To smart. fortwo. >> The urban original.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "To smart. fortwo. >> The urban original."

Transcript

1 To smart fortwo >> The urban original.

2 smart fortwo >> FOR a new urban joy.

3 smart fortwo Περιεχόμενα 04 smart fortwo Για περισσότερη διασκέδαση στην πόλη. 12 Σχεδίαση Χαρακτηριστικά smart. 24 Οδηγική απόλαυση Περισσότερη διασκέδαση στην οδήγηση, τη στάθμευση και τους ελιγμούς. 30 Λειτουργικότητα Χίλιες ιδέες σε 2,69 m. 36 Infotainment Οι λύσεις πολυμέσων του smart. 38 Ασφάλεια Ενεργητική, παθητική, καινοτόμα. 40 Βασικός εξοπλισμός & γραμμές εξοπλισμού Βασικό μοντέλο, passion, prime, proxy. 48 Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμός Όλα όσα χρειάζεστε. Και όλα όσα θα θέλατε να έχετε. 62 Χρώματα Συνδυάστε τα αγαπημένα σας χρώματα. 66 Γνήσια ανταλλακτικά BRABUS Για μια δυνατή εμφάνιση. 68 Σχετικά με το smart σας Υπηρεσίες, χρηματοδότηση & smart Collection. 72 Εξοπλισμός & τεχνικά χαρακτηριστικά FOR a new urban joy. Η smart δεν ήταν ποτέ ένας απλός κατασκευαστής αυτοκινήτων: μια μεγάλη ιδέα για τις αστικές μετακινήσεις. Μια ιδέα που προχωρά ασυγκράτητη, αφού αντιλαμβάνεται το status quo ως πρόκληση κι όχι ως εμπόδιο. Μία ιδέα που αντιμετωπίζει τα μεγάλα και μικρά ζητήματα της κυκλοφορίας στην πόλη με χαμόγελο. Και οι απαντήσεις που δίνει κάνουν τη ζωή στην πόλη συνεχώς πιο εύκολη, πιο ξέγνοιαστη και πιο ευχάριστη.

4 smart fortwo FOR more smiles per hour. Η επανάσταση για την κυκλοφορία στην πόλη καλωσορίσατε στο smart fortwo. Όταν οι άλλοι συνεχίζουν να σκέφτονται χιλιό μετρα ανά ώρα, εμείς σκεφτόμαστε λίγο πιο μπροστά. Άλλωστε, στην πόλη σημασία έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από ό,τι στον αυτοκινητόδρομο. Εντυπωσιακή ευελιξία, μικρός κύκλος στροφής, μεγάλη άνε ση και έξυπνες λειτουργίες και, βέβαια, σημαντικότερο από όλα είναι η δυνατότητα να παρκάρεις ξέγνοιαστα παντού. Σε αυτούς τους τομείς, και το smart fortwo είναι «μεγάλο» αυτοκίνητο και πάλι. Με μήκος μόλις 2,69 m.

5 smart fortwo fun FOR more per ride. Το smart fortwo έχει βελτιωθεί από κάθε άποψη. Με πρωτοποριακή σχεδίαση και ακόμη περισσότερες έξυπνες λύσεις, θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία του. Τα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης για ακόμη περισσότερη ασφάλεια και άνεση, ο ασύγκριτος κύκλος στροφής, η εκπληκτική ευρυχωρία και η υψηλή ποιότητα των υλικών είναι μερικά από τα highlight του smart fortwo. Με λίγα λόγια: στα παλιά, γνωστά πλεονεκτήματα έρχονται τώρα να προστεθούν πολυάριθμα νέα οφέλη. Έτσι, η ζωή και η οδήγηση στην πόλη θα γίνουν ακόμη πιο απολαυστικές.

6 Σχεδίαση wow FOR more per view. Ένα φρέσκο look, με αξιόλογα και δυναμικά αποτελέσματα: το smart fortwo είναι δέκα εκατοστά φαρδύτερο από τον προκάτοχό του, γεγονός που επιδρά θετικά όχι μόνο στην αίσθηση ευρυχωρίας, αλλά και στην παρουσία του στο δρόμο. Μια εντυπωσιακή εμφάνιση, που εύκολα συναρπάζει και μία σχεδιαστική γραμμή που γίνεται αμέσως αντιληπτή.

7 Σχεδίαση love FOR more per detail. Χαρακτηριστικά και μοναδικά smart: Tο smart fortwo συνδυάζει γνωστά στοιχεία της σχεδίασης, όπως η διχρωμία λόγω του κλωβού ασφαλείας tridion και των bodypanel, με πρωτότυπες ιδέες και λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα είναι μία σχεδίαση που σαφώς διαφοροποιείται και κάνει την πόλη λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Τα bodypanel από πλαστικό συμβάλλουν στο χαμηλό βάρος και τη διχρωμία του smart fortwo, ενώ «συγχωρούν» μικροχτυπήματα και γρατσουνιές. Τα πίσω φώτα εναρμονίζονται άψογα στα πίσω άκρα του κλωβού ασφαλείας tridion. Προαιρετικά μπορείτε να διαμορφώσετε ακόμη κομψότερα την εξευγενισμένη σχεδίαση με τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED. Απίστευτα κοντοί πρόβολοι: Οι τροχοί είναι τοποθετημένοι στα εξωτερικά άκρα του αυτοκινήτου ένα χαρακτηριστικό σχεδίασης που σπάνια υλοποιείται με αυτή τη μορφή. Το αποτέλεσμα δεν είναι απλώς όμορφο. Σε συνδυασμό με τον πίσω κινητήρα δίνει τη δυνατότητα για βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου και, συνεπώς, μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας. Η πλήρης οροφή με μαύρο υφασμάτινο κάλυμμα δίνει στο smart fortwo την εμφάνιση και την κομψότητα ενός cabrio. Μία ασυνήθιστη ιδέα χαρακτηριστικά smart Η σχεδίαση των φώτων και το κυψελοειδές κάλυμμα μπροστινής μάσκας κυριαρχούν στο look του εντυπωσιακού μπροστινού τμήματος. Τα πίσω φώτα με εμφάνιση καθαρού κρυστάλλου σας καλωσορίζουν, αν θέλετε, με την προαιρετική λειτουργία Welcome και τα κομψά καμπυλόσχημα, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED. Η προαιρετική πανοραμική ηλιοροφή από άθραυστο πολυκαρβονικό: Δεν είναι όμορφη απλώς από μέσα κι απ' έξω, αλλά προσφέρει και ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας. Φυσικά, φροντίζει επίσης να μην χάνετε από τα μάτια σας όλα όσα αξίζει να βλέπετε στην πόλη.

8 Σχεδίαση FOR more room per personality. Το smart fortwo δείχνει το πραγματικό του «μέγεθος» με τις πόρτες μεγάλης γωνίας ανοίγματος και το εσωτερικό που θα σας αφήσει άφωνους με την ευρυχωρία του. Επίσης, θα σας ενθουσιάσει με μία σχεδίαση που θέτει τα πρότυπα σε αυτή την κατηγορία.

9 FOR more style per mile. Σχεδίαση Άφθονος χώρος για ένα εντελώς ιδιαίτερο στυλ: Το εσωτερικό του smart fortwo είναι άνετο και πρακτικό. Ένας φιλόξενος χώρος, που σας δημιουργεί την αίσθηση του καθιστικού σας. Το ότι βρίσκεστε μέσα σε μικρό αυτοκίνητο, το αισθάνεστε ίσως μόνον όταν παρκάρετε χωρίς πρόβλημα σε πολύ μικρές θέσεις στάθμευσης. Το εσωτερικό σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται από κάθε άποψη αναπάντεχα ευρύχωρο: η εμφάνιση και η υφή των υλικών καθώς και η συνεπής σχεδιαστική γραμμή προσφέρουν απόλαυση σε κάθε χιλιόμετρο. Πολλές επιφάνειες επενδύονται γενναιόδωρα με ύφασμα και εντυπωσιάζουν με συνδυασμούς χρωμάτων που είναι από κομψοί έως έντονα εκφραστικοί. Είναι σχεδόν κρίμα που βρίσκετε τόσο γρήγορα θέση να παρκάρετε. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν θα θέλει πλέον να βγει από αυτό το αυτοκίνητο. Ο λόγος είναι ότι το smart fortwo δεν έχει αποκτήσει μόνο περισσότερο design και ποιότητα: απέκτησε και δέκα εκατοστά μεγαλύτερο πλάτος που στο εσωτερικό του γίνονται απολύτως αισθητά.

10 Σχεδίαση fun FOR more per function. Το συρτάρι στην κεντρική κονσόλα 1 είναι μια έξυπνη ιδέα: προσφέρει χώρο εκεί που δεν υπήρχε. Εδώ διάφορα μικροπράγματα βρίσκουν μια ασφαλή θέση προστατευμένα από τα περίεργα βλέμματα. Οι υφασμάτινες επενδύσεις στο ταμπλό οργάνων 1 και στις πόρτες αποδεικύνουν την αγάπη στη λέπτομέρεια. Ένα εσωτερικό που ενθουσιάζει μάλιστα διπλά: η χαρακτηριστικά μεγάλη λειτουργικότητα του smart δεν είχε προσφέρει ποτέ ως τώρα τόση απόλαυση. Από εντελώς απρόσμενες λύσεις αποθηκευτικού χώρου μέχρι λεπτομέρειες, όπως ο σχεδιασμός των στομίων των αεραγωγών: Κάθε λεπτομέρεια συνδυάζει λειτουργικότητα με συναίσθημα. Ένα λειτουργικό highlight στο εσωτερικό είναι το προαιρετικό Media-System με οθόνης αφής πολλαπλών λειτουργιών 17,8 cm (7"), όπως στα μοντέρνα smartphone. Το μείγμα υλικών και χρωμάτων στο εσωτερικό υπογραμμίζει το μοναδικό χαρακτήρα του smart fortwo και προσδίνει σε κάθε γραμμή εξοπλισμού μια αποκλειστικά δική της νότα. Τα μεγάλα στόμια αεραγωγών στο ταμπλό οργάνων εξασφαλίζουν άφθονο φρέσκο αέρα. Κι όταν δεν τα χρειάζεστε και είναι κλειστά, σας δείχνουν το λογότυπο smart. O πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8,9 cm (3,5") TFT 1 προβάλλει όλα τα σημαντικά δεδομένα και τις ενδείξεις που χρειάζεστε κατά την οδήγηση. Προαιρετικά, μπορείτε να εμπλουτίσετε το κέντρο πληροφόρησης του smart fortwo με το πρόσθετο όργανο, στροφόμετρο και ρολόι. Τα καλύμματα των ηχείων διαθέτουν κομψή, κυψελοειδή σχεδίασης. Για μία τελείως νέα καθηλωτική εμπειρία ήχου. Η ζώνη συγκράτησης για τη στερέωση αντικείμενων στο κάθισμα συνοδηγού είναι μία απλή, αλλά άκρως πρακτική ιδέα. Συγκρατεί την τσάντα σας στη θέση της, ενώ χάρη στο κούμπωμα velcro τοποθετείται και αφαιρείται εξίσου εύκολα. 1 Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με τις γραμμές passion, prime και proxy.

11 punch per inch. FOR more Οδηγική απόλαυση Πίσω κινητήρας και σύστημα κίνησης πίσω τροχών: σας θυμίζουν μάλλον αγωνιστικό όχημα παρά αυτοκίνητο πόλης; Σωστά. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει μόνο στο smart fortwo σε αυτή την κατηγορία. Κινητήρας και κιβώτιο ταχυτήτων πίσω: Την εμβληματική του εμφάνιση την οφείλει το smart fortwo και στον τελείως ιδιαίτερο σχεδιασμό κατασκευής του ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων τοποθετούνται πίσω επιτρέποντας έτσι αυτή την άκρως compact σχεδίαση. Οι αποδοτικοί 3κύλιν δροι κινητήρες ισχύος 45 kw, 52 kw ή 66 kw καθώς και το μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων προσφέρουν οδηγική απόλαυση ακόμη και στις μικρές διαδρομές της πόλης. Κατ επιλογή μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερη άνεση με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων διπλού συμπλέκτη twinamic (δεν διατί θεται με τον κινητήρα 45 kw).

12 Οδηγική απόλαυση FOR more smoothness per cruise. Το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων διπλού συμπλέκτη twinamic κάνει την οδήγηση στην πόλη τώρα ακόμη πιο δυναμική και άνετη. Η μοντέρνα τεχνολογία του, την οποία η smart εισαγάγει για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων, φροντίζει οι αλλαγές ταχυ τήτων να γίνονται τόσο ομαλά και αποδοτικά, ώστε να μην τις αντιλαμβάνεστε καθόλου καθώς οδηγείτε. Χάρη στα δύο επιμέρους κιβώτια, η αλλαγή ταχυτήτων διαρκεί ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου, είτε γίνεται αυτόματα είτε προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. Κινηθείτε στην πόλη σχεδόν σαν να «σερφάρετε» και απολαύστε ταυτόχρονα sport οδήγηση.

13 Οδηγική απόλαυση FOR more options per shift. Στον αυτόματο τρόπο λειτουργίας έχετε την επιλογή μεταξύ των προγραμμάτων «Comfort» (E) και «Dynamic» (S). Και στα δύο προγράμματα, οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται πλήρως αυτόματα και χωρίς απώλεια ισχύος. Στο αυτόματο πρόγραμμα αλλαγής ταχυτήτων «Comfort» (E) η αλλαγή στην επόμενη ταχύτητα γίνεται σε χαμηλές στροφές. Έτσι, κινείστε στην πόλη άνετα και εξοικονομώντας καύσιμο. Στο αυτόματο πρόγραμμα αλλαγής ταχυτήτων «Dynamic» (S) οι αλλαγές γίνονται σε υψηλότερες στροφές. Εάν, λοιπόν, προτιμάτε πιο sport οδήγηση και θέλετε δυναμικές επιταχύνσεις, βρίσκεστε στο σωστό πρόγραμμα. Στο χειροκίνητο πρόγραμμα αλλάζετε τις ταχύτητες με τον επιλογέα κι έτσι καθορίζετε εσείς το χρόνο αλλαγής ταχυτήτας. Με τις διάφορες επιλογές αλλαγής ταχυτήτων του twinamic μπορείτε να αποφασίζετε εσείς, πώς προτιμάτε να κινήστε στην πόλη. Αποδοτικά και άνετα ή δυναμικά και σπορτίφ εσείς καθορίζετε το στυλ οδήγησής σας. Το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων διπλού συμπλέκτη twinamic αποτελείται από δύο επιμέρους κιβώτια και δύο συμπλέκτες. Το ένα κιβώτιο ταχυτήτων χειρίζεται τις μονές ταχύτητες, ενώ το άλλο τις ζυγές και την όπισθεν. Και τα δύο κιβώτια είναι ενεργά κατά την οδήγηση, αλλά μόνο ένα είναι συνδεδεμένο κάθε φορά με τον κινητήρα. Έτσι σε κάθε ταχύτητα η αμέσως επόμενη ή και προηγούμενη βρίσκεται σε κατάσταση «αναμονής». Η διαδικασία αλλαγής ταχύτητας γίνεται απλά μέσω της εναλλαγής συμπλέκτη στιγμιαία και χωρίς απώλεια ισχύος. Με τον τρόπο αυτό οι αλλα - γές ταχυτήτων είναι πιο αποδοτικές και πιο σπορτίφ σε σχέση με ένα συνηθισμένο κιβώτιο ταχυτήτων, τόσο στον αυτόματο όσο και στον χειροκίνητο τρόπο λειτουργίας. Με τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών 1 παίζετε τις αλλαγές ταχυτήτων «στα δάχτυλα». Αυτό ισχύει τόσο στο χειροκίνητο όσο και στον αυτόματο τρόπο λειτουργίας. 1 Μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο Sleek Style ή το πακέτο Urban Style.

14 Μπορείτε να στρίβετε και ελίσσεστε όπως και όσο θέλετε: στο θέμα «κύκλος στροφής», το smart fortwo είναι ασυναγώνιστο. Χάρη στο μήκος των μόλις 2,69 m και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή μετάδοση, μπορείτε ουσιαστικά να περιστρέφεστε επιτόπου ο κύκλος στροφής ανέρχεται στην τιμή ρεκόρ των 6,95 1. Αυτό κάνει τη ζωή σας συχνά εξαιρετικά ευκολότερη, για παράδειγμα, όταν δείτε μια ελεύθερη θέση στάθμευσης στην απέναντι πλευρά του δρόμου και μπορείτε να βρεθείτε εκεί με μία μόνο κίνηση. Μάλιστα, ελεύθερες θέσεις στάθμευσης βρίσκετε μάλλον συχνότερα με στο smart fortwo, χάρη στην υπερυψωμένη θέση οδήγησης και την καλή περιμετρική ορατότητα που προσφέρει. Λειτουργικότητα Μέτρηση από τροχό σε τροχό. FOR more agility per road.

15 Λειτουργικότητα FOR more space per life. Ό,τι είναι κομμάτι της ζωής σας, μπορείτε εύκολα να το έχετε πάντα μαζί σας. Θα εκπλαγείτε από το πόσα χωράνε σε ένα αυτοκίνητο που εξωτερικά έχει τόσο μικρές διαστάσεις.

16 Λειτουργικότητα Η διαιρούμενη πίσω πόρτα κάνει τη φόρτωση και την εκφόρτωση εξαιρετικά εύκολες. Για τα μικρά αντικείμενα, ανοίγετε από τη χειρολαβή το επάνω τμήμα της. Κι όταν πρόκειται για κάτι μεγαλύτερο, ανοίγετε προς τα κάτω και το κάτω τμήμα της, για να μπορείτε να το φορτώσετε άνετα. Το υποβραχιόνιο του συνοδηγού είναι πλήρως αναδιπλούμενο προσφέροντας επιπλέον δυνατότητες. στο smart fortwo χωράνε χωρίς πρόβλημα αντικείμενα μήκους έως 1,55 m. FOR more space per life. Ο χώρος αποσκευών του smart fortwo με χωρητικότητα έως και 350 λίτρων είναι απρόσμενα μεγάλος. Έτσι, καθορίζετε εσείς τι θα έχετε μαζί σας κι όχι τόσο πολύ ο χώρος.

17 FOR more entertainment per trip. Infotainment Οι καινοτόμες λύσεις infotainment του smart προσφέρουν πολλές δυνατότητες και πανεύκολα. Είτε με το smart Media-System είτε με το smart cross connect σε συνδυασμό με το smart Audio-System, το κινητό σας μετατρέπεται σε κέντρο ελέγχου πολυμέσων: και οι δύο λύσεις είναι απλές και εύχρηστες. Για κρυστάλλινο ήχο φροντίζει το JBL Soundsystem με 12 ηχεία υψηλής απόδοσης με αποσπώμενα subwoofer. Το smart Media System 3 ενθουσιάζει με τον απλό και εύκολο χειρισμό του. Τέλεια εναρμονισμένο με τη σχεδίαση εσωτερικού, το προαιρετικό Media-System εντυπωσιάζει με την οθόνη πολλαπλής αφής 17,8 cm (7") και την υψηλή λειτουργικότητά του: εκτός από τη λειτουργία ανοικτής ακρόασης και ροής μουσικής μέσω Bluetooth, το Media-System διαθέτει επίσης θύρες AUX, USB και κάρτας SD έτσι μπορείτε να αναπαράγετε μέσω του συστήματος όχι μόνο τη μουσική σας, αλλά και τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και ταινίες. Χάρη στις TomTom LIVE Services 4, ο προγραμματισμός της διαδρομής σας είναι πάντα επίκαιρος, με πληροφορίες πραγματικού χρόνου σχετικά με την κατάσταση στους δρόμους και τον καιρό, καθώς και λειτουργίες αναζητήσεις από το TomTom Places. Μπορείτε να χειρίζεστε σημαντικές λειτουργίες του smart Media-System, όπως πλοήγηση και τηλεφωνία, μέσω φωνητικών εντολών. Και για εύκολη πρόσβαση στις προσωπικές επαφές, τη μουσική και τις εφαρμογές σας, μπορείτε να προβάλλετε μέσω του MirrorLink 5 την οθόνη του smartphone σας στο smart Media-System. Το JBL Soundsystem με 6κάναλο ενισχυτή DSP και συνολική ισχύ 240 W μετατρέπει το smart fortwo σε μικρό συναυλιακό χώρο, χάρη στα οκτώ ηχεία υψηλής απόδοσης που σας περιβάλλουν με κρυστάλλινο ήχο. Το subwoofer στο χώρο αποσκευών, το οποίο αφαιρείται εύκολα χωρίς εργαλεία όταν χρειάζεται, προσφέρει γνήσιο ήχο μπάσων που ξεσηκώνει. Το smart Audio System σας προσφέρει εκτενείς λειτουργίες, για να απολαμβάνετε τη μουσική σας απεριόριστα. Μπορείτε να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια μέσω USB stick ή ΜP3 player ή να ακούτε τα αρχεία ήχου από το smartphone σας πολύ απλά μέσω σύνδεσης Bluetooth. Εξίσου απλά μέσω της ίδιας σύνδεσης, το smart Audio-System μετατρέπεται σε σύστημα ανοικτής ακρόασης. Με τη βάση στήριξης για smartphone 1 συνδέεται το κινητό σας τηλέφωνο 2 με το smart fortwo. Ενσωματώνεται κατευθείαν στο σύστημα ήχου και μετατρέπει το smartphone σας σε κεντρική μονάδα ελέγχου για μουσική, infotainment και πλοήγηση σε εργονομική και εύχρηστη θέση. Η εφαρμογή smart cross connect είναι η διεπαφή ανάμεσα στο smartphone σας και το smart fortwo. Έτσι, αποκτώντας πρόσβαση στα δεδομένα του οχήματος κατά την οδήγηση, μπορεί να προσφέρει πολλές δυνατότητες μέχρι και αξιολόγηση των χαρακτηριστικών οδήγησής σας. Η εύχρηστη εφαρμογή με λειτουργία πλοήγησης σας βρίσκει επίσης θέσεις στάθμευσης. Επιπλέον, μπορείτε να ακούτε το εξατομικευμένο σας ραδιοφωνικό πρόγραμμα και να ανακαλύπτετε νέους καλλιτέχνες που ταιριάζουν στις μουσικές προτιμήσεις σας ενώ οδηγείτε. Η εφαρμογή παρέχει επίσης χρήσιμες λειτουργίες και εκτός αυτοκινήτου: σας δείχνει για παράδειγμα τις διαδρομές που έχετε διανύσει και τις τιμές κατανάλωσης. Επίσης, η εφαρμογή απομνημονεύει όχι μόνο πού έχετε παρκάρει, αλλά και πόση ώρα είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο. 1 Εγκεκριμένη για smartphone με εφαρμογή smart cross connect και μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο Cool & Audio, το smart Audio-System. 2 Για smartphones με ios και επιλεγμένα smartphones με Android, για συμβατότητα επισκεφτείτε τη διεύθυνση smart.com/connect. 3 Μόνο σε συδνυασμό με το πακέτο Cool & Media και ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες. 4 Με δυνατότητα επέκτασης μετά τα 3 έτη. 5 Για πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα των smartphone και των εφαρμογών επισκεφτείτε τη διεύθυνση MirrorLink.com.

18 Ασφάλεια guard >> FOR more per body. Επειδή είναι πάντα καλύτερα να προλαμβάνεις τους κινδύνους το smart fortwo διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης, τα οποία μπορούν να αξιολογούν τις κρίσιμες καταστάσεις. Κι αν κάποτε συμβεί κάτι, είστε άριστα προστατευμένοι με τον πρωτοποριακό κλωβό ασφαλείας tridion και πέντε αερόσακους στο βασικό εξοπλισμό Ο κλωβός ασφαλείας tridion Αυτό το κεντρικό στοιχείο του καινοτόμου συστήματος ασφαλείας στο smart δεν προσφέρει μόνο τη χαρακτηριστική διχρωμία του smart, αλλά αναλαμβάνει και την κύρια ευθύνη για την προστασία των επιβατών. Κατασκευασμένο από 75 % χάλυβα υψηλής αντοχής, προστατεύει τους επιβαίνοντες όπως το κέλυφος προστατεύει το καρπό του καρυδιού. Σε συνδυασμό με άλλα εξαρτήματα, όπως τα στοιχεία απορρόφησης ενέργειας (crash box) και τα στοιχεία παραμόρφωσης, ο κλωβός ασφαλείας tridion προσφέρει ασφάλεια σε μικρό χώρο. Σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης Η λειτουργία προειδοποίησης σύγκρουσης (προαιρετικά διαθέσιμη) σας βοηθά να αποφεύγετε ατυχήματα λόγω πρόσκρουσης. Εάν η απόσταση από κάποιο κινούμενο ή ακίνητο αντικείμενο είναι πολύ μικρή, λαμβάνετε οπτικό προειδοποιητικό μήνυμα στον πίνακα οργάνων, ώστε να μπορέσετε να αντιδράσετε έγκαιρα. Εάν προκύψει κίνδυνος σύγκρουσης, εκπέμπεται επίσης ένα ηχητικό προειδοποιητικό σήμα. Σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων Κατά τη γρήγορη οδήγηση, οι ξαφνικές ριπές ανέμων μπορεί να γίνουν επικίνδυνες. Το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων του βασικού εξοπλισμού αναγνωρίζει τυχόν παρεκκλίσεις από την ευθεία πορεία και με στοχευμένη πέδηση μεμονωμένων τροχών φροντίζει, ώστε να μην χρειαστεί να κάνετε έντονες κινήσεις τιμονιού. Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας Η προαιρετική υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, η οποία είναι ενεργή από τα 70 km/h, παρακολουθεί το δρόμο μπροστά μέσω κάμερας και σας προειδοποιεί εάν βγείτε από τη λωρίδα κυκλοφορίας σας με προειδοποιητικό ήχο και οπτική ένδειξη στον πίνακα οργάνων. Αερόσακοι Εκτός από τους αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, το smart fortwo περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό του αερόσακο γονάτων για τον οδηγό καθώς και πλευρικοί αερόσακοι (συνδιασμός κεφαλής/θώρακα) στις πλάτες καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού.

19 Βασικός εξοπλισμός & γραμμές εξοπλισμού FOR more life per style. Εκτός από το βασικό μοντέλο, το smart fortwo υπάρχει σε τρεις επιμέρους γραμμές εξοπλισμού, καθεμία από τις οποίες έχει έναν εντελώς δικό της χαρακτήρα. Έντονα εκφραστικό, κομψό, τεχνολογικά προηγμένο για τον τρόπο ζωής σας όπως και για τις προτιμήσεις σας, υπάρχει το κατάλληλο smart fortwo. Πώς θα αποκτήσετε το ιδανικό smart fortwo για εσάς; Αναζητήστε τη γραμ μή εξοπλισμού και τον κινητήρα που προτιμάτε και προσθέστε εξαρτήματα και πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού για περισσότερο design, περισ σότερη άνεση ή λειτουργικότητα.

20 Βασικός εξοπλισμός & γραμμές εξοπλισμού ideas FOR more per standard. Ήδη το βασικό μοντέλο του smart fortwo είναι κάθε άλλο παρά συνηθισμένο. Διαθέτει πολλές καινοτόμες λειτουργίες ασφάλειας, όπως το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων, esp, abs, πέντε αερόσακους ή cruise control με περιοριστή ταχύτητας. Ταυτόχρονα προσφέρει πολλές λειτουργίες και χαρακτηριστικά που κάνουν τη ζωή στην πόλη πιο εύκολη και πιο ανέμελη: για παράδειγμα άμεσο σύστημα διεύθυνσης με υποβοήθηση, υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα ή πίνακα οργάνων με υπολογιστή ταξιδίου. Επίσης περιλαμβάνει έξυπνες λύσεις αποθηκευτικού χώρου, όπως η διαιρούμενη πίσω πόρτα ή το κάθισμα συνοδηγού με λειτουργία διαμπερούς φόρτωσης. Όποιος προτιμά τα απλά πράγματα λοιπόν, θα διαπιστώσει πόσο εύκολες μπορούν να γίνει η οδήγηση και η ζωή στην πόλη. Γνωρίστε το smart fortwo στην πιο γνήσια μορφή του. Εσωτερικό > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο σαγρέ και λεπτομέρειες σε λευκό > Επενδύσεις από ύφασμα (μαύρο) > Τιμόνι σχεδίασης 3 ακτίνων > Άμεσο σύστημα διεύθυνσης > Πίνακας οργάνων με μονόχρωμη οθόνη τεχνολογίας LCD και υπολογιστή οχήματος > Επιλογέας ταχυτήτων σαγρέ (μαύρο) 1 > Κεντρική κονσόλα με διπλή ποτηροθήκη > Ηλεκτρικά παράθυρα με χειρισμό άνεσης και προστασίας κατά του μαγκώματος > Εσωτερικές χειρολαβές θυρών σαγρέ (μαύρο) > Ντουλαπάκι συνοδηγού ανοικτό > Εσωτερικός φωτισμός > Κάθισμα συνοδηγού με λειτουργία διαμπερούς φόρτωσης > Υποδοχές φορτίου στο χώρο αποσκευών > Πακέτο Cool & Audio Εξωτερικό > Κλωβός ασφαλείας tridion σε black > bodypanel σε ακρυλικό χρώμα βαφής black, ή white red > Χαλύβδινες ζάντες 38,1 cm (15") με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω > Πλήρης οροφή μαύρο υφασμάτινο κάλυμμα > Προβολείς αλογόνου H4 με ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρες τεχνολογίας LED 1 Σε συνδυασμό με κινητήρα 66 KW, δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων. Υπάρχει η περιπτωση, οι εικόνες σ αυτό το σαλόνι να περιλαμβάνουν και προαιρετικό εξοπλισμό.

21 Βασικός εξοπλισμός & γραμμές εξοπλισμού prime. >> Κομψό, διαχρονικό, σικ. Το smart fortwo prime είναι ιδιαίτερα πλούσια εξοπλισμένο και εξωτερικά διαχρονικά κομψό. Ο κλωβός ασφαλείας σε χρώμα «black» και οι ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε γυαλιστερό μαύρο τονίζουν το κλασικό look του εξωτερικού. proxy. >> Προοδευτικό, sport, πρωτοποριακό. Ο κλωβός ασφαλείας tridion του βασικού εξοπλισμού σε black και οι ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 8 ακτίνων σχήματος Y σε γυαλιστερό μαύρο προϊδεάζουν για το εξίσου πρωτοποριακό εσωτερικό του. Μια μεγάλη δόση δυναμισμού προσφέρει το πακέτο Sleek Style με χαμηλωμένη σπορ ανάρτηση και χρωμιωμένο πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης και καλύτερη θέα η πανοραμική ηλιοροφή. passion. >> Λειτουργικό, έντονα εκφραστικό, μοντέρνο. Στη θέση οδηγού του smart fortwo passion κάθεται, όποιος προτιμά την εξωστρέφεια. Ο κλωβός ασφαλείας tridion διατίθεται σε χρώμα «black» στο βασικό εξοπλισμό, ενώ οι ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε ασημί υπογραμμίζουν το χαρακτήρα αυτής της γραμμής εξοπλισμού. FOR more character per car. Η εικόνα δείχνει προαιρετικό εξοπλισμό.

22 passion. Βασικός εξοπλισμός & γραμμές εξοπλισμού prime. Κομψό και πολυτελές: Το εσωτερικό του smart fortwo prime σας υποδέχεται με δερμάτινες επενδύσεις. > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο ύφασμα και λεπτομέρειες σε μαύρο/γκρι > Επενδύσεις σε μαύρο δέρμα με διακοσμητικές ραφές σε γκρι > Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού > Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα > Πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 8,9 cm (3,5") > Επιλογέας ταχυτήτων σε δέρμα > Κεντρική κονσόλα με συρτάρι > Καθρεπτάκι στα αλεξήλια οδηγού και συνοδηγού > Φώτα ανάγνωσης για οδηγό και συνοδηγό > Πακέτο Cool & Audio Το εσωτερικό του smart fortwo passion διατίθεται σε τρεις συνδυασμούς εσωτερικής επένδυσης: μαύρο/πορτοκαλί, μαύρο/λευκό και μαύρο/γκρι > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε πορτοκαλί ύφασμα και λεπτομέρειες σε μαύρο/γκρι > Καθίσματα με επενδύσεις από μαύρο/ πορτοκαλί ύφασμα ή: > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο ύφασμα και λεπτομέρειες σε λευκό > Καθίσματα με επενδύσεις από μαύρο/ λευκό ύφασμα ή: > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο ύφασμα και λεπτομέρειες σε μαύρο/γκρι > Καθίσματα με επενδύσεις από μαύρο/ μαύρο ύφασμα > Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα > Πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 8,9 cm (3,5") > Επιλογέας ταχυτήτων σε δέρμα > Κεντρική κονσόλα με συρτάρι > Καθρεπτάκι στα αλεξήλια οδηγού και συνοδηγού > Φώτα ανάγνωσης για οδηγό και συνοδηγό > Πακέτο Cool & Audio Οι εικόνες περιλαμβάνουν και προαιρετικό εξοπλισμό. proxy. Ο συνδυασμός μπλε λευκού στο εσωτε ρικό του smart fortwo proxy τραβά όλα τα βλέμματα. Δείτε κι εσείς! > Πανοραμική ηλιοροφή με ενσωματωμένο αλεξήλιο ρολό > Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα > Πακέτο Cool & Audio > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μπλε ύφασμα και λεπτομέρειες σε λευκό > Επενδύσεις σε εμφάνιση δέρματος/ ύφασμα λευκό/μπλε > Πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 8,9 cm (3,5") > Επιλογέας ταχυτήτων σε δέρμα > Ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά > Αποθηκευτικό δίχτυ στην κεντρική κονσόλα > Ζώνη συγκράτησης για τη στερέωση αντικειμένων στο κάθισμα συνοδηγού > Κεντρική κονσόλα με συρτάρι > Καθρεπτάκι στα αλεξήλια οδηγού και συνοδηγού > Φώτα ανάγνωσης για οδηγό και συνοδηγό > Πακέτο Cool & Audio

23 >> Για περισσότερες δυνατότητες στην πόλη. Sleek Style και Urban Style εφοδιάζετε το smart σας με μεγαλύτερες και σπορτίφ ζάντες αλουμινίου και ταυτόχρονα με χαμηλωμένη σπορ ανάρτηση. Στο εσωτερικό, το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών καθώς και τα σπορ πεντάλ προσφέρουν ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση. Ο χαρακτήρας του πακέτου Sleek Style αναδεικνύεται από τις ζάντες αλουμινίου 8 ακτίνων σχήματος Υ. Το πακέτο Urban Style διαφέρει από το πακέτο Sleek Style χάρη στις μαύρες επενδύσεις θόλων τροχών με μαύρη επιγραφή smart και τις ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων. Εάν το προτιμάτε λίγο ακόμη εντυπωσιακότερο, κανένα πρόβλημα: προαιρετικά μπορείτε με αυτό το πακέτο μπορείτε να επιλέξετε ζάντες αλουμίνιου Monoblock VIII BRABUS 40,6 cm (16"). Πακέτο Sleek Style. Σπορτίφ εμφάνιση δεν προσφέρει μόνο το γυμναστή ριο με αυτό το πακέτο το smart forfour αποκτά εξαιρετική φόρμα για την πόλη. Για ολοκληρωμένη δυναμική εντύπωση μέσα κι έξω. > Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 7 ακτίνων σχήματος Υ σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 πίσω (προαιρετικά και με ζάντες αλουμινίου R84, R91, R97) > Σπορ ανάρτηση με χαμηλότερη ρύθμιση 10 mm > Σύστημα εξάτμισης με χρωμιωμένο πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης > Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα με γκρι διακοσμητικές ραφές, σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων διπλού συμπλέκτη twinamic με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων > Σπορ πεντάλ σε βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία Οι ζάντες αλουμινίου Monoblock VIII BRABUS 40,6 cm (16") διατίθενται προαιρετικά τόσο για το πακέτο Sleek Style όσο και για το πακέτο Urban Style. Πακέτο Urban Style. Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμός Εκτός από τα σπορτίφ χαρακτηριστικά του πακέτου Sleek Style (σπορ ανάρτηση, πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης, σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, σπορ πεντάλ) το πακέτο Urban Style διαθέτει δυναμικές επενδύσεις θόλων τροχών και κομψές δίχρωμες ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων. > Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 πίσω (προαιρετικά και με ζάντες αλουμινίου R84, R91, R97) > Επενδύσεις θόλων τροχών σε μαύρο με επιγραφή smart

24 Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμός Πακέτο Sport BRABUS. Όποιος έχει σπορτίφ άποψη για τη ζωή, θέλει επίσης να το δείχνει και να το νιώθει. Με το πακέτο Sport BRABUS συμπληρώνεται η σχεδίαση και η λειτουργικότητα. Οι γραμμές εξοπλισμού passion, prime και proxy φροντίζουν για μία οδηγική εμπειρία που δεν προσφέρει απλώς υπέροχη αίσθηση, αλλά και εξαιρετική εμφάνιση και στο εσωτερικό. Άλλωστε, σπορτίφ πρέπει να είσαι και μέσα σου. 1 Μπροστινή αεροτομή BRABUS στο χρώμα των bodypanel (επάνω εικόνα) 2 Πίσω ποδιά BRABUS στο χρώμα των bodypanel με πίσω ένθεμα διαχύτη σε γκρι ματ Ζάντες αλουμινίου Monoblock IX BRABUS 40,6/43,2 cm (16"/17") σε γκρι ματ με ελαστική 185/50 R 16 εμπρός, 205/40 R 17 πίσω Σπορ ανάρτηση BRABUS με χαμηλότερη ρύθμιση 10 mm 3 Δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων BRABUS 4 Σπορ πεντάλ σε βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία 5 Δερμάτινη λαβή χειρόφρενου BRABUS 6 Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών BRABUS σχεδίασης 3 ακτίνων από δέρμα νάπα με διακοσμητική ραφή BRABUS σε γκρι (και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σε συνδυασμό με το κιβώτιο 6 σχέσεων διπλού συμπλέκτη twinamic) 4 5 6

25 Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμός Πακέτο άνεσης. Κάντε τη ζωή πιο αναπαυτική και μάλιστα από πολλές απόψεις. Το κάθισμα οδηγού και το τιμόνι με ρύθμιση ύψους στο πακέτο άνεσης προσαρμόζονται βέλτιστα στο σωματότυπό σας. > Κάθισμα οδηγού με ρύθμιση ύψους > Ρύθμιση πλάτης καθίσματος με λειτουργία one touch για τον οδηγό και το συνοδήγο > Κολόνα τιμονιού με ρύθμιση ύψους > Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες Πακέτο LED & Sensor. Σας φροντίζουν: οι προβολείς με λειτουργία Welcome σας καλωσορίζουν μόλις ξεκλειδώνετε το smart σας. Τα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και τα επίσης τεχνολογίας LED πίσω φώτα σας συνοδεύουν μέρα νύχτα κλέβοντας την παράσταση στο δρόμο. Τα φώτα αλλαγής κατεύθυνσης φωτίζουν επιλέον τις στροφές, όταν ανάβετε τα φλας με ταχύτητες κάτω από 40 km/h. Εάν σκοτεινιάσει ή και αρχίσει να βρέχει, με τον αισθητήρα βροχής και φωτός έχετε πάντα μαζί σας έναν άγρυπνο συνοδηγό. > Προβολείς αλογόνου H4 με λειτουργία Welcome, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και πίσω φώτα τεχνολογίας LED > Πίσω φώτα τεχνολογίας LED > Προβολείς ομίχλης με φώτα αλλαγής κατεύθυνσης > Αισθητήρας βροχής και φωτός Πακέτο αποθήκευσης. Εξασφαλίζει χώρους: με το πακέτο αποθήκευσης τακτοποιείτε εύκολα και γρήγορα τα προσωπικά σας αντικείμενα στο ντουλαπάκι συνοδηγού, το αποθηκευτικό δίχτυ ή στο κάθισμα συνοδηγού. > Ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά > Αποθηκευτικό δίχτυ στην κεντρική κονσόλα στο χώρο ποδιών συνοδηγού > Ζώνη συγκράτησης για τη στερέωση αντικειμένων στο κάθισμα συνοδηγού

26 Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμός Πακέτο Cool & Audio. Μουσική, παρακαλώ! Μπορείτε να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια μέσω USB stick ή ΜP3 player ή να ακούτε τα αρχεία ήχου σας μέσω Bluetooth. Κι όλα αυτά σε μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. > smart Audio-System με θύρες AUX/USB, διεπαφή Bluetooth με σύστημα ανοικτής ακρόασης, audio streaming για συνεχή ροή μουσικής και σε συνδυασμό με την εφαρμογή smart cross connect (διατίθεται ξεχωριστά στο App Store για ios και Android 3 ) > Σύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα 4 Πακέτο Cool & Media. Απλώς τέλειο: η μεγάλη οθόνη 17,8 cm (7") πολλαπλής αφής δεν είναι απλώς όμορφη αλλά επιτρέπει και τον εύκολο χειρισμό της. Αλλά και το σύστημα αυτόματου κλιματιμού κάνει εύκολη τη ζωή σας: απλώς ρυθμίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία με το συρόμενο διακόπτη και τελειώσατε. > smart Media-System με οθόνη 17,8 cm (7") πολλαπλής αφής, θύρες UX/USB/SD (στην κεντρική κονσόλα), φωνητικό χειρισμό,διεπαφή Bluetooth με σύστημα ανοικτής ακρόασης, MirrorLink 1, audio streaming για συνεχή ροή μουσικής, σύστημα πλοήγησης με χάρτες για ολόκληρη την Ευρώπη και 3 έτη TomTom LIVE Services 2 > Σύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα 1 Πληροφορίες σχετικά με συμβατά smartphones και apps θα βρείτε στο MirrorLink.com. 23 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με δυνατότητα επέκτασης. 3 Επιλεγμένα smartphones με Android, για συμβατότητα επισκεφτείτε τη διεύθυνση smart.com/connect. 4 Σε συνδυασμό με κινητήρα 45 kw με μηχανικό σύστημα κλιματισμού.

27 Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμός Ο προαιρετικός εξοπλισμός για το εσωτερικό: εάν θέλετε το smart fortwo να γίνει πιο άνετο, πιο όμορφο ή πιο πρακτικό, μπορείτε πολύ απλά να το κάνετε. >> Για περισσότερη άνεση στο εσωτερικό. 1 Ατμοσφαιρικός φωτισμός με έμμεσο φωτισμό στις πόρτες και το χώρο ποδιών οδηγού και συνοδηγού, στο ντουλαπάκι συνοδηγού και στην κεντρική κονσόλα 2 Κεντρικό υποβραχιόνιο, πτυσσόμενο 3 Ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά 1 4 Πρόσθετο όργανο με ρολόι και στροφόμετρο 5 Κάλυμμα χώρου φόρτωσης (ρολό) με θήκη από δίχτυ 6 Μαρσπιέ επιβίβασης, σετ 2 τεμαχίων 7 Σκάφη χώρου φόρτωσης, επίπεδη 8 Βελούδινα ταπέτα μαύρα 9 Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού 10 Πανοραμική ηλιοροφή με ενσωματωμένο αλεξήλιο ρολό Για τα passion και prime μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο αποθήκευσης. Βασικός εξοπλισμός για το proxy. Για το βασικό μοντέλο διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός

28 Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμό Ο προαιρετικός εξοπλισμός για περισσό τερη ασφάλεια: για ακόμη πιο ξέγνοιαστη οδήγηση. > Λειτουργία προειδοποίησης σύγκρουσης με οπτική και ηχητική προειδοποίηση > Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με ηχητική και οπτική προειδοποίηση > Υποβοήθηση στάθμευσης πίσω > Κάμερα οπισθοπορείας 1 > Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με παρακολούθηση των θυρών και του καλύμματος συντήρησης > Προβολείς ομίχλης > Προειδοποιητικό τρίγωνο > Φαρμακείο >> Για περισσότερη διασκέδαση & δικτύωση. >> Για περισσότερη ασφάλεια & λειτουργικότητα. Δεν είναι μόνο το διάσημο όνομά του: το ηχοσύστημα της JBL για το smart fortwo σάς περιβάλλει με τον κα λύτερο ήχο. Ο προαιρετικός εξοπλισμός για infotainment, πλοήγηση & επικοινωνία: θέλετε να συντονίζεστε στους αγαπημένους σας σταθμούς; Τότε μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας κατά την οδήγηση, για παράδειγμα με οκτώ ηχεία υψηλής απόδοσης και subwoofer. > Σε καλωδίου φόρτισης smartphone για micro USB και Apple Lightning > smart Audio-System με υποδοχή για MP3 player και USB, ροή μουσικής, σύστημα ανοικτής ακρόασης μέσω Bluetooth καθώς και σε συνδυασμό με την εφαρμογή smart cross connect (διατίθεται ξεχωριστά στο App Store για ios και Android) > Ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB) για DAB, DAB+ και DMB > Βάση στήριξης για smartphone για το smart Audio-System 2 > JBL Soundsystem με 6κάναλο ενισχυτή DSP και συνολική ισχύ 240 W σε συνδυασμό με 8 ηχεία υψηλής απόδοσης, συμπ. αποσπώμενου subwoofer στο χώρο αποσκευών 1 Μόνο σε συνδυασμό με πακέτο Cool & Media και ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες. 2 Εγκεκριμένη για smartphone με εφαρμογή cross connect.

29 >> Για περισσότερη προσωπική λάμψη. Πακέτα εξοπλισμού & προαιρετικός εξοπλισμός Δεν είναι αρκετά "δικό" σας; Τότε προσαρμόστε την εμφάνιση του smart σας στο προσωπικό σας στυλ. Με ζάντες αλουμινίου σπορτίφ ή κομψές ή με το σετ αυτοκόλλητων. Ζάντες αλουμινίου smart 38,1 cm (15") με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω Ζάντες αλουμινίου (R86) σχεδίασης 8 ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες Ζάντες αλουμινίου (R87) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες Ζάντες αλουμινίου (R88) σχεδίασης 8 ακτίνων σε γκρι Ζάντες αλουμινίου smart 40,6 cm (16") 1 με ελαστικά 185/50 R 16 μπροστά και 205/45 R 16 πίσω Σετ αυτοκόλλητων 2 Το σετ αυτοκόλλητων πολλαπλών τεμαχίων σε γκρι-κίτρινο ή λευκό-κίτρινο για την οροφή, τα πλαϊνά και το μπροστινό τμήμα δίνει μία δυναμική ώθηση στη μορφή του smart σας. Ο αριθμός στο μπροστινό καπό είναι ένα statement: το μήκος του αυτοκινήτου. Ζάντες αλουμινίου (R91) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες Ζάντες αλουμινίου (R95) σχεδίασης 8 ακτίνων σχήματος Υ σε μαύρο Ζάντες αλουμινίου Monoblock VIII BRABUS (R97) σε ανθρακί, στιλβωμένες και ματ Ζάντες αλουμινίου Monoblock VIII BRABUS (R84) σε ασημί, στιλβωμένες 1 Μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο Urban Style ή το πακέτο Sleek Style, συνδυάζεται και οπτικά. 2 Μόνο σε συνδυασμό με πανοραμική ηλιοροφή.

30 red (ακρυλικό) cool silver (μεταλλικό) white (ακρυλικό) hazel brown (μεταλλικό) black (ακρυλικό) black-to-yellow (μεταλλικό) Χρώματα >> Για περισσότερο προσωπικό Οι χρωματικοί συνδυασμοί στο smart fortwo είναι τόσο πολυποίκιλοι όσο και η ζωή στη μεγαλούπολη. Μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη παλέτα χρωμάτων για τα bodypanel, τον κλωβό ασφαλείας tridion και την μπροστινή μάσκα. Επίσης, μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας smart forfour μοναδικά χάρη σε μία αποκλειστική επιλογή από ζάντες. midnight blue (μεταλλικό) moon white (ματ) lava orange (μεταλλικό) titania grey (ματ) στυλ.

31 >> Για μέσα, έξω και παντού. Χρώματα & αξεσουάρ smart bodypanels black (ακρυλικό), white (ακρυλικό), red (ακρυλικό), black-to-yellow (μεταλλικό), cool silver (μεταλλικό), hazel brown (μεταλλικό), lava orange (μεταλλικό), midnight blue (μεταλλικό), moon white (ματ), titania grey (ματ) Με τα Γνήσια αξεσουάρ smart (διαθέσιμα στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς) μπορείτε να εξοίζεστε με ό,τι χρειάζεστε για να είστε έτοιμοι για όλα και να εντυπωσιάζετε παντού. Μικρές λεπτομέρειες που κάνουν το smart σας ακόμη πιο ελκυστικό, νέες ζάντες αλουμινίου ή πρακτικά αξεσουάρ για το πορτμπαγκάζ για όλα αυτά θα σας συμβουλέψουν οι Εξουσιοδοτημένοι Διανομείς smart. με λειτουργία διατήρησης φόρτισης (έκδοση ECE, 3,6 A). Δίχτυ αποσκευών Αποτρέπει την ολίσθηση ελαφρών αντικειμένων. Μπροστινή μάσκα black (ακρυλικό), white (ακρυλικό), cool silver (μεταλλικό), black-to-yellow (μεταλλικό) Διακοσμητικά καπάκια βαλβίδων, σετ 4 τμχ. Προστατεύουν τις βαλβίδες των τροχών διατηρώντας τες καθαρές. Υπόθεμα διπλής όψης Προστατεύει και διατηρεί καθαρό το δάπεδο του πορτμπαγκάζ. Κλωβός ασφαλείας tridion black (ακρυλικό), white (ακρυλικό), jupiter red (ακρυλικό), cool silver (μεταλλικό), lava orange (μεταλλικό), graphite grey (ματ) Παιδικά καθίσματα Για παράδειγμα παιδικό κάθισμα DUO plus με άριστη ασφάλεια για παιδιά από περ. 8 μηνών έως 4 ετών (9 έως 18 kg). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αξεσουάρ μας μπορείτε να βρείτε στον κατάλογο Γνήσων Ανταλλακτικών της smart. Πατάκια με ραβδώσεις Ανθεκτικά, από υψηλής αντοχής μπουκλέ μοκέτα με κεντιμένη επιγραφή smart.

32 Γνήσια ανταλλακτικά BRABUS Για μια δυνατή εμφάνιση. Γνήσια ανταλλακτικά BRABUS: Προσθέστε το smart fortwo passion, prime ή proxy την σπορτίφ πινελιά της BRABUS. Με μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για το εσωτερικό και το εξωτερικό, μπορείτε να καθορίσετε εσείς πόσο δυναμικό θα είναι το smart σας. Οι Εξουσιοδοτημένοι Διανομείς αναλαμβάνουν απλώς την τοποθέτηση. 1 Μπροστινή ποδιά ασταρωμένη, με δυνατότητα βαφής στο επιθυμητό χρώμα 2 Διακοσμητικές λωρίδες σε ανθρακί ή πορτοκαλί 3 Αεροτομή οροφής, πίσω ποδιά με διαχύτη και πλευρικά μασπιέ ασταρωμένα, με δυνατότητα βαφής στο επιθυμητό χρώμα, τρίτο φως φρένων με φυμέ κρύσταλλο 4 Εσωτερικά διακοσμητικά στοιχεία σε εμφάνιση ανθρακονημάτων, διακόπτες αλλαγής ταχυτήτων σε μαύρο ματ ή ασημί χρωμίου 5 Καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε εμφάνιση ανθρακονημάτων 6 Πεντάλ BRABUS από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητική επένδυση 7 Καλύμματα μαρσπιέ BRABUS από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα, σετ 2 τεμαχίων 8 Λαβή χειρόφρενου BRABUS με κάλυμμα, βελούδινα ταπέτα μαύρα, ραφές ασημί ή πορτοκαλί, μοχλός ταχυτήτων μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων 4 5 δεν απεικονίζονται > Υπόθεμα πορτμπαγκάζ, ασημί ή πορτοκαλί ραφές > Λαβή μοχλού αλλαγής ταχυτήτων twinamic 6 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αξεσουάρ μας μπορείτε να βρείτε στον κατάλογο Γνήσιων Ανταλλακτικών της smart. 7 8

33 Σχετικά με το smart σας >> Για περισσότερη ξεγνοιασιά: Service & road assistance. Για να μπορείτε να χαίρεστε το smart σας για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια, χρειάζεστε επαγγελματικό Service προσαρμοσμένο στις ανάγκες από ένα Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή smart. Εμπιστευτείτε του ειδικούς μας που γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια του smart σας μέσα κι έξω. Για την ασφάλειά σας αλλά και για βέλτιστη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας γνήσια ανταλλακτικά και τεχνολογία διάγνωσης ειδικά προσαρμοσμένη στο smart. Ρίξτε μια ματιά και θα πειστείτε μόνοι σας για το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών μας. smart road assistance Η δωρεάν οδική βοήθεια smart road assistance περιλαμβάνεται στην αγορά του νέου σας smart και ανανεώνεται με κάθε συντήρηση του αυτοκινήτου σε οποιοδήποτε Εξουσιοδοτtημένο Επισκευαστή smart. Επωφεληθείτε από την αποτελεσματική άμεση βοήθεια που προσφέρουμε παντού σχεδόν στην Ευρώπη σε περίπτωση ατυχήματος, βλάβης στο δρόμο, βανδαλισμού ή άλλου μικροατυχήματος. Εάν χρειαστεί, το αυτοκίνητό σας μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις του κοντινότερου εξουσιοδοτημένου επισκευαστή smart. Για να διατηρείτε σε κάθε περίπτωση την κινητικότητά σας, σας παρέχουμε ένα όχημα αντικατάστασης. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνεχίσετε τη διαδρομή σας με ταξί, τρένο ή αεροπλάνο τα οποία σας καλύπτουμε μαζί με τυχόν έξοδα διανυκτέρευσης. Συμβόλαια συντήρησης smart Με ασφάλεια και ξεγνοιασιά: Έτσι, απαλλάσσεστε εύκολα και έξυπνα από επιπρόσθετα έξοδα στο συνεργείο, καθώς, ανάλογα με το συμβόλαιο, οι απρόβλεπτες επισκευές, οι εργασίες συντήρησης ή τα αναλώσιμα περιλαμβάνονται ήδη στην κάλυψη. Το επιπλέον όφελος είναι ότι, με απόλυτη ασφάλεια, το αυτοκίνητό σας παραμένει σε τέλεια φόρμα διατηρώντας μακροπρόθεσμα την αξία του. Ανάλογα με τις ανάγκες και τα οικονομικά σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα εξής: > την επέκταση εγγύησης με το συμβόλαιο συντήρησης Basic, > το πακέτο συντήρησης με το συμβόλαιο Compact, > το πακέτο συντήρησης και αναλώσιμων με το συμβόλαιο Compact Plus, > το ολοκληρωμένο πακέτο ξεγνοιασιάς με το συμβόλαιο συντήρησης Excellent. Service 24h είναι καλό να γνωρίζετε ότι η smart είναι στη διάθεσή σας παντού σχεδόν στην Ευρώπη, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Αν κάποτε χρειαστείτε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε ώρα με το Call Center καλώντας τον αριθμό: Με χρέωση σε ορισμένα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

34 Σχετικά με το smart σα >> Διατηρήστε την ευελιξία σας και στα οικονομικά σας. Γυαλιά ηλίου passion μαύρο/πορτοκαλί. (B ) Σκεφτείτε «smart» και επιλέξτε μέσα από την μεγάλη γκάμα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που σας προσφέρει η Mercedes-Benz Financial. Είναι απλό! Συνδυάστε την αγορά του αγαπημένου σας smart με χαμηλές μηνιαίες δόσεις και διατηρείστε την ευελιξία σας! Επιπλέον, είμαστε κοντά σας με προνομιακά προγράμματα Mercedes-Benz Insurance για να απολαμβάνετε τη σιγουριά και την ηρεμία που σας αξίζει. Πετσέτα παραλίας σχεδίασης smart. (B ) Χρηματοδότηση: Κάνετε σχέδια για την αγορά του νέου σας smart; Τα χρηματοδοτικά προγράμματα «Mercedes-Benz Financial» έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν απόλυτα τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες με προνομιακούς όρους και επιλογές κατά τη λήξη του δανείου. Εσείς καθορίζετε το ύψος της μηνιαίας δόσης και εμείς πραγματοποιούμε την επιθυμία σας. Τόσο απλά, τόσο smart! Επιπλέον, με το πρόγραμμα «Προστασία Δανείου» που παρέχεται από τη Mercedes-Benz Insurance, εξασφαλίζετε την αποπληρωμή των μηνιαίων σας δόσεων, σε περίπτωση αδυναμίας σας. Ασφάλιση: Οδηγείστε ξένοιαστα επιλέγοντας ένα από τα ευέλικτα προγράμματα ασφάλισης και επέκτασης εγγύσης που έχει σχεδιάσει για εσάς η Mercedes-Benz Insurance σε συνεργασία με την Allianz. Polo shirt με λευκές λεπτομέρειες και δίχτυ στους ώμους. (B ) >> Για περισσότερο smart παντού: η smart Collection. Τσάντα θαλάσσης σε κίτρινο με γαλάζιες πινελιές. (B ) Εξαιρετικά ελκυστική, η smart Collection συμπληρώνει ιδανικά το smart fortwo. Όπως οι γραμμές εξοπλισμού passion, prime και proxy, έτσι και τα προϊόντα της smart Collection έχουν πραγματικά ξεχωριστό χαρακτήρα. Ανακαλύψτε κομψά, χρήσιμα και πρακτικά αντικείμενα για την καθημερινότητα και για κάθε σχεδόν περίσταση. Άλλωστε η μάρκα smart δεν αφορά μόνο την αυτοκίνηση αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο ζωής στην πόλη. Εδώ βλέπετε μόνο ένα μικρό δείγμα γνωρίστε ολόκληρη την Collection στην ηλεκτρονική διεύθυνση Cap passion σε πορτοκαλί με μαύρες λεπτομέρειες. (B ) Polo shirt με εμφάνιση double layer και πορτοκαλί δίχτυ στο τελείωμα των μανικιών και του στριφώματος. (B ) Τσάντα ταξιδίου σε μαύρο ματ με λεπτομέρειες σε πορτοκαλί. (B )

35 >> Χαρακτηριστικά εξοπλισμού. Χαρακτηριστικά βασικού εξοπλισμού Χαρακτηριστικά των γραμμών εξοπλισμού passion, prime και proxy 1, 2 Εξοπλισμός & τεχνικά χαρακτηριστικά Εξωτερικό > bodypanels σε ακρυλική βαφή black, white ή red > Κλωβός ασφαλείας tridion σε black > Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σαγρέ (μαύρα) > Κάλυμμα μπροστινής μάσκας σαγρέ (μαύρη) > Χαλύβδινες ζάντες 38,1 cm (15") και ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω > Θερινά ελαστικά > Προβολείς αλογόνου H4 με ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρες τεχνολογίας LED > Τρίτο φως φρένων τεχνολογίας LED > Λευκά πλευρικά φλας > Χειρολαβές θυρών σαγρέ (μαύρες) > Πλήρης οροφή με μαύρο υφασμάτινο κάλυμμα Εσωτερικό > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο σαγρέ και λεπτομέρειες σε λευκό > Επενδύσεις σε μαύρο ύφασμα > Τιμόνι σχεδίασης 3 ακτίνων > Επιλογέας ταχυτήτων σαγρέ (μαύρο) 1 > Κεντρική κονσόλα με διπλή ποτηροθήκη μπροστά, ποτηροθήκη πίσω 2 > Εσωτερικές χειρολαβές θυρών σαγρέ (μαύρο) > Αποθηκευτική θήκη στις πόρτες > Ντουλαπάκι συνοδηγού ανοικτό > Εσωτερικός φωτισμός > Κάθισμα συνοδηγού με λειτουργία διαμπερούς φόρτωσης (πλήρως αναδιπλούμενη πλάτη) > Υποδοχές φορτίου στο χώρο αποσκευών > Αλεξήλια με θήκη για αποκόμματα στάθμευσης Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα > Πακέτο Cool & Audio > Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας με προειδοποίηση παγετού > Μηχανικά ρυθμιζόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες > Ηλεκτρικά παράθυρα με χειρισμό άνεσης και προστασία κατά του μαγκώματος > Υαλοκαθαριστήρες άνεσης με διακοπτόμενη λειτουργία και αυτόματη λειτουργία σάρωσης/πλύσης > Πίσω υαλοκαθαριστήρας με διακοπτόμενη λειτουργία και αυτόματη λειτουργία σάρωσης/πλύσης > Θερμαινόμενο πίσω τζάμι > Πίνακας οργάνων με μονόχρωμη οθόνη τεχνολογίας LCD και υπολογιστή οχήματος > Ρύθμιση εμβέλειας ακτίνας φώτων (μηχανική) > Φλας με λειτουργία άνεσης ενός αγγίγματος > Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, οπτική ένδειξη κλειδώματος και immobilizer > Πρίζα 12 Volt με κάλυμμα Τεχνολογία > Άμεσο σύστημα διεύθυνσης με υποβοήθηση ανάλογα με την ταχύτητα και μεταβλητή μετάδοση > Μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων για κινητήρες 45 kw, 52 kw και 66 kw turbo > Αυτόματη λειτουργία start-stop 3 > Δοχείο καυσίμου (28 λίτρα) Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης > esp ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας > abs σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών με ηλεκτρονική κατανομή ισχύος πέδησης > Σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων > Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα > Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών > Κλωβός ασφαλείας tridion σε black > Cruise control με περιοριστή ταχύτητας (μεταβλητός περιορισμός ταχύτητας) > Αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού > Πλευρικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού (κεφαλής/θώρακα) > Αερόσακος γονάτων οδηγού > Ζώνες ασφαλείας τριών σημείων με εντατήρες και περιοριστές δύναμης ζώνης > Λειτουργία προειδοποίησης για ζώνη οδηγού και συνοδηγού > Σύστημα στερέωσης παιδικού καθίσματος i-size με χειροκίνητη απενεργοποίηση αερόσακου > Αισθητήρας σύγκρουσης για ενεργοποίηση των αλάρμ > drive lock αυτόματο κλείδωμα θυρών κατά την οδήγηση > Σετ επισκευής ελαστικών > Πυροσβεστήρας Εξωτερικό > Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του tridion 3 > Κάλυμμα μπροστινής μάσκας βαμμένη > Ζάντες αλουμινίου Εσωτερικό > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε ύφασμα > Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα > Επιλογέας ταχυτήτων σε δέρμα (μαύρο) > Κεντρική κονσόλα με συρτάρι > Εσωτερική χειρολαβή θυρών σε χρώμιο ματ > Χειρολαβή συνοδηγού > Καθρεπτάκι στα αλεξήλια οδηγού και συνοδηγού > Θήκη γυαλιών οδηγού > Αποθηκευτικός χώρος στη διαιρούμενη πίσω πόρτα > Θήκη με λάστιχο στην πλάτη καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού Εξωτερικό > Ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε ασημί, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω (R88) > Πλήρης οροφή με μαύρο υφασμάτινο κάλυμμα > Κάλυμμα μπροστινής μάσκας «black» > Κλωβός ασφαλείας tridion «black» Εσωτερικό > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε πορτοκαλί ύφασμα και λεπτομέρειες σε μαύρο/γκρι. Καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση μαύρο/πορτοκαλί > Εναλλακτικά, ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο ύφασμα και λεπτομέρειες σε λευκό. Καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση μαύρο/λευκό > Εναλλακτικά, ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο ύφασμα και λεπτομέρειες σε μαύρο γκρι. Καθίσματα με υφασμάτινη επένδυση μαύρο/ μαύρο Εξωτερικό > Ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω (R87) > Πλήρης οροφή με μαύρο υφασμάτινο κάλυμμα > Κάλυμμα μπροστινής μάσκας «black» > Κλωβός ασφαλείας tridion «black» Εσωτερικό > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μαύρο ύφασμα και λεπτομέρειες σε μαύρο/γκρι. Καθίσματα με δερμάτινη επένδυση σε μαύρο με γκρι διακοσμητικές ραφές > Θήκη με λάστιχο στην πλάτη καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα > Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού > Φώτα ανάγνωσης οδηγού και συνοδηγού > Φωτισμός χώρου αποσκευών > Ρύθμιση πλάτης καθίσματος οδηγού και συνογηγού με λειτουργία one touch passion prime proxy Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα > Πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8,9 cm (3,5") τεχνολογίας TFT και υπολογιστή οχήματος > Κάλυμμα συντήρησης με κλειδαριά > Αναδιπλούμενο κλειδί με τηλεχειρισμό, δεύτερο κλειδί με σταθερό στέλεχος Εξωτερικό > Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 πίσω (R95) > Πανοραμική ηλιοροφή με ενσωματωμένο αλεξήλιο ρολό > Επένδυση μπροστινής μάσκας σε black (white χωρίς επιπλέον χρέωση) > κλωβός ασφαλείας tridio σε black (σε white χωρίς επιπλέον χρέωση) Εσωτερικό > Ταμπλό οργάνων και κεντρικά πλαίσια θυρών σε μπλε ύφασμα και λεπτομέρειες σε λευκό > Επενδύσεις σε εμφάνιση δέρματος/ ύφασμα λευκό/μπλε > Θήκη με λάστιχο στην πλάτη καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού Πακέτο Cool & Audio 4 Πακέτο Sleek Style 4 Πακέτο αποθήκευσης 4 1 Σε συνδυασμό με κινητήρα 66 kw, δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων. 2 Μόνο σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. 3 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με κινητήρα 45 kw. 1 Χαρακτηριστικά που διαφέρουν από του βασικού εξοπλισμού. 2 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με κινητήρα 45 kw. 3 Καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σαγρέ (μαύρα) σε συνδυασμό με passion και tridion σε black. 4 Λεπτομέρειες για το πακέτο Sport στη σελίδα 74.

36 Πακέτα εξοπλισμού Προαιρετικός εξοπλισμός Εξοπλισμός & τεχνικά χαρακτηριστικά Πακέτα εξοπλισμού για τις γραμμές εξοπλισμού passion, prime και proxy Πακέτο Sleek Style > Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") (R95) 8 ακτίνων σχήματος Υ σε μαύρο (R95), με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 πίσω (προαιρετικά και με ζάντες αλουμινίου R84, R91, R97) > Σπορ ανάρτηση με χαμηλότερη ρύθμιση 10 mm > Σύστημα εξάτμισης με χρωμιωμένο πλαίσιο εξάτμισης > Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σχεδίασης 3 ακτίνων σε δέρμα με γκρι διακοσμητικές ραφές (επιπλέον με χειριστήρια αλλαγής σχέσεων σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων διπλού συμπλέκτη twinamic) > Σπορ πεντάλ σε βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία Πακέτο Urban Style 1 > Όπως το πακέτο Sleek Style τις εξής διαφορές: > Επενδύσεις θόλων τροχών σε μαύρο με επιγραφή smart > Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες (R91), με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και205/45 R 16 πίσω (προαιρετικά και με ζάντες αλουμινίου R84, R91, R97) Πακέτο Sport BRABUS > Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών BRABUS σχεδίασης 3 ακτίνων από δέρμα νάπα με διακοσμητική ραφή BRABUS σε γκρι (και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων σε συνδυασμό με το κιβώτιο 6 σχέσεων διπλού συμπλέκτη twinamic) > Δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων BRABUS > Δερμάτινη λαβή χειρόφρενου BRABUS > Σπορ πεντάλ σε βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία > Ζάντες αλουμινίου Monoblock IX BRABUS 40,6/43,2 cm (16"/17") σε γκρι ματ, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/40 R 17 πίσω > Σπορ ανάρτηση BRABUS με χαμηλότερη ρύθμιση 10 mm Πακέτο LED & Sensor > Προβολείς αλογόνου H4 με λειτουργία Welcome, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και πίσω φώτα τεχνολογίας LED > Προβολείς ομίχλης με φώτα αλλαγής κατεύθυνσης > Αισθητήρας βροχής και φωτός Πακέτο Cool & Media 2 > smart Media-System με οθόνη πολλαπλής αφής 17,8 cm (7") τεχνολογίας TFT, θύρες AUX/USB/SD (κεντρική κονσόλα), φωνητικό χειρισμό, διεπαφή Bluetooth με σύστημα ανοικτής ακρόασης, audio streaming για μετάδοση μουσικής, MirrorLink 3, σύστημα πλοήγησης με TomTom LIVE Services για 3 έτη 4 > Σύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα Πακέτο αποθήκευσης > Ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά > Αποθηκευτικό δίχτυ στην κεντρική κονσόλα στο χώρο ποδιών συνοδηγού > Ζώνη συγκράτησης για στερέωσης αντικειμένων στο κάθισμα συνοδηγού Πακέτο Cool & Audio (Βασικός εξοπλισμός σε ολες τις εκδόσεις, εκτός κινητήρα 45 kw) > smart Audio-System με θύρες AUX/USB, διεπαφή Bluetooth με σύστημα ανοικτής ακρόασης, audio streaming για συνεχή ροή μουσικής και σε συνδυασμό με την εφαρμογή smart cross connect (διατίθεται ξεχωριστά στο App Store για ios και Android 5 ) > Σύστημα αυτόματου κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα 6 Πακέτο άνεσης > Κάθισμα οδηγού με ρύθμιση ύψους > Ρύθμιση πλάτης καθίσματος με λειτουργία one touch για οδηγό και συνοδηγό > Κολόνα τιμονιού με ρύθμιση ύψους > Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες 7 Εξωτερικό > Πανοραμική ηλιοροφή με ενσωματωμένο αλεξήλιο ρολό 8 > Κλωβός ασφαλείας tridion σε white, jupiter red, cool silver (μεταλλικό), lava orange (μεταλλικό) ή graphite grey (ματ) > bodypanel σε black-to-yellow (μεταλλικό), cool silver (μεταλλικό), hazel brown (μεταλλικό), lava orange (μεταλλικό), midnight blue (μεταλλικό), moon white (μεταλλικό) ή titania grey (ματ) > Επένδυση μπροστινής μάσκας σε black 9, 10, white 10, cool silver 10, black-to-yellow 10 > Σετ αυτοκόλλητων σε γκρι-κίτρινο ή λευκό-κίτρινο για οροφή, πλαϊνά και μπροστινό τμήμα 11 > Ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω (R87) > Ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω (R86) > Ζάντες αλουμινίου 38,1 cm (15") σχεδίασης 8 ακτίνων σε ασημί, με ελαστικά 165/65 R 15 εμπρός και 185/60 R 15 πίσω (R88) > Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε μαύρο και στιλβωμένες, με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 12, /45 R 16 πίσω (R91) > Ζάντες αλουμινίου 40,6 cm (16") σχεδίασης 8 ακτίνων σχήματος σε μαύρο με ελαστικά 185/50 R 16 εμπρός και 205/45 R 16 13, 14, 15 πίσω (R95) > Επενδύσεις θόλων τροχών με επιγραφή smart 12 > Ελαστικά παντός καιρού αντί για θερινά ελαστικά 17 > Καλύμματα τροχών για χαλύβδινες ζάντες (R83) 19 > Προβολείς ομίχλης Εσωτερικό > Ατμοσφαιρικός φωτισμός με έμμεσο φωτισμό στις πόρτες, στους χώρους ποδιών, στο ντουλαπάκι συνοδηγού και την κεντρική 10, 18 κονσόλα > Επενδύσεις σε εμφάνιση μαύρου δέρματος 19 > Κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός αναδιπλούμενο, διπλή ποτηροθήκη εμπρός και ποτηροθήκη πίσω 10 > Βελούδινα ταπέτα σε μαύρο > Ντουλαπάκι συνοδηγού με κλειδαριά 20 > Μαρσπιέ επιβίβασης, σετ 2 τεμαχίων > Κάλυμμα χώρου αποσκευών (ρολό) με δικτυωτή θήκη > Αποθηκευτικός χώρος στη διαιρούμενη πίσω πόρτα > Σκάφη χώρου φόρτωσης, επίπεδη Λειτουργίες και ηλεκτρικό σύστημα > Πρόσθετο όργανο με ρολόι και στροφόμετρο > Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού > Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες > Σταχτοδοχείο και αναπτήρας Τεχνολογία > Αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων διπλού συμπλέκτη twinamic 13 > Δοχείο καυσίμου (35 λίτρα) Ασφάλεια και συστήματα υποβοήθησης > Λειτουργία προειδοποίησης απόστασης με οπτική και ηχητική προειδοποίηση > Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με ηχητική και οπτική προειδοποίηση > Υποβοήθηση στάθμευσης πίσω με ηχητική προειδοποίηση > Κάμερα οπισθοπορείας 21 > Αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού με παρακολούθηση των θυρών και του καλύμματος συντήρησης (με κλειδαριά) > Φαρμακείο > Προειδοποιητικό τρίγωνο Infotainment, πλοήγηση και επικοινωνία > smart Audio-System με θύρες AUX/USB, διεπαφή Bluetooth με σύστημα ανοικτής ακρόασης, audio streaming για συνεχή ροή μουσικής και σε συνδυασμό με την εφαρμογή smart cross connect (διατίθεται ξεχωριστά στο App Store για ios και Android) 22 > Βάση στήριξης για smartphone 23 > Σετ καλωδίου φόρτισης smartphone για micro USB και Apple Lightning > JBL Soundsystem με 6κάναλο ενισχυτή DSP και συνολική ισχύ 240 W, 8 ηχεία υψηλής απόδοσης συμπ. αποσπώμενου 10, 24 subwoofer στο χώρο αποσκευών > Ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB) για DAB, DAB+ και DMB 25 > Προεγκατάσταση ηχοσυστήματος με 2 ηχεία, κεραία και υποδοχή DIN 1 Τα πρόσθετα στοιχεία εξοπλισμού του πακέτου Urban Style διατίθενται για το proxy ως ξεχωριστός προαιρετικός εξοπλισμός. 2 Μόνο σε συνδυασμό με ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες. 3 Πληροφορίες σχετικά με συμβατά smartphones και apps θα βρείτε στο MirrorLink.com. 4 Οι υπηρεσίες TomTom LIVE Services δεν διατίθενται στην ελληνική αγορά. 5 Για smartphones με ios και επιλεγμένα smartphones με Android, για συμβατότητα επισκεφτείτε τη διεύθυνση smart.com/connect. 6 Σε συνδυασμό με κινητήρα 45 kw, μηχανικό σύστημα κλιμα τισμού και smart Audio- System. 7 Σε συνδυασμό με εργοστασιακά καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών στο χρώμα του tridion. 8 Συμπ. χειρολαβής για συνοδηγό και θήκης γυαλιών για οδηγό. 9 Βασικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού. 10 Δεν διατίθεται με το βασικό μοντέλο. 11 Μόνο σε συνδυασμό με πανοραμική ηλιοροφή. 12 Βασικός εξοπλισμός με το πακέτο Urban Style. 13 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με κινητήρα 45 kw. 14 Βασικός εξοπλισμός με το πακέτο Sleek Style. 15 Βασικός εξοπλισμός με τη γραμμή εξοπλισμού proxy. 16 Μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο Urban Style ή Sleek Style. 17 Δεν διατίθεται σε συνδυασμό με ζάντες αλουμινίου R84, R89, R91, R95 και R Μόνο σε συνδυασμό με πρόσθετο όργανο. 19 Μόνο σε συνδυασμό με βασικό μοντέλο. 20 Για passion και prime μόνο σε συνδυασμό με πακέτο αποθήκευσης, βασικός εξοπλισμός για proxy. Για το βασικό μοντέλο διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός. 21 Μόνο σε συνδυασμό με πακέτο Cool & Media και ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέπτες. 22 Βασικός εξοπλισμός με το πακέτο Cool & Audio. 23 Μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο Cool & Audio και το smart Audio-System. 24 Δεν διατίθεται με το βασικό μοντέλο, μόνο σε συνδυασμό με πακέτο Cool & Audio ή Cool & Media και ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέφτες. 25 Μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο Cool & Audio, το πακέτο Cool & Media ή το smart Audio-System.

>> Το νέο smart. fortwo The urban original.

>> Το νέο smart. fortwo The urban original. >> Το νέο smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. Η smart δεν ήταν ποτέ ένας απλός κατασκευαστής αυτοκινήτων: είναι μια μεγάλη ιδέα για τις μετακινήσεις στην πόλη. Μια ιδέα

Διαβάστε περισσότερα

>> Το νέο smart. fortwo The urban original.

>> Το νέο smart. fortwo The urban original. >> Το νέο smart fortwo The urban original. smart 03 05 >> FOR a new urban joy. Η smart δεν ήταν ποτέ ένας απλός κατασκευαστής αυτοκινήτων: είναι μια μεγάλη ιδέα για τις μετακινήσεις στην πόλη. Μια ιδέα

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1)

Προσφορά Επιβατικού. Κωδικός Τύπου 4533421. Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 001U 0213 0240 0268 0294 0410 0440 04U5 050U 0584 0840 0916 0927 09U6 0B01 0B03 0B51 0B80 0B90 0C65 0E18 0E23 0I09 0I15 0I16 0I22 0I34 0I39 0I60 0J36 0J56 0J60

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

forfour >> Το νέο smart The smart among the fourseaters.

forfour >> Το νέο smart The smart among the fourseaters. >> Το νέο smart forfour The smart among the fourseaters. Τέσσερις θέσεις, πέντε πόρτες, χιλιάδες δυνατότητες: το smart forfour συνδυάζει τις χαρακτηριστικά καινοτόμες ιδέες και έξυπνες λύσεις smart με

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΕΟ TOYOTA TO ΝΕΟ TOYOTA AYGO ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΦΕΥΓΑΤΗ» ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2018 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Exterior Color:

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ Ένας νέος ισχυρότερος κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου SUT της SsangYong. Το νέο Actyon

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0294 0440 0474 0475 0520 058U 0620 0682 0913 0919 0968 0B03 0B51 0B59 0K11 0L 0P75 0P76 0R05 0U01 0U10 0U60 0U77 0U98 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ DOBLO` CARGO FIAT PROFESSIONAL 1.4 B EURO 6 ABS 009 Ρυθµιζόµενο τιµόνι ως προς το ύψος 011 Υδραυλικό τιµόνι 014 Ηλεκτρικά παράθυρα 028 Εσωτερικά ρυθµιζόµενοι καθρέπτες 043 Πίνακας οργάνων µε στροφόµετρο

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

>> Το νέο smart forfour

>> Το νέο smart forfour >> Το νέο smart forfour The smart among the fourseaters. FOR ideas, answers, fun & functions Το smart έφερε την επανάσταση στις μετακινήσεις στην πόλη. Με έξυπνες λύσεις και μοναδικές ιδέες, που κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00

1.6 e-hdi 110 MCP STT CHIC Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT Τελική Λιανική Τιμή 19.790,00 21.990,00 22.990,00 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1.6 VTi 120 1.6 HDi 110 1.6 e-hdi 110 MCP STT 6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί, οροφής)

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN NV300 VAN COMBI

NISSAN NV300 VAN COMBI NISSAN NV300 NISSAN NV300 VAN COMBI NV300 COMBI ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ L2H1 Αριθµός επιβατών 9 ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μήκος mm 5399 Πλάτος / Πλάτος µε καθρέπτες mm 1956/2283 Ύψος mm 1971 Μεταξόνιο mm 3498

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242

PUNTO ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 1.269hp 1.269hp 1.242 1.242 3ΘΥΡΟ ΧΧΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ STD STD ΧΧΧ ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ STD

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ KAI ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEO FIORINO NEO FIORINO NEO FIORINO 1.4 B EURO 6 1.4 B SX EURO 6 1.4 B SX EURO 6 CNG Επένδυση χώρου φόρτωσης (πλαϊνά) STD STD STD Υδραυλικό τιµόνι STD STD

Διαβάστε περισσότερα

Renault Laguna

Renault Laguna Renault Laguna 2000 1.CREDITLINE ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ! ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ευέλικτοι με σύντομες διαδικασίες, δεκτά γραμμάτια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary 6 8 9 Μοντέλο Περιγραφή 595 1.4 T-Jet 145hp 595 595 1.4 T-Jet 160hp Pista 595 1.4 T-Jet 165hp Turismo 595 1.4 T-Jet 180hp Competizione 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 695 1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924 ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη Τηλ. : 2310

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Hyundai i30. Fastback

Νέο Hyundai i30. Fastback Νέο Hyundai i30 Fastback Εξοπλισμός Ασφάλεια και Συστήματα Hyundai SmartSense TM Active Style Premium Distinctive Αερόσακοι μετωπικοί (2), πλευρικοί (2) & τύπου κουρτίνας (2) ESP & ABS VSM Σύστημα Συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟ ΝΕΟ ŠKODA KODIAQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για εμφάνιση που εντυπωσιάζει 5 Το νέο ŠKODA KODIAQ είναι έτοιμο για off

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016

ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 101/2016 Προμήθεια αυτοκινήτων Δήμου Αγράφων Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Με την παρούσα μελέτη προβλέπεται η προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Αξεσουάρ. Το νέο. i30

Αξεσουάρ. Το νέο. i30 Αξεσουάρ Το νέο i30 Styling STYLING & ΤΡΟΧΟΙ Δώστε έναν άλλο αέρα. Τα αξεσουάρ που επιλέγετε λένε πολλά για εσάς και το i30 N σας. Η απαίτησή σας για συναρπαστικό design και εκλεπτυσμένη κατασκευή εκφράζεται

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Hyundai i30 Tourer

Νέο Hyundai i30 Tourer Νέο Hyundai i30 Tourer Εξοπλισμός Active Style Style Navi Premium Navi Ασφάλεια Αερόσακοι μετωπικοί, πλευρικοί & τύπου κουρτίνας ESP & ABS VSM - Σύστημα συνεργασίας τιμονιού με ESP TPMS - Αισθητήρας Χαμηλής

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

2WD 4WD (ALLGRIP) 2WD 4WD (ALLGRIP) ΒΕΝΖΙΝΗ/ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 6TCSS Εξοπλισμός GL GL+ GL+ GLX GLX SPECIAL EDITION S GL+ GLX ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Πλαφονιέρα φωτισμού (3 θέσεων) Φως ανάγνωσης χάρτη

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 1 ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Στοιχεία Αναφοράς ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 0218 ΕΛΓΚΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Κ.Δημήτριος ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ 07/10/2016 Γενικά στοιχεία Οχήματος Εργοστάσιο κατασκευής Audi Πόρτες 2 Τύπος/Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ŠKODA KAROQ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 12 14 18 4ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 6Infotainment 8ΑΝΕΣΗ & ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Simply clever ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το νέο ŠKODA KAROQ είναι ένα κομψό compact SUV και ο ιδανικός

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει.

Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει. Nέο i30 Fastback 2 Σχεδιασμένο για να σας συναρπάσει. Μια κομψή και ταυτόχρονα τολμηρή δήλωση. Κανένα βλέμμα δεν θα μείνει αδιάφορο στη θέα του νεοαφιχθέντος μέλους της οικογένειας i30 που συνεχώς μεγαλώνει.

Διαβάστε περισσότερα