Απευθείας πτήση µε Aegean

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απευθείας πτήση µε Aegean"

Transcript

1 Απευθείας πτήση µε Aegean Χριστούγεννα στο Άµστερνταµ Στην πόλη των λουλουδιών και του ενός εκατοµµυρίου ποδηλάτων Κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης, εκδροµή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταµ Αναχώρηση: 22/12, 05/01 5 ηµέρες Μια πόλη µε σύγχρονη κουλτούρα και χαλαρή ατµόσφαιρα. Η πόλη της τουλίπας, των µουσείων, των τυριών και των coffee shops. Η πρωτεύουσα της Ολλανδίας, µία από τις µικρότερες αλλά και οµορφότερες πόλεις της Ευρώπης, φηµίζεται για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της, τα υδάτινα κανάλια της, τις ολάνθιστες αγορές, τα αµέτρητα µουσεία, τα ιστορικά αξιοθέατα αλλά και τα µοντέρνα εστιατόρια. Απολαύστε την εορταστική ατµόσφαιρα της πόλης στο στολισµένο ιστορικό κέντρο της που διαρκεί από τις 26/11/2016 µέχρι και τις 17/01/2017. ιάφορα έργα τέχνης θα στολίσουν τους δρόµους, τα κανάλια του ποταµού Άµστελ θα φωταγωγηθούν από εκατοντάδες πολύχρωµα φωτάκια, µουσικές και πάσης φύσεως καλλιτεχνικές εκδηλώσεις θα λαµβάνουν χώρα καθηµερινά, ενώ στα µουσεία και τα ιδρύµατα θα γίνουν παρουσιάσεις για την καινοτοµία της χρήσης του φωτός στην τέχνη.

2 Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel Το πρόγραµµά µας περιλαµβάνει: Πλούσιες ξεναγήσεις και επισκέψεις στα σηµαντικότερα µνηµεία και τα αξιοθέατα της πόλης, για να απολαύσετε αυτό τo ταξίδι έτσι όπως µόνο το Versus Travel σχεδιάζει και πραγµατοποιεί, δίνοντας έντονη χροιά στο πολιτιστικό στοιχείο. ιαµονή σε ξενοδοχείο 4* (επιλογής σας). Η εκδροµή στα φανταστικά χωριά Βόλενταµ & Μάρκεν. Κρουαζιέρα στα πανέµορφα κανάλια. Προσοχή οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήµατα περιλαµβάνονται στην τελική τιµή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συµβαίνει συνήθως. Έµπειρο Έλληνα τοπικό αρχηγό - συνοδό µε ειδικές γνώσεις και άδεια ξενάγησης. Αριθµός Πτήσης Ηµεροµηνία Πτήσης ιαδροµή (Από Προς) Ώρα Αναχώρησης Ώρα Άφιξης A /12/2016 ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 08:45 11:25 A /12/2016 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ 12:15 16:25

3 Ένα ταξίδι στο Άµστερνταµ µε το Versus Travel σε µία από τις καλύτερες περιόδους του έτους. Θα απολαύσουµε την πόλη µε εκτεταµένη ξενάγηση, τα περίφηµα µουσεία της και το πανέµορφα στολισµένο για τις γιορτές ιστορικό της κέντρο. Με κρουαζιέρα θα περιηγηθούµε στα κανάλια της και θα γνωρίσουµε τα παραδοσιακά χωριά Βόλενταµ και Μάρκεν. Ένας τόπος µε ιστορική και πολιτιστική κληρονοµιά αιώνων που προσφέρει στον επισκέπτη ευχάριστες στιγµές σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις! Μόνο στο Versus! Ξενάγηση στα σηµαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα του Άµστερνταµ. Απόδραση στα γραφικά χωριά Βόλενταµ και Μάρκεν µέσα σε ένα πεντακάθαρο και πανέµορφο φυσικό περιβάλλον. Περιήγηση της «Βενετίας του Βορρά» µέσω κρουαζιέρας στα κανάλια της. Επίσκεψη σε φηµισµένα µουσεία του Άµστερνταµ.

4 Περιπλάνηση και εξερεύνηση Με το ταξίδι αυτό έχουµε µια εκτεταµένη ξενάγηση και γνωριµία µε το Άµστερνταµ και µάλιστα την περίοδο των Χριστουγέννων που το ιστορικό κέντρο της είναι µοναδικά στολισµένο. Επισκεπτόµαστε τα εξαίσια αξιοθέατα της πόλης και τα περίφηµα µουσεία της και µέσω κρουαζιέρας στα κανάλια διασχίζουµε την πόλη. Και, τέλος, εκδράµουµε στα γραφικά ψαροχώρια Βόλενταµ και Μάρκεν. Μαγευτικά Χριστούγεννα σε µια µαγευτική πόλη µαζί µε το Vesrus. Τα ξενοδοχεία µας Best Western Premier Hotel Couture 4* Hotel Novotel Amsterdam City 4* Hotel NH Carlton Amsterdam 4*

5 Άµστερνταµ Το Άµστερνταµ είναι µια πόλη πραγµατικά µέσα στη θάλασσα. Πριν από 7 αιώνες, στη θέση που βρίσκεται σήµερα, υπήρχε ένα µικρό ψαροχώρι. Όµως τα ταξίδια των Ολλανδών εµπόρων κατά το 16ο αιώνα το βοήθησαν να εξελιχθεί σε ένα σηµαντικό εµπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Βόρειας και υτικής Ευρώπης. Οι άνθρωποι είναι χαµογελαστοί, τα σπίτια είναι χρωµατιστά, οι ρυθµοί ζωής χαλαροί και οι µετακινήσεις µε σεβασµό στο περιβάλλον, αφού η πλειοψηφία των πολιτών χρησιµοποιεί το ποδήλατο ως βασικό µεταφορικό µέσο, γεγονός που καθιστά το Άµστερνταµ µία από τις πιο καθαρές πόλεις της Ευρώπης. Η πόλη σφύζει από ζωή όλες τις ώρες της ηµέρας αλλά και της νύχτας. Όµορφα µικρά καφέ, εστιατόρια µε γεύσεις από όλο τον κόσµο, coffee shops, µπαράκια, εκκλησίες στις οποίες λαµβάνουν χώρα κονσέρτα, clubs δεν θα σας αφήσουν να σταµατήσετε λεπτό. Τα αξιοθέατα είναι πολλά και ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα. Η κεντρική Πλατεία Dam, η καρδιά της πόλης µε τα βασιλικά ανάκτορα, το Rijksmuseum, το καλύτερο µουσείο του Άµστερνταµ που φιλοξενεί πίνακες των Rembrandt, Vermeer και άλλων µεγάλων ζωγράφων, το Μουσείο Van Gogh, το Μουσείο της Άννας Φρανκ, η παλαιότερη εκκλησία της πόλης, η Oude Kirk, είναι κάποια ενδεικτικά. Ο ιστορικός πυρήνας του Άµστερνταµ παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς διατηρεί το σύνολο της παλαιάς αρχιτεκτονικής και ρυµοτοµίας σε ένα ηµικύκλιο που οριοθετείται από τα πέντε οµόκεντρα διάσηµα κανάλια, όπως αυτό της Prinsengracht, και αποτελεί ιδανική αφετηρία για µια ροµαντική βόλτα. Η µοναδική πλωτή αγορά των λουλουδιών (Bloemanmarkt) θα είναι σίγουρα µία από τις στάσεις όχι µόνο αυτών που αγαπούν τα λουλούδια, αλλά και αυτών που θέλουν να θαυµάσουν το παραδοσιακό άνθος της Ολλανδίας, την τουλίπα. Το Άµστερνταµ ίσως είναι η πιο ελεύθερη πόλη του κόσµου. Υπάρχουν τα πάντα σε αφθονία και ελεύθερα, είτε πρόκειται για ελαφριά ναρκωτικά, είτε για πληρωµένο έρωτα. Η επιλογή για το τι θα ζήσετε στην ιδιαίτερη αυτή πόλη είναι δική σας.

6 Άµστερνταµ και ποδήλατα Το Άµστερνταµ, εκτός από µία πανέµορφη ευρωπαϊκή πόλη, είναι και η πρωτεύουσα των ποδηλάτων!! Οι κάτοικοι του Άµστερνταµ γεννιούνται πάνω στο ποδήλατο και η πόλη είναι γεµάτη ποδηλατόδροµους και ενοικιαζόµενα ποδήλατα. Ακόµα ένα γεγονός που ευνοεί τους ποδηλάτες είναι οι στενοί ιστορικοί δρόµοι του Άµστερνταµ, που κατασκευάστηκαν κατά το 17ο αιώνα και δεν προσφέρονται για διαδροµές µε αυτοκίνητο. Έτσι πεζοί και ποδηλάτες έχουν το πάνω χέρι. Οι Ολλανδοί είναι περήφανοι για τις ποδηλατικές τους συνήθειες. Θα τους δείτε να κάνουν πηδάλιο µε ήλιο και µε βροχή, µε κρύο αλλά και µε ζέστη µέσα στα δροµάκια της πόλης. Σχεδόν όλοι οι κάτοικοι της πόλης είναι κάτοχοι ποδηλάτου. Είτε πρόκειται για διανοµείς, είτε για αστυνόµους, όλοι κινούνται πάνω σε δίτροχα. Αυτό που κυριαρχεί, λοιπόν, σε αυτήν τη βόρεια πόλη είναι: ποδηλατοδρόµοι, ειδικά φανάρια και µια ιερή «ασυλία» στον καβαλάρη του δικύκλου. Στην Ολλανδία ο ποδηλάτης έχει τον πρώτο (και τον τελευταίο λόγο). Αν πατήσει πεζό, τότε φταίει ο πεζός που περπατάει µέσα στη µέση του δρόµου. Αν γίνει µετωπική µε αυτοκίνητο; Φυσικά φταίει ο αυτοκινητιστής που δεν πρόσεξε τον ποδηλάτη!!! Οι τροχονόµοι παραµονεύουν και είναι ικανοί να κόψουν κλήση ακόµη και σε διαβάτη! Μικροί - µεγάλοι. Άνδρες - γυναίκες. Πρωί - βράδυ. Στην Ολλανδία όλοι έχουν ένα ποδήλατο. Σύµφωνα µε διεθνή µέσα οι δρόµοι της πρωτεύουσας της Ολλανδίας έχουν γεµίσει από τα ποδήλατα, καθώς στους κατοίκους της πόλης αντιστοιχούν ποδήλατα. Οι κάτοικοι δεν προβληµατίζονται τόσο για το κυκλοφοριακό πρόβληµα που δηµιουργείται, αλλά περισσότερο για το πού θα παρκάρουν τα ποδήλατά τους. Έξω από το σταθµό του τρένου υπάρχουν ειδικά πάρκινγκ για ποδήλατο, που φιλοξενούν χιλιάδες όλες τις ώρες της ηµέρας, ενώ τα νυχτερινά µαγαζιά έχουν στύλους µε το όνοµα τους πάνω. Τίποτα, όµως, δεν είναι τυχαίο, καθώς για όλα αυτά βολεύει και η γεωγραφία της πόλης: το µεγαλύτερο βουνό της Ολλανδίας είναι οι αµµόλοφοι, µε τους οποίους «µπαλώνουν» τα πλακάκια στα σοκάκια των καναλιών. Ανηφόρα ούτε για δείγµα!

7 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚ ΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Συγκέντρωση στo αεροδρόµιο και πτήση για το πανέµορφο Άµστερνταµ, τη «Βενετία του Βορρά». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο µας. Στη συνέχεια θα περιηγηθούµε στην πόλη που είναι χτισµένη στις εκβολές του ποταµού Άµστελ και περιβάλλεται από δεκάδες κανάλια, γέφυρες και µεσαιωνικές κατοικίες. Ο παραδοσιακός «Μύλος του Rembrandt» στις όχθες του ποταµού Άµστελ, το εντυπωσιακό Στάδιο Αρένα, η Heineken, το επιβλητικό Rijksmuseum, η πανύψηλη υτική Εκκλησία, το µοναδικό Παλάτι του Βασιλιά, ο κεντρικός σιδηροδροµικός σταθµός είναι µερικά από τα πολλά στοιχεία µιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Κατόπιν θα ξεναγηθούµε στο µεγαλύτερο εργοστάσιο κοπής διαµαντιών της πόλης, το Coster Diamonds, όπου θα παρακολουθήσουµε τη διαδικασία κοπής των διαµαντιών και θα έχουµε τη δυνατότητα να δούµε ένα µέρος της µεγάλης συλλογής του οίκου. Θα ολοκληρώσουµε την ξενάγησή µας µε µια κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης. ιανυκτέρευση. 2η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΕΚ ΡΟΜΗ ΒΟΛΕΝΤΑΜ, ΜΑΡΚΕΝ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Σήµερα θα επισκεφτούµε τα γνωστά ψαροχώρια Μάρκεν και Βόλενταµ, που βρίσκονται σε µια ειδυλλιακή τοποθεσία στη Βόρεια Θάλασσα. Στα χωριά αυτά, αρκετοί από τους κατοίκους τους συνεχίζουν να είναι ντυµένοι παραδοσιακά. Θα κάνουµε βόλτα στα στενά σοκάκια τους και θα επισκεφτούµε ένα τοπικό παραδοσιακό τυροκοµείο, όπου «η µικρή Ολλανδέζα», ντυµένη µε την παραδοσιακή της φορεσιά, θα µας εξηγήσει πώς παρασκευάζουν τα τυριά και, φυσικά, θα έχουµε τη δυνατότητα να δοκιµάσουµε τις γεύσεις τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. ιανυκτέρευση. 3η- 4η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Ηµέρες ελεύθερες για βόλτες, αγορές και επισκέψεις σε αξιοθέατα. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τα φηµισµένα µουσεία Βαν Γκογκ (Van Gogh), µε τη µεγαλύτερη συλλογή πινάκων του Ολλανδού ζωγράφου Βαν Γκογκ, αλλά και άλλων σύγχρονών του καλλιτεχνών, καθώς και Rijks (Ρικσµουζέουµ) - το καλύτερο µουσείο του Άµστερνταµ και ένα από τα καλύτερα του κόσµου, στο οποίο εκτίθενται ως επί το πλείστον φηµισµένοι πίνακες του ολλανδικού χρυσού αιώνα, όπως των Ρεµπράντ, Βερµεέρ, Φρανς Χαλς και άλλων µεγάλων ζωγράφων. ιανυκτέρευση. 5η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ Μεταφορά στο αεροδρόµιο και πτήση για την Αθήνα. Το παραπάνω πρόγραµµα είναι ενδεικτικό. Το τελικό ενηµερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ηµέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

8 ** Super Τιµή ** για τις 11 πρώτες συµµετοχές Με τα χωριουδάκια Μάρκεν Βόλενταµ & και κρουαζιέρα στα κανάλια ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΙΚΛΙΝΟ Από Αθήνα Από Θεσσαλονίκη* Από Λάρνακα** Όλες οι τιµές για αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη περιλαµβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη - Αθήνα - Θεσσαλονίκη Best Western Premier Hotel Couture 4* & Hotel Novotel Amsterdam City 4* (ή παρόµοιο) 589 Παρέχεται έκπτωση -40 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 µήνα πριν την αναχώρηση Hotel NH Carlton Amsterdam 4* (κεντρικό) 669 Παρέχεται έκπτωση -40 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 1 µήνα πριν την αναχώρηση Έως 12 άτοκες µηνιαίες δόσεις Όλες οι τιµές για αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαµβάνουν το αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Αθήνα Λάρνακα και διανυκτερεύσεις όπως αναφέρεται παρακάτω 699 Παρέχεται έκπτωση -40 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 45 ηµέρες πριν την αναχώρηση Επιβάρυνση µονόκλινου: Παρέχεται έκπτωση -40 για κρατήσεις ΕΩΣ ΚΑΙ 45 ηµέρες πριν την αναχώρηση Επιβάρυνση µονόκλινου: * Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη H διαφορά στην τιµή οφείλεται στο εσωτερικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Εφόσον επιθυµείτε µπορείτε να αποφύγετέ το κόστος αυτό µεταβαίνοντας στην Αθήνα µε δικά σας µέσα. εν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. **Αναχωρήσεις από Λάρνακα Στις αναχωρήσεις από Λάρνακα περιλαµβάνονται οι πτήσεις Λάρνακα Αθήνα - Λάρνακα µε AEGEAN. εν απαιτούνται διανυκτερεύσεις στην Αθήνα. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Αεροπορικά εισιτήρια οικονοµικής θέσης. 4 διανυκτερεύσεις στο Άµστερνταµ σε ξενοδοχείο επιλογής σας. Πρωινό µπουφέ καθηµερινά. Μεταφορές από και προς τo αεροδρόµιο εξωτερικού. Εκδροµές, περιηγήσεις, µετακινήσεις, ξεναγήσεις, όπως αυτές περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραµµα. Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήµατα περιλαµβάνονται στην τελική τιµή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συµβαίνει συνήθως. Έµπειρος Έλληνας τοπικός αρχηγός - συνοδός µε ειδικές γνώσεις και άδεια ξενάγησης. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Φόροι αεροδροµίων, επιβάρυνση καυσίµων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήµατος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες

9 επαναπατρισµού λόγω ατυχήµατος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήµατος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρµακευτικές και νοσοκοµειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τµήµα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε µια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.200 Είσοδοι σε µουσεία και αξιοθέατα, φιλοδωρήµατα, αχθοφορικά. * ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (CITY TAXES) περιλαµβάνονται στο τελικό κόστος του προγράµµατός µας και δεν πληρώνονται επιτόπου από τους ταξιδιώτες, όπως σε άλλα προγράµµατα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Η κράτηση γίνεται µόνο µε την αποστολή του διαβατηρίου σας στο του ταξιδιωτικού συµβούλου (πωλητή), µε τον οποίο έχετε συνοµιλήσει. Χωρίς την άµεση αποστολή φωτοτυπίας του διαβατηρίου δεν θα µπορεί να περιληφθεί η ασφάλεια της προκαταβολής σας στην επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλαµβάνει το Versus στα προγράµµατά του. Αν δεν έχετε , µπορείτε να προσκοµίσετε µια φωτοτυπία του διαβατηρίου σας στα γραφεία µας. Κράτηση γίνεται µόνο µε τα πλήρη στοιχεία σας (διεύθυνση µε ταχυδροµικό κώδικα, τηλέφωνα, κ.λπ.). Αν θέλετε να συµπεριλάβετε και άλλα άτοµα στην κράτησή σας, θα πρέπει να µας γνωρίσετε και τα δικά τους πλήρη στοιχεία. Η κράτησή σας είναι έγκυρη και η κατοχύρωση των προσφορών γίνεται µόνο µε κατάθεση της προκαταβολής. ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ: ALPHA BANK: EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK: ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Όλα εµφανίζουν την επωνυµία Versus Travel ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν από την κατάθεση της προκαταβολής σας, µε σκοπό να καταχωριστεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό της κατάθεσής σας στο φάκελό σας. Παρακαλούµε µην παραλείψετε να µας ενηµερώσετε. Για την αποφυγή κάθε ταλαιπωρίας σας, παρακαλούµε ελέγχετε το ηµερήσιο πιστωτικό όριο συναλλαγών των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σας, πριν προβείτε στην όποια συναλλαγή µε το Versus Travel.

10

11 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙ ΕΨΕΤΕ: Συµµετοχή στην εκδροµή σηµαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραµµα, το έχετε κατανοήσει και συµφωνείτε µε τα αναγραφόµενα. Συµµετοχή επίσης στην εκδροµή σηµαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συµµετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της µπροσούρας µας και στο site µας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συµµετοχής, παρακαλούµε ζητήστε να σας αποσταλούν. Συµµετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας µε το τµήµα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 300 κατ άτοµο εντός της χρονικής προθεσµίας που θα σας δοθεί από το τµήµα πωλήσεων. Η πληρωµή της προκαταβολής γίνεται είτε µε χρήση µετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας µε εφάπαξ χρέωση ΑΤΟΚΕΣ ΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυµείτε, µπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συµµετέχοντας σε πρόγραµµα άτοκων δόσεων (έως και 18). Σας συστήνουµε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενηµερωθείτε έγκαιρα είτε από το τµήµα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συµµετέχουν στο πρόγραµµα άτοκων δόσεων. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6µηνη ισχύ. Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθµες µε τον αριθµό των χωρών που θα επισκεφτείτε. Το γραφείο µας δεν φέρει καµία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβληµα λόγω µη ανανέωσης του διαβατηρίου σας. Οι ταξιδιώτες µη ελληνικής υπηκοότητας ή οι κάτοχοι µη ελληνικών διαβατηρίων οφείλουν να επικοινωνούν κατ ιδίαν µε την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυµούν να ταξιδέψουν, για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καµία ευθύνη για τυχόν πρόβληµα που ενδεχοµένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόµιο. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και στην Τουρκία, µπορείτε να ταξιδέψετε µε αστυνοµική ταυτότητα νέου τύπου. ιευκρινίζουµε ότι αυτό γίνεται µόνο µε πολιτική ταυτότητα και όχι µε υπηρεσιακή. Ενηµερωθείτε σχετικά από το τµήµα πωλήσεων του γραφείου µας. Οι καινοτοµίες του Versus που ανέτρεψαν τα ταξιδιωτικά δεδοµένα «Η ζωή είναι στιγµές! Για τις πιο ταξιδιάρικες από αυτές επιλέγετε το Versus Travel. Σας ευχαριστούµε! Εµείς θα συνεχίζουµε να ανοίγουµε δρόµους για εσάς όπως σας αξίζει» Ευάγγελος Π. Κατσιµίχας Επενδύσεις που επιστρέφουν σε εσάς - Μεγάλοι Κατάλογοι - Βιβλία και Ταξιδιωτικοί Οδηγοί Ενάντια στην αντίληψη που επικρατεί ότι η ελληνική τουριστική αγορά είναι µικρή και άρα οποιαδήποτε επένδυση είναι άσκοπη και µη επικερδής, το Versus Travel επενδύει σε παροχές που επιστρέφουν σε εσάς, όπως η έκδοση µεγάλων καταλόγων - βιβλίων για να βοηθήσουµε τους ταξιδιώτες µας να επιλέξουν το ταξίδι τους (κατάλογος «Exploring the World», κατάλογος «Καλώς ήρθατε στον πλανήτη µας», κατάλογος «Ο γύρος του κόσµου σε 140 στιγµιότυπα»), ταξιδιωτικών οδηγών στα Ελληνικά εκδόσεων Versus Travel που δίνονται δωρεάν στους ταξιδιώτες µας, αλλά και το Versus Club, που µε τις δωρεάν συνεχείς εκδηλώσεις του ένωσε όλους τους ταξιδιώτες που έχουν κοινό πάθος το ταξίδι. Με µεγάλες εκδηλώσεις, που µας έφεραν πιο κοντά και µας χάρισαν στιγµές που ποτέ δεν θα ξεχάσουµε, όπως η εκδήλωση ίδρυσης του Versus Club στο Ledra Marriott, η µεγάλη εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, η µεγάλη εκδήλωση ίδρυσης του Versus Travel στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Porto Palace, η επετειακή εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για τα 20 χρόνια ταξιδιωτικής έµπνευσης και προσφοράς του Versus Travel αλλά και µε πληθώρα εκδηλώσεων στο Versus Club και σε άλλους χώρους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι ταξιδιώτες µας ενηµερώθηκαν, διασκέδασαν, γνωρίστηκαν µεταξύ τους και έγιναν µια παρέα. Εξειδικευµένα τµήµατα Το Versus Travel διαθέτει εξειδικευµένα τµήµατα για οργανωµένα και ατοµικά ταξίδια σε όλο τον κόσµο (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αµερική, Αυστραλία - Ωκεανία) για ταξίδια στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή: το ιδιαίτερο τµήµα Mediterraneo Plus

12 για ταξίδια στην Ελλάδα: το τµήµα Experience Greece για κρουαζιέρες µε τα πιο έµπειρα στελέχη της αγοράς για γαµήλια ταξίδια: το τµήµα Versus Romantic για εξερευνητικά ταξίδια και ειδικές αποστολές: το τµήµα Exploring the World για επαγγελµατικά, εταιρικά ταξίδια κινήτρων, ταξίδια συλλόγων: το τµήµα Versus Business για «πολυτελή» ταξίδια: το τµήµα Versus Exclusive για ταξίδια περιπέτειας και καταδύσεων: το τµήµα Adventure and Diving, µε τους πιο ειδικούς του χώρου, που απευθύνεται στους ταξιδιώτες που λατρεύουν την περιπέτεια, τη δράση και τις καταδύσεις και ψάχνουν παρέα να τα ζήσουν. Από το πιο κοντινό και οικείο αιγαιοπελαγίτικο νησί έως την κρουαζιέρα στην Ανταρκτική, η εταιρία µας καλύπτει µε επιτυχία όλο το φάσµα των τουριστικών υπηρεσιών. Άτοκες δόσεις Το ταξιδιωτικό σας όνειρο γίνεται ακόµα πιο προσιτό µε τη δυνατότητα αποπληρωµής όλων των ταξιδιών µας µε άτοκες δόσεις (έως και 18). Επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια και παροχές υγείας Το Versus Travel ασφαλίζει τους ταξιδιώτες του µε επιπλέον ταξιδιωτική ασφάλεια ατυχήµατος, απώλειας αποσκευών και εγγράφων, αποζηµίωση για ακύρωση ταξιδιού, ασφάλεια προκαταβολής και άλλων καλύψεων, αλλά επίσης προσφέρει και επιπλέον παροχές υγείας στην Ευρωκλινική, φροντίζοντας ολοκληρωµένα για τους ταξιδιώτες του. Κάναµε την ποιότητα συνήθεια Μπορεί να µας λένε ροµαντικούς, αλλά ίσως γι αυτό παραµένουµε γνήσιοι και δεν παρεκκλίνουµε από τις αρχές που θέσαµε µε τη γέννηση του Versus Travel. Συνεργαζόµαστε µε τους καλύτερους και πιο εξειδικευµένους αρχηγούς της ελληνικής αγοράς. Οι αρχηγοί του Versus Travel είναι διαβασµένοι, γνωρίζουν τέλεια τον προορισµό, έχουν πάντα την επιστηµονική κατάρτιση για να σας µυήσουν σε αυτόν. Με τη γνώση και την εµπειρία τους θα µετουσιώσουν το ταξίδι σας σε µια αληθινή εµπειρία. Τα προγράµµατά µας είναι γεµάτα και ολοκληρωµένα ενάντια στην τάση της αγοράς που είναι η περικοπή ηµερών και υπηρεσιών. Το Versus Travel περιλαµβάνει το δυνατόν περισσότερες εκδροµές και υπηρεσίες για να ελαχιστοποιήσει το κόστος σας τοπικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιµής. Συγκρίνετε στις λεπτοµέρειές τους τα προγράµµατα του Versus Travel µε τα προγράµµατα της αγοράς και µη συµβιβάζεστε µε τίποτα λιγότερο. Προσφέρουµε αποδεδειγµένα τα καλύτερα ξενοδοχεία και τις καλύτερες τοπικές υπηρεσίες. Ποιότητα και εµπορικότητα µαζί Πολεµάµε µε πάθος για την πιο ανταγωνιστική τιµή. Αυτό το οφείλουµε στους ταξιδιώτες µας, λόγω της τεράστιας συµµετοχής τους στα ταξίδια µας, γεγονός που γίνεται και η διαπραγµατευτική µας δύναµη για τις αεροπορικές εταιρίες και τους τοπικούς προµηθευτές. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές οι τιµές µας για τα ίδια ταξίδια µειώνονται (πάντα µε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες). Εµείς δεν «κουτσουρεύουµε» τα προγράµµατά µας προκειµένου να έχουµε καλύτερες τιµές, όπως προστάζει η «νέα µόδα». Επιλέξαµε τον άλλο δρόµο: πλουσιότερα προγράµµατα και καλύτερες τιµές. Έτσι έχουµε συνηθίσει και έτσι πράττουµε. ηµιουργήσαµε το Versus Club Η Ι ΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Όλοι εµείς να είµαστε µαζί, γιατί µοιραζόµαστε την ίδια αρχή: το ταξίδι είναι το πάθος µας. Είναι το νέο «σπίτι» για όλους εµάς τους αθεράπευτους ταξιδιώτες, που του βάλαµε το θεµέλιο λίθο το εκέµβριο του 2010 στο Ledra Marriott, αλλά που του δίνουµε συνεχώς πνοή µε πολλές και διάφορες εκδηλώσεις. Στο Versus Club µπορούν να συµµετάσχουν όλοι οι ταξιδιώτες που θεωρούν το ταξίδι κοµµάτι της ζωή τους. Η συµµετοχή είναι δωρεάν - απλώς πρέπει να κάνουν αίτηση εγγραφής και να λάβουν την ειδική κάρτα µέλους. Τα Γραφεία µας και ο Πολυχώρος Versus Club Τα γραφεία µας στο Σύνταγµα και στη Θεσσαλονίκη είναι πλήρως στελεχωµένα και έτοιµα να αντιµετωπίσουν οποιοδήποτε ταξιδιωτικό σας όνειρο. Επίσης λειτουργεί µε τεράστια πλέον επιτυχία ο 300 τετραγωνικών µέτρων Πολυχώρος Versus Club, η πρώτη ταξιδιωτική λέσχη στην Ελλάδα, δίπλα στο Μετρό του Φιξ (Λεωφόρος Συγγρού 61). Εκεί γίνονται παρουσιάσεις ταξιδιών και προορισµών, θεµατικές βραδιές µε υψηλούς καλεσµένους που µας µεταφέρουν γνώσεις και εµπειρίες, αλλά και διαλέξεις επικεντρωµένες στην ιστορία, στις επιστήµες, τις τέχνες κ.τ.λ. Ο χώρος αυτός είναι ανοιχτός για τα µέλη του Versus Club. Στην ταξιδιωτική µας λέσχη συναντώνται τα µέλη µας, ανταλλάσσουν απόψεις για τις ταξιδιωτικές τους εµπειρίες και φιλοδοξίες και όχι µόνο. Εκτός από βιβλιοθήκη, διαθέτει όλα τα στοιχεία για ατµοσφαιρικές συναντήσεις της λέσχης µας µε θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.

