Kitvision ACTION CAMERA HD5

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Kitvision ACTION CAMERA HD5"

Transcript

1 Kitvision ACTION CAMERA HD5 Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Κύρια Χαρακτηριστικά Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Χρησιμοποιώντας την κάμερα Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της κάμερας Συνδέοντας την κάμερα Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία PC της κάμερας Αδιάβροχη θήκη Αξεσουάρ συναρμολόγησης/ανάρτησης Προδιαγραφές Φροντίδα για την κάμερά σας Αντιμετώπιση Προβλημάτων Κύρια Χαρακτηριστικά Ανάλυση βίντεο HD 720p Ανάλυση φωτογραφίας 1.3 Megapixel Αδιάβροχη μέχρι τα 30 μέτρα Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision HD Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 μέτρων Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Αυτοκόλλητο αξεσουάρ με καμπύλη Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ 2 τεμάχια αυτοκόλλητα επιθέματα 3M ¼ προσαρμογέας βίδας τριπόδου της κάμερας ¼ προσαρμογέας τριπόδου της κάμερας Αντάπτορας τριπόδου Σύνδεσμος αξεσουάρ Αντάπτορας 90 μοιρών Ιμάντες στερέωσης σε κράνος Εγχειρίδιο χρήσης Καλώδιο USB

2 Λειτουργίες 1. Πλήκτρο Κλείστρου/Ok 2. Κορυφαία Ένδειξη λειτουργίας 3. Πλήκτρο Power/Λειτουργίας 4. Ενσωματωμένο μικρόφωνο 5. Θύρα κάρτας Micro SD 6. Είσοδος Micro USB 7. Φακοί 8. Είσοδος Micro HDMI 9. Ένδειξη λειτουργίας 10. Ένδειξη φόρτισης 11. Ενσωματωμένη οθόνη LCD 12. Πλήκτρο Επάνω 13. Ενσωματωμένο Ηχείο 14. Πλήκτρο Κάτω 15. Κάλυμμα μπαταρίας 16. Κλείδωμα καλύμματος μπαταρίας Οδηγίες χρήσης Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση 1. Πιέστε παρατεταμένα το πλήκτρο Power/Λειτουργίας (3) για να ενεργοποιήσετε την κάμερα. 2. Πιέστε παρατεταμένα το πλήκτρο Power/Λειτουργίας (3) για να απενεργοποιήσετε. Φορτίζοντας τη μπαταρία Η κάμερα έχει μια ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Παρακαλούμε φορτίστε πλήρως τη μπαταρία πριν τη χρήση. 1. Απενεργοποιήστε την κάμερα. 2. Συνδέστε την επαφή micro USB του USB καλωδίου στην κάμερα και το άλλο άκρο σε ένα φορτιστή με θύρα USB. 3. Όλες οι ενδείξεις θα ενεργοποιηθούν ενώ φορτίζει και η LCD (11) θα εμφανίζει το επίπεδο της μπαταρίας. 4. Μόλις φορτιστεί πλήρως στην οθόνη LCD (11) θα εμφανιστεί μπαταρία 100%. Σημείωση: Το σώμα της κάμερας μπορεί να είναι ζεστό μετά από εκτεταμένη χρήση. Αυτό είναι φυσιολογικό.

3 Εισάγοντας την κάρτα μνήμης Η κάμερα Escape HD5 δεν έχει εσωτερική μνήμη. Για να μπορέσετε να κάνετε εγγραφή βίντεο ή λήψη φωτογραφιών χρησιμοποιώντας την κάμερα, θα πρέπει να εισάγετε μια κάρτα μνήμης micro SD (32 GB max, δεν περιλαμβάνεται). 1. Βεβαιωθείτε πως η κάμερα είναι απενεργοποιημένη. 2. Εισάγετε την κάρτα μνήμης στη θύρα TF/micro SD (5). 3. Η κάμερα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο FAT32. Αν η κάρτα μνήμης δεν είναι συμβατή, θα χρειαστεί μορφοποίηση (format). 4. Για να κάνετε σωστά format στην κάρτα, πηγαίνετε στο τμήμα Αλλαγή ρυθμίσεων κάμερας πιο κάτω σε αυτό το εγχειρίδιο και ακολουθήστε τις οδηγίες Γενικές Ρυθμίσεις. Αλλαγή της λειτουργίας της κάμερας Η κάμερα έχει τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες: Φωτογραφία, Βίντεο, Αναπαραγωγή και ρυθμίσεις. 1. Πιέστε το πλήκτρο Power/ Λειτουργίες (3) επανειλημμένα για να επιλέξετε μια από τις λειτουργίες. Βίντεο Για να κάνετε λήψη βίντεο Φωτογραφία Αναπαραγωγή Ρυθμίσεις Για να κάνετε λήψη φωτογραφιών Για να δείτε τις λήψεις Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις Εγγραφή Βίντεο 1. Ενεργοποιήστε την κάμερα και θα εκκινήσει αυτόματα με τη λειτουργία βίντεο. Αν βρίσκεται σε άλλη λειτουργία, πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργίες (3) για να ρυθμίσετε την κάμερα στη λειτουργία Βίντεο. 2. Χρησιμοποιήστε την LCD (11) για να δείτε τη λήψη σας, έπειτα πιέστε το πλήκτρο Κλείστρου/Ok (1) για να ξεκινήσετε την εγγραφή. 3. Ενώ κάνετε εγγραφή η Ένδειξη Λειτουργίας (9) και η Κορυφαία ένδειξη Λειτουργίας (2) θα αναβοσβήνουν, η οθόνη LCD (11) θα εμφανίσει ένα φωτεινό κόκκινο κύκλο και την ένδειξη για πόση ώρα κάνει εγγραφή. 4. Πιέστε το Πλήκτρο Κλείστρου/Ok (1) ξανά για να διακόψετε την εγγραφή. Σημείωση: Η κάμερα θα σταματήσει την εγγραφή και θα αποθηκεύσει αυτόματα όταν η χωρητικότητα της μνήμης είναι πλήρης ή όταν είναι πολύ χαμηλή η στάθμη της μπαταρίας.

4 Εγγραφή ήχου σε βίντεο Αν χρησιμοποιείτε την κάμερα με την αδιάβροχη θήκη, η εγγραφή ήχου θα πραγματοποιείται αν και θα ακούγεται πιο χαμηλά. Για καλύτερη ποιότητα ήχου, η κάμερα θα πρέπει να χρησιμοποιείται χωρίς τη θήκη. Όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα χωρίς τη θήκη, παρακαλούμε να δώσετε επιπλέον προσοχή ώστε να μην βραχεί. Λήψη φωτογραφίας 1. Ενεργοποιήστε την κάμερα και πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργία (3) για να ρυθμίσετε την κάμερα στη λειτουργία Φωτογραφίας. 2. Χρησιμοποιήστε την οθόνη LCD (11) για να προβάλετε τη λήψη σας και έπειτα πιέστε το πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) για να κάνετε λήψη φωτογραφίας. 3. Αφού έχετε κάνει λήψη της φωτογραφίας, η Ένδειξη Λειτουργίας (9) θα ανάψει μια φορά. Αναπαραγωγή των αρχείων 1. Ενεργοποιήστε την κάμερα και πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργία (3) για να ρυθμίσετε την κάμερα στην Αναπαραγωγή. 2. Για να περιηγηθείτε στα αρχεία χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Επάνω (12) και το πλήκτρο Κάτω (14). Παρακολουθώντας αρχεία βίντεο 1. Μόλις επιλέξετε ένα αρχείο βίντεο πιέστε το πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) για αναπαραγωγή. 2. Ενώ γίνεται αναπαραγωγή του βίντεο μπορείτε να κάνετε fast forward πιέζοντας το πλήκτρο Κάτω (14) ή rewind πιέζοντας το πλήκτρο Πάνω(12). 3. Ενώ γίνεται αναπαραγωγή του βίντεο μπορείτε να κάνετε παύση πιέζοντας τα πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) Διαγράφοντας αρχεία από την κάρτα μνήμης micro SD 1. Επιλέξτε το αρχείο που θέλετε να διαγράψετε με το πλήκτρο Πάνω (12) ή το πλήκτρο Κάτω(14). 2. Πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργία (1) και το μενού Ρυθμίσεων θα εμφανιστεί. 3. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Κάτω (14) για να μετακινηθείτε στην επιλογή Διαγραφή. 4. Πιέστε το πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) για να μπείτε στην επιλογή Διαγραφής. 5. Επιλέξτε «Διαγράψτε Ένα» και πιέστε το πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) για καταχώρηση, επιλέξτε «Ακύρωση» για να ακυρώσετε τη διαδικασία ή «Εκτέλεση» για να διαγράψετε μόνιμα το αρχείο. 6. Επιλέξτε «Διαγραφή όλων» για να διαγράψετε όλα τα αρχεία από την micro SD κάρτα, πιέστε το πλήκτρο Κλείστρο/ Ok (1) για καταχώρηση, επιλέξτε «Ακύρωση» για να ακυρώσετε τη διαδικασία ή «Εκτέλεση» για να διαγράψετε μόνιμα το αρχείο. Αφαίρεση της μπαταρίας 1. Μετακινήστε το κλείδωμα καλύμματος μπαταρίας (16) στη φορά του βέλους. 2. Σηκώστε το κάλυμμα της μπαταρίας (15). 3. Αφαιρέστε τη μπαταρία.

5 Αλλαγή των ρυθμίσεων της κάμερας Γενικές ρυθμίσεις 1. Για να μπείτε στο μενού των γενικών ρυθμίσεων, πιέστε το πλήκτρο Power/Λειτουργία (3) τρεις φορές ή μέχρι να εντοπίσετε το μενού Ρυθμίσεων. 2. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Πάνω (12) και το πλήκτρο Κάτω (14) για να περιηγηθείτε στο μενού των Ρυθμίσεων. 3. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Κλείστρο/Ok (1) για να μπείτε στο υπο-μενού. Στις Γενικές Ρυθμίσεις του μενού, θα βρείτε τις ακόλουθες επιλογές: ΜΕΝΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ανάλυση Αλλάξτε την ανάλυση του βίντεο για την εγγραφή. Επιλέξτε μικρότερο μέγεθος βίντεο για να κάνετε εγγραφή περισσότερη ώρα [720p] / [VGA] Αποτύπωση Αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε ημερομηνία και ώρα στα Χρόνου βίντεό σας κατά τη λήψη [On] / [Off] Εντοπισμός Ρυθμίστε την κάμερα να σταματά την εγγραφή βίντεο αυτόματα όταν δεν κινείται. Όταν Κίνησης κινηθεί ξανά, θα ξεκινήσει την εγγραφή αυτόματα [Off] / [High] / [Normal] / [Low] Χρόνος Βίντεο Οριοθετήστε τον χρόνο που θέλετε να έχει κάθε βίντεο, η κάμερα θα ξεκινήσει την εγγραφή του επόμενου βίντεο αυτόματα μετά από την διακοπή [Off] / [1minute] / [3minutes] / [5minutes] / [10minutes] Εγγραφή Φωνής Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε την εγγραφή φωνής στα βίντεό σας [On] / [Off] EV [+2.0] / [+5/3] / [+4/3] / [+1.0] / [+1/3] / [+0.0] / [-1.0] / [-4/3] / [-5/3] / [-2.0] Διαγραφή Διαγράψτε ένα ή όλα τα αρχεία χρησιμοποιώντας αυτό το υπο-μενού, μόλις επιβεβαιώσετε μια επιλογή θα λάβετε μια επιπλέον εντολή για να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας [Delete One] / [Delete All] Κλείδωμα/ Κλειδώστε τα αρχεία σας για να αποφύγετε τη διαγραφή τους από λάθος. Η επιλεγμένη Ξεκλείδωμα ενέργεια θα πραγματοποιηθεί στο τελευταίο αρχείο [Lock One] / [Delete All] / [Unlock One] / [Unlock All] Ήχος Αλλάξτε τον ήχο των πλήκτρων [0] / [1] / [2] / [3] / [4] / [5] / [6] / [7] Μορφοποίηση Κάνετε Format στη μονάδα μνήμης, αυτό θα διαγράψει όλα τα δεδομένα της κάρτας σας (Format) και θα δημιουργήσει αρχείο με πρωτόκολλο FAT32 [Cancel] / [Execute] Γλώσσα Αλλάξτε τη γλώσσα της κάμερας [English] / [German] / [French] / [Spanish] / [Italian] / [Portuguese] / [Chinese traditional] / [Chinese Simplified] / [Japanese] / [Russian] Αυτόματη Αυτόματη απενεργοποίηση της κάμερας μετά από καθορισμένο χρόνο [Off] / [1min] / απενεργοποίηση [3min] / [5min] Απενεργοποίηση Αυτόματη απενεργοποίηση της οθόνης μετά από καθορισμένο χρόνο για εξοικονόμηση οθόνης LCD ενέργειας [Off] / [1min] / [2min] / [3min] Επαναφορά Επαναφορά των ρυθμίσεων στις αρχικές τιμές/επιλογές [Cancel] / [Execute] συστήματος Συχνότητα φωτός Αλλαγή της συχνότητας φωτός της κάμερας [50Hz] / [60Hz] Ημερομηνία Όταν ενεργοποιηθεί το Time Stamp βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία και ώρα είναι σωστές. Χρησιμοποιείστε τα πλήκτρα Πάνω και Κάτω για να επιλέξετε, και πατήστε το Κλείστρο/Ok για να προχωρήσετε Έκδοση Από εδώ μπορείτε να δείτε τον αριθμό του μοντέλου της κάμεράς σας, και την έκδοση του firmware.

6 Συνδέοντας την κάμερα σε μια HDTV 1. Συνδέστε την micro HDMI απόληξη ενός καλωδίου micro HDMI σε HDMI (δεν περιλαμβάνεται) στην είσοδο micro HDMI της κάμερας (8), και την άλλη άκρη στη θύρα HDMI της τηλεόρασης. 2. Ανάψτε την HDTV και επιλέξτε την κατάλληλη πηγή HDMI. 3. Ακολουθείστε τις οδηγίες για αναπαραγωγή αρχείων που αναφέρθηκαν νωρίτερα σε αυτό το εγχειρίδιο. 4. Όταν τελειώσετε, σβήστε την κάμερα και την τηλεόραση πριν βγάλετε το καλώδιο HDMI. Συνδέοντας την κάμερα στον υπολογιστή Υπάρχουν 2 τρόποι να μεταφέρετε αρχεία από την κάρτα micro SD της κάμερας σε υπολογιστή: Βάζοντας την κάρτα micro SD σε ένα card reader. Συνδέοντας την κάμερα στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο micro USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Συνδέοντας την κάμερα σε υπολογιστή με το καλώδιο USB 1. Συνδέστε τη μία άκρη του καλωδίου USB που παρέχεται στο micro USB της κάμερας (6), και την άλλη άκρη στη θύρα USB του υπολογιστή, και ανάψτε την κάμερα. 2. Η ένδειξη Mass Storage θα εμφανιστεί στην οθόνη LCD (7). 3. Ανοίξτε το [My Computer] ή τον [Windows Explorer ] στο PC. Το Removable Disk θα είναι στη λίστα με τις συσκευές αποθήκευσης. Κάντε διπλό κλικ στο Removable Disk για να δείτε τα περιεχόμενα. Τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην κάμερα βρίσκονται στο folder DCIM. 4. Αντιγράψτε τα αρχεία που θέλετε στο PC. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία κάμερας του υπολογιστή 1. Συνδέστε τη μία άκρη του καλωδίου USB που παρέχεται στο micro USB της κάμερας (6), και την άλλη άκρη στη θύρα USB του υπολογιστή, και ανάψτε την κάμερα. 2. Η ένδειξη PC Cam θα εμφανιστεί στην οθόνη LCD. Αν χρησιμοποιείτε Windows XP, ανοίξτε το [My Computer], και κάντε διπλό κλικ στο USB video tool. Αν χρησιμοποιείτε Windows Vista, 7 ή 8, η λειτουργία PC Camera μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσω software τρίτων (πχ Skype, κτλ). Αδιάβροχη θήκη Η Escape HD5 Action Camera περιλαμβάνει μια θήκη που είναι αδιάβροχη μέχρι τα 30 μέτρα. Όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα σε υγρό περιβάλλον, πάντα να την προστατεύετε με την αδιάβροχη θήκη. Συνιστάται η χρήση της θήκης και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, για γενική προστασία και αφάλεια.

7 Χρησιμοποιώντας την αδιάβροχη θήκη 1. Ανοίξτε την αδιάβροχη θήκη απελευθερώνοντας το clip στο πάνω μέρος της θήκης, ακολουθώντας τη φορά των βελών. Σύρετε το επάνω tab αριστερά (i) και τραβήξτε το κάθετο βέλος (ii) προς τα πάνω, κρατώντας ταυτόχρονα το οριζόντιο tab στην ξεκλείδωτη θέση. 2. Τοποθετείστε την κάμερα με το σωστό τρόπο, ώστε η θήκη να κλείνει εύκολα και ερμητικά. 3. Κλείστε το επάνω clip καλά για να είναι σίγουρη η προστασία της κάμερας από το νερό. 4. Για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα, χρησιμοποιείστε τα εξωτερικά πλήκτρα της θήκης με τα ελατήρια. Εξαρτήματα συναρμολόγησης/ανάρτησης Για να χρησιμοποιήσετε την κάμερα σε διάφορες δραστηριότητες, παρέχονται 3 διαφορετικά εξαρτήματα ανάρτησης (mounts). Το Mount (A) χρησιμοποιείται για τη στερέωση της κάμερας στις χειρολαβές ποδηλάτου. Το Mount (B) χρησιμοποιεί ένα κολλητικό μηχανισμό στήριξης και ιμάντες, για τη στερέωση της κάμερας σε κράνος. Τα Mounts (C) (κολλητικά) χρησιμοποιούνται για τη στερέωση της κάμερας σε επίπεδες ή ελαφρά καμπύλες ομαλές επιφάνειες. Στερεώνοντας την κάμερα σε ποδήλατο 1. Ξεβιδώστε και τις δύο βίδες (i) και βάλτε τα 2 μισά (ii) του Mount (A) γύρω από την επιθυμητή θέση. 2. Ξαναβιδώστε τις βίδες (I), αρκετά σφιχτά ώστε το mount να είναι σταθερό και ασφαλές. 3. Αφαιρέστε τη βίδα από το πάνω μέρος του mount (iii) και τοποθετήστε την κάμερα (μέσα στην αδιάβροχη θήκη της) στη θέση της, ξανατοποθετήστε τη βίδα και σφίξτε για να αφαλίσετε. 4. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε σημείο στήριξης που κοιτάζει μπροστά, θα σας φανεί χρήσιμος ο αντάπτορας των 90 o (iv) μεταξύ της κάμερας και του ποδηλάτου, ώστε να κάνει την κάμερα να κοιτάζει μπροστά.

8 Στερεώνοντας την κάμερα σε κράνος + (ii) (i) 1. Στερεώστε την κάμερα στο mount clip (i). 2. Περάστε τους ιμάντες από τις εγκοπές σε ένα επίπεδο ή καμπύλο κολλητικό mount (μην αφαιρέσετε την κολλητική ταινία) (ii). 3. Προσκολλήστε το σύνολο σύροντάς το έως ότου κάνει κλικ στη θέση του. 4. Μετά την τοποθέτηση της κάμερας στο mount, χρησιμοποιήστε τον ιμάντα για τη στερέωση στο κράνος. Προσαρμόστε το μήκος ανάλογα με το μέγεθος του κράνους, και μετά πιέστε τα clips προς τα κάτω, ώστε να κλειδώσουν τους ιμάντες στη θέση τους. Στερεώνοντας την κάμερα σε σανίδα ή επίπεδη επιφάνεια γεικότερα 1. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και στεγνή πριν τοποθετήσετε το κολλητικό mount. 2. Αφαιρέστε το κολλητικό χαρτί και κολλήστε το mount στη θέση που θέλετε. 3. Στερεώστε την κάμερα στο mount clip (ii). 4. Προσκολλήστε το σύνολο στο κολλητικό mount (C) σύροντάς το έως ότου κάνει κλικ στη θέση του. Προδιαγραφές Οθόνη 1.5 Φακός 120 o A+ HD ευρυγώνιος Επιλογές γλώσσας English / German / French / Spanish / Italian / Portuguese / Chinese traditional / Chinese Simplified / Japanese / Russian Ανάλυση Video 1080 x 720 / 30fps 640 x 480 / 30fps Video Format AVI Compressed Video Format MJPEG Ανάλυση Photo 1.3 MP Αποθήκευση Micro SD (up to 32 GB) Photo Modes Single shot / Timed / Continuous Συχνότητα 50 Hz / 60 Hz USB USB 2.0 Μπαταρία 900 mah Κατανάλωση V Χρόνος εγγραφής ανά πλήρη Περίπου 90 λεπτά (στα υψηλότερα settings) φόρτιση Λειτουργικό σύστημα Windows XP / Vista / Windows 7 / Mac OS Διαστάσεις (mm) x x Βάρος 58 g

9 Φροντίδα για την Escape HD5 Action camera Παρακαλούμε φροντίστε ώστε η κάμερα: Να μην βρέχεται, εκτός και αν βρίσκεται μέσα στην ειδική αδιάβροχη θήκη. Να μην σας πέσει, καθώς αυτό θα την θέσει αυτόματα εκτός εγγύησης. Να μην ανοιχτεί. Δεν περιέχει εξαρτήματα που μπορούν να επισκευαστούν/αλλαχτούν από τον χρήστη. Να μην εκτεθεί σε ακραίες θερμοκρασίες & θερμοκρασιακές μεταβολές. Να καθαρίζεται με στεγνό απαλό πανί, χωρίς απορρυπαντικά/καθαριστικά. Επίλυση προβλημάτων Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την κάμερα επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το στο Μην απορρίπτετε τις μπαταρίες λιθίου με τα οικιακά απορρίμματα. Παρακαλούμε επιστρέψτε τις στα ειδικά σημεία συλλογής/ανακύκλωσης μπαταριών. JB / Made in China. Kitvision 2015 Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης

Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA. Εγχειρίδιο Χρήσης Kitvision KVESCAPE 4KWC ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Συσκευασίας Kitvision KVESCAPE4KWC Action Camera Αδιάβροχη θήκη 30 m Αξεσουάρ ποδηλάτου Αξεσουάρ σύνδεσης κλιπ Επίπεδο αυτοκόλλητο αξεσουάρ

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA

Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Kitvision KVACTCAM2 ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Ανάβοντας/σβήνοντας την κάμερα Φόρτιση μπαταρίας Αφαίρεση μπαταρίας Εισαγωγή κάρτας μνήμης Format της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. JB. 3593/Κατασκευάζεται στην Κίνα. Kitvision 2015 Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1

Εγχειρίδιο χρήστη. JB. 3593/Κατασκευάζεται στην Κίνα. Kitvision 2015 Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1 Κ Ά Μ Ε Ρ Α Δ Ρ Ά Σ Η Σ Εγχειρίδιο χρήστη JB. 3593/Κατασκευάζεται στην Κίνα. Kitvision 2015 Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1 Περιεχόμενα 4 Βασικά χαρακτηριστικά 4 Περιεχόμενο συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Kitvision Escape HD5W ACTION CAMERA

Kitvision Escape HD5W ACTION CAMERA Kitvision Escape HD5W ACTION CAMERA Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα Κύρια Χαρακτηριστικά Περιεχόμενα συσκευασίας Λειτουργίες Χρησιμοποιώντας την κάμερα Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις της κάμερας Χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών

Εγχειρίδιο Χρήσης. Χαρακτηριστικά προϊόντος. Φόρτιση: Οδηγίες Λειτουργίας. Εναλλαγή λειτουργιών. Κουμπιά Λειτουργιών Εγχειρίδιο Χρήσης Χαρακτηριστικά προϊόντος Με / Χωρίς έξοδο βίντεο HDMI 2,4 ίντσες LTPS TFT LCD οθόνη 4 μέρη του κυρίως φακού. Το εύρος εστίασης είναι 12 εκ. εώς άπειρο Φακοί HD ευρείας γωνίας 4x ψηφιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή. Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω. Μικρόφωνο. Υποδοχή MicroSD. Ηχείο. Οθόνη ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ Πλήκτρο Κλείστρο/Επιλογή Μικρόφωνο Φως Ένδειξης Κατάστασης Πλήκτρο Πάνω Κουμπί Ενεργοποίησης/ Λειτουργιών Φακός Υποδοχή MicroSD Οθόνη Ηχείο Πλήκτρο Κάτω/ Κλείστρο ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. For technical help please visit our support area on

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. For technical help please visit our support area on ΣΗΜΕΙΩΣΗ Φτάνοντας τα 29 λεπτά µέγιστο χρόνο εγγραφή βίντεο η κάµερα θα σταµατήσει αυτόµατα. Μπορεί να ξεκινήσει ξανά εγγραφή µόνο χειροκίνητα. Πριν χρησιµοποιήσετε τη κάµερα στο νερό παρακαλούµε επιβεβαιώστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΙΝΙ DV 100 WP 0 Mini Αδιάβροχη Βιντεοκάμερα Εισαγωγή Η DV 100 WP είναι μια πολύ μικρή βιντεοκάμερα η οποία χρησιμεύει κυρίως για την εγγραφή βίντεο σε εξωτερικούς χώρους. Λόγω της εύκολης

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή ρολογιού Εισαγωγή Αυτό το κομψό ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Το περίβλημα του ρολογιού διαθέτει λεπτή κάμερα και αναγνώστη καρτών Micro SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα Micro SD) για εγγραφή.

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ HD ACTION CAM 1.3 MP Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ HD ACTION CAM 1.3 MP Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ HD ACTION CAM 1.3 MP Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: KAM16033 1. Κουµπί ενεργοποίησης 2. Επιλογέας λειτουργίας Με ένα πάτηµα µπαίνει σε λειτουργία βιντεοσκόπησης, µε δεύτερο πάτηµα µπαίνει

Διαβάστε περισσότερα

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός

Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Κάμερα καταγραφικό Ρολόι χειρός Εγχειρίδιο χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την κάμερα ρολόι χειρός της εταιρείας μας. Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις λειτουργίες που σας προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου

Λογισμικό Διαχείρισης Περιεχομένου Εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή για να εισάγετε, οργανώσετε και να δείτε βίντεο, κατεβάστε το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (συμβατό μόνο με PC). Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fisher-price.com/kidtough

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. DS010 Sweex Multi Panel & Card Reader 53-in-1

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Συνδέσεις. DS010 Sweex Multi Panel & Card Reader 53-in-1 DS010 Sweex Multi Panel & Card Reader 53-in-1 Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τον Multi Panel & Card Reader 53-in-1x. Αυτός ο πολλαπλός πίνακας σας επιτρέπει να διευρύνετε με ευκολία τις

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM SPORT CAM PLAY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM SPORT CAM PLAY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM SPORT CAM PLAY ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε την Energy Sport Cam Play και ελπίζουμε να την απολαύσετε. Η νέα σειρά των action cams της Energy Sistem ενσωματώνει μια

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH. kitsound.co.uk. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο

CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH. kitsound.co.uk. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο kitsound.co.uk CUBE ΗΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH JB. 3079/Κατασκευάζεται στην Κίνα. KitSound 2015 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Christchurch, Dorset, BH23 4FL, Ηνωμ. Βασίλειο 1 1 Είμαστε τεχνίτες. Είμαστε μουσικοί. Είμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Περιγραφή. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση 2. Ρύθμιση 3. Βραχίονας 4. Ενδείκτης ισχύος 5. Ανίχνευση κίνησης (Ενεργοποίηση) Εισαγωγή Ο ανιχνευτής κίνησης είναι ιδανικός για κρυφή ασφάλεια και παρατήρηση. Στο περίβλημα PIR υπάρχει μια συσκευή ανάγνωσης κάρτας SD (δεν περιλαμβάνεται κάρτα SD) για εγγραφή, ενσωματωμένη με τη μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 5 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 4 Α Π Α Ι Τ Ή Σ Ε Ι Σ Σ Υ Σ Τ Ή Μ Α Τ Ο Σ 4 Ε Γ Κ Α Τ Ά Σ Τ Α Σ Η Ε

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης

Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης Γρήγορη Εκκίνηση 1 Γρήγορη Εκκίνηση Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα αντικείμενα που παρουσιάζονται στην Εικόνα 1. (Οι ετικέτες που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία μπορεί να ποικίλουν.)

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV. Ένδειξη καταγραφής με φωνή (VOR) Πλήκτρο μενού. και μνήμης που απομένει. Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ FORUS FSV Ένδειξη καταγραφής Οθόνη LCD Πλήκτρο μενού Ένδειξη μνήμης που απομένει Πλήκτρο εκκίνησης/παύσης Πλήκτρο REW/FF Πλήκτρο Rec/Stop Ενσωματωμένο μικρόφωνο Είσοδος μικροφώνου Έξοδος ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX B3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box B3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο/mp3 player με τεχνολογία Bluetooth,

Διαβάστε περισσότερα

ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΡΟΛΟΪ ΧΕΙΡΟΣ / ΚΑΜΕΡΑ FULL HD ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΨΗ JU-131 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 2 JU-131 Ρολόι / Κάμερα Full HD με νυχτερινή λήψη Συγχαρητήρια για την αγορά σας! Το ρολόι/κάμεραju-131 που επιλέξατε είναι η

Διαβάστε περισσότερα

KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ

KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ KITSOUND KS DIGGIT BLUETOOTH OUTDOOR ΗΧΕΙΟ Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το παρόν εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Περιεχόμενα συσκευασίας - KS DIGGIT Outdoor Bluetooth ηχείο

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM H3 MP3 HEADPHONES SERIES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα Η3 MP3 ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε τη

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ YI ACTION CAMERA 4K ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΟΨΗ 1. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΟΥΤΙΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣ 2. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ 1. ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 2. ΦΑΚΟΙ 3. ΟΘΟΝΗ LCD 4. ΜΕΓΑΦΩΝΟ 8. ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΠΑΚΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 / ESATA Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 132 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel

Εισαγωγή. Περιεχόµενα της συσκευασίας. Ελληνική Έκδοση. Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel JB000160 Ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 Megapixel Sweex Εισαγωγή Σας ευχαριστούµε που προτιµήσατε την ψηφιακή φωτογραφική µηχανή 4,2 megapixel της Sweex. Σας συνιστούµε να διαβάσετε πρώτα προσεκτικά αυτό

Διαβάστε περισσότερα

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ OVERMAX ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ CAMROAD MIRROR 2.0 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προτιμήσατε την Overmax. Συνιστούμε να διαβάσετε ολόκληρο το παρόν εγχειρίδιο, για να αξιοποιήσετε πλήρως

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Παρακαλούμε διαβάστε και ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην τοποθετείτε αντικείμενα

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή την κάμερα!

Ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή την κάμερα! Ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή την κάμερα! Παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών για να βεβαιωθείτε για την ορθή χρήση του προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσετε. Η εγγύηση δεν καλύπτει οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο

S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο S I - 7 0 7 1 2 7 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 3. 5 S T O

Διαβάστε περισσότερα

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης

Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό. Οδηγίες χρήσης Μικροσκοπική κάμερα καταγραφικό Οδηγίες χρήσης 1 Χαρακτηριστικά της συσκευής 1. Πλήκτρο λειτουργίας 2. Λυχνία ένδειξης τροφοδοσίας 3. Λυχνία ένδειξης αναμονής 4. Λυχνία ένδειξης εγγραφής βίντεο 5. Διακόπτης

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Βίντεο ΚΩ : ΜΕΝΤΙΑ Προδιαγραφές Αισθητήρας εικόνας: Ανάλυση: 3.1 Mega CMOS Sensor Super: 2720 x 2040 (Hardware enhancement) Fine: 2048 x 1536 Normal: 1600 x 1200 Low: 1280 x 960 Βιντεοκλίπ: Fine:

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH ON EAR STEREO LED STN-18-BLK Οδηγίες χρήσης για τα STN-18 Ακουστικά Bluetooth 1. Περιγραφή προϊόντος Τα ακουστικά Bluetooth STN-18 είναι υψηλής ποιότητας ακουστικά που παρέχουν

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601

Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Ασύρματη ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης και αμφίδρομης επικοινωνίας για μωρό VB601 Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν τη χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό

Οδηγός εγκατάστασης. 1. Συσκευασία. Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Οθόνη LCD με διαχείριση χρωμάτων Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που θα βρείτε στο CD-ROM προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ1

ENERGY MUSIC BOX BZ1 ENERGY MUSIC BOX BZ1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ1 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με τεχνολογία Bluetooth και hands-free

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14

Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης. (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης (Για Windows και MAC) Ασύρματη κάμερα IP HD περιστροφής / κλισης για εσωτερικούς χώρους v3.14 Περιεχόμενα συσκευασίας 1 Εισαγωγή στο υλικό Εξωτερική περιγραφή ΔΙΑΦΟΡΕΣ Μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. IP004 Sweex Wireless Internet Phone IP004 Sweex Wireless Internet Phone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Wireless Internet Phone. Αυτό το Τηλέφωνο Διαδικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ BT-160 LIGHT Φωτιζόμενο ηχείο Bluetooth Για περισσότερες πληροφορίες: www.lenco.com www.divitec.gr 1 A. Προειδοποίηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM BT7 WIRELESS HEADPHONES ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT7 ασύρματα ακουστικά της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα ακουστικά μπορείτε να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ FDF 8423 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΑΣΦΆΛΕΙΑ... 4 ΣΥΜΒΑΤΆ ΜΈΣΑ... 4 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ ΚΟΥΜΠΙΏΝ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ... 5 ΣΎΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ... 5 ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

SOFOS 3G DIGITAL INFRARED TRAIL CAMERA HC-300M

SOFOS 3G DIGITAL INFRARED TRAIL CAMERA HC-300M SOFOS 3G DIGITAL INFRARED TRAIL CAMERA HC-300M ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Οδηγίες...3 1.1 Γενική περιγραφή...3 1.2 Διεπαφές κάμερας...3 1.3 Εξαρτήματα και χαρακτηριστικά κάμερας...3 1.4 Τηλεχειριστήριο...3

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU007V2 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών

Εισαγωγή. Εγκατάσταση του εξοπλισμού. Ελληνική έκδοση. PU007V2 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών PU007V2 Sweex - Κάρτα PCI 1 παράλληλης & 2 σειριακών θυρών Εισαγωγή Μην εκθέσετε την κάρτα PU007V2 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία ή κοντά σε στοιχεία θέρμανσης.

Διαβάστε περισσότερα

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη

BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN DigiFrame 1590 Οδηγός χρήστη BRAUN PHOTO TECHNIK GMBH, Merkurstr. 8, 72184 Eutingen, Germany Χαρακτηριστικά: 1. Υποστηρίζονται μορφές εικόνας: JPEG, BMP, PNG 2. Υποστηρίζεται μορφή ήχου: MP3 3. Υποστηριζόμενες

Διαβάστε περισσότερα

DC-733i Συνοπτικός οδηγός

DC-733i Συνοπτικός οδηγός DC-7i Συνοπτικός οδηγός Μέρη της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Λαμπάκι χρονομετρητή αυτόματης λήψης. Φλας. Μικρόφωνο 4. Φακός 5. Οθόνη LCD 6. Λαμπάκι λειτουργίας 7. Κουμπί Ζουμ Βλέπε επίσης: Μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ USB 2.0 Adaptor για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Επιτρέπει σύνδεση στο PC συσκευών που διαθέτουν υποδοχές SATA/ IDE μέσω USB2.0

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο χρήσης. ORBIT NANO Drone. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο χρήσης ORBIT NANO Drone Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας 4 Τοποθέτηση & φόρτιση μπαταρίας 4 Προστασία μπαταρίας 4 Micro SD card reader 4 Χειριστήριο 5 Προετοιμασία χρήσης drone 5 Προφυλάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Arlo Baby Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Arlo Baby. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. Κάμερα Arlo Baby Καλώδιο λειτουργίας USB Τροφοδοτικό USB Οδηγός γρήγορης

Διαβάστε περισσότερα

QW8000 Windows Tablet PC

QW8000 Windows Tablet PC QW8000 Windows Tablet PC Γρήγορος V1.0 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Περιεχόμενα Συσκευασίας Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα παρακάτω περιλαμβάνονται στη συσκευασία της συσκευής. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης

Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12. Εγχειρίδιο Χρήσης Καταγραφέας Τηλεφωνικών Κλήσεων Σταθερής Τηλεφωνίας URS12 Εγχειρίδιο Χρήσης 2 Τεχνικά Χαρακτηριστικά Τύπος αρχείων ήχου ΜΡ3 Μνήμη (κάρτα) SD Μέγεθος Μνήμης εώς 8GB Ώρες εγγραφής (1GB=37 ώρες εγγραφής)

Διαβάστε περισσότερα

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό

1 Συσκευασία. Οδηγός εγκατάστασης. Color Management LCD Monitor. Σημαντικό Οδηγός εγκατάστασης Color Management LCD Monitor Σημαντικό Διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, αυτόν τον Οδηγό εγκατάστασης και το Εγχειρίδιο χρήστη που είναι στο CD-ROM για να εξοικειωθείτε με την ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Φωτιζόμενο ηχείο

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Φωτιζόμενο ηχείο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Φωτιζόμενο ηχείο Για περισσότερες πληροφορίες: www.lenco.com www.divitec.gr Α. Προειδοποίηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Μην τοποθετείτε αντικείμενα με φλόγα, όπως αναμμένα κεριά κοντά στο προϊόν. Μην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Προειδοποιήσεις ασφαλείας 1.1 Προειδοποίηση 1 1.2 Σημασία των συμβόλων προειδοποίησης ασφαλείας 2 1.3 Προειδοποιήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα 2 1.4 Προειδοποιήσεις για τη χρήση 3 1.5 Προειδοποιήσεις

Διαβάστε περισσότερα

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

BTCLIPVISION. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ -Στερεοφωνικό ακουστικό -Μονάδα ελέγχου - Micro-USB καλώδιο φόρτισης -Οδηγίες χρήσης GR ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ BTCLIPVISION ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Πλήκτρο Πολλαπλών Χρήσεων 2- LED φως 3- Πλήκτρο έντασης + / FF 4- Πλήκτρο έντασης -/ Rew 5- Micro USB θύρα φόρτισης 6- Οθόνη 7-Κλιπ 8-Μικρόφωνο 9-Υποδοχή εξόδου ήχου (3.5mm) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 100K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

2. Λειτουργικά μέρη. 1 Κλείστρου

2. Λειτουργικά μέρη. 1 Κλείστρου ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ - Μην ανοίγετε την πόρτα των μπαταριών κάτω από το νερό. - Κλείστε την πόρτα της μπαταρίας σωστά για καλύτερη στεγανοποίηση. - Ξεπλύνετε με καθαρό νερό μετά τη χρήση και φυλάξτε το στεγνό για

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-175 PS-185 PS-190. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ www.sven.fi GR Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH

ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ENERGY MUSIC BOX BZ3 BLUETOOTH ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box BZ3 Bluetooth. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό συσκευή αναπαραγωγής MP3 με

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB WC030 Sweex Webcam 300K with Microphone USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 300K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ BLUETOOTH PBL-300 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 Εισαγωγή... 3 Φόρτιση της συσκευής... 4 Αλλαγή προστατευτικού... 5 Ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση ακουστικού... 6 Σύνδεση ακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

Door eguard DG Οδηγίες λειτουργίας για τη συσκευή BURG-WÄCHTER KG Altenhofer Weg Wetter Germany.

Door eguard DG Οδηγίες λειτουργίας για τη συσκευή BURG-WÄCHTER KG Altenhofer Weg Wetter Germany. Door eguard DG 8200 05 4 26 mm AAA 8 0 mm 4x < sec. 4,0 TFT INDOOR SD 25+2000 OUTDOOR Door eguard DG 8200 06 / 207 Οδηγίες λειτουργίας για τη συσκευή BURG-WÄCHTER KG Altenhofer Weg 5 5800 Wetter Germany

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder

Εγχειρίδιο. Bluetooth/ Password El Cylinder Εγχειρίδιο Bluetooth/ Password El Cylinder Password Bluetooth ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Παράμετροι Εξαρτήματα Λειτουργια Εγκατάσταση Ρύθμιση του εξωτερικού κυλίνδρου Κατέβασμα εφαρμογής Λειτουργία εφαρμογής F.A.Q 02 03

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

DV-2400V POWERCAM VIDEO Πληροφορίες προϊόντος -{}-

DV-2400V POWERCAM VIDEO Πληροφορίες προϊόντος -{}- Πληροφορίες προϊόντος -{}- : Κουµπί διαφράγµατος : Κουµπί εγγραφής (βίντεο) 3: Κουµπί επάνω (µεγέθυνση ζουµ) ( ) 4: Κουµπί κάτω (σµίκρυνση ζουµ) ( ) 5: Κουµπί MENU/OK Κουµπί ενεργοποίησης 6: Θύρα USB 7:

Διαβάστε περισσότερα

1. Κατάλογος συσκευασίας

1. Κατάλογος συσκευασίας 1. Κατάλογος συσκευασίας 1. 2. Αντάπτορας AC 3. Ακουστικά 4. Καλώδιο USB 5. 6. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 10 11 3 4 7 1 2 5 6 8 9 1 2 3 4 5 6 7 Ένταση +\ Ένταση - Ρύθμιση της στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής

Sricam R CONCEPTUM. SricamPC. Εγχειρίδιο εφαρμογής Sricam Sricam Sricam Sricam Εγχειρίδιο εφαρμογής SricamPC 1. Τι μπορείτε να κάνετε με το SricamPC Το SricamPC είναι δωρεάν λογισμικό συμβατό με Microsoft Windows 7, 8 και 10. Το SricamPC σας επιτρέπει:

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα