ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡ ΑΙΑ:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡ ΑΙΑ:"

Transcript

1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: , Φαξ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ: , 156, 581, 586, 796, Φαξ: WEBSITE: ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: Λεωφ. Συγγρού 61, 5ος & 6ος όροφος, Τηλέφωνο επικοινωνίας: εσωτ. 217 Ένας μοναδικός πολυχώρος ΩΡΕΑΝ για τους ταξιδιώτες μας Πλάι σε ποτάμια και ανάμεσα σε χείμαρρους, στη μαγευτική φύση της Κεντρικής Ευρώπης, στέκονται οι μεσαιωνικές πόλεις, τα χωριά και οι κωμοπόλεις της Τσεχίας και της Σλοβακίας. Εκεί που ο χρόνος μοιάζει να σταμάτησε στον 18ο αιώνα, κάστρα σε λίμνες, μπαρόκ παλάτια, αναγεννησιακά σπίτια, γοτθικοί ναοί και πλατείες, αμέτρητα αγάλματα και θαυμαστές γέφυρες, κήποι και σιντριβάνια συνθέτουν σκηνικά βγαλμένα από σελίδες παραμυθιού. Η Τσεχία και η Σλοβακία είναι χώρες που συγκρατούν την ιστορία τους και τον πολιτισμό τους σε κάθε γωνιά τους, κάνοντας το κάθε βήμα του ταξιδιώτη μία ατελείωτη πρόκληση για το επόμενο. Η θαυμαστή αρχιτεκτονική των πόλεων που βρίσκονται διάσπαρτες στα δάση καταπράσινων κοιλάδων δεν μπορεί να αφήσει κανένα ασυγκίνητο. Οι ατελείωτοι περίπατοι στα πλακόστρωτα δρομάκια και οι βαρκάδες στον αέναο ρου των ποταμών κάνουν κάθε στιγμή σε αυτό το ταξίδι να μοιάζει με ταξίδι πίσω στο χρόνο.

2 ΜΟΝΟ ΣΤΟ VERSUS Explloriing Centrall Europe by Versus Travell Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει: Ξενάγηση στην Πράγα και κρουαζιέρα στο Μολδάβα Δύο διανυκτερεύσεις στην Πράγα ώστε να έχουμε το χρόνο να γνωρίσουμε τη νυχτερινή ζωή της πόλης Επίσκεψη το εργοστάσιο της μπίρας Pilsen Urquell Επίσκεψη στην λουτρόπολη της Τσεχίας Κάρλοβυ Βάρυ με τις 12 ιαματικές πηγές Διαμονή στην μεσαιωνική πόλη της Νότιας Βοημίας Τσέσκυ Κρουμλόφ Επισκεπτόμαστε τις πόλεις Τελτς και Τζιντριχούφ Χράτετς Διαμονή στο Μπρνο τη μεγαλύτερη πόλη της Μοραβίας Επισκεπτόμαστε τους κήπους του αρχιεπισκοπικού παλατιού στο Κρόμιεριτζ, το Τρεντσίν και το Πιεστάνυ Ξενάγηση και διαμονή στην όμορφη Μπρατισλάβα Ημιδιατροφή καθημερινά Περιλαμβάνονται είσοδοι ΔΩΡΕΑΝ ΤΤΑΞΙΙΔΙΙΩΤΤΙΙΚΟΙΙ ΟΔΗΓΟΙΙ VERSUS Το Versus Travel, προσπαθώντας να καλύψει το κενό της Ελληνικής αγοράς σε ταξιδιωτικούς οδηγούς στην Ελληνική γλώσσα για τις χώρες που επισκέπτεται, εγκαινιάζει την έκδοση μιας σειράς ποιοτικών ταξιδιωτικών βιβλίων οδηγών (προϊόν της μεγάλης μας ταξιδιωτικής εμπειρίας), που προσφέρονται δωρεάν στους ταξιδιώτες της κάθε εκδρομής.

3 Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Μία 7ήμερη περιήγηση σε δύο χώρες της Κεντρικής Ευρώπης την Τσεχία και την Σλοβακία. Από την παραμυθένια πρωτεύουσα της Τσεχίας, την Πράγα θα επισκεφθούμε την πόλη Πίλσεν, τη γενέτειρα της ομώνυμης μπίρας και την διάσημη λουτρόπολη της Τσεχίας το Κάρλοβυ Βάρυ. Θα επισκεφθούμε το κάστρο Κονοπίτσε και το μεσαιωνικό Τσέσκυ Κουμλόφ. Το οδοιπορικό μας θα συνεχιστεί με το Τζιντριχουφ Χράτετς, το Τελτς και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μοραβίας το Μπρνο. Με τελικό προορισμό την πανέμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας την Μπρατισλάβα θα περάσουμε από το Κρόμιεριτζ, το Τρεντσίν και το Πιεστάνυ.

4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ) Συγκέvτρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης, την πρωτεύουσα της Τσεχίας, την Πράγα, που βρίσκεται στην καρδιά της Βοημίας. Ο παραπόταμος του Έλβα, ο Μολδάβας (Βλτάβα), διασχίζει το κέντρο της πόλης σε σχήμα αγγλικού ερωτηματικού και χωρίζει το Μικρό Μέρος (Mala Strana) από την Παλιά Πόλη (Stare Mesto). Είναι μία πόλη-μουσείο, με αξιοθαύμαστα κτίρια όλων των εποχών, από το μεσαίωνα μέχρι σήμερα. Μεταφορά στο ιστορικό κέντρο και ξενάγηση. Ξεκινώντας από την περιοχή του κάστρου της Πράγας και της Καστρούπολης, θα δούμε τον επιβλητικό καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου και το παρεκκλήσι του Αγίου Βενσεσλάβ, προστάτη της χώρας. Θα δούμε επίσης το ιστορικό μοναστήρι Λορέτο με τους θαυμάσιους εκκλησιαστικούς θησαυρούς, το παλάτι Σβαρτσενβέργκ και την Αρχιεπισκοπή της Πράγας και το Προεδρικό μέγαρο. Κατηφορίζοντας την υπέροχη οδό Νερουντόβα, θα θαυμάσουμε τον υπέροχο ναό του Αγίου Νικολάου (έναν από τους μεγαλύτερους σε ρυθμό μπαρόκ ναούς της Κεντρικής Ευρώπης). Στη συνέχεια θα περάσουμε την περίφημη πέτρινη γέφυρα του Καρόλου που είναι στολισμένη με 30 αγάλματα και αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε επισκέπτη και σύμβολο της πόλης. Στο τέλος της ξενάγησής μας θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι και θα ακολουθήσει μια 2ωρη κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα με γεύμα απολαμβάνοντας τη θέα της Πράγας από άλλη οπτική γωνία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας συνιστούμε να επισκεφθείτε κάποιο από τα φημισμένα τζαζ κλαμπ με ζωντανή μουσική και σίγουρα να δοκιμάσετε και μια από τις εξαιρετικές τσεχικές μπύρες. Διανυκτέρευση.

5 2η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ - ΠΙΛΣΕΝ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ - ΠΡΑΓΑ Ολοήμερη εκδρομή στην περίφημη τσεχική λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ. Στη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στην πόλη Πίλσεν (Plzeň), γνωστή για την μπύρα πίλσνερ. Το είδος και ο τρόπος παραγωγής αυτής της μπύρας ξεκίνησε εδώ το 19ο αι. Θα ξεναγηθούμε στο εργοστάσιο της περίφημης μπύρας Pilsner Urquell και θα μάθουμε πολλά για την ιστορία της. Συνεχίζουμε για το Κάρλοβυ Βάρυ, που ιδρύθηκε τον 14ο αιώνα από τον αυτοκράτορα Κάρολο Δ στην τοποθεσία που είχε το κυνηγετικό του καταφύγιο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Γνωστή για τις 12 ιαματικές της πηγές, ανάμεσα τους αυτή του Vřídlo με τον πίδακα του νερού να φτάνει στα 17 m, το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου, τη μαγική ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα πανέμορφα κτίρια του ιστορικού κέντρου, το ρομαντικό ποταμό Τέπλα, όπου δίπλα σε αυτόν περπάτησαν ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ και πολλοί αρχηγοί κρατών. Η εκδρομή περιλαμβάνει ξενάγηση και γεύμα σε τοπικό παραδοσιακό εστιατόριο. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ψώνια ή επίσκεψη σε ένα από τα φημισμένα spa της πόλης. Στην περιοχή κατασκευάζονται τα περίφημα κρύσταλλα Βοημίας Moser και οι εξαιρετικές πορσελάνες Thun. Γευτείτε το διάσημο λικέρ της περιοχής Becherovka και τα μπισκότα spa wafers. Επιστροφή αργά το απόγευμα στην Πράγα. Το βράδυ συστήνουμε μια παράσταση Μαύρου Θεάτρου, Όπερας ή δείπνο σε μεσαιωνικό εστιατόριο με ζωντανό σώου. Επίσης σας προτείνουμε να παρακολουθήστε παραστάσεις κουκλοθέατρου με κούκλες σε φυσικό μέγεθος που βασίζονται σε κλασικά κομμάτια, όπως π.χ. τον Don Giovanni του Μότσαρτ.

6 3η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ Μέτα το πρωινό μας αναχωρούμε για την υπόλοιπη περιήγηση στην όμορφη πόλη της Πράγας. Ξεκινάμε με την πλατεία της Παλιάς πόλης (Staromestske namesti), με το ιστορικό μεσαιωνικό Δημαρχείο και το περίφημο αστρονομικό ρολόι, ο ναός της Παναγίας Τυν, η εβραϊκή συνοικία με την παλαιότερη διατηρημένη Συναγωγή της Κεντρικής Ευρώπης και το παλιό εβραϊκό κοιμητήριο, η πανέμορφη λεωφόρος Παρίσκα, ο εντυπωσιακός γοτθικός Πύργος της πυρίτιδας, απομεινάρι των παλιών οχυρώσεων της πόλης, το αρτ νουβό Σπίτι των Δημοτών, το Πανεπιστήμιο του Καρόλου (Karolinum), το Θέατρο των τάξεων Νόστιτς, στο οποίο έγινε η πρεμιέρα της όπερας Don Giovanni του Μότζαρτ και η πλατεία του Βενσεσλάβ (Vaclavske namesti). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση. 4η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΑΓΑ - ΚΟΝΟΠΙΣΤΕ - ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΦ Πρωινή αναχώρηση για το Τσέσκυ Κρουμλόφ (Český Krumlov). Στη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο κάστρο Κονοπίστε, γνωστό σαν η τελευταία κατοικία του αρχιδούκα Φραγκίσκου Φερδινάνδου, διάδοχου των Αψβούργων στο θρόνο της Αυστροουγγαρίας, η δολοφονία του οποίου στο Σαράγιεβο το 1914 στάθηκε η αφορμή για το ξέσπασμα του Α Παγκόσμιου Πόλεμου. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα ιδιωτικά δωμάτια του και τη μεγάλη συλλογή κυνηγετικών τροπαίων και όπλων. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για λίγη ξεκούραση, καφέ και σνακ. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Τσέσκυ Κρούμλοφ, μια διατηρημένη μεσαιωνική πόλη στη Νότια Βοημία, που η γραφικότητα και η παραμυθένια ομορφιά της είναι μοναδική. Χείμαρροι του ποταμού Μολδάβα τρέχουν σε πολλά σημεία της πόλης, η οποία βρίσκεται δίκαια στη λίστα της ΟΥΝΕΣΚΟ ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ακολουθεί ξενάγηση της παλιάς πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τη μεσαιωνική πλατεία με συγκροτήματα γοτθικών και αναγεννησιακών οικιών, τη γοτθική εκκλησία του Αγίου Βίτου, το ιησουιτικό κολέγιο και το πελώριο σύμπλεγμα κτιρίων του μεσαιωνικού κάστρου, του δεύτερου σε μέγεθος μετά από αυτό της Πράγας. Στο κάστρο, εκτός από τα σημαντικά εκθέματα, υπάρχει και το αρχαιότερο διατηρημένο μπαρόκ θέατρο στον κόσμο και στους κήπους ακόμα ένα σημαντικό θέατρο του 18ου αιώνα με περιστρεφόμενο το χώρο καθισμάτων. Μετά την ξενάγηση ακολουθεί ελεύθερος χρόνος.

7 5η ΗΜΕΡΑ: ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΦ - ΤΖΙΝΤΡΙΧΟΥΦ ΧΡΑΤΕΤΣ - ΤΕΛΤΣ - ΜΠΡΝΟ Πρωινή αναχώρηση για Μπρνο, με ενδιάμεσους σταθμούς τις πόλεις Τζιντριχούφ Χράτετς και Τελτς. Πρώτος σταθμός το Τζιντριχούφ Χράτετς (Jindřichův Hradec), μια από τις σημαντικότερες πόλεις του Βασιλείου της Βοημίας, με το τρίτο σε μέγεθος κάστρο και παλάτι της χώρας. Πανέμορφα είναι τα κτίρια της κεντρικής πλατείας και το εντυπωσιακό γοτθικό Δημαρχείο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και σνακ και αναχώρηση για Τελτς. Στο μεσαιωνικό Τελτς (Telč) θα θαυμάσουμε την μεγάλη κεντρική πλατεία με τα αναγεννησιακά και μπαρόκ σπίτια, που είναι στη λίστα παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Ακολουθεί γεύμα και αναχώρηση για Μπρνο. Το Μπρνο (Brno) είναι δεύτερη σε πληθυσμό τσέχικη πόλη και η μεγαλύτερη πόλη της Μοραβίας. Ξενάγηση στο σημαντικό ιστορικό του κέντρο, όπου ανάμεσα σε άλλα θα δούμε τον Καθεδρικό ναό των αποστόλων Πέτρου και Παύλου και το κάστρο Σπίλμπεργκ (Spilberk) - αρχικά βασιλικός χώρος διαμονής και αργότερα φρούριο και φυλακή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Σας προτείνουμε να δειπνήσετε στο κάστρο Σπίλμπεργκ ή να επισκεφθείτε ένα τοπικό κελάρι για γευστική απόλαυση μεζέδων και κρασιού.

8 6η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΝΟ - ΚΡΟΜΙΕΡΙΤΖ - ΤΡΕΝΤΣΙΝ - ΠΙΕΣΤΑΝΙ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ Πρωινή αναχώρηση για Μπρατισλάβα. Στη διαδρομή μας θα σταματήσουμε στο Κρομιεριτζ (Kroměříž), όπου θα επισκεφθούμε τους κήπους του αρχιεπισκοπικού παλατιού - ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, που έχει ενταχθεί στη λίστα παγκόσμιας κληρονομιάς Ουνέσκο. Σκηνές της κινηματογραφικής ταινίας "Αμαντέους" έχουν γυριστεί εδώ. Επόμενος σταθμός η πόλη Τρεντσίν (Trenčín). Γνωστή στα χρόνια των Πτολεμαίων ως Λευκάριστος, ήταν η βορειότερη πόλη της κεντρικής Ευρώπης με ρωμαϊκή παρουσία, σύμφωνα με ρωμαϊκή επιγραφή που βρίσκεται στο κάστρο της πόλης. Ακολουθεί ξενάγηση στην παλιά πόλη και το μεσαιωνικό κάστρο, το τρίτο σε μέγεθος στη Σλοβακία που βρίσκεται σε ένα βράχο επάνω από τη πόλη. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και αναχώρηση. Σύντομος στάση στο Πιεστάνυ, τη μεγαλύτερη και διασημότερη λουτρόπολη της Σλοβακίας. Άφιξη στη Μπρατισλάβα, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 7η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ Πρωινή πανοραμική ξενάγηση της Μπρατισλάβας που απλώνεται στην αριστερή όχθη του ποταμού Μοράβια και στις δυο όχθες του Δούναβη. Μια πόλη που η ιστορία της είναι επηρεασμένη από διαφορετικά έθνη και θρησκείες - Αυστριακούς, Γερμανούς, Ούγγρους, Εβραίους, Σέρβους και Σλοβάκους παλιά πρωτεύουσα του Βασιλείου της Ουγγαρίας και τμήμα των περιοχών της μοναρχίας των Αψβούργων. Ανάμεσα σε άλλα θα δούμε το μεσαιωνικό δημαρχείο της παλιάς πόλης (σήμερα το μουσείο της πόλης), την πύλη του Μιχαήλ, απομεινάρι των μεσαιωνικών οχυρώσεων, το στενότερο σπίτι της Ευρώπης, την βιβλιοθήκη του πανεπιστήμιου και πολλά μπαρόκ παλάτια, ανάμεσά τους το Γκρασσάλκοβιτς (Grassalkovich Palace), σήμερα προεδρικό μέγαρο, το πρώην Αρχιεπισκοπικό Παλάτι και σήμερα έδρα της κυβέρνησης, τον καθεδρικό γοτθικό ναό του Αγίου Μαρτίνου, όπου μεταξύ 13ου και 16ου αιώνα γίνονταν η στέψη των Ούγγρων βασιλέων, την γέφυρα της σλοβακικής αντίστασης έναντι των Γερμανών επάνω στο Δούναβη με τον Πύργο εστιατόριο, την ανάποδη πυραμίδα του σλοβακικού ραδιοφώνου, τον πύργο της τηλεόρασης με το περιστρεφόμενο εστιατόριο και παρατηρητήριο, το επιβλητικό κάστρο της Μπρατισλάβας, άλλοτε Βασιλική έδρα και το κάστρο ΝΤΕΒΙΝ (hrad Devín) στην κορυφή ενός βράχου, στο σημείο που ο ποταμός Μοράβας ενώνεται με τον Δούναβη στα σύνορα με την Αυστρία. Ελεύθερο απόγευμα. Για το βράδυ σας προτείνουμε ένα προαιρετικό φολκλορικό σώου με γεύμα. 8η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΑΘΗΝΑ Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης και πτήση για την Αθήνα Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

9 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ * Super Προσφορά * Άτομο σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Πράγα, Βιέννη-Αθήνα 8 Ημέρες/7 Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* Ημιδιατροφή Περιλαμβάνονται είσοδοι Μετακινήσεις, ξεναγήσεις όπως στο πρόγραμμα Έλληνας αρχηγός συνοδός Ασφάλεια αστικής ευθύνης ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Φιλοδωρήματα, φόροι, επιβάρυνση καυσίμων και επιπλέον ασφάλεια ατυχήματος, απώλειας αποσκευών και έξτρα καλύψεων, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων. (150 )

10 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ: Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν. Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 300 κατ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων. Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση. 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας. Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο. ΠΟΣΟ ΚAΛΑ ΓΝΩΡΙΙΖΕΤΕ ΤΟ VERSUS TRAVEL Οιι λόγοιι για τους οποίους το ταξίδιι σας πρέπειι να είναιι Versus Μεγάλοι Κατάλογοι Βιβλία και Ταξιδιωτικοί Οδηγοί Ενάντια στην τάση της αντίληψης ότι η επένδυση σε καταλόγους - βιβλία κλπ. για τη μικρή Ελληνική αγορά είναι άσκοπη και μη επικερδής, εκδίδουμε μεγάλους καταλόγους - βιβλία για να βοηθήσουμε τους πελάτες να επιλέξουν το ταξίδι τους. Μετά τον κατάλογο "Exploring the World" 210 σελίδων που παρουσιάσαμε στην εκδήλωσή μας στο Ledra Marriott με ταξίδια ιδιαίτερα, περιπετειώδη, εξερευνητικά και τον κατάλογο για τα Οργανωμένα ταξίδια μας "Καλώς ήρθατε στον πλανήτη μας" 240 σελίδων που παρουσιάστηκε στην εκδήλωσή μας στο Ζάππειο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 15 χρόνων μας, εκδώσαμε για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα, έναν κατάλογο 200 σελίδων με κλασσικά και πρωτοποριακά Ατομικά Ταξίδια σε ολόκληρο τον πλανήτη, αποδεικνύοντας ότι το Ατομικό Ταξίδι πρέπει να είναι Versus. Επίσης εκδίδουμε ταξιδιωτικούς οδηγούς στα Ελληνικά για περισσότερους από 52 προορισμούς που δίνονται δωρεάν στους ταξιδιώτες μας. Εξειδικευμένα τμήματα Το Versus Travel διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα για Οργανωμένα και Ατομικά Ταξίδια σε όλο τον κόσμο (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία Ωκεανία) για ταξίδια στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή: το ιδιαίτερο τμήμα Mediterraneo Plus για ταξίδια στην Ελλάδα: το τμήμα Experience Greece για Κρουαζιέρες με τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς για Γαμήλια Ταξίδια: το τμήμα Versus Romantic για Εξερευνητικά Ταξίδια και Ειδικές αποστολές: το τμήμα Exploring the World για επαγγελματικά, εταιρικά ταξίδια κινήτρων, ταξίδια συλλόγων: το τμήμα Versus Business για "πολυτελή" ταξίδια: το τμήμα Versus Exclusive για ταξίδια περιπέτειας και καταδύσεων: το τμήμα Adventure and Diving, με τους πιο ειδικούς του χώρου, που απευθύνεται στους ταξιδιώτες που λατρεύουν την περιπέτεια, τη δράση και τις καταδύσεις και ψάχνουν παρέα να τα ζήσουν.

11 Από το πιο κοντινό και οικείο Αιγαιοπελαγίτικο νησί έως την Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική, η Εταιρεία μας καλύπτει με επιτυχία όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών. Άτοκες δόσεις Το ταξιδιωτικό σας όνειρο γίνεται ακόμα πιο προσιτό με τη δυνατότητα αποπληρωμής όλων των ταξιδιών μας με άτοκες δόσεις (έως και 12). Κάναμε την ποιότητα συνήθεια Μπορεί να μας λένε ρομαντικούς, αλλά ίσως γι αυτό παραμένουμε γνήσιοι και δεν παρεκκλίνουμε από τις αρχές που θέσαμε με τη γέννηση του Versus Travel. Διαθέτουμε τους καλύτερους και πιο εξειδικευμένους αρχηγούς της Ελληνικής αγοράς και επιπλέον δημιουργούμε ένα φυτώριο νέων αρχηγών με εξαμηνιαία εκπαιδευτικά σεμινάρια στο χώρο των Γραφείων μας, κάτι που έλειπε από την Ελληνική αγορά. Τα προγράμματά μας είναι γεμάτα και ολοκληρωμένα. Προσφέρουμε αποδεδειγμένα τα καλύτερα ξενοδοχεία και τις καλύτερες τοπικές υπηρεσίες. Ποιότητα και Εμπορικότητα μαζί Πολεμάμε με πάθος για την πιο ανταγωνιστική τιμή. Αυτό το οφείλουμε στους πελάτες μας, λόγω της τεράστιας συμμετοχής τους στα ταξίδια μας, που γίνεται και η διαπραγματευτική μας δύναμη για τις αεροπορικές εταιρείες και τους τοπικούς προμηθευτές. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές οι τιμές μας για τα ίδια ταξίδια μειώνονται (πάντα με τις ποιοτικότερες υπηρεσίες). Εμείς δεν "κουτσουρεύουμε" τα προγράμματά μας προκειμένου να έχουμε καλύτερες τιμές, όπως προστάζει η "νέα μόδα". Επιλέξαμε τον άλλο δρόμο: πλουσιότερα προγράμματα και καλύτερες τιμές. Έτσι έχουμε συνηθίσει και έτσι πράττουμε. Δημιουργήσαμε το Versus Club Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Όλοι εμείς να είμαστε μαζί, γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αρχή: το ταξίδι είναι το πάθος μας. Είναι το νέο "σπίτι" για όλους εμάς τους αθεράπευτους ταξιδιώτες, που του βάλαμε το θεμέλιο λίθο το Δεκέμβριο του 2010 στο Ledra Marriott, αλλά που του δίνουμε συνεχώς πνοή με πολλές και διάφορες εκδηλώσεις. Στο Club μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ταξιδιώτες που θεωρούν το ταξίδι κομμάτι της ζωή τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν - απλά πρέπει να κάνουν αίτηση εγγραφής και να λάβουν την ειδική κάρτα μέλους. Τα Γραφεία μας και ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ Διαθέτουμε δυο Γραφεία - ένα στο Σύνταγμα και ένα στον Πειραιά πλήρως επανδρωμένα και έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ταξιδιωτικό σας όνειρο. Επίσης λειτουργεί με τεράστια πλέον επιτυχία ο 300 τετραγωνικών μέτρων ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ, το "Ταξιδιωτικό μας Καφενείο", δίπλα στο Μετρό του Φιξ (Λεωφόρος Συγγρού 61). Εκεί γίνονται παρουσιάσεις ταξιδιών και προορισμών, θεματικές βραδιές, βραδιές ποίησης, διαλέξεις ιστορίας, θρησκειολογίας κλπ. Ο χώρος αυτός είναι ανοικτός για τα μέλη του Versus Club. Στο "Ταξιδιωτικό Καφενείο" συναντώνται τα μέλη μας, ανταλλάσσουν απόψεις για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και φιλοδοξίες και όχι μόνο. Εκτός από βιβλιοθήκη, διαθέτει όλα τα στοιχεία για ατμοσφαιρικές συναντήσεις της Λέσχης μας με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό. Ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδρομή Έχουμε δημιουργήσει ειδικό χώρο στα Γραφεία μας, όπου γίνονται οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδρομή. Εκεί οι ταξιδιώτες συναντούν τον αρχηγό τους, ο οποίος τους δίνει "οδηγίες πλεύσης". Έμπειροι Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι Το Versus Travel διαθέτει έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους. Το τμήμα πωλήσεων έχει επανδρωθεί με άτομα που όχι μόνο γνωρίζουν πολύ καλά τους διάφορους προορισμούς, αλλά και διαρκώς ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα και για την εξέλιξη των κλασσικών. Έχετε τη σιγουριά ότι σας ενημερώνουν οι καλύτεροι της αγοράς. Η μεγαλύτερη "πραγματοποιησιμότητα" εκδρομών Στην τουριστική αγορά τα γραφεία - οργανωτές ταξιδιών έχουν φοβίσει τους ταξιδιώτες με τις ακυρώσεις αναχωρήσεων και μάλιστα την τελευταία στιγμή. Το Versus Travel, με τη δύναμη που του δίνει η μεγάλη συμμετοχή, η αγάπη και η στήριξη των πιστών του ταξιδιωτών, έχει συντριπτικά τα μικρότερα ποσοστά ακύρωσης εκδρομών. Έτσι, έχουμε αναχωρήσεις κάθε βδομάδα για Κούβα, κάθε βδομάδα ή κάθε δεύτερη βδομάδα για Περού, Χιλή, Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό, Ινδία, Κίνα, Ινδοκίνα, Μαλαισία, Κένυα, Νότια Αφρική, ΗΠΑ και αλλού. Πραγματοποιούμε εβδομαδιαίες αναχωρήσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο για τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία και τις Χώρες της Βαλτικής. Πραγματοποιούμε όλο το χρόνο αναχωρήσεις για Πράγα, Κωνσταντινούπολη, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Βιέννη, Ρουμανία, Πορτογαλία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και άλλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

12 Πρώτοι με διαφορά Το Versus Travel είναι με χειροπιαστά νούμερα ο πρώτος και με μεγάλη διαφορά Tour Operator της Ελληνικής αγοράς στον αριθμό των ταξιδιωτών από την Ελλάδα σε προορισμούς εκτός Ευρώπης, αλλά πλέον και σε παρά πολλούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς, μεταφέροντας και σε αυτούς το "μικρόβιο" της ποιότητας Versus. Αυτό πιστοποιούν οι βραβεύσεις και διακρίσεις μας από την Qatar Airways, από την Iberia, από τη Hatta, καθώς και από πολλούς τουριστικούς οργανισμούς διαφόρων χωρών. Διερεύνηση Προορισμών Δεν αρκούμαστε να χαράζουμε γραμμές στο χάρτη, θέλουμε να τις διερευνούμε προσωπικά. Ταξιδεύουμε συνεχώς, ελέγχουμε μόνοι μας ξενοδοχεία και υπηρεσίες σε σημεία που δεν τα βάζει ο νου σας και δεν καταφεύγουμε στην εύκολη οδό αναζήτησης πληροφοριών αποκλειστικά και μόνο από το Internet. Έξω από τις "πολυφορεμένες Διαδρομές" Έχουμε καταναλώσει άπειρες ώρες να μελετάμε και να ταξιδεύουμε, ψάχνοντας πραγματικούς ανέγγιχτους παραδείσους και όχι τουριστικοποιημένες περιοχές ή έτοιμες συνταγές φτιαγμένες για αμερικάνους ή βορειοευρωπαίους. Δημιουργούμε τα προϊόντα εμείς, ξέροντας τι είναι αυτό που αρέσει στον Έλληνα ταξιδιώτη και τι αναζητά από το ταξίδι του, χωρίς να αντιγράφουμε τα εύκολα και πεπατημένα. Ενημερωμένο Site στο Internet Αναπτύξαμε πρωτοποριακό, πλούσιο, ενημερωτικό site και σύστημα online κρατήσεων στο Internet με πληροφορίες για τους προορισμούς και διεξοδική παρουσίαση των εκδρομών μας, καθώς και άλλων καινοτόμων ιδεών. Σχολείο και πηγάδι στην Αφρική Αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα ποσό από κάθε κράτηση ταξιδιού των πελατών μας, ώστε να φτιάξουμε όλοι μαζί οι πελάτες και εμείς - ένα δημοτικό σχολείο και ένα πηγάδι στο χωριό Konkon, σε μία από τις πιο φτωχές και απομακρυσμένες περιοχές της Γκάνας στην Αφρική. Από το πρόγραμμα αυτό θα ωφεληθούν 700 παιδιά κορίτσια και 250 αγόρια - που χωρίς πρόσβαση στην εκπαίδευση δεν έχουν καμία ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και όλο το χωριό που θα έχει πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό. Το σχολείο αυτό είναι ήδη σε κατασκευή και μπορείτε να δείτε την πρόοδο των εργασιών στο site μας στο Internet. Ασφάλεια και Εμπιστοσύνη Τόσο στα οργανωμένα όσο και στα ατομικά ταξίδια, οι ταξιδιώτες του Versus νοιώθουν την ασφάλεια ενός μεγάλου Ταξιδιωτικού Οργανισμού που είναι διαρκώς δίπλα τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του ταξιδιού τους. VERSUS TRAVEL Μαζί γνωρίζουμε τη γη, μαζί σχεδιάζουμε το ταξίδι!!!

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601 Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ)

ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Πράγα 5 μέρες / 4 νύχτες Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Κάστρα και παραμυθένιες πόλεις στο άγνωστο κομμάτι της Κεντρικής Ευρώπης ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ. Ένα ταξίδι σαν παραμύθι

Κάστρα και παραμυθένιες πόλεις στο άγνωστο κομμάτι της Κεντρικής Ευρώπης ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ. Ένα ταξίδι σαν παραμύθι Κάστρα και παραμυθένιες πόλεις στο άγνωστο κομμάτι της Κεντρικής Ευρώπης ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ Ένα ταξίδι σαν παραμύθι Αναχωρήσεις: 01.08,10.08, 22.08 7 Ημέρες Μπρατισλάβα, Πιεστάνι, Τρέντσιν, Κρόμιεριτζ,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 5ήμερη αεροπορική εκδρομή/4 διανυκτερεύσεις 3-7 Ιανουαρίου 2019 Βρείτε την Πράγα στα καλύτερά της, λίγο μετά την έναρξη του νέου χρόνου

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη

Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη Πράγα Βιέννη Βουδαπέστη 8 ΜΕΡΕΣ 20/07, 03 & 17/08 Πρόγραμμα ΗΜΕΡΑ 1η ΑΘΗΝΑ ΠΡΑΓΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό

Διαβάστε περισσότερα

Μαδρίτη, η βασίλισσα της Ισπανίας δεσπόζει στο κέντρο της Ιβηρικής χερσονήσου, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μανθανάρες.

Μαδρίτη, η βασίλισσα της Ισπανίας δεσπόζει στο κέντρο της Ιβηρικής χερσονήσου, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μανθανάρες. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 3, 4 & 5 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική & πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ

Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ Πράγα - Βιέννη - Μάγιερλινγκ Πράγα, Τσέσκυ Κρουμλόφ, Κρεμς, Βιέννη, Μάγιερλινγκ, Μπάντεν, Κάρλοβυ Βάρυ Αναχωρήσεις: 28.07, 11.08, 14.08 (7 Ημ.), 18.08, 25.08 6, 7 Ημέρες Επίσκεψη στη μεσαιωνική πόλη της

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΡΩΤΟΧΡOΝΙΑ, ΘΕΟΦΑΝΕΙA Μόλις τελείωσα τα προγράµµατα σας Ελπίζω περάσετε ΚΑΛΑ!!! ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!!! Χρόνια σας Αγαπητοί συνεργάτες, στις Επόμενες σελίδες θα βρείτε τα Day By Day προγράμματα μας

Διαβάστε περισσότερα

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ

1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ 1η Ημέρα: ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ή Χανιά) ΠΡΑΓΑ (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ) ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ Αναχώρηση το πρωί από το αεροδρόμιο με απευθείας πτήση για Πράγα. Άφιξη στην χρυσή πόλη και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες

ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 & 6 ημέρες ΠΡΑΓΑ - Κάρλοβι Βάρυ 4, 5 6 ημέρες Η Πράγα πρωτεύουσα της Τσεχίας, «Χρυσή Πόλη» ή «Πόλη των εκατό πύργων» όπως έχει χαρακτηριστεί, μοναδική πολύ καλά διατηρημένη ως σήμερα. Η γεωγραφική της θέση, την κατέταξε

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα

Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα Βουδαπέστη Βιέννη Πράγα 8 μέρες 29/06, 13 & 27/07, 10/08 Ταξίδι στις ωραιότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Η γοητευτική και ρομαντική Βουδαπέστη, η οποία συνδυάζει αρμονικά το παλιό με το καινούριο,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 4ήμερη αεροπορική εκδρομή/3 διανυκτερεύσεις Αναχωρήσεις 8 Νοεμβρίου 2018 6, 13, 14 & 19 Δεκεμβρίου 2018 από 299,00 Ταξίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο και το

Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο και το Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο και το Κομίνο. Βρίσκεται στην καρδιά της Μεσογείου, στα νότια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις:22,23/12

ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ. Αναχωρήσεις:22,23/12 ΠΡΑΓΑ 4,5 ΗΜΕΡΕΣ Αναχωρήσεις:22,23/12 1ηµέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ( Stare Mesto/ Nove Mesto) Συγκέντρωση στο αεροδρόµιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάµε να γνωρίσουµε τη παλιά πόλη της Πράγας. Θα δούµε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 23/12 26/12 26/12 29/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε να γνωρίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

: 26 2013 ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ 1η μέρα: 25 Αυγούστου 2013 ΑΘΗΝΑ- ΠΡΑΓΑ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων, την Πράγα. Ακολουθεί πεζή ξενάγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΡΑΓΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 19/12 23/12 22/12 26/12 29/12 02/01 02/12 06/01 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΈΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣΣυγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ

ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔH - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση από Κρήτη νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 5ήμερη αεροπορική εκδρομή/4 διανυκτερεύσεις 22-26 Δεκεμβρίου 2017 Τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα σας περιμένουν φέτος στην Πράγα. Με αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΔΡΕΣΔΥ - ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 5 νύχτες /6 ημέρες 1η Μέρα: Ηράκλειο - Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΔΑΒΑ 4ήμερη αεροπορική εκδρομή/3 διανυκτερεύσεις 27-30 Δεκεμβρίου 2018 Την περίοδο των γιορτών η «μητέρα των πόλεων» λάμπει όσο σε καμία άλλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους,

ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες

Πράγα. History. Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα. Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα Ομαδικό ταξίδι - 4, 5 μέρες Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ, (Τσέσκυ Κρούμλοβ) Στην καρδιά του Μολδάβα Prague History Πτήση για την Πράγα - Περιήγηση στην πόλη Πρωτεύουσα της Τσεχίας, την πόλη που μοιάζει με

Διαβάστε περισσότερα

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες

Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες Τσεχία: Πράγα Κάρλοβυ Βάρυ, 5 ηµέρες ιανυκτερεύσεις: Πράγα (4) Γενικά Από τις οµορφότερες πόλεις της Ευρώπης, πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, που όσες φορές και να την επισκεφθεί κανείς, ποτέ δεν την

Διαβάστε περισσότερα

Βαρκελώνη Η ανατρεπτική ομορφιά της Ευρώπης! Μοναδική αρχιτεκτονική, ιστορικά μνημεία,

Βαρκελώνη Η ανατρεπτική ομορφιά της Ευρώπης! Μοναδική αρχιτεκτονική, ιστορικά μνημεία, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ ΠΡΑΓΑ 4,5,6ημ. Πράγα-Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Aναχωρήσεις : 21, 22,23, 26, 30 Δεκεμβρίου 18 02, 03 Ιανουαρίου 19 1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ 5* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ 5* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις

15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις 15-20/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις SUPER!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ! 1η Μέρα : ΚΡΗΤΗ - Πράγα ξενοδοχείο Ή προαιρετική ξενάγηση Παλιά πόλη (25ευρώ) Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/09, 12/09, 19/09, 26/09, 03/10, 10/10, 17/10, 24/10, 31/10, 07/11, 14/11, 21/11, 28/11

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 05/09, 12/09, 19/09, 26/09, 03/10, 10/10, 17/10, 24/10, 31/10, 07/11, 14/11, 21/11, 28/11 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡ ΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡ ΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Head office: 26-28, Mitropoleos str. - 105 63 Athens Tel. (0030) 210 3315621, Fax. (0030) 210 3315623 web site: www.grefis.gr e-mail: info@grefis.gr Πράγα 4,5,6 ημ. Δώρο η εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ Καστρούπολη-

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.107 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 323240 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.46 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η αλχημιστική έλξη του Μεσαίωνα. Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 25 έκπτωση το άτομο!!!

Η αλχημιστική έλξη του Μεσαίωνα. Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 25 έκπτωση το άτομο!!! ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ Η αλχημιστική έλξη του Μεσαίωνα Αναχωρήσεις :Πάσχα 29.4-02.05 ( 4 ημέρες ) & 28.4-02.05 ( 5 ημέρες ) Αγ. Πνεύματος 17-20.6 ( 4 ημέρες ) Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση..

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ

ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ Κολοκοτρώνη 7 Κηφισιά Τ.Κ 145 62 Τηλ. 216 7000 420 email: info@planetholidays.gr website: www.planetholidays.gr Η θαυμαστή Μεσαιωνική πόλη ΠΡΑΓΑ Πράγα-Καστρούπολη-- (Δρέσδη) - Κάρλοβυ Βάρυ 4,5,6 ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8

ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι. Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ Ρίγα-Πάρνου-Ταλλίν-Σιγκούλντα- Ρουντάλε-Βίλνιους-Τρακάι Αναχωρήσεις: 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8 Με πτήσεις των Βαλτικών Αερογραμμών Λάρνακα Ρίγα BT 658 03:10 06:55 Ρίγα Λάρνακα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ - ΡΕΣ Η - ΒΕΡΟΛΙΝΟ

ΠΡΑΓΑ - ΡΕΣ Η - ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΡΑΓΑ - ΡΕΣ Η - ΒΕΡΟΛΙΝΟ Πλήρες Βερολίνο, Λειψία, Πότσδαμ, Πράγα, Κάρλοβυ Βάρυ Αναχωρήσεις: 28.07, 11.08, 14.08 (7 Ημ.), 18.08, 25.08 6, 7 Ημέρες Κρουαζιέρα στον Μολδάβα με γεύμα Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ

Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Άμστερνταμ με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ Αναχώρηση: 14.07 οι αναχωρήσεις Αυγούστου αναμένονται 5 Ημέρες Εκδρομή στα χωριά ΒΟΛΕΝΤΑΜ & ΜΑΡΚΕΝ Κρουαζιέρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΚΡΑΚΟΒΙΑ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

Περιλαμβάνονται Είσοδοι

Περιλαμβάνονται Είσοδοι ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη

Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη Βουδαπέστη - Πράγα - Βιέννη Αναχώρηση: 17/02, 24/03 Διάρκεια: 10 days Τοποθεσίες: Βουδαπέστη Κατηγορία: Εξωτερικού Τύπος: Οδική εκδρομή Πρόγραμμα: 1 η μέρα: Αθήνα Νις ή Κρούσεβατς ή Κραγκούγεβατς Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Σσντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλοσς, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία "Το Έθνος του Γάγγη". Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι

Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία Το Έθνος του Γάγγη. Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι Η περιοχή ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες και στους Ρωμαίους με την ονομασία "Το Έθνος του Γάγγη". Εδώ, άκμασαν Ινδικά βασίλεια, έφτασαν οι Μουσουλμάνοι τον 8ο αιώνα, οι Πορτογάλοι τον 15ο αιώνα και

Διαβάστε περισσότερα

Ρώμη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια μια πόλη για την οποία έχουν γραφτεί... τα πάντα. Ρομαντική, μαγική,

Ρώμη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια μια πόλη για την οποία έχουν γραφτεί... τα πάντα. Ρομαντική, μαγική, Ρώμη, η Αιώνια Πόλη. Αλήθεια, πώς μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια μια πόλη για την οποία έχουν γραφτεί... τα πάντα. Ρομαντική, μαγική, αριστοκρατική, φινετσάτη, γεμάτη μνημεία, όλα αυτά μαζί είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601 Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. 22, 23, 24, 30 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 5ημερο 23 Δεκεμβρίου 17 6ημερο 27 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 4ημερο

ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. 22, 23, 24, 30 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 5ημερο 23 Δεκεμβρίου 17 6ημερο 27 Δεκεμβρίου 17 & 02 Ιανουαρίου 18 4ημερο GREFIS HOLIDAYS Head office: 26-28, Mitropoleos str. - 105 63 Athens - Greece Tel. (0030) 210 3315621, Fax. (0030) 210 3315623 web site: www.grefis.gr e-mail: info@grefis.gr ΠΡΑΓΑ 4 & 5 & 6 ημ. Πράγα-Καστρούπολη-

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!!

ΜΑΛΤΑ. Στα βήματα των Ιπποτών! Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχώρηση: Πάσχα 2016: 29.4 4 ΗΜΕΡΕΣ Για κρατήσεις έως 20 ημέρες πριν την αναχώρηση.. ΔΩΡΟ 10 έκπτωση το άτομο!!! Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στη Σόφια. Σόφια

Πάσχα στη Σόφια. Σόφια Πάσχα στη Σόφια Αναχώρηση: 05/04 5 ημέρες Σόφια Περιτριγυρισμένη από ένα μεγάλο πάρκο, η Σόφια, η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας, βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Βίτοσα, δημοφιλούς προορισμού

Διαβάστε περισσότερα

* Το πρόγραµµα δύναται να πραγµατοποιηθεί και µε διαφορετική σειρά χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα*

* Το πρόγραµµα δύναται να πραγµατοποιηθεί και µε διαφορετική σειρά χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα* ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΤΗΣΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΤΗΣΗ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη Πλήρης Βαρκελώνη Ένα πρόγραμμα με εμπεριστατωμένη επίσκεψη της Βαρκελώνης και ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Χιρόνα και την γραφική πόλη Φίγκερες με το μουσείο του Σαλβαδόρ Νταλί. Αναχώρηση: 12/11 5 Ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. 29/12-2/1/ Μέρες / 4 Διανυκτερεύσεις ME AΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ * ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. 29/12-2/1/ Μέρες / 4 Διανυκτερεύσεις ME AΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ * ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 29/12-2/1/2016 5 Μέρες / 4 Διανυκτερεύσεις ME AΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ * ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ 1η Μέρα : Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη μουσείο

Διαβάστε περισσότερα

Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820

Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820 Μαυρίκιος 8 Ηµέρες 820 Τιµοκατάλογος ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΙΜΗ/ΑΤΟΜΟ Le Palmiste 4* standard room µε ηµιδιατροφή από 16/11 έως 25/12 & από 08/01 έως 31/03 820 από 26/12/16 έως 07/01/17 1040 από 01/11

Διαβάστε περισσότερα

* Το πρόγραµµα δύναται να πραγµατοποιηθεί και µε διαφορετική σειρά χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα*

* Το πρόγραµµα δύναται να πραγµατοποιηθεί και µε διαφορετική σειρά χωρίς να αφαιρεθεί τίποτα* ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθµό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγµατος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση Τα αυτοκρατορικά παλάτια δεσπόζουν επιβλητικά και μεγαλοπρεπή. Τα μνημεία της πόλης είναι εντυπωσιακά και οι εμπορικοί δρόμοι πάντοτε πολυσύχναστοι. Νότες κλασικής μουσικής πλανώνται συνεχώς στην ατμόσφαιρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 5 ΜΕΡΕΣ 24-28/12/2016

ΠΡΑΓΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 5 ΜΕΡΕΣ 24-28/12/2016 ΠΡΑΓΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 5 ΜΕΡΕΣ 24-28/12/2016 Ναυλωμένες πτήσεις Go2Sky: 24/12 ATH PRG 05:00-06:30 6G1307 28/12 PRG ATH 17:40-21:10 6G1306 Α. ΠΑΚΕΤΟ BASIC (κωδ. ATH16X01) HOTEL OLYMPIK 4* - Ημικεντρικό απέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΙΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΤΣΕΧΙΑ

ΑΡΓΙΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΤΣΕΧΙΑ ΑΡΓΙΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΤΣΕΧΙΑ ΠΡΑΓΑ 5ήμερη αεροπορική εκδρομή/4 διανυκτερεύσεις από 429,00 Αναχώρηση 24 Οκτωβρίου 2019 Η Πράγα, μια πόλη ονειρική, που όπου κι αν πέφτει το μάτι συναντά και ένα αριστούργημα!

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡ Ι Α Α:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡ Ι Α Α: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑ ΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8

ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ. Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 ΣΕΡΒΙΑ ΒΟΣΝΙΑ Βελιγράδι-Νοβισάντ-Κράλιεβο-Ξύλινη Πόλη-Βίσεγκραντ-Σαράγεβο-Μόσταρ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8 Με απευθείας πτήσεις των Σέρβικων Αερογραμμών Λάρνακα Βελιγράδι JU

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου!

ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! ΒΙΕΝΝΗ- ΔΑΣΗ ΜΑΓΕΡΛΙΝΓΚ Φινετσάτη και αρχοντική, φιλική κι εξωστρεφής, η Βιέννη κρύβει εκπλήξεις όλες τις εποχές του χρόνου! Αναχωρήσεις: 19.12, 21.12, 23.12, 24.12, 26.12, 28.12, 2912, 30.12, 31.12, 02.01

Διαβάστε περισσότερα

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05

Βιέννη. Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ. 4, 5 ημέρες. Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 Βιέννη Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ - Σάλτσμπουργκ 4, 5 ημέρες Αναχωρήσεις : 05, 10, 28/04, 24/05 1η μέρα: Αθήνα Βιέννη (ξενάγηση) Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓ Ο Φρανκφούρτη-Κρουαζιέρα Ρήνου- Άμστερνταμ-Βόλενταμ-Χάγη-Ντέλφ- Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Μπρούζ- Λουξεμβούργο-Στρασβούργο-Χαιδελβέργη Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8,

Διαβάστε περισσότερα

EMAIL: info@versus-travel.gr Ακολουθήστε μας

EMAIL: info@versus-travel.gr Ακολουθήστε μας ΑΘΗΝΑ : Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, Τ.Κ. 10557 Τηλ. 2103232800, 156, 581, 586, 796 Φαξ: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Καλοποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, Τ.Κ. 54624 Τηλ. 2310230001 Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση: 15 Ιουνίου

Αναχώρηση: 15 Ιουνίου Αναχώρηση: 15 Ιουνίου 6 Ημέρες Μια χρονοδίνη που σε ρουφάει για να σου αποκαλύψει το πιο όμορφο νησί του Αιγαίου. Σχηματισμοί από βασάλτη δείχνουν επιβλητικά προς τον ουρανό, κρυφές ρομαντικές παραλίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ & ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ Χαιδελβέργη-Μόναχο-Κάστρο Νόισβανσταιν-Ρότενμπουργκ Ομπ Ντερ Τάουμπερ-Νυρεμβέργη-Μπάμπεργκ- Μπαιρόιτ-Βύρτσμπουργκ Αναχωρήσεις: 10/7, 17/7, 24/7, 31/7, 7/8,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ PST ΑΥΣΤΡΙΑ. Μπείτε στην Pentagon... βγείτε στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου!!! WWW.PENTAGON.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΥΣΤΡΙΑ Ενδεικτικό Πρόγραμμα #1 Αυστρία (Βιέννη / Σάλτσμπουργκ) 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Ημέρα 1 (Ελλάδα-Βιέννη) Αναχώρηση από την Ελλάδα, άφιξη στη Βιέννη και μεταφορά στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών!

ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! ΜΑΛΤΑ Στα βήματα των Ιπποτών! Αναχωρήσεις 24.12, 31.12 5 Ημέρες Η Δημοκρατία της Μάλτας αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών, εκ των οποίων μόνο τα τρία μεγαλύτερα κατοικούνται - η Μάλτα, το Γκόζο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08

Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08 Αναχωρήσεις : 24.07, 04.08,14.08, 23.08 10, 11 ημέρες Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα

Διαβάστε περισσότερα

Δυτική Στερεά Ελλάδα. Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3

Δυτική Στερεά Ελλάδα. Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα. Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3 Δελφοί Γαλαξίδι Ναύπακτος Λίμνη Τριχωνίδα Ορεινή Ναυπακτία - Μεσολόγγι Πάτρα Δυτική Στερεά Ελλάδα Αναχωρήσεις: 27/10, 17/11, 23/12, 30/12, 5/1, 23/3 4 Ημέρες Δελφοί: Ο ομφαλός της γης όπου, σύμφωνα με

Διαβάστε περισσότερα

VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ:

VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς Τηλ: 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 18/12 22/12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 22/12 26/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ Συγκέντρωση στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΓΑ Μεσαιωνικό Παραμύθι 4, 5 & 6 ημέρες Τσέσκε Κρούμλοβ, Καρλοβι Βαρι, Κάστρο Χρατσάνι, Δρέσδη σελ. 38

ΠΡΑΓΑ Μεσαιωνικό Παραμύθι 4, 5 & 6 ημέρες Τσέσκε Κρούμλοβ, Καρλοβι Βαρι, Κάστρο Χρατσάνι, Δρέσδη σελ. 38 H ΠΡΑΓΑ OΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΡΑΓΑ Μεσαιωνικό Παραμύθι 4, & 6 ημέρες Τσέσκε Κρούμλοβ, Καρλοβι Βαρι, Κάστρο Χρατσάνι, Δρέσδη σελ. 38 Απευθείας πτήσεις για Πράγα booking Offer: Η προσφορά ισχύει για

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη. και Καρναβάλι Σοχού

Θεσσαλονίκη. και Καρναβάλι Σοχού Θεσσαλονίκη και Καρναβάλι Σοχού Αναχώρηση: 08.03 4 ημέρες Η διαφορετικότητα του Versus Travel Οδική εκδρομή 4ήμερης διάρκειας, για να απολαύσετε τη γοητευτική και γεμάτη ενέργεια Θεσσαλονίκη. Έμπειρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ 25/02-2/3/ 2015 & 9-14/03/2015 6 Μέρες / 5 Διανυκτερεύσεις ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ! 1η Μέρα : Ηρακλείο- Πράγα/ Ξενάγηση Παλιά πόλη Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K.10557 Τηλ. 2103232800 Fax: 210 3232450 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, Δίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K.546 24 Τηλ. 2310 230001 Fax: 2310 230777 Email: info@versus-travel.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα

Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα Το μαγευτικό νησί της Κύπρου είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου, μετά τη Σικελία και τη Σαρδηνία. Η Αφροδίτη δεν διάλεξε στην τύχη ανάμεσα στα τόσα νησιά της Μεσογείου να μετοικήσει από τον Όλυμπο

Διαβάστε περισσότερα

BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο

BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο BENETIA ΒΕΡΟΝΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ - PORTO PICCOLO Ένα ταξίδι στο χρόνο Αναχώρηση: 27.10.17 4 Ημέρες Βενετία, η ρομαντική. Η Βενετία είναι πραγματικά μοναδική στον κόσμο πόλη. Κάποτε υπήρξε το κέντρο μιας πανίσχυρης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για την Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τον Λιθότοπο που βρίσκεται στις όχθες της ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ Αναχωρήσεις: 7/7, 14/7, 21/7, 28/7, 4/8, 11/8, 18/8, 25/8 Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways Λάρνακα Θεσσαλονίκη CY 426 09:30 11:30 Θεσσαλονίκη Λάρνακα CY 427 12:30 14:30

Διαβάστε περισσότερα