24 ΩΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ Ειδικός Κανονισµός Αυτοκινήτων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "24 ΩΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ Ειδικός Κανονισµός Αυτοκινήτων"

Transcript

1 24 ΩΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ Ειδικός Κανονισµός Αυτοκινήτων

2 Αρθρο 1: ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ Μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α., το Αγωνιστικό Τµήµα της ΕΛΠΑ διοργανώνει το 24 Ώρες Αττική 4Χ4 στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής σε διαδροµή, όπως αυτή περιγράφεται στο Βιβλίο ιαδροµής - Road Book, που θα δοθεί στα πληρώµατα µία ώρα προ της εκκίνησής τους. Η γενική κατεύθυνση της διαδροµής θα ανακοινωθεί στις ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πρόεδρος Μέλη 1.3 ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ Αγωνοδίκης Αλυτάρχης Γραµµατέας Τεχνικός Έφορος Έφορος ιαδροµής Έφορος Κριτών Υπεύθυνος Ασφαλείας Υπεύθυνος Επικοινωνιών Ιατρός Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύµφωνα µε: τον παρόντα Ειδικό Κανονισµό και τα παραρτήµατά του. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να τηρείται ο ΚΟΚ. H EΛΠΑ, το Αγωνιστικό Τµήµα της ΕΛΠΑ, η Οργανωτική Επιτροπή καθώς και οι οδηγοί της παιδιάς δεν φέρουν καµία ευθύνη έναντι τρίτων για τυχόν ατύχηµα που µπορεί να συµβεί κατά την διάρκεια του αγώνα. Η αστική ευθύνη βαρύνει την ασφαλιστική εταιρεία µε την οποία έχει συναφθεί συµβόλαιο κάλυψης κινδύνων απ' αυτές τις δραστηριότητες. Αρθρο 2: ΓΕΝΙΚΑ Το 24 Ώρες Αττική 4Χ4 δεν προσµετρά σε κανένα από τα πρωταθλήµατα, κύπελλα ή έπαθλα της ΕΘΕΑ Αρθρο 3: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παιδιά 24 Ωρες Αττική 4Χ4 απαρτίζεται από µία διαδροµή 600 περίπου χιλιοµέτρων. Το πλήρωµα πρέπει να κατορθώσει µέσα στις στα χρονικά όρια που έχει στη διάθεσή του να περάσει από τα ΣΕΧ και ΣΕ ακολουθώντας το βιβλίο διαδροµής. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια, εκτός της βοήθειας ανάµεσα σε αγωνιζόµενους. Νικητής αναδεικνύεται όποιος καλύψει την απόσταση σηµειώνοντας τους λιγότερους βαθµούς ποινής. 3.1 Στόχος Η κάλυψη της διαδροµής που συνδέει τα ΣΕΧ και ΣΕ µέσα στα χρονικά περιθώρια που ορίζει το βιβλιάριο διαδροµής, Κάθε λεπτό καθυστέρησης αντιστοιχεί σε δέκα (10) βαθµούς ποινής.

3 Κάθε ΣΕ ή ΣΕΧ που δεν περάστηκε αντιστοιχεί σε εξακόσιους (600) βαθµούς ποινής. 3.2 Πλήρωµα Μέσα σε κάθε αυτοκίνητο µπορούν να βρίσκονται από δύο (2) µέχρι τέσσερα (4) άτοµα. Όλα τα µέλη του πληρώµατος πρέπει να κατέχουν αγωνιστική άδεια της ΕΘΕΑ. 3.3 Η διαδροµή Η διαδροµή παραµένει µυστική για τα πληρώµατα, τα οποία προµηθεύονται το βιβλίο διαδροµής το πρωί του αγώνα. Ανακοινώνεται µόνο η γενική κατεύθυνση, 5 µέρες πριν τον αγώνα Κάθε λεπτό καθυστέρησης πέραν του προκαθορισµένου χρόνου κάλυψης της απόστασης χρεώνεται µε δέκα (10) βαθµούς ποινής και κάθε λεπτό προάφιξης πρίν του προκαθορισµένου χρόνου κάλυψης της απόστασης χρεώνεται µε είκοσι (20) βαθµούς ποινής Καθυστέρηση µεγαλύτερη των 90 λεπτών από ΣΕΧ σε ΣΕΧ και των 120 λεπτών συνολικά σηµαίνει αποκλεισµό Προάφιξη στο τερµατισµό δεν επιτρέπεται. Χρόνος άφιξης θεωρείται ο χρόνος στον οποίο το πλήρωµα παραδίδει το βιβλιάριο διαδροµής, αυτοβούλως, στον υπεύθυνο κριτή του τερµατισµού. 3.4 Κατάσταση ανάγκης Εξωτερική βοήθεια νοείται η βοήθεια που µπορεί να λάβει ένα πλήρωµα από άτοµα ή αυτοκίνητα τα οποία δεν συµµετέχουν στον αγώνα Κάθε µορφής εξωτερική βοήθεια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και τιµωρείται µε αποκλεισµό Επιτρέπεται η βοήθεια από και προς άλλο διαγωνιζόµενο Επιβάλλεται η βοήθεια σε περιπτώσεις που συντρέχει σοβαρός κίνδυνος. Αρνηση παροχής βοήθειας µπορεί να τιµωρηθεί µέχρι και µε αποκλεισµό Κάθε πλήρωµα θα εφοδιάζεται µε 5 καρτέλες βοήθειας, τις οποίες και θα πρέπει να δίνουν, ανά µία, σε όσους τους βοηθούν. Το υπόλοιπο των καρτελών θα παραδίδεται µαζί µε το βιβλιάριο διαδροµής στο τέλος του αγώνα. Κάθε καρτέλα βοήθειας θα αφαιρεί πενήντα (50) βαθµούς ποινής από το πλήρωµα. εν επιτρέπεται να ανταλλαγούν περισσότερες από δύο (2) καρτέλες ανάµεσα σε δύο πληρώµατα. Για κάθε καρτέλα που δεν επιστραφεί στον τερµατισµό το πλήρωµα χρεώνεται µε πενήντα (50) βαθµούς ποινής. Αρθρο 4: ΕΚΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Είναι δεκτά όλα τα οχήµατα µε τις εξής προϋποθέσεις: 4.1. Να είναι νόµιµα για το δρόµο. Πρέπει να διαθέτουν άδεια κυκλοφορίας από την Ελλάδα ή κάποια άλλη χώρα της Ε.Ε. ή πινακίδες ΦΙΛΠΑ εάν πρόκειται για ιστορικά τετρακίνητα Να διαθέτουν φώτα εµπρός και πίσω, δείκτες πορείας, στοπ και φως οπισθοπορείας Να διαθέτουν ζώνες ασφαλείας τουλάχιστον 3 σηµείων για όλα τα µέλη του πληρώµατος Να διαθέτουν πυροσβεστήρα, τρίγωνο και φαρµακείο Να διαθέτουν έναν ιµάντα έλξης 5 µέτρων, τουλάχιστον 2 τόνων.

4 4.6. Να διαθέτουν έναν γάντζο έλξης εµπρός και έναν πίσω Να διαθέτουν ένα φτυάρι 4.8. Να διαθέτουν ελαστικά all terrain ή λάσπης. Απαγορεύονται τα ελαστικά τύπου V για τρακτέρ. Αρθρο 5: ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Η Οργανωτική Επιτροπή έχει δικαίωµα να αρνηθεί την εγγραφή οποιουδήποτε διαγωνιζοµένου ή οδηγού χωρίς να είναι υποχρεωµένη να αιτιολογήσει τους λόγους της άρνησής της σύµφωνα µε το Αρθρο 74 του ΑΚ. Σύµφωνα όµως µε το Αρθρο ΙΙΙ των Γενικών Κανονισµών, οφείλει εντούτοις να κοινοποιήσει στην ΕΑΛ τους λόγους µη αποδοχής της εγγραφής του διαγωνιζοµένου ή οδηγού. Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωµα να αυξήσει κατά την κρίση της τον αριθµό συµµετοχών. Πίνακας διαγωνιζοµένων καθώς και ο Πίνακας Αποτελεσµάτων θα αποσταλεί στην ΕΘ.Ε.Α. µετά το πέρας της παιδιάς. Αρθρο 6: ΕΚΚΙΝΗΣΗ Η εκκίνηση θα δίνεται σε χρονικά διαστήµατα 1 λεπτού αρχίζοντας µε τον αριθµό 1 και µε την σειρά που θα καθορισθεί κατόπιν κληρώσεως που θα πραγµατοποιηθεί µετά την λήξη της προθεσµίας δηλώσεων συµµετοχής. Αρθρο 7: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Σε όλη την διάρκεια της παιδιάς οι διαγωνιζόµενοι πρέπει να τηρούν τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. Οι διαγωνιζόµενοι που θα συναντήσουν άλλα διαγωνιζόµενα αυτοκίνητα σταµατηµένα από βλάβες ή άλλες αιτίες οφείλουν να ενηµερώσουν αµέσως τον Αλυτάρχη µέσω των κριτών της Οργάνωσης που βρίσκονται κατά µήκος της διαδροµής. Για να επιτευχθεί σωστή κάλυψη «ασφάλειας της παιδιάς» οι διαγωνιζόµενοι που εγκαταλείπουν την διαδροµή λόγω τεχνικών προβληµάτων ή άλλων λόγων είναι υποχρεωµένοι να πληροφορήσουν αµέσως την Οργάνωση µε κάθε δυνατό µέσον επικοινωνίας (τηλέφωνο, ασύρµατο, άλλους διαγωνιζόµενους) και να παραδώσουν το Βιβλιάριο Χρονοµέτρησης σε εντεταλµένο άτοµο της Οργάνωσης. Αρθρο 8: ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΕΧ) ΚΑΙ ΙΕΛΕΥΣΗΣ (ΣΕ ) Σε κάθε πλήρωµα θα παραδοθεί κατά την εκκίνηση ένα βιβλιάριο χρονοµετρήσεων και ελέγχου διελεύσεως, το οποίο θα ενηµερώνεται από τους αρµόδιους κριτές στους αντίστοιχους σταθµούς. Το πλήρωµα πρέπει να παρουσιάζεται στον ΣΕΧ στον προβλεπόµενο χρόνο χωρίς προάφιξη ή καθυστέρηση. Σε αντίθετη περίπτωση του επιβάλλεται η προβλεπόµενη ποινή (άρθρο 12 του παρόντος κανονισµού). Το πλήρωµα είναι υπεύθυνο για τις εγγραφές στο βιβλιάριό του και θα του επιβάλλονται οι προβλεπόµενες ποινές σε περίπτωση έλλειψης σφραγίδας ή εγγραφής Σταθµοί ελέγχου χρόνου Οι σταθµοί ελέγχου χρόνου (ΣΕΧ) επισηµαίνονται µε τις πινακίδες που καθορίζονται από τον Γενικό Κανονισµό ΕNDURO 4X4 δηλ. Κίτρινη µε ρολόϊ προειδοποιητική και Κόκκινη µε ρολόϊ υποχρεωτική Σηµεία Ελέγχου ιέλευσης Ανάµεσα στα δύο τερµατικά σηµεία της διαδροµής θα υπάρχουν Σηµεία Ελέγχου ιέλευσης (ΣΕ ). Τα σηµεία αυτά θα είναι κρυφά. Θα επισηµαίνονται από πινακίδα λευκή µε σφραγίδα.

5 Σε κάποια σηµεία της διαδροµής θα υπάρχουν αποστάσεις reqularite την οποία θα πρέπει να διασχίσουν οι αγωνιζόµενοι µε σταθερή ταχύτητα. Η µέτρησή της θα γίνει σε άγνωστο κοµµάτι της παραπάνω διαδροµής. Για κάθε χιλιόµετρο απόκλισης από την ιδανική θα χρεώνονται δέκα (10) βαθµοί ποινής Η µέγιστη ταχύτητα είναι 70 χλµ./ώρα στην άσφαλτο και 50 χλµ./ώρα στο χώµα. Σηµειωµένη παράβαση επι αυτών των ορίων επιφέρει ποινή δέκα (10) βαθµών για κάθε χλµ./ώρα. Ο έλεγχος µπορεί να γίνει σε κάθε σηµείο της διαδροµής από την οργάνωση. Αρθρο 9: ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το δικαίωµα συµµετοχής ορίζεται σε 300 για κάθε αυτοκίνητο. Αν αυτή πληρωθεί πριν τις θα δίδεται έκπτωση 100. Αν πληρωθεί πριν τις θα δίδεται έκπτωση 50. Για τα µέλη του Ιχνηλάτη ισχύουν οι τρέχουσες εκπτώσεις. Αρθρο 10: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Κάθε διαγωνιζόµενος ή συµµετέχων παραιτείται του δικαιώµατος προσφυγής εναντίον των Αθλητικών Αρχών, των Οργανωτών, των Εκπροσώπων τους ή των εντεταλµένων οργάνων τους, ενώπιον οιασδήποτε διαιτησίας ή δικαστηρίου ή κάθε άλλης διαδικασίας εκτός από εκείνες που προβλέπονται από τον ιεθνή Αθλητικό Κώδικα και τον Εθνικό Αγωνιστικό Κανονισµό, για κάθε ζηµία θετική ή αποθετική που µπορεί να προκληθεί από κάθε πράξη ή παράλειψη των Οργανωτών, των Αρχόντων, των εκπροσώπων τους ή των οργάνων τους, κατά την εφαρµογή των κανονισµών ή από οποιαδήποτε άλλη επίπτωση που θα δηµιουργηθεί από τις ενέργειές τους. Αρθρο 11: ΚΑΤΑΤΑΞΗ - ΒΡΑΒΕΙΑ Θα υπάρξει µόνο µία γενική κατάταξη για όλα τα αυτοκίνητα, µε βάση τους βαθµούς ποινής Θα υπάρξουν τέσσερεις κατηγορίες αυτοκινήτων: SUV, χωρίς βοηθητικό και ξεχωριστό σασί, στα οποία συµπεριλαµβάνεται και το Subaru Forester AWD Καθαρόαιµα µε ξεχωριστό σασί και βοηθητικό κιβώτιο Pick - Up, τετρακίνητα ελαφρά φορτηγά Μη τετρακίνητα αυτοκίνητα Για να µετρήσει µία κατηγορία θα πρέπει να εκκινήσουν τουλάχιστον 4 αυτοκίνητα. Σε αντίθετη περίπτωση µετρά µόνο για την γενική. Κατ' εξαίρεση η κατηγορία pick-up θα συγχωνευτεί µε τα καθαρόαιµα Για κάθε τύπο αυτοκινήτου που θα συγκεντρώσει από 6 εκκινήσαντες και πάνω θα προκηρυχθεί αντίστοιχη κατηγορία πχ. Toyota RAV4, Suzuki Jimny κλπ. Για κάθε µία από τις κατηγορίες αυτές θα υπάρξει ξεχωριστή κατάταξη και έπαθλα. Η συµµετοχή σε κάποια από τις κατηγορίες «µοντέλου» δεν αποκλείει την συµµετοχή στις αρχικές κατηγορίες Όσοι αγωνιζόµενοι θέλουν µπορούν να συµµετάσχουν σε οµάδες. Σαν επίδοση της οµάδας θα θεωρείται ο µέσος όρος των επιδόσεων των µελών της οµάδας. Για να µετρήσει η επίδοση µιας οµάδας πρέπει να φτάσουν στον τερµατισµό όλα τα αυτοκίνητα της οµάδας. Η κατάταξη των οµάδων θα είναι ξεχωριστή από τις κατατάξεις των κατηγοριών και δεν θα έχει καµία σχέση µε τα αυτοκίνητα που θα συµµετέχουν στις οµάδες. Τα αυτοκίνητα που συµµετέχουν σε µία οµάδα µπορούν να προέρχονται από διαφορετικές κατηγορίες Πέρα από τις κατηγορίες «αυτοκινήτων», «οµάδων» και «µοντέλων», θα βραβευθούν µε ψηφοφορία ανάµεσα στους τερµατίσαντες:

