληρώνοντας την ημερομηνία αγοράς και την επωνυμία του καταστήματος, για ενδεχόμενη χρήση. ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΘΕΤΟΥ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ

Διαβάστε περισσότερα

Construction. Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond. Περιγραφή των Ασταριών Sika Primers. Περιεχόμενα:

Construction. Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond. Περιγραφή των Ασταριών Sika Primers. Περιεχόμενα: Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 19/11/2009 Κωδικός:02.02.030 Πίνακας Ασταριών Sika Primer για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Περιγραφή των Ασταριών

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond

Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 24/11/2006 Κωδικός:E.01.14 Πίνακας Ασταριών Sika Primer για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Πίνακας Ασταριών για τα προϊόντα Sikaflex / SikaBond Περιγραφή των Ασταριών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τοιχοποιία Ι Επισκευές

Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τοιχοποιία Ι Επισκευές Τα κατεστραμμένα ή φθαρμένα μέρη της τοιχοποιίας επισκευάζονται ακολουθώντας τις παραδοσιακές τεχνικές. Ο τεχνίτης πριν ξεκινήσει πρέπει να έχει έτοιμα τα απαιτούμενα υλικά: πέτρες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY

J2370V. Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος Βερνίκι HS P HS Clearcoat P INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY HS Clearcoat P190-6550 Τεχνικές Οδηγίες Δεκέμβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι HS P190-6550 Περιγραφή P190-6550 HS Βερνίκι P210-8632 HS Σκληρυντής - Γρήγορος P210-8633

Διαβάστε περισσότερα

Sigma Multiprimer 3195

Sigma Multiprimer 3195 Sigma Multiprimer 3195 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Μάιος 2013 Αντισκωριακό υπόστρωμα για εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, με βάση καινοτόμο συνδυασμό συνθετικών ρητινών ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ Για αστάρωμα χάλυβα, γαλβανισμένου

Διαβάστε περισσότερα

Αντιολισθητικές γυαλιστερές πούδρες. 1. Χαρακτηριστικά προϊόντος. 2. Τεχνικές πληροφορίες. 3. Παραλλαγές και ειδικά σκευάσματα

Αντιολισθητικές γυαλιστερές πούδρες. 1. Χαρακτηριστικά προϊόντος. 2. Τεχνικές πληροφορίες. 3. Παραλλαγές και ειδικά σκευάσματα -XXX TECHNICAL TOOLS Informazioni: 1. Χαρακτηριστικά προϊόντος 2. Τεχνικές πληροφορίες 3. Παραλλαγές και ειδικά σκευάσματα 4. Έκδοση σουμπλιχρωμίας 5. Δοκιμή αντοχής στην τριβή 6. Εφαρμογή για ένα καλό

Διαβάστε περισσότερα

Product Data Sheet Οκτώβριος 2011

Product Data Sheet Οκτώβριος 2011 Product Data Sheet Οκτώβριος 2011 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY H4700V Eco+ Αστάρια Σουρφασέρ P565-4471, P565-4475 & P565-4477 Προϊόν Περιγραφή P565-4471 Eco+ Αστάρι Σουρφασέρ Ανοιχτό

Διαβάστε περισσότερα

Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P

Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P , P & P Γεμιστικό Σουρφασέρ P565-5301, P565-5305 & P565-5307 Τεχνικές Οδηγίες Ιούνιος 2006 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY HS+ Γεμιστικό Σουρφασέρ P565-5301, P565-5305 & P565-5307 Προϊόντα P565-5301

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ CHROME HEARTS

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ CHROME HEARTS ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΥΑΛΙΩΝ CHROME HEARTS Η εταιρία Chrome Hearts Εyewear παρέχει σας εγγύηση ενός έτους για τα γυαλιά σας. Σύμφωνα με την εγγύηση αυτή, εάν οποιοδήποτε τμήμα αποδειχθεί ελαττωματικό είτε στα υλικά

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017

Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης:65/2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να

Διαβάστε περισσότερα

Spectral KLAR 535 MAT

Spectral KLAR 535 MAT Τεχνικό Φυλλάδιο KLAR 535 MAT Δύο Συστατικών Ακρυλικό Βερνίκι KLAR 535 Ματ H 6125 SOLV 855 PLAST 775 EXTRA 835 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Βερνίκι Ματ Σκληρυντής Standard, Γρήγορος, Αργός Διαλυτικό Standard, Γρήγορο, Αργό

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ

ελτίο Τεχνικών Πληροφοριών 1.0.3 Αστάρι / Σουρφασέρ Περιγραφή Το είναι ένα αστάρι σουρφασέρ ενός συστατικού µε βάση το νερό, και είναι κατάλληλο για συστήµατα επαναβαφής αυτοκινήτων. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σε εφαρµογές µε τρίψιµο ή υγρό σε υγρό σε συνδυασµό

Διαβάστε περισσότερα

ΝΤΟΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΙΔΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΝΤΟΝΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΙΔΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ : 4 Ο ΧΛΜ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Τ.Κ.: 42100 ΤΡΙΚΑΛΑ Τηλ. & Fax.: 24310 56058, 24310 26959 www.ntontos.gr Email: info@ntontos.gr ΟΕΛ/A ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Στοιχεία εταιρείας... 3 2. Οδηγίες Ασφάλειας...

