ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣΓΗΣ»,»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣΓΗΣ»,»"

Transcript

1 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣΓΗΣ»,» Ι. Εισαγωγή 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΚΕ ΜΑ.ΒΟ.ΡΕΛ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ», (εφεξής καλούμενη «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ»), που εδρεύει ΒΙ.ΠΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό με τίτλο «Διαγωνισμός μανιτάρια Ελληνικής γης», σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι») και οι οποίοι θα είναι αναρτημένοι και διαρκώς ενημερωμένοι κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, στο δικτυακό τόπο (εφεξής ο «Δικτυακός Τόπος») και 2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων της προωθητικής ενέργειας. 3. Σκοπός των παρόντων όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στην προωθητική για κάθε ενδιαφερόμενο/-η, καθώς και της σχετικής ανάδειξης των νικητών στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού. 4. Tα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ /Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν μονομερώς τους παρόντες Όρους κατά την απόλυτη κρίση τους, να παρατείνουν, να μειώνουν τη διάρκεια ή και να ματαιώσουν το Διαγωνισμό, καθώς και να ανακαλέσουν ή αλλάξουν τα δώρα / έπαθλα, για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε με πρότερη σχετική δημοσίευση - ανάρτηση στον παρακάτω δικτυακό τόπο Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Tα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ /Οι διοργανωτές δεν αναλαμβάνουν οποιαδήποτε ευθύνη λόγω των ανωτέρων τροποποιήσεων. 5. Διευκρινίζεται ότι η εταιρεία Facebook δε σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει το συγκεκριμένο Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο. 6. Κάθε Συμμετέχων οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους πριν τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων του και των όρων χρήσης του ιστοτόπου από τους Συμμετέχοντες.

2 II. Οι όροι 1. O διαγωνισμός αρχίζει την Παρασκευή από 05/05 /2017 και ώρα 12:00 και θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 05/06 /2017 και ώρα 13:00 (εφεξής η «Διάρκεια»). Διευκρινίζεται ρητά ότι, κάθε συμμετοχή που θα υποβληθεί μετά τη λήξη της ως άνω διάρκειας του Διαγωνισμού, ή μετά από τυχόν σύντμηση της χρονικής διάρκειάς του, θεωρείται αυτοδικαίως ως μη υποβληθείσα, ουδέν αποτέλεσμα επάγεται, ούτε δεσμεύει οποιονδήποτε και ως εκ τούτου είναι άκυρη. Στην περίπτωση αυτή οι εκτός προθεσμίας συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα ή απαίτηση κατά των διοργανωτών. 2. Στο Διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι έχοντες νόμιμη μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα και είναι κάτοχοι δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι/ εργαζόμενοι των εταιριών «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», «καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους έως 2ου βαθμού. 3. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό και έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τα δώρα, θα πρέπει, να επισκεφθούν το Δικτυακό Τόπο Στη συνέχεια, καλούνται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μέσω Web App (εφαρμογή). Το τους λαμβάνεται αυτόματα από την εφαρμογή με βάση την αποδοχή του παίκτη να δεχτεί να μοιραστεί τα προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ) σύμφωνα με τους όρους που διέπουν τις εφαρμογές της ιστοσελίδας 4. Στόχος του κάθε συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό είναι μέσα από ένα διαδραστικό quiz να ταιριάξει κάθε συνταγή με τα μανιτάρια που θα εμφανιστούν στο κάτω μέρος της οθόνης για να αποκτήσει τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Η συμμετοχή στο παιχνίδι είναι δωρεάν και δεν προϋποθέτει οποιαδήποτε αγορά προϊόντος. ΙΙΙ. Μηχανισμός App (Εφαρμογής και Συλλογή συμμετοχών)

3 1. Αρχική σελίδα εφαρμογής Ο χρήστης καλείται να κάνει κλικ στο κουμπί «Παίξε Τώρα» στην αρχική σελίδα της εφαρμογής στο Facebook. Ο χρήστης για να συμμετάσχει απαιτείται σύνδεση με τον λογαριασμό του στο facebook. Εφόσον, αποδεχτεί ο χρήστης τη σύνδεση μέσω facebook, η εφαρμογή καταχωρεί όνομα, επίθετο και και στη συνέχεια μεταφέρεται στη δεύτερη σελίδα. 2. Application (εφαρμογή) Α. Ταίριαξε της συνταγές με το είδος του μανιταριού. Ο χρήστης καλείται να ταιριάξει κάθε συνταγή με μια συσκευασία μανιταριών που θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της οθόνης να αποκτήσει τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Στο τέλος της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να ξανά παίξει. Στην εφαρμογή εμφανίζεται η δυνατότητα «Share» στο χρήστη. IV. Δώρα Τα δώρα του Διαγωνισμού είναι: 2 τυχεροί κερδίζουν: 1 ΗΜΙΧΥΤΡΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 20ΕΚ. PASSION GREEN και 1 ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 20ΕΚ. PASSION GREEN 8 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα καλάθι με ποικιλίες «μανιταριών Ελληνικής γης» συγκεκριμένα κάθε καλάθι περιέχει: 1 συσκευασία 500gr λευκά 2 συσκευασίες 500gr brown 2 συσκευασίες 500gr Portobello 1 συσκευασίες λευκά Γίγας 1 συσκευασία λευκά τεμαχισμένα V. Νικητές

4 1. Οι νικητές θα αναδειχτούν με λογισμικό που χρησιμοποιεί αλγόριθμο τυχαίας επιλογής. Θα κληρωθούν τρεις (10) νικητές και τρεις (10) επιλαχόντες. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 05/06 /2017 και ώρα 15: Ο συντονισμός τους και η παραλαβή των δώρων θα γίνεται αρχικά από τα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ»,. Εν συνεχεία, οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους (βλ σημείο 1), κατόπιν συνεννόησης. 3. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα δώρα και την παραλαβή τους θα δίδονται στους νικητές μετά από την υποβολή συμμετοχής στο διαγωνισμό. Οι νικητές θα ενημερώνονται για τα δώρα που κέρδισαν και τις διαδικασίες παραλαβής τους με αποστολή , στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει. 4. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης των δώρων τους. Οι νικητές θα πρέπει να έχουν παραλάβει τα δώρα τους μέχρι την Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση αναζήτησης των δώρων από και έπειτα. 5. Οι διοργανωτές δικαιούνται σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και σ αυτό της παράδοσης του δώρου, να ακυρώσουν τη συμμετοχή ενός χρήστη, εάν συντρέχει έστω και ένας από τους παρακάτω λόγους : (α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις. (β) σε περίπτωση που η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος. (γ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές. (δ) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν παρουσιασθεί ως ανωτέρω καθορίζεται ή παρουσιασθεί καθυστερημένα στην αξιοποίηση του δώρου. (ε) Εφόσον, καταστεί αδύνατη η όποια επικοινωνία. Εφόσον, η επικοινωνία καθιστή αδύνατη μια εβδομάδα μετά την κλήρωση, οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να προβούν στην αντικατάσταση του. 6. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο. Φόροι, τέλη ή έξοδα που σχετίζονται με τη χορήγηση του δώρου βαρύνουν το νικητή. Επίσης, τα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», /οι διοργανωτές δεν υπέχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε

5 συμβεί και / ή ζημία και / ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. 7. Ο νικητής, προκειμένου να παραλάβει το δώρο του, θα πρέπει να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στη δηλωθείσα διεύθυνση, και να προσκομίσει αστυνομική ταυτότητα ή άλλο πρόσφορο έγγραφο ταυτοποίησης. VI. Συμμετοχές 1. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», /Οι διοργανωτές δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση ή ευθύνη αναφορικά με τη δυνατότητά ή την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο διαδικτυακό τόπο του Διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές της facebook app (εφαρμογή) του Διαγωνισμού. Τα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», /Οι διοργανωτές θεωρούν ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος και έχει τον αποκλειστικό έλεγχο της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώνει. Τα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», /Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων χρηστών εκ των άνω αιτιών. 2. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό συμφωνούν ότι πρέπει να αξιολογούν το περιεχόμενο και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ενέργειές τους, που στηρίζονται στη συμμετοχή τους στην άνω προωθητική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε απόφασής τους να βασιστούν στην ορθότητα, την πληρότητα ή/ και την εγκυρότητα του περιεχομένου αυτού. 3. Τα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», /Οι διοργανωτές και οι τυχόν συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες, οι υπάλληλοι και τα διευθύνοντα στελέχη της δεν ευθύνονται σε οιαδήποτε περίπτωση για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία ή καθυστέρηση, απόδοση και γενικά με την πραγματική και νομική κατάσταση του δώρου του Διαγωνισμού και δεν φέρουν ευθύνη, στο βαθμό που αποκλεισμός της ευθύνης επιτρέπεται από το νόμο, για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, θετική ή άλλου είδους ζημία προέρχεται από ή συνδέεται με την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Διαγωνισμού.

6 4. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, και μετά την παράδοση του Δώρου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση των διοργανωτών από τους παρόντες όρους παύει να υφίσταται. Οι διοργανωτές δεν υπέχουν ούτε αναλαμβάνουν οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων. 5. Ο συμμετέχων στο Διαγωνισμό εγγυάται ότι θα παρέχει αληθείς, ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες για το άτομό του κατά την εγγραφή του και τη συναίνεση συμμετοχής του στην άνω προωθητική ενέργεια (εφεξής «Δεδομένα Εγγραφής»). Επιπλέον, δεσμεύεται να διατηρεί και να ενημερώνει εγκαίρως τα Δεδομένα Εγγραφής, ώστε αυτά να είναι αληθή, ακριβή, επίκαιρα και πλήρη κατά τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας. Εάν ο χρήστης χρησιμοποιήσει πληροφορίες αναληθείς, ανακριβείς, ανεπίκαιρες ή ελλιπείς ή παραπλανητικές, τα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», /οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη και αποκλειστικά υπεύθυνος για την αλλοιωμένη απεικόνιση της κατάστασης του χρήστη θεωρείται ο ίδιος ο χρήστης. 6. Τα στοιχεία που θα συγκεντρωθούν θα περιλαμβάνουν τα ως άνω υπό τον όρο ΙΙ.3 αναφερόμενα. Με επιφύλαξη άλλων ειδικώς οριζομένων, δεν είναι υποχρεωτική η παροχή οποιουδήποτε πρόσθετου στοιχείου, το οποίο δεν είναι απαραίτητο ή εύλογο να ζητηθεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού. 7. Κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό οφείλει να ενεργεί νόμιμα και μέσα στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών και σύμφωνα με τους όρους χρήσης του Facebook. Σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή του θα είναι άκυρη και οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια. 8. Τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων, συλλέγονται, διατηρούνται σε αρχείο και επεξεργάζονται από τους διοργανωτές, πάντοτε στα πλαίσια και τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997. Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από τους διοργανωτές είναι η υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών που παρέχονται στο πλαίσιο του παρόντος διαγωνισμού. Οι διοργανωτές δικαιούνται να διαβιβάζουν τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων σε συνδεδεμένες με αυτή επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης της συναλλακτικής σχέσης με τους συμμετέχοντες ή για στατιστικούς λόγους. Οι διοργανωτές δικαιούνται επίσης (εφόσον έχει λάβει τη συναίνεση από τους συμμετέχοντες) να χρησιμοποιούν οι ίδιοι και να ανακοινώνουν τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους για τη διαφημιστική προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της ή επιχειρήσεων με τις οποίες

7 οι διοργανωτές έχουν συνεργασία, την έρευνα αγοράς ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα και την προώθηση από απόσταση προϊόντων ή υπηρεσιών δικών της ή τρίτων. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα του και ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων, κατόπιν γραπτού αιτήματος του που θα απευθύνει στους διοργανωτές. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή δήλωση και συναίνεση των συμμετεχόντων για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων τους και την τήρηση σχετικού αρχείου για τους προαναφερθέντες σκοπούς. Η αναζήτηση, αποδοχή και παραλαβή του δώρου από τους νικητές συνιστούν σαφή συγκατάθεση αυτών για χρήση του ονόματός τους με σκοπό την δημοσιοποίηση του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του και για την επεξεργασία στοιχείων τους κατά τα ανωτέρω. 9. Κανένας διαγωνιζόμενος δεν έχει δικαίωμα χρήσης οποιουδήποτε σήματος, ένδειξης ή εμβλήματος η εν γένει οποιουδήποτε διακριτικού γνωρίσματος που ανήκει στα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», /στους διοργανωτές. 10. Κάθε διαφημιστική ενέργεια στο πλαίσιο του εν λόγω Διαγωνισμού καθώς και το περιεχόμενο των συμμετοχών του Διαγωνισμού θα πρέπει να προεγκρίνονται από τα «ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ», /τους διοργανωτές. 11. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων, ακόμη και εάν τροποποιηθούν μελλοντικώς, ως ανωτέρω προσδιορίζεται. Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με το Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων Όρων θα επιλύεται όπως παραπάνω ορίζεται, αποκλειστικά από τα Δικαστήρια Αθηνών και εφαρμοστέο δίκαιο είναι το Ελληνικό.

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr

Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Διαγωνισμός απο το e-zwdia.gr Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «INFOTYPE ΕΠΕ.» (εφεξής καλούμενη «INFOTYPE»), που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή Αττικής, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού.

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COCO-MAT: COCO-MAT PILLOWSOPHY Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COCOMAT ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ» Ι. Εισαγωγή 1. Η εταιρεία με την επωνυμία «ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε», (εφεξής καλούμενη «Οξοποιία Ζαφειρόπουλος»), που εδρεύει στο Πικέρμι Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού.

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού. Διαγωνισμός «Καλοκαιρινός διαγωνισμός από την Quest» Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Douni», (εφεξής καλούμενη «Douni»), που εδρεύει στην Αργυρούπολη (Οδός Παναγή Ελή, Αριθμός 19,16452),

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές διαγωνισμού

Διοργανωτές διαγωνισμού Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΙΚΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής καλούμενη ως «Cambo Industries») έχει αναλάβει να

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «Taft Glue Panic Game»

Διαγωνισμός «Taft Glue Panic Game» Διαγωνισμός «Taft Glue Panic Game» Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «HENKEL HELLAS A.Β.Ε.Ε.» (εφεξής καλούμενη «HENKEL HELLAS»), με ΑΦΜ 094022890, ΔΟΥ Μεγάλων Επιχειρήσεων, που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Happy XMAS Silit Happy Cooking

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Happy XMAS Silit Happy Cooking ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Happy XMAS Silit Happy Cooking Ι. Εισαγωγή 1. Η εταιρεία µε την επωνυµία «BERSON - ΑΦΟΙ Κ ΣΑΡΑΦΙΔΗ ΑΕΒΕ», (εφεξής καλούµενη «Berson»), που εδρεύει στην Καλλιθέα Αττικής (Αγαµέµνονος

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «ilovezen #ilovezencontest»

Διαγωνισμός «ilovezen #ilovezencontest» Διαγωνισμός «ilovezen #ilovezencontest» Η εταιρία με την επωνυμία «Addnex ΑΕ» και το διακριτικό τίτλο «Addnex SA» (εφεξής η Addnex ), που εδρεύει στην Aγία Παρασκευή, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

HEALTH PRODUCTS AE ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

HEALTH PRODUCTS AE ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» Διαγωνισµός «Νέος Διαγωνισµός Biotix». Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «ΝΤΟΥΝΗ HEALTH PRODUCTS AE ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ», (εφεξής καλούµενη «Douni Health Products»), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού.

2. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με δικά του έξοδα ακριβές αντίγραφο των όρων του Διαγωνισμού. Διαγωνισμός «Τι σας κάνει να χαμογελάτε;» Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Omega Pharma Hellas Α.Ε.» (εφεξής καλούμενη «Omega Pharma»), που εδρεύει στην Νέα Ερυθραία Αττικής (19ο χλμ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισµού «Vodafone DAILY»

Όροι Διαγωνισµού «Vodafone DAILY» Όροι Διαγωνισµού «Vodafone DAILY» Εισαγωγή Η ανώνυµη εταιρία µε την επωνυµία «Vodafone-Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE )

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού «Xmas Gifts»

Όροι Διαγωνισμού «Xmas Gifts» Όροι Διαγωνισμού «Xmas Gifts» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής καλούμενη ως «Cambo

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού «Accessorize Xmas Wishes»

Όροι Διαγωνισμού «Accessorize Xmas Wishes» Όροι Διαγωνισμού «Accessorize Xmas Wishes» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισµός «Ελλάδα Είναι Μοναδικές Συνταγές, Μοναδικά φύλλα alfa. Ταξίδι στις πίτες της Ελλάδας»

Διαγωνισµός «Ελλάδα Είναι Μοναδικές Συνταγές, Μοναδικά φύλλα alfa. Ταξίδι στις πίτες της Ελλάδας» Διαγωνισµός «Ελλάδα Είναι Μοναδικές Συνταγές, Μοναδικά φύλλα alfa. Ταξίδι στις πίτες της Ελλάδας» Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ ΑΕΒΕ», (εφεξής καλούµενη «alfa»),

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού «Vodafone Match Day»

Όροι Διαγωνισμού «Vodafone Match Day» Όροι Διαγωνισμού «Vodafone Match Day» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «Vodafone HTC Quiz»

Διαγωνισμός «Vodafone HTC Quiz» Διαγωνισμός «Vodafone HTC Quiz» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE ) που

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού «Vodafone Match Day»

Όροι Διαγωνισμού «Vodafone Match Day» Όροι Διαγωνισμού «Vodafone Match Day» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «Movie Quiz Game»

Διαγωνισμός «Movie Quiz Game» Διαγωνισμός «Movie Quiz Game» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE ) που

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού «Πιάσε θέση στην μπουγάδα»

Όροι Διαγωνισμού «Πιάσε θέση στην μπουγάδα» Όροι Διαγωνισμού «Πιάσε θέση στην μπουγάδα» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισµός «Φτιάξε το δικό σου infographic»

Διαγωνισµός «Φτιάξε το δικό σου infographic» Διαγωνισµός «Φτιάξε το δικό σου infographic» Εισαγωγή Η ανώνυµη εταιρία µε την επωνυµία «Vodafone-Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση

Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση Όροι Διαγωνισμού Κατασκήνωση The Ranch 1.Η εταιρεία «the ranch - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΑΕ» (εφεξής καλούμενη Διοργανωτής/ Διοργανώτρια ) διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «Vodafone Diogenis Μοιραία Συνάντηση»

Διαγωνισμός «Vodafone Diogenis Μοιραία Συνάντηση» Διαγωνισμός «Vodafone Diogenis Μοιραία Συνάντηση» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone- Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone- Panafon» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

TRIUMPH SONG. Ελένη Φουρέιρα Contest

TRIUMPH SONG. Ελένη Φουρέιρα Contest TRIUMPH SONG Ελένη Φουρέιρα Contest 1. Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία με την επωνυμία «Ι.Ν. ΛΕΟΥΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρτάλη αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «Vodafone Λούφα και Παραλλαγή»

Διαγωνισμός «Vodafone Λούφα και Παραλλαγή» Διαγωνισμός «Vodafone Λούφα και Παραλλαγή» Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. The Triumph Song Διαγωνισμός Triumph & Ελένη Φουρέιρα για 30 Διπλές Προσκλήσεις. 1. Διοργανωτές διαγωνισμού

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. The Triumph Song Διαγωνισμός Triumph & Ελένη Φουρέιρα για 30 Διπλές Προσκλήσεις. 1. Διοργανωτές διαγωνισμού ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ The Triumph Song Διαγωνισμός Triumph & Ελένη Φουρέιρα για 30 Διπλές Προσκλήσεις 1. Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία με την επωνυμία «Ι.Ν. ΛΕΟΥΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Rowenta, Shh

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Rowenta, Shh ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Rowenta, Shh 1.Η εταιρεία GROUPE SEB ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ. (εφεξής καλούμενη Διοργανωτής/Διοργανώτρια ), διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου (Internet) την παρούσα ενέργεια/διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «2in1Challenge» Η εταιρεία Henkel Hellas AΒΕE που εδρεύει στο Μοσχάτο, Κύπρου 23 (στο εξής Henkel Hellas) διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο «2in1Challenge (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού. «Φανέλες Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου»

Όροι Διαγωνισμού. «Φανέλες Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου» Όροι Διαγωνισμού «Φανέλες Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

((εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι

((εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι Διαγωνισμός «Ολυμπιακός Quiz» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE ) που

Διαβάστε περισσότερα

https://www.facebook.com/dixan.gr (εφεξής καλούμενος ως «Διαδικτυακός Τόπος»).

https://www.facebook.com/dixan.gr (εφεξής καλούμενος ως «Διαδικτυακός Τόπος»). ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Κάνε το καλό και φερ το στο φως» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία Henkel Hellas AΒΕE που εδρεύει στο Μοσχάτο, Κύπρου 23 (στο εξής Henkel Hellas) διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

https://www.facebook.com/theramedgreece

https://www.facebook.com/theramedgreece ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «TheramedPacking» Η εταιρεία Henkel Hellas AΒΕE που εδρεύει στο Μοσχάτο, Κύπρου 23 (στο εξής Henkel Hellas) διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο «TheramedPacking» (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

παραδοθέντων δώρων είτε οιαδήποτε περαιτέρω αποζημίωση.

παραδοθέντων δώρων είτε οιαδήποτε περαιτέρω αποζημίωση. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «I Love my PC Quiz» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισµός «Κάνε Hat-Trick»

Διαγωνισµός «Κάνε Hat-Trick» Διαγωνισµός «Κάνε Hat-Trick» Εισαγωγή Η ανώνυµη εταιρία µε την επωνυµία «Vodafone-Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE ) που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Wintiko» ιοργανωτές διαγωνισµού Η εταιρία περιορισµένης ευθύνης µε την επωνυµία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Καρυωτάκη αρ. 6) (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «Vodafone Avant Premiere»

Διαγωνισμός «Vodafone Avant Premiere» Διαγωνισμός «Vodafone Avant Premiere» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ELPEDISON IRONMAN

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ELPEDISON IRONMAN ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ELPEDISON IRONMAN Διαγωνισμός ELPEDISON IRONMAN για 1 συμμετοχή 1. Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία με την επωνυμία «Ι.Ν. ΛΕΟΥΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ»

Διαβάστε περισσότερα

PAL CONTEST «Ποιος μου πήρε τα Pal μου;»

PAL CONTEST «Ποιος μου πήρε τα Pal μου;» PAL CONTEST «Ποιος μου πήρε τα Pal μου;» 1. Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία με την επωνυμία «Ι.Ν. ΛΕΟΥΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Καρτάλη

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι Συμμετοχής Γενικοί Όροι Συμμετοχής Όροι Συμμετοχής στην ενέργεια THE BIG SCRATCH by ThinkDigital Η Μ. ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ThinkDigital Internet και Διαφήμιση» (στο εξής η «Διοργανώτρια»), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «Grab your seat»

Διαγωνισμός «Grab your seat» Διαγωνισμός «Grab your seat» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE ), που

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Get The Perfect Gloss» Διοργανωτές διαγωνισμού

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Get The Perfect Gloss» Διοργανωτές διαγωνισμού ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Get The Perfect Gloss» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία Henkel Hellas AΒΕE που εδρεύει στο Μοσχάτο, Κύπρου 23 (στο εξής Henkel Hellas) διοργανώνει διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Παρακαλούμε όπως διαβάσετε με προσοχή τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού. Συμφωνείτε ότι αποδέχεστε πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους όρους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Taft Xmas Beat»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Taft Xmas Beat» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Taft Xmas Beat» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία Henkel Hellas AΒΕE που εδρεύει στο Μοσχάτο, Κύπρου 23 (στο εξής Henkel Hellas) διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο

Διαβάστε περισσότερα

https://www.facebook.com/theramedgreece

https://www.facebook.com/theramedgreece ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Dare 2 Be Different» Η εταιρεία Henkel Hellas AΒΕE που εδρεύει στο Μοσχάτο, Κύπρου 23 (στο εξής Henkel Hellas) διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο «Dare 2 Be Different

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΤΗΣ NRG

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΤΗΣ NRG ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΤΗΣ NRG 1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1.1 Η ανώνυμη εταιρεία εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την επωνυμία «NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»,

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες του παιχνιδιού

Κανόνες του παιχνιδιού ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «The Mall Athens @Instagram» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. «Bee Smart»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. «Bee Smart» Διοργανωτές διαγωνισμού ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Bee Smart» Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου 8) (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της

«Διαφημιστική»), διοργανώνει το προωθητικό πρόγραμμα με τίτλο. 2] Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Πρόγραμμα οι εργαζόμενοι της ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Honda Roadtrips» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Taft Brazilian Fiesta» Διοργανωτές διαγωνισμού

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Taft Brazilian Fiesta» Διοργανωτές διαγωνισμού ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Taft Brazilian Fiesta» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία Henkel Hellas AΒΕE που εδρεύει στο Μοσχάτο, Κύπρου 23 (στο εξής Henkel Hellas) διοργανώνει διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισµός «Της alfa τα ζυµώµατα»

Διαγωνισµός «Της alfa τα ζυµώµατα» Διαγωνισµός «Της alfa τα ζυµώµατα» Ι. Εισαγωγή 1. Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ ΑΕΒΕ», (εφεξής καλούµενη «alfa»), που εδρεύει στην Κοζάνη (1ο χλµ Κοζάνης Αργίλου, 50100),

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΡΑΤΣ SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ. 1] Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου

Διαβάστε περισσότερα

WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας

WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND Βρές το κλειδί για τον παράδεισο της επικοινωνίας Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «My salad style» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία EUROCATERING ΑΕ με έδρα ΚΑΑ-Κεντρική Αγορά Αθηνών, Υπόστεγο Δ-50, ΑΦΜ 099004349, ΔΟΥ ΦΑΕ

Διαβάστε περισσότερα

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την

1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την Όροι Διαγωνισμού 1. Η εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (εφεξής «Διοργανώτρια»), σε συνεργασία με την «The Mojo» (εφεξής «Διαφημιστική») που εδρεύει στη διεύθυνση Παπαχρήστου 3, Παπάγου Αττικής, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Διαγωνισμός «Cookλοι»

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Διαγωνισμός «Cookλοι» ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Διαγωνισμός «Ckλοι» 1. Η εταιρεία Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε. (εφεξής καλούμενη Διοργανωτής/ Διοργανώτρια ), διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live!

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live! ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Η Vodafone παρουσιάζει το Μιχάλη Χατζηγιάννη live! Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Vodafone - Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών», (περαιτέρω η VODAFONE ) που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισµός «Vodafone Movie Quiz»

Διαγωνισµός «Vodafone Movie Quiz» Διαγωνισµός «Vodafone Movie Quiz» Εισαγωγή Η ανώνυµη εταιρία µε την επωνυµία «Vodafone-Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE )

Διαβάστε περισσότερα

Για την προαναφερόμενη ενέργεια των καταναλωτών δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου προϊόντος ή/και υπηρεσίας της WIND.

Για την προαναφερόμενη ενέργεια των καταναλωτών δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου προϊόντος ή/και υπηρεσίας της WIND. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND Οι καλύτερες προσφορές τρέχουν μόνο στην Πάτρα - Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισµού «Ολυµπιακός - ΑΕΚ»

Όροι Διαγωνισµού «Ολυµπιακός - ΑΕΚ» Όροι Διαγωνισµού «Ολυµπιακός - ΑΕΚ» Εισαγωγή Η ανώνυµη εταιρία µε την επωνυµία «Vodafone-Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «Grab your seat»

Διαγωνισμός «Grab your seat» Διαγωνισμός «Grab your seat» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE ), που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Energizer CampingPass» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Φόρτις Εμπορική ΑΕ», εδρεύουσα στην Αττική, Θέση Σουρέζα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Energizer CampingPass» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Φόρτις Εμπορική ΑΕ», εδρεύουσα στην Αττική, Θέση Σουρέζα ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Energizer CampingPass» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Φόρτις Εμπορική ΑΕ», εδρεύουσα στην Αττική, Θέση Σουρέζα Φυλή, ΤΚ 13341 (εφεξής ο «Διοργανωτής»), με τη συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διοργανώνει τον διαγωνισμό έχει το δικαίωμα να ζητήσει αντίγραφο της ταυτότητας κάθε νικητή για να διαπιστώσει την ταυτοπροσωπία.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διοργανώνει τον διαγωνισμό έχει το δικαίωμα να ζητήσει αντίγραφο της ταυτότητας κάθε νικητή για να διαπιστώσει την ταυτοπροσωπία. ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στην Αθήνα, σήμερα στις 26/08/2017 η εταιρεία με την επωνυμία «YAVA FITNESS CENTERS GREECE LTD» (εφ εξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ») που εδρεύει στο Ψυχικό, οδός Γεώργιου Μπάκου, αρ. 3 με Α.Φ.Μ. 800737884

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίζεται ότι το Facebook δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει το συγκεκριμένο Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο.

Διευκρινίζεται ότι το Facebook δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει το συγκεκριμένο Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο. Διαγωνισμός «Πάρε θέση στην Avant-Première» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE

Διαβάστε περισσότερα

OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments

OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments OΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διαγωνισμού ΙΑΣΩ myiasomoments 1. Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ- ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Διάρκεια διαγωνισμού

Διάρκεια διαγωνισμού Η εταιρεία με την επωνυμία Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ διοργανώνει τον παρόντα καρναβαλίστικο διαγωνισμό (εφεξής «ο Διαγωνισμός»), σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι»), οι οποίοι

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού στο Facebook Express Market: «Βρες τα σημεία δροσιάς και κέρδισε!» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Όροι Διαγωνισμού στο Facebook Express Market: «Βρες τα σημεία δροσιάς και κέρδισε!» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Όροι Διαγωνισμού στο Facebook Express Market: «Βρες τα σημεία δροσιάς και κέρδισε!» 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1.1. Η εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. που εδρεύει στο 14 Ο χλμ Θεσσαλονίκης Βασιλικών (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Ταξιδεύοντας με το Νήσος Ρόδος»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Ταξιδεύοντας με το Νήσος Ρόδος» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Ταξιδεύοντας με το Νήσος Ρόδος» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «INCRESCENT LTD», που εδρεύει στην Λευκωσία της Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Διαγωνισμού Instagram "Διάλεξε το αγαπημένο σου Smoothie και κέρδισε! #TaSmoothiesMas"

Όροι Διαγωνισμού Instagram Διάλεξε το αγαπημένο σου Smoothie και κέρδισε! #TaSmoothiesMas Όροι Διαγωνισμού Instagram "Διάλεξε το αγαπημένο σου Smoothie και κέρδισε! #TaSmoothiesMas" 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1.1. Η εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. που εδρεύει στο 14 Ο χλμ Θεσσαλονίκης Βασιλικών

Διαβάστε περισσότερα

https://www.facebook.com/taftstyling (εφεξής καλούμενος ως «Διαδικτυακός Τόπος»).

https://www.facebook.com/taftstyling (εφεξής καλούμενος ως «Διαδικτυακός Τόπος»). ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Taft Carbon Force Racing» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία Henkel Hellas AΒΕE που εδρεύει στο Μοσχάτο, Κύπρου 23 (στο εξής Henkel Hellas) διοργανώνει διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΤΕ TV» Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής ο «OTE» ή «Διοργανωτής), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής,

Διαβάστε περισσότερα

2. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

2. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Όροι ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Summer Calling Contest DEI COLLEGE! 1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1.1. To DEI College (εφεξής DEI), το οποίο εδρεύει στην οδό Εθνικής Αμύνης 9 στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η MTN Cyprus Ltd (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «MTN MADWALK INVITATIONS»

Διαβάστε περισσότερα

Διοργανωτές διαγωνισμού

Διοργανωτές διαγωνισμού Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ» που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Χειμάρρας 5, ΤΚ 15125 (ΑΦΜ: 999841409, ΔΟΥ ΦΑΕ AΘHNΩN, εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην Πάτρα, Δίον. Λαυράγκα 24, ΤΚ 26 442, (στο εξής αναφερόμενη και ως «Εταιρεία»),

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισµός «Vodafone-MVP of the Year»

Διαγωνισµός «Vodafone-MVP of the Year» Διαγωνισµός «Vodafone-MVP of the Year» Εισαγωγή Η ανώνυµη εταιρία µε την επωνυµία «Vodafone-Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE

Διαβάστε περισσότερα

Η συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού.

Η συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού. Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό H δύναμη των Χριστουγέννων 1. Η εταιρία με την επωνυμία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. που εδρεύει στο Περιστέρι, οδός Λεωφ. Κηφισού 130 (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») διοργανώνει προωθητική

Διαβάστε περισσότερα

Άγιος The Mall Athens»

Άγιος The Mall Athens» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Άγιος Βαλεντίνος @ The Mall Athens» Διοργανωτές διαγωνισµού H Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία µε την επωνυµία BnB MARKETING AND ADVERTISING I.K.E. που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες του παιχνιδιού

Κανόνες του παιχνιδιού ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «XMAS GIFT STORIES» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες του παιχνιδιού

Κανόνες του παιχνιδιού ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Easter Happiness» Διοργανωτές διαγωνισμού Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «Vodafone - Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών» (περαιτέρω η VODAFONE ), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Οι υποτροφίες θα αναρτηθούν στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) Accounting Youngsters και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει συνολικά 19 ημέρες.

Οι υποτροφίες θα αναρτηθούν στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) Accounting Youngsters και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει συνολικά 19 ημέρες. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «EPSILON NET A.E.» που εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, 17ης Νοεμβρίου 79, τ.κ. 543 52, με Α.Φ.Μ. 099357493, ΔΟΥ ΦΑΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, διοργανώνει προωθητική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND ΘΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Η Μονοπρόσωπη Εταιρεία με το διακριτικό τίτλο «ALL ABOUT CONCEPT», που εδρεύει στην Κάντζα Παλλήνης, Ερμού 4, ΤΚ 15 351, (στο εξής αναφερόμενη και ως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ/ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMΟΤΕ TV Διαγωνισμός για την πρεμιέρα της ταινίας 1968» Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (εφεξής ο «OTE»

Διαβάστε περισσότερα

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ)

12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 12.11.2014 Όροι συμμετοχής σε διαγωνισμό ενέργειας SUBITO (13/11/2014-08/01/2015) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΛΗΡΩΣΗ PLAYSTATION 4 (SUBITO ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ) 1. Στο διαγωνισμό που διοργανώνει η αλυσίδα καταστημάτων με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND. Γίνε εσύ η επόμενη μεγάλη μεταγραφή στο Mobile Internet της WIND- Προωθητικές ενέργειες 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND. Γίνε εσύ η επόμενη μεγάλη μεταγραφή στο Mobile Internet της WIND- Προωθητικές ενέργειες 2012 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND WIND Γίνε εσύ η επόμενη μεγάλη μεταγραφή στο Mobile Internet της WIND- Προωθητικές ενέργειες 2012 Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «WEST A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙKH ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε», που εδρεύει στην

Διαβάστε περισσότερα

Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις βιβλία της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη!

Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις βιβλία της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη! Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις βιβλία της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη! Α. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Α. & Σ. ΣΑΒΒΑΛΑΣ Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «Εκδόσεις Σαββάλας»,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου ΑΕ, που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφόρο Αθηνών 112 (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός WIND QUIZ

Διαγωνισμός WIND QUIZ Διαγωνισμός WIND QUIZ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ανώνυμη εταιρεία τηλεπικοινωνιών «WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ», με έδρα της στο Μαρούσι Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας αρ. 66, τηλέφωνο 210 6158000 (εφεξής καλούμενη χάριν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. «My Favorite Lego»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. «My Favorite Lego» Διοργανωτές διαγωνισμού ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «My Favorite Lego» Η εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «Cambo Industries Digital ΕΠΕ», που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Ιάκχου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE SAMSUNG GALAXY S6 32GB»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE SAMSUNG GALAXY S6 32GB» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ COSMOTE SAMSUNG GALAXY S6 32GB» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» (εφεξής «COSMOTE» ή/και «Διοργανώτρια

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ»

Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ» Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία κλήρωσης και τίτλο «ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΔΩΡΑ» 1. H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 1 χρόνο» 1. Γενικές Πληροφορίες H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ELPEDISON ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 1 χρόνο» 1. Γενικές Πληροφορίες H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ELPEDISON ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα για 1 χρόνο» 1. Γενικές Πληροφορίες H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ELPEDISON ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (στο εξής «Εταιρεία») με έδρα

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «Derby ή Πίτσα?»

Διαγωνισμός «Derby ή Πίτσα?» Διαγωνισμός «Derby ή Πίτσα?» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone - ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η VODAFONE ) που

Διαβάστε περισσότερα

Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα

Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα ΑΡΙΘΜΟΣ 8923 13/10/2017 Συμβολαιογράφος Αθηνών Ράμμου Σπυριδούλα ΟΡΟΙ 1. Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος καθορίζεται από τις 19/10/2017 μέχρι και την 21/10/2017 και κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Facebook Hellenic Equestrian Federation - Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Facebook Hellenic Equestrian Federation - Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Facebook Hellenic Equestrian Federation - Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας Όροι & Προϋποθέσεις για τον Διαγωνισμό PLAYMOBIL Ιππικός Όμιλος: 1. Γενικές Διατάξεις 1.1 Ο Διαγωνισμός

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός «Vodafone-Βραδιές Εθνικής Ομάδας»

Διαγωνισμός «Vodafone-Βραδιές Εθνικής Ομάδας» Διαγωνισμός «Vodafone-Βραδιές Εθνικής Ομάδας» Εισαγωγή Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Vodafone-Panafon Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Τηλεπικοινωνιών» και το διακριτικό τίτλο «Vodafone-Panafon» (εφεξής η

Διαβάστε περισσότερα

3. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 7/9/2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 π.μ, έως και την 10/9/2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ.

3. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 7/9/2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 π.μ, έως και την 10/9/2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» που εδρεύει στο Ν. Φάληρο του Δήμου Πειραιά στην οδό Εθν. Μακαρίου και Δημ. Φαληρέως αρ. 2 (εφεξής η «ΕΤΑΙΡΙΑ»),

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 1. Ο διαγωνισµός «ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» διοργανώνεται από την εταιρεία ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Αποστόλου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ & ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ & ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ & ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΑΠ FRIDAY, 18 FEBRUARY 2019 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Οι ανώνυμες εταιρείες με τις επωνυμίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Με κάθε αγορά Smartphone Δωροκάρτα 20 για να κατεβάσεις τα καλύτερα apps!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Με κάθε αγορά Smartphone Δωροκάρτα 20 για να κατεβάσεις τα καλύτερα apps! ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Με κάθε αγορά Smartphone Δωροκάρτα 20 για να κατεβάσεις τα καλύτερα apps! Η ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «KICK A.E ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.», που εδρεύει στο

Διαβάστε περισσότερα