Register your product and get support at AZ1048. Εγχειρίδιο χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Register your product and get support at AZ1048. Εγχειρίδιο χρήσης"

Transcript

1 Register your product and get support at AZ1048 EL Εγχειρίδιο χρήσης

2 CD SOUNDMACHINE AZ1048 a b c d e f h g i j k l TUNER USB CD OFF o m n

3 EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας a b c d e f g h i j Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες. Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες. Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή κοντά σε νερό. Καθαρίζετε μόνο με στεγνό πανί. Μην καλύπτετε τις οπές εξαερισμού. Εγκαταστήστε τη μονάδα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Μην εγκαταστήσετε τη μονάδα κοντά σε πηγές θερμότητας όπως σώματα καλοριφέρ, ανοίγματα εκροής θερμού αέρα, φούρνους ή άλλες συσκευές (συμπεριλαμβανομένων ενισχυτών) που παράγουν θερμότητα. Προστατέψτε το καλώδιο ρεύματος ώστε να μην πατηθεί ή κοπεί, ειδικά στα βύσματα, στις υποδοχές κυκλώματος και στο σημείο όπου εξέρχονται από τη συσκευή. Χρησιμοποιείτε μόνο μέρη/εξαρτήματα εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή.

4 k Χρησιμοποιείτε τη συσκευή μόνο με το καροτσάκι, βάση, τρίποδο, στήριγμα ή τραπέζι που συνιστάται από τον κατασκευαστή ή συνοδεύει τη συσκευή. Όταν χρησιμοποιείτε καροτσάκι, προσέχετε κατά τη μεταφορά του καροτσιού/συσκευής ώστε να αποφύγετε ενδεχόμενο τραυματισμό από ανατροπή της συσκευής. l m n Αποσυνδέστε τη συσκευή από την πρίζα κατά τη διάρκεια καταιγίδων ή όταν δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οποιαδήποτε επισκευή πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό. Είναι απαραίτητη η επισκευή της συσκευής όταν έχει υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, όπως εάν υποστεί βλάβη το καλώδιο ή το βύσμα τροφοδοσίας, εάν χυθεί υγρό ή πέσουν αντικείμενα πάνω στη συσκευή, εάν η συσκευή εκτεθεί σε βροχή ή υγρασία, εάν δεν λειτουργεί κανονικά ή έχει πέσει. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τη χρήση της μπαταρίας Προς αποφυγή διαρροής του υγρού της μπαταρίας που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό, καταστροφή ιδιοκτησίας ή βλάβη στη μονάδα: Τοποθετείτε τις μπαταρίες σωστά, με τις ενδείξεις πολικότητας + και - όπως υποδεικνύονται στη μονάδα. Μην συνδυάζετε μπαταρίες διαφορετικού τύπου (παλιές με καινούργιες ή μπαταρίες άνθρακα με αλκαλικές κ.λπ.).

5 o p q Αφαιρείτε τις μπαταρίες όταν η μονάδα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι μπαταρίες δεν πρέπει να εκτίθενται σε υπερβολική θερμότητα, όπως ήλιο, φωτιά και παρόμοια. Η συσκευή δεν πρέπει να εκτίθεται σε υγρά. Μην τοποθετείτε πηγές κινδύνου πάνω στη συσκευή (π.χ. αντικείμενα που περιέχουν υγρά, αναμμένα κεριά). Το εν λόγω προϊόν μπορεί να περιέχει μόλυβδο και υδράργυρο. Λόγω των συνεπειών που μπορεί να έχει στο περιβάλλον, η απόρριψη των υλικών αυτών υπόκειται σε περιβαλλοντικές ρυθμίσεις. Για πληροφορίες σχετικά με την απόρριψη ή την ανακύκλωση, επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές ή επισκεφτείτε τη διεύθυνση της Electronic Industries Alliance : Προειδοποίηση Μην αφαιρείτε ποτέ το περίβλημα της συσκευής. Μην λιπαίνετε κανένα τμήμα αυτής της συσκευής. Μην τοποθετείτε τη συσκευή πάνω σε άλλο ηλεκτρικό εξοπλισμό. Διατηρείτε τη συσκευή μακριά από άμεσο ηλιακό φως, γυμνή φλόγα ή θερμότητα. Μην κοιτάτε ποτέ απευθείας την ακτίνα μέσα στη συσκευή. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα εύκολη πρόσβαση στο καλώδιο ρεύματος, στο βύσμα ή στον προσαρμογέα για να αποσυνδέετε αυτή τη συσκευή από το ρεύμα.

6 Προσοχή Η χρήση διαφορετικών χειριστηρίων ή προσαρμογών ή η εφαρμογή διαδικασιών διαφορετικών από αυτές που υποδεικνύονται στο παρόν εγχειρίδιο μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνη έκθεση σε ακτινοβολία ή άλλες μη ασφαλείς λειτουργίες. Σημείωση Οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις πραγματοποιηθούν στη συσκευή χωρίς τη ρητή έγκριση της Philips Consumer Electronics ενδέχεται να ακυρώσουν το δικαίωμα του χρήστη για λειτουργία της συσκευής. Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Κοινότητας για παρεμβολές ραδιοφωνικών σημάτων. Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές των ακόλουθων οδηγιών και κατευθυντήριων οδηγιών: 2004/108/ΕΚ /95/ΕΚ Η πραγματοποίηση αντιγράφων υλικού που φέρει προστασία αντιγραφής, όπως προγραμμάτων υπολογιστών, αρχείων, μεταδόσεων και ηχογραφήσεων, άνευ σχετικής εξουσιοδότησης, ενδέχεται να συνιστά καταστρατήγηση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, και ως εκ τούτου ποινικό αδίκημα. Δεν επιτρέπεται η χρήση του εξοπλισμού αυτού για τους σκοπούς αυτούς.

7 Για την εγγραφή και αναπαραγωγή υλικού ενδέχεται να απαιτείται συγκατάθεση. Δείτε το Νόμο περί Πνευματικών Δικαιωμάτων του 1956 και τους Νόμους περί Προστασίας των Πνευματικών Δημιουργών από το 1958 έως το Ανακύκλωση Το προϊόν είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα, τα οποία μπορούν να ανακυκλωθούν και να ξαναχρησιμοποιηθούν. Όταν δείτε το σύμβολο του διαγραμμένου κάδου με ρόδες πάνω σε προϊόν, τότε αυτό το προϊόν καλύπτεται από την Ευρωπαϊκή οδηγία 2002/96/ΕΚ: Μην απορρίπτετε ποτέ αυτό το προϊόν μαζί με άλλα απορρίμματα του σπιτιού σας. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τους τοπικούς κανόνες σχετικά με την ξεχωριστή συλλογή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων. Η σωστή απόρριψη του παλιού σας προϊόντος θα βοηθήσει στην αποτροπή τυχόν αρνητικών επιπτώσεων που ενδέχεται να υπάρξουν στο περιβάλλον και στην ανθρώπινη υγεία. Το προϊόν σας περιέχει μπαταρίες που καλύπτονται από την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2006/66/ΕΚ και δεν μπορούν να απορριφθούν μαζί με τα συνηθισμένα απορρίμματα του σπιτιού σας. Αν δείτε το διαγραμμένο σύμβολο ενός κάδου με τροχούς με το χημικό σύμβολο «Pb», αυτό σημαίνει ότι οι μπαταρίες συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις που έχει ορίσει η οδηγία :

8 Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τους τοπικούς κανόνες σχετικά με την ξεχωριστή συλλογή μπαταριών. Η σωστή απόρριψη μπαταριών θα βοηθήσει στην αποτροπή τυχόν αρνητικών επιπτώσεων που ενδέχεται να υπάρξουν στο περιβάλλον και στην ανθρώπινη υγεία. Περιβαλλοντικές πληροφορίες Κάθε περιττό στοιχείο συσκευασίας έχει παραληφθεί. Η συσκευασία έχει γίνει έτσι ώστε να είναι εύκολος ο διαχωρισμός σε τρία υλικά: χαρτόνι (κουτί), αφρώδες πολυστυρένιο (υλικό προστασίας από χτυπήματα) και πολυαιθυλένιο (σακουλάκια, προστατευτικό αφρώδες φύλλο). Το σύστημα αποτελείται από υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν εάν αποσυναρμολογηθεί από μια ειδικευμένη εταιρεία. Τηρείτε τους τοπικούς κανονισμούς σχετικά με την απόρριψη υλικών συσκευασίας, άδειων μπαταριών ή παλιού εξοπλισμού. Η συσκευή περιλαμβάνει την παρακάτω ετικέτα:

9 2 Το CD Soundmachine Συγχαρητήρια για την αγορά σας και καλωσορίσατε στη Philips! Για να επωφεληθείτε πλήρως από την υποστήριξη που προσφέρει η Philips, καταχωρήστε το προϊόν σας στη διεύθυνση com/welcome. Εισαγωγή Με αυτήν τη μονάδα μπορείτε να απολαύσετε αναπαραγωγή ήχου από δίσκους, συσκευές USB ή ραδιοφωνικούς σταθμούς. Μπορείτε, επίσης, να προγραμματίσετε τη σειρά αναπαραγωγής των κομματιών, καθώς και να βελτιώσετε τον ήχο με τη λειτουργία Dynamic Bass Boost. Περιεχόμενα συσκευασίας Ελέγξτε και αναγνωρίστε τα περιεχόμενα της συσκευασίας: CD Soundmachine Καλώδιο ρεύματος AC Εγχειρίδιο χρήσης Επισκόπηση της κύριας μονάδας a b ΕΝΤΑΣΗ Προσαρμογή επιπέδου έντασης. DBB Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της βελτίωσης μπάσων.

10 c Διακοπή αναπαραγωγής CD. Διαγραφή προγράμματος CD.. d e Έναρξη ή προσωρινή διακοπή της αναπαραγωγής CD. / Επιλογή προηγούμενου/επόμενου κομματιού. Γρήγορη αναζήτηση προς τα πίσω/εμπρός στο τρέχον κομμάτι. PROG Προγραμματισμός κομματιών και περιήγηση στο πρόγραμμα. MODE Επιλογή τρόπου αναπαραγωγής: REPEAT (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ή SHUFFLE (ΤΥΧΑΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ). f Υποδοχή USB. g ALBUM +/- Μετάβαση στο επόμενο/προηγούμενο άλμπουμ σε ένα MP3-CD. h BAND Επιλογή ζώνης κυμάτων. i Βύσμα ακουστικών. j TUNING +/- Συντονισμός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. k ΣΗΚΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ Άνοιγμα/κλείσιμο της θήκης CD.

11 l m n o Τηλεσκοπική κεραία Βελτίωση λήψης FM. ΠΡΙΖΑ AC~ Υποδοχή καλωδίου ρεύματος. Θήκη μπαταριών Επιλογέας πηγής: CD, USB, TUNER, OFF Επιλογή πηγής CD, USB, ραδιοφώνου ή MP3. Μετάβαση σε λειτουργία αναμονής. 3 Ξεκινήστε Προσοχή Χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα ελέγχου μόνο όπως αναφέρεται στο παρόν εγχειρίδιο χρήσης. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες στο παρόν κεφάλαιο με τη σειρά που αναφέρονται. Εάν επικοινωνήσετε με τη Philips, θα σας ζητηθεί ο αριθμός μοντέλου και ο αριθμός σειράς της συσκευής αναπαραγωγής σας. Ο αριθμός μοντέλου και ο αριθμός σειράς βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής αναπαραγωγής σας. Σημειώστε τους αριθμούς εδώ: Αριθμός μοντέλου Αριθμός σειράς Τοποθέτηση μπαταριών 1 Ανοίξτε τη θήκη μπαταριών.

12 6 x 1.5V R-14/UM-2/C-cell 2 Τοποθετήστε 6 μπαταρίες x 1,5V R14/UM-2/C-cell με τη σωστή πολικότητα (+/-), όπως υποδεικνύεται. 3 Κλείστε τη θήκη της μπαταρίας. Συμβουλή Για εξοικονόμηση διάρκειας ζωής της μπαταρίας, χρησιμοποιήστε το παρεχόμενο καλώδιο ρεύματος. Σύνδεση σε ρεύμα AC Προειδοποίηση Κίνδυνος φθοράς του προϊόντος! Βεβαιωθείτε ότι η τάση παροχής ρεύματος αντιστοιχεί στην τάση που εμφανίζεται τυπωμένη στην πίσω πλευρά ή στο κάτω μέρος του προϊόντος. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας! Όταν αποσυνδέετε το τροφοδοτικό AC από την πρίζα, τραβάτε πάντα το βύσμα από την υποδοχή. Μην τραβάτε ποτέ το καλώδιο.

13 Σημείωση Τοποθετήστε τη μονάδα κοντά σε πρίζα ρεύματος και σε σημείο όπου να είναι εύκολη η πρόσβαση στο βύσμα τροφοδοσίας AC. 1 Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος: στην υποδοχή AC MAINS~ στην κύρια μονάδα. στην υποδοχή τροφοδοσίας ρεύματος. Συμβουλή Για εξοικονόμηση ενέργειας: Μετά τη χρήση, ρυθμίστε τον επιλογέα πηγής στο OFF. Για να απενεργοποιήσετε το CD Soundmachine, αποσυνδέστε το βύσμα από την πρίζα.

14 4 Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή CD Σημείωση Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή κωδικοποιημένων CD με τεχνολογίες προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας. Μπορείτε να αναπαράγετε CD ήχου που διατίθενται στο εμπόριο: Εγγράψιμα CD (CD-R) Επανεγγράψιμα CD (CD-RW) MP3-CD 1 Σπρώξτε τον επιλογέα πηγής στο CD. 2 Σηκώστε το καπάκι της θήκης CD. 3 Τοποθετήστε ένα CD με την τυπωμένη πλευρά στραμμένη προς τα πάνω. 4 Κλείστε απαλά το καπάκι του CD.» Εμφανίζεται ο συνολικός αριθμός κομματιών. 5 Πατήστε 2; για έναρξη της αναπαραγωγής.» Εμφανίζεται το [ 2]. Για προσωρινή διακοπή αναπαραγωγής του CD, πατήστε 2;. Για να συνεχίσετε την αναπαραγωγή του CD, πατήστε ξανά 2;. Για να διακόψετε την αναπαραγωγή του CD, πατήστε 9.

15 Αναπαραγωγή από USB Σημείωση Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή USB διαθέτει περιεχόμενα ήχου με δυνατότητα αναπαραγωγής για τα υποστηριζόμενα φορμά. (Ανατρέξτε στην ενότητα Πληροφορίες δυνατότητας αναπαραγωγής μέσω USB ) 1 Ανοίξτε το κάλυμμα της υποδοχής USB. 2 Συνδέστε τη συσκευή USB στην υποδοχή. 3 Σπρώξτε τον επιλογέα πηγής στο USB. 4 Πατήστε 2; για έναρξη της αναπαραγωγής. Για προσωρινή διακοπή/συνέχιση αναπαραγωγής, πατήστε 2;. Για διακοπή της αναπαραγωγής, πατήστε 9. Για αναζήτηση μέσα σε αρχείο ήχου, πατήστε και κρατήστε πατημένο το /. Στη συνέχεια, απελευθερώστε το για να συνεχίσετε την κανονική αναπαραγωγή. Ακρόαση ραδιοφώνου 1 Αλλάξτε τον επιλογέα πηγής στο TUNER. 2 Αλλάξτε το BAND σε FM ή MW. 3 Γυρίστε στο TUNING +/- για να βρείτε ένα σταθμό.

16 Συμβουλή Για να βελτιώσετε την λήψη FM, μπορείτε να προεκτείνετε, να γείρετε ή να στρίψετε την τηλεσκοπική κεραία για βέλτιστη λήψη. Για βελτίωση της λήψης MW, γυρίστε το CD Soundmachine προς διαφορετική κατεύθυνση. 5 Επιλογές αναπαραγωγής Αλληλουχία αναπαραγωγής προγραμμάτων Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 30 κομμάτια με τη σειρά που θέλετε. 1 Σε λειτουργία διακοπής, πατήστε PROG για έναρξη του προγραμματισμού της σειράς αναπαραγωγής.» Εμφανίζονται τα [PROG] και [P01]. PROG 2 Πατήστε ALBUM +/- για να επιλέξετε άλμπουμ. Το βήμα αυτό ισχύει μόνο για MP3 και WMA-CD. 3 Πατήστε / για να επιλέξετε κομμάτι. 4 Πατήστε PROG για αποθήκευση του κομματιού.» Εμφανίζονται τα [PROG] και [P02].

17 5 Επαναλάβετε τα βήματα 2 έως 4 για επιλογή και αποθήκευση όλων των κομματιών.» Όταν αποθηκευτούν και τα 30 κομμάτια, δεν μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα κομμάτια και στην οθόνη εμφανίζεται το [PROG] και το [FUL]. 6 Για αναπαραγωγή προγράμματος, πατήστε 2;. Σε λειτουργία διακοπής, πατήστε PROG επανειλημμένα για περιήγηση στα αποθηκευμένα κομμάτια. Για ακύρωση προγράμματος, πατήστε δύο φορές το 9. Συμβουλή Όταν η αναπαραγωγή του προγράμματος σταματήσει, το CD Soundmachine επιστρέφει σε κανονική αναπαραγωγή. Για επανάληψη της αναπαραγωγής προγράμματος, επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 6. Επιλογή λειτουργιών αναπαραγωγής Επανάληψη αναπαραγωγής Μπορείτε να επαναλάβετε ένα κομμάτι, ένα άλμπουμ MP3, ένα δίσκο ή ένα πρόγραμμα. [ ] αναπαράγει συνεχώς το τρέχον κομμάτι [ ALL] επαναλαμβάνει ολόκληρο το CD/πρόγραμμα 1 Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, πατήστε MODE επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το εικονίδιο επανάληψης. Επανάληψη κομματιού.

18 MP3 Επανάληψη προγράμματος. PROG MP3 Για να σταματήσετε την επανάληψη αναπαραγωγής, πατήστε MODE επανειλημμένα μέχρι να εξαφανιστεί το εικονίδιο επανάληψης. Τυχαία αναπαραγωγή Μπορείτε να αναπαράγετε όλα τα κομμάτια σε τυχαία σειρά. 1 Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, πατήστε MODE επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη το εικονίδιο τυχαίας αναπαραγωγής. MP3 Για να σταματήσετε την τυχαία αναπαραγωγή, πατήστε ξανά MODE. Επιλογή κομματιού 1 Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, πατήστε / για να επιλέξετε κομμάτι.

19 Επιλογή άλμπουμ Μόνο για MP3-CD. 1 Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, πατήστε ALBUM +/- για να επιλέξετε άλμπουμ. Εντοπισμός αποσπάσματος μέσα σε ένα κομμάτι 1 Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής, πατήστε και κρατήστε πατημένο το /.» Η αναπαραγωγή του CD πραγματοποιείται σε υψηλή ταχύτητα και χαμηλή ένταση. 2 Απελευθερώστε το / για να συνεχίσετε την κανονική αναπαραγωγή. Συμβουλή Όταν η αναζήτηση φτάσει στο τέλος του τελευταίου κομματιού, το CD σταματά. 6 Πληροφορίες προϊόντος Σημείωση Οι πληροφορίες προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγή χωρίς προειδοποίηση.

20 Προδιαγραφές Δίσκος Τύπος λέιζερ Διάμετρος δίσκου Υποστηριζόμενος δίσκος Ημιαγωγός 12cm/8cm CD-DA, CD-R, CD-RW, MP3-CD, WMA-CD DAC ήχου 24Bit / 44,1kHz Συνολική αρμονική παραμόρφωση <1% Απόκριση συχνότητας 60 Hz -16 khz Λόγος σήματος προς θόρυβο >62 dba Δέκτης Εύρος συντονισμού FM: 87,5-108 MHz, MW: khz Συνολική αρμονική παραμόρφωση <3% Λόγος σήματος προς θόρυβο >50 db

21 Υποδοχή κασέτας Απόκριση συχνοτήτων - Κανονική κασέτα (τύπος I) Hz (8 db) Λόγος σήματος προς θόρυβο - Κανονική κασέτα (τύπος I) 40 dba Φαινόμενο διακύμανσης ταχύτητας <0,4% JIS Γενικά Διαστάσεις (κύρια μονάδα) (π x υ x β) 320 x 275 x 175 χιλ. Βάρος (κύρια μονάδα) 1,7 κιλά Τροφοδοσία ρεύματος Κατανάλωση ρεύματος - Ενεργό - Αναμονή Έξοδος ισχύος DC: 9 V 1,5 A AC: 230 V <12 W 0,7 W 1 W x 2 RMS Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας - 10 C C 14 F F Υποστηριζόμενα φορμά δίσκου MP3 ISO9660, Joliet Μέγιστος αριθμός τίτλων: 512 (ανάλογα με το μήκος ονόματος αρχείου) Μέγιστος αριθμός άλμπουμ: 255

22 Υποστηριζόμενες συχνότητες δειγματοληψίας: 32 khz, 44,1 khz, 48 khz Υποστηριζόμενοι ρυθμοί bit: 32~256 (kbps), μεταβλητοί ρυθμοί bit Πληροφορίες δυνατότητας αναπαραγωγής μέσω USB Συμβατές συσκευές USB: Μνήμη USB fl ash (USB 2.0 ή USB 1.1) Συσκευές αναπαραγωγής USB fl ash (USB 2.0 ή USB 1.1) Κάρτες μνήμης (απαιτείται πρόσθετη συσκευή ανάγνωσης κάρτας για να λειτουργεί με αυτή τη συσκευή) Υποστηριζόμενα φορμά: USB ή φορμά αρχείου μνήμης FAT12, FAT16, FAT32 (μέγεθος τομέα: 512 byte) Ρυθμός bit MP3 (ρυθμός δεδομένων): Kbps και μεταβλητός ρυθμός bit WMA v9 ή προηγούμενη έκδοση Ο μέγιστος αριθμός ένθετου καταλόγου είναι 8 επίπεδα Αριθμός άλμπουμ/φακέλων: μέγιστο 99 Αριθμός κομματιών/τίτλων: μέγιστο 999 Ετικέτα ID3 v2.0 ή μεταγενέστερη έκδοση Όνομα αρχείου σε Unicode UTF8 (μέγιστο μήκος: 128 byte)

23 Μη υποστηριζόμενα φορμά: Κενά άλμπουμ: κενό άλμπουμ είναι το άλμπουμ που δεν περιέχει αρχεία MP3/WMA και δεν εμφανίζεται στην οθόνη. Τα μη υποστηριζόμενα φορμά αρχείων παραλείπονται. Για παράδειγμα, τα έγγραφα Word (.doc) ή τα αρχεία MP3 με επέκταση.dlf παραβλέπονται και δεν πραγματοποιείται αναπαραγωγή τους. Αρχεία ήχου AAC, WAV, PCM Αρχεία WMA με προστασία DRM (.wav,.m4a,.m4p,.mp4,.aac) Αρχεία WMA σε φορμά Lossless 7 Αντιμετώπιση προβλημάτων Προειδοποίηση Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Μην αφαιρείτε ποτέ το περίβλημα της συσκευής αναπαραγωγής. Για να εξακολουθεί να ισχύει η εγγύηση, μην επιχειρήσετε να επιδιορθώσετε το σύστημα μόνοι σας. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη χρήση της συσκευής αναπαραγωγής σας, ελέγξτε τα παρακάτω σημεία πριν ζητήσετε επισκευή. Εάν το πρόβλημα παραμένει, καταχωρίστε τη συσκευή αναπαραγωγή σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www. philips.com/welcome. Η συσκευή δεν τροφοδοτείται με ρεύμα Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο του ρεύματος είναι σωστά συνδεδεμένο.

24 Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ρεύμα στην υποδοχή τροφοδοσίας ρεύματος. Βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες σωστά. Δεν αναπαράγεται ήχος Ρυθμίστε την ένταση του ήχου. Βεβαιωθείτε ότι το κομμάτι που αναπαράγεται είναι συμβατού φορμά. Η οθόνη δεν λειτουργεί σωστά./δεν υπάρχει καμία αντίδραση σε κανένα από τα πλήκτρα ελέγχου. 1 Αποσυνδέστε το καλώδιο ρεύματος AC. 2 Συνδέστε το καλώδιο ρεύματος AC μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Αδύνατη η αναπαραγωγή δίσκου Βεβαιωθείτε ότι ο δίσκος έχει τοποθετηθεί με την εκτυπωμένη ετικέτα προς τα πάνω. Σκουπίστε το δίσκο με πανί καθαρισμού από ίνες με κατεύθυνση από το κέντρο προς την άκρη σε ευθεία γραμμή. Ο δίσκος αυτός ενδέχεται να είναι ελαττωματικός. Πραγματοποιήστε αναπαραγωγή άλλου δίσκου. Βεβαιωθείτε ότι το CD είναι οριστικοποιημένο CD/CD-R/ CD-RW. Βεβαιωθείτε ότι ο φακός λέιζερ είναι καθαρός. Βεβαιωθείτε ότι το CD δεν είναι κωδικοποιημένο με τεχνολογίες προστασίας δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Το CD παραλείπει κομμάτια Βεβαιωθείτε ότι το CD δεν είναι φθαρμένο ή βρώμικο. Βεβαιωθείτε ότι έχει απενεργοποιηθεί ο τρόπος λειτουργίας προγράμματος/τυχαίας αναπαραγωγής.

25 Η συσκευή USB δεν υποστηρίζεται Η συσκευή USB δεν είναι συμβατή με τη μονάδα. Δοκιμάστε άλλη συσκευή. Κακή ραδιοφωνική λήψη Αυξήστε την απόσταση μεταξύ της μονάδας και της τηλεόρασης ή του VCR. Επεκτείνετε πλήρως την κεραία FM. Διαφορετικά, συνδέστε μια εξωτερική κεραία FM.

26 2010 Koninklijke Philips Electronics N.V. All rights reserved. AZ1048_12_UM_V1.0

Register your product and get support at AZ1046/12. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AZ1046/12. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1046/12 EL Εγχειρίδιο χρήσης EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια a Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. b Φυλάξτε αυτές

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD343 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AZ1838. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AZ1838. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1838 EL Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f n m l k j i h g o AC-MAINS r q p EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Αναγνώριση συμβόλων ασφαλείας Ο κεραυνός

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD420 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AE2330. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AE2330. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AE2330 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a b c f e d 2 3 + _ + + _ + _ + + _ Ελληνικά 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας a Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. b Φυλάξτε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM130. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM130. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM130 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ100/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ100/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ100/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD440. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD440. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AD440 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD713 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Ελληνικά 1 Σημαντικό 4 2 Σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AZ1047/12. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AZ1047/12. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1047/12 EL Εγχειρίδιο χρήσης EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια a Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. b Φυλάξτε αυτές

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AZ202/B/C/N/R. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AZ202/B/C/N/R. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AZ202/B/C/N/R EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια a b c d e f g h i j Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD315/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD315/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AD315/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια και σημειώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AE1120 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το φορητό σας ραδιόφωνο 4 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AZD208. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AZD208. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AZD208 EL Εγχειρίδιο χρήσης EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας a Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. b Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες. c Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ305. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ305. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Εγχειρίδιο χρήσης AZ305 Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 To CD Soundmachine

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AZ1027/12. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AZ1027/12. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1027/12 EL Εγχειρίδιο χρήσης LINE-IN 1 a b c d e f g h k j i l LINE-IN o m n 2 3 6 x 1.5V R-14/UM-2/C-cell 4 6 8 5 7 PROG ALL Ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. SBA1610. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  SBA1610. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA1610 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d 1 Σημαντικό Απόρριψη του παλιού προϊόντος σας Ασφάλεια Προειδοποίηση Για να περιορίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips TCI360/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at. DS1150/12. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at.  DS1150/12. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome DS1150/12 Εγχειρίδιο χρήσης 2 EL Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Σημείωση 5 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 6 Εισαγωγή 6 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA20. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA20. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA20 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Σημείωση

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης DS7580/10. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης DS7580/10. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS7580/10 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ380W. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ380W. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ380W Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 To CD

Διαβάστε περισσότερα

Registrer dit produkt, og få support på. SBA1710. Εγχειρίδιο χρήσης

Registrer dit produkt, og få support på.  SBA1710. Εγχειρίδιο χρήσης Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome SBA1710 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d 1 Σημαντικό Ασφάλεια Αναγνώριση συμβόλων ασφαλείας Σημείωση Οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις πραγματοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE1500. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE1500. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AE1500 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCJ330. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCJ330. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips TCJ330 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το ξυπνητήρι

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης SBT550WHI/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Πάντα δίπλα σας. Εγχειρίδιο χρήσης SBT550WHI/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBT550WHI/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD295. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD295. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD295 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 2 Το ηχείο σύνδεσης 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA2100.

Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA2100. Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SPA2100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 2 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 2 2 Σημείωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ385. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ385. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ385 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 To CD Soundmachine

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AZ1326. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AZ1326. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome AZ1326 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια a b c d e f g h i Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες. Λάβετε σοβαρά

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AJ3115. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AJ3115. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support AJ3115 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d SLEEP 15 30 60 90 120 OFF e 1 2 PRESET/ SET TIME 2 sec HR 3 4 MIN PRESET/ SET TIME f 1 2 RADIO ON/OFF TUNING

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ390. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ390. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Є питання? Зверніться до Philips AZ390 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Ελληνικά 1 Σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ105. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ105. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Εγχειρίδιο χρήσης AZ105 Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 To CD Soundmachine

Διαβάστε περισσότερα

Always there to help you. Register your product and get support at AE2430. Εγχειρίδιο χρήσης

Always there to help you. Register your product and get support at  AE2430. Εγχειρίδιο χρήσης Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/support AE2430 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια 2 Σημείωση 3 2 Το φορητό σας ραδιόφωνο 6

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ420/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ420/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ420/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBT30. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBT30. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support SBT30 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA2335

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA2335 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA2335 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ1137. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ1137. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ1137 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ4000. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ4000. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ4000 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το ρολόι-ραδιόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT300/12

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT300/12 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBT300/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA1330. Domande? Contatta Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA1330. Domande? Contatta Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Domande? Contatta Philips SPA1330 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Ελληνικά 1 Σημαντικό 2

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD300. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD300. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD300 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 2 Το ηχείο σύνδεσης 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας OS685. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας OS685. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips OS685 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 To CD Soundmachine

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ1837. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ1837. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ1837 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AE2330. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  AE2330. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support AE2330 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a b c f e d 2 3 + + _ + _ + + _ + _ Ελληνικά 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας a Διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας OR2000M. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας OR2000M. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips OR2000M Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 2 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZD102. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZD102. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZD102 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 To CD

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AJ1000. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AJ1000. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AJ1000 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια 2 Σημείωση 4 2 Το ρολόι-ραδιόφωνο 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα συσκευασίας 5 Επισκόπηση της κύριας

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at. SBT75/12. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at.  SBT75/12. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBT75/12 Εγχειρίδιο χρήσης 2 EL Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 4 2 Το ηχείο Bluetooth 6 Εισαγωγή 6 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση OR7000. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση OR7000. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση OR7000 Εγχειρίδιο χρήσης Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/welcome Question? Contact Philips

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD530 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2800. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2800. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AE2800 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS1155. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS1155. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS1155 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AJ3570. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AJ3570. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AJ3570 EL Εγχειρίδιο χρήσης A n m l k j a i h g f e b c d B C D E a b SET TIME MIN +/- HR +/- HR c d MIN CLOCK F a b SET AL 1 SET AL 2 MIN +/- HR +/- HR c d MIN

Διαβάστε περισσότερα

Clock Radio. Register your product and get support at AJ4200. Εγχειρίδιο χρήσης

Clock Radio. Register your product and get support at  AJ4200. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Clock Radio AJ4200 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a b c d e f g h i j k l m n o 2 3 1 Σημαντικό Ασφάλεια a b c d e f g h i j k Διαβάστε τις οδηγίες.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3400. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3400. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ3400 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το ρολόι-ραδιόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AEM120BLU. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AEM120BLU. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AEM120BLU Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS1400. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS1400. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS1400 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS3205. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS3205. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS3205 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Always there to help you. Register your product and get support at AE1850. Εγχειρίδιο χρήσης

Always there to help you. Register your product and get support at  AE1850. Εγχειρίδιο χρήσης Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/support AE1850 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 2 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 2 Ασφάλεια ακοής 3 2 Ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ320 AZ2345. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ320 AZ2345. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ320 AZ2345 Εγχειρίδιο χρήσης Release notes V3.0 version user manual

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ4300. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ4300. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ4300 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD620. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AD620. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AD620 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS3400/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS3400/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS3400/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA7355

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA7355 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7355 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at. DS6200/10. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at.  DS6200/10. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome DS6200/10 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 3 2 Σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας 4 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ127. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ127. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ127 Εγχειρίδιο χρήσης The difference between V1.0/V2.0 version and

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ215 AZ216. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ215 AZ216. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ215 AZ216 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 2 2 Σημείωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ1060. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ1060. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ1060 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA7220. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA7220. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7220 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ1003. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ1003. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ1003 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AZ1850. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AZ1850. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AZ1850 EL Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια a b c d e f g h i j k Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Φυλάξτε αυτές τις

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome DS6100 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Ασφάλεια ακοής 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ330T. Otázky? Kontaktujte společnost Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ330T. Otázky? Kontaktujte společnost Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Otázky? Kontaktujte společnost Philips AZ330T Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at MC127. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  MC127. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome MC127 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων Ελληνικά 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Σημείωση 5 2 Το ηχοσύστημα Micro Hi-Fi 6 Εισαγωγή 6 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ780. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ780. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ780 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Κίνδυνος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ783. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ783. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ783 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 Κίνδυνος

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SPA1260. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SPA1260. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support SPA1260 EL Εγχειρίδιο χρήσης a (L) (R) b (L) (R) c d e (L) (R) f (L) (R) AUX EL Προειδοποίηση: Το προϊόν δεν πρέπει να εκτίθεται σε υγρά

Διαβάστε περισσότερα

www.philips.com/welcome

www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV6122/12 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Ανακύκλωση 4 2 Το SDV6122 5 Επισκόπηση 5 3 Ξεκινώντας 6 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2170. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AE2170. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AE2170 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό! 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Clock Radio AJ3551 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a d b c j k l e f g m n h i EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας a Διαβάστε αυτές

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Docking Entertainment System DC315 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a f b c d e g h i j m k l EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ328. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ328. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ328 Εγχειρίδιο χρήσης Release notes This version has the following

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA7380. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SPA7380. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7380 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at AJ3270D. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at AJ3270D. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at AJ3270D EL Εγχειρίδιο χρήσης A e f g h i j a b c d k l m n B C D E F G VOL +/- H a RADIO b TUNING +/- HR HR I PM FM EL 1 Σημαντικό Ασφάλεια Διαβάστε αυτές τις οδηγίες.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ318. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AZ318. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AZ318 Εγχειρίδιο χρήσης 2 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 2 2 Σημείωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης AZB790. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης AZB790. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης AZB790 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια 2 Δήλωση 3 9 Αντιμετώπιση προβλημάτων 16 2

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS7530. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας DS7530. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips DS7530 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3116. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας AJ3116. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips AJ3116 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Σημείωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας OST690. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας OST690. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips OST690 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SDV5118P/12. EL Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SDV5118P/12. EL Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SDV5118P/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 Ανακύκλωση 4 2 Το SDV5118P 5 Επισκόπηση 5 3 Ξεκινώντας 6 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας BT50 BT25. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας BT50 BT25. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips BT50 BT25 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα