HEINE Διόφθαλμες λούπες και φωτισμός Απλούστευση της εξέτασης & ακριβής διάγνωση.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "HEINE Διόφθαλμες λούπες και φωτισμός Απλούστευση της εξέτασης & ακριβής διάγνωση."

Transcript

1 HEINE Διόφθαλμες λούπες και φωτισμός Απλούστευση της εξέτασης & ακριβής διάγνωση.

2 ACHROMATICALLYLENS-SYSTEM PRECISION OPTICS HEINE ΛΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ Διόφθαλμες Λούπες HEINE HR 2.5x Πλήρως προσαρμοσμένο σύστημα μεγέθυνσης για κάθε εφαρμογή. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΕΙΝΕ Υψηλής ανάλυσης αχρωματικό σύστημα φακών με λεπτομερή σαφήνεια. Κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία. Οπτικά ακριβείας. Ο βασικός φακός από γυαλί οπτικής ποιότητας με αντιανακλαστική επίστρωση παρέχει ευκρινείς, υψηλής ανάλυσης εικόνες. Σύνδεση λούπας i-view. Εύκολη ρύθμιση λούπας και πτυσσόμενο σύστημα. 4 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΛΟΥΠΑΣ ΣΑΣ Κάθε εξέταση είναι διαφορετική, κάθε απόσταση εργασίας είναι διαφορετική και κάθε διακορική απόσταση είναι διαφορετική. Γι αυτό, έχουμε 4 απλά βήματα για να εγγυόμαστε ότι σας προτείνουμε την καλύτερη διαμόρφωση της λούπας για να εξασφαλίζετε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις HEINE λούπες σας. Ο συνεργάτης της HEINE θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε και να προσαρμόσετε τη λούπα σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες, παρέχοντας σας ένα αξιόπιστο εργαλείο που θα σας εξυπηρετεί για πολλά χρόνια στο μέλλον. 1. Επιλέξτε τη μεγέθυνσή σας. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας επιλέγουν μια διόφθαλμη λούπα HR 2.5 x λόγω του ιδανικού συνδυασμού ενός μεγάλου οπτικού πεδίου, εξαιρετικού βάθους πεδίου και μεγέθυνσης. Για άλλες μεγεθύνσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον συνεργάτη της HEINE. 2. Επιλέξτε την απόσταση εργασίας σας. Η οπτική οξύτητα της εστιακής περιοχής ποικίλει ανάλογα με το πεδίο εργασίας και το μέγεθος του χρήστη. Προσφέρουμε τις λούπες μας για αποστάσεις εργασίας 340 mm, 420 mm και 520 mm. Για την πλειοψηφία των επαγγελματιών υγείας μια απόσταση εργασίας 420 mm έχει αποδειχτεί ότι είναι ιδανική. Το ύψος σας Μικρό Μέσο Μεγάλο Απόσταση εργασίας 340 mm 420 mm 520 mm 3. Επιλέξτε την επιλογή σύνδεσής σας. Ελαφρύς σκελετός γυαλιών ή στήριγμα κεφαλής για ξεκούραστη εργασία. 4. Επιλέξτε τον φωτισμό σας. Συμπαγές ελαφρύ LED LoupeLight ή ο άνετος φωτισμός ML 4 LED HeadLight με το επαγγελματικό στήριγμα κεφαλής Professional L Headband.

3 COAXIALILLUMINATION HEINE ΛΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HEINE LED LoupeLight με Διόφθαλμες Λούπες HR 2.5 x Η τέλεια επιλογή για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εξέταση. Ο συνδυασμός φωτισμού και λούπας προσφέρει το απόλυτο στην απόδοση καθώς ο υψηλής ποιότητας φωτισμός μεγιστοποιεί την ποιότητα εικόνας της λούπας. Διαθέτοντας φωτισμό LEDHQ για ομοιογενή φωτισμό με ακριβή απόδοση χρωμάτων που γεμίζει ολόκληρο το οπτικό πεδίο από άκρη σε άκρη, το σύστημα LED LoupeLight είναι η τέλεια επιλογή για την μεγέθυνση 2.5 x. Συνολικά, ένα τέλεια εναρμονισμένο σύστημα με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό. HEINE LED MicroLight Ιδιαίτερα ελαφρύς, γενικής χρήσης Φωτισμός Κεφαλής. Για εκείνους που χρειάζονται μια συμπαγή, ελαφριά λύση φωτισμού χωρίς μεγέθυνση, προσφέρουμε το LED MicroLight. Με φωτισμό LEDHQ για ομοιογενή φωτισμό με πραγματική και φυσική απόδοση χρωμάτων για κάθε περίπτωση εξέτασης. Δύο επιλογές σύνδεσης προσφέρουν ατομικότητα και εύκολο χειρισμό. Φωτισμός χωρίς συμβιβασμούς, σε έναν ελαφρύ σχεδιασμό. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ HEINE ΟΜΟΑΞΟΝΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Ρυθμιζόμενη οπτική γωνία σε μια ευρεία περιοχή παρέχει μια απόλυτη εικόνα χωρίς σκιές και ομοαξονικό φωτισμό σε δύσκολες να διαπιστωθούν περιοχές. LIGHT WEIGHT ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Το αποκλειστικά από αλουμίνιο περίβλημα είναι ελαφρύ και προστατεύει τα οπτικά από σκόνη και υγρασία για να εξασφαλίζει την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. Η ρυθμιζόμενη οπτική γωνία εξασφαλίζει μια απόλυτη εικόνα χωρίς σκιές και ομοαξονικό φωτισμό σε όλες τις περιπτώσεις εξέτασης. Φακοί ακριβείας συνδυασμένοι με LEDs Ποιότητας HEINE παρέχουν ένα απόλυτα λαμπερό σημείο φωτισμού που είναι ομοιόμορφο από άκρη σε άκρη.

4 HEINE ΛΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ HEINE LED HQ : ΕΛΑΦΡΥ, ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΣΗ ΦΩΤΟΣ Για να μπορούμε να διακρίνουμε ακόμη και τις παραμικρές ανωμαλίες, είναι αναγκαίο να φωτίζεται σωστά το αντικείμενο που εξετάζεται. Δεν είναι ζήτημα χρησιμοποίησης του πιο φωτεινού διαθέσιμου LED, αλλά χρησιμοποίησης του σωστού LED και ο συνδυασμός του με το οπτικό σύστημα του οργάνου για να επιτευχθεί η βέλτιστη φωτεινότητα για την εξέταση. Αυτό είναι εγγυημένο με όλα τα HEINE LEDHQ εργαλεία μας. Φωτισμός κεφαλής HEINE ML 4 LED Συμπαγής, εργονομικός σχεδιασμός χωρίς συμβιβασμούς ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ HEINE ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ Ομοαξονικός και ομοιογενής φωτισμός με ένα απόλυτα έντονο φωτεινό σημείο που είναι ομοιόμορφο από άκρη σε άκρη για τον τέλειο φωτισμό περιοχών που είναι δύσκολο να διαπιστωθούν. ΑΠΟΔΟΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ Ο Δείκτης Χρωματικής Απόδοσης (CRI) υποδεικνύει πώς ακριβώς αναπαράγονται τα χρώματα σε σύγκριση με το φως ημέρας. Ο προβολέας Κεφαλής ML 4 LED HeadLight παράγει μια εξαιρετική τιμή CRI 90. Αποτέλεσμα: Το κόκκινο είναι κόκκινο και το μπλε είναι μπλε. Για μια απόλυτα αξιόπιστη και ακριβή διάγνωση. ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ Η επαγγελματική στήριξη κεφαλής Professional L του προβολέα κεφαλής ML 4 LED HeadLight έχει πολλαπλά σημεία ρύθμισης για άνεση και σταθερότητα ιδανική για διαδικασίες μεγάλης διάρκειας. ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΗΓΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ 100 % ελευθερία με μια επιλογή μπαταρίας χωρίς καλώδια mpack UNPLUGGED που φοριέται στο κεφάλι ή μπαταρία mpack που φοριέται στη ζώνη. ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ Ρυθμιζόμενο από 30 mm έως 80 mm (σε μια απόσταση εργασίας 420 mm) για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε κατάσταση εργασίας. ΘΕΡΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Τα LED παρέχουν βέλτιστη απόδοση μόνο σε ειδικές περιοχές θερμοκρασίας. Πάρα πολύ λίγη ή πάρα πολύ ζέστη επηρεάζει τη φωτεινότητα, τη θερμοκρασία χρώματος, και μειώνει τον χρόνο ζωής. Ένας συμπαγής, εργονομικός σχεδιασμός με φύλλο θερμοαγωγιμότητας και ψύκτρα αλουμινίου βοηθούν στη διατήρηση του βέλτιστου εύρους θερμοκρασίας των LED. ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ Ολοκληρωμένα υψηλής ποιότητας LED έχουν μια σχεδόν απεριόριστη ζωή εργασίας. Οι προβολείς κεφαλής HEINE LED Headlights δεν χρειάζονται συντήρηση. Η ζωή της μπαταρίας επεκτείνεται από την υψηλή αποδοτικότητα των LED και την χαμηλή τους κατανάλωση ισχύος.

5 HEINE ΛΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ Η HEINE δεν κάνει κανέναν συμβιβασμό στην κατασκευή ιατρικών οργάνων υψηλής ποιότητας. Η δέσμευσή μας για την κάθετη ολοκλήρωση στην παραγωγή σημαίνει ελέγχουμε όλες τις πτυχές της ποιότητας των οργάνων μας, από την χρησιμοποίηση προσεκτικά επιλεγμένων, κατάλληλων υλικών έως μια υψηλού βαθμού χειροποίητη συναρμολόγηση. Αυτό εξασφαλίζει ότι κάθε εργαλείο HEINE πληροί ή ξεπερνά όλες τις απαιτήσεις σε οποιοδήποτε ιατρικό περιβάλλον. Στηρίζουμε αυτή τη δέσμευση με μια εγγύηση 5 ετών! HR 2.5 x Σετ με προσάρτηση λούπας i-view Σετ A: HR 2.5x οπτικά με i-view προσάρτηση λούπας για S-FRAME, Προστατευτικοί φακοί, 2 αποστειρώσιμοι μοχλοί περιστροφής, καλώδιο αντιστήριξης, υγρό καθαρισμού, ύφασμα καθαρισμού, θήκη μεταφοράς Απόσταση εργασίας 340 mm Απόσταση εργασίας 420 mm Απόσταση εργασίας 520 mm C C C ML 4 LED Κιτ προβολέων κεφαλής με S-GUARD και πηγή τροφοδοσίας ML 4 LED προβολέας κεφαλής, HR 2.5 x με προσάρτηση λούπας i-view και S-GUARD, mpack και μετασχηματιστή plug-in J Απόσταση εργασίας 340 mm Απόσταση εργασίας 420 mm J Απόσταση εργασίας 520 mm J LED LoupeLight Σετ με HR Διόφθαλμες λούπες HR 2.5 x οπτικά με προσάρτηση λούπας i-view σε S-FRAME, αποσπώμενο κίτρινο φίλτρο, mpack LL και plug-in μετασχηματιστή, προστατευτικούς φακούς, 2 αποστειρώσιμους μοχλούς περιστροφής, καλώδιο αντιστήριξης, υγρό καθαρισμού, ύφασμα καθαρισμού, θήκη μεταφοράς Απόσταση εργασίας 340 mm Απόσταση εργασίας 420 mm Απόσταση εργασίας 520 mm C C C Προβολείς κεφαλής Προβολέας κεφαλής ML 4 LED HeadLight με mpack και plug-in μετασχηματιστής Προβολέας κεφαλής ML 4 LED HeadLight με mpack UNPLUGGED και plug-in μετασχηματιστής LED MicroLight σε S-FRAME με mpack LL, plug-in μετασχηματιστής, Καλώδιο αντιστήριξης και υγρό καθαρισμού, θήκη μεταφοράς LED MicroLight σε ελαφριά στήριξη κεφαλής με mpack LL και plug-in μετασχηματιστή, θήκη μεταφοράς J J J J Εξαρτήματα LED LoupeLight και ML 4 LED HeadLight Φίλτρο πόλωσης P2 για σύνδεση σε λούπες και προβολείς κεφαλής, για εικόνες υψηλής αντίθεσης και για μείωση των αντανακλάσεων. Φίλτρο πόλωσης P2 για λούπες LED LoupeLight και HR Φίλτρο πόλωσης P2 για λούπες ML 4 LED HeadLight και HR Ανταλλακτικό φίλτρο πόλωσης P2 για λούπες HR (2 ζεύγη) C J C

6 ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΛΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ. Από την ίδρυση της εταιρείας η ακρίβεια ήταν ο σημαντικότερος παράγοντας στην ανάπτυξη και την κατασκευή των οργάνων μας: από την κατασκευή των φακών μας στο δικό μας τμήμα Παραγωγής Οπτικών, μέσω της επεξεργασίας και επίστρωσης μετάλλων στις δικές μας Εγκαταστάσεις Ηλεκτρόλυσης έως την κατασκευή όλων των καλουπιών και εργαλείων έγχυσης, στο δικό μας τμήμα Εργαλείων και καλουπιών. GERMANY HEINE Optotechnik GmbH & Co. KG Kientalstr Herrsching Tηλ. +49 (0) Fax +49 (0) info@heine.com NORTH AMERICA Η Ποιότητα HEINE είναι αυτό το οποίο έχουν εμπιστευτεί οι γενιές των γιατρών. Κάθε προϊόν HEINE είναι παγκόσμια κυρίαρχο όσον αφορά την ακρίβεια, τον εργονομικό σχεδιασμό και την ανθεκτικότητα, και πληροί τα σχετικά διεθνή πρότυπα (ISO / IEC). Αυτή η έμφαση στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Σε στενό και συνεχή συντονισμό με ιατρούς και πανεπιστήμια το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της HEINE εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα. Για μας, καινοτομία σημαίνει να ακούμε προσεκτικά τους χρήστες μας και να αναπτύσσουμε προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινή εργασία τους. Η HEINE ιδρύθηκε το 1946 και είναι μια ανεξάρτητη, οικογενειακή επιχείρηση, η οποία κυριαρχεί στην διεθνή αγορά με την πλήρη γκάμα διαγνωστικών οργάνων της. Περισσότεροι από 500 υπάλληλοι παγκοσμίως συνεχίζουν να συνεισφέρουν σ αυτή την επιτυχία. HEINE USA LTD. 10 Innovation Way Dover, NH Tηλ. (603) Fax (603) Χωρίς χρέωση (800) service@heine-na.com AUSTRALIA HEINE AUSTRALIA PTY. LTD. Unit 9, 98 Old Pittwater Road PO Box 7218 Warringah Mall NSW 2100 New South Wales Tηλ. +61 (0) Fax +61 (0) info@heine.com.au SWITZERLAND HEINE (Schweiz) AG Tobeläckerstr. 9 CH-8212 Neuhausen am Rheinfall Tηλ. +41 (0) Fax +41 (0) heine-schweiz@schaffhausen.ch Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις προδιαγραφές χωρίς προειδοποίηση. Ο διανομέας σας 09/14. A e Τηλ Fax

EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ. http://www.pulsar-nv.com ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ

EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ. http://www.pulsar-nv.com ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ EXPERT LRF 8x40 ΚΥΑΛΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ VASILIKOS Υιοί Νικηφόρου Βασιλικού ΟΕ Λαγκαδά 7 & Βάκχου 1 54629 Θεσσαλονίκη T/F. 0030 2310540847 T/F. 0030 2310536191 info@vasilikos.com.gr www.vasilikos.com.gr

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΟΙ CA-960-150923 L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗ M/M

ΦΑΚΟΙ CA-960-150923 L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Α/Α ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ ΧΡΩΜΑ ΣΥΝΘΕΣΗ M/M L.N. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ Μ.Ε.Π.Ε. CA-96-15923 ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΥΠΟΔΗΣΗΣ Π. ΣΥΝΔΙΚΑ 6 - Τ.Κ. 54645 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Υ/ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 18 ΙΩΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Α.Φ.Μ 9 9 8 8 1 2 8 3 Δ.Ο.Υ Η! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 2016-2017 HDL 2.5 MICRO Δημιουργήθηκε για να προσφέρει μεγάλο εύρος πεδίου, παρόμοιο με αυτό των HiRes II, είναι όμως 50% μικρότερα σε μέγεθος. Το μεταλλικό τους φινίρισμα δίνει μία

Διαβάστε περισσότερα

ecolor Graze QLX Powercore Υψηλής απόδοσης γραμμικό φωτιστικό LED εξωτερικών χώρων για φωτισμό ανάδειξης με συμπαγές έγχρωμο φως

ecolor Graze QLX Powercore Υψηλής απόδοσης γραμμικό φωτιστικό LED εξωτερικών χώρων για φωτισμό ανάδειξης με συμπαγές έγχρωμο φως Lighting ecolor Graze QLX Powercore Υψηλής απόδοσης γραμμικό φωτιστικό LED εξωτερικών χώρων για φωτισμό ανάδειξης με συμπαγές έγχρωμο φως ecolor Graze QLX Powercore Το ecolor Graze QLX Powercore είναι

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δρόμος μπορεί να λάμψει

Κάθε δρόμος μπορεί να λάμψει Lighting Κάθε δρόμος μπορεί να λάμψει StreetStar BRP215 Το φωτιστικό LED Philips StreetStar προσφέρει εξαιρετική ποιότητα φωτισμού, οπτική άνεση και ασφάλεια σε τοπικά έργα οδικού και οικιακού φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Απαλή λάμψη Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός

LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός Lighting LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός LuxSpace, recessed Οι πελάτες αναζητούν να βελτιστοποιήσουν όλους τους πόρους τους και αυτό σημαίνει όχι μόνο τα τρέχοντα έξοδά

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Τα LED σποτ της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν μια

Διαβάστε περισσότερα

LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός

LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός Lighting LuxSpace χωνευτό υψηλή απόδοση, οπτική άνεση και στυλάτος σχεδιασμός LuxSpace, recessed Οι πελάτες αναζητούν να βελτιστοποιήσουν όλους τους πόρους τους και αυτό σημαίνει όχι μόνο τα τρέχοντα έξοδά

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3,1 W (25 W) GU10 Λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (50 W) GU10 Λευκό Με ρύθμιση έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips είναι η ιδανική εναλλακτική για τα σποτ

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Ανακλαστήρες 1,8 W (30 W) E14 Ζεστό λευκό Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε σωστά

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 5 W (35 W) GU5,3 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΖΟΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟ

ΠΕΖΟΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΕΖΟΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΦΩΤΙΣΜΟ NORATEX A.B.E.E. 17o Χλμ. Λεωφόρος Σπάτων 15351 Παλλήνη Τηλ. 210 6030221 Φαξ. 210 6030226 Email : neofitos@noratex.gr georgios@noratex.gr thania@noratex.gr Web site : www.noratex.gr

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 3 W (20 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 11 W (75 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών

CASO GERMANY. Κάβες και Ψυγεία Κρασιών CASO GERMANY Κάβες και Ψυγεία Κρασιών 1 Η εταιρεία CASO παράγει κάβες και ψυγεία κρασιών μοντέρνου σχεδιασμού και τελευταίας τεχνολογίας. Οι κάβες της CASO είναι σχεδιασμένες με τεχνολογία peltier η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Batten η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Batten η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν ποιότητα φωτός και σημαντική εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

QVF LED συμπαγής και οικονομικός προβολέας

QVF LED συμπαγής και οικονομικός προβολέας Lighting QVF LED συμπαγής και οικονομικός προβολέας QVF LED Η σειρά συμπαγών προβολέων γενικής χρήσης QVF LED έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την οικονομική αντικατάσταση των κλασικών προβολέων με λαμπτήρες

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη

Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 5 W (35 W) GU5,3 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Διαρκής φωτισμός ανάδειξης LED, με εστιασμένη δέσμη Τα LED σποτ της Philips προσφέρουν εστιασμένη δέσμη έντονου φωτός,

Διαβάστε περισσότερα

LED για αποστειρωμένες αίθουσες - υγιεινή και αποδοτική λύση που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα στην εργασία

LED για αποστειρωμένες αίθουσες - υγιεινή και αποδοτική λύση που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα στην εργασία Lighting LED για αποστειρωμένες αίθουσες - υγιεινή και αποδοτική λύση που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα στην εργασία Οι πελάτες που είναι υπεύθυνοι για εγκαταστάσεις με αυστηρούς κανόνες υγιεινής σε νοσοκομεία,

Διαβάστε περισσότερα

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις

οι έξυπνες χωροσυνθέσεις οι έξυπνες χωροσυνθέσεις κ α ι ν ο τ ο µ ί α Τα έξυπνα συστήµατα φαίνονται από τα υλικά τους. Μέταλλο και ανθεκτικό διαφανές πολυκαρβονικό είναι ο συνδυασµός που εγγυάται µεγάλη διάρκεια ζωής! Ακόµα σύνδεσµοι,

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Λαμπτήρας (με ρύθμιση έντασης) 5,5 W (40 W) E27 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες LED της Philips με την απαλή λάμψη προσφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί 4 W (25 W) B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Τα κεριά LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή

Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή Ασύρματα με πολύ μικρή κεφαλή Σκεφτείτε και κινηθείτε ασύρµατα µε το Endo Κινηθείτε ελεύθερα χωρίς καλώδια Τώρα μπορείτε να τα έχετε όλα σε ένα: απόλυτη ελευθερία κινήσεων χωρίς ενοχλητικά καλώδια, ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Λαμπτήρας E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και

Διαβάστε περισσότερα

ew Graze QLX Powercore Γραμμικό φωτιστικό LED εξωτερικών χώρων για φωτισμό ανάδειξης με συμπαγές λευκό φως

ew Graze QLX Powercore Γραμμικό φωτιστικό LED εξωτερικών χώρων για φωτισμό ανάδειξης με συμπαγές λευκό φως Lighting ew Graze QLX Powercore Γραμμικό φωτιστικό LED εξωτερικών χώρων για φωτισμό ανάδειξης με συμπαγές λευκό φως ew Graze QLX Powercore Το ew Graze QLX Powercore είναι ιδανικό για εφαρμογές που χρειάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Adidas Advista. Προδιαγραφές. Στον σκελετό Adidas Advista υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης των προστατευτικών φακών με συνταγογραφούμενους φακούς

Adidas Advista. Προδιαγραφές. Στον σκελετό Adidas Advista υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης των προστατευτικών φακών με συνταγογραφούμενους φακούς 2011 CATALOGUE Panoramic Flip-Ups Οι μοναδικές πανοραμικές λούπες της PeriOptix είναι ελαφριές, αδιάβροχες και προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος πεδίου από τις κλασικές λούπες. Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΙΡΑ ΕΒF - HTS EBF25 HTS 600W: 190 ΕΒF25 ΗΤS 800W: 195 EBF25 1000W: 200

ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕΙΡΑ ΕΒF - HTS EBF25 HTS 600W: 190 ΕΒF25 ΗΤS 800W: 195 EBF25 1000W: 200 ΣΕΙΡΑ ΕΒF - HTS Μοντέλο: ELSTEIN EBF25 Ηλεκτρική κατανάλωση : από 600W έως 1000W. Βάρος: 1kg. Τύπος κεραµικού εκποµπού: HTS. Θερµοκρασία λειτουργίας: 900 C. ιαστάσεις: 80 100 250mm. Ύψος τοποθέτησης: 2.30

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) E27 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Waterproof η αναμφίβολη επιλογή για στεγανά φωτιστικά LED

CoreLine Waterproof η αναμφίβολη επιλογή για στεγανά φωτιστικά LED Lighting η αναμφίβολη επιλογή για στεγανά φωτιστικά LED Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν ποιότητα φωτός και σημαντική

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 5,5 W (40 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων

Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων PHILIPS LED Σποτ 1,5-3,5-5 W (5-20-50 W) GU10 Χωρίς ρύθμιση έντασης Αλλαγή ρυθμίσεων φωτισμού χωρίς αλλαγή λαμπτήρων Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας, ώστε να ταιριάζει με

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com

FELCO 820. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση www.felco820.com FELCO 820 Μία εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη λύση Πλήρως σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ελβετία, στη Watch

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) 4 W (35 W) GU10 Από το ζεστό στο πάρα πολύ ζεστό λευκό Απαλή λάμψη ρυθμιζόμενης έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Το γυάλινο LED σποτ της Philips

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού

Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού PHILIPS LED Λαμπτήρας 14-7-3,5 W (100 W) B22 Ζεστό/πολύ ζεστό/έξτρα ζεστό Χωρίς ρύθμιση έντασης Ένας λαμπτήρας, τρεις ρυθμίσεις φωτισμού Μερικές φορές, θέλετε να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας,

Διαβάστε περισσότερα

KOYΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

KOYΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ προϊοντα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ 2014-2015 KOYΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ 1 ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ 40 steps 1-20 mm ΕR-GB80/70/60 Πλενόμενη κουρευτική μηχανή & ειδική για γένι

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 3 W (35 W) Κάλυκας S14s Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Αυτός ο σωληνοειδής λαμπτήρας Philips LED S14S έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ

Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Αποτρύγωση πιο άνετα και απλά από ποτέ Η απόλυτη τεχνολογία πιεζοηλεκτρικού ξέστρου Νέο Tigon+ Το Tigon+ είναι το πιεζοηλεκτρικό ξέστρο απαράμιλλης τεχνολογίας που ανέπτυξε η W&H. Οι μοναδικές δυνατότητές

Διαβάστε περισσότερα

Μια απλή και ευέλικτη λύση για τη σχεδίαση σύγχρονων φωτεινών γραμμών σε επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα

Μια απλή και ευέλικτη λύση για τη σχεδίαση σύγχρονων φωτεινών γραμμών σε επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα Lighting Μια απλή και ευέλικτη λύση για τη σχεδίαση σύγχρονων φωτεινών γραμμών σε επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα Οι λύσεις για φωτεινές γραμμές είναι πάντα στη μόδα. Συνεπώς, γνωρίζουμε ότι η δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 6,5 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Waterproof η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Waterproof η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Waterproof η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Waterproof Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Batten η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Batten η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting CoreLine Batten η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED CoreLine Batten Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων

LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων Lighting LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων LuxSpace Accent Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων όλο και περισσότερο πρέπει να αντιμετωπίζουν τις αυξανόμενες τιμές της

Διαβάστε περισσότερα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα

Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 4 W (25 W) E14 Απαλή λάμψη Με ρύθμιση έντασης Ο κατάλληλος φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα Οι λαμπτήρες σε σχήμα κεριού της Philips με την απαλή λάμψη

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Σφαιρικοί 13,5W (100W) E27 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι σφαιρικοί λαμπτήρες LED της Philips παρέχουν ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σφαιρικοί 10,5 W (75 W) E27 Ψυχρό φως ημέρας Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 5,5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

YN-300 AIR PRO LED VIDEO LIGHT

YN-300 AIR PRO LED VIDEO LIGHT YN-300 AIR PRO LED VIDEO LIGHT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 11Α, 555 35 ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ: 2310 942 000 www.stamos.com.gr info@stamos.com.gr 1 Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Γραμμικός σωλήνας 20 W (54 W) G13 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού

Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού PHILIPS LED Κερί B22 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Θερμό λευκό φως, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα του φωτισμού Οι λαμπτήρες luster LED της Philips παρέχουν εκπληκτικό, θερμό λευκό φως, εξαιρετικά

Διαβάστε περισσότερα

LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων

LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων Lighting LuxSpace Accent η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων LuxSpace Accent Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων όλο και περισσότερο πρέπει να αντιμετωπίζουν τις αυξανόμενες τιμές της

Διαβάστε περισσότερα

LumiStreet βασική σειρά οδικού φωτισμού

LumiStreet βασική σειρά οδικού φωτισμού Lighting LumiStreet βασική σειρά οδικού φωτισμού LumiStreet Πολλοί δήμοι έχουν σήμερα ξεπερασμένες εγκαταστάσεις φωτισμού δημόσιων χώρων, οι οποίες απαιτούν επείγουσα αντικατάσταση, ωστόσο ο διαθέσιμος

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ EPSON ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ Τα αγαπημένα σας παιχνίδια είναι πιο εντυπωσιακά όταν προβάλλονται

Διαβάστε περισσότερα

Tempo συμπαγές και συνεπές

Tempo συμπαγές και συνεπές Lighting Tempo συμπαγές και συνεπές Tempo 2 RVP251 Η σειρά Tempo είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προβολέων που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τύπων λαμπτήρων, καθώς και συμμετρικών και ασύμμετρων ανακλαστήρων.

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 7 W (60 W) E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265..

Οδηγίες χρήσης. Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Οδηγίες χρήσης Έγχρωμη Κάμερα για Εντοιχιζόμενη Μπουτονιέρα 1265.. Περιγραφή συσκευής Η έγχρωμη κάμερα ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και εξυπηρετεί στην επέκταση της εντοιχιζόμενης μπουτονιέρας.

Διαβάστε περισσότερα

PowerBalance gen2 φιλικό προς το περιβάλλον και υψηλές επιδόσεις

PowerBalance gen2 φιλικό προς το περιβάλλον και υψηλές επιδόσεις Lighting PowerBalance gen2 φιλικό προς το περιβάλλον και υψηλές επιδόσεις PowerBalance gen2 Όταν ένας χώρος γραφείων πρόκειται να φωταγωγηθεί με φωτιστικά LED, υπάρχει συνήθως διάθεση επένδυσης στην αειφορία,

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 4 W (25 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά!

Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! PHILIPS LED Σποτ (με ρύθμιση έντασης) GU10 Λευκό Ρύθμιση έντασης Αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό κάνει τη διαφορά! Με το όμορφο σχήμα και τις οικείες διαστάσεις του, αυτό το LED σποτ είναι η ιδανική βιώσιμη

Διαβάστε περισσότερα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα

FELCO 801. www.felco801.com. Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος. βιώστε την ταχύτητα FELCO 801 Ηλεκτρικό ψαλίδι κλαδέματος βιώστε την ταχύτητα www.felco801.com FELCO 801 Το ιδανικό εργαλείο για εντατική εργασία κλαδέματος 2 Κόβει γρήγορα, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Το FELCO 801 είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Λαμπτήρας 7 W (60 W) E27 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένη απόδοση, ευέλικτη λύση

Εγγυημένη απόδοση, ευέλικτη λύση Lighting Εγγυημένη απόδοση, ευέλικτη λύση Maxos fusion Το Maxos fusion είναι ένα εύκολα προσαρμοζόμενο σύστημα σωληνωτών λαμπτήρων LED που προσφέρει φωτισμό άριστης ποιότητας, ενώ εξοικονομεί το μισό και

Διαβάστε περισσότερα

Τέλεια λάμψη, κομψή σχεδίαση

Τέλεια λάμψη, κομψή σχεδίαση Lighting Τέλεια λάμψη, κομψή σχεδίαση Ο συνδυάζει την κομψότητα των λαμπτήρων αλογόνου με ανακλαστήρα αλουμινίου mm με τη μεγάλη διάρκεια ζωής, την υψηλή ενεργειακή απόδοση και το καθαρό λευκό φως του

Διαβάστε περισσότερα

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας PHILIPS LED Λαμπτήρας 7,5 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας Με τον ενσωματωμένο αυτόματο αισθητήρα φωτός, αυτός ο λαμπτήρας ανάβει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Εγγυημένη απόδοση, ευέλικτη λύση

Εγγυημένη απόδοση, ευέλικτη λύση Lighting Εγγυημένη απόδοση, ευέλικτη λύση Maxos fusion Το Maxos fusion είναι ένα εύκολα προσαρμοζόμενο σύστημα ευθύγραμμων λαμπτήρων LED που προσφέρει φωτισμό άριστης ποιότητας, ενώ εξοικονομεί το μισό

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας

Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας PHILIPS LED Κερί 5,5 W (40 W) E14 Ψυχρό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Δυνατός φωτισμός LED κορυφαίας ποιότητας Οι λαμπτήρες κεριά LED της Philips παρέχουν ψυχρό λευκό φως, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Luster 5,5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ

Διαβάστε περισσότερα

StyliD η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων

StyliD η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων Lighting StyliD η καλύτερη ενεργειακά αποδοτική σειρά για εφαρμογές καταστημάτων StyliD Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων όλο και περισσότερο πρέπει να αντιμετωπίζουν τις αυξανόμενες τιμές της ενέργειας. Παράλληλα,

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε.

Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. A-dec 200 Μεγάλος, εύκολος στη χρήση δίσκος χωράει οτιδήποτε χρειάζεστε. Σχεδιασμένο για τη δική σας ευκολία. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζεις τι χρειάζονται οι οδοντίατροι από ένα οδοντιατρικό μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ MADE IN GERMANY...smart technology ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Για περισσότερο από 50 χρόνια η γερμανική εταιρία Brennenstuhl καινοτομεί στην ανάπτυξη νέων προϊόντων ηλεκτρονικού & ηλεκτρολογικού εξοπλισμού με

Διαβάστε περισσότερα

Tempo συμπαγές και συνεπές

Tempo συμπαγές και συνεπές Lighting Tempo συμπαγές και συνεπές Tempo 1 RVP151 Η σειρά Tempo είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προβολέων που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τύπων λαμπτήρων, καθώς και συμμετρικών και ασύμμετρων ανακλαστήρων.

Διαβάστε περισσότερα

YN-300 III PRO LED VIDEO LIGHT

YN-300 III PRO LED VIDEO LIGHT YN-300 III PRO LED VIDEO LIGHT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΣΤΑΜΟΣ Α.Ε ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 11Α, 555 35 ΠΥΛΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΛ: 2310 942 000 www.stamos.com.gr info@stamos.com.gr 1 Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ

ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ONSITE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΥΧΟΣ 38 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014 ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΤΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕΙΡΑΣ XR ΝΕΑ ΥΨΗΛΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Σχεδιασμένες για να αποθηκεύουν περισσότερη ενέργεια - παρέχοντας στα XR εργαλεία μεγαλύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Luster (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E27 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Σποτ 4,6 W (50 W) GU10 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να

Διαβάστε περισσότερα

Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας

Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας Lighting Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας TrueFashion Το TrueFashion είναι μια ειδική σειρά από σποτ LED που είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ιδιοκτητών

Διαβάστε περισσότερα

Maxos LED Industry πρωτοποριακή, ευέλικτη λύση η οποία προσφέρει ιδανική απόδοση φωτισμού

Maxos LED Industry πρωτοποριακή, ευέλικτη λύση η οποία προσφέρει ιδανική απόδοση φωτισμού Lighting Maxos LED Industry πρωτοποριακή, ευέλικτη λύση η οποία προσφέρει ιδανική απόδοση φωτισμού Maxos LED Οι πελάτες στους τομείς της βιομηχανίας και των λιανικών πωλήσεων αναζητούν λύσεις γενικού φωτισμού

Διαβάστε περισσότερα

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας

Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας PHILIPS LED Κερί 4 W-25 W E14 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Φως που είναι ευχάριστο για τα μάτια σας Η κακή ποιότητα φωτός μπορεί να προκαλέσει κόπωση στα μάτια. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να φωτίζετε

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Σφαιρικοί 7 W (60 W) E27 Ζεστό λευκό Χωρίς ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους παραδοσιακούς

Διαβάστε περισσότερα

Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας

Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας Lighting Η καλύτερη ποιότητα φωτός σε μικροσκοπικά σποτ για καταστήματα μόδας TrueFashion Το TrueFashion είναι μια ειδική σειρά από σποτ LED που είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ιδιοκτητών

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή

Σχεδίαση που τραβά την προσοχή PHILIPS LED Κερί (με ρύθμιση έντασης) 5 W (40 W) E14 Ζεστό λευκό Με ρύθμιση έντασης Σχεδίαση που τραβά την προσοχή Γνώριμα σχήματα που έχετε αγαπήσει. Καταναλώνουν περίπου 80% λιγότερη ενέργεια από τους

Διαβάστε περισσότερα

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017

Ψυγεία - Βιτρίνες 2016/2017 Ψυγεία - Βιτρίνες 201/2017 1 Πλεονεκτήματα με μια ματιά Αναστρέψιμοι μεντεσέδες για ευκολία στην τοποθέτηση Η μετώπη εί βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα στο περιεχόμενο. Η μετώπη μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

LEDINAIRE απλά κορυφαίο LED

LEDINAIRE απλά κορυφαίο LED Lighting LEDINAIRE απλά κορυφαίο LED LEDINAIRE WT060C Waterproof Λιτή, άμεσα διαθέσιμη ποιότητα και αξιοπιστία αυτή είναι η ομορφιά του LEDINAIRE. Το LEDINAIRE διακρίνεται για την απλότητά του, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική λύση για φωτισμό υπαίθριων χώρων και προσόψεων

Οικονομική λύση για φωτισμό υπαίθριων χώρων και προσόψεων Lighting Οικονομική λύση για φωτισμό υπαίθριων χώρων και προσόψεων Coreline tempo μικρού μεγέθους Το CoreLine tempo μικρού μεγέθους είναι μια εξαιρετικά αποδοτική σειρά φωτιστικών σχεδιασμένη για αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Απλά κορυφαίο LEDΑλλάξτε τώρα στα LED σπουδαίας ποιότητας σε εξαιρετική τιμή

Απλά κορυφαίο LEDΑλλάξτε τώρα στα LED σπουδαίας ποιότητας σε εξαιρετική τιμή Lighting Απλά κορυφαίο LEDΑλλάξτε τώρα στα LED σπουδαίας ποιότητας σε εξαιρετική τιμή Μίνι προβολέας Ledinaire Η γκάμα Ledinaire περιέχει μια επιλογή άμεσα διαθέσιμων, δημοφιλών φωτιστικών LED που χαρακτηρίζονται

Διαβάστε περισσότερα

CoreLine Panel η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED

CoreLine Panel η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Lighting η αναμφίβολη επιλογή για λαμπτήρες LED Είτε πρόκειται για νέο κτίριο, είτε για ανακαίνιση ενός υφιστάμενου χώρου, οι πελάτες θέλουν λύσεις φωτισμού που παρέχουν ποιότητα φωτός και σημαντική εξοικονόμηση

Διαβάστε περισσότερα