ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχ. Χρονιά ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχ. Χρονιά ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ"

Transcript

1 ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχ. Χρονιά ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Τα ακόλουθα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια προσφέρουν στους τελειόφοιτους μαθητές του Λυκείου μας Υποτροφίες (Ολικές και Μερικές). Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν υποτροφίες στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια, πρέπει να πληρούν τα κριτήρια και τους όρους που αυτά θέτουν στους υποψηφίους. Μέχρι τις 17 Μαΐου 2016, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επιστρέψουν την Αίτηση Υποτροφίας στο Γραφείο ΣΕΑ (Αιτήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από το Γραφείο ΣΕΑ). Οι υποτροφίες που έχουν προσφερθεί μέχρι στιγμής αφορούν τα ακόλουθα ιδρύματα με αλφαβητική σειρά: 1. ALEXANDER COLLEGE (Υπάρχει ειδικό έντυπο αίτησης) Υποτροφίες σε ποσοστό 50% στα προγράμματα του κολλεγίου, (εξαιρείται το ποσό εγγραφής των 1000.) Η υποτροφία θα ισχύσει και για το δεύτερο και τρίτο έτος σπουδών, νοουμένου ότι ο φοιτητής εξασφαλίσει τουλάχιστον το 60% στη γενική βαθμολογία του. 2. AMERICAN COLLEGE 2 Ολικές για το Α έτος σπουδών 5 Μισές για το Α έτος σπουδών Τεχ. Δικτύων Υπολογιστών (Δίπλωμα) Μάρκετινγκ (Δίπλωμα) Μηχανογραφημένη Λογιστική (Δίπλωμα) Διοίκηση Πληροφ. Συστημάτων (Δίπλωμα) Μαγειρική (Ανώτερο Δίπλωμα) Πληροφορική (Δίπλωμα) Γραμματειακά (Πιστοποιητικό) Γραμματειακά (Δίπλωμα) Ξενοδοχειακές Σπουδές (Πτυχίο) Ξενοδοχειακές Σπουδές (Δίπλωμα) Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πτυχίο) Διοίκηση Επιχειρήσεων (Δίπλωμα) Τουριστικές Σπουδές (Πτυχίο) Τουριστικές Σπουδές (Δίπλωμα) 3. ATLANTIS COLLEGE 3 Μισές υποτροφίες στο κλάδο της Αισθητικής 3 Μισές υποτροφίες στο κλάδο της Κομμωτικής Προσφέρονται Υποτροφίες σε πολύτεκνες και οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες. 4. CASA COLLEGE 3 Μισές υποτροφίες στο κλάδο Διοίκηση Ξενοδοχείου (B.A.) με Βαθμό Απολυτηρίου με CDA College Το κολλέγιο προσφέρει ειδικές προσφορές στους κλάδους σπουδών που ακολουθούν. Οι μαθητές που ενδιαφέρονται θα καταβάλουν ως δίδακτρα ΜΟΝΟ το ποσό της Φοιτητικής Χορηγίας ( 2563 ή 3417). Αισθητική (Πτυχίο, Ανώτερο Δίπλωμα, Δίπλωμα) Διοίκηση Επιχειρήσεων (B.A.) Τουριστική Διεύθυνση (Diploma) Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (B.A.) Τεχνολογία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Diploma) Σχέδιο Μόδας (Diploma) Γραμματειακές Σπουδές (Certificate) Αστυνομική Διοίκηση (B.A.) Κλάδος Κομμωτικής (Ανώτερο Δίπλ.)

2 6. CIIM (Cyprus International Institute of Management) 12 Υποτροφίες για σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων (Διοίκηση, Επιχειρηματικότητα, Πληροφορική και Λογιστική) Μία Ολική υποτροφία, με Βαθμό Απολυτηρίου με 19.5+, για όλα τα έτη σπουδών, νοουμένου ότι ο φοιτητής διατηρήσει το 95% στη συνολική του επίδοση κατά τη διάρκεια της φοίτησής του. Τρεις Μισές υποτροφίες, με Βαθμό Απολυτηρίου με 19.0+, για όλα τα έτη σπουδών, νοουμένου ότι ο φοιτητής διατηρήσει το 90% στη συνολική του επίδοση κατά τη διάρκεια της φοίτησής του. Τρεις Μερικές υποτροφίες 30%, με Βαθμό Απολυτηρίου με 18.0+, για όλα τα έτη σπουδών, νοουμένου ότι ο φοιτητής διατηρήσει το 85% στη συνολική του επίδοση τη διάρκεια της φοίτησής του. Πέντε Μερικές υποτροφίες 20%, με Βαθμό Απολυτηρίου με 17.0+, για όλα τα έτη σπουδών, νοουμένου ότι ο φοιτητής διατηρήσει το 80% στη συνολική του επίδοση κατά τη διάρκεια της φοίτησής του. Οικονομική Ενίσχυση με βάση κοινωνικοοικονομικά κριτήρια Μειώσεις διδάκτρων 20% για αδέλφια που φοιτούν ταυτόχρονα 7. CYPRUS COLLEGE 2 υποτροφίες (25%) για όλους τους κλάδους σπουδών και ισχύουν για όλα τα έτη σπουδών με Βαθμό Απολυτηρίου με ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Υποτροφίες ύψους 75% για το Α έτος σπουδών με Βαθμό Απολυτηρίου 18+ Υποτροφίες ύψους 50% για το Α έτος σπουδών με Βαθμό Απολυτηρίου 17+ Υποτροφίες ύψους 15%, σε μαθητές με Οικονομικές Δυσκολίες με Βαθμό Απολυτηρίου 17-. Η υποτροφία αυτή σε αρκετές περιπτώσεις θα ισχύει για όλα τα έτη σπουδών. (Αιτήσεις για υποτροφίες γίνονται δεκτές για όλα τα προγράμματα σπουδών) 9. FREDERICK UNIVERSITY 4 ολικές υποτροφίες με Βαθμό Απολυτηρίου μισές με Βαθμό Απολυτηρίου μερικές με Βαθμό Απολυτηρίου Επιπρόσθετες υποτροφίες για αθλητές Οι υποτροφίες ισχύουν για το Α έτος σπουδών. Για το υπόλοιπο της φοίτησης, οι υποτροφίες μπαίνουν στο πρόγραμμα υποτροφιών του Frederick University. 10. FREDERICK INSTITUTE OF TECHNOLOGY 4 ολικές υποτροφίες με Βαθμό Απολυτηρίου μισές με Βαθμό Απολυτηρίου μερικές με Βαθμό Απολυτηρίου Επιπρόσθετες υποτροφίες για αθλητές Οι υποτροφίες ισχύουν για το Α έτος σπουδών. Από το 2 ο έτος οι υποτροφίες μπαίνουν στο πρόγραμμα υποτροφιών του Frederick University. Το Frederick Institute of Technology προσφέρει οικονομική βοήθεια σε νεοεισερχόμενους φοιτητές με βάση κοινωνικοοικονομικά κριτήρια.

3 11. GLOBAL COLLEGE 4 Υποτροφίες: 1 Ολική και 3 Μισές στα δίδακτρα για τον κλάδο σπουδών Secretarial & Office Administration studies με Βαθμό Απολυτηρίου με 16,0+ 4 Υποτροφίες: 1 Ολική και 3 Μισές στα δίδακτρα για τον κλάδο σπουδών Business Administration με Βαθμό Απολυτηρίου με Υποτροφίες: 1 Ολική και 3 Μισές στα δίδακτρα για τον κλάδο σπουδών Automobile Engineering με Βαθμό Απολυτηρίου με Υποτροφίες: 1 Ολική και 3 Μισές στα δίδακτρα για τον κλάδο σπουδών Security Service με Βαθμό Απολυτηρίου με Υποτροφία Ολική και 3 Μισές στα δίδακτρα για τους κλάδους σπουδών που προσφέρει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Wolverhampton με τη μέθοδο τις δικαιόχρησης (Franchise) με Βαθμό Απολυτηρίου με 17, INTERCOLLEGE LARNACA 15 Μερικές Υποτροφίες 35% Οι πιο πάνω υποτροφίες αφορούν όλα τα προγράμματα του Intercollege Λάρνακας και ισχύουν για το πρώτο έτος σπουδών, νοουμένου ότι ο υποψήφιος πληροί τα κριτήρια εισδοχής στο πρόγραμμα που ενδιαφέρεται. Οι υποτροφίες θα επανεξετάζονται ετησίως με κριτήριο την ακαδημαϊκή επίδοση του υπότροφου. 13. KES COLLEGE 3 Μερικές υποτροφίες ύψους 25 % που ισχύουν και για τα 4 χρόνια σπουδών Κριτήρια για τις υποτροφίες: α) Οικονομική κατάσταση τις οικογένειας β) Βαθμός Απολυτηρίου LIMASSOL COLLEGE 6 υποτροφίες, 2 ανά κλάδο (Διαιτολογία & Διατροφή, Αισθητική & Κοσμητολογία, Αισθητική & Κοσμητολογία Δίπλωμα) 1 υποτροφία 50% με Βαθμό Απολυτηρίου μερική υποτροφία με Βαθμό Απολυτηρίου ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ Αριθμός Υποτροφιών με κριτήριο τον Βαθμό Απολυτηρίου: 2 υποτροφίες 50% με Βαθμό Απολυτηρίου υποτροφίες 30% με Βαθμό Απολυτηρίου Εσωτερικές Υποτροφίες 50% με Βαθμό Απολυτηρίου % με Βαθμό Απολυτηρίου % με Βαθμό Απολυτηρίου % με Βαθμό Απολυτηρίου Αθλητικές Υποτροφίες Μειώσεις Διδάκτρων σε αδέλφια που φοιτούν ταυτόχρονα. Θα ληφθούν επίσης υπόψη: Κοινωνικοοικονομικοί παράγοντες και Θέματα Υγείας.

4 16. UNIVERSITY OF NICOSIA 1 ολική 100% 5 μερικές 75% 6 μισές 50% Οι πιο πάνω υποτροφίες ισχύουν για όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα του πανεπιστημίου για το Α έτος σπουδών, νοουμένου ότι ο υποψήφιος πληροί τα κριτήρια εισδοχής (ακαδημαϊκή επίδοση, αθλητικές, καλλιτεχνικές/άλλες δραστηριότητες, οικονομικές δυσκολίες) του προγράμματος για το οποίο ενδιαφέρεται. Επίσης, οι υποτροφίες θα επανεξετάζονται ετησίως με κριτήριο την ακαδημαϊκή επίδοση του υπότροφου. 17. PA COLLEGE Αριθμός Υποτροφιών σε μαθητές με Βαθμό Απολυτηρίου: 19,5 + ποσοστό υποτροφίας 100% ποσοστό υποτροφίας 50% ποσοστό υποτροφίας 25% ποσοστό υποτροφίας 15% Η υποτροφία θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο, νοουμένου ότι ο φοιτητής διατηρήσει ελάχιστη βαθμολογία 85% στη συνολική του επίδοση. 18. PHILIPS COLLEGE 1 ολική υποτροφία με Βαθμό Απολυτηρίου 18+. Η υποτροφία είναι για όλα τα έτη σπουδών νοουμένου διατηρηθεί γενική βαθμολογία τουλάχιστο 90% κατά τη διάρκεια σπουδών. 2 μισές με Βαθμό Απολυτηρίου 17+. Η υποτροφία είναι για όλα τα έτη σπουδών νοουμένου διατηρηθεί γενική βαθμολογία τουλάχιστο 80% κατά τη διάρκεια σπουδών. 3 μερικές (40%) με Βαθμό Απολυτηρίου 16+. Η υποτροφία είναι για όλα τα έτη σπουδών νοουμένου διατηρηθεί γενική βαθμολογία τουλάχιστο 80% κατά τη διάρκεια σπουδών. Οι υποτροφίες αφορούν τους κλάδους: Accounting & Finance, Business Studies, Public Relations. 19. SUSINI COLLEGE 1 μερική υποτροφία για τον πρώτο χρόνο σπουδών σε τελειόφοιτη μαθήτρια που αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. 20. UCLAN (UVIVERSITY OF CENTRAL LANCASHIRE) 3 Μερικές Υποτροφίες 50% (Βαθμός Απολυτηρίου ) Οι υποτροφίες είναι για τον πρώτο χρόνο σπουδών. Οι συγκεκριμένες υποτροφίες μπορούν να διατηρηθούν και τα υπόλοιπα έτη σπουδών εάν εξασφαλιστεί το 70% στη συνολική βαθμολογία. Επιπρόσθετα, προσφέρεται η δυνατότητα για ολοκλήρωση των σπουδών σε 3 έτη σε μαθητές που έχουν εξασφαλίσει γενικό βαθμό απόλυσης και με ΙΕLTS 6.0 (ή άλλη αντίστοιχη διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση).

5 Σημείωση: Οι υποτροφίες πιθανόν να μην καλύπτουν το δικαίωμα εγγραφής, τα βιβλία, τον εξοπλισμό που απαιτείται από ορισμένους κλάδους και τα δικαιώματα για οποιεσδήποτε εξωτερικές εξετάσεις. Ο κλάδος της Ιατρικής εξαιρείται από όλες τις υποτροφίες. Οι πλείστες υποτροφίες ισχύουν για τον πρώτο χρόνο. (Μπορεί να γίνει ανανέωση βάσει των κανόνων ή κανονισμών του Eκπαιδευτικού Ιδρύματος) Αρκετά Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, πέρα από τη βαθμολογία, μπορεί να υιοθετήσουν και το κριτήριο των κοινωνικοοικονομικών δυσκολιών. Ενδέχεται να ζητηθούν πληροφορίες από τις καθηγήτριες ΣΕΑ. Μαθητής/τρια που δεν επιθυμεί τη γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων οφείλει να ενημερώσει άμεσα το Γραφείο Συμβουλευτικής. Για τους άρρενες μαθητές μας που θέλουν να διεκδικήσουν υποτροφία, αυτή θα ισχύσει με τη συμπλήρωση της στρατιωτικής θητεία τους. (Επιβάλλεται επικοινωνία με το ίδιο το ιδιωτικό πανεπιστήμιο). Στον πιο πάνω κατάλογο έχουν συμπεριληφθεί μόνο τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολλέγια που έχουν στείλει πληροφορίες στο σχολείο μας. Για περισσότερες πληροφορίες προτρέπονται οι μαθητές να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Συμβουλευτικής. Οι Υποτροφίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας. Η αίτηση για Υποτροφία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας. Για άλλες υποτροφίες Βιβλίο «Υποτροφίες για Μεταλυκειακές Σπουδές» Γραφείο Σ.Ε.Α Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχ. Χρονιά 2016-17 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ/ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-18 Τα ακόλουθα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια προσφέρουν στους τελειόφοιτους

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ»

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχολική Χρονιά 2017-2018 Τα ακόλουθα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια προσφέρουν στους τελειόφοιτους μαθητές του Λυκείου μας Υποτροφίες (Ολικές ή και Μερικές) για

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Προσφορά Υποτροφιών σε τελειόφοιτους μαθητές/τριες από Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια στην Κύπρο

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ»

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ «ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» Σχολική Χρονιά 2018-2019 Τα ακόλουθα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια προσφέρουν στους τελειόφοιτους μαθητές του Λυκείου μας Υποτροφίες (Ολικές ή και Μερικές) για

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2017-2018 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Προσφορά Υποτροφιών σε τελειόφοιτους μαθητές/τριες από Ιδιωτικά Πανεπιστήμια και Κολέγια στην Κύπρο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Α. Για σπουδές στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες προσφέρονται υποτροφίες από διάφορους φορείς. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 08/07/2015

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 08/07/2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΠΟΛΗ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 08/07/2015 Evaluated - Accredited Programmes of Study by Town Last update, 08/07/2015 ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 15/05/2015

Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 15/05/2015 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Προγράμματα Σπουδών Αξιολογημένα Πιστοποιημένα ΚΑΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟ Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης, 15/05/2015 Evaluated - Accredited Programmes of Study by College Last update, 15/05/2015

Διαβάστε περισσότερα

Σ.ΕΚ.Α.Π. Αξιολογημένα Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών από το Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης Πιστοποίησης (ΣΕΚΑΠ)

Σ.ΕΚ.Α.Π. Αξιολογημένα Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών από το Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης Πιστοποίησης (ΣΕΚΑΠ) Σ.ΕΚ.Α.Π Αξιολογημένα Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών από το Συμβούλιο Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης Πιστοποίησης (ΣΕΚΑΠ) Evaluated - Accredited Programmes of Study by the Council of Educational Evaluation

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 2016-2017 Ο Δήμος Παραλιμνίου ανακοινώνει ότι έχει εξασφαλίσει αριθμό υποτροφιών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (πλήρεις και μερικές) από ιδιωτικά Πανεπιστήμια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 18ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 26/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3388 της 18ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 26 ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΧΟΛΩΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ! #TheJourneyToMySuccess. 10for ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ! #TheJourneyToMySuccess. 10for ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ! #TheJourneyToMySuccess 10for 10 2017-2018 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ #TheJourneyToMySuccess αρχίζει με το ολοκληρωμένο εργαλείο επαγγελματικού προσανατολισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ FRANCHISE (Τελευταία Ενημέρωση 16 Μαρτίου 2015) Πρόγραμμα Σπουδών. BSc Business Information Systems

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ FRANCHISE (Τελευταία Ενημέρωση 16 Μαρτίου 2015) Πρόγραμμα Σπουδών. BSc Business Information Systems Ιδιωτική Σχολή Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΕΕ Χώρα ΕΕ Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημαϊκό έτος έναρξης προσφοράς του προγράμματος Global Wolverhampton MA Management BSc Business Information Systems BA (Hons) Business

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών. Υποβολής Αίτησης * Ιουλίου 2016 Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο «Πανεπιστήμιο Frederick»

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών. Υποβολής Αίτησης * Ιουλίου 2016 Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο «Πανεπιστήμιο Frederick» Ο Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης ανακοινώνει τα προγράμματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί από την 17 η μέχρι και την 19 η Σύνοδο του Συμβουλίου 17 η Σύνοδος του Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ)

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ) Αναθεωρημένοι Πίνακες Προγραμμάτων Σπουδών που Έχουν Πιστοποιηθεί μέχρι και την 21 η Σύνοδο του Συμβουλίου του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης Το Συμβούλιο του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών)

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) 1. Επώνυμο αιτητή (Κεφαλαία)... 2. Ονομα αιτητή (κεφαλαία)...

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ)

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ) Αναθεωρημένοι Πίνακες Προγραμμάτων Σπουδών που Έχουν Πιστοποιηθεί μέχρι και 21 η Σύνοδο του Συμβουλίου του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης Το Συμβούλιο του Φορέα

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ)

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ) Αναθεωρημένοι Πίνακες Προγραμμάτων Σπουδών που Έχουν Πιστοποιηθεί μέχρι και 21 η Σύνοδο του Συμβουλίου του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης Το Συμβούλιο του Φορέα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα 2. ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ 26/07/2015 σελ.8

Περιεχόμενα 2. ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ 26/07/2015 σελ.8 Περιεχόμενα 1. KES 2. ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ 3. ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΕΚ 4. ΥΠΙΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΕΚ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ 09/08/2015 σελ.8 ΠΟΛΙΤΗΣ 07/08/2015 σελ.37 ΠΟΛΙΤΗΣ 06/08/2015 σελ.28 ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Υποτροφίες ΣΤΕΚ στις Γαστρονομικές Τέχνες

Υποτροφίες ΣΤΕΚ στις Γαστρονομικές Τέχνες Υποτροφίες ΣΤΕΚ στις Γαστρονομικές Τέχνες Τρεις υποτροφίες στο Τμήμα Γαστρονομικών Τεχνών του KES College παραχωρεί ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου). Αναλυτικότερα: Δυο (2) υποτροφίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 367 Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές ή για Έρευνα που πιθανό να παραχωρηθούν από την Κυβέρνηση του Μεξικού για το έτος 2014 Γίνονται δεκτές από το Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ.366 Παραχώρηση υποτροφιών από το Ισραηλινό Κράτος για το ακαδημαϊκό έτος 2014/2015 Γίνονται δεκτές από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, αιτήσεις από

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή Μαθημάτων. Γ Λυκείου

Επιλογή Μαθημάτων. Γ Λυκείου Επιλογή Μαθημάτων Γ Λυκείου Νέο βιβλίο μέχρι τη Γ Λυκείου Περιγραφή των επιλογών των μαθητών στο Ενιαίο Λύκειο Περιγραφή μαθημάτων στο Ενιαίο Λύκειο Εκπαιδευτικό Χαρτοφυλάκιο μαθητή Μαθήματα Κοινού Κορμού

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Α/Α Αίτησης: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Οι αιτήσεις για εξωτερική μετεγγραφή στην Ιατρική Σχολή πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 01 09 16-30 09 16 I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος παραχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Λύκειο Eθνομάρτυρα Κυπριανού

Λύκειο Eθνομάρτυρα Κυπριανού Λύκειο Eθνομάρτυρα Κυπριανού 2016-2017 Στόχοι Ν.Ω.Π. Η εφαρμογή του ΝΩΠ στοχεύει στο: 1. Να διορθώσει αδυναμίες του εκπαιδευτικού μας συστήματος, 2. Να ενδυναμώσει το κύρος του Απολυτηρίου του δημόσιου

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ. Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής

Προγράμματα με έγκριση ποιότητας από την ΕΑΙΠ. Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών, Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής Ενημέρωση: 11 Μαρτίου, 2015 Διευκρινίζεται ότι τα ΙΠ με «Άδεια Λειτουργίας» δικαιούνται να προσφέρουν προγράμματα, τα οποία αυτόματα αναγνωρίζονται από το κράτος, χωρίς να τα υποβάλουν στην αυστηρή διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καλή επιτυχία! Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών. Σχολή Τεχνών και Επιστημών της Αγωγής. Γραφικές Τέχνες (BA) Δημοτική Εκπαίδευση (BA)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καλή επιτυχία! Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών. Σχολή Τεχνών και Επιστημών της Αγωγής. Γραφικές Τέχνες (BA) Δημοτική Εκπαίδευση (BA) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ Τάξης μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφία στις πιο κάτω πανεπιστημιακές σχολές. Επισυνάπτεται ο κατάλογος των ειδικοτήτων όπως και η αίτηση η οποία θα πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ. Προπτυχιακό επίπεδο

ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ. Προπτυχιακό επίπεδο ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ Το Ισραήλ κατέχει ένα αξιόλογο σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκοσμίως με κάποια από τα πανεπιστήμια του να κατατάσσονται στα 200 καλύτερα πανεπιστήμια, έτσι συνεπώς

Διαβάστε περισσότερα

«ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ NDF» ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

«ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ NDF» ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ «ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ NDF» ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020 Η Φιλανθρωπική και Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Το Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ/ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ Αίτηση για Μεταπτυχιακές Σπουδές Επιπέδου Μάστερ (MA/MSc) ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014 Η αίτηση υποβάλλεται από υποψήφιους φοιτητές για τα μεταπτυχιακά προγράμματα επιπέδου Μάστερ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου

Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Κανονισμοί Ταμείου Υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου Η φοιτητική χορηγία παραχωρείται βάσει των προνοιών που ορίζονται στον περί Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας Νόμο του 2015 (Ν.

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογή Μαθημάτων. Γ Λυκείου

Επιλογή Μαθημάτων. Γ Λυκείου Επιλογή Μαθημάτων Γ Λυκείου Μαθήματα Κοινού Κορμού Γ τάξη Νέα Ελληνικά 5 Μαθηματικά 2 Ιστορία 2 Θρησκευτικά 2 Πολιτική Αγωγή 1 Γυμναστική 1 Υποχρ. Ξένες γλώσσες 4 Σύνολο 17 Υποχρεωτικές Ξένες Γλώσσες

Διαβάστε περισσότερα

FREDERICK UNIVERSITY (Με έδρα τη Λευκωσία)

FREDERICK UNIVERSITY (Με έδρα τη Λευκωσία) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Επιτροπή Αξιολόγησης Ιδιωτικών Πανεπιστηµίων, µετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των τριών από τις πέντε αιτήσεις που εξετάζει µε βάση το Νόµο 109(1)/2005, παρέδωσε στον Υπουργό Παιδείας και

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2014/2015 Κοινοπολιτειακές Υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 01 09 16-30 09 16 I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ανακοινώνει την έναρξη του

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ 2016-17 ΛΥΚΕΙΟ ΙΔΑΛΙΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2017 Μαθήματα Πρόσβασης 1 Γενικός Βαθμός Κατάταξης : ο μέσος όρος των βαθμολογιών όλων των μαθημάτων στα οποία εξετάστηκε

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδές στη Βρετανία. Expanding your horizons!

Σπουδές στη Βρετανία. Expanding your horizons! Σπουδές στη Βρετανία Expanding your horizons! Τα πανεπιστήμια 120 κρατικά και διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια κολλέγια πανεπιστημίων κρατικά κολλέγια ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης Αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η κυβερνητική πολιτική στοχεύει στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς κλάδους σπουδών σε όσο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Υποτροφιών ΕΥΑΓΟΡΑΣ σε Νεοεισερχόμενους Διδακτορικούς Φοιτητές

Πρόγραμμα Υποτροφιών ΕΥΑΓΟΡΑΣ σε Νεοεισερχόμενους Διδακτορικούς Φοιτητές Πρόγραμμα Υποτροφιών ΕΥΑΓΟΡΑΣ σε Νεοεισερχόμενους Διδακτορικούς Φοιτητές Συνήθεις Ερωτήσεις Από πού μπορώ να ενημερωθώ εάν υπάρχουν διαθέσιμες υποτροφίες για διδακτορικούς φοιτητές? Για να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδές στη Βρετανία. Expanding your horizons!

Σπουδές στη Βρετανία. Expanding your horizons! Σπουδές στη Βρετανία Expanding your horizons! Τα πανεπιστήμια 120 κρατικά και διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια κολλέγια πανεπιστημίων κρατικά κολλέγια ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης Αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

H ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

H ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ H ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Αθανασία Νικολαΐδου Ανώτερη Λειτουργός Εκπαίδευσης Tηλ.: 00357 22800788 Fax:00357 22427560 E-mail: anicolaidou@moec.gov.cy 1 To σύστημα της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΑΕ)

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ)

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ) Ο Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της νώτερης Εκπαίδευσης ανακοινώνει τα προγράμματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί μέχρι και την 16 η Σύνοδο του Συμβουλίου 11 η Σύνοδος του Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδές στην Ελληνική γλώσσα στην Κύπρο!

Σπουδές στην Ελληνική γλώσσα στην Κύπρο! Σπουδές στην Ελληνική γλώσσα στην Κύπρο! ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ «Προσιτή Αριστεία!» Ένα ανθρωποκεντρικό εκπαιδευτικό ίδρυμα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, του οποίου τα µέλη εργάζονται συλλογικά για την ανάπτυξη της γνώσης

Διαβάστε περισσότερα

QAE. ειδικεύσεις στη Διαχείριση και στις Δημόσιες Συμβάσεις. Το μοναδικό πρόγραμμα MBA στην Κύπρο που προσφέρει και ειδίκευση στις Δημόσιες Συμβάσεις!

QAE. ειδικεύσεις στη Διαχείριση και στις Δημόσιες Συμβάσεις. Το μοναδικό πρόγραμμα MBA στην Κύπρο που προσφέρει και ειδίκευση στις Δημόσιες Συμβάσεις! με Μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων ειδικεύσεις στη Διαχείριση και στις 7 QAE Evaluation Διοίκηση Επιχειρήσεων Διαχείρηση Το μοναδικό πρόγραμμα στην Κύπρο που προσφέρει και ειδίκευση στις! 7 QAE Evaluation

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΚΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΚΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΚΤ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 01 09 17-30 09 17 I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ) ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ NDF ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ NDF ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ NDF ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 Η Φιλανθρωπική και Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ Ι ΑΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 10/12/2014 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Α' ΤΑΞΗΣ

ΛΥΚΕΙΟ Ι ΑΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 10/12/2014 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Α' ΤΑΞΗΣ ΛΥΚΕΙΟ Ι ΑΛΙΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 1 Θα µιλήσουµε Επιλογές στη Β τάξη Γ τάξη Πώς να διαλέξουν µαθήµατα τα παιδιά Ο ρόλος των παγκύπριων εξετάσεων στην επιλογή µαθηµάτων 2 ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗΝ Α ΤΑΞΗ Κατηγορίες μαθημάτων

Διαβάστε περισσότερα

1. Α. Ειδικότητες Σπουδών ΣΒΙΕ :

1. Α. Ειδικότητες Σπουδών ΣΒΙΕ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ Σύμφωνα με την από 26 Ιουλίου 2016 Απόφαση (Πρακτικό υπ. αριθμ. 1/26.07.2016) της Επιτροπής Χορηγιών που συνεστήθη βάσει της από 14 Ιουλίου υπογραφείσης Συμβάσεως Χορηγίας μεταξύ του «ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤ ΠΡΟΓΡ Α ΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤ ΠΡΟΓΡ Α ΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ unic.ac.cy Τα δίδακτρα για πτυχιακά προγράμματα σπουδών των Κύπριων/Ευρωπαίων φοιτητών είναι 149 ανά Ευρωπαϊκή Πιστωτική Μονάδα (ECTS) συν συμπληρωματικά τέλη 5-30 ανά ECTS για ορισμένα προγράμματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ)

Αποφάσεις για Πιστοποίηση Προγραμμάτων Σπουδών Ιουλίου 2016 Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΠΚ) Ο Φορέας Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της νώτερης Εκπαίδευσης ανακοινώνει τα προγράμματα τα οποία έχουν πιστοποιηθεί μέχρι και την 16 η Σύνοδο του Συμβουλίου 11 η Σύνοδος του Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στα ΑΑΕΙ Κύπρου και Ελλάδας Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

Πρόσβαση στα ΑΑΕΙ Κύπρου και Ελλάδας Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Πρόσβαση στα ΑΑΕΙ Κύπρου και Ελλάδας 2018 Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Σκοπός Παγκύπριων Εξετάσεων: Η χορήγηση απολυτηρίου Εξαγωγή Γενικού Βαθμού Κατάταξης Πιστοποιητικού Πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών)

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) 1. Επώνυμο αιτητή (Κεφαλαία)... 2. Ονομα αιτητή (κεφαλαία)...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017/2018 για αιτούντες ασύλου και κατόχους άδειας διαμονής δικαιούχου διεθνούς προστασίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017/2018 για αιτούντες ασύλου και κατόχους άδειας διαμονής δικαιούχου διεθνούς προστασίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017/2018 για αιτούντες ασύλου και κατόχους άδειας διαμονής δικαιούχου διεθνούς προστασίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ Το University of Sheffield International Faculty CITY

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσβαση στα ΑΑΕΙ Κύπρου και Ελλάδας 2019 Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

Πρόσβαση στα ΑΑΕΙ Κύπρου και Ελλάδας 2019 Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Πρόσβαση στα ΑΑΕΙ Κύπρου και Ελλάδας 2019 Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Μέση Γενική Εκπαίδευση Σκοπός Παγκύπριων Εξετάσεων 2019 Η χορήγηση Απολυτηρίου Εξαγωγή Βαθμών Πρόσβασης (ΑΑΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ (ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-20) Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου Π Ρ Ο Γ Ρ ΑΜ Μ Α Ε Ξ Ε Τ ΑΣ Ε Ω Ν 2 0 1 5 Μ α θ ή μ α τ α Π ρ ό σ β α σ η ς Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Λύκειο Ιδαλίου Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου Παγκύπριες

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου

Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου λ Π Ρ Ο Γ Ρ ΑΜ Μ Α Ε Ξ Ε Τ ΑΣ Ε Ω Ν 2 0 1 5 Μ α θ ή μ α τ α Π ρ ό σ β α σ η ς Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Λύκειο Ιδαλίου Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές / μαθήτριες Γ Λυκείου Παγκύπριες

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ 30 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 32

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ 30 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 32 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣΤΕΡ 2012-2013 5 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΠΑΚ 6 ΟΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΟ ΤΕΠΑΚ 8 ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΜHΜΑΤΑ 11 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 28 ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ 30

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ/ΑΥΓΟΡΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ/ΑΥΓΟΡΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ/ΑΥΓΟΡΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1 Θα μιλήσουμε Επιλεγόμενα Μαθήματα του Β έτους κατά Ειδικότητα Πώς να βοηθήσετε τα παιδιά σας να διαλέξουν κατεύθυνση και

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ NDF ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ NDF ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ NDF ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΕΚΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019 Η Φιλανθρωπική και Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ 1 Θέμα: Σύστημα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το 2008 1. Περίοδος Διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019 ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019 Πληροφοριακό Υλικό για μαθητές /τριες Γ Λυκείου ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016 ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ στην «Επιστήμη Οίνου και Ζύθου Master of Science in Wine and Beer Science» με κατευθύνσεις:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 2013 ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ (ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ») ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» (ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών)

ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (Πριν συμπληρώσετε το έντυπο παρακαλείσθε να διαβάσετε τους Κανονισμούς Υποτροφιών) 1. Επώνυμο αιτητή (Κεφαλαία)... 2. Ονομα αιτητή (κεφαλαία)...

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπριες εξετάσεις Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής

Παγκύπριες εξετάσεις Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Παγκύπριες εξετάσεις 2018 Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Σκοπός Παγκύπριων Εξετάσεων: Η χορήγηση απολυτηρίου Εξαγωγή Γενικού Βαθμού Κατάταξης Πιστοποιητικού Πρόσβασης (ΑΑΕΙ Κύπρου και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Επιστήμη Οίνου και Ζύθου MSc Wine and Beer Science» με δυο κατευθύνσεις: Oίνος (Wine) ή Ζύθος (Beer)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Επιστήμη Οίνου και Ζύθου MSc Wine and Beer Science» με δυο κατευθύνσεις: Oίνος (Wine) ή Ζύθος (Beer) ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΩΝ Αντικείμενο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «Επιστήμη Οίνου και Ζύθου MSc Wine and Beer Science» με δυο κατευθύνσεις: Oίνος

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥΥ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013/ 2014 Υποτροφίες που θα προσφερθούν από το Ίδρυμα Κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ unic.ac.cy Τα δίδακτρα για πτυχιακά προγράμματα σπουδών των Κύπριων/Ευρωπαίων φοιτητών είναι 149 ανά Ευρωπαϊκή Πιστωτική Μονάδα (ECTS) συν συμπληρωματικά τέλη 5-30 ανά ECTS για ορισμένα προγράμματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Παγκύπριον Γυμνάσιον. Πληροφοριακό Υλικό. Γ Λυκείου

Παγκύπριον Γυμνάσιον. Πληροφοριακό Υλικό. Γ Λυκείου Παγκύπριον Γυμνάσιον Πληροφοριακό Υλικό Γ Λυκείου Παγκύπριες Εξετάσεις ΟΛΟΙ οι μαθητές/τριες Αν θέλεις ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Για εισαγωγή σε δημόσιες σχολές Κύπρου και Ελλάδας Βαθµός Πρόσβασης Γενικός Βαθµός

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Υποτροφιών ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ σε Νεοεισερχόμενους Φοιτητές Μάστερ

Πρόγραμμα Υποτροφιών ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ σε Νεοεισερχόμενους Φοιτητές Μάστερ Πρόγραμμα Υποτροφιών ΠΡΑΞΑΝΔΡΟΣ σε Νεοεισερχόμενους Φοιτητές Μάστερ Συνήθεις Ερωτήσεις Από πού μπορώ να ενημερωθώ εάν υπάρχουν διαθέσιμες υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές επιπέδου Μάστερ? Για να

Διαβάστε περισσότερα

Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης 2018 1 ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2017-2018 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδοι Σπουδών ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Κλάδοι Σπουδών ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Το εξειδικευμένο Κολέγιο Αισθητικής και Εναλλακτικών Θεραπειών και Επαγγελματικού Μακιγιάζ Τo Susini College είναι Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με μια συνεχή και επιτυχημένη πορεία στο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ έντυπο αίτησης ΙΚΥΚ αρ. 76) ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ έντυπο αίτησης ΙΚΥΚ αρ. 76) ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ (Σχετικό ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 392 έντυπο αίτησης ΙΚΥΚ αρ. 76) ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 ΣΚΟΠΟΣ α) Η χορήγηση απολυτηρίου Μέσης Εκπαίδευσης β) Η εξαγωγή του Βαθμού Κατάταξης, ανά Πλαίσιο Πρόσβασης και ακολούθως η έκδοση του Πιστοποιητικού Πρόσβασης το οποίο δίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Η Αναβάθμιση της Mέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης 1 ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΚΑΡΙΟΣ Γ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2016-2017 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 358

ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 358 ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΑΡ. 358 Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας που πιθανό να παραχωρηθούν σε μέλη της Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας από

Διαβάστε περισσότερα

85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ Η Νέα Γενιά Ζηρίδη, υποστηρίζοντας ενεργά την ιδέα της αριστείας, προσφέρει 85 υποτροφίες σε μαθητές και μαθήτριες του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ & ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Δ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ & ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ Ταχ. Δ/νση :

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Α/Α Αίτησης: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Οι αιτήσεις για απόκτηση δεύτερου πτυχίου πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών Σχολική Χρονιά:

Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών Σχολική Χρονιά: Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών Σχολική Χρονιά: 2019 2020 ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ Κατά την περσινή σχολική χρονιά 2018-2019 δόθηκαν τα πιο κάτω βραβεία. Είναι πιθανό να επιδοθούν τα ίδια ή διαφοροποιημένα ή και νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: ΦΑΞ:

ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: ΦΑΞ: ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛ.: 22434830 ΦΑΞ: 22348421 ΤΑΧ. ΚΙΒ. 29076, 1621 ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ e-mail: lyk-palouriotissa-lef@schools.ac.cy ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Υποτροφιών ΕΥΑΓΟΡΑΣ σε Υφιστάμενους Διδακτορικούς Φοιτητές

Πρόγραμμα Υποτροφιών ΕΥΑΓΟΡΑΣ σε Υφιστάμενους Διδακτορικούς Φοιτητές Πρόγραμμα Υποτροφιών ΕΥΑΓΟΡΑΣ σε Υφιστάμενους Διδακτορικούς Φοιτητές Συνήθεις Ερωτήσεις Από πού μπορώ να ενημερωθώ εάν υπάρχουν διαθέσιμες υποτροφίες για υφιστάμενους διδακτορικούς φοιτητές? Για να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ / ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕ/ΝΧ 14/10/2014 Σελίδα 1

ΚΕ/ΝΧ 14/10/2014 Σελίδα 1 Α/Α Αίτησης: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ - ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Οι αιτήσεις για εσωτερική μετεγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ Σχετικό έντυπο αίτησης: αρ. ΙΚΥΚ 97

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ Σχετικό έντυπο αίτησης: αρ. ΙΚΥΚ 97 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΣΚΟΠΟΣ: Η χορήγηση απολυτηρίου Προσδιορισμός Γενικού Βαθμού Κατάταξης Πιστοποιητικού Πρόσβασης (ΑΑΕΙ Κύπρου & Ελλάδας) Κατανομή θέσεων ΑΑΕΙ Κύπρου + (Στρατιωτικών Σχολών Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ

85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ 85 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ Η Νέα Γενιά Ζηρίδη, υποστηρίζοντας ενεργά την ιδέα της αριστείας, προσφέρει 85 υποτροφίες σε μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, για το σχολικό έτος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ Η Ιατρική Σχολή (ΙΣ) του Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει κάθε χρόνο περιορισμένο αριθμό θέσεων για εξωτερικές μετεγγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Κατανομή Κενών Θέσεων και θέσεων στις Ειδικές Κατηγορίες

Κατανομή Κενών Θέσεων και θέσεων στις Ειδικές Κατηγορίες Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Γωνία Αθηνών και Ν. Ξιούτα 3040 Λεμεσός Τ.Θ. 50329, 3603 Λεμεσός Τηλ.. 25 002710/11 Fax. 25 00 2760 Ηλ. Διεύθυνση: studies@cut.ac.cy URL: www.cut.ac.cy ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές,

I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ. Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψήφιους φοιτητές, Ι ΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 345 ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2012/2013 I Ρ Υ Μ Α Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ω Ν Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ω Ν Κ Υ Π Ρ Ο Υ Υποτροφίες που πιθανό να προσφερθούν από το Ίδρυμα Κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΔΙΑΝΕΛΛΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Δ. Γ. ΔΙΑΝΕΛΛΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΔΙΑΝΕΛΛΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Δ. Γ. ΔΙΑΝΕΛΛΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΔΙΑΝΕΛΛΕΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟΥ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ Δ. Γ. ΔΙΑΝΕΛΛΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 2018-2019 Η Διαχειριστική Επιτροπή του Διανέλλειου Ορφανοτροφείου & Τεχνικής Σχολής Δ. Γ. Διανέλλου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19 Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Η μηνιαία χορηγία ανέρχεται στο ποσό των 400 ανά μήνα, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για υποτρόφους που σπουδάζουν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Η μηνιαία χορηγία ανέρχεται στο ποσό των 400 ανά μήνα, ανεξάρτητα εάν πρόκειται για υποτρόφους που σπουδάζουν σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ω Ν Κ Λ Η Ρ Ο Δ Ο Τ Η Μ Α Ρ Ο Δ Ι Α Σ Σ Τ Ρ Ι Φ Τ Ο Υ «Υ Π Ο Τ Ρ Ο Φ Ι Ε Σ Ι Ω Α Ν Ν Η Σ Σ Τ Ρ Ι Φ Τ Ο Σ» 1 0 η Χ Ρ Ο Ν Ι Α Δέκατη προκήρυξη επιλογής υποτρόφων για το ακαδημαικό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Αυξ.Αρ.Αιτ.:. ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ Οι αιτήσεις από πτυχιούχους για απόκτηση δεύτερου πτυχίου, για έναρξη φοίτησης το Χειμερινό

Διαβάστε περισσότερα