Softmood. Inspired by real life. Inspired by real life. Inspired by real life. Ευελιξία & Πολυτέλεια

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Softmood. Inspired by real life. Inspired by real life. Inspired by real life. Ευελιξία & Πολυτέλεια WWW.IDEALSTANDARD.GR"

Transcript

1 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ Fax ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα Θεσ/νίκη Τηλ Fax Softmood Ευελιξία & Πολυτέλεια Inspired by real life Τμήμα Έργων & Προδιαγραφών Τηλ Service Τηλ IDEAL STANDARD Έκθεση Λ. Μεσογείων Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ Fax Η Ideal Standard ακολουθεί πολιτική συνεχούς βελτίωσης των σχεδίων και της λειτουργικότητας των προϊόντων της. Συνεπώς, διατηρεί το δικαίωμα να επιφέρει αλλαγές στις προδιαγραφές τους. 02/12. Inspired Inspired by real life Inspired by real life

2 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 06 Απεριόριστες δυνατότητες. ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 20 Ειδικά χαρακτηριστικά και μοναδικά πλεονεκτήματα. Softmood Η σύγχρονη κομψότητα στην πιο αποδεκτή της μορφή. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ 28 Συνθέστε το ιδανικό για σας μπάνιο. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 34 Πληροφορίες και απεικόνιση των προϊόντων. Δημιουργήστε το μπάνιο των ονείρων σας με τα είδη υγιεινής, τα έπιπλα και τα αξεσουάρ της σειράς Softmood. Οι καθαρές, ευθείες γραμμές και οι απαλές καμπύλες στα άκρα των προϊόντων προσδίδουν μοναδική φίνα αισθητική στο χώρο. Η ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων μπάνιου Softmood συνδυάζει αρμονικά την απλότητα και το διακριτικό μοντέρνο design, προσέχοντας κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια. ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ Franco Bertoli Κεραμικά προϊόντα Softmood Ο Franco Bertoli είναι διακεκριμένος σχεδιαστής που συνεργάζεται με την Ideal Standard από το Το studio του στο Μιλάνο ασχολείται με το σχεδιασμό καινοτόμων προϊόντων. Το 1998, διακρίθηκε με το διεθνές βραβείο ADI design Index για τη συλλογή ειδών υγιεινής Small της Ideal Standard, που σχεδιάστηκε ειδικά για περιορισμένους χώρους μπάνιου. Artefakt Έπιπλα και αξεσουάρ Softmood Απλότητα, ανάταση αισθήσεων και σταθερότητα: Αυτές είναι οι αρχές που διέπουν τα σχέδια της ομάδας Artefakt, η οποία ιδρύθηκε το 1989, από τους διεθνώς αναγνωρισμένους designers Thomas Flegler και Achim Pohl. Τα προϊόντα που έχουν σχεδιάσει για την Ideal Standard, έχουν βραβευθεί με πολλά διεθνή βραβεία σχεδιασμού.

3 5 Κρεμαστή στήλη ύψους 165 cm με 2 πόρτες Softmood, τροχήλατο έπιπλο με 1 συρτάρι, καθρέπτης 100 cm, κρεμαστό έπιπλο με 2 συρτάρια 100 cm και νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης 60 cm, όλα σε λευκή. Μπαταρίες νιπτήρα Attitude. Αξεσουάρ Softmood: δοχείο για υγρό σαπούνι, ποτηροθήκη, σαπουνοθήκη, ράγα πετσέτας και επίτοιχο πιγκάλ. Κρεμαστή λεκάνη και μπιντέ.

4 ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 7 Ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες της σειράς Softmood. Η εκλεπτυσμένη αισθητική της σειράς Softmood συμπληρώνεται ιδανικά με την πολυτέλεια της λειτουργικότητας. Εξαιρετικό φινίρισμα, πρωτοποριακές λειτουργίες και έξυπνες λεπτομέρειες: όλα τα προϊόντα της σειράς, από τα είδη υγιεινής έως τα έπιπλα και τα αξεσουάρ, είναι εξαιρετικά εύκολα και άνετα στη χρήση. Δημιουργήστε ένα μπάνιο που να πληρεί τις ανάγκες σας και να αντανακλά το στυλ σας, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων της συλλογής. Αποκτήστε το προσωπικό σας καταφύγιο από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Τα εκλεπτυσμένα σχήματα, τα καθαρά χρώματα και οι πολυτελείς λεπτομέρειες των προϊόντων της σειράς Softmood δημιουργούν μία απαράμιλλη ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας. Ενώ, οι λείες καμπύλες και οι καθαρές γραμμές τους, σας ταξιδεύουν στον κόσμο της απόλυτης αρμονίας. work in progress

5 9 Νιπτήρας ελεύθερης τοποθέτησης 60 cm Active σε πάγκο 100 cm σε καρυδιά, με ράγα πετσέτας 100 cm. Λειτουργικότητα, κομψότητα και άνεση: Η σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς Softmood παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με απαράμιλλο design και ευκολία στη χρήση. Νιπτήρας επίπλου 84 cm Softmood σε έπιπλο κρεμαστό 80 cm με 2 συρτάρια, σε καφέ ματ λάκα, καθρέπτης 80 cm και μπαταρία νιπτήρα Attitude. Αξεσουάρ Softmood: ποτηροθήκη, σαπουνοθήκη και διπλή ράγα πετσέτας.

6 11 Νιπτήρας ελεύθερης τοποθέτησης 55 cm με πάγκο, σε έπιπλο 60 cm σε γκρι, καθρέπτης 60 cm και αξεσουάρ Softmood. Μπαταρία νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης Attitude. Νιπτήρας ελεύθερης τοποθέτησης 60 cm σε πάγκο 100 cm σε σκούρα καρυδιά, καθρέπτης 60 cm και αξεσουάρ Softmood. Μπαταρία νιπτήρα Attitude. Το άνω μέρος του καθρέπτη έχει ενσωματωμένο φωτισμό, ενώ κρύβει διακριτικά έναν άνετο αποθηκευτικό χώρο για τα καθημερινά αντικείμενα περιποίησής σας. Οι απαλά στρογγυλεμένες γραμμές και η εκπληκτική λάμψη των κεραμικών προϊόντων μεταμορφώνουν το μπάνιο σας σε ένα χώρο απαράμιλλης αρμονίας και κομψότητας. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία με όλες σας τις αισθήσεις. Νιπτήρας επίπλου 104 cm σε έπιπλο κρεμαστό 100 cm Softmood, σε λευκή, άνω μέρος επίπλου με καθρέπτη 100 cm, μπαταρία Attitude, αξεσουάρ Softmood: δοχείο για υγρό σαπούνι και ποτηροθήκη.

7 13 Οι απαλές καμπύλες των μοντέλων λεκάνης και μπιντέ συνδυάζονται ιδανικά με όλους τους νιπτήρες, έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου της σειράς. Νιπτήρας 60 cm με κολόνα, καθρέπτης 60 cm, δοχείο για υγρό σαπούνι με βάση και διπλή πετσετοθήκη Softmood. Κρεμαστό έπιπλο με 2 συρτάρια 60 cm και νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης 60 cm Softmood σε γκρι. Μπαταρία νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης Attitude. Κρεμαστή λεκάνη και μπιντέ Active, θήκη για χαρτί υγείας, μονή ράγα πετσέτας 60 cm και επίτοιχο πιγκάλ.

8 15 Η σειρά Softmood προσφέρει πλήρη ευελιξία για να βρείτε την ιδανική λύση σε κάθε σας επιθυμία. Έπιπλο 40 cm σε λευκή, νιπτήρας 45 cm, καθρέπτης τοίχου 45 cm, άγκιστρο πετσέτας, δοχείο για υγρό σαπούνι, χαρτοθήκη και επίτοιχο πιγκάλ, από την σειρά Softmood. Μπαταρία νιπτήρα Attitude. Κρεμαστή στήλη Softmood 165 cm, τροχήλατο έπιπλο 65 cm με νιπτήρα επίπλου 64 cm, όλα σε καρυδιά. Νιπτήρας 64 cm, καθρέπτης τοίχου 60 cm, ποτηροθήκη και διπλή ράγα πετσέτας. Μπαταρία νιπτήρα Attitude.

9 17 Έπιπλο νιπτήρα Softmood με 2 συρτάρια και εύχρηστα διαχωριστικά σε λευκή. Πρακτικότητα και μοντέρνα αισθητική - αρχές που αντανακλώνται σε κάθε προϊόν της σειράς Softmood. Έπιπλο Softmood 100 cm με 2 συρτάρια σε συνδυασμό με νιπτήρα 64 cm, σε λευκή.

10 19 Το δοχείο για υγρό σαπούνι και η ποτηροθήκη που απεικονίζονται παραπάνω, ανήκουν στη συλλογή αξεσουάρ της Softmood. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη σελίδα 31. Όλα τα προϊόντα της σειράς Softmood έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν ιδανικά στην κομψότητα του χώρου.

11 ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 21 Άνεση, λειτουργικότητα και στυλ. Απαράμιλλο στυλ και λειτουργικές λεπτομέρειες. Όλα τα προϊόντα της σειράς Softmood, από τα κεραμικά είδη υγιεινής και τα έπιπλα έως τους καθρέπτες και τα αξεσουάρ, έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη ευκολία στη χρήση. Για άνεση χωρίς συμβιβασμούς. Δημιουργήστε ένα χώρο μόνο για εσάς, όπου η κομψότητα και η λειτουργικότητα θα κυριαρχούν. Χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. work in progress

12 23 Κεραμικά προϊόντα Επιλέξτε το νιπτήρα που ταιριάζει στο δικό σας μπάνιο Νιπτήρας επίπλου Επιλέξτε τον κεραμικό νιπτήρα που ταιριάζει στο δικό σας μπάνιο, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μεγεθών της σειράς Softmood. Οκτώ διαφορετικοί νιπτήρες ικανοποιούν κάθε απαίτηση και γούστο για απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο μπάνιο. 640 mm 840 mm 1040 mm Νιπτήρας Με προφίλ μόλις 2 cm, οι νιπτήρες επίπλου αναδεικνύουν την κομψή αισθητική της σειράς Softmood. 550 mm 600 mm Νιπτήρας ελεύθερης τοποθέτησης Στη σειρά Softmood θα βρείτε σετ από νιπτήρες και λεκάνες, ιδανικά για μικρά μπάνια. 550 mm Νιπτήρας 600 mm 450 mm Οι νιπτήρες διατίθενται με σιφόνι, κολόνα δαπέδου, κρεμαστή κολόνα ή επικαθήμενοι σε έπιπλο. Επιλέξτε την ιδανική λεκάνη Επιλέξτε τον ιδανικό μπιντέ Λεκάνη κρεμαστή Λεκάνη δαπέδου Λεκάνη χαμηλής πίεσης Μπιντέ κρεμαστό Μπιντέ δαπέδου

13 25 Έπιπλα μπάνιου Τα έπιπλα διατίθενται σε ποικιλία μεγεθών (600 mm, 800 mm, 1000 mm) για να ταιριάζουν σε κάθε μπάνιο, μεγάλο ή μικρό. Τα έπιπλα της σειράς Softmood είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σε τέσσερα πολυτελή φινιρίσματα για να επιλέξετε το χρώμα που σας αρέσει: λευκή, γκρι ανοιχτή, καφέ ανοιχτή ματ λάκα και καρυδιά. Η τέλεια αισθητική των επίπλων μετατρέπουν το μπάνιο σας σε πηγή απόλυτης αρμονίας. Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος Τα υψηλής ποιότητας εσωτερικά μεταλλικά στοιχεία ενισχύουν τον κομψό σχεδιασμό των επίπλων. Εύχρηστα διαχωριστικά για να επικρατεί πάντοτε η τάξη στα συρτάρια σας. 600 mm 800 mm 1000 mm Τα έπιπλα Softmood δεν φέρουν λαβές και πόμολα για να τονίζονται καλύτερα οι απαλές και κομψές γραμμές τους. Τα έπιπλα Softmood έχουν πάχος μόλις 25 mm, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο, την ποιότητα και την πολυτέλεια της σειράς. Επιλέξτε το ιδανικό χρώμα Λευκή Καφέ ανοιχτή ματ λάκα Καρυδιά Χάρις στο σύστημα Push and Pull, μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε τα συρτάρια και τις πόρτες των επίπλων Softmood μόνο με ένα άγγιγμα. Επιλέξτε βοηθητικά έπιπλα Νιπτήρας ασύμμετρος με οπή δεξιά Στήλη κρεμαστή Έπιπλο με τρία ράφια Τροχήλατο έπιπλο (Trolley) Kρεμαστό έπιπλο για μπάνια περιορισμένου χώρου (WC)

14 27 Καθρέπτες, φωτιστικά και αξεσουάρ Επιλέξτε καθρέπτη ή άνω μέρος επίπλου με καθρέπτη Οι καθρέπτες τοίχου και τα άνω μέρη επίπλου με καθρέπτη Softmood συνδυάζονται ιδανικά με τα κεραμικά προϊόντα και τα έπιπλα της σειράς Softmood. 600 mm 800 mm 1000 mm Ο φωτισμός LED ενσωματώνεται εσωτερικά στο άνω μέρος επίπλου με καθρέπτη, χωρίς να καταλαμβάνει χώρο από το ντουλάπι. 450 mm 600 mm 800 mm 1000 mm Κοίλο φωτιστικό LED Το κοίλο φωτιστικό LED είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζει τέλεια στον καθρέπτη τοίχου και να αναδεικνύει απόλυτα την κομψότητά του. Μία φουτουριστική λεπτομέρεια. Οι καθρέπτες τοίχου, πάχους 25 mm, διαθέτουν χρωμέ φινίρισμα και αντιθαμβωτικό σύστημα. Οι ατμοί από το μπάνιο σας δεν θα σας εμποδίζουν πια. Επιλέξτε τα κατάλληλα αξεσουάρ Ποτηροθήκη Δοχείο για υγρό σαπούνι Σαπουνοθήκη Τα αξεσουάρ της σειράς Softmood είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ματ κρύσταλλο με χρωμέ φινίρισμα. Χαρτοθήκη Χαρτοθήκη ανταλλακτικό Επίτοιχο πιγκάλ Άγκιστρο μονό Μονή ράγα πετσέτας 800/600/300 mm Διπλή ράγα πετσέτας Ράγα πετσέτας χειρός

15 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ 29 Βρείτε την ιδανική λύση για κάθε μπάνιο. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του μπάνιου σας, στη σειρά Softmood θα βρείτε σίγουρα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Προϊόντα ευέλικτα που μπορείτε εύκολα να τα συνδυάσετε μεταξύ τους. Ο προσεγμένος σχεδιασμός της σειράς εξασφαλίζει άριστη αισθητική στο μπάνιο σας. Δώστε στο μπάνιο σας το δικό σας προσωπικό στυλ. Με προϊόντα Softmood.

16 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ 31 Συνδυασμοί νιπτήρων με έπιπλα ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΕΠΙΠΛΟΥ 600 mm Έπιπλο: Τ mm Έπιπλο: Τ mm Έπιπλο: Τ mm Έπιπλο: Τ7804 T x 460 mm ΕΙΔΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΝΙΠΤΗΡΩΝ T x 460 mm Νιπτήρας επίπλου Νιπτήρας ελεύθερης τοποθέτησης Νιπτήρας Νιπτήρας ασύμμετρος T x 460mm ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ T x 250 mm grintsch - postproduction: fitting Attitude ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 600 mm Έπιπλο: Τ mm Έπιπλο: Τ mm Έπιπλο: Τ7802 T x 400 mm Πάγκος: T7813 T x 450 mm Πάγκος: T7810 Πάγκος: T7811 Νιπτήρας T Πάγκος + + T7810 Έπιπλο T7801

17 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ 33 Συνδυασμοί καθρεπτών ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ 450 mm 600 mm 800 mm 1000 mm ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ T7824BH T7825BH T7826BH T7827BH Απλίκα κυρτού σχήματος LED T ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΗ 600 mm 800 mm 1000 mm T7821 T7822 Τ7823 ΡΑΦΙΕΡΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΗ 800 mm 1000 mm 1000 mm Καθρέπτης-ντουλάπι: T Ραφιέρα T7830 Καθρέπτης-ντουλάπι: T7822 Ραφιέρα T7830 Καθρέπτης-ντουλάπι: T x Ραφιέρες T7830 Επίτοιχη ραφιέρα με τρία ράφια T Άνω μέρος επίπλου με καθρέπτη T Επίτοιχη ραφιέρα με τρία ράφια T7830

18 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 35 Κεραμικά προϊόντα ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΕΠΙΠΛΟΥ 104 cm ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΕΠΙΠΛΟΥ 84 cm ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΕΠΙΠΛΟΥ 64 cm ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 60 cm ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ 55 cm T T T Τ Τ x 460 mm 840 x 460 mm 640 x 460 mm 600 x 450 mm 550 x 400 mm Νιπτήρας με υπερχείλιση, 1 οπής με 2 προχαραγμένες οπές. Βάρος: 22 Kg Τρόπος Τοποθέτησης: - Κρεμαστός - Με έπιπλο Νιπτήρας με υπερχείλιση, 1 οπής με 2 προχαραγμένες οπές. Βάρος: 18 kg Τρόπος Τοποθέτησης: - Κρεμαστός - Με έπιπλο Νιπτήρας με υπερχείλιση, 1 οπής με 2 προχαραγμένες οπές. Βάρος: 13 kg Τρόπος Τοποθέτησης: - Κρεμαστός - Με έπιπλο Νιπτήρας Ελεύθερης Τοποθέτησης 1 οπής, οβάλ, με υπερχείλιση. Συμπεριλαμβάνονται βίδες στήριξης & πατρόν. Βάρος: 16 kg Νιπτήρας Ελεύθερης Τοποθέτησης 1 οπής, οβάλ, με υπερχείλιση. Συμπεριλαμβάνονται βίδες στήριξης & πατρόν. Βάρος: 11 kg - J3747AA Χρωμέ σιφόνι - J3747AA Χρωμέ σιφόνι - J3747AA Χρωμέ σιφόνι Ø Ø Ø Ø Ø Ø Ø

19 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 37 ΝΙΠΤΗΡΑΣ 60 cm ΝΙΠΤΗΡΑΣ 55 cm ΝΙΠΤΗΡΑΣ 45 cm ΜΠΙΝΤΕ ΔΑΠΕΔΟΥ ΜΠΙΝΤΕ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΛΕΚΑΝΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ Τ Τ Τ Τ Τ Τ x 480 mm Νιπτήρας με υπερχείλιση, 1 οπής με 2 προχαραγμένες οπές. Βάρος: 16 kg Τρόπος Τοποθέτησης: - Κρεμαστός - T Κολόνα δαπέδου - T Κρεμαστή κολόνα δαπέδου - Χρωμέ σιφόνι 550 x 480 mm Νιπτήρας με υπερχείλιση, 1 οπής με 2 προχαραγμένες οπές. Βάρος: 14 kg Τρόπος Τοποθέτησης: - Κρεμαστός - T Κολόνα δαπέδου - T Κρεμαστή κολόνα - Χρωμέ σιφόνι 450 x 250 mm Νιπτήρας ασύμμετρος με δεξιά οπή για μπαταρία & υπερχείλιση. Βάρος: 7 kg Τρόπος Τοποθέτησης: - Κρεμαστός - Με έπιπλο - Xρωμέ σιφόνι Μπιντέ δαπέδου 1 οπής, εφαπτόμενο στον τοίχο, με υπερχείλιση & βίδες στήριξης. Βάρος: 26 kg Μπιντέ κρεμαστό 1 οπής, με υπερχείλιση & βίδες στήριξης. Βάρος: 24 kg Λεκάνη υψηλής πίεσης, οριζόντιας/κάθετης τοποθέτησης, εφαπτόμενη στον τοίχο, με κάθισμα soft close & βίδες στήριξης. Βάρος: 31 kg - J Σωλήνας σύνδεσης αποχέτευσης, για μετατροπή λεκανών υψηλής πίεσης από οριζόντια σε κάθετη αποχέτευση Ø Ø Ø Ø Ø ø ø Ø12, Ø 55 Ø

20 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 39 Έπιπλα μπάνιου ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΛΕΚΑΝΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΜΕ ΝΙΠΤΗΡΑ ΕΠΙΠΛΟΥ 100 CM ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΜΕ ΝΙΠΤΗΡΑ ΕΠΙΠΛΟΥ 80 CM ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΟ ΜΕ ΝΙΠΤΗΡΑ ΕΠΙΠΛΟΥ 60 CM 2 συρτάρια 2 συρτάρια 2 συρτάρια Τ Λεκάνη κρεμαστή με κάθισμα soft close & βίδες στήριξης. Βάρος: 28 kg Τ Λεκάνη χαμηλής πίεσης οριζόντιας/κάθετης αποχέτευσης με βίδες στήριξης. Βάρος: 34 kg - T Καζανάκι με πατητό μηχανισμό 2 λειτουργιών 6/3 Lt και εισαγωγή νερού από πυθμένα. Λευκή ματ λάκα Καρυδιά T7802WG T7802S4 T7802S5 T7802S6 Λευκή ματ λάκα Καρυδιά T7801WG T7801S4 T7801S5 T7801S6 Λευκή ματ λάκα Καρυδιά T7800WG T7800S4 T7800S5 T7800S6 - T Κάθισμα λεκάνης με μηχανισμό soft close. - J Σωλήνας σύνδεσης αποχέτευσης, για μετατροπή λεκανών χαμηλής πίεσης από οριζόντια σε κάθετη αποχέτευση. Κρεμαστό έπιπλο Σύστημα Push & Pull (χωρίς λαβές) Πάχος μπροστινού πάνελ και πάγκου 25 mm Ενσωματωμένo προφίλ αλουμινίου στην άνω πλευρά του συρταριού Πάχος πλαισίου 18 mm Κρεμαστό έπιπλο Σύστημα Push & Pull (χωρίς λαβές) Πάχος μπροστινού πάνελ και πάγκου 25 mm Ενσωματωμένo προφίλ αλουμινίου στην άνω πλευρά του συρταριού Πάχος πλαισίου 18 mm Κρεμαστό έπιπλο Σύστημα Push & Pull (χωρίς λαβές) Πάχος μπροστινού πάνελ και πάγκου 25 mm Ενσωματωμένo προφίλ αλουμινίου στην άνω πλευρά του συρταριού Πάχος πλαισίου 18 mm Μπορεί να συνδυαστεί με: Νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης Active 600 mm (T054601) Νιπτήρα επίπλου Active 1040 mm (T054901) Πάγκο για νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης (διατίθεται μεμονωμένα) Μπορεί να συνδυαστεί με: Νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης Active 600 mm (T054601) Νιπτήρα επίπλου Active 840 mm (T054801) Πάγκο για νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης (διατίθεται μεμονωμένα) Μπορεί να συνδυαστεί με: Νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης Active 550 mm χωρίς οπή (T054501) Νιπτήρα επίπλου Softmood 640 mm (T054701) Πάγκο για νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης (διατίθεται μεμονωμένα) Ø12,5 Ø Ø Ø R3/

21 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 41 ΕΠΙΠΛΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΝΙΑ (WC) 40 cm 1 πόρτα ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΕΠΙΠΛΟ (TROLLEY) 40 cm 1 συρτάρι EΠΙΤΟΙΧΟ ΕΠΙΠΛΟ ΜΕ ΡΑΦΙΑ 20 cm xωρίς πόρτες ΣΤΗΛΗ 40 cm 2 πόρτες, δεξιάς τοποθέτησης ΠΑΓΚΟΣ 100 cm για νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης T ΠΑΓΚΟΣ 80 cm για νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης T Λευκή T7804WG Λευκή T7820WG Λευκή T7830WG Λευκή T7817WG Λευκή T7811WG Λευκή T7810WG T7804S4 T7820S4 T7830S4 T7817S4 T7811S4 T7810S4 ματ λάκα T7804S5 ματ λάκα T7820S5 ματ λάκα T7830S5 ματ λάκα T7817S5 ματ λάκα T7811S5 ματ λάκα T7810S5 Καρυδιά T7804S6 Καρυδιά T7820S6 Καρυδιά T7830S6 Καρυδιά T7817S6 Καρυδιά T7811S6 Καρυδιά T7810S6 Κρεμαστό έπιπλο Σύστημα Push & Pull (χωρίς λαβές) Πάχος μπροστινού πάνελ 25 mm Ενσωματωμένo προφίλ αλουμινίου στην άνω πλευρά του συρταριού Πάχος πλαισίου 18 mm Πάχος πόρτας 25 mm Λευκό μαξιλάρι από οικολογικό δέρμα 4 ροδάκια Σύστημα Push & Pull (χωρίς λαβές) Ενσωματωμένo προφίλ αλουμινίου στην άνω πλευρά του συρταριού Επίτοιχη ανοιχτή ραφιέρα 4 γυάλινα ράφια Σύστημα Push & Pull (χωρίς λαβές) Ενσωματωμένo προφίλ αλουμινίου στην άνω πλευρά του συρταριού Πάχος πόρτας 18 mm Δυνατότητα τοποθέτησης σαν ξεχωριστή μονάδα με το σετ στηριγμάτων T ή πάνω στο έπιπλο Softmood 100 cm Πάχος πάγκου 25 mm Δυνατότητα τοποθέτησης σαν ξεχωριστή μονάδα με το σετ στηριγμάτων T ή πάνω στο έπιπλο Softmood 80 cm Πάχος πάγκου 25 mm Μπορεί να συνδυαστεί με: Νιπτήρα Active ασσύμετρο με οπή δεξιά 450 mm T Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα άνω μέρη επίπλου με καθρέπτη

22 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 43 ΠΑΓΚΟΣ 60 CM για νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης (χωρίς οπή για μπαταρία) T ΣΕΤ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΟΣ 60 CM για τοποθέτηση σε πάγκο ΣΕΤ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΟΣ 80 CM για τοποθέτηση σε πάγκο ΣΕΤ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΟΣ 100 CM για τοποθέτηση σε πάγκο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ για νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ για νιπτήρα επίπλου Λευκή ματ λάκα Καρυδιά T7813WG T7813S4 T7813S5 T7813S6 T Με μονή ράγα πετσέτας Πάγκο T7813 Χρωμέ T Με μονή ράγα πετσέτας Πάγκο T7810 Χρωμέ T Με μονή ράγα πετσέτας Πάγκο T7811 Χρωμέ T για νιπτήρα ελεύθερης τοποθέτησης Χρωμέ T για νιπτήρα επίπλου Χρωμέ Είναι απαραίτητη η εγκατάσταση επίτοιχης μπαταρίας Δυνατότητα τοποθέτησης σαν ξεχωριστή μονάδα με το σετ στηριγμάτων T ή πάνω στο έπιπλο Softmood 60 cm Πάχος πάγκου 25 mm Ø Ø Ø60 Ø60

23 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 45 Άνω μέρη επίπλου & καθρέπτες ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΗ 100 CM ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΗ 80 CM ΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΗ 60 CM ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ 100 CM ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ 80 CM ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ 60 CM 1 πόρτα 1 πόρτα 1 πόρτα Λευκή T7823WG Λευκή T7822WG Λευκή T7821WG T7827BH T7826BH T7825BH ματ λάκα Καρυδιά T7823S4 T7823S5 T7823S6 ματ λάκα Καρυδιά T7822S4 T7822S5 T7822S6 ματ λάκα Καρυδιά T7821S4 T7821S5 T7821S6 Αντιθαμβωτικό σύστημα Πάχος 25mm με χρωμέ φινίρισμα Πιστοποίηση IP44 & EMC Απλίκα κυρτού σχήματος LED T Αντιθαμβωτικό σύστημα Πάχος 25mm με χρωμέ φινίρισμα Πιστοποίηση IP44 & EMC Απλίκα κυρτού σχήματος LED T Αντιθαμβωτικό σύστημα Πάχος 25mm με χρωμέ φινίρισμα Πιστοποίηση IP44 & EMC Απλίκα κυρτού σχήματος LED T Εφοδιασμένος με εσωτερικό φωτισμό LED Εσωτερικά γυάλινα ράφια Πάχος πόρτας 18 mm Πιστοποίηση IP44 & EMC Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα Εφοδιασμένος με εσωτερικό φωτισμό LED Εσωτερικά γυάλινα ράφια Πάχος πόρτας 18 mm Πιστοποίηση IP44 & EMC Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα Εφοδιασμένος με εσωτερικό φωτισμό LED Εσωτερικά γυάλινα ράφια Πάχος πόρτας 18 mm Πιστοποίηση IP44 & EMC Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα

24 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 47 Αξεσουάρ Μπάνιου ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ 45 CM ΑΠΛΙΚΑ ΚΥΡΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ LED ΜΟΝΗ ΡΑΓΑ ΠΕΤΣΕΤΑΣ 30 CM ΜΟΝΗ ΡΑΓΑ ΠΕΤΣΕΤΑΣ 60 CM ΜΟΝΗ ΡΑΓΑ ΠΕΤΣΕΤΑΣ 80 CM αριστερής και δεξιάς τοποθέτησης T7824BH T A9136AA A9135AA A9134AA Πάχος 25mm με χρωμέ φινίρισμα Πιστοποίηση IP44 & EMC Απλίκα κυρτού σχήματος LED T Πιστοποίηση IP44 Απλούς καθρέπτες Softmood Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 300 x 60 x 35 Χρώμα: Χρωμέ Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 600 x 60 x 35 Χρώμα: Χρωμέ Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 800 x 60 x 35 Χρώμα: Χρωμέ

25 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 49 ΔΙΠΛΗ ΡΑΓΑ ΠΕΤΣΕΤΑΣ ΡΑΓΑ ΠΕΤΣΕΤΑΣ ΧΕΙΡΟΣ 25 CM ΑΓΚΙΣΤΡΟ ΜΟΝΟ ΣΑΠΟΥΝΟΘΗΚΗ ΠΟΤΗΡΟΘΗΚΗ ΔΟΧΕΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ A9138AA A9137AA A9145AA a9141aa A9139AA a9140aa Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 79 x 492 x 35/62 Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 250 x 60 x 35 Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 20 x 32 x 42 Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 118 x 95 x 53 Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 70 x 86 x 123 Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 69 x 126 x 128 Χρώμα: Χρωμέ Χρώμα: Χρωμέ Χρώμα: Χρωμέ Χρώμα: Χρωμέ Χρώμα: Χρωμέ Χρώμα: Χρωμέ ,

26 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 51 ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΧΑΡΤΟΘΗΚΗ ΑΝΤ/ΚΟ ΕΠΙΤΟΙΧΟ ΠΙΓΚΑΛ A9142AA Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 172 x 96 x 155 A9143AA Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 172 x 96 x 35 A9144AA Διαστάσεις (Πλάτος Χ Βάθος Χ Ύψος) σε mm: 88 x 104 x 383 Χρώμα: Χρωμέ Χρώμα: Χρωμέ Χρώμα: Χρωμέ Ø

www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας

www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας www.idealstandard.gr Playa Η προσωπικότητά σας 00 00 Νιπτήρας Playa cm. Λεκάνη χαμηλής πίεσης με καζανάκι και κάθισμα. Μπαταρίες Active. Playa χαλάρωση και αναζωογόνηση H απλότητα της σειράς Playa σας

Διαβάστε περισσότερα

Strada. Σύγχρονη γραμμική σχεδίαση. IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890

Strada. Σύγχρονη γραμμική σχεδίαση. IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289

Διαβάστε περισσότερα

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

DEA ΥΨΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ 1 2 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ CONNECT SPACE ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ A 3 BEAUTIFUL USE OF SPACE Στην Ideal Standard πιστεύουμε ότι το μπάνιο δεν είναι ένας χώρος απλά λειτουργικός αλλά και πολύ σημαντικός για την καθημερινότητά μας.

Διαβάστε περισσότερα

Connect Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

Connect Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Inspired by real life 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9 και Δημοσθένους Α 546 24 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ Ceramix Blue... 88 Connect... 93 Cerasprint... 98 Attract... 103

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ Ceramix Blue... 88 Connect... 93 Cerasprint... 98 Attract... 103 Προϊοντικός Κατάλογος Ιανουάριος 2012 ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΠΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΣΕΛΙΔΑ Active... 4 Connect... 8 ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ Softmood... 13 Connect...... 26 Αξεσουάρ Μπάνιου Cubic... 39 Αξεσουάρ Μπάνιου Softmood...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΜΠΑΝΙΟΥ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9 και Δημοσθένους Α 546 24 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLICITY ΛΙΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ

SIMPLICITY ΛΙΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 26ης Οκτωβρίου 90 Service Θεσ/νίκη IDEAL STANDARD Έκθεση Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα www.idealstandard.gr Η Ideal Standard ακολουθεί πολιτική συνεχούς

Διαβάστε περισσότερα

TESI ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΨΗ

TESI ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΨΗ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9Α & Δημοσθένους 54624 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ Fax

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ Fax IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9 και Δημοσθένους Α 546 24 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ IDEALSPRAY

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ IDEALSPRAY ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ IDEALSPRAY 2 A 3 BEAUTIFUL USE OF SPACE Στην Ideal Standard πιστεύουμε ότι το μπάνιο δεν είναι ένας χώρος απλά λειτουργικός αλλά και πολύ σημαντικός για την καθημερινότητά μας.

Διαβάστε περισσότερα

IDEAL STANDARD Γραφεία Αθήνα Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών IDEAL STANDARD Έκθεση

IDEAL STANDARD Γραφεία Αθήνα Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών IDEAL STANDARD Έκθεση IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9Α & Δημοσθένους 54624 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Debba. Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου

Debba. Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου Debba Σειρά ειδών υγιεινής απο πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου 7 5 6 1 Κάτω μέρος επίπλου Debba 70 εκατ. με 2 συρτάρια και άνω μέρος (καθρέπτης) / 2 Μπαταρία νιπτήρα L20 / 3 Στήλη επίπλου Debba ύψους 150

Διαβάστε περισσότερα

CERASPRINT Η ΚΛΑΣΙΚΗ «ΕΞΥΠΝΗ» ΜΠΑΤΑΡΙΑ

CERASPRINT Η ΚΛΑΣΙΚΗ «ΕΞΥΠΝΗ» ΜΠΑΤΑΡΙΑ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Inspired by real life 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310

Διαβάστε περισσότερα

Ceraplan III ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ceraplan III ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ 8 IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 67800 Fax 210 678 26ης Οκτωβρίου & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων

Διαβάστε περισσότερα

STRADA ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ

STRADA ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ STRADA ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ A 1 beautiful use of space Στην Ideal Standard πιστεύουμε ότι το μπάνιο είναι ένας ζωτικός χώρος με συνεχή εξέλιξη, ο οποίος δεν περιορίζεται μόνο στην καθημερινή σας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΑΦΡΟ DESIGN ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ CONNECT AIR

ΑΝΑΛΑΦΡΟ DESIGN ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ CONNECT AIR ΑΝΑΛΑΦΡΟ DESIGN ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ CONNECT IR 02 Εισαγωγή 04 Ο σχεδιαστής 06 quablade 08 Κεραμικά 20 Έπιπλα 24 Μπανιέρες 26 Ντουσιέρες 28 Σελίδες τεχνικών πληροφοριών 3 ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΟΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα για να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε το έπιπλο με ένα πανί νωπό από νερό ή ήπιο καθαριστικό. Μετά σκουπίστε το άμεσα με ένα καθαρό πανί, για να εμποδίσετε τη διείσδυση της υγρασίας στο έπιπλο.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN. Έπιπλα Μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα Μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε τα έπιπλα με ένα νωπό πανί με νερό ή ένα ήπιο καθαριστικό, έπειτα σκουπίστε τα με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Μην αφήνετε σταγόνες επάνω στα έπιπλα

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HEMNES Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μερικά από τα έπιπλα θα πρέπει να στερεωθούν στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών στερέωσης. Χρησιμοποιήστε μηχανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτα για έργα Μικρής Κλίμακας & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης

Πακέτα για έργα Μικρής Κλίμακας & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Πακέτα για έργα Μικρής Κλίμακας & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Είμαστε εκείνοι, που για παραπάνω από 100 χρόνια, βρίσκουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σας πλάνο Η Ideal Standard είναι ένας από τους ηγέτες στην

Διαβάστε περισσότερα

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι

τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι wav s e design by Varotsos w a vεδώe s τα δημιουργικά κύματα της eliton είναι 03 Η ELITON δραπετεύει από τους συνήθεις κανόνες του σχεδιασμού επίπλου κουζίνας με τη νέα σειρά waves, σχεδιασμένη από το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TurnLine Σελίδα 9 3. Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου. περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TurnLine Σελίδα 9 3. Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου. περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ Εξοπλισμοί μπάνιου TurnLine Σελίδα 9 3 Εξυπνες ιδέες που βάζουν τα πράγματα στην τάξη. Περιστροφικό πάνελ μπάνιου Σελίδα 9 5 περιστρεφόμενο πάνελ με γυάλινα ράφια. Εξοπλισμός επίπλων μπάνιου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ Fax

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ Fax IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 Λεωφ. Νίκης 9 και Δημοσθένους Α 546 24 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Tμήμα Έργων & Προδιαγραφών

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μερικά από τα έπιπλα θα πρέπει να στερεωθούν στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Έπιπλα μπάνιου ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε το έπιπλο με ένα πανί νωπό από νερό ή ήπιο καθαριστικό και στη συνέχεια σκουπίστε το με ένα καθαρό πανί. Σκουπίζετε άμεσα όλες τις κηλίδες νερού για να εμποδίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Το μπάνιο της ζωής σας!

Το μπάνιο της ζωής σας! ΕΚΘΕΣΙΑΚA ΚΕΝΤΡA ΑΘΗΝΑ Εμπορικό Κέντρο River West, Λ. Κηφισού 96, 122 41 Αιγάλεω. T. 212 222 17 08 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 14 o χλμ Οδού Θες/νίκης - Έδεσσας, 570 11 Αγχίαλος. T. 2310 790 200 DESIGNSANITARYARTLIFESTYLE

Διαβάστε περισσότερα

Πολλαπλοί Νιπτήρες κατασκευασμένοι από MIRANIT

Πολλαπλοί Νιπτήρες κατασκευασμένοι από MIRANIT Πολλαπλοί Νιπτήρες κατασκευασμένοι από MIRANIT Miranit - ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ Smart Hygiene Solutions. MIRANIT Ο νέος συνθετικός γρανίτης Ο νέος συνθετικός γρανίτης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ IDEL STNDRD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289

Διαβάστε περισσότερα

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως PHILIPS InStyle Κρεμαστό φωτιστικό Attilio ματ χρώμιο LED Διακοσμήστε το σπίτι σας με φως Αυτά τα λεπτά, φουτουριστικά, επίπεδα κρεμαστά φωτιστικά αιωρούνται κομψά από ένα λεπτό καλώδιο και είναι απόλυτα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ SILVERÅN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μερικά από τα έπιπλα θα πρέπει να στερεωθούν στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά ΜΙΤΟ. με νέο σύστημα τοποθέτησης με ένα click

Σειρά ΜΙΤΟ. με νέο σύστημα τοποθέτησης με ένα click Στον κατάλογο που ακολουθεί οι τιμές είναι ενδεικτικές. Οι εκπτώσεις μας ξεκινούν από 20% ή και περισσότερο ανάλογα με την παραγγελία σας. Σημειώστε τους κωδικούς που θέλετε και καλέστε μας στο 2118002312

Διαβάστε περισσότερα

ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες

ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες ipalyss Απαράμιλλη Αντοχή σε Λεπτές Επιφάνειες Η νέα μας σειρά εμπνέεται από τον Bernard de Palissy, τον διάσημο γάλλο κεραμίστας του 16ου αιώνα, ο οποίος αδιάκοπα αναζητούσε τα μυστικά των πολύ λεπτών

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών στερέωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ LILLÅNGEN Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών στερέωσης. Χρησιμοποιήστε μηχανισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ BESTÅ/INREDA Σύστημα αποθήκευσης ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Το γυαλί ασφαλείας πρέπει να χειρίζεται με προσοχή! Μια χτυπημένη γωνία ή μια γρατζουνισμένη επιφάνεια μπορεί, σε εξαιρετικές περιπτώσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΝΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ IDEL STNDRD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 26ης Οκτωβρίου 90 Service Θεσ/νίκη IDEL STNDRD Έκθεση Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα www.idealstandard.gr Η Ideal Standard ακολουθεί πολιτική συνεχούς βελτίωσης

Διαβάστε περισσότερα

DECO ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ

DECO ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ DECO ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ 2 3 Λειτουργικότητα που εξοικονομεί χώρο και αποδίδει αισθητική Τα εντοιχιζόμενα καζανάκια της σειράς DECO χαρακτηρίζονται από σημαντικά πλεονεκτήματα έτσι ώστε να τα εμπιστευθείτε,

Διαβάστε περισσότερα

CERAMIX-BLUE ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

CERAMIX-BLUE ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ - ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ IDEAL STANDARD γραφεία. ªÂÛÔÁ ˆÓ 265 154 51. æ ÈÎfi Αθήνα ËÏ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26Ë ÎÙˆ Ú Ô 90 & ªÈÓˆÙ ÚÔ 1 Porto Center Ù ÛÙËÌ 23 546 27 Θεσ/νίκη ËÏ. 2310 488288 Fax 2310 488289 Τμήμα Έργων

Διαβάστε περισσότερα

εκλεπτυσμένη αισθητική

εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική Φεβρουάριος 2013 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: Συνεργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PLATSA Σύστημα αποθήκευσης ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί να διαφέρουν και γι αυτό απαιτούνται διαφορετικοί μηχανισμοί στήριξης. Χρησιμοποιήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ απο MDF & ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ απο MDF & ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ απο MDF & ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΑΣΣΗΣ COMPANY PROFILE Τα έπιπλα μπάνιου DESIGN παράγονται στην Ελλάδα με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Κατασκευάζονται από MDF, Κόντρα πλακέ θαλάσσης

Διαβάστε περισσότερα

IDEALRAIN ΧAΛΑΡΩΣΗ ΕΥΕΞΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

IDEALRAIN ΧAΛΑΡΩΣΗ ΕΥΕΞΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ IDEAL STANDARD Γραφεία Λ. Μεσογείων 265 154 51 Ν. Ψυχικό Αθήνα Τηλ. 210 6790800 Fax 210 6790890 26ης Οκτωβρίου 90 & Μινωταύρου 1 Porto Center Κατάστημα 23 546 27 Θεσ/νίκη Τηλ. 2310 488288 Fax 2310 488289

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN SANITARY ART LIFESTYLE. Ανανέωση πολλών αστέρων! Ανακαινίστε το ξενοδοχείο σας με τις νέες προτάσεις vitruvit!

DESIGN SANITARY ART LIFESTYLE. Ανανέωση πολλών αστέρων! Ανακαινίστε το ξενοδοχείο σας με τις νέες προτάσεις vitruvit! DESIGN SANITARY ART LIFESTYLE Ανανέωση πολλών αστέρων! Ανακαινίστε το ξενοδοχείο σας με τις νέες προτάσεις vitruvit! πρόταση luxury Modena rimless λεκάνη επίτοιχη με τεχνολογία έκπλυσης RIMLESS. New rimless

Διαβάστε περισσότερα

H εμπνευσμένη απλότητα

H εμπνευσμένη απλότητα H εμπνευσμένη απλότητα Merten Σεπτέμβριος 2010 1 Υλικά κατασκευής Πιστοποίηση Κατοικία 2 Merten: ένα ιστορικό όνομα εμπλουτίζει τη σειρά διακοπτών της Schneider Electric Ως παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA. Σύστημα αποθήκευσης. ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ STUVA Σύστημα αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΟ Ebba Strandmark ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ο σκελετός μπορεί να καθαριστεί με ένα ελαφρά βρεγμένο πανί. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό και στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σπάνια

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο!

η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! η καινοτομία στη δόμηση λέγεται υαλομάρμαρο! powered by χαρακτηριστικά πρωτοποριακό ανθεκτικό ευέλικτο οικολογικό οικονομικό διαχρονικό μοναδικό εύχρηστο Είναι φιλικό προς το περιβαλλον και κατασκευάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Προϊόντα ντους ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Προϊόντα ντους ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ H Preutz/N Karlsson ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Καθαρίστε με ένα απαλό πανί βρεγμένο με νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε σκόνη καθαρισμού,

Διαβάστε περισσότερα

Qualitative Treatment and

Qualitative Treatment and ualitative reatment and anufacture O D U L A R S Y S E S C O P A C H P L S R A I F I C A O Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1963 από τον Σάββα Ψαραδέλλη σαν ατομική επιχείρηση με βασικό αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HEMNES. Έπιπλα μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HEMNES. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HEMNES Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Μερικά από τα έπιπλα θα πρέπει να στερεωθούν στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Συρόμενες πόρτες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες

10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Πόρτες με μεντεσέδες ΔΩΡΕΑΝ 10 Χρόνια ΕΓΓΥΗΣΗ Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA. Σειρά αποθήκευσης. ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Γυαλί: Καθαρίστε με ένα πανί και υγρό για τα τζάμια. Σκουπίστε με

Διαβάστε περισσότερα

P R A X I S a c c e s s o r i e e r u b i n e t t e r i e b a g n o 2010

P R A X I S a c c e s s o r i e e r u b i n e t t e r i e b a g n o 2010 P R A X I S accessorie e rubinetterie bagno 2010 P R A X I S accessorie e rubinetterie bagno 2010 P R A X I S Αγαπητοί φίλοι, Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο του PRAXIS, ένα νέο πρόγραμμα υλικών που η γέννηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΕΙΡΑ CARE 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΕΙΡΑ CARE 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΕΙΡΑ CARE 2018 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗΣ CARE Όλοι έχουν δικαίωμα σε ένα μπάνιο ιδανικό! Με τη σειρά ειδών υγιεινής, η VITRUVIT ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ανθρώπων μεγαλύτερης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η εκτέλεση των οικοδομικών εργασιών, στο πλαίσιο του έργου Πτέρυγα δωρητών στην ανατολική πτέρυγα Β ορόφου

Διαβάστε περισσότερα

Μεταμορφώστε το μπάνιο σας

Μεταμορφώστε το μπάνιο σας Μεταμορφώστε το μπάνιο σας Κλιματεχνική Α.Ε Υποκατάστημα Αθηνών Κολοκοτρώνη 15 Κρυονέρι 145 68 Αττική Τηλ. +30 210 816 1200 Φαξ. +30 210 816 1255 Κεντρικά Γραφεία - Εργοστάσιο Μαρίνου Αντύπα 35 Καλαμαριά

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Εγκατάστασης & Εντοιχισμού

Συστήματα Εγκατάστασης & Εντοιχισμού Συστήματα Εγκατάστασης & Εντοιχισμού Ασφάλεια και αντοχή Συστήματα εγκατάστασης Roca Συστήματα Εγκατάστασης Ασφάλεια και αντοχή Ευρύ πεδίο λύσεων Με τα συστήματα Duplo της Roca, μπορείτε να εξασφαλίσετε

Διαβάστε περισσότερα

α ι σ θ η σ η π ε τ ρ α σ Ultra Flat S

α ι σ θ η σ η π ε τ ρ α σ Ultra Flat S α ι σ θ η σ η π ε τ ρ α σ Ultra Flat S 1 2 ΟΨΗ & ΥΦΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ Η Ultra Flat S είναι η νέα σειρά από ντουσιέρες της Ideal Standard. Είναι κατασκευασμένες από το IDEL SOLID, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

Καζανάκια/Καλύμματα JAPAR

Καζανάκια/Καλύμματα JAPAR Καζανάκια/Καλύμματα JAPAR Εντοιχισμένο καζανάκι το οποίο λειτουργεί με αισθητήρα Touch- free και ροή νερού 3/6 lt. Τα πλεονεκτήματα του Sense στο μπάνιο σας : Υγιεινή Εγγύηση διάρκειας ζωής μπαταριών :

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ EKET. Σύστημα αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ EKET. Σύστημα αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ EKET Σύστημα αποθήκευσης ΦΡΟΝΤΙΔΑ Καθαρίστε με ένα πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Για να εμποδίσετε τυχόν ανατροπή

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ HAVSTA Σειρά αποθήκευσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ Ξύλο: Καθαρίστε με ένα πανί και ήπιο καθαριστικό. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Γυαλί: Καθαρίστε με ένα πανί και υγρό για τα τζάμια. Σκουπίστε με

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!!

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ. Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Σύμφωνες με τις περιβαλλοντικές προδιαγραφές όλης της Ευρώπης!! ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ADURO Asgård ΜΟΝΤΕΛΟ Σελίδα Asgård 1 3 Asgård

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ Φωτισμός Κουζίνας Η προετοιμασία του φαγητού και οι εργασίες στην κουζίνα γίνονται πιο εύκολες, πιο ασφαλείς και πιο διασκεδαστικές, όταν έχετε έναν καλό και ομοιόμορφο φωτισμό κατά μήκος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ MALM. Σειρά επίπλων υπνοδωματίου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ MALM. Σειρά επίπλων υπνοδωματίου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ MALM Σειρά επίπλων υπνοδωματίου ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Καθαρίστε με ένα νωπό πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Καθαρίστε τον καθρέφτη

Διαβάστε περισσότερα

άνεση αξία ασφάλεια έγχρωμη μοντέρνα Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας;

άνεση αξία ασφάλεια έγχρωμη μοντέρνα Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας; Θυροτηλεόραση Θέλετε μία σύγχρονη λύση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας; αξία άνεση Θέλετε μέγιστη άνεση και ασφάλεια στο σπίτι και έξω απ αυτό; ασφάλεια έγχρωμη Θέλετε μία άψογη, έγχρωμη εικόνα των επισκεπτών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT. Σύστημα ντουλάπας ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ PAX & KOMPLEMENT Σύστημα ντουλάπας Διαβάστε περισσότερα στο φυλλάδιο των εγγυήσεων. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο. Τα υλικά κάθε τοίχου μπορεί να διαφέρουν και γι

Διαβάστε περισσότερα

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως

Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Stratosphere ανθρακί LED Απολαύστε έναν όμορφο κήπο με φως Η απλίκα Philips Stratosphere LED για εξωτερικούς χώρους, σε γκρι-ανθρακί χρώμα, είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ απο MDF & ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ απο MDF & ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ απο MDF & ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ ΘΑΛΑΣΣΗΣ COMPANY PROFILE Τα έπιπλα μπάνιου DESIGN παράγονται στην Ελλάδα με τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές. Κατασκευάζονται από MDF, Κόντρα πλακέ θαλάσσης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013 ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013 ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013 ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ BITOLA 60, 80...3 CONTEMPO 100...5 CONTEMPO 80...5 OLYMPIA EVO 65...6 DELFI 80...6 ARNAIA 60, 70, 80...6 ARNAIA EVO 100...6 ARNAIA 90, 100...7 ARNAIA ΚΡΕΜΑΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

DECO Collection

DECO Collection DECO Collection -- 1 -- -- 1 -- Κάθε φορά που ένας επισκέπτης μπαίνει για πρώτη φορά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου αποκτά μια αίσθηση για τον χώρο, η διακόσμηση, οι υφές και η ποιότητα των λευκών ειδών

Διαβάστε περισσότερα

care.είδη υγιεινής Ο κάθε άνθρωπος για τη VITRUVIT μοναδικός, το ίδιο και οι ανάγκες του!

care.είδη υγιεινής Ο κάθε άνθρωπος για τη VITRUVIT μοναδικός, το ίδιο και οι ανάγκες του! C.. Ο κάθε άνθρωπος για τη VITRUVIT μοναδικός, το ίδιο και οι ανάγκες του! είναι Αυτή η βασική αρχή της εταιρείας μας, οδήγησε στη δημιουργία της εξειδικευμένης σειράς για άτομα μειωμένης κινητικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

2/3 8/9 18/19. prince. gallery fame

2/3 8/9 18/19. prince. gallery fame 2/3 8/9 18/19 prince gallery fame 2 prince 3 4 Οι δημιουργικοί συνδυασμοί του χρυσού, σε γυαλί και λάκα ενισχύει την αίσθηση της κλασικότητας. Η αισθητική του επίπλου αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο με

