Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης"

Transcript

1 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης

2 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Περιεχόμενα Γενικά Στοιχεία Στοιχεία Επιλεξιμότητας Στοιχεία Κατοικίας Προσωπικά στοιχεία Στοιχεία Αίτησης-Νοικοκυριού Οικονομικά Στοιχεία- Εισοδήματα τελευταίων 6 μηνών Οικονομικά Στοιχεία- Καταθέσεις, Επενδύσεις, Ακίνητη και Κινητή περιουσία Σύνθεση Νοικοκυριού Επισημάνσεις αίτησης Απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης Υπολογιζόμενα ποσά αίτησης Κουμπιά αίτησης

3 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Γενικά Στοιχεία Όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα το πληροφοριακό σύστημα στα Γενικά Στοιχεία φέρνει αυτόματα τα βασικά στοιχεία του προσώπου τα οποία είναι: ΑΜΚΑ ΑΦΜ Επώνυμο Όνομα

4 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Στοιχεία Επιλεξιμότητας Αν πατήσετε πάνω στο εικονίδιο (info) θα δείτε πληροφορίες για τις ποιες κατηγορίες προσώπων που εξαιρούνται από το πρόγραμμα. Αν πατήσετε το infoξανά το μήνυμα εξαφανίζεται. Άρα θα πρέπει να επιβεβαιώσετε με το πρόσωπο που θέλει να συμπληρώσει την αίτηση τα παρακάτω: Αν φιλοξενείται ή περιθάλπεται σε μονάδα κλειστής φροντίδας ή σε στέγη υποστηριζόμενής διαβίωσης; Αν φιλοξενείται σε μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης (οικοτροφεία, ξενώνες) ή είναι ωφελούμενος/η του προγράμματος προστατευμένων διαμερισμάτων του αρ. 9 του Ν.2716/99; Αν είναι αυτή την περίοδο ωφελούμενος/η του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη»; Αν έχει στην ιδιοκτησία του/της ένα ή περισσότερα αεροσκάφη ή ένα ή περισσότερα ελικόπτερα ή ένα ή περισσότερα ανεμόπτερα ή μία ή περισσότερες δεξαμενές κολύμβησης (πισίνες) ή ένα ή περισσότερα σκάφη αναψυχής άνω των 5 μέτρων και με κινητήρα ισχύος άνω των 50 κυβικών εκατοστών; Αν σε οποιοδήποτε από αυτά σας απαντήσει ΝΑΙ (εκτός από το αν είναι ωφελούμενο/η του προγράμματος "Στέγαση και Επανένταξη") θα πρέπει να ενημερώσετε τον αιτούντα ότι η αίτηση του δεν θα γίνει δεκτή. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορεί να κάνει την αίτηση.

5 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Στοιχεία Κατοικίας Το επόμενο τμήμα της αίτησης είναι τα στοιχεία κατοικίας. Σε περίπτωση που η μόνιμη κατοικία διαμονής του νοικοκυριού είναι διαφορετική από αυτήν που έχει δηλωθεί στο τελευταίο Ε1, απαιτείται η προσκόμιση οποιουδήποτε δικαιολογητικού που τεκμηριώνει τη μεταβολή (πχ μισθωτήριο συμβόλαιο, λογαριασμοί ΔΕΚΟ, τηλεπικοινωνιών κτλ). Αν σας έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορείτε να προβείτε στις απαραίτητες αλλαγές. Όπως βλέπετε, έρχονται αυτόματα από το σύστημα τα πεδία Οδός Κατοικίας, Αριθμός, ΤΚ Κατοικίας, Δήμος Κατοικίας, Νομός Κατοικίας και ιδιοκτησιακό καθεστώς. Προσοχή! Αν δεν έρθει συμπληρωμένο το πεδίο για το ΤΚ κατοικίας, συμπληρώνοντας το θα εμφανιστεί μία λίστα με τους Δήμους στους οποίους εμφανίζεται ο συγκεκριμένος ΤΚ. Επιλέξτε τη σωστή και το πεδίο του Δήμου θα συμπληρωθεί αυτόματα από το σύστημα. Επιβεβαιώστε όλα τα στοιχεία που βλέπετε και όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς επειδή είναι πολλές οι υποπεριπτώσεις μπορείτε να πάτε στην επόμενη διαφάνεια με τις συχνές ερωτήσεις για περισσότερες πληροφορίες.

6 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Προσωπικά στοιχεία Σε αυτό το τμήμα της αίτησης έχουμε τα προσωπικά στοιχεία. Όπως βλέπετε έρχονται αυτόματα από το σύστημα κάποια πεδία. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ελέγξετε όλα τα στοιχεία με το πρόσωπο που θέλει να κάνει την αίτηση και αν κάποια πεδία δεν είναι συμπληρωμένα μπορείτε να τα συμπληρώσετε εσείς. Π.χ. στο εργασιακό statusαν από το σύστημα έχει έρθει ότι είναι εργαζόμενος και πλέον μπορείτε να τεκμηριώστε ότι είναι άνεργος/η το επιλέγετε από το αναδυόμενο παράθυρο. Το ίδιο κάνετε και για τα υπόλοιπα πεδία.

7 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Στοιχεία Αίτησης-Νοικοκυριού Το επόμενο βήμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε αν το πρόσωπο που κάνει την αίτηση είναι μονογονεϊκή οικογένεια. Εδώ να τονίσουμε ότι μονογονεϊκή οικογένεια είναι η οικογένεια στην οποία ένας μόνος γονέας (άγαμος, σε χηρεία ή διαζευγμένος, ή λόγω κράτησης του έτερου γονέα σε σωφρονιστικό κατάστημα) ασκεί κατ αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση τη γονική μέριμνα ενός ή περισσότερων ανήλικων τέκνων. Στη συνέχεια πρέπει να συμπληρώσετε το επικοινωνίας καθώς θα επιτρέψει την επικοινωνία με το πρόσωπο που συμπληρώνει την αίτηση. Παρακαλούμε συμπληρώστε το και βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό. Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε το IBAN του αιτούντος και να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός ανήκει στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Για τις ελληνικές τράπεζες το IBANξεκινάει από GRκαι ακολουθούν 25 ψηφία (27 αλφαριθμητικοί χαρακτήρες συνολικά). Το επόμενο πεδίο που πρέπει να συμπληρώσετε είναι το τηλέφωνο κατοικίαςενώ το επόμενο είναι το κινητό τηλέφωνο το οποίο είναι εξίσου σημαντικό με το καθώς θα επιτρέψει την επικοινωνία με το πρόσωπο που συμπληρώνει την αίτηση. Παρακαλούμε συμπληρώστε το και βεβαιωθείτε ότι είναι σωστό. Τέλος θα πρέπει να συμπληρώσετε τον Αριθμό παροχής Ηλεκτρικής ενέργειας που φαίνεται σε οποιονδήποτε λογαριασμό ΔΕΗ σας προσκομίσουν.

8 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Οικονομικά Στοιχεία- Εισοδήματα τελευταίων 6 μηνών Εδώ πλέον θα δούμε τα πεδία που αναφέρονται στα οικονομικά στοιχεία των τελευταίων 6 μηνών. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τα οικονομικά στοιχεία του προσώπου ελέγχοντας μαζί του βήμα - βήμα όλα τα πεδία. Μισθοί Αν πατήσετε το infoθα δείτε ότι αναφέρεται στο σύνολο από μισθούς, ημερομίσθια κτλ το τελευταίο 6μηνο (συμπεριλαμβάνονται και εισοδήματα αλλοδαπής προέλευσης).πρέπει να καταχωρήσετε το συνολικό ποσό και αυτόματα θα εξαιρεθεί το 20% στους υπολογισμούς. Αντιστοιχεί στο άθροισμα των παρακάτω πεδίων. Αν αιτούσα είναι η σύζυγος, τα πεδία είναι τα αντίστοιχα της συζύγου δηλαδή που βλέπεται στο παράθυρο/ Συντάξεις Αφορά το σύνολο από συντάξεις (κύριες και επικουρικές) το τελευταίο 6μηνο. Αντιστοιχεί στο πεδίο [303] του εντύπου Ε1. Αν αιτούσα είναι η σύζυγος το αντίστοιχο πεδίο για τη σύζυγο είναι το [304] Αγροτική δραστηριότητα Αφορά το συνολικό εισόδημα από Αγροτικές επιχειρήσεις (& αλλοδαπής προέλευσης) το τελευταίο 6μηνο.Πρέπει να καταχωρηθεί το συνολικό ποσό και αυτόματα θα εξαιρεθεί το 20% στους υπολογισμούς. Παρακάτω βλέπετε τα πεδία στο Ε1 αν την αίτηση την κάνει ο σύζυγος ή η σύζυγος. Επιχειρήσεις, Ελ. Επαγγέλματα Αφορά το συνολικό εισόδημα από Επιχειρήσεις (& αλλοδαπής προέλευσης) & εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα (από μπλοκάκια ή από μη επιτηδευματίες) το τελευταίο 6μηνο.Πρέπει να καταχωρηθεί το συνολικό ποσό και αυτόματα θα εξαιρεθεί το 20% στους υπολογισμούς. Παρακάτω βλέπετε τα πεδία στο Ε1 αν την αίτηση την κάνει ο σύζυγος ή η σύζυγος.

9 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Ενοίκια Αφορά το συνολικό εισόδημα ακίνητη περιουσία (& αλλοδαπής προέλευσης) το τελευταίο 6μηνο.Αντιστοιχεί στο άθροισμα των πεδίων του εντύπου Ε1: [103], [105], [109], [101], [107], [131], [133], [171] και τη διαφορά των πεδίων ( [111]-[113] ). Αν αιτούσα είναι η σύζυγος, τα αντίστοιχα πεδία της συζύγου είναι τα: [104], [106], [110], [102], [108], [132], [134], [172] και τη διαφορά των πεδίων ( [112]-[114] ). Εργόσημο Αφορά το σύνολο από Εργόσημο το τελευταίο 6μηνο.Πρέπει να καταχωρηθεί το συνολικό ποσό και αυτόματα θα εξαιρεθεί το 20% στους υπολογισμούς. Αντιστοιχεί στο πεδίο [309] του εντύπου Ε1. Αν αιτούσα είναι η σύζυγος το αντίστοιχο πεδίο της συζύγου είναι το [310]. Επίδομα Ανεργίας Αφορά το σύνολο από Επιδόματα ανεργίας του ΟΑΕΔ το τελευταίο 6μηνο. Αντιστοιχεί στο πεδίο [661] του εντύπου Ε1. Αν αιτούσα είναι η σύζυγος το αντίστοιχο πεδίο της συζύγου είναι το [662]. ΕΚΑΣ Αφορά ο σύνολο από το ΕΚΑΣ το τελευταίο 6μηνο. Αντιστοιχεί στο άθροισμα των πεδίων [305] και [335] του εντύπου Ε1. Αν αιτούσα είναι η σύζυγος τα αντίστοιχα πεδία της συζύγου είναι τα [306] και [336]. Άλλα Επιδόματα Αφορά το συνολικό ποσό από επιδόματα (όλα εκτός της ανεργίας του ΟΑΕΔ και το ΕΚΑΣ) το τελευταίο 6μηνο. Δηλώνονται όλα. Άλλα Εισοδήματα Αφορά το συνολικό ποσό από άλλα εισοδήματα (όλα εκτός αυτών που δηλώθηκαν στα άλλα πεδία) το τελευταίο 6μηνο.Αντιστοιχεί στο άθροισμα των πεδίων [121], [619], [659], [617], [657], [825], [123] του εντύπου Ε1. Αν αιτούσα είναι η σύζυγος τα αντίστοιχα πεδία της συζύγου είναι τα [122], [620], [660], [618], [658], [826], [124].

10 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Οικονομικά Στοιχεία- Καταθέσεις, Επενδύσεις, Ακίνητη και Κινητή περιουσία Και εδώ θα πρέπει να συμπληρώσετε τα οικονομικά στοιχεία του προσώπου ελέγχοντας μαζί του βήμα - βήμα όλα τα πεδία. Σύνολο Τόκων από καταθέσεις Αφορά το συνολικό ποσό από τόκους καταθέσεων σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας όπως αυτό έχει δηλωθεί στην τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση.αντιστοιχεί στο άθροισμα των πεδίων [667] και [669] του εντύπου Ε1. Αν αιτούσα είναι η σύζυγος τα αντίστοιχα πεδία της συζύγου είναι τα [668] και [670] Σύνολο Καταθέσεων Αφορά το συνολικό ποσό Καταθέσεων σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού όπως αυτό έχει δηλωθεί στην τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση. Αξία Ακινήτων Αφορά τη συνολική φορολογητέα αξία της ακίνητης περιουσίας.αν αυτή έχει μεταβληθεί από την τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση, θα πρέπει να προσκομίσει έγγραφα που να αποδεικνύουν την μεταβολή. Αξία Ακινήτων Εξωτερικού Αφορά τη συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας στο εξωτερικό Αντικειμενική αξία οχημάτων Αφορά τη συνολική αξία της Ετήσιας αντικειμενικής δαπάνη για ΙΧ (επιβατικά ΙΧ, ΜΧ αυτοκίνητα ή και δίκυκλα). Αν αυτή έχει μεταβληθεί από την τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση, θα πρέπει να προσκομίσει έγγραφα που να αποδεικνύουν την μεταβολή.αντιστοιχεί στο πεδίο [851] του εντύπου Ε1. Αν αιτούσα είναι η σύζυγος το αντίστοιχο πεδίο της συζύγου είναι το [852] Επενδύσεις Αφορά το συνολικό ποσό από Μερίσματα, Δικαιώματα, δωρεές, κτλ όπως αυτό έχει δηλωθεί στην τελευταία εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση.αντιστοιχεί στο άθροισμα των πεδίων [781], [291], [295], [671], [673], [783], [829], [865] του εντύπου Ε1. Αν αιτούσα είναι η σύζυγος τα αντίστοιχα πεδία της συζύγου είναι τα [782], [292], [296], [672], [674], [784], [830], [866]

11 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Σύνθεση Νοικοκυριού Φτάσαμε πλέον στη σύνθεση νοικοκυριού στην οποία πέρα από το πρόσωπο που υποβάλλει την αίτηση θα δείτε και ποια μέλη του νοικοκυριού σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόσωπο καθώς και η σχέση του με το πρόσωπο αυτό. Αν είναι λάθος μπορείτε να πατήσετε επεξεργασία και να συμπληρώσετε τα στοιχεία του σωστού μέλους, να πατήσετε διαγραφή για να διαγράψετε το μέλος αυτό ή να προσθέσετε νέο μέλος πατώντας στο κουμπί "Νέο Μέλος".

12 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Επισημάνσεις αίτησης Φτάσαμε στο σημείο που βλέπουμε τις επισημάνσεις που βγάζει το πληροφοριακό σύστημα. Στις επισημάνσεις αίτησης αν πατήσετε infoθα δείτε ότι κάθε επισήμανση έχει μια τιμή βαρύτητας. Για επισημάνσεις με βαρύτητα 100, μόνο οι χρήστες των Δήμων έχουν δικαίωμα να αποφανθούν. Αν συμφωνούν (ο αιτών απέδειξε ότι αυτά που δηλώνει είναι αληθή) πρέπει να επιλέξουν την επιλογή "Αποδοχή", οπότε το σύστημα ξεπερνάει την επισήμανση. Διαφορετικά πρέπει να επιλέξουν το "Απόρριψη", με αποτέλεσμα την Μη έγκριση της αίτησης. Για επισημάνσεις με βαρύτητα 200, πρέπει να διορθωθούν ή να συμπληρωθούν στοιχεία. Όσο εμφανίζονται επισημάνσεις βαρύτητας 200, δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί η αίτηση. Επισημάνσεις με βαρύτητα 300 έχουν αποτέλεσμα την Μη έγκριση της αίτησης.

13 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης Φτάνοντας στα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα δείτε τι δικαιολογητικά θα πρέπει να ζητήσετε από το πρόσωπο που υποβάλλει την αίτηση. Θα υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν.

14 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Υπολογιζόμενα ποσά αίτησης Τέλος στα υπολογιζόμενα ποσά αίτησης υπολογίζει το σύστημα το: Μηνιαίο ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΠΟΣΟ νοικοκυριού Συνολικό δηλωμένο Εισόδημα νοικοκυριού περιόδου Συνολικό μηνιαίο δηλωμένο Εισόδημα νοικοκυριού Μηνιαίο Ποσό Εισοδηματικής Ενίσχυσης

15 Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Κουμπιά αίτησης Πατώντας το κουμπί «Επιστροφή» επιστρέφουμε στο προηγούμενο μενού. Με το κουμπί «Έλεγχος και Αποθήκευση» (κάτω από το "Αποθήκευση") αποθηκεύονται τα δηλωθέντα στοιχεία αφού πρώτα ελεγχθούν, περιγραφεί και επισημανθεί η θέση τους στην Αίτηση. Με την επιλογή «Αποθήκευση χωρίς Έλεγχο» (κάτω από το "Αποθήκευση"), η αίτηση αποθηκεύεται με ότι λάθη μπορεί να περιέχει. Αντιστοιχεί στην Προσωρινή Αποθήκευση. Η επιλογή «Οριστικοποίηση» (κάτω από το "Ενέργειες") της αίτησης είναι μία αμετάκλητη ενέργεια αποθήκευσης, εφόσον έχουν ελεγχθεί τα στοιχεία και είναι σωστά. Στόχος η υπογραφή από τον πολίτη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την τελική υποβολή της αίτησης δεν αρκεί η οριστικοποίηση ή η αποθήκευση. Πατώντας το κουμπί της Ακύρωσης (κάτω από το "Ενέργειες") ακυρώνεται η αίτηση και σημαίνεται ως «Ακυρωμένη». ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ενέργεια αυτή είναι αμετάκλητη. Η επιλογή της «Εκτύπωσης για έλεγχο και συμπλήρωση στοιχείων" (κάτω από το "Εκτύπωση"), εμφανίζει τα στοιχεία, που έχουν εισαχθεί ή έχουν εμφανιστεί αυτόματα και κάτω από κάθε πεδίο, υπάρχει ένας κενός χώρος για συμπλήρωση με αλλαγές. Με την επιλογή της «Εκτύπωσης» (κάτω από το "Εκτύπωση") εκτυπώνονται τα στοιχεία, όπως έχουν εισαχθεί. Χρησιμεύει και σαν αποδεικτικό για την συναίνεση του πολίτη μετά την υπογραφή του. Τέλος, πατώντας το κουμπί «Υποβολή» η αίτηση υποβάλλεται οριστικά. Προσοχή, όπως προαναφέραμε, η οριστικοποίηση της αίτησης χωρίς την τελική της Υποβολή δεν αποτελεί πράξη καταχώρησης της αίτησης στο πληροφοριακό σύστημα. Οι αιτήσεις που δεν έχουν υποβληθεί οριστικά δεν εξετάζονται από το σύστημα με σκοπό την καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14-7-2015

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14-7-2015 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14-7-2015 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΕΒΑ (Σύμφωνα με την αριθμ. Δ23/οικ.19162/1277/27-5-2015 Υ.Α. /ΦΕΚ1066Β/5-6-2015 & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΕΑΔ, 9-7-2015) Α) ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ. Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ. Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) Δήμος Κ. Νευροκοπίου Ν.Π.Δ.Δ. Κ. Νευροκοπίου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) Σας ανακοινώνουμε ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αριθμ. Δ23/οικ.19162/1277 (6) Καθορισμός εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων των ωφελούμενων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΗΜΝΟΥ- ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΗΜΝΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΜΥΡΙΝΑ 13-07-2015 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αριθμ.Πρωτ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αριθμ.Πρωτ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ 15-7-2015 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αριθμ.Πρωτ. Ταχ. Δ/νση : Πολύγυρος Ταχ. Κωδ. : 631 00 Πληροφορίες : Μ.ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΤΣΙΩΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνω Λιόσια, 14/7/ 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Άνω Λιόσια, 14/7/ 2015 Άνω Λιόσια, 14/7/ 2015 ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Υποδοχή αιτήσεων προς τους δυνητικά ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας

Διαβάστε περισσότερα

Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα, 01-07-2015 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Π.: 135634 Δ/ΝΣΗ : ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88 Ταχ. Κώδ.: 117

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ»

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ» ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ (ΤΕΒΑ/FEAD)» ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ-

Ανακοίνωση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ- Ανακοίνωση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ- Διαδικασία υπαγωγής των ωφελουµένων στο πρόγραµµα Την Παρασκευή 05-06-2015 ανακοινώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Τρόφιμα (περιλαμβανομένων την διανομή φρέσκων τροφίμων, έτοιμων γευμάτων και βρεφικών τροφών)

Δελτίο Τύπου. Τρόφιμα (περιλαμβανομένων την διανομή φρέσκων τροφίμων, έτοιμων γευμάτων και βρεφικών τροφών) Ηγουμενίτσα, 13/ 07/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Αρ. Πρωτ: 1042 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ταχ/δνση : Π. Τσαλδάρη 18 Ταχ. Κωδ. : 46100, Ηγουμενίτσα ΠΡΟΣ : Μ.Μ.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα, 01-07-2015 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Π.: 135606 Δ/ΝΣΗ : ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη 14/07/2015. ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Αριθ.Πρωτ. 39202 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αλεξανδρούπολη 14/07/2015. ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Αριθ.Πρωτ. 39202 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αλεξανδρούπολη 14/07/2015 ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Αριθ.Πρωτ. 39202 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αρμόδιος : ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ Τηλέφωνο 2551022111 Δ/νση : ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 106 ( Α ΚΑΠΗ) e-mail : tsiaousie@yahoo.gr

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικά τα βήματα της διαδικασίας υποβολής αίτησης για ΚΟΤ:

Συνοπτικά τα βήματα της διαδικασίας υποβολής αίτησης για ΚΟΤ: Υπάρχουν 2 κατηγορίες Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου: Η κατηγορία ΚΟΤ Α, και Η κατηγορία ΚΟΤ Β Για την ένταξη στο ΚΟΤ Α απαιτείται να υπάρχει εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Λιβαδειά 9-7-15 Αρ.Πρωτ.:Οικ. 237 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Λιβαδειά 9-7-15 Αρ.Πρωτ.:Οικ. 237 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ταχ.: Διοικητήριο Φίλωνος 35-39 Ταχ.Κώδικας: 32100 ΛΙΒΑΔΕΙΑ Τηλέφωνο: 22613 50300-302 Fax: 22613 50390 e-mail: f.papathoma@pste.gov.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014 Αγαπητοί Φορολογούμενοι, Η εταιρεία EPIDOSIS Σύμβουλοι Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, παρακολουθώντας τις ραγδαίες

Διαβάστε περισσότερα

Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα, 01-07-2015 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Π.: 135690 Δ/ΝΣΗ : ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88 Ταχ. Κώδ.: 117

Διαβάστε περισσότερα

FAQs για το Κοινωνικό Μέρισμα

FAQs για το Κοινωνικό Μέρισμα FAQs για το Κοινωνικό Μέρισμα 1. Πού μπορώ να υποβάλω αίτηση για το Για να διαπιστώσετε αν είστε δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος πρέπει να μπείτε στον διαδικτυακό τόπο www.koinonikomerisma.gr χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Αλληλεγγύη Δήμου Λέσβου Αρ. Πρωτ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αλληλεγγύη Δήμου Λέσβου Αρ. Πρωτ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αλληλεγγύη Δήμου Λέσβου Αρ. Πρωτ. 42651 ΜΥΤΙΛΗΝΗ 10-7-2015 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ INFORMATICS Digitally Date: 2015.07.13 15:13:13 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝ.ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ Άμφισσα, 08 / 07 / 2015 Αριθ. πρωτ.: 1091 Ταχ. Δνση : Ι. Γιδογιάννου 31 Ταχ. Κώδικας : 33100, Άμφισσα Πληροφορίες : Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πολύγυρος 15 Ιουλίου 2015 Αριθ.Πρωτ. 10/οικ. 3364

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πολύγυρος 15 Ιουλίου 2015 Αριθ.Πρωτ. 10/οικ. 3364 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Πολύγυρος 15 Ιουλίου 2015 Αριθ.Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοινωνικό Μέρισμα Ενημέρωση δικαιούχων για τη διαδικασία χορήγησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοινωνικό Μέρισμα Ενημέρωση δικαιούχων για τη διαδικασία χορήγησης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοινωνικό Μέρισμα Ενημέρωση δικαιούχων για τη διαδικασία χορήγησης Η υπέρβαση του δημοσιονομικού στόχου για το τρέχον έτος, επέτρεψε τη στοχευμένη διανομή στα οικονομικά ασθενέστερα πρόσωπα

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση Πρόσκλησης δυνητικά δικαιούχων στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής

Ανακοίνωση Πρόσκλησης δυνητικά δικαιούχων στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής Ανακοίνωση Πρόσκλησης δυνητικά δικαιούχων στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής Η ΑΡΣΙΣ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων συμμετέχει στην Κοινωνική Σύμπραξη «ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοινωνικό Μέρισμα 2018 Ενημέρωση δικαιούχων για τη διαδικασία χορήγησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοινωνικό Μέρισμα 2018 Ενημέρωση δικαιούχων για τη διαδικασία χορήγησης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κοινωνικό Μέρισμα 2018 Ενημέρωση δικαιούχων για τη διαδικασία χορήγησης Η υπέρβαση του δημοσιονομικού στόχου για το τρέχον έτος επιτρέπει τη διανομή κοινωνικού μερίσματος στα οικονομικά ασθενέστερα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης- Όροι και προϋποθέσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης- Όροι και προϋποθέσεις ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης- Όροι και προϋποθέσεις Ο Δήμος Σπάρτης ενημερώνει ότι με την υπ αριθ.πρωτ. Γ.Δ.5οικ.2961-10 /24-01-2017 εγκύκλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜ.ΥΓΕΙΑΣ & Σπάρτη, 02-07-2015 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜ.ΥΓΕΙΑΣ & Σπάρτη, 02-07-2015 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜ.ΥΓΕΙΑΣ & Σπάρτη, 02-07-2015 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Αρ. Πρωτ. 1373 Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ.ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας

Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μισθώσεων Ακίνητης Περιουσίας Συχνές ερωτήσεις 1. Πότε υπάρχει υποχρέωση υποβολής; 2. Για ποιες μισθώσεις υπάρχει υποχρέωση υποβολής; 3. Σε ποιες περιπτώσεις υποβάλλεται

Διαβάστε περισσότερα

Νέες διευκρινίσεις με τη μορφή ερωταπαντήσεων παρείχε το Υπ. Εργασίας για το Κοινωνικό μέρισμα και τη διαδικασία χορήγησης.

Νέες διευκρινίσεις με τη μορφή ερωταπαντήσεων παρείχε το Υπ. Εργασίας για το Κοινωνικό μέρισμα και τη διαδικασία χορήγησης. ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Υπ. Εργασίας: 32 ερωταπαντήσεις για το κοινωνικό μέρισμα Νέες διευκρινίσεις με τη μορφή ερωταπαντήσεων παρείχε το Υπ.

Διαβάστε περισσότερα

Από 1η Φεβρουαρίου 2017 εφαρμόζεται στο Δήμο Μεγαρέων το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Από 1η Φεβρουαρίου 2017 εφαρμόζεται στο Δήμο Μεγαρέων το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από 1η Φεβρουαρίου 2017 εφαρμόζεται στο Δήμο Μεγαρέων το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης Μέγαρα, 30 Ιανουαρίου 2017 Από 1η Φεβρουαρίου 2017 και στον Δήμο Μεγάρων θα εφαρμόζεται το Κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης 17/4/2015 Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής

Διαβάστε περισσότερα

Στην εφαρμογή αυτή μπορούν να υποβληθούν 6 διαφορετικά είδη δηλώσεων απόδοσης παρακρατούμενων φόρων από:

Στην εφαρμογή αυτή μπορούν να υποβληθούν 6 διαφορετικά είδη δηλώσεων απόδοσης παρακρατούμενων φόρων από: Οδηγίες χρήσης της εφαρμογής «Δήλωση απόδοσης Παρακρατούμενων και Προκαταβλητέων Φόρων από Μισθωτή Εργασία και Συντάξεις, από Αμοιβές Επιχειρηματικής Δραστηριότητας καθώς και από Μερίσματα, Τόκους και

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Γ.Γ.Δ.Ε.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Γ.Γ.Δ.Ε. Αιτήσεις για τη χορήγηση πετρελαίου θέρμανσης περιόδου 2016-2017 Οδηγίες Χρήσης Έκδοση v.01 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ «Έντυπο Ε2 2015»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ «Έντυπο Ε2 2015» ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ «Έντυπο Ε2 2015» Από το έντυπο Ε2 με τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας περνά η ορθή συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης. Τα κενά ακίνητα, τα παραχωρημένα σε τέκνα και οι συνιδιοκτησίες.

Διαβάστε περισσότερα

13/07/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΪΑΣ

13/07/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΪΑΣ Πάτρα, 13/07/2015 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΪΑΣ Αρ. πρωτ: 19234/350 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΔΕ Ταχ Δ/νση : Κανάρη

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Είστε μισθωτός ή συνταξιούχος; Δείτε πώς με απλά βήματα μπορείτε να υποβάλλετε τη Φορολογική σας Δήλωση για το φορολογικό έτος 2018 Η υποβολή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ - ΣΤΕΓΑΣΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ - ΣΤΕΓΑΣΗ Οι αιτήσεις των σπουδαστών για χορήγηση κάρτας σίτισης σε πρώτη φάση, θα γίνουν μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας e-students μέχρι και τη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012. Ο σπουδαστής θα συμπληρώνει την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Δ.ΗΛΕ.Δ.) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Διαβάστε περισσότερα

Οι κυριότερες αλλαγές φέτος...7 Αλλαγές για επιχειρήσεις...7 Αλλαγές για µισθωτούς...8 Αλλαγές για αγρότες...9 Αλλαγές για ακίνητα...

Οι κυριότερες αλλαγές φέτος...7 Αλλαγές για επιχειρήσεις...7 Αλλαγές για µισθωτούς...8 Αλλαγές για αγρότες...9 Αλλαγές για ακίνητα... Οι κυριότερες αλλαγές φέτος...7 Αλλαγές για επιχειρήσεις...7 Αλλαγές για µισθωτούς...8 Αλλαγές για αγρότες...9 Αλλαγές για ακίνητα...9 Αφιέρωµα: Κάτοικοι εξωτερικού...10 Η δήλωση των συζύγων...12 Τι αλλάζει...14

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Καρδίτσα, 2-7-2015 Αριθ. πρωτ: 15369

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Καρδίτσα, 2-7-2015 Αριθ. πρωτ: 15369 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: Αρτεσιανού 1, Καρδίτσα 431 00 Πληρ.: Β. Ανυφαντής, κα Ε. Ευαγγελίδου Τηλ.: 2441350775,

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Αθήνα, 01-07-2015 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Π.: 135672 Δ/ΝΣΗ : ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 80-88 Ταχ. Κώδ.: 117

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στα Φυσικά πρόσωπα (ΦΠ) μέσω της εφαρμογής του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου;

1. Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στα Φυσικά πρόσωπα (ΦΠ) μέσω της εφαρμογής του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου; Οδηγίες ΓΓΔΕ: Οι 37 απαντήσεις για τη σωστή συμπλήρωση του Ε9 ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Οδηγίες ΓΓΔΕ: Οι 37 απαντήσεις για τη σωστή συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ. Η διαδικασία υποβολής της αίτησης καταγράφει τις αρχικές πληροφορίες των δυνητικά ωφελούμενων από το πρόγραμμα.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ. Η διαδικασία υποβολής της αίτησης καταγράφει τις αρχικές πληροφορίες των δυνητικά ωφελούμενων από το πρόγραμμα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Η διαδικασία υποβολής της αίτησης καταγράφει τις αρχικές πληροφορίες των

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συμπλήρωσης της Έκθεσης Ολοκλήρωσης

Οδηγίες Συμπλήρωσης της Έκθεσης Ολοκλήρωσης -0 Οδηγίες Συμπλήρωσης της Έκθεσης Ολοκλήρωσης H διαδικασία συνοπτικά Κάθε επιχείρηση της οποίας η πρόταση βρίσκεται σε κατάσταση «Σε υλοποίηση», έχει το δικαίωμα να υποβάλει ηλεκτρονικά Έκθεση ολοκλήρωσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οι κυριότερες αλλαγές φέτος 7. Χωριστές δηλώσεις 7. Αλλαγές για μισθωτούς 7. Αλλαγές για αγρότες 8. Αλλαγές για επιχειρήσεις 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οι κυριότερες αλλαγές φέτος 7. Χωριστές δηλώσεις 7. Αλλαγές για μισθωτούς 7. Αλλαγές για αγρότες 8. Αλλαγές για επιχειρήσεις 8 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2019 Οι κυριότερες αλλαγές φέτος 7 Χωριστές δηλώσεις 7 Αλλαγές για μισθωτούς 7 Αλλαγές για αγρότες 8 Αλλαγές για επιχειρήσεις 8 Αλλαγές για ακίνητα 9 Αλλαγές στα τεκμήρια 9 Αφιέρωμα: Χωριστές

Διαβάστε περισσότερα

Με αυστηρά κριτήρια εισοδήματος, περιουσίας και καταθέσεων το "κοινωνικό μέρισμα"

Με αυστηρά κριτήρια εισοδήματος, περιουσίας και καταθέσεων το κοινωνικό μέρισμα ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Με αυστηρά κριτήρια εισοδήματος, περιουσίας και καταθέσεων το "κοινωνικό μέρισμα" Από ένα εξαπλό πλέγμα κριτηρίων εισοδήματος,

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Ε9 ΕΝ.Φ.Ι.Α. 1. Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στα Φυσικά πρόσωπα (ΦΠ) μέσω της εφαρμογής του

Δήλωση Ε9 ΕΝ.Φ.Ι.Α. 1. Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στα Φυσικά πρόσωπα (ΦΠ) μέσω της εφαρμογής του Δήλωση Ε9 ΕΝ.Φ.Ι.Α. 1. Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στα Φυσικά πρόσωπα (ΦΠ) μέσω της εφαρμογής του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Περιουσιολογίου; Από την υπηρεσία αυτή τα Φυσικά πρόσωπα μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 10-07-2015 Χαλκίδα, 09 / 07 / 2015 Αριθ. πρωτ.:371/93400 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 10-07-2015 Χαλκίδα, 09 / 07 / 2015 Αριθ. πρωτ.:371/93400 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 10-07-2015 Χαλκίδα, 09 / 07 / 2015 Αριθ. πρωτ.:371/93400 Ταχ. νση :Λ.Χαϊνά 93 Ταχ. Κώδικας : 34100,Χαλκίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ίδρυμα Κρατικών ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Υποτροφιών ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ OIKONOMIKΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/TΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για Δηλώσεις Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Ε2

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για Δηλώσεις Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Ε2 Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για Δηλώσεις Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Ε2 1. Πώς υποβάλλεται το έντυπο Ε2 της συζύγου σε περίπτωση εγγάμων; Στην περίπτωση εγγάμων και εφ' όσον η σύζυγος έχει εισοδήματα

Διαβάστε περισσότερα

1) Φορολογική κλίμακα φυσικών προσώπων, για εισόδημα από μισθωτή εργασία, συντάξεις, επιχειρηματική δραστηριότητα. Συντελεστής

1) Φορολογική κλίμακα φυσικών προσώπων, για εισόδημα από μισθωτή εργασία, συντάξεις, επιχειρηματική δραστηριότητα. Συντελεστής 1) Φορολογική κλίμακα φυσικών προσώπων, για εισόδημα από μισθωτή εργασία, συντάξεις, επιχειρηματική δραστηριότητα. Εισόδημα φυσικών προσώπων από μισθωτή εργασία, συντάξεις, επιχειρηματική δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 27.948 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 1. Θέλω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα απασχόλησης κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση με τον προσωπικό σας.

Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση με τον προσωπικό σας. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > PRISMA Win Μισθοδοσία > Προσωπικό (F3) Προσωπικό (F3) Προσωπικό (F3) Προσωπικό Επιλέγοντας προσωπικό μπορείτε να δείτε μία κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. οικ. 2/89338/ΔΛΓΚ ΦΕΚ Τεύχος Β 5456/ Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων διανομής του Κοινωνικού Μερίσματος έτους 2018

Αριθμ. οικ. 2/89338/ΔΛΓΚ ΦΕΚ Τεύχος Β 5456/ Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων διανομής του Κοινωνικού Μερίσματος έτους 2018 Αριθμ. οικ. 2/89338/ΔΛΓΚ ΦΕΚ Τεύχος Β 5456/05.12.2018 Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων διανομής του Κοινωνικού Μερίσματος έτους 2018 ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Europe Agent Print

Οδηγός για το Europe Agent Print Οδηγός για το Europe Agent Print 1 Εισαγωγή στην εφαρμογή Agent Print από την Διεύθυνση: https://app.europeasfalistiki.gr Οι συνεργάτες παραλαμβάνουν με email τα στοιχεία σύνδεσης (login και το password)

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε ολόκληρη την απόφαση: Άρθρο 1. Ορισμοί. Τα κριτήρια και η απόφαση για το Κοινωνικό Μέρισμα - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ CITY KALAMPAKA METEORA N

Δείτε ολόκληρη την απόφαση: Άρθρο 1. Ορισμοί. Τα κριτήρια και η απόφαση για το Κοινωνικό Μέρισμα - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ CITY KALAMPAKA METEORA N Δημοσιεύθηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος. Με την ΚΥΑ 2/85835/24.11.2017, καθορίζονται τα κριτήρια εισοδήματος, περιουσίας, διαμονής, αλλά και ό, τι άλλο

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ΦΕΚ η υπουργική απόφαση -Ποιοι θα το πάρουν (αναλυτικά) Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος :09

Κοινωνικό Μέρισμα: Σε ΦΕΚ η υπουργική απόφαση -Ποιοι θα το πάρουν (αναλυτικά) Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος :09 Σε θέση «μάχης» πλέον οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Μερίσματος 2018 καθώς δημοσιεύτηκε και επίσημα το ΦΕΚ, κάτι που είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr. Η διαδικασία πλέον είναι έτοιμη από την ΗΔΙΚΑ (οι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η απόδειξη της ιδιότητας των ανωτέρω θα γίνεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τα κάτωθι κριτήρια ανά κατηγορία:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η απόδειξη της ιδιότητας των ανωτέρω θα γίνεται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τα κάτωθι κριτήρια ανά κατηγορία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος 24/10/2018 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 32, ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 27413-61083 FAX.: 27413-61044 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις 2019 Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις 2019 Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης Οδηγίες Διαχείρισης ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις 2019 Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης 1 Αγαπητοί Ασφαλισμένοι/Συνταξιούχοι, Σας παρουσιάζουμε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διαχείρισης των

Διαβάστε περισσότερα

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα Tο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα Θεσμοθετήθηκε με το Νόμο 4093/2012 και στοχεύει στη διασφάλιση ενός ελάχιστου αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης Απευθύνεται σε άτομα και οικογένειες

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό σημείωμα για το νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Ενημερωτικό σημείωμα για το νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Ενημερωτικό σημείωμα για το νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο Το νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο αποτελεί μία παρέμβαση σταθμό στη διαρκή μάχη της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την εφαρμογή της ανάλωσης κεφαλαίου

Λίγα λόγια για την εφαρμογή της ανάλωσης κεφαλαίου Λίγα λόγια για την εφαρμογή της ανάλωσης κεφαλαίου Μέσα από την εφαρμογή ανάλωσης κεφαλαίου μπορείτε να υπολογίσετε γρήγορα και με ακρίβεια το ποσό του κεφαλαίου που απομένει προς ανάλωση. Στην εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 26/12/2017 Κοινωνικό Μέρισμα Περίοδος παράτασης. Στοιχεία της 26/12/ :25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 26/12/2017 Κοινωνικό Μέρισμα Περίοδος παράτασης. Στοιχεία της 26/12/ :25 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 26/12/2017 Κοινωνικό Μέρισμα 2017. Περίοδος παράτασης. Στοιχεία της 26/12/2017 13:25 Πίνακας περιεχομένων Ποσοτικά στοιχεία παράτασης του Κοινωνικού Μερίσματος... 2 Στοιχεία σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ. ΣΥΦΑ eοrder

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ. ΣΥΦΑ eοrder ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑΣ ΣΥΦΑ eοrder 1. Κάνουμε αποστολή παραγγελίας όπως έχουμε συνηθίσει από το πρόγραμμα του φαρμακείου μας 2. Αυτόματα ανοίγει το πρόγραμμα eοrder και πατάμε

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Αρχική οθόνη... 3 2. Αρχική Οθόνη Πιστοποιημένου Χρήστη... 4 2.1. Οριστικοποίηση της Περιουσιακής Εικόνας... 5 2.2. Καρτέλες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Υπαγωγής για τις ρυθμίσεις οφειλών δανειοληπτών τ. ΟΕΚ

Οδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Υπαγωγής για τις ρυθμίσεις οφειλών δανειοληπτών τ. ΟΕΚ Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών τ. ΟΕΚ στο www.oaed.gr ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ από την 19 Απριλίου 2018 μέχρι και την 19 Δεκεμβρίου 2018. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οριστική Δήλωση και Βεβαιώσεις Αμοιβών Επαγγελματιών

Οριστική Δήλωση και Βεβαιώσεις Αμοιβών Επαγγελματιών Οριστική Δήλωση και Βεβαιώσεις Αμοιβών Επαγγελματιών Σελίδα 1 από 15 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας δημιουργίας και υποβολής Οριστικής Δήλωσης και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης

Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης Οδηγίες Διαχείρισης Web Portal ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ για τις Κατασκηνώσεις Διαδικασία Κράτησης θέσεως Κατασκήνωσης 1 Αγαπητοί Ασφαλισμένοι/Συνταξιούχοι, Σας παρουσιάζουμε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Ανατροπές το 2017 Εφορία: Τεκμήρια διαβίωσης - φωτιά για εκατομμύρια Έλληνες

Ανατροπές το 2017 Εφορία: Τεκμήρια διαβίωσης - φωτιά για εκατομμύρια Έλληνες ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ανατροπές το 2017 Εφορία: Τεκμήρια διαβίωσης - φωτιά για εκατομμύρια Έλληνες Δυσβάστακτο θα είναι το καθεστώς τεκμαρτής

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α)

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α) Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. Γ.Δ.5 οικ. 2961-10/2017 Υπουργικ Απόφαση, ΦΕΚ 128/Β/24-01-2017, αναφέρονται ο καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων εφαρμογς νέου προνοιακού προγράμματος: Κοινωνικό Εισόδημα

Διαβάστε περισσότερα

Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών. (άρθρο 8 παρ. 4Ν.

Η ακρίβεια των στοιχείων που υποβάλλονται με αυτή τη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών. (άρθρο 8 παρ. 4Ν. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (για την περίοδο 2014-2015) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Περίοδος εγγραφών: από 2/6/2014 έως 2/7/2014 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 12:οο έως 16:00 μμ ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΩΝ ΛΑΘΩΝ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΩΝ ΛΑΘΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ : ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ Α ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2017 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 1. Είσοδος στην εφαρμογή... 3 2. Μενού Αίτησης... 5 2.1. Αίτηση Μεταβίβασης ΔΒΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) Για την Υποβολή Αίτησης ο Δικαιούχος πρέπει να προσκομίσει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) Για την Υποβολή Αίτησης ο Δικαιούχος πρέπει να προσκομίσει: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Κέντρο Κοινότητας είναι μια νέα δομή που θεσμοθετήθηκε με τον N.4368/16 (ΦΕΚ 21 Α /21.02.2016) και την Κοινή Υπουργική Απόφαση με Α.Π. Δ23/ΟΙΚ. 14435/1135/29.03.2016 που ορίζει τις ελάχιστες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ. Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα Tο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα Θεσμοθετήθηκε με το Νόμο 4093/2012 και στοχεύει στη διασφάλιση ενός ελάχιστου αξιοπρεπούς

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΩΝ ΛΑΘΩΝ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΩΝ ΛΑΘΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ : ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ Α ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ΚΟΤ

Εγχειρίδιο Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ΚΟΤ Εγχειρίδιο Χρήσης της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας ΚΟΤ που παρέχεται από τη ΔΕΔΔΗΕ Η αρχική σελίδα της εφαρμογής φαίνεται στην Εικόνα 1. Οι επιλογές που έχετε είναι : 1. Συμπλήρωση Νέας Αίτησης Περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

FAQs Συχνές ερωτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018

FAQs Συχνές ερωτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018 FAQs Συχνές ερωτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018 A. Διαδικασία αίτησης A1. Πού μπορώ να υποβάλω αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα; Για να υποβάλλετε αίτηση και να διαπιστώσετε αν είστε δικαιούχος του

Διαβάστε περισσότερα

Τους γρίφους του εντύπου Ε9 καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν οι...

Τους γρίφους του εντύπου Ε9 καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν οι... Τους γρίφους του εντύπου Ε9 καλούνται να αποκρυπτογραφήσουν οι... ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Προθεσμία μέχρι 30 Ιουνίου για τη δήλωση των ακινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία και Αποστολή Ε1

Δημιουργία και Αποστολή Ε1 Δημιουργία και Αποστολή Ε1 Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας οδηγιών συμπλήρωσης, αυτόματης αποστολής εντύπου Ε1 & Υπολογισμού Εκκαθάρισης. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΗΠΙΩΝ & ΒΡΕΦΩΝ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΗΠΙΩΝ & ΒΡΕΦΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΗΠΙΩΝ & ΒΡΕΦΩΝ Στα νηπιακά τμήματα γίνονται δεκτά νήπια, που στις 31/8/2016 είναι 2,5 ετών, δηλαδή έχουν γεννηθεί από 1/1/2012 μέχρι και 28/2/2014, με την προϋπόθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ της υπ αριθμ. Γ.Δ.5οικ.2961-10/24-01-2017) «Καθορισμός των όρων και των

Διαβάστε περισσότερα

Όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού, συμπεριλαμβανομένων και των φιλοξενούμενων μελών.

Όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού, συμπεριλαμβανομένων και των φιλοξενούμενων μελών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Ποιος υποβάλλει την αίτηση; Ο υπόχρεος υποβολής φορολογικής δήλωσης ή

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9. Οδηγίες Χρήσης Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Δηλώσεων Ε9 Οδηγίες Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Πρόσθετα Πεδία για την υποβολή δήλωσης Ε9 έτους 2013... 5 3. Αρχική οθόνη... 8 4. Αρχική Οθόνη Πιστοποιημένου

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι οι νησιώτες θα υποβάλουν αιτήσεις μέσω της πλατφόρμας της ΗΔΙΚΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Έτσι οι νησιώτες θα υποβάλουν αιτήσεις μέσω της πλατφόρμας της ΗΔΙΚΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Έκτακτο ειδικό κοινωνικό μέρισμα από 500 ευρώ έως και 2.100 ευρώ, ανάλογα με την οικογενειακή τους κατάσταση, θα λάβουν οι κάτοικοι των νησιών ως αντιστάσθμισμα της αναπροσαρμογής του ΦΠΑ μετά την κατάργηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΠΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΟΑΠΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΘΥΡΙΔA (MOSS)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΠΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΟΑΠΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΘΥΡΙΔA (MOSS) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΠΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΟΑΠΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΘΥΡΙΔA (MOSS) Α. ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ Πίνακας 1 ΒΗΜΑ 1 Ο : Μετά την είσοδο στην εφαρμογή επιλέξτε την προβολή και διαχείριση δηλώσεων Φ.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ FRONTOFFICE Ανοίγουμε την εφαρμογή των ενεργών τίτλων της ΕΚΧΑ. Επιλέγουμε Παραλαβή Δήλωσης από το μενού Γραφείο Κτηματογράφησης. Στο μήνυμα που εμφανίζεται επιλέγουμε YES Πληκτρολογούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Για τη χρήση της εφαρμογής θα πρέπει ο φορολογούμενος να είναι πιστοποιημένος χρήστης του TAXISNET. Στην περίπτωση που ο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη 13 / 9 / 2018 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αρ. πρωτ.: 12940 Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΚΡΗΤΗΣ 2, 13231, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης Ver

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης Ver ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Μεταβιβάσεις Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης 2016 Ver 25052016 Περιεχόμενα 1.ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ... 3 2.ΜΕΝΟΥ ΑΙΤΗΣΗΣ... 4 2.1.1.Αναζήτηση Αίτησης / Αρχική Οθόνη

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις για Δηλώσεις Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Ε1

Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις για Δηλώσεις Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Ε1 Συχνές Ερωτήσεις - Απαντήσεις για Δηλώσεις Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Ε1 1. Κατά την επιβεβαίωση των σταθερών στοιχείων της Δήλωσης εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης το μήνυμα: "Αποκλεισμός αναδυόμενου

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 1. Στην αρχική σελίδα (Εικόνα 1), το σύστημα ONLINE σας ενημερώνει για τις εξής εκκρεμότητες που είναι πιθανόν να έχετε: Εικόνα 1 Α) Δήλωση Συνέχισης

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Yποβολή Eντύπου Ε11 Γνωστοποίηση Στοιχείων Ετήσιας Κανονικής Άδειας

Ηλεκτρονική Yποβολή Eντύπου Ε11 Γνωστοποίηση Στοιχείων Ετήσιας Κανονικής Άδειας Ηλεκτρονική Yποβολή Eντύπου Ε11 Γνωστοποίηση Στοιχείων Ετήσιας Κανονικής Άδειας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τον χρήστη να κατανοήσει την ηλεκτρονική Υποβολή Εντύπων. Παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας

Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Διαχείριση Επαγγελματιών Εταιρίας Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της Διαδικασίας Διαχείρισης Ελεύθερων Επαγγελματιών Εταιρίας. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ. Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ Ο ΗΓΙΩΝ Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. Οικοδοµοτεχνικών Έργων ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΗΛΩΣΕΩΝ Α.Π.. ΟΙΚ/ΚΟΥ ΕΡΓΟΥ 3 Οδηγός Εισόδου στην Ηλεκτρονική Υποβολή Α.Π.. 5 ιαχείριση Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ Ν.Π.Ι.Δ. Π.Π. Γερμανού 3-5, T.K. 105 61 Αθήνα T: 210 3740551 2 F: 210 3740508

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ. (για εξωδικαστικό συμβιβασμό του ά. 2 παρ. 1 Ν.3869/2010)

ΑΙΤΗΣΗ. (για εξωδικαστικό συμβιβασμό του ά. 2 παρ. 1 Ν.3869/2010) ΑΙΤΗΣΗ (για εξωδικαστικό συμβιβασμό του ά. 2 παρ. 1 Ν.3869/2010) Προσωπικά στοιχεία αιτούντος Ονοματεπώνυμο: Όνομα πατρός: Διεύθυνση (οδός, αριθμός, Τ.Κ., δήμος, πόλη): Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ.: Επάγγελμα: Έτος

Διαβάστε περισσότερα

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη

Pylon Entry. Πελάτες. Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Pylon Entry Πελάτες Στην διαδικασία αυτή περιγράφεται η Δημιουργία- Μεταβολή-Διαγραφή Αναζήτηση ενός πελάτη Περιεχόμενα Δημιουργία Νέου Πελάτη... 3 Καρτέλα Βασικά Στοιχεία... 5 Καρτέλα Πρόσθετα Στοιχεία...

Διαβάστε περισσότερα