ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ/ΔΣΕΚ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017β & ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018α

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ/ΔΣΕΚ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017β & ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018α"

Transcript

1 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ/ΔΣΕΚ, ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017β & ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018α ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΔΙΕΚ, ΔΙΕΚ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΣΕΚ. Την 5η Οκτωβρίου 2017 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της επιτροπής ενστάσεων η οποία αποτελείται από τους: 1. Μαυρή Δέσποινα 2. Παπαϊωάννου Παρασκευή 3. Σταυροπούλου Μαρία Η επιτροπή αφού εξέτασε 101 ενστάσεις αποφάσισε τα ακόλουθα: 1. ΠΙΜΠΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή - ως προς την αναγνώριση της προϋπηρεσίας για το χρονικό διάστημα πριν την 1/01/2002 στο Μουσείο Μπενάκη διότι στον αρχικώς υποβληθέντα φάκελο δεν είχαν προσκομισθεί δικαιολογητικά από τον ασφαλιστικό φορέα για το διάστημα αυτό. - ως προς την αναγνώριση εργασιακής εμπειρίας 2 μηνών έκθεση DOCUMENTA 14 διότι στον αρχικώς υποβληθέντα φάκελο τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά αφορούσαν μόνο το χρόνο ασφάλισης. Δεν είχε προσκομισθεί βεβαίωση εργοδότη ή άλλο αποδεικτικό για το αντικείμενο της εργασίας. 2. ΡΟΥΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση γίνεται δεκτή ως προς την αναγνώριση της οικογενειακής κατάστασης Σε ότι αφορά την επιμόρφωση, μετά από ενδελεχή έλεγχο του φακέλου της αρχικής α ίτησης, τα σχετικά με την ένσταση δικαιολογητικά, δεν εμπίπτουν στα ζητούμενα αποδεικτικά επιμόρφωσης. Συγκεκριμένα όσον αφορά το πεδίο 1.3.α η ένσταση γίνεται εν μέρει δεκτή και μοριοδοτούνται 163 ώρες, ως προς το πεδίο 1.3.β η ένσταση γίνεται εν μέρει δεκτή και μοριοδοτούνται 138 ώρες και σε ότι αφορά το πεδίο 3.1.γ, η μοριοδότηση παραμένει ως έχει, συνεπώς η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. 3. ΡΟΚΟΠΑΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση ως προς την αναγνώριση της ξένης γλώσσας δεν γίνεται δεκτή. Δεν έχει προσκομισθεί μετάφραση στον αρχική φάκελο της αίτησης από την οποία να προκύπτει το επίπεδο επάρκειας της ξένης γλώσσας. Η ένσταση ως προς την αναγνώριση της επιμόρφωσης δεν γίνεται δεκτή. Η προσκομισθείσα επιμόρφωση στον αρχικό φάκελο της αίτησης έχει μοριοδοτηθεί ορθά. 4. ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ένσταση με αρ. πρωτ / )

2 Η ένσταση ως προς την αναγνώριση της επιμόρφωσης "Όψεις του προσφυγικού φαινομένου" από το ΕΑΠ δεν γίνεται δέκτη. Η συγκεκριμένη επιμόρφωση έχει ήδη μοριοδοτηθεί ως συναφής με το αντικείμενο. 5. ΔΕΡΒΙΣΗ ΑΝΝΕΤΑ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση απορρίπτεται διότι μετά από έλεγχο των δικαιολογητικών δεν προκύπτει διδακτική και εργασιακή εμπειρία συναφής με το αντικείμενο. 6. GKOTSI DINA (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση απορρίπτεται διότι ο φάκελος των δικαιολογητικών κατατέθηκε εκπρόθεσμα. 7. ΧΑΤΖΕΛΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση απορρίπτεται γιατί ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών δεν είναι συναφής με το διδακτικό αντικείμενο. 8. ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση γίνεται δεκτή ως προς το προσκομισθέν δικαιολογητικό για χρήση Η/Υ. 9. ΜΠΙΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Ο προσκομισθείς τίτλος σπουδών του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής αποτελεί πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και όχι μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης. 10. ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Η συγκεκριμένη επιμόρφωση έχει ήδη προσμετρηθεί ορθώς στο πεδίο 1.3.α (συνάφεια με το διδακτικό αντικείμενο). 11. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Μετά από αξιολόγηση του αρχικού φακέλου, κρίνεται ότι το προσκομισθέν μεταπτυχιακό είναι συναφές με σπουδές στην εκπαίδευση. 12. ΠΑΝΩΡΑ ΜΑΡΙΑ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Από τη βεβαίωση του ΙΚΑ δεν αποδεικνύεται συναφές αντικείμενο απασχόλησης. Δεν έχει προσκομιστεί βεβαίωση εργοδότη, Υπεύθυνη Δήλωση κ.α. που να αποδεικνύει το αντικείμενο απασχόλησης. 13.ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΣΙΑΝΗ (ένσταση με αρ.πρωτ /15/09/17) Η ένσταση δεν έγινε δεκτή διότι δεν υπήρχε δικαιολογητικό μέσα στον φάκελο που να αποδεικνύει ότι δεν είναι δημόσιος υπάλληλος. 14.ΝΟΥΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ένσταση με αρ.πρωτ.10577/15/09/17)

3 Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή από τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά, δεν προκύπτουν οι 859 ώρες διδακτικής στο πεδίο «Διδακτική εμπειρία σε άλλα προγράμματα Μη Τυπικής Εκπαίδευσης-Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Επαγγελματικής Κατάρτισης, εκτός ΙΕΚ». 15.ΖΕΡΒΑ ΕΥΤΕΡΠΗ (ένσταση με αρ.πρωτ /15/09/17) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή γιατί το δικαιολογητικό γνώσης Η/Υ δεν είχε κατατεθεί στον φάκελο υποβολής. 16.ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ένσταση με αρ.πρωτ /15/09/17) Οι ώρες διδακτικής εμπειρίας σε ΙΕΚ είναι ΝΤΑΡΙΛΑ ΜΑΡΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ /15/09/17) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Δεν έχει προσκομιστεί πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ. 18. ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ /15/09/17) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Μετά από ενδελεχή έλεγχο του φακέλου δεν βρέθηκαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν την επαγγελματική εμπειρία. 19. ΜΠΑΝΤΗ ΣΤΕΛΛΑ (ένσταση με αρ.πρωτ /14/09/17) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Μετά από ενδελεχή έλεγχο του φακέλου διαπιστώσαμε ότι ορθώς έχουν υπολογιστεί 98 ώρες διδακτική εμπειρία. 20. ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Έγινε μεταφορά της διδακτικής εμπειρίας στα σωστά πεδία. 21. ΛΑΒΔΑ ΑΣΗΜΙΝΑ (ένσταση με αρ.πρωτ.10508/ ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Μετά από ενδελεχή έλεγχο του φακέλου διαπιστώθηκε ότι είχαν προσμετρηθεί ορθά τόσο οι ώρες επιμόρφωσης, όσο και η διδακτική εμπειρία. 22. ΣΠΑΝΟΓΙΩΡΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ (ένσταση με αρ.πρωτ.10302/ ) 23. ΚΑΡΥΠΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ (ένσταση με αρ.πρωτ.10337/ ) 24. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ένσταση με αρ.πρωτ.10241/ ) Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Μετά από ενδελεχή έλεγχο του φακέλου επανακαθορίστηκε η μοριοδότηση σε όλα τα πεδία της επιμόρφωσης, καθώς και η διδακτική εμπειρία στη τριτοβάθμια εκπαίδευση σε συνδυασμό με την επαγγελματική προϋπηρεσία.

4 25. ΒΛΑΣΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ένσταση με αρ.πρωτ.10164/ ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Το πτυχίο ορθώς δεν εμπίπτει στη κατηγορία ΠΕ ΚΩΣΤΑ ΑΝΝΑ (ένσταση με αρ.πρωτ.10305/ ) Η ένσταση δεν εξετάστηκε κατόπιν αίτησης της υποψηφίας. 27. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Δεν έχει προσκομιστεί βεβαίωση εργοδότη, υπεύθυνη δήλωση ή άλλο σχετικό έγγραφό που να δηλώνει σαφώς το είδος της προϋπηρεσίας. Ορθώς στο πεδίο 3 η εργασιακή εμπειρία είναι μηδέν (0) έτη. 28. ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ (ένσταση με αρ.πρωτ.10150/ ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Τα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά δεν εμπίπτουν στα προβλεπόμενα δικαιολογητικά του άρθρου 4.3 της προκήρυξης, όπου απαιτείται πιστοποιημένη επιμόρφωση ΤΠΕ τύπου 1 του ΥΠΠΕΘ ή πιστοποιητικά γνώσης σύμφωνα με ΑΣΕΠ. Τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά αφορούν σε βεβαιώσεις παρακολούθησης επιμορφώσεων. 29.ΜΑΤΣΟΥΚΗ ΝΙΚΗ (ένσταση με αρ.πρωτ.10054/ ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Μετά από ενδελεχή έλεγχο του φακέλου διαπιστώθηκε ότι είχαν προσμετρηθεί ορθά η διδακτική εμπειρία (παράγραφος 2.1) της προκήρυξης. 30.ΜΕΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ένσταση με αρ.πρωτ.10237/ ) Μετά από ενδελεχή έλεγχο του φακέλου διαπιστώθηκε η ορθότητα της μοριοδότησης σε όλα τα πεδία εκτός από το πεδίο 4.2 Δεύτερη ξένη γλώσσα, όπου αναγνωρίστηκε η καλή γνώση και επαναπροσδιορίστηκε η μοριοδότηση. Ως προς το πεδίο 3 Εργασιακή εμπειρία επιβεβαιώθηκε ότι δεν μοριοδοτείται καθώς δεν έχει προσκομιστεί βεβαίωση εργοδότη, υπεύθυνη δήλωση ή άλλο σχετικό έγγραφό που να την αποδεικνύει. 31.ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ.10499/ ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή ως προς την επανεξέταση της αίτησης. Μετά από ενδελεχή έλεγχο του φακέλου επιβεβαιώνεται η μοριοδότηση σύμφωνα με τη διοικητική επαλήθευση. 32.ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ένσταση με αρ.πρωτ.10043/ ) Μετά από έλεγχο του φακέλου επανακαθορίστηκε η μοριοδότηση στο πεδίο 4.1. που αφορά στη γνώση ξένης γλώσσας. 33.ΧΑΝΤΖΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ.10471/ ) Μετά από έλεγχο του φακέλου επανακαθορίστηκε η μοριοδότηση στο πεδίο 5.1. που αφορά στην ανεργία σύμφωνα με την προσκομισθείσα στο φάκελο της αίτησης βεβαίωση του ΟΑΕΔ.

5 34. ΡΕΤΖΕΠΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ένσταση με αρ.πρωτ.10580/ ) Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Ως προς την ενότητα 1.1.β, η υποψήφια δεν κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης «Σπουδές στην Εκπαίδευση» αλλά μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης «Eιδική αγωγή στην Εκπαίδευση. Σχολική ψυχολογία». Ως εκ τούτου δεν μπορεί να της αναγνωρισθεί μεταπτυχιακό που λαμβάνει τον μέγιστο αριθμό μορίων. Ως προς την ενότητα 2.1 γίνονται δεκτές 218 ώρες διδακτικής πείρας σε ΙΕΚ Ως προς την ενότητα 3 έχουν ήδη γίνει δεκτοί οι 8,5 μήνες εμπειρίας οι οποίοι ανάγονται σε 0,7 έτη Ως προς την διδακτική εμπειρία στο ΔΕΚΕΓ, γίνεται μεταφορά της από την ενότητα 2.2.γ στην ενότητα 2.3 καθώς δεν αφορά εμπειρία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση αλλά διδακτική εμπειρία σε μη τυπική-γενική εκπαίδευση. Γίνονται δεκτοί 51 μήνες εμπειρίας (από 27/12/2012 έως και 31/3/2017, ημερομηνία έκδοσης της τελευταίας βεβαίωσης) που αντιστοιχούν σε 4,25 έτη και σε ώρες (σύμφωνα με την προβλεπόμενη αναγωγή ωρών σε έτη). (Το σύνολο της εμπειρίας στην ενότητα 2.3 ανέρχεται σε ώρες, λαμβάνοντας υπόψη τις 99 ώρες που έχουν ήδη γίνει δεκτές στην ενότητα 2.3). 35. ΚΑΖΗ ΜΑΡΘΑ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η υποψήφια είχε προσκομίσει πιστοποιητικά γνώσης Η/Υ σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΑΣΕΠ. 36. ΚΟΛΙΤΣΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Ως προς την ενότητα 1.1.β, η υποψήφια δεν κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης «Σπουδές στην Εκπαίδευση» αλλά μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης «Επιστήμες της αγωγής» με κατεύθυνση «Δίγλωσση ειδική αγωγή και εκπαίδευση bilingual special education». Ως εκ τούτου δεν μπορεί να της αναγνωρισθεί μεταπτυχιακό που λαμβάνει τον μέγιστο αριθμό μορίων. Ως προς την αναγνώριση της εργασιακής- διδακτικής πείρας της υποψήφιας, ύστερα από αναλυτικό έλεγχο του φακέλου της, - ως προς την ενότητα 3 Εργασιακή πείρα, γίνονται δεκτά 3,39 έτη εμπειρίας, συγκεκριμένα : 18,42 μήνες στο ερευνητικό πρόγραμμα του Παν/μιου Θεσσαλίας , 2,28 μήνες στο Δημοτικό Σχολείο Τζιουμάκη (η συγκεκριμένη πείρα αναγνωρίζεται βάσει των ημερών ασφάλισης ως εργασιακή πείρα) 6 μήνες στο ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ ΒΟΛΟΥ και 14 μήνες στο έργο Υποστήριξη της λειτουργίας των τάξεων υποδοχής του ΑΠΘ ) - ως προς ενότητα 2 Διδακτική πείρα, γίνονται δεκτές στην ενότητα ώρες σε ΙΕΚ. Επίσης, στην ενότητα 2.3. γίνονται δεκτές 836 ώρες (συνυπολογίστηκαν οι 102 ώρες στο ΣΔΕ Βόλου, 550 ώρες στο πρόγραμμα ΟΔΥΣΣΕΑΣ του ΙΝΕΔΙΒΜ, 112 ώρες στην εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών-απθ- 2011, 40 ώρες στην εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών-παν/μιο Θεσσαλίας-2012 και 32 ώρες στην Εκπαίδευση παιδιών Ρομά-Παν/μιο Θεσσαλίας-2012» Δεν γίνεται δεκτή η υπόλοιπη δηλωθείσα εμπειρία της υποψήφιας η οποία δεν είναι στο αντικείμενο της ειδικότητας του Φιλολόγου ΠΕ02 ( η εμπειρία 1062 ωρών στην Εκπαίδευση παιδιών Ρομά ως νηπιαγωγός, η εμπειρία 4 ετών και 25 ημερών στο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου, η διδακτική και επαγγελματική πείρα στο ΚΔΒΜ Παν/μίου Θεσσαλίας καθώς και η εμπειρία στο ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου) 37. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Το σεμινάριο για το οποίο διατυπώθηκε η ένσταση αναγνωρίζεται στην ενότητα 1.3.γ.

6 38. ΙΑΣΟΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Η δήλωση από τους υποψήφιους εκπαιδευτές ΔΙΕΚ/ΣΕΚ της ειδικότητάς τους ως πτυχιούχοι ζητείται να γίνει (κατά την ηλεκτρονική αίτηση) σύμφωνα με την κατάταξη σε κωδικό κλάδουειδικότητας (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Σε σχέση με την κατάταξη α υτή το Υπουργείο έχει συντάξει ειδικό πίνακα περιγραφής των τυπικών προσόντων που πρέπει να πληρούνται για την ένταξη σε κάθε κωδικό εκπαιδευτικού κλάδου-ειδικότητας. Το πτυχίο της Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Παν/μιου που κατέχει η υποψήφια δεν περιλαμβάνεται στα τυπικά προσόντα που προβλέπονται για την ένταξη στον κωδικό ΠΕ09 Οικονομολόγοι. 39. ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ένσταση με αρ. πρωτ / ) Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Η δηλωθείσα διδακτική εμπειρία των 691 ωρών γίνεται δεκτή από την επιτροπή ενστάσεων στην ενότητα 3. Εργασιακή εμπειρία, διότι δεν αποκτήθηκε σε δημόσιο ΙΕΚ (ενότητα 2.1) ή σε άλλη δημόσια δομή μη τυπικής εκπαίδευσης (ενότητα 2.3 όπου και την δηλώνει ο υποψήφιος). Επισημαίνεται ότι η αναγνώριση της παραπάνω εμπειρίας δεν διαφοροποιεί τη μοριοδότηση του υποψήφιου καθώς ήδη του είχαν αναγνωρισθεί πάνω από 10 έτη εργασιακής εμπειρίας. 40. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ένσταση με αρ.πρωτ.10357/ ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη, στις διευκρινίσεις που παρατίθενται σχετικά με τον πίνακα μοριοδότησης και αφορούν στα δικαιολογητικά επιμόρφωσης, αναφέρεται ότι επιμόρφωση προερχόμενη από εκπαίδευση που είναι προαπαιτούμενη για εξομοίωση, εξειδίκευση κ.λπ. δεν γίνεται δεκτή. Ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει δεκτή η επιμόρφωση των 1710 ωρών, ούτε τμήμα αυτής, καθώς η συγκεκριμένη επιμόρφωση οδηγεί στην χορήγηση ειδικότητας νοσηλευτικής στη ψυχική υγεία. (Επιπρόσθετα επισημαίνεται ότι, σε κάθε περίπτωση, από την προσκομισθείσα βεβαίωση δεν προσδιορίζεται η διάρκεια επιμέρους διδακτικών ενοτήτων, και δεν θα μπορούσε να τεκμηριωθεί ο αριθμός των 200 ωρών επιμόρφωσης που επικαλείται ο υποψήφιος ότι άπτονται της ειδικότητάς του). 41. ΠΑΡΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ (ένσταση με αρ.πρωτ.10545/ ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Οι εργαζόμενοι σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εντάσσονται στην κατηγορία «Δημόσιοι Υπάλληλοι σε ασφάλιση ΙΚΑ». (Ο υποψήφιος είναι εργαζόμενος στην ΕΡΤ Α.Ε.) 42. ΠΙΤΣΙΛΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ένσταση με αρ.πρωτ.10566/ ) Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Ύστερα από αναλυτικό έλεγχο του συνόλου των επιμορφώσεων που έχει παρακολουθήσει η υποψήφια, - ως προς την ενότητα 1.3.β, αναγνωρίζονται 75 ώρες (Σχεδιασμός-υλοποίηση-αξιολόγηση προγραμμάτων δια βίου εκπαίδευσης-50 ώρες-2012, Πολιτικές και συστήματα δια βίου εκπαίδευσης και πιστοποίησης προσόντων-25 ώρες-2013) - ως προς την ενότητα 1.3.γ, αναγνωρίζονται 217 ώρες (Δυναμική της ομάδας και επικοινωνία-25 ώρες-2011, Εκπαίδευση εκπαιδευτών-25 ώρες-2010, Εκπαίδευση μέσα από την τέχνη-50 ώρες-2015, Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών για τα Κέντρα Δια βίου Μάθησης-37 ώρες-2014, Αρχές και μέθοδοι εκπαίδευσης ενηλίκων προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες των μικρών επιχειρήσεων-80 ώρες-2012) - ως προς την ενότητα 1.3.α, αναγνωρίζονται 42 ώρες (1. Ψηφιακή Ξενόγλωσση Τάξη στην Πράξη-42 ώρες-2015)

7 Δεν γίνονται δεκτές οι επιμορφώσεις - σε άλλα γνωστικά αντικείμενα εκτός της ειδικότητάς της και θεμάτων εκπαίδευσης ενηλίκων (Vellum International Diploma in Travel and Tourism, Mουσική εκπαίδευση στην ειδική αγωγή-25 ώρες-2008, Στερεότυπα και διακρίσεις στην οικογένεια-25 ώρες-2013, Συνεργασία εκπαιδευτικών-οικογένειας-25 ώρες- 2013, Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα-25 ώρες-2014, Εισαγωγή στην Πληροφορική για απασχολούμενης στη μικρή επιχείριση-100 ώρες-2012, Ικανότητα διαχείρισης συγκρούσεων στο χώρο εργασίας-40 ώρες-2013, Οργάνωση και λειτουργία μικρής και πολύ μικρής επιχείρησης-40 ώρες-2012, Πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας-20 ώρες-2012), - διάρκειας μικρότερης των 25 ωρών (Γενικές αρχές λειτουργίας και διαχείριση κρίσεων στα ΣΔΕ-15 ώρες-2013, Ευρωπαϊκή Ατζέντα για την κατάρτιση και την εκπαίδευση ενηλίκων-15 ώρες-2013) 43. ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΑΡΙΝΑ (ένσταση με αρ.πρωτ.47464/ ) Ενδιαφέροντος «Η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών μαζί με την εκτυπωμένη υπογεγραμμένη αίτηση, θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ όπως αναφέρεται στην παράγραφο «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» της παρούσας πρόσκλησης.» 44. ΧΑΤΖΗΔΑΥΙΔ ΔΑΥΙΔ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση έγινε δεκτή. 45. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Ενδιαφέροντος «Η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών μαζί με την εκτυπωμένη υπογεγραμμένη αίτηση, θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ όπως αναφέρεται στην παράγραφο «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» της παρούσας πρόσκλησης.» 46. ΧΕΛΙΔΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση απορρίπτεται διότι δεν κατατέθηκε φάκελος στο ΙΕΚ υποβολής φακέλου. 47. ΓΑΛΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση απορρίπτεται διότι δεν κατατέθηκε φάκελος στο ΙΕΚ υποβολής φακέλου. 48. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Ενδιαφέροντος «Η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών μαζί με την εκτυπωμένη υπογεγραμμένη αίτηση, θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ όπως αναφέρεται στην παράγραφο «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» της παρούσας πρόσκλησης.» 49. ΜΠΑΡΙΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Ενδιαφέροντος δεν υποβλήθηκε φάκελος την περίοδο υποβολής φακέλων δικαιολογητικών.

8 50. ΛΑΓΚΑΡΗ ΑΛΕΞΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Ενδιαφέροντος δεν υποβλήθηκε φάκελος την περίοδο υποβολής φακέλων δικαιολογητικών. 51. ΚΑΨΙΜΑΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΑΡΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Ενδιαφέροντος δεν υποβλήθηκε φάκελος την περίοδο υποβολής φακέλων δικαιολογητικών. 52. ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Ενδιαφέροντος «Η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών μαζί με την εκτυπωμένη υπογεγραμμένη αίτηση, θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ όπως αναφέρεται στην παράγραφο «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» της παρούσας πρόσκλησης.» 53. ΧΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Ενδιαφέροντος δεν υποβλήθηκε φάκελος την περίοδο υποβολής φακέλων δικαιολογητικών. 54. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Ενδιαφέροντος «Η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών μαζί με την εκτυπωμένη υπογεγραμμένη αίτηση, θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ όπως αναφέρεται στην παράγραφο «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» της παρούσας πρόσκλησης.» 55. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Ενδιαφέροντος δεν υποβλήθηκε φάκελος την περίοδο υποβολής φακέλων δικαιολογητικών. 56. ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Ενδιαφέροντος «Η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών μαζί με την εκτυπωμένη υπογεγραμμένη αίτηση, θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους ΔΙΕΚ και ΔΣΕΚ όπως αναφέρεται στην παράγραφο «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» της παρούσας πρόσκλησης.» 57. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Ως προς το σημείο (α), δεν γίνεται δεκτή δεδομένου ότι τα κατατεθέντα δικαιολογητικά δεν υποδεικνύουν την ιδιότητα ΑΜΕΑ.

9 Ως προς το σημείο (β), ύστερα από αναλυτικό έλεγχο του συνόλου των επιμορφώσεων που έχει παρακολουθήσει η υποψήφια η ένσταση γίνεται δεκτή και αναγνωρίζονται: - ως προς την ενότητα 1.3.α ώρες - ως προς την ενότητα 1.3.β ώρες -ως προς την ενότητα 1.3.γ ώρες 58. ΑΓΓΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή διότι με βάση την υπ αρ. πρωτ. 4911/290/ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος «Οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι κατατάσσονται στο τέλος του κάθε αξιολογικού πίνακα αντίστοιχα.» 59. ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Ως προς την ένσταση εναντίον της Δεληγιάννη Μαρίας με αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 61270: Η ένσταση σχετικά με τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών γίνεται δεκτή. Στο πεδίο 1.1.β αφαιρείται το μεταπτυχιακό. Σχετικά με την εργασιακή εμπειρία στο πεδίο 3 γίνεται δεκτή. Η εργασιακή εμπειρία δεν έχει συνάφεια με το διδακτικό αντικείμενο. Σχετικά με τη επιμόρφωση, η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Στο πεδίο 1.3.α δεν μοριοδοτήθηκε επιμόρφωση σύμφωνα με τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά. Σχετικά με την γνώση πρώτης ξένης γλώσσας, στο πεδίο 4.1, η ένσταση έγινε δεκτή. Έχει προσκομιστεί πτυχίο αγγλικής γλώσσας, που δεν προσμετράτε ΠΕ06 Αγγλικής. Σχετικά με τη γνώση Η/Υ στο πεδίο 4.3, η ένσταση γίνεται δεκτή. Δεν έχει προσκομιστεί πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ. Ως προς την ένσταση εναντίον της Λιάνα Αναστασίας με αρ. πρωτ.66221: Σχετικά με τη διδακτική εμπειρία στα ΙΕΚ στο πεδίο 2.1, η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Σχετικά με τη διδακτική εμπειρία σε τριτοβάθμια εκπαίδευση στο πεδίο 2.2.α η ένσταση γίνεται δεκτή. Ο χρόνος προϋπηρεσίας είναι 3 έτη. Για τη γνώση 1 ης ξένης γλώσσας στο πεδίο 4.1 η ένσταση γίνεται δεκτή. Το προσκομισθέν δικαιολογητικό είναι επιπέδου Β1. Για τη γνώση Η/Υ στο πεδίο 4.3, η ένσταση γίνεται δεκτή. Δεν έχει προσκομιστεί δικαιολογητικό που να αποδεικνύει γνώση Η/Υ. 60. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Η Βεζιρτζόγλου Φανή του Μιχαήλ δεν είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από το ΕΟΠΠΕΠ. Η Τσαλουχίδου Ελένη- Γεωργία του Αβραάμ είναι πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ εκπαιδεύτρια ενηλίκων. 61. ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ένσταση με αρ.πρωτ / )

10 Στο πεδίο 1.3 α αναγνωρίζονται 150 ώρες επιμόρφωσης στο αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων. 62. ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Τα πιστοποιητικά επιμορφώσεως που έχουν προσκομιστεί ορθώς δεν έχουν υπολογιστεί στα πεδίο 1.3.α και 1.3.β, ενώ έχουν υπολογιστεί κάποιες ώρες στο πεδίο και 1.3.γ. 63. ΠΙΣΑΡΚΟΒΑ ΕΙΡΗΝΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση δεv γίνεται δεκτή. Στο πεδίο 1,3,α δεν προσμετράτε ορθώς η επιμόρφωση. Για αναγνώριση άριστου επιπέδου ξένης γλώσσας απαιτείται μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, όχι προπτυχιακός. 64. ΔΙΓΑΛΕΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Από τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά έγινε η αλλαγή ειδικότητας από ΠΕ 18,05 Κομμωτικής σε ΤΕ 1.19 Κομμωτικής. 65. ΚΟΥΖΗ ΝΙΚΗ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση δεv γίνεται δεκτή. Στη πρόσκληση δεν αναφέρεται σε αναπηρία συζύγου ΚΟΣΜΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Στο πεδίο 2.2.β Διδακτική εμπειρία σε δευτεροβάθμια εκπαίδευση συμπεριλήφθηκε η προσκομισθείσα διδακτική εμπειρία σε σχολές του ΟΑΕΔ. Σχετικα με τις παρακάτω αιτήσεις: ΒΕΡΓΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (αρ. πρωτ ) και ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (αρ. πρωτ ) ελέγχτηκε το πεδίο 2.2.β και έγινε ορθή μοριοδότηση. 67. ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Με βάση τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά η αίτηση με αρ. πρωτ της ΚΑΡΥΒΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ εμπίπτει στη κατηγορία ΤΕ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Το μεταπτυχιακό που έχει προσκομιστεί στον αρχικό φάκελο δεν αναγνωρίζεται ως συναφές στο πεδίο 1.1.β. Οι ένσταση κατά των : ΛΑΜΠΟΥΡΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ (ΑΡ. ΠΡΩΤ ) και ΡΟΥΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΑΡ. ΠΡΩΤ ) δεν γίνεται δεκτή ως γενική

11 69. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Στο πεδίο 1.1.γ ορθώς δεν αναγνωρίζεται συνάφεια και απορρίπτεται η ένσταση. Στο πεδίο 2.2.β από τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά προκύπτει ένας χρόνος διδακτικής εμπειρίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. 70. ΛΕΒΕΝΤΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Η προσκομισθείσα βεβαίωση επιμόρφωσης δεν έχει συνάφεια με το πεδίο 1.3.β. 71. ΛΙΑΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ένσταση με αρ.πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή. Η προσκομισθείσα βεβαίωση επιμόρφωσης δεν έχει συνάφεια με το πεδίο 1.3.β. 72.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / ) Ύστερα από ενδελεχή έλεγχο των υποβληθέντων δικαιολογητικών δεν προκύπτει το αίτημα του ενιστάμενου ως προς την εργασιακή εμπειρία των 10 ετών και συνεπώς ο αριθμός ετών που έχει υπολογιστεί στον αρχικό πίνακα κατάταξης παραμένει ως έχει. 73.ΔΟΥΡΓΟΥΝΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / ) Ύστερα από ενδελεχή έλεγχο των υποβληθέντων δικαιολογητικών προκύπτει ότι ο μεταπτυχιακός τίτλος του ενιστάμενου εμπίπτει στην κατηγορία των σπουδών σε άλλες ειδικεύσεις- κατευθύνσεις οι οποίες μοριοδοτούνται με 2 μόρια λιγότερο. 74.ΚΑΜΠΥΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / ) Ύστερα από ενδελεχή έλεγχο των υποβληθέντων δικαιολογητικών προκύπτει ότι: 1. Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή ως προς την αναγνώριση εργασιακής εμπειρίας 7,51 ετών σύμφωνα με την σχετική βεβαίωση του ΙΚΑ. 2. Δεν έχουν προσκομιστεί τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 3. Στον αρχικώς υποβληθέντα φάκελο δεν ανευρέθηκαν τα απαιτούμενα από την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δικαιολογητικά. 4. Οι ώρες διδακτικής εμπειρίας έχουν προσμετρηθεί σε άλλη κατηγορία. 75.ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / ) Ύστερα από ενδελεχή έλεγχο των υποβληθέντων δικαιολογητικών δεν προκύπτει το αίτημα της ενιστάμενης ως προς την εργασιακή εμπειρία των 10 ετών διότι δεν είναι σχετική με το αντικείμενο των προκηρυσσόμενων ειδικοτήτων. 76.ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΝΝΑ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / Η ένσταση δεν γίνεται και δεν αναγνωρίζεται εργασιακή εμπειρία βάσει των όσων ορίζονται στην πρόσκληση ως αποδεικτικά για εργασιακή εμπειρία.

12 77.ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή διότι μετά από ενδελεχή έλεγχο του φακέλου της αρχικής αίτησης, δεν βρέθηκε δικαιολογητικό πιστοποίησης γνώσεων χειρισμού Η/Υ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. 78.ΜΠΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση γίνεται δεκτή ύστερα από ενδελεχή έλεγχο των υποβληθέντων δικαιολογητικών. 79.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή διότι τα δικαιολογητικά που υποβλήθηκαν εκ των υστέρων του αρχικού φακέλου δεν λαμβάνονται υπόψη. 80.ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή διότι μετά από ενδελεχή έλεγχο του φακέλου της αρχικής αίτησης, δεν βρέθηκε αποδεικτικό στοιχείο της πολυτεκνικής ιδιότητας (Α.Σ.Π.Ε.). Σημειώνεται ότι τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται εκ των υστέρων του αρχικού φακέλου δεν λαμβάνονται υπόψη. 81.ΚΑΡΑΜΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή διότι τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται εκ των υστέρων του αρχικού φακέλου δεν λαμβάνονται υπόψη. 82.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή διότι μετά από ενδελεχή έλεγχο του φακέλου της αρχικής αίτησης, δεν βρέθηκαν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία που να πιστοποιούν την πλήρη, μερική ή άλλου τύπου απασχόληση. 83.ΤΣΙΠΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ένσταση με Αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή ύστερα από ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο υποψήφιος δεν υπάγεται στην κατηγορία ΑΜΕΑ η οποία να λαμβάνει επιπλέον μόρια ως ποσοστό επί του συνόλου της βαθμολογίας. 84.ΜΠΕΛΙΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) 85.ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΡΗΓΟΡΟΓΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) 86.ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή διότι το αντικείμενο της επιμόρφωσης δεν είναι συναφές με το διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων. Με βάση την πρόσκληση η κ. Γκριμούρα Αναστασία προηγείται διότι έχει μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου. 87.ΜΠΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (αίτηση με αρ. Πρωτ / )

13 88.ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Η εργασιακή εμπειρία που αποδεικνύεται με βάση τα δικαιολογητικά που προσκομίστηκαν είναι 9,08 έτη. Οι 1400 ώρες διδακτικής εμπειρίας δεν προσμετρούνται λόγω έλλειψης υπεύθυνης δήλωσης ή αποδεικτικό ασφαλιστικού φορέα. Με βάση την πρόσκληση η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ, η ημερομηνία της οποίας πρέπει να συμπίπτει με την προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Τα μόρια του κ. Καμάρη Ιωάννη προκύπτουν από τον πίνακα κριτηρίων μοριοδότησης. 89.ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή διότι με βάση την πρόσκληση δεν μοριοδοτείται επιμόρφωση που ήταν προαπαιτούμενη για την πιστοποίηση εκπαιδευτών ΕΟΠΠΕΠ/ΕΚΕΠΙΣ. 90.ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή λόγω έλλειψης υπεύθυνης δήλωσης ή αποδεικτικό ασφαλιστικού φορέα για την αιτούμενη προς αναγνώριση εργασιακή εμπειρία. 91.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή διότι ο υπολογισμός των μορίων από την διοικητική επαλήθευση είναι ορθός. Επίσης, με βάση την πρόσκληση η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ, η ημερομηνία της οποίας πρέπει να συμπίπτει με την προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων. 92.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση γίνεται μερικώς δεκτή. Γίνεται δεκτή η βεβαίωση παρακολούθησης, ωστόσο ο υπολογισμός του διδακτικού έτους από την διοικητική επαλήθευση είναι ορθός και άρα απορρίπτεται. 93.ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή δεδομένου ότι τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά της ενιστάμενης δεν αντιστοιχούν στις απαιτήσεις της πρόσκλησης (μετάφραση, επικύρωση σύμφωνα με τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ). 94.ΑΙΝΑΤΖΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) 95.ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή διότι, με βάση την πρόσκληση, η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ, η ημερομηνία της οποίας πρέπει να συμπίπτει με την προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων. 96.ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή δεδομένου ότι τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά της ενιστάμενης δεν αντιστοιχούν στις απαιτήσεις της πρόσκλησης (πιστοποιητικό χορήγησης ισοτιμίας). 97.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή δεδομένου ότι τα προσκομισθέντα δικαιολογητικά της ενιστάμενης δεν αντιστοιχούν στις απαιτήσεις της πρόσκλησης (μετάφραση, επικύρωση σύμφωνα με τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ).

14 98.ΙΑΤΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) 99.ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ ΙΩΑΝΝΑ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ένσταση δεν γίνεται δεκτή διότι με βάση την πρόσκληση δεν μοριοδοτείται επιμόρφωση που ήταν προαπαιτούμενη για την πιστοποίηση εκπαιδευτών ΕΟΠΠΕΠ/ΕΚΕΠΙΣ, όπως επίσης και επιμορφώσεις με διάρκεια μικρότερη των 25 ωρών ΛΑΓΑΡΙΑ ΑΝΝΑ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) 101. ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (αίτηση με αρ. Πρωτ / ) Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Μαυρή Δέσποινα Παπαϊωάννου Παρασκευή Σταυροπούλου Μαρία

έκρινε ως ακολούθως:

έκρινε ως ακολούθως: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ EKΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ» (ΣΔΕ) (ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 660/8/26235/7-8-2019) Στην Αθήνα σήμερα, Τρίτη, 1/10/2019,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 660/9/26236/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 660/9/26236/ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 660/9/26236/07-08-2019. Στην Αθήνα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή αφού μελέτησε τις παρακάτω ενστάσεις και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και συζήτησε διεξοδικά για αυτές, αποφάσισε τα εξής:

Η επιτροπή αφού μελέτησε τις παρακάτω ενστάσεις και όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και συζήτησε διεξοδικά για αυτές, αποφάσισε τα εξής: ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ : 660/4/21971/11.04.2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΚΔΒΜ ΑΠ7 και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, 21-07-2017 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης υποψηφίων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 660/4/6139/14-2-2017 για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, 26-0-2018 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ένσταση απορρίπτεται διότι η διδακτική εµπειρία στα ΙΕΚ δεν προσµετράται στη συνολική διδακτική εµπειρία.

Η ένσταση απορρίπτεται διότι η διδακτική εµπειρία στα ΙΕΚ δεν προσµετράται στη συνολική διδακτική εµπειρία. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012 για την επιλογή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ στους Δήμους υλοποίησης των Πράξεων Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Μαρούσι, 27/06/2014 ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ. 6617

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Μαρούσι, 27/06/2014 ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ. 6617 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Μαρούσι, 7/06/014 ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα, 16/10/2019 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Πρ. 12986 ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------------------------------------------------------------------ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 2

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, 19-10-015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012 για την επιλογή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ στους Δήμους υλοποίησης των Πράξεων Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης υποψηφίων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 660/4/6139/14-2-2017 για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/17/35477 3/12/2012.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/17/35477 3/12/2012. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/17/35477 3/12/2012 για την επιλογή Α) ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 4 η ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ Κομοτηνή, 20-09-2018 Αρ.Πρωτ: 13183 «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΑΜΟΙΒΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/11/25284/02-10-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/11/25284/02-10-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/11/25284/02-10-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑ ΟΣ - ΚΡΗΤΗΣ Στην Αθήνα σήµερα Παρασκευή 11

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με Αρ. Πρωτ. 602/19/3926 24/12/2012 για την επιλογή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ στους Δήμους υλοποίησης των Πράξεων Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, 21-07-2017 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 27681 1 Ιουλίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2678 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Κριτήρια και διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτών ενηλίκων στα Δημόσια Ινστιτούτα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Αθήνα, 04/08/2011 Αρ. Πρωτ: 19389 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/2/3463/30-1-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/2/3463/30-1-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/2/3463/30-1-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Στην Αθήνα σήµερα Πέµπτη 5 Ιουνίου 2014 συνεδρίασε η Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/10/36944

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/10/36944 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/10/36944 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Για την επιλογή 1. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ διά ζώσης ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (ΚΔΒΜ) ΔΗΜΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. Κ1/ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. Κ1/ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, 9-08-016

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/16/35400/ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/16/35400/ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 602/16/35400/30-11-2012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ. Ι.ΒΙ.Μ. ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΕΣ Στην Αθήνα σήµερα Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 συνεδρίασε η Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων που ορίστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Ο Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τμήμα: Προσωπικού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Ο Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Τμήμα: Προσωπικού Xαϊδάρι, 15-09-2017 Αριθμ. Πρωτ.: 26634 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΥ ΑΜΟΙΒΗΣ ΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ Ψ.Ν.Α. ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 1733/81/20.02.2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΙΝΕΔΙΒΙΜ (ΑΔΑ: ΒΙΕ946ΨΖΣΠ-Φ3Μ) Περί έγκρισης προσωρινών πινάκων κατάταξης με βάση την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Aρ. Πρωτ. 27414 Aθήνα 19/10/2010 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΟ

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΕΚ ΓΙΑ ΤΟ 2019-2020 02-08-2019 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 5-8-2019) Παρακαλούμε πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Ο Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο Α Τ Τ Ι Κ Η Σ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Ο Ν Ο Σ Ο Κ Ο Μ Ε Ι Ο Α Τ Τ Ι Κ Η Σ Διεύθυνση Διοικητικού Xαϊδάρι, 12-09-2018 Αριθμ. Πρωτ.: 26105 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΥ ΑΜΟΙΒΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΚ Ψ.Ν.Α. ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 ΚΑΙ ΕΑΡΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Η επιτροπή εισηγείται τα παρακάτω για τις ενστάσεις των :

Η επιτροπή εισηγείται τα παρακάτω για τις ενστάσεις των : Πρακτικό επιτροπής εξέτασης ενστάσεων επί των προσωρινών αποτελεσμάτων για τις θέσεις Υπευθύνων Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας και Υπευθύνων Οργάνωσης σύμφωνα με την πρόκληση 602.7.30437/04/06/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 660/12/71455/10/10/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΝΕΔΙΒΙΜ

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 660/12/71455/10/10/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΝΕΔΙΒΙΜ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 660/12/71455/10/10/2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΝΕΔΙΒΙΜ Α) ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ στους Δήμους υλοποίησης των Πράξεων. Β) ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 25/07/2013 Αρ. Πρωτ: 602/12/42090 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ στο πλαίσιο του Εργου με τίτλο: «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Δήμων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Aρ. Πρωτ. 25579 Aθήνα, 6/10/2010 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) 8ου Τ.Ο.Ψ.Υ. Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ «Αθηνά Ελπίς»

Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) 8ου Τ.Ο.Ψ.Υ. Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ «Αθηνά Ελπίς» Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (Κοι.Σ.Π.Ε.) 8ου Τ.Ο.Ψ.Υ. Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ «Αθηνά Ελπίς» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ι ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η Μονάδα Ψυχικής Υγείας Κοι.Σ.Π.Ε. «Αθηνά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΔΣ ΓΙΑ

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΟΙΚΕΙΟΥ ΔΣ ΓΙΑ Έδρα Υπηρεσίας: ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ,30/05/2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1/2013 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ :150 Ειδικότητα : ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΦΩΤΟΑΝΤΙΦΡΑΦΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 19/11/2012 Αρ. Πρωτ: 602/14/34087 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ στο πλαίσιο του Υποέργου 1 των Πράξεων με τίτλο: «Κέντρα Δια Βίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 660/3/56566/3-12-2013, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2679 26 Ιουλίου 2017 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 260 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Κριτήρια Μοριοδότησης για την επιλογή Συμβούλων Ψυχολόγων στα Σχολεία Δεύτερης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 12/09/2012 Αρ. Πρωτ: 602/13/48034 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων», το οποίο υλοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ (Ποσοστό 60%)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ (Ποσοστό 60%) ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Υπηρεσία : ΛΒ ΕΠΚΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΥΠΟΤΜΗΜΑ 4: ΚΑΡΤΕΡΙ ΓΕΡΑΚΑΡΙ ΠΑΡΓΑ ΑΠΟ Χ.Θ 0+000 ΕΩΣ Χ.Θ. 14.937 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ (Κατά φθίνουσα σειρά)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ (Κατά φθίνουσα σειρά) ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Υπηρεσία : Αρ. Διαγ/σμ: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΙΔΟΧ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 2 "ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ" ΣΤΟ ΕΡΓΟ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Χίου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Χίου ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΔΗ.Κ.Ε.Χ(ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΙΟΥ) ΡΙΖΑΡΙΟΥ & ΠΑΣΠΑΤΗ, Τ.Κ. 8200 Χίος Τηλ. 2270806 Fax: 22704375 e-mail:daexch@otenet.gr Χίος 08 / 04 / 205 Αριθμ. Πρωτ.: 362 Έχοντας υπόψη: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/9/69134/29-09-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΔΕ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/9/69134/29-09-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΔΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 660/9/69134/29-09-2014 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΣΔΕ Στην Αθήνα σήμερα Δευτέρα 02/02/2015 συνεδρίασε η Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης υποψηφίων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ.: 660/1/982/05-01-2017 και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα, 18-01-2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Πρ. 782/34 ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------------------------------------------------------------------ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή αίτησης σύναψης σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή αίτησης σύναψης σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή αίτησης σύναψης σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου) Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μον. Διασφάλισης Ποιότητας & Ανθρώπινων

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση Εκδήλωση Ενδιαφέροντος EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑTΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΠ.Ε.Σ) ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΎΟΣΜΟΣ /06/07 ΑΡ. ΠΡ. Φδεππς/70 Προς: ΔΕΠΠΣ ΚΟΙΝ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Σήμερα, Δευτέρα 18/05/2015 και ώρα 09.30 π.μ. στα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ.

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ Α' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤ/ΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Μαρούσι, 06-08-2019 ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ (60%) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ (40%)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ (60%) ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ (40%) ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Υπηρεσία : ΙΘ' ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Υποψηφί ων ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ι.Ε.Κ.) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 Φ.Ε.Κ.: 1961/Β'/30-06-2016 ΣΧ. ΕΤΟΣ: 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 20-10-2015 Αρ. Πρωτ: 3557/159/20-10-2015

Αθήνα, 20-10-2015 Αρ. Πρωτ: 3557/159/20-10-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 20-10-2015 Αρ. Πρωτ: 3557/159/20-10-2015

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 22/08/2018 Αρ.Πρ: 33583

Θεσσαλονίκη 22/08/2018 Αρ.Πρ: 33583 12 ΚΙΝΑ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΙΟΣ ΑΝ219728 1 26 2 16,20 800 60,0 324,0 1.184,00 12 13 ΓΟΥΛΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΑ278215 1 44 2 15,45 800 60,0 309,1 1.169,09 13 14 ΓΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΒ713020 1 12 18,40 800

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Αρ. Πρωτ. 697 Αθήνα 0.11.008 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες σχετικά με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο ή στην ηλεκτρονική δ/νση

Πληροφορίες σχετικά με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο τηλέφωνο ή στην ηλεκτρονική δ/νση 1 ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Αθήνα, 07/04/2017 Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Άρθρο 1 Επιλογή με σειρά προτεραιότητας υπό τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. Άρθρο 1 Επιλογή με σειρά προτεραιότητας υπό τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π. ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Άρθρο 1 Επιλογή με σειρά προτεραιότητας υπό τον έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π. Οι κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας

Διαβάστε περισσότερα

Λαμία 25/1/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

Λαμία 25/1/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΟΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία 25/1/2012 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΛΑΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: 3ο χιλ. Π.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών 35100 Λαμία ΠΡΟΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ΚΟΙΝ: TEI ΛΑΜΙΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο.Α.Ε.Δ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ο.Α.Ε.Δ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ: 59952/30-08-2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Φ.Ε.Κ.: ΣΧ. ΕΤΟΣ: 1961/Β'/30-06-2016 2017-2018 Ο.Α.Ε.Δ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

θα δημιουργήσει ανοικτό μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων για τα ακόλουθα αντικείμενα κατάρτισης:

θα δημιουργήσει ανοικτό μητρώο εκπαιδευτών ενηλίκων για τα ακόλουθα αντικείμενα κατάρτισης: 1 ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Αθήνα, 07/04/2017 Το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα της υπ αριθ. πρωτ. Β 7013/ Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποτελέσματα της υπ αριθ. πρωτ. Β 7013/ Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙAΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ερυθρού Σταυρού 28 και Καρυωτάκη, 22 100 Τρίπολη Τηλέφωνο: 2710 230380 Fax: 2710 230 383 Τρίπολη, 21/04/2016 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαρούσι ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 225 / Y1

EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαρούσι ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 225 / Y1 EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μαρούσι 08. 04.2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 225 / Y1 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣ: ----- Ο.Λ.Μ.Ε. olme @ otenet. gr Ανδρέα Παπανδρέου 37 Μαρούσι, Τ.Κ. 151 80 Δ.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------------ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣH ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ----- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 65 Τ.Κ. Πόλη: 571,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 9: «ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡ/ΝIA: 13/07/2017 ΣΕΛΙΔΑ 1

ΗΜΕΡ/ΝIA: 13/07/2017 ΣΕΛΙΔΑ 1 ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Υ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ» ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Μόρια Πτυχίου Μόρια Διδακ/κου. Διδακ/κου τίτλου Μόρια Γνώσης Ξένης. Μόρια Μεταπ/κου Μόρια 2ου Μεταπ/κου ή

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Μόρια Πτυχίου Μόρια Διδακ/κου. Διδακ/κου τίτλου Μόρια Γνώσης Ξένης. Μόρια Μεταπ/κου Μόρια 2ου Μεταπ/κου ή ΗΜΕΡ/ΝIA: 29-05-2017 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΙΣ 11/7/2017 ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:1848 ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΘΕΣΕΙΣ: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρακτικό Επιλογής για θέση εξωτερικού συνεργάτη για έλεγχο εγκαταστάσεων και εξοπλισμού

ΘΕΜΑ: Πρακτικό Επιλογής για θέση εξωτερικού συνεργάτη για έλεγχο εγκαταστάσεων και εξοπλισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Αθήνα, 30 Απριλίου 2015 Αρ.Πρωτ. Ε.Ι.Π.: 1338 Αρ. Πρωτ. Διαύγειας: 481 ΘΕΜΑ: Πρακτικό Επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Βόλος 20/10/16 Αρ. Πρωτ. 5924 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η Κοινωφελής επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α' (ΕΝΙΑΙΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ)

ΠΙΝΑΚΑΣ Α' (ΕΝΙΑΙΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ Α' (ΕΝΙΑΙΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ) Διαγωνισμός : 1/364Μ/28 / 2/8/28 Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δεκατεσσάρων (14) συνολικώς θέσεων των κατηγοριών Τεχνολιγικής Εκπαίδευσης,Δευτεροβάθμιας

Διαβάστε περισσότερα

5. Την υπ. αριθ. 06/ Απόφαση Επιτροπής Ερευνών περί έγκρισης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

5. Την υπ. αριθ. 06/ Απόφαση Επιτροπής Ερευνών περί έγκρισης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων Μονάδα Διενέργειας Διαγωνισμών & Διαχείρισης Συμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΤΗΣ

ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΤΗΣ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 24/07/2015 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (ΣΔΕ) ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2017-2018 (ΑΡ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ή ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ Η Επιτροπή Πιστοποίησης, αφού εξέτασε τις συνθήκες των εξετάσεων πιστοποίησης που διεξήχθησαν σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 121929/Η/31-07-2014 (Φ.Ε.Κ. 2123/Β /01-08-2014) και έλεγξε την ορθότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ Ι.Ε.Κ. Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ Ι.Ε.Κ. Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Γ.Γ.Δ.Β.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37 Τ.Κ. Πόλη: 11 80 Μαρούσι Ιστοσελίδα:

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ --------- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣ/ΚΟΥ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ --------- ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 1 Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 02-09-2013 ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Καλλιθέα, 27-01-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ Αρ. Πρ. 1162 ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------------------------------------------------------------------ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΠΙΠΕ ΟΥ 2 ΣΙΒΙΤΑΝΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΛ.: 2102896751 Fax: 2102835647 e-mail:eidlog2@aspete.gr Μαρούσι, 13/11/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΛ.: 2102896751 Fax: 2102835647 e-mail:eidlog2@aspete.gr Μαρούσι, 13/11/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Ταχ. Δ/νση: Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη», Ηράκλειο Αττικής, Τ.Κ. 14121 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΛ.: 2102896751 Fax: 2102835647

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Άγιος Δημήτριος: 5--206 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Αριθ. Πρωτ.: 90 ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (Ν.Π.Δ.Δ.) Δ/νση: Άγιου Δημητρίου 26 & Ειρήνης 7 Άγιος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου) Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μον. Διασφάλισης Ποιότητας & Ανθρώπινων Πόρων ΕΛΚΕ ΑΠΘ Καραστογιάννης Δημοσθένης 2310-994082 2310-200392 Prosk@rc.auth.gr 84613 Θεσσαλονίκη, 13/01/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ 15 η /24-02 -2015

ΠΡΑΞΗ 15 η /24-02 -2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Λάρισα 24-02-2015 Αρ.Πρωτ. 80 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Π.Ε.Κ.) ΛΑΡΙΣΑΣ Ταχ. Δ/νση: Πλούτωνος

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, Αρ. Πρωτ:4259/221/

Αθήνα, Αρ. Πρωτ:4259/221/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 05-09-2016 Αρ. Πρωτ:4259/221/01.09.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Ι ΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 24/04/2013 Αρ. Πρωτ: 602/04/25224 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ στο πλαίσιο του Εργου µε τίτλο: «Κέντρα ια Βίου Μάθησης ήµων Στερεάς

Διαβάστε περισσότερα

α/α Κριτήριο Αξιολόγησης Βαθμοί αξιολόγησης Πρόταση-Μεθοδολογικό πλαίσιο υλοποίησης προτεινόμενου έργου

α/α Κριτήριο Αξιολόγησης Βαθμοί αξιολόγησης Πρόταση-Μεθοδολογικό πλαίσιο υλοποίησης προτεινόμενου έργου α/α Κριτήριο Αξιολόγησης Βαθμοί αξιολόγησης Πρόταση-Μεθοδολογικό πλαίσιο υλοποίησης προτεινόμενου έργου (έως πέντε (5) σελίδες Α4, υπό τον τίτλο: «Πρόταση-Μεθοδολογικό πλαίσιο υλοποίησης προτεινόμενου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΓΑ «ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ»

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΓΑ «ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ» Ιωάννινα, 29/05/2015 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΕΓΑ «ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ» Ύστερα από την με αριθ. Πρωτ. 2170/11.05.2015 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΕΛΚΕ, σχετικά με την

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό Επιτροπής Αξιολόγησης. Προς: Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού του ΤΕΙ Κρήτης

Πρακτικό Επιτροπής Αξιολόγησης. Προς: Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού του ΤΕΙ Κρήτης Πρακτικό Επιτροπής Αξιολόγησης Προς: Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού του ΤΕΙ Θέμα: Πρακτικό Επιτροπής Αξιολόγησης για κατάταξη συνεργατών σε σχέση με σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 1879 9 Μαρτίου 018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 111 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Κριτήρια και Μοριοδότηση για την επιλογή Διευθυντών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ (60%) Μόρια Διδακ/κου. Βαθμός Πτυχίου. Μόρια Πτυχίου

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ (60%) Μόρια Διδακ/κου. Βαθμός Πτυχίου. Μόρια Πτυχίου ΗΜΕΡ/ΝIA: 3-Φεβ-15 ΑΡ.ΠΡΩΤ. 131 ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΘΕΣΕΙΣ: ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΟΙΒΟΥ ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

18/07/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

18/07/2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 8/07/208 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ.: οικ 4279 ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Διεύθυνση Διοίκησης Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Διαφάνειας Τμήμα Προσωπικού & Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ

ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΠΙΝΑΚAΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ "ΕΝΑΡΜΟΝIΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ" ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: 01 ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ (ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ) ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛΠΠΩΛΦ-43Δ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Φ. ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ. Μυτιλήνη 28-6-2013 Αριθ. Πρωτ. 51142

ΑΔΑ: ΒΛΠΠΩΛΦ-43Δ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Φ. ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ. Μυτιλήνη 28-6-2013 Αριθ. Πρωτ. 51142 ΕΠΩΝ ΥΜΟ ΟΝΟΜ Α ΟΝΟΜ Α ΠΑΤΡ ΟΣ ΑΡΙΘΜ. ΤΑΥΤΟ Τ. ΑΙΤΙΟΛ ΟΓΙΑ Φορέας : ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Υπηρεσία : ΔΗΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ Έδρα Υπηρεσίας : ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 13-17 Διάρκεια Σύμβασης :Ένα (1) έτος από υπογραφή σύμβασης με δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (Για υποβολή πρότασης σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου) Γραφείο: Πληροφορίες: Τηλ.: Φαξ: e-mail: Αρ. Φακέλου: Μον. Διασφάλισης Ποιότητας & Ανθρώπινων Πόρων ΕΛΚΕ Α.Π.Θ. Παπαβασιλείου Βασίλειος 2310-994026 2310-200392 prosk@rc.auth.gr 81546 Θεσσαλονίκη, 06/04/2015

Διαβάστε περισσότερα

«Εργαστήριο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού»

«Εργαστήριο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού» Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Π. Δ. 432/81 ΤΗΛ: 2610/996660 FAX: 2610/996677 E-mail: rescom@upatras.gr http://research.upatras.gr Πάτρα, 27/06/2018 Αριθμ. Πρωτοκόλλου:

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση μονίμων εκπαιδευτικών στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση μονίμων εκπαιδευτικών στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑTΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΕΠ.Ε.Σ) 2 ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Φιλήμονος 6-8 και Τσόχα Τ.Κ. Πόλη : 11521 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 5390 Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Αρ. Πρωτ. : 5390 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΔΑ: 4ΑΜ9-ΤΜΤ EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Αθήνα, 29-7-2011 ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 06/08/2015 Αριθμ. Πρωτ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Δ/νση: Φωκίδος Αθήνα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 06/08/2015 Αριθμ. Πρωτ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. Δ/νση: Φωκίδος Αθήνα ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 06/08/2015 Αριθμ. Πρωτ. 1187 ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας στο πλαίσιο υλοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 606/248/23068/05-09-21012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 606/248/23068/05-09-21012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 606/248/23068/05-09-21012 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Στην Αθήνα σήμερα 30 Οκτωβρίου 2012 συνήλθε η Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων που ορίστηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014)

ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014) ΙΝΕΔΙΒΙΜ-ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Αριθ. Πρωτ.: 660/1/1658 (17-01-2014) AA ONOMA ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ Α.Ε.Ι. ΜΕΤΑ- ΠΤΥΧΙΑΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα