Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου /10/15 23/10/2015

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου /10/15 23/10/2015"

Transcript

1 Σελίδα 1/6 Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου /10/15 23/10/2015 Όροι και Κανονισμοί 1) Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Κύπρου (ΔΦΜΜΚ) διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και το Θέατρο Ριάλτο, από τις 17 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2015, στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό. 2) Βασικός στόχος του ΔΦΜΜΚ είναι η προώθηση της κινηματογραφικής τέχνης, με την παρουσίαση ενός πολυσυλλεκτικού προγράμματος ταινιών μικρού μήκους από όλο τον κόσμο. Σκοπός του φεστιβάλ είναι, επίσης, η προαγωγή και διάδοση της παραγωγής ταινιών μικρού μήκους, καθώς και η ανάπτυξη πνεύματος φιλίας και συνεργασίας ανάμεσα στους δημιουργούς. Επίσης, παρουσιάζει το έργο ταλαντούχων σκηνοθετών που χρησιμοποιούν με επιτυχία δημιουργικές μορφές κινηματογραφικής γλώσσας και, στα πλαίσια μιας ταινίας μικρού μήκους, διηγούνται αποτελεσματικά μια ιστορία. Το φεστιβάλ αποτελεί ετήσιο θεσμό. 3) Δικαίωμα συμμετοχής α. Όλες οι ταινίες του Διαγωνιστικού τμήματος πρέπει να προβάλλονται για πρώτη φορά στην Κύπρο. β. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ έχουν οι εξής κατηγορίες ταινιών μικρού μήκους: μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, πειραματικές, φοιτητικές και κινουμένων σχεδίων. γ. Η διάρκεια των ταινιών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 25 λεπτά. δ. Στο φεστιβάλ γίνονται δεκτά για προβολή τα ακόλουθα φορμάτ: DCP, 35 mm, Quick Time: 720p 1080p / H264, MPEG 4: 720p 1080p ε. Ιδιαίτερη σημασία θα δίδεται στην καλλιτεχνική ποιότητα του έργου συνολικά, στο δραματουργικό επίπεδο και τη σκηνοθετική πρωτοτυπία. Ταινίες που δεν τηρούν τις πιο πάνω προϋποθέσεις, καθώς και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου ή/και ταινίες που προάγουν τον πόλεμο και τον ρατσισμό αποκλείονται από το φεστιβάλ. 4) Οι ταινίες θα προβληθούν στην πρωτότυπη γλώσσα τους, με αγγλικούς υπότιτλους. 5) Το ΔΦΜΜΚ είναι αυστηρά πολιτιστικός θεσμός. Για καμία από τις ταινίες που συμμετέχουν δεν καταβάλλονται δικαιώματα προβολής. 6) Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα α. Οι κυπριακές ταινίες διαγωνίζονται τόσο για τα Διεθνή Βραβεία, όσο και για τα Κρατικά Βραβεία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της

2 Σελίδα 2/6 Κύπρου. β. Δικαίωμα υποβολής έργων έχουν Κύπριοι σκηνοθέτες που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο ή το εξωτερικό. γ. Η διάρκεια των ταινιών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 25 λεπτά. δ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ταινίες παραγωγής μετά την 1 η Ιανουαρίου ε. Τρεις κατηγορίες ταινιών γίνονται δεκτές στο Διαγωνιστικό Τμήμα: - Ταινίες μικρού μήκους (μυθοπλασίας, κινουμένων σχεδίων, πειραματικές) - Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους - Φοιτητικές ταινίες μικρού μήκους (μυθοπλασίας, κινουμένων σχεδίων, πειραματικές) στ. Όλες οι ταινίες θα πρέπει να προβάλλονται για πρώτη φορά στην Κύπρο. ζ. Βραβεία θα απονέμονται μόνο σε κατηγορίες με πέραν της μίας συμμετοχής. η. Οι ταινίες που υποβάλλονται στο Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα θα πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 3 Κύπριους συντελεστές σε βασικά πόστα. θ. Φοιτητικές ταινίες γίνονται αποδεκτές μόνο εάν ο Κύπριος συντελεστής είναι ο σκηνοθέτης. ι. Φοιτητικές ταινίες γίνονται αποδεκτές μόνο εάν πρόκειται για την τελική εργασία τελειόφοιτου φοιτητή. Σε αυτή την περίπτωση, η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται από σχετική πιστοποίηση της Σχολής ή του Πανεπιστημίου όπου φοιτά ο φοιτητής. κ. Στο Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα, οι ταινίες θα πρέπει να είναι γυρισμένες σε μία από τις δύο επίσημες γλώσσες της Κυπριακής Δημοκρατίας ή να περιέχουν τουλάχιστον κατά το ήμισυ ελληνικούς ή τουρκικούς διαλόγους. Ο όρος αυτός αποκλείει ταινίες, που το αφηγηματικό τους σκέλος δικαιολογεί την ύπαρξη μεγαλύτερου ποσοστού διαλόγων σε ξένη γλώσσα. Στην περίπτωση αυτή, ο αιτών θα πρέπει να υποβάλει επεξηγηματικό σημείωμα. Η τελική απόφαση εναπόκειται στην προκριματική επιτροπή. Ο όρος δεν ισχύει για φοιτητικές ταινίες, οι οποίες επιτρέπεται να έχουν όλους τους διαλόγους τους σε ξένη γλώσσα. λ. Τα χρηματικά βραβεία θα απονέμονται στον Σκηνοθέτη. μ. Προκριματική επιτροπή: - Η προκριματική επιτροπή είναι τριμελής: απαρτίζεται από έναν εκπρόσωπο του Θεάτρου Ριάλτο, έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και ένα ανεξάρτητο μέλος από τον χώρο του κινηματογράφου. - Η επιλογή γίνεται με απλή ψηφοφορία. - Η προκριματική επιτροπή δεν είναι υποχρεωμένη να καταθέσει σκεπτικό επιλογής ή απόρριψης των ταινιών. ν. Μόνο μία ταινία ανά συμμετέχοντα θα γίνεται αποδεκτή. ξ. Ταινίες που περιέχουν διαλόγους σε ξένη γλώσσα θα πρέπει να υποβάλλονται με αγγλικούς υποτίτλους.

3 Σελίδα 3/6 ο. Οι σκηνοθέτες/παραγωγοί των ταινιών οφείλουν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής, όπου θα παραθέτουν τις τεχνικές λεπτομέρειες της ταινίας και να συμμορφώνονται με τους όρους και κανονισμούς του φεστιβάλ. π. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 10 η Ιουλίου ρ. Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από τον σκηνοθέτη ή τον παραγωγό που υποβάλλει την αίτηση, μαζί με τον ασφαλή ηλεκτρονικό σύνδεσμο της ταινίας (secure online link, π.χ. vimeo) στη διεύθυνση ή τρία αντίγραφα της ταινίας σε DVD σε σύστημα PAL (PAL video system), μέχρι τις 10 Ιουλίου 2015, στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα ΔΦΜΜΚ Θέατρο Ριάλτο Ανδρέα Δρουσιώτη 19, Πλατεία Ηρώων, 3040 Λεμεσός Κύπρος Τηλ: Φαξ: σ. Το φεστιβάλ θα ειδοποιήσει μόνον τους παραγωγούς/σκηνοθέτες των ταινιών που θα εγκριθούν, το αργότερο μέχρι τις 18 Ιουλίου τ. Αφού ειδοποιηθούν για την Επίσημη Συμμετοχή της ταινίας, ο παραγωγός ή ο σκηνοθέτης θα πρέπει να αποστείλουν την ταινία στη μορφή προβολής που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους. υ. Μετά την υποβολή της αίτησης, ο σκηνοθέτης ή ο παραγωγός δεν έχουν δικαίωμα να αποσύρουν τη συμμετοχή τους. 7) Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα α. Οι διοργανωτές του φεστιβάλ έχουν ορίσει ως Καλλιτεχνική Επιτροπή τους σκηνοθέτες Αλεξία Roider και Ιωακείμ Μυλωνά. β. Οι διεθνείς ταινίες που διαγωνίζονται στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα επιλέγονται και προσκαλούνται έπειτα από υποβολή των ταινιών μέσω της πλατφόρμας reelport.com. Εντούτοις, η καλλιτεχνική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να προσκαλέσει και άλλες ταινίες μικρού μήκους μέσω ειδικής πρόσκλησης. γ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ταινίες παραγωγής μετά την 1 η Ιανουαρίου δ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μικρού μήκους ταινίες μυθοπλασίας, πειραματικές, κινούμενων σχεδίων, φοιτητικές και ντοκιμαντέρ. ε. Αφού ειδοποιηθούν για την Επίσημη Συμμετοχή της ταινίας τους στο Φεστιβάλ, οι σκηνοθέτες/παραγωγοί των οποίων οι ταινίες θα επιλεγούν να λάβουν μέρος, θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση μαζί με όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες της ταινίας στην ακόλουθη διεύθυνση ή μέσω e mail μαζί με 2 DVD της ταινίας ή ηλεκτρονικά μέσω ασφαλούς συνδέσμου (secure downloadable link) (π.χ: Vimeo).

4 Σελίδα 4/6 Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα ΔΦΜΜΚ Θέατρο Ριάλτο Ανδρέα Δρουσιώτη 19 Πλατεία Ηρώων, 3040, Λεμεσός Κύπρος Τηλ: Φαξ: στ. Το φεστιβάλ θα ειδοποιήσει μόνον τους παραγωγούς/σκηνοθέτες των ταινιών που θα επιλεχθούν, το αργότερο μέχρι τις 21 Ιουλίου ζ. Τα χρηματικά βραβεία θα απονεμηθούν στον Σκηνοθέτη. η. Δύναται να υποβληθεί μόνο μία ταινία ανά συμμετέχοντα. θ. Ταινίες που περιέχουν διαλόγους σε ξένη γλώσσα θα πρέπει να υποβάλλονται με αγγλικούς υποτίτλους. ι. Όλες οι ταινίες πρέπει να προβάλλονται για πρώτη φορά στην Κύπρο. κ. Μετά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, ο σκηνοθέτης ή ο παραγωγός της ταινίας δεν έχουν δικαίωμα να αποσύρουν τη συμμετοχή τους. μ. Αφού ειδοποιηθούν για την Επίσημη Συμμετοχή της ταινίας, ο παραγωγός ή ο σκηνοθέτης θα πρέπει να αποστείλουν αντίγραφο της ταινίας τους στη μορφή προβολής που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους. ν. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής της ταινίας μέσω της πλατφόρμας reelport.com είναι η 1 η Ιουλίου ) Διαγωνιστικό Τμήμα «Amaze Me» α. Η Καλλιτεχνική Επιτροπή θα επιλέξει ένα διαγωνιστικό πρόγραμμα με κορυφαία μουσικά βίντεο από όλο τον κόσμο, με κριτές τους φοιτητές του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. 9) Πρόγραμμα «Πανόραμα» α. Προβολή ταινιών για συμμετοχή σε μη διαγωνιστικό πρόγραμμα. Οι ταινίες επιλέγονται από την Καλλιτεχνική Επιτροπή. 10) Φιλοξενία: Η διοργάνωση του Φεστιβάλ καλύπτει τη διαμονή ενός εκπροσώπου από κάθε ταινία, μέχρι τέσσερα βράδια. 11) Οι Διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να διευθετήσουν οποιοδήποτε θέμα προκύψει και το οποίο δεν καλύπτεται από τους παρόντες όρους και κανονισμούς. 12) Αποσπάσματα από τις ταινίες, που δεν θα ξεπερνούν το 10% της συνολικής διάρκειας προβολής, θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς διαφήμισης (διαδίκτυο, τηλεόραση κτλ). 13) Το Φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα να προβάλλει τις ταινίες που έχουν επιλεγεί κατά την περιοδεία του σε άλλα φεστιβάλ, και μόνο για πολιτιστικούς σκοπούς. 14) Η Κριτική Επιτροπή απαρτίζεται από πέντε μέλη και οι συνεδρίες της θα πραγματοποιούνται όταν τουλάχιστον τα τρία εξ αυτών είναι παρόντα.

5 Σελίδα 5/6 α. Η Κριτική Επιτροπή έχει την ευθύνη απονομής των βραβείων και για τα δύο τμήματα του Φεστιβάλ. β. Κανένα μέλος της Κριτικής Επιτροπής δεν πρέπει να έχει άμεση ή έμμεση σχέση με ταινία που συμμετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα. γ. Εκπρόσωπος των διοργανωτών θα μπορεί να είναι παρών στις συνεδρίες της Κριτικής Επιτροπής, χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου. δ. Τα μέλη της Επιτροπής δεν δικαιούνται να κοινοποιήσουν στον καθημερινό τύπο ή σε ενδιαφερόμενα μέρη οτιδήποτε αφορά στις διαδικασίες που ακολουθούν, πριν την επίσημη ανακοίνωση. Επιπροσθέτως, δεν δικαιούνται να εκφράσουν τις απόψεις τους για τις συμμετέχουσες ταινίες εκτός επίσημων συναντήσεων και προτού γίνει η ανακοίνωση της τελικής απόφασης. ε. Οι αποφάσεις λαμβάνονται με πλειοψηφία των ψήφων των μελών. στ. Σε περίπτωση ισοψηφίας, ο πρόεδρος έχει τη νικώσα ψήφο. ζ. Σκεπτικά βράβευσης θα συνταχθούν και θα ανακοινωθούν μόνο για τις νικήτριες ταινίες. η. Η Κριτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να μην απονείμει ένα ή και κανένα από τα βραβεία που αναφέρονται στους παρόντες όρους. 15) Βραβεία 1 ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους: 4000 Ευρώ Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας: 2500 Ευρώ 2 ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας: 1500 Ευρώ 1 ο Βραβείο Καλύτερης Κυπριακής Ταινίας: 4000 Ευρώ 2 ο Βραβείο Καλύτερης Κυπριακής Ταινίας: 2500 Ευρώ Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ: 3000 Ευρώ Βραβείο Φοιτητικής Επιτροπής για Καλύτερο Μουσικό Βίντεο: 500 Ευρώ Η Κριτική Επιτροπή δύναται να δώσει μέχρι 3 Ειδικές Μνείες στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα. Στο Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα μπορούν να δοθούν οι πιο κάτω μνείες: Φωτογραφίας, Ήχου, Μοντάζ, Σκηνογραφίας, 1 ου Αντρικού ρόλου, 1 ου Γυναικείου ρόλου & Μουσικής. 16) Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ διατηρούν το δικαίωμα να καταρτίζουν το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και να προβαίνουν σε αλλαγές όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. 17) Η αίτηση συμμετοχής διατίθεται στις ιστοσελίδες: και (ενότητα: ανακοινώσεις). Όλες οι αιτήσεις πρέπει να περιλαμβάνουν: Αίτηση συμμετοχής δεόντως συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη τόσο από τον παραγωγό όσο και από τον σκηνοθέτη. Τουλάχιστον μία φωτογραφία από την ταινία (σε ψηφιακή μορφή). Τουλάχιστον μία φωτογραφία του σκηνοθέτη (σε ψηφιακή μορφή). Για διεθνείς ταινίες, σύνοψη της ταινίας στα Αγγλικά, όχι πέραν των πέντε γραμμών (σε ψηφιακή μορφή). Για κυπριακές ταινίες: σύνοψη στα Ελληνικά και Αγγλικά για τις

6 ελληνοκυπριακές ταινίες, σύνοψη στα Αγγλικά και Τουρκικά για τις τουρκοκυπριακές ταινίες. Διανομή ρόλων και τίτλοι έναρξης/τέλους (credits) (σε ψηφιακή μορφή). Αντίγραφο, σε έντυπη μορφή, των διαλόγων της ταινίας στα Αγγλικά. Δύο αντίγραφα της ταινίας σε DVD με αγγλικούς υποτίτλους ή μέσω online link (αν οι διάλογοι δεν είναι στην ελληνική ή στην αγγλική γλώσσα). Φιλμογραφία και βιογραφικό σημείωμα του σκηνοθέτη στα Αγγλικά. 18) Η άδεια χρήσης βαραίνει τον παραγωγό για κάθε ταινία που υποβάλλεται, με βάση τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. 19) Τα DVD των ταινιών που υποβάλλονται για προεπιλογή θα φυλάσσονται στα αρχεία του Φεστιβάλ. 20) Το Φεστιβάλ καλύπτει τα έξοδα επιστροφής της κόπιας της ταινίας που συμμετέχει στο Φεστιβάλ. Οι ταινίες που θα αποστέλλονται από το εξωτερικό θα πρέπει να φέρουν στον φάκελο ή άλλη συσκευασία τους την εξής φράση: «Χωρίς Εμπορική Αξία. Για Πολιτιστικούς Σκοπούς Μόνο». 21) Όλες οι αιτήσεις θα τυγχάνουν προσεκτικού χειρισμού, ωστόσο, οι διοργανωτές δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή βλάβης των ταινιών/dvd κλπ. Οι ταινίες θα είναι ασφαλισμένες έναντι κλοπής ή πυρκαγιάς για τη διάρκεια που θα βρίσκονται στην κατοχή του Θεάτρου Ριάλτο. Σε περίπτωση απώλειας ή βλάβης, το φεστιβάλ έχει την ευθύνη μόνο για την αξία της κόπιας DVD ή άλλου φορμάτ που περιέχει την ταινία. 22) Η απόφαση των Διοργανωτών ως προς την ερμηνεία των παρόντων όρων και κανονισμών είναι τελεσίδικη. 23) Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο ΔΦΜΜΚ σημαίνει την ανεπιφύλαχτη αποδοχή των παρόντων όρων και κανονισμών. 24) Οποιαδήποτε νομική διαφωνία θα λυθεί μόνο σε κυπριακό δικαστήριο. Σελίδα 6/6

40 ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2017

40 ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ Όροι Συμμετοχής 40 ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους 2017 1. Για την προαγωγή της κινηματογραφικής

Διαβάστε περισσότερα

7 o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΜΟΡΓΟΥ

7 o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΜΟΡΓΟΥ 7 o ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΜΟΡΓΟΥ Όροι Συμμετοχής Οργάνωση Το Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους της Αμοργού, ετήσια εκδήλωση που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 39 ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ 2016 19-24 Σεπτεμβρίου ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2019» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

14.9.106.3.1/3. 14 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2014

14.9.106.3.1/3. 14 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2014 14.9.106.3.1/3 14 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2014 Όροι και Κανονισμοί για Συμμετοχή Η 14 η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8, 9 Μαρτίου 2014 στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2016» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018

Αρ. Φακ. 179/79/Α/29. Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 Αρ. Φακ. 179/79/Α/29 Λευκωσία, 9 Ιουλίου 2018 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προκήρυξη του 31 ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2018 1. Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου προκηρύσσει το 31 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ / ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ / ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ / ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ / ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ 0 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. To Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού δέχεται προτάσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα,

Διαβάστε περισσότερα

MIRfestival 2008 Αθήνα, 12-20 Σεπτεµβρίου 2008. Κανονισµός Συµµετοχής. Προθεσµία υποβολής αιτήσεων µέχρι την Πέµπτη 15 Μαΐου 2008 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MIRfestival 2008 Αθήνα, 12-20 Σεπτεµβρίου 2008. Κανονισµός Συµµετοχής. Προθεσµία υποβολής αιτήσεων µέχρι την Πέµπτη 15 Μαΐου 2008 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ MIRfestival 2008 Αθήνα, 12-20 Σεπτεµβρίου 2008 Κανονισµός Συµµετοχής Προθεσµία υποβολής αιτήσεων µέχρι την Πέµπτη 15 Μαΐου 2008 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το MIRfestival διοργανώνεται από την αστική µη κερδοσκοπική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο ΦΑ Σ Η ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Α Π Ο ΦΑ Σ Η ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ Αθήνα, 22.11.12 Αρ. Πρωτ. 8673 Α Π Ο ΦΑ Σ Η Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Ν. 1730/87 όπως έχει τροποποιηθεί 2. Την υπ αριθμ. 1049/10.08.12

Διαβάστε περισσότερα

14.9.106.03.1/7 16 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2016

14.9.106.03.1/7 16 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2016 14.9.106.03.1/7 16 η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 2016 Όροι και Κανονισμοί για Συμμετοχή Η 16 η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19, 20 Μαρτίου 2016 στο Θέατρο Ριάλτο στη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

ΠΡΟΣ : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ Έκδ.1 αναθ.1 ημ/νία έγκρ. 1/6/2016 ΠΡΟ-ΠΣΠ 000 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Ανδρόγεω

Διαβάστε περισσότερα

#CedefopPhotoAward 2018 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: διηγηθείτε την ιστορία σας»

#CedefopPhotoAward 2018 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: διηγηθείτε την ιστορία σας» ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 16 Απριλίου 2018 #CedefopPhotoAward 2018 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: διηγηθείτε την ιστορία σας» ΚΑΝΟΝΕΣ Το #CedefopPhotoAward είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος του προτεινόμενου έργου. Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα στο οποίο υποβάλλεται

Τίτλος του προτεινόμενου έργου. Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα στο οποίο υποβάλλεται ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα χρηματοδοτικά προγράμματα της Συμβουλευτικής Επιτροπής Κινηματογράφου ( Να συμπληρωθεί με βάση τον Κανονισμό Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων για ενίσχυση Κινηματογραφικών ταινιών και

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 22 Οκτώβριος :16 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 08 Ιανουάριος :53

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Δευτέρα, 22 Οκτώβριος :16 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 08 Ιανουάριος :53 Από 14 έως 23 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 35 ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που οργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΠΟΤ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Όροι Διαγωνισμού

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΠΟΤ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Όροι Διαγωνισμού Αρ. Φακ. 5.9.08 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΠΟΤ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Όροι Διαγωνισμού 1. Φιλοσοφία Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ PSAROKOKALO ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ PSAROKOKALO ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ PSAROKOKALO ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το 9 ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο 2015. Παράγραφος 1 Το Διεθνές Φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

http://www.euractiv.com/sections/development-policy/details-emerge-europeanyeardevelopment-2015-310719

http://www.euractiv.com/sections/development-policy/details-emerge-europeanyeardevelopment-2015-310719 Παράρτηµα Όροι και προϋποθέσεις: 1. Θέµατα για τις ταινίες Αυτά θα πρέπει να είναι µε βάση τις 12 θεµατικές στις οποίες θα εστιαστεί Το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015 καθόλη τη διάρκεια του έτους: Ιανουάριος:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19»

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19» Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19» Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 4 ου Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 19», που θα πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

Τελετή του Διεθνούς Διαγωνισμού. Μικροφίλμ της Κίνας Οδηγίες για τον Διεθνή. Διαγωνισμό Μικροφίλμ «Τσάι και.

Τελετή του Διεθνούς Διαγωνισμού. Μικροφίλμ της Κίνας Οδηγίες για τον Διεθνή. Διαγωνισμό Μικροφίλμ «Τσάι και. Τελετή του Διεθνούς Διαγωνισμού Μικροφίλμ της Κίνας 2016-2017 http://esperanto.cri.cn/teokajamo2016c/ ( 中文 ) http://esperanto.cri.cn/teokajamo2016e/( 世界语 ) Οδηγίες για τον Διεθνή Διαγωνισμό Μικροφίλμ «Τσάι

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 27, 2007 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΧΕΔΙΟ TRANSIT 2016

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 27, 2007 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΧΕΔΙΟ TRANSIT 2016 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ 27, 2007 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΧΕΔΙΟ TRANSIT 2016 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ 15 ο ΚΥΚΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ( ) ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΕΧΝΗΣ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ 15 ο ΚΥΚΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ( ) ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΕΧΝΗΣ» Αρ. Πρωτ.: 2555 Αθήνα 28 Ιουνίου 2018 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ 15 ο ΚΥΚΛΟ ΣΠΟΥΔΩΝ (2018 2020) ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, έχοντας υπόψη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2019» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΜ. ΠΡΟΗΓ. B ΑΝΤΙ Γ ΑΝΤΙ 30ος ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΛΕΣΧΕΣ LIONS ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ-ΟΘΕΛΛΟΣ-ΑΡΣΙΝΟΗ-LEO-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. 17 Νοεμβρίου 2008 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 24.09.1.5 17 Νοεμβρίου 2008 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

7 Χώρες. 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα*

7 Χώρες. 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα* 7 Χώρες 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 έως 11 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Διακρατικός Διαγωνισμός Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα*

Διαβάστε περισσότερα

Στήριξη Κινηματογραφικών Δραστηριοτήτων, Κινηματογραφικής Παιδείας και Επαγγελματικής Κατάρτισης

Στήριξη Κινηματογραφικών Δραστηριοτήτων, Κινηματογραφικής Παιδείας και Επαγγελματικής Κατάρτισης Στήριξη Κινηματογραφικών Δραστηριοτήτων, Κινηματογραφικής Παιδείας και Επαγγελματικής Κατάρτισης Στόχος: Η υλοποίηση δραστηριοτήτων (έργα, ενέργειες και δράσεις) που έχουν στόχο: Την κινηματογραφική παιδεία

Διαβάστε περισσότερα

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ.

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ ΑΡΙΘΜ. «Καθορισμός Προσόντων και Δικαιολογητικών για την Πρόσληψη Διδακτικού Προσωπικού των Ανωτέρων Σχολών Κινηματογραφίας Τηλεόρασης» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υ.Π.Π : Σεπτεμβρίου Θέμα: Προκήρυξη των ΚΑ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου εις Μνήμην Παναγιώτη Σέργη

Υ.Π.Π : Σεπτεμβρίου Θέμα: Προκήρυξη των ΚΑ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου εις Μνήμην Παναγιώτη Σέργη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.Π.Π :7.24.09.1.6 28 Σεπτεμβρίου 2009 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις. Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου ( Cy.B.C), Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών ( P.I.O) και Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισµού.

Απαντήσεις. Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου ( Cy.B.C), Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών ( P.I.O) και Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισµού. Απαντήσεις 1. ΠΙΝΑΚΑΣ 1 Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου ( Cy.B.C), Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών ( P.I.O) και Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισµού. 100.225 Λόγω του ότι η απόφαση για µεταφορά του Κινηµατογραφικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΤΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΕΚ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) 52 ος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 51 ος ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 7 ος PORTFOLIOS ΕΝΙΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ»

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από: το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου, (ΑΕΙ-CineFest,2018)

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1

Ημερομηνία: 16 Μαρτίου 2012, ώρα 7.30 μ.μ.. 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07.6.2 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 5 Ιανουαρίου 2012 Διευθυντές/τριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «CINE ΔΡΑΣΕΙΣ» ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «CINE ΔΡΑΣΕΙΣ» ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ & ΕΝΗΛΙΚΕΣ Αστική - Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ημιουργική Ομάδα για την Ανάπτυξη της Οπτικοακουστικής Επικοινωνίας και Έκφρασηςτων Νέων Ανθρώπων ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «CINE ΔΡΑΣΕΙΣ» ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΛEYKΩΣIA, 2009-2015

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΛEYKΩΣIA, 2009-2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΛEYKΩΣIA, 2009-2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 4 Γενικοί Όροι Ειδικοί Όροι 1.

Διαβάστε περισσότερα

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή

Καζαnτζακησ. Νίκος. ώρα 7.30 μ.μ. τεταρτη, 11 Οκτωβρίου Θέατρο παλλασ Λευκωσια. Παρουσίαση του «Μaking of» της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή Παρουσίαση του της ταινίας του Νίκος Καζαnτζακησ τεταρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 Θέατρο παλλασ Λευκωσια ώρα 7.30 μ.μ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωση αφιερωμένη στον Μεγάλο Έλληνα Συγγραφέα Νίκο Καζαντζάκη Παρουσίαση του

Διαβάστε περισσότερα

#CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου»

#CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου» ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 24 Απριλίου 2017 #CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου» ΚΑΝΟΝΕΣ Το #CedefopPhotoAward είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται από το Cedefop,

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια»

Ανακοίνωση Διαγωνισμού. «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Ανακοίνωση Διαγωνισμού «Προσβασιμότητα χωρίς όρια» Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου Innovability - Καινοτόμες τεχνολογίες για άτομα με διαφορετικές ικανότητες που έχει ενταχθεί στον άξονα προτεραιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018 12οι ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ 2018-19 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018 «Όρια» Πέρα ή πάνω από τα όρια, μέσα ή κάτω από αυτά, με ή χωρίς όρια Μια λέξη μόνο, πολύσημη κι ευέλικτη, στιβαρή αλλά και παιχνιδιάρικη,

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy. 30 Δεκεμβρίου 2010

Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy. 30 Δεκεμβρίου 2010 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.07/4 Αρ. Τηλ.:22800698/735 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΟ LUX Πρόγραμμα 2016

ΒΡΑΒΕΙΟ LUX Πρόγραμμα 2016 Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας ΒΡΑΒΕΙΟ LUX Πρόγραμμα 2016 1) Εισαγωγή Το βραβείο LUX, η δέκατη επέτειος του οποίου εορτάζεται φέτος, καταδεικνύει την αφοσίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον πολιτισμό

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιος Διαγωνισμός

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Ένα μήλο την ημέρα : Το μήλο συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή!» Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου φέτος ολοκληρώνει τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας αφού έγινε γνωστός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ Πρόσκληση συμμετοχής Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου (Ο.Π.Α.Σ.)

Διαβάστε περισσότερα

10 ος. 10 ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους Cinema διάβασες;;

10 ος. 10 ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους Cinema διάβασες;; 10 ος H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης

1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης 1 ος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης Τρόποι Συμμετοχής, Όροι & Προϋποθέσεις Tίτλος Διαγωνισμού 1oς Διαγωνισμός Ζωγραφικής και Ποίησης της Διεθνούς Διαφάνειας-Κύπρος Σε ποιους απευθύνεται Σε παιδιά που

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ»

ΘΕΜΑ : «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ» ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Φιλαδελφείας

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ»

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΕΝΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ «Η ΑΘΗΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ» Ο Δήμος Αθηένου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το 1 ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Αθηενίτικων Προϊόντων «Η Αθηένου στο πιάτο σας». Το φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

International Art Academy

International Art Academy International Art Academy ------------- Βραβεία Αριστείας Συγγραφικού Έργου 2015 Βιβλία, Μελέτες, Άρθρα, Εργασίες για τις Τέχνες, την Εκπαίδευση, τις Ανθρωπιστικές & Κοινωνικές Επιστήμες (Λογοτεχνία, Ποίηση,

Διαβάστε περισσότερα

Για έναν Ιδανικό Πολιτιστικό Τουρισμό Με την υποστήριξη του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Ευρώπη για τους πολίτες» Η ΕΕ με μια ματιά

Για έναν Ιδανικό Πολιτιστικό Τουρισμό Με την υποστήριξη του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Ευρώπη για τους πολίτες» Η ΕΕ με μια ματιά Η ΕΕ με μια ματιά, ς και ανάπτυξη των ΜμΕ Το έργο χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το παρόν έντυπο αποτυπώνει τις απόψεις του συντάκτη και μόνο και η Επιτροπή δεν μπορεί να θεωρηθεί

Διαβάστε περισσότερα

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος.

2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 2 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος http://www.smokefreegreece.org/ http://thethruth.gr 2 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον έλεγχο του

Διαβάστε περισσότερα

«Αποτυπώνοντας με λέξεις, στιγμές»

«Αποτυπώνοντας με λέξεις, στιγμές» Λ Ο Γ Ο Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ο Σ Δ Ι Α Γ Ω Ν Ι Σ Μ Ο Σ Μ Ι Κ Ρ Ο Α Φ Η Γ Η Σ Η Σ Μ Ε Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ι Α ΓΙΑ Τ Α Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Α Τ Η Σ Α Τ Τ Ι Κ Η Σ 26 Νοεμβρίου 2018-15 Φεβρουαρίου 2019 Τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. 2. Προκηρύσσονται δύο ηλικιακές κατηγορίες: Νέοι Κιθαριστές: έως 23 ετών (Γεννημένοι από την 1η Ιανουαρίου 1994 και μετά)

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ. 2. Προκηρύσσονται δύο ηλικιακές κατηγορίες: Νέοι Κιθαριστές: έως 23 ετών (Γεννημένοι από την 1η Ιανουαρίου 1994 και μετά) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 1. Ανοιχτός σε όλους τους συμμετέχοντες του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας (εφεξής "Φεστιβάλ") που δηλώθηκαν ως "διαγωνιζόμενος". 2. Προκηρύσσονται δύο ηλικιακές κατηγορίες: Νέοι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 Α ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ. Απαιτούμενες προϋποθέσεις για την υποβολή της αίτησης επιχορήγησης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 Α ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ. Απαιτούμενες προϋποθέσεις για την υποβολή της αίτησης επιχορήγησης Επιχορηγήσεις και βραβεία του ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας για τη διάδοση του ιταλικού βιβλίου και για τη μετάφραση ιταλικών λογοτεχνικών και επιστημονικών έργων, καθώς και για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ - ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ - ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ - ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΜΕΡΟΣ Ι ΓΕΝΙΚΑ Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες προκηρύσσουν το Πρόγραμμα Ενίσχυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ: - κ. Ιωάννα Σταματάκη Τηλ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ: - κ. Ιωάννα Σταματάκη Τηλ Αριθμ. πρωτ. Θ/614/6.12.2012 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΦΙΣΑΣ ΤΟΥ 15 ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ Ο Διαγωνισμός με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ», διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι προαιρετική.

ΠΡΟΣ: Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι προαιρετική. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ Να διατηρηθεί μέχρι.. Βαθμός Ασφαλείας Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

Το animasyros 7.0 Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων. και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου. διοργανώνουν

Το animasyros 7.0 Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων. και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου. διοργανώνουν Το animasyros 7.0 Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου διοργανώνουν Διεθνή Διαγωνισμό με θέμα την "Κρήνη Μοροζίνι" (Λιοντάρια) H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων. Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική

Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων. Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική 1 PERFORMANCE Όροι συµµετοχής Το Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για συµµετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 40ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. 40ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Τηλ: 2795360330 fax: 2795031855 e-mail: culture@gortynia.gov.gr Ιστοσελίδα: www.gortynia.gov.gr www.discovergortynia.gr Δημητσάνα, 1.07.2013 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ANAKOINΩΣH ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΠΡΙΑ 2019

ANAKOINΩΣH ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΠΡΙΑ 2019 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 29 Ιανουαρίου 2019 ANAKOINΩΣH ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΠΡΙΑ 2019 Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ καλεί καλλιτέχνες

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 22 ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ» Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις»

Θέμα: Progress 2009 «Δημιουργικότητα και Καινοτομία ενάντια στις Διακρίσεις» ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.2.02.5.5 Αρ. Τηλ.:22800630/631 Αρ. Φαξ:22428268 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 4 Δεκεμβρίου 2009 Διευθυντές/Διευθύντριες Γυμνασίων, Λυκείων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ»

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΜΑ: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ» Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από: το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού, Εθνογραφικού και Ιστορικού Ντοκιμαντέρ Κύπρου, (ΑΕΙ-CineFest,2018)

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Προκήρυξη των ΚΔ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου

Θέμα: Προκήρυξη των ΚΔ Παγκύπριων Σχολικών Αγώνων Θεάτρου ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Υ.Π.Π 7.24.09.1.8 (Πρ) 20 Αυγούστου 2012 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη των ΚΔ Παγκύπριων

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες Διαδικασίας Διαγωνισμός για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 στην Eλλάδα.

Κανόνες Διαδικασίας Διαγωνισμός για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 στην Eλλάδα. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Κανόνες Διαδικασίας Διαγωνισμός για τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης

Διαβάστε περισσότερα

Πιστεύεις πως το χεις;

Πιστεύεις πως το χεις; Πιστεύεις πως το χεις; 7κυπριακά πανεπιστήμια 3χρηματικά βραβεία 2.250 Διαγωνισμός 1μοναδική ευκαιρία Δημιουργικής Επικοινωνίας Θέμα: «Υγιής Ζωή» Πείσε μας. Περισσότερες πληροφορίες: Αναπλ. Καθηγητής Χρίστος

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη 17 ου ιαγωνισµού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού

Προκήρυξη 17 ου ιαγωνισµού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Προκήρυξη 17 ου ιαγωνισµού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Το Τρίτο Πρόγραµµα του Ραδιοφωνικού Ιδρύµατος Κύπρου, έχοντας ως στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής δηµιουργίας στη µουσική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος-2 η ανακοίνωση http://www.smokefreegreece.org/ Αθήνα, 15/10/2013 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον

Διαβάστε περισσότερα

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν τόσο στο Σύγχρονο Θέατρο όσο και στο Αρχαίο

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν τόσο στο Σύγχρονο Θέατρο όσο και στο Αρχαίο ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Υ.Π.Π 7.24.09.1.11 Τηλ.:22800685 Φαξ:22800862 22 Σεπτεµβρίου 2014 ιευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής ηµόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέµα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 Γενική Διεύθυνσης Επικοινωνίας ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 1) Εισαγωγή Η απονομή του Ευρωπαϊκού Βραβείου Καρλομάγνου για τη Νεολαία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό.

Η Ενότητα αφορά στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου από ένα brand ή στην οργανική ένταξή του μέσα σε αυτό. Περιεχόμενα Ενότητα Ermis Branded Entertainment & Content... 2 Κατηγορίες Διαγωνισμού... 2 Fiction... 2 Non Fiction... 2 Brand Integration into Existing Program... 2 Live Experience... 2 Use or Integration

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ & ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Δ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ & ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ Ταχ. Δ/νση :

Διαβάστε περισσότερα

Σύνοψη συμμετοχής. Συμπληρώστε το ακόλουθο φυλλάδιο σύνοψης μίας σελίδας. Δεν θα πρέπει να υπερβαίνει την έκταση μίας σελίδας A4

Σύνοψη συμμετοχής. Συμπληρώστε το ακόλουθο φυλλάδιο σύνοψης μίας σελίδας. Δεν θα πρέπει να υπερβαίνει την έκταση μίας σελίδας A4 Σύνοψη συμμετοχής Συμπληρώστε το ακόλουθο φυλλάδιο σύνοψης μίας σελίδας. Δεν θα πρέπει να υπερβαίνει την έκταση μίας σελίδας A4 Καταγράψτε τις διευθύνσεις Url των αρχείων βίντεο που περιλαμβάνονται στη

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 7.24.09.1.7 28 Σεπτεμβρίου 2010 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Επιχορηγήσεις επαγγελματικών θεατρικών σχημάτων του ελεύθερου θεάτρου για την περίοδο Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Επιχορηγήσεις επαγγελματικών θεατρικών σχημάτων του ελεύθερου θεάτρου για την περίοδο Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ------ Αθήνα, 13 Απριλίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επιχορηγήσεις επαγγελματικών θεατρικών σχημάτων του ελεύθερου θεάτρου για την περίοδο 2017-18

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο προώθησης Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας

Σχέδιο προώθησης Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας Σχέδιο προώθησης Οπτικοακουστικής Βιομηχανίας 1 Οφέλη από την προώθηση της οπτικοακουστικής βιομηχανίας: / Δημιουργία εμπειρογνωμοσύνης & νέων θέσεων εργασίας / Εδραίωση συνεργασιών μεταξύ στελεχών της

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016

Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016 Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016 Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώνουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Dance Days 6! Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ LUX Πρόγραμμα 2017

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ LUX Πρόγραμμα 2017 Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ LUX Πρόγραμμα 2017 1) Εισαγωγή Το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ LUX καταδεικνύει την προσήλωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον πολιτισμό και προωθεί την πολιτισμική

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων Φοιτητικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας

Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων Φοιτητικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων Φοιτητικής Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας 1 2 ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περιγραφή Προγράμματος... 3 2. Περίοδος Εφαρμογής Προγράμματος... 3 3. Φορέας Υλοποίησης...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Το σεμινάριο ασχολείται με θέματα θεωρίας - ιστορίας - τεχνικής και παραγωγής των ταινιών τεκμηρίωσης. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τη γλώσσα

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός Διαγωνισμός

Φωτογραφικός Διαγωνισμός Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Φράγματα & Ταμιευτήρες» Η Ελληνική Επιτροπή Μεγάλων Φραγμάτων (ΕΕΜΦ-GCOLD) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή Διαγωνισμού Φωτογραφίας με γενικότερο θέμα «Φράγματα & Ταμιευτήρες»,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ. Ν. 1597/1986, Προστασία και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης, ενίσχυση της ελληνικής κινηματογραφίας και άλλες διατάξεις.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ. Ν. 1597/1986, Προστασία και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης, ενίσχυση της ελληνικής κινηματογραφίας και άλλες διατάξεις. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Ν. 1597/1986, Προστασία και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης, ενίσχυση της ελληνικής κινηματογραφίας και άλλες διατάξεις. Αρ. 1 1. Η προστασία της κινηματογραφικής τέχνης αποτελεί υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ: - κα Άννα Μηλώση τηλ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ: - κα Άννα Μηλώση τηλ Αριθµ. πρωτ.: ΦΚΘ/435/30.04.2013 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΦΙΣΑΣ ΤΟΥ 54ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Φεστιβάλ Κινηµατογράφου Θεσσαλονίκης Πλατεία

Διαβάστε περισσότερα

Πράξη «Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας-Άξονας Προτεραιότητας 2», Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση»

Πράξη «Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας-Άξονας Προτεραιότητας 2», Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» 4.1 Τίτλος 4ης Επιμέρους Δράσης: Αξιοποίηση του Stop Motion Animation (χειροποίητη κινούμενη εικόνα ) στην αναπαράσταση ιστορικών γεγονότων ΤΑΞΗ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΑΞΗΣ : : Δ 39 ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Docfest. ΧΑΛΚΙ Α Οκτωβρίου

4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Docfest. ΧΑΛΚΙ Α Οκτωβρίου 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ Docfest ΧΑΛΚΙ Α 2010 5 10 Οκτωβρίου www..docfest..gr Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιµαντέρ-Docfest Χαλκίδα 2010 θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχόµενη χρονιά στην πόλη της Χαλκίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για σχολεία στη σειρά δράσεων «#deneinaisxoleio»

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για σχολεία στη σειρά δράσεων «#deneinaisxoleio» Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για σχολεία στη σειρά δράσεων «#deneinaisxoleio» Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου δέχεται προτάσεις για τη διοργάνωση και παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΧΟΡΟΥ 2007-08 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αρ. Φακ.: 7.24.08 Αρ. Τηλ.:22800764, 765 Αρ. Φαξ:22809582 E-mail:circularsec@schools.ac.cy 8 Νοεμβρίου 2007 Διευθυντές/ντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργίας Βίντεο Erasmus, με θέμα «30 χρόνια Erasmus_So What? Show What!».

ΘΕΜΑ: Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Δημιουργίας Βίντεο Erasmus, με θέμα «30 χρόνια Erasmus_So What? Show What!». EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πάτρα 25-10-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ Αριθ. Πρωτ. Φ.50.1/ 11391 ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ» ( ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΥΠΟΒΟΛΗΣΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ» ( ) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΥΠΟΒΟΛΗΣΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ» (2014-2020) ΥΠΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MEDIA ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΥΠΟΒΟΛΗΣΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EACEA/16/2016: Στήριξη για φεστιβάλ κινηματογράφου ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παρούσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων εξαρτάται από:

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας. «Η Επίδραση του Περιβάλλοντος στη Δημόσια Υγεία»

Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας. «Η Επίδραση του Περιβάλλοντος στη Δημόσια Υγεία» Είναι πλέον αδιάσειστα τα επιστημονικά στοιχεία που καταδεικνύουν την άμεση σύνδεση της ανθρώπινης υγείας, δηλαδή της καλής σωματικής και ψυχικής κατάστασης του ανθρώπου, με το περιβάλλον στο οποίο ζει,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ: Η υποβολή όλων των προτάσεων θα πρέπει να γίνει στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ: Η υποβολή όλων των προτάσεων θα πρέπει να γίνει στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΦΙΣΑΣ ΤΟΥ 18 ου Φεστιβάλ Ντοκιµαντέρ Θεσσαλονίκης- Εικόνες του 21ου Αιώνα. Αριθµ. πρωτ.: ΦΚΘ/ 310/ 18-12-2015 Φεστιβάλ Κινηµατογράφου

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 19 ου ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΙΟΥ 2010 Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής δημιουργίας στη

Διαβάστε περισσότερα