Διαβάστε περισσότερα

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους

Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους PHILIPS mygarden Φωτιστικό τοίχου Flagstone μαύρο LED Φωτίστε τη ζωή στους εξωτερικούς σας χώρους Μινιμαλιστική σχεδίαση αλλά με ανθεκτική λειτουργία. Αυτό το μαύρο επιτοίχιο φωτιστικό της Philips ρίχνει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ELIOT BY LEGRAND ΓΙΑ EΞΥΠΝΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ELIOT BY LEGRAND, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

2/3 8/9 18/19. prince. gallery fame

2/3 8/9 18/19. prince. gallery fame prince gallery fame 2/3 8/9 18/19 prince gallery fame 2 prince 3 4 Οι δηµιουργικοί συνδυασµοί του χρυσού, σε γυαλί και λάκα ενισχύει την αίσθηση της κλασικότητας. Η αισθητική του επίπλου αναδεικνύεται

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

Έπιπλα Μπάνιου για κάθε σπίτι! designs. www.seydap.gr

Έπιπλα Μπάνιου για κάθε σπίτι! designs. www.seydap.gr Έπιπλα Μπάνιου για κάθε σπίτι! 2012 designs Νο Επίπλου 1001 Ευρύχωρο έπιπλο με βαθύ συρτάρι και ντουλάπι με ανάκλιση. Τα χρώματα του ξύλου αναδεικνύουν τον μοντέρνο σχεδιασμό του. Υπέροχο και σε λακαριστό.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TableLine Σελίδα 8 3. Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές. SkyLine. Σωλήνες ανάρτησης ραφιού. HighLine

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ. TableLine Σελίδα 8 3. Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές. SkyLine. Σωλήνες ανάρτησης ραφιού. HighLine ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ TableLine Σελίδα 8 3 Λειτουργικές κολόνες Κονσόλες μπαρ ίσιες και λοξές SkyLine Σελίδα 8 5 Σωλήνες ανάρτησης ραφιού HighLine Σελίδα 8 7 Κολόνες μήκους έως 3 m με ευρεία γκάμα αξεσουάρ TurnLine

Διαβάστε περισσότερα

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες

Ανοξείδωτοι Νεροχύτες Επιφάνεια υ Οι ανοξείδωτοι νεροχύτες PYRAMIS είναι κατασκευασμένοι, αποκλειστικά και μόνο, από άριστης ποιότητος ατσάλι (CrNi 18/10), τύπου AISI 304. Το άριστης ποιότητας ανοξείδωτο υλικό είναι κατάλληλο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξης: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Θεσσαλονίκη 31/08/2018 Διεύθυνση Τεχνικού Ταχ. Δ/νση : Κων/λεως 49 Τ.Κ. : 546 42 Πληροφ

Διαβάστε περισσότερα

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως

Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως PHILIPS mybathroom Φωτιστικό τοίχου Vitalise χρώμιο Φρεσκαριστείτε με όμορφο, φυσικό φως Το επιτοίχιο φωτιστικό Philips mybathroom Vitalise μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια για να ταιριάζει στις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΌΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ Καλός, λειτουργικός φωτισμός Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για όλες τις κουζίνες, τόσο για την ασφάλεια όσο και για την εμφάνιση. Η προετοιμασία του φαγητού

Διαβάστε περισσότερα

MADE IN ITALY. Κορυφαία ποιότητα

MADE IN ITALY. Κορυφαία ποιότητα 3 MADE IN ITALY Κορυφαία ποιότητα Πιστεύουμε ότι ο νεροχύτης, θα έπρεπε να αναδεικνύει το προσωπικό σας στύλ όπως και η κουζίνα σας. Θα πρέπει ν ανταπεξέρχεται στη σκληρή δουλειά, διατηρώντας την ομορφιά

Διαβάστε περισσότερα

think. design. create. inspire. lab.

think. design. create. inspire. lab. think. design. create. inspire. lab. Η Verfo Lab είναι η εξέλιξη της Verfo ΑΕ. Οι συνεργασίες με βιομηχανικούς σχεδιαστές προσφέρουν στις συλλογές της αισθητική, λειτουργικότητα και design. Η Verfo Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON. Έπιπλα μπάνιου ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ GODMORGON Έπιπλα μπάνιου ΑΣΦΑΛΕΙΑ Τα έπιπλα θα πρέπει να στερεώνονται στον τοίχο με το εξάρτημα που εσωκλείεται. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους μηχανισμών στερέωσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Αποξήλωση και απομάκρυνση της μικρής ντουλάπας από το υπνοδωμάτιο 2 1,00 τεμ ,00

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Αποξήλωση και απομάκρυνση της μικρής ντουλάπας από το υπνοδωμάτιο 2 1,00 τεμ ,00 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ α/α Περιγραφή Εργασίας Ποσότητα Μονάδα Μέτρησης Ποσότητας Τιμή Μονάδας Μέτρησης ( ) Κόστος χωρίς ΦΠΑ ( ) Σχόλια 1 2 3 4 5 6 7 Αποξήλωση απομάκρυνση του διαχωριστικού μεταξύ του υπνοδωματίου

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ: Οι εργασίες που απαιτούνται είναι οι έξεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι Π Π Ο Κ Ρ Α Τ Ε Ι Ο Θεσσαλονίκη 04/06/2018 Διεύθυνση Τεχνικού Ταχ. Δ/νση : Κων/λεως 49 Τ.Κ. : 546 42 Πληροφ

Διαβάστε περισσότερα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα

Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Οδηγός αγοράς PLATSA Σύστημα αποθήκευσης Φροντίδα και καθάρισμα Καθαρίστε με ένα πανί και ένα διάλυμα ήπιου απορρυπαντικού. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό, στεγνό πανί. Συναρμολόγηση ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο Ανακαίνισης Lux

Πακέτο Ανακαίνισης Lux Πακέτο Ανακαίνισης Lux Κόστος Ανακαίνισης 22.500 για διαμέρισμα 70 τ.μ. - Δώρο συρόμενος απορροφητήρας TEKA & Μπριζοδιακόπτες Legrand - Το πακέτο περιλαμβάνει : Αποξηλώσεις Αποξήλωση παλαιού μπάνιου (είδη

Διαβάστε περισσότερα

Kρυφοί οδηγοί συρταριών

Kρυφοί οδηγοί συρταριών ΟΔΗΓΟΙ ΣΥΡΤΑΡΙΩΝ Η Βογιατζόγλου Systems αντιπροσωπεύει την ιταλική εταιρεία SALICE Guide, η οποία με τα συστήματα κρυφών οδηγών FUTURA και UNICA για ξύλινα συρτάρια, προσφέρει τις ιδανικότερες λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας

Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Οδηγός αγοράς Ενσωματωμένος φωτισμός κουζίνας Άτοκες Δόσεις Νέο Πρόγραμμα Ισχύει με όλες τις πιστωτικές κάρτες. Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει τις κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό. 36 Μέχρι άτοκες

Διαβάστε περισσότερα

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική

Sedna. εκλεπτυσμένη αισθητική Sedna εκλεπτυσμένη αισθητική 1 2 Slim design Ευκολία Κατοικία Sedna: εργάζεται μαζί σας Η Schneider Electric δημιούργησε και σας προσφέρει τη νέα σειρά διακοπτικού υλικού Sedna. Η σειρά Sedna χαρακτηρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ (Με δύο όμοιους ανακλινόμενους χειρολισθήρες) ΓΕΝΙΚΑ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI. Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ELVARLI Σύστημα ανοιχτής αποθήκευσης ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ehlén Johansson ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ρυθμιζόμενος ορθοστάτης πρέπει να στερεωθεί στην οροφή. Η πλαϊνή μονάδα πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο. Ανάλογα

Διαβάστε περισσότερα