Marilena Sea View Hotel

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Marilena Sea View Hotel"

Transcript

1 Marilena Sea View Hotel Πληροφορίες για τον επισκέπτη At Your Service

2 Καλώς ήρθατε στο Marilena Sea View Hotel! Με μεγάλη μας χαρά σας υποδεχόμαστε στο ξενοδοχείο μας. Επιθυμία μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε προσωπικά και να κάνουμε την διαμονή σας κοντά μας μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία. Έχουμε συγκεντρώσει σε αυτό το φυλλάδιο κάποιες χρήσιμες πληροφορίες ώστε να αισθανθείτε άνετα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Σας ευχόμαστε υπέροχες διακοπές και σας ευχαριστούμε που διαλέξατε το ξενοδοχείο μας. Με φιλικούς χαιρετισμούς, Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου

3 Τμήμα Υποδοχής Το τμήμα Υποδοχής λειτουργεί και είναι στην διάθεσή σας καθ όλο το 24ωρο. Για να επικοινωνήστε με την Υποδοχή, παρακαλώ καλέστε το εσωτ. 79. Άφιξη Παρακαλώ ελέγξτε το δωμάτιο σας και αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα στον υπάλληλο της Υποδοχής. Θα φροντίσουμε άμεσα για την αποκατάσταση του. Δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες να μετακινούν τα έπιπλα ή να τροποποιούν με οποιοδήποτε τρόπο την διακόσμηση των δωματίων. Ώρα άφιξης Το δωμάτιό σας είναι στην διάθεσή σας από τις 15:00, την ημέρα της άφιξης σας. Ώρα αναχώρησης Η ώρα αναχώρησης από το δωμάτιό σας την τελευταία ημέρα, είναι στις 12:00. Κατά την αναχώρησή σας παρακαλούμε να επιστρέψετε την κάρτα σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρατείνετε την παραμονή σας, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή για τον έλεγχο διαθεσιμότητας και τις χρεώσεις. Μεταφορά αποσκευών Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υποδοχή (εσωτ. 79 ). Κάρτα κλειδί δωματίου Η κάρτα σας είναι προγραμματισμένη με τον προσωπικό σας κωδικό. Η κλειδαριά σας καταγράφει ποιός και πότε εισέρχεται στο δωμάτιό σας. Πλησιάστε την κάρτα σας στην κλειδαριά και ανοίξτε την πόρτα σας. Παρακαλείστε να έχετε την κάρτα πάντα μαζί σας. Μην αφήνετε την κάρτα στο δωμάτιό σας. Ηλεκτρική ενέργεια Ηλεκτρική ενέργεια παρέχεται στο δωμάτιό σας, μόνο όταν η κάρτα βρίσκεται στην ειδική υποδοχή, η οποία βρίσκεται δίπλα στην πόρτα του δωματίου σας Τάση ηλεκτρικής ενέργειας 220 Volt. Κλιματισμός Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ατομική κλιματιστική μονάδα. Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε το κλιματιστικό σας πάντα με τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά. Θυρίδες ασφαλείας Για την ασφάλεια των τιμαλφών σας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε την θυρίδα ασφαλείας που βρίσκεται στο δωμάτιό σας. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Η θυρίδα ανοίγει μόνο με κωδικό. Όλα τα ανοίγματα καταγράφονται στην μνήμη της ηλεκτρονικής θυρίδας. Το Ξενοδοχείο δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για απώλεια αντικειμένων ή τιμαλφών από το δωμάτιό σας.

4 Ανιχνευτές καπνού Για την ασφάλειά σας, όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ανιχνευτές καπνού. Τηλέφωνο Για τις τηλεφωνικές σας κλήσεις θα γίνεται χρέωση στον λογαριασμό του δωματίου σας. Για εξωτερική γραμμή παρακαλώ επιλέξτε 0 και κατόπιν τον αριθμό που επιθυμείτε να καλέσετε. Για να καλέσετε ένα άλλο δωμάτιο απλά πληκτρολογήστε τον αριθμό του δωματίου. Για το τμήμα Υποδοχής καλέστε 79. Αφύπνιση Για κλήση αφύπνισης ενημερώστε την Υποδοχή την προηγούμενη ημέρα. Νερό βρύσης Το νερό της βρύσης είναι ασφαλές για το βούρτσισμα των δοντιών ή για να πάρετε το μπάνιο σας αλλά δεν το συνιστούμε ως πόσιμο νερό. Στα μπαρ του ξενοδοχείου διατίθεται εμφιαλωμένο νερό για χρήση στο δωμάτιό σας, σε ειδικές τιμές. Μαγείρεμα Απαγορεύεται αυστηρά το μαγείρεμα στο δωμάτιό σας ή εντός του ξενοδοχείου. Παρακαλούμε να δείχνετε προσοχή όταν καταναλώνετε τρόφιμα στο δωμάτιό σας και διατηρείστε το δωμάτιό σας καθαρό. Εκτεθειμένα τρόφιμα είναι πιθανό να προσελκύσουν έντομα ή μυρμήγκια. Απωθητικό κουνουπιών Ηλεκτρική συσκευή για την απώθηση των κουνουπιών διατίθεται δωρεάν στο δωμάτιό σας. Λειτουργεί με ταμπλέτες που μπορείτε να προμηθευτείτε από την Υποδοχή. Σας συνιστούμε να αφήνετε ελαφρώς ανοικτό το παράθυρο του λουτρού σας όταν χρησιμοποιείτε την συσκευή. Τουαλέτες Όλοι οι φιλοξενούμενοι παρακαλούνται να χρησιμοποιούν το καλαθάκι της τουαλέτας για το χαρτί τουαλέτας. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να προκληθεί απόφραξη της αποχέτευσης, κάτι που ασφαλώς είναι πολύ δυσάρεστο. Καθαρισμός Ο καθαρισμός του δωματίου σας είναι προγραμματισμένος καθημερινά μεταξύ 09:00 and 14:00. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την ειδική κάρτα που υπάρχει στο δωμάτιό σας, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τον καθαρισμό του δωματίου σας.

5 Πετσέτες και Σεντόνια Η αλλαγή των σεντονιών σας γίνεται κάθε δύο ημέρες και των πετσετών καθημερινά. Παρακαλούμε για την προστασία του περιβάλλοντος, αποφασίστε εσείς. Η πετσέτα κρεμασμένη στο ράφι σημαίνει: «θα την χρησιμοποιήσω ξανά». Η πετσέτα στο πάτωμα σημαίνει: «Παρακαλώ αντικαταστήστε την». Βοηθείστε στην εξοικονόμηση νερού χρησιμοποιώντας τις πετσέτες σας περισσότερο από μια φορά. ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ! Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τα λινά και τις πετσέτες εκτός δωματίου. Για την πρόκληση μόνιμων κηλίδων στα λινά του δωματίου σας, είναι πιθανή χρέωση αντικατάστασης, στον λογαριασμό του δωματίου σας Δυνατότητα αλλαγής πετσετών ή / και σεντονιών κατόπιν αιτήματος.* Ενοικίαση πετσετών πισίνας Μπορείτε να νοικιάσετε πετσέτες πισίνας ανά εβδομάδα. * Πληροφορίες στην Υποδοχή. Στέγνωμα πετσετών και ρουχισμού Παρακαλούμε να μην απλώνετε ρούχα ή πετσέτες στα κάγκελα του δωματίου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλάτη των καθισμάτων στην βεράντα σας ή τις απλώστρες που διατίθενται σε ορισμένα δωμάτια. Υπηρεσία αποθήκευσης αποσκευών Δυνατότητα αποθήκευσης αποσκευών. Πληροφορίες στην Υποδοχή. Θόρυβος Παρακαλούμε διατηρείστε τον θόρυβο στο δωμάτιό σας σε χαμηλό επίπεδο, κυρίως κατά τις νυκτερινές ώρες. Ζημιές Παρακαλούνται οι επισκέπτες να αναφέρουν κάθε ζημία στην Υποδοχή. Ζημιές που προκαλούνται από τους ενοίκους σε κινητά ή ακίνητα του ξενοδοχείου, θα αποκαθίστανται με δαπάνες των ενοίκων αυτών κατά την διακριτική ευχέρεια της Διεύθυνσης του ξενοδοχείου. Οι ένοικοι δεν επιτρέπεται να μετακινούν την επίπλωση ούτε να παρεμβαίνουν στο ηλεκτρολογικό δίκτυο ή σε άλλες εγκαταστάσεις, στα δωμάτια ή σε άλλους χώρους του ξενοδοχείου, χωρίς την ρητή άδεια από Διεύθυνση του Ξενοδοχείου. Πρόσωπα που διαμένουν στο Ξενοδοχείο Μόνο όσοι αναφέρονται στις επίσημες λίστες αφίξεων επιτρέπεται να διαμένουν στο ξενοδοχείο. Είναι παράνομο να διαμένουν στο ξενοδοχείο άτομα τα οποία δεν έχουν γνωστοποιηθεί στην Υποδοχή και για τα οποία δεν έχει συμφωνηθεί η απαραίτητη χρέωση για την διαμονή τους.

6 Εξόφληση λογαριασμού Παρακαλούμε να τακτοποιήσετε τον λογαριασμό σας, το αργότερο το βράδυ πριν την ημέρα της αναχώρησής σας, έως τις 22:00, στο ταμείο της Υποδοχής. Πιστωτικές Κάρτες Για τις πληρωμές σας, δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Mastercard και Visa. Ημιδιατροφή Φιλοξενούμενοι με ημιδιατροφή λαμβάνουν την ημέρα της άφιξής τους Δείπνο και την ημέρα της αναχώρησής τους Πρωινό. Για αφίξεις μετά τις 21:00 προσφέρεται κρύο πιάτο αντί δείπνου. Εστιατόριο Πρωινό : 06:30-10:00 (Το εστιατόριο κλείνει στις 10:15) Δείπνο : 19:30-21:30 (Το εστιατόριο κλείνει στις 22:00) Δεν επιτρέπεται η λήψη εδεσμάτων ή/ και σκευών του εστιατορίου εκτός του εστιατορίου, χωρίς την άδεια της Διεύθυνσης. Early Breakfast Εάν αναχωρείτε πολύ νωρίς το πρωί ή έχετε προγραμματίσει κάποια εκδρομή, θα χαρούμε να σας ετοιμάσουμε πρωινό σε πακέτο. Για παραγγελίες επικοινωνήστε με την Υποδοχή το προηγούμενο βράδυ (18:00-21:00). Bar by the Pool Το μπαρ κοντά στην πισίνα λειτουργεί από αργά το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Απολαύστε νόστιμα ελαφρά πιάτα κατά την διάρκεια της ημέρας και όλες τις ώρες ροφήματα, χυμούς, μπύρες, αλκοολούχα ποτά και μια ελκυστική συλλογή από κοκτέιλ. Terrace Lobby Bar Το μπαρ στο σαλόνι της Υποδοχής προσφέρει ροφήματα και ποτά όλο το 24ωρο. Ιδανικό για ένα απεριτίφ ή ένα επιδόρπιο ποτό στην βεράντα με πανοραμική θέα. Υπηρεσία Δωματίου Το Room service είναι διαθέσιμο μεταξύ 09:30-21:30, με επιπλέον χρέωση 10% επί των τιμών του τιμοκαταλόγου. Παραγγελίες εσωτ. 79. Το πρωινό σας μπορεί επίσης να σερβιριστεί στο δωμάτιό σας με επιπλέον χρέωση 4,00 ευρώ κατ άτομο. Για παραγγελίες επικοινωνήστε με την Υποδοχή το προηγούμενο βράδυ (18:00-21:00). F & B Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση τροφίμων ή / και ποτών, τα οποία έχετε αγοράσει και μεταφέρει από έξω, στα τμήματα και στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου ( Σαλόνι, Μπαρ, Εστιατόριο, Πισίνα κλπ).

7 Πισίνα Η χρήση της πισίνας επιτρέπεται μεταξύ 08:00 πμ και 08:00 μμ. Το βάθος του νερού είναι 1.00μ μ. Απαγορεύονται αυστηρά οι βουτιές. Σας ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει ναυαγοσώστης. Οι επισκέπτες που κάνουν χρήση της πισίνας είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για την ασφάλειά τους. Ξαπλώστρες πισίνας Οι ξαπλώστρες στην πισίνα προσφέρονται δωρεάν και συνεπώς δεν επιτρέπεται η κράτησή τους. Μην κρατάτε ξαπλώστρες, εφόσον δεν είστε στον χώρο της πισίνας, με προσωπικά σας αντικείμενα ή πετσέτες. Πετσέτες και άλλα είδη θα αποσύρονται από ξαπλώστρες που δεν χρησιμοποιούνται. Ξαπλώστρες που δεν χρησιμοποιούνται είναι ελεύθερες για χρήση από τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε το πολύ μία ξαπλώστρα ή πουφ ανά άτομο. Γυμναστήριο Ώρες λειτουργίας : 07:30-23:30. Χώρος άσκησης, με όργανα για αερόβια προπόνηση και με βάρη. Η χρήση επιτρέπεται σε άτομα με σχετική εμπειρία. Μασάζ / Υπηρεσίες ομορφιάς Μπορείτε να κάνετε κράτηση για μία θεραπεία μασάζ ή περιποίηση ομορφιάς, στον χώρο μας ή στο δωμάτιό σας. Ενημερωθείτε από την Υποδοχή για τις υπηρεσίες και τον τιμοκατάλογο. Βιβλιοθήκη / Παιχνίδια / Μπιλιάρδο Στο Σαλόνι θα βρείτε μια μικρή δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλία σε διάφορες γλώσσες. Διαθέσιμα επίσης επιτραπέζια παιχνίδια καθώς και Μπιλιάρδο. * Πρόσβαση στο διαδίκτυο / Wi-Fi Μπορείτε να έχετε δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και στα δωμάτια. Internet corner * Χρήση υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο. Δυνατότητα εκτύπωσης & σάρωσης. Εκτυπώσεις, φωτοαντίγραφα, φαξ Για την αποστολή φαξ καθώς και για εκτυπώσεις ή φωτοαντίγραφα, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Υποδοχή. Υπηρεσία καθαριστηρίου Για υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων και σιδερώματος, απευθυνθείτε στο τμήμα Υποδοχής. Σίδερο και σανίδα σιδερώματος Διαθέσιμα στο τμήμα Υποδοχής, για χρήση από του ενοίκους του ξενοδοχείου.

8 Φαρμακείο Πρώτων Βοηθειών Στην Υποδοχή και στο μπαρ της πισίνας, υπάρχουν κουτιά πρώτων βοηθειών με τα βασικά είδη πρώτων βοηθειών. Ιατρική φροντίδα Για κλήση γιατρού ή ιατρική βοήθεια παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Υποδοχή ( εσωτ. 79 ). Μεταφορές * Υπηρεσία μεταφοράς από και προς αεροδρόμιο, λιμάνι ή σταθμό λεωφορείων. Επικοινωνήστε με την Υποδοχή για πληροφορίες και τιμές. Επίσης πληροφορίες σχετικά με ταξί ή ενοικίαση αυτοκινήτων, ποδηλάτων, μηχανών ή βάρκας. Διαθέσιμες επίσης πληροφορίες για τα δρομολόγια του τοπικού αστικού λεωφορείου. Αναχωρήσεις αργά Ό χώρος λουτρών και αποδυτηρίων είναι διαθέσιμος δωρεάν για όλους όσοι αναχωρούν αργά από το ξενοδοχείο μας. Καθαρές πετσέτες, σαπούνι και σαμπουάν προσφέρονται δωρεάν. Ενδυματολογικός κώδικας Ενημερώνουμε τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας ότι στο Εστιατόριο, στο Μπαρ και στο Σαλόνι η ενδυμασία επιτρέπεται να είναι χαλαρή και καθημερινή αλλά πάντα προσεγμένη και καθαρή. Σχισμένα ή βρώμικα ρούχα είναι απαράδεκτα. Μπλούζα και υποδήματα είναι απαραίτητα. Κάπνισμα Σε όλα τα Δωμάτια του ξενοδοχείου και σε όλους τους κλειστούς κοινόχρηστους χώρους απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα. Επιτρέπεται μόνο στις βεράντες και στα μπαλκόνια των δωματίων και στους ανοικτούς κοινόχρηστους χώρους. Παρακαλούμε να σβήνετε πάντα καλά το τσιγάρο σας. Συμπεριφορά Η Διεύθυνση του Ξενοδοχείου έχει δικαίωμα να κρίνει τα αποδεκτά επίπεδα θορύβου ή την συμπεριφορά των επισκεπτών. Δύναται συνεπώς να απαγορεύσει την είσοδο ή να απομακρύνει από το ξενοδοχείο κάθε πρόσωπο, του οποίου η εμφάνιση, ή/και η συμπεριφορά είναι επιθετική, προσβλητική ή ενοχλητική στους άλλους επισκέπτες, ή απαράδεκτη κατά την κρίση της Διεύθυνσης. * Η Υπηρεσία παρέχεται με επιπλέον χρέωση

9 Συμβουλές Ασφαλείας Όλες οι επιφάνειες από μάρμαρο, πλακάκι ή πέτρα μπορεί να γίνουν ολισθηρές όταν είναι βρεγμένες. Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διάρκεια καθαρισμού των δαπέδων στους κοινόχρηστους χώρους. Προσοχή στα σκαλοπάτια. Σας συνιστούμε επίσης να είστε επίσης προσεκτικοί στο λουτρό σας. Σας προτείνουμε να φοράτε παπούτσια ή σαγιονάρες μετά το μπάνιο ή ντους σας. Παρακαλούμε διατηρείτε την κάρτα του δωματίου σας σε ασφαλές μέρος. Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας σας, παρακαλούμε ενημερώστε αμέσως την Υποδοχή, ώστε να επαναπρογραμματιστεί η κλειδαριά του δωματίου σας. Η Κέρκυρα είναι γενικά ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός όμως πάντα είναι απαραίτητο να τηρείτε κάποιους απλούς κανόνες προστασίας. Κλείνετε πάντα καλά τις μπαλκονόπορτες και την εξώπορτα του δωματίου σας, όταν κοιμάστε ή όταν απουσιάζετε. Επίσης μην αφήνετε πράγματα αξίας στο αυτοκίνητό σας. Το Ξενοδοχείο Marilena Sea View έχει εξοπλίσει τα δωμάτιά του με υψηλής ασφαλείας ηλεκτρονικές κλειδαριές μάρκας SAFLOK και ηλεκτρονικές θυρίδες ασφαλείας μάρκας ELSAFE. Αμφότερες οι συσκευές αυτές προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια, λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο με προσωπικό κωδικό, ενώ καταγράφουν στην μνήμη τους όλες της λεπτομέρειες για κάθε άνοιγμά τους. Τιμαλφή: Μην αφήνετε αντικείμενα αξίας έξω στο δωμάτιό σας. Μην αφήνετε σε κοινή θέα μεγάλα χρηματικά ποσά ή κοσμήματα. Χρησιμοποιείστε την θυρίδα ασφαλείας, που προσφέρεται δωρεάν στο δωμάτιό σας ή παραδώστε τα στο κεντρικό χρηματοκιβώτιο του Ξενοδοχείου. Το Ξενοδοχείο δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για απώλεια ή ζημιά ή κλοπή τιμαλφών που αφήσατε στο δωμάτιό σας. Άγνωστοι: Μην προσκαλείτε ποτέ αγνώστους στο δωμάτιό σας. Μην ανοίγετε την πόρτα του δωματίου σας χωρίς να ελέγξετε πριν από το ειδικό ματάκι της εξώπορτάς σας. Σας υπενθυμίζουμε ότι το προσωπικό του ξενοδοχείου μας φοράει στολή και αν κάποιος ισχυρίζεται ότι ανήκει στο προσωπικό μας, μπορείτε να καλείτε την Υποδοχή για επιβεβαίωση της επίσκεψης.

10 Πυρασφάλεια Παρακαλούνται οι καπνιστές να σβήνουν καλά τα τσιγάρα τους σε σταχτοδοχείο ή στα κεραμικά δοχεία με άμμο που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου του ξενοδοχείου. Πριν φύγετε από το δωμάτιό σας ή πριν κοιμηθείτε, βεβαιωθείτε ότι τα αποτσίγαρα είναι καλά σβησμένα στο σταχτοδοχείο σας. Μην αδειάζετε ποτέ το σταχτοδοχείο σας στο καλαθάκι αχρήστων. Μην καπνίζετε ποτέ στο κρεβάτι. Μην καπνίζετε μέσα στο δωμάτιό σας. Μην χρησιμοποιείτε συσκευές για μαγείρεμα ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες δεν προσφέρονται με το δωμάτιό σας. Εντοπίστε τους διακόπτες αναγγελίας πυρκαγιάς καθώς και τους πυροσβεστήρες που βρίσκονται κοντά στο δωμάτιό σας. Εάν έχετε κάποιο ακουστικό ή κινητικό πρόβλημα, το οποίο σας εμποδίζει να αντιληφθείτε τον συναγερμό πυρκαγιάς ή να εγκαταλείψετε το κτίριο, παρακαλούμε ενημερώστε την Υποδοχή. Σε περίπτωση πυρκαγιάς 1. Ενημερώστε την Υποδοχή καλώντας το 79 ή αυτοπροσώπως. 2. Σημάνετε συναγερμό πατώντας τον διακόπτη αναγγελίας πυρκαγιάς. 3. Εγκαταλείψτε αμέσως το δωμάτιό σας, κλείνοντας πίσω σας την πόρτα και κατευθυνθείτε στο σημείο συγκέντρωσης (χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων, κοντά στο κτίριο Υποδοχής). 4. Επιχειρήστε κατάσβεση της πυρκαγιάς, μόνο αν είστε βέβαιοι ότι δεν είναι επικίνδυνο για εσάς. 5. Προπαντός, φροντίστε για την προσωπική σας ασφάλεια. ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΕΦΕΤΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑ! Αν ακούσετε τον συναγερμό πυρκαγιάς Αν ακούσετε τον συναγερμό πυρκαγιάς, πρέπει να εγκαταλείψετε άμεσα το κτίριο. Αν υπάρχει καπνός στο δωμάτιό σας, κινηθείτε χαμηλά κοντά στο δάπεδο. Πλησιάστε την πόρτα του δωματίου σας. Ακουμπήστε την επιφάνεια της πόρτας με την παλάμη σας. Εάν η πόρτα ή το πόμολο είναι ζεστά, ίσως είναι πιο ασφαλές να μείνετε στο δωμάτιό σας. Εάν η πόρτα δεν είναι ζεστή ανοίξτε προσεκτικά. Εάν ο δρόμος διαφυγής είναι αποκλεισμένος με καπνό ή φωτιά, επιστέψτε στο δωμάτιό σας. Βρέξτε πετσέτες και σεντόνια και τοποθετείστε τα γύρω από τις πόρτες και τα ανοίγματα εάν εισέρχεται καπνός. Ειδοποιήστε κάποιον ότι βρίσκεστε στο δωμάτιο.

11 Πισίνα Κανόνες ασφαλείας και εύρυθμης λειτουργίας Η χρήση της πισίνας επιτρέπεται μεταξύ 8:00 πμ και 08:00 μμ. Η πισίνα είναι ρηχή. Το μέγιστο βάθος της είναι 1,35μ. Μην κάνετε βουτιές σε καμία περίπτωση. Κίνδυνος θανάσιμου τραυματισμού! Δεν υπάρχει ναυαγοσώστης στην πισίνα. Οι κολυμβητές χρησιμοποιούν την πισίνα με προσωπική τους ευθύνη. Ένας ενήλικας πρέπει πάντα να επιβλέπει τα παιδιά και τους νέους έως 17 ετών. Μην κάνετε χρήση των εγκαταστάσεων της πισίνας μετά το φαγητό ή την κατανάλωση αλκοόλ ή ναρκωτικών. Μην τρέχετε στο χώρο της πισίνας. Γυάλινα αντικείμενα δεν επιτρέπονται στην πισίνα και στον χώρο της πισίνας. Πέδιλα κολύμβησης, φουσκωτά αντικείμενα και άλλα παιχνίδια απαγορεύονται. Μην κολυμπάτε με καταιγίδα. Μην κολυμπάτε στο σκοτάδι. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ Πριν την χρήση της πισίνας, συνιστάται ντους με σαπούνι. Επίσης μετά την χρήση της τουαλέτας ή τη χρήση αντηλιακού. Το φτύσιμο, το φύσημα της μύτης, η ούρηση και άλλες παρόμοιες ανθυγιεινές πράξεις δεν επιτρέπονται στην πισίνα. Άτομα με εμφανή δερματική ασθένεια, ανοικτή πληγή, επίδεσμο, κρύωμα, βήχα, καταρροή, μεταδοτική νόσο ή διάρροια, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν την πισίνα. ΑΜΦΙΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τις πετσέτες του δωματίου σας στην πισίνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας ή να ενοικιάσετε πετσέτες πισίνας, από το τμήμα Υποδοχής. Οι κολυμβητές πρέπει να φορούν τα κατάλληλα ρούχα κολύμβησης. Οποιεσδήποτε πράξεις ή θόρυβος που προκαλούν ενόχληση στους άλλους χρήστες των εγκαταστάσεων της πισίνας καθώς και προσβλητική γλώσσα και/ή πράξεις, φωνασκίες και θορυβώδης συμπεριφορά απαγορεύονται αυστηρά. Η Διεύθυνση έχει το δικαίωμα να απομακρύνει από τον χώρο της πισίνας οποιονδήποτε παραβιάζει τους κανόνες ή όταν απειλείται η ασφάλεια. Παρακαλούμε αναφέρετε στην Υποδοχή ή στην Διεύθυνση κάθε παράβαση του κανονισμού ή οτιδήποτε ενδεχομένως επικίνδυνο στον χώρο της πισίνας. Σε περίπτωση ατυχήματος, αναφέρετέ το στην Υποδοχή ή καλέστε το 79. Στην πισίνα υπάρχουν σωστικά μέσα για περίπτωση ανάγκης και φαρμακείο πρώτων βοηθειών. Επίσης υπάρχει διακόπτης έκτακτης ανάγκης για την απενεργοποίηση των αντλιών της πισίνας και τηλεφωνική συσκευή έκτακτης ανάγκης.

12 Γυμναστήριο Κανονισμός Λειτουργίας Η χρήση του γυμναστηρίου επιτρέπεται μόνο σε άτομα τα οποία έχουν σχετική εμπειρία και όχι σε αρχάριους. Η είσοδος απαγορεύεται σε άτομα τα οποία δεν είναι εξοικειωμένα με τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου. Δεν υπάρχει γυμναστής ή προπονητής στο γυμναστήριο. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν χρήση του γυμναστηρίου με δική τους ευθύνη. Το Ξενοδοχείο δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιονδήποτε τραυματισμό απώλεια ή ζημιά που προκλήθηκε κατά την χρήση των εγκαταστάσεων. Η χρήση επιτρέπεται με την κατάλληλη αμφίεση η οποία περιλαμβάνει μπλούζα και κλειστά παπούτσια. Αμφίεση με μαγιό δεν επιτρέπεται στο γυμναστήριο. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε πετσέτα. Πετσέτες διατίθενται δωρεάν. Παρακαλούμε σκουπίστε τον εξοπλισμό μετά την χρήση. Δεν επιτρέπεται να μετακινείτε τα όργανα και τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου ούτε να τα μεταφέρετε εκτός του γυμναστηρίου. Παρακαλούμε τοποθετείτε τον εξοπλισμό ξανά στην αρχική του θέση μετά την χρήση. Η χρήση ατομικών συσκευών αναπαραγωγής ήχου επιτρέπεται μόνο με την χρήση ακουστικών. Το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφής απαγορεύονται στο γυμναστήριο. Παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Υποδοχή εάν χρειάζεστε πληροφορίες για την χρήση του εξοπλισμού ή χρειάζεστε βοήθεια.

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9).

ΑΝΤΑΠΤΟΡΕΣ Αν χρειάζεστε μετατροπείς, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την υποδοχή. (εσωτ. 9). Αγαπητοί πελάτες! Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το Ξενοδοχείο Kosmitis για τις διακοπές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγκαταστάσεις και οι παροχές του ξενοδοχείου μας προορίζονται αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε

Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Α Τ Ε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Αγαπητοί επισκέπτες, καλώς ήλθατε στο Alma Luxury Resort Hotel. Η διεύθυνση και το προσωπικό είναι πάντα στην διάθεσή σας για να έχετε μια ευχάριστη

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχείο Euro Park

Ξενοδοχείο Euro Park Ξενοδοχείο Euro Park Αστρίς Παραλία 64002 Θάσος Τηλ. 2593051171 Φαξ. 2593055040 Email. info@europark.gr www.europark.gr Κατάλογος Υπηρεσιών του Ξενοδοχείου Αγαπητοί µας επισκέπτες, Σας καλωσορίζουµε θερµά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Ionia Suites στο Ρέθυμνο.

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Ionia Suites στο Ρέθυμνο. ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Ionia Suites στο Ρέθυμνο. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βρίσκεστε στο ξενοδοχείο μας. Είτε σας φιλοξενήσουμε για μια νύχτα, μια εβδομάδα ή ένα μήνα το Ionia Suites

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΙΣΙΝΑ ΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΠΡΩ ΙΝΟ ΝΩΡΙΣ ΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΙΣΙΝΑ ΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΠΡΩ ΙΝΟ ΝΩΡΙΣ ΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΡΕΣΕΨΙΟΝ ΣΤΑΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΑΠΩ ΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩ Ν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΓIΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΔ ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Δ ΕΙΠΝΟ ΕΙΔ Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΔ ΙΚΕΣ Δ ΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Υπηρεσιών. Στον τίτλο όποιας υπηρεσίας έχει αστερίσκο *, η υπηρεσία προσφέρεται με χρέωση. Ακολουθήστε µας στα social Media.

Οδηγός Υπηρεσιών. Στον τίτλο όποιας υπηρεσίας έχει αστερίσκο *, η υπηρεσία προσφέρεται με χρέωση. Ακολουθήστε µας στα social Media. Οδηγός Υπηρεσιών Η Διεύθυνση διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, οποιαδήποτε πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτό το έντυπο Στον τίτλο όποιας υπηρεσίας έχει αστερίσκο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΚ ΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. στο FIFTH FLOOR BAR & RESTAURANT ΣΑΛΟΝΙΑ Σαλόνι στην υποδοχή του ξενοδοχείου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΚ ΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. στο FIFTH FLOOR BAR & RESTAURANT ΣΑΛΟΝΙΑ Σαλόνι στην υποδοχή του ξενοδοχείου ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Tεσσάρων (4) αστέρων ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Castello Hotels Group ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Λ. 62 Μαρτύρων 1 Ηράκλειο Κρήτη Ελλάς 71304

Διαβάστε περισσότερα

Επιτέλους, μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Καλώς ήλθατε στο Aegila Boutique Hotel!

Επιτέλους, μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Καλώς ήλθατε στο Aegila Boutique Hotel! Επιτέλους, μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα. Καλώς ήλθατε στο Aegila Boutique Hotel! To ξενοδοχείο Το Aegila Boutique Hotel, κατηγορίας 4 Κλειδιών, αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση για την καλοκαιρινή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ 2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ 2016 www.mayorhotels.com ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Το Mayor Capo di Corfu βρίσκεται κοντά στον Άγιο Πέτρο, στη Λευκίμμη, στο νότιο τμήμα του νησιού, σε μία μεγάλη έκταση αμμώδους

Διαβάστε περισσότερα

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας.

Το Elounda Ilion απέχει 8 χιλιόμετρα από την ζωντανή πόλη του Αγίου Νικολάου και 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας. Περιγραφή 1 Το ξενοδοχείο Elounda Ilion, βρίσκεται στην Ελούντα της Κρήτης, την περιοχή που έχει χαρακτηριστεί ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα θέρετρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ 2017 www.mayorhotels.com ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Το Mayor Capo di Corfu βρίσκεται κοντά στον Άγιο Πέτρο, στη Λευκίμμη, στο νότιο τμήμα του νησιού, σε μία μεγάλη έκταση αμμώδους

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά Θυρίδα ασφαλείας, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θέρμανση, Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους

Γενικά Θυρίδα ασφαλείας, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θέρμανση, Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους PERUN LODGE Τιμές Ξενοδοχείου 11-15 Δεκεμβρίου... 18-22 Δεκεμβρίου... Διαθεσιμότητα Δωματίων 5 x 2κλινα 4 x 3κλινα 2 x 4κλινα Παροχές Το Perun Lodge είναι ένα καινούργιο ξενοδοχείο διαμερισμάτων, σε απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions 1. Μπορώ να παραγγείλω ένα μπουκάλι σαμπάνια ή ένα ειδικό δώρο να είναι στο δωμάτιο κατά την άφιξη με μια σημείωση; 2. Πώς μπορώ να φτάσω από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο; 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ 2017 www.mayorhotels.com TOΠΟΘΕΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Βρίσκεται στην διάσημη αμμώδη παραλία Κοντογυαλός - Πέλεκας στην Κέρκυρα. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ 14 χλμ από το αεροδρόμιο - πόλη Κέρκυρας 1.7

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΩΝ)

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΩΝ) ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΩΝ) ΘΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ Οι Κανόνες Διαμονής ισχύουν για όλους τους

Διαβάστε περισσότερα

Corfu Holiday Palace. Ενημερωτικό Δελτίο AQUIS HOTELS & RESORTS

Corfu Holiday Palace. Ενημερωτικό Δελτίο AQUIS HOTELS & RESORTS 2014 AQUIS HOTELS & RESORTS ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Κανόνι, κοντά στην πόλη της Κέρκυρας ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΣΠΟΡ Αποστάσεις : Κέντρο της πόλης της Κέρκυρας 4

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια.

Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση και μπαλκόνια. Μόλις 300μ. από την αμμώδη παραλία Αμμουδάρα, το Hotel Handakas βρίσκεται στη μέση ενός καταπράσινου αμπελώνα. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και πισίνα. Κάθε δωμάτιο είναι απλά διακοσμημένο και διαθέτει κλιματισμό,

Διαβάστε περισσότερα

Σβήνουμε τις ηλεκτρικές συσκευές από το διακόπτη όταν δεν τις χρησιμοποιούμε και κλείνουμε τα φώτα όταν βγαίνουμε από το δωμάτιο.

Σβήνουμε τις ηλεκτρικές συσκευές από το διακόπτη όταν δεν τις χρησιμοποιούμε και κλείνουμε τα φώτα όταν βγαίνουμε από το δωμάτιο. Σβήνουμε τις ηλεκτρικές συσκευές από το διακόπτη όταν δεν τις χρησιμοποιούμε και κλείνουμε τα φώτα όταν βγαίνουμε από το δωμάτιο. Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε πάντοτε οικονομικούς λαμπτήρες και φροντίζουμε

Διαβάστε περισσότερα

Περίοδος: Καλοκαίρι 2016

Περίοδος: Καλοκαίρι 2016 Astir Odysseus Kos Resort & Spa Tingaki, 85 300, Kos Island, Greece T.: +30 22420 49900 F.: +30 22420 49800 info@astirodysseuskos.gr www.astirodysseuskos.com Περίοδος: Καλοκαίρι 2016 Περίοδος: Ανοικτό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΣΕΖΟΝ 2017 www.mayorhotels.com TOΠΟΘΕΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Βρίσκεται στην διάσημη αμμώδη παραλία Κοντογυαλός - Πέλεκας στην Κέρκυρα. ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ Άφιξη μετά τις 3 μ.μ. Αναχώρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA

ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA ΣΥΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΧΑΝΙΩΝ LUXURY HOMES IN PLAKA, CHANIA Πλάκα, Χανιά, Κρήτη, Τ.Κ. 73200 Τηλ.: +30.2831025306, Fax: +30.2831025306 email: info@lesteluxuryhomes.com url: www.lesteluxuryhomes.com

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ STAY

ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ STAY ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ STAY Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο υβριδικό χόστελ της Θεσσαλονίκης και θα θέλαμε να κάνουμε την διαμονή σας όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Παρόλο που σε κανέναν μας δεν αρέσει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ CHEMPARK DORMAGEN

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ CHEMPARK DORMAGEN ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ CHEMPARK DORMAGEN Οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε τις οδηγίες ασφαλείας πριν από την είσοδό σας στο CHEMPARK και λάβετέ τις υπόψη κατά την παραμονή σας! Σας ευχαριστούμε! 1. ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

ALEXANDRA HOTEL. Το ξενοδοχείο διαθέτει 54 δωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, μπαλκόνι ή βεράντα και τηλέφωνο. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ ALEXANDRA HOTEL Κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, ακριβώς πάνω από την παραλία της μαύρης άμμου στο Καμάρι, το Hotel Alexandra, βρίσκεται στα προάστια του Καμαρίου. Οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν

Διαβάστε περισσότερα

Μύκονος THOMAS HOTEL 2*

Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Μύκονος THOMAS HOTEL 2* Κατόπιν της υψηλής ζήτησης των καταλυμάτων στην χώρα του νησιού με αποτέλεσμα την αύξηση των τιμών και τη δυσκολία στη διαθεσιμότητα, αποφασίσαμε να εξασφαλίσουμε δωμάτια για εσάς

Διαβάστε περισσότερα

Παραχώρηση διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ κατά την καλοκαιρινή περίοδο

Παραχώρηση διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ κατά την καλοκαιρινή περίοδο Ανακοίνωση 29 Ιουνίου 2016 Παραχώρηση διαμερισμάτων ΕΔΙΠΠΑΚ κατά την καλοκαιρινή περίοδο Αγαπητά μέλη, Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις τροποποιήσεις στους κανονισμούς παραχώρησης των διαμερισμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οι All Inclusive υπηρεσίες ισχύουν μέχρι τις24:00

Οι All Inclusive υπηρεσίες ισχύουν μέχρι τις24:00 Οι All Inclusive υπηρεσίες ισχύουν μέχρι τις24:00 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ 1. Cosmos Κεντρικό Εστιατόριο, σερβίρει τοπική και Μεσογειακή κουζίνα (Κτήριο Maris) Ανοικτά Καθημερινά Early Breakfast Μεσημεριανό: Δείπνο:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALL INCLUSIVE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALL INCLUSIVE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ALL INCLUSIVE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΣΟ ΟΣ Ανισσαράς, Λιμάνι Χερσονήσου, 70014, Κρήτη, Ελλάδα Τηλ. 0030 28970 23561 Φαξ. 0030 28970 21322 Το Annabelle Beach Resort

Διαβάστε περισσότερα

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA

AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA AHEPA HELLAS District 25 IOANNIS TRANTAS HJ-15 KOZANI WEST MACEDONIA Το 18 ο Εθνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη στις 26, 27 & 28 Μαΐου 2017 Που θα γίνει το συνέδριό µας Η Στέγη Ποντιακού Πολιτισµού,

Διαβάστε περισσότερα

Anemelia Hotel Apartments

Anemelia Hotel Apartments Anemelia Hotel Apartments Παροχές ξενοδοχείου και υπηρεσίες Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο μας. Εγώ κι η οικογένεια μου είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε κοντά μας για αυτό το καλοκαίρι κι ευελπιστούμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Πίνακας περιεχομένων Πρόσβαση στην κλινική... 3 Χάρτης... 3 Συγκοινωνία... 3 Χρήσιμα Τηλέφωνα... 3 Γενικές Παροχές...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις)

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02102F ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ / ΜΕΤΕΩΡΑ ( Τέσσερις διανυκτερεύσεις) Η Καλαμπάκα είναι κωμόπολη του Νομού Τρικάλων και πρωτεύουσα του ομώνυμου Δήμου. Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και εκτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ (Δύο διανυκτερεύσεις)

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ (Δύο διανυκτερεύσεις) Tour code: 02016F ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ (Δύο διανυκτερεύσεις) Το Ναύπλιο ή Ανάπλι είναι πόλη της Πελοποννήσου, πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδας και ο κυριότερος λιμένας της ανατολικής Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Φ ΥΛ Λ Α Δ Ι Ο ΣΕΖΟΝ 2016

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Φ ΥΛ Λ Α Δ Ι Ο ΣΕΖΟΝ 2016 Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο Φ ΥΛ Λ Α Δ Ι Ο ΣΕΖΟΝ 2016 www.mayorhotels.com TOΠΟΘΕΣΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ Βρίσκεται στην διάσημη αμμώδη παραλία Κοντογυαλός - Πέλεκας στην Κέρκυρα. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ 14 χλμ από το αεροδρόμιο -

Διαβάστε περισσότερα

Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας

Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας Έκδοση: Μάϊος 2015 Allianz Ελλάδος Λ. Αθηνών 110, Κτίριο Γ' 104 42 Αθήνα Κέντρο Επικοινωνίας: 210 69 99 999 www.allianz.gr Allianz Ελλάδος Προσωπικές Λύσεις Εξ-ασφαλίζουμε την Κατοικία σας Απολαύστε τη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Room Type Rates per person 15/7/2011-21/8/2011 21/8/2011-11/9/2011 11/9/2011-30/9/2011 Single 65 55 40 Double 85 69 55 Double economy* 80 64 50 3ος ενήλικας -30%ΕΚΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Camping Stomio. Σκοπός του κανονισμού: είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών θέτοντας του όρους για τη σωστή λειτουργία του κάμπινγκ.

Camping Stomio. Σκοπός του κανονισμού: είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών θέτοντας του όρους για τη σωστή λειτουργία του κάμπινγκ. Camping Stomio Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ Σκοπός του κανονισμού: είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών θέτοντας του όρους για τη σωστή λειτουργία του κάμπινγκ. Η είσοδος και η παραμονή

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΓΠΑ Η εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων σε ένα εργασιακό περιβάλλον, θα πρέπει να εξασφαλίζει σε

Διαβάστε περισσότερα

Hospitality Management Company

Hospitality Management Company Hospitality Management Company Management Consulting Sales Representation Marketing Αξιοποιούμε τα δυνατά σας σημεία Εξετάζουμε τα δυνατά σημεία της επιχείρησης σας, με σκοπό να τα αξιοποιήσουμε με τον

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELEMENTS ALL-IN DINE AROUND

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELEMENTS ALL-IN DINE AROUND ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELEMENTS ALL-IN DINE AROUND To ROYAL OLYMPIAN κάνει το επόμενο βήμα! Διατηρώντας υψηλό το επίπεδο των υπηρεσιών του, το Royal Olympian μέσω της υγιεινής διατροφής, της άσκησης & της χρήσης του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 14 16/09/2012 ΚΡΗΤΗ (ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ, ΠΛΑΚΑ) ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ Με ΑΝΕΚ/SUPERFAST Πλοίο: Olympic Champion 13/09 Πειραιάς Ηράκλειο 21.30 06.00 16/09 Ηράκλειο Πειραιάς 21.30

Διαβάστε περισσότερα

3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ

3 ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΑΓΚOΣΜΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ Υγιεινή - Απλές συμβουλές για Όλους 2 Ας ξαναθυμηθούμε μερικούς από τους Bασικούς Kανόνες Υγιεινής που ισχύουν για όλους μας, παιδιά και ενήλικες. 1. Πλύσιμο Χεριών

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel

ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel Το ξενοδοχείο Villa Platanias Beach Apartment Hotel σας επιτρέπει να καλομάθετε τον εαυτό σας και να απολαύσετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες, ακριβώς στο κέντρο του γνωστού θερέτρου του Πλατανιά, λίγα χιλιόμετρα

Διαβάστε περισσότερα

Ρόδος. το νησί των Ιπποτών. 5,6 & 8 ημέρες. Συνοπτικό πρόγραμμα εκδρομών: Ξενοδοχεία. Εκδρομές - Διακοπές - Fly & Drive

Ρόδος. το νησί των Ιπποτών. 5,6 & 8 ημέρες. Συνοπτικό πρόγραμμα εκδρομών: Ξενοδοχεία. Εκδρομές - Διακοπές - Fly & Drive Εκδρομές - Διακοπές - Fly & Drive 3 Η Ρόδος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας. Πατρίδα ενός από τα εφτά θαύματα του κόσμου και ένα από τα αστέρια του Ελληνικού τουρισμού γενικά, έχει μαγευτικές

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο Υπηρεσιών ΕΛ

Ευρετήριο Υπηρεσιών ΕΛ Ευρετήριο Υπηρεσιών ΕΛ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Καλωσόρισμα Οδηγός για τους πελάτες του ξενοδοχείου Σχετικά με το Boutique 5 Hotel & Spa Χάρτης του ξενοδοχείου Σχετικά με τον Ομιλο H Hotels Collection Γενικές Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Γενικές Οδηγίες για Παρόχους Δωματίων... 2 Άφιξη. 4 Κατά τη διάρκεια της διαμονής.. 5 Αναχώρηση.. 6. Greek

Περιεχόμενα. Γενικές Οδηγίες για Παρόχους Δωματίων... 2 Άφιξη. 4 Κατά τη διάρκεια της διαμονής.. 5 Αναχώρηση.. 6. Greek Περιεχόμενα Γενικές Οδηγίες για Παρόχους Δωματίων... 2 Άφιξη. 4 Κατά τη διάρκεια της διαμονής.. 5 Αναχώρηση.. 6 Greek 1 Γενικές Οδηγίες για Παρόχους Δωματίων (Σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες θα πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΤ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ. Enjoy the journey!

ΚΙΤ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ. Enjoy the journey! ΚΙΤ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ Enjoy the journey! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Η ΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΟ CLUB: Βαµβάκι Πιστολάκι Κρέµα σώµατος Ντουλαπάκια Πετσέτα γυµναστηρίου Πετσέτα µπάνιου Αφρόλουτρο ΤΙ NA ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑNH (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑNH (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02132F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΜΑNH (Τρεις διανυκτερεύσεις) "Περαστικός βλέπεις τη Μάνη σε τρεις μέρες, περπατητής σε τρεις μήνες και για να δεις την ψυχή της θέλεις τρεις ζωές. Μια για

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - τιμές κατ άτομο σε

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - τιμές κατ άτομο σε 3/4ήμερη «Εικόνες Αιγαίου» με το Celestyal Olympia Η Λιμάνι Άφιξ Αναχώρ μ η ηση η Πειραιάς 1-11:30 η Μύκονος* 1 18:00 23:00 2 η Κουσάντασι 07:00 13:00 (Έφεσος) η Πάτμος* 2 15:30 22:30 η Ηράκλειο 3 09:00

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ Για τη συµπλήρωση των Ερωτηµατολογίων Αυτοαξιολόγησης των Ξενοδοχείων και των Καταλυµάτων Αυτοεξυπηρέτησης

Ο ΗΓΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ Για τη συµπλήρωση των Ερωτηµατολογίων Αυτοαξιολόγησης των Ξενοδοχείων και των Καταλυµάτων Αυτοεξυπηρέτησης ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ Για τη συµπλήρωση των Ερωτηµατολογίων Αυτοαξιολόγησης των Ξενοδοχείων και των Καταλυµάτων Αυτοεξυπηρέτησης Προς τους Ιδιοκτήτες και τους ιευθυντές Ξενοδοχείων και Καταλυµάτων Αυτοεξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ. «Tennis Square powered by MasterCard»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ. «Tennis Square powered by MasterCard» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ «Tennis Square powered by MasterCard» 1. Εγκαταστάσεις Η TENNIS SQUARE είναι ιδιωτική σχολή αντισφαίρισης / Tennis Club που στις εγκαταστάσεις της περιλαμβάνονται: Α. Τέσσερα (4) γήπεδα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr

ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ NSG-24B ΣΟΜΠΑ QUARTZ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.alfalamda.gr Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ)

SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) SPECIAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓ.ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ (ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ) CARIBE CLUB PRINCESS 4*superior Hotel (deluxe room) 655 μόνο!!! Η τιμή όπως πάντα περιλαμβάνει: 1. Αεροπορικά εισιτήρια Μαδρίτη/Πούντα Κάνα/Μαδρίτη 2. Μεταφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΑ. Πληροφορίες Προς Τους Υποψήφιους Επισκέπτες Εθελοντές Της Ιεραποστολής ΤΟΜ International

ΓΕΝΙΚΑ. Πληροφορίες Προς Τους Υποψήφιους Επισκέπτες Εθελοντές Της Ιεραποστολής ΤΟΜ International Πληροφορίες Προς Τους Υποψήφιους Επισκέπτες Εθελοντές Της Ιεραποστολής ΤΟΜ International ΓΕΝΙΚΑ Επειδή το ταξίδι στην Αφρικανική ήπειρο είναι γεμάτο περιπέτεια, απρόβλεπτα και ταλαιπωρίες (π.χ. αρκετές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ Παρακαλώ ενηµερώστε την υποδοχή στην περίπτωση όπου χρειάζεστε βοήθεια µε τη µεταφορά- φύλαξη των αποσκευών σας. Καλέστε το εσωτ. "9".

ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ Παρακαλώ ενηµερώστε την υποδοχή στην περίπτωση όπου χρειάζεστε βοήθεια µε τη µεταφορά- φύλαξη των αποσκευών σας. Καλέστε το εσωτ. 9. ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ Παρακαλώ ενηµερώστε την υποδοχή στην περίπτωση όπου χρειάζεστε βοήθεια µε τη µεταφορά- φύλαξη των αποσκευών σας. Καλέστε το εσωτ. "9". ΑΦΙΞΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Η ώρα άφιξης στο δωµάτιο είναι από τις

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΕΦΟ ΙΑΣΜΟ

Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΕΦΟ ΙΑΣΜΟ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΑΝΕΦΟ ΙΑΣΜΟ ήλωση αποποίησης - Disclaimer Ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών πληροφορεί ότι το υλικό αυτό είναι καθαρά πληροφοριακό και ότι δεν φέρει ευθύνη

Διαβάστε περισσότερα

Mitsis Galini. Wellness & Spa Resort. Δώρο. Μια αναζωογονητική εµπειρία. διακοπών σε έναν. υδάτινο παράδεισο που. αποτελεί τον πιο δηµοφιλή

Mitsis Galini. Wellness & Spa Resort. Δώρο. Μια αναζωογονητική εµπειρία. διακοπών σε έναν. υδάτινο παράδεισο που. αποτελεί τον πιο δηµοφιλή 39 ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑ Mitsis Galini Wellness & Spa Resort Για 5 διανυκτερεύσεις και άνω δώρο 1 επιπλέον νύχτα Μια αναζωογονητική εµπειρία διακοπών σε έναν υδάτινο παράδεισο που αποτελεί τον πιο δηµοφιλή

Διαβάστε περισσότερα

V 50/60Hz W 1.7L

V 50/60Hz W 1.7L ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Βραστήρας Μοντέλο: R-778 220-240V 50/60Hz 1850--2200W 1.7L ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να τηρείτε τις βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ. (Τρεις διανυκτερεύσεις)

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ. (Τρεις διανυκτερεύσεις) Tour code: 02025F ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ (Τρεις διανυκτερεύσεις) Το Πήλιο είναι κατάφυτο βουνό στο Νομό Μαγνησίας δίπλα στην πόλη του Βόλου, με ύψος 1.624 μέτρα. Κατά την Ελληνική μυθολογία

Διαβάστε περισσότερα

1. Χρεώσεις Δωματίου. 1. Εξασφάλιση Κρατήσεων

1. Χρεώσεις Δωματίου. 1. Εξασφάλιση Κρατήσεων 1. Χρεώσεις Δωματίου Η χρέωση των studios αφορά τη φιλοξενία 2 ατόμων. Για την προσθήκη επιπλέον ατόμου πέραν των 2, γίνεται 20% προσαύξηση στην τιμή του studio αν είναι ενήλικας και 10% αν είναι παιδί

Διαβάστε περισσότερα

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής

SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής SANI CLUB HOTEL 5* SUPERIOR Κασσάνδρα Χαλκιδικής 26 29 Απριλίου 2019 Πακέτο τριών διανυκτερεύσεων με Ι.Χ. *ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ* ΔΙΚΛΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ (Double Room Sea View) *Τρεις νύχτες 290 το

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή γίνεται με κάποιες πρακτικές πληροφορίες και οδηγίες για την πρόληψη των κλοπών. ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ

Αρχή γίνεται με κάποιες πρακτικές πληροφορίες και οδηγίες για την πρόληψη των κλοπών. ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΛΟΠΩΝ Ασφάλεια & Προστασία Αγαπητέ Αναγνώστη, Εγκαινιάζουμε μια νέα πρακτική που πιστεύουμε ότι θα τη βρείτε χρήσιμη: να σας δίνουμε πρακτικές και εύκολα κατανοητές πληροφορίες / οδηγίες για θέματα σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Nikolas Hotel 2* Arkas Inn 4* Παροικιά. Λογαράς. 3 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. 2 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 16/07-29/07 25/08-31/08. 1 η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 10/06-15/07 01/09-30/09 ΕΠΙΛΟΓΕΣ Nikolas Hotel 2* Παροικιά EARLY BOOKING 285 315 375 369 415 515 429 495 619 ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 325 355 415 409 455 555 469 535 659 1o ΠΑΙΔΙ 2-12 ΕΤΩΝ 239 259 299 239 259 299 279 309 369 Το Nikolas Hotel απέχει

Διαβάστε περισσότερα

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου. WELCOME ABOUT US Η πέτρα, μάρτυρας της αιωνιότητας, σκληρή και συμπαγής, ανίκητη στα κύματα του χρόνου, έζησε, γνώρισε και διαμόρφωσε τα στάδια του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο ήλιος, ο χορηγός της ζωής, μοναδική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ Με απλούς πρακτικούς τρόπους, µπορούµε όλοι µας να κάνουµε µία προσπάθεια ώστε να µειώσουµε την κατανάλωση νερού στο µπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. ΤΡΟΠΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ Αποστολή του Γραφείου Στέγασης είναι η παροχή ενός ασφαλούς, υγιεινού

Διαβάστε περισσότερα

Το cocoon plus αποζημιώνει σε αξία αντικατάστασης καινούργιου από κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός.

Το cocoon plus αποζημιώνει σε αξία αντικατάστασης καινούργιου από κάθε τυχαίο ζημιογόνο γεγονός. 2 Το πρόγραμμα cocoon plus (κατά παντός κινδύνου) δίνει τη δυνατότητα πλήρους κάλυψης των περιουσιακών στοιχείων του ασφαλισμένου από οποιοδήποτε κίνδυνο. Είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις αυξημένες ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Le Blanc Suite. Συµφωνητικό Ενοικιάσης

Le Blanc Suite. Συµφωνητικό Ενοικιάσης Le Blanc Suite Συµφωνητικό Ενοικιάσης Με την υπογραφή του παρόντος συµφωνητικού, βεβαιώνεται ότι έχετε λάβει πλήρη γνώση και αποδέχεστε τους όρους φιλοξενίας της συγκεκριµένης οικίας, όπως αυτοί αναγράφονται

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου..

Χανιά. 3,6 & 8 ημέρες. Ξενοδοχεία. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Μπροστά είναι η θάλασσα και πίσω τα Βουνά σου, Χανιά μου με σκλάβωσες με την πλούσια ομορφιά σου.. Διακοπές - Fly & Drive Κρητική μαντινάδα Χανιά 3,6 & 8 ημέρες Ξενοδοχεία HOTEL THEO 4* Βρίσκεται στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές

ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ. Αξέχαστες. Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο G R E E C E. διακοπές 2017 ΣΠΟΡΑΔ ΕΣ Αξέχαστες διακοπές από άτομο 27το την ημέρα ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ Μια... γαλαζοπράσινη συμφωνία Οι καλύτερες προτάσεις ξενοδοχείων σε Σκιάθο, Σκόπελο και Σκύρο Mε την υπογραφή

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες Ασφάλειας και Υγείας στα Εργαστήρια

Κανόνες Ασφάλειας και Υγείας στα Εργαστήρια Κανόνες Ασφάλειας και Υγείας στα Εργαστήρια Εργαστήριο Μηχανικής και Υλικών Σχολή Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών Πανεπιστήμιο Frederick Τμήμα: Έχω διαβάσει και αντιλαμβάνομαι τους κανόνες ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα

Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Εξαφανίστε την υγρασία Εξοικονοµήστε χρήµατα Εξασφαλίστε υγιεινή ατµόσφαιρα Στεγνώστε τα ρούχα σας κατάλογος 2015 Rise 8 έως 100 *30/330/650 Χαμ./Μεσ./Υψ. [db] 39/43/48 Αφυγραντήρας Desiccant χωρίς συμπιεστή.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ Αγαπητοί εκθέτες, Αρχικά θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία. Στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

ANEK-SUPERFAST ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ANEK-SUPERFAST ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΩΝ ANEK-SUPERFAST ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία 98/41 είναι υποχρεωτική, για λόγους ασφαλείας, η ονομαστική καταγραφή των επιβαινόντων

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚΘΕΤΕΣ Α. ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. Οι αιτήσεις για συμμετοχή πρέπει να υποβάλλονται στους διοργανωτές το αργότερο μέχρι την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί. 2. Με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής ο εκθέτης αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Α ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Α + Β ΕΞΑΜΗΝΟ)

Α ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Α + Β ΕΞΑΜΗΝΟ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΣ & ΙΕΚ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Ι.Ε.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Προτιμήστε οικονομικό πρόγραμμα πλύσης Επιλέξτε χαμηλότερη θερμοκρασία: 30-40 C για χρωματιστά, 50-60 C για λευκά ρούχα. Με πλύση σε 40 C αντί 60 C μεώνετε το κόστος πλύσης κατά 35% Xρησιμοποιήστε το πλυντήριο

Διαβάστε περισσότερα

pr@greekstatemuseum.com

pr@greekstatemuseum.com 18 Σεπτεµβρίου 2013-31 Ιανουαρίου 2014 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 4 Η ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Με αφορµή την 4 η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης, νιώθουµε ιδιαίτερη χαρά και τιµή

Διαβάστε περισσότερα

ACG FITNESS ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ACG FITNESS ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ACG FITNESS ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ 1. Η συνδρομή είναι ατομική, δεν επιστρέφεται και δεν μεταφέρεται. 2. Μέλη κάτω των 18 μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα ACG FITNESS σύμφωνα με τους ακόλουθους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ISLINGTON ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ. Dayactirka Somali Reparaciones Spanish Onarım işleri Turkish

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ISLINGTON ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ. Dayactirka Somali Reparaciones Spanish Onarım işleri Turkish ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ISLINGTON ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ xikriz Bengali Επισκευές Greek Reparações Portuguese Dayactirka Somali Reparaciones Spanish Onarım işleri Turkish Είμαστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση της

Διαβάστε περισσότερα

ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Υπεύθυνος Καθηγητής: Παπαμιχάλης Αναστάσιος

ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Υπεύθυνος Καθηγητής: Παπαμιχάλης Αναστάσιος ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Υπεύθυνος Καθηγητής: Παπαμιχάλης Αναστάσιος ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ Αναγκαίοι χώροι σε σχέση με την απόδοση Η οργάνωση μιας κουζίνας, ο εξοπλισμός, οι εγκαταστάσεις αλλά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΒLUE STAR ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 07:45-11:25 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΠΕΛΟΣ-ΒΟΛΟΣ ΒLUE STAR 11:45-16:15 ΤΡ-ΤΕΤ-ΣΑΒ 14:45-17:55 ΣΚΟΠΕΛΟΣ Η Σκόπελος θεωρείται από πολλούς επισκέπτες πως

Διαβάστε περισσότερα

ALKYON RESORT HOTEL & SPA. Βραχάτι, Κορινθίας. Πελοπόννησος FACT SHEET

ALKYON RESORT HOTEL & SPA. Βραχάτι, Κορινθίας. Πελοπόννησος FACT SHEET ALKYON RESORT HOTEL & SPA Βραχάτι - Κορινθίας Πελοπόννησος FACT SHEET Τοποθεσία Βραχάτι, Κορινθίας. 80 μ. από τη θάλασσα (παραλία με βότσαλο). 1,3 χλμ. από το κέντρο του Βραχατίου. 97 χλμ από την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ Για πολλές περιοχές της Ελλάδος ο κίνδυνος από τους σεισµούς είναι µεγάλος. Πρέπει να γνωρίζουµε ότι όλοι οι οικισµοί της χώρας µπορεί να πάθουν ζηµιές,

Διαβάστε περισσότερα

Χανιά. 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήσεις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο

Χανιά. 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήσεις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο Χανιά 6 ημέρες κάθε Τρίτη από 18/07 έως 20/08 με απευθείας πτήις Aegean για Χανιά, επιστροφή με Ellinair από Ηράκλειο 01/08 6 ημέρες με απευθείας πτήις Aegean/Ellinair για Χανιά 7 ημέρες κάθε Δευτέρα από

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία Εκπροσώπου. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Αριθ. Δελτ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Στοιχεία Εκπροσώπου. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Αριθ. Δελτ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Τ.Κ. ΠΟΛΗ ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ Αριθ. Δελτ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΡΧΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο.

Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. Πρακτικοί τρόποι εξοικονόμησης νερού Με απλούς τρόπους μπορούμε να μειώσουμε τη κατανάλωση νερού στο μπάνιο, στην κουζίνα, και στον κήπο. Τρόποι εξοικονόμησης νερού στο μπάνιο 1. Ελέγξτε για διαρροή το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ - ΠΑΓΕΤΟΣ - ΠΛΗΜΜΥΡΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ - ΠΑΓΕΤΟΣ - ΠΛΗΜΜΥΡΑ Περιφέρεια Αττικής Αυτοτελής Δ/νση Πολιτικής Προστασίας ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ - ΠΑΓΕΤΟΣ - ΠΛΗΜΜΥΡΑ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Ενημερώνεστε από τα ΜΜΕ για τις μετεωρολογικές προβλέψεις

Διαβάστε περισσότερα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Αγαπητοί πελάτες, Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιλέξατε το ξενοδοχείο μας, για τις διακοπές σας. Θα θέλαμε να σας δώσουμε τις παρακάτω πληροφορίες, για να σας βοηθήσουν να νοιώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σίδνεϊ ας ετοιμαστούμε

Σίδνεϊ ας ετοιμαστούμε Σίδνεϊ ας ετοιμαστούμε Πως να ετοιμαστείτε για έκτακτη ανάγκη στον Δήμο του Σίδνεϊ. Σημαντικές πληροφορίες για δημότες, εργαζομένους και επισκέπτες. www.getreadysydney.com.au 1 Δημιουργήστε προσωπικό σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Επίσκεψης Βιβλιοθήκης

Υπηρεσίες Επίσκεψης Βιβλιοθήκης GREEK Υπηρεσίες Επίσκεψης Βιβλιοθήκης Η βιβλιοθήκη παρέχει μια υπηρεσία στο Σπίτι σε άτομα που δεν μπορούν να επισκεφτούν τη βιβλιοθήκη λόγω αδυναμίας, ασθένειας ή αναπηρίας. Η βιβλιοθήκη έχει μια ευρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Αγαπητοί φοιτητές, Στο Τμήμα που φοιτάτε υπάρχει «Επιτροπή Ασφάλειας και Υγείας» για τη σύνθεση της οποίας μπορείτε να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - τιμές κατ άτομο σε

Αναλυτικός τιμοκατάλογος - τιμές κατ άτομο σε Ημ Λιμάνι 4/5ήμερη «Εικόνε Αιγαίου» με το Celestyal Olympia Άφιξη Αναχώρηση 1 η Πειραιά - 12:00 1 η Μύκονο* 18:00-2 η Κουσάντασι (Έφεσο) 07:00 13:00 2 η Πάτμο* 15:30 22:30 3 η Ρόδο 07:00 18:30 4 η Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα

5/6ήµερη "Εορταστική κρουαζιέρα από Πειραιά στην Αδριατική & Βενετία"

5/6ήµερη Εορταστική κρουαζιέρα από Πειραιά στην Αδριατική & Βενετία 5/6ήµερη "Εορταστική κρουαζιέρα από Πειραιά στην Αδριατική & Βενετία" Το πολυτελέ Costa Luminosa το κρουαζιερόπλοιο του Φωτό, θα πραγµατοποιήσειµία µοναδική Εορταστική κρουαζιέρα και διανυκτέρευση στη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΦΥΛΛΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ Ψαροταβέρνα "Παράδεισος" Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού, Νέα Παλάτια, Αττική

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ / ΦΥΛΛΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ Ψαροταβέρνα Παράδεισος Παραλία Μαρκοπούλου Ωρωπού, Νέα Παλάτια, Αττική RFT νομοθεσία κατηγορία Γενικές Απαιτήσεις (Κανονισμοί και ελάχιστες απαιτήσεις με βάση την ελληνική νομοθεσία) Επιχείρηση Εστίασης όπως ορίζεται από την Ελληνική Νομοθεσία (όρος που περιλαμβάνει όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΜΥΡΑ STUDIO ΚΙΟΝΙΑ, ΤΗΝΟΣ. Τηλ.: Κιν.: Web: /

ΑΛΜΥΡΑ STUDIO ΚΙΟΝΙΑ, ΤΗΝΟΣ. Τηλ.: Κιν.: Web:  / ΑΛΜΥΡΑ STUDIO ΚΙΟΝΙΑ, ΤΗΝΟΣ Τηλ.: +30 22830 22753 Κιν.: 6972915099 Web: www.almirastudio.com / E-mail: tinos@almirastudio.com ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ Δίκλινο δωμάτιο 25 / άτομο και συμπεριλαμβάνει καλάθι πρωινού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΔΑΡΑΤΣΟ 73100 ΔΑΡΑΤΣΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 28210-33195 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ( Για την εκδρομή της Γ Τάξης, από 24/4/2012 ως 27/4/2011, στην Αθήνα) Οι μαθητές και οι μαθήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-12S ΙΣΧΥΣ: 1200 W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-12S ΙΣΧΥΣ: 1200 W ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLVC-12S ΙΣΧΥΣ: 1200 W www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΚΟΥΠΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΜΟΝΟ ΚΡΥΕΣ ΣΤΑΧΤΕΣ! Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών προσεκτικά πριν τη χρήση και διατηρείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΛΑΤΡΩΝ (ΠΟΕΔ) ΠΑΦΟΥ (ΟΕΛΜΕΚ) Θέμα : Λειτουργία Εξοχικών Κατοικιών ΠΟΕΔ κατά τη θερινή περίοδο

ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΛΑΤΡΩΝ (ΠΟΕΔ) ΠΑΦΟΥ (ΟΕΛΜΕΚ) Θέμα : Λειτουργία Εξοχικών Κατοικιών ΠΟΕΔ κατά τη θερινή περίοδο ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Λεωφ. Μακαρίου Γ 18, 1065 Λευκωσία Κύπρος, Τηλ. : 22817585 Φαξ : 22817599, E-mail : poed@cytanet.com.cy ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΛΑΤΡΩΝ (ΠΟΕΔ) ΠΑΦΟΥ (ΟΕΛΜΕΚ) Προς όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο

Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΝ ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Μοντέλο ΕΛ Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών Οδηγίες χρήσεως Αγαπητέ Πελάτη: Ευχαριστούμε που αγοράσατε προϊόντα LAFE. Είναι μια συσκευή σχεδιασμένη για τη φροντίδα του δέρματος

Διαβάστε περισσότερα