ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο διαγωνισµό «LAMBERTS NEW YEAR S RESOLUTIONS»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο διαγωνισµό «LAMBERTS NEW YEAR S RESOLUTIONS»"

Transcript

1 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο διαγωνισµό «LAMBERTS NEW YEAR S RESOLUTIONS» 1) Αντικείµενο του Διαγωνισµού - Διοργάνωση Η εταιρεία µε την επωνυµία «Σαλαµούρας Γ & Α ΕΠΕ», που εδρεύει στη στην οδό Αρτάκης, αριθµός 143, στη Ν.Σµύρνη Αττικής 1712, (στο εξής «Διοργανώτρια»), διοργανώνει την προωθητική ενέργεια - διαγωνισµό «New Years Resolutions» (στο εξής ο «Διαγωνισµός»), σε συνεργασία µε την ατοµική επιχείρηση «Ασβεστάς Γεώργιος Νικόλαος» και τον διακριτικό τίτλο «FLIPNEWMEDIA» που δραστηριοποιείται στο διαφηµιστικό κλάδο (εφεξής καλούµενη «FLIPNEWMEDIA») και εδρεύει στην οδό Ηφαίστου, αριθµό 21, Πάτηµα Χαλανδρίου, ΤΚ 15238, µε Α.Φ.Μ και ΔΟΥ: Χαλανδρίου, (από κοινού αναφερόµενες και ως «οι διοργανώτριες εταιρείες»), που θα ξεκινήσει την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 στις 15:00 (ώρα Ελλάδος) και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στη 13:00. Πιο συγκεκριµένα, οι συµµετέχοντες καλούνται να λάβουν µέρος, δηλώνοντας τα στοιχεία τους (όνοµα, επώνυµο, , ηλικία, φύλο) και επιλέγοντας τον στόχο τους για το 2016, ανάµεσα στις 3 επιλογές που τους δίνονται, στη σελίδα contest.lamberts.gr ώστε να συµµετάσχουν σε κλήρωση που θα αναδείξει τους τρεις (3) τυχερούς. Οι στόχοι που θα δίνονται στον χρήστη προς επιλογή είναι οι τρείς (3) κάτωθι: α. To 2016 θέλω να χάσω το περιττό βάρος β. To 2016 θέλω να εντάξω την άσκηση στην καθηµερινότητά µου και γ. To 2016 θέλω να αποκτήσω ενέργεια και ευεξία. Κάθε συµµετέχων µπορεί να δηλώσει συµµετοχή µόνο µια φορά, επιλέγοντας έναν από τους 3 προτεινόµενους στόχους. Τα δώρα για τους 3 νικητές που θα προκύψουν από την κλήρωση είναι τα εξής: Κάθε νικητής κερδίζει από ένα ολοκληρωµένο πακέτο υγείας & ευεξίας που περιλαµβάνει: 1. 4 προσωπικές συνεδρίες µε 3 επιστηµονικούς συνεργάτες της Διοργανώτριας από την οµάδα διατροφή (

2 Ευάγγελος Ζουµπανέας, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Μαρία Τουµπή, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος / Μανώλης Μανωλαράκης, Διαιτολόγος Διατροφολόγος 2. 2 σκευάσµατα συµπληρωµάτων διατροφής LAMBERTS ανάλογα µε τον στόχο που έχει επιλέξει και 3. Ένα βιβλίο των διατροφολόγων Ευάγγελου Ζουµπανέα και Μανώλη Μανωλαράκη από τη νέα έκδοση του βιβλίου «Τι καλό θα µαγειρέψεις σήµερα µαµά». Πιο αναλυτικά, τα σκευάσµατα που θα δοθούν ανάλογα µε τον στόχο που επιλέγει ο κάθε συµµετέχοντας είναι τα κάτωθι: Στην περίπτωση που ο συµµετέχοντας επιλέξει τον στόχο «To 2016 θέλω να χάσω το περιττό βάρος» κερδίζει: ένα σκεύασµα Γλυκοµαννάνης Lamberts + µια αναβράζουσα AtoZ. Στην περίπτωση που ο συµµετέχοντας επιλέξει τον στόχο «To 2016 θέλω να εντάξω την άσκηση στην καθηµερινότητά µου», κερδίζει: ένα σκεύασµα CLA Lamberts + µια αναβράζουσα Osteo Glucosamine. Στην περίπτωση που ο συµµετέχοντας επιλέξει τον στόχο «To 2016 θέλω να αποκτήσω ενέργεια και ευεξία», κερδίζει: ένα σκεύασµα ADR Lamberts + µια αναβράζουσα C. Οι Διοργανώτριες εταιρίες δεν αναλαµβάνουν καµία υποχρέωση αναφορικά µε την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή σχετικών διευκολύνσεων προς οποιαδήποτε ενδιαφερόµενο/η αναφορικά µε τη συµµετοχή τους στο Διαγωνισµό. Η πρόσβαση στον Διαγωνισµό επιτρέπεται µόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακοµιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισµού. Η Διοργανώτρια θεωρεί ότι κάθε συµµετέχων είναι κάτοχος και έχει τον αποκλειστικό έλεγχο των προσωπικών στοιχείων που δηλώνει. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συµµετεχόντων - χρηστών εκ των άνω αιτιών. 2) Δικαίωµα συµµετοχής Δικαίωµα συµµετοχής στην προωθητική ενέργεια / διαγωνισµό έχουν όσοι έχουν συµπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους & κατοικούν στην Ελλάδα. Από το Διαγωνισµό αποκλείονται όσοι εµπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις:

3 (α) Όσοι δεν έχουν συµπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. (β) Όσοι ρητά δεν έχουν συµφωνήσει µε τους παρόντες όρους χρήσης. (γ) Οι εργαζόµενοι της Διοργανώτριας (δ)οι εργαζόµενοι της FLIPNEWMEDIA. (ε) Οι εργαζόµενοι των συνδεδεµένων µε τη Διοργανώτρια και των συνδεδεµένων µε την FLIPNEWMEDIA επιχειρήσεων, και (στ) Τα πρόσωπα συγγένειας α' και β' βαθµού µε τους ανωτέρω υπό (γ), (δ) και (ε) εργαζόµενους και οι σύζυγοι των εργαζόµενων αυτών. Στην αµέσως προηγούµενη περίπτωση δεν ευθύνονται οι ως άνω εταιρίες έναντι κανενός από την κακή χρήση της συγκεκριµένης υπηρεσίας. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωµα (αλλά δεν υποχρεούται) να αποκλείσει από το Διαγωνισµό, σε οποιοδήποτε στάδιο διεξαγωγής του, πρόσωπα που, κατά την άποψη της, είναι πιθανό να έχουν χρησιµοποιήσει (ή να έχουν αποπειραθεί να χρησιµοποιήσουν) αθέµιτα µέσα αναφορικά µε τη συµµετοχή τους ή παραβούν κάποιον από τους όρους του παρόντος άρθρου. Ως αθέµιτα µέσα νοούνται, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, η συνεργασία µε άλλα πρόσωπα, η χρήση συσκευών, διατάξεων, ηλεκτρονικών υπολογιστών ή/και λογισµικού προς διευκόλυνση αυτοµατοποιηµένων ή πολλαπλών συµµετοχών χωρίς ανθρώπινη παρέµβαση, και ούτω καθεξής. Σε κάθε περίπτωση η διοργανώτρια έχει το δικαίωµα αποκλεισµού οποιουδήποτε χρήστη/επισκέπτη/διαγωνιζοµένου από το διαγωνισµό µε κάθε νόµιµο τρόπο. Διευκρινίζεται ότι για την συµµετοχή στο διαγωνισµό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος, ούτε υπάρχει κάποια χρέωση για τους συµµετέχοντες. Η συµµετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφεροµένων στο διαδίκτυο µε δικά τους τεχνικά µέσα, γίνεται κατά οικεία βούληση και πάντοτε αφού πρώτα συµφωνήσει µε τους όρους του Διαγωνισµού.

4 3) Δώρα - Κλήρωση Την Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2016 στη 13:00 θα πραγµατοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση στα γραφεία της Διοργανώτριας µε στόχο την ανάδειξη τριών (3) νικητών. Η επεξεργασία των συµµετοχών στο διαγωνισµό και η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών γίνεται από τη Διοργανώτρια. Το διαδικτυακό εργαλείο κλήρωσης που θα χρησιµοποιηθεί είναι το Σε περίπτωση που η µόνιµη κατοικία του νικητή βρίσκεται εκτός Αττικής, η Διοργανώτρια αναλαµβάνει το κόστος αποστολής των 2 σκευασµάτων LAMBERTS. Δεν αναλαµβάνει κανένα κόστος µεταφοράς ή διανυκτέρευσης στο Νοµό Αττικής για την παρουσία τους στις συνεδρίες µε τους διαιτολόγους διατροφολόγους, τους επιστηµονικούς συνεργάτες της Διοργανώτριας. Κάθε συµµετέχων διαγωνιζόµενος µπορεί να αναδειχθεί µόνο µία φορά νικητής και να λάβει µόνο µία φορά τα δώρα του. Οι νικητές του Διαγωνισµού δεν έχουν δικαίωµα να ορίσουν υποκατάστατο πρόσωπο για την παραλαβή του δώρου ούτε και να ζητήσουν την ανταλλαγή του µε χρήµατα ή άλλα αντικαταστατά πράγµατα. Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά µε το διαγωνισµό, οι συµµετέχοντες µπορούν να επικοινωνήσουν µε Lamberts@greenimport.gr Μετά την κλήρωση, εάν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία µε τον νικητή/νικήτρια για οποιονδήποτε λόγο (συµπεριλαµβανοµένων και λόγων ανωτέρας βίας) µέχρι και δέκα (10) εργάσιµες ηµέρες από την ηµεροµηνία ανάδειξης του νικητή, τότε η Διοργανώτρια, απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριµένο νικητή. Σε περίπτωση επικοινωνίας της Διοργανώτριας µε τον νικητή, θα ζητεί τηλεφωνικά τα ελάχιστα αναγκαία προσωπικά δεδοµένα τους, ώστε να προβεί σε όλες τις αναγκαίες περαιτέρω ενέργειες (ανακοίνωση, αποστολή δώρου κλπ.). Διευκρινίζεται ότι η κατακύρωση οποιουδήποτε δώρου στο νικητή τελεί επιπροσθέτως υπό την αναβλητική αίρεση της προσκόµισης και επίδειξης στη Διοργανώτρια, από τον εν λόγω νικητή των στοιχείων που αναφέρονται στον παρόντα όρο (επίδειξη αστυνοµικής ταυτότητας) εντός της προθεσµίας που ορίζεται, σε αντίθετη δε περίπτωση το σχετικό δώρο δε θα αποδίδεται. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωµα να ανακοινώνει µέσω Social Media, SMS, καταχωρίσεις σε περιοδικά, εφηµερίδες, µέσω του διαδικτύου το όνοµα του νικητή. Με τη συµµετοχή τους στο Διαγωνισµό οι συµµετέχοντες

