ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB:"

Transcript

1 ΑΘΗΝΑ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, T.K Τηλ Fax: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καλαποθάκη 7-9, ίπλα στην Πλατεία Αριστοτέλους, T.K Τηλ Fax: Website: Ακολουθήστε μας twitter.com/versustravel ΤΑΞΙ ΙΩΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ VERSUS CLUB: Λεωφ. Συγγρού 61, 5ος & 6ος όροφος, Τηλ: εσωτ. 123 H Κένυα είναι η πιο ελκυστική και οργανωμένη από τουριστική άποψη χώρα ολόκληρης της Ανατολικής Αφρικής και προσφέρει τις αυθεντικότερες όψεις της αφρικανικής ζωής. Ένα ταξίδι «Πέρα από την Αφρική». Μια περιήγηση στα εκπληκτικά πάρκα και τις πανέμορφές λίμνες της Κένυας, που αφήνει ανεπανάληπτες εμπειρίες με ζούγκλες, άγρια ζώα, συναρπαστικά σαφάρι, φυλές της Αφρικής και εξωτικές παραλίες. Μια διαφορετική εμπειρία σας περιμένει!

2 Γιατί να επιλέξετε το Versus Travel Με το πρόγραμμα αυτό επισκεπτόμαστε το σημαντικότερο σε ζώα πάρκο της Κένυας το Μασάι Μάρα, την πολύ πλούσια σε πανίδα Λίμνη Νακούρου και την εντυπωσιακή Λίμνη Ναϊβάσα Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει επίσης ξεναγήσεις στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Κένυας το Ναϊρόμπι και τη Μομπάσα Η μετάβαση από το Ναϊρόμπι στη Μομπάσα και η επιστροφή από τη Μομπάσα στο Ναϊρόμπι είναι αεροπορική, διαμορφώνοντας έτσι ένα άνετο 9ημέρο πρόγραμμα Επιλέγουμε μόνο lodges πολυτελείας για τη διαμονή μας κατά τη διάρκεια των σαφάρι Το ξενοδοχείο μας στη Μομπάσα είναι All Inclusive (περιλαμβάνονται γεύματα και ποτά), γεγονός που θα κάνει τη διαμονή σας στις εξωτικές παραλίες του Ινδικού Επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο του Ναϊρόμπι και στο φρούριο στη Μπομπάσα Προσφέρεται δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός στα ελληνικά Versus Travel Το σημαντικότερο, οι αναχωρήσεις του Versus πραγματοποιούνται!

3 Η Κένυα μπορεί να αποτελέσει μια καλή εισαγωγή στην υποσαχάρια Αφρική, μια και αποτελεί την πιο οργανωμένη από τις όμορες χώρες και το ταξίδι σ αυτήν αρκετά πιο προσιτό σε σύγκριση με τις υπόλοιπες. Τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, όπως τα πολύ καλά Lodge στο σαφάρι, ο εμπλουτισμός των ξεναγήσεων στο Ναϊρόμπι και στη Μομπάσα, αλλά και η αεροπορική μετάβαση από και προς τη Μομπάσα, συνθέτουν ένα ξεχωριστό ταξίδι και έναν άνετο και ευχάριστο συνδυασμό φωτογραφικού σαφάρι και εξωτικών παραλιών στις ανατολικές ακτές της Αφρικής, στη γη των Σουαχίλι στον Ινδικό Ωκεανό. Θαυμάστε τα ροζ φλαμίγκος στη Λίμνη Νακούρου Αναζητήστε λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες, τσίτες, αγέλες γκνού, αντιλόπες, ρινόκερους και άλλα άγρια ζώα κατά το σαφάρι σας στο Μασάι Μάρα Επισκεφθείτε το πολύ ενδιαφέρον αρχαιολογικό μουσείο του Ναϊρόμπι Περιηγηθείτε στην παλιά πόλη της Μομπάσα με την αραβική συνοικία και το φρούριο των Πορτογάλων Χαλαρώστε στις εξωτικές παραλίες με τις κάτασπρες αμμουδιές, κάτω από τον καυτό ήλιο ή στη σκιά ενός φοίνικα στη Μομπάσα. Ζήστε το μύθο της Αφρικής στην Κένυα!

4 Περιπλάνηση και Εξερεύνηση Ένα ταξίδι "Πέρα από την Αφρική". Μια περιήγηση στα εκπληκτικά πάρκα και τις πανέμορφες λίμνες της Κένυας - Μασάι Μάρα, Νακούρου και Ναϊβάσα - και στις δύο σημαντικότερες πόλεις της την πρωτεύουσα Ναϊρόμπι και το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ανατολική Αφρική, διάσημο παραθεριστικό θέρετρο που λούζεται από τα γαλαζοπράσινα νερά του Ινδικού, τη Μομπάσα, θα μας προσφέρουν θαυμάσιες εικόνες της αφρικανικής γης και των ανθρώπων της.

5 ΓΙΟΜΟ ΚΕΝΙΑΤΑ Ο Γιόμο Κενιάτα γεννήθηκε στο Ιτσαβέρι το 1893 από γονείς χωρικούς της φυλής των Κικούγιου και πέθανε τον Αύγουστο του Το 1914 βαφτίστηκε Χριστιανός με το Χριστιανικό όνομα Τζόνστοουν. Πολύ αργότερα υιοθέτησε ο ίδιος για μικρό του όνομα, το Γιόμο, που στη γλώσσα της φυλής του σημαίνει "Φλεγόμενο δόρυ". Αρκετά νωρίς εισήλθε στην πολιτική ζωή της χώρας, παίζοντας πολύ σημαντικό ρόλο: το 1922 έγινε γραμματέας της Kikuyu Central Association, υποστηρίζοντας επιτυχώς τα δικαιώματα του λαού του επί των γαιών τους που είχαν ιδιοποιηθεί οι Ευρωπαίοι και το 1929 προΐστατο της αντιπροσωπείας των Κικούγιου στο πλαίσιο της Hilton Commission. Από το 1931 μέχρι το 1946 έζησε στη Μεγάλη Βρετανία, στο Λονδίνο, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του, παίρνοντας πτυχίο στην ανθρωπολογία. Δημοσίευσε αρκετά βιβλία και ήταν από τους οργανωτές του 5ου Παναφρικανικού Συνεδρίου, που έγινε στο Μάντσεστερ το Σκοπός της ζωής του έγινε η Ανεξαρτησία της χώρας του και όλων των Αφρικανικών χωρών και έτσι το 1946 επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου έγινε ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός του νεοσύστατου εθνικού κινήματος με το όνομα Kenya African National Union (ΚΑΝU), του οποίου το 1947 εκλέχθηκε Πρόεδρος. Το 1952, μετά το ξέσπασμα της εξέγερσης των Μάου Μάου, ο Κενιάτα, υποκινητής και αρχηγός του κινήματος, δικάστηκε και καταδικάστηκε από τις Βρετανικές αρχές σε εφτά χρόνια φυλάκιση, που κατόπιν μετατράπηκαν σε εκτόπιση σε μια απομακρυσμένη περιοχή των βορείων συνόρων. Από εκεί επέστρεψε το 1961 χάρη στη λαϊκή πίεση και στη δράση του ΚΑΝU, το οποίο εξασφάλισε την πλειοψηφία στο Νομοθετικό Συμβούλιο και έθεσε ως όρο για τη συμμετοχή στην κυβέρνηση την απελευθέρωση του Κενιάτα. Αφού επανέκτησε τα αξιώματά του, έπαιξε σημαντικό ρόλο στις συνταγματικές διαβουλεύσεις του 1962 και του 1963, προωθώντας τις μεταρρυθμίσεις που οδήγησαν την Κένυα στην αυτοδιοίκηση και αργότερα, στις 12/12/1963, στην Ανεξαρτησία. Αφού εκλέχθηκε πρωθυπουργός, ο Κενιάτα έγινε επίσης ο πρώτος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μόλις το νεαρό κράτος έγινε προεδρική Δημοκρατία (12/4/1964). Το καπέλο του έχει μείνει ιστορικό σε ολόκληρη την Αφρική.

6 Το Εθνικό Πάρκο Μασάι Μάρα Το Εθνικό Πάρκο Μασάι Μάρα βρίσκεται στη νοτιοδυτική Κένυα και αποτελεί την εντός των κενυάτικων συνόρων βόρεια προέκταση του τανζανικού Σερεγκέτι. Από εδώ περνάει ο ποταμός Μάρα, που διασχίζει την Κένυα και την Τανζανία, ενώ παραδοσιακά στην ευρύτερη περιοχή ζούσε και ζει η φημισμένη φυλή των πολεμιστών Mασάι. Το Μασάι Μάρα είναι το μεγαλύτερο καταφύγιο άγριας ζωής της Αφρικής - για πολλούς μάλιστα, του κόσμου. Ένας εξαιρετικός βιότοπος όπου ζουν μερικά από τα πιο γνωστά αφρικάνικά είδη άγριας ζωής, μεταξύ των οποίων ο μεγαλύτερος πληθυσμός λιονταριών στον πλανήτη ιπποπόταμοι, καμηλοπαρδάλεις, ύαινες, γαζέλες, ζέβρες, γκνου και περισσότερα από 450 είδη πουλιών. Το δυνατό σημείο του είναι το Big Five: λιοντάρια, βουβάλια, ελέφαντες, ρινόκεροι, λεοπαρδάλεις. Το σαφάρι στο Μασάι Μάρα είναι μια μοναδική εμπειρία!

7 ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΝΑΪΡΟΜΠΙ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Κένυας, το Ναϊρόμπι. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πόλη της Ανατολικής Αφρικής, τη νεότερη, την πιο μοντέρνα, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη. 2η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΪΡΟΜΠΙ - ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ Άφιξη στο Ναϊρόμπι, την παγκόσμια πρωτεύουσα των σαφάρι, αφού αποτελεί βάση για συγκλονιστικές εκδρομές στα Εθνικά Πάρκα της Κένυας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πόλη της Ανατολικής Αφρικής, τη νεότερη, την πιο μοντέρνα, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα αναχωρήσουμε οδικώς για ένα από τα πλουσιότερα πάρκα της Κένυας, το Μασάι Μάρα. Η διαδρομή μας μέσα από την περιοχή των Μασάι θα μας μείνει αξέχαστη. Η διαμονή μας γίνεται σε Lodge, όπου θα νιώσουμε έντονη την αίσθηση της Αφρικανικής ζούγκλας, σε ρυθμούς τελείως διαφορετικούς από τους δικούς μας. Στη διάρκεια της ημέρας θα επιδοθούμε σ ένα σαφάρι, όπου θα αναζητήσουμε άγρια ζώα που ζουν στο πάρκο αυτό. Διανυκτέρευση στο Lodge. 3η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ Εφοδιαστείτε με καπέλο, φωτογραφικές μηχανές και πολλά φιλμ. Θα αναζητήσουμε λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, ρινόκερους, ζέβρες, αγριογούρουνα, τσίτες, αντιλόπες, γαζέλες, στρουθοκαμήλους και αγέλες γκνού. Διανυκτέρευση στο Lodge. 4η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΣΑΪ ΜΑΡΑ - ΛΙΜΝΕΣ ΝΑΚΟΥΡΟΥ & ΝΑΪΒΑΣΑ Αναχώρηση για τη λίμνη για τη Λίμνη Νακούρου με τα ροζ φλαμίγκος. Σαφάρι στη λίμνη. Διανυκτέρευση σε Lodge στην περιοχή της λίμνης Ναϊβάσα. 5η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΕΣ ΝΑΪΒΑΣΑ ΝΑΪΡΟΜΠΙ - ΜΟΜΠΑΣΑ Επιστροφή οδικώς στο Ναϊρόμπι, πανοραμική περιήγηση στην πόλη και επίσκεψη στο πολύ ενδιαφέρον αρχαιολογικό της μουσείο. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο απ όπου θα πετάξουμε για το διάσημο παραθεριστικό θέρετρο, τη Μομπάσσα, το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ανατολική Αφρική, που λούζεται από τα γαλαζοπράσινα νερά του Ινδικού. Το 1498 αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Μομπάσα ο Βάσκο ντα Γκάμα, κατευθυνόμενος προς τις Ανατολικές Ινδίες. Εν συνεχεία οι Πορτογάλοι τη λεηλάτησαν και εγκατέστησαν εδώ την πρωτεύουσα των εδαφών που είχαν κατακτήσει. Το 1698 κατελήφθη από τους Άραβες ύστερα από μια μακρόχρονη πολιορκία, κατόπιν περιήλθε στην κυριαρχία των σουλτάνων της Μασκάτ (1793) και

8 αργότερα των σουλτάνων της Ζανζιβάρης (1828). Το 1887 κατακτήθηκε από την Αγγλική Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών και το 1895 έγινε πρωτεύουσα του προτεκτοράτου της Ανατολικής Βρετανικής Αφρικής. Άφιξη στη Μομπάσα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Μας περιμένουν ημέρες ξεγνοιασιάς στις εξωτικές παραλίες με τις κάτασπρες αμμουδιές, κάτω από τον καυτό ήλιο ή στη σκιά ενός φοίνικα. Διανυκτέρευση στην Μομπάσα. 6η, 7η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΜΠΑΣΑ Χαρείτε τη θάλασσα και τα μαγευτικά τοπία με τους τεράστιους φοίνικες. Υποκύψτε στην επιμονή των πλανόδιων πωλητών της παραλίας και αγοράστε εντυπωσιακά πολύχρωμα παρεό για σας και τους φίλους σας. Χαλαρώστε και απολαύστε τα κοκτέιλ σας. Ζήστε το μύθο της Αφρικής. 8η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΜΠΑΣΑ - ΝΑΪΡΟΜΠΙ Πρωινή περιήγηση στην παλιά πόλη της Μομπάσα με την ενδιαφέρουσα αραβική συνοικία και επίσκεψη στο φρούριο, το οποίο έχει κτιστεί από Πορτογάλους το 16ο αι. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ναϊρόμπι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. 9η ΗΜΕΡΑ: ΝΑΪΡΟΜΠΙ - ΑΘΗΝΑ Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για το αεροδρόμιο και επιβιβαζόμαστε στην πτήση για Αθήνα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού όπου φτάνει την ίδια ημέρα. Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3 5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση

9 ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Για τις αναχωρήσεις: 30.04, 14.05, 28.05, Άτομο σε Δίκλινο Επιβάρυνση Μονόκλινου Άτομο σε Δίκλινο Για την αναχώρηση Επιβάρυνση Μονόκλινου Σημαντική Παρατήρηση Η τιμή ισχύει για συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής (ακόμα και 10 άτομα) το ταξίδι πραγματοποιείται κανονικά και δεν ακυρώνεται. Υπάρχει ωστόσο επιβάρυνση + 99 κατ άτομο Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις Σημαντικές Παρατηρήσεις Επιβάλλεται η χρήση αμερικάνικων δολαρίων και δη χαρτονομισμάτων κοπής από το 2001 και μετά. Το οδικό δίκτυο της χώρας είναι υποτυπώδες, γεγονός που δυσχεραίνει τις μετακινήσεις, ειδικά κατά τη διάρκεια των σαφάρι. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Αεροπορικά εισιτήρια Ξενοδοχεία, 4* Sup στη Μομπάσα, 5* στο Ναϊρόμπι και Lodges πολυτελείας στο σαφάρι. Πλήρης διατροφή στα σαφάρι, All Inclusive (γεύματα, ποτά) στη Μομπάσα Περιηγήσεις, ξεναγήσεις, σαφάρι όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα Τοπικός ξεναγός Έμπειρος Έλληνας αρχηγός Ασφάλεια αστικής ευθύνης Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός βιβλίο στα Ελληνικά Versus Travel ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 650. Βίζα Κένυας: 50 δολάρια Αμερικής (εκδίδεται και πληρώνεται επί τόπου κατά την είσοδο στη χώρα)

10 ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ: ALPHA BANK: EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK: ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Όλα εμφανίζουν την επωνυμία Versus Travel ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ, πριν την κατάθεση της προκαταβολής σας με σκοπό να καταχωρηθεί η κράτησή σας και στη συνέχεια το ποσό κατάθεσή σας στο φάκελό σας. Παρακαλούμε μην παραλείψετε να μας ενημερώσετε.

11 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ: Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο Internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν. Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 κατ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων. Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση. 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ. Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε. Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας. Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται. Το Versus Travel δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο. ΠΟΣΟ ΚAΛΑ ΓΝΩΡΙΙΖΕΤΕ ΤΟ VERSUS TRAVEL Οιι λόγοιι για τους οποίους το ταξίδιι σας πρέπειι να είναιι Versus Μεγάλοι Κατάλογοι Βιβλία και Ταξιδιωτικοί Οδηγοί Ενάντια στην τάση της αντίληψης ότι η επένδυση σε καταλόγους - βιβλία κλπ. για τη μικρή Ελληνική αγορά είναι άσκοπη και μη επικερδής, εκδίδουμε μεγάλους καταλόγους - βιβλία για να βοηθήσουμε τους πελάτες να επιλέξουν το ταξίδι τους. Μετά τον κατάλογο "Exploring the World" 210 σελίδων που παρουσιάσαμε στην εκδήλωσή μας στο Ledra Marriott με ταξίδια ιδιαίτερα, περιπετειώδη, εξερευνητικά και τον κατάλογο για τα Οργανωμένα ταξίδια μας "Καλώς ήρθατε στον πλανήτη μας" 240 σελίδων που παρουσιάστηκε στην εκδήλωσή μας στο Ζάππειο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 15 χρόνων μας, εκδώσαμε για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα, έναν κατάλογο 200 σελίδων με κλασσικά και πρωτοποριακά Ατομικά Ταξίδια σε ολόκληρο τον πλανήτη, αποδεικνύοντας ότι το Ατομικό Ταξίδι πρέπει να είναι Versus. Επίσης εκδίδουμε ταξιδιωτικούς οδηγούς στα Ελληνικά για περισσότερους από 52 προορισμούς που δίνονται δωρεάν στους ταξιδιώτες μας. Εξειδικευμένα τμήματα Το Versus Travel διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα

12 για Οργανωμένα και Ατομικά Ταξίδια σε όλο τον κόσμο (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία Ωκεανία) για ταξίδια στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή: το ιδιαίτερο τμήμα Mediterraneo Plus για ταξίδια στην Ελλάδα: το τμήμα Experience Greece για Κρουαζιέρες με τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς για Γαμήλια Ταξίδια: το τμήμα Versus Romantic για Εξερευνητικά Ταξίδια και Ειδικές αποστολές: το τμήμα Exploring the World για επαγγελματικά, εταιρικά ταξίδια κινήτρων, ταξίδια συλλόγων: το τμήμα Versus Business για "πολυτελή" ταξίδια: το τμήμα Versus Exclusive για ταξίδια περιπέτειας και καταδύσεων: το τμήμα Adventure and Diving, με τους πιο ειδικούς του χώρου, που απευθύνεται στους ταξιδιώτες που λατρεύουν την περιπέτεια, τη δράση και τις καταδύσεις και ψάχνουν παρέα να τα ζήσουν. Από το πιο κοντινό και οικείο Αιγαιοπελαγίτικο νησί έως την Κρουαζιέρα στην Ανταρκτική, η Εταιρεία μας καλύπτει με επιτυχία όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών. Άτοκες δόσεις Το ταξιδιωτικό σας όνειρο γίνεται ακόμα πιο προσιτό με τη δυνατότητα αποπληρωμής όλων των ταξιδιών μας με άτοκες δόσεις (έως και 12). Κάναμε την ποιότητα συνήθεια Μπορεί να μας λένε ρομαντικούς, αλλά ίσως γι αυτό παραμένουμε γνήσιοι και δεν παρεκκλίνουμε από τις αρχές που θέσαμε με τη γέννηση του Versus Travel. Διαθέτουμε τους καλύτερους και πιο εξειδικευμένους αρχηγούς της Ελληνικής αγοράς και επιπλέον δημιουργούμε ένα φυτώριο νέων αρχηγών με εξαμηνιαία εκπαιδευτικά σεμινάρια στο χώρο των Γραφείων μας, κάτι που έλειπε από την Ελληνική αγορά. Τα προγράμματά μας είναι γεμάτα και ολοκληρωμένα. Προσφέρουμε αποδεδειγμένα τα καλύτερα ξενοδοχεία και τις καλύτερες τοπικές υπηρεσίες. Ποιότητα και Εμπορικότητα μαζί Πολεμάμε με πάθος για την πιο ανταγωνιστική τιμή. Αυτό το οφείλουμε στους πελάτες μας, λόγω της τεράστιας συμμετοχής τους στα ταξίδια μας, που γίνεται και η διαπραγματευτική μας δύναμη για τις αεροπορικές εταιρείες και τους τοπικούς προμηθευτές. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές φορές οι τιμές μας για τα ίδια ταξίδια μειώνονται (πάντα με τις ποιοτικότερες υπηρεσίες). Εμείς δεν "κουτσουρεύουμε" τα προγράμματά μας προκειμένου να έχουμε καλύτερες τιμές, όπως προστάζει η "νέα μόδα". Επιλέξαμε τον άλλο δρόμο: πλουσιότερα προγράμματα και καλύτερες τιμές. Έτσι έχουμε συνηθίσει και έτσι πράττουμε. Δημιουργήσαμε το Versus Club Η ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Όλοι εμείς να είμαστε μαζί, γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αρχή: το ταξίδι είναι το πάθος μας. Είναι το νέο "σπίτι" για όλους εμάς τους αθεράπευτους ταξιδιώτες, που του βάλαμε το θεμέλιο λίθο το Δεκέμβριο του 2010 στο Ledra Marriott, αλλά που του δίνουμε συνεχώς πνοή με πολλές και διάφορες εκδηλώσεις. Στο Club μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ταξιδιώτες που θεωρούν το ταξίδι κομμάτι της ζωή τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν - απλά πρέπει να κάνουν αίτηση εγγραφής και να λάβουν την ειδική κάρτα μέλους. Τα Γραφεία μας και ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ Διαθέτουμε δυο Γραφεία - ένα στο Σύνταγμα και ένα στον Πειραιά πλήρως επανδρωμένα και έτοιμα να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ταξιδιωτικό σας όνειρο. Επίσης λειτουργεί με τεράστια πλέον επιτυχία ο 300 τετραγωνικών μέτρων ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VERSUS CLUB VERSUS CAFÉ, το "Ταξιδιωτικό μας Καφενείο", δίπλα στο Μετρό του Φιξ (Λεωφόρος Συγγρού 61). Εκεί γίνονται παρουσιάσεις ταξιδιών και προορισμών, θεματικές βραδιές, βραδιές ποίησης, διαλέξεις ιστορίας, θρησκειολογίας κλπ. Ο χώρος αυτός είναι ανοικτός για τα μέλη του Versus Club. Στο "Ταξιδιωτικό Καφενείο" συναντώνται τα μέλη μας, ανταλλάσσουν απόψεις για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και φιλοδοξίες και όχι μόνο. Εκτός από βιβλιοθήκη, διαθέτει όλα τα στοιχεία για ατμοσφαιρικές συναντήσεις της Λέσχης μας με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό. Ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδρομή Έχουμε δημιουργήσει ειδικό χώρο στα Γραφεία μας, όπου γίνονται οι ενημερωτικές συγκεντρώσεις πριν από κάθε εκδρομή. Εκεί οι ταξιδιώτες συναντούν τον αρχηγό τους, ο οποίος τους δίνει "οδηγίες πλεύσης".

13 Έμπειροι Ταξιδιωτικοί Σύμβουλοι Το Versus Travel διαθέτει έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους. Το τμήμα πωλήσεων έχει επανδρωθεί με άτομα που όχι μόνο γνωρίζουν πολύ καλά τους διάφορους προορισμούς, αλλά και διαρκώς ενημερώνονται για τα νέα προϊόντα και για την εξέλιξη των κλασσικών. Έχετε τη σιγουριά ότι σας ενημερώνουν οι καλύτεροι της αγοράς. Η μεγαλύτερη "πραγματοποιησιμότητα" εκδρομών Στην τουριστική αγορά τα γραφεία - οργανωτές ταξιδιών έχουν φοβίσει τους ταξιδιώτες με τις ακυρώσεις αναχωρήσεων και μάλιστα την τελευταία στιγμή. Το Versus Travel, με τη δύναμη που του δίνει η μεγάλη συμμετοχή, η αγάπη και η στήριξη των πιστών του ταξιδιωτών, έχει συντριπτικά τα μικρότερα ποσοστά ακύρωσης εκδρομών. Έτσι, έχουμε αναχωρήσεις κάθε βδομάδα για Κούβα, κάθε βδομάδα ή κάθε δεύτερη βδομάδα για Περού, Χιλή, Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό, Ινδία, Κίνα, Ινδοκίνα, Μαλαισία, Κένυα, Νότια Αφρική, ΗΠΑ και αλλού. Πραγματοποιούμε εβδομαδιαίες αναχωρήσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο για τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία και τις Χώρες της Βαλτικής. Πραγματοποιούμε όλο το χρόνο αναχωρήσεις για Πράγα, Κωνσταντινούπολη, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Βιέννη, Ρουμανία, Πορτογαλία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και άλλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Πρώτοι με διαφορά Το Versus Travel είναι με χειροπιαστά νούμερα ο πρώτος και με μεγάλη διαφορά Tour Operator της Ελληνικής αγοράς στον αριθμό των ταξιδιωτών από την Ελλάδα σε προορισμούς εκτός Ευρώπης, αλλά πλέον και σε παρά πολλούς Ευρωπαϊκούς προορισμούς, μεταφέροντας και σε αυτούς το "μικρόβιο" της ποιότητας Versus. Αυτό πιστοποιούν οι βραβεύσεις και διακρίσεις μας από την Qatar Airways, από την Iberia, από τη Hatta, καθώς και από πολλούς τουριστικούς οργανισμούς διαφόρων χωρών. Διερεύνηση Προορισμών Δεν αρκούμαστε να χαράζουμε γραμμές στο χάρτη, θέλουμε να τις διερευνούμε προσωπικά. Ταξιδεύουμε συνεχώς, ελέγχουμε μόνοι μας ξενοδοχεία και υπηρεσίες σε σημεία που δεν τα βάζει ο νου σας και δεν καταφεύγουμε στην εύκολη οδό αναζήτησης πληροφοριών αποκλειστικά και μόνο από το Internet. Έξω από τις "πολυφορεμένες Διαδρομές" Έχουμε καταναλώσει άπειρες ώρες να μελετάμε και να ταξιδεύουμε, ψάχνοντας πραγματικούς ανέγγιχτους παραδείσους και όχι τουριστικοποιημένες περιοχές ή έτοιμες συνταγές φτιαγμένες για αμερικάνους ή βορειοευρωπαίους. Δημιουργούμε τα προϊόντα εμείς, ξέροντας τι είναι αυτό που αρέσει στον Έλληνα ταξιδιώτη και τι αναζητά από το ταξίδι του, χωρίς να αντιγράφουμε τα εύκολα και πεπατημένα. Ενημερωμένο Site στο Internet Αναπτύξαμε πρωτοποριακό, πλούσιο, ενημερωτικό site και σύστημα online κρατήσεων στο Internet με πληροφορίες για τους προορισμούς και διεξοδική παρουσίαση των εκδρομών μας, καθώς και άλλων καινοτόμων ιδεών. Σχολείο και πηγάδι στην Αφρική Αποφασίσαμε να προσφέρουμε ένα ποσό από κάθε κράτηση ταξιδιού των πελατών μας, ώστε να φτιάξουμε όλοι μαζί οι πελάτες και εμείς - ένα δημοτικό σχολείο και ένα πηγάδι στο χωριό Konkon, σε μία από τις πιο φτωχές και απομακρυσμένες περιοχές της Γκάνας στην Αφρική. Από το πρόγραμμα αυτό θα ωφεληθούν 700 παιδιά κορίτσια και 250 αγόρια - που χωρίς πρόσβαση στην εκπαίδευση δεν έχουν καμία ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά και όλο το χωριό που θα έχει πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό. Το σχολείο αυτό είναι ήδη σε κατασκευή και μπορείτε να δείτε την πρόοδο των εργασιών στο site μας στο Internet. Ασφάλεια και Εμπιστοσύνη Τόσο στα οργανωμένα όσο και στα ατομικά ταξίδια, οι ταξιδιώτες του Versus νοιώθουν την

14 ασφάλεια ενός μεγάλου Ταξιδιωτικού Οργανισμού που είναι διαρκώς δίπλα τους πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του ταξιδιού τους. VERSUS TRAVEL Μαζί γνωρίζουμε τη γη, μαζί σχεδιάζουμε το ταξίδι!!!

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601. Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά 18531, Πειραιάς. Τηλ. 210 4101601 Φαξ: 210 4101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα Τηλ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ακτή Ποσειδώνος 38, Στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, 18531, Πειραιάς. Τηλ. 2104101601, Φαξ: 2104101603 ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Φιλελλήνων 7, Πλατεία Συντάγματος, 10557, Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις

Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις Αναχώρηση και από Θεσσαλονίκη: 29.07, 03.08, 12.08 Κίνα Κλασσική, Υδάτινες πόλεις Πεκίνο, Χανγκτσόου, Σαγκάη Υδάτινες πόλεις (Ξιτάνγκ, Σουτσόου) Αναχωρήσεις: 07.07, 15.07, 22.07, 29.07, 03.08, 05.08, 12.08,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΙΣΙ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΛΟΥΒΡΟ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΣΗΚΟΥΑΝΑΣ ΚΑΘ. ΕΥΤΕΡΑ & 25 η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΠΑΡΙΣΙ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΛΟΥΒΡΟ ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ - ΣΗΚΟΥΑΝΑΣ ΚΑΘ. ΕΥΤΕΡΑ & 25 η ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 Ginis Vacances S.A - Travel Organization Athens: 23-25 Ermou st. 10563, Athens, Greece. Tel: (0030) 211 211 2111, 2103250401-5, Fax: 2103237703 e-mail: ginis@ginis.gr / http://www.ginis.gr ΠΑΡΙΣΙ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας

Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Σχέδιο Δράσης για την εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις εμπορικές επιχειρήσεις της Ελασσόνας Στα πλαίσια του έργου ανάπτυξης κόμβου ηλεκτρονικού εμπορίου για τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας το

Διαβάστε περισσότερα

ο πιο ασφαλής συνδυασμός

ο πιο ασφαλής συνδυασμός 1 2011 ο πιο ασφαλής συνδυασμός Νέα εποχή για τις εταιρίες της ERGO Eκδρομή Συνεργατών στο Βιετνάμ Οικονομικά στοιχεία VICTORIA έτους 2010 Περιεχόμενα 08 20 28 Εξώφυλλο ΕRGO. Nέα επόχη για τις εταιρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας. Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας. Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας Τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Διερεύνηση των προτιμήσεων των καταναλωτών αναφορικά με την γνώση,

Διαβάστε περισσότερα

Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες

Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες Ηράκλειο : Ζωγράφου 12 τηλ. 2810 280040-fax 2810281506 Αθήνα : Σαχτούρη 103 Πειραιάς τηλ. 210 3319761 e-mail : roundtravel@roundtravel.gr www.roundtravel.gr Πανόραμα Βιρμανίας, Βόρεια Ταϊλάνδη 20 ημέρες

Διαβάστε περισσότερα

SUNRISE VILLAGE ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ BEACH HOTEL

SUNRISE VILLAGE ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ BEACH HOTEL H H H H SUNRISE VILLAGE ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ BEACH HOTEL Λίγο έξω από το Αχλαδοχώρι και πάνω σε μια όμορφη παραλία βρίσκεται το ξενοδοχείο Sunrise Village ένα φιλόξενο οικογενειακό ξενοδοχείο

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης

Αρωματικά φυτά. Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 03 ΤΕΥΧΟΣ Νο ΜΑΡΤΙΟΣ 2015 Αρωματικά φυτά Ο θησαυρός της ελληνικής γης με... άρωμα ανάπτυξης ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ανταγωνιστικότητα περνά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:ΜΠΕΛΕΚΑ ΔΟΜΝΑ ΑΜ: 41 ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Με τις θερμότερες ευχές μας!!!

Με τις θερμότερες ευχές μας!!! EDUCATIONAL TOUR OPERATORS 28 ης Οκτωβρίου 7, 151 24 Μαρούσι Αθήνα Τηλ : 210 6120616 Fax : 210 6141781 Email : study@studytours.gr Site : www.studytours.gr Χρόνο με το χρόνο, τα εκπαιδευτικά ταξίδια ενισχύονται

Διαβάστε περισσότερα

Μια ευκαιρία και μια πρόκληση Η μετανάστευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Μια ευκαιρία και μια πρόκληση Η μετανάστευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση Η Ευρώπη σε εξέλιξη Μια ευκαιρία και μια πρόκληση Η μετανάστευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκή Ένωση Το εγχειρίδιο αυτό καθώς και άλλες συνοπτικές, σαφείς εξηγήσεις σχετικά με την ΕΕ διατίθενται επιγραμμικά

Διαβάστε περισσότερα

«Μελέτη εξειδίκευσης σχεδίου ανάπτυξης οικοτουρισμού (προώθηση, διαδρομές, υπηρεσίες) και ενεργειών διαχείρισης επισκεπτών και περιβάλλοντος»

«Μελέτη εξειδίκευσης σχεδίου ανάπτυξης οικοτουρισμού (προώθηση, διαδρομές, υπηρεσίες) και ενεργειών διαχείρισης επισκεπτών και περιβάλλοντος» «Μελέτη εξειδίκευσης σχεδίου ανάπτυξης οικοτουρισμού (προώθηση, διαδρομές, υπηρεσίες) και ενεργειών διαχείρισης επισκεπτών και περιβάλλοντος» Περιεχόμενα ΠΕΡΙΛΗΨΗ... 5 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 6 1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Στην 21η International Mediterranean Tourism Market του Τελ Αβίβ

Στην 21η International Mediterranean Tourism Market του Τελ Αβίβ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗ 58 T.K. 35100 ΛΑΜΙΑ Τηλ. 2231034666 Fax 2231034244 email:proina@otenet.gr web site:www.proinanealamias.gr ΕΤΟΣ 25ο ΠΕΡΙΟΔΟΣ A' ΑΡ. ΦΥΛ. 6.451 ΤΙΜΗ ΦΥΛ. 0,50

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Θεσσαλονίκη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Θεσσαλονίκη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ οδηγός για τις εξετάσεις πιστοποίησης της ελληνομάθειας Θεσσαλονίκη Επιστημονική επιτροπή πιστοποίησης ελληνομάθειας: Σ. Ευσταθιάδης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009. Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους

ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009. Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009 Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους Μια μοναδική ευκαιρία για Ηγέτες με Όραμα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Μερικής φοίτησης για επαγγελματίες, στην

Διαβάστε περισσότερα

Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), Νοέμβριος 2014

Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), Νοέμβριος 2014 Το παρόν εγχειρίδιο αποτελεί συλλογή αποσπασμάτων από εκδόσεις διεθνών, περιφερειακών και εθνικών φορέων και οργανισμών, που έχουν διατεθεί στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες για τους σκοπούς

Διαβάστε περισσότερα

13-17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 5 µέρες / 4 νύκτες

13-17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 5 µέρες / 4 νύκτες ΣΜΥΡΝΗ-ΠΡΟΥΣΣΑ-ΑΙΒΑΛΙ-ΤΣΑΝΑΚΑΛΛΕ- ΤΡΟΙΑ- ΕΦΕΣΣΟΣ ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ ΣΜΥΡΝΗ-ΠΡΟΥΣΑ - ΚΩΣ/ΠΟΛΗ 13-17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 5 µέρες / 4 νύκτες 1 Η ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/7 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ ΤΡΟΙΑ ΑΙΒΑΛΙ (350

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο... Σκέψου πιο... προσωπικά!

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο... Σκέψου πιο... προσωπικά! Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Μην παίρνεις τίποτα ως δεδομένο... Σκέψου πιο... προσωπικά! Μαθαίνω για τα προσωπικά μου δεδομένα Ιδιωτικότητα, παρακαλώ! Η ιδιωτική σου ζωή είναι πολύτιμη.

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη

Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Επιχειρηματικότητα και Τουριστική Πολιτιστική Ανάπτυξη ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Ειρήνη Σωπασή

Διαβάστε περισσότερα

Επισκεφθείτε τη Λεμεσό. Εξερευνήστε την Κύπρο. www.limassoltourism.com

Επισκεφθείτε τη Λεμεσό. Εξερευνήστε την Κύπρο. www.limassoltourism.com Επισκεφθείτε τη Λεμεσό. Εξερευνήστε την Κύπρο. www.limassoltourism.com ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ: Καλωσόρισμα.................... 2 Λεμεσός: Σημείο έναρξης............... 5-6 Εξερευνήστε τη Λεμεσό............... 9-10

Διαβάστε περισσότερα

china Discovering land of history, place of legend

china Discovering land of history, place of legend china Discovering land of history, place of legend Discovering China Ένα ταξίδι στην Κίνα είναι σίγουρα πρόκληση καθώς πρόκειται για μία χώρα άκρως γοητευτική με μεγάλη ιστορία και μοναδικά μνημεία. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιάννη Ξανθόπουλου,

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιάννη Ξανθόπουλου, ΔΙΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ = ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β = ΑΡΙΘ. ΦΥΛΛΟΥ 170 = ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013 {2 {3 {4 {5 { 6 7 Διαβάστε σ αυτό το φύλλο { 8 9 {10 {11 {12 Νέα από την Οικολογική Κίνηση

Διαβάστε περισσότερα

ηλεκτρικών οχημάτων Θεματική έκθεση φωτογραφίας Wildlife Επικίνδυνη η ατμοσφαιρική ρύπανση στην Ευρώπη

ηλεκτρικών οχημάτων Θεματική έκθεση φωτογραφίας Wildlife Επικίνδυνη η ατμοσφαιρική ρύπανση στην Ευρώπη εφημερίδα για το περιβάλλον Σάββατο 14/03 2015 Τεύχος GreenweekΕβδομαδιαία 79 business + ρεπορταζ + eco news + εκδηλωσεισ + δρασεισ www.greenweek.gr ECO ART 3 Θεματική έκθεση φωτογραφίας Wildlife ECO RESEARCH

Διαβάστε περισσότερα