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ

KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ KITCHEN SCALES KW 4060 ΕΛΛΗΝΙΚΆ A B C D E F 2 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 66-71 3 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή! Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα.

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο ελαστικό σύστημα πολυουρίας κατάλληλο για δάπεδα. Περιγραφή προϊόντος Το Neodur FT Elastic είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου

Διαβάστε περισσότερα

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών

VIMEPOX TOP-COAT. Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών VIMEPOX TOP-COAT Έγχρωμη εποξειδική επίστρωση δυο συστατικών Ιδιότητες Το VIMEPOX TOP-COAT είναι ένα έγχρωμο εποξειδικό σύστημα δυο συστατικών χωρίς διαλύτες. Το VIMEPOX TOP-COAT προσφέρει : Υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος)

Neopox W. Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών. Χρήσεις. Ιδιότητες/ Πλεονεκτήματα. Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αναλογία ανάμιξης (κατά βάρος) Υδατοδιάλυτη εποξειδική βαφή δύο συστατικών Χρήσεις Εφαρμόζεται σε δάπεδα και τοίχους εργοστασίων, καταστημάτων, εργαστηρίων, αποθηκών, κλιμακοστασίων, σφαγείων, σταθμούς αυτοκινήτων, πισίνες, ψυγεία (στις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες επεξεργασίας

Οδηγίες επεξεργασίας Οδηγίες επεξεργασίας ΠΊΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ Μετάφραση των αυθεντικών οδηγιών χρήσης weiß nichtel Πίνακας περιεχομένων 1 Ερμηνεία συμβόλων................. 4 EL 2 Γενικές υποδείξεις ασφαλείας....... 4 3

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 Premium Surfacer P565-5701, P565-5705 & P565-5707 H5620V Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊον Γρήγορο Αστάρι P565-5801, P565-5805 & P565-5807 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης

Basecoat WB GT Δελτίο Τεχνικών Πληροφοριών Ιανουάριος 2015 L /L Χρώματα διπλής επίστρωσης Περιγραφή Υδατοδιαλυτό χρώμα διπλής επίστρωσης τελευταίας τεχνολογίας, ενός συστατικού. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία μεταλλικών και μη μεταλλικών αποχρώσεων καθώς και αποχρώσεων πέρλας. Έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα και συντήρηση

Φροντίδα και συντήρηση Φροντίδα και συντήρηση Σημαντικές πληροφορίες για τα ξύλινα παράθυρα υψηλής ποιότητας Η σωστή απόφαση! Συγχαρητήρια για την αγορά των νέων σας ξύλινων παραθύρων. Το ξύλο προσφέρει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος

Οδηγίες εγκατάστασης. Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος. Έλεγχος Οδηγίες εγκατάστασης Ελέγχος και προκαταρκτική επεξεργασία του υποστρώματος Έλεγχος Όταν ελέγχετε το υπόστρωμα, δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στα παρακάτω σημεία και, στη συνέχεια, υποβάλλετε το υπόστρωμα στην

Διαβάστε περισσότερα

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο

KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο KEIM GRANITAL TEXNIKO Δ Ε Λ Τ Ι Ο Χρώμα για εξωτερικές επιφάνειες με βάση τα πυριτικά άλατα : - φιλικό για το περιβάλλον - οικονομικό - - προστατευτικό - ανεξίτηλο Φιλικό για το περιβάλλον Το ΚΕΙΜ-Granital

Διαβάστε περισσότερα

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m²

Συστατικό A = +43 o C Συστατικό B = +26 o C. Σύστημα. Αστάρι Sikalastic Metal Primer Περίπου 0.154l/m² Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση: 13/01/2014 (v1) Κωδικός: 04.05.090 Αριθμός Ταυτοποίησης: 010945074100000006 Sikalastic Metal Primer Sikalastic Metal Primer (Liquid Plastics Metal Primer) Αντιδιαβρωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Βερνίκι HS Plus. P K HS Plus Επιταχυνόμενο Διαλυτικό

