ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ"

Transcript

1 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Πέμπτη, ΚΕΚ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Βόλος

2 Σκοπός της συνάντησης: Ι. Διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής σχετικά με την προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών μέσω της ροής εργασιών του Πρωτογενούς Αιτήματος μέχρι την εξόφληση της δαπάνης. Έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής. ΙΙ. Διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί από εδώ και στο εξής σχετικά με την διαχείριση του άχρηστου υλικού για όλες τις Υπηρεσίες, τα Ακαδημαϊκά Τμήματα και τις Κοσμητείες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (διάθεση, ανακύκλωση, καταστροφή υλικών ακύρωση χρέωσης μη αναλωσίμων υλικών).

3 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: ΒΗΜΑ 1: Υποβολή Πρωτογενούς Αιτήματος για την προμήθεια ειδών ή Υπηρεσιών προς το Τμήμα Προμηθειών, από τον Οικονομικό Διαχειριστή του Ακαδημαϊκού Τμήματος σύμφωνα μετα παρακάτω:

4 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: ΒΗΜΑ 1: 1.1 Ο Πρόεδρος του Τμήματος και ο Οικονομικός Διαχειριστής, κάνουν την απαραίτητη διαδικασία προκειμένου να αποκτήσουν ψηφιακή υπογραφή (Μετάβαση του φυσικού προσώπου στο ΚΕΠ και ανάληψη της ψηφιακής υπογραφής σε συνεργασία μετη Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης). Η διαδικασία γίνεται άπαξ και οι υπογραφές είναι αυστηρά προσωπικές.

5 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: ΒΗΜΑ 1: 1.2 Σύνταξη του πρωτογενούς αιτήματος (Υπόδειγμα 1), από τον Οικονομικό Διαχειριστή του Ακαδημαϊκού Τμήματος με σαφήνεια και ακρίβεια, υπογεγραμμένο με υπογραφές ιδιόχειρες (του Οικονομικού Διαχειριστή και του Πρόεδρου) και κατόπιν σάρωσης αποστέλλεται στο Τμήμα Προμηθειών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση

6 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος:

7 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: ΒΗΜΑ 1: 1.3 Έλεγχος του Πρωτογενούς Αιτήματος από το Τμήμα Προμηθειών και επιστροφή του, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ηλεκτρονική διεύθυνση στο Ακαδημαϊκό Τμήμα.

8 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: ΒΗΜΑ 1: 1.4 Υπογράφεται το Πρωτογενές Αίτημα ψηφιακά, από τον Πρόεδρο Τμήματος και τον Οικονομικό Διαχειριστή, στη συνέχεια με ευθύνη του Οικονομικού Διαχειριστή: α) τίθεται επί του Πρωτογενούς Αιτήματος Αριθμός Γενικού Πρωτοκόλλου του Π.Θ., και β) αναρτάται στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ., σύμφωνα με την διαδικασία που περιγράφεται στην σελίδα 10 του εγχειριδίου χρήσης του Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. ( files/manual.pdf).

9 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: ΒΗΜΑ 1: 1.5 Αποστολή του πρωτογενούς αιτήματος με ΑΔΑΜ, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Οικονομικό Διαχειριστή του Ακαδημαϊκού Τμήματος: α) στο Τμήμα Προμηθειών, στην ηλεκτρονική διεύθυνση και β) στο Γραφείο του Αν. Πρύτανη Οικ. Προγραμματισμού & Ανάπτυξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση

10 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: ΒΗΜΑ 2: Αποστολή στο Ακαδημαϊκό Τμήμα της σχετικής Απόφασης Ανάληψης Υποχρέωσης μεαδα. ΒΗΜΑ 3: Προμήθεια των ειδών ή της παροχής υπηρεσίας με σχετικό Τιμολόγιο - Δελτίο Αποστολής ή Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσίας αντίστοιχα, από το Ακαδημαϊκό Τμήμα.

11 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: ΒΗΜΑ 4: Ο Οικονομικός Διαχειριστής, μετά την παράδοση των ειδών από τον Προμηθευτή καθώς και της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσίας (από τον Προμηθευτή), που προκύπτουν είτε από σύμβαση είτε χωρίς σύμβαση, υποχρεωτικά προβαίνει στις εξής ενέργειες:

12 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: ΒΗΜΑ 4: α) ενημερώνει (με οποιοδήποτε πρόσφορο αποδεικτικό τρόπο), τον/την Πρόεδρο της Επιτροπής Παραλαβής που η θητεία της δεν έχει λήξει, (σημείωση: υποχρεούται ο Οικονομικός Διαχειριστής στην τήρηση σχετικού αρχείου για το ποιες επιτροπές είναι σε ισχύ από πλευράς θητείας), σχετικά με την υποχρέωση της Επιτροπής για τη σύνταξη πρακτικού παραλαβής (σύμφωνα με το άρθρο 14 & 15 του Νόμου 2690/99) εντός πέντε εργάσιμων ημέρων από την παράδοση των ειδών, και

13 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: ΒΗΜΑ 4: β) την πέμπτη ημέρα, αποστέλλεται πρωτότυπο τιμολόγιο, πρωτότυπο πρωτόκολλο παραλαβής και πρωτότυπο χρεωστικό (όπου απαιτείται) στο Τμήμα Προμηθειών σύμφωνα με τα Υποδείγματα 2 και 3 αναλόγως). Τα παραπάνω υποδείγματα είναι αναρτημένα στον ιστότοπο του Τμήματος Προμηθειών για την διευκόλυνσή σας (

14 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος:

15 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος:

16 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Χρήσιμες πληροφορίες: Στις περιπτώσεις που δεν τηρηθούν τα παραπάνω, αυτοδίκαια θα υπάρξουν πειθαρχικές ευθύνες σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα (Ν. 3528/2007, ΦΕΚ 26 Α, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).

17 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Χρήσιμες πληροφορίες: Τονίζεται ότι θα πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα οι παραπάνω διαδικασίες, επειδή κατά την τελική πληρωμή του προμηθευτή δεν θα πρέπει να υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου έως και την εξόφληση του προμηθευτή, ειδάλλως, οι υποψήφιοι προμηθευτές για διαγωνισμούς που διενεργεί ή θα διενεργήσει το Π.Θ. θα διαπιστώνουν μέσω του Προγράμματος «Διαύγεια» ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση εξόφλησης των τιμολογίων γενικά, με άμεσες οικονομικές συνέπειες για το Π.Θ. και αρνητική εικόνα για το περιβάλλον του Ιδρύματος.

18 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Χρήσιμες πληροφορίες: Εφιστούμε την Προσοχή σε όλα τα υπηρετούντα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας να μην πραγματοποιούν οποιαδήποτε δαπάνη (τιμολόγηση), πριν εκδοθεί και αναρτηθεί στο «Διαύγεια» η Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης (Α.Α.Υ.), η οποία θα έχει αποσταλεί στο Ακαδημαϊκό Τμήμα όπως περιγράφεται στο Βήμα 2.

19 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Χρήσιμες πληροφορίες: Σε αντίθετη περίπτωση το Τιμολόγιο θα ακυρώνεται με ευθύνη των υπηρετούντων μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας που πραγματοποίησαν τη δοσοληψία, σε συνεννόηση με τον Προμηθευτή. Ταυτόχρονα θα εκδίδεται νέο τιμολόγιο στο ΑΦΜ (του μέλους της Πανεπιστημιακής Κοινότητας) ή Απόδειξη Λιανικής Πώλησης με άμεση εξόφληση του Προμηθευτή από το παραπάνω μέλος. Εξυπακούεται ότι (στην περίπτωση αυτή), δεν θα είναι δυνατή η επιβάρυνση του Προϋπολογισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την δαπάνη αυτή.

20 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής Πως μπορώ να αποκτήσω ψηφιακή υπογραφή; signatures (Αρχή Πιστοποίησης Ελληνικού Δημοσίου). Η διαδικασία έκδοσης προσωπικών ψηφιακών πιστοποιητικών (υπογραφής - αυθεντικοποίησης και κρυπτογράφησης) περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

21 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής Βήμα 1: Προμήθεια ΑΔΔΥ Η ψηφιακή υπογραφή που δημιουργείται με μέσα τα οποία ο υπογράφων μπορεί να διατηρήσει υπό τον αποκλειστικό του έλεγχο (δηλαδή κάρτα ή ειδική συσκευή USB) είναι αυτή που σύμφωνα με το άρθρο 2 του ΠΔ 150/2001 ορίζεται ως «Προηγμένη ηλεκτρονική υπογραφή» ή «ψηφιακή υπογραφή». Σημειώνεται ότι η συσκευή USB ή κάρτα που απαιτείται δεν είναι ένα απλό αποθηκευτικό μέσο όπως είναι τα περισσότερα USB stick. Είναι ειδική συσκευή που χρησιμοποιείται μόνο για την δημιουργία ψηφιακής υπογραφής και καλείται ΑΔΔΥ (Ασφαλής Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής).

22 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής Βήμα 2: Ηλεκτρονική αίτηση μέσω της Πύλης ΕΡΜΗΣ 1. Σύνδεση στην Πύλη ΕΡΜΗΣ Η Πύλη ΕΡΜΗΣ υλοποιεί ένα σύστημα το οποίο επιτρέπει στους πολίτες οι οποίοι έχουν ήδη κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet, να αποκτούν χωρίς πρόσθετες διαδικασίες πρόσβαση στην Εθνική Πύλη ΕΡΜΗΣ. Οι παλιοί χρήστες που διαθέτουν ήδη κωδικούς πρόσβασης που έχουν εκδοθεί από την Πύλη ΕΡΜΗΣ μπορούν να συνεχίσουν να συνδέονται στην Πύλη με τους κωδικούς αυτούς. Ενναλακτικά, μπορούν να επιλέξουν να συνδεθούν μέσω TAXISnet δημιουργώντας όμως νέο λογαριασμό χρήστη.

23 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής Βήμα 2: Ηλεκτρονική αίτηση μέσω της Πύλης ΕΡΜΗΣ 2. Αίτηση απόκτησης Ψηφιακών Πιστοποιητικών. Αφού έχετε συνδεθεί στην Πύλη ΕΡΜΗΣ με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας: Επιλέξτε "Πίνακας Ελέγχου" και στην συνέχεια "Διαχείριση Προσωπικών Ψηφιακών Πιστοποιητικών. Επιλέξτε "Υποβολή"

24 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής Βήμα 3: Μετάβαση σε ΚΕΠ Θα πρέπει να μεταβείτε σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών όπου θα ταυτοποιηθείτε φυσικά επιδεικνύοντας κάποιο έγγραφο ταυτοποίησης: α) Φωτοτυπία του εγγράφου ταυτοποίησης (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο). β) Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για την έκδοση των πιστοποιητικών.

25 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής Βήμα 4: Προετοιμασία Υπολογιστή Σε κάθε υπολογιστή που θα χρησιμοποιηθεί για έκδοση ή χρήση ψηφιακών πιστοποιητικών θα πρέπει να πραγματοποιηθούν οι εξής ρυθμίσεις: A. Την εγκατάσταση των ψηφιακών πιστοποιητικών των Αρχών Πιστοποίησης και Χρονοσήμανσης. Β. Τον περιηγητή Internet Explorer. Σημειώνεται ότι για λόγους διασφάλισης της ομαλότητας εγκατάστασης των πιστοποιητικών στην ΑΔΔΥ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο Internet Explorer έκδοσης 8 έως 10, στη διαδικασία έκδοσης των πιστοποιητικών (και μόνον για την διαδικασία έκδοσης αυτών). Για τις παραπάνω διαδικασίες θα χρειαστεί να έχετε δικαιώματα διαχειριστή (Administrator) στον υπολογιστή σας.

26 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής Βήμα 5: Εγκατάσταση των απαραίτητων προγραμμάτων Θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση των οδηγών (drivers) της ΑΔΔΥ που έχει προμηθευτεί ο τελικός χρήστης. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί: στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος του τελικού χρήστη, και τον τύπο ΑΔΔΥ που έχει προμηθευτεί.

27 Ι. Ροή εργασιών του Πρωτογενούς αιτήματος: Έκδοση Ψηφιακής Υπογραφής Βήμα 6: Έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών Για να καταστεί δυνατή η έκδοση θα πρέπει να έχουν ακολουθηθεί όλα τα προηγούμενα βήματα. Με την βοήθεια του εγχειριδίου «Έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών», που περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες, μπορείτε πλέον να συνδεθείτε στην Πύλη ΕΡΜΗΣ με το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης που επιλέξατε κατά την εγγραφή σας.

28 Επανακαθορισμός των διαδικασιών για τη διάθεση των υλικών σε άλλους φορείς του Δημοσίου ή την καταστροφή τους με τη διαδικασία της ανακύκλωσης για όλες τις Υπηρεσίες, τα Ακαδημαϊκά Τμήματα και τις Κοσμητείες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ως εξής:

29 Τα Ακαδημαϊκά Τμήματα, ύστερα από απόφαση Γενικής Συνέλευσης, και οι Προϊστάμενοι των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Π.Θ. (βλ. Οργανισμός Π.Θ. όπως ισχύει σήμερα) προτείνουν τρία τακτικά μέλη και τρία αναπληρωματικά (Υπόδειγμα 1), εκ των οποίων, όσον αφορά τα Ακ. Τμήματα, έναν υπάλληλο κλάδου, κατά προτίμηση ΕΤΕΠ, για την αξιολόγηση της λειτουργικότητας ή μη των υλικών.

30

31 Σε κάθε περίπτωση η προτεινόμενη σύνθεση είναι αποκλειστική ευθύνη του Ακαδημαϊκού Τμήματος ή του Προϊσταμένου της αντιστοίχου οργανικής μονάδας του Π.Θ. (βλ. Οργανισμός Π.Θ. όπως ισχύει σήμερα) με τη διευκρίνιση ότι μπορεί ο Προϊστάμενος της οργανικής μονάδας να ζητά τη συνδρομή από τη Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης του Π.Θ. για την αξιολόγηση της λειτουργικότητας ή μη των υλικών.

32 Στις περιπτώσεις που οι Κοσμητείες έχουν παραλάβει υλικά, τα οποία επιθυμούν να διαθέσουν, ανακυκλώσουν, ή να καταστρέψουν, αρμόδια επιτροπή θα είναι η επιτροπή του Ακαδημαϊκού Τμήματος απ όπου προέρχεται ο Κοσμήτορας της Σχολής. Το ίδιο ισχύει και για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών που χρηματοδοτούνται από τον τακτικό προϋπολογισμό του Π.Θ. (Π.Τ.Δ.Ε., Ι.Α.Κ.Α., Τ.Μ.Χ.Π.Π.Α., ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ).

33 Οι παραπάνω προτάσεις για τη σύνθεση των επιτροπών αποστέλλονται στο Τμήμα Περιουσίας προκειμένου να διαβιβαστούν στη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης για έγκριση συγκρότησής των από το αρμόδιο όργανο Διοίκησης του Π.Θ. (Πρύτανης ή Αν. Πρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης).

34 Διευκρινίζεται ότι η θητεία της επιτροπής είναι αυτή που θα αναφέρεται στην απόφαση του αρμόδιου οργάνου διοίκησης του Π.Θ. Εξυπακούεται ότι σε εύλογο χρόνο πριν την λήξη της θητείας της επιτροπής οι υπόχρεοι της παρούσης είναι υποχρεωμένοι να προτείνουν την σύνθεση της νέας επιτροπής ή την ίδια σύνθεση εφόσον αποφασισθεί από τις Γενικές Συνελεύσεις ή από τις οργανικές μονάδες.

35 Τονίζεται ότι για την συγκρότηση της νέας επιτροπής, στη θέση της επιτροπής της οποίας η θητεία έληξε, ισχύει η διαδικασία της παρούσης. Η συγκρότηση, σύνθεση, συνεδρίαση-λειτουργία των ως άνω επιτροπών διέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 13, 14 και 15 του Ν.2690/1999.

36 Τα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΕΠ, ΕΤΕΠ του Ακαδημαϊκού Τμήματος ή το διοικητικό προσωπικό της οργανικής μονάδας ενημερώνουν (Υπόδειγμα 2, 2 α ) αντίστοιχα τον Κοσμήτορα/Πρόεδρο/Προϊστάμενο για τα υλικά προς διάθεση, ανακύκλωση ή καταστροφή με αναφορά στα παραστατικά (χρεωστικά ή τιμολόγια) που υπάρχουν στο Τμήμα Περιουσίας. Στη συνέχεια, ο Κοσμήτορας/Πρόεδρος του Ακαδημαϊκού Τμήματος ή ο Προϊστάμενος της οργανικής μονάδας ενημερώνει εγγράφως (Υπόδειγμα 3, 2 α ) την επιτροπή.

37

38

39

40

41 Η επιτροπή, σε συνέχεια της αξιολόγησης της λειτουργικότητας ή μη των υλικών, τα διαχωρίζει σε δύο κατηγορίες: Υλικό προς διάθεση σε άλλους φορείς του Δημοσίου. Υλικό προς καταστροφή με τη διαδικασία της ανακύκλωσης (σύμφωνα με το κοινοτικό και εθνικό θεσμικό πλαίσιο).

42 Η επιτροπή συντάσσει και υπογράφει πρακτικό (στο οποίο για διευκόλυνση της επιτροπής μπορεί να γίνεται χρήση των στοιχείων του Υποδείγματος 2 α ) με το οποίο προτείνει στο αρμόδιο όργανο Διοίκησης του Π.Θ. τη διάθεση των υλικών σε άλλους φορείς του Δημοσίου ή την καταστροφή τους με τη διαδικασία της ανακύκλωσης και το αποστέλλει στο Τμήμα Περιουσίας του Π.Θ. (Υπόδειγμα 4).

43

44 Το Τμήμα Περιουσίας διαβιβάζει το πρακτικό της επιτροπής στη Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης προκειμένου να εκδοθεί η σχετική απόφαση έγκρισης ή όχι, από το αρμόδιο όργανο Διοίκησης του Π.Θ. (Πρύτανης ή Αν. Πρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Υπόδειγμα 5).

45

46 Το Τμήμα Περιουσίας μετά την ανακοίνωση της Πρυτανικής Απόφασης έγκρισης του Πρακτικού της επιτροπής για τη διάθεση υλικού σε άλλους φορείς του Δημοσίου ή την καταστροφή του με τη διαδικασία της ανακύκλωσης, προβαίνει στη διαγραφή των υλικών που περιέχονται στην πρυτανική απόφαση με ταυτόχρονη διαγραφή τους από τη μερίδα του υπόλογου.

47 Η παραπάνω διαγραφή θα γίνεται στο ενοποιημένο - επικαιροποιημένο (σε συνδυασμό με το Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.) σύστημα της OTS που πλέον θα χρησιμοποιείται από τα Τμήματα Προϋπολογισμού - Λογιστηρίου, Προμηθειών και Περιουσίας του Π.Θ.

48 Το Τμήμα Περιουσίας υποχρεούται: Να τηρεί μητρώο με τους φορείς του Δημοσίου (Υπόδειγμα 6) που έχουν ζητήσει διάφορα είδη (π.χ. Η/Υ κ.λπ.) ή να ερευνά με σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους φορείς του Δημοσίου, εάν επιθυμούν να παραλάβουν τα παραπάνω υλικά. Να τηρεί μητρώο εταιρειών ανακύκλωσης (Υπόδειγμα 6 α ), με τις οποίες θα επικοινωνεί, προκειμένου να γίνεται η διάθεση προς ανακύκλωση των παραπάνω υλικών.

49

50

51 Κατά την παράδοση παραλαβή των υλικών πρέπει η εταιρεία ανακύκλωσης να παραδώσει στο Τμήμα Περιουσίας πρωτότυπο παραστατικό παραλαβής, νόμιμα υπογεγραμμένο από τον παραλαβόντα και τον παραδιδόντα. Σε περίπτωση που στα όρια του Δήμου, όπου και οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Δήμος έχει υπογεγραμμένη σύμβαση με εταιρεία ανακύκλωσης Α.Ε., τα υλικά θα παραδίδονται στην εταιρεία αυτή.

52 Σήμερα τέτοιες συμβάσεις ισχύουν μόνο για τις περιφερειακές ενότητες Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Λαμίας. Για την παράδοση των υλικών που προέρχονται από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Π.Θ. στο Βόλο, το Τμήμα Περιουσίας θα επικοινωνεί με τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Βόλο (π.χ. EUROMETAL SCRAP ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΒΟΛΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ VIOMETAL SCRAP, κ.λπ.) ή σε άλλες πόλεις της χώρας, εφόσον προκύπτει συμφερότερο όφελος για το Πανεπιστήμιο.

53 Σε κάθε περίπτωση, όταν προκύπτουν νέα δεδομένα για όλες τις πόλεις που υπάρχουν κτιριακές εγκαταστάσεις του Π.Θ., αυτοδίκαια τα παραπάνω αναπροσαρμόζονται, με γνώμονα πάντα το συμφερότερο όφελος για το Π.Θ.

54 Διαδικασία απαλλαγής από χρέωση μη αναλώσιμου υλικού και νέας χρέωσης. Εάν κάποιο μέλος που ανήκει οργανικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αποχωρήσει για λόγους: 1) συνταξιοδότησης, 2) παραίτησης 3) μετακίνησης ή μετάταξης εντός του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, 4) απόσπασης ή μετάταξης σε άλλη υπηρεσία εκτός Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, 5) λοιπούς (που αφορούν οποιαδήποτε άλλη μεταβολή της υπηρεσιακής του κατάστασης), τότε πρέπει υποχρεωτικά:

55 Α. Να ζητήσει βεβαίωση από το Τμήμα Περιουσίας για τα μη αναλώσιμα υλικά για τα οποία είναι υπόλογος (το Τμήμα Περιουσίας αυτοδίκαια τη χορηγεί). Να μεριμνήσει, σε συνεργασία με τον Κοσμήτορα / Πρόεδρο Ακαδημαϊκού Τμήματος ή Προϊστάμενο οργανικής μονάδας, ώστε τα ενλόγω υλικά:

56 να χρεωθούν σε κάποιο άλλο μέλος του Π.Θ., με τη σύνταξη πρακτικού Παράδοσης - Παραλαβής χρεωστικό (Υπόδειγμα 7), για να γίνει η απαλλαγή του από τη χρέωση των μη αναλώσιμων υλικών ως αρχικού υπόλογου και να γίνει η χρέωση (των μη αναλώσιμων υλικών) στο νέο υπόλογο ή στους νέους υπόλογους. Εξυπακούεται ότι, εφόσον υπάρχουν πέραν του ενός παραλαβόντες, θα συνταχθούν ισάριθμα πρακτικά Παράδοσης - Παραλαβής χρεωστικά.

57

58 Στη συνέχεια, ο αρχικός και νέος υπόλογος (νέοι υπόλογοι) αποστέλλουν, με δική τους ευθύνη, στο Τμήμα Περιουσίας το/τα πρακτικό/-ά παράδοσης παραλαβής χρεωστικό/-ά, με υποχρέωση του τελευταίου να προβεί στις ενέργειες διαγραφής και νέας χρέωσης στο νέο υπόλογο ή στους νέους υπόλογους.

59 Β. Να ζητήσει βεβαίωση από το Τμήμα Περιουσίας ότι δεν είναι πλέον υπόλογος μη αναλώσιμου υλικού (το Τμήμα Περιουσίας αυτοδίκαια τη χορηγεί) και Να προσκομίσει τη βεβαίωση στη Διεύθυνση Διοικητικού και στο Τμήμα Μισθοδοσίας του Π.Θ..

60 Ελπίζοντας στην αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη ροή των παραπάνω εργασιών ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

Διαδικασία Απόκτησης Ψηφιακής Υπογραφής

Διαδικασία Απόκτησης Ψηφιακής Υπογραφής Διαδικασία Απόκτησης Ψηφιακής Υπογραφής Νοέμβριος 2018 Πηγή υλικού: Αρχή Πιστοποίησης Ελληνικού Δημοσίου (www.aped.gov.gr) ΔΠΕ Μεσσηνίας 2 Ψηφιακά πιστοποιητικά Η χρήση ψηφιακών πιστοποιητικών προσθέτει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

ΕΙΔΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΔΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ Χαλαρή δεν επέχει θέση ιδιόχειρης υπογραφής σύμφωνα με τα οριζόμενα στο με το Π.Δ. 150/2001 (ΦΕΚ 125/Α /2001). Η έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών χαλαρής αποθήκευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 24.10.2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 24.10.2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 24.10.2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΕΣΗΔΗΣ Το Εθνικό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αριθ. Πρωτ (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Διεύθυνση Προσωπικού Οικονομικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αριθ. Πρωτ (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Διεύθυνση Προσωπικού Οικονομικού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 17-4-2018 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αριθ. Πρωτ. 2301 (Τ.Ε.Ι.) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Διεύθυνση Προσωπικού Οικονομικού Ταχ. Δ/νση: 3 ο Χλμ Π.Ε.Ο. ΛΑΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Τ.Κ. 35100, Λαμία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Αργοναυτών & Φιλελλήνων-Βόλος Τ.Κ. 38221 Τηλ.24210-74579 E-mail:deanhum@uth.gr Αρ. πρωτ.: 445 Βόλος, 21 Νοεμβρίου 2017 Προς: Τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΓΙΩΝ Α.Π.Θ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α: Ηλεκτρικός, Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός (HHE)

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΓΙΩΝ Α.Π.Θ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α: Ηλεκτρικός, Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός (HHE) ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΑΓΙΩΝ Α.Π.Θ. (ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ) Αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Α.Π.Θ.-Τμήμα Περιουσίας. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α : ΗΗΕ Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Προς: τα μέλη Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.κ. Πίνακας Αποδεκτών Α [ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ] Αριθμ. πρωτ.: 540 Βόλος 20

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. πρωτ.: 2287/18/ΓΠ Βόλος 12 Φεβρουαρίου 2018

Αριθμ. πρωτ.: 2287/18/ΓΠ Βόλος 12 Φεβρουαρίου 2018 Αριθμ. πρωτ.: 2287/18/ΓΠ Βόλος 12 Φεβρουαρίου 2018 Προς: τους διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας [ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ] Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Δ Ι Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Α Σ Ε Κ Λ Ο Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 1315 Βόλος 19 Νοεμβρίου 2018 Προς: τα μέλη Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΤΜΧΠΠΑ), της Πολυτεχνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ «ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ» (Ε.Σ.Η.Δ.Π.) ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΩΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ Ε.Σ.Η.Δ.Π. Έκδοση: 1.00 11/11/2013 Πίνακας Περιεχομένων Πίνακας Περιεχομένων...

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. πρωτ.: 1162 Βόλος, 23 Νοεμβρίου Προς: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αρ. πρωτ.: 1162 Βόλος, 23 Νοεμβρίου Προς: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤ ΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤ ΗΜΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Αργοναυτών & Φιλελλήνων, 382 21 Βόλος, τηλ.: 24210-74897, 74783, 74785 e-mail: g-pre@uth.gr Αρ. πρωτ.: 1162 Βόλος,

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία εκλογής εξέλιξης Καθηγητών και υπηρετούντων Λεκτόρων

Διαδικασία εκλογής εξέλιξης Καθηγητών και υπηρετούντων Λεκτόρων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Διαδικασία εκλογής εξέλιξης Καθηγητών και υπηρετούντων Λεκτόρων Η παρακάτω διαδικασία αφορά: α) στην μονιμοποίηση των επί θητεία Επίκουρων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 1810_ADMN Βόλος 30 Νοεμβρίου 2017 Προς: τα μέλη Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (ΤΠΜ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 2722 Βόλος 24 Νοεμβρίου 2017 Προς: τα μέλη Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (ΤΑΜ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Τι είναι η Ψ.Υ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Τι είναι η Ψ.Υ. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τι είναι η Ψ.Υ. Η Ψ.Υ. αποτελεί το «ψηφιακό αποτύπωμα» του χρήστη στο Διαδίκτυο. Είναι ένας βασικός μηχανισμός προστασίας των δεδομένων, καθώς εξασφαλίζει την πιστοποίηση της ταυτότητας

Διαβάστε περισσότερα

Η ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Η ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ Διεύθυνση: Ερυθρύ Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, 22131Τρίπολη Τηλ.:2710-230000, fax: 2710-230005 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Θέμα: ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Αριθμ. πρωτ.: 1805_ADMN Βόλος 30 Νοεμβρίου 2017 Προς: τα μέλη Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών (ΤΠΜ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΔΔΥ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ (ΕΞΥΠΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΥΖΕΥΞΙΣ/ΕΡΜΗΣ/USB TOKEN)

ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΔΔΥ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ (ΕΞΥΠΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΥΖΕΥΞΙΣ/ΕΡΜΗΣ/USB TOKEN) ΑΔΑ: Β4ΛΔΧ-6ΣΛ ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΔΔΥ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ (ΕΞΥΠΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΥΖΕΥΞΙΣ/ΕΡΜΗΣ/USB TOKEN) Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι: Παραλαβών Oνοματεπώνυμο:..... Τηλέφωνο:... Προσωπικό

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 1824

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 1824 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Λάρισα 15/11/2018 ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 1824 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΚ 41110 Πληροφορίες: Βασίλειος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. : 1379

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. : 1379 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Λάρισα 14-11-2018 ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αρ. Πρωτ. : 1379 ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΚ 41110 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Αρ. Πρωτ. 1644

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Αρ. Πρωτ. 1644 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» Καρδίτσα, 20-11-2018 ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Αρ. Πρωτ. 1644 ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Τ.Ε. ΤΚ 43100

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τόπος Ερμούπολη 2/11/16 ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 374 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, για τις ανάγκες των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Λάρισα, 30/11/2018. ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 1575

ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Λάρισα, 30/11/2018. ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 1575 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Λάρισα, 30/11/2018 ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 1575 ΤΚ 41110 Πληροφορίες : Ν. Χαϊνταρλής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΩΝ (ΚΕΕ)

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΩΝ (ΚΕΕ) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΩΝ (ΚΕΕ) Τι είναι ψηφιακή υπογραφή; Η ψηφιακή υπογραφή εξασφαλίζει την εγκυρότητα ενός ηλεκτρονικού εγγράφου, δηλαδή προστατεύει την αυθεντικότητα και την ακεραιότητά του. Επίσης,

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών. Έκδοση 2.0

Έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών. Έκδοση 2.0 Έκδοση Ψηφιακών Πιστοποιητικών Έκδοση 2.0 Νοέμβριος 2015 Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2. ΈΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΣΚΛΗΡΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ 3 σελίδα 2 / 9 1. Εισαγωγή Στο παρόν εγχειρίδιο περιγράφεται η διαδικασία,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΓΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΓΙΩΝ Α.Π.Θ. (ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ) Αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Α.Π.Θ. Τμήμα Περιουσίας. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Διεύθυνση Περιουσίας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 3/2015. Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών,

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 3/2015. Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών, Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 01/04/2015 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος του Τ μήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Ο Πρόεδρος του Τ μήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λάρισα 20-11-2018 ΣΧΟΛΗ ΣΤΕΦ Αρ. Πρωτ. -1898- ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. ΤΚ 41110 Πληροφορίες : Μακρίνα Κουτσοπούλου Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών χαλαρής αποθήκευσης Έκδοση 1.1 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών Χαλαρής Αποθήκευσης σελίδα 1 / 31 Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Κωδικός: Δ.ΔΔ.120 Αρ. Έκδ.: 3 Ημ/νία Έκδ.: Σελ. 1 από 1

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ. Κωδικός: Δ.ΔΔ.120 Αρ. Έκδ.: 3 Ημ/νία Έκδ.: Σελ. 1 από 1 Κωδικός: Δ.ΔΔ.120 Αρ. Έκδ.: 3 Ημ/νία Έκδ.: 14-05-10 Σελ. 1 από 1 1. Εισαγωγή Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι να περιγράψει τις ενέργειες που απαιτούνται με στόχο τον προγραμματισμό των προμηθειών, τη

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Α. Γρηγορίου ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2410684479 EMAIL : agrigoriou@teilar.gr ΛΑΡΙΣΑ 28-02-19 ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 75 ΠΡΟΣ: Μέλη Ε.Δ.Ι.Π.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Υπενθύμιση οδηγιών σχετικά με την εκκαθάριση αρχείων».

ΘΕΜΑ : «Υπενθύμιση οδηγιών σχετικά με την εκκαθάριση αρχείων». Βαθμός Ασφαλείας... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θ.Ε. (Θέση εργασίας) που εποπτεύει την εφαρμογή της Προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης (ΟΔ) Σε ημερήσια βάση.

Θ.Ε. (Θέση εργασίας) που εποπτεύει την εφαρμογή της Προϊστάμενος Τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης (ΟΔ) Σε ημερήσια βάση. Οδηγία Οδ2.12β Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης Σκοπός της οδηγίας Σκοπός της οδηγίας είναι η σωστή και με προϋποθέσεις παραλαβή από τους Επιστημονικώς Υπευθύνους αιτημάτων έγκρισης δαπανών και ανάληψης υποχρεώσεων.

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Ν. 4412/2016 ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Τυποποίηση Διαδικασιών. v.1.2

«ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Ν. 4412/2016 ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Τυποποίηση Διαδικασιών. v.1.2 Τυποποίηση Διαδικασιών «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» Ν. 4412/2016 v.1.2 ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ έως 20.000 άνευ Φ.Π.Α. ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Οδηγός Ενεργειών 1) Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Κωδικός: Δ.ΓΕΛ.130 Αρ. Έκδ.: 2 Ημ/νία Έκδ.: Σελ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. Κωδικός: Δ.ΓΕΛ.130 Αρ. Έκδ.: 2 Ημ/νία Έκδ.: Σελ. Κωδικός: Δ.ΓΕΛ.130 Αρ. Έκδ.: 2 Ημ/νία Έκδ.: 01-03-13 Σελ. 1 από 10 1. Εισαγωγή Σκοπός αυτής της Διαδικασίας είναι να περιγράψει τις απαραίτητες ενέργειες με στόχο την εκτέλεση των προμηθειών που απαιτούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Α. Γενικά στοιχεία για την καταχώριση στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Α. Γενικά στοιχεία για την καταχώριση στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Γενικά στοιχεία για την καταχώριση στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων Οι σχετικές διατάξεις αφορούν τις δημόσιες συμβάσεις οι οποίες συνάπτονται γραπτώς, με ηλεκτρονικό μέσο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Διαχειριστής Ιδρύματος

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Διαχειριστής Ιδρύματος Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Διαχειριστής Ιδρύματος 1 Δημιουργία λογαριασμού και Είσοδος στο σύστημα Για να εγγραφείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα «Απέλλα» ως Διαχειριστής Ιδρύματος θα πρέπει να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών

Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ Δ/νση : Χρήστου Λαδά 6, 10561 Πληροφορίες : Γραφείο Προμηθειών Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την προμήθεια καρτών για την είσοδο επισκεπτών σε κτίρια της Α.Α.Δ.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για την προμήθεια καρτών για την είσοδο επισκεπτών σε κτίρια της Α.Α.Δ.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟ ΚΗΜΔΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ & ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΜΗΜΑ Α -ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΔΑ:6Ι9Γ46ΜΠ3Ζ-ΝΜ8

Διαβάστε περισσότερα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα

Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα 2001R1207 EL 18.02.2008 002.001 1 Το έγγραφο αυτό συνιστά βοήθημα τεκμηρίωσης και δεν δεσμεύει τα κοινοτικά όργανα B M1 Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1207/2001 του Συμβουλίου, της 11ης Ιουνίου 2001, σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aθήνα, 17-4-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αριθ. Πρωτ: 3625/42655 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 9483 14 Δεκεμβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 1319 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ - ΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Αριθμ. 2620

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Ο.Δ.Ε.Ε.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Ο.Δ.Ε.Ε. Α ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ο.Δ.Ε.Ε. ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ Ο.Δ.Ε.Ε. Η Ανάγκη Δημιουργία Μητρώου Δικαστικών Επιμελητών Ψηφιακές υπογραφές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕ.Γ. & ΤΕ.Τ. & Δ. ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕ.Γ. & ΤΕ.Τ. & Δ. ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕ.Γ. & ΤΕ.Τ. & Δ. ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας Τ.Κ. : 41110 Λάρισα Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Πληροφορίες: Ε. Στεργίου Τηλ.: 2310991374 - Fax : 2310996893 e-mail: stergvilma@rect.auth.gr Κτίριο: Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Αθήνα, 13 Ιουνίου 2012 Αριθ. Πρωτ: ΥΑΠ/Φ.60/86/1435 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. Δ/ση : Φιλοξένου 2-4 & Σπινθάρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. 3.3 Ηλεκτρονικό Έγγραφο Αρχειοθέτηση Διακίνηση

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. 3.3 Ηλεκτρονικό Έγγραφο Αρχειοθέτηση Διακίνηση 3.3 Ηλεκτρονικό Έγγραφο Αρχειοθέτηση Διακίνηση Περιεχόμενα Ηλεκτρονικό έγγραφο Νομοθεσία Χαρακτηριστικά Κύρος Αποδεικτική Ισχύς Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση ΠΔ «Ψηφιοποίηση Εγγράφων και Ηλεκτρονικό Αρχείο»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 8767 30 Νοεμβρίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 1220 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Αριθ. 14630 Προκήρυξη θέσης καθηγητή του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ. έως άνευ Φ.Π.Α. ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ. έως άνευ Φ.Π.Α. ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ έως 20.000 άνευ Φ.Π.Α. ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Οδηγός Ενεργειών 1) Εγγραφή εξειδικευμένης πίστωσης στον προϋπολογισμό εξόδων 1. 2) Τεχνική περιγραφή, ενδεικτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ 2672/1998 (ΦΕΚ 290 Α /28 Δεκεμβρίου 1998) Οικονομικοί πόροι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και άλλες διατάξεις

ΝΟΜΟΣ 2672/1998 (ΦΕΚ 290 Α /28 Δεκεμβρίου 1998) Οικονομικοί πόροι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και άλλες διατάξεις ΝΟΜΟΣ 2672/1998 (ΦΕΚ 290 Α /28 Δεκεμβρίου 1998) Οικονομικοί πόροι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και άλλες διατάξεις Άρθρο 14 Διακίνηση εγγράφων με ηλεκτρονικά μέσα (τηλεομοιοτυπία - ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Υπουργική Απόφαση 12625/1/2014 Ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων από και προς τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και ηλεκτρονική κατάθεση αίτησης καταχώρισης σχεδίου ή υποδείγματος Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 6 συσσωρευτών για τα τηλεφωνικά κέντρα των κτιρίων Αμαλιάδος 17 και Μεσογείων 119.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 6 συσσωρευτών για τα τηλεφωνικά κέντρα των κτιρίων Αμαλιάδος 17 και Μεσογείων 119. 17.10.2018 09:10:54 Ακριβές Αντίγραφο Ψηφιακά υπογεγραμμένο από Παρασκευή Παναγιωτοπούλου Α. Π.: ΥΠΕΝ/ΔΠΥΔΥ/70717/2292 Ημ/νία: 17/10/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Kλικ για επεξεργασία του τίτλου. Σύστημα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών. Kλικ για επεξεργασία των στυλ του υποδείγματος

Kλικ για επεξεργασία του τίτλου. Σύστημα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών.  Kλικ για επεξεργασία των στυλ του υποδείγματος Kλικ για επεξεργασία του τίτλου Σύστημα διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών Ø www.ermis.gov.gr Kλικ για επεξεργασία των στυλ του υποδείγματος o Δεύτερου επιπέδου Τρίτου επιπέδου Τέταρτου επιπέδου» Πέμπτου

Διαβάστε περισσότερα

Αρθρο 14. Διακίνηση εγγράφων με ηλεκτρονικά μέσα (τηλεομοιοτυπία - ηλεκτρονικό ταχυδρομείο)

Αρθρο 14. Διακίνηση εγγράφων με ηλεκτρονικά μέσα (τηλεομοιοτυπία - ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) Ν.2672/1998: Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο Αρθρο 14 Διακίνηση εγγράφων με ηλεκτρονικά μέσα (τηλεομοιοτυπία - ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) 1. Επιτρέπεται η διακίνηση εγγράφων μεταξύ των υπηρεσιών του Δημοσίου, των

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Εκλογών για την ανάδειξη Κοσμήτορα της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η Εκλογών για την ανάδειξη Κοσμήτορα της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Λάρισα 30-05 - 2018 ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Αριθ. Πρωτ.: -180- Ταχ.Δ/νση: Περιφερειακή οδός Λάρισας - Τρικάλων Τ.Κ 41 110 ΛΑΡΙΣΑ Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,00 ΜΕ Φ.Π.Α.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,00 ΜΕ Φ.Π.Α. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 15.000,00 ΜΕ Φ.Π.Α. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Τεχνική Έκθεση 2. Συγγραφή Υποχρεώσεων 3. Τεχνικές Προδιαγραφές 4. Ενδεικτικός Προϋπολογισμός Τ Ε Χ Ν Ι ΚΗ Ε Κ Θ Ε Σ Η Η μελέτη συντάχτηκε σύμφωνα με την

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών

Εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις εντύπων και βιβλίων των υπηρεσιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΩΝ & ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του Δήμου για το έτος 2017 Ταχ. Δ/νση: Αμαξοστάσιο, ΒΙΠΕ Ηρακλείου Τ.Κ:70014 Υπεύθυνος/ Συντάκτης:

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ο Ι Ν Η Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Ι Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Ι. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Κ Ο Ι Ν Η Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο Ι Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Ι. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α 1.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Κατάρτιση & Σύνταξη Διακήρυξης Διαγωνισμού. 3η Συμμετοχή Δωρεάν. στα πλαίσια της ανάρτησης στο. Επίκαιρη Ημερίδα στο Ηράκλειο Κρήτης

Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. Κατάρτιση & Σύνταξη Διακήρυξης Διαγωνισμού. 3η Συμμετοχή Δωρεάν. στα πλαίσια της ανάρτησης στο. Επίκαιρη Ημερίδα στο Ηράκλειο Κρήτης Ειδικός Νομικός Σύμβουλος με εξειδικευμένη γνώση & πολυετή συμβουλευτική, πρακτική & διδακτική εμπειρία σε θέματα διαγωνιστικών διαδικασιών Τρίτη 16 Δεκεμβρίου Όλους τους Φορείς Δημοσίου Στελέχη Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2. ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.2) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 1/2015 MINI ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο 1/2015 MINI ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ.πρωτ.: 1357/27-01-2015 Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/νση: Νουφάρων και Τιμίου Σταυρού 14 14564 Καλυφτάκι, Ν.Κηφισιά Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών λαμβάνοντας υπόψη :

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών λαμβάνοντας υπόψη : Αριθμ. Πρωτ : 2019010144 Σχετ. Έγγραφο : 2019006033 Αθήνα : 06.05.2019 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση : Χρ. Λαδά 6, Τ.Κ. 105 61 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εσωτερικός κανονισμός για την ηλεκτρονική έκδοση και διακίνηση εγγράφων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης.

ΘΕΜΑ: Εσωτερικός κανονισμός για την ηλεκτρονική έκδοση και διακίνηση εγγράφων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης. ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη, 10 /07/2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 4577 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση : Διοικητήριο, 54123, Θεσσαλονίκη Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι

Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής. Υποψήφιοι Οδηγός Εγγραφής και Χρήσης Εφαρμογής Υποψήφιοι 1 Δημιουργία Λογαριασμού και Είσοδος στο Σύστημα Για να εγγραφείτε στο Γενικό Μητρώο του Πληροφοριακού Συστήματος «Απέλλα» ως Υποψήφιος θα πρέπει να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Advancing Digital Signatures. Η Νο1 εταιρεία στις ψηφιακές υπογραφές και τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς του δημοσίου

Advancing Digital Signatures. Η Νο1 εταιρεία στις ψηφιακές υπογραφές και τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς του δημοσίου Advancing Digital Signatures Η Νο1 εταιρεία στις ψηφιακές υπογραφές και τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς του δημοσίου Λίγα Λόγια για Εμάς Η εταιρεία μας είναι μία από τις πιο καινοτόμες και πρωτοπόρες εταιρείες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ. Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου Αριθ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.32.14/793/οικ Προς: Όπως ο Πίνακας Αποδεκτών

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ. Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου Αριθ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.32.14/793/οικ Προς: Όπως ο Πίνακας Αποδεκτών ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Δ.Π.Θ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Δ.Π.Θ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Δ.Π.Θ. Α) ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ Πριν την έναρξη της πρακτικής προηγείται η δημοσιοποίηση της στους

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών πολίτη χρήστη Έκδοση 1.0 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών Πολιτών

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας

Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Κανονισμός Εκπόνησης Μεταδιδακτορικής Έρευνας Βόλος, 2015 Άρθρο 1 Εκπόνηση Μεταδιδακτορικής

Διαβάστε περισσότερα

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : :

: Τ.Θ Ηράκλειο Τ.Κ : Μ. Μούντη : : : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Διεύθυνση Πληροφορίες Τηλέφωνα Fax E-mail : Τ.Θ. 1939

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΝΕΜΠ^ΤΗΜΠ ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ

ΜΑΝΕΜΠ^ΤΗΜΠ ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΜΑΝΕΜΠ^ΤΗΜΠ ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Οδός Φυτόκου, Ν. Ιωνία Μαγνησίας, Τ.Κ. 384 46 - Τηλ.: 24210 93.007, ΡΗΧ: 24210 93.103 οπΐ3ί1: (1β8η8Γ @ιιιιι. Γ Αρ. πρωτ. 522 Βόλος 22 Νοεμβρίου 2017 Κοινοποίηση:

Διαβάστε περισσότερα

α/α ΘΕΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 5. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΤΠΠ-Δ6

α/α ΘΕΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 5. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΤΠΠ-Δ6 α/α ΘΕΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 5. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΤΠΠ-Δ6 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 2. ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 3. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ 4. ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ 5. ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Υ Τ Α Ν Η Σ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ. για την ανάδειξη του (της) Προέδρου και του (της) Αναπληρωτή (τριας) Προέδρου

Π Ρ Υ Τ Α Ν Η Σ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ. για την ανάδειξη του (της) Προέδρου και του (της) Αναπληρωτή (τριας) Προέδρου Π Ρ Υ Τ Α Ν Η Σ Αριθμ. πρωτ.: 1660/19/ΓΠ Βόλος 1 Φεβρουαρίου 2019 Προς: το σώμα των εκλεκτόρων για την εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου, του Γενικού Τμήματος Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Πρωτ.: 283 Βόλος, 17 /09/2018

Αρ. Πρωτ.: 283 Βόλος, 17 /09/2018 Αρ. Πρωτ.: 283 Βόλος, 17 /09/2018 ΘΕΜΑ: Συγκρότηση της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

(με τη φροντίδα της Γραμματείας της οικείας Σχολής) ΡΕΘΥΜΝΟ

(με τη φροντίδα της Γραμματείας της οικείας Σχολής) ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Η Κ Ο Σ Μ Η Τ Ο Ρ Α Σ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://phl.uoc.gr ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ Πληροφορίες: Σ. Κρητικάκη Τηλέφωνο:2831077336 * FAX:2831077338

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο Κ Ο Σ Μ Η Τ Ο Ρ Α Σ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.sse.uoc.gr ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ Πληροφορίες: Μαρία Σμυρνάκη Τηλέφωνο:2810394401

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 156/Φ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 156/Φ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ Χανιά 02-05-2018 ( Τ.Ε.Ι.) ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ.πρωτ.: 156/Φ.20 ------------------------ ΣΧΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Ταχ.Δ/νση: Ρωμανού 3 Χαλέπα 73 133 Xανιά Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ Α 10432 ΑΘΗΝΑ ΠΛΗΡ. : ΧΡ. ΛΙΑΠΑΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ : 24 ΤΗΛ. : 210-5285567 210-5285580 FAX : 210-5229840

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ Α 10432 ΑΘΗΝΑ ΠΛΗΡ. : ΧΡ. ΛΙΑΠΑΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ : 24 ΤΗΛ. : 210-5285567 210-5285580 FAX : 210-5229840 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Οργανισμός ΑΘΗΝΑ, 19/4/2011 Ασφάλισης Ο.Α.Ε.Ε. Ελευθέρων ΑΡ. ΠΡΩΤ.ΔΙΑΣΦ/Φ3/30/34645 Επαγγελματιών ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Επίσηµη Εφηµερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. (Πράξεις για την ισχύ των οποίων απαιτείται δηµοσίευση)

Επίσηµη Εφηµερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. (Πράξεις για την ισχύ των οποίων απαιτείται δηµοσίευση) 21.6.2001 EL Επίσηµη Εφηµερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων L 165/1 I (Πράξεις για την ισχύ των οποίων απαιτείται δηµοσίευση) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 1207/2001 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 11ης Ιουνίου 2001 σχετικά µε

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες: Βόλος, Κων. Καφετζόπουλος (Τηλ: ) Αφρ. Καλαντζοπούλου (Τηλ: ) Αρ. Πρωτ.: 5225/16/ΓΠ

Πληροφορίες: Βόλος, Κων. Καφετζόπουλος (Τηλ: ) Αφρ. Καλαντζοπούλου (Τηλ: ) Αρ. Πρωτ.: 5225/16/ΓΠ Πληροφορίες: Βόλος, 05-04-2016 Κων. Καφετζόπουλος (Τηλ: 2421074586) Αφρ. Καλαντζοπούλου (Τηλ: 2421074404) Αρ. Πρωτ.: 5225/16/ΓΠ Προς 1.Όπως ο πίνακας Αποδεκτών 2. Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Διαβάστε περισσότερα

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΜΗΣ

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΜΗΣ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΡΜΗΣ Σύντομος οδηγός για την διευκόλυνση των πελατών μας. 1 Περιεχόμενα : Απαιτούμενα 3 Διαδικασία.4 Εγκατάσταση Token GEMALTO..9 Διαδικασία για

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Ερμούπολη, 29.11.2016 ΠΡΥΤΑΝΗΣ Α.Π.: 408 με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, για τις ανάγκες των Περιφερειακών Διευθύνσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου 1. Αντικείμενο πρόσκλησης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ»

Α Π Ο Φ Α Σ Η «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Άρτα, 31/08/2017 Αριθ. Πρωτ.: 940 Κωστακιοί, 47100 Άρτα Φίλιππα Παναγιώτα 26810 50230 26810 50240 tegeo@teiep.gr www.teiep.gr ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ Α Π Ο Φ

Διαβάστε περισσότερα

Ηράκλειο, Κρήτη GR , Heraklion, Crete, GREECE. Προς:

Ηράκλειο, Κρήτη GR , Heraklion, Crete, GREECE. Προς: ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ UNIVERSITY OF CRETE ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ DEPARTMENT OF MATERIALS SCIENCE AND TECHNOLOGY 70 013 Ηράκλειο, Κρήτη GR-700 13, Heraklion, Crete, GREECE ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/ΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ.Δ/νση : Καρ. Σερβίας 10 Ταχ.Κώδικας : ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες : Τηλέφωνο : , , 1, 3,

Ταχ.Δ/νση : Καρ. Σερβίας 10 Ταχ.Κώδικας : ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες : Τηλέφωνο : , , 1, 3, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 18 Αυγούστου 2005 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αρ.Πρωτ.: 1079229/559/0015 1. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (Γ.Γ.Π.Σ.) ΠΟΛ.: 1114 Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αριθ. 02/

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Αριθ. 02/ Τ Ε Χ ΝΟ ΛΟΓΙ ΚΟ ΕΚΠ ΑΙ Δ Ε Υ Τ Ι ΚΟ ΙΔΡΥΜ Α ( Τ. Ε.Ι.) ΘΕΣ Σ ΑΛ Ι ΑΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Τ.Ε.Π.) ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Κανονισμός Εξετάσεων χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων»

ΘΕΜΑ: «Κανονισμός Εξετάσεων χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aθήνα, 8-12-2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αριθ. Πρωτ: 11905/136682 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΕΕ ONLINE 2012 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ONLINE ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ 2012... 3 1. Διαδικασία Εγγραφής και Πρόσβασης... 3 1.1 Διαδικασία απόκτησης κωδικού πρόσβασης... 3 1.2 Διαδικασία υποβολής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Η ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4/ , ΘΕΜΑ 12 ο )

Α Π Ο Φ Α Σ Η. Η ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 4/ , ΘΕΜΑ 12 ο ) Λάρισα, 12-2-2018 Αρ. Πρωτ. 807 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ & ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Ταχ. Δ/νση : ΤΕΙ Θεσσαλίας

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Βόλος,

Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Βόλος, ΑΝΑΡΤΗΤΕA ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Βόλος, 30-11-2018 Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Αριθ. Πρωτ.:26352/18/ΓΠ Αργοναυτών & Φιλελλήνων, Τ.Κ. 38221 Πληροφορίες:

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εφαρμογής Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης

Εγχειρίδιο εφαρμογής Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης Εγχειρίδιο εφαρμογής Ηλεκτρονικής Αξιολόγησης Έκδοση 1.0 Ιούνιος 2018 Σκοπός του εγγράφου αυτού είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό για την εφαρμογή του Μητρώου Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου.

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 22/01/2019. Αριθ. Πρωτ. : /01/2019. : Λ. Θηβών , Αγ. Ι. Ρέντης : : Θεώνη Αλαμπάση : :

Αθήνα, 22/01/2019. Αριθ. Πρωτ. : /01/2019. : Λ. Θηβών , Αγ. Ι. Ρέντης : : Θεώνη Αλαμπάση : : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ IΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

(με τη φροντίδα της Γραμματείας της οικείου Τμήματος) Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο

(με τη φροντίδα της Γραμματείας της οικείου Τμήματος) Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Τ Μ Η Μ Α Β Ι Ο Λ Ο Γ Ι Α Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.biology.uoc.gr ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Πληροφορίες : Μαρία Σμυρνάκη Τηλέφωνο:2810394401 * FAX:2810394404

Διαβάστε περισσότερα

Α.Σ.: Προς: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε (ΕΛΤΑ ΑΕ)

Α.Σ.: Προς: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε (ΕΛΤΑ ΑΕ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ Ταχ.Δ/νση : Μεσογείων 119 Ταχ.Κωδ. : 101 92 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

(με τη φροντίδα της Γραμματείας του οικείου Τμήματος) Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο

(με τη φροντίδα της Γραμματείας του οικείου Τμήματος) Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τ Μ Η Μ Α ΧΗΜΕΙΑΣ Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ/ΑΔΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΧΗΜΕΙΑΣ Πληροφορίες : ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗ Τηλέφωνο:2810545131 * FAX:2810545164 E-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γραμματεία Συγκλήτου Σέρρες 4-5-2018 Αριθμ. πρωτ. 2054 Κοινοποίηση της αριθμ. 54/7/15.2.2018 απόφασης της Συγκλήτου του ΤΕΙ ΚΜ Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών / Τμήμα Προμηθειών Χρήστου Λαδά 6, Αθήνα (3 ος όροφος, γρ.

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών / Τμήμα Προμηθειών Χρήστου Λαδά 6, Αθήνα (3 ος όροφος, γρ. Αριθμ. Πρωτ : 2019010668 Σχετ. Έγγραφο : 2019001004 Αθήνα : 09.05.2019 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα: Προμηθειών Ταχ. Δ/νση : Χρ. Λαδά 6, Τ.Κ. 105 61 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ : 4ΙΞ6Η-Ψ. Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2010

ΑΔΑ : 4ΙΞ6Η-Ψ. Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ & ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (15 η ) ΤΜΗΜΑ Β Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2010 Αρ. Πρωτ.:

Διαβάστε περισσότερα