13 Exploring The World Secret Treasures Οι ταξιδιώτες γνωρίζουν ότι στο Versus Travel θα βρουν πρωτοποριακά, σπάνια ταξίδια στους κρυµµένους θησαυρούς του πλανήτη µας, προορισµούς που πρώτη φορά πραγµατοποιούνται, στα τελευταία σύνορα του κόσµου µας, σε πανάρχαιους πολιτισµούς, σε αποµονωµένες φυλές, στα φυσικά θαύµατα του πλανήτη µας, αλλά και σε µυστήρια για τα οποία αξίζει να ταξιδέψουµε. Το Versus Travel έκανε προσιτό το εξωτικό ταξίδι στον Έλληνα ταξιδιώτη, αλλά παράλληλα καθιέρωσε το πολιτιστικό εξειδικευµένο ταξίδι στην Ευρώπη. Ενηµερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδροµή - Versus Live Στο χώρο του Versus Club στη Λεωφόρο Συγγρού γίνονται οι ενηµερωτικές συγκεντρώσεις πριν από την αναχώρηση κάθε εκδροµής. Εκεί οι ταξιδιώτες συναντούν τον αρχηγό τους, ο οποίος τους δίνει «οδηγίες πλεύσης». Μέσω του συστήµατος Versus Live µπορούν και οι ταξιδιώτες της περιφέρειας να παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις αυτές µέσα από τον υπολογιστή τους. Ζητήστε να προµηθευτείτε τον ειδικό κωδικό, αφού ανακοινωθεί η ενηµερωτική συγκέντρωση, µε τον οποίο θα µπορέσετε να την παρακολουθήσετε αποµακρυσµένα. Έµπειροι ταξιδιωτικοί σύµβουλοι Ένα από τα µεγαλύτερα τµήµατα εξερχόµενου τουρισµού στα ελληνικά τουριστικά χρονικά µε τα καλύτερα στελέχη της ελληνικής αγοράς θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το ταξίδι που αναζητάτε και θα είναι δίπλα σας σε κάθε απορία και ανάγκη από τη στιγµή που θα σκεφτείτε να ταξιδέψετε µέχρι την επιστροφή στο σπίτι σας. Η µεγαλύτερη «πραγµατοποιησιµότητα» εκδροµών Στην τουριστική αγορά τα γραφεία - οργανωτές ταξιδιών έχουν φοβίσει τους ταξιδιώτες µε τις ακυρώσεις αναχωρήσεων και µάλιστα την τελευταία στιγµή. Το Versus Travel, µε τη δύναµη που του δίνουν η µεγάλη συµµετοχή, η αγάπη και η στήριξη των πιστών του ταξιδιωτών, έχει συντριπτικά τα µικρότερα ποσοστά ακύρωσης εκδροµών. Έτσι, οι ταξιδιώτες µας δικαίως λένε «αν µια εκδροµή δεν πραγµατοποιηθεί στο Versus Travel δεν πραγµατοποιείται πουθενά». Πρώτοι µε διαφορά Το Versus Travel είναι µε χειροπιαστά νούµερα ο πρώτος και µε µεγάλη διαφορά Tour Operator της ελληνικής αγοράς στον αριθµό των ταξιδιωτών από την Ελλάδα σε προορισµούς εκτός Ευρώπης, αλλά πλέον και στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών προορισµών, µεταφέροντας και σε αυτούς το «µικρόβιο» της ποιότητας Versus. Αυτό πιστοποιούν οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις µας από την Qatar Airways, από την Iberia, από τη Hatta, αλλά και από πρωτιές σε πολλές αεροπορικές εταιρίες, όπως τη Lufthansa, τη Swiss Airways, την Air France, την KLM, την British Airways, την Turkish Airlines, καθώς και από πολλούς τουριστικούς οργανισµούς διαφόρων χωρών. ιερεύνηση προορισµών εν αρκούµαστε να χαράσσουµε γραµµές στο χάρτη, θέλουµε να τις διερευνούµε προσωπικά. Ταξιδεύουµε συνεχώς, ελέγχουµε µόνοι µας ξενοδοχεία και υπηρεσίες σε σηµεία που δεν τα βάζει ο νου σας και δεν καταφεύγουµε στην εύκολη οδό αναζήτησης πληροφοριών αποκλειστικά και µόνο από το Internet. Έξω από τις «πολυφορεµένες διαδροµές» Έχουµε καταναλώσει άπειρες ώρες να µελετάµε και να ταξιδεύουµε, ψάχνοντας πραγµατικούς ανέγγιχτους παραδείσους και όχι τουριστικοποιηµένες περιοχές ή έτοιµες συνταγές φτιαγµένες για Αµερικάνους ή Βορειοευρωπαίους. ηµιουργούµε τα προϊόντα εµείς, ξέροντας τι είναι αυτό που αρέσει στον Έλληνα ταξιδιώτη και τι αναζητά από το ταξίδι του, χωρίς να αντιγράφουµε τα εύκολα και πεπατηµένα. Ενηµερωµένο Site στο Internet Αναπτύξαµε πρωτοποριακό, πλούσιο, ενηµερωτικό site και σύστηµα online κρατήσεων στο Internet µε πληροφορίες για τους προορισµούς και διεξοδική παρουσίαση των εκδροµών µας, καθώς και άλλων καινοτόµων ιδεών. Ασφάλεια και εµπιστοσύνη Τόσο στα οργανωµένα όσο και στα ατοµικά ταξίδια, οι ταξιδιώτες του Versus νιώθουν την ασφάλεια ενός µεγάλου ταξιδιωτικού οργανισµού που είναι διαρκώς δίπλα τους πριν, κατά τη διάρκεια και µετά το πέρας του ταξιδιού τους. VERSUS TRAVEL Μαζί γνωρίζουµε τη Γη, µαζί σχεδιάζουµε το ταξίδι!!!

Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820

Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820 Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820 Τιµοκατάλογος ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ Le Palmiste 4* standard room µε ηµιδιατροφή από 16/11 έως 25/12 & από 08/01 έως 31/03 820 από 26/12/16 έως 07/01/17 1040 από 01/11

Διαβάστε περισσότερα

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Αναχώρηση: 14.07 οι αναχωρήσεις Αυγούστου αναμένονται 5 Ημέρες Εκδρομή στα χωριά ΒΟΛΕΝΤΑΜ & ΜΑΡΚΕΝ Κρουαζιέρα

Διαβάστε περισσότερα

Απ ευθείας πτήσεις με

Απ ευθείας πτήσεις με Απ ευθείας πτήσεις με Άμστερνταμ Στην πόλη των λουλουδιών και του ενός εκατομμυρίου ποδηλάτων Κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης, εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Αναχώρηση: 19,26/1, 2,9,16,23/2,

Διαβάστε περισσότερα

Με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδροµή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταµ

Με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδροµή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταµ Άµστερνταµ Με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδροµή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταµ Αναχωρήσεις: 26.10, 04,11,18,25.11 Αναχώρηση: 29.04 14.07, 06.08, 27.08, 25.09, 02.10, 09.10, 16.10, 30.10 Απ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Αργολίδα και Κορινθία

Αργολίδα και Κορινθία Αργολίδα και Κορινθία ιήµερο στην Αρχαία Ελλάδα, στην Ιστορία της & στην Οινογευσία της Αναχωρήσεις: 19/11/2016, 17/12/2016, 07/01/2017, 25/03/2017 2 Ηµέρες Αρχαία Επίδαυρος Η Αρχαία Επίδαυρος βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιράκι στην Ζάκυνθο

Καλοκαιράκι στην Ζάκυνθο Καλοκαιράκι στην Ζάκυνθο Αναχωρήσεις: 01/06/2017 5 Ημέρες Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτή την εποχή. Μυρίζει καλοκαίρι στο νησί. Κάθε εποχή του χρόνου, η Ζάκυνθος προσφέρει µοναδικά εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο Αναχώρηση: 14.04.17 4 Ηµέρες Βενετία, η ροµαντική. Η Βενετία είναι πραγµατικά µοναδική στον κόσµο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο µιας πανίσχυρης ναυτικής αυτοκρατορίας, που

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις : 25.07, 01,

Αναχωρήσεις : 25.07, 01, Αναχωρήσεις : 25.07, 01, 12.08.17 10, 11 ηµέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταµαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερµοντέρνα

Διαβάστε περισσότερα

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο

BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο BENETIA Ένα ταξίδι στο χρόνο Αναχώρηση: κάθε Παρασκευή 4 Ηµέρες Βενετία, η ροµαντική. Η Βενετία είναι πραγµατικά µοναδική στον κόσµο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο µιας πανίσχυρης ναυτικής αυτοκρατορίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Στην καλύτερη εποχή του χρόνου µε κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδροµή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταµ

Στην καλύτερη εποχή του χρόνου µε κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδροµή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταµ Άµστερνταµ Στην καλύτερη εποχή του χρόνου µε κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδροµή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταµ Αναχώρηση: 29.04 14.07, 13.05, 06.08, 20.05, 27.08, 27.05, 25.09, 03.06, 02.10,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήµατα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήµατα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήµατα των Ιπποτών! Αναχώρηση 14.04.17 4 Ηµέρες Η ηµοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων µόνο τα τρία µεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο και

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΝΣΚΟ Το αστέρι των Βαλκανίων

ΜΠΑΝΣΚΟ Το αστέρι των Βαλκανίων ΜΠΑΝΣΚΟ Το αστέρι των Βαλκανίων Αναχωρήσεις: 23 & 27.12 4 Ηµέρες Μπάνσκο. Φτάνοντας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Εκτείνεται στις βόρειες πλαγιές του όρους Πιρίν και προσελκύει ως

Διαβάστε περισσότερα

Η όµορφη Σκόπελος σας υποδέχεται

Η όµορφη Σκόπελος σας υποδέχεται Η όµορφη Σκόπελος σας υποδέχεται Αναχώρηση: 28.04, 14.05, 02.06 & 30.06 4 Ημέρες Σε εποχές όπως την άνοιξη και το καλοκαίρι θα ήταν πραγµατική ευκαιρία να ξεφύγει κανείς από τα καθηµερινά και να επισκεφτεί

Διαβάστε περισσότερα

BEΛΙΓΡΑ Ι Μια πόλη μαγική

BEΛΙΓΡΑ Ι Μια πόλη μαγική BEΛΙΓΡΑ Ι Μια πόλη μαγική Αναχωρήσεις :κάθε Πέµπτη και Παρασκευή 4 Ηµέρες Βελιγράδι, µια πόλη µαγική. Είναι µία πανέµορφη πρωτεύουσα µε πολλές αντιφάσεις που αποπνέει ταυτόχρονα µελαγχολία και ζωντάνια.

Διαβάστε περισσότερα

Ζακυνθινό Πάσχα. Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτό το Πάσχα.

Ζακυνθινό Πάσχα. Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτό το Πάσχα. Ζακυνθινό Πάσχα Αναχώρηση: 14/04 4,5 Ημέρες Ο προορισµός έκπληξη που θα σας γοητεύσει αυτό το Πάσχα. Μυρίζει άνοιξη στο νησί. Κάθε χρόνο, η Ζάκυνθος προσφέρει µοναδικά έθιµα την περίοδο του Πάσχα. Καταφέρνει

Διαβάστε περισσότερα

Ιθάκη & Κεφαλονιά Αναχωρήσεις: 11/7, 30/8 & 19/9

Ιθάκη & Κεφαλονιά Αναχωρήσεις: 11/7, 30/8 & 19/9 Ιθάκη & Κεφαλονιά Αναχωρήσεις: 11/7, 30/8 & 19/9 4 Ημέρες Νησιά καταπράσινα, παραλίες απίστευτης οµορφιάς, νερά στο χρώµα του σµαραγδιού και µια έντονη αύρα πολιτισµού. Από την µία η Ιθάκη και από την

Διαβάστε περισσότερα

Νότια Πελοπόννησος. Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Η γοητεία της Μάνης. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 05/01, 24/02, 23/03

Νότια Πελοπόννησος. Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Η γοητεία της Μάνης. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 05/01, 24/02, 23/03 Νότια Πελοπόννησος Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Η γοητεία της Μάνης. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 05/01, 24/02, 23/03 4 Ηµέρες Γλυκό καλωσόρισµα στη Μάνη Κατά την είσοδο σας στην Σπάρτη, φθάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΦΙΑ. Αναχωρήσεις: 23, & 05.01

ΣΟΦΙΑ. Αναχωρήσεις: 23, & 05.01 ΣΟΦΙΑ Αναχωρήσεις: 23, 27.12 & 05.01 4 Ηµέρες ΣΟΦΙΑ Περιτριγυρισµένη από ένα µεγάλο πάρκο, η Σόφια, η πρωτεύουσα και µεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας, βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βίτοσα, δηµοφιλούς

Διαβάστε περισσότερα

Η γοητεία της Μάνης Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Αναχώρηση: 28.04, 2 & 23.06

Η γοητεία της Μάνης Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Αναχώρηση: 28.04, 2 & 23.06 Η γοητεία της Μάνης Ήλιος, πέτρα & ελευθερία Αναχώρηση: 28.04, 2 & 23.06 3 Ημέρες Τοπίο άνυδρο, τραχύ. Σπίτια που θυµίζουν πύργους, πέτρινοι οικισµοί, βυζαντινές εκκλησίες, µικροί όρµοι και σπήλαια συγκλονιστικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΜΟΣ. Nιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της. Αναχώρηση: 01 &

ΠΑΤΜΟΣ. Nιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της. Αναχώρηση: 01 & ΠΑΤΜΟΣ Nιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της Αναχώρηση: 01 & 22.06.17 6 Ημέρες Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει το πιο

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Μαύρη Παναγία, Αλατωρυχία Βιελίτσκα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Μαύρη Παναγία, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Αναχωρήσεις: 17,24/11, 01/12, 11,23/02, 09,23/03 6 Ηµέρες Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Μαύρη Παναγία, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Προσοχή: συνοδεύει Έλληνας έµπειρος αρχηγός που θα

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση: 28.04, 02 & 30.06

Αναχώρηση: 28.04, 02 & 30.06 Αναχώρηση: 28.04, 02 & 30.06 4 Ημέρες Ξεχωριστά έθιµα και παραδόσεις ζωντανεύουν και µας καθηλώνουν. Στην Πρέβεζα κάθε περιοχή γιορτάζει την Χριστιανοσύνη µε το δικό της µοναδικό τρόπο, µε την κατάνυξη,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!!

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχώρηση: Πάσχα 2016: 29.4 4 ΗΜΕΡΕΣ Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά

Διαβάστε περισσότερα

2ήµερη εκδροµή στην Βόρεια Πελοπόννησο

2ήµερη εκδροµή στην Βόρεια Πελοπόννησο Καλάβρυτα - Μέγα Σπήλαιο Σπήλαιο Λιµνών Αγία Λαύρα Μουσείο Ολοκαυτώµατος Τόπος Θυσίας - Λίµνη Τσιβλού Ζαρούχλα 2ήµερη εκδροµή στην Βόρεια Πελοπόννησο Αναχωρήσεις: 28/10, 19/11, 17/12, 06/01, 25/03 2 Ηµέρες

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορικοί δρόµοι Βοιωτίας

Ιστορικοί δρόµοι Βοιωτίας 2ήµερη οδική εκδροµή. Ιστορικοί δρόµοι Βοιωτίας Αναχωρήσεις: 17/12/2016, 14/01/2017 2 Ηµέρες ελφοί, ο οµφαλός της Γης Στους πρόποδες του Παρνασσού, στο υποβλητικό φυσικό τοπίο που σχηµατίζεται ανάµεσα

Διαβάστε περισσότερα

Πασχαλιά στην όµορφη Σκόπελο

Πασχαλιά στην όµορφη Σκόπελο Πασχαλιά στην όµορφη Σκόπελο Αναχώρηση: 13/04 5 Ημέρες Το Πάσχα στη Σκόπελο των 360 εκκλησιών και Μοναστηριών συναντά τις πραγµατικές του διαστάσεις. Οι ψαλµοί από τις λειτουργίες των εκκλησιών της Χώρας

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση: 15 Ιουνίου

Αναχώρηση: 15 Ιουνίου Αναχώρηση: 15 Ιουνίου 6 Ημέρες Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει το πιο όμορφο νησί του Αιγαίου. Σχηματισμοί από βασάλτη δείχνουν επιβλητικά προς τον ουρανό, κρυφές ρομαντικές παραλίες,

Διαβάστε περισσότερα

Η Τήνος είναι µια αλλιώτικη εµπειρία. Αναχώρηση: 7/7, 25/8, 22/9, 6/10

Η Τήνος είναι µια αλλιώτικη εµπειρία. Αναχώρηση: 7/7, 25/8, 22/9, 6/10 Η Τήνος είναι µια αλλιώτικη εµπειρία. Αναχώρηση: 7/7, 25/8, 22/9, 6/10 4 Ηµέρες Νησί των ανέµων και των περίτεχνων περιστερώνων που στολίζουν τους κάµπους της. Νησί της πίστης και της προσµονής σ' ένα

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στη Σόφια. Σόφια

Πάσχα στη Σόφια. Σόφια Πάσχα στη Σόφια Αναχώρηση: 05/04 5 ημέρες Σόφια Περιτριγυρισμένη από ένα μεγάλο πάρκο, η Σόφια, η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας, βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βίτοσα, δημοφιλούς προορισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 24.12, 31.12 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ. Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή

ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ. Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή υνατότητα αποπληρωµής του ταξιδιού σε 12 άτοκες δόσεις, χωρίς προκαταβολή ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ Grande dame µε ιστορία χιλιετιών Αναχωρήσεις: Κάθε Παρασκευή 4,5 Ηµέρες Ρώµη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Μαδρίτη Τολέδο. Αναχωρήσεις: 24/11, 09,23/02, 09,22/03

Μαδρίτη Τολέδο. Αναχωρήσεις: 24/11, 09,23/02, 09,22/03 Για την περίοδο των Χριστουγέννων ζητήστε µας το ειδικό πρόγραµµα Απευθείας πτήσεις µε Aegean Μαδρίτη Τολέδο Αναχωρήσεις: 24/11, 09,23/02, 09,22/03 4,5 ηµέρες 4 διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε επιλεγµένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΤΜΟΣ. Αυτό το Πάσχα νιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της

ΠΑΤΜΟΣ. Αυτό το Πάσχα νιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της ΠΑΤΜΟΣ Αυτό το Πάσχα νιώστε βαθιά κατάνυξη και δείτε το ιερό νησί µέσα από τα µάτια και την καρδιά των φιλόξενων κατοίκων της Αναχώρηση: 12/04 6 Ημέρες Πάτµος. Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει

Διαβάστε περισσότερα

BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο

BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο Αναχώρηση: 27.10.17 4 Ημέρες Βενετία, η ρομαντική. Η Βενετία είναι πραγματικά μοναδική στον κόσμο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο μιας πανίσχυρης

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα στα τόσα νησιά της Μεσογείου να μετοικήσει από τον Όλυμπο

Διαβάστε περισσότερα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση Τα αυτοκρατορικά παλάτια δεσπόζουν επιβλητικά και μεγαλοπρεπή. Τα μνημεία της πόλης είναι εντυπωσιακά και οι εμπορικοί δρόμοι πάντοτε πολυσύχναστοι. Νότες κλασικής μουσικής πλανώνται συνεχώς στην ατμόσφαιρα

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη. και Καρναβάλι Σοχού

Θεσσαλονίκη. και Καρναβάλι Σοχού Θεσσαλονίκη και Καρναβάλι Σοχού Αναχώρηση: 08.03 4 ημέρες Η διαφορετικότητα του Versus Travel Οδική εκδρομή 4ήμερης διάρκειας, για να απολαύσετε τη γοητευτική και γεμάτη ενέργεια Θεσσαλονίκη. Έμπειρος

Διαβάστε περισσότερα

Δυτική Στερεά Ελλάδα. Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3

Δυτική Στερεά Ελλάδα. Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3 Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα Δυτική Στερεά Ελλάδα Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3 4 Ημέρες Δελφοί: Ο ομφαλός της γης όπου, σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

Άμστερνταμ: Η πόλη του ποταμού Άμστελ, των καναλιών, των γεφυρών, των. ποδηλάτων, των λουλουδιών, των μουσείων και των έργων τέχνης στους

Άμστερνταμ: Η πόλη του ποταμού Άμστελ, των καναλιών, των γεφυρών, των. ποδηλάτων, των λουλουδιών, των μουσείων και των έργων τέχνης στους ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΤΗΣΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΤΗΣΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη Πλήρης Βαρκελώνη Ένα πρόγραμμα με εμπεριστατωμένη επίσκεψη της Βαρκελώνης και ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Χιρόνα και την γραφική πόλη Φίγκερες με το μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί. Αναχώρηση: 12/11 5 Ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 28.07, 04,11 & 18.08.17 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα,

Διαβάστε περισσότερα

28/01/ /01/2017

28/01/ /01/2017 Φως κι ελπίδα... από τα «φαναράκια» στην Τήνο 28/01/2017 31/01/2017 Αναχωρήσεις: 28/01/2017 4 Ηµέρες Τήνος: Το µεγαλοπρεπές προσκύνηµα Η µοναχή Πελαγία από το µοναστήρι της Παναγίας των Αγγέλων στο Κεχροβούνι,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 4, 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται -

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ Belle époque περίπατοι με την αύρα του Γουτεμβέργιου και του Γκαίτε Στρασβούργο, Καρλσρούη, Κολμάρ, Ριμπωβίλ, Ρικβίρ, Χαϊδελβέργη, Μπάντεν Μπάντεν, Φρακνκφούρτη Αναχώρηση: 17.06

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08

Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08 Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08 10, 11 ημέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 24.12, 31.12 6 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο

Διαβάστε περισσότερα

Κυπαρισσία Μεσσηνία Πάσχα στο Κάστρο των Γιγάντων

Κυπαρισσία Μεσσηνία Πάσχα στο Κάστρο των Γιγάντων Κυπαρισσία Μεσσηνία Πάσχα στο Κάστρο των Γιγάντων Αναχώρηση: 13/04 5 Ημέρες Αν δεν φτάσετε στην άκρη της Κυπαρισσίας και δεν δείτε το φηµισµένο Κάστρο των Γιγάντων, δεν έχετε φτάσει στην κορυφή των δυνατοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου!

ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! Αναχωρήσεις: 19.12, 21.12, 23.12, 24.12, 26.12, 28.12, 2912, 30.12, 31.12, 02.01

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥ ΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΟΥΝΑΒΗ

ΒΟΥ ΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΟΥΝΑΒΗ ΒΟΥ ΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΟΥΝΑΒΗ Χίλια χρόνια Ιστορίας στην"διπλή" πρωτεύουσα Αναχωρήσεις: 06,13,27.07 & 03,10,17,24.08 5 Ηµέρες υνατότητα αποπληρωµής του ταξιδιού σε 12 άτοκες δόσεις, χωρίς προκαταβολή Η πόλη

Διαβάστε περισσότερα

Μαδρίτη Affordable. Ειδική οικονοµική αναχώρηση καλοκαιριού

Μαδρίτη Affordable. Ειδική οικονοµική αναχώρηση καλοκαιριού Μαδρίτη Affordable Ειδική οικονοµική αναχώρηση καλοκαιριού Αναχωρήσεις: 28.07 6 Ηµέρες 5 ιανυκτερεύσεις στην Μαδρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* Ελληνόφωνη πανοραµική ξενάγηση στην Μαδρίτη Η Μαδρίτη δεσπόζει

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: 22.12, & 14.02

Αναχωρήσεις: 22.12, & 14.02 Αναχωρήσεις: 22.12, 29.12 & 14.02 6 ημέρες Αναχώρηση: 23/12, 30/12 & 15/02 5 ημέρες Λίμνη Οχρίδα Η λίμνη Οχρίδα κερδίζει τον τίτλο της Θάλασσας Γλυκού Νερού της ΠΓΔΜ, όχι μόνο λόγω του καταγάλανων νερών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ. Ηφαιστειογενή µαργαριτάρια!

ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ. Ηφαιστειογενή µαργαριτάρια! Αναχώρηση: 08.08 Με ξεναγήσεις και Έλληνα αρχηγό Το µοναδικό οργανωµένο πρόγραµµα στα Κανάρια Νησιά! 4 ιανυκτερεύσεις στην Τενερίφη ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΤΕΝΕΡΙΦΗ Ηφαιστειογενή µαργαριτάρια! Ένα σπάνιο

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη, άση Μάγιερλιγκ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου!

Βιέννη, άση Μάγιερλιγκ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! Βιέννη, άση Μάγιερλιγκ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! Αναχωρήσεις: 26 & 27.10.16 4, 5 Ηµέρες υνατότητα αποπληρωµής του ταξιδιού σε

Διαβάστε περισσότερα

υνατότητα αποπληρωµής του ταξιδιού σε 12 άτοκες δόσεις

υνατότητα αποπληρωµής του ταξιδιού σε 12 άτοκες δόσεις Αναχώρηση: 24/12 10 ηµέρες υνατότητα αποπληρωµής του ταξιδιού σε 12 άτοκες δόσεις Μπαλί Ατελείωτες παραλίες µε χρυσή αµµουδιά, οργιώδης βλάστηση, καταπράσινοι ορυζώνες, ενεργά ηφαίστεια, µικρά παραδοσιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατωρυχία Βιελίτσκα

Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Αναχωρήσεις: 25.10, 16.11, 30.11 6 Ημέρες Πολωνία Κρακοβία- Βαρσοβία Βαρσοβία, Κρακοβία, Άουσβιτς, Αλατωρυχία Βιελίτσκα Προσοχή: συνοδεύει Έλληνας έμπειρος αρχηγός που θα είναι συνεχώς μαζί σας και όχι

Διαβάστε περισσότερα

Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη περισσότερο. Όχι γιατί είναι "καλύτερη" από το

Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη περισσότερο. Όχι γιατί είναι καλύτερη από το Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί της ακόμη περισσότερο. Όχι γιατί είναι "καλύτερη" από το Παρίσι, αλλά γιατί είναι μοναδική. Γιατί έχει μια δική

Διαβάστε περισσότερα

Μετέωρα. Αναχωρήσεις: 7/9, 5/10, 26/10, 23/11

Μετέωρα. Αναχωρήσεις: 7/9, 5/10, 26/10, 23/11 Μετέωρα Αναχωρήσεις: 7/9, 5/10, 26/10, 23/11 4 Ημέρες Αιώνες τώρα το γιγαντιαίο πέτρινο σύµπλεγµα 800 και πλέον σκοτεινόχρωµων βράχων αποτελεί όχι µόνο τοπίο απαράµιλλης φυσικής οµορφιάς αλλά και ένα από

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε το Πάσχα στην Κεφαλονιά!

Ανακαλύψτε το Πάσχα στην Κεφαλονιά! Ανακαλύψτε το Πάσχα στην Κεφαλονιά! Αναχωρήσεις: 14/04 4,5 Ημέρες Νησί καταπράσινο, παραλίες απίστευτης οµορφιάς, νερά στο χρώµα του σµαραγδιού και µια έντονη αύρα πολιτισµού. Είναι η Κεφαλονιά, που λάµπει

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαιρινή εξόρµηση στην Κυπαρισσία

Καλοκαιρινή εξόρµηση στην Κυπαρισσία Καλοκαιρινή εξόρµηση στην Κυπαρισσία ψ Αναχώρηση: 28.04, 02, 16 & 30.06 4 Ημέρες Αν δεν φτάσετε στην άκρη της Κυπαρισσίας και δεν δείτε το φηµισµένο Κάστρο των Γιγάντων, δεν έχετε φτάσει στην κορυφή των

Διαβάστε περισσότερα

ΒΕΝΕΤΙΑ. Στην πόλη των Δόγηδων. Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!!

ΒΕΝΕΤΙΑ. Στην πόλη των Δόγηδων. Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! ΒΕΝΕΤΙΑ Στην πόλη των Δόγηδων Αναχωρήσεις: Πάσχα 2016: 29.4 4 Ημέρες Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! Χτισμένη πάνω σε εκατοντάδες νησίδες, που ενώνονται με

Διαβάστε περισσότερα

Μαδρίτη Τολέδο. Αναχώρηση: 13.04, 01.06

Μαδρίτη Τολέδο. Αναχώρηση: 13.04, 01.06 Μαδρίτη Τολέδο Αναχώρηση: 13.04, 01.06 5 ημέρες 4 διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο 4* 2 ξεναγήσεις στη Μαδρίτη Ολοήμερη εκδρομή στο Τολέδο Απευθείας πτήσεις με AEGEAN Επίσκεψη

Διαβάστε περισσότερα

Αλγερία Εκεί που η έρηµος συναντά την Μεσόγειο

Αλγερία Εκεί που η έρηµος συναντά την Μεσόγειο Αλγερία Εκεί που η έρηµος συναντά την Μεσόγειο Αναχωρήσεις: 25.04, 24.05, 22.06, 26.07, 23.08, 20.09, 25.10 10 Ηµέρες Εκεί που οι λεγεωνάριοι ξεκουράζονταν, εκεί που οι Οθωµανοί έκτιζαν τα παλάτια τους,

Διαβάστε περισσότερα

4ήµερη εκδροµή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Το Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι οµορφιές της Θεσσαλικής Γης

4ήµερη εκδροµή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών. Κεντρική Ελλάδα. Το Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι οµορφιές της Θεσσαλικής Γης 4ήµερη εκδροµή στο Καταπράσινο Θέρετρο των Θεών Κεντρική Ελλάδα Το Πήλιο, τα Μετέωρα και όλες οι οµορφιές της Θεσσαλικής Γης Αναχωρήσεις: 17/11 05/01 23/03 4 Ηµέρες Μετέωρα: Το πέτρινο δάσος Τα Μετέωρα

Διαβάστε περισσότερα

Η αλχημιστική έλξη του Μεσαίωνα. Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 25 έκπτωση το άτομο!!!

Η αλχημιστική έλξη του Μεσαίωνα. Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 25 έκπτωση το άτομο!!! ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ Η αλχημιστική έλξη του Μεσαίωνα Αναχωρήσεις :Πάσχα 29.4-02.05 ( 4 ημέρες ) & 28.4-02.05 ( 5 ημέρες ) Αγ. Πνεύματος 17-20.6 ( 4 ημέρες ) Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση..

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ Χίλια χρόνια Ιστορίας στην"διπλή" πρωτεύουσα Αναχωρήσεις: κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή 4,5,6 Ημέρες Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ολυµπία - Αρχαία Ολυµπία Ανδρίτσαινα - ηµητσάνα Στεµνίτσα Καρίταινα Αρκαδιανή - Κάστρο Χλεµούτσι

Ολυµπία - Αρχαία Ολυµπία Ανδρίτσαινα - ηµητσάνα Στεµνίτσα Καρίταινα Αρκαδιανή - Κάστρο Χλεµούτσι υτική Πελοπόννησος Ολυµπία - Αρχαία Ολυµπία Ανδρίτσαινα - ηµητσάνα Στεµνίτσα Καρίταινα Αρκαδιανή - Κάστρο Χλεµούτσι Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 05/01, 24/02, 23/03 4 Ηµέρες Το Χλεµούτσι βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Βαρκελώνη Με γεµάτες σε ξεναγήσεις ηµέρες

Πλήρης Βαρκελώνη Με γεµάτες σε ξεναγήσεις ηµέρες Με κεντρικά ξενοδοχεία στην Ramblas (24/12) & Plaza de Espana (29/12) Πλήρης Βαρκελώνη Με γεµάτες σε ξεναγήσεις ηµέρες Αναχωρήσεις: 24/12, 29/12 5, 6 ηµέρες Εκδροµή στην πόλη Φιγκέρες & επίσκεψη στο Μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αλγερία. Εκεί που η έρημος συναντά τη Μεσόγειο

Αλγερία. Εκεί που η έρημος συναντά τη Μεσόγειο Αλγερία Εκεί που η έρημος συναντά τη Μεσόγειο Αναχωρήσεις: 16/02, 16/03, 03/04, 27/04, 25/05, 22/06, 13/07, 31/08, 21/09, 05/10, 26/10, 16/11, 07/12 10 Ημέρες Εκεί που οι λεγεωνάριοι ξεκουράζονταν, εκεί

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ Grande dame µε ιστορία χιλιετιών

ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ Grande dame µε ιστορία χιλιετιών ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ Grande dame µε ιστορία χιλιετιών Αναχωρήσεις: 22, 23, 26, 30.12 & 04, 05.01 4,5 Ηµέρες Ρώµη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς µπορεί κανείς να περιγράψει µε λόγια µια πόλη για την οποία έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Σιγκαπούρη, µια ολόκληρη χώρα µέσα στα σύνορα µιας πόλης - της "Πόλης του Λιονταριού". Η Σιγκαπούρη προσφέρει όλα εκείνα τα συστατικά που καθιστούν

Σιγκαπούρη, µια ολόκληρη χώρα µέσα στα σύνορα µιας πόλης - της Πόλης του Λιονταριού. Η Σιγκαπούρη προσφέρει όλα εκείνα τα συστατικά που καθιστούν Σιγκαπούρη, µια ολόκληρη χώρα µέσα στα σύνορα µιας πόλης - της "Πόλης του Λιονταριού". Η Σιγκαπούρη προσφέρει όλα εκείνα τα συστατικά που καθιστούν ένα µέρος ιδανικό προορισµό διακοπών. Η χώρα που σχεδόν

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση : ημέρες

Αναχώρηση : ημέρες Αναχώρηση : 23.12.17 11 ημέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα αλλά συνάμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΑΛΑΙΣΙΑ

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΜΑΛΑΙΣΙΑ Σιγκαπούρη, Μάλακκα, Κουάλα Λουμπούρ Αναχωρήσεις : 27.01, 10,24.02, 9,23.03, 06,26.04, 11,25.05, 08,22.06 10 Ημέρες ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5* στη Κουάλα Λουμπούρ, 4* sup. στη Σιγκαπούρη & 4*

Διαβάστε περισσότερα

Πάρος Αντίπαρος Δεσποτικό Δήλος. Πολυδιάστατο Αιγαίο

Πάρος Αντίπαρος Δεσποτικό Δήλος. Πολυδιάστατο Αιγαίο Πάρος Αντίπαρος Δεσποτικό Δήλος Πολυδιάστατο Αιγαίο Μια σπάνια αναχώρηση όπου ανοίγει ο αρχαιολογικός χώρος που ακόμα αναστηλώνεται για τους ταξιδιώτες του Versus. Από την Προϊστορία στα Νεότερα χρόνια:

Διαβάστε περισσότερα

To Πάσχα στην Τήνο είναι µια αλλιώτικη εµπειρία.

To Πάσχα στην Τήνο είναι µια αλλιώτικη εµπειρία. To Πάσχα στην Τήνο είναι µια αλλιώτικη εµπειρία. Αναχώρηση: 14/04 4 Ημέρες Νησί των ανέµων και των περίτεχνων περιστερώνων που στολίζουν τους κάµπους της. Νησί της πίστης και της προσµονής σ' ένα θαύµα.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ Στρασβούργο, Καρλσρούη, Κολµάρ, Ριµπωβίλ, Ρικβίρ, Χαϊδελβέργη, Μπάντεν Μπάντεν, Λίµνη Τίτι, Φράιµπουργκ, Μέλας ρυµός Belle époque, περίπατοι µε την αύρα του Γουτεµβέργιου και

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις: 23/06, 1 & 15/09

Αναχωρήσεις: 23/06, 1 & 15/09 Καλοκαίρι στην Νάξο Αναχωρήσεις: 23/06, 1 & 15/09 4 Ηµέρες H Νάξος, το µεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, αποτελεί µοναδικό ταξιδιωτικό προορισµό. Στη Νάξο ταιριάζει ο χαρακτηρισµός διαµάντι του Αιγαίου καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ Αναχώρηση και από Θεσσαλονίκη μέσω Αθηνών ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ Belle époque περίπατοι με την αύρα του Γουτεμβέργιου και του Γκαίτε Στρασβούργο, Καρλσρούη, Κολμάρ, Ριμπωβίλ, Ρικβίρ, Χαϊδελβέργη,

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ

Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ Αναχωρήσεις: 28.07, 11.08, 14.08 (7 Ημ.), 18.08, 25.08 6, 7 Ημέρες Επίσκεψη στη μεσαιωνική πόλη της

Διαβάστε περισσότερα

ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ. Σαν Τζιµινιάνο - Σιένα. Αναχωρήσεις: 22/12, 05/01

ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ. Σαν Τζιµινιάνο - Σιένα. Αναχωρήσεις: 22/12, 05/01 υνατότητα αποπληρωµής του ταξιδιού σε 12 άτοκες δόσεις ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ Σαν Τζιµινιάνο - Σιένα Αναχωρήσεις: 22/12, 05/01 5 ηµέρες Ρώµη... Ροµαντική, µαγική, αριστοκρατική, φινετσάτη, γεµάτη µνηµεία. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Από το πέτρινο δάσος των Μετεώρων ως την μακρινή Βοβούσα

Από το πέτρινο δάσος των Μετεώρων ως την μακρινή Βοβούσα Από το πέτρινο δάσος των Μετεώρων ως την μακρινή Βοβούσα Αναχωρήσεις: 26/10, 16/11, 30/11 4 Ημέρες Αιώνες τώρα το γιγαντιαίο πέτρινο σύμπλεγμα 800 και πλέον σκοτεινόχρωμων βράχων αποτελεί όχι μόνο τοπίο

Διαβάστε περισσότερα

Μαδρίτη, η βασίλισσα της Ισπανίας δεσπόζει στο κέντρο της Ιβηρικής χερσονήσου, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μανθανάρες.

Μαδρίτη, η βασίλισσα της Ισπανίας δεσπόζει στο κέντρο της Ιβηρικής χερσονήσου, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μανθανάρες. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Κρυφές οµορφιές της Β. Ηπείρου

Κρυφές οµορφιές της Β. Ηπείρου Κρυφές οµορφιές της Β. Ηπείρου Αναχωρήσεις: 26/10 & 30/11 5 ηµέρες Χτισµένη δίπλα σε έναν εύφορο κάµπο που τον ποτίζουν ο Αώος, ο Βοϊδοµάτης και ο Σαραντάπορος, η Κόνιτσα είναι µια ιστορική κωµόπολη της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία "Το Έθνος του Γάγγη". Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι

Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία Το Έθνος του Γάγγη. Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία "Το Έθνος του Γάγγη". Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι Μουσουλμάνοι τον 8ο αιώνα, οι Πορτογάλοι τον 15ο αιώνα και

Διαβάστε περισσότερα

Χριστούγεννα στο Άμστερνταμ

Χριστούγεννα στο Άμστερνταμ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ Χριστούγεννα στο Άμστερνταμ Με κρουαζιέρα στα κανάλια Άμστερνταμ, Ρότερνταμ, Χάγη, Ντελφτ, Ζαανσε Σχαανς, Βόλενταμ Αναχώρηση:

Διαβάστε περισσότερα

Μαδρίτη Τολέδο. Αναχωρήσεις : 28.09, 11.10, 25.10, 02.11, 16.11

Μαδρίτη Τολέδο. Αναχωρήσεις : 28.09, 11.10, 25.10, 02.11, 16.11 Μαδρίτη Τολέδο Αναχωρήσεις : 28.09, 11.10, 25.10, 02.11, 16.11 5 ημέρες 4 διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο 4* 2 ξεναγήσεις στη Μαδρίτη Ολοήμερη εκδρομή στο Τολέδο Απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

Η Ταϊλάνδη, το "Κόσμημα της Ασίας", είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Οι λαμπροί Ναοί της, τα επιβλητικά

Η Ταϊλάνδη, το Κόσμημα της Ασίας, είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Οι λαμπροί Ναοί της, τα επιβλητικά Η Ταϊλάνδη, το "Κόσμημα της Ασίας", είναι μια χώρα εξωτική, με πλούσια ιστορία και αμέτρητες φυσικές ομορφιές. Οι λαμπροί Ναοί της, τα επιβλητικά παλάτια της, οι αρχαίες πόλεις της, το τροπικό της κλίμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ- ΚΑΜΠΗ ΔΟΥΝΑΒΗ Χίλια χρόνια Ιστορίας στην"διπλή" πρωτεύουσα Αναχωρήσεις: 22.09, 13.10, 27.10 4,5 Ημέρες Η πόλη αυτή χαρακτηρίζεται "Παρίσι της Ανατολικής Ευρώπης" και όμως πολλοί δένονται μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ. Grande dame με ιστορία χιλιετιών

Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ. Grande dame με ιστορία χιλιετιών Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! ΡΩΜΗ & ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ Grande dame με ιστορία χιλιετιών Αναχωρήσεις: 29.04, 2.05, 5.05 Αναχωρήσεις: 28.4 4 Ημέρες 5 Ημέρες Ρώμη,

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια μια πόλη για την οποία έχουν γραφτεί... τα πάντα. Ρομαντική, μαγική,

Ρώμη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια μια πόλη για την οποία έχουν γραφτεί... τα πάντα. Ρομαντική, μαγική, Ρώμη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια μια πόλη για την οποία έχουν γραφτεί... τα πάντα. Ρομαντική, μαγική, αριστοκρατική, φινετσάτη, γεμάτη μνημεία, όλα αυτά μαζί είναι

Διαβάστε περισσότερα

* Το πρόγραµµα δύναται να πραγµατοποιηθεί και µε διαφορετική σειρά χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα*

* Το πρόγραµµα δύναται να πραγµατοποιηθεί και µε διαφορετική σειρά χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα* ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρης Βαρκελώνη Με γεµάτες σε ξεναγήσεις ηµέρες

Πλήρης Βαρκελώνη Με γεµάτες σε ξεναγήσεις ηµέρες Πλήρης Βαρκελώνη Με γεµάτες σε ξεναγήσεις ηµέρες Αναχώρηση: 25/10 5 Ηµέρες Εκδροµή στη πόλη Φιγκέρες & επίσκεψη στο Μουσείο Νταλί Επίσκεψη στην υπέροχη Χιρόνα ιπλή ξενάγηση της Βαρκελώνης ιαµονή σε υπέροχο

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση: Ημέρες

Αναχώρηση: Ημέρες Αναχώρηση: 22.03 4 Ημέρες Αιώνες τώρα το γιγαντιαίο πέτρινο σύμπλεγμα 800 και πλέον σκοτεινόχρωμων βράχων αποτελεί όχι μόνο τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς αλλά και ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία της

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ

ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΟΥΗΒΙΑ Στρασβούργο, Καρλσρούη, Κολμάρ, Ριμπωβίλ, Ρικβίρ, Χαϊδελβέργη, Μπάντεν Μπάντεν, Λίμνη Τίτι, Φράιμπουργκ, Μέλας Δρυμός Belle époque, περίπατοι με την αύρα του Γουτεμβέργιου και

Διαβάστε περισσότερα