Βερνίκι HS Plus. P K HS Plus Επιταχυνόμενο Διαλυτικό J2970 V Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2013 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόν Βερνίκι HS Plus P190-7020 Περιγραφή P190-7020 HS Plus Βερνίκι P210-8815 HS Plus Σκληρυντής P850-1692/1693/1694/1695

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1

Ορισμός. Για τι χρήση; ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διαφανές φινίρισμα (αποχρ.ξύλου ή άχρωμο) σατινέ, για ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ανανεώνεται εύκολα. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Αδιάβροχο - anti-uv - μικροπορώδες

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη βραδύκαυστη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας κατηγοριοποιημένο κατά ΕΝ 13501-1 ως κλάση Ε σε δοκιμή αντίδρασης στη φωτιά σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ DIGITAL PRINT

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ DIGITAL PRINT ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΩΝ Βασικές παρατηρήσεις. Οι παρακάτω οδηγίες αφορούν την εφαρμογή των αυτοκόλλητων μεμβρανών ψηφιακής εκτύπωσης. Η ORAFOL διαθέτει μια ευρεία γκάμα αυτοκόλλητων ψηφιακής εκτύπωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση. και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΙΞΕΡ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: HM888 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα

Ορισμός. Σκάλες. Σαλόνια. Γραφεία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ

Ορισμός. Σκάλες. Σαλόνια. Γραφεία ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ 1 Ορισμός Διάφανη προστασία και φινίρισμα παρκέ στο σπίτι. Συντηρείται εύκολα, ενισχύει την ομορφιά του ξύλου. ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ανθεκτικό σε γδαρσίματα και τριβή. ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ κινείται με το ξύλο χωρίς να σκάει.

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Περιεχόμενα 1. Υγρομόνωση σε επιφάνεια σκυροδέματος... 3 1.1. Προεργασία υποστρώματος... 3 1.1.1 Επισκευές σε στοιχεία σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα

Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Επαλειφόμενο ταχυστέγνωτο αλειφατικό σύστημα πολυουρίας, κατάλληλο για δάπεδα Περιγραφή προϊόντος Το Neodur Fast Track είναι ένα καινοτομικό σύστημα επαλειφόμενης πολυουρίας υψηλών στερεών, βάσεως διαλύτου.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙZΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΑΠΕΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μέγεθος & Χρώμα Τα ανακυκλωμένα δάπεδα ασφαλείας, όπως και άλλα προϊόντα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά, δεν είναι πανομοιότυπα,

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΟΜΠΑ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝΘΡΑΚΑ AR4B01 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σημαντικές οδηγίες για την ασφαλή τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση. Σημαντικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine

MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Τεχνικό Φυλλάδιο MARMOCRYL SILICONE-SILICATE Fine Παστώδης, έτοιμος προς χρήση σοβάς, βάσεως υδρύαλου και σιλικόνης Λεία επιφάνεια Λευκός ή έγχρωμος Υδαταπωθητικός Ιδιότητες Το SILICATE Fine είναι ένας

Διαβάστε περισσότερα

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών

Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Επαλειφόμενη πολυουρία υψηλού πάχους κατάλληλη για στεγάνωση ταρατσών Περιγραφή Προϊόντος Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας υψηλού πάχους, ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Κ.Α. 30.6661.46002 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 1.1. Πλαστικό εσωτερικού χώρου Τα προς προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

Primer Surfacer EP II

Primer Surfacer EP II Περιγραφή Εποξικό αστάρι σουρφασέρ δυο συστατικών, χωρίς χρωµικά, που πληροί τις προδιαγραφές για πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) και µε καλές ιδιότητες πρόσφυσης και αντοχής στη διάβρωση σε όλα τα υποστρώµατα

Διαβάστε περισσότερα

O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου

O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου ΕΞΩΦΥΛΛΟ O ειδικός στη φροντίδα του ξύλου Προϊόντα περιποίησης και φροντίδας όλων των ξύλινων επιφανειών Από το 1957, ο Γαλλικός όμιλος της V33 πρωτοπορεί στην ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης και φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ

ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: XB8053 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα

RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου. Οδηγίες χρήσης

RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου. Οδηγίες χρήσης RL-PS7 Ζυγαριά Μπάνιου Οδηγίες χρήσης Περιγραφή A. Επιφάνεια B. Οθόνη LCD C. Κουμπί επιλογής μονάδας μέτρησης D. Καπάκι τμήματος μπαταριών Συμβουλές ασφαλείας και προειδοποιήσεις Διαβάστε τις παρούσες

Διαβάστε περισσότερα

Katymper Piscine. Υψηλής Αισθητικής Στρώση Στεγανοποίησης για Κολυμβητικές Δεξαμενές

Katymper Piscine. Υψηλής Αισθητικής Στρώση Στεγανοποίησης για Κολυμβητικές Δεξαμενές 1 Katymper Piscine Υψηλής Αισθητικής Στρώση Στεγανοποίησης για Κολυμβητικές Δεξαμενές 2 Τσιμεντοειδούς Βάσης Έτοιμο προς χρήση Χρώματα: Λευκό, Μπλε, Γκρι, Κρεμ Μπορεί να χρωματιστεί με κατάλληλες χρωστικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος

Neoproof PU W. Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης. Περιγραφή Προϊόντος Πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση, υδατικής βάσης Περιγραφή Προϊόντος To Neoproof PU W είναι ενός συστατικού τροποποιημένη πολυουρεθανική προστατευτική επίστρωση ιδανικό για εκτεθειμένες ταράτσες.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

2010-2011. Feel the Difference! Κατάλογος Καγκέλων Αλουμινίου Τύπου Inox

2010-2011. Feel the Difference! Κατάλογος Καγκέλων Αλουμινίου Τύπου Inox 2010-2011 Feel the Difference! Κατάλογος Καγκέλων Αλουμινίου Τύπου Inox Φροντίδα & Συντήρηση Η φυσική ομορφιά και η λάμψη της ανοδίωσης έχει αποδειχτεί ότι αντέχει το τεστ του χρόνου. Ακόμα και μετά από

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY

Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Τεχνικές Οδηγίες Οκτώβριος 2015 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Self Levelling Αστάρι P565-5601, P565-5605, P565-5607 Προϊόν Περιγραφή P565-5601 Self Levelling Αστάρι - SG1 P565-5605 Self

Διαβάστε περισσότερα

PRE-ANODIZING ELVIAL. INNOVATIVE TECHNOLOGIES _ Pre-Anodizing ELVIAL _ Be Different. elvial.gr

PRE-ANODIZING ELVIAL. INNOVATIVE TECHNOLOGIES _ Pre-Anodizing ELVIAL _ Be Different. elvial.gr PRE-ANODIZING ELVIAL INNOVATIVE TECHNOLOGIES _ Pre-Anodizing ELVIAL _ Be Different elvial.gr INNOVATIVE TECHNOLOGIES_ PRE-ANODIZING ELVIAL_ BE DIFFERENT. ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Yδατοαπωθητικός εμποτισμός σιλανικής βάσης

Yδατοαπωθητικός εμποτισμός σιλανικής βάσης Φύλλο Ιδιοτήτων Προϊόντος Έκδοση 19/02/2012 Κωδικός: 2012.06.05.040 Sikagard -705 L Yδατοαπωθητικός εμποτισμός σιλανικής βάσης Περιγραφή Προϊόντος Εφαρμογές Χαρακτηριστικά / Πλεονεκτήματα Το Sikagard -705

Διαβάστε περισσότερα

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος

2K HS Plus Express Βερνίκι. P K HS Plus Express Βερνίκι P K HS Plus Σκληρυντής Γρήγορος P K HS Plus Σκληρυντής - Μεσαίος Τεχνικές Οδηγίες Ιανουάριος 2009 INTERNATIONAL MASTER FOR PROFESSIONAL USE ONLY Προϊόντα 2K HS Plus Express Βερνίκι P190-6659 Περιγραφή P190-6659 2K HS Plus Express Βερνίκι P210-872 2K HS Plus Σκληρυντής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ JACOB ΜΕ ΥΠΟΠΟΔΙΟ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650058645 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 8 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορές Ιουνίου.

Προσφορές Ιουνίου. Προσφορές Ιουνίου www.eval.gr Συντήρηση - Καθαρισμός Η EVAL διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα καθαριστικών και συντηρητικών, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού και αφαλάτωσης τους σκάφους,

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 402

CIVIL PLUS Α.Ε. CP CRETE 402 CP CRETE 402 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 TEXNIKΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 3 η Έκδοση, 15.01.2010 CP CRETE 402 1 περιγραφή Ακρυλικό γαλάκτωμα ενός συστατικού. 2 εφαρμογές Το CP CRETE 402

Διαβάστε περισσότερα

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία

Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Δύο συστατικών επαλειφόμενη πολυουρία Περιγραφή Προϊόντος Πεδία εφαρμογών Επαλειφόμενο στεγανωτικό πολυουρίας, ιδανικό για ταράτσες όπου απαιτούνται υψηλές μηχανικές αντοχές. Κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα

Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα Χρώµατα πούδρας για απαιτητικές εφαρµογές Η Νeokem για τον Αρχιτέκτονα Υψηλή Αισθητική που διαρκεί στον Χρόνο Πώς επηρεάζει το χρώµα πούδρας την αισθητική και την αντοχή; Το χρώµα πούδρας στα αρχιτεκτονικά

Διαβάστε περισσότερα