5 λογίζεται ότι δίδουν τη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονοµάτων τους. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αµφισβήτησης, κανείς συµµετέχων δεν θεωρείται ούτε και νοµιµοποιείται ως οριστικός νικητής σύµφωνα µε τους παρόντες όρους, παρά µόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η παράδοση προς αυτόν του Δώρου σύµφωνα µε τα εδώ οριζόµενα. Τυχόν πρότερη δηµοσίευση αποτελέσµατος κλήρωσης ή ονόµατος προσώπου φερόµενου ως νικητή στην Ιστοσελίδα του Διαγωνισµού δεν καθιστά το αποτέλεσµα οριστικό ούτε και θεµελιώνει οποιαδήποτε αξίωση του προσώπου αυτού. 4) Ηµεροµηνία έναρξης-λήξης διαγωνισµού/προωθητικής ενέργειας Διάρκεια Ο Διαγωνισµός/Προωθητική ενέργεια θα ξεκινήσει την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 στις 15:00 (ώρα Ελλάδος) και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2016 στη 13:00 (ώρα Ελλάδος). Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του Διαγωνισµού, αποτελούν το επίσηµο όργανο χρονοµέτρησης του Διαγωνισµού, βάσει του οποίου ορίζεται ο Χρόνος Έναρξης, ο Χρόνος Λήξης, καθώς και ο χρόνος ενεργής αποστολής της συµµετοχής ή εµφανούς λήψης στην εφαρµογή της συµµετοχής στο διαγωνισµό. Διευκρινίζεται ρητά ότι, µετά την πάροδο της ηµεροµηνίας λήξης του ως άνω Διαγωνισµού όπως αυτός θα δηµοσιευτεί στους όρους χρήσης της σελίδας της Διοργανώτριας, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διαδικασίας του Διαγωνισµού καµία συµµετοχή δε θα γίνεται δεκτή και δε θα δεσµεύει τη Διοργανώτρια ως προς το εµπρόθεσµο της συµµετοχής. 5) Αλλαγή Όρων Χρήσης Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωµα να τροποποιεί τους παρόντες όρους οποτεδήποτε αυτή κρίνει σκόπιµο, ενηµερώνοντας για τις τροποποιήσεις και αλλαγές τους επισκέπτες/χρήστες, µέσω της σελίδας του διαγωνισµού/προωθητικής ενέργειας (contest.lamberts.gr). 6) ΡΗΤΗ Δήλωση- Συγκατάθεση - Αποδοχή εκ µέρους των Συµµετεχόντων Όλοι οι συµµετέχοντες στο Πρόγραµµα αποδέχονται πλήρως και χωρίς καµία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να συµµετέχει στο Πρόγραµµα. Επίσης όλοι οι συµµετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι: (α)τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτόν τον Διαγωνισµό δεν µπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νοµικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους.

6 (β)είναι άνω των 18 ετών (γ)η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε µειώνεται καθ' οποιονδήποτε τρόπο από την συµµετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας στην οποία θα µετέχουν µε τα προσωπικά δεδοµένα τους. (δ)δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδοµένα ή το δικαίωµα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου. (ε)δεν προσβάλλουν δικαιώµατα πνευµατικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου. (στ)ρητώς συναινούν στο να χρησιµοποιήσει και επεξεργαστεί η Διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοµατεπώνυµο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) µε σκοπό την εξυπηρέτηση του Διαγωνισµού. (ζ)παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισµού και των αποτελεσµάτων του µέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του διαδικτύου (internet) καθ' όλη τη διάρκειά του. Η Διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιµοποιήσει και δηµοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό µε την διεξαγωγή του Διαγωνισµού. (η) Παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφηµιστική εκµετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενηµέρωσης ή καταβολής αποζηµίωσης. Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωµα δηµοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση του δώρου. 7) Δηµοσιότητα Οι όροι συµµετοχής του Διαγωνισµού έχουν αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα του Διαγωνισµού contest.lambers.gr. Η κλήρωση θα πραγµατοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρίας. Οποιοσδήποτε συµµετέχων στο Διαγωνισµό ή τρίτος δικαιούται µε έξοδά του να λαµβάνει ακριβές αντίγραφο της παρούσας πράξεως. 8) Ανάκληση Προκήρυξης - Τροποποίηση Όρων Ευθύνη Η Διοργανώτρια δικαιούται να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισµού, ολικά ή µερικά ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συµπεριλαµβανοµένης ενδεικτικά και της διάρκειας του Διαγωνισµού και των ηµεροµηνιών διεξαγωγής των κληρώσεων), ή να αλλάξει το προσφερόµενο δώρο µε άλλο ίσης αξίας κατά την διάρκεια του Διαγωνισµού ή µετά την λήξη του. Στην περίπτωση αυτή, η Διοργανώτρια

7 δεν θα υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση για τυχόν αποζηµίωση όσον αφορά στους τυχερούς που θα αναδειχθούν από την εν λόγω κλήρωση. Σε καµία περίπτωση δεν ευθύνεται η Διοργανώτρια, για τυχόν άµεσες ή έµµεσες ζηµίες, δαπάνες και έξοδα που µπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση ή οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετικά µε τα δώρα του Διαγωνισµού. Επίσης, η Διοργανώτρια δεν υπέχει ουδεµία ευθύνη, ποινική ή αστική, προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχηµα ήθελε συµβεί και/ή ζηµία και/ή βλάβη σωµατική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόµενη άµεσα ή έµµεσα µε το δώρο ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία. Διευκρινίζεται ρητά ότι, µετά τη λήξη του παρόντος Διαγωνισµού ή της νέας ηµεροµηνίας που θα οριστεί µετά από τυχόν µετάθεση ή αλλαγή της χρονικής διάρκειας του Διαγωνισµού, οι συµµετοχές δεν είναι πλέον δυνατές και οι ήδη γενόµενες θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και ουδέν επάγονται αποτέλεσµα, ούτε δεσµεύουν πλέον την Διοργανώτρια ή/και οποιονδήποτε τρίτο. Στην περίπτωση αυτή, οι συµµετέχοντες µε την συµµετοχή τους στην παρούσα προωθητική ενέργεια αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν δικαίωµα ή απαίτηση κατά της Διοργανώτριας, ούτε νοµιµοποιούνται να ζητήσουν είτε τη συνέχιση του λήξαντος διαγωνισµού, είτε απόδοση των µη παραδοθέντων δώρων είτε άλλη περαιτέρω αποζηµίωση. 9) Εµπορικά Σήµατα - Πνευµατική Ιδιοκτησία Οι συµµετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωµα πάνω στα σήµατα, ονόµατα, ενδείξεις, εµβλήµατα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας ή της FLIPNEWMEDIA. 10) Προσωπικά δεδοµένα - ΡΗΤΗ Δήλωση συναίνεσης - Αναφορικά µε τη Διοργανώτρια Η συµµετοχή κάθε προσώπου στον Διαγωνισµό συνιστά και ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των στοιχείων του για την σύσταση αρχείου προσωπικών δεδοµένων από την Διοργανώτρια και την υπεύθυνη εταιρία για την παρακολούθηση του διαγωνισµού (προσωπικά δεδοµένα). Η χρήση της βάσης δεδοµένων που θα συλλεγεί από το συγκεκριµένο διαγωνισµό, µπορεί να χρησιµοποιηθεί από τη Διοργανώτρια για διαφηµιστικούς σκοπούς στο µέλλον αναφορικά µε την προώθηση των δικών της υπηρεσιών. Οι συµµετέχοντες στο Διαγωνισµό συναινούν στην παράδοση της βάσης δεδοµένων του Διαγωνισµού από τη Διοργανώτρια προς την υπεύθυνη εταιρία για παρακολούθηση του Διαγωνισµού FLIPNEWMEDIA και αντίστροφα. 11)Προσωπικά δεδοµένα - ΡΗΤΗ Δήλωση συναίνεσης

8 Η συµµετοχή στην προωθητική ενέργεια συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συµµετέχοντα για συλλογή, καταχώρηση, διατήρηση και επεξεργασία δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα σε αρχείο που θα τηρείται µε αυτά από την FLIPNEWMEDIA για το σκοπό διεκπεραίωσης της παρούσας προωθητικής ενέργειας, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.2472/1997 (όπως αυτά εκάστοτε ισχύουν). Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδοµένων από την FLIPENEWMEDIA είναι η υποστήριξη των απαραίτητων δραστηριοτήτων στo πλαίσιο και µόνο για τους σκοπούς της συγκεκριµένης προωθητικής ενέργειας. Τα πρόσωπα των οποίων τα στοιχεία θα ενταχθούν στο αρχείο έχουν δικαίωµα πρόσβασης σε αυτό και αντίρρησης, καθώς και αίτησης διαγραφής τους αναφορικά µε τα δεδοµένα που τα αφορούν, σύµφωνα µε τα άρθρα 12 και 13 του νόµου 2472/1997. Η FLIPNEWMEDIA δικαιούται να διαβιβάζει τα προσωπικά δεδοµένα των συµµετεχόντων σε συνδεδεµένες µε αυτή επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για λόγους λειτουργικής και µηχανογραφικής εξυπηρέτησης της συναλλακτικής σχέσης µε τους συµµετέχοντες στην ενέργεια ή για στατιστικούς λόγους. Η FLIPENEWMEDIA δικαιούται επίσης (εφόσον λάβει την ρητή συγκατάθεση από τους συµµετέχοντες/ενδιαφερόµενους) να χρησιµοποιεί η ίδια και να ανακοινώνει τα προσωπικά δεδοµένα των συµµετεχόντων σε τρίτους για την διαφηµιστική προβολή των υπηρεσιών της ή επιχειρήσεων µε τις οποίες οι διοργανώτριες εταιρείες έχουν συνεργασία, την έρευνα αγοράς ή άλλη παρόµοια δραστηριότητα και την προώθηση από απόσταση υπηρεσιών δικών της ή τρίτων. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγµή ο κάθε συµµετέχων διατηρεί το δικαίωµα πρόσβασης στα προσωπικά δεδοµένα του και ενηµέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του, βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97, κατόπιν γραπτού αιτήµατος του που θα απευθύνει στην FLIP NEW MEDIA. 12)Συγκατάθεση χρήσης οπτικού υλικού Οι συµµετέχοντες στην ενέργεια παρέχουν µε την συµµετοχή τους τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στις εταιρίες για την προβολή της εν λόγω ενέργειας ή/και των αποτελεσµάτων της µέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, καθώς και µέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET (συµπεριλαµβανοµένων των social media). Έτσι, οι διοργανώτριες εταιρίες επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους το δικαίωµα να χρησιµοποιήσουν και δηµοσιεύσουν για διαφηµιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, ιστορίες µε φωτογραφίες, και ενδεχοµένως να χρησιµοποιήσουν οποιοδήποτε στοιχείο σχετικό µε την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφηµιστικούς σκοπούς, η δε συµµετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια παρέχει αυτοµάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευµατικών δικαιωµάτων ατελώς.

9 13) Εφαρµοστέο Δίκαιο Δωσιδικία Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συµβατικές και εξωσυµβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ' εφαρµογή τους διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο για όλους τους συµµετέχοντες. Κάθε διαφορά σχετικά µε το Διαγωνισµό, που ενδέχεται να προκύψει στο µέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρµοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας, ακόµη και από µη µόνιµους κατοίκους της Ελλάδας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στον Website διαγωνισμό 6 χρόνια Απολλώνιον Ηρακλείτου

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στον Website διαγωνισμό 6 χρόνια Απολλώνιον Ηρακλείτου ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στον Website διαγωνισμό 6 χρόνια Απολλώνιον Ηρακλείτου 1) Αντικείμενο του Διαγωνισμού - Διοργάνωση Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΡΙΝΙ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ», που εδρεύει στην Ηρακλείτου 32-34

Διαβάστε περισσότερα

1) Αντικείμενο του Διαγωνισμού Διοργάνωση

1) Αντικείμενο του Διαγωνισμού Διοργάνωση 1) Αντικείμενο του Διαγωνισμού Διοργάνωση Η εταιρεία με την επωνυμία «ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ», που εδρεύει στη Τσούντα 72 & Πεταλά 39, Νέα Χαλκηδόνα - Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα (στο εξής «Διοργανώτρια Εταιρεία»),

Διαβάστε περισσότερα

1) Αντικείμενο του Διαγωνισμού Διοργάνωση

1) Αντικείμενο του Διαγωνισμού Διοργάνωση 1) Αντικείμενο του Διαγωνισμού Διοργάνωση Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΡΕΝΤΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 και Αρχαίου Θεάτρου, Αργυρούπολη- Αθήνα T.K.16452 και εκπροσωπείται νόμιμα (στο

Διαβάστε περισσότερα

1) Αντικείμενο του Διαγωνισμού Διοργάνωση

1) Αντικείμενο του Διαγωνισμού Διοργάνωση 1) Αντικείμενο του Διαγωνισμού Διοργάνωση Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΡΕΝΤΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 και Αρχαίου Θεάτρου, Αργυρούπολη- Αθήνα T.K.16452 και εκπροσωπείται νόμιμα (στο

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι Συμμετοχής Γενικοί Όροι Συμμετοχής Όροι Συμμετοχής στην ενέργεια THE BIG SCRATCH by ThinkDigital Η Μ. ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ThinkDigital Internet και Διαφήμιση» (στο εξής η «Διοργανώτρια»), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live! ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live! Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Vodafone - Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών», (περαιτέρω η VODAFONE ) που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «Vodafone - Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών» (περαιτέρω η VODAFONE ), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜO της επίσημης ιστοσελίδας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου vasilisp.com

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜO της επίσημης ιστοσελίδας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου vasilisp.com ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜO της επίσημης ιστοσελίδας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου vasilisp.com Η επίσημη ιστοσελίδα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου Vasilisp.com διοργανώνει διαγωνισμό για το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Προωθητική Ενέργεια «Εγγράψου στο Newsletter μας»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Προωθητική Ενέργεια «Εγγράψου στο Newsletter μας» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ Προωθητική Ενέργεια «Εγγράψου στο Newsletter μας» Η εταιρεία με την επωνυμία «Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ» (στο εξής «η Διοργανώτρια»), που εδρεύει στο Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας 274, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, ο συμμετέχων δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται όλους τους όρους του διαγωνισμού.

Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, ο συμμετέχων δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται όλους τους όρους του διαγωνισμού. Όροι Συμμετοχής Η εταιρεία με την επωνυμία «Fridays Κηφισιάς Α.Ε.» και οι συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες (καλούμενη εφεξής TGIFridays) που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Κολοκοτρώνη 35, διοργανώνει, σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ «Προωθητική Ενέργεια Vodafone - Ασφαλιστικός Γονέας»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ «Προωθητική Ενέργεια Vodafone - Ασφαλιστικός Γονέας» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΛΗΡΩΣΗΣ «Προωθητική Ενέργεια Vodafone - Ασφαλιστικός Γονέας» Η εταιρεία με την επωνυμία «Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ» (στο εξής «η Διοργανώτρια»), που εδρεύει στο Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας 274, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Οι υποτροφίες θα αναρτηθούν στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) Accounting Youngsters και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει συνολικά 19 ημέρες.

Οι υποτροφίες θα αναρτηθούν στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) Accounting Youngsters και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει συνολικά 19 ημέρες. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «EPSILON NET A.E.» που εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, 17ης Νοεμβρίου 79, τ.κ. 543 52, με Α.Φ.Μ. 099357493, ΔΟΥ ΦΑΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, διοργανώνει προωθητική

Διαβάστε περισσότερα

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Honda Roadtrips» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση

Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση The Ranch 1.Η εταιρεία «the ranch - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΕ» (εφεξής καλούμενη Διοργανωτής/ Διοργανώτρια ) διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισµού. [6] Δώρο:

Όροι Διαγωνισµού. [6] Δώρο: Όροι Διαγωνισµού [1] Αντικείµενο του Διαγωνισµού: Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΕΕ» που εδρεύει στην Αθήνα, στη Λεωφόρο Γαλατσίου 33 και Μαρκορά, (περαιτέρω «η Διοργανώτρια»)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ «ΜουντιαλοΚρυπτόλεξο» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (εφεξής ο «Διοργανωτής» ή η «Τράπεζα»), με έδρα την Αθήνα, οδός Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Energizer CampingPass» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Φόρτις Εμπορική ΑΕ», εδρεύουσα στην Αττική, Θέση Σουρέζα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Energizer CampingPass» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Φόρτις Εμπορική ΑΕ», εδρεύουσα στην Αττική, Θέση Σουρέζα ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Energizer CampingPass» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Φόρτις Εμπορική ΑΕ», εδρεύουσα στην Αττική, Θέση Σουρέζα Φυλή, ΤΚ 13341 (εφεξής ο «Διοργανωτής»), με τη συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 1. Ο διαγωνισµός «ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» διοργανώνεται από την εταιρεία ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Αποστόλου

Διαβάστε περισσότερα

Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις βιβλία της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη!

Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις βιβλία της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη! Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις βιβλία της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη! Α. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Α. & Σ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «Εκδόσεις Σαββάλας»,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Rowenta, Shh

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Rowenta, Shh ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Rowenta, Shh 1.Η εταιρεία GROUPE SEB ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ. (εφεξής καλούμενη Διοργανωτής/Διοργανώτρια ), διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την Όροι Διαγωνισμού 1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την «The Mojo» (εφεξής «Διαφημιστική») που εδρεύει στη διεύθυνση Παπαχρήστου 3, Παπάγου Αττικής, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία EUROCATERING ΑΕ με έδρα ΚΑΑ-Κεντρική Αγορά Αθηνών, Υπόστεγο Δ-50, ΑΦΜ 099004349, ΔΟΥ ΦΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments

OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments 1. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ- ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Β. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ. Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος» ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Η εταιρεία με την επωνυμία «WIND Eλλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε.» (στο εξής «η Διοργανώτρια»), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, Λ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. 1] Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Δωροεπιταγές από τον Ασφαλιστικό Γονέα»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Δωροεπιταγές από τον Ασφαλιστικό Γονέα» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Δωροεπιταγές από τον Ασφαλιστικό Γονέα» Η εταιρεία με την επωνυμία «Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α» (στο εξής «η Διοργανώτρια»), που εδρεύει στο Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο διαγωνισμό «KAIΓΟΜΑΙ ΓΙΑ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο διαγωνισμό «KAIΓΟΜΑΙ ΓΙΑ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο διαγωνισμό «KAIΓΟΜΑΙ ΓΙΑ» Οι όροι του παρόντος διαγωνισμού έχουν κατατεθεί στη κ. Βασιλική Πουλιέζου και συντάχθηκε η υπ' αριθμόν 7070 3/12/2015 Πράξη Καταθέσεως Όρων Συμμετοχής σε

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού "Make up your day"

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού Make up your day Όροι συμμετοχής διαγωνισμού "Make up your day" 1. Η εκδοτική διαφημιστική εταιρία με την επωνυμία «MEDIAVIEW», η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη οδός Εθν. Αμύνης 32Α, (εφεξής: «η Διοργανώτρια»), και εκπροσωπείται

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ»

Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ» Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ» 1. H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού Idealia

Όροι Διαγωνισμού Idealia Όροι Διαγωνισμού Idealia H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «L OREAL HELLAS A.E.», (εφεξής η «L OREAL») διοργανώνει προωθητική ενέργεια (διαγωνισμό) με έπαθλο τριάντα (30) κρέμες ημέρας Idealia για μικτή-λιπαρή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Δωροεπιταγές από τον Ασφαλιστικό Γονέα»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Δωροεπιταγές από τον Ασφαλιστικό Γονέα» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Δωροεπιταγές από τον Ασφαλιστικό Γονέα» Η εταιρεία με την επωνυμία «Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ» (στο εξής «η Διοργανώτρια»), που εδρεύει στο Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας 274,

Διαβάστε περισσότερα

Η συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού.

Η συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού. Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό H δύναμη των Χριστουγέννων 1. Η εταιρία με την επωνυμία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. που εδρεύει στο Περιστέρι, οδός Λεωφ. Κηφισού 130 (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») διοργανώνει προωθητική

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διενέργειας διαγωνισμού theconcept TAVROS με τέσσερα δώρα (λήξη συμμετοχών την )

Όροι διενέργειας διαγωνισμού theconcept TAVROS με τέσσερα δώρα (λήξη συμμετοχών την ) Όροι διενέργειας διαγωνισμού theconcept TAVROS με τέσσερα δώρα (λήξη συμμετοχών την 15-1-2017) 1. Η theconcept TAVROS (περαιτέρω ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει διαγωνισμό (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), ο

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΣΚΑΙ ΤΩΡΑ» Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ», που εδρεύει στο Ν. Φάληρο Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Διαγωνισμός «Cookλοι»

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Διαγωνισμός «Cookλοι» ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Διαγωνισμός «Ckλοι» 1. Η εταιρεία Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε. (εφεξής καλούμενη Διοργανωτής/ Διοργανώτρια ), διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ»

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμός Μαγειρέψτε με την Πολυεστία Ελ Γκρέκο H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ - ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS την ευχή σου για τον Παναθηναϊκό Α.Ο και κερδίσε ένα από τα δυο γούρια με το Τριφύλλι για το 2014» Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, που εδρεύει στην οδό Κόνιαρη

Διαβάστε περισσότερα

Για την προαναφερόμενη ενέργεια των καταναλωτών δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου προϊόντος ή/και υπηρεσίας της WIND.

Για την προαναφερόμενη ενέργεια των καταναλωτών δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου προϊόντος ή/και υπηρεσίας της WIND. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND Οι καλύτερες προσφορές τρέχουν μόνο στην Πάτρα - Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο

Διαβάστε περισσότερα

WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας

WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού "Θες να πάμε τα DUO μας Μύκονο;"

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού Θες να πάμε τα DUO μας Μύκονο; Όροι συμμετοχής διαγωνισμού "Θες να πάμε τα DUO μας Μύκονο;" 1. Η εκδοτική διαφημιστική εταιρία με την επωνυμία «MEDIAVIEW», η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη οδός Εθν. Αμύνης 32Α, (εφεξής: «η Διοργανώτρια»),

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού FB. 6. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας μία φορά την αίτηση συμμετοχής-φόρμα.

Όροι Διαγωνισμού FB. 6. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να πάρει μέρος μόνο μία φορά στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας μία φορά την αίτηση συμμετοχής-φόρμα. Όροι Διαγωνισμού FB 1. Ο διαγωνισμός «SCANIT στο Facebook» διοργανώνεται από την εταιρεία με την επωνυμία «ScanIT 4Experience s.a.», η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας 179, 2 ο Όροφο με ΑΦΜ 800385689,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού. VICHY Neovadiol «Πες μας τη γνώμη σου»

Όροι Διαγωνισμού. VICHY Neovadiol «Πες μας τη γνώμη σου» Όροι Διαγωνισμού VICHY Neovadiol «Πες μας τη γνώμη σου» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «L OREAL HELLAS A.E.» (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως αρ. 39Α, Ν. Ιωνία Αττικής, Α.Φ.Μ 094026261/Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ)

Διαβάστε περισσότερα

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Τρόπος συµµετοχής

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Τρόπος συµµετοχής ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο σύµφωνα µε τους παρόντες όρους διεξαγόµενος διαγωνισµός (εφεξής ο «Διαγωνισµός»), διοργανώνεται από την επιχείρηση µε την επωνυµία «Παπαχρήστος Παρασκευάς» και τον δ.τ. «mednutrition»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Facebook Hellenic Equestrian Federation - Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Facebook Hellenic Equestrian Federation - Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Facebook Hellenic Equestrian Federation - Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας Όροι & Προϋποθέσεις για τον Διαγωνισμό PLAYMOBIL Ιππικός Όμιλος: 1. Γενικές Διατάξεις 1.1 Ο Διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «Στείλε SMS και κέρδισε κάρτα διαρκείας της ΠΑΕ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ» Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, που εδρεύει στην οδό Κόνιαρη 45, διοργανώνει από 12/08/2013 έως και 20/09/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ TOY PUBLIC BLOG 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «RETAIL WORLD (ΡΙΤΕΪΛ ΓΟΥΟΡΛΝΤ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "CHILLBOX HASHTAG"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ CHILLBOX HASHTAG ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "CHILLBOX HASHTAG" Η εταιρεία με την επωνυμία ««ΤΣΙΛMΠΟΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ-ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ»» και το δ.τ. «CHILLBOX ΑΕ» (στο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού.

Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. Όροι διαγωνισμούαντικείμενο του Διαγωνισμού. 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία με την επωνυμία «VARDAS - ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ», στο εξής «Διοργανώτρια Εταιρεία», διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας

Διαβάστε περισσότερα

Schoolwave Tour T-shirt contest ΕΙΣΑΓΩΓΗ «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών» «Vodafone-Panafon» VODAFONE

Schoolwave Tour T-shirt contest ΕΙΣΑΓΩΓΗ «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών» «Vodafone-Panafon» VODAFONE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Schoolwave Tour T-shirt contest Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Διαγωνισμός 31 ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2013 WIND 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Διαγωνισμός 31 ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2013 WIND 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμός 31 ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2013 WIND 1.1 Η ανώνυμη εταιρεία τηλεπικοινωνιών «WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ», με έδρα της στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» Η Ανώνυµη Εταιρεία µε την επωνυµία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ», που εδρεύει στο Ν. Φάληρο Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Samsung Galaxy S10 & S10+ Προωθητική Ενέργεια Προπαραγγελιών