6 Το «πλήρωµα του αγώνα», µε κριτήριο την εµφάνιση, την συµπεριφορά και την επίδοση Το «αυτοκίνητο του αγώνα», µε κριτήρια την εµφάνιση, τον εξοπλισµό και την επίδοση Στα τρία πρώτα πληρώµατα της γενικής κατάταξης και στα πρώτα πληρώµατα κάθε κατηγορίας θα δοθούν κύπελλα, ένα ανά αυτοκίνητο και µετάλλια για όλα τα µέλη του πληρώµατος. Σε περίπτωση ισοβαθµίας δύο ή περισσοτέρων πληρωµάτων τα ισοβαθµήσαντα πληρώµατα θα κληθούν να συµµετάσχουν σε ειδική δοκιµασία που θα προτείνουν ο αλυτάρχης και ο αγωνοδίκης της παιδιάς και θα καταταγούν ανάλογα µε το αποτέλεσµα αυτής της δοκιµασίας. Αρθρο 12: ΠΟΙΝΕΣ Για κάθε ΣΕ ή ΣΕΧ που λείπει: 600 βαθµοί Για κάθε χλµ./ώρα απόκλεισης από την δεδοµένη ταχύτητα: 10 βαθµοί Προάφιξη σε ΣΕΧ: 20 βαθµοί για κάθε λεπτό. Προάφιξη σε ΣΕΧ µεγαλύτερη των 15 λεπτών: αποκλεισµός Καθυστέρηση άφιξης σε ΣΕΧ: 10 βαθµοί για κάθε λεπτό. Καθυστέρηση άφιξης σε κάθε ΣΕΧ µεγαλύτερη των 90 λεπτών: αποκλεισµός Συνολική καθυστέρηση µεγαλύτερη των 120 λεπτών: αποκλεισµός Για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.: αποκλεισµός. Είσοδος σε ΣΕΧ από κατεύθυνση αντίθετη της προκαθορισµένης: Αποκλεισµός.

Από ευτέρα µέχρι και Παρασκευή στα γραφεία της Λέσχης 4x4 Εκάλη, Λεωφ. ιονύσου 5, Εκάλη, Τηλ Fax

Από ευτέρα µέχρι και Παρασκευή στα γραφεία της Λέσχης 4x4 Εκάλη, Λεωφ. ιονύσου 5, Εκάλη, Τηλ Fax Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΕΚΚΙΝΟΥΝΤΩΝ ευτέρα, 20-2-2006 στα γραφεία της Λέσχης 4Χ4 Εκάλη, Λ. ιονύσου 5, 145 65 Εκάλη. Τηλ.: 210 8132569-6972425999/fax

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. Γραμματεία

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α. Γραμματεία Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Δευτέρα, 5/6/2006 στα γραφεία της Λέσχης 4Χ4 Εκάλη, Λ. Διονύσου 5, 14565 Εκάλη, Τηλ 210-8132569 fax 210 6250892 races@4x4ekaliclub.gr Κιν.6972425999. ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΛΕΓΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ

26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ ΕΩΣ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙ ΙΑΣ 15 ο TRIAL ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΕΚΑΛΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2003 ΑΠΟ 08.00 ΕΩΣ 09.30 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ TERRADURA 3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ & ΙΑΝΟΜΗ ΦΑΚΕΛΩΝ 4. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK 1 o TRIAL ΛΕΣΧΗΣ 4WD ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 9 ΜΑΪΟΥ 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ M Α 1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ 2004 ΑΠΟ 16:00 ΕΩΣ 19:00 ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ATTART OFF ROAD PARK

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK Πρωτάθληµα Cross-Country ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 7-8/10/2006 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών συµµετοχής 15/9/2006 Λήξη εγγραφών συµµετοχής 3/10/2006 Ενηµερώσεις αγωνιζοµένων ιανοµή ροµοβιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ο ATHENS TROPHY

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ο ATHENS TROPHY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1 ο ATHENS TROPHY ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:1/10/2004 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:... 06-12-04 ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗΣ:ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕ ΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΕΚΚΙΝΟΥΝΤΩΝ: ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «TRIAL 4X4» Αεροδρόµιο Ελληνικού, 24 Οκτωβρίου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 11 Οκτωβρίου Λήξη εγγραφών ευτέρα 18 Οκτωβρίου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης Κυριακή 24 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1. Ορισµός Η Λέσχη 4X4 Κοµοτηνής διοργανώνει την πρώτη παιδιά φιλικού χαρακτήρα µε την ονοµασία Wild terrain 08, To Σαββατοκύριακο 29-30 Mαρτίου 2008 στην περιοχή της Κοµοτηνής. 2. Οργανωτική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 23-24 ΜΑΙΟΥ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/04/2015 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 27 28/2/ 2015 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 10/2/2016 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ

(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ Λ.Α.Μ.Α. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2011 Λήξη Εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00. Ενηµέρωση αγωνιζοµένων και Κυριακή 09.09.12, ώρα 08.30-09.30 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών Παρασκευή 31.08.12, ώρα 21.00 Τεχνικός έλεγχος Σάββατο 08.09.12, ώρα 15.00-19.00 στο «Μπαρουτάδικο» Αιγάλεω, Ιερά Οδός 290 200 µ. Μετά την Θηβών µε κατεύθυνση προς Ελευσίνα Ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING)

Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Φιλική ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ (DRIFT & GP TUNING) ΚΥΡΙΑΚΗ, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 Π.Ε.Λ. - ΛΑΜΙΑ OΡΓΑΝΩΣΗ Α.Λ.Α. ΛΑΜΙΑΣ Ροζάκη Αγγελή 41, Λαµία - 35 100

Διαβάστε περισσότερα

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Α.Ο.Θ. ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΑΓΩΝΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΏΝ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1.06.2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΙΣΜΟΣ Η Λ.Α.Μ.Σ µετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει 5 αγώνες GP & DRIFT για το έτος 2016

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 Σάββατο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ 4Χ4 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ WILD TERRAIN 10-11-12 Νοεμβρίου 2017 Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 156/13102017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 16/10/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΡΑΛΛΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2006 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Νικολάου Πλαστήρα 149, Άγιοι Ανάργυροι Τ.Κ. 135 65 ~ Τηλ. 210-26.23.443 www.triumph-club.gr email: rally@triumph-club.gr ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Τετάρτη 26 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 13/5/2018 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 0xx/xx-xx-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ. 2. Evia Trophy

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ. 2. Evia Trophy ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣMOΣ 2. Evia Trophy 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1.3.2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής 31.3.2014, 18.00 ώρα Διανομή βιβλίου Διαδρομής (RoΑd Book) 3.4.2014, 20.00 Δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ARCADIA CLASSIC TOUR 2015

ARCADIA CLASSIC TOUR 2015 ARCADIA CLASSIC TOUR 2015 ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 2. ΤΙΤΛΟΙ 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 4. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΤΑ 5. ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 6. ΠΑΡΑΒΟΛΟ

Διαβάστε περισσότερα

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ 1 9 η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ Σάββατο - Κυριακή 20-21 Ιουνίου 2009 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΜΑΙΟΥ 2009 ΩΡΑ 17: 00 ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΩΡΑ 22:00 ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 2. ΤΙΤΛΟΙ 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 4. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΤΑ 5. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 6. ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 7.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTΟΣ ΚΑΡΤ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ D-CUP 2015 Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, KARTODROMO ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΟΜΑΕ: 102 / 19.10.2015

Διαβάστε περισσότερα

1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO. Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 /

1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO. Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 / 1 ο DIRT GAMES 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 4Χ4 ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΥΠΟΥ ENDURO Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ:143 /10.11.2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Λήξη Εγγραφών Διοικητικός

Διαβάστε περισσότερα

HELLENIC LANCIA CLUB

HELLENIC LANCIA CLUB HELLENIC LANCIA CLUB OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY 2012 REGULARITY 1 5 & 1 6 Σ Ε Π Τ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Υ 2 0 1 2 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το κείμενο του Συμπληρωματικού Κανονισμού είναι γραμμένο

Διαβάστε περισσότερα

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2017

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2017 ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ TRAILRIDE (ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2017 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: Ο παρών κανονισμός αναφέρει τα βασικά στοιχεία που πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 1 os ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ KARTODROMO 2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTODROMO Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οργάνωση: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2013 2oς ΑΓΩΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ Οργανωτής AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΠΑ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 21/4/2013 Λήξη εγγραφών Μ. Πέμπτη 2/5/2013 ώρα 18.00

Διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ SPARTA RACING CIRCUIT ΣΠΑΡΤΗ Κυριακή 7 Μαΐου 2017 Αριθμός Μητρώου 047-4/4/2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2016

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2016 ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ REGULARITY (ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: Ο παρών κανονισµός αναφέρει τα βασικά στοιχεία που

Διαβάστε περισσότερα

DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP

DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας DRIFT START LINE CUP 2013 & φιλικός αγώνας GP Σάββατο, 25 Μαΐου MEMPHIS-GOKART ΝΑΥΠΛΙΟ OΡΓΑΝΩΣΗ START LINE Μιλτιάδου και Δημοκρατίας 47, Παλ. Φάληρο - Tηλ. & fax:

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1/7/2018 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 076/25-05-2018 Οργάνωση: ΦΙΛΜΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 11 Ιουνίου 2018 09.00

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SERRES RALLY 2015 REGULARITY RALLY RAID

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SERRES RALLY 2015 REGULARITY RALLY RAID ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ SERRES RALLY 2015 REGULARITY RALLY RAID 1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1/8/2015 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής 22/8/2015 Διανομή βιβλίου Διαδρομής (RoΑd Book) Την παραμονή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΕΛΛΟ TRAIL RIDE RAID

ΚΥΠΕΛΛΟ TRAIL RIDE RAID ΚΥΠΕΛΛΟ TRAIL RIDE RAID 2005 ΠΑΤΡΑ 4/12/2005 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ & ROAD BOOK Α.Ο..Π. ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Σελίδα 1 10/11/2005 14:00 Trail Ride Rally Raid Πάτρας 2005 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών συµµετοχής

Διαβάστε περισσότερα

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 124/27.09.2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η Μάχη του Μαραθώνα 11/2/2018

Η Μάχη του Μαραθώνα 11/2/2018 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αττικό TRAIL RIDE Η Μάχη του Μαραθώνα 11/2/2018 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 004/24.01.2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Δημοσίευση Κανονισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ 2016

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ 2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ 2016 ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 154 / 30.11.2016 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2019

(ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2019 ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΥΠΟΥ REGULARITY (ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΓΩΝΑ) (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) 2019 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: Ο παρών κανονισμός αναφέρει τα βασικά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

8th RALLY ΔΑΝΑΩΝ 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

8th RALLY ΔΑΝΑΩΝ 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 8th RALLY ΔΑΝΑΩΝ 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 2. ΤΙΤΛΟΙ 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 4. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΚΤΑ 5. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO. Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO. Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KARTING 2019 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ KARTODROMO Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 003/28.2.2019 Οργάνωση: ΑΛΑ - ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Ράλλυ FIVA Αφροδίτη 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Παγκόσμιο Ράλλυ FIVA Αφροδίτη 2013 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Άρθρο 1: EΚΔΗΛΩΣΗ - ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1.1. Οργάνωση: Αυτό το Ράλλυ Ακριβείας οργανώνεται από τις λέσχες μέλη της Ομοσπονδίας Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου (ΟΚΑΚ) και υπόκειται στους πιο κάτω κανονισμούς.

Διαβάστε περισσότερα

2 Απριλίου 2017 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 Απριλίου 2017 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 Απριλίου 2017 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 041/21.03.2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Λήξη Eγγραφών Συμμετοχής Τετάρτη 29/03/2017 20:00

Διαβάστε περισσότερα

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός

4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου Ειδικός Κανονισμός 4ος Αγώνας Serres offroad Premio 2018 Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων συμμετοχών Παρασκευή 23/11/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1. Επεξήγηση 1.2. Οργανωτική Επιτροπή 1.3. Στελέχη του αγώνα 1.4. Τροποποιήσεις στον κανονισμό 1.5. Ερμηνεία κανονισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ GREEK CROSS COUNTRY RALLY Ο ΥΣΣΕΙΑ 2003

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ GREEK CROSS COUNTRY RALLY Ο ΥΣΣΕΙΑ 2003 ΓΕΝΙΚΟΣ & ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ GREEK CROSS COUNTRY RALLY Ο ΥΣΣΕΙΑ 2003 Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι Έναρξη εγγραφών συµµετοχής 1/02/2003 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών συµµετοχής Ενηµερώσεις αγωνιζοµένων ιανοµή βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018

Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 Πρωτάθλημα Enduro Βορείου Ελλάδος 2018 5ος Αγώνας Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 Αϊ Γιώργης Σερρών Ειδικός Κανονισμός 1. Έναρξη δήλωσης συμμετοχών Δευτέρα 19/11/2018 2. Λήξη δήλωσης συμμετοχών 3. Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 21/4/2019 ΠΙΣΤΑ KARTMANIA ΠΑΤΡΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 037/03.04.2019 Οργάνωση: ΑΟΠ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 1 Απριλίου 2019 09:00

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00

Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Ειδικός κανονισμός ΤΡΙΠΟΛΗ 30-31 ΜΑΪΟΥ & 01 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εγγραφών: Πέμπτη 29 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 30 Μαΐου 08:30-10:30 Ενημέρωση αγωνιζομένων: Παρασκευή 30 Μαΐου 10:45 Έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου. Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 18 Μαΐου Λήξη εμπρόθεσμων εγγραφών : Πέμπτη 25 Μαΐου 24:00 Λήξη εκπρόθεσμων εγγραφών: Παρασκευή 26 Μαΐου 24:00 Έλεγχος εξακρίβωσης: Παρασκευή 26 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ (ADVENTURE TROPHY)

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ (ADVENTURE TROPHY) ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ (ADVENTURE TROPHY) 2010 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ Μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α., η Λέσχη που αναφέρεται στα Στοιχεία του Αγώνα διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ - 1 -

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ - 1 - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ ΙΙΙ - 1 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η διεξαγωγή των χρονομετρήσεων ορίζεται στον χώρο του Αεροδρομίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΝΥΣΟΣ REGULARITY RALLY

ΔΙΟΝΥΣΟΣ REGULARITY RALLY ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ REGULARITY RALLY 18.03.2018 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 023-1/3/2018 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ((ΕΠ..Α.. )) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (27.02.2018) Δημοσίευση κανονισμού (14.03.2018 21:00) Λήξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ (ADVENTURE TROPHY)

ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ (ADVENTURE TROPHY) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΘΛΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ (ADVENTURE TROPHY) 2007 ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Πανελλήνιο Έπαθλο Περιπέτειας 2007 ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ Μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α., η Λέσχη που αναφέρεται στα

Διαβάστε περισσότερα

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & KARTODROMO. Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014. Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ. Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ & 3 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2014 KARTODROMO Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Συμπληρωματικός Κανονισμός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 13 Οκτωβρίου Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος αγώνας ΠΑΝΣΕΡΡΑϊΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ GP & DRIFT 2016 ΚΥΡΙΑΚΗ 06 Μαρτίου 2016 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών ευτέρα 22-02-16 ώρα 18:00 Λήξη Εγγραφών Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ OLYMPIC CLASSIC REGULARITY RALLY ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ OLYMPIC CLASSIC REGULARITY RALLY ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ OLYMPIC CLASSIC REGULARITY RALLY 21-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Αριθ. έγκρισης FIA 7THRR 27.09.2016 Αριθ. έγκρισης ΕΠΑ: 107/06.09.2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευ 12 / 9

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ & 4Χ4 TRAIL RIDE

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ & 4Χ4 TRAIL RIDE ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ & 4Χ4 TRAIL RIDE Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΙΣΜΟΙ 1.1 Ο αγώνας αντοχής τύπου «Trail ride - Raid» είναι αγωνιστική εκδήλωση που διοργανώνεται

Διαβάστε περισσότερα

1 ος Αγώνας Trail Ride 4X4 Καλάβρυτα 23 Απριλίου 2017

1 ος Αγώνας Trail Ride 4X4 Καλάβρυτα 23 Απριλίου 2017 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ TRAILRIDE 1 ος Αγώνας Trail Ride 4X4 Καλάβρυτα 23 Απριλίου 2017 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 045/03.04.2017 Ο παρών κανονισμός αναφέρει τα βασικά

Διαβάστε περισσότερα

Evros Adventure Trophy 2006

Evros Adventure Trophy 2006 Evros Adventure Trophy 2006 24,25 & 26 Μαρτίου 2006 Ορεστιάδα Γενικός και ειδικός κανονισµός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών, Πέµπτη 1 εκεµβρίου 2005 Λήξη Εγγραφών, Σάββατο 18 Μαρτίου 2006 Έλεγχος Εξακρίβωσης

Διαβάστε περισσότερα

5th Nafplio- Moreas Historic Rally ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

5th Nafplio- Moreas Historic Rally ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 5th Nafplio- Moreas Historic Rally ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 2. ΤΙΤΛΟΙ 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 4. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΚΤΑ 5. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Λήξη εμπρόθεσμων συμμετοχών 11-05-2012 20.00 Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 12-05-2012 08.30 Πύλη Διοικητικός Έλεγχος 12-05-2012 09.00-11.00 Υποχρεωτική Ενημέρωση συμμετεχόντων

Διαβάστε περισσότερα

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016.

-Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον. 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016. 4 ος Αγώνας Πρωταθλήματος Motocross ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016 ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟ 1: ΓΕΝΙΚΑ -Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Ξ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ Μετά από έγκριση της ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει τον 4ο Αγώνα του Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 10/3/2019 ΠΙΣΤΑ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 004/28-1-2019 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 18 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 4 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2015 ΠΑΤΡΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 Ορισμός Μετά από έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ RALLY REGULARITY ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ RALLY REGULARITY ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ RALLY REGULARITY ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 152-30/11/2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 10:00 Έναρξη εγγραφών Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 10:00 Λήξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΠΑΘΛΟ 2006 ΑΓΩΝΑΣ: ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑ. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ 4x4 ΕΚΑΛΗ

ΓΕΝΙΚΟΣ & ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΠΑΘΛΟ 2006 ΑΓΩΝΑΣ: ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑ. ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ 4x4 ΕΚΑΛΗ ΓΕΝΙΚΟΣ & ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΠΑΘΛΟ 2006 ΑΓΩΝΑΣ: ΡΟΒΙΕΣ ΕΥΒΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΛΕΣΧΗ 4x4 ΕΚΑΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Παράβολο συµµετοχής 160 Άδεια αγωνιζόµενου Ετήσια 80 Ηµερήσια 20 Έναρξη

Διαβάστε περισσότερα

KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ KARTING SUPER CUP 2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTODROMO ΑΦΙΔΝΕΣ Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 144-10/11/2016 Οργάνωση: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

5o ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ. 30 Απριλίου Οργάνωση :

5o ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ. 30 Απριλίου Οργάνωση : 5o ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΡΑΛΛΥ 30 Απριλίου 2017 Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Οργάνωση : "ΕΛΚΑ" Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου ΑΡΘΡΟ 1. ΓΕΝΙΚΑ Με την έγκριση της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας 2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Κλασσικό Ράλλυ Ελλάδας 2017 1 ΑΡΘΡΟ 1. ΓΕΝΙΚΑ Με την έγκριση της Ε.Ο.ΦΙΛΠΑ, η ΦΙΛΠΑ Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου και ο ΣΙΣΑ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΠΟΡ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ διοργανώνουν στις 4-5 Μαρτίου 2017 την Εκδήλωση για κλασσικά αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτάθλημα Ακριβείας Κλασικών Οχημάτων Armor All 2017

Πρωτάθλημα Ακριβείας Κλασικών Οχημάτων Armor All 2017 Πρωτάθλημα Ακριβείας Κλασικών Οχημάτων Armor All 2017 ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ (REGULARITY) της ΛΕΣΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Λ.Ι.Κ.Ο.Κ Επιμηθέως, 3056, Λεμεσός 1. ΓΕΝΙΚΑ Οι

Διαβάστε περισσότερα

SUPPLEMENTARY REGULATIONS REGULARITY ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜOΣ REGULARITY MAY 2016

SUPPLEMENTARY REGULATIONS REGULARITY ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜOΣ REGULARITY MAY 2016 SUPPLEMENTARY REGULATIONS REGULARITY ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜOΣ REGULARITY 26-29 MAY 2016 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΕΛΛΑΔΟΣ REGULARITY 26 29 ΜΑΙΟΥ 2016 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 0 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΘΛΟΥ ENDURO

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΘΛΟΥ ENDURO ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΘΛΟΥ ENDURO 2007 * ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Άρθρο 1: ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ Μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α., η Λέσχη που αναφέρεται στα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Σ.Ε.Χ.1 SERVICE Εξοδος ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑ 1 ΣΕΛΙ Α Σ.Ε.Χ.2 Σ.Ε.Χ. 1 26.55 Χλµ ΙΑ ΡΟΜΗ 1 1 Μ.Ω.Τ. 39.83 Χλµ/Ω ΧΡΟΝΟΣ 00:40 0.00 0.00 1 26.55 0.20 0.20 2 26.35 0.30 0.10 3 26.25 0.55 0.25 4 26.00 1.15 0.60 5

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 2 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2016 ΠΑΤΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ. 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΑ 3οTOTAL FIELD GAME METZENA 2014 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΛΟΠΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ ΑΧΑΙΑΣ 4-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής ΠΕΜΠΤΗ 30/8/2014 Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής ΔΕΥΤΕΡΑ 29/9/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 6-7 ΜΑΪΟΥ 2017

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 6-7 ΜΑΪΟΥ 2017 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 6-7 ΜΑΪΟΥ 2017 Αριθ. έγκρισης FIA: 3THRR13032017 Αριθ. έγκρισης ΕΠΑ: 012/07.02.2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥ 3/4 ΠΑΡ 28/4 ΣΑΒ 6/5 Δηµοσίευση κανονισµού Λήξη εγγραφών

Διαβάστε περισσότερα

7o ΕΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ

7o ΕΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ 7o ΕΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ 10 & 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1. Επεξήγηση 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Επεξήγηση 1.2. Οργανωτική Επιτροπή 1.3. Στελέχη του αγώνα 1.4. Τροποποιήσεις στον κανονισµό 1.5. Ερµηνεία κανονισµών. 5.3 Συµµετοχές οµάδων

1.1. Επεξήγηση 1.2. Οργανωτική Επιτροπή 1.3. Στελέχη του αγώνα 1.4. Τροποποιήσεις στον κανονισµό 1.5. Ερµηνεία κανονισµών. 5.3 Συµµετοχές οµάδων ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ 20-21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ2010 ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1. Επεξήγηση 1.2. Οργανωτική Επιτροπή 1.3. Στελέχη του αγώνα 1.4. Τροποποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ CUP 2015 ΠΑΤΡΑ 03 MAIOY 2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα:Kartmania (ΠΑΤΡΑ) ΑΕΕ: 026/23.04.2015 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Σελίδα 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1..... Οργάνωση.......2

Διαβάστε περισσότερα

22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ

22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ REGULARITY 22-23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Π Ρ Ο Γ Ρ ΑΜ Μ Α 1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1. Επεξήγηση 1.2. Οργανωτική Επιτροπή 1.3. Στελέχη του αγώνα 1.4. Τροποποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

«AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ

«AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ «AGIP SUPER MOTO» 2oς ΑΓΩΝΑΣ Αφίδνες, 15 Μαΐου 2004 ΕΙ ΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη εγγραφών ευτέρα 3 Μαΐου Λήξη εγγραφών ευτέρα 10 Μαΐου ώρα 18:00 Έλεγχος εξακρίβωσης Παρασκευή 14 Μαΐου ώρα 18:00-21:00

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 1.1 Εκδήλωση: Το Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου, είναι ένας αγώνας ακριβείας που οργανώνεται από τη ΛΕΣΠΑ- ΦΙΠΑ, σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα της Επιτροπής Εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 1 ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ SCRAMBLE ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2016 ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Μ.Α.Σ.Κ. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 3/4/2016 - ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το Αθλητικό Σωματείο Μ.Α.Σ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ARCADIA CLASSIC TOUR 2018

ARCADIA CLASSIC TOUR 2018 ARCADIA CLASSIC TOUR 2018 05-06 ΜΑΙΟΥ 2018 Εγγεκριµένο από την ΕΠΑ 25 Φεβρουαρίου 2018 Αριθ. µητρώου ΕΠΑ: 021/25.02.2018 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥ 26 ΦΕΒ 10:00 - Δηµοσίευση Κανονισµού. Έναρξη εγγραφών ΔΕΥ 30 ΑΠΡ 22:00

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ REGULARITY

11 ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ REGULARITY 11 ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ REGULARITY 2-4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Το κείμενο του Συμπληρωματικού Κανονισμού είναι γραμμένο με πλάγιους και έντονους χαρακτήρες Αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

12 Ωρες Περιστερίου 4Χ4 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

12 Ωρες Περιστερίου 4Χ4 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 12 Ωρες Περιστερίου 4Χ4 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Αρθρο 1: ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1.1 ΟΡΙΣΜΟΣ Μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α., η Λέσχη 4Χ4 Περιστερίου διοργανώνει 12ωρο αγώνα αντοχής στην ευρύτερη περιοχή Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.)

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 10:00 Έναρξη εγγραφών Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018 21:00 Λήξη εγγραφών ελέγχου Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 21:00 Λήξη εκπρόθεσμων

Διαβάστε περισσότερα

LAC TIGER RALLY 22/2/2014

LAC TIGER RALLY 22/2/2014 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2014 LAC TIGER RALLY 22/2/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σελίδα 1 από 6 Ημερομηνία Ώρα Πρόγραμμα 31/01/2014 19:00 Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής 13/02/2014 21:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013

2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013 2 ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΥΞ 2013 ΠΑΤΡΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Πίστα: Kartmania(ΠΑΤΡΑ) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. 1..... Οργάνωση.......2 2. Πρόγραμμα 3 3..Συμμετοχές...4-5 4. Διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ REGULARITY ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ REGULARITY ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ & ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ REGULARITY ΛΑΡΙΣΑΣ 13-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 Αριθ. έγκρισης FIA: 6THRR.GRC.14.08.2017 Αριθ. έγκρισης ΕΠΑ: 096/07.07.2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤ 13/9 ΤΕΤ 4/10 ΠΑΡ 13/10

Διαβάστε περισσότερα

Copa Patrinella ΠΑΜΠΕΠΟΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΟ- ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Copa Patrinella ΠΑΜΠΕΠΟΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΟ- ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ www.eliaclub.gr e-mail: info@eliaclub. Copa Patrinella ΠΑΜΠΕΠΟΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΟ- ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σάββατο 12/09/2015 17.00 18.00 Συγκέντρωση, ενηµέρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 18 & 19 Ιουλίου 2015 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Αριθμός Έγκρισης ΕΠΑ: 052 / 09.06.15 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ((ΕΠ..Α.. )) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Δευτέρα

Διαβάστε περισσότερα

3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 3 ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 16/9/2018 ΠΙΣΤΑ SAN NICOLAS ΚΑΛΑΜΑΤΑ Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: 092/10-07-2018 Οργάνωση: ΑΡΤΕΜΙΣ Αθλητική Ένωση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνία Ώρα Τόπος Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

1.3.3 Special: Στις κατηγορίες Special Επιβάλλεται η χρήση Roll Cage. Special 3 (S3): Έως 1.600cc / έως 1.400cc με Turbo

1.3.3 Special: Στις κατηγορίες Special Επιβάλλεται η χρήση Roll Cage. Special 3 (S3): Έως 1.600cc / έως 1.400cc με Turbo ΑΡΘΡΟ 1: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1.1 Όνομα Παιδιάς: GTCC (Greek Track Championship of Clubs) 1.2 Περιγραφή παιδιάς: Διοργάνωση εκδήλωσης για από τα οργανωμένα Clubs με τη μορφή πρωταθλήματος. Τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 Ημερομηνίες: 26 & 27/03/2016 Τόπος Τέλεσης: Ρόδος-Αεροδρόμιο Μαριτσά Αριθμός Μητρώου ΕΠΑ: AME: 027/16.03.2016 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ DRAGSTER ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2016 Σημείωση προς Οργανωτές: Όσα κείμενα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Το Transilvania Adventure Trophy διοργανώνεται από την ASCORA Asociatia Sportiva Club Off-Road Adventure club.

Το Transilvania Adventure Trophy διοργανώνεται από την ASCORA Asociatia Sportiva Club Off-Road Adventure club. 1. Γενικός κανονισµός 1.1 Οργάνωση Το Transilvania Adventure Trophy διοργανώνεται από την ASCORA Asociatia Sportiva Club Off-Road Adventure club. Το 2007 ΤΑΤ θα διεξαχθεί από την 1η έως την 6 η Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα