9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο. βλέμμα του περαστικού,

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο. βλέμμα του περαστικού,"

Transcript

1 «Με αφορμή έναν κύκλο...» 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Ο 2017 συναντούν καλλιτέχνες το βλέμμα 18 του περαστικού, καλλιτέ λ τέχνε Εικαστικό Κόσμημα - Γλυπτική σε μέταλλο και πηλό Εικα νες συναντούν το βλέ μέσ α από τις βιτρίνες του ATTILIO Οικεία Τέχνη. βλέμμα του περαστικού, ATTILIO Τέ Οικεία πηλό Τέχ χνη. Προσωπικές διαδρομές- μεταβάσεις από τη σκέψη στην πραγμάτωση. Διαφορετικές προσεγγίσεις αποκαλύπτουν μέσα από έργα πρωτότυπα, κάποια από τα πολλά γοητευτικά πρόσωπα του κύκλου. Συμμετέχουν: Κατερίνα Βαβλίτου, Σταύρος Βλάχος, Ελένη Γαλιατσάτου, Αχιλλέας Γεωργιάδης, Στέλλα Δεληγιάννη, Όλγα Ευαγγελίδη, Γιώργος Κοκοβλής, Γιάννα Κριμπίθη, Στέλλα Μπακατσή, Σοφία Μπαχλαβά, Ηλίας Μπουντανιώτης, Λιάνα Παπαλέξη, Βαγγέλης Πολύζος, Γιώργος Ποντίκης, Βασίλης Σταμούλης, Γιώργος Σεπετζόγλου, Νικόλας Χατζής, Μαρία Ψαριανού. Εγκαίνια: Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, από τις 19:00. Μαζί μας ο μουσικός Χριστόφορος Μαστοράκης-Φραγκάκης, θα "κυλήσει", το δικό του μουσικό κύκλο, για το χατήρι μας. Τον ευχαριστούμε!

2 D-OLIUM ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΧΛΑΒΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Σοφία Μπαχλαβά Γεννήθηκε στο Αυλάκι Φθιώτιδας. Σπουδάζει Γεωλογία στο Α.Π.Θ. Σπουδάζει Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Χώρου στη σχολή Βακαλό. Ολοκληρώνει τις σπουδές της με υποτροφία. Διδάσκει στη σχολή Βακαλό. Παράλληλα συνεργάζεται με αρχιτέκτονες, σκηνογράφους και σχεδιάζει κοσμήματα. Βραβείο σχεδιασμού κοσμήματος στην KOSMIMA 87. Βραβείο σχεδιασμού κοσμήματος στην KOSMIMA 90. Βασίλης Σταμούλης Γεννήθηκε το 1962 στη Δήμαινα Αργολίδας. Σπουδάζει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στα ΤΕΙ Πάτρας. Σπουδάζει Γραφιστικές Εφαρμογές στη σχολή Βακαλο με υποτροφία. Διδάσκει στη σχολή Βακαλό Γραφιστική Οργάνωση σχεδίου. Εργάζεται στην διαφήμιση, σε περιοδικά και σχεδιάζει κοσμήματα. Βραβείο σχεδιασμού κοσμήματος στην KOSMIMA : Βραβείο σχεδιασμού κοσμήματος από το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα. 1990: Βρ αβείο σχεδιασμού κοσμήματος στην KOSMIMA 90 D-olium Δημιουργία του εργαστηρίου κοσμημάτων από τη Σοφία Μπαχλαβά και τον Βασίλη Σταμούλη. Σταθερή συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις. στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εκθέτουν δημιουργίες τους στη gallery Σφενδόνη(Ψυχικό-Αθήνα) Βραβείο καλύτερης συμμετοχής στην KOSMIMA Θεσσαλονίκης. Μεταφέρουν το εργαστήριο στη Λαμία όπου ζουν και εργάζονται. Διδάσκουν κόσμη μα και μικρογλυπτική στα Εικαστικά εργαστήρια του Δήμου Λαμίας 2005: Γίνονται μέλη της JAW(ομάδα ελλήνων σχεδιαστών κοσμήματος) 2007: Συμμετοχή σε θεματική έκθεση με τη JAW στη gallery Μαρνέρη. Συμμετοχή στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ DESIGN- σχολή Βακαλό στο μουσείο Μπενάκη. Συμμετοχή σε θεματική έκθεση με τη JAW στα Λουτρά Παράδεισος στη Θεσσαλονίκη. Συμμετοχή στην έκθεση κοσμήματος «50 Γυναίκες 50 Ερμηνείες» σ τα πλαίσια του 50ου φεστιβάλ κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. 2011:Επιμελήθηκαν και συμμετείχαν στην έκθεση «DRAMA AND THE JEWELLER» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. 2014: Συμμετοχή στην έκθεση κοσμήματος «SYMBOLS» στο Γκάζι. 2016: Συμμετοχή στην έκθεση κοσμήματος Νέα Εδάφη στο Μουσείο Λαλαούνη. Συμμετοχή στη έκθεση Τα πάντα ρει; στα πλαίσια της Athens Jewelry Week. Η Σοφία Μπαχλαβά και ο Βασίλη ς Σταμούλης, δουλεύοντας το ασήμι και το χρυσό συνεργάζονται με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2013 διαθέτουν τις δημιουργίες τους οι ίδιοι στον προσωπικό τους χώρο KO.ZMOS στην Λαμία.

3 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο Αχιλλέας Γεωργιάδης σπούδασε κεραμική τεχνολογία και ασχολήθηκε με το σχεδιασμό και την κατασκευή κεραμικών αντικειμένων. Από το 1996 δημιούργησε εργαστήριο σχεδιασμού κοσμημάτων. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας J.A.W. Δημιούργησε το JOVE Jewellery Art μαζί με την Άννα Σαραντόγλου ένα εργαστήριο κοσμημάτων και αντικειμένων τέχνης. Εκθέσεις : "EXPRESSION AND DESIGN" Ετήσια θεματική έκθεση της Hellexpo-kosmima Ομαδικές θεματικές εκθέσεις της ομάδας J.A.W. 2008: "ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ" Λουτρά παράδεισος, Μπέη Χαμάμ, Θεσσαλονίκη. 2009: "50 ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ 50 ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ" για τα 50 χρόνια Ελληνικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου, Θεσσαλονίκη. Ατομικές εκθέσεις 2015: "ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ 1", έκθεση αντικειμένων, Bord de l'eau design factory, Θεσσαλονίκη "ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ 2", έκθεση αντικειμένων, Popeye loves Olive, Αθήνα.

4 ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το Ξεκίνησε ελεύθερο σχέδιο και ζωγραφική το 1986 όπου φοίτησε για 4 χρόνια στο ατελιέ του Γιάννη Αντωνάκου ( ). Παράλληλα σπούδασε Γλυπτογραφία στον ΕΟΜΜΕΧ ( ). Μαθήτευσε για 3 χρόνια στο εργαστήριο του Πέτρου Δελλατόλα, στην Τήνο, στην μαρμαρογλυπτική ( ). Από το 1995 μέχρι το 2005 εργάστηκε ως σχεδιαστής και τεχνίτης επώνυμων οίκων χρυσοχοίας και το 2005, έστησε το δικό του εργαστήριο κοσμήματος και γλυπτικής στην Αθήνα, το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα. Συνεχίζοντας την εκπαίδευση στην γλυπτική, παρακολούθησε σεμινάρια στα εργαστήρια Τέχνης της Αγίας Παρασκευής καθώς και στο τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, της σχολής Καλών Τεχνών, του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με αντικείμενο την Γλυπτική ( ). Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, στο τμήμα γλυπτικής.

5 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΠΕΤΖΟΓΛΟΥ Ο Γιώργος Σεπετζογλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε σχέδιο και διακόσμηση στην Ελλάδα, δίπλα στους Μυταρά, Γεωργιάδη, Λοβέρδο. Αργότερα στο Παρίσι αναζήτησε νέα αισθητικά ερεθίσματα προσεγγίζοντας το θέμα της εποχής. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ασχολήθηκε με το σχέδιο και τη φόρμα σε υλικά όπως ο πηλός και ο ορείχαλκος, διαμορφώνοντας τη δική του εικαστική άποψη, έντονα επηρεασμένη από την Κυκλαδίτικη Τέχνη.

6 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΟΒΛΗΣ Ο Γιώργος Κοκοβλής σπούδασε γραφιστική στην Αθήνα και κεραμική στην Ar.Co της Λισσαβόνας. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια με διεθνείς κεραμίστες, και ειδικά ψησίματα με ρακού και χαρτοκάμινα. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις. Η τελευταία του ατομική έκθεση έγινε στην γκαλερί Omen, στα Χανιά, τον Νοέμβρη του Διατηρεί το εργαστήριο του στο Βαμβακόπολου Χανίων, όπου πραγματοποιεί και μαθήματα κεραμικής. Τα αντικείμενα είναι ψημένα στους 1280 C σε καμίνι υγραερίου. Οι πηλοί που χρησιμοποιούνται είναι stoneware και πορσελάνες και η διακόσμηση είναι ζωγραφισμένη στο χέρι.

7 ΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ Η Λιάνα Παπαλέξη, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από το Κάιρο της Αιγύπτου. Σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου στα ΤΕΙ Αθήνας και στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα καλών Τεχνών με το πρόγραμμα Erasmus, στο πανεπιστήμιο UIAH της Φινλανδίας. Εξειδίκευσε τις σπουδές της στην κεραμική, στη σχολή του δήμου Νίκαιας, με καθηγητές τον Κ.Ταρκάση, Β. Γουνελά, Ε. Παπαϊωάννου, Γ. Μήτσιο κ.α. Αμέσως μετά παρακολούθησε παιδαγωγικές σπουδές στη ΣΕΛΕΤΕ και αργότερα ολοκλήρωσε τις σπουδές της με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ, «σχεδιασμός φωτισμού-πολυμέσα», όπου συνδύασε την τέχνη του φωτισμού με αυτή της κεραμικής. Αρχικά εργάστηκε σε αρχιτεκτονικά γραφεία ως διακοσμήτρια και στο χώρο του Θεάτρου και της διαφήμισης, στο τμήμα σκηνογραφίας. Στη συνέχεια εργάστηκε ως καθηγήτρια σε Ι.Ε.Κ.,τεχνικά λύκεια (Ε.Π.Α.Λ.), τεχνικές σχολές (Ε.Π.Α.Σ.), διδάσκοντας σχέδιο, γραφιστική και διακόσμηση, ενώ έχει διδάξει κεραμική στα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, στους δήμους Μεταμόρφωσης, Κορυδαλλού, καθώς και στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Έχει συνεργαστεί με τη γκαλερί Αστρολάβος, το Μουσείο Μπενάκη και κάποια art shops. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στον Αστρολάβο, στην Artower και σε πανελλήνιες εκθέσεις κεραμικής στο Μαρούσι. Τον Νοέμβρη του 2015 συμμετέχει σε μια ομαδική έκθεση στη γκαλερί Άλμα (Τρίκαλα), ενώ τον Ιούνη λαμβάνει χώρα στη Biennale κεραμικής στη Faenza της Ιταλίας, με ένα γλυπτό διαφανές και φωτιζόμενο από πορσελάνη. Εκτός από πορσελάνη χρησιμοποιεί και πηλούς χαμηλής θερμοκρασίας που ψήνονται στους 1020 ο βαθμούς Κελσίου πρώτο ψήσιμο και αφού σμαλτωθούν, ξαναψήνονται στην ίδια θερμοκρασία. Στην τελευταία της δουλειά συνεργάζεται με τον Γιώργο Ποντίκη, ο οποίος παρεμβαίνει στη ζωγραφική της εμπλουτίζοντάς τη με κρακέλες, καπνίσματα, μεταλλικότητες, που μόνο εναλλακτικά ψησίματα όπως το Raku, μπορεί να καταφέρει. Συμμετοχή σε εκθέσεις 45η πανελλήνια 2006, τίτλος Γη και βυθός. Αστρολάβος 2009, ομαδική έκθεση με θέμα Όλα για το παιδί. Αστρολάβος 2010, καλλιτεχνικές κατασκευές και ομαδική έκθεση συνεργατών. Artower 2010, ομαδική έκθεση με τίτλο Small is smart. 50η πανελλήνια 2012, τίτλος Μανίτες. Αlma gallery, Τρίκαλα, 2015, τίτλος ομαδικής έκθεσης Τώρα. Biennale, 59th Faenza Prize, , τίτλος έργου, Alice in porcelain sealand. Attilio, 2016, τίτλος ομαδικής έκθεσης Φως και διαφάνεια. Balkan art gallery, Ξάνθη, 2017, τίτλος ομαδικής έκθεσης Diversity.

8 ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΙΑΝΟΥ Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται. Σπούδασε νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης και κατόπιν σχεδιασμό και κατασκευή κοσμήματος στην σχολή ΜOKUME, όπου αργότερα δίδαξε τεχνικές κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος. Γοητεύεται απο καμπύλες πλαστικές φόρμες ενώ ταυτόχρονα έλκεται και από την αυστηρή γεωμετρία. Την λιτότητα των σχεδίων της διανθίζει πάντα ένα παιχνίδισμα όπως η παρουσία ενός μαργαριταριού ή η διακριτική παρουσία μίας γυαλισμένης μεταλλικής επιφάνειας μέσα σε ένα ματ σύνολο. Είναι ιδρυτικό μέλος της J.A.W (jewellery art workers). Το 2006 βραβεύεται περιδέραιο της στον διεθνή διαγωνισμό «Tahitian Pearls Trophy. Το 2007 στο ίδιο διαγωνισμό κερδίζει δύο βραβεία σε δύο διαφορετικές κατηγορίες κοσμημάτων. Απο το 2008 εως το 2013 μαζί με άλλους δύο συναδέλφους-συνεργάτες δημιουργούν το κατάστημα «τρία-τρίτα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις 1995 Έκθεση υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Βασιλικό Θέατρο, Θεσσαλονίκη 2000 Art House, Θεσσαλονίκη 2001 Art House Super Lux, Θεσσαλονίκη Συμμετοχή σε θεματικές εκθέσεις Εxpession and Design, Kosmima-Hellexpo, Θεσσαλονίκη) 2004 Ομαδική έκθεση, gallery «Μαρνέρη» 2005 Μίνι Φεστιβάλ κοσμήματος, Sante, Θεσσαλονίκη 2007 Ομαδική έκθεση με θέμα «Νερό», gallery «Μαρνέρη», Αθήνα 2007 Ελληνικό Κόσμημα, Μετρό Συντάγματος, Αθήνα 2007 Ελληνικό Κόσμημα, Δήμος Αθηναίων, gallery Αθηναίδα, Αθήνα 2008 Ελληνικό Κόσμημα, Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα 2008 «Το νερό ταξιδεύει», Μπέη Χαμάμ, Θεσσαλονίκη 2009 «50 γυναικείες ερμηνίες 50 κοσμήματα», εκθεσιακός χώρος της τράπεζας Πειραιώς, Θεσσαλονίκη 2011 Ελληνικό κόσμημα, Μετρό Συντάγματος, Αθήνα 2011 «Drama and the jeweler», Ιδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Αθήνα 2014 «Symbols», Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου Τεχνόπολη, Αθήνα 2014 «Συναλληλία», Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου, Μύκονος 2016 «Νέα Εδάφη», Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, Αθήνα 2016 «Ψήγματα», gallery «Ρω», Θεσσαλονίκη

9 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΝΤΙΚΗΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το Από μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με τον πηλό δουλεύοντας στο οικογενειακό παραδοσιακό εργαστήριο κεραμικής. Σπούδασε Γραφικές Τέχνες, αλλά το πάθος του για τον πηλό τον έκανε να αφοσιωθεί στην κεραμική. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα Γλυπτικής Κεραμικής και Τεχνολογίας των Υλικών, με καθηγητές τους Μένανδρο Παπαδόπουλο και Κώστα Ταρκάση. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Raku, αναγωγής και εναλλακτικών ψησιμάτων, τα οποία του δημιούργησαν το ερέθισμα να πειραματιστεί και να ενασχοληθεί περαιτέρω με τέτοιου είδους τεχνικές στο εργαστήριό του. Δημιουργεί μοναδικές γλυπτικές φόρμες με την τεχνική Raku σε καμίνι ανοιχτής φωτιάς. Συνδυάζει μεταλλικές επιφάνειες, terra sigillata και χρωματιστά υαλώματα. ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2017 «DIVERSITY», Balkan Art Gallery, Ξάνθη «ΤΩΡΑ», Γκαλερί ΑΛΜΑ, Τρίκαλα η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής, Μαρούσι, Αθήνα η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής, Μαρούσι, Αθήνα Σύγχρονη Κεραμική, Κέντρο Τεχνών, Αθήνα «Κεραμέων Ίχνη», Παλαιό Αρσάκειο, Πάτρα «Art Ελληνικό», Κτίριο Ξιφασκίας Ελληνικό, Αθήνα η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής, Μαρούσι, Αθήνα η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής, Μαρούσι, Αθήνα Διεθνές Κέντρο Κεραμικής και Σύγχρονης Κεραμικής Τέχνης, Μαλάκι, Πήλιο η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής, Μαρούσι, Αθήνα ος Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Κεραμικής, Μαρούσι, Αθήνα ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2013 Κεραμική Γλυπτική, Κυκεών Bar, Ελευσίνα, Αθήνα ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 2013 Ά έπαινος, 51η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής, Μαρούσι, Αθήνα

10 ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ Η Ελένη Γαλιατσάτου γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε κόσμημα στη σχολή Mokume και ταυτόχρονα ολοκλήρωσε μαθήματα γεμμολογίας και γλυπτογραφίας με καθηγητή τον Kielty-Λαμπρινίδη. Τα υλικά που χρησιμοποιεί για τη δημιουργία των κοσμημάτων της ποικίλουν ανάλογα με τη διάθεση της

11 ΣΤΕΛΛΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Η Στέλλα Δεληγιάννη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το κόσμημα το 1985 μέσα από το δυαδικό σχήμα «Πλειάδες». Παρακολούθησε κύκλο εργαστηρίων στην σχολή κοσμήματος Mocume (1989) και στην σχολή Le Arti Orafe Jewellery School στην Luca -Τοσκάνη (2009) το εργαστήριο «Surface in Depth. Από το 1990 έως το 1995 έχει διδάξει σε σχολή κοσμήματος. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας ελλήνων σχεδιαστών κοσμήματος J.A.W. (Jewellery Art Workers). Οι λιτές φόρμες, ο όγκος και η πλαστικότητα χαρακτηρίζουν την δουλειά της η οποία φιλοξενείται σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σημαντικότεροι σταθμοί στην πορεία της είναι: 1986 Β Biennale Νέων Καλλιτεχνών Μεσογειακών Χωρών (Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκη) 1992 Ελληνικό Κόσμημα(Βelle Etoile-Λουξεμβούργο) 1993 Έκθεση- συνάντηση γυναικών δημιουργών της Ε.Ε. (Οστάνδη-Βέλγιο) Έκθεση - συνάντηση γυναικών δημιουργών της Ε.Ε. (Τολέδο-Ισπανία) «6.000 χρόνια Ελληνικό Κόσμημα» (Villa Bianca Θεσσαλονίκη) «26 γυναίκες δημιουργοί της Θεσσαλονίκης (Κέντρο Πολιτισμού Νομαρχίας) «Expression and Design ετήσια θεματική έκθεση της Hellexpo-Κosmima «Eλληνικό Κόσμημα» (Athinaida Gallery-Αθήνα)

12 ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΑΚΑΤΣΗ Γεννήθηκε στα Τρίκαλα θεσσαλίας το Σπουδές : : Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Κεραμική στο Central London Institute of Adult Education. Μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Κεραμικής από το Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Ατομικές εκθέσεις: 1980: Γκαλερί Ώρα, Αθήνα. 1992: «Γη, Νερό, Φωτιά» Γκαλερί Ώρα, Αθήνα. 1994: Attilio Οικεία Τέχνη, Αθήνα. 1996: Μύλος, Θεσσαλονίκη. 2000: Μύλος, Θεσσαλονίκη. 2007: «Ροές» Red Gallery, Αθήνα. 2011: «Μέσα από το Φακό», Ίδρυμα Ευαγγελίδου, Αθήνα. 2013: «Ίχνη Αναπνοών», Τεχνοχώρος Art Gallery.

13 ΓΙΑΝΝΑ ΚΡΙΜΠΙΘΗ Η Γιάννα Κριμπίθη γεννήθηκε στην Αθήνα το Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Α.Β.Σ.Π.) και κεραμική στο δήμο της Αθήνας ( ). Συμμετείχε σε σεμινάρια και ειδικεύτηκε σε τεχνικές όπως raku, bone china, neriage (πορσελάνη), στην Ελλάδα, τη Γαλλία και το Βέλγιο. Το φοίτησε στην Ανώτατη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών Αρχιτεκτονικής και design της Πράγας'(V.S.U.P.) με υποτροφία της τσεχικής κυβέρνησης. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στις πόλεις Αθήνα, Λονδίνο, Πράγα, Σαραγόσα, Bandol και Valdonne (Γαλλία). Τιμητικές διακρίσεις : - Έκθεση «Le printemps de potiers - Bolshow», Bandol - Γαλλία Πανελλήνια έκθεση Αμαρουσίου 1997

14 ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΤΖΗΣ Γεννήθηκε στη Χίο το 1958 όπου ζει και εργάζεται. Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου από το Ατομικές Εκθέσεις: 1993 «Αποκρυπτογραφήσεις», Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου 1994 «Ένα ψηφιδωτό», Μπούρτζι Χίου 1996 «Σήμερα εμού, αύριο ετέρου και ουδέποτε τινός», Βολισσός Χίου 1997 «Ιστορίες στο σπίτι», Αίθουσα Τέχνης Αστρολάβος, Δεξαμενή, Αθήνα 2005 «Ξύλα της θάλασσας, πέτρες της φωτιάς», 12ο Φεστιβάλ Μήλου 2006 «Θάλασσα καθρέπτης», Πνευματικό Κέντρο Οινουσσών 2007 «Παραθύρα», Σπυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Ν.Ψυχικού 2008 «Αλλού γι αλλού», Κάστρο Χίου 2010 «Φυτολόγιον», Πρώην Ιονική Τράπεζα, Χίος 2011 «Είκοσι + 1», Αυλή του Αγ. Γεωργίου, Κάστρο Χίου 2012 «Μορφές», Κάστρο Χίου 2013 «και εγένετο φως!», Κάστρο Χίου 2015 «Φάτε μάτια, ψάρια!», Κάστρο Χίου 2016 «Από τα βάθη στο φως», Αίθουσα Αναπτυξιακού Κέντρου Οινουσσών Ομαδικές Εκθέσεις: 2006 «Τέχνης Δώρα Φέροντες», Αίθουσα Τέχνης ΑΕΝΑΟΝ 2008 «Σκοτεινή φυλακή», Κάστρο Χίου 2011 Αίθουσα Τέχνης ΑΝΕΜΟΣ, Κηφισιά, Αθήνα 2012 «Αφιέρωμα Στη Χίο», Ιωνικό Κέντρο, Πλάκα, Αθήνα 2012 Ομαδική Έκθεση Χιωτών Καλλιτεχνών, Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Αθήνα 2014 Διεθνές Φεστιβάλ με θέμα την ειρήνη, Καρσίγιακα, Σμύρνη 2015 Ομαδική Έκθεση με Τούρκους καλλιτέχνες, Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου 2015 «Από το ξύλο στο χαρτί και όχι μόνο», Attilio Οικεία Τέχνη, Αθήνα 2016 «Ο φυσικός και υδάτινος κόσμος του Βαγγέλη Πολύζου και του Νικόλα Χατζή» Κέντρο Πολιτισμού ΑΚΤ-ΙΝ γιαπί, Κορωπί 2017 «Ο κήπος έμπαινε στη θάλασσα» Estudio Gallery, Κηφισιά

15 ΟΛΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΟΥ Η Όλγα Ευαγγελίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το Είναι απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας ( ), όπου και συνέχισε τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό Εικαστικών Τεχνών ( ). Στο ενδιάμεσο ( ) φοίτησε στο τμήμα μόδας της Royal Academy of Fine Arts στην Αμβέρσα. Στα έργα της, το αυτοβιογραφικό στοιχείο είναι εμφανές, χωρίς ωστόσο να εστιάζει σε ένα πραγματικό γεγονός αλλά περισσότερο σε ένα εικονικό, ακόμη και ουτοπικό. Χρησιμοποιώντας το οικείο και τι ανοίκειο δημιουργεί αφηγήσεις, που το μαγικό στοιχείο είναι μέρος της πραγματικότητας. Στον ελεύθερο της χρόνο συνθέτει μουσική και κουρεύει μαλλιά και τρίχες.

16 ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΥΝΤΑΝΙΩΤΗΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το Από το 2010 είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. ΣΠΟΥΔΕΣ 2013 Σχολή Καλών Τεχνών, Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων τεχνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Γλυπτική κεραμική στο Πειραματικό Εργαστήριο «Τέχνη από Πηλό» Αθήνα, Ελλάδα. ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2008 Orpheus Gallery Λεμεσός, Κύπρος, τίτλος : A-formes Orpheus Gallery Λεμεσός, Κύπρος, τίτλος : Η προσωπική μυθολογία του Ηλία Μπουντανιώτη. ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2015 Εικαστικό Οδοιπορικό Στην Κυπαρισσία, Πολυχώρος Αθηναίς, Αθήνα ης Διεθνής Έκθεση Κεραμικής, «Σύγχρονοι Κεραμίστες 2008» Διεθνές Κέντρο Κεραμικής, Δήμος Βόλου, Ελληνικό Κέντρο Αργιλομάζης «Συλλεκτικός Μήνας 2007», Γκαλερί Ιχνήλατον, Αθήνα, Ελλάδα XXXI International Ceramics Symposium «Porcelain Another Way», Walbrzych, Πολωνία η Διεθνής Εκθεση Κεραμικής, Kanayama Ceramic Center, Aomori, Ιαπωνία «Faenza Amarousio in contrast», Faenza, Ιταλία η Έκθεση Κεραμικής Σύγχρονοι Έλληνες Κεραμίστες, Πήλιο, Ελλάδα «Από την Ικαρία στην Ικαρία», Ελλάδα Medunarodni Festival στην Γκαλερί Progress, Βελιγράδι, Γιουγκοσλαβία «Τριάντα Έλληνες Κεραμίστες», Vallauris, Γαλλία. ΣΥΛΛΟΓΕΣ Kanayama Ceramic Center, Aomori, Ιαπωνία. Μουσείο Gratzki - Arandelovac, Γιουγκοσλαβία. Μουσείο Walbrzychu, Πολωνία. Εθνική Πινακοθήκη Wroclaw Πολωνία.

17 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΒΛΙΤΟΥ Η Κατερίνα Βαβλίτου γεννήθηκε το 1943 στη Νέα Υόρκη και τώρα ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Από το 1963 έως το 1969 σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών με καθηγητή το Γιώργο Μαυροϊδή. Σπούδασε παράλληλα Διακόσμηση, Διαφήμιση και Σκηνογραφία στο Εργαστήριο του Β. Βασιλειάδη και Κεραμική στο Εργαστήριο του Γ. Γεωργίου. Διακρίσεις σπουδών: Πρώτο βραβείο ζωγραφικής Οκτώ έπαινοι ζωγραφικής Έπαινος κεραμικής Διακρίσεις στην Κύπρο: Βράβευση του ιδρύματος ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα "MANIERA CYPRIA", ΤΡΟΟΔΟΣ, ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Δεύτερο βραβείο στον Εθνικό Διαγωνισμό Τέχνης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής με θέμα "Αθλητισμός και Ολυμπιακές αξίες της υπεροχής, της φιλίας και του σεβασμού". Ατομικές εκθέσεις: 1967 "Λήδρα Παλλάς", Λευκωσία "Λήδρα Παλλάς", Λευκωσία "Ξενοδοχείο Χίλτον", Λευκωσία Γκαλερί "Ζυγός", Λευκωσία Γκαλερί "Ντάντα", Αθήνα Γκαλερί "Αστρολάβος" Γκαλερί "Αποκάλυψη", Λευκωσία Γκαλερί "Σταυρακάκη", Ηράκλειο Γκαλερί "Αστρολάβος", Πειραιάς Γκαλερί "Μορφή", Λεμεσός Σπίτι Κύπρου - Αθήνα Γκαλερί "Αστρολάβος", Πειραιάς "Αστρολάβος Art Life", Αθήνα.

18 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ Γεννήθηκε στον Τσόπελα Πραμάντων Ιωαννίνων το Στα δεκατρία του ακολουθεί τα τελευταία συνάφια των πετράδων μαστόρων στα χωριά της Θεσσαλίας. Στα εικοσιοχτώ του εγκαταλείπει την οικοδομή και αναζητεί την προσωπική του έκφραση στο κόσμημα και τη γλυπτική. Ατομικές εκθέσεις: 1992: Titanium, Αθήνα 1993: Τέχνημα, Χανιά 1993: Διάνα, Αθήνα 1995: ΑΕΝΑΟΝ, Αθήνα 2014: ΑΕΝΑΟΝ, Αθήνα Εκθέσεις εκτός Ελλάδος: 1983: GLATT, Ζυρίχη 1984: ΕΟΜΜΕΧ, Λονδίνο 1986: Διεθνής έκθεση, Τόκιο 1987: Gottinghem, Γερμανία 1992: ΕΟΜΜΕΧ, Λονδίνο Ομαδικές εκθέσεις: 1982: Το Ελληνικό κόσμημα αύριο, ΕΟΜΜΕΧ, Αθήνα Άνεμος, Κηφισιά Ε.Μ., Βόλος 1983: ΑΦΗ, Αθήνα Η μεταλλοτεχνία αύριο, ΕΟΜΜΕΧ, Αθήνα 1984: ΑΦΗ, Αθήνα 1985: Η Ελληνική φορεσιά και το κόσμημα, Πελοπ/κό Λα/φικό Ίδρυμα Και φοριέται, ΑΦΗ, Αθήνα 1986: Gallery F, Αθήνα Β' Bienalle, Θεσσαλονίκη 1990: Πολύεδρο, Πάτρα 1992: ΑΕΝΑΟΝ, Αθήνα Πρίσμα, Λιβαδειά 1993: ΑΕΝΑΟΝ, Αθήνα 1997: Σύγχρονη Ελληνική Γλυπτική, Δήμος Πύργου Ηλείας & Θεσσαλονίκη Ηπειρώτες Εικαστικοί και Λογοτέχνες, Ζάππειο Μέγαρο 1998: Ηπειρώτες Ζωγράφοι, Γλύπτες και Χαράκτες, Ζάππειο Μέγαρο 2002: Κόσμημα και Τέχνη, Κλεισθένους : Ζωσιμαδών Δράσεις, Ιωάννινα 2005: Κόσμημα 2005 Expression & Design, Θαλασσινές διαδρομές 2006: Εικαστικές Περιπλανήσεις Καλοκαίρι 2006, Αίθουσα Τέχνης Athens Art Space Ηπειρώτες Εικαστικοί κατά των βασανιστηρίων, Κτίρια πρώην ΕΑΤ/ΕΣΑ, Αθήνα Μεσογαία 2- Αποθήκες Καμπά, Παιανία 2008: Ηπειρώτες Εικαστικοί & Λογοτέχνες, Ζάππειο Μέγαρο 2011: Αίθουσα Τέχνης, ΑΕΝΑΟΝ, Αθήνα Αλμύρα στα Χείλια, Μουσείο Βορρέ 2012: Μεσογαία Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος, Μουσείο Βορρέ 2016: «Ο φυσικός και υδάτινος κόσμος του Βαγγέλη Πολύζου και του Νικόλα Χατζή» Κέντρο Πολιτισμού ΑΚΤ-ΙΝ γιαπί, Κορωπί 2017: «Ο κήπος έμπαινε στη θάλασσα» Estudio Gallery, Κηφισιά

Μία βιτρίνα, ένα παράθυρο... Πέντε καλλιτέχνες

Μία βιτρίνα, ένα παράθυρο... Πέντε καλλιτέχνες 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΒΥΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΜΥΡΤΩ ΚΟΛΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΜΟΥΤΖΗΣ ΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μία βιτρίνα, ένα παράθυρο... Πέντε καλλιτέχνες συναντούν το βλέμμα του περαστικού, μέσα

Διαβάστε περισσότερα

«EΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΘΕΤΑΙ»

«EΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΑΘΕΤΑΙ» ΜΑΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Η Μαρία Γρηγορίου σπούδασε στη σχολή Βακαλό με καθηγητή τον Π.Τέτση και στο West Surrey college of Art and Design, Αγγλία. Ιδρυτικό μέλος της ομάδας ΑΦΗ. Έχει κάνει εννέα ατομικές εκθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Έργα του βρίσκονται σε διάφορες ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές στην Κύπρο και το εξωτερικό. Νικόλας Αντωνίου Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1988. Σπούδασε στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα με καθηγητές τον Χάρη Κοντοσφύρη και Μανώλη Πολυμέρη.

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό: 6972015621 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΛΕΝΗ ΓΚΟΝΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ Ε.Ε.ΔΙ.Π. ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ του Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Διεύθυνση: ΙΚΑΡΟΥ 5 45221 Ιωάννινα Τηλέφωνα: Γραφείου: 2651005872 Σπιτιού: 2651043808 Κινητό:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΙΚΟΥ. email:elstoikou@yahoo.gr. Ημερομηνία γέννησης: 6 Νοεμβρίου 1967 Θεσσαλονίκη

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΙΚΟΥ. email:elstoikou@yahoo.gr. Ημερομηνία γέννησης: 6 Νοεμβρίου 1967 Θεσσαλονίκη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΙΚΟΥ email:elstoikou@yahoo.gr ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία γέννησης: 6 Νοεμβρίου 1967 Θεσσαλονίκη ΠΑΡΟΥΣΑ ΘΕΣΗ : Καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη μάθημα : Αισθητική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤ. ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 3+3 Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑΝΝΙΣΗ γεννήθηκε στην Κατερίνη και σπούδασε Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων και Γραφικές Τέχνες στο Ινστιτούτο WEDER της Ζυρίχης

Διαβάστε περισσότερα

αναδιπλώσεις της μορφής και της ύλης

αναδιπλώσεις της μορφής και της ύλης αναδιπλώσεις της μορφής και της ύλης ζωγραφική - κόσμημα Η Ρουμπίνα Σαρελάκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Αρχικά μαθήτευσε κοντά στους ζωγράφους Π. Σαραφιανό, Ν.Νικολάου και Γ. Μόραλη. Τελείωσε το Εργαστήριο

Διαβάστε περισσότερα

H Μυθολογία συναντά την Τέχνη στο «Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά»!

H Μυθολογία συναντά την Τέχνη στο «Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά»! H Μυθολογία συναντά την Τέχνη στο «Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά»! Με όχημα τη Μυθολογία, ταξιδεύουμε με τα "φτερά" του Ίκαρου και του Δαίδαλου για να γνωρίσουμε την ιστορία τους!

Διαβάστε περισσότερα

2005$ Industrial Romantic Landscapes, Middlesbrough College, Αγγλία

2005$ Industrial Romantic Landscapes, Middlesbrough College, Αγγλία Εικαστικός. Γεννήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου. Σπούδασε ζωγραφική στο εργαστήρι του Τ. Πατρασκίδη και ψηφιδωτό στο εργαστήρι του Γ. Βαλαβανίδη, από το 1993 μέχρι το 1998, στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

Διαβάστε περισσότερα

Η Όλγα Κοζάκου Τσιάρα γεννήθηκε στη Λεµεσό της Κύπρου το 1946. Διορίστηκε στο Τµήµα Γραφιστικής του ΚΑΤΕΕ Αθήνας το 1978.

Η Όλγα Κοζάκου Τσιάρα γεννήθηκε στη Λεµεσό της Κύπρου το 1946. Διορίστηκε στο Τµήµα Γραφιστικής του ΚΑΤΕΕ Αθήνας το 1978. Η Όλγα Κοζάκου Τσιάρα γεννήθηκε στη Λεµεσό της Κύπρου το 1946 ΣΠΟΥΔΕΣ Είναι απόφοιτος του εργαστηρίου Γλυπτικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας, (Εργαστήριο Γιάννη Παππά).1974 Του εργαστηρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΚΑΣ. Ατομικές Εκθέσεις. 2011 blandness of affect, Γκαλερί Elika, Αθήνα 2008. o Sense and Sensibility, Γκαλερί Tint, Θεσσαλονίκη

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΚΑΣ. Ατομικές Εκθέσεις. 2011 blandness of affect, Γκαλερί Elika, Αθήνα 2008. o Sense and Sensibility, Γκαλερί Tint, Θεσσαλονίκη ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΚΑΣ Γεννήθηκε το 1969. Σπούδασε στη σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ (1988-1994, εργαστήριο Β.Δημητρέα). Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Universitat de Barcelona, Facultat de Belles Arts

Διαβάστε περισσότερα

2007 Διδακτορική Διατριβή στην Τέχνη και το Design, University of Derby, Μεγάλη Βρετανία

2007 Διδακτορική Διατριβή στην Τέχνη και το Design, University of Derby, Μεγάλη Βρετανία Γιώργης Γερόλυµπος Γεννήθηκε στο Παρίσι, 1973 2008-2011 Διδάσκων Φωτογραφίας (Π.Δ.407/80) στο τµήµα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστηµίου της Θεσσαλίας. Φωτογράφος, αρχιτέκτωv-µηχανικός. Εκπαίδευση 2007 Διδακτορική

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό Σταθόπουλος Γιώργος. Σταθόπουλος, Λάλας, Χαντζαράς & Καλατζής εκθέτουν στο Art Lepanto στην Ναύπακτο

Βιογραφικό Σταθόπουλος Γιώργος. Σταθόπουλος, Λάλας, Χαντζαράς & Καλατζής εκθέτουν στο Art Lepanto στην Ναύπακτο Βιογραφικό Σταθόπουλος Γιώργος Σταθόπουλος, Λάλας, Χαντζαράς & Καλατζής εκθέτουν στο Art Lepanto στην Ναύπακτο O Γιώργος Σταθόπουλος, που ανήκει στη γενιά των συγχρόνων ζωγράφων, γεννήθηκε το 1944 στην

Διαβάστε περισσότερα

Συνθέσεις από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, Ποίηση και ζωγραφική κ ά. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνθέσεις από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, Ποίηση και ζωγραφική κ ά. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης του ήµου Ρόδου, µε χαρά ανακοινώνει την ατοµική εικαστική έκθεση, του γνωστού «δικού µας» ζωγράφου Μάνου Αναστασιάδη, που θα φιλοξενήσει στην "Νέα Πτέρυγά" του,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Ι ΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ (Επιστηµονικός Υπεύθυνος) Ο Γιάννης Ζιώγας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962. Το 2010 εκλέγεται Επίκουρος Καθηγητής (αντικείµενο Ζωγραφική) στο Τµήµα Εικαστικών και

Διαβάστε περισσότερα

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 2995) ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αριθµός Εισακτέων ακαδηµαϊκού έτους 2014-2015 (Πανελλήνιες 2014)

Αριθµός Εισακτέων ακαδηµαϊκού έτους 2014-2015 (Πανελλήνιες 2014) Αριθµός Εισακτέων ακαδηµαϊκού έτους 2014-2015 (Πανελλήνιες 2014) 1ο Επιστηµονικό Πεδίο: Νοµικών, Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστηµών Κωδικός Τμήματος Πανεπιστήμιο Τμήμα Εισακτέοι 2013 Σελίδα 1 από 5 129

Διαβάστε περισσότερα

clayart international Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία για την προβολή και προώθηση της σύγχρονης τέχνης του πηλού στην Ελλάδα και το εξωτερικό

clayart international Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία για την προβολή και προώθηση της σύγχρονης τέχνης του πηλού στην Ελλάδα και το εξωτερικό clayart international Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία για την προβολή και προώθηση της σύγχρονης τέχνης του πηλού στην Ελλάδα και το εξωτερικό Η εταιρία clayart international στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου»

ΘΕΜΑ: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου και των Α, Β και Γ τάξεων Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μπλιάτσου. Γεωργία. Λάρισα, 16.10.1958

Μπλιάτσου. Γεωργία. Λάρισα, 16.10.1958 Επώνυµο Όνοµα Τόπος και χρονολογία γέννησης Μπλιάτσου Γεωργία Λάρισα, 16.10.1958 Σπουδές 1977-1980: Σχολή Βακαλό 1982-1987: Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, τµήµα ζωγραφικής, µε δασκάλους τους. Μυταρά, Β. ηµητρέα,.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. Μοντέλα εκπαίδευσης στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ. Μοντέλα εκπαίδευσης στην Ελλάδα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ Μοντέλα εκπαίδευσης στην Ελλάδα 11 Πέτρου Πατιά Γ1: Μοντέλα προπτυχιακών σπουδών των πολυτεχνικών σχολών της χώρας Πηγή: Ελληνικά Α.Ε.Ι. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

SOCIAL CAVE, BAR & RESTAURANT

SOCIAL CAVE, BAR & RESTAURANT IF YOU DRINK IN THE MORNING YOU MAY DRINK ALL NIGHT crossing paths mini festiv a l PalladiumΠαλλάδιο SOCIAL CAVE, BAR & RESTAURANT Εξερευνούμε τα διασταυρούμενα μονοπάτια της τέχνης και του καφέ, της

Διαβάστε περισσότερα

Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο

Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο Η κάθε σχολή αντιστοιχεί σε ένα μόνο Επιστημονικό Πεδίο (υποδεικνύεται με ü) K = για τμήματα Κύπρου Ε = για τμήματα Ελλάδας Οι σχολές

Διαβάστε περισσότερα

Μανόλης Γιανναδάκης «Συνεκδοχή / Συσχέτιση / Συμβολή»

Μανόλης Γιανναδάκης «Συνεκδοχή / Συσχέτιση / Συμβολή» Μανόλης Γιανναδάκης «Συνεκδοχή / Συσχέτιση / Συμβολή» εγκαίνια: Τρίτη 11 Μαρτίου 2014, 20:00 Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Μανόλη Γιανναδάκη, καθηγητή χαρακτικής στη Σχολή

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήρι κεραμικής «Φως στην Τέχνη» της Νίκης Γκόφα. Αδελφοί Γιαννίδη 9 Μοσχάτο Τηλέφωνο επικοινωνίας

Εργαστήρι κεραμικής «Φως στην Τέχνη» της Νίκης Γκόφα. Αδελφοί Γιαννίδη 9 Μοσχάτο Τηλέφωνο επικοινωνίας Εργαστήρι κεραμικής ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ Το εργαστήρι κεραμικής λειτουργεί από το 1986 και οργανώνει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα, σχεδιασμένα για νηπιαγωγεία, και δημοτικά που βασίζονται στην αρχή

Διαβάστε περισσότερα

Athens by sound. Αθήνα, 22 Ιουλίου 2008. Δελτίο Τύπου

Athens by sound. Αθήνα, 22 Ιουλίου 2008. Δελτίο Τύπου Αθήνα, 22 Ιουλίου 2008 Δελτίο Τύπου Athens by sound Αρχιτεκτονική δεν είναι μόνο το κτισμένο. Αρχιτεκτονική συγκροτούν όλες οι ποιότητες του χώρου υλικές και άυλες. Η ατμόσφαιρα, οι ήχοι, οι μυρωδιές,

Διαβάστε περισσότερα

«Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015. Έλληνες ζωγράφοι. Της Μπιλιούρη Αργυρής. (19 ου -20 ου αιώνα)

«Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015. Έλληνες ζωγράφοι. Της Μπιλιούρη Αργυρής. (19 ου -20 ου αιώνα) «Η θάλασσα μάς ταξιδεύει» The sea travels us e-twinning project 2014-2015 Έλληνες ζωγράφοι (19 ου -20 ου αιώνα) Της Μπιλιούρη Αργυρής Η ιστορία της ζωγραφικής στην νεοελληνική ζωγραφική Η Ελληνική ζωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10,338 10,651-313 -2.9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8,708 8,136

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου (Καρδίτσα)

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου (Καρδίτσα) ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου (Καρδίτσα) Λάρισα 26/08/2015 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3339/16-6-2015 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος

Διαβάστε περισσότερα

4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 4. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Επιτυχόντες Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Νέο Σύστημα

Επιτυχόντες Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Νέο Σύστημα Επιτυχόντες Pierce - Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος 2016 - Νέο Σύστημα 16009888 ΛΑΪΚΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΑΡΤΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ 16009935 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 16009889 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΒΑΣΗ ΚΩΔ. ΕΠΙΤΥ- ΚΕΝΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΤΜΗΜΑ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧ. ΧΟΝΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ:

Γ. Ιωαννίδη 3 Πανόραμα, Θεσσαλονίκη Τ: Σελίδα1 ΕΜ Κ.Σ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ 4ΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΜΟΡΙΑ 326 ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠ. ΠΑΝ. ΑΘ. 13.719 673 ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (ΑΙΓΑΛΕΩ) ΠΑΝ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ 14.273

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. Κωδικός τος 409 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ 55 100 1 45 82% 476 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 85 150 4 65 76% 366 ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 130 225 2 95

Διαβάστε περισσότερα

Επιστημονική, Εκπαιδευτική, Ερευνητική δραστηριότητα κατά την τελευταία δεκαετία.

Επιστημονική, Εκπαιδευτική, Ερευνητική δραστηριότητα κατά την τελευταία δεκαετία. Επιστημονική, Εκπαιδευτική, Ερευνητική δραστηριότητα κατά την τελευταία δεκαετία. Όνομα, ειδικότητα, θέση στο Ίδρυμα: Περικλής Γουλάκος- Λέκτορας Εργαστήριο/Τομέας: Ζωγραφικής- Τομέα ΙΙΙ Σπουδές: Α.Σ.Κ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ

ΚΩΔ ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ 406 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 6,368 14,287-7,919-55.4% 408 ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) 5,272 13,135-7,863-59.9% 409 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι μαθητές της δευτέρας λυκείου αντιμετωπίζουν σε αυτή την ηλικία ένα από τα ποιο κρίσιμα ερωτήματα και διλλήματα της ζωής τους, τον επαγγελματικό προσανατολισμό

Διαβάστε περισσότερα

Οι συγγραφείς του τεύχους

Οι συγγραφείς του τεύχους Οι συγγραφείς του τεύχους Οι συγγραφείς του τεύχους [ 109 ] Ο Θανάσης Αγάθος είναι λέκτορας Νεο ελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται

Διαβάστε περισσότερα

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

www.aoth.edu.gr ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου (Καρδίτσα)

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου (Καρδίτσα) ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου (Καρδίτσα) Λάρισα 12/07/2014 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3023/30-6-2014 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008

Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Πολιτιστικά Γεγονότα 2008 Ρόδος, µια Πόλη Τέχνης και Πολιτισµού Ο Πολιτισµός ήταν πάντα ένα αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωή στην Ρόδο. Ο Δήµος Ροδίων οργανώνει καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς, µε έµφαση στους

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο)

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 2014 - ΒΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ (Οικονιμικό Κριτήριο) ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΒΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ- ) ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Τ.Ε.Ι.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ --ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ-- 2014 & 2013 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651-313 -2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

"Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009

Fuga για έναν Άγγελο έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 "Fuga για έναν Άγγελο" έκθεση ζωγραφικής της Αγγελικής Κούρκουλου στην Designer's Dot Gallery, 18/3-15/4/2009 Η ζωγράφος Αγγελική Κούρκουλου εκθέτει 69 πίνακες της εικαστικής της ενότητας "Fuga για έναν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τους συντάκτες ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τους συντάκτες ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ξάνθη: 1/2/2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τους συντάκτες ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συμμετέχει και φέτος στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές Ξανθιώτικο Καρναβάλι με σειρά

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΠΔΜ. Ζωή Γοδόση, Επίκ. Καθηγήτρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ Υπεύθυνη Συντονίστρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ

Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΠΔΜ. Ζωή Γοδόση, Επίκ. Καθηγήτρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ Υπεύθυνη Συντονίστρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΠΔΜ Ζωή Γοδόση, Επίκ. Καθηγήτρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ Υπεύθυνη Συντονίστρια ΤΕΕΤ ΠΔΜ Παρουσίαση στο πλαίσιο των δράσεων του Γραφείου Διασύνδεσης για την ενημέρωση των μαθητών/τριών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου (Καρδίτσα)

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου (Καρδίτσα) ΤΕΙ Θεσσαλίας - Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) Τμήμα Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου (Καρδίτσα) Λάρισα 26/08/2015 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 3332/16-6-2015(ΣΥΝ) ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Της Άννας Μπενάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τ.Ε.Ι. Αθήνας

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Της Άννας Μπενάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τ.Ε.Ι. Αθήνας ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Της Άννας Μπενάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τ.Ε.Ι. Αθήνας Πτυχίο ζωγραφικής από Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών. Αποφοίτησε από τα εργαστήρια ειδίκευσης: Καλλιτεχνικό Έντυπο

Διαβάστε περισσότερα

«Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας

«Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας «Το Πορτοκάλι με την Περόνη» υλικό εργασίας θεατρικές ασκήσεις και δημιουργικές δραστηριότητες Συμπεριλαμβάνεται CD με φωτογραφικό υλικό Το πορτοκάλι με την περόνη: υλικό εργασίας θεατρικές ασκήσεις και

Διαβάστε περισσότερα

5 η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

5 η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5 η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η 5 η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου ς διοργανώνει 6μηνο Κύκλο Εικαστικών Σεμιναρίων (Χαρακτικής Ζωγραφικής), στο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΓΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ( )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΓΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ( ) ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΟΓΓΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (1903-2004) Γλυπτική Ζωγραφική Κόσμημα 2016 ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΟΓΓΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Δημοκρατίας 49, Π. Ψυχικό 154 52 Αθήνα T. & F.: 210-6712210 www. zongolopoulos.gr «Η καλλιέργεια του ματιού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 90% ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 2014 & 2013 ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 10.338 10.651 313 2,9% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 817 ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ 90% ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΑ 8.708 8.136 572 7,0%

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανογραφικό 2018 με Βάσεις 2017 ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Μηχανογραφικό 2018 με Βάσεις 2017 ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΒΑΣΗ ΚΩΔ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΔΙΑ 2017 225 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ 2 14.220 227 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 2 13.244 327 ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΚ: Β 2461/

ΦΕΚ: Β 2461/ ΦΕΚ: Β 2461/10.08.2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ,

Διαβάστε περισσότερα

Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση

Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση Η αισθητική αντίληψη είναι το μεγαλύτερο προσόν για την ειδικότητα του τομέα καλλιτεχνικών εφα Οι μαθητές μετά την φοίτησή τους μπορούν να εργαστούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες όπως επίση - Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

Λεπτομέρεια από το έργο «Ηρωικό»

Λεπτομέρεια από το έργο «Ηρωικό» Λεπτομέρεια από το έργο «Ηρωικό» Αίθουσα Τέχνης Relics Λασσάνη 3 - Θεσσαλονίκη Γιώργος Πολ. Ιωαννίδης Νοέμβριος 1995 - Θεσσαλονίκη Στη ζωγραφική του αν και διαφαίνεται η επίδραση ενός δασκάλου σαν τον

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΜΕΡ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου Σελίδα 1 από 6

ΥΠ.Π.Ε.Θ. Δ/ΝΣΗ Δ.Ε. Β ΑΘΗΝΑΣ ΓΕΝ. ΛΥΚ. ΑΜΕΡ.ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Επιτυχόντες Αποφοίτων Γενικού Λυκείου Σελίδα 1 από 6 Κωδ. Υποψηφ. Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα 17010302 ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ & ΓΕΩΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 17010303 ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΧΙΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ 17010386 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΚΠΑ 17010387

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ «ΑΘΗΝΑ» 6/2 ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΔΡΥΜΑ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ Η ΑΠΟΡΡΟΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ «ΑΘΗΝΑ» 6/2 ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΔΡΥΜΑ 1 186 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΚΟΜΟΤΗΝΗ 2 374 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΚΟΜΟΤΗΝΗ 3 42 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο. Μελοποίησης Ποιημάτων

Εργαστήριο. Μελοποίησης Ποιημάτων ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ αίθουσα εκδηλώσεων -- cafe -- gallery -- βιβλιοθήκη -- εργαστήρια ------------- 7η Θ ε ρ ι ν ή Α κ α δ η μ ί α Τ έ χ ν η ς Εργαστήριο Μελοποίησης Ποιημάτων - Παρουσίαση - Ανάλυση - Μελοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα. «Γλυπτική-Μαρμαρογλυπτική»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα. «Γλυπτική-Μαρμαρογλυπτική» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-17 Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα «Γλυπτική-Μαρμαρογλυπτική»

Διαβάστε περισσότερα

Breaking Art Workshop δημιουργικής συνεργασίας για νέους χορογράφους και συνθέτες

Breaking Art Workshop δημιουργικής συνεργασίας για νέους χορογράφους και συνθέτες Σοφία Μαυραγάνη & Θάνος Πολυμενέας - Λιοντήρης Breaking Art Workshop δημιουργικής συνεργασίας για νέους χορογράφους και συνθέτες Ιανουάριος Μάρτιος 2018 Υποβολή αιτήσεων έως: 30 Οκτωβρίου 2017 Έναρξη workshop:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ:ΚΩΣΤΑΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Π.Θ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ TICCIH

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ:ΚΩΣΤΑΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Π.Θ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ TICCIH ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ:ΚΩΣΤΑΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Π.Θ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ TICCIH S0 ΜΑΘΗΜΑ 13 Ο (25.1.2013) ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΜΕΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015-16 Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα. «Ζωγραφική-Εισαγωγικές Μεθοδολογίες»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015-16 Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα. «Ζωγραφική-Εισαγωγικές Μεθοδολογίες» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015-16 Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα «Ζωγραφική-Εισαγωγικές

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μ Α Δ Α Ε Ι Κ Α Σ Τ Ι Κ Η Σ Α Γ Ω Γ Η Σ Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ 2014

Ο Μ Α Δ Α Ε Ι Κ Α Σ Τ Ι Κ Η Σ Α Γ Ω Γ Η Σ Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ 2014 Ο Μ Α Δ Α Ε Ι Κ Α Σ Τ Ι Κ Η Σ Α Γ Ω Γ Η Σ Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ 2014 Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Τ Ι Κ Ε Σ Ε Ι Κ Α Σ Τ Ι Κ Ε Σ Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ Σύντομη Περιγραφή Ενότητας Η ενότητα φέρει τον τίτλο «Εγώ, εσύ, εμείς Συνεργατικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα

ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 2015. Πλήθος Υποψηφίων Σχολή / Τμήμα ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΩΝ/ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ - 05 ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ 7 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 59 97 ΙΑΤΡΙΚΗΣ 33 3

Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση από το Δημοτικό. στο Γυμνάσιο!!!

Μετάβαση από το Δημοτικό. στο Γυμνάσιο!!! Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο!!! ΓΥΜΝΑΣΙΟ! 3 τάξεις: Α, Β και Γ Ηλικία: από 12 μέχρι 15 χρονών Μαθήματα που διδάσκονται στην Α Γυμνασίου Θρησκευτικά 2 ώρες την εβδομάδα Αγία Γραφή Παλαιά Διαθήκη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ ΙΔΡΥΜΑ Βάσεις 2017 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΗ ΙΔΡΥΜΑ Βάσεις 2017 ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ (ΦΕΚ 2995) ΤΗΣ 31 ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 2. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Σχολές Πόλεις ΑΕΙ/ΤΕΙ Βάσεις ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ

ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΡΧΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 9549 7 Ιουνίου 09 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 58 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α, Β και Γ τάξεων Καλλιτεχνικού Γυμνασίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα.

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με πρώτη επιλογή ανά Σχολή / Τμήμα. ΑΑΕΙ Ελλάδας: Πλήθος Κύπριων υποψηφίων με ανά. 1 617 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 159 2 297 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 133 3 295 ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΑΘΗΝΑ) 119 4 403 ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης)

ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΠΡΟΟΠΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Β Ενιαίου Λυκείου (Μάθημα : Κατεύθυνσης) ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Το μάθημα απευθύνεται σε μαθητές με ειδικό ενδιαφέρον για το ΣΧΕΔΙΟ (Ελεύθερο και Προοπτικό) και που ενδέχεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πολυχώρος Τέχνης Ρούδι, Χωριό Άλωνα Τ.Θ. 29089, 1621 Λευκωσία Τηλ 99446667, 99689150 www.alonacyprus.com

Πολυχώρος Τέχνης Ρούδι, Χωριό Άλωνα Τ.Θ. 29089, 1621 Λευκωσία Τηλ 99446667, 99689150 www.alonacyprus.com CONSULTANTS LTD Πολυχώρος Τέχνης Ρούδι, Χωριό Άλωνα Τ.Θ. 29089, 1621 Λευκωσία Τηλ 99446667, 99689150 www.alonacyprus.com Έργο της MJSC Property Holdings Ltd Χορηγοί: Χορηγός Επικοινωνίας: Ρούδι - Πολυχώρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ Μήνυμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ για τον εθελοντισμό Όταν ένας συνάνθρωπος μας ή μια ομάδα ανθρώπων γύρω μας χρειάζεται βοήθεια κι εμείς αρνηθούμε, τότε οι λέξεις αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΡΙΑ ΒΑΣΕΙΣ 2015 (90% ΓΕΛ, ΕΠΑΛ Β ΗΜΕΡ.) 1 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΔΟΣ ΘΕΣΗΣ ΜΟΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 20.206 ΑΓΓΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση Οκτ. 2012 ΧΑΡΗΣ ΠΡΕΣΣΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ

Ενημέρωση Οκτ. 2012 ΧΑΡΗΣ ΠΡΕΣΣΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ Ενημέρωση Οκτ. 2012 ΧΑΡΗΣ ΠΡΕΣΣΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Φλωρεντίας στην Ιταλία απ' όπου απεφοίτησε με βαθμό πτυχίου άριστα και έπαινο. Παρέμεινε συνολικά οκτώ χρόνια στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΥΑ9-ΡΣ3 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΦΕΚ 210/τ Β / 5-2-2013

ΑΔΑ: ΒΕΥΑ9-ΡΣ3 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. ΦΕΚ 210/τ Β / 5-2-2013 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική

Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική 4 ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική Τμήματα που έχουν τον αριθμό άλλου Επιστημονικού Πεδίου μπροστά από τον τίτλο τους (1 ο, 2 ο, 3 ο ), δηλώνονται και μέσω του άλλου Πεδίου. Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΠΑΛΑΙΟ -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2016 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΠΑΛΑΙΟ) 9.544 9.848-304 -3,1% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. (ΠΑΛΑΙΟ) 8.336 7.196 1.140

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΚΑΤΙΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΩΤΣΙΔΗ Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ που επηρέασε την καλλιτεχνική εξέλιξη στην περιοχή την προσδιορίσουμε από τον ερχομό των προσφύγων. ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.Παραδόσεις, έθιμα λαϊκή και θρησκευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413

ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΔ.ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 419 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 413 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 415 ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ

ΚΟΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΟΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΕΦΑΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΟΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ (ΑΘΗΝΑ) (ΚΟΜΟΤΗΝΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017

ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ 2017 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 129 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 225 ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 326 Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ 637 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 639 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 231 1ου 1ου ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔ ΠΑΝ.ΠΕΙΡΑΙΑ 13662

ΠΑΝ. ΜΑΚΕΔ ΠΑΝ.ΠΕΙΡΑΙΑ 13662 ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΒΑΣΕΙΣ 2016 3 ο, ο ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΘΗΝΑ) ΓΕΩΠΟΝ. ΠΑΝ. 129 3 ο, ο ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ) ΔΠΘ 1193

Διαβάστε περισσότερα

Design Lab Athens 2014

Design Lab Athens 2014 Design Lab Athens 2014 Το Design Lab, έχει καταξιωθεί πλέον ως ένα Σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, το οποίο «δουλεύει» πάνω σε τρεις θεματικούς άξονες: α) το υλικό ως πηγή έμπνευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

185 Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Ιωαννίνων

185 Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Ιωαννίνων 185 Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης Ιωαννίνων Το Τμήμα Επιστημών της Τέχνης αποτελεί ανεξάρτητο Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2000-01. Το Τμήμα ιδρύθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΒΑΣΕΩΝ -- ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΕΛ,ΕΠΑΛΒ 90% -- ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015 ΟΝΟΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΗΜ. 9.848 9.337 511 5,5% ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 818 ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 90% ΓΕΛ/ΕΠΑΛΒ ΓΕΝ.ΣΕΙΡΑ ΕΣΠ. 7.196 7.154 42 0,6%

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 1 884027 ΔΜ-ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΦΠΨ 1034448 ΔΜ-ΔΙΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ 417 973928 ΔΜ-ΔΙΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ225 1038676 ΔΜ-ΔΙΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ 236 884235 ΔΜ-ΔΙΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ 3035 Φ371189

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β4999-Τ9Β ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΑΔΑ: Β4999-Τ9Β ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Μάρω Μιχαλακάκου, In Between (Ανάμεσα), 2017 μαρκετερί σε τραπέζι, 110 x 75 εκ, Φάνης Βλασταράς, Ρεβέκκα Κωνσταντοπούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Μάρω Μιχαλακάκου, In Between (Ανάμεσα), 2017 μαρκετερί σε τραπέζι, 110 x 75 εκ, Φάνης Βλασταράς, Ρεβέκκα Κωνσταντοπούλου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμος Ναυπακτίας Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδας Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρουσιάζουν heylepanto! Μάρω Μιχαλακάκου, In Between (Ανάμεσα),

Διαβάστε περισσότερα

LAB2ART : Festivart 2014

LAB2ART : Festivart 2014 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAB2ART : Festivart 2014 To FestivArt είναι ένας ετήσιος θεσμός επικοινωνίας των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ 2014. Εισακτέοι 2013 ΜΕΤΑΒΟΛΗ % Πανεπιστήμιο Τμήμα ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ. Γενική Σειρά ΜΕΤΑΒΟΛΗ. http://sep4u.gr. 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 15 20% ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 15 18% 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργώντας στο Σχολείο

Δημιουργώντας στο Σχολείο ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΒΑΣΙΛΑ ΦΟΙΒΗ ΚΟΥΤΣΕΛΟΥ Δημιουργώντας στο Σχολείο Εργασίες από το μάθημα των Καλλιτεχνικών στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χίου κατά το σχολικό έτος 2016-17 1 Δημιουργώντας στο Σχολείο Εργασίες από το μάθημα

Διαβάστε περισσότερα

4ο Πεδίο Τεχνολογικές Επιστήμες. 4ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. 4ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

4ο Πεδίο Τεχνολογικές Επιστήμες. 4ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ. 4ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ 4ο Πεδίο Τεχνολογικές Επιστήμες 4ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ 231 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΑΘΗΝΑ) ΕΜΠ 112 20.193 1.476 19.044 19.767 19.866 233 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ 112 19.170 1.570

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υφιστάμενη Κατάσταση και Προοπτικές 11 Οκτωβρίου 2019 Κύριος εκφραστής της πολιτιστικής πολιτικής του Κράτους όσον αφορά στον σύγχρονο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Εργαστήρια Δια Βίου Εκπαίδευσης Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών ΤΕΕΤ-ΠΔΜ Ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας του

Διαβάστε περισσότερα

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1

384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 Κωδικός τος 384 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 75 90 1 ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 85 100 1 129 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΩΔΕΙΟΥ (38 άτομα) (8 ΠΕ & 30 ΔΕ) 1. ΣΠΟΥΔΕΣ : ΣΥΝΟΛΟ 22 μόρια 1.1 Τίτλοι Ωδείων (μέγιστο 7 μόρια) Πτυχίο 1 μόριο Πτυχίο με Άριστα 2 μόρια Δίπλωμα 4 μόρια Δίπλωμα με Άριστα 6 μόρια

Διαβάστε περισσότερα