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Samsung Galaxy S10 & S10+ Προωθητική Ενέργεια Προπαραγγελιών ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Samsung Galaxy S10 & S10+ Προωθητική Ενέργεια Προπαραγγελιών Η παρούσα προωθητική ενέργεια (η "Προωθητική Ενέργεια") απευθύνεται σε κατόχους Samsung

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ KIDOM Ο διαγωνισµός KIDOM διοργανώνεται από την εταιρεία, ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Αποστόλου Παύλου 4, Μαρούσι, ΑΦΜ 094475540,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΤΗΣ NRG

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΤΗΣ NRG ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΤΗΣ NRG 1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1.1 Η ανώνυμη εταιρεία εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την επωνυμία «NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»,

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές διαγωνισμού

Διοργανωτές διαγωνισμού Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΙΚΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής καλούμενη ως «Cambo Industries») έχει αναλάβει να

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Η Μονοπρόσωπη Εταιρεία με το διακριτικό τίτλο «ALL ABOUT CONCEPT», που εδρεύει στην Κάντζα Παλλήνης, Ερμού 4, ΤΚ 15 351, (στο εξής αναφερόμενη και ως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εσύ µε ποιον θα µοιραστείς το Frog σου;»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εσύ µε ποιον θα µοιραστείς το Frog σου;» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εσύ µε ποιον θα µοιραστείς το Frog σου;» 1] Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής η «COSMOTE» ή «Διοργανώτρια»),

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού «MΕΤΡΗΤΑ - SFERAMAΞΟ»

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού «MΕΤΡΗΤΑ - SFERAMAΞΟ» Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού «MΕΤΡΗΤΑ - SFERAMAΞΟ» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «SPACE FM STEREO ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ A.E.» (εν συντομία «Διοργανώτρια») που εδρεύει στο νομό Αττικής,.., και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙA REAL RADIO TRIVIA CONTEST Α. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία INTERNETQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Α.Ε., που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό,

Διαβάστε περισσότερα

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος, που έχουν ηλικία άνω των 18 χρονών και πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος, που έχουν ηλικία άνω των 18 χρονών και πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Όροι διαγωνισμού 1.Αντικείμενο του Διαγωνισμού Η εταιρία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ Α.Ε. (εφεξής Διοργανωτής) διοργανώνει προωθητική ενέργεια και προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο "Ο απολαυστικά υγιεινός Διαγωνισμός" (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Happy XMAS Silit Happy Cooking

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Happy XMAS Silit Happy Cooking ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Happy XMAS Silit Happy Cooking Ι. Εισαγωγή 1. Η εταιρεία µε την επωνυµία «BERSON - ΑΦΟΙ Κ ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΑΕΒΕ», (εφεξής καλούµενη «Berson»), που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής (Αγαµέµνονος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968» Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής ο «OTE»

Διαβάστε περισσότερα

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ)

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 1. Στο διαγωνισμό που διοργανώνει η αλυσίδα καταστημάτων με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ #RestartBike

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ #RestartBike ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ #RestartBike Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Vodafone Παναφον ΑΕΕΤ», που εδρεύει στο Χαλάνδρι, Αττικής, οδός Τζαβέλλα αρ. 1-3, διοργανώνει, (στο εξής «Διοργανώτρια Εταιρεία»)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού «ELPEDISON IRONMAN»

Όροι Διαγωνισμού «ELPEDISON IRONMAN» Όροι Διαγωνισμού «ELPEDISON IRONMAN» 1. H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ELPEDISON ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ELPEDISON ΑΕ» με έδρα στο Μαρούσι Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «ilovezen #ilovezencontest»

Διαγωνισμός «ilovezen #ilovezencontest» Διαγωνισμός «ilovezen #ilovezencontest» Η εταιρία με την επωνυμία «Addnex ΑΕ» και το διακριτικό τίτλο «Addnex SA» (εφεξής η Addnex ), που εδρεύει στην Aγία Παρασκευή, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ INSTAGRAM ΤΗΣ ESTEE LAUDER GREECE

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ INSTAGRAM ΤΗΣ ESTEE LAUDER GREECE ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ INSTAGRAM ΤΗΣ ESTEE LAUDER GREECE 1. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Estee Lauder Hellas AE, (Τζαβέλλα 67 και Μεσογείων, Χαλάνδρι) νομίμως εκπροσωπούμενη, ΑΦΜ 099877197

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕTROMEDIA Α.Ε.», (εφεξής η «Διοργανώτρια Εταιρεία») που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΩΡΩΝ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΩΡΩΝ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΩΡΩΝ 1. Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (εφεξής η «Τράπεζα»), διοργανώνει κλήρωση δώρων, (εφεξής η «Κλήρωση») στην οποία µπορούν να συµµετάσχουν συγκεκριµένοι κάτοχοι (εφεξής οι «Κάτοχοι»)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισµού Αντικείµενο του Διαγωνισµού. Δικαίωµα Συµµετοχής στο Διαγωνισµό. Αποκλεισµός Διαγωνιζοµένων.

Όροι διαγωνισµού Αντικείµενο του Διαγωνισµού. Δικαίωµα Συµµετοχής στο Διαγωνισµό. Αποκλεισµός Διαγωνιζοµένων. Όροι διαγωνισµού 1. Αντικείµενο του Διαγωνισµού. Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «Ελαΐς Unilever Hellas ΑΕ» µε έδρα το Δήµο Κηφισιάς (Λεωφόρος Κύµης και Σενέκα 10 145 64 Αττική), ΑΦΜ: 998279212, ΔΟΥ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Το πιο θρεπτικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς!» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» και έδρα το Μαρούσι Αττικής (οδός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1.Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΒΕΕ», και διακριτικό τίτλο MEDIA STROM η οποία εδρεύει στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα

Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα ΑΡΙΘΜΟΣ 8923 13/10/2017 Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα ΟΡΟΙ 1. Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος καθορίζεται από τις 19/10/2017 μέχρι και την 21/10/2017 και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1.Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΕΙΑ ΕΣ MOTORS A.E. Αθήνα, 17 Σεπτεµβρίου 2014 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ INSTAGRAM SUBARU XV Λάβε µέρος στο διαγωνισµό selfie στο instagram και κέρδισε µια απόδραση µε το ποδήλατό σου και το

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισµού «Vodafone DAILY»

Όροι Διαγωνισµού «Vodafone DAILY» Όροι Διαγωνισµού «Vodafone DAILY» Εισαγωγή Η ανώνυµη εταιρία µε την επωνυµία «Vodafone-Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE )

Διαβάστε περισσότερα

4. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια και τον Διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν απαιτείται αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της Διοργανώτριας.

4. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια και τον Διαγωνισμό είναι δωρεάν και δεν απαιτείται αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της Διοργανώτριας. Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Ready, Kraft Go! 1. H εταιρεία με την επωνυμία «Ανώνυμη Εταιρεία Παραγωγής, Εμπορίας και Αντιπροσωπείας Τυπογραφικών Μελανών και Χρωμάτων ΝΤΡΟΥΚ- ΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ» και το διακριτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE SAMSUNG GALAXY S6 32GB»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE SAMSUNG GALAXY S6 32GB» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE SAMSUNG GALAXY S6 32GB» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» (εφεξής «COSMOTE» ή/και «Διοργανώτρια

Διαβάστε περισσότερα

HEALTH PRODUCTS AE ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

HEALTH PRODUCTS AE ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» Διαγωνισµός «Νέος Διαγωνισµός Biotix». Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «ΝΤΟΥΝΗ HEALTH PRODUCTS AE ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», (εφεξής καλούµενη «Douni Health Products»), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού IDEAL SOLEIL Dry Touch

Όροι Διαγωνισμού IDEAL SOLEIL Dry Touch Όροι Διαγωνισμού IDEAL SOLEIL Dry Touch H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «L OREAL HELLAS A.E.», (εφεξής η «L OREAL»ή η «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει προωθητική ενέργεια (διαγωνισμό) με έπαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΜΕΛΩΔΙΚΟΣ Μον. ΕΠΕ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1.Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο εξής αναφερόμενη και ως «Εταιρεία»),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘEΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «LG G5 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» (εφεξής«προωθητική ενέργεια» ή «μηχανισμός»).

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘEΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «LG G5 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» (εφεξής«προωθητική ενέργεια» ή «μηχανισμός»). ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘEΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «LG G5 ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «LG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι ο κάθε συμμετέχων αφού κάνει like (μ αρέσει) στην παραπάνω σελίδα θα συμπληρώνει τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο χρήστη, διεύθυνση και e-mail.

Έτσι ο κάθε συμμετέχων αφού κάνει like (μ αρέσει) στην παραπάνω σελίδα θα συμπληρώνει τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο χρήστη, διεύθυνση και e-mail. Όροι 9 ου διαγωνισμού Χειμώνας 2013 1. Αντικείμενο της Κλήρωσης. Η εταιρεία με την επωνυμία «Δ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» MACE Advertising, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Στρ. Καλλιδοπούλου αρ. 5, με Α.Φ.Μ. 999489460,

Διαβάστε περισσότερα

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει: β) Να συμπληρώσουν σωστά τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει: β) Να συμπληρώσουν σωστά τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν. Όροι Διαγωνισμού "Παίξε στα ΓΡΑΨΑ και Κέρδισε" 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Ο εκπαιδευτικός Όμιλος Ξένων Γλωσσών ΓΡΑΨΑ(εφεξής Διοργανωτής) διοργανώνει προωθητική ενέργεια και προκηρύσσει διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ELPEDISON IRONMAN

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ELPEDISON IRONMAN ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ELPEDISON IRONMAN Διαγωνισμός ELPEDISON IRONMAN για 1 συμμετοχή 1. Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία με την επωνυμία «Ι.Ν. ΛΕΟΥΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ», που εδρεύει στο Νέο Φάληρο Αττικής (οδός Εθνάρχου Μακαρίου και Δ. Φαληρέως αρ. 2, T.K. 185 47) (εφεξής οι «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ»),

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισμού Delivery.gr, powered by Fably

Όροι διαγωνισμού Delivery.gr, powered by Fably Όροι διαγωνισμού Delivery.gr, powered by Fably 1.Διοργανωτής του Διαγωνισμού: H ομάδα Fably, που εδρεύει στην Αθήνα, Κεφαλληνίας 46 («Διοργανώτρια»), οργανώνει τον Διαγωνισμό «Foodython», σύμφωνα με τους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η «TLIFE ΕΠΕ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η «TLIFE ΕΠΕ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η «TLIFE ΕΠΕ» 1. Διοργανωτής του Διαγωνισμού TLife.gr (εφεξής ο «διαγωνισμός») είναι η εταιρεία «TLIFE Ε.Π.Ε.» με έδρα στο Περιστέρι, Ακροπόλεως 47, (στο

Διαβάστε περισσότερα

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού.

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COCO-MAT: COCO-MAT PILLOWSOPHY Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COCOMAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «.Singapore Airlines»

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «.Singapore Airlines» OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY «.Singapore Airlines» Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ», που εδρεύει στο Ν. Φάληρο

Διαβάστε περισσότερα

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού.

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού. Διαγωνισμός «Καλοκαιρινός διαγωνισμός από την Quest» Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Douni», (εφεξής καλούμενη «Douni»), που εδρεύει στην Αργυρούπολη (Οδός Παναγή Ελή, Αριθμός 19,16452),

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισµός «Κάνε Hat-Trick»

Διαγωνισµός «Κάνε Hat-Trick» Διαγωνισµός «Κάνε Hat-Trick» Εισαγωγή Η ανώνυµη εταιρία µε την επωνυµία «Vodafone-Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE ) που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Χιλιάδες Cornetto δωρεάν» της ΕΛΑΙΣ-UNILEVER HELLAS A.E (Διοργανώτρια)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Χιλιάδες Cornetto δωρεάν» της ΕΛΑΙΣ-UNILEVER HELLAS A.E (Διοργανώτρια) Όροι διαγωνισμού Cornetto για Ελλάδα και Κύπρο Ελλάδα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Χιλιάδες Cornetto δωρεάν» της ΕΛΑΙΣ-UNILEVER HELLAS A.E (Διοργανώτρια) ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η εταιρεία ΕΛΑΙΣ-UNILEVER HELLAS

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η MTN Cyprus Ltd (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «MTN MADWALK INVITATIONS»

Διαβάστε περισσότερα