Επόμενο σημείο διέλευσης η Ρεντίνα Καρδίτσας, μέσω του δρόμου Λαμίας - Καρπενησίου.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Επόμενο σημείο διέλευσης η Ρεντίνα Καρδίτσας, μέσω του δρόμου Λαμίας - Καρπενησίου."

Transcript

1 Σημείο εκκίνησης είναι η Λαμία και προορισμός της πρώτης ημέρας η Φλώρινα, στην οποία διανυκτερεύουμε. Για την δεύτερη ημέρα με αφετηρία την Φλώρινα καταλήγουμε ως σημείο τερματισμού στην Λάρισα. Περιγραφή της Διαδρομής Πρώτη Ημέρα (Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2013) Σημείο εκκίνησης, η Λαμία, στα γνωστά σε όλους μας Goody's επί της Νέας Εθνικής Οδού και λίγο πρίν την έξοδο για Λαμία-Καρπενήσι-Δομοκό (όπως ερχόμαστε από Αθήνα), ώρα εκκινήσεως 08:30-09:00 αυστηρώς. Επόμενο σημείο διέλευσης η Ρεντίνα Καρδίτσας, μέσω του δρόμου Λαμίας - Καρπενησίου. Συνεχίζουμε στο επόμενο σημείο, την τεχνητή Λίμνη Σμοκόβου, και η πρώτη λίμνη είναι μπροστά στα μάτια μας, χάρμα οφθαλμών. Προσοχή ο νέος δρόμος πρός την λίμνη Σμοκόβου από την Ρεντίνα πιθανώς να μην υπάρχη σε κάποιους χάρτες και GPS, υπάρχει πινακίδα "Προς φράγμα" και βελάκια καθοδήγησης στον δρόμο (κόκκινου χρώματος) από εμάς, αποκλείεται να τον χάσετε, απλώς δείξτε λίγη προσοχή. Κατηφορίζουμε πρός Ανάβρα, Κέδρο, Καλιφώνι και ανεβαίνουμε πρός την Λίμνη Ταυρωπού ή Μέγδοβα, η γνωστή σε όλους μας Λίμνη Πλαστήρα. Συνεχίζουμε και μετά από μιά υπέροχη διαδρομή φθάνουμε στο Μουζάκι, και αφού το περνάμε πλησιάζουμε τα Τρίκαλα μέσω μιας διαδρομής η οποία μας ανακουφίζει. Μέσω του περιφερειακού των Τρικάλων κατευθυνόμαστε πρός Καλαμπάκα και θαυμάζοντας τα παιγνίδια της φύσης εδώ και χιλιάδες χρόνια, παίρνουμε τον δρόμο για την Εγνατία οδό, στο ύψος των Γρεβενών. Καβαλώντας στην άνεση της Εγνατίας μέχρι την έξοδο πρός Καστοριά, και εκεί διαλέγοντας τον μεγάλο αυτοκινητόδρομο φθάνουμε στην πρώτη έξοδο για την πόλη της Καστοριάς, και αφού περάσουμε το Δισπηλιό θαυμάζουμε ίσως μία από τις πιό όμορφες εικόνες της διαδρομής την πόλη της Καστοριάς να κρέμεται πάνω από την ομώνυμη Λίμνη, γνωστή και ως Ορεστιάδα Λίμνη. Ακριβώς στην αρχή της πόλης στην διασταύρωση επιλέγουμε έξοδο πρός Φλώρινα- Πρέσπες και με τον κυρίως αυτοκινητόδρομο στο λεγόμενο "τρίγωνο", 30 περίπου χιλιόμετρα πρίν την Φλώρινα, υπάρχει αριστερή διασταύρωση με κατεύθυνση πρός τις Πρέσπες, επιλέγουμε και ανεβαίνουμε η θέα των Λιμνών (Μικρής και Μεγάλης Πρέσπας) είναι εκπληκτική, σαν θάλασσες μπροστά στα μάτια μας. Γυρίζουμε πίσω από τον ίδιο δρόμο και στην διασταύρωση του "τριγώνου" παίρνουμε τον δρόμο πρός την πόλη της Φλώρινας, και 5 χιλιόμετρα πρίν βρίσκουμε το κατάλυμά μας, το πανέμορφο ξενοδοχείο "Βέλτση"-"Veltsi Hotel". Ένας πολυτελής ξενώνας, τον οποίο ο Παύλος Βέλτσης και η οικογένειά του λειτουργούν με ιδιαίτερο μεράκι και φροντίδα. Τέλος Πρώτης Ημέρας.

2 Δεύτερη Ημέρα (Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013) Ξεκινάμε από το ξενοδοχείο, αμέσως μετά το πρωινό με τελευταία αναχώρηση στις 09:30. Μέσα από την Φλώρινα κατευθυνόμαστε στο Νυμφαίο, δεν μας αγχώνουν οι προειδοποιητικές πινακίδες, για "κλειστούς δρόμους" κ.α και μετά από μιά εκπληκτική διαδρομή φθάνουμε στο Νυμφαίο γραφικός χαρακτηριστικός οικισμός και έδρα της Οργάνωσης του "Αρκτούρου". Διασχίζουμε το Νυμφαίο με κατεύθυνση πρός Αμύνταιο,. Και βλέπουμε ήδη τις Λίμνες Πετρών και Βεγορίτιδα, χωριά Αετός και Πεδινό στον δρόμο μας και στην συνέχεια στο Αμύνταιο. Κατεύθυνση πρός Άγιο Παντελεήμονα, και στην συνέχεια πρός Άρνισα. Εκεί στην Άρνισα σε μία και μοναδική χαρακτηριστική διασταύρωση με δύο ίδιες κατευθύνσεις πρός " Έδεσσα", επιλέγουμε την δεξιά, την πεδινή διαδρομή και όχι την αριστερή την "ορεινή". Συνεχίζουμε πρός Έδεσσα την οποία και αφήνουμε αριστερά μας και με τον περιφερειακή, την Εδέσσης- Γιαννιτσών και στην συνέχεια Βέροιας-Σκύδρας, κατευθυνόμαστε πρός Νάουσα, τη οποία προσεγγίζουμε από την διαδρομή Μαρίνα-Νάουσα. Περνάμε από το κέντρο της πόλης και κατευθυνόμαστε πρός Κάτω Βέρμιο (Σέλι), υπέροχη διαδρομή 17 χιλιομέτρων η οποία μας οδηγεί στο όμορφο χειμερινό αλλά και καλοκαιρινό προορισμό το Κάτω Βέρμιο, πανέμορφο χωριό. Αφήνουμε το Κάτω Βέρμιο και κατηφορίζουμε πρός Βέροια, Κουμαριά πρώτο χωριό και Τριπόταμος το δεύτερο, εκεί δεξιά πρός Γιώργιαννη, Καστανιά, Άγιο Χαράλαμπο, είμαστε πιά στην επαρχιακή οδό Αλεξανδρείας - Κοζάνης. Υπέροχη ορεινή και πεδινή διαδρομή μέχρι την Λίμνη Πολυφύτου την οποία και περνάμε κάθετα μέσω της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων / Νεράιδας, η οποία είναι μία από τις μακρύτερες γέφυρες στην Ελλάδα με μήκος και φθάνουμε στα Σέρβια. Είμαστε για τα καλά στην επαρχιακή Οδό Ελασόνας - Κοζάνης και Σέρβια, Πολύραχο, Μεταξά, Σαραντάπορο, Μικρό Ελευθεροχώρι κλπ φθάνουμε στην Ελασσόνα. Εύκολα τα πράγματα για την συνέχεια, κατευθυνόμστε στην Λάρισα, και τερματίζουμε, στα Goody's στο Εμπορικό Κέντρο Panteon Plaza, στην Παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Τέλος Δεύτερης Ημέρας, και τέλος 3ου 24ώρου Αντοχής BMWbikers.

3 Σημεία Ελέγχου (Check Points) Τα Σημεία Ελέγχου, εφέτος δεν θα είναι κάποιας μορφής δοσοληψία με ανθρώπους, καφετέριες κλπ. Αλλά θα εξαρτώνται αποκλειστικώς από εμάς τους ιδίους. Τα Σημεία είναι χαρακτηριστικά επί της διαδρομής τα οποία πρέπει να φωτογραφίσουμε με την μοτοσυκλέτα μας στο κάδρο απαραιτήτως. Επιλέξαμε αυτόν τον τρόπο διότι είναι πιό λειτουργικός και γρήγορος και αποφεύγουμε κατά πολύ την ανάμειξη του ανθρωπίνου παράγοντα. Τα Σημεία είναι συνολικώς 15, τα 8 για την πρώτη ημέρα και 7 για την δεύτερη. Τα σημεία ελέγχου είναι όλα αριθμημένα με κόκκινο φωσφορούχο χρώμα, όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες. Σε κάποια σημεία, λίγο πρίν και επί του δρόμου, έχουν βελάκια καθοδήγησης με κόκκινο χρώμα και αυτά. Την αρίθμηση με το χρώμα μην την πάρουμε ως δεδομένη, διότι μέχρι τις 5-6 Οκτωβρίου, μπορεί να την έχουν σβήσει, γράψει κάτι άλλο πάνω της κλπ κλπ. Σημασία έχουν τα Σημεία Ελέγχου. Στα Σημεία Σλέγχου, στήνουμε και φωτογραφίζουμε τις μτοσυκλέτες μας, με το κινητό μας ή με την φωτογραφική μας μηχανή. άσχετο αν είμαστε και εμείς στο κάδρο. Κρατάμε τις φωτογραφίες μέχρι την λήξη του 24ώρου, και επιδεικνύουμε κατά τον τερματισμό. Η φωτογράφιση των Σημείων είναι πολύ σημαντική, καθόσον είναι το βασικό κριτήριο για το πέρασμα της διαδρομής. Σημεία Ελέγχου Πρώτης Ημέρας Σημείο Νο 1 : Το Μνημείο στην Ρεντίνα Καρδίτσης, το πολύ γνωστό μνημείο με το RF-84F το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό. Με την διαδρομή θα πέσετε ακριβώς πάνω του, (ΦΩΤΟ).

4 Σημείο Νο 2 : Η Λίμνη Σμοκόβου, λίγο πρίν το φράγμα, (ΦΩΤΟ). Σημείο Νο 3 : Η Λίμνη Πλαστήρα, ακριβώς πρίν το πέρασμα του φράγματος, (ΦΩΤΟ).

5 Σημείο Νο 4 : Στο Μουζάκι, ακριβώς στις παρυφές του χωριού, η ταμπέλα με την ονομαστική ένδειξη, μία και μοναδική, αριθμημένη πάνω στην διαδρομή, (ΦΩΤΟ). Σημείο Νο 5 : Ποταμός Βενέτικος (55 χλμ περίπου από την Καλαμπάκα), και περίπου 500 μέτρα από την Γέφυρα του ποταμού, υπάρχει ένα κιόσκι, αρίθμηση και εκεί και βελάκια καθοδήγησης στον δρόμο, (ΦΩΤΟ).

6 Σημείο Νο 6 : Πόλη Καστοριάς, όπως περνάμε από τις παρυφές της πόλης όπως φαίνεται στην διαδρομή, 500 μέτρα πρίν την διασταύρωση για την έξοδο, υπάρχει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος, σε ένα πολύ χαρακτηριστικό parking αυτοκινήτων με θέα την Λίμνη, και εκεί βελάκια καθοδήγησης στον δρόμο, (ΦΩΤΟ). Σημείο Νο 7 : Στον δρόμο για την Φλώρινα και στο ύψος του χωριού Αντάρτικο, υπάρχει σηματοδοτημένη διασταύρωση για τις Πρέσπες, (ΦΩΤΟ), αποκλείεται να την χάσετε έχει συνήθως και όχημα της αστυνομίας και το μνημείο του Μανώλη Σκουντρή (ΦΩΤΟ). Εκεί στρίβουμε πρός ΠΡΕΣΠΕΣ και στα δύο(2) χλμ συναντάμε ένα χαρακτηριστικό parking με κιόσκι και θέα στις Λίμνες των Πρεσπών, σηματοδοτημένο και βελάκια επί του δρόμου, (ΦΩΤΟ).

7 Σημείο Νο 8 : Το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΕΛΤΣΗ, το κατάλυμά μας, στο τέρμα της διαδρομής της Πρώτης Ημέρας, φαίνεται από το googlemaps, google earth κλπ. Θα δείτε δεξιά την ενδεικτική ταμπέλα Σ. Ιωαννίδης, Φλώρινα, Αλώνα (ΦΩΤΟ). Υπάρχει ταμπέλα του Ξενοδοχείου (ΦΩΤΟ) και φαίνεται το ίδιο από τον δρόμο, (ΦΩΤΟ). Βελάκια επί του δρόμου και σημεία ένδειξης της ύπαρξής μας, αποκλείεται να το χάσετε. Απαιτείται Φωτογραφία στο parking του ξενοδοχείου.

8 Σημεία Ελέγχου Δεύτερης Ημέρας Σημείο Νο 9 : Χωριό Νυμφαίο, στο κιόσκι του "Αρκτούρου", πασίγνωστο σημείο ακόμη και αν δεν πέσετε πάνω του, θα το βρείτε ρωτώντας με ευκολία. Αριθμημένο Σημείο, με βελάκια επί του δρόμου, (ΦΩΤΟ). Σημείο Νο 10 : Ενδεικτική πινακίδα επί της παραλίμνιας διαδρομής Αμυνταίου-Αρνίσσης, βελάκια επί του δρόμου, (ΦΩΤΟ).

9 Σημείο Νο 11 : Ένα(1) χλμ μετά την διασταύρωση της Άρνισας με τις δύο ίδιες κατευθύνσεις πρός "Έδεσσα", στην ενδεικτική πινακίδα, βελάκια επί του δρόμου, (ΦΩΤΟ). Σημείο Νο 12 : Στην Νάουσα στον χαρακτηριστικό Νερόμυλο στην είσοδο της πόλης, (ΦΩΤΟ).

10 Σημείο Νο 13 : Κάτω Βέρμιο, στην ονομαστική πινακίδα στην είσοδο του χωριού, βελάκια επί του δρόμου,. Σημείο Νο 14 : Υψηλή Γέφυρα Σερβίων (Γέφυρα Λίμνης Πολυφύτου), ακριβώς στην αρχή της γέφυρας, δεξιά πλευρά, υπάρχει καντίνα στο Σημείο, βελάκια επί του δρόμου, (ΦΩΤΟ).

11 Σημείο Νο 15 : Μνημείο απελευθερώσεως της Ελασσώνας από τους Τούρκους, προσοχή είναι 8 χλμ έξω από την πόλη στον δρόμο πρός Λάρισα, χαρακτηριστικό Σημείο, στην δεξιά πλευρά του δρόμου, αποκλείεται να το χάσετε, βελάκια επί του δρόμου, (ΦΩΤΟ). ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1ης ημερας

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1ης ημερας ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1ης ημερας Σημειο εκκινησης φετος θα ειναι τα Goodys - BP στην Ανθηλη της Λαμιας εκκινηση μεχρι τις 09:00 το τελευταιο group αναβατων Ξεκιναμε πισω απο τα goodys απο τον παραδρομο της εθνικης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ROAD BOOK ΣΑΒΒΑΤΟ 24/04/2015 ROAD BOOK Νο 1

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ROAD BOOK ΣΑΒΒΑΤΟ 24/04/2015 ROAD BOOK Νο 1 ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ROAD BOOK ΣΑΒΒΑΤΟ 24/04/2015 ROAD BOOK Νο 1 Bγαίνουμε στην ΕΘΝΙΚΗ προς ΑΘΗΝΑ. Στην έξοδο προς ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ - ΑΧΑΡΝΕΣ κάνουμε αναστροφή προς ΛΑΜΙΑ. Βγαίνουμε προς Αγ. Στέφανο δεξιά και ακολουθώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ Ι ΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 27100 ΤΗΛ-FAX : 2621035589 Ε-mail: filathlitikos02@hotmail.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «6 ος ΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ» διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κορινθίας σύμφωνα με την Αστυνομία, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις εξής περιοχές:

Στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κορινθίας σύμφωνα με την Αστυνομία, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις εξής περιοχές: Στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κορινθίας σύμφωνα με την Αστυνομία, η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στις εξής περιοχές: - Στην επαρχιακή οδό Ξυλοκάστρου- Τρικάλων, από το 14ο χιλιόμετρο. - Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ Θεσσαλονίκη-Τέμπη-Καλαμπάκα- Τρίκαλα-Πύλη-Ελάτη-Περτούλι- Μετέωρα-Μέτσοβο-Γρεβενά- Καστοριά-Πρέσπες-Νυμφαίο- Πτολεμαίδα-Κοζάνη-Φλώρινα- Εδεσσα-Νάουσα Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7,

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 27100 ΤΗΛ-FAX : 2621035589 Ε-mail: filathlitikos02@hotmail.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «7 ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

Η βόρεια ράχη του Χατζή

Η βόρεια ράχη του Χατζή Η βόρεια ράχη του Χατζή Το Χατζή αποτελεί ένα μεγάλο ορεινό όγκο στο νοτιοδυτικό τμήμα του Νομού Τρικάλων με ψηλότερη κορυφή το Χατζή 2038μ και άλλες ψηλές κορυφές όπως το Κάστρο 1963μ, η Βρωμέρη 1955μ

Διαβάστε περισσότερα

www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

www.pilionwalks.com Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 5. Δράκεια - Χάνια - Δράκεια Mάιος 2015 - Επειδή θα συναντήσετε μερικά προβλήματα κάνοντας αυτή την διαδρομή τώρα, σας συνιστούμε να μη την κάνετε μέχρι να την ελέγξουμε έμεις οι ίδιοι τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΘ ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο.Ε. TOURIST AND TRAVEL AGENCY ΠΑΤΡΩΝ 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. : 27410 28588 FAX: 27410 25073 e mail: moraitis.kor@hotmail.com 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

30ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

30ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΣΕΧ Ε ΟΝΟΜΑ ΣΤΑΘΜΟΥ 30ο ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙ ΟΣ 19-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 Ωράριο Ε χλµ απλών Ολικά Ιδανικός 1ου ΧΛΜ διαδροµων χλµ χρόνος αυτ/του ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 0 ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΛΑΜΙΑ Π.Ε.Λ. 18:15 1 ΗΡΑΚΛΕΙΑ 11.82

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΚΤΗ ΚΟ-Β-3: ΕΛΞΗ ΠΟΛΕΩΝ

ΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΚΤΗ ΚΟ-Β-3: ΕΛΞΗ ΠΟΛΕΩΝ ΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΚΤΗ ΚΟ-Β-3: ΕΛΞΗ ΠΟΛΕΩΝ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει, µε τη χρήση ενός µοντέλου βαρύτητας, τη δυνητική έλξη ανάµεσα στα αστικά κέντρα και τις πρωτεύουσες Νοµών της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ* ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ Μεγάλη Παρασκευή 18/4/2014 Αναχώρηση από Πειραιά στις 07:30 με προορισμό την Καστοριά μέσω Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθηθεί η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΑ ΡΟΜΗΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ 2014 (PARANESTI PATH 2014) 1. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΘΟΛΟΣ - PORCEL (5.539 µ, 240+ 135-) Εκκίνηση από την πλατεία του σιδηροδροµικού σταθµού Παρανεστίου στις 07:00 πµ του Σαββάτου

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα έρθετε: Χάρτης χιλιομετρικών αποστάσεων: http://vivl-livad.voi.sch.gr/greek/livadeia/apostaseis.htm

Πώς θα έρθετε: Χάρτης χιλιομετρικών αποστάσεων: http://vivl-livad.voi.sch.gr/greek/livadeia/apostaseis.htm Ημερίδα με θέμα: Συνεργασίες λαϊκών βιβλιοθηκών - Εργαλεία, πρότυπα και συλλογικοί κατάλογοι" Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2006 Ώρα: 9.00 Λιβαδειά, Συνεδριακό Κέντρο Κρύας Χάρτης χιλιομετρικών αποστάσεων: http://vivl-livad.voi.sch.gr/greek/livadeia/apostaseis.htm

Διαβάστε περισσότερα

Η μικρότερη από τις τέσσερις διαδρομές κινείται

Η μικρότερη από τις τέσσερις διαδρομές κινείται ΔΙΑΔΡΟΜΗ 4 ΧΩΡΑ ΜΑΝΤΡΑΚΙ Εκκλησάκι ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΩΡΑ Στοιχεία με την επίσκεψη στο κάστρο του Μανδρακίου Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 6,9 χλμ. 2 ώρ. 36 3 &4 * Η μικρότερη από τις τέσσερις

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET10: ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET10: ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει το μόνιμο πληθυσμό και τη μεταβολή του ανά αστικό κέντρο (οικισμοί άνω των 10.000 κατοίκων) και πρωτεύουσα Νομού της Ζώνης IV. Η

Διαβάστε περισσότερα

1o passo Περτουλι - Δεση 16,7 km Συνεχιζοντας τη διαδρομη και μετα απο 91km συνανταμε τη διασταυρωση για Γαρδικι 1ο Σημειο Ελεγχου της ημερας

1o passo Περτουλι - Δεση 16,7 km Συνεχιζοντας τη διαδρομη και μετα απο 91km συνανταμε τη διασταυρωση για Γαρδικι 1ο Σημειο Ελεγχου της ημερας HMEΡΑ 1η ΕΚΚΙΝΗΣΗ Καρδίτσα (πλ. Ελευθερίας) προς Μουζάκι - Γ. Καραϊσκάκη (οδος Φαναρίου) επαρχιακή οδός Καρδίτσας Αργιθέας προς Ελάτη Περτούλι. (Καρδίτσα Περτούλι 1h) 1o passo Περτουλι - Δεση 16,7 km Συνεχιζοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΟ-Β-3: ΕΛΞΗ ΠΟΛΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΟ-Β-3: ΕΛΞΗ ΠΟΛΕΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει, με τη χρήση ενός μοντέλου βαρύτητας, τη δυνητική έλξη ανάμεσα στα αστικά κέντρα και τις πρωτεύουσες Νομών της Ζώνης IV σε συνάρτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ Απόσταση: 9.7 km Χρόνος: 3 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2018. All rights reserved. Version 1.6.3 Αυτή η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Απόσταση: 12.8 km Χρόνος: 3 ¾ 4 ¼ ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2017. All rights reserved. Version 1.4.1

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ Απόσταση: 9.7 km Χρόνος: 3 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2017. All rights reserved. Version 1.6.1 ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πέρασμα

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στα εξής σημεία:

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στα εξής σημεία: Κλειστοί δρόμοι και ρυθμίσεις λόγω της κακοκαιρίας Απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά Η Τροχαία προχώρησε σε απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών στη Μαλακάσα και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών Θηβών, για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: Θεσσαλονίκη, 07 Ιανουαρίου 2017 Ώρα:09.00 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ

Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ Μόνο 125! Οκτώβριος 3-5/10/14 3 ΗΜΕΡΕΣ THNOΣ-ΑΝΔΡΟΣ 88 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 06:00 το λιμάνι της ΡΑΦΗ- ΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επισκεψη στον

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΛ-FAX : Ε-mail:

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 2002 ΑΛΦΕΙΟΥ 93 - ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗΛ-FAX : Ε-mail: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ «9 ος ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ» Ο σε συνεργασία με τους Ποδηλάτες Ζαχάρως, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Δήμο Ζαχάρως διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα ποδηλασίας δρόμου (ενταγμένο στο αγωνιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Λεωφ. Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα προς «REGENCY CASINO MONT PARNES». Περιφ. Οδός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΚΤΗ ΚΟ-Π-6: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΚΤΗ ΚΟ-Π-6: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει την ταξινόμηση κατά πληθυσμιακό μέγεθος (α) όλων των αστικών κέντρων και των πρωτευουσών των νομών της Ζώνης IV και (β) των αστικών

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 5. Δράκεια - Χάνια Δράκεια Αυτή η διαδρομή ξεκινά και τελειώνει στη Δράκεια, ένα παραδοσιακό χωριό στην πλαγιά του Πηλίου πάνω από την Αγριά. Η Δράκεια έχει δύο πλατείες. Από την επάνω πλατεία μπορούμε

Διαβάστε περισσότερα

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 Ε.Δ. 1 Κοτσιάτης Απόσταση 15,20 χιλιόμετρα Ωράριο: 07:04 Δρόμος κλειστός (για θεατές): 04:04 Σημείο 1 Εκκίνηση Απόσταση από την εκκίνηση: 0.77 km Περιγραφή: Γρήγορο «S» μόλις

Διαβάστε περισσότερα

6 η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ» 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ORIENTEERING Οντρίων πεζοπορία - ποδηλασία ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

6 η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ» 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ORIENTEERING Οντρίων πεζοπορία - ποδηλασία ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 6 η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ «ΛΙΜΝΗ ΒΡΑΧΟΥ» 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ORIENTEERING Οντρίων πεζοπορία - ποδηλασία ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιουνίου 2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Γόνων Βράχου,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΟ-Π-6: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΟ-Π-6: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει την ταξινόμηση κατά πληθυσμιακό μέγεθος (α) όλων των αστικών κέντρων και των πρωτευουσών των νομών της Ζώνης IV και (β) των αστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET11: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET11: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει την ταξινόμηση (α) όλων των αστικών κέντρων και των πρωτευουσών των νομών της Ζώνης IV κατά πληθυσμιακό μέγεθος, (β) των αστικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Απόσταση: 12.8 km. Διάρκεια: 3¾ 4¼ ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2017. All rights reserved. Version 1.4.1 Η

Διαβάστε περισσότερα

2. Tο 2 ο Γυμνάσιο Φλώρινας βρίσκεται στην Περιοχή Αγίας Παρασκευής. a. Σωστό b. Λάθος

2. Tο 2 ο Γυμνάσιο Φλώρινας βρίσκεται στην Περιοχή Αγίας Παρασκευής. a. Σωστό b. Λάθος Σχολεία Νομού Φλώρινας 1. Σε ποια οδό βρίσκεται το 1 ο Γυμνάσιο Φλώρινας; b. Κ. Παλαιολόγου c. Λεωφόρο Εθνάρχη Κ. Καραμανλή d. Μ. Αλεξάνδρου 2. Tο 2 ο Γυμνάσιο Φλώρινας βρίσκεται στην Περιοχή Αγίας Παρασκευής.

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι τόποι Περιπέτεια Φύση Παράδοση Ιστορία. Πολιτισμός Ζωή Μνημεία Ασφάλεια Χαρά

Νέοι τόποι Περιπέτεια Φύση Παράδοση Ιστορία. Πολιτισμός Ζωή Μνημεία Ασφάλεια Χαρά Νέοι τόποι Περιπέτεια Φύση Παράδοση Ιστορία Πολιτισμός Ζωή Μνημεία Ασφάλεια Χαρά 1 2 Η Εγνατία Οδός δίνει άλλες διαστάσεις και ευκαιρίες στην επισκεψιμότητα. Η δυνατότητα του επισκέπτη να διασχίσει όλη

Διαβάστε περισσότερα

4. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Σχιτζουραύλι - Δραμάλα - Σχιτζουραύλι - Αγ. Γεώργιος Νηλείας

4. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Σχιτζουραύλι - Δραμάλα - Σχιτζουραύλι - Αγ. Γεώργιος Νηλείας 4. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Σχιτζουραύλι - Δραμάλα - Σχιτζουραύλι - Αγ. Γεώργιος Νηλείας Αυτή είναι μία θαυμάσια διαδρομή η οποία συμπεριλαμβάνει δύο κορυφές πάνω από τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Εν μέρει περπατάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET11: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET11: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει την ταξινόμηση (α) όλων των αστικών κέντρων και των πρωτευουσών των νομών της Ζώνης IV κατά πληθυσμιακό μέγεθος, (β) των αστικών

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 2. Λεφόκαστρο - Αργαλαστή - Κάλαμος - Λεφόκαστρο Αυτή η ωραία και με ποικιλία διαδρομή ανεβαίνει από μία παραλία του Παγασητικού στο Λεφόκαστρο μέχρι την Αργαλαστή, εν μέρει κατά μήκος ενός καλντεριμιού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Απόσταση: 19 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2018. All rights reserved. Version 1.6 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΠΕΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Εθν. Καυτανζόγλειο Στάδιο Τ.Κ. 54638, Θεσσαλονίκη Πληροφορίες: Ιωάννα Χριστοπούλου Τηλ.: 2310200360, Φαξ: 2310200361 Email: info@atgm.gr Θεσσαλονίκη, 1 Δεκεμβρίου 2012 Αριθμ. Πρωτ: 94 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΦΙΛΟΘΕΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΜ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ Απόσταση: 9.7 km Χρόνος: 3 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2018. All rights reserved. Version 1.6.3 Αυτή η διαδρομή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET10: ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET10: ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει το μόνιμο πληθυσμό και τη μεταβολή του ανά αστικό κέντρο (οικισμοί άνω των 10.000 κατοίκων) και πρωτεύουσα Νομού της Ζώνης IV. Η

Διαβάστε περισσότερα

Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ ΚΤΕΛ Λιοσίων ή στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Πεδίο του Άρεως ΚΤΕΛ Αττικής Μαυροµµαταίων στην Αθήνα Από ΚΤΕΛ Λιοσίων προς Οµόνοια.

Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ ΚΤΕΛ Λιοσίων ή στο ΚΤΕΛ Κηφισού. Πεδίο του Άρεως ΚΤΕΛ Αττικής Μαυροµµαταίων στην Αθήνα Από ΚΤΕΛ Λιοσίων προς Οµόνοια. Στόχος σου, είναι να φτάσεις στον Κατασκηνωτικό και εκπαιδευτικό Κέντρο «Τα Κονάκια», του Σώµατος Ελληνικού Οδηγισµού στην Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης Αττικής Εάν έχεις έρθει µε ΚΤΕΛ από τον τόπο σου, θα βρίσκεσαι

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 6 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail Maίου 2014

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail Maίου 2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Salomon Lamia City Trail 2014 11 Maίου 2014 I. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ H ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ Κοιν. Σ. Επ. και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκηρύσσουν τον 1 ο Αγώνα City Trail στη πόλη της Λαμίας με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ Απόσταση: 9.7 Km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2014. All rights reserved. Version 1.1.1 Μεγάλο μέρος αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11

ΔΥΣΚΟΛΙΑ Α ΔΙΑΡΚΕΙΑ 2 2 ½ ΩΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 3/11 ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10 ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΑΡΝΩΝΑ ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ Αναχώρηση στις 7.00 με προορισμό το καταφύγιο του Πάρνωνα. Από εκεί θα ακολουθήσουμε μονοπάτι και δασικούς δρόμους που θα μας οδηγήσουν μέσα στα πυκνά δάση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET11: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET11: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει την ταξινόμηση (α) όλων των αστικών κέντρων και των πρωτευουσών των νομών της Ζώνης IV κατά πληθυσμιακό μέγεθος, (β) των αστικών

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Αγ. Γεώργιος Νηλείας Κυκλικός Περίπατος Αυτή η πολύ ωραία διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων ακολουθεί την πλαγιά πάνω από τον Αγ. Γεώργιο και σε αποζημιώνει με μαγευτικές θέες. Ιδιαίτερα το Μάιο είναι πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική κατάσταση τµηµάτων που συµµετέχουν στην πιλοτική εφαρµογή του Συστήµατος Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσµάτων µέσω κινητού

Αναλυτική κατάσταση τµηµάτων που συµµετέχουν στην πιλοτική εφαρµογή του Συστήµατος Ασφαλούς Μετάδοσης αποτελεσµάτων µέσω κινητού ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ Εκλ.Περιφέρεια ΕΒΡΟΥ ( 83 τµηµ. ) ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΟΥΠΟΛΗΣ ( 32 τµηµ. ) 1 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 4 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 12 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης 14 E.T. ήµου Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 5 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και με την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET06: ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ SET06: ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης καταγράφει δεδομένα σχετικά με τα αεροδρόμια, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τα λιμάνια που βρίσκονται στις Περιφέρειες της Ζώνης Επιρροής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΟ-Π-3: ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΟ-Π-3: ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει τους τόπους τουριστικού ενδιαφέροντος της Ζώνης ΙΙ που είναι προσπελάσιμοι μέσω κάποιου κόμβου του άξονα, καθώς και την απόστασή

Διαβάστε περισσότερα

Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ

Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΠΑΓΕΤΟΥ - ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Επ. Ο. Αγ. Βασιλείου - Χορτιάτη. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜΜ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ Απόσταση: 9.7 Km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 7 2017. All rights reserved. Version 1.4 ΠΡΟΣΟΧΗ: Τον Σεπτέμβριο 2017,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ Απόσταση: 19 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2017. All rights reserved. Version 1.5 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια

29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια 29/10/2017 Κυριακή: Νεραϊδοσπηλιά Βάργιανη - Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας (Βαγονέτο) - Δαμάστα Ψωρονέρια 07:00 Αναχώρηση οδικός από τα γραφεία του συλλόγου για Γραβιά 09:30 Ξενάγηση στο Χάνι της Γραβιάς

Διαβάστε περισσότερα

KerkiniI Lake Run 2013_2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ_ΚΥ 16-06-2013 ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 21 ΧΛΜ

KerkiniI Lake Run 2013_2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ_ΚΥ 16-06-2013 ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 21 ΧΛΜ KerkiniI Lake Run 2013_2ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ_ΚΥ 16-06-2013 (ανακοίνωση Κυριακή 24 Μαρτίου 2013) Ποιοι είμαστε: Μια παρέα δρομέων που τρέχουμε πολλά χρόνια στη Λίμνη Κερκίνη και ονειρευόμασταν

Διαβάστε περισσότερα

Σήµατα Τροχονόµων και Οδηγών

Σήµατα Τροχονόµων και Οδηγών Οδική σήµανση και σηµατοδότηση Κατακόρυφη σήµανση 1. Φωτεινοί Σηµατοδότες ( Φανάρια) 2. Πινακίδες Σήµανσης Οριζόντια σήµανση Κυκλοφοριακά Βοηθήµατα ιαγραµµίσεις στους δρόµους Σήµατα Τροχονόµων και Οδηγών

Διαβάστε περισσότερα

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 1 η μέρα 4/3/12: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω. 2 η μέρα 5/3/12: ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη το πρωί στο λιμάνι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Απόσταση: Εως Μεγίστη Λαύρα 12,7 km, έως Τιμίου Προδρόμου 10,4 km Διάρκεια: 5-6 ώρες The Friends

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ Aπόσταση: 9.7 km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2018. All rights reserved. Version 1.5 Μεγάλο μέρος αυτής της

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤRA04: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΝΑ ΟΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤRA04: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΝΑ ΟΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤRA04: ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΝΑ ΟΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης εκτιμά τη μέση χρονοαπόσταση μεταξύ δύο σημείων (αρχή πέρας τμήματος), συμπεριλαμβανομένων διαφόρων καθυστερήσεων. Η σκοπιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη Σημείωση: Οι ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν και να προστεθούν νέες. 3, Πέμπτη Θεσσαλονίκη 4, Παρασκευή Αθήνα 10, Πέμπτη Θεσσαλονίκη 11, Παρασκευή Αθήνα 17, Πέμπτη Αθήνα, Θεσσαλονίκη Ιανουάριος 18, Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Για να γνωρίσει κάποιος τα Μετέωρα και να βιώσει τη μαγεία του πέτρινου δάσους, ο καλύτερος και μοναδικός τρόπος είναι να πεζοπορήσει ανάμεσα στους Μετεωρίτικους πύργους

Διαβάστε περισσότερα

30 Βγαίνουμε από την πύλη της ΙΜΜ Βατοπαιδίου και στρίβουμε αριστερά κινούμενοι πάνω στο πλακόστρωτο δρόμο, έχοντας το Μοναστήρι στα αριστερά μας.

30 Βγαίνουμε από την πύλη της ΙΜΜ Βατοπαιδίου και στρίβουμε αριστερά κινούμενοι πάνω στο πλακόστρωτο δρόμο, έχοντας το Μοναστήρι στα αριστερά μας. ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜM ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΜ ΔΟΧΕΙΑΡΙΟΥ Aπόσταση: 9.7 km Διάρκεια: 3 ½ 4 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2017. All rights reserved. Version 1.4 ΠΡΟΣΟΧΗ: Τον Σεπτέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/ η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα. ΣΑΒΒΑΤΟ 08/07/ η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 06/07/2017(μετά τη δουλειά) Αναχώρηση: 16:00 από Τρίπολη για Ηγουμενίτσα Αναχώρηση: 11:00 από Ηγουμενίτσα για Αγκόνα Διανυκτέρευση στο πλοίο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/07/2017. 1 η ημέρα Άφιξη: 14:30 στην Αγκόνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΣΤΗΝ ΙΜ ΧΙΛΑΝΔΑΡΙΟΥ Απόσταση: 19.5 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2016. All rights reserved. Version 1.4 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Αθήνα, 29/12/2016 [Ώρα: 12.00 ] ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ - 3,5 χ/θ Π.Ε Οδού Ελευσίνας Θήβας, ρεύμα προς Θήβα (απαγόρευση κυκλοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016

Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016 http://www.trinews.gr/item.php?id=1476 25 Σεπ 16 πίσω Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου Α/Γ - Ε/Ν 2016 Triathlon1, Λουτράκι & Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2016 Οι εγγραφές έχουν ανοίξει

Διαβάστε περισσότερα

Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ

Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΠΑΓΕΤΟΥ - ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Επί της Λεωφόρου Πάρνηθας από το ύψος της Αγίας Τριάδας ρεύμα προς REGENCY CAZINO

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ : Κείμενο του ενημερωτικού εντύπου

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ : Κείμενο του ενημερωτικού εντύπου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ : Κείμενο του ενημερωτικού εντύπου [ΕΓΝΑΤΙΑ - κείμενο εντύπου.doc] ΑΝΚΟ σελ 1/5 ΕΓΝΑΤΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η Εγνατία οδός είναι ένα έργο εξαιρετικά σημαντικό για την ανάπτυξη του τόπου. Ένας αυτοκινητόδρομος

Διαβάστε περισσότερα

0,00 0,64 0,92 1,14 1,58 0,00 0,64 0,28 0,22 0,44 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α 1. 320,98 69,77 2 ώρες ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΑΠΛΗ ΙΑ ΡΟΜΗ

0,00 0,64 0,92 1,14 1,58 0,00 0,64 0,28 0,22 0,44 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΧΛΜ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΣΕΛΙ Α 1. 320,98 69,77 2 ώρες ΧΛΜ ΙΑ ΡΟΜΗΣ: ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ: ΑΠΛΗ ΙΑ ΡΟΜΗ 1 A' AUTO FESTIVAL - ΘHBA 0,00 ΑΠΛΗ ΙΑ ΡΟΜΗ 69,77 2 ώρες 1 2 3 4 5 0,00 0,64 0,64 0,92 0,28 1,14 0,22 1,58 0,44 2 A' AUTO FESTIVAL - ΘHBA 3,34 ΑΠΛΗ ΙΑ ΡΟΜΗ 69,77 2 ώρες 6 7 8 9 10 1,76 4,17 0,83 4,39 0,22

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΩΝ Το ΕΚΑΒ Αθηνών και οι τοµείς Χαλκίδας και Κορίνθου θα καλύψουν το Εθνικό Οδικό ίκτυο ως εξής: ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑ ΕΣ Μέγαρα Σχηµατάρι ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΩΝ Το ΕΚΑΒ Αθηνών και οι τοµείς Χαλκίδας και Κορίνθου θα καλύψουν το Εθνικό Οδικό ίκτυο ως εξής: ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑ ΕΣ Μέγαρα Σχηµατάρι ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ Αθήνα, 25 Απριλίου 2013 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ειδικό Πρόγραµµα Κάλυψης Εθνικού Οδικού ικτύου µε έκτακτα µέτρα Το Εθνικό Κέντρο Άµεσης Βοήθειας δίνει στη δηµοσιότητα το ειδικό πρόγραµµα κάλυψης του Εθνικού Οδικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΠΑΓΕΤΟΥ Δ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ Επ. Ο. Σιδηροχωρίου Φωλιάς. Επ. Ο. Φωλιάς συμβολή, με Ε.Ο. Θεσσαλονίκης Καβάλας. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 3 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας

Διαβάστε περισσότερα

Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018

Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018 Αγώνας Σπριντ Τριάθλου Πάφος 3/6/2018 O Ναυτικός Όμιλος Πάφου και ο Δήμος Πάφου, την Κυριακή 3/6/2018 διοργανώνουν αγώνα Τριάθλου στην κάτω Πάφο, στην περιοχή των Δημοτικών Μπάνιων. Ο αγώνας θα είναι απόστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Κατανομή ποσού 7.000.000,00 ευρώ σε Δήμους της Χώρας, αποκλειστικά για την κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολικών τους μονάδων.

ΘΕΜΑ: Κατανομή ποσού 7.000.000,00 ευρώ σε Δήμους της Χώρας, αποκλειστικά για την κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολικών τους μονάδων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 29 Ιανουαρίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 3756 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. & ΑΝΑΠΤ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α. Ταχ. Δ/νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΕΝV09: ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΝΕΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΕΝV09: ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΝΕΡΑ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΕΝV09: ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΝΕΡΑ ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης καταγράφει τον αριθμό και την πυκνότητα των διασταυρώσεων του εθνικού οδικού δικτύου με επιφανειακά νερά,

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ

Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Προκήρυξη του 4 ου «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, τον ΣΕΓΑΣ καθώς και με την υποστήριξη της Περιφερειακής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ

Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Πρόγραμμα εκδρομής ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Προορισμός: 3-5 Πηγάδια Το χιονοδρομικό κέντρο των τεσσάρων εποχών Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του όρους Βέρμιο σε υψόμετρο 1430-2005

Διαβάστε περισσότερα

Ο δρόμος του αλατιού

Ο δρόμος του αλατιού Ο δρόμος του αλατιού Το Μέγα γεφύρι, βρισκόταν πάνω από τον Μέγδοβα, στα όρια Ευρυτανίας και Καρδίτσας, στη περιοχή Κοκκινέϊκα.. Πάνω από την Μαυρομμάτα όπου υπήρχε το γεφύρι της Κότσιτας, ήταν το μοναδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΠΑΓΕΤΟΥ - ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΠΑΓΕΤΟΥ - ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΠΑΓΕΤΟΥ - ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ.Δ/ΝΣΗ ΘΕΣ-ΝΙΚΗΣ Επ. Ο. Αγ. Βασίλειου προς Χορτιάτη, λόγω πυκνής χιονόπτωσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤRΑ14: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤRΑ14: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤRΑ14: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης εκτιμά τα χαρακτηριστικά των μετακινήσεων επί του άξονα και ειδικότερα τα ακόλουθα: α) προέλευση-προορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1

Caroline Pluvier & Ruud Schreuder 1 3. Αγ. Γεώργιος Νηλείας - Κυκλικό Περπάτημα Αυτή η πολύ ωραία διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων ακολουθεί την πλαγιά πάνω από τον Αγ. Γεώργιο και σε αποζημιώνει με μαγευτικές θέες. Ιδιαίτερα το Μάιο είναι πολύ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 1 η μέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντάκης. Επιβίβαση στο αεροσκάφος και με απευθείας πτήση αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη και αναχώρηση για μια πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ Απόσταση: 19 km Διάρκεια: 7 8 ώρες The Friends of Mount Athos, 2007 2014. All rights reserved. Version 1.1 ΠΡΟΣΟΧΗ: Μεγάλο τμήμα της διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΜ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΗΤΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ Απόσταση: Από Μεγίστη Λαύρα 12,7 km, από Τιμίου Προδρόμου 10,4 km Διάρκεια: 5-6 ώρες The Friends

Διαβάστε περισσότερα

Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το

Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το ΔΙΑΔΡΟΜΗ 5 ΝΗΣΟΣ ΔΟΚΟΣ Προβλήτα στο ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΚΑΣΤΡΟ Κορυφή ΔΟΚΟΥ Μήκος διαδρομής Χρόνος χωρίς στάσεις Ομορφιά διαδρομής 5,8 χλμ. 2 ώρ. 05 3 * Το νησάκι της Δοκού απέχει 7 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της

Διαβάστε περισσότερα

Μ. ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΡΕΣ 15:00-23:00 Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ - ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΡΕΣ 07:00-23:00 Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΩΡΕΣ 07:00-15:00

Μ. ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΡΕΣ 15:00-23:00 Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ - ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΩΡΕΣ 07:00-23:00 Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΩΡΕΣ 07:00-15:00 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 26 Απριλίου 2016 Ειδικό σχέδιο επιχειρησιακής κάλυψης του εθνικού οδικού δικτύου από το ΕΚΑΒ, για τις ηµέρες του Πάσχα. Το ΕKAB, για τη περίοδο των ηµερών του Πάσχα, έχει προγραµµατίσει

Διαβάστε περισσότερα

Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ

Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΠΑΓΕΤΟΥ - ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Επί της Λεωφόρου Πάρνηθας από το ύψος της Αγίας Τριάδας ρεύμα προς την περιοχή Μπάφι

Διαβάστε περισσότερα

SET08: Προσπελάσιμοι Τόποι Τουριστικού Ενδιαφέροντος ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΑΣ (1999-2007) ΑΝΑ ΝΟΜΟ

SET08: Προσπελάσιμοι Τόποι Τουριστικού Ενδιαφέροντος ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΑΣ (1999-2007) ΑΝΑ ΝΟΜΟ SET08: Προσπελάσιμοι Τόποι Τουριστικού Ενδιαφέροντος ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΑΣ (1999-) ΑΝΑ ΝΟΜΟ 6/2010 Τα στοιχεία αντλήθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών για τη "Μελέτη δεικτών προσπελασιμότητας

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα

Στο ΚΤΗΜΑ BST HORSE STABLES στην Καλαμπάκα οργανώνεται το Σαββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλιου 2018 φιλικη εκδήλωση - δραστηριότητα.

Στο ΚΤΗΜΑ BST HORSE STABLES στην Καλαμπάκα οργανώνεται το Σαββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλιου 2018 φιλικη εκδήλωση - δραστηριότητα. Φιλική Ιππική Πορεία στα Μετέωρα 20-21 - 22 Απριλίου - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ CITY KALAMPAKA METEORA Στο ΚΤΗΜΑ BST HORSE STABLES στην Καλαμπάκα οργανώνεται το Σαββατο 21 και την Κυριακή 22 Απριλιου 2018 φιλικη εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Πρόσβασης & Χάρτες

Οδηγίες Πρόσβασης & Χάρτες Οδηγίες Πρόσβασης & Χάρτες Παρακαλούμε δείτε τις αναλυτικές οδηγίες για την εύκολη πρόσβαση στο ξενοδοχείο Lato Boutique από το αεροδρόμιο και το λιμάνι της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και αναλυτικές οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Η εμπειρία του Παρατηρητηρίου της Εγνατίας Οδού

Η εμπειρία του Παρατηρητηρίου της Εγνατίας Οδού ΗΜΕΡΙΔΑ: «Παρατηρητήριο κοινωνικοοικονομικών μεγεθών και αστικών δεικτών Habitat», URBAN II Η Κομοτηνή στον 21ο αιώνα: Παρακολουθώντας το σήμερα Σχεδιάζοντας το αύριο B. Φούρκας Η εμπειρία του Παρατηρητηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή σχολής προχωρημένων στον ποταμό Μόρνο 17-03-2012

Εκδρομή σχολής προχωρημένων στον ποταμό Μόρνο 17-03-2012 Εκδρομή σχολής προχωρημένων στον ποταμό Μόρνο 17-03-2012 Στα πλαίσια της Σχολής Προχωρημένων η ΜΕΤΑΒΑΣΗ διοργανώνει την πέμπτη εκδρομή της Σχολής για την φετινή περίοδο στο ποτάμι Μόρνος. Η συγκεκριμένη

Διαβάστε περισσότερα

Στο Πίνοβο με την υπέροχη κορυφογραμμή του

Στο Πίνοβο με την υπέροχη κορυφογραμμή του Στο Πίνοβο με την υπέροχη κορυφογραμμή του Το όρος Πίνοβο είναι ένα σχετικά άγνωστο βουνό. Ο ορεινός του όγκος απλώνεται στα βορειοδυτικά του νομού Πέλλας, ανάμεσα στα όρη Βόρας (Καϊμακτσαλάν) και Τζένα.

Διαβάστε περισσότερα

Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ

Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ Α ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΠΑΓΕΤΟΥ - ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Λεωφόρος Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα προς REGENCY CAZINO MONT PARNES.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ

ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΕΙΚΤΗ ΟΡΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ο δείκτης προσδιορίζει τον πληθυσμό που δυνητικά ωφελείται από τον άξονα. Ο ωφελούμενος πληθυσμός εκτιμάται σε συνάρτηση, πρώτον, με την απόσταση επί του

Διαβάστε περισσότερα