Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας"

Transcript

1 Αρ. απόφ. 298/2001 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Θέση του Δ.Σ. για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων περιφερειακής αγοράς Κουλούρας. Σήμερα 28 Μαίου του έτους 2001 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 15:00 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας Δ. Βικέλα & Μητροπόλεως γωνία, 2 ος όροφος στο κτίριο του Ο.Τ.Ε., ύστερα από την με ημερομηνία γραπτή πρόσκληση του Προέδρου που δόθηκε σ όλους τους Συμβούλους, τους Δημαρχιακούς Παρέδρους και στον Δήμαρχο σύμφωνα με τα άρθρα 94, 108 & 119 του Π.Δ. 410/95 (Δ.Κ.Κ.) και 8 του Ν. 2539/97. Αφού διαπιστώθηκε ότι παραβρίσκεται ο Δήμαρχος και ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία αφού επί συνόλου 33 μελών βρέθηκαν παρόντα 24 μέλη. Παρόντες Aπόντες Παρόντες Δημαρχιακοί Πάρεδροι 1. Ι. Κουρουζίδης Μ. Ποτουρίδης Χ. Μουτσιόπουλος 2. Δ. Ταχματζίδης Μ. Γαβρίδης 3. K. Aσλάνογλου Κ. Πουλασουχίδης 4. Α. Δελαβερίδης Δ. Πέτκος 5. Κ. Κόλβατζης Π. Πιτούλιας 6. Ε. Λελεκάκης Α. Ταραλάς 7. Κ. Γκαβαϊσές Ε. Λευκοπούλου Απόντες Δημαρχιακοί 8. Γ. Ουρσουζίδης Γ. Μανακούλης Πάρεδροι 9. Ν. Χαμαλής Π. Αγαθαγγελίδης Λ. Τάκης 11. Σ. Γεωργιάδης 12. Ι. Τριανταφυλλίδης 13. Α. Κεσίδης ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1) Κατά τη συζήτηση της υπ αριθ. 14. M. Σουμελίδης 15. Χ. Σκουμπόπουλος 16. Χ. Γεωργιάδης 296/2001 απόφασης προσήλθε ο κ. Λ. Τσαβδαρίδης και αποχώρησε ο κ. Μ. Σουμελίδης. 2) Κατά τη συζήτηση της υπ αριθ. 298/ Β. Γιαννουλάκης απόφασης προσήλθαν οι κ.κ. Β. Γιαννουλάκης, Ε. 18. Σ. Παναγιωτίδης Σοφιανίδης. 19. Λ. Τσαβδαρίδης 3) Κατά τη συζήτηση του 1 ου θέματος αποχώρησαν οι 20. Θ. Σιδηρόπουλος κ.κ. Γ. Ουρσουζίδης, Σ. Παναγιωτίδης, Θ. 21. Ε. Σοφιανίδης 22. Ι. Ακριβόπουλος 23. Μ. Τσαμήτρου-Καραχατζή 24. Ε. Κουκουρδής Σιδηρόπουλος. 4) Κατά τη συζήτηση της υπ αριθ. 299/2001 απόφασης αποχώρησε ο κ. Λ. Τσαβδαρίδης. 5) Κατά τη συζήτηση της υπ αριθ. 305/2001 απόφασης προσήλθε ο κ. Γ. Ουρσουζίδης και αποχώρησε ο κ. Ε. Σοφιανίδης. 6) Κατά τη συζήτηση της υπ αριθ. 306/2001 απόφασης αποχώρησε η κα Μ. Τσαμήτρου. 7) Κατά τη συζήτηση της υπ αριθ. 307/2001 απόφασης αποχώρησε ο κ. Ν. Χαμαλής.

2 Στη συνέχεια το συμβούλιο αφού δέχθηκε το 5ο θέμα να προταχθεί του 1ου θέματος της ημερήσιας διάταξης ο πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο ο οποίος είπε ότι: Δήμαρχος :Το θέμα αυτό εισάγεται ύστερα από την ανάπτυξη του προβλήματος των εγκαταστάσεων της Περιφερειακής αγοράς που έγινε από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου. Προτείνω να εισηγηθεί το θέμα και να το αναπτύξει ο κ. Κούτερης, ο οποίος το γνωρίζει καλύτερα και μετά να ακολουθήσει η συζήτηση για να αποφασίσουμε σχετικά. Πρόεδρος :Συμφωνεί το σώμα; Σύμβουλοι :Ναι. Κούτερης Θ., Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας :Το Επιμελητήριο Ημαθίας από το 1996, επίσημα έδειξε το ενδιαφέρον του για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της «Περιφερειακής Αγοράς Διακίνησης Νωπών Οπωροκηπευτικών», στο Δ.Διαμέρισμα Κουλούρας του Δήμου Αποστόλου Παύλου Νομού Ημαθίας, που ξεκίνησε την άνοιξη του 1983, οπότε συστήθηκε η Επιτελική Επιτροπή Περιφερειακών Αγορών, στην οποία, με σχετική απόφαση ανατέθηκε το έργο του σχεδιασμού του συστήματος. Το 1998 ο Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Σοφιανός Χαράλαμπος, ανέθεσε στην εταιρεία EURICON E.Π.Ε. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, την σύνταξη μελετών για : 1.-Νομικής Εμπειρογνωμοσύνης, ως ενδιάμεσης έκθεσης (Νοέμβριος 1998), τμήμα της οποίας συνοδεύει την παρούσα και περιλαμβάνει: 1.1. Το ιστορικό της Περιφερειακής Αγοράς Κουλούρας 1.2. Την υφιστάμενη κατάσταση και 1.3. Την σύνοψη υφιστάμενης κατάστασης. Η ακίνητη περιουσία βρίσκεται μεταγεγραμμένη στην μερίδα του ΣΚΟΠ, ( η οποία ήδη έχει διαλυθεί ) στο Υποθηκοφυλάκειο Βέροιας, επιβαρυμένη με τρεις υποθήκες υπέρ της Α.Τ.Ε. 2.Σκοπιμότητας, ως τελικής έκθεσης (Μάρτιος 1999), τμήμα της οποίας συνοδεύει την παρούσα και περιλαμβάνει: 2.1.Το ιστορικό της Περιφερειακής Αγοράς Κουλούρας 2.2. Την παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης. Στην Κοινοπραξία Ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών-Διακίνηση Νωπών Προϊόντων -ΣΚΟΠ- κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή, παραχωρήθηκε έκταση 357 στρεμμάτων και 125 τ.μ. για την δημιουργία Περιφερειακής Αγοράς, από το Αγρόκτημα Κουλούρας της Ημαθίας. Η έκταση του γηπέδου που προβλεπόταν για την αξιοποίηση από την μελέτη ήταν 125 στρέμματα περίπου. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν, έχουν συνολικό εμβαδόν ,37 τ.μ. και περιλαμβάνουν: 1.Κτίριο-Συγκρότημα 24 καταστημάτων, συνολικής επιφάνειας 1900 τ.μ. Το κάθε κατάστημα έχει επιφάνεια 65 τ.μ. περίπου και πατάρι 18 τ.μ. 2.Κτίριο Διοίκησης, συνολικού εμβαδού 750 τ.μ. σε 3 χώρους, που προορίζονταν ο ένας από αυτούς, για τη λειτουργία θυρίδων Τραπεζών. 3.Κτίριο Αμφιθέατρο, συνολικού εμβαδού 770 τ.μ. 4.Κτίριο-Εκθεσιακοί χώροι, συνολικού εμβαδού τ.μ. 5.Κτίρια ψυγείων-αποθηκευτικών χώρων τεχνικού τμήματος, συνολικού εμβαδού τ.μ.

3 6.Το κτίριο εισόδου που προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός, δεν κατασκευάστηκε. Αντί αυτού κατασκευάστηκε ένα μικρότερο και απλούστερο χωρίς και αυτό να ολοκληρωθεί. 7.Στέγαστρο στάθμευσης αυτοκινήτων, συνολικού εμβαδού 900 τ.μ., με ποσοστό ολοκλήρωσης 40%. Με την παρούσα επιστολή μας υποβάλλουμε: 1.Κάτοψη περιβάλλοντα χώρου. 2.Οδικό χάρτη της Εγνατίας οδού, στον οποίο φαίνεται η Κουλούρα. 3.Αεροφωτογραφία, στην οποία φαίνονται η λαχαναγορά με τα κτίρια, ο οδικός κόμβος σύνδεσης με την Εγνατία οδό, το Δημοτικό Διαμέρισμα Κουλούρας κλπ. 4.Φωτογραφία στην οποία φαίνεται το κυρίως κτίριο, τα καταστήματα και μέρος της γηπεδικής έκτασης. Στις 17 Φεβρουαρίου 2000, στείλαμε επιστολή στον τότε Υπουργό Ανάπτυξης κ. Βενιζέλο Ευάγγελο, εκφράζοντας την επιθυμία ίδρυσης και λειτουργίας Κέντρου Ανάπτυξης Επιχειρήσεων (Κ.Α.Ε.) και εγγυητικού Κεφαλαίου Μ.Μ.Ε. στο Νομό. Τον Φεβρουάριο 2000, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Ν. Ημαθίας, κάναμε γνωστή στους Υπουργούς, Ανάπτυξης και Γεωργίας, κ.κ. Βενιζέλο Ευάγγελο και Ανωμερίτη Γεώργιο, που τον συνόδευαν, την σκέψη- πρόταση του Επιμελητηρίου Ημαθίας για την εγκατάσταση στους συγκεκριμένους χώρους, χαρακτηρίζοντάς το, ως Διαμετακομιστικό Σταθμό Κουλούρας και την λειτουργία σ αυτό, σύμφωνα και με στοιχεία που περιείχοντο στους φακέλους που τους παραδώσαμε: 1. ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ 2. ΧΗΜΕΙΟΥ 3. ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ 4. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΞΑΓΟΜΕΝΩΝ- ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 5. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΝΦΟΡΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ κλπ. 6. ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 7. ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 8. ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ 9. ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 10. ΧΩΡΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ 11. ΜΙΚΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ) 12. ΟΛΙΓΟΚΛΙΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 13. ΘΥΡΙΔΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ κλπ. 14. ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Κ.Α.Ε.) 15. ΦΟΡΕΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Μ.Μ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 16. ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ σε έκταση του Δημοσίου τ.μ. πλησίον του συγκεκριμένου χώρου και συνδέοντάς το, σιδηροδρομικά με την παρακείμενη κεντρική γραμμή του ΟΣΕ, ΦΛΩΡΙΝΗΣ-ΒΕΡΟΙΑΣ-ΠΛΑΤΕΩΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Η μελέτη του υφισταμένου συγκροτήματος, εκπονήθηκε από την ΔΕΠΟΣ, η έγκριση της τεχνικής μελέτης και η ανάθεση του έργου έγινε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΚΟΠ (όπως αναγράφεται στην σελίδα 2 της Νομικής Εμπειρογνωμοσύνης). Η ΣΚΟΠ, προέβη στη σύναψη δανείων με την ΑΤΕ και συγκεκριμένα με την: 1.Υπ αριθ. 87/ ύψους δρχ.

4 2.Υπ αριθ. 1/ ύψους δρχ. 3.Την « «4.Την « «ΣΥΝΟΛΟ «Η ΑΤΕ προκειμένου να χορηγήσει τα παραπάνω δάνεια, ενέγραψε υποθήκες σε βάρος του ακινήτου. (Όπως αναγράφεται στην σελίδα 4 της Νομικής Εμπειρογνωμοσύνης). Στην Νομική Εμπειρογνωμοσύνη, στην σελίδα 8 με τίτλο «2.3.Διαδικασία επανάχρησης της Π.Α. Κουλούρας» αναγράφεται ο Νόμος 2538/1997 με το άρθρο 22 και παραγράφους 1,2 και 4 βάση του οποίου εξεδόθη η υπ αριθ / Υ.ΙΓ.Γ. απόφαση με την οποία θα αναπτύσσονταν δραστηριότητες του Διαχειριστικού Συμβουλίου που στην πράξη ήταν περιορισμένες. Ο Νόμος 2538/97 προβλέπει τη δημιουργία ενός νέου φορέα διαχείρισης της Περιφερειακής Αγοράς Κουλούρας, ο οποίος μετά το πέρας της εκκαθάρισης και αφού μεταβιβασθεί κατά κυριότητα στο Υπουργείο Γεωργίας τότε θα μεταβιβασθεί εκ νέου με απόφαση του Υπουργού Γεωργίας, σύμφωνα με τον προαναφερθέντα Νόμο, κατά πλήρη κυριότητα στην Ανώνυμη Εταιρία που θα έχει συσταθεί. Για την αποπεράτωση του συγκροτήματος και την προτεινόμενη χρήση, εκτιμούμε ότι: 1.Πρέπει να γίνει αναλυτική επιμέτρηση των εργασιών. 2.Να εκπονηθούν μελέτες για την τροποποίηση του αρχικού σχεδιασμού και των νέων εργασιών, ώστε να καταστεί εφικτή η χρήση του. 3.Να προσδιορισθεί ο τρόπος χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου. Το Επιμελητήριο της Ημαθίας εκτιμά ότι το έργο αυτό, θα αποτελέσει πρότυπο λύσης εξυπηρέτησης των αναγκών του Νομού και την παροχή υπηρεσιών στην διακίνηση, με την λειτουργία της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ. Με την παράκληση να εξετασθεί η πρότασή μας θετικά για την αξιοποίηση όχι μόνο των εγκαταστάσεων, αλλά και των αναλωθέντων πόρων». Πρόεδρος :Ερωτήσεις. Χαμαλής :Ο ΣΚΟΠ, ο οποίος ήταν ο κύριος διαχειριστής, έχει διαλυθεί. Που ανήκει το κτιριακό συγκρότημα; Ποιος διαχειρίζεται τα χρήματα από τα δάνεια που είχε κάνει; Κούτερης :Πουθενά στην μελέτη δεν αναγράφονται αυτά. Η επιτροπή συνεδρίασε 2 φορές για την εκκαθάριση του όλου θέματος. Οι εργασίες όμως ήταν περιορισμένες. Κουκουρδής :Έγινε σύσταση της Α.Ε; Έγινε εκκαθάριση; Έγινε η παραλαβή του έργου; Να αναλύσουμε γιατί δεν λειτούργησε αυτή η περιφερειακή αγορά. Κούτερης :Δεν είμαι αρμόδιος για το τελευταίο. Η παραλαβή του έργου δεν έγινε, διότι δεν έχει κύριο. Σ ότι αφορά το νόμο αναφέρεται σαφέστατα ότι πρώτα πρέπει να γίνει αυτή η επιτροπή η οποία να λύσει όλα τα προηγούμενα, στη συνέχεια τα της επιτροπής να πάνε στο Υπουργείο Γεωργίας, όπου με απόφαση του Υπουργού Γεωργίας να δοθούν σε μία ανώνυμη εταιρία που πρόκειται να δημιουργηθεί. Άρα μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία σύσταση Α.Ε, εάν προηγουμένως δεν ξεκαθαρίσουμε 2 θέματα. α)ότι η χρηματοδότηση μέσω του FEOGA. β) Το ιδιοκτησιακό καθεστώς, διότι όλα αυτά είναι μεταγεγραμμένα στο ΣΚΟΠ που έχει ήδη διαλυθεί. Επομένως χρειάζεται παρέμβαση στο Υπουργείο Γεωργίας για να δούμε με ποιόν τρόπο και τι μπορούμε να δρομολογήσουμε. Σιδηρόπουλος :Είναι γνωστό ότι το κτίριο αυτό έχει πολύ βεβαρημένο, από οικονομικής πλευράς, παρελθόν.

5 Θα μπορέσει το κτίριο αυτό να λειτουργήσει; Ποιόν εμπιστεύεται ο πρόεδρος του επιμελητηρίου για να είναι υπεύθυνος όλων αυτών των διαδικασιών που ζητάει να γίνουν; Κούτερης : Πρέπει να γίνει πραγματική αποτύπωση της σημερινής κατάστασης. Να εκπονηθούν νέες μελέτες γι αυτό που εμείς προτείνουμε. Διότι όταν εμείς λέμε να είναι εκεί το χημείο, το τελωνείο, ο φυτοπαθολογικός έλεγχος, θέλουμε να είναι συγκεντρωμένα για να εξυπηρετούν τις επιχειρήσεις που εισάγουν και εξάγουν προϊόντα κυρίως σε τρίτες χώρες. Να προσδιοριστεί ο τρόπος χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου. Άρα πρέπει να υπάρξει πολιτική απόφαση, η οποία αφού πάρει αυτές τις μελέτες θα δει εάν μπορεί η πολιτεία να βοηθήσει. Σκουμπόπουλος : Το αίτημα αυτό υπεβλήθη και στο Δήμο Απ. Παύλου, στα διοικητικά όρια του οποίου ανήκει η περιφερειακή αγορά Κουλούρας; Τι θέση πήρε το Δ.Σ Απ.Παύλου; Κούτερης :Το αίτημα έχει γίνει και προς το Δήμο Απ. Παύλου και προς άλλες κατευθύνσεις. Η ευαισθησία που έδειξε ο Δήμος Βέροιας δεν ήταν η ίδια από οπουδήποτε αλλού. Οι παραλήπτες του συγκεκριμένου εγγράφου που σας εισηγήθηκα είναι 16. Δήμαρχος :Το κτίριο αυτό είναι τεράστιο, σ ότι αφορά τις δυνατότητές του και τους χώρους, το οποίο ρημάζει όταν ολόκληρος ο νομός έχει έλλειψη χώρων και εγκαταστάσεων για να στηρίξει και για να εγκαταστήσει διάφορες υπηρεσίες ή δράσεις που είναι απαραίτητες, για να μπορέσει ο ιδιωτικός τομέας της οικονομίας να λειτουργήσει με μία αξιοπρέπεια. Πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας προς αυτήν την κατεύθυνση. Από εκεί ξεκινάει η πολιτική διάσταση του ζητήματος και η αγωνία μας που είναι κοινή και αφορά: α)να ξεκαθαρίσει το νομικό καθεστώς του κτιρίου, για να είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε φορέα. β)ποιος θα είναι ο φορέας ο οποίος θα αναλάβει την πρόταση του Επιμελητηρίου. γ)πως τροποποιούμε την υφιστάμενη (τεχνικά) κατάσταση, σε αυτό που θέλουμε να το διαμορφώσουμε. δ)που εντάσσεται και πως διασφαλίζεται η χρηματοδότηση για την υλοποίησή του. Οι προτάσεις μου είναι συγκεκριμένες: 1)Με ευθύνη του Ο.Ε.Η. να επιλεγούν νομικοί, για να μελετήσουν τη νομική κατάσταση και να υπάρξει μία έκθεση η οποία θα κοινοποιηθεί σε όλους τους συμβαλλόμενους και ενδιαφερόμενους φορείς, για το πώς μπορεί να λυθεί νομικά το θέμα. Άμεσα κοινή κάθοδος και συνάντηση με τους αρμόδιους Υπουργούς Γεωργίας και Ανάπτυξης. Να τεθεί το θέμα της μη ανέχειας της κατάστασης αυτής. Θα ζητήσουμε σ αυτήν τη συνάντηση να συμμετέχουν και οι 4 βουλευτές του Νομού Ημαθίας. 2)Να μελετηθεί νομικά και να υπάρξει μία πρόταση για τη δημιουργία του φορέα με τη μορφή Α.Ε όπου μπορεί να μετέχει το Επιμελητήριο, οι ενδιαφερόμενοι Δήμοι και η Αγροτική Τράπεζα που ενδεχόμενα μπορεί να καταλήξει δικό της περιουσιακό στοιχείο μετά την εκκαθάριση, μια και έχει υποθήκες. 3)Οι μελέτες, αυτό το οποίο έσπασε σε 2 επίπεδα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και η μελέτη για την τροποποίησή της.

6 Είναι μία σημαντική μελέτη την οποία δεν έχει τους πόρους να χρηματοδοτήσει ούτε Επιμελητήριο, ούτε ο Δήμος Βέροιας, ούτε ο Δήμος Απ. Παύλου. Πρόταση. Κοινό τεχνικό δελτίο Δήμου Βέροιας και Δήμου Απ.Παύλου. Να χρηματοδοτηθεί η μελέτη αυτή στην οποία θα είναι συμβαλλόμενοι η Περιφέρεια, ο Δήμος Απ.Παύλου, ο Δήμος Βέροιας και η Αναπτυξιακή Α.Ε που έχει το επιμελητήριο από την διαδημοτική συνεργασία, να εξασφαλιστούν οι πόροι και να αναλάβει η Αναπτυξιακή Α.Ε του επιμελητηρίου να συντάξει τις 2 αυτές μελέτες. 4)Η ένταξη σε πρόγραμμα για την χρηματοδότηση θα έρθει όταν θα έχουν γίνει τα 3 προηγούμενα σκέλη. Πρέπει να ξεκινήσουμε και να δώσουμε μία προοπτική, γιατί εάν δεν κινηθεί ο Δήμος Βέροιας συνδράμοντας ουσιαστικά τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού μας, αυτό το κτίριο θα καταστραφεί εντελώς, θα περάσει η προθεσμία του 3 ου ΚΠΣ και ούτε πρόταση θα κάνουμε, ούτε μελέτη θα υπάρχει. Θα χάσουμε και έναν χώρο στον οποίο θα μπορούσε να εγκατασταθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποβοήθησης σημαντικών υπηρεσιών που έχει ανάγκη ο νομός, αλλά ουσιαστικά και υποβοήθησης του ιδιωτικού τομέα. Ουρσουζίδης : Στο παρελθόν συμμετείχα σε μία επιτροπή όπου κατέγραφα την υφιστάμενη κατάσταση, προκειμένου να κάνουμε προτάσεις ώστε να δοθεί η δυνατότητα λειτουργίας του χώρου. Η επιτροπή πρόβλεπε έναν προϋπολογισμό δαπάνης της τάξεως των 500 εκ. Αναπροσαρμόζοντας τα χρήματα προς τα επάνω, μπορείτε να καταλάβετε πόσα χρήματα περίπου χρειάζονται σήμερα για να λειτουργήσει το κτίριο. Η πρώτη πρόταση από εκείνη την επιτροπή είχε να κάνει με τη φύλαξη των κτιρίων. Η σημερινή κατάσταση θυμίζει έναν χώρο που τον έχουν βανδαλίσει. Ο βανδαλισμός συνεχίστηκε για 8 χρόνια. Σήμερα έχουμε μία ευεργετική πρόταση από το Επιμελητήριο, την οποία εγώ την εκλαμβάνω ως διέξοδο. Η πρόταση του Δημάρχου με καλύπτει εκτός από το σημείο που αφορά την νομική υποστήριξη, η οποία δεν είναι αρκετή. Η νομοθεσία των επιδοτήσεων είναι αντικείμενο τεχνικών. Προτείνω λοιπόν στο σημείο αυτό να υπάρξουν και τεχνικοί οι οποίοι θα δώσουν λύσεις στα κυρίαρχα ζητήματα της αλλαγής χρήσης του χώρου, γιατί εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα. Η Ε.Ε. έχει επιδοτήσει για συγκεκριμένη χρήση το κτίριο και όχι για οποιαδήποτε χρήση επιλέξουμε εμείς. Το ζήτημα της εξεύρεσης των πόρων είναι επίσης τεχνικό θέμα, αλλά και θέμα οικονομοτεχνικών. Σκουμπόπουλος :Συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο για την ευαισθησία που έδειξε και την πρωτοβουλία που ανέλαβε της συνέχισης του αγώνα που ξεκίνησε από το 1996 για την αξιοποίηση ενός εγκαταλειμμένου έργου. Η καταστρατήγηση της κείμενης νομοθεσίας είναι ρουτίνα. Κανένας δεν λογοδοτεί σε κανένα. Όλα αυτά τα χρόνια τι έκαναν όλοι οι αρμόδιοι που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν αυτό το έργο; Πριν έρθει το θέμα στο Δ.Σ έπρεπε πρώτα να επεξεργαστεί η αρμόδια επιτροπή και να μην έρθει μόνο με την εισήγηση του Δημάρχου. Ο Νομός Ημαθίας πρέπει με τους αρμόδιους πολιτικούς φορείς να αξιοποιήσει αυτό το ακίνητο με τον καλύτερο τρόπο. Κουκουρδής :Η περίπτωση της Περιφερειακής Αγοράς στην Κουλούρα είναι η μεγαλύτερη σπατάλη δημοσίου χρήματος στο Νομό μας. Τα χρήματα αυτά τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός και η Ε.Ε. Δεν γνωρίζουμε που έχουν πάει αυτά τα χρήματα, ποιοι είναι οι υπεύθυνοι αυτής της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος και ποιος θα πληρώσει σήμερα το μάρμαρο. Σήμερα μπαίνει και το

7 ερώτημα εάν ο σκοπός για τον οποίο έγινε αυτή η επένδυση ήταν πραγματοποιήσιμος και αξιοποιήσιμος. Μήπως, δηλ. δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει με αυτήν την κατάντια του Ημαθιώτικου αγρότη, που τους είχαν πει πριν από χρόνια ότι θα γίνουν επιχειρηματίες. Μήπως και σήμερα βάζουμε λάθος στόχο; Είναι δυνατόν να λειτουργήσει το κτίριο με αυτές τις υπηρεσίες μακριά από την πόλη της Βέροιας; Μήπως ζητάμε να γίνει πάλι μία δημόσια επένδυση για να περισώσουμε κάτι που στο παρελθόν έγινε με λανθασμένη επιλογή και μετά από μερικά χρόνια να ξαναπούμε ότι δεν θα γίνει τίποτα; Είναι λάθος αυτή η επιλογή για το συγκεκριμένο έργο στο συγκεκριμένο χώρο και φοβάμαι ότι θα γίνουμε συνεργοί στη συγκάλυψη αυτού του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου στο Νομό Ημαθίας. Χαμαλής :Οι προτάσεις παρόλο που είναι πολύ σωστές, θα έπρεπε να απευθυνθούν στο Νομάρχη και στην πολιτεία. Με την απομάκρυνση των υπηρεσιών από την Βέροια, θα δώσουμε μεν κάποια πνοή στο κτιριακό αυτό συγκρότημα, αλλά θα προκαλέσουμε μαρασμό στην πόλη μας. Ο εμπορικός σύλλογος της Βέροιας θα αντιδράσει στις συγκεκριμένες προτάσεις. Πρόεδρος :Δευτερολογίες. Ουρσουζίδης :Υπάρχει μία κατάσταση δεδομένη. Δαπανήθηκαν κάποια χρήματα. Τα χρήματα αυτά ή αποφασίζουμε να τα θάψουμε, δηλαδή να μην αξιοποιηθούν ποτέ, ή κάνουμε μία δημιουργική πρόταση, όπως αυτήν. Έχουν ερωτηθεί οι άνθρωποι που ουσιαστικά αποτελούν τον εμπορικό και τον παραγωγικό κορμό του Νομού μας. Υπάρχει θετική κατεύθυνση προς αυτήν τη λύση που προτείνετε. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε ένα έργο χωρίς μελέτες και τεκμηρίωση. Κουκουρδής :Να μη κάνουμε δεκτή αυτή την πρόταση του επιμελητηρίου. Συμφωνώ με την πρόταση του Δημάρχου να γίνει εκκαθάριση. Να ερωτηθεί εάν υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει διαφορετικά αυτή η περιφερειακή αγορά και μετά να υποβληθούν οι συγκεκριμένες προτάσεις. Σκουμπόπουλος :Μελέτες υπάρχουν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Άρα πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες και να φέρουν τις εκκαθαρίσεις. Πρέπει η κυβέρνηση κυρίως να αναλάβει την ευθύνη και να κάνει νομοθετικό πλαίσιο όπου θα ξεκαθαρίζει ορισμένα θέματα. Συμφωνώ με την πρόταση του κ. Κούτερη. Κούτερης :Το Επιμελητήριο είναι όργανο συμβουλευτικό προς την πολιτεία και επομένως τις όποιες άλλες απόψεις που έχω ακούσει και έχουν πολιτικό χαρακτήρα, δεν μπορούμε να τις αγγίξουμε. Υπάρχει σύμφωνη γνώμη του εμπορικού συλλόγου Βέροιας. Δεν είναι μία πρόταση η οποία έρχεται μόνο από το διοικητικό συμβούλιο του επιμελητηρίου της Ημαθίας αλλά και ύστερα από συνεργασίες που έχουμε κάνει. Ευχαριστώ το Δ.Σ Βέροιας, διότι ο Δήμαρχος φρόντισε με τη συνεργασία που είχαμε, να έρθει σήμερα προς συζήτηση το συγκεκριμένο αίτημά μας, αφού προηγουμένως αυτό το έχουμε στείλει και τώρα είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ, στο γραφείο του Πρωθυπουργού, στα 4 κόμματα, στον Υπουργό Γεωργίας, Ανάπτυξης,, στον Υπουργό Βορείου Ελλάδας, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στους 4 βουλευτές του Νομού μας, στην Νομαρχία και στο Δήμο Απ. Παύλου. Εμείς θέλουμε και πρέπει αυτός ο χώρος να αξιοποιηθεί. Δήμαρχος :1)Ο Δήμος Βέροιας ήταν ο μόνος φορέας που ευαισθητοποιήθηκε και το έβαλε σε μία δημόσια συζήτηση και στη λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων. 2)Και οι 2 Κυβερνήσεις, οι οποίες κυβέρνησαν τη χώρα από το 83 μέχρι σήμερα, έχουν χρηματοδοτήσει σε υπερβολικό βαθμό αυτό το οποίο κάποιοι

8 ονόμασαν σκάνδαλο. Τα στοιχεία που είναι στην εισήγηση είναι ότι το 87 ήταν 40 εκ., το 88 ήταν 72 εκ., το 89 ήταν 1 δίς και το 90 ήταν 400 εκ. Συνεπώς σε πολιτικό επίπεδο και οι δύο Κυβερνήσεις φέρνουν ευθύνη σε σχέση με την εξέλιξη αυτού του προγράμματος. Το να μιλάμε για παρελθοντολογία δεν απαντάμε στο συγκεκριμένο ζήτημα για το τι κάνουμε. 3)Ο εμπορικός σύλλογος και όλα τα μέλη του, είναι και μέλη ταυτόχρονα του επιμελητηρίου Ημαθίας. Αλίμονο εάν το κριτήριο της ανάπτυξης είναι εάν θα κάνουμε το τελωνείο στην πλατεία Ωρολογίου, όπου θα έχουν κίνηση κάποια μαγαζιά και θα έχουμε δεκάδες άλλες αρνητικές παραμέτρους ή θα γίνει σε έναν χώρο όπου είναι πρόσφορος. Να συμβουλέψει ένας νομικός την αντιπροσωπεία που θα πάει στην Αθήνα, ώστε να ξέρουμε επακριβώς που βρίσκεται το θέμα νομικά, για να ζητήσουμε μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα το προχώρημά τους από πλευράς των αρμοδίων Υπουργείων. Γιατί εάν δεν ξεκαθαρίσει και βγει σε πλειστηριασμό, δεν μπορούμε να συζητάμε πως θα περιέλθει εν συνεχεία το κτίριο αυτό στο φορέα. Γι αυτό ήταν και η πρόταση να τα μελετήσει ένας νομικός τις επόμενες 10 μέρες, να έχει μία γνωμάτευση και να εγκρίνει το Δ.Σ την κάθοδο αυτή στην Αθήνα. Από τη στιγμή που θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχει η διάθεση από πλευράς της πολιτικής ηγεσίας να ξεμπλοκάρουν το θέμα και να του δώσουν μία προοπτική, τότε μπαίνει σε υλοποίηση το 2 ο ζήτημα. Να αρχίσουμε να μελετούμε τον φορέα και να κάνουμε κοινή πρόταση στο Δήμο Απ. Παύλου για χρηματοδότηση πλέον της μελέτης σε σχέση με τη χρήση την οποία θέλουμε να δώσουμε ή όλων των μελετών. Αν μας πουν στο Υπουργείο ότι θα βγει σε πλειστηριασμό, δεν έχουν αντικείμενο τα υπόλοιπα βήματα. Η πρόταση λοιπόν με τα βήματα αυτά έτσι όπως αναπτύχθηκε, έχει νόημα σε κάθε στάδιο να βλέπουμε τι υπάρχει, θα ενημερώνεται το Δ.Σ και θα προχωράμε στο επόμενο. Επιμένω έτσι όπως διαμορφώθηκε η πρόταση, με την υιοθέτηση της ανάγκης να μη γκρεμίσει και πάει χαμένο αυτό το κτίριο, να κατέβουμε στην Αθήνα, να έχουμε τις επαφές με την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων και στη συνέχεια ανάλογα με τα ερεθίσματα θα ενημερωθεί το Δ.Σ και θα προχωρήσουμε στο 2 ο, 3 ο και 4 ο ενδεχόμενα στάδια. Είναι κλιμακωτά. Δεν τα ξεκινάμε όλα μαζί. α)η ακριβής γνώση του νομικού πλαισίου και του πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. β)η επαφή και η πίεση στην πολιτική ηγεσία.γ)η πολιτική θέση, εάν έχουν την πρόθεση τα 2 υπουργεία να προχωρήσουν έτσι και δ) εν συνεχεία ενημερώνεται το σώμα και προχωράμε παραπέρα. Σκουμπόπουλος :Και στο Ν.Σ. θα συζητηθεί άμεσα. Το Δ.Σ. μετά από διαλογική συζήτηση αφού έλαβε υπόψη: 1.- Την εισήγηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας. 2.- Τις προτάσεις και απόψεις του Δημάρχου και των δημ. συμβούλων όπως αυτές αναπτύχθηκαν στη συζήτηση του παρόντος θέματος. 3.- Τις διατάξεις του άρθρου 106 του Π.Δ. 410/95 (Δ.Κ.Κ.). Αποφασίζει Ομόφωνα Εκφράζει τη θέση του για την αξιοποίηση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Αγοράς Κουλούρας ως εξής: 1) Με ευθύνη του Επιμελητηρίου Ημαθίας να επιλεγούν νομικοί σύμβουλοι προκειμένου να μελετήσουν τη νομική κατάσταση και να συντάξουν

9 έκθεση η οποία θα κοιν/θεί σε όλους τους συμβαλλόμενους και ενδιαφερόμενους φορείς για το πώς μπορεί να λυθεί νομικά το θέμα. 2) Να μελετηθεί νομικά και να υπάρξει μία πρόταση για τη δημιουργία του φορέα με την μορφή Α.Ε. όπου μπορεί να μετέχει το Επιμελητήριο, οι ενδιαφερόμενοι Δήμοι και η Αγροτική Τράπεζα γιατί ενδεχόμενα μπορεί να καταλήξει δικό της περιουσιακό στοιχείο μετά την εκκαθάριση μια και έχει υποθήκες. 3) Να πραγματοποιηθεί άμεσα κοινή κάθοδος, με τη συμμετοχή και των 4 Βουλευτών του Νομού και συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς Γεωργίας και Ανάπτυξης, να τεθεί το θέμα της μη ανέχειας της κατάστασης αυτής στην οποία βρίσκεται το θέμα της Αγοράς. 4) Να συνταχθεί κοινό τεχνικό δελτίο για τη χρηματοδότηση, των μελετών (για την αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και της τροπ/σής της), με πρόταση που θα υποβάλλουν οι Δήμοι Βέροιας και Απ. Παύλου και να χρηματοδοτηθεί η μελέτη αυτή στην οποία θα είναι συμβαλλόμενοι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Αποστόλου Παύλου, ο Δήμος Βέροιας και η Αναπτυξιακή Α.Ε. που έχει το επιμελητήριο από τη διαδημοτική συνεργασία, να εξασφαλιστούν οι πόροι και να αναλάβει η Αναπτυξιακή Α.Ε. να συντάξει τις 2 αυτές μελέτες. Η απόφαση έλαβε αύξ. αριθμό 298 / Αφού εξαντλήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης λύθηκε η συνεδρίαση συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και υπογράφηκε ως εξής: O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ I. Kουρουζίδης Χ. Σκουμπόπουλος Κ. Ασλάνογλου Χ. Γεωργιάδης Α. Δελαβερίδης Β. Γιαννουλάκης ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ Κ. Κόλβατζης Σ. Παναγιωτίδης Ε. Λελεκάκης Λ. Τσαβδαρίδης Κ. Γκαβαϊσές Θ. Σιδηρόπουλος Γ. Ουρσουζίδης Ε. Σοφιανίδης Ν. Χαμαλής Ι. Ακριβόπουλος Λ. Τάκης Μ. Τσαμήτρου-Καραχατζή Σ. Γεωργιάδης Ε. Κουκουρδής Ι. Τριανταφυλλίδης Α. Κεσίδης Μ. Σουμελίδης ΔΗΜΑΡΧ. ΠΑΡΕΔΡΟΣ Χ. Μουτσιόπουλος Ακριβές απόσπασμα Βέροια Ο Δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 634/2000 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αναβολή λήψης απόφασης επί του 34ου θέματος «Επί εισηγήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 409/2002 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 29/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 29/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 29/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 635/2001 Περίληψη Έγκριση σύστασης αμιγούς δημοτικής επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτική

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 617/2002 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 26/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Καθορισμός συμβιβαστικά τιμής μονάδας αποζημίωσης υπόχρεης ιδιοκτησίας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 605/2000 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Θέση του Δ.Σ. για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του Γ.Ν.Ν.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 222/2000 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ανάκληση μέρους της υπ αριθ. 570/97 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 479/99 Π ε ρ ί λ η ψ η Αποδοχή επιχορήγησης,τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 31/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 31/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 670/2001 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 31/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση Κανονισμού Διαχείρισης της δημοτικής επιχείρησης «Δημοτικός

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 108 /99 Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση συνδιοργάνωσης αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Βέροιας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 571/99 Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πίστωσης αποζημίωσης ρυμοτομούμενης ιδιοκτησίας των Αννας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 177/99 Π ε ρ ί λ η ψ η "Εγκριση εκτέλεσης έργων με αυτεπιστασία " Σήμερα 15 Μαρτίου του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 312/2001 Περίληψη Αναβολή λήψης απόφασης επί του 14ου θέματος «Έγκριση ή μη απευθείας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 423/2000 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ανάκληση στην τάξη του δημοτικού συμβούλου κ. Π. Αγαθαγγελίδη.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 135/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Απόρριψη αιτήματος συλλόγου Δασκιωτών Βέροιας «Το Παλιόκαστρο»

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 4/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 4/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 93/2002 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 4/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έκφραση απόψεων Δ.Σ. σχετικά με την Ειδική Μελέτη Αποκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 97/99 Π ε ρ ί λ η ψ η "Κίνηση διαδικασίας τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 32/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 32/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 693/2001 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 32/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 298/2005 Π ε ρ ί λ η ψ η Αποδοχή και έγκριση της διενεργηθείσας προένταξης έργων, μελετών

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 718/2007 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση υποβολής πρότασης για τη συμμετοχή του Δήμου στο έργο

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 20/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 20/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 624/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 20/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση προγράμματος ανταλλαγών Δήμων Στροβόλου - Βέροιας για

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 317/2001 Περίληψη Μη τροπ/ση της υπ αριθ. 176/2001 απόφασης Δ.Σ. και απόρριψη Μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 2/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 2/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 50/2004 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 2/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση εξόδων μετακίνησης του Δημάρχου στις Βρυξέλλες

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.20/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.20/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.20/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ.622/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Εγκριση 3ου ΣΠ και 3ου ΠΚΝΤΜΕ του έργου «Ολοκλήρωση κλειστού γυμναστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 295/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση εκτέλεσης έργων με αυτεπιστασία. Σήμερα 7 Απριλίου του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 391/2002 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αποδοχή εισήγησης Τ.Σ. Τριποτάμου για οριστική αποβολή του ποιμνίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 418/2005 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του Πολιτιστικού Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 507/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση προμήθειας εφαρμογών λογισμικού και σύναψης σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2000 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 121/2000 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση απευθείας ανάθεσης εκπόνησης μελέτης οδοποιίας και προσβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 461/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Συγκρότηση και λειτουργία στο Δήμο Βέροιας Τοπικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 617/2001 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 28/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση ισολογισμού και έκθεσης πεπραγμένων έτους 1999 της δημοτικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 298/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Εγκριση πρακτικών επιτροπής αξιολόγησης για ανάθεση της μελέτης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ.306/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Εγκριση απόφασης Σ.Σ της 3ης Συνοικίας υπέρ της χορήγησης άδειας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9 / 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9 / 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 9 / 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 209/99 Π ε ρ ί λ η ψ η Ανάκληση της υπ αριθ. 448/92 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 410/2005 Π ε ρ ί λ η ψ η Eγκριση παραχώρησης κοινόχρηστων δημοτικών εκτάσεων στη Μαρία

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 8/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 236/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Επιχορήγηση πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων». Σήμερα 12 Μαϊου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 107/99 Π ε ρ ί λ η ψ η "Εγκριση ανάκλησης άδειας λειτουργίας και σφράγιση κατ/ματος υγειονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 538/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση πρωτοκόλλων τμηματικής παραλαβής του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 311/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Απόρριψη ενστάσεων Θεοφάνη Πιστοφίδη και Γεωργίου Καδόγλου κατά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 553/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αναβολή λήψης απόφασης επί του 4 ου θέματος «Επί αιτήσεως Ν.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.16/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.16/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.16/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 511/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Απόρριψη σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου, Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 296/2001 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Τροπ/ση της υπ αριθ. 495/95 απόφασης Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 690/2010 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση τροποποίησης Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου 2010.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 587/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση απόδοσης τιμητικών διακρίσεων. Σήμερα 29 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 536/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση προσαρμογής τροπ/σης του Ο.Ε.Υ. Δήμου Βέροιας. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.19/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.19/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 477/2009 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.19/2009 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.18/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.18/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.18/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 579/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Καταρτισμός και ψήφιση κανονισμού διοίκησης και διαχείρισης του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 311/2004 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 10/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση συνδιοργάνωσης του Δήμου με τον Μ.Α.Σ. «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 344/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αναβολή συζήτησης και λήψης απόφασης επί του 14 ου θέματος «Επί

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 16/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 467/2005 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση κήρυξης απαλλοτρίωσης ακινήτων για τη δημιουργία χώρων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ 12/98 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ 12/98 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ 12/98 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 270/98 Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση παράθεσης δεξίωσης προς τιμήν του αποχωρήσαντος δ/ντού του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 489/2001 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση σύστασης αμιγούς δημοτικής επιχείρησης με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 566/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 17/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 501/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Παροχή εγγύησης του Δήμου Βέροιας στο Τ.Π.&Δ. για τη χορήγηση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 490/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Aναβολή λήψης απόφασης επί του 22ου θέματος «Καθορισμός του απαιτούμενου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 660/2003 Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 74/2005 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Διαπίστωση υπέρ της αναγκαιότητας πρόσληψης εποχιακού προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ.367/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Εγκριση παραχώρησης κοιν/στης δημοτικής έκτασης εκτός σχεδίου πόλης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 157/2005 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση σύναψης μνημονίου συνεργασίας του Δήμου με την Δημόσια

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 90/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 3/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Απόρριψη ένστασης κληρονόμων Δ. Τσικερδάνου κατά της πολεοδομικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 157/99 Π ε ρ ί λ η ψ η "Απόρριψη αίτησης Νικολάου Χατζηπαρασίδη για κίνηση διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 120/2010 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 5/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αναβολή συζήτησης και λήψης απόφασης επί του 3ου θέματος «Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 700/2003 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 22/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 311/2005 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 25/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 495/99 Π ε ρ ί λ η ψ η Μη γενίκευση συζήτησης επί επερωτήσεως των Δημοτικών Συμβούλων του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 402/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση παραχώρησης δικαιωμάτων διέλευσης για την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 355/2001 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 15/2001 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Απόρριψη ενστάσεων Σ.Α.Ν.Η. και Ν. Χατζηευστρατίου κατά της

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 12 / 2018 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 237 / 2018. Π ε ρ ί λ η ψ η Γνωμοδότηση για την ίδρυση καταστήματος λιανικού

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Δ. Κουλουριώτης 4. Β. Παπαδόπουλος 5. Γ. Σοφιανίδης (αναπλ/κό μέλος)

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Δ. Κουλουριώτης 4. Β. Παπαδόπουλος 5. Γ. Σοφιανίδης (αναπλ/κό μέλος) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 29/2017 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 690 / 2017. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για μη αναπροσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Δ. Κουλουριώτης 4. Β. Παπαδόπουλος 5. Α. Λαζαρίδης 6. Α.

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Δ. Κουλουριώτης 4. Β. Παπαδόπουλος 5. Α. Λαζαρίδης 6. Α. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 23/2017 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 582 / 2017. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 14 ης Αναμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 788/2005 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 24/2005 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση σύναψης σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βέροιας και της «Αστικό

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 282/99 Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Ε.Ο.Τ, Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 306/2007 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 11/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση τροποποίησης πίνακα έργων του Δήμου Βέροιας για ένταξή

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Λαζαρίδης 3. Ι. Κυρατλίδης 4. Ζ. Πατσίκας

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Λαζαρίδης 3. Ι. Κυρατλίδης 4. Ζ. Πατσίκας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 21/2017 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 521 / 2017. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 13 ης Αναμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 1/98 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 1/98 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 1/98 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 1/98 Π ε ρ ί λ η ψ η «Εκλογή αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας» Σήμερα 19 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 421/2002 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2002 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση απευθείας ανάθεσης προμήθειας προκατασκευασμένου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 19/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 19/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 593/2010 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 19/2010 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση ονομασίας οδών, διόδων και πλατειών οικισμού Ξηρολιβάδου.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 5/2015 πρακτικό συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 5/2015 πρακτικό συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Βέροιας Αρ.απόφ. 13/2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ' αριθ. 5/2015 πρακτικό συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση για καθορισμό τιμήματος για την παραχώρηση της χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 338/2006 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 12/2006 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Κίνηση διαδικασίας τροποποίησης εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 6/ 97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 169/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Αποδοχή της τροποποίησης της υπ αριθ. 123/97 απόφασης Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 24/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 24/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 742/2003 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Από το υπ αριθ. 24/2003 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση οριστικής ανταλλαγής δημοτικού οικοπέδου

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Δ. Κουλουριώτης 4. Β. Παπαδόπουλος

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Δ. Κουλουριώτης 4. Β. Παπαδόπουλος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 29/2017 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 692 / 2017. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για μη αναπροσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 407/ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/ πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση διαγραφής βεβαιωθέντων ποσών από χρηματικούς καταλόγους του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/ 99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ.427/99 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση μελέτης στερέωσης των πρανών του αρχαίου τείχους στην περιοχή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α 32/ / 2017 Π ε ρ ί λ η ψ η 06 Δεκεμβρίου 2017 Τετάρτη 11:00, Παρόντες Απόντες

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α 32/ / 2017 Π ε ρ ί λ η ψ η 06 Δεκεμβρίου 2017 Τετάρτη 11:00, Παρόντες Απόντες Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 32/2017 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 819 / 2017. Π ε ρ ί λ η ψ η Κατάρτιση Προϋπολογισμού του Δήμου Βέροιας έτους 2018

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 775/2004 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 21/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Γνωμοδότηση για την τακτοποίηση των εργαζομένων με συμβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. από. 495/2004 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 14/2004 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση σύναψης σύμβασης υποστήριξης εφαρμογών λογισμικού με

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 30/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 30/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 30/99 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 594/99 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση υποβολής ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου καταπολέμησης

Διαβάστε περισσότερα

Παραχώρηση ή µη κατά χρήση για πενήντα (50) χρόνια στο Υπουργείο Οικονοµικών, τµ µήµατος του συνόλου των υποδοµών και του γηπέδου της

Παραχώρηση ή µη κατά χρήση για πενήντα (50) χρόνια στο Υπουργείο Οικονοµικών, τµ µήµατος του συνόλου των υποδοµών και του γηπέδου της ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Βέροια, / /2017 Αρ. Πρωτ.:.Υ. ΓΡΑΦΕΙΟ : ΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΤΗΛΕΦΩΝΟ : Fax: e-mail: 1γ Βικέλα 4, 591 32 Βέροια

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 366/2007 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2007 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Εγκριση συμμετοχής του Δήμου ως εταίρου στο πρόγραμμα «Ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 214/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 7/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Ψήφιση πιστώσεων για εξόφληση δαπανών δημοσίων σχέσεων. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Λαζαρίδης 3. Ι. Κυρατλίδης 4. Α. Αποστολόπουλος

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Λαζαρίδης 3. Ι. Κυρατλίδης 4. Α. Αποστολόπουλος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 13/2017 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 246 / 2017. Π ε ρ ί λ η ψ η Υποβολή στο Δ.Σ. της Έκθεσης Εσόδων Εξόδων & Ισολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Ι. Κυρατλίδης 4. Ζ. Πατσίκας

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Σιδηρόπουλος 3. Ι. Κυρατλίδης 4. Ζ. Πατσίκας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 16/2017 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 394 / 2017. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 10 ης Αναμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ'αριθ. 23/96 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ'αριθ. 23/96 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ'αριθ. 23/96 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 666/96 Π ε ρ ί λ η ψ η «Απόρριψη αίτησης Κωνσταντίας Μπουλασίκη για κίνηση διαδικασίας

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ.Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Α. Λαζαρίδης 2. Θ. Κορωνάς 3. Α. Σιδηρόπουλος 4. Θ. Αγγελίνας 5. Β. Παπαδόπουλος

1. Στ.Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Α. Λαζαρίδης 2. Θ. Κορωνάς 3. Α. Σιδηρόπουλος 4. Θ. Αγγελίνας 5. Β. Παπαδόπουλος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 33/2016 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 568 / 2016. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 21 ης Αναμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 18/2011 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας ΑΔΑ: 4ΑΣ0Ω9Ο-ΡΝΧ Αρ. απόφ. 516/2011 Π ε ρ ί λ η ψ η Έγκριση ισολογισμού-απογραφής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.18/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.18/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ.18/97 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ.588/97 Π ε ρ ί λ η ψ η «Απόρριψη ένστασης Κων/νου Τσατσά κλπ. κατά της υπ αριθ. 401/97 απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Λαζαρίδης 3. Ι. Κυρατλίδης

1. Στ. Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Λ. Ακριβόπουλος 2. Α. Λαζαρίδης 3. Ι. Κυρατλίδης Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 14/2017 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 287 / 2017. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 8 ης Αναμόρφωσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Αρ. απόφ. 378/2008 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθ. 13/2008 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέροιας Π ε ρ ί λ η ψ η Αποδοχή αιτήματος του Γεν. Νοσοκομείου Βέροιας για ενταφιασμό

Διαβάστε περισσότερα

1. Στ.Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Α. Λαζαρίδης 2. Θ. Κορωνάς 3. Α. Σιδηρόπουλος 4. Β. Παπαδόπουλος 5. Γ. Μελιόπουλος

1. Στ.Ασλάνογλου, Πρόεδρος 1. Α. Λαζαρίδης 2. Θ. Κορωνάς 3. Α. Σιδηρόπουλος 4. Β. Παπαδόπουλος 5. Γ. Μελιόπουλος Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 27/2016 πρακτικό συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας Αριθμός Απόφασης: 482 / 2016. Π ε ρ ί λ η ψ η Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για εν μέρει αναπροσαρμογή

Διαβάστε